Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015."

Átírás

1 Élsport MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI SALAKMOTOR CSAPAT BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS 2015.

2 Magyarország Nemzetközi Salakmotor Csapat Bajnoksága 2015 Alapkiírás Készítette és kiadja: MAMS salak szakági bizottság. Tartalomjegyzék: 1. Általános információk 2. Jogfenntartás 3. Költségviselés 4. Tisztségviselők 5. A Bajnokság lebonyolításának szabályai 5.1 Résztvevők 5.2 Versenyek helyszíne 5.3 Versenyidőpontok, versenyek elhalasztása 5.4 Versenybejelentés, dokumentáció 5.5 Biztosítás 5.6 A versenyek lebonyolítása 5.7 Technikai előírások 5.8 Startszámok 5.9 Alaki- és formai megkötések 5.10 Versenyszisztéma 5.11 A versenyek eredményének meghatározása 6. Alkohol- és dopping kontroll 7. Adminisztratív ellenőrzések 8. Technikai ellenőrzések 9. Óvás 10. A versenyek félbeszakítása és törlése 11. A Bajnokság értékelése 12. Díjazás 13. Egyéb előírások

3 1. Általános információk A Magyar Motorsport Szövetség a salakmotor szakágban tevékenykedő klubok (Debrecen Speedway Salakmotor Sportegyesület, Speedway Club Gyula Sportegyesület, Nagyhalászi Motorsportért Sportegyesület, Track Racing Kft) egységes akaratának megfelelően évben élsport területén kiírja a Magyarország Nemzetközi Salakmotoros Csapat Bajnokságát (továbbiakban: Bajnokság). A Bajnokság 4 fordulóra kerül kiírásra és a fent nevezett klubok által megrendezett versenyekből tevődik össze. A Bajnokságban történő részvétel joga ezeknek a kluboknak (versenyeken: Nevezők) a csapatait illeti meg. A Bajnokság a FIM és a MAMS salakmotorozásra vonatkozó általános és szakági szabályai és előírásai, valamint a jelen alapkiírásban foglaltak szerint kerül lebonyolításra. A Bajnokság hivatalos nyelve elsődlegesen a magyar (munkanyelv), azt követően az angol. Amennyiben egy szöveg magyar és angol fordítása között különbség áll fenn, a magyar szöveg az alkalmazandó. 2. Jogfenntartás, kereskedelmi- és reklámjogok A Bajnoksággal összefüggő mindennemű jognyilatkozat megtételére kizárólagosan a Szervező Bizottság (lásd 4. pont) jogosult. A Bajnokságot alkotó egyes versenyek jogainak kizárólagos tulajdonosai - a MAMS által meghatározott módon - a Rendezők, beleértve az egyes versenyek és az ahhoz kapcsolódó rendezvények rendezési-, média-, reklám-marketing-, és kereskedelmi jogát. Ezen jogok gyakorlását a Rendezők külön szerződésben meghatározott keretek között, kizárólag a Szervező Bizottság beleegyezése alapján harmadik személynek átengedhetik. 3. Költségviselés A Bajnokságot alkotó versenyek mindennemű költségét teljes egészében a Rendezők viselik, továbbá annak hasznai kizárólagosan a Rendezőket illetik. 4. Tisztségviselők A szakági tanács a Bajnokság megszervezéséhez és lebonyolításához Szervező Bizottságot hoz létre az alábbi tisztségviselőkkel és tagokkal: A bizottság vezetője: Sportszakmai vezető: Szervező: Jacsó Tibor Daragó István Tabaka József Szilágyi Sándor Albók József A Bajnoksággal kapcsolatos mindennemű sportszakmai döntést a Szervező Bizottság hoz meg. Szavazás esetén a döntéshez egyszerű többség szükséges. Szavazategyenlőség esetén a bizottság vezetőjének, távolléte esetén az ülés levezető elnökének szavazata dönt. A Bajnokság egyes versenyein a FIM Pályaversenyzés Általános Szabályai pontjában felsorolt hivatalos tisztségviselők működnek közre.

4 A zsűrielnököt a MAMS Sportfelügyelői Kollégiuma, a vezetőbírót a MAMS Sportbírói Kollégiuma jelöli ki, a beosztott versenybírókat a szakági Bíróküldő Bizottság névsora alapján a megfelelő képzettséggel és az adott tevékenységre feljogosító, érvényes igazolvánnyal rendelkező sportbírók közül a rendező kéri fel. Zsűri elnök és vezetőbíró csak I. osztályú, vagy magasabb minősítésű versenybíró lehet. 5. A Bajnokság lebonyolításának szabályai: 5.1 Résztvevők A Bajnokságban a 4 Nevező csapatai vesznek részt. Minden versenyen minden csapat részt vesz. Az egyes versenyeken minden csapatot 4 versenyző alkot, az egyes csapatokban induló versenyzőket az adott Nevező jelöli ki. Egy versenyző a Bajnokság során csak egy csapatban versenyezhet. A Bajnokság versenyein induló versenyzőknek a MAMS Általános Sportszabályzatában meghatározott dokumentumokkal kell rendelkezniük. Az egyes csapatok pontos megnevezését a Nevezőjük határozza meg. A továbbiakban a csapatokat jelen alapkiírásban A,B,C, és D betű jelöli. A csapatokat a Bajnokság versenyein a Nevezők által felkért csapatvezetők vezetik és képviselik. A csapatvezetők jogait és feladatait a Nevező és a csapatvezetők között létrejött megállapodások tartalmazzák, valamint a jelen alapkiírásban meghatározottak is érvényesek és kötelezőek rájuk nézve. Az időtervben megjelölt eligazításokon, promóciókon, és ellenőrzéseken a csapatvezető felelőssége, hogy a csapat ahol szükséges teljes létszámban megjelenjen. A versenyek során, a csapatokon belüli sportszakmai- és taktikai döntéseket a csapatvezetők jogosultak meghozni. Minden rajthoz álló versenyző a verseny teljes ideje alatt legfeljebb 2 fő szerelőt alkalmazhat, és a meghatározott időben együttesen kötelesek (1 fő versenyző + maximum 2 fő szerelő) a versenyre regisztrálni. 5.2 Versenyek helyszíne A versenyeket a Bajnokságban résztvevő, és saját versenypályával rendelkező klubok (Debrecen, Nagyhalász, Gyula) a saját versenypályájukon rendezik meg, egységesen forduló megrendezését vállalva. A fennmaradó 1 forduló megrendezéséhez a klubok egy bérleti szerződés alapján a Track Racing kft.-nek biztosítják a versenypályát. A pontos versenyhelyszíneket és időpontokat a Track Racing Kft.-vel történt megállapodás létrejöttét is figyelembe véve a hivatalos versenynaptár tartalmazza. 5.3 Versenyidőpontok, versenyek elhalasztása A Bajnokság versenyeinek időpontját a MAMS hivatalos versenynaptára tartalmazza. Ha egy verseny - a kiírt időpontja előtti napok rossz időjárása következtében használhatatlanná váló pálya miatt előre megítélhetően az eredeti időpontjában nem rendezhető meg, a Rendező indítványára a Szervező Bizottság a verseny kiírt dátuma előtti nap 18:00 óráig intézkedik - a résztvevők egyidejű értesítése mellett a verseny elhalasztásáról.

5 A versenyt közvetlenül megelőző, annak megtartását lehetetlenné tevő időjárási viszonyok, vagy egyéb vis major okán a verseny elhalasztására vonatkozó döntést a verseny zsűrije hozza meg a Szervező Bizottság véleményének meghallgatása után. Az eredeti időpontban meg nem rendezett verseny a Szervező Bizottság egyben, mint szakági tanács által meghatározott időpontban kerül lebonyolításra. 5.4 Versenybejelentés, dokumentáció A Rendező az általa megrendezni kívánt eseményről a MAMS Általános Sportszabályzata szerint versenykiírást készít és a verseny időpontja előtt 45 nappal jóváhagyásra megküldi azt a MAMS felé. A Bajnokság versenyei a FIM/FIME versenynaptárába is bejelentésre kerülnek. Az engedélyezett versenykiírást a Rendező legkésőbb a verseny előtt 30 nappal megküldi a Bajnokságban induló csapatok Nevezőinek és a MAMS Sportfelügyelői- és Sportbírói kollégiumainak. A bajnokság valamennyi versenyén a csapatokat az eredmény jegyzőkönyvben a helyezésük sorrendjében, a tagjaik egyéni teljesítményeit is rögzítve kell feltüntetni. A Rendező kötelessége gondoskodni arról, hogy a verseny befejezését követő 1 órán belül a résztvevő csapatok az eredményjegyzőkönyvet megkapják. A Rendezőnek az eredményjegyzőkönyv 1-1 példányát 24 órán belül a MAMS titkárságának és a szakágvezetőnek formájában meg kell küldenie. 5.5 Biztosítás A Rendező az adott rendezvényre a MAMS-on keresztül minden versenyző részére harmadik személyre vonatkozó felelősségbiztosítást köt. A biztosítással kapcsolatos eljárást a MAMS szabályozza. 5.6 A versenyek lebonyolítása A versenyek a következő kötelező időterv alapján kerülnek lebonyolításra (az időpontok a megnyitó parádétól, mint 0 időtől számítandók): Regisztráció a versenypályán: -180 perc és -120 perc között. Adminisztratív ellenőrzés (nevezések, dokumentumok egyeztetése): -120 perc és perc között. Technikai ellenőrzés (gépátvétel): -100 perc és -30 perc között. Csapatvezetői és versenyzői kötelező eligazítás: -30 perc és -20 perc között. Motorok melegítése: -20 perctől. Megnyitó parádé: 0 idő. Versenyfutamok. A 20. futam után azonnal: záró parádé az helyezett csapatoknak (a csapatok minden versenyzője és csapatvezetője kötelezően részt vesz a Szervező által meghatározott záró eseményen). Kötelező interjú minden csapat részére: a záró parádé után azonnal. Elszámolások, kifizetések: az utolsó zsűri ülés után 1 órával.

6 A regisztráció helyét a Rendező a versenykiírásban, és a helyszínen jól látható módon megjelöli. A csapatok teljes létszámban (1 fő csapatvezető + 4 fő versenyző + 8 fő szerelő) a kezdési időpont előtt legkésőbb 2 órával kötelesek a versenypályán lévő regisztrációs helyen megjelenni. 5.7 Technikai előírások A Bajnokság 500 ccm es géposztályban kerül megrendezésre. Az egyes versenyeken csak a FIM technikai előírásainak megfelelő motor indítható az alábbi kiegészítésekkel: A Bajnokság versenyein homologizált hátsó gumi és dirt deflector használata kötelező. A Bajnokságban csak 2015-ben, vagy 2014-ben érvényes homologizációval rendelkező kipufogók használhatók. Amelyik versenyző szabálytalan gumival, dirt deflector nélkül, vagy szabálytalan kipufogóval indul, az adott futamból kizárásra kerül. A Bajnokság versenyein minden versenyző köteles a környezet védelme érdekében a depóban minden motor alá egy minimum 160x75 cm nagyságú, a lefolyó folyadékok felszívására alkalmas szőnyeget használni, a versenyre történő megérkezéstől a pálya elhagyásáig. A szőnyegek a versenyzők személyes felszereléséhez tartoznak, és használatuk nélkül nem tartható motor a depó területén. A Bajnokságban 2013-ban, vagy 2014-ben homologizációval rendelkező versenyruházatok viselhetőek. 5.8 Startszámok, sisakszínek A bajnokság minden versenyén az ugyanazon csapathoz tartozó versenyzők minden futamban azonos színű sisakszínt kötelesek viselni a következők szerint: 1. verseny: A csapat piros, B csapat kék, C csapat fehér, D csapat sárga 2. verseny: B csapat piros, C csapat kék, D csapat fehér, A csapat sárga 3. verseny: C csapat piros, D csapat kék, A csapat fehér, B csapat sárga 4. verseny: D csapat piros, A csapat kék, B csapat fehér, C csapat sárga. Piros sisakszínnel versenyző csapat startszámai: 1, 2, 3, 4 Kék sisakszínnel versenyző csapat startszámai: 5, 6, 7, 8 Fehér sisakszínnel versenyző csapat startszámai: 9, 10, 11, 12 Sárga sisakszínnel versenyző csapat startszámai: 13, 14, 15, 16 A Szervező Bizottság, vagy annak felhatalmazása alapján a bizottság vezetője a Bajnokság 1. fordulója előtt legkésőbb 1 héttel sorsolással határozza meg a csapatok beosztását (A,B,C,D csapat), amely a Bajnokság egészére változatlanul érvényes. A csapaton belüli startszámok versenyzőnkénti kiosztását (csapatösszeállítás) a Nevezők döntik el, és kötelesek azt a csapatvezető megnevezésével a versenyt megelőző 3. napon 14:00 óráig a Rendező részére ben megküldeni.

7 5.9 Alaki és formai megkötések Minden versenyesemény Rendezője köteles a Szervező Bizottság által meghatározott méretű reklámfelületet biztosítani a Nevezők részére a versenypályán, a depóban, az interjúfalon, és a verseny hivatalos műsorfüzetében. A versenypályán szervezett promóciók, sajtónyilatkozatok és az eredményhirdetés kizárólag az interjúfal előtt végezhetők Verseny szisztéma A Bajnokság versenyei a következő futamtábla alapján kerülnek lebonyolításra: Startpozíció A B C D Futam Versenyzők startszám szerinti besorolása A 17. futamban az futam alapján a csapatok legkevesebb pontot szerzett versenyzői állnak starthoz. A 18. futamban a csapatok 3. legjobb pontszerzői, a 19. futamban a csapatok 2. legjobb pontszerzői, a 20. futamban a csapatok legjobb pontszerzői indulnak. Amennyiben a 16. futam után 2, vagy több versenyző pontazonossága miatt nem dönthető el egyértelműen a csapaton belüli értékelés szerinti sorrendjük, a pontazonossággal álló versenyzők közül a csapatvezető jelöli ki, melyik versenyző melyik futamban vesz részt. Taktikai csere alkalmazása: Amennyiben egy csapat legalább 6 pont hátrányban van a versenyben vezető csapathoz képest, a csapatvezetőnek jogában áll a csapata következő

8 futamra beosztott versenyzője helyett csapata egy másik, abba a futamba a futamtábla szerint be nem osztott versenyzőjét taktikai csereként indítani. A verseny során minden versenyző csak egy alkalommal szerepelhet taktikai csereként. A csapatvezetőnek a taktikai csere alkalmazását a vezetőbírónak a futamra való bejövetelt engedélyező zöld lámpajelzése előtt a versenyigazgató felé jelentenie kell. Ennek elmulasztása esetén taktikai csere nem alkalmazható. Amennyiben egy versenyző taktikai csereként a versenyigazgató részére adott bejelentés nélkül megy be egy futamra, a versenyző a futamból kizárásra kerül és a verseny további részében nem lehet taktikai csere. Joker alkalmazása: Amennyiben egy csapat legalább 6 pont hátrányban van a versenyben vezető csapathoz képest, a csapatvezetőnek jogában áll a csapata következő futamra beosztott versenyzőjét, vagy helyette csapata egy másik versenyzőjét Joker -ként indítani. A Joker által az adott futamban szerzett pontokat kétszerezni kell az értékelésben. A csapatvezetőnek a Joker alkalmazását a vezetőbírónak a futamra való bejövetelt engedélyező zöld lámpajelzése előtt a versenyigazgató felé jelentenie kell. Ennek elmulasztása esetén Joker nem alkalmazható. Amennyiben egy versenyző a versenyigazgató részére adott bejelentés nélkül megy be Joker -ként egy futamra, amelyben a futamtábla szerint egyébként is indult volna, pontszámát nem lehet kétszerezni. Amennyiben a versenyző olyan futamba megy be időben tett bejelentés nélkül Joker -ként, amelyikben nem volt futamtábla szerint besorolt induló, a futamból kizárásra kerül. Mindkét esetben a verseny további részében a csapat nem indíthat Joker -t és az adott versenyző nem lehet taktikai csere. Egy csapat egy versenyben csak egyszer indíthat Joker -t. Nem lehet Joker olyan versenyző, aki az adott versenyen már szerepelt taktikai csereként. Az a versenyző, aki Joker -ként szerepelt, nem lehet az adott verseny további részében taktikai csere. Sérült versenyző helyettesítése: Ha egy versenyző egy futamban megsérült, de nem került kizárásra a futam megismétléséből, taktikai csere, vagy Joker helyettesítheti, amennyiben ezek alkalmazásának fentebb meghatározott feltételei fennállnak. Ha a helyettesítő versenyző is megsérül, de nem kerül kizárásra az újabb futamismétlésből, őt az adott futamba eredetileg beosztott versenyző, vagy egy másik taktikai csere, vagy Joker helyettesítheti A versenyek eredményének meghatározása A vezetőbíró által megállapított futameredmény szerint a versenyzők pontot, illetve Joker -ként duplázott pontokat kapnak. A csapatok pontszámait a versenyzőik futampontszámainak összessége adja. A csapatokat a verseny értékelésénél az általuk szerzett pontszámok alapján kell rangsorolni. Amennyiben a csapatok azonos számú összesített futampontot gyűjtöttek, a sorrendjüket külön futamban kell eldönteni. Ha a külön futamot megtartani nem lehet, az a csapat sorolandó jobb helyezésre, amely a verseny során több jobb helyezést ért el. Ha ez is azonos, a verseny utolsó futamában az érintett csapatok versenyzői közül jobb helyezést elért versenyző csapata kapja a jobb helyezést.

9 6. Alkohol és dopping kontroll Önálló döntéssel a verseny zsűrije, vagy vezetőbírója a versenyek során bármikor elrendelheti a versenyzők, a szerelők, és a tisztségviselők drog, vagy alkohol ellenőrzését. Az ellenőrzést a versenyorvos jogosult elvégezni. Amelyik személy nem veti alá magát az ellenőrzésnek, a versenyből azonnal kizárásra kerül, és versenyző esetében úgy kell tekinteni, mintha a versenyen el sem indult volna. Pozitív vizsgálati eredmény esetén az eljárás ugyanaz. Mindkét esetben a zsűri elnöknek további fegyelmi eljárást kell kezdeményezni. 7. Adminisztratív ellenőrzés A csapatvezetőknek az adminisztratív ellenőrzés során át kell adniuk a versenyzőik érvényes licencét, külföldi versenyzők esetén a startengedélyeket is, továbbá a csapat kitöltött gépátvételi és nevezési jegyzőkönyvét. 8. Technikai ellenőrzések A Bajnokság versenyeinek megkezdése előtt a depóban kijelölt helyen gépátvétel történik, melyen a motorokat és felszereléseket a vonatkozó FIM technikai szabályok szerint kötelezően be kell mutatni. A verseny során a vezetőbíró, a technikai ellenőr, illetve a zsűri elrendelhet további technikai ellenőrzést, melynek minden versenyző köteles alávetni magát. Bárminemű hiányosság vagy szabálytalanság észlelése esetén a versenyzőt fel kell szólítani annak elhárítására, és a verseny megkezdése előtt meg kell győződni ennek betartásáról. Szándékos, csalás szándékával elkövetett szabályszegés esetén a versenyző a teljes versenyből kizárandó, ellene fegyelmi eljárást kell kezdeményezni. A versenyek végét követően a motorokat Parc Ferme-ben kell elhelyezni, lehetővé téve a végellenőrzést. A Parc Ferme-t kizárólag a zsűri oldhatja fel. 9. Óvások Óvást a csapatvezető, vagy érintett versenyző nyújthat be az óvásra vonatkozó FIM szabályok szerint. Óvási díj a MAMS díjtáblázat szerint. A vezetőbíró és a technikai vezető ténybeli döntései ellen óvásnak helye nincs. 10. A versenyek félbeszakítása, törlése Ha a zsűri a verseny folytatását lehetetlenné tevő időjárási viszonyok, vagy bármi más ok miatt miatt a verseny félbeszakítása mellett dönt, az alábbiak szerint kell eljárni: amennyiben a versenyből 10 futamot lefutni nem lehetett, a verseny nem értékelhető, elhalasztottnak kell tekinteni, amennyiben a versenyből 10 futamot lefutottak, a verseny érvényes, az eredménye kihirdetendő.

10 11. A Bajnokság értékelése A Bajnokságot a szervező 4 versenyre írja ki, de annak végső értékelése 3 verseny lefutása után is megtörténhet. A csapatok a Bajnokság versenyein elért eredményeik alapján bajnoki pontokat kapnak. A versenyek győztesei 5, a második helyezettek 3, a harmadik helyezettek 2 és a negyedik helyezett csapatok 1 pontot kapnak. A Bajnokság eredményének meghatározása a bajnoki pontok összegzése útján történik. A Bajnokságot az a csapat nyeri meg, amelyik a legtöbb bajnoki pontot szerzi, második helyezett a második legtöbb meccspontot gyűjtött csapat és így tovább. A csapatok által szerzett bajnoki pontok azonossága (holtverseny) esetén az utolsó bajnoki verseny végén különfutamban kell eldönteni a csapatok sorrendjét. Amennyiben a különfutamot bármi oknál fogva megrendezni nem lehet, az a csapat kerül a holtversenyben érintettek közül kedvezőbb besorolásra, amelyik az érintett csapatok közül az utolsó bajnoki versenyen jobb helyezést ért el. 12. Díjazás Az egyes fordulókon az adott verseny Rendezője Ft/futampont pénzdíjazásban részesíti a versenyen rajthoz álló csapatokat, amely összeget az adott csapat (Nevező) részére egy összegben, számla ellenében, a versenyirodán fizet ki. A Jokerek által szerzett pontokat a kifizetendő összeg meghatározásakor nem kell kétszerezni. Az egyes versenyek végén az adott verseny Rendezője az első 3 helyezést elért csapatot serlegdíjazásban részesíti. A Szervező Bizottság a versenyszezon végén egy Díjkiosztó gála keretén belül tárgydíjazásban részesíti a csapatokat. 13. Egyéb előírások A Szervező Bizottság a Bajnoksággal kapcsolatosan a Bajnokság lebonyolítása közben szükségessé váló egyéb előírásokat, kiegészítéseket, módosításokat, új információkat, sportszakmai- és egyéb döntéseket, annak közös elfogadása után hivatalos hírlevél (végrehajtási utasítás) formájában hozza az érintettek tudomására.

Élsport MAGYARORSZÁG évi NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS PÁROS BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS

Élsport MAGYARORSZÁG évi NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS PÁROS BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS Élsport MAGYARORSZÁG 2017. évi NEMZETKÖZI SALAKMOTOROS PÁROS BAJNOKSÁGA ALAPKIÍRÁS Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága Tartalomjegyzék: 01.1 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

MAGYARORSZÁG évi NYÍLT NEMZETI SALAKMOTOROS KUPA ALAPKIÍRÁS. Élsport

MAGYARORSZÁG évi NYÍLT NEMZETI SALAKMOTOROS KUPA ALAPKIÍRÁS. Élsport Élsport MAGYARORSZÁG 2019. évi NYÍLT NEMZETI SALAKMOTOROS KUPA ALAPKIÍRÁS Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkársága Tartalomjegyzék: 01.1 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1. Általános

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA 2012 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS 1. Általános 1.1. Bajnokság A POLARIS Meteor MotorTech Kft. 2015. évre kiírja a Polaris Offroad Maraton egyéni bajnokságot. A bajnokság 4X4 profi,

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 2019. 1 1. MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános sportszabályokat tartalmazza,

Részletesebben

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága Alapkiírás 2015 évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: ÉLSPORT A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása 2010. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. Általános

Részletesebben

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium 2017 Nagy Attila MAMS 2017 1 A képzés célja: Sportfelügyelők és Versenyigazgatók szakmai tudásának frissítése és aktualizálása, Az egységes eljárási

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ... 4 3 NEVEZÉSEK... 5 4 BIZTOSÍTÁS...

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága 2015 1 1. Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 2016. 1 1. MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT 1 A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános sportszabályokat

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI QUAD TRACK EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE)

MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE) 1 MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE) 2009 2 1 MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános

Részletesebben

EURO-TOOLS KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25.

EURO-TOOLS KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25. EURO-TOOLS KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA 2014.10.25. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 2 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ... 4 3 NEVEZÉSEK... 5 4 BIZTOSÍTÁS...

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG

MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI UTV CROSS CAR EGYÉNI BAJNOKSÁG Készítette: A MAMS Quad Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Titkárság Általános 1.1. Bajnokság A Magyar Motorsport Szövetség. évre

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT 2017 2 A SZABÁLYZAT HATÁLYA, ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK 1. (1) A Sportegészségügyi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) hatálya kiterjed a MAMS keretében a motorsport sportágban

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG SZABÁLYZATA A VAGYONI ÉRTÉKŰ JOGOK HASZNOSÍTÁSÁRÓL

A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG SZABÁLYZATA A VAGYONI ÉRTÉKŰ JOGOK HASZNOSÍTÁSÁRÓL A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG SZABÁLYZATA A VAGYONI ÉRTÉKŰ JOGOK HASZNOSÍTÁSÁRÓL 2016 2 A Magyar Motorsport Szövetség (a továbbiakban: Szövetség) Elnöksége (a továbbiakban: Elnökség) a sportról szóló 2004.

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása 2015 Készítette:A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta:A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A KUPASOROZAT

Részletesebben

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG BUDAPEST TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT 2014.DECEMBER 16. 1/5 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék... 1 1. Általános Leírás... 2 1.1 Célkitűzések és háttér... 2 1.2 Lebonyolítás...

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY VERSENYKIÍRÁS I. FUTAMA 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY VERSENYKIÍRÁS I. FUTAMA 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA I. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

ADRENALIN KUPA III. NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA III. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2013.11.16.

ADRENALIN KUPA III. NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA III. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2013.11.16. ADRENALIN KUPA III. NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA III. FUTAMA DOMONY 2013.11.16. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2

Részletesebben

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016.

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. 1.) Verseny célja: Az uszonyos úszás népszerűsítése, valamint minden korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása. 2.)Rendező: Debreceni Búvárklub /4031. Debrecen,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE 2007 március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE Az Országos Terep-rallye Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rallye futam, külföldi résztvevőkkel www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2013.10.12.

ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2013.10.12. ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK 2013.10.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

2018. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY. Balatonfűzfő, augusztus 29.- szeptember 2 VERSENYKIÍRÁS

2018. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY. Balatonfűzfő, augusztus 29.- szeptember 2 VERSENYKIÍRÁS 2018. ÉVI KALÓZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY Balatonfűzfő, 2018. augusztus 29.- szeptember 2 VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: BS Fűzfő VK, együttműködve a Magyar Vitorlás Szövetséggel és a

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk:

Magyarország. A MAMS Gyorsasági Szakág. versenyeinek. alapkiírása. A MAMS Titkársága. További szakági információk: Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek alapkiírása 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa.

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa. MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2018 Készítette:A MAMS Gyorsasági Szakági Tanácsa Jóváhagyta:MAMS

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA

Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA Magyarország Gyorsasági Szakág versenyeinek ALAPKIÍRÁSA 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága További szakági információk: www.mams.hu 1 Általános

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

EURO-TOOLS KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25.

EURO-TOOLS KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25. EURO-TOOLS KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK 2014.10.25. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017

MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 MNASZ Offroad Szakági Bizottsági Határozatok 2017 001/2017.02.05/E Offroad Szakági Bizottsági Határozat. Az Offroad Szakági Bizottság jelen határozatával elfogadja az Autocross 2017-es Alapkiírását. Kérjük

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának. Kiírása. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokságának és Kupájának Kiírása 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása 2019 Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. BAJNOKSÁG 1. A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG (MAMS)

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2017. 07. 09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 20/2016 Rallye Szakági Bizottság határozat 2016. február 17 A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy a MARB mindhárom régiójában felkéri a rendezőket,

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (továbbiakban: MNASZ) meghirdeti és egyben kiírja 2010. évre az Amatőr Rallye Kupát, (továbbiakban: ARK). Az MNASZ ezen ARK kiírásával

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2014. 04. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA 2013 6070 Izsák, Szabadság tér 1. Tel: +36 (76) 568 063 Mobil: +36 (30) 995 3482 Fax: +36 (76) 569 001

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2015. május 23-24. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS

KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS KUPA HUNGARORING, 2008. 10. 10-12. VERSENYKIÍRÁS A Rendezvény az FIA Sportkód és függelékei, az MNASZ vonatkozó szabályai (benne az Autós Gyorsasági OB. 2008. évi Alapkiírása) szerint kerül lebonyolításra.

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója

VERSENYKIÍRÁS. I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: MNASZ-MGSZ-RMC-CEE I.-II. fordulója. CEE Rotax Max Challenge Series 1. fordulója www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gokart Országos bajnoksága, az MGSZ-RMC-CEE 2014. évi Gokart sorozata, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében I. RENDEZÉS 1.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben