október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8. október 8."

Átírás

1 kedvezmény Whopper menüre és Chicken Whopper menüre. Az ajánlat akciós termékekre nem érvényes. Más kedvezménnyel kedvezmény a megjelölt termékekre. A kedvezmény más promócióval vagy engedménnyel kedvezmény. kedvezmény minden teljes árú termékre. Akciók egymással nem vonhatók össze. kedvezmény. kedvezmény a teák, kávék, felszerelési cikkek árából. Kivéve alkoholos termékek és akciós áruk. kedvezmény minden termékre. A kedvezmény akciós, ruházati és sajtótermékekre nem vehető igénybe. kedvezmény. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik, és más akciókkal nem vonható össze Ft-os vásárlás felett vásárlásának -át visszaadjuk ajándékutalványon. Más kedvezményekkel, promóciókkal, kuponokkal nem összevonható, ajándékkártya vásárlásánál nem vehető igénybe. Az utalvány 48 óra után beváltható, egy évig. kedvezmény. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik, és más akciókkal nem vonható össze. BRAGA kedvezmény. kedvezmény, amely más akcióval CARLA DIVAT kedvezmény a megjelölt termékekre, más akcióval nem összevonható, egy vásárlás során egy kupon használható fel. és Mammut II. 2. em. kedvezmény A kupon egyéb kedvezményekkel és csomagajánlatokkal nem vonható össze és ajándékkártya vásárlására nem használható. kedvezmény, amely más akcióval nem vonható össze. kedvezmény minden Kerbholz termékre. kedvezmény minden teljes árú termékre. Akciók egymással nem vonhatók össze. Bármely 3 db szabadon választott termékből kedvezmény. A kedvezmény más akcióval kedvezmény. A kedvezmény az akciós árakra kedvezmény Ft feletti vásárlás esetén ingyen kiszállítást biztosítunk az ország teljes területére. kedvezmény a teljes őszi téli kollekció modelljeire. Más kedvezménnyel össze nem vonható. 20 kedvezményt tudunk adni minden arany és ezüst ékszerre, és -ot egyes gyémánt köves ékszerekre! kedvezmény minden ékszerünk, termékünk árából. A kedvezmény más akcióval minden könyvre, kivéve a tankönyvek és a leértékelt könyvek! kedvezmény minden táblás csokoládé és 275 grammos desszert árából. kedvezmény minden teljes árú könyvre, illetve Matias-borra. A kedvezmények nem halmozhatók, és nem vonatkoznak akciós termékekre, tankönyvekre. szeptember 10. -os kedvezmény szervizelésre vagy kiegészítőre. Az akció a készülékekre A kupon egy termékre érvényes! kedvezmény a használt játék szoftverekre, más akcióval Mammut I. 1. szint kedvezmény szolgáltatás árából + minden 5. ügyfelünket megajándékozzuk egy piperetáskával, ami meglepetést rejt. kedvezmény a teljes árú termékekre. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

2 kedvezmény a szervizelések, kiegészítők árából. kedvezmény egyéb termékekre. A kedvezmény a leértékelt termékekre kedvezmény minden kismama-ruházati termék és kismama/ szoptatós fehérnemű árából. A kedvezmény az outlet árból jön le, egyéb akcióval, a mozipénztárak mellett kedvezmény minden papír termékünkre (papír, decoupage, szalvéta, matrica), nem összevonható más kedvezménnyel. kedvezmény a lányos termékekre, kivéve Lego és akciós termékek. Minden termékünkre kedvezményt biztosítunk, kivétel az akciós termékek, illetve a Lego. HelloMami Kismamaruha Outlet kedvezmény. Az engedmény más akcióval, kedvezménnyel kedvezmény minden termékre, kivéve Lego és akciós termékek. kedvezmény halakra, vízi növényekre. A kedvezmény a leértékelt termékekre kedvezmény egy kiválasztott termékre. A kedvezmény más akcióval/kedvezménnyel nem vonható össze és nem érvényes a szórólapos, leértékelt és első áras termékekre. A kedvezmény egy kiválasztott termékre vonatkozik. kedvezmény Ft feletti vásárlás esetén. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel kedvezmény, az akciós termékekre nem vonatkozik és más akcióval A kupon ellenében kedvezményt nyújtunk a fénymásolás és a nyomtatás árából. A kupon más esetleges akcióval kedvezmény minden Microsoft billentyűzet és egér árából! Kuponkód: WP7F24. A kupon kedvezménye felhasználható október 8-án mind a hu online áruházban leadott megrendelés, mind a Mammut bevásárlóközpontban található Extreme Digital üzletében történő személyes vásárlás esetén. A kedvezmény más akcióval össze nem vonható, készpénzre át nem váltható és felhasználónként 1 db raktáron található termékre érvényes. Az első 10 perc Flabelos-használat ingyenes. kedvezmény. Ajánlatunk más kedvezménnyel, akcióval 22% kedvezmény. kedvezmény a Herbertz Solingen és az Extrasol Solingen cikkekre. A kedvezmény nem vonatkozik a már akcióban lévő termékekre. Minden Stretchwalker listaárából 35% kedvezmény és minden JOYA cipő listaárából kedvezmény készpénzes fizetés esetén. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik és más akciókkal össze nem vonható. kedvezmény. kedvezmény mindenre, más ajánlattal a kedvezmény kedvezmény a megjelölt termékekre. Más akcióval nem összevonható, egy vásárlás során egy kupon használható fel % Iphonedoktor Minden RYN cipő listaárából kedvezmény készpénzes fizetés esetén. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik és más akciókkal össze nem vonható. Vásároljon nálunk és mi meglepjük Dr. Lenkei Gábor Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra? című könyvvel, aminek a vásárlói értéke 1980 Ft. kedvezmény. 22% A kedvezmény egy vásárlásra vonatkozik és a termék teljes árából él, más akcióval kedvezmény a teljes árú termékekre. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel 35% kedvezmény az SOS nadrágfelhajtás árából. 35% Couture Express kedvezmény. Ajánlatunk más kedvezménnyel, akcióval kedvezmény a teljes árú termékekre. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel

3 kedvezmény Eucerin termékekre. nem összevonható és csomagokra kedvezmény Nuxe natúrkozmetikumokra. Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható és csomagokra kedvezmény Vichy termékekre. nem összevonható és csomagokra kedvezmény kedvezmény Ahava és Armonia natúrkozmetikumokra. nem összevonható és csomagokra M-től 4XL-ig Női divatáru kedvezmény La-Roche Posay termékekre. nem összevonható és csomagokra kedvezmény Fytofontana termékekre. nem összevonható és csomagokra 20 és kedvezmény a sminktetoválásokra, kedvezmény a tetoválás lézeres eltávolítására és kedvezmény a HIFU ránctalanításra. kedvezmény Uriage termékekre. nem össze-vonható és csomagokra kedvezmény minimum két, teljes árú termék egyidejű vásárlása esetén. A kedvezmény leértékelt árura és ajándékutalvány vásárlására Más akciókkal, ajánlatokkal, kedvezményekkel kedvezmény Ft kedvezmény Ft feletti vásárlás esetén. Mammut II. 4. em. kedvezmény beváltható bármely szakorvosi vizsgálatra, ultrahangvizsgálatra és szűrőprogramra. A kuponnapon történő bejelentkezés más napokon is érvényes. Más akcióval össze nem vonható. kedvezmény ruhákra és játékokra. A kedvezmény csak a teljes árú termékekre vonatkozik. kedvezmény minden teljes árú termékből a kupon ellenében. 31% Mammut I. 1 emelet Az R124 számú butikban 31% + 2 óra ingyenes parkolás. Részletek az üzletben. kedvezmény. 15% Mammut II. 4. emelet 15% kedvezmény a 10 alkalmas fitness és a 10 alkalmas (alkalmanként 1 csoportos órára érvényes) All Time csoportos óra bérletek árából. A 10 alkalmas bérletek érvényességi ideje a vásárlástól számított 60 nap. Az akció más kedvezménnyel Egy személy csak egyszer vehet részt az akcióban. A kupon kedvezményt biztosít minden könyvre és hangoskönyvre. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel Egy vásárlásnál egy kupon érvényesíthető. A kupon nem érvényes online és antikvár üzleteinkben. A kupon csak a Mammut Bevásárlóközpontban lévő Libri Könyvesboltban váltható be. kedvezmény minden szolgáltatás árából. kedvezmény az üzletben megjelölt termékekre + ingyenes méretre igazítás. A kedvezmény más akcióval nem összevonható, egy vásárlásnál egy kupon használható fel. R kedvezmény a tetoválások és piercingek árából. kedvezmény az első félóra árából. Mammut I. 0. emelet az arany ékszerekre, minden más ékszerre pedig engedményt adunk. Az engedmény nem vonható össze más akcióval, és a készlet erejéig érvényes Ft értékű vásárlás esetén 1500 Ft értékű ajándék (körömolaj, matrica), Ft értékű vásárlás esetén 3000 Ft értékű ajándék (körömolaj, matrica, reszelő, csillámpor, körömlakk). kedvezmény. K&H lakásbiztosítás -os kedvezménnyel (éves díjfizetés esetén). Tudja biztonságban otthonát és vagyontárgyait! További részletek a Mammut I. 2. emeletén lévő K&H bankfiókban. COLLECTION 10 kedvezmény 10 kedvezmény. Mammut I. 0. emelet kedvezmény. A kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható. A feltüntetett kedvezmény az akciós termékeinkre nem vonatkozik, kizárólag teljes árú termékek vásárlására érvényes.

4 20 a fogyasztóbérlet árából. Más kedvezménnyel nem összevonható. (gyógyszertár mellett) kedvezmény. Más kedvezménnyel kedvezmény 30x45 cm-es vagy nagyobb papírposzterekre. kedvezmény, amely kizárólag a teljes árú termékekre vonatkozik. A kedvezmény nem érvényesíthető Retro Gift Card vásárlására. A kedvezmény egyéb akcióval, promócióval kedvezmény, amely más akciókkal kedvezmény minden szemüvegre (komplett szemüveg készítése esetén) és napszemüvegre. Vásároljon legalább Ft értékben, és megajándékozzuk egy legfeljebb 7900 Ft értékű charmmal. PIELLA-GUESS Minden termék kedvezménnyel. kedvezmény minden teljes árú termékre, az akció más kedvezményekkel kedvezményt biztosítunk minden komplett szemüvegre (Silhouette keretek esetében ). A kupon kedvezménye más kedvezménnyel További feltételek az üzletben. kedvezményt biztosítunk a kuponakció időtartama alatt minden szemüveglencsére, szolgáltatásra és egyéb optikai cikkre, a kontaktlencsék és ápoló cikkeik kivételével, valamint több száz szemüvegkeretre és napszemüvegre. Más kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben. kedvezmény a szemüvegkeretekre és az ápolófolyadékokra. kedvezményt adunk minden notebook-táskára, tablettokra, mobiltelefon-kiegészítőkre. szeptember 10. kedvezmény minden teljes árú termékre, az akció más kedvezményekkel kedvezmény minden szolgáltatás árából. kedvezmény a teljes árú termékekre, amely kedvezmény más akcióval össze nem vonható. kedvezmény a megjelölt termékekre. Más kedvezménnyel A kedvezmény bármilyen halas étel + ital együttes vásárlása esetén érvényes. A kupon más akciókkal Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. Áraink forintban értendők. A kedvezmény készpénzre nem váltható. Este 19 óráig történő foglalásnál a visegrádi Hotel Silvanusban 2 fő részére Sunday Brunchot adunk az utasoknak (egész napos wellness, büfé ebéddel és korlátlan italfogyasztással). kedvezmény minden teljes árú termékre, az akció más kedvezményekkel kedvezmény halakra, vízi növényekre. A kedvezmény a leértékelt termékekre kedvezmény Medostore termékekre, amely más akcióval 20 35% Mammut I. 1 szint Extra külső-belső csomagárból kedvezmény, Prémium külső-belső csomagárból kedvezmény, Prémium plus külső-belső csomagárból kedvezmény, Komplett Autókozmetikai eljárásokra 35% kedvezmény! kedvezményt adunk bármely forró kávéital vagy jegeskávé vásárlása esetén a kupon ellenében. kedvezmény, amely más kedvezménnyel kedvezmény egyéb termékekre. A kedvezmény a leértékelt termékekre kedvezmény minden szolgáltatásra, kivéve kereskedelmi tételek. kedvezményt biztosítunk McChicken, McFarm vagy BigMac McMenü Plusz vásárlása esetén. Az ajánlat délelőtt 10:30 után érvényes. kedvezmény a megjelölt MBT lábbelikre. A kupon más akcióval és kedvezménnyel kedvezmény. Az akció az üzletben lévő más kedvezményekkel

5 kedvezmény. kedvezmény. kedvezmény legalább 3 használati cikk vásárlása esetén. A kedvezmény csak használati cikkek vásárlása esetén érvényes, más kedvezménnyel össze nem vonható. & U taz ás i Fly I r o da Minden biztosítás végösszegéből kedvezmény, illetve saját szervezésű útjainkból 5% kedvezmény. Feltétel: nálunk foglalt utak és repülőjegyek esetében érvényesíthető a biztosítási kedvezmény. Az 5% pedig a kupon napokon foglalt saját szervezésű útjainkra érvényes! 33% Mammut II. 1. emelet 15 perc fekvő szoláriumozás esetén 5 ingyenes percet biztosítunk, ami 33% kedvezményt jelent. Más akcióval IT kedvezmény. kedvezmény, az akció más kedvezményekkel nem összevonható, a kedvezmény a boltban megjelölt termékekre vonatkozik. Sun A második ital -os áron. Két ital esetén a második italra jár az kedvezmény. kedvezmény minden bőrtermékre. kedvezmény a teljes árú termékekre. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel SZŐRME-IRHA-BŐR SZALON kedvezmény egyes tartozékokra. (gyógyszertár mellett) kedvezmény. Mammut I. 1. emelet kedvezmény egyes tartozékokra. Minimum két darab teljes árú termék vásárlása esetén kedvezményt adunk minden termék árából. Más kedvezménnyel kedvezmény minden fehérneműre és hálóruhára Ft feletti vásárlás esetén 500 Ft azonnali kedvezmény a végösszegből. Más akcióval vagy kedvezménnyel Egy vásárlás alkalmával csak 1 db blokk végösszeg kedvezményt biztosító kupon használható fel, a kupon más blokk végösszeg kedvezménnyel együtt nem használható fel. Az ajánlat 2015.október 8-án, kizárólag a Mammut SPAR üzletében érvényes. További részletek az áruházban. Scholl kedvezmény, amely akciós és lábápolási termékekre nem vonatkozik és egyéb kedvezménnyel (SCHOLL) Clark s kedvezmény, amely akciós és lábápolási termékekre nem vonatkozik és egyéb kedvezménnyel kedvezmény az összes 30 cm-es szendvicsre. A kedvezmény nem vonatkozik a Napi ajánlatra és a kedvezményes szendvicsekre. A kedvezmény más kedvezményekkel kedvezmény a megjelölt termékekre, amely más kedvezménnyel kedvezmény. A kedvezmény egyéb akcióval, leárazással vagy promócióval Nem érvényes ajándékutalvány vásárlásakor. kedvezmény, amely más akcióval B A R kedvezmény a szolgáltatásokból. kedvezmény 10% kedvezmény 10% kedvezmény. 20 kedvezmény, a kupon felmutatójának +5% kedvezmény ezüst ékszer vásárlására. 20 kedvezmény, a kupon felmutatójának +5% kedvezmény ezüst ékszer vásárlására. kedvezmény. kedvezmény új és használt ékszerekre. Egy kuponnal több ékszer is vásárolható, de csak egy vásárlásnál alkalmazható. Egyéb kedvezménnyel nem összvonható.

6 20 és kedvezmény a sminktetoválásokra, kedvezmény a tetoválás lézeres eltávolítására és kedvezmény a HIFU ránctalanításra. 45% SZŐRME-IRHA-BŐR SZALON kedvezmény. Egyes kávégépek 45% kedvezménnyel. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze. Hoya basic szemüveglencsék kedvezménnyel komplett szemüveg vásárlása esetén. Minden Strechwalker listaárából kedvezmény. kedvezmény minden szőrme kiegészítőre. A kedvezmény bármilyen szendvics + ital együttes vásárlása esetén érvényes. A kupon más akciókkal Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. Áraink forintban értendők. A kedvezmény készpénzre nem váltható. kedvezmény a wellness, az ayurveda, a rooibos és a fekete teákra. kedvezmény a megjelölt termékekre kedvezmény az őszi téli kollekció megjelölt termékeire! (Más kedvezménnyel össze nem vonható.) 10-féle Top Játékra kedvezmény. A Top Termékek a boltban nézhetők meg óra között foglaló utasoknak 2 nap/1 éjszaka tartózkodást biztosítunk 2 fő részére félpanziós ellátással és a wellness-részleg használatával. Felhasználható hétköznapokon vasárnaptól csütörtökig. A kuponokat 2015.december 15-ig lehet felhasználni. A kuponos napokon óra között kedvezményt nyújtunk a névjegykártyák árából. A óra között megrendelt névjegykártyák árából aznapi elkészítéssel, átvétellel biztosítunk kedvezményt, a 20 óra után megrendelt névjegykártyák elkészítését másnapra vállaljuk. Egy megrendelő által maximálisan rendelhető mennyiség 500 db. A Night shopping időtartama alatt kedvezményt biztosítunk minden szemüveglencsére komplett szemüveg vásárlása esetén. Más kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben. kedvezmény legalább 4000 Ft feletti vásárlásnál egy darab, szabadon választott termékre. Az ajánlat bútorra és Butlers ajándékkártya vásárlásánál nem érvényes. kedvezmény minden termék teljes fogyasztói árából. A kupon kizárólag a Mammut Bevásárlóközpontban található Vision Express üzletben váltható be a kuponon jelzett napon felvett megrendelések esetén. A kupon kedvezménye más kedvezménnyel A beváltás további feltételeit keresse üzletünkben. 20 kedvezmény Az ipadekből ft kedvezmény kedvezmény kedvezmény minden hajápolási termékre. A kedvezmény más akcióval kedvezmény a teljes árú termékeinkre. A kedvezmény egyéb akcióval vagy promócióval Ajándékutalvány vásárlásakor nem érvényes, készpénzre nem váltható. kedvezmény a szervizelések, kiegészítők árából. kedvezmény a balzsamecetekre. kedvezmény minden mobiltelefon- és tabletkiegészítőre és -tartozékra. QBE Atlasz utazási, balesetés poggyász- biztosításokból kedvezmény. kedvezmény minden vérnyomásmérőre és ízületi szorítóra. kedvezmény minden cipőre, illetve a megjelölt táskákra. kedvezmény. A kedvezmény csak a teljes árú termékekre érvényes és más kedvezménnyel A kuponnal több termék is megvásárolható. 20 -os kedvezmény minden termék listaárából. A kedvezmény más kedvezményekkel kedvezmény. Ajánlatunk más kedvezménnyel, akcióval

7 kedvezmény kedvezmény a megjelölt Retro termékek árából. kedvezmény. kedvezmény minden Jack&Jones termékre óra között. A kedvezmény más akcióval/kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény egy kiválasztott termékre vonatkozik. 200 kép 100 kép áráért. kedvezmény Replay Benetton optikai keretekre. kedvezmény új és használt ékszerekre. Egy kuponnal több ékszer is vásárolható, de csak egy vásárlásnál alkalmazható. Egyéb kedvezménnyel nem összvonható. 60% 60% kedvezmény a fogyasztóbérlet árából. Más kedvezménnyel kedvezményt biztosítunk az általunk megjelölt szemüvegkeretek, szemüveglencsék fogyasztói árából. A kupon kedvezménye más kedvezménnyel További feltételek az üzletben.

április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9.

április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. április 9. kedvezmény a Danish Design és a Jacques Lemans órákból. kedvezmény minden teljes árú termékre. Mammut II. 2. szint Minden külső vagy külső-belső csomaghoz a nano technológiás szélvédőbevonat kedvezménnyel

Részletesebben

MÁJUS 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. BRANCH. május 5. KIDS. május 5.

MÁJUS 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. május 5. BRANCH. május 5. KIDS. május 5. kedvezmény egy választott termékre. A kedvezmény akciós és ruházati, valamint sajtótermékekre nem vehető igénybe. kedvezmény. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik, és más akciókkal kedvezmény.

Részletesebben

június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4.

június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. június 4. kedvezmény, mely más akcióval kedvezmény minden teljes árú könyvre. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak akciós termékekre, tankönyvekre. kedvezmény. Kivéve tankönyvek, akciós könyvek és játékok.

Részletesebben

március 10. március 10. 20% 20% március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10.

március 10. március 10. 20% 20% március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. március 10. 20- Bármely 3 db szabadon választott termékből kedvezmény. A kedvezmény más akcióval 20 kedvezmény a megjelölt termékekre, más akcióval nem összevonható. kedvezmény. kedvezmény. Az ajánlat az akciós termékekre

Részletesebben

június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9.

június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. június 9. kedvezmény kedvezmény egy választott termékre. A kedvezmény akciós és ruházati, valamint sajtótermékekre nem vehető igénybe. BRAGA kedvezmény. kedvezmény. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik,

Részletesebben

BRAGA % 20% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50% %

BRAGA % 20% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50% % - 20- a megjelölt termékekre. MAMMUT I. -1 SZINT kedvezmény a szolgáltatás árából, és minden 5. ügyfelünket azonnali ajándékkal lepjük meg. kedvezmény minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok

Részletesebben

kuponfüzet 2016. május 11. szerda

kuponfüzet 2016. május 11. szerda kuponfüzet szerda 25-50% 15% Akár 85% 15% Tony Bennett Angol Csemege A a megjelölt termékekre vonatkozik. Alaszka Ékszer A a nem márkázott ezüst ékszerekre érvényes. A&A Ékszer A az ezüst ékszerekre érvényes.

Részletesebben

kuponfüzet 2016. február 10. szerda

kuponfüzet 2016. február 10. szerda kuponfüzet szerda Ne ülj otthon vasárnap sem! Szórakoztató egységeink és éttermeink vasárnaponként is nyitva tartanak. Nálunk a parkolás a hét minden napján ingyenes! Ne feledd, idén is minden hónapban

Részletesebben

Super Shopping. 2016. június 3-5.

Super Shopping. 2016. június 3-5. Super Shopping 10-10% 15% A&A ékszer A az ezüst ékszerekre vonatkozik. 576 KByte A a használt játékszoftverekre vonatkozik. A más akcióval nem összevonható Alma Patika A az Eucerin, Uriage, Vichy, La Roche-Posay

Részletesebben

március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5.

március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. március 5. kedvezmény. kedvezmény minden szolgáltatás árából, amely más akcióval kedvezmény minden teljes árú termékre. 5000 Ft feletti vásárlás esetén a vásárlás végösszegének -át visszaadjuk Butlers utalványon.

Részletesebben

BRAGA % 20% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50%

BRAGA % 20% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK 20%- 50% - 20- a megjelölt termékekre. MAMMUT I. -1 SZINT kedvezmény a szolgáltatás árából, és minden 5. ügyfelünket azonnali ajándékkal lepjük meg. kedvezmény minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok

Részletesebben

20% 50% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% Couture Express 20%-

20% 50% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% Couture Express 20%- MAMMUT I. 1.EMELET kedvezmény a megjelölt termékekre a Biokertész üzletben. kedvezmény a teák, kávék, felszerelési cikkek árából. (Kivéve: alkoholos termékek és akciós áruk.) kedvezményt adunk minden termékre!

Részletesebben

NYÁRI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN

NYÁRI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN NYÁRI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN 06. 14. A kupon napok kedvezményeire jogosító kiadványt kérje az információs pultoknál, vagy töltse le honlapunkról. www.mammut.hu A kedvezmények kizárólag a megadott napon

Részletesebben

7% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 10% 999 FT-IG 25% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL

7% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 10% 999 FT-IG 25% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 7% kedvezmény minden használt játékszoftverre. Más akcióval nem összevonható. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel. 7% kedvezmény törökországi, egyiptomi és ciprusi útjainkból. - MAMMUT I. -1.

Részletesebben

TAVASZI KUPONOK 20% 20% 20% 20% 20% 20% 10% 20% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 999 FT-IG

TAVASZI KUPONOK 20% 20% 20% 20% 20% 20% 10% 20% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 999 FT-IG 7% 7% kedvezmény törökországi, egyiptomi és ciprusi útjainkból. kedvezmény minden használt játékszoftverre. Más akcióval nem összevonható. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel. - 20 kedvezmény

Részletesebben

KUPONNAPOK 20% 20%-

KUPONNAPOK 20% 20%- kedvezmény minden nyomtatott könyvre. kedvezmény a megjelölt termékekre. kedvezmény minden termékre. Akciós, ruházati és sajtó termékekre nem vehető igénybe. 15% kedvezmény minden férfi táskára. kedvezmény

Részletesebben

BRAGA 20% 20% 20% 20% 20% 10% 20% 20% 40% 20% 20% 50% 20% 50% 20% 20% 10% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20%-

BRAGA 20% 20% 20% 20% 20% 10% 20% 20% 40% 20% 20% 50% 20% 50% 20% 20% 10% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20%- kedvezmény minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok és a leértékelt könyvek. kedvezmény minden termék árából. Törzsvásárlói kártyával +5% kedvezmény. Akciós termékekre és vásárlási utalványokra

Részletesebben

BRAGA 20% 20% 20% 20% 20% 10% 20% 20% 20% 20% 50% 20% 50% 20% 10% 20% 20% 20% 30% 40% 20% 20% 20%-

BRAGA 20% 20% 20% 20% 20% 10% 20% 20% 20% 20% 50% 20% 50% 20% 10% 20% 20% 20% 30% 40% 20% 20% 20%- 40% minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok és a leértékelt könyvek. 40% kedvezmény a vásárlás végössze gé ből. BRAGA kedvezmény minden termékre. Más kedvezménnyel kedvezmény minden termékre.

Részletesebben

KUPONNAPOK 20%

KUPONNAPOK 20% kedvezmény minden nyomtatott könyvre. kedvezmény a megjelölt termékekre. kedvezmény minden termékre. Akciós, ruházati és sajtó termékekre nem vehető igénybe. 15% kedvezmény minden bőr pénztárcára. kedvezmény

Részletesebben

KUPONNAPOK A MAMMUTBAN

KUPONNAPOK A MAMMUTBAN KUPONNAPOK A MAMMUTBAN 10. 11. A kuponnap kedvezményeire jogosító kiadványt kérje az információs pultoknál, vagy töltse le honlapunkról.» www.mammut.hu A kedvezmények kizárólag a megadott napon a megjelölt

Részletesebben

KUPONNAPOK A MAMMUTBAN

KUPONNAPOK A MAMMUTBAN A MAMMUTBAN 11. 08. A kuponnap kedvezményeire jogosító kiadványt kérje az információs pultoknál, vagy töltse le honlapunkról.» www.mammut.hu A kedvezmények kizárólag a megadott napon a megjelölt kondícókkal

Részletesebben

BRAGA 20% 20% 20% 50% 20% 10% 20% 25% 20% 20% 20% 50% 20% 50% 20% 10% 20% 20% 20% 30% 40% 20% 20% 20%-

BRAGA 20% 20% 20% 50% 20% 10% 20% 25% 20% 20% 20% 50% 20% 50% 20% 10% 20% 20% 20% 30% 40% 20% 20% 20%- 40% 10% kedvezmény minden tokból. minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok és a leértékelt könyvek. 40% kedvezmény a vásárlás végösszegéből. teljes árú BRAGA kedvezmény. A kedvezmény csak

Részletesebben

20% 20% 7% 20% 20% 20% 10% 999 Ft-ig 20% 40% 499 Ft-tól. Mammut I. 1 emelet. Mammut I. 0. szint

20% 20% 7% 20% 20% 20% 10% 999 Ft-ig 20% 40% 499 Ft-tól. Mammut I. 1 emelet. Mammut I. 0. szint kedvezmény minden használt játékszoftverre. Más akcióval nem összevonható. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel. Mammut I. -1 szint kedvezmény a szolgáltatás árából és minden 5. ügyfelünket

Részletesebben

Egy ajándék, amelynek mindenki örül!

Egy ajándék, amelynek mindenki örül! Egy ajándék, amelynek mindenki örül! ÚJ! Már kapható a Corvin Plaza vásárlási utalvány! A Corvin Plaza vásárlási utalvány értéke 5 000 Ft. Az utalványt a Plaza -1. szintjén, az Info Pontnál vásárolhatja

Részletesebben

TAVASZI TAVASZI KUPONOK 20% 20% 20% 20% 20% 20% 10% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 999 FT-IG 50%- 20%

TAVASZI TAVASZI KUPONOK 20% 20% 20% 20% 20% 20% 10% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 999 FT-IG 50%- 20% 7% 7% kedvezmény törökországi, egyiptomi és ciprusi útjainkból. kedvezmény minden használt játékszoftverre. Más akcióval nem összevonható. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel. - 20 kedvezmény

Részletesebben

SZÜLINAPI KUPONNAPOK 50% 50% 25% 50% 30% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 15% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%-

SZÜLINAPI KUPONNAPOK 50% 50% 25% 50% 30% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 15% 20% 20% 30% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- - 20- kedvezmény a megjelölt termékekre. kedvezmény i6plus tokokra. 25% kedvezmény MacBook tokokra. 25% kedvezmény Kindle tokra. 30% kedvezmény iphone 3D üvegfóliára. 30% 25% kedvezmény minden termék árából.

Részletesebben

25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 35% 20% 20% 20% Mammut I. 1. fsz. Mammut II. 4. em. Mammut I. 0.

25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 35% 20% 20% 20% Mammut I. 1. fsz. Mammut II. 4. em. Mammut I. 0. kedvezmény minden eredeti áras termékre. Minden női táska -. kedvezmény 30.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén. Kedvezményes árucikkre nem vonatkozik. kedvezmény minden készleten lévő arany és ezüst ékszerre.

Részletesebben

SZÜLINAPI KUPONNAPOK ÉVES A MAMMUTBAN A MAMMUT!

SZÜLINAPI KUPONNAPOK ÉVES A MAMMUTBAN A MAMMUT! SZÜLINAPI KUPONNAPOK A MAMMUTBAN ÉVES A MAMMUT! 09. 06. A kuponnap kedvezményeire jogosító kiadványt kérje az információs pultoknál, vagy töltse le honlapunkról.» www.mammut.hu A kedvezmények kizárólag

Részletesebben

TAVASZI KUPONOK 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 999 FT-IG

TAVASZI KUPONOK 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 25% 20% 40% 20% 20% 20% 20% 25% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20%- 30% 499 FT-TÓL 999 FT-IG 7% 7% kedvezmény törökországi, egyiptomi és ciprusi útjainkból. kedvezmény minden használt játékszoftverre. Más akcióval nem összevonható. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel. - 20 kedvezmény

Részletesebben

BRAGA 20% 20% 20% 20% 20% 10% 25% 20% 40% 20% 10% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 999 Ft-ig 20%- 50% 499 Ft-tól

BRAGA 20% 20% 20% 20% 20% 10% 25% 20% 40% 20% 10% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 999 Ft-ig 20%- 50% 499 Ft-tól Mammut I. 1. szint A megjelölt termékekre kedvezmény. 1 kupon átadásával bármely 3 termék kedvezménnyel vásárolható meg. Az akció más kedvezménnyel nem vonható Egy vásárló egy nap 1 db kupon beváltásá

Részletesebben

A kupon beváltható a Scholl Referencia- és Outlet üzleteiben és a www.revans2000.hu webshopban (kód: OTP20). Kuponbeváltás ideje: 2013. április 1. és május 31. között. 20% kedvezmény minden termékre A

Részletesebben

NOVEMBER 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10.

NOVEMBER 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. november 10. kedvezmény a teák, kávék, felszerelési cikkek árából. Kivéve: alkoholos termékek és akciós áruk. kedvezmény egy választott termékre. A kedvezmény akciós és ruházati, valamint sajtótermékekre nem vehető

Részletesebben

NYÁRI KUPONNAP JÚNIUS 6.

NYÁRI KUPONNAP JÚNIUS 6. Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. Mammut I. 1. fsz. minden könyvre, kivéve a tankönyvek, szótárak, játékok

Részletesebben

OKTÓBER 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. BRANCH. október 6.

OKTÓBER 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. október 6. BRANCH. október 6. kedvezmény minden termékre. kedvezmény a nem akciós termékekre. Más kedvezménnyel kedvezmény a megjelölt termékekre, minimum 2 termék vásárlás esetén a teljes kínálatra. A kedvezmény más promócióval vagy

Részletesebben

július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. BRANCH július 7. KIDS 20% július 7.

július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. július 7. BRANCH július 7. KIDS 20% július 7. 10% 10% kedvezmény a következő csomagajánlatainkra: Ciprus, Törökország (Kemer, Antalya, Belek, Side, Alanya). Mammut I. 1. szint kedvezmény szolgáltatás árából, és minden 5. ügyfelünket azonnali ajándékkal

Részletesebben

Esedékesség napja Nettó eszközérték összege (Ft) Nettó eszközérték jegyenként (Ft/db)

Esedékesség napja Nettó eszközérték összege (Ft) Nettó eszközérték jegyenként (Ft/db) 1 K H Fix Plusz Alapok : Fix Plusz 1, Fix Plusz 2, FIX Plusz 3, Fix Plusz Extra, Fix Plusz 5, Fix Plusz 6, Fix Plusz 7, Fix Plusz 8, K H Euró Fix 1, Euró Fix 2, Euró Fix 3, Euró Fix 4,euró Fix 5, K H Dollár

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

Törzsvásárlói Kedvezményfüzet

Törzsvásárlói Kedvezményfüzet Törzsvásárlói Kedvezményfüzet 2016. I. negyedév CASADA TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYFÜZET Ügyfél neve: Megrendel száma: Kiadás dátuma: Érvényes: 2016. január 1-2016. március 31. Törzsvásárlói Kedvezményfüzet

Részletesebben

SZEPTEMBER 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8.

SZEPTEMBER 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. szeptember 8. kedvezmény a számla végösszegéből. kedvezmény minden (férfi- és női) pénztárcára. kedvezmény. kedvezmény a teák, kávék, felszerelési cikkek árából. Kivéve: alkoholos termékek és akciós áruk. kedvezmény

Részletesebben

20% 50% 25% 50% 10% 25% 40% 20% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁJUS 9. 20%-

20% 50% 25% 50% 10% 25% 40% 20% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁJUS 9. 20%- Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. i6/6s Plus tok kedvezmény Egyes MacBook tokok kedvezménnyel. Kindle

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Jogi nyilatkozat, az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat valamint a Szállítási, átvételi és fizetési feltételek minden pontja a narancsborstop.hu weboldal Általános

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

50% 20% 25% 50% 25% 10% 20% 40% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁRCIUS 7. 20%-

50% 20% 25% 50% 25% 10% 20% 40% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK MÁRCIUS 7. 20%- Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. i6/6s Plus tok kedvezmény Egyes MacBook tokok kedvezménnyel. Kindle

Részletesebben

50% 20% 25% 50% 25% 10% 20% 40% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK ÁPRILIS 11.

50% 20% 25% 50% 25% 10% 20% 40% 20% 20% 20% 50% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% 30% 20% 20% TAVASZI KUPONNAPOK ÁPRILIS 11. Mammut II. 4. em. kedvezmény az aznapi időpontfoglalásra UH Has-kismedence vizsgálatra vagy Csontsűrűség mérésre (DEXA) vonatkozóan. i6/6s Plus tok kedvezmény Egyes MacBook tokok kedvezménnyel. Kindle

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

KUPONFÜZET OKTÓBER 13.

KUPONFÜZET OKTÓBER 13. K Ké Képe tb biztos ztosítot íítot t tta: ta a: New York a Y er e KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. OKTÓBER 13. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.elefani.eu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Outlet Webstore Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Tartalomjegyzék I. Bevezetés II. Regisztráció III. Kosár IV. Kedvezmények, kuponok V. Megrendelés, árak VI. Fizetés VII. Szállítás,

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Füred****

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

1.2. Szolgáltató az Online és Nyomtatott Kuponhirdetés korrektúráját megszerkeszti, majd Hirdető elektronikus levélcímére továbbítja jóváhagyásra.

1.2. Szolgáltató az Online és Nyomtatott Kuponhirdetés korrektúráját megszerkeszti, majd Hirdető elektronikus levélcímére továbbítja jóváhagyásra. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató adatai Szolgáltató neve: HNB-Group Kft. Székhelye, és levelezési címe: 2600 Vác, Tabán utca 24. Cégjegyzékszáma: 13-09-172935 Adószáma: 25084429-2-13 Ügyfélszolgálata:

Részletesebben

33 Paprika Pizzéria és Étkezde Újra indult népszerű, kuponos akciónk: 10 kuponért, egy INGYEN pizza! Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket. Ebédeljen nálunk, menü ára: 690 Ft. Nyitvatartás: H-Sz-ig,

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. április 26-tól visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 93/2015 DR 69499/2015/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Érvényes: 2016. január 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás Sorszáma Száma száma hatályba lépés 93/2015.DR.

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Historia****

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. február 24-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁFSz)

Általános szerződési feltételek (ÁFSz) Általános szerződési feltételek (ÁFSz) Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha ezen szerződési feltételek minden

Részletesebben

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN AZ ANGELLICA+4 ELSŐ 2000DB PIACRA BEVEZETETT TERMÉKE INDUL. MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN JÁTSZANI, AKI AZ ELSŐ 2000

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.zsibizoo.hu (Herman Richárd E.V.) webáruházban (a továbbiakban: webáruház/weboldal) forgalomba hozott

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 7954./ 2016. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Nyilvános példány Érvényes: 2016. május 1-től 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint Szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató

Részletesebben

PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai

Részletesebben

Ak iók egész ap: -, -, - % leárazással. % kedvez é a kollek ió eghatározott dara jaira. Keresse ak iós újságu kat, e e az az api ajá latokkal!

Ak iók egész ap: -, -, - % leárazással. % kedvez é a kollek ió eghatározott dara jaira. Keresse ak iós újságu kat, e e az az api ajá latokkal! Alexandra Mi de vásárló ak, aki fel utatja az Ale a dra törzsvásárlói kárt áját, illetve - a e i e ég e re delkezik kárt ával - leadja törzsvásárlói kárt a igé lését, % kedvez é t adu k i de teljes árú

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2012. Tartalom. Líra Bolthálózat Könyvklub Magazin Minden Nap Könyv Magazin Klubrádió Inforadio Kupon hírlevél Online médiaajánlat

MÉDIAAJÁNLAT 2012. Tartalom. Líra Bolthálózat Könyvklub Magazin Minden Nap Könyv Magazin Klubrádió Inforadio Kupon hírlevél Online médiaajánlat MÉDIAAJÁNLAT 2012 MÉDIAAJÁNLAT 2012 Tartalom Líra Bolthálózat Könyvklub Magazin Minden Nap Könyv Magazin Klubrádió Inforadio Kupon hírlevél Online médiaajánlat LÍRA BOLTHÁLÓZAT Plakátkihelyezés a bolt

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014.

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Jelen üzletszabályzat (továbbiakban ÁSZF) az alábbiakban tartalmazza azokat a feltételeket, amelyeket a Barkácsplaza

Részletesebben

PRINCESS CRUISES HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

PRINCESS CRUISES HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK PRINCESS CRUISES HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ KÉRJÜK, HOGY A JELEN DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A HŰSÉGPROGRAMBAN,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a ajandekok-evfordulora.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

MÁRCIUS CORVIN KUPON. ÁZSIA LÓTUSZ 10% kedvezmény minden étel árából. CORVIN KUPON. 990 Ft

MÁRCIUS CORVIN KUPON. ÁZSIA LÓTUSZ 10% kedvezmény minden étel árából. CORVIN KUPON. 990 Ft ALEXANDRA kedvezmény minden teljes árú könyvre. A kedvezmény nem halmozható és nem vonatkozik akciós termékekre, tankönyvekre. 1500 Ft CHARLES VÖGELE 1 500 Ft értékű kedvezmény minimum 10 000 Ft feletti

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Érvényes 2014. június 13. napjától.

Vásárlási feltételek. Érvényes 2014. június 13. napjától. Vásárlási feltételek Érvényes 2014. június 13. napjától. Jelen Vásárlási Feltételek célja a 11. pontban meghatározott vállalkozás és a vele a Vásárlási Feltételek 2. pontjában megjelölt termék megvásárlása

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. március 1-jétől Készítés időpontja: 2016.02.29. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu. (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek)

Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu. (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Vásárlási feltételek www.vitamin-abc.hu (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Bevezetés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa

Részletesebben

A DIVAT AZ AJÁNDÉK NYERD MEG A LIBRESSE-GAP KOLLEKCIÓT! PROMÓCIÓ HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A DIVAT AZ AJÁNDÉK NYERD MEG A LIBRESSE-GAP KOLLEKCIÓT! PROMÓCIÓ HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÁTÉKSZABÁLYZAT A DIVAT AZ AJÁNDÉK NYERD MEG A LIBRESSE-GAP KOLLEKCIÓT! PROMÓCIÓ HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1) A játék szervezője A SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. február 01-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 CSOPORTOS VÁLLALATI UTASBIZTOSÍTÁS ÉVES BÉRLET ÉS KERETNAPOS

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.astibababolt.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2016. január 6-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy az antikvarium.hu

Részletesebben

A Készüljön velünk a tokiói olimpiára nyereményjáték szabályzata

A Készüljön velünk a tokiói olimpiára nyereményjáték szabályzata A Készüljön velünk a tokiói olimpiára nyereményjáték szabályzata 1. A JÁTÉKSZERVEZŐ A játék szervezője, a Cégbíróságon 0909002758 cégjegyzékszám alatt bejegyzett Debreceni Gyógyfürdő Kft (székhely: 4032

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI "Malomvölgy Centrum" Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített név: Malomvölgy Centrum Kft.

Részletesebben

kuponfüzet november 8. szerda

kuponfüzet november 8. szerda kuponfüzet 2017. november 8. szerda Családi programok egész évben! 25-15% Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. február 15-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény. 1/6. számú melléklet FHB Globál Devizaszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Az FHB Bank Zrt. azon Ügyfelei részére, akik 2013. január 1. napja

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

I. Megrendelés és fizetés

I. Megrendelés és fizetés I. Megrendelés és fizetés A megrendelés és fizetés lépései a következők: A termékválasztást és a bevásárlókosár szerkesztését bárki, regisztráció nélkül megteheti. A tényleges vásárláshoz regisztráció

Részletesebben

kuponfüzet december 6. szerda

kuponfüzet december 6. szerda kuponfüzet 2017. december 6. szerda Családi programok egész évben! 25- Ne feledd, idén is minden hónapban Kupon Szerda a Camponában! Minden hónap egy napja a kuponokról, a ekről szól a Camponában! Ne hagyd

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a GerincZóna Bt. (Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. HONLAPJAIN TÖRTÉNŐ HIRDETÉSRE VONATKOZÓAN

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAGYAR TURIZMUS ZRT. HONLAPJAIN TÖRTÉNŐ HIRDETÉSRE VONATKOZÓAN TARTALOM Általános szerződési feltételek...2 Hirdetési tarifák - www.itthon.hu / www.gotohungary.com portálcsoport...5 Hirdetési tarifák - Regionális kiadású, magyar nyelvű hirdetési flyer kiadványok...14

Részletesebben

Utazás kiállítás és még sok egyéb...

Utazás kiállítás és még sok egyéb... Utazás kiállítás és még sok egyéb... 2014. február 27-től március 2-ig tart nyitva az UTAZÁS 2014, Nemzetközi Idegenforgalmi kiállítás a HUNGEXPO-n. Magyarország legjelentősebb turisztikai vásárán közel

Részletesebben

Nyári Családi Kuponfüzet

Nyári Családi Kuponfüzet Nyári Családi Kuponfüzet Ér vényes: 2013.06.14 2013.09.15. A kedvezményre jogosító kuponokat az érvényességi időn belül csak a kuponon feltüntetett beváltási helyszínen, a szolgáltatásra való bejelentkezéskor,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben