SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait."

Átírás

1 Működési szabályzat

2 Amikor 1996-ban megalapítottam az céget, egy fiatal ember voltam tapasztalatok, tőke és vállalkozói ismeretek nélkül. Abban az időben azt gondoltam, hogy mindezek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozáshoz. Most, sok év elteltével már tudom, hogy ezek jelentéktelen dolgok és idővel rájöttem, mi volt számomra a legfontosabb: hatalmas volt a munkakedvem, a fejem tele ötletekkel, álmokkal, tervekkel és a képességgel, hogy lelkesedésemmel a megfelelő embereket tudjam magam köré vonzani. Minden vállalkozás csak annyira jó és erős, amilyen jó és erős emberek alkotják. Büszke vagyok arra, hogy az SBS TRADE rendkívül ügyes, kreatív és szorgalmas menedzserek tartják kezükben, akiknek mindegyike cégünk sikerének közös alkotója. Engedjék meg, hogy idézzem a 20. század legnagyobb cseh vállalkozóját, akinek szavai egyben az én személyes filozófiám is: "Váljatok világhírű vállalkozókká, akár gépeket gyártotok vagy burgonyát termesztetek. Induljunk ki abból a nézetből, hogy a világot azért teremtették, hogy nekünk szolgáljon és mi azért születtünk, hogy a világot szolgáljuk. Tegyük akár a legkisebb dolgot, de azt csináljuk legjobban a világon." - Baťa Tomáš Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait. Bc. Daniel Vrána, tulajdonos,és igazgató, s.r.o.

3 SBS trade Hungaria, s.r.o. - Működési szabályzat Az SBS trade Hungaria, s.r.o. és partnerei közötti jogviszony általános szerződési feltételei BEVEZETŐ. TARTALOMJEGYZÉK: 1. Általános tájékoztató 2. Fogalmak 3. SBS trade hálózat tagsága, jogok és kötelezettségek 4. Általános tudnivalók 5. Reklamációs eljárás 6. SBS üzleti terv 7. Reklámtevékenység 8. Hálózati etika, tisztességes piaci magatartás 9. Jogok, kötelezettségek, jogérvényesítés Cégünk, az SBS trade Hungaria, s.r.o. székhelye Szlovákia, Dubník más leányvállalatokkal együtt az SBS TRADE cégcsoport tagja. Az Ön üzlete és az céggel, valamint annak többi értékesítőjével történő együttműködés közös sikerének érdekében beleegyezik, hogy betartja a következő szabályokat, amelyek szükség szerint kiegészíthetők, változtathatók vagy módosíthatók. Jelen Működési szabályzat, melynek részét képezi a karrierrendszer az Üzletkötői szerződéssel, megállapodás a Cég és a Hálózati tag között. 1. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Cégünkhöz való csatlakozásával, egy életre szóló árkedvezményt szerzett termékeink megvásárlásához és forgalmazásához, egyúttal lehetőséghez jutott karrier rendszerünk segítségével jövedelemszerzésre. Az Cég székhelye Csehországban, Rádlo u Jablonce nad Nisou van, tulajdonosa Bc. Daniel Vrána úr. Cégünk előnye, más MLM hálózatokban értékesítő cégekkel szemben az, hogy a gyártás és a forgalmazás ugyanazon személy tulajdonában van, akinek érdekében áll Cége állandó fejlesztése. Üzleti szempontból ez megbízható előny. Több évtizedes múlt és tapasztalat garancia arra, hogy Ön egy stabil alapokon működő és biztos jövőképpel rendelkező Céghez csatlakozhatott.

4 Az SBS Trade egyedi, speciális technológiával gyártott divatékszereket és egy világújdonságot hologramos karkötőt és medált forgalmaz. Gyártási technológiánk fejlettségének köszönhetően egyre nagyobb a kereslet ékszereink és hologramos karkötőink iránt nemcsak Csehországban, hanem az Európai Unió más országaiban, elsősorban Magyarországon is! Az SBS Trade termékeink egyedülállóak árban és minőségben! Hálózati tagoknak elégedett vásárlókat és minél több munkatársat kívánunk! Termékeink szolgáljanak mindenki megelégedésére! 2. FOGALMAK SBS Trade Hungaria, s.r.o. (székhely: Dubník 507) - Szlovákiában bejegyzett, jogszerűen működő gazdasági társaság. Hálózati tag az a személy vagy vállalkozás (jogi személy), akinek jelentkezését az SBS Trade Hungaria, s.r.o. elfogadta és regisztrálta a rendszerbe. Szponzor az a Hálózati tag, aki személyes kapcsolatai által további Hálózati tagot (tagokat) csatlakoztat a rendszerhez, a regisztrációs száma alapján. Személyes forgalom a Hálózati tag saját nevében történő vásárlás. Csoport forgalom vagy hálózati forgalom amely a Hálózati tag alatt az üzleti tervben meghatározott mennyiségben, összesen keletkezett. Havi aktivitás az Üzleti Tervben meghatározott értékben való termék vásárlása az adott hónapban és az egyéb feladatok teljesítése a feltétele, a jutalék kifizetésének. Jutalék a saját és csoport forgalom alapján keletkezett jutalék, melynek kifizetése az SBS Trade által meghatározott feltételek teljesítése esetén történik. Pont az adott terméknek az Üzleti Terv alapján meghatározott értéke. 3. AZ HUNGARIA, S.R.O. HÁLÓZAT TAGSÁGA, JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK A regisztrált Hálózati tagok kedvezményesen vásárolhatják meg az SBS Trade termékeit. A tagság nem jelent munkaviszonyt az SBS Trade Hungaria, s.r.o. Cégnél, nem jogosítja fel a tagokat munkavégzésre, és nem járhatnak el a Cég nevében, sem szóban, sem írásban nem képviselhetik azt. Jogi és adózási szempontból a tagok nem minősülnek az SBS Trade Hungaria, s.r.o. munkavállalóinak, képviselőinek. A

5 Hálózati tag saját nevében, saját felelősségére független jogi személyként folytathatja hálózatépítő munkáját, és köteles betartani a tevékenységére vonatkozó törvényeket és adótörvényeket abban az országban ahol a tevékenységét végezi. Személyesen felelős a helyi törvények ismeretéért és ennek betartásáért. Nem használhat félrevezető információkat új munkatársak toborzására és a termékeknek nem minősíthet gyógyító hatást. A Cég lógóját, képeit, szerződéseit, grafikáját és egyéb adatait saját részre csak a Cég engedélyével használhatja. Minden Hálózati tag, mint Cégtől független, önálló tanácsadó léphet fel a termékek és az értékesítés népszerűsítésében. A Hálózati tag köteles megismerni és betartani az SBS Trade Cég Működési Szabályzatát. A hálózati tagság az Üzletkötői Szerződés aláírásával és a regisztráláshoz tartozó csomag megvásárlásával lép érvénybe. A Hálózati tag csak egyszer szerepelhet a rendszerben, azaz a saját nevén egyszer köthet Üzletkötői Szerződést. Tagság a regisztrált személyhez kötődik, nem ruházható át, más nevére nem írható, és a pozíció sem adható el. Kivételes esetben az SBS Trade írásbeli hozzájárulásával a tagsági viszony átvihető. (Pl.: családon belül vagy saját vállalkozásba.) Jutalékra a Hálózati tag saját és az alatta lévő Hálózati tagok forgalma után, az SBS Trade által meghatározott Üzleti Szabályzatban foglaltak alapján jogosult. A személyes adatokat a Cég bizalmasan kezeli, a hálózat részére szükséges információk továbbítására (pl. Hírlevelek, ek) felhasználhatja, melyhez a Hálózati tagok az Üzletkötői Szerződés aláírásával járulnak hozzá. 4. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Hálózati taggá válik alanyi jogon az a személy, vagy jogi személyiségű cég képviselője, aki betöltötte 18. életévét és regisztrálta magát a Cég hálózati rendszerébe. 2. A szerződés aláírásával a Hálózati tag nem létesít munkaviszonyt és a Cég nevében nem jogosult más szerződés vagy megegyezés aláírására. 3. Az SBS Trade céggel megkötött szerződés határozatlan időre szól és mindkét fél aláírásával lép érvénybe. A szerződés két példányban készül, melyből mindkét fél egy-egy eredeti példányt kap. 4. A szerződést mindkét fél írásban felbonthatja. A felmondás az adott hónap utolsó napján lép életbe, amelyben a felmondást benyújtották. 5. Az SBS Trade a szerződésben leírt feltételek be nem tartása esetén a szerződést egyoldalúan is felbonthatja. Ebben az esetben a jutalék a Hálózati tag részére nem kerül kifizetésre. 6. Felmondás esetén a Hálózati tag teljes hálózata felkerül a Hálózati tag szponzorához.

6 7. Írásbeli kérvény alapján a szerződésben rögzített feltételek átadhatók családon belül, vagy a saját vállalkozásba a Cég jóváhagyásával. 8. Amennyiben a Hálózati tag nem veszi át az általa megrendelt árut, a Hálózati tagot terheli a futár költség. Ezt a költséget köteles a Hálózati tag az SBS Trade részére megtéríteni, ellenkező esetben a következő jutalékából kerül levonásra az összeg. 9. Új regisztráció esetén a Hálózati tag regisztrációs számot kap a Cégtől, mely alapján a Cég elküldi a regisztrációs csomagot. Amennyiben az újonnan regisztrált Hálózati tag a csomagot nem veszi át, minden költség a szponzorát terheli. 10. Cég évente (1-szer) 90%-kal csökkenti a csoportpontszámokat. Az elért menedzseri pozíció és a hozzá tartozó kedvezmények nem változnak. 11. Hálózati tag, ha a hónap utolsó napjaiban veszi át az árut, és a Cég számláján nem jelenik meg a befizetés a tárgyhó utolsó munkanapjáig, a rendelés pontjai a következő hónapban kerülnek jóváírásra és a jutalék az ezt kővető hónapban, kerül kifizetésre. 12. A Hálózati tag nem viheti át munkatársait más hálózatba. 13. Amennyiben a Működési Szabályzatban meghatározott feltételeket a Hálózati tag nem teljesíti, az SBS Trade a jutalék kifizetését megtagadhatja. 14. A Hálózati tag köteles betartani az előírt árakat, melyeket a Cég állapít meg. 15. Hálózati tag kötelezi magát, hogy a Céghez minden esetben lojális, a Cég érdekeit képességei alapján a legjobban képviseli és a hírnevét méltó módon, megőrzi. Továbbá kötelezi magát, hogy a vásárlóknak mindenkor a legjobb szolgáltatást nyújtja. 5. REKLAMÁCIÓ A Hálózati tag az eladásnál köteles kitölteni a jótállási levelet, amelyben feltünteti az eladó regisztrációs számát, nevét, a vásárlás dátumát, a termék megnevezését, típusát és az eladási árát. Minden termékre 2 év garanciát biztosítunk. A reklamált terméket a jótállási levélen megadott címre kell elküldeni pontos adatokkal és telefonszámmal kitöltve. Reklamáció rendezése után a reklamált terméket megküldjük az ügyfélnek.

7 6. ÜZLETI TERV Csatlakozása napjától (Ön 20% kedvezményt szerzett) a Hálózati tagnak 20% kedvezmény jár az SBS Trade összes termékére. Amikor a Hálózati tag megkapja a megrendelt termékeket, a katalógusban feltüntetett árhoz képest 20%-al kevesebbet fizet, ez az azonnali kedvezménye. Pontok a cég által kiadott katalógusi árakból számítódnak ki: 100 Ft = 1 pont Példa: 3500 Ft az ékszer ára = 35 pont Hologramos termékeink pontértéke eltérő: Karkötő 100 pont, állatmedál 50 pont. Tehát: 7840 Ft karkötő = 100 pont MENEDZSERRÉ VÁLHAT MINDEN FORGALMAZÓ! Az SBS Trade lehetőséget biztosít a Hálózati tag karrierje építésére 5 MENEDZSERI POZÍCIÓBAN. Ezeket a pozíciókat saját és a csoportpontjaival érheti el, a következő feltételek teljesítésével: Az M1-es pozíciót a Cég által meghatározott csoport pont elérésével és 5 közvetlen Hálózati tag csatlakoztatásával lehet elérni, mely a következő hónap első napjától érvényes. MENEDZSER 1 Poz. M1 Korall szint csoport pont 5 közvetlen munkatárs 2 Poz. M2 Kristály szint csoportpont 3 Poz. M3 Gyöngy szint csoportpont 4 Poz. M4 Zafír szint csoportpont 5 Poz. M5 Gyémánt szint csoportpont Magasabb Menedzseri pozíciót elérni mindig csak a feltételeket teljesítő adott hónap lezárásával lehet, mely csak a következő hónap első napjától érvényes. Tehát, ha egy adott hónapban elegendő pontot ért el a magasabb pozícióba lépéshez, úgy a következő hónap elsejétől lép magasabb pozícióba. A Hálózati tag mindenkori teljesítményébe a teljes csoportforgalmának (tejes szélességben és mélységből) beszámítódnak. Azaz minden hónapban annyi pontot szerez, amennyi forgalmat bonyolított le a csoportja. Ez a jutalék számítás alapja. Ha a Hálózati tag Menedzser és a csapatában is vannak Menedzserek, akkor az utánuk járó jutalék nagyságát a pozíciók közti különbség határozza meg. Pozíció egyenlőség esetén csoport jutalék nem keletkezik. Az így kiszámolt összeg a Hálózati tag jutaléka, melyet az adott hónap lezárása után a kért bankszámlára utalunk. A cégtől legkésőbb az adott hónap 25-ik napjáig történik az utalás. Ez az elszámolás a saját webirodájából letölthető. Az adott elszámolási hónapba azok a rendelések vannak beszámolva, amelyek a hónap utolsó munkanapján 16:30 óráig érkeznek be cégünkhöz.

8 Minden Hálózati tag Menedzserré válhat, a kialakított öt Menedzseri fokozat bármelyik szintjét elérheti kitartó munkával. Jutalék Pozíció M Saját + csoport haszna/ hó Jutalék % Jutalék Ft M ,- Ft 50 % ,- M ,- Ft 67,5 % ,- M ,- Ft 85 % ,- M ,- Ft 94 % ,- M ,- Ft 103 % ,- Ez a táblázat azt mutatja (100 eft-ra vetítve), hogy ha a Hálózati tag magasabb menedzseri pozícióban van, mennyi lesz az alatta levő menedzser csoportjából a jutaléka. A magasabb menedzseri pozíciók eléréséhez céltudatos munkára, motivált és sikerorientált munkatársakra van szükség. Eredményes csak az lehet, aki képes dolgozni a csapatával, segíteni munkatársaiknak és motiválni a kulcsfontosságú embereiket. Ehhez nyújtanak segítséget a Céges képzések, amelyek az Ön sikerét biztosíthatják. A pozíciók eléréséhez 12 hónap áll rendelkezésre. Ezután csoportpontjainak 90 %-a törlődik. A saját forgalmával szerzett pontok azonban teljes mennyiségben megmaradnak. Az elért Menedzseri szint nem változik, örökös. Hálózati tag, ha elérte az adott Menedzseri szintet, a saját forgalma után is jutalékra jogosult. Ha a Hálózati tag elérte, például az M1 szintet, saját vásárlása után 20% az azonnali árrés, plusz 10% jutalék kerül kifizetésre, vagyis összesen 30% kedvezményt ér el saját forgalma után. Lásd az alábbi táblázatot. Saját forgalom után elért kedvezmény árrés menedzseri jutalék össz kedvezmény M 1 20 % 10,0 % 30,0 % M 2 20 % 13,5 % 33,5 % M 3 20 % 17,0 % 37,0 % M 4 20 % 18,8 % 38,8 % M 5 20 % 20,6 % 40,6 % A havi aktivitás feltétele a jutalék kifizetésének az üzletkötői szerződés 9. pontja, valamint a 7. pontban megadott feltételek pontosítása alapján.

9 JUTALÉK KIFIZETÉSI SZABÁLYAI AKTIVITÁS M1 igazgató Jutalékra jogosult a csoportja után, ha az adott hónapban saját forgalmával ,- Ft azaz 150 pont értéket forgalmaz, vagy az adott hónap során beléptet közvetlen vonalába egy új munkatársat és az ő forgalma ,- Ft, vagyis 300 pont lesz. Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. Csoportjával minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. A céghez lojálisnak lenni. M2 igazgató Jutalékra jogosult a csoportja után, ha az adott hónapban saját forgalmával ,- Ft azaz 150 pont értéket forgalmaz, vagy az adott hónap során beléptet közvetlen vonalába egy új munkatársat és az ő forgalma ,- Ft, vagyis 300 pont lesz. Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. Csoportjával minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. Ezenkívül kötelessége segíteni a csoportjában levő menedzsereket, megtervezni havi munkájukat a csoporttal és köteles megjelenni a cég által szervezett rendezvényeken. A céghez lojálisnak lenni. M3 igazgató Jutalékra jogosult a csoportja után, ha az adott hónapban saját forgalmával ,- Ft azaz 150 pont értéket forgalmaz, vagy az adott hónap során beléptet közvetlen vonalába egy új munkatársat és az ő forgalma ,- Ft, vagyis 300 pont lesz. Az alatta levő menedzserek forgalmán kívül (azaz oldaltartás) havonta 5000 pont csoportforgalmat szükséges elérnie, amibe a saját forgalma is beleszámítódik. Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok

10 betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. Csoportjával minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. Ezenkívül kötelessége segíteni a csoportjában levő menedzsereket, megtervezni havi munkájukat a csoporttal és köteles megjelenni a cég által szervezett rendezvényeken, a céghez lojálisnak lenni. M4 igazgató Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. A csoportjában levő igazgatókkal minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. Ezenkívül kötelessége segíteni a csoportjában levő menedzsereket, megtervezni havi munkájukat a csoporttal és köteles megjelenni a cég által szervezett rendezvényeken. Kötelessége a céghez lojálisnak lenni, más céget nem propagálhat és egyidőben nem folytathat hasonló pozícióban aktív munkát másik cégnél, és más cég rendezvényén mint előadó nem léphet fel. M5 igazgató Köteles koordinálni és segíteni irányítani a csoportjában levő igazgatók munkáját, ellenőrizni azok havi munkatalálkozóit, segíteni őket a tervezésben, szervezni és bebiztosítani a képzéseket, biztosítani az igazgatók céges rendezvényeken való részvételét, a cég vezetőségével együttműködni és részt venni a céges rendezvények bebiztosításában, szervezésében. Kötelessége a céghez lojálisnak lenni, más céget nem propagálhat és egyidőben nem folytathat hasonló pozícióban aktív munkát másik cégnél, és más cég rendezvényén mint előadó nem léphet fel.

11 7. MEGAJUTALÉK M5 M5 Amennyiben Ön elhatározta, hogy cégünknél építi fel eléréséhez cégünk Önnek jogdíjat biztosít a következők szerint: sikeres karrierjét, céljai Az M5 M5 igazgatók közti kapcsolat 1) A rendszer kétszintes, melynek mindegyikében 1,25% kerül kifizetésre a termék kiskereskedelmi árából. 2) A termék aktuális kiskereskedelmi ára mindig az anyavállalat áraihoz viszonyított, mivel ő fizeti a megajutalékot. Az SFB termék esetében tehát ez 2 x 1,25% a 649 Kč. 3) A megajutalék kizárólag a pontot érő termékekből számítódik ki, és a termékre vonatkozó bármilyen kedvezmény nincs hatással a jutalék összegének nagyságára. 4) A számításhoz mindig az adott M5 igazgató ún. tiszta forgalmát használjuk. 5) A jutalék (vagy annak részének) kifizetésére jogosultság az oldal forgalom feltételének teljesülésével jön létre. 1 számú példa (lineáris kapcsolódás) A = teljes forgalom 2000 Tiszta forgalom 300 B = teljes forgalom 1700 Tiszta forgalom 700 C = teljes forgalom 1000 Tiszta forgalom 10 D = teljes forgalom 990 Tiszta forgalom 990 D nem jogosult a jutalékra C jogosult a 990 1,25%-ra B jogosult a 990 (D) 1,25%-ra és a 10 (C) 1,25%-ra A - jogosult a 10 (C) 1,25%-ra és a 700 (B) 1,25%-ra

12 2 számú példa (strukturális kapcsolódás) tf: 110 A = teljes forgalom 4700 tf: 400 B = teljes forgalom 4590 G = teljes forgalom 1200 tf: 1200 tf= 500 forgalom 100 C = teljes forgalom 4190 F = teljes forgalom 1400 tf: 1400 D = teljes forgalom 990 tf: 890 tf tiszta forgalom H = teljes forgalom 100 H - nem jogosult a jutalékra F - nem jogosult a jutalékra G - nem jogosult a jutalékra tf: 100 forgalom 1200 D - jogosult 1,25% a 100-ból C - jogosult 1,25% a 890-ből (D) 1,25 a 100-ból (H) 1,25% az 1400-ból (F) 1,25 az 1200-ból (G) B - jogosult 1,25% az 500-ból (C) 1,25% a 890-ből (D) 1,25% az 1400-ból (F) 1,25% az 1200-ból (G) A - jogosult 1,25% a 400-ból (B) 1,25% az 500-ból (C)

13 Az MP kifizetésének feltételei 1) A feltételek mindig az adott hónap zárása után kerülnek kiértékelésre azaz minden hónap 25-e után, legkésőbb 30-ig az adott hónapban. 2) Oldal forgalom - az a forgalom, amely az M5-ös vonalon kívül képződött a lineáris ( egy vonalas) M5 M5 kapcsolódás esetén. A strukturális kapcsolódás (több saját M5 vonal) esetében az oldal forgalom kiértékelése a következőképpen alakul: 2 M5-ös vonal = oldal forgalom az M5 vonalon kívül + a gyengébb M5 vonal forgalma 3 M5-ös vonal = oldal forgalom az M5 vonalon kívül + a két erősebb M5 vonal forgalma A 4 és több M5 vonal esetében a számításhoz mindig a 100%-ot vesszük figyelembe. 3) a) Az oldalforgalom szintje lineáris kapcsolódás esetén az adott naptári hónapban pontérték azzal, hogy az utolsó 3 hónap mozgó átlagaként kerül kiszámításra figyelembe véve a szezonális ingadozásokat (karácsony, új év...) b) Az oldalforgalom szintje strukturális kapcsolódás esetén az adott naptári hónapban pontérték azzal, hogy az utolsó 3 hónap mozgó átlagaként kerül kiszámításra figyelembe véve a szezonális ingadozásokat (karácsony, új év...) a mozgó átlag kiszámításának példája hónap forgalom Mozgó átlag eredmény ( ) / ( ) / ( ) / ( ) / ( ) / ( )/ ( )/3 87 4) Pontok száma alatt a termék meghatározott pontértéke értendő. Az eladás ösztönzésére alkalmazott bármilyen akciós pontérték nem befolyásolja az oldalforgalom értékelését. 5) Amennyiben az M5 igazgatónak 5 vagy annál több egyenes M5 vonala van, jogosult a havi 1 %-os bónusz kifizetésére egész csoportjának a forgalma után, függetlenül az előző szabályoktól.

14 A megajutalék csökkentése Amennyiben az M5 igazgató nem éri el a szükséges oldal forgalom pontértékét ( a 3/a, 3/b alapján), jutaléka a következő kulcs alapján lesz lecsökkentve: Limit Elért százalék % jutalék 90 % és több 100% 75% - 89% 75% 50% - 74% 50% kevesebb mint 50% 0% A nem kifizetett jutalék az M5 igazgató közvetlen feletteséhez kerülnek át, aki teljesíti az oldalforgalom legalább 75% -t. Ez pedig legfeljebb 3 szponzorvonal magasságig az M5-ös felett, akinek az oldalforgalma eredetileg meg volt határozva Az újonnan M5 igazgatóvá minősült személyre az a szabály érvényes, hogy a mozgó átlag csak az M5-é válás után 3 hónappal kezd számítódni. Az első 3 hónapban az újonnan minősült M5 igazgató 100%-os megajutalékot kap abban az esetben, ha az oldalforgalma magassága eléri a pontot. Amennyiben a pontértéket nem érte el, úgy a megajutalék 50%-al csökken. 8. REKLÁMTEVÉKENYSÉG 1. A Hálózati tag a médiában nem használhatja a Cég lógóját, sem a nevét. 2. A Hálózati tag kötelezi magát, hogy a forgalmazáshoz kizárólag a Cég által biztosított reklámanyagot, a Cég által működtetett web oldalt és internetes reklámanyagot használja az SBS Trade termékeiről. 9. HÁLÓZATI ETIKA, TISZTESSÉGES PIACI MAGATARTÁS A szponzorok kötelessége, illetve felelőssége az információk továbbítása az alsó vonalaikon belül és az új tagok elindításánál. A hálózati munka során felmerülő kérdésekben a szponzorvonal segítségét igényelhetik, vagy írásban a Céghez fordulhatnak. Más hálózati rendszerben aktív vezető pozíció betöltése, az SBS Trade rendszeréből való kizárását vonhatja maga után. SBS Trade érdekeit és hálózati szabályzatát súlyosan sérti az, ha az SBS Trade rendezvényeken más MLM hálózatba való toborzás, vagy az SBS Trade hálózati lista felhasználása, más MLM cégek termékeinek propagálása, illetve értékesítése a hálózaton belül valamint az SBS Trade érdekeit sértő propaganda, az SBS Trade rendszeréből való kizárását vonhatja maga után.

15 Cégen belüli hálózat különböző ágain lévő regisztrált Hálózati tagok átcsábítása, szponzorálása, nem lehetséges, szintén súlyosan sérti az SBS Trade Működési Szabályzatát. SBS Trade Hálózati tagok a vásárlók részére minden esetben kötelesek a Cégről, a termékekről, a vásárlási és hálózati rendszer működésérő korrekt és teljes körű információkat adni. SBS Trade Hungaria, s.r.o. a tisztességes piaci magatartást szorgalmazza, ezért felkéri és kötelezi tagjait, hogy tartsanak tiszteletben minden más céget, azok szakembereit, termékeit, működési elveiket, azt semmilyen módon ne hasonlítsák, ne minősítsék. A működési szabályzatban foglaltak megsértése a hálózati tagság felfüggesztését, vagy teljes megszűnését, illetve az addig elért kedvezmények teljes elvesztését vonhatja maga után, továbbá az esetlegesen felmerült kárért a Hálózati tag önállóan felel, ami a jutalékból is teljesíthető. 10. JOGOK, KÖTELEZETTSÉGEK, JOGÉRVÉNYESÍTÉS Az SBS Trade Hálózati tagok a Működési Szabályzat alapján vállalják, hogy az SBS Trade üzleti érdekeit nem sértik meg. Tartózkodnak minden információ kiadásától, amely a Cég titkaira, tagjaira, szervezetére, személyekre és adataikra, vagy bármilyen adatszolgáltatásra vonatkoznak, illetve azokra vonatkoztathatóak. A Működési Szabályzat melléklete az Üzletkötői Szerződés, amit minden regisztrált munkatárs köteles aláírni és az egyik példányt a Céghez visszajutatni. SBS trade Hungaria s.r.o. Jelen Működési szabályzat 2011.július 1-től érvényes.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A FAMILY BUSINESS INTERNATIONAL FOGYASZTÓI ÉS FORGALMAZÓI HÁLÓZAT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest, 2014. május 28. Tartalomjegyzék Cégadatok:... 4 A. Működési Szabályzat... 5 I. A HÁLÓZAT TAGJÁVÁ

Részletesebben

Flavon max Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat

Flavon max Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat Flavon max Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat A szabályzat a Flavon max Fogyasztói Klub Tagsági Megállapodás valamint a Megbízási Szerződés szerves részét képezi. 1. Bevezetés A Flavon Group

Részletesebben

ENDLESS Biotech ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS KOMPENZÁZIÓS TERV

ENDLESS Biotech ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS KOMPENZÁZIÓS TERV ENDLESS Biotech ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS KOMPENZÁZIÓS TERV A jelen Üzletszabályzat és Kompenzációs terv tartalmazza azokat az előírásokat és eljárásokat, amelyek a Képviselő az Endless Biotech Hungary Kft-vel,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. 1. Fogalmak

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. 1. Fogalmak ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Fogalmak 1.1. Az mlmdiszkont hálózat egy fogalom, szellemi termék know how, megalkotója és tulajdonosa az MLM Diszkont Kft. (Székhely: 1083 Budapest, Nagytemplom utca

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A GREEN PASS Csoporthoz Független Forgalmazóként történő csatlakozásnak Budapest,

Részletesebben

OTTHON OTTHON AZ ÖN ÜZLETE SZÉPSÉG AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT OTTHON TÁPLÁLKOZÁS

OTTHON OTTHON AZ ÖN ÜZLETE SZÉPSÉG AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT OTTHON TÁPLÁLKOZÁS TÁPLÁLKOZÁS OTTHON SZÉPSÉG AZ ÖN ÜZLETE AZ ÖN ÜZLETE OTTHON SZÉPSÉG TÁPLÁLKOZÁS AZ ÖN ÜZLETE OTTHON SZÉPSÉG AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT TÁPLÁLKOZÁS Tartalom 1. Szekció: Bevezetés 4 2. Szekció: Meghatározások

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 4. BÓNUSZRENDSZER / MARKETING TERV 9 5. MANAGERI MINŐSíTÉS ÉS FELTÉTELEI 12 6. VEZETŐSÉGI

Részletesebben

ACN SZABÁLYZAT. ACNP&P-HU-2.1 Érvényes 2015. augusztus 1-től.

ACN SZABÁLYZAT. ACNP&P-HU-2.1 Érvényes 2015. augusztus 1-től. ACN SZABÁLYZAT TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ... 4 I. CIKK - MEGHATÁROZÁSOK... 5 II. CIKK FORGALMAZÓI STÁTUSZ LÉTREHOZÁSA ÉS FENNTARTÁSA... 7 II.1. Ön és az ACN jogviszonya... 7 II.2. Hogyan válhat Független

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉG KLUB ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZATOK érvényes és hatályos 2013. december 06. napjától visszavonásig

BIOGENIC EGÉSZSÉG KLUB ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZATOK érvényes és hatályos 2013. december 06. napjától visszavonásig BIOGENIC EGÉSZSÉG KLUB ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZATOK érvényes és hatályos 2013. december 06. napjától visszavonásig PREAMBULUM Mi, a BIOGENIC EGÉSZSÉG KLUB Kft., mint Gazdasági Társaság

Részletesebben

Az FM GROUP Klubtagsági szabályzata

Az FM GROUP Klubtagsági szabályzata Az FM GROUP Klubtagsági szabályzata 1. Fogalom meghatározások 1.1. Termékforgalmazói ár az az ár, amely ellenében a Termékforgalmazó megvásárolja az FM GROUP Termékét az FM GROUP Hungary Kft-től vagy egy

Részletesebben

Magyar. Unicity Global Markets GmbH. Vállalati Irányelvek

Magyar. Unicity Global Markets GmbH. Vállalati Irányelvek Magyar Unicity Global Markets GmbH Vállalati Irányelvek 2 3 érvényés 2011. január Magyarország Általános Tudnivalók A Unicity Franchise Partnereinek Etikai Szabályzata: Code of Ethics 1. Fejezet Fogalom-meghatározások

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT 1. BEVEZETÉS

ÜZLETSZABÁLYZAT 1. BEVEZETÉS ÜZLETSZABÁLYZAT 1. BEVEZETÉS 1.1 Jelen dokumentum (továbbiakban: Üzletszabályzat), tartalmazza azon irányelveket és rendelkezéseket, amelyek szabályozzák a Cemmed Hungary Kft. (továbbiakban: Társaság),

Részletesebben

BIOGENIC WORLD LABORATORIES ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZATOK érvényes és hatályos 2013. július 22. napjától visszavonásig

BIOGENIC WORLD LABORATORIES ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZATOK érvényes és hatályos 2013. július 22. napjától visszavonásig BIOGENIC WORLD LABORATORIES ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZATOK érvényes és hatályos 2013. július 22. napjától visszavonásig PREAMBULUM Mi, a Biogenic World Laboratories Europe Kft., mint Gazdasági

Részletesebben

3 V Szemléletfejlesztő és Közösségépítő Képzési Program Szervezeti és Működési Szabályzata

3 V Szemléletfejlesztő és Közösségépítő Képzési Program Szervezeti és Működési Szabályzata 3 V Szemléletfejlesztő és Közösségépítő Képzési Program Szervezeti és Működési Szabályzata A szabályzat a 3 V Program Megbízási Szerződésének szerves részét képezi. (Érvényes: 2011. augusztus 01-től) A

Részletesebben

A FUTURE REAL ESTATE NETWORK LTD. ÖNFINANSZÍROZÓ INGATLANRENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMJA

A FUTURE REAL ESTATE NETWORK LTD. ÖNFINANSZÍROZÓ INGATLANRENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMJA A FUTURE REAL ESTATE NETWORK LTD. ÖNFINANSZÍROZÓ INGATLANRENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMJA A FREN ingatlanrendszernek az a célja, hogy azokat a regisztrált Felhasználókat is hozzásegítse utalványvásárláson

Részletesebben

FRANCHISE SZERZŐDÉS. (székhely:.., cg.:., adószám:, képv.:..) a továbbiakban: Egyéni Franchise Vállalkozás között

FRANCHISE SZERZŐDÉS. (székhely:.., cg.:., adószám:, képv.:..) a továbbiakban: Egyéni Franchise Vállalkozás között FRANCHISE SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről SALVA Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2030 Érd, Aradi utca 69/A., cg.:13-09-095485, adószám: 13082341-2-13, képv.:

Részletesebben

EURÓPAI KÉPZÉSI - ÉS OKTATÁSI ANYAGOK IRÁNYELVEI

EURÓPAI KÉPZÉSI - ÉS OKTATÁSI ANYAGOK IRÁNYELVEI TÁPLÁLKOZÁS OTTHON S Z É P S É G AZ ÖN ÜZLETE AZ ÖN ÜZLETE OTTHON S Z É P S É G TÁPLÁLKOZÁS AZ ÖN ÜZLETE S Z ÉPSÉG OTTHON EURÓPAI KÉPZÉSI TÁPLÁLKOZÁS - ÉS OKTATÁSI ANYAGOK IRÁNYELVEI Képzési- és oktatási

Részletesebben

Szervezeti, és Működési Szabályzat teljes

Szervezeti, és Működési Szabályzat teljes Szervezeti, és Működési Szabályzat teljes 1. Általános trend A FedCom Hungary Kft. (továbbiakban Cég) feladata az Impulser Bioreguláción alapuló pulzáló elektromágneses készülék (továbbiakban termék) forgalmazásának

Részletesebben

FAMILY ... BUSINESS. KlikkVilág

FAMILY ... BUSINESS. KlikkVilág A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékeivel és szolgáltatásaival a családok

Részletesebben

Ön Regisztráló Partner Független Ajánló Independent Affiliate IA. Business Partner

Ön Regisztráló Partner Független Ajánló Independent Affiliate IA. Business Partner AFFILIATE PARTNERSHIP POLICIES továbbiakban: APP Ez a dokumentum tartalmazza azon irányelveket és rendelkezéseket, amelyek szabályozzák az Ön ajánlói együttműködését az E-Talking Club Ltd-vel. (továbbiakban:

Részletesebben

Mellékletek, ami nélkül érvénytelen a szerződés:

Mellékletek, ami nélkül érvénytelen a szerződés: Mellékletek, ami nélkül érvénytelen a szerződés: [ ] 2 db szerződés aláírva minden oldalon a kapcsolattartó, és a kezes részéről is [ ] A Megbízott személyazonosító okmányának, és lakcímkártyájának másolata,

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR. az Igazi

PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR. az Igazi PATIKA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR az Igazi 2015 A Z A D Ó K E D V E Z M É N Y M E L L E T T A T A G O K A S Z O L G Á L T A T Ó K T Ó L Á R K E D V E Z M É N Y T I S K A P H A T N AK. M I N D E Z T E G Y O L Y A

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

Hogyan legyek jó nő? hűségkártya program. Üzleti Általános Szerződési Feltételek

Hogyan legyek jó nő? hűségkártya program. Üzleti Általános Szerződési Feltételek Hogyan legyek jó nő? hűségkártya program Üzleti Általános Szerződési Feltételek Too Good Kft. székhelye: 1145 Budapest, Gyarmat utca 26. cégjegyzékszáma: 01-09-959078 adószáma: 23301326-2-42 bankszámlaszáma:

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. (érvényes: 2014.01.01 től) Preambulum

Általános szerződési feltételek. (érvényes: 2014.01.01 től) Preambulum Általános szerződési feltételek (érvényes: 2014.01.01 től) A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az Ememese Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 10. fsz. 10.; céget nyilvántartó

Részletesebben

Janok Júlia: Vállalkozás Szlovákiában. A tájékoztató anyag elkészítését a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatta. Párkány, 2012. november 15.

Janok Júlia: Vállalkozás Szlovákiában. A tájékoztató anyag elkészítését a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatta. Párkány, 2012. november 15. Janok Júlia: Vállalkozás Szlovákiában A tájékoztató anyag elkészítését a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatta Párkány, 2012. november 15. Janok Júlia Vállalkozás Szlovákiában 2 Tartalomjegyzék Bevezető

Részletesebben

A Phantasy Bt, mint a Opencart Hosting.hu üzemeltetője. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2013.

A Phantasy Bt, mint a Opencart Hosting.hu üzemeltetője. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2013. A Phantasy Bt, mint a Opencart Hosting.hu üzemeltetője Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2013. Január 1 től 1 1. Az Általános Szerződési feltételek 1.1. Az ÁSZF rendszere 1.1.1.

Részletesebben