Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 4 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 4 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza."

Átírás

1 1 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 20- án (csütörtök) h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (8649 Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Horváth László polgármester, Ifi Béla képviselő, Osvald Bálint képviselő Zibák Istvánné képviselő Tanácskozási joggal jelen van: Schenk István jegyző Barjákné Martin Judit intézményvezető, Horváth László polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, a 7 fő települési képviselőből 4 fő megjelent, igazoltan Horváth Péter alpolgármester, Dr. Hamzsa Andrea és Horváth Zoltán képviselők maradtak távol. Jegyzőkönyv vezetésére felkéri Kissné Bejczi Éva köztisztviselőt. Az ülést megnyitja. Napirendekre a meghívó szerint tesz javaslatot. 208/2012.(XII. 20.) határozat Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 20-i nyilvános ülésén az alábbi napirendeket tárgyalja meg: 1.) Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, beszámoló a két ülés között végzett munkáról, fontosabb intézkedésekről. Előadó: Horváth László polgármester 2.) A hulladékkezelési közszolgáltatás évi önkormányzati feladatai Előadó: Horváth László polgármester, Schenk István jegyző 3.) Folyékony hulladék évi díja Előadó: Schenk István jegyző 4.) A polgármester beszámolója a társulási tanácsokban végzett munkájáról Előadó: Horváth László polgármester 5.) Közös önkormányzati hivatal alakításával kapcsolatos feladatok Előadó: Horváth László polgármester 6.) Az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérleti díjainak felülvizsgálata Előadó: Osvald János településüzemeltetési csoportvezető 7.) Egyebek. Határidő: december 20.

2 2 1. Napirend. Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, beszámoló a két ülés között végzett munkáról, fontosabb intézkedésekről (jelentés a jkv.mellékletét képezi) Horváth László polgármester ismerteti az írásban kiadott lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról készült jelentést. (Kérdés, hozzászólás nem volt.) Horváth László polgármester beszámolóját szóban teszi meg: - A LED-es közvilágítási pályázattal kapcsolatban elmondja, hogy azok akik szeretnének indulni a pályázaton, regisztráltatni kell magukat. Tehát először regisztráltatjuk magunkat és utána majd eldöntjük, hogy mi legyen a pályázat tartalma. - A másik egy felújítási pályázat, a Polgármesteri Hivatal, Művelődési Ház, Óvoda épületének fűtéskorszerűsítése 85 %-os vissza térítésű. - A közös hivatal alakításával kapcsolatos teendőkről külön napirend keretében fogunk szólni január 1-től önkormányzatunk életében változás következik be. Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő községekhez fogunk tartozni. Az értesítéseket a körjegyző asszony ki fogja küldeni, hogy milyen ügyekben hová lehet fordulni. - 5 fő hivatali dolgozó kerül át január 1-vel a Marcali Járási Hivatal állományában, akiknek az eddig végzett munkáját megköszöni. A beszámolóhoz kérdés, hozzászólás nem volt. 209/2012.(XII.20.) határozat a) Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról készült jelentést elfogadta. b) Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete a két ülés között végzett munkáról, fontosabb tevékenységekről szóló szóbeli tájékoztatást tudomásul vette. Határidő: december Napirend. A hulladékkezelési közszolgáltatás évi önkormányzati feladatai (előterjesztés a jkv. mellékletét képezi) Schenk István jegyző az írásos előterjesztést kiküldtük, a Kormányhivatal által küldött állásfoglalást is csatoltuk, melyet hivatalos állásfoglalásnak tekintünk. Így az önkormányzatnak nincs jelenleg díjmegállapító hatásköre. Jelenleg működőképes konzorcium nincs. Amin a testület változtathat az az ürítési napok száma, napja. Az előterjesztést a Pénzügyi Bizottság megtárgyalta.

3 3 Ifi Béla bizottság elnöke az önkormányzati rendeletünk egyéb tartalmán nem akarunk változtatni (használaton kívüli ingatlanok, ürítési napok száma, stb). A napirendet a Pénzügyi Bizottság megtárgyalta, azt a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolja. Várnunk kell még információkra, hogy rendeletünket módosíthassuk. Horváth László polgármester javasolja, hogy a tájékoztatást fogadjuk el, amennyiben valamilyen változás lesz, akkor kerüljön újra tárgyalásra. A települési önkormányzatok helyi rendeletei január 1-től évre vonatkozó díjmegállapító rendelkezést már nem tartalmazhatnak ez a Somogy Megyei Kormányhivatal véleménye is. 210/2012.(XII.20.) határozat Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete a hulladékkezelési közszolgáltatás évi önkormányzati feladataival új információk birtokában foglalkozik legközelebb. Határidő: értelem szerint 3. Napirend. Folyékony hulladék évi díja (előterjesztés a jkv. mellékletét képezi) Horváth László polgármester ismerteti az előterjesztést és a határozati javaslatot. Balatonberényben 100 %-os-an kiépült a szennyvízrendszer, az árak második éve változatlanok, 1 m3 bruttó 5900,- Ft-be kerül. A Képviselő-testület 4 igen egybehangzó szavazattal az alábbi rendeletet alkotja. Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete 21/2012.(XII.20.) önkormányzati rendelete A települési folyékony hulladékkezelési helyi közszolgáltatásról szóló 19/2007.(XI.28.), a 22/2008.(XI.26.), a 19/2009.(XI.25.), 17/2010.(XII.15.), 19/2011.(XI.24.) önkormányzati rendeletekkel módosított 3/2007.(II.28.) rendelet módosításáról. (rendelet a jkv. mellékletét képezi) 4. Napirend. A polgármester beszámolója a tárulási tanácsokban végzett munkájáról (előterjesztés a jkv. mellékletét) Horváth László polgármester ismerteti az előterjesztést és a határozati javaslatot.

4 4 Kérdés, hozzászólás nem volt. 211/2012.(XII.20.) határozat Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzati társulások működésével a társulási tanácsokban végzett tevékenységről szóló II. félévi polgármesteri beszámolót elfogadja. Határidő: azonnal 5.Napirend. Közös önkormányzati hivatal alakításával kapcsolatos feladatok (előterjesztés szóbeli) Horváth László polgármester folyamatosan folynak a tárgyalások, átadások, átvételek, a Megyei Levéltárhoz elszállítottuk az iratokat, selejtezések megvoltak. Az irattár átadása a Balatonkeresztúri Közös Hivatalhoz a két ünnep között fog megtörténni. A Képviselő-testület által hozott valamennyi önkormányzati rendelet, szabályzat ami a balatonberényi Polgármesteri Hivatal működésével kapcsolatos, december31-én megszűnnek. Azok a közös hivatal működését nem érintik. 212/2012.(XII.20.) határozat Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Balatonkeresztúri Közös Önkormányzati Hivatal létrehozásával kapcsolatos teendők végzéséről szóló szóbeli tájékoztatást elfogadta. Határidő: december Napirend. Az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérleti díjainak felülvizsgálata (előterjesztés a jkv. mellékletét képezi) Horváth László polgármester a településüzemeltetési csoportvezető fenti napirenddel kapcsolatban előterjesztését elkészítette, melyet ismertet. A napirendet a Pénzügyi Bizottság tárgyalta, különböző javaslatok hangzottak el. Arról volt szó, hogy az 2013-as év első felében készül önkormányzati rendelet, vagy valamilyen belső szabályzat, mely az önkormányzati tulajdonú lakások bérleti díjait szabályozza.

5 5 213/2012.(XII.20.) határozat 1.) Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérleti díjainak felülvizsgálatáról készült előterjesztést megtárgyalta, azt elfogadta. 2.) év első felében a Képviselő-testület a napirendet újra tárgyalja, és a lakások bérleti díjairól önkormányzati rendeletet, vagy egyéb szabályzatot alkot. Határidő: első féléve 7.) Egyebek. Barjákné Martin Judit művelődési ház vezetője beszámol a 2012-es évi nyertes pályázatairól. Az egyik idegennyelvi képzésre (német, angol) 95 %-os támogatással nyert pályázatot. 140 fő jelentkező van a községből. A képzés kb. 16 fős csoportokban fog történni. A részvétel nincs korhatárhoz kötve. Egy kikötés van, hogy aki felsőfokú nappali alapképzésben részesül, vagy már van nyelvvizsgája, ők nem vehetik igénybe. Ez egy 90 órás tanfolyam. Év végéig a regisztrációknak meg kell lenni. A másik ,- Ft-os könyvtár- informatika infrastrukúrája felújítási pályázat, mely 100 %-os támogatottságú, melyből a számítógéptermet fogjuk kialakítani (számítógépek felújítása, újak vásárlása). Horváth László polgármester ismerteti a Piros-villa eladásával kapcsolatban történt eseményeket. Az épületet a vevő fel szeretné újítani. A vételárat letétbe helyezte. Előtte azonban az épületeket fel kell tüntetni a térképen. 214/2012.(XII.20.) határozat Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete a tulajdonát képező Balatonberény 660/20 hrsz-ú, 642 m2 területű (volt Piros-villa telek) ingatlanának ,- Ft (Áfás) vételár mellett: Schröder Gabriele Extertal, Grund str.7). részére történő értékesítéséhez hozzájárul. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, a fenti vételárral rögzített adás-vételi szerződés megkötésére. Határidő: december 30. Ifi Béla képviselő jött visszajelzés arra, hogy a vasúti bódé bontására a határidő augusztusban lejárt. Horváth László polgármester a Keszthelyi Kórház ügyében december 13-án megérkezett az Országos tisztifőorvos határozata. Ezt már ismertette előző ülésen. 15 oldalon keresztül szabályozza, hogy valamennyi fekvő- és járóbeteg rendelésre a balatonberényi lakosságnak a Keszthelyi Kórházat jelöli ki. Beszélt a háziorvossal is, de ő azt mondja, hogy először mind a

6 6 két kórházat (Marcalit és Keszthelyt) is kértük. Erre az a válasz jött, hogy mindkettő nincs, vagy egyik vagy másik. Tehát Keszthelyre lehet menni. Vasúti bódé bontásával kapcsolatban: felszólítottuk a tulajdonost, de betegségére való hivatkozással kért haladékot, de az már lejárt. Osvald Bálint képviselő kérdésére elmondja, hogy jövő év januárjában azok a rendeletek, szabályzatok amelyek a hivatal működésével voltak kapcsolatosak, vissza lesznek vonva. Schenk István jegyző ezzel a kérdéssel kapcsolatban megerősíti a polgármester válaszát, nem kell ezzel külön foglalkozni. Lesznek persze olyanok amelyek maradnak; pl. Művelődési Ház, Strand, stb. (Ezután elbúcsúzik 5 év munka után Balatonberény község lakosságától. (Csatolva.) Ifi Béla képviselő nagyon meglepte amit a jegyző úr mondott, ezt elő lehetett volna közösen készíteni. Bízik abban, hogy az adóügy és a szociális ügy helyben fog maradni. Ő úgy érzi, hogy ami tőle tellett, azt a Hivatal felé megtette. Horváth László polgármester megköszöni a maga és a Képviselő-testület nevében végzett, munkát. A község lakosságának áldott, békés ünnepeket kíván, A falu karácsonya szombaton délután 5 órakor lesz megtartva. Kmft. Horváth László polgármester Schenk István jegyző

7 7 Kedves Balatonberényi Polgárok! A falu egyik felelős vezetőjeként, közel hat éves szolgálat után távozom a jegyzői székből. Az UTOLSÓ SZÓ JOGÁN SZERETNÉM ELMONDANI VÉLEMÉNYEMET AZ UTÓBBI HÓNAPOK HIVATALT ÉRINTŐ ESEMÉNYEIRŐL! A TÖRVÉNY KÖTELEZ BENNÜNKET HOGY KÖZÖS HIVATALT ALAKÍTSUNK, AZT IS MEGSZABJA, HOGY KEVESEBB KÖZTISZTVISELŐ KELL ODA MINT EDDIG. EZT MÁR ÚGY KB. ÉV ELEJE ÓTA TUDJUK. A TÖRVÉNY AZT NEM TILTJA MEG HOGY AZ ESZÜNKET IS HASZNÁLJUK. JÓZAN PARASZTI ÉSSZEL LÁTHATÓ VOLT, ÉS ELVÁRHATÓ VOLT, HOGY A LEGGYAKORIBB LAKOSSÁGI ÜGYEKKEL FOGLALKOZÓ KÖZTISZTVISELŐKET BALATONBERÉNYNEK MEG KELL TARTANIA. LE KELL VELÜK ÜLNI, MEG KELL VELÜK BESZÉLNI, HOGY SZÁMÍTANAK A MUNKÁJUKRA, MERT A L A K O S S Á G N A K V A N S Z Ü K S É G E A TA P A S Z T A L A T U K R A, T U D Á S U K R A MUNKÁJUKRA! PÉLDAKÉNT EMLÍTEM HOGY A KÉT IGAZGATÁSI-SZOCIÁLIS ÜGYINTÉZŐ IS SZIVESEN VETTE VOLNA HA IDŐBEN MEGKERESIK. MIVEL A KÉPVISELŐ TESTÜLET, VAGY ÁLTALUK MEGHATALMAZOTT SZEMÉLY, VAGY SZEMÉLYEK NEM LÉPTEK VELÜK EGYÜTT MIND A KILENC FŐ JELENTKEZETT SZEPTEMBER ELEJÉN A JÁRÁSI HIVATALHOZ. A JEGYZŐVEL EGYÜTT ÉS 5 FŐ OTT IS FOG DOLGOZNI. A KÖZTISZTVISELŐK AZT IS SÉRELMEZIK, HOGY TÖBBSÉGÜK TÖBB MINT 20 ÉVE SZOLGÁLJA A LAKOSSÁGOT ÉS A TESTÜLET SIMÁN OTT HAGYTA VOLNA ŐKET AZ ÁROK SZÉLÉN JÖVEDELEM ÉS MEGÉLHETÉS NÉLKÜL. HOGY 5 FŐ A JÁRÁSHOZ KERÜLT ÉS NEM AZ UTCÁRA AZ RÉSZBEN A SZERENCSÉNEK RÉSZBEN A JEGYZŐ GYORS INTÉZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐ. BÚCSÚZÓ KOLLEGÁIMAT LELKILEG RENDKÍVÜLI MÓDON MEGVISELTÉK, ELKESERÍTETTÉK A BIZOTTSÁGI, TESTÜLETI ŰLÉSEKEN, OKTÓBERI FALUGYŰLÉSEN ELHANGZOTT FELELŐTLEN ÉS OTTROMBA KÉPVISELŐI NYILATKOZATOK MELYEK SZERINT, - A FALU ÉRDEKE ÉS A KÉPVISELŐK FELELŐSSÉGE, HOGY A HIVATAL ÁTSZERVEZÉSE A LEGOLCSÓBB LEGYEN, - ÉRZELEMMENTESEN KELL A HIVATALI MUNKAHELYEK MEGSZŰNTETÉSÉT KEZELNI - VÉGEZETÜL SENKI SEM PÓTOLHATATLAN MINT EMLÍTETTEM ÉV ELEJE ÓTA VÁRTUK, HOGY SORSUNKKAL FOGLALKOZNAK, DE KÉT HOSSZÚ HALLGATÁS KÖZÖTT SEM KERESTEK BENNÜNKET! MI EZZEL AZ EGÉSSZEL A PROBLÉMA? A LAKOSSÁG KISZOLGÁLÁSÁBAN MIND A KÉPVISELŐ TESTÜLETNEK, AZ EGYES KÉPVISELŐKNEK, A POLGÁRMESTERNEK, ALPOLGÁRMESTERNEK, JEGYZŐNEK, APPARÁTUSNAK MEGVAN A MAGA SZEREPE, FELELŐSSÉGE, DE EGYÜTTMŰKÖDÉSI

8 8 KÖTELEZETTSÉGE IS. HA EZ MEGSÉRÜL ANNAK AZ EGÉSZ FALU LÁTJA KÁRÁT ÉS VISELHETI A KÖVETKEZMÉNYEIT. MIND A FALU 2012 DECEMBER 31-IG FELELŐS JEGYZŐJE AKI VEZETI A HIVATALT ÉS A NYOLC KÖZTISZTVISELŐ MUNKÁLTATÓJA KIJELENTEM, HOGY NEM LETTEM A KÖZÖS HIVATAL MEGÁLLAPODÁSÁNAK KIDOLGOZÁSÁBA, A BALATONBERÉNYRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK, KÖTELEZETTSÉGEK, SZEMÉLYI KÉRDÉSEK ELŐKÉSZÍTÉSÉBE BEVONVA.. SZERETNÉM KIHANGSÚLYOZNI, HOGY SEM A KÖZSÉGHÁZA ÉPÜLETÉBEN, SEM AZON KÍVÜL NEM VOLTAM RÉSZESE AZOKNAK A NÉGY-ÉS HATSZEMKÖZTI BIZALMAS MEGBESZÉLÉSEKNEK AMELYEK A MEGÁLLAPODÁS TARTALMÁT ÉS KÉSŐBB ISMERTÉ VÁLÓ SZEMÉLYI DÖNTÉSEKET MEGALAPOZTÁK. A KÉPVISELŐ-TESTÜLET NEVÉBEN TÉRGYALÓ SZEMÉLYEK REMÉLHETŐLEG NÉLKÜLEM IS ELEGENDŐ KÖZIGAZGATÁSI SZAKISMERETEKKEL RENDELKEZTEK, HOGY CSAKIS A BERÉNYI LAKOSSÁG ÉRDEKEIT HELYEZZÉK ELŐTÉRBE! -2- MIÉRT LÉNYEGES A KÖZIGAZGATÁSI SZAKISMERET? AZ OKTÓBERI FALUGYŰLÉSEN A LAKOSSÁGI KÉRDÉSEKRE, A KÉPVISELŐ- TESTÜLET EGYES TISZTSÉGVISELŐI ÉS EGYES KÉPVISELŐK AZT VÁLASZOLTÁK, HOGY A KÖZÖS HIVATAL A FALU ÉLETÉBEN AZT JELENTI, HOGY A TESTÜLET DÖNTÉSEINEK AZ ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS VÉGREHAJTÁSA NEM,HELYBEN TÖRTÉNIK, DE A LÉNYEGES DÖNTÉSEKET A BALATONBERÉNYI TESTÜLET HOZZA. A TÉVEDÉS OTT VAN, HOGY NEM A TESTÜLET KISZOLGÁLÁSÁT ( DÖNTÉS ELŐKÉSZÍTÉS, VÉGREHAJTÁS ) HANEM A LAKOSSÁG KISZOLGÁLÁSÁT ÉRINTHETI HÁTRÁNYOSAN. UGYANIS A LAKOSSÁGI ÜGYEKET ELSŐSORBAN A PARLAMENT ÁLTAL HOZOTT TÖRVÉNYEK ÉS A KORMÁNY ÁLTAL HOZOTT RENDELETEK ALAPJÁN KELL INTÉZNI. A LAKOSSÁGNAK PEDIG AZ A FONTOS, HOGY HÁNY ÜGYET INTÉZNEK HELYBEN 5 MUNKANAPON ÁT? A HÁROM FŐS KIRENDELTSÉGBEN NEM ÜGYINTÉZÉSNEK NEVEZZÜK, HA VALAKI ÁTVESZI A KÉRELMET ÉS TOVÁBBÍTJA., MIVEL AZ ÜGYFÉL KÉRDÉSEIRE SEM TUD VÁLASZOLNI! HOGY VAN-E EBBEN IGAZSÁG, VAGY CSAK A JEGYZŐ FANTÁZIÁLT AZT MAJD ÖNÖK A 2013-AS ÉVBEN MEGTAPASZTALJÁK.! SAJNÁLATTAL KELL MEGEMLITENEM AZ OKTÓBERI FALUGYŰLÉSEN AZT A MINŐSÍTHETETLENÜL UDVARIATLAN ÉS SÉRTŐ MAGATARTÁST, AMIKOR A TESTÜLET TÖBB TAGJA -ÁTNÉZTEK A JEGYZŐN MINTHA OTT SEM LETT VOLNA, EGEKIG MAGASZTALTÁK A KÉT SZOMSZÉDVÁR KÖRJEGYZŐJÉT ÉS AZOK KIMAGASLÓ ÉRDEMEIT. A JÓ MODOR ÉS A JÓ NEVELTSÉG, HAGY MÉG KIVÁNNI VALÓT. KEDVES BALATONBERÉNYIEK! EZENNEL ELBÚCSÚZOM ÖNÖKTŐL A TV KÉPERNYŐJÉN KERESZTÜL. MEGKÖSZÖNÖM A KÖZEL 6 ÉVES EREDMÉNYES EGYÜTTMŰKÖDÉST ÉS ÉREZHETŐ ROKONSZENVÜKET.Tiszta lelkiismerettel távozom. Mint munkáltató,

9 9 örülök hogy minden munkatársam talált állást magának úgy érzem ezért január óta MINDENT ELKÖVETTEM Az én munkáltatóm lelkiismeretét most ne feszegessük.! ENGEDJÉK MEG HOGY ÖNHATALMULAG TISZTELETBELI BERÉNYINEK TEKINTSEM MAGAM,BÁR PAPIROM NEM LESZ RÓLA. MINDVÉGIG ESKÜMHÖZ HÍVEN BALATONBERÉNY ÉRDEKEIT KÉPVISELTEM, A BERÉNYIEKET MEGSZERETTEM. TARTSANAK MEG JÓ EMLÉKEZETÜKBEN.AKÖZELGŐ ÜNNEPEK ALKALMÁBÓL ÁLDOTT ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIUKNAK, KEDVES CSALÁDJUKNAK! Schenk István

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 1 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 27- én 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 29-én 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 5 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-én 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

1. számú JEGYZŐKÖNYVE

1. számú JEGYZŐKÖNYVE 1 BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. JANUÁR 10-i nyilvános üléséről 2 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 6 Jegyzőkönyv Készült: Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 8-án 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. Jegyzőkönyv Készült: Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 24-én a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen

Részletesebben

173/2009.(X.28.) határozat A Képviselő-testület 2009. október 28-i nyílt ülésén az alábbi napirendeket tárgyalja meg.

173/2009.(X.28.) határozat A Képviselő-testület 2009. október 28-i nyílt ülésén az alábbi napirendeket tárgyalja meg. 8 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 28-án 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 1 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 26- án 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE. 30. számú JEGYZŐKÖNYVE. 2013. december 19-ei. nyilvános üléséről

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE. 30. számú JEGYZŐKÖNYVE. 2013. december 19-ei. nyilvános üléséről 1 BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 30. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. december 19-ei nyilvános üléséről Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 8. számú jegyzőkönyve. 2012. október 24. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 8. számú jegyzőkönyve. 2012. október 24. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8. számú jegyzőkönyve 2012. október 24. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 153/2012./X.24./ kt.határozat: 154/2012./X.24./ kt. határozat: 155/2012./X.24./ kt. határozat:

Részletesebben

Fertőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Fertőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata Fertőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata 3/2013. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. szeptember 11. napján megtartott NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Ü L É S É R Ő L Készült: 4 példányban. 1 Fertőd Város

Részletesebben

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 187 GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. november 8. napján 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 188 Határozat 84/2012. (XI. 8.) Közös önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 8/2010. (II.08.) Kth. sz. határozat

Jegyzőkönyv. 8/2010. (II.08.) Kth. sz. határozat Ügyiratszám: 23-11/2010. Jegyzőkönyv Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. február 8-án, 15,00 órakor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld Jelen vannak:

Részletesebben

01/162-10/2009. JEGYZŐKÖNYV

01/162-10/2009. JEGYZŐKÖNYV 01/162-10/2009. JEGYZŐKÖNYV 2009. május 11-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Tóth Dezső polgármester, Dr. Lelkes

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 263-11/2012. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester Suga László alpolgármester. Csorba Tibor képviselõ Mertusné Varga Katalin képviselõ

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester Suga László alpolgármester. Csorba Tibor képviselõ Mertusné Varga Katalin képviselõ J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2007. május 17-én 13.00 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. május 30-án a Művelődési Ház Könyvtártermében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív a jegyzőkönyv

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d. 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d. 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2011. február 10-én (csütörtökön) 18 órakor a Széchenyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Szentbékkálla Község Önkormányzat hivatali helyisége. (Szentbékkálla, Kossuth L. u. 11.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Szentbékkálla Község Önkormányzat hivatali helyisége. (Szentbékkálla, Kossuth L. u. 11.) SZENTBÉKKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 240-8/2014/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 16:00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK Nagydorog Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/23/2014.

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/23/2014. Psz/59/23/2014. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 19-én megtartott rendes, nyilvános üléséről 92/2014. (XI.19.) sz. Képviselőtestületi Határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. október 19-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, -, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata 1/2015. (II.2.) számú határozata az ülés napirendjéről.

Jegyzőkönyv. Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata 1/2015. (II.2.) számú határozata az ülés napirendjéről. Jegyzőkönyv Készült Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. február 2.-án (hétfőn) 17 órakor a Községháza tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Orsós János elnök, Kovács

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 16/2013. sz. jegyzőkönyve. a 2013. október 28-án megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 16/2013. sz. jegyzőkönyve. a 2013. október 28-án megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 16/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. október 28-án megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. augusztus 19-én de. 09.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Szabó Margit, Juhász Dávid, dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Zomba község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. február 16-án megtartott nyilvános üléséről. 2 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Zomba község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Szám: 234/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 234/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 234/2015. A D Á S Z T E V E L Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 20. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel Község Önkormányzat

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. április 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Radó Tibor polgármester Anderkó Attila alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2006. október 14-én (szombaton) 18-órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2006. október 14-én (szombaton) 18-órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Rábakecöl Község Képviselő-testülete 10/2006. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2006. október 14-én (szombaton) 18-órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke:

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke: JEGYZŐKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága 2015. január 19-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Készült: Nógrádszakál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott ülésről.

6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Készült: Nógrádszakál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott ülésről. 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: 2015. június 29-én megtartott ülésről. Jelen vannak: Radvánszky Judit Hódosi Tamás Oláh Ernő Balla Péter Kereszti Márta Molnár Lászlóné polgármester alpolgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. május 28-án 18 órától megtartott üléséről

Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. május 28-án 18 órától megtartott üléséről 1 Kecskéd Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2852. Kecskéd, Vasút u. 105. Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. május 28-án 18 órától megtartott üléséről Helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i üléséről. A képviselő-testület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 137/2014/Np. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. január 14-én (kedden) 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

137 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 1-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 54/2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 19-én 16 órára összehívott rendkívüli testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Szociális Egészségügyi és Oktatási, valamint Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000, Fax: 68/440-860 E-mail: kisterseg@medgyesegyhaza.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 16-án megtartott NYÍLT üléséről

Jegyzőkönyv. Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 16-án megtartott NYÍLT üléséről Jegyzőkönyv Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 16-án megtartott NYÍLT üléséről Helyszín: Gyúró Község Önkormányzata tárgyaló terem Jelen vannak: Tóth Béla polgármester dr. Bakonyi

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./Tájékoztató az Önkormányzat rendelet alkotási kötelezettségével kapcsolatosan.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./Tájékoztató az Önkormányzat rendelet alkotási kötelezettségével kapcsolatosan. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.március 21.-én megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én 16.00 órai kezdettel tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én 16.00 órai kezdettel tartott üléséről. Szám: 1/3/4/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én 16.00 órai kezdettel tartott üléséről. (A képviselő-testület teljes ülését

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szentiványi Jánosné óvodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Szentiványi Jánosné óvodavezető JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. október 19-én a Latinovits Zoltán Művelődési Ház tanácskozó termében 16 órakor kezdődő nyilvános üléséről. Jelen vannak: Takács József polgármester Boór Miklós alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendkívüli nyílt üléséről Az ülés helye: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. Az ülés időpontja: 2015. november 19. 8 30 Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők:

Részletesebben

ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Zomba község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. szeptember 27-én megtartott nyilvános üléséről. 2 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Zomba község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat Deutsche Minderheitenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71 JEGYZİKÖNYV

Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat Deutsche Minderheitenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71 JEGYZİKÖNYV Iktatószám: IV. 102/2011. Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat Deutsche Minderheitenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71 JEGYZİKÖNYV amely készült 2011. január 25-én (kedden) 15 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NEMESREMPEHOLLÓS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. január 30-án megtartott rendes nyilvános képviselő-testületi ülésről 2/2014.(II.5.) Önkormányzati Rendelet 2013. évi költségvetési

Részletesebben

(hangszalagos rögzítéssel)

(hangszalagos rögzítéssel) M á s o l a t! J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2008. június 11-i rendkívüli n y í l t üléséről. Jelen vannak: Juhász János

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésről Gyói Gábor, Nagy Lászlóné és Vágner István képviselők távolmaradtak.

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésről Gyói Gábor, Nagy Lászlóné és Vágner István képviselők távolmaradtak. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2009. március 27-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterem Jelen vannak: polgármester Bárkai Jánosné Göblyös Gáborné Harmatos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CEGLÉDBERCEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2010. július 23-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CEGLÉDBERCEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2010. július 23-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CEGLÉDBERCEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. július 23-i rendkívüli üléséről 80-82/2010. (07. 23.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat 2010.

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI 109/2011. (XI.29.) kt. határozat: A 2011. november 29-ei ülés napirendjének elfogadása 110/2011. (XI.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

J E G Y Z Õ K Ö N Y V 150. J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Gádoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 14-én 14 00 órától megtartott rendkívüli üléséről Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Milota községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.május 30-án tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Milota községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.május 30-án tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Milota községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2013.május 30-án tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 37-41., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi

Részletesebben

Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26. napján délután 15.00 órakor tartott soros, nyílt ülésének

Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26. napján délután 15.00 órakor tartott soros, nyílt ülésének Határozatok: Iktatószám: 1634/5/2015 Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26. napján délután 15.00 órakor tartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 28/2015.

Részletesebben

Szám: 5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Szám: 5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének és Hollókő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14-i együttes üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

Szám: 334/2013. N é m e t b á n y a

Szám: 334/2013. N é m e t b á n y a Szám: 334/2013. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31. napján 9 órakor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012.október 25-én 18 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban

Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 18,00 órai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 28. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Bodzás István,

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. április 28.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. április 28-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről.

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. 73-12/2012. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. Határozat száma: 91/2012.(IV.26.) 92/2012.(IV.26.) 93/2012.(IV.26.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 11-i rendkívüli testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 11-i rendkívüli testületi üléséről Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2013. sz. J e g y z ő k ö n y v Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 11-i rendkívüli testületi üléséről 2 Hosszúhetény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. 1 Tömörd Község Önkormányzat 17/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Faluház

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2011. május 16-án 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2011. május 16-án 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2011. május 16-án 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor József polgármester, Elekes Péter,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem. Fuszkó Attila, Kopcsek Tamás és dr. Márai László képviselők.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem. Fuszkó Attila, Kopcsek Tamás és dr. Márai László képviselők. 12/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 8-án 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. április 30. napján megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. április 30. napján megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. április 30. napján megtartott üléséről DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. JÚNIUS 15-ÉN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. JÚNIUS 15-ÉN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL a 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/221-102, 6 25/220-370 8 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. JÚNIUS 15-ÉN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

Részletesebben

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről.

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről. BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 19/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 25-én 8 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester, Ablonczy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Önkormányzat Kapolcs. Száma: 94-15/2010.

JEGYZŐKÖNYV. Önkormányzat Kapolcs. Száma: 94-15/2010. Önkormányzat Kapolcs Száma: 94-15/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete 2010. november 24-én 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6 Tanácskozóterem

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6 Tanácskozóterem 182 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 30-án megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6 Tanácskozóterem

Részletesebben

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Rendeletek: JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről 2/2014.(II.06.) Önkormányzat 2014. évi költségvetése 3/2014.(II.06.) Az

Részletesebben

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014.02.25-én 17:00 órakor Verpelét Város Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. Ügyiratszám: 1/132-44/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. november 26-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2015. november 19-i soros ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2015. november 19-i soros ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2015. november 19-i soros ülésén Hozott határozatok: 167-179/2015.(11.19.) Hozott rendelet: 13/2015. (XI.23.) 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. március 26. napján megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. március 26. napján megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. március 26. napján megtartott üléséről DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselő-testületének 2011. június 30-án, a Városháza Nagytermében (Békés, Petőfi u. 2.) megtartott n y í l t üléséről. Jelen vannak: Izsó Gábor polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről. Szám:600/3/2015. 3. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 4.) Az önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedévi beszámolója

JEGYZŐKÖNYV. 4.) Az önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedévi beszámolója JEGYZŐKÖNYV Készült: Bajót Község Képviselő-testületének 2011. november 29-én 16.00 órai kezdettel megtartott testületi ülésén. Az ülés helye: Millenniumi Ház Bajót, Kossuth Lajos utca 149. Jelen vannak:

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 4106/2015/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 4106/2015/A JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 4106/2015/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2015. november 10. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. április 27. napján 16.30. órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Orbánné Borsos Anikó jkv. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza:

JEGYZŐKÖNYV. Orbánné Borsos Anikó jkv. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza: JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. október 7-én a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének a községháza nagytermében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Gyanó Józsefné képviselő Haszon

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 14-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 14-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 14-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Képviselők a jelenléti ív szerint Vincze András

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Zalalövő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. május 17-én (csütörtökön) 7,30 órakor megtartott rendkívüli üléséről.

Zalalövő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. május 17-én (csütörtökön) 7,30 órakor megtartott rendkívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v : Zalalövő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. május 17-én (csütörtökön) 7,30 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal tetőtéri tanácskozóterme.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 30- án 15 órakor kezdődő rendkívüli testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Száma: - 1./2012. Távolmaradását bejelentette: Brunner Éva képviselő.

Száma: - 1./2012. Távolmaradását bejelentette: Brunner Éva képviselő. JEGYZŐKÖNYV Száma: - 1./2012 Készült: Tard Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. május 29.-án 17 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. december 16-án tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. december 16-án tartott rendes üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 480-33/2013 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. december 16-án tartott rendes üléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2007. augusztus 30-án 14 órai kezdettel megtartott testületi ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2007. augusztus 30-án 14 órai kezdettel megtartott testületi ülésén. 11/2007. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2007. augusztus 30-án 14 órai kezdettel megtartott testületi ülésén. Jelen vannak: Ramasz Imre polgármester, Gombkötő

Részletesebben

3. s z á m ú. Készült a 2013. február 14-én megtartott képviselő-testületi ülésről.

3. s z á m ú. Készült a 2013. február 14-én megtartott képviselő-testületi ülésről. 3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a 2013. február 14-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Képviselő-testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal /Jobbágyi Bencsik utca 10./ Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nádasd 22-32/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. november 21-én (csütörtökön) 17 órakor a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. április 19-én 16.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. április 19-én 16.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről ALSÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 5/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. április 19-én 16.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. április 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. április 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. április 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza házasságkötő terme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2012. augusztus 9-én tartott nyílt ülésén. AZ ÜLÉS HELYE: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme Bihartorda, Kossuth

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Csordásné Major Tünde jkv.

Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Csordásné Major Tünde jkv. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a 9737 Bük, Széchenyi u. 44. szám alatti Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2010. Rcs. 1/2010. Bezi 1/2010. Mérges J E

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 5 igen szavazattal az alábbi napirendet fogadja el:

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 5 igen szavazattal az alábbi napirendet fogadja el: Bak község Önkormányzati Képviselő-testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bak község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 27. napján a Baki Körjegyzőség épületében (8945

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Mányi Német Nemzetiségi Önkormányzat Maaner Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung Képviselő-testületének 2013. január 30-án, 16 órakor, Mány Község Önkormányzata hivatali

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bárkai Jánosné képviselő az ülésről előzetes bejelentéssel távolmaradt.

JEGYZŐKÖNYV. Bárkai Jánosné képviselő az ülésről előzetes bejelentéssel távolmaradt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2013. február 28-án megtartott, Szelevény Községi Önkormányzat képviselőtestületével közösen tartott ülésről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterem Jelen vannak: Tiszasas Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben