ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága"

Átírás

1 ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA 2009 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike szakág A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

2 X-treme Day versenykiírás 2009 (MAMS stunt riding versenyek: Élsport + Tömegsport + Utánpótlás) A MAMS Sportkódexének ide vonatkozó szabályaival, és a Stunt Riding alapszabályzatával együtt értelmezendő Tisztelt versenyző Barátunk! 2009-től a Stunt Riding hivatalos sportként a Dragbike szakágon belül tevékenykedik a MAMS égisze alatt. Az első hivatalos kupasorozat három fordulóból áll. Kettő Kunmadarason, egy pedig Kaposújlakon kerül megrendezésre. A hivatalossá válással egyidőben egy új pontozási rendszert is bevezettünk, ami objektívebben rangsorolja a versenyeken részt vevő indulókat. Az alábbi versenykiírásban megtalálsz minden lényeges információt a kaposújlaki fordulóról. Verseny elnevezése: 11. X-treme Day Verseny helyszíne: Kaposújlak reptér Verseny rendezője: Mókus Sport Kft Kaposvár, Radnóti u. 1. Tel.: 70/ Levélcím: 7400 Kaposvár, Radnóti u trogermokus@t-online.hu Verseny hivatalos honlapja: Verseny dátuma: június 6. Verseny hivatalos személyei: Verseny Igazgató: Újhelyi Imre Vezető bíró: Szarka Zsolt Versenytitkár: Amrein László Időmérő személy: Pintér László A MAMS Stunt Riding Kupa 2009 további fordulói (ezen fordulók lebonyolítása a kunmadarasi versenykiírás szerint): július 4. Kunmadaras Élsport + Tömegsport augusztus Kunmadaras Élsport + Tömegsport + Utánpótlás

3 - 3 - Kategóriák: Élsport MAMS versenyzői licencel kell rendelkezni, és a versenykiírásban meghatározott 550 ccm feletti minimum követelményeknek megfelelő motorral indulhat. Tömegsport MAMS versenyzői licencel kell rendelkezni, és a versenykiírásban meghatározott 550 ccm feletti minimum követelményeknek megfelelő motorral indulhat. Utánpótlás MAMS versenyzői licencel kell rendelkezni, és a versenykiírásában meghatározott 550 ccm alatti minimum követelményeknek megfelelő motorral indulhat. Nevezési feltétel a licenc megléte: - Előzetesen váltott N éves licenc - Helyszínen váltott D napi licenc (MAMS díjtáblázat szerint /2800 Ft Ft biztosítás) Szabályok és feltételek: Nevezési korhatár: 16 év. 16 év alatt írásos szülői hozzájárulás szükséges A nevezési díjtól a kaposvári fordulón a szervező eltekint! A napi D licenc nem vesz részt az éves értékelésben, csak a napi értékelésben. Az Élsport versenyen engedélyezett motorkerékpár minimum 550 ccm és minimum kéthengeres motorkerékpár. Cross, supermoto, triál és verseny endurók kizárva. A motor blokkjának és vázának típus azonosnak kell lennie. A Tömegsport versenyen engedélyezett motorkerékpár minimum 550 ccm és minimum kéthengeres motorkerékpár. Cross, supermoto, triál és verseny endurók kizárva. A motor blokkjának és vázának típus azonosnak kell lennie. Az Utánpótlás versenyen engedélyezett motorkerékpár maximum 250 ccm-es motorkerékpár, segédmotorkerékpár és robogók. A versenyzők saját kockázatukra vesznek részt a versenyeken, és alá kell írniuk az erről szóló nyilatkozatot a részvétel feltételeként a nevezési lapon

4 - 4 - Nevezéseket csak a rendezők által kiadott egységes formanyomtatványon fogadnak el a szervezők. A nevezések végső leadási határideje a verseny előtt minimum két hét. A határidő utáni nevezés elfogadása a szervező saját döntése. Minden versenyző rajtszámot kap, amit a verseny napján egésznap a motorján köteles feltüntetni. A pontozó zsűri 5 főből áll, akik közül az egyik a zsűri elnök. Vitás probléma esetén a zsűri elnök döntése a végleges. Versenypálya paraméterei: 150 méter hosszú, 18 méter széles, beton. Egy indító bíró végzi a versenyzők indítását - leintését zászlóval, valamint az időméréseket stopperórával. Minden versenyző köteles a biztonsági védő felszerelését viselni a versenye és az edzés időtartama alatt!!! A versenyző az egyedüli felelős az összes gépe felkészítettségéért és biztonságosságáért és azért, hogy biztosítsa, gépei megfelelnek arra a célra, amire használni szándékozik őket. Minden versenyző köteles a versenyen használt motorját bemutatni a kiírás szerinti Gépátvételnél.. A gyakorlatok során olyan folyadékok nem használhatóak, amelyek a pálya felületét befolyásolják. A verseny ideje alatt minden versenyzőnek MAMS balesetbiztosítással kell rendelkeznie (ezt a licencel együtt váltják a versenyzők) A versenyzők által megjelenített reklámok kizárólag a motoron, a ruházaton, segédek ruházatán, a szállítójárművön és a hozzá tartozó sátron engedélyezett, fixen rögzítve. Zászlók, molinók, transzparensek, egyéb reklámok kihelyezése csak a szervezők külön engedélyével lehetséges. Kivételes körülmények esetén (pl. rossz időjárás) a verseny egy része vagy a teljes verseny másik napon kerülhet megrendezésre, vagy elmaradhat a versenyzők részére fizetés vagy kártérítés fizetése nélkül.

5 - 5 - Gépátvétel: - Ideje: június 6. 09:00 10:00 - Helye: Versenyző depó Napi program*: 10:00 12:30 Edzés 12:30 13:30 Kvalifikáció (I kör) 13:30 15:00 Utánpótlás verseny 15:00 15:30 Versenyző bemutatás 15:30 16:00 Szünet 16:00 17:30 Elődöntő (II. kör) 17:30 18:00 Szünet 18:00 19:30 Döntő (III. kör) 19:30 20:00 Gumifüst Show 20:00 20:30 Szünet 20:30 21:00 Díjátadó 21:00 Pirotechnikás Éjszakai Show Egyéb programok*: - Sétarepülés - Tuning és HiFi autókiállítás - Off-road autókiállítás - Épített motorkiállítás - Quadozás *A rendezőség a programváltozás jogát fenntartja!

6 - 6 - Verseny lefolyása (Tömegsport): - Bárki nevezhet, aki rendelkezik MAMS licencel és a motorja alkalmas a versenyzésre - Tömegsport verseny a MAMS Kupa előtti minimum vizsga, amit teljesítve lehet nevezni az Élsport kategóriába. Verseny lefolyása (Élsport): Az első kör sorrendje sorsolás útján kerül beosztásra. Első kör (elődöntő) Kötelező gyakorlatok: - lassú egykerék 50 méter, (Folyamatos egyenes haladással. A szándékos szlalomozás nem engedélyezett. A szlalomozás szándékosságát a hibapontot számláló bíró ellenőrzi, azt a versenyszámból való kizárással bünteti) - elsőkeréken gurulás 40 méteres ráfutásból, (Ismétlésre nincs lehetőség. Az elsőkeréknek a vonalon való áthaladáskor a hátsókeréknek már a levegőben kell lennie) - gumifüst körbe lábletétel nélkül mp mindkét irányba, bója körül. Indulás fix, kijelölt ponttól. - Az első körben minden versenyző részt vesz (a rajtsorrend sorszámhúzással eldöntve), Második kör (középdöntő): Szabad gyakorlatok - 4 perc A második kör sorrendje az első körben szerzett pontok alapján hátulról előre kerül besorolásra. Az első körből a 15 legtöbb pontot szerzett versenyző kerül a döntőbe. Harmadik kör (döntő): Szabad gyakorlatok - 8 perc A döntő sorrendje az előző körök összeadott pontszámai alapján hátulról előre kerül beosztásra (a legkisebb pont kezd). A nap végén a három kör pontszámai összeadódnak, és az összesített pontszámok alapján kerülnek kihirdetésre a helyezések.

7 - 7 - Pontozás (1 számú melléklet): Első kör (elődöntő): A pontozó bírók pontokat ítélnek meg a MAMS stunt riding pontozási rendszer mellékletben szereplő szempontok alapján. Második kör (középdöntő) - 4 perc: A pontozó bírók pontokat ítélnek meg a MAMS stunt riding (Junior) Utánpótlás pontozási rendszer mellékletben szereplő szempontok alapján. Harmadik kör (döntő) - 8 perc: A pontozó bírók pontokat ítélnek meg a MAMS stunt riding pontozási rendszer mellékletben szereplő szempontok alapján. Verseny lefolyása (Utánpótlás): A versenyzők sorrendje sorsolás útján kerül beosztásra. A versenyidő 1 x 4 perc. Pontozás (2 számú melléklet): A pontozó bírók pontokat ítélnek meg a MAMS stunt riding utánpótlás pontozási rendszer mellékletben szereplő szempontok alapján. A versenyek értékelése: A versenyeken (ide értve az Utánpótlást is) az első 15 helyezett kap pontot az alábbi rendszer szerint: 1. hely 25 pont 2. hely 20 pont 3. hely 16 pont 4. hely 13 pont 5. hely 11 pont 6. hely 10 pont 7. hely 9 pont 8. hely 8 pont 9. hely 7 pont 10. hely 6 pont 11. hely 5 pont 12. hely 4 pont 13. hely 3 pont 14. hely 2 pont 15. hely 1 pont A verseny végső sorrendjét a megszerzett pontok összesített száma adja úgy, hogy a legtöbb pontot szerzett versenyző az első helyezett. A további helyezéseket a pontszámok csökkenő sorrendje adja.

8 - 8 - A verseny díjazása: A kupasorozat kaposújlaki fordulóján az alábbiak szerint alakul: Élsport: I. hely: Ft + kupa + oklevél II. III. IV. hely: Ft + kupa + oklevél hely: Ft + kupa + oklevél hely: Ft + kupa + oklevél V. hely: Ft + kupa + oklevél VI. VII. hely: Ft + kupa + oklevél helytől oklevél Utánpótlás: I. hely: Ft + kupa + oklevél II. III. IV. hely: Ft + kupa + oklevél hely: Ft + kupa + oklevél hely: Ft + oklevél V. hely: Ft + oklevél VI. helytől oklevél

9 - 9 - Pályarendtartás: A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. Minden nézőnek és versenyzőnek kötelessége úgy tartózkodni a verseny helyszínén, hogy viselkedésével ne járuljon hozzá balesetek keletkezéséhez és esetleges károkozáshoz. A versenyen előforduló balesetekért és egyéb káreseményekért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A reptér egész területén (kivéve a kijelölt gyakorló hely és a versenypálya) a baleset megelőzése érdekében tilos mindennemű akrobatikus mutatvány a motorral. A versenyzők részére a szervezők külön elkerített edzés helyet biztosítanak. Szigorúan tilos a pályán keresztben áthaladni, a kerítésen átmászni illetve azt megrongálni. Tilos továbbá a kialakított biztonsági zónákban tartózkodni. Ez alól kivételt képezhetnek a rendezők, valamint kizárólag saját kérésre a sajtó képviselői és a verseny biztonságáért és a verseny zavartalan lebonyolításáért felelős személyek. A reptér egész területén csak a szervezők joga reklámhordozók megjelentetése és az árusok szolgáltatói tevékenységének lehetővé tétele. A versenyzővel a rendezvény területére érkező személyekért és azok viselkedéséért a versenyző felel, s így felelősségre vonható. A reptér egész területén a KRESZ szabályai érvényesek! A pályarendtartás bármely pontjának megsértése esetén a szervezők nevében a biztonsági őrök járnak el, ami a rendezvény helyszínéről történő eltávolítás is lehet.

10 Biztonság, védőfelszerelés: Minden versenyző maga felel a motorja versenyzésre való felkészítéséért, biztonságos működéséért. A stunt riding versenyeken kötelező a védőfelszerelések használata. Ezek hiánya a versenyzésből való kizárást vonja maga után. Minimum védőfelszerelés: - Gerincvédő (különálló, nem a ruhába beépített) - Zárt ruházat - Kesztyű, - Sisak, Egyéb, általános előírások: A rendező köteles minden résztvevő (versenyző) részére a rendezvény költségére szavatossági (harmadik személyre vonatkozó) biztosítást kötni. A Kupa sorozat versenyein és edzésein a Vezetőbírónak a kirívóan sportszerűtlennek ítélt cselekedeteket a MAMS erre kijelölt felelőse (zsűri elnök) felé kivizsgálás céljából továbbítani kell. A versenyek alkalmával annak teljes időtartamára mentőautó személyzettel (orvos) jelenléte kötelező. A rendező és a versenyzők kötelesek a környezetvédelmi szabályokat, valamint a MAMS Környezetvédelmi felügyelőjének előírásait és utasításait betartani, és azt minden résztvevőtől megkövetelni. Kirívóan környezet szennyező magatartást tanúsító versenyző, vagy csapattag ellen a rendező jogosult fellépni. Jelen alapverseny kiírást a MAMS Elnöksége hagyta jóvá. Érvénybe lép: január 31.-én

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA

ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA ÉLSPORT + TÖMEGSPORT + UTÁNPÓTLÁS A MAMS STUNT RIDING KUPA KIÍRÁSA 2009 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága További szakági információk:

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2014 Alapkiírás és mellékletei Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2019 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding Div.1-2 pontozási rendszer II. sz. Div. 1-2 kvalifikációs pálya III. sz. melléklet:

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: TÖMEGSPORT A MAMS DRAGBIKE KUPA KIÍRÁSA 2012 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

Részletesebben

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1. Általános

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2016 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

2013. FEBRUÁR 02-03.

2013. FEBRUÁR 02-03. NEMZETKÖZI TEREMCROSS ÉS SUPERMOTO VERSENY BUDAPEST SYMA RENDEZVÉNYCSARNOK 2013. FEBRUÁR 02-03. VEGA MOTORSPORTKLUB 2096 ÜRÖM, DIÓFA U. 23. TEL./FAX: (1) 352-97-00 E-MAIL: info@supermot.hu 20/5582820 ;

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország MXMANIA Nyílt Nemzeti Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2017 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS

POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS POLARIS OFFROAD MARATON EGYÉNI BAJNOKSÁG 2015 ALAPKIÍRÁS 1. Általános 1.1. Bajnokság A POLARIS Meteor MotorTech Kft. 2015. évre kiírja a Polaris Offroad Maraton egyéni bajnokságot. A bajnokság 4X4 profi,

Részletesebben

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk:

ÉLSPORT. A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása évre. A MAMS Ttitkársága. További szakági információk: ÉLSPORT A MAMS Gyorsasági Motoros Női Kupa Kiírása 2010. évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu 1. Általános

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG BUDAPEST TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT 2014.DECEMBER 16. 1/5 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék... 1 1. Általános Leírás... 2 1.1 Célkitűzések és háttér... 2 1.2 Lebonyolítás...

Részletesebben

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága

ÉLSPORT. Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága. Alapkiírás évre. A MAMS Ttitkársága ÉLSPORT Magyarország Nyílt Nemzetközi és Országos Gyorsasági Motoros Bajnoksága Alapkiírás 2015 évre Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA REGIONÁLIS ELŐDÖNTŐK és ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT A Polaris Quad Club Magyarországon először, klasszikus MARATON-VERSENY-t hirdet. A verseny ideje:2013 szeptember 7. Helyszine: Rétság, tankos A verseny motor, quad és side by side kategóriákban, csapatversenyként

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja:

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja: VERSENYKIÍRÁS Algyői Lovas napok Megyei Fogathajtó Verseny keretében rendezendő CAN-C. kategóriás fogathajtó versenyre, amely egyben a Csongrád megyei amatőr fogathajtó bajnokságminősítő versenye. Egyes,

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2017 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ROBBANÓS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY PRO ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT

SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT SPORTEGÉSZSÉG- ÜGYI SZABÁLYZAT 2017 2 A SZABÁLYZAT HATÁLYA, ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK 1. (1) A Sportegészségügyi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) hatálya kiterjed a MAMS keretében a motorsport sportágban

Részletesebben

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem a MÖSZ által 2015.évre kiírt Régiók Közötti up.csapatbajnokság RÉGIÓS CSAPATTALÁLKOZÓ-jának VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

(N)agymenők avagy MINDEN AMI KOCSI

(N)agymenők avagy MINDEN AMI KOCSI (N)agymenők avagy MINDEN AMI KOCSI Mint ismeretes községünkben találták fel a mai kocsi ősét, a történetével itt most nem szeretnék foglalkozni. Községünk ad otthont a Kocsitoló fesztiválnak, mely idén

Részletesebben

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása

AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása AUNER KUPA Meghívásos Extrém Enduro Kupáinak Kiírása 2015 Készítette:A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta:A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A KUPASOROZAT

Részletesebben

MURAU 25. Dockyard Havas Szezonzáró XI. Atomic Kupa (MK-GS, PS), Sí Cross Magyar Bajnokság OB-SX, Slope Style Junior OB

MURAU 25. Dockyard Havas Szezonzáró XI. Atomic Kupa (MK-GS, PS), Sí Cross Magyar Bajnokság OB-SX, Slope Style Junior OB MURAU 25. Dockyard Havas Szezonzáró XI. Atomic Kupa (MK-GS, PS), Sí Cross Magyar Bajnokság OB-SX, Slope Style Junior OB 26. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság Sí versenyszámok kiírása Verseny időpontja:

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA A Gyorsasági Görkorcsolyázó Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25 Vác városi Szlalom Vác, dunapart 2015-10-25 Verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor Krisztián /06

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉVI JUNIOR ÖKÖLVÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉVI JUNIOR ÖKÖLVÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2018. ÉVI JUNIOR ÖKÖLVÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Gyöngyös, 2018. szeptember 12-15. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2018. ÉVI ÖKÖLVÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 1. A bajnokság célja

Részletesebben

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk,

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, 2011. 10. 08. 1 A verseny szervezője: Sultan 69 - Hellner Rally Team Kaplonyi Mihály 06-70/342-2502 Tőkés Tamás 06-70/274-7611 Hellner Csaba +36-30/427-8943

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa.

MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport. Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa. MAMS/SMF/AACR Közös Nemzetközi Utánpótlás, Junior és Élsport Rövidpályás Bajnokság és MAMS Gyorsasági Robogó Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2018 Készítette:A MAMS Gyorsasági Szakági Tanácsa Jóváhagyta:MAMS

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA

Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Szabadidős lovas rendezvények (SZLV) SZABÁLYZATA 2013 6070 Izsák, Szabadság tér 1. Tel: +36 (76) 568 063 Mobil: +36 (30) 995 3482 Fax: +36 (76) 569 001

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

I. DIESEL HUNGARY Kupa

I. DIESEL HUNGARY Kupa I. DIESEL HUNGARY Kupa Nagyszénás, 2009. július 12. Nagyszénás, Komó major crosspálya LADACROSS Területi bajnokság 4. forduló Versenykiírás -1- A bajnokság honlapja: www.asenagyszenas.mlap.hu www.oroscross.extra.hu

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

Magyarország évi MŰKORCSOLYA ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGA Ifjúsági, Serdülő és Újonc kiírása

Magyarország évi MŰKORCSOLYA ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGA Ifjúsági, Serdülő és Újonc kiírása Magyarország 2018. évi MŰKORCSOLYA ORSZÁGOS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGA Ifjúsági, Serdülő és Újonc kiírása 1.) A bajnokság célja Bajnoki címek és helyezések eldöntése műkorcsolya utánpótlás kategóriákban. 2.)

Részletesebben

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS

MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium. Nagy Attila MAMS MAMS Sportfelügyelői és Versenyigazgatói szeminárium 2017 Nagy Attila MAMS 2017 1 A képzés célja: Sportfelügyelők és Versenyigazgatók szakmai tudásának frissítése és aktualizálása, Az egységes eljárási

Részletesebben

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm

MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm Utánpótlás sport MAMS Mini Cross Kupa 50ccm,65ccm 2012 évi Alapkiírása Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Bizottsága A MAMS Elnöksége A MAMS Titkársága, További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kajak-Kenu Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti GOLD FREN - MOTO COMPLET Motocross Bajnokság és Kupa Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpározás, mint az egészséges életmód kialakításának egyik eleme, része legyen a diákok mindennapos mozgáskultúrájának.

Részletesebben

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét 2017. 09.16-17 Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra, hogy

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása

Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokság Alapkiírása 2019 Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. BAJNOKSÁG 1. A MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG (MAMS)

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ. Magyar Kerékpáros Szövetség, BMX Cross szakág. Helyszín: Veszprém, BMX pálya. Időpont: május 19.

2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ. Magyar Kerékpáros Szövetség, BMX Cross szakág. Helyszín: Veszprém, BMX pálya. Időpont: május 19. Magyar Kerékpáros Szövetség, Magyar Kerékpáros Szövetség BMX Cross Szakág BMX Cross szakág 2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ Helyszín: Veszprém, BMX pálya Időpont: 2018. május 19. 2017/2018. TANÉVI

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG KAMARAERDŐ. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI:

CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG KAMARAERDŐ. A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: CURLING NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI MAGYAR BAJNOKSÁG 2 0 1 5. KAMARAERDŐ A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A SZÖVETSÉG KIEMELT TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA : a magyarországi curling sport fejlesztése, a

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

III. Campus Kupa 2010

III. Campus Kupa 2010 III. Campus Kupa 2010 Verseny Versenykiírás Kelt: 2010. március 1. 1 I. Meghatározások: 1. Campus Kupa 2010: A 2010. április 10.- Helyszín: ETO Park Cím: 2.A Campus Kupa Az Campus Kupára bárki nevezhet,

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség

Magyar Evezős Szövetség Magyar Evezős Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ III., IV., V., és VI. KORCSOPORT Szeged, 2014.09.05-06. 1 2014/2015. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés

Részletesebben

MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE)

MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE) 1 MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT (SPORTING CODE) 2009 2 1 MAMS ÁLTALÁNOS SPORTSZABÁLYZAT A Magyar Motorsport Szövetség Általános Sportszabályzata (a továbbiakban Általános Sportszabályzat) az általános

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez.

Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési követelmények teljesítéséhez. ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY II. BASE Budapest-Vidék Bajnokság 2012. Versenykiírás 1. A VERSENY CÉLJA: Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drag versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.)

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG 2018. IDŐPONT: 2018. DECEMBER 20-21-22. HELYSZÍN: GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) IDŐREND: Fegyvernem, idő, terembeosztás.

Részletesebben

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drift versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drift versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA 2014/2015. tanév ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ 1 2014/2015. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA Versenykiírás 1. A verseny célja: Az aerobik különböző verseny- és szabadidősport

Részletesebben

XXXIII. Királyválasztó 2016

XXXIII. Királyválasztó 2016 VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Magyarország Nyílt EnduroCross Bajnoksága és MAMS Kupa 6. forduló XXXIII. Királyválasztó 2016 Piliscsév, 2016.10.22. (szombat) A rendezvény: Rendező egyesület: Társrendező: Hivatalos

Részletesebben

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, Hanshi Papp Valér, Kyoshi A verseny

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show III.Lada és Bmw találkozó és Rally show Latyak Ring - Kecskemét 2015. 09. 12-13. Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek

Részletesebben

Versenyszabályzat. felmenő rendszerű HIV/AIDS prevenciós verseny szervezéséhez és lebonyolításához. Budapest 2016.

Versenyszabályzat. felmenő rendszerű HIV/AIDS prevenciós verseny szervezéséhez és lebonyolításához. Budapest 2016. Versenyszabályzat felmenő rendszerű HIV/AIDS prevenciós verseny szervezéséhez és lebonyolításához Budapest 2016. 1 Versenyszabályzat felmenő rendszerű HIV/AIDS prevenciós Verseny szervezésére és lebonyolításához

Részletesebben

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa Versenykiírás Verseny rendezője: Sárosdi Kempo SE. Főszervező: Renshi Koncz Gábor 3.DAN, Renshi Kordás István 3.DAN A verseny főbírója: Kormos László 3.DAN Szakmai fővédnök: Hanshi Lévai László 8.DAN A

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/ január 31. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 1/2018 2018. január 31. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2018. január 31. 13h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben