Árlista. Érvényes: március 1-től

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Árlista. Érvényes: 2015. március 1-től"

Átírás

1 Árlista Érvényes: március 1-től

2 Az innovatív kapcsolódási rendszer új korszaka. A Woodloc 5S a klikkes rendszerek továbbfejlesztése és tökéletesítése: az 5S kitűnik a mechanikus zárás nagy pontosságával és a pontos illesztéssel. A fakompozitból készült záró csap kizárólag a Kährs-nél található meg A lerakás így még egyszerűbb, biztosabb és gyorsabb. A paneleket hosszirányban fentről rakják le. 2. A rövid végen a lezárás automatikus lesz a következő padlósor beillesztésével. A következő padlósor lerakása automatikusan eltolja az 5S záró csapot. 3. Az utolsó padlósor záró csapját egy 5S-kulccsal nyomják össze. Ezáltal a záró csapokat ki lehet nyitni, és a paneleket fel lehet szedni. Ez az erős és mozdulatlan zárómechanizmus garantálja a tökéletes illesztést és a még nagyobb szilárdságot. Minden eddiginél nagyobb felületeket lehet dilatációs profilok nélkül lerakni: akár 50 x 25 m-ig (hossz x szélesség). Az ajtóknál problémamentesen történhet a folyamatos lerakás. Lásd a 7. oldalon. A teljes felületen történő leragasztás az 5S-sel éppen olyan egyszerűen megoldható, mint az úsztatott lerakás, mert nem kell hozzá szerszám. A leragasztáshoz ajánljuk a rugalmas Kährs 1-K-PU ragasztót. A Woodloc 5S parketta panelek kompatibilisek a korábbi Woodloc rendszerű panelek hosszú oldalainak mentén. 2.

3 Tartalom A gyártó bemutatása A Kährs világa Termékinformációk Környezetvédelem Környezettudatos felelősségvállalás 10 Értékmegőrzés Ápolás, karbantartás és javítás 11 Linnea 7 mm furnérpadlók Lodge Collection 15 Habitat Collection 16 Living Collection 17 Basic Collection 17 Spirit 10 mm fapadlók Unity Collection 19 Rugged Collection 19 Avanti 13 mm faparketták Avanti Collection 21 Kährs Original - 15 mm faparketták Nordic Naturals Collection 23 European Naturals Collection 24 American Naturals Collection 25 World Collection 25 Capital Collection 26 Harmony Collection 27 Classic Nouveau Collection 28 Sand Collection 29 European Renaissance Collection 29 Artisan Collection 30 Founders Collection 31 Supreme mm faparketták Da Capo Collection 33 Shine Collection 35 Real Collection 37 Småland Collection 39 Grande Collection 41 Kährs id 15 mm faparketták Bloc Collection 43 Activity Floor 30 mm sportpadló Activity Floor 45 Kiegészítők Szegélylécek Lépcsők Alátétek, lerakási- és ápolási eszközök, szerszámok Műszaki adatok Méretek, kiszerelési egységek, raklapok tartalma és súlya 55 Jelmagyarázat Woodloc Woodloc - a zseniálisan egyszerű kapcsolódási rendszer A ragasztás nélküli kapcsolódási rendszerrel egy teljesen lezárt felületkép jön létre. Az egyes panelek felülete abszolút egyenesen állnak be, és ennek következtében hézagok nélkül. 30/20/12 A garancia garantált A teljes ápolási és karbantartási programmal kapcsolatosan a Kährs a 15 mm-es parkettára 30 éves, a Spirit-re 20 éves, és a Linnea-ra 12 éves garanciát vállal. Lefektetése padlófűtésre történik A Kährs faparkettát és a Kährs Linnea furnérpadlót problémamentesen lehet padlófűtésre fektetni, mind úsztatott eljárással, mind teljes felületű leragasztással. További információt erről a témáról a padlófűtésre történő lerakás című műszaki adatlapunkban talál. Floor Guard System 3.

4 A Kährs világa Üdvözöljük a Kährs világában A Kährs egy hagyományos svéd vállalat, melyet 1857-ben alapított Johan Kähr. Ezt követően a Kährs cég a fafeldolgozásra specializálódott, hogy kiváló minőségű belsőépítészeti termékeket állítson elő. Az úgynevezett lamellás panelre vonatkozó 1937-es szabadalom, mely a készregyártott parketta őse, valamint a parkettagyártás megkezdése 1941-ben, világossá tette, hogy Kährs az előregyártott parketta feltalálója. Ma a Kährs az egyik vezető parkettagyár Európában. A Kährs parkettát világszerte mindenhol értékesítik. Minőséget Svédországból óta Svédország évezredek óta az erdők hazája. A svéd történelem és a svéd társadalom a fát kulturárunak tekinti, és ez a felfogásukban mélyen gyökerezik. Ezért a svéd faipari gazdaság világszerte elismert vezető technológiával bír. Nem csoda, ha maga a Kährs is a minőség és a parketta design terén vezető helyen áll. Az előregyártott parketta feltalálója Az 1937-ben benyújtott szabadalom alapján 1941-ben megkezdődött a lamellás panel, az előregyártott parketta ősének a gyártása Gustaf Kähr gyárában, Nybro-ban. A Kährs ezért az előregyártott parketta feltalálója. Európa legnagyobb mennyiségben vásárolt prémium parkettamárkája A minőség kitör és eget kér! Nem utolsósorban ezért döntenek családok százezrei évről évre a Kährs parketta mellett. A lelkes vevők szájról-szájra történő ajánlása, és a legjobb márkakereskedők bizalma a termék minőségében alkotják legfőbb javainkat. Az egyik vezető parkettagyár Európában Mint tisztán parkettagyár arra koncentrálunk, amire képesek vagyunk, és amit Ön el akar érni: A legjobb nemesfa parkettát az eredetit! Specializáltságunk és nagyságunk a biztos jövő záloga, a folyamatos minőség- és innovációs politikáé! Know-how és innováció Nem minden gyártó vállalat engedhet meg magának saját kutató-fejlesztő osztályt, és nem minden vállalat támaszkodhat 150 éves tapasztalatra. A Kährs piacvezető a know-how és innováció területén. Példák? A Kährs volt az első vállalat, amely piacra dobta a parketta panelek közötti ragasztásmentes kötést a zseniális Woodloc rendszert. 4.

5 A Kährs világa A Kährs parketták előnyei: Woodloc és Woodloc 5S kapcsolódási rendszer a lerakás sokkal könnyebb, biztonságosabb és gyorsabb mint valaha. A parketták egyes rétegei keresztirányban vannak összeragasztva, ami a teljes panel minimális tágulását eredményezi. Ha összehasonlítunk egy tömörfa parkattát és egy Kährs többrétegű parkettát azonos páratartalom és hőmérséklet mellett, a tömörfa parketta tágulása sokkal nagyobb mint a többrétegű parkettáé - akár 75%-kal is. A felületkezelés nagyon jó minűségű lakkokkal és olajokkal történik. A lakkozott parketták felülete nagyon kemény és ellenálló a speciális lakkrétegek miatt (5 lakkréteg), és mindemelett megőrzi a fa természetes megjelenését és szerkezetét. A lakk UV fényre keményedik és nagyon ellenálló a karcolásokkal szemben. Elasztikus, és ennek a tulajdonságának köszönhetően nem reped meg a felület, ha nehéz dolgot ejtünk rá. Könnyű tisztítani. Lehetőség van a felújítására. Precíz gyártás (a klikkek kialakítása lakkozás után) így nem lehet észrevenni az egyes lamellákat a padló teljes felületén, a megjelenése egyöntetű lesz. Minden Kährs parketta alkalmas padlófűtésre - úsztatva és ragasztva is lerakható. Környezetbarát - a Kährs FSC, PEFC tanúsítványokkal rendelkezik, mert támogatja és betartja a erdőgazdálkodás előírásait és együttműködik olyan környezetvédelmi programokkal mint az EU, UN, WWF, Greenpeace és EIA. A Kährs választéka Beépítési magasság Termékcsoport 7 mm 10 mm 13 mm 15 mm 20 mm Kollekció Lodge Habitat Living Basic Unity Rugged Avanti Nordic Naturals European Naturals American Naturals World Capital Harmony Classic Nouveau Sand European Renaissance Artisan Founders Bloc Da Capo Shine Smaland Grande Real 5.

6 A Kährs parketták előnyei Kapcsolódás a legnagyobb szakítószilárdsággal A évben a Kährs bevezette a zseniális Woodloc rendszert, amely forradalmasította a fapadló piacát. A Kährs volt ezzel az első parkettagyár, amely piacra dobott egy mechanikus, ragasztás nélküli kapcsolódási rendszert. Az eredmény nemcsak egy tökéletesen lerakott, hézagok nélküli parketta, hanem a lerakása is gyors és egyszerű. Most pedig bemutatjuk a Woodloc kötőrendszer új generációját a Woodloc 5S-t. Az új kötésnek hála, a lerakás még gyorsabb és rugalmasabb, és a padló még ellenállóbb lett. mérettartósság A jó parkettát a vastagságáról lehet felismerni. A vastagság és a szélesség közötti egyensúly a fa tartósságának döntő tényezője. Csak kevés előregyártott parketta, köztük a Kährs parketta is, 15 mm vastag. Szívesen áldozunk erre a költséges anyagra a kiegyensúlyozott és stabil parketta érdekében. Az igen alacsony beépítési magasságokhoz programunkban szerepelnek a Linnea (7 mm) és a (10 mm) padlók. nagy ellenállóképesség a kopás és a mikrokarcolások ellen A parkettán járunk, rohanunk, játszunk és takarítunk. Ezért kell a parketta felületének különösen ellenállónak lennie. A tesztjeink azt mutatták, hogy a Kährs cégnek megvan az az ellenálló lakkja, amelyet az úgynevezett Stuttgarti Eljárás szerint vizsgáltak be (dörzsöléses kopás cipőtalpak hatására). Korlátlanul alkalmasak padlófűtéshez A Kährs parketta kiválóan alkalmas padlófűtésekhez, még a nedvességre érzékeny fafajták is, mint a juhar és a bükk. Más gyártók nem javasolják ezeket a fafajtákat a padlófűtéshez, ill. korlátozzák jótállási kötelezettségüket. dilatációs profil nélkül is lerakható a Woodloc rendszerrel Ismerje meg új padlója tulajdonságait: egy teljes emeleten, több szobán át egyenletesen, folyamatosan van lefektetve az Ön parkettája... ha azt a parkettát a Kährs-től vásárolta! Mivel a Kährs parkettája átvezethető az egyik szobából a másikba dilatációs profilok nélkül a határok nélküli megjelenés érdekében! Ez csak a kötés nagy szakítószilárdsága és a négy irányban való lerakhatóság miatt megy. Azaz a helyiségeket mind hosszirányban előre, mind hátra lehet rakni, és keresztben is mindkét irányba. A lamellák oldalainak ragasztása A 3-lamellás ill. a 2-lamellás parketták gyártása során a Kährs kopórétegét alkotó lamellákat nem csak a felületükön ragasztják össze, hanem az egyes lamellák oldalán is. Ettől a felület rendkívül sűrűn zárt lesz, és a fedőelemek stabilitása középen is igen magas lesz. A Kährs parketta lamellái rendszer szerint összeállítva természetes megjelenés a bélyegek helyett A Kährs-nél a panelek kopórétegét egy adott rendszer szerint állítják össze. Ez a rendszer a panelek kapcsolódásakor előre meghatározott lamellaelrendezést tartalmaz. A lerakott felületen azonnal egy egységes kép jön létre. A rendszer részeit a lamellák fix és minimális hosszúságai alkotják. Számos más parkettagyár nem alkalmaz rendszert, és emiatt úgynevezett bélyegeket termel (lásd az ábrát). 6.

7 Lerakás dilatációs profil nélkül Lehetséges az úsztatott lerakás és a teljes felületű leragasztás is Példák dilatációs profilok nélkül lerakott Kährs parkettákra: S R S R R E Alapterület: 21,89 17,32 m Alapterület: 13,72 10,09 m E S R E R R R R R R S Alapterület: 11,26 12,89 m Alapterület: 21,84 10,28 m S: itt kezdték meg a lerakást. E: itt fejezték be a lerakást. R: fordított irányban lerakott részfelületek. i Ha bizonytalan az átmenő lerakás tekintetében, és tudni szeretné, hogy hol a legcélszerűbben elkezdeni a lerakást, küldje el részünkre az alaprajzot ennek megítéléséhez. Egy ajánlást fog kapni tőlünk. 7.

8 Design Fózolt élek A rövid és a hosszú oldalon lekerekített élek erősítik a vidéki házak szobáinak karakterét. A 16. oldalt követő ártáblázatokban megtalálja azokat az információkat, hogy mely termékek fózoltak. Kefélt felület A tölgyfa padlónál ki kell emelni a faszerkezetet. Külön munkafolyamat során kefélik ki a puha farészeket a kemény évgyűrűk közül. Az igazi fa szerkezete látható és jól tapintható. Ez a tereknek kényelmes kisugárzást nyújt. Antikolt hatás (öregített parketták) Ez az emlékezés a régmúlt időkre. Tudatos öregítő technikákkal a termékek megkapják a régi antik padlók megjelenését. Az élek körbefutó letörésével és a matt felülettel, ill. a természetes olajozott felülettel együtt jön létre az öreg vidéki házak otthonos illata. Kézzel gyalult felület A kézi gyalulás egyenetlen felülete egészen sajátos megjelenést kölcsönöz a parkettának, amelyet csak régi szobák padlóin látni. Ezt a hatást nyújtja a Kährs parketták közül az Artisan, az Avenue és a Grande Collection. Riverstone Optika A Riverstone kézi megmunkálás egy egészen sajátos kézműves technika. Az ággöcsök körül még mélyebben legyalulják a fát kézzel. Ezáltal a göcsök különösen erősen kiemelkednek, és létrejön ez a kifejezetten markáns öregpadló design. Színes felületek Ha a fa eredeti jellegét nem akarja módosítani, de mégis egyéni, stílusos padlót akar kifejleszteni, ez az alapja a pácolt felületeknek. A különböző pigmentekből készült különleges keverék gazdag színjátékot tesz lehetővé. Fűrészelt, nyers felület A fűrészelt nyers felületek csodálatos látványt nyújtanak és csodálatos érzést keltenek. Látni és érezni kell azt a markáns karaktert, amely e padlók sajátja. Fabetétek Az antik vonzereje nem kétséges. Az öreg fapadlók meleget, kényelmet adnak, és hangsúlyosak. A négyzetes vagy fecskefarkú facsapokat kézzel dolgozzák be, és a Da Capo Kollekció padlóinak megadják azt a bizonyos pluszt. 8.

9 Felületvédelem A Kährs felületvédelme A kiváló minőségű parketta, mint amilyen a Kährs is, manapság az egyik legjobban védett felület a padlóburkolatok között. Azok az előítéletek, amelyek szerint a parketta érzékeny és sok ápolást igényel, már nem érvényesek az olyan modern termékekre, mint amilyen a Kährs parketta is. A Kährs parkettái számára kifejlesztett egy felületvédelmi rendszert, amely a mai követelményekhez kíválóan alkalmazkodott. Lakóterekhez minden további nélkül alkalmas, és átmenetileg a kis- és közepes forgalmú boltokhoz, irodákhoz is. Mindazonáltal az erős forgalmú nyilvános helyeken egy további záróréteg felkenésére van szükség a gyárilag felhordott felületvédelemre. A felületkezelés Kährs magasfényű lakkozott A magasfényű felület a padlót csillogóvá teszi és kiemeli a fa természetes szépségét. A magas minőségű felületvédelem biztosítja a padló megjelenésének tartósságát a napi használattól függetlenül. Kährs selyemfényű lakk Az akril lakk, mint korábban is, a parketták és általában a fafelületek védelmének leghasználatosabb formája. A Kährs akril lakk a legszerencsésebben egyesíti a fent felsorolt 4 alaptulajdonságot. Könnyen ápolható, érzéketlen a foltok iránt, átlagon felüli kopásállóságú, és különösen ellenáll a mikrokarcolásoknak (tegyen Ön is egy próbát!). A selyemfényű lakk fényességi fokozata jól idomul optikailag az összes bútorfelülethez, ill. minden berendezéshez, amelyek fényessége a közepestől a magasfényűig terjed. Kährs matt lakk Ez a lakk éppen olyan kiváló minőségű, mint a Kährs selyemfényű akril lakk. A fényességi fokozata azonban az úgynevezett matt fény. Aki alapvetően lakkozott felületvédelemre gondol, de optikai okokból egy matt megjelenést részesít előnyben, ettől a lakktól teljesen fel lesz dobva. A matt lakk kifejezetten alkalmas a természetes megjelenés támogatására, egyben kiváló védő tulajdonságokkal rendelkezik. Kährs természetes olaj A természetes olaj optikai hatását nem lehet összekeverni, mert a fa esztétikáját erősen kihangsúlyozza. Jellemző rá az erős színkép és a fa textúrájának kiemelése. Egyedülálló az a tulajdonsága is, hogy természetes olajat szinte maradéktalanul lehet részlegesen javítani. A szinte kizárólag növényi anyagokból sajtolt olajat oxidációs úton kikeményítették és használatra kész. Ennek ellenére ajánljuk, hogy közvetlenül a parketta lefektetése után kapjon egy első szatén-olajos kezelést. A háromféle válogatás megjelölése A három válogatás megjelölése: City, Town, Country az egyes osztályok külső megjelenését írják le. A City válogatású termékek túlnyomórészt egyenletes színűek és szerkezetűek, és a szinte észrevehetetlen kis ágakig göcsmentesek. A Town válogatású termékek kissé élénkebbek a szabálytalanabb erezet és a nagyobb színeltérések miatt. A Country válogatású parketta kifejezésteljesebb, göcsökkel, kikent göcsökkel és repedésekkel, melyeket szintén ki lehet kenni. Az egyes válogatások azonban fafajták szerint is eltérő megjelenésűek. A City padlók megjelenése nyugodt, egységes és rendszeresen osztályozott fából készül, és csak kis különbségeket mutat erezetében és színárnyalatban. Ha egy klasszikus otthont szeretne, amelyben a berendezési tárgyak állnak az előtérben, a helyes választás a Town válogatás az Ön számára. Ennek különös ismertetőjele a finomabb változatok a színárnyalat és a rajzolat szintjén. A rendkívül természetes megjelenés a Country válogatást jellemzi. Itt élénk parkettákat talál. Ebben az osztályban erőteljes a faerezet, és akár nagyobb göcsökkel teli. 9.

10 Környezetvédelem 88% 1.6% 10.1% 88% 300 km-en belül Fáink több mint 88%-a dél-svédországi üzemünktől számított 300 km-es körzeten belül nő. 3-rétegű padlóink szerkezete mindazonáltal lehetővé teszi, hogy a középső rétegben pontosan azokat a fafajtákat alkalmazzuk, amelyek közvetlenül a házunk kapui előtt nőnek. 0.3% KÉK ANGYAL által bevizsgált alacsony károsanyag-kibocsátás Termékeink természetes anyagokból készülnek. Károsanyagkibocsátásuk alacsony, CO²-semleges és gondoskodik a jó klímáról a házban és a környezetben egyaránt. Ezért szabad a termékeinknek a Kék Angyal pecsétet viselni. 10. Minden kivágott fa helyett 5 újat ültetünk Svédországban az erdőborította terület az utolsó 100 évben folyamatosan növekedett. Ma több fa van hazánkban, mint soha azelőtt. Átlagosan öt fát ültetünk minden kitermelt helyett, hogy megőrizzük a tartós erdei környezetet. Ez mutatja a felelősségteljes erdőgazdálkodás kitűnő állapotát ember élvezi a meleget újrahasznosított fából A svédországi Nybro-ban található üzemünkben semmi sem vész el. Azok az ágdarabok, melyeket nem lehet fapadlóvá feldolgozni, szolgálnak a bioüzemanyag alapanyagául. Ennek egy részét a saját berendezéseink fűtésére használjuk. A többit átszállítjuk egy helyi erőműbe. Jelenleg ember élvezi környékünkön az újrahasznosított fa melegét. FSC, PEFC... Kizárólag ellenőrzött beszállítókkal dolgozunk Beszállítóink tanúsított vállalatok, akár az FSC (Forest Stewardship Council - Erdőgazdálkodási Tanács), akár PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification - Erdővédelmi Tanúsítási Program) tanúsítványával, vagy olyanok, akik dokumentálni tudják, hogy környezettudatos forrásból szerzik be faanyagaikat. A biztonság a Kährs cégnél már a kezdetektől indul. GREENPEACE A Kährs a hivatalos beszállító tagja. Mint felelősségtudatos és környezettudatosan gondolkodó vállalat, gondoskodunk nemcsak a kifogástalan környezeti egyensúlyról, hanem támogatjuk is az aktív, világméretű környezetvédelmet.

11 Ápolás, karbantartás és javítás A modern fapadlókat gyerekjáték tisztán tartani. A rendszeres nedves tisztítás és ápolás csak a természetes olajnál szükséges, és nagyobb ráfordítás nélkül megoldható. Mindazonáltal a helyes ápolószert kell hozzá alkalmazni (lásd az alábbi táblázatot és a 47. oldalt). A parketta tisztítása és ápolása Felület Első karbantartás lerakás után Száraz tisztítás Nedves tisztítás Karbantartás Ajánlás Selyemfényű / Matt lakkozott Natúr olajozott lakótérben (kézi ápolás) Natúr olajozott közintézményben (gépi ápolás) Satin Olajjal Satin Olajjal Nem szükséges Satin Olajjal (kézzel vagy olajozó fejjel) 47. oldal Satin Olajjal (tárcsás tisztítógéppel és ronggyal a puhább korong alatt) 47. oldal Enyhe szennyeződés estén porszívóval vagy porronggyal Felmosáskor használjon Kährs Cleaner tisztítószert. Fontos: csak nedves ronggyal mosson fel CLEANER Nem szükséges Ha szükséges, használjon Kährs Parquet Polish-t (710520, ). Satin Olajjal Satin Olajjal Satin Olajjal Satin Olajjal Szükség szerint 2 alkalom/év. 1-2 alkalom/év 3-4 alkalom/év A padló értékének megőrzésére és a lakók jó közérzetének biztosítására szolgál az egészséges szobai klíma a maga C hőmérsékletével és 40-60% rel. páratartalmával. A fűtési időszak alatt ezért üzemeltetni kell egy elektromos párásítót is. Karbantartás és javítás Felület Kisebb karcolások Erősebb karcolások, repedések Selyemfényű / Matt lakkozott Selyemfényű lakkozott Kährs Lakk Refresher Selyemfényű lakkozott Kährs Lakk Refresher TOUCH-UP Touch-Up Kährs 48. oldal Satin Natúr olajozott Kährs Satin Olaj Touch-Up Kährs 48. oldal Olajjal TOUCH-UP Natúr olajozott* Selyemfényű lakkozott Kährs Olaj Refresher Selyemfényű lakkozott Kährs Olaj Refresher TOUCH-UP Touch-Up Kährs 48. oldal Tipp: Egy puha ronggyal szálírányban oszlassa szét a felületen. A zárósapkában található ecsettel kenje fel a felületre, majd perc múlva törölje le a felesleget. Ajánlás a Kährs UV-olajozott padlók felfrissítéséhez: Javasoljuk a Kährs Oil Refresher (olajfrissítő) használatát. *Abban az esetben, ha már használta a Kährs Olaj Refreshert, fontos, hogy a továbbiakban is ezt használja. Felújítás A fapadlók élettartama rendkívül hosszú, mivel felújíthatók. Évtizedes használat után felújítható az igénybevett padló, ekkor a felületet fel kell csiszolni, és egy teljesen új felületkezelést lehet felvinni (lakkot vagy olajat). Többnyire elég az egyszeri alapcsiszolás 60-as szemcsefinomsággal a használat során mélyebbre ható nyomok eltávolítására. Ezt követheti a finomcsiszolás 80-as és 100-as szemcsemérettel. A Linnea furnérpadlót ezzel szemben csak meg kell csiszolni, de nem szükséges lecsiszolni. Ezt érdemes idő előtt felújítani, amíg a felületkezelés még zárt védőréteget alkot. Ilyenkor csak a lakkot kell felújítani. Ezt a módszert akkor is ajánljuk, ha a kefézett és a pácolt felületeket tartósan meg kívánjuk őrizni. Ez az utánpecsételés lehetséges az újonnan fektetett padlóknál a lestrapált középületekben. A Kährs parketta a pácolt, kefélt felülettel vagy a fózolt élekkel, bármikor alkalmas arra, hogy egy felújítási menet keretében a sima felületű padlónak természetes fa-megjelenést adjon. A kefézett felületek és a fózolt élek egy kissé durvább alapcsiszolást igényelnek. 11.

12 Választék Panelméretek kollekciók szerint Furnérpadlók 3-lam. 3-lam. 1-lamellás 2-lam. Fapadló 1-lamellás 10 mm Linnea Lodge Kollekció Linnea Living Kollekció Linnea Habitat Kollekció Linnea Basic Kollekció Spirit Unity Kollekció Spirit Rugged Kollekció Nordic Naturals, European Naturals, World, Harmony, American Naturals, Sand, Avanti 1225x193x7 mm 1225x118x7 mm 1810x150x7 mm 1225x193x7 mm 1200x125 x 10,2 mm 2423x200x15 mm 2423x200x13 mm European Naturals, Sand Kollekció 2423x200x15 mm 2-lamellás Nordic Naturals, European Naturals,World, American Naturals, Classic Nouveau Kollekció 2423x200x15 mm Da Capo Kollekció 1900x190x15 mm Holland mozaik - European Renaissance Kollekció 2423x200x15 mm Faparketták Mintás Változó mozaikok - Bloc Kollekció American Naturals, Shine Kollekció 300x300x15 mm 300x600x15 mm 300x900x15 mm 1800x130x15 mm Artisan, Da Capo Kollekció 1900x190x15 mm Da Capo Kollekció facsappal 1900x190x15 mm Da Capo Kollekció fecskefarkú facsappal 1900x190x15 mm 1-lamellás European Naturals, Classic Nouveau, Sand, Capital, Småland Kollekció 2100x187x15 mm 2400x187x15 mm Nordic Natural, European Naturals, Classic Nouveau, Sand, Founders, Shine Kollekció 2420x187x15 mm Grande Kollekció 2800x260x20 mm Real Collection x 250 / 300x20 mm Activity Floor Sportpadló 2423x200x30mm

13 A mintázatok grafikus ábrázolása Linnea furnérpadlók Linnea Living 1-lamellás keskeny Linnea Habitat 1-lamellás Linnea Lodge 2-lamellás Linnea Basic 3-lamellás Faparketták 3-lamellás 2-lamellás 2-lamellás nagy panelek 1-lamellás Spirit 1-lamellás széles panelek 1-lamellás keskeny panelek Bloc Kollekció - Változó mozaikok Bloc Kollekció - Változó mozaikok Bloc Kollekció - Változó mozaikok Da Capo facsappal Da Capo fecskefarkú facsappal Grande, Real 1-lamellás 13.

14 Tölgy Wilds, Linnea Habitat Kollekció 7 mm Teljesen mindegy, hogy klasszikus vagy modern megjelenést részesít előnyben, a Linnea számos lehetőséget kínál a helyiségek kialakítására az összes stílusirányzatban. A Kährs Linnea furnérpadlója világszerte az első fapadló a Woodloc szabadalmazott ragasztás nélküli kapcsolódási rendszerrel. A szemnek kellemes és mezitlábas érzést keltő Linnea kielégíti mind az esztétikai, mind a gyakorlati igényeket. A padlók élettartama hosszú, egyszerűen rakhatók le és könnyen ápolhatók. Lakkozott vagy olajozott felület Fafurnér kopóréteg, vastagsága kb. 0,6 mm HDF középréteg 14. Woodloc kapcsolódási rendszer Keresztirányú hordozóréteg tűlevelű fából

15 Furnérpadlók alacsony beépítési magassággal (7mm). Népszerű fafajták 2-lamellás megjelenéssel. Fafajták: tölgy, bükk, kanadai juhar, amerikai cseresznye, amerikai dió 2-lamellás, 1225 x 193 x 7 mm Kanadai Juhar Spring Bükk Autumn Tölgy Breeze Amerikai cseresznye Winter Kőris Blizzard Kanadai Juhar Summer Tölgy Tide Amerikai Dió Bloom Amerikai Dió Rain Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Kanadai Juhar Spring 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott AP50KW Bükk Autumn 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott BK50KW Tölgy Breeze 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott EK50KW Tölgy Breeze 2-lamellás City Matt lakkozott EK09KW Tölgy Breeze 2-lamellás City Natúr olajozott, strukturált BEKF0KW Tölgy Tide 2-lamellás City Matt lakkozott, fehérre pácolt EK0VKW Tölgy Tide* 2-lamellás City Natúr olajozott, fehérre pácolt, strukturált BEKFVKW Amerikai cseresznye Winter 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott CH50KW Amerikai Dió Bloom 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott VA50KW Amerikai Dió Rain 2-lamellás Country Natúr olajozott VAF0KW Kőris Blizzard 2-lamellás City Matt lakkozott, mikrofózolt, hófehérre pácolt AKW1KW Kanadai Juhar Summer 2-lamellás Country Natúr olajozott APF0KW Amerikai Dió Rain, Linnea Lodge Kollekció Woodloc 12 kb. 0,6 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 15.

16 Furnérpadlók alacsony beépítési magassággal (7mm). Nagy 1-lamellás panelek, modern színek. Fafajták: tölgy, dió 1-lamellás, 1810 x 150 x 7 mm Tölgy Tower Dió Statue Tölgy Gate Tölgy Castle Tölgy Dome Tölgy Village Tölgy Colony Tölgy Outpost Tölgy Wilds Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Dió Statue 1-lamellás Town Matt lakkozott, fózolt FVA09KW Tölgy Gate 1-lamellás Town Matt lakkozott, füstölt, strukturált, fózolt REK09KW Tölgy Dome 1-lamellás Town Matt lakkozott, fehérre pácolt, strukturált, fózolt AEKC1KW Tölgy Castle 1-lamellás Town Matt lakkozott, feketére pácolt, strukturált, fózolt AEKA1KW Tölgy Village 1-lamellás Country Natúr olajozott, strukturált, fózolt AEKF0KW Tölgy Colony 1-lamellás Country Natúr olajozott, fehérre pácolt, strukturált, fózolt AEKFVKW Tölgy Tower 1-lamellás Town Matt lakkozott, strukturált, fózolt AEK09KW Tölgy Outpost 1-lamellás Country Natúr olajozott, pácolt, strukturált, fózolt AEKFMKW Tölgy Wilds 1-lamellás Country Natúr olajozott, pácolt, strukturált, fózolt AEKFCKW Tölgy Colony, Linnea Habitat Kollekció Woodloc 12 kb. 0,6 mm 16. Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg

17 Furnérpadlók alacsony beépítési magassággal (7mm). Keskeny 1-lamellás stílusos padlók nagy színválasztékkal. Fafajták: tölgy, kanadai juhar, amerikai dió, amerikai cseresznye 1-lamellás, 1225 x 118 x 7 mm Tölgy Biscuit FSC Tölgy Sugar FSC Tölgy Coffee FSC Amerikai Dió Cocoa Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Sugar FSC Town Selyemfényű lakkozott, mikrofózolt FEK50FW Tölgy Bisquit FSC Town Matt lakkozott, pácolt, strukturált, mikrofózolt AEK1DFW Tölgy Coffee FSC Town Matt lakkozott, pácolt, strukturált, mikrofózolt AEK1JFW Amerikai Dió Cocoa Town Selyemfényű lakkozott, mikrofózolt FVA50KW Linnea Basic Collection Furnérpadlók alacsony beépítési magassággal (7mm). 3-lamellás padló, mely minden enteriőrhöz illik. Jó ár-érték arány. Fafajták: tölgy 3-lamellás, 1225 x 193 x 7 mm Tölgy White Tölgy Nature Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Nature 3-lamellás Country Selyemfényű lakkozott EK50KW Tölgy Nature 3-lamellás Country Matt lakkozott EK09KW Tölgy Nature 3-lamellás Country Natúr olajozott EKF0KW Tölgy White 3-lamellás Town Natúr olajozott, fehérre pácolt EKFVKW Woodloc 12 kb. 0,6 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 17.

18 Tölgy Sand, Unity Kollekció 10 mm A Kährs Spirit kollekcióban attraktív 1-lamellás padlók találhatók, melyek a legmodernebb gyártási technológiával készülnek. Minden enteriőrhöz megtalálható a megfelelő padló ezen kollekción belül. A 10,2 mm-es vastagságnak köszönhetően minden felújítás során jól alkalmazható, de természetesen új építésű ingatlanok esetén is. A kopóréteg elég vastag ahhoz, hogy lehetővé tegye a későbbi csiszolást. Lakkozott vagy olajozott felület Fa kopóréteg, vastagsága kb. 1,9 mm EcoCore középréteg Keresztirányú hordozóréteg tűlevelű fából Woodloc kapcsolódási rendszer 18.

19 Attraktív 1-lamellás lakkozott padlók, modern színek széles választékában. Fafajták: tölgy, dió 1-lamellás, 1200 x 125 x 10,2 mm Tölgy Sand Tölgy Arctic Tölgy Park Tölgy Reef Tölgy Cliff Tölgy Forest Dió Garden Dió Orchard Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Reef 1-lamellás Town Matt lakkozott, strukturált, mikrofózolt ,2 101P3AEK09KW Tölgy Park 1-lamellás Country Matt lakkozott, strukturált, mikrofózolt ,2 101P6AEK09KW Tölgy Arctic 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, mikrofózolt ,2 101P6AEK0DKW Tölgy Forest 1-lamellás Town Matt lakkozott, pácolt, strukturált, mikrofózolt ,2 101P6AEK0JKW Tölgy Cliff 1-lamellás Town Matt lakkozott, pácolt, strukturált, mikrofózolt, szürke, fehér erezettel ,2 101P6AEK1CKW Dió Orchard 1-lamellás Country Matt lakkozott, mikrofózolt ,2 101P6FVA09KW Dió Garden 1-lamellás Town Selyemfényű lakkozott, mikrofózolt ,2 101P3FVA50KW Tölgy Sand 1-lamellás Town Matt lakkozott, pácolt, strukturált, mikrofózolt ,2 101P3AEKBCKW Nagyon népszerű, rusztikus padlók az Artisan kollekcióra jellemző egyedi megjelenéssel. Fafajták: tölgy, dió Tölgy Helix Tölgy Fossil Tölgy Trench Tölgy Husk Tölgy Crater Tölgy Safari Dió Groove Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Husk 1-lamellás Country Natúr olajozott, kefézett, kézzel csiszolt, fózolt ,2 101P8HEKF0KW Tölgy Safari 1-lamellás Country Natúr olajozott, pácolt, füstölt, fűrésznyomos, fózolt ,2 101P8QEKFKKW Tölgy Fossil 1-lamellás Country Natúr olajozott, pácolt, füstölt, kézzel csiszolt, kefézett, fózolt ,2 101P8HEKFHKW Tölgy Crater 1-lamellás Country Natúr olajozott, pácolt, füstölt, kézzel csiszolt, kefézett, fózolt ,2 101P8HEKFCKW Tölgy Trench 1-lamellás Country Naútr olajozott, pácolt, kézzel csiszolt, kefézett, fózolt ,2 101P8HEKFMKW Dió Groove 1-lamellás Country Natúr olajozott, riverstone, kézzel csiszolt, kefézett, fózolt ,2 101P8HVAF0KW Tölgy Helix 1-lamellás Country Natúr olajozott, fehérre pácolt, kézzel csiszolt, kefézett, fózolt ,2 101P8HEKFVKW Woodloc 20 kb. 1,9 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 19.

20 Tölgy Erve, Avanti Kollekció 13 mm Az Avanti kollekció 3-lamellás tölgy, kőris és európai juhar padlókat kínál 13 mm-es vastagsággal. A középréteg és a hordozóréteg kizárólag svéd tűlevelű fákból készül. Kopórétege 2,8 mm. A padlók Woodloc 5S kapcsolódási rendszerrel rendelkeznek, amely megfelel a legmodernebb parkettagyártással szemben támasztott igényeknek. Lakkozott felület Fa kopóréteg, vastagsága kb. 2,8 mm Fenyő középréteg Keresztirányú hordozóréteg tűlevelű fából Woodloc 5S kapcsolódási rendszer 20.

21 3-lamellás padlók 13 mm-es vastagsággal. Fafajták: tölgy, kőris, európai juhar 3-lamellás, 2423 x 200 x 13 mm Tölgy Abetone Vöröstölgy Nature Európai Juhar Gotha Kőris Ceriale Tölgy Lecco Tölgy Erve Kőris Viala Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Kőris Ceriale 3-lamellás Town Matt lakkozott NACAK1VKW Tölgy Abetone 3-lamellás Town Matt lakkozott NABEK1VKW Vöröstölgy Nature 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott NACER50KW Európai Juhar Gotha 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N18EL50KW Tölgy Lecco 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott NABEK50KW Tölgy Erve 3-lamellás Country Selyemfényű lakkozott NCDEK50KW Kőris Viala 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott NACAK50KW Vöröstölgy Nature, Avanti Kollekció 20 kb. 2,8 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 21.

22 Tölgy Camino, Artisan Kollekció 15 mm A Kährs Original kitűnik kiváló minőségével és rendkívüli sokoldalúságával: a világostól a sötétig terjedő fafajtákkal és matt lakkozott, selyemfényű lakkozott vagy természetes olajozott kivitelben, 1-, 2- vagy 3-lamellás mintázattal. A legsokoldalúbb kollekció, kielégítenek minden egyedi kialakítási igényt. A padló teljes vastagsága 15 mm. Ezáltal a padló legalább 2-3 alkalommal csiszolható. Selyemfényű lakkozott, matt lakkozott vagy natúr olajozott felület Fa kopóréteg, vastagsága kb. 3,5 mm Fenyő középréteg Keresztirányú hordozóréteg tűlevelű fából Woodloc 5S kapcsolódási rendszer 22.

23 Meleg és világos kőris és bükk padlók, nagyon népszerű a skandináv országokban. Fafajták: kőris, bükk 1-lamellás, 2420 x 187 x 15 mm 2-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm 3-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Kőris Bükk Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Kőris Gotland 1-lamellás Country Selyemfényű lakkozott L87AK50KW Kőris Gothenburg 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott N55AK50KW Kőris Kalmar 3-lamellás Town Matt lakkozott N18AK09KW Bükk Hellerup 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N55BK50KW Bükk Viborg 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N18BK50KW Bükk Viborg 3-lamellás Town Natúr olajozott N18BKF0KW Bükk Viborg 3-lamellás Town Natúr olajozott N18BKF0KW Bükk Viborg, Nordic Naturals Kollekció kb. 3,5 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 23.

24 Népszerű, klasszikus tölgy és juhar padlókból álló kollekció, a felületkezelés széles választéka jellemzi. Fafajták: tölgy, európai juhar. 1-lamellás, 2420 x 187 x 15 mm 2-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm 1-lamellás, 2100 x 187 x 15 mm 3-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Tölgy Európai Juhar Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Jersey 1-lamellás Country Natúr olajozott, fózolt N8FEKF0KW Tölgy Burgundy 1-lamellás Country Natúr olajozott N8AEKF0KW Tölgy Cornwall 1-lamellás Country Matt lakkozott, strukturált, fózolt L8AEK09KW Tölgy Hampshire 1-lamellás Country Matt lakkozott L87EK09KW Tölgy Hampshire 1-lamellás Country Natúr olajozott L87EKF0KW Tölgy Cosenza (Lofoten) 1-lamellás Country Matt lakkozott N9LEK09KW Tölgy Starnberg 1-lamellás Country Natúr olajozott, strukturált, mikrofózolt N9AEKF0KW Tölgy Verona 2-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N38EK50KW Tölgy Verona 2-lamellás Town Matt lakkozott N38EK09KW Tölgy Verona 2-lamellás Town Matt lakkozott, strukturált N3BEK09KW Tölgy Verona 2-lamellás Town Natúr olajozott N38EKF0KW Tölgy Siena 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N38EK50KW Tölgy Siena 3-lamellás Town Natúr olajozott N38EKF0KW Tölgy Siena 3-lamellás Town Matt lakkozott N38EK09KW Tölgy Siena 3-lamellás Town Matt lakkozott, strukturált N3BEK09KW Tölgy Nice 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N19EK50KW Tölgy Nice 3-lamellás Town Matt lakkozott N19EK09KW Tölgy Nice 3-lamellás Town Natúr olajozott N19EKF0KW Tölgy Como 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N38EK50GW Tölgy Como 3-lamellás Town Matt lakkozott N38EK09GW Európai Juhar Salzburg 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N18EL50KW Tölgy Vienna 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N15EK50KW Tölgy Como, European Naturals Kollekció kb. 3,5 mm 24. Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg

25 Változatos kollekció amerikai stílusban. Fafajták: kanadai juhar, amerikai cseresznye, amerikai dió 1-lamellás, 1800 x 130 x 15 mm 2-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Kanadai Juhar Amerikai cseresznye Amerikai Dió 3-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Kanadai Juhar Toronto 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N15AP50KW Amerikai cseresznye Savannah 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N15CH50KW Amerikai Dió Atlanta 1-lamellás City Selyemfényű lakkozott L30VA50KW Amerikai Dió Vermont 1-lamellás Country Selyemfényű lakkozott, fózolt L6FVA50KW Amerikai Dió Philadelphia 2-lamellás City Selyemfényű lakkozott N55VA50KW Amerikai Dió Georgia 2-lamellás Counry Natúr olajozott, strukturált, rusztikus N8EVAF0KW Amerikai Dió Montreal 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N15VA50KW Amerikai Dió Hartford 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N29VA50KW A trópusi fafajtákra jellemző meleg színek exotikus enteriőrt hoznak létre. Fafajták: jarrah, jatoba 2-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm 3-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Jarrah Sydney Jatoba La Paz FSC Jatoba Brasilia FSC Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Jarrah Sydney 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott N15JH50KW Jatoba La Paz FSC 3-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N16JO50KW Jatoba Brasilia FSC 2-lamellás Town Selyemfényű lakkozott N54JO50KW kb. 3,5 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 25.

26 Capital Collection Elegáns tölgy padlók modern, világos színekkel. Fafajták: tölgy 1-lamelová, 2100/2400 x 187 x 15 mm Tölgy Berlin Tölgy Dublin Tölgy Paris Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Paris 1-lamellás City Natúr olajozott, fehérre pácolt, fózolt N4AEKFVKW Tölgy Paris 1-lamellás City Matt lakkozott, fehérre pácolt, fózolt N4AEK0LKW Tölgy Dublin 1-lamellás City Selyemfényű lakkozott, fózolt N4FEK50KW Tölgy Dublin 1-lamellás City Matt lakkozott, fózolt N4AEK09KW Tölgy Dublin 1-lamellás City Natúr olajozott, fózolt N4AEKF0KW Tölgy Berlin 1-lamellás City Natúr olajozott, szürkére pácolt, fózolt N4AEKFMKW Tölgy Berlin, Capital Kollekció kb. 3,5 mm 26. Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg

27 3-lamellás padlók vad és modern színekben. Fafajták: tölgy, kőris 3-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Kőris Alabaster Tölgy Limestone Tölgy Frost Tölgy Ember Tölgy Lava Tölgy Dew Tölgy Stone Tölgy Soil Tölgy Smoke Tölgy Moss Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Ember 3-lamellás Country Matt lakkozott, strukturált, bronz színű N6CEK1GKW Tölgy Frost 3-lamellás Country Matt lakkozott, strukturált, fehér színű N6CEK1DKW Tölgy Lava 3-lamellás Country Matt lakkzott, strukturált, barna színű N6CEK1JKW Tölgy Limestone 3-lamellás Country Matt lakkozott, strukturált, hófehér színű N0BEK0WKW Tölgy Dew 3-lamellás Country Natúr olajozott, erősen kefézett, fehér színű N6EEKFVKW Tölgy Stone 3-lamellás Country Natúr olajozott, pácolt, füstölt, erősen struktúrált N6EEKFGKW Tölgy Soil 3-lamellás Country Natúr olajozott, erősen kefézett, füsölt, barna színű N6EEKFEKW Tölgy Smoke 3-lamellás Country Natúr olajozott, erősen kefézett, füstölt, barna színű N3EEKF0KW Tölgy Moss 3-lamellás Country Natúr olajozott, kefézett, barna színű N66EKFBKW Kőris Alabaster 3-lamellás Town Matt lakkozott, mikrofózolt N1AAKW1KW Kőris Alabaster, Harmony Kollekció kb. 3,5 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 27.

28 Attraktív padlók különböző színválasztékban, fózolt élekkel és kefézett felülettel. Fafajták: tölgy 1-lamellás, 2420 x 187 x 15 mm 1-lamellás, 2100 x 187 x 15 mm Tölgy Nouveau Snow Tölgy Garmisch Tölgy Nouveau White Tölgy Nouveau Bronze 1-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Tölgy Nouveau Haze Tölgy Nouveau Black Tölgy Nouveau Charcoal Tölgy Nouveau Dun Tölgy Nouveau Greige Tölgy Nouveau Tar Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Nouveau White 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt L8AEK1DKW Tölgy Nouveau Bronze 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt L8AEK1GKW Tölgy Nouveau Black 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt L8AEK1JKW Tölgy Nouveau Snow 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt L8AEK0WKW Tölgy Nouveau Dun 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt N8AEKLBKW Tölgy Nouveau Greige 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt N8AEKGGKW Tölgy Nouveau Tar 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt N8AEK1EKW Tölgy Garmisch 1-lamellás Country Fehér natúr olajozott, strukturált, mikrofózolt N9AEKFVKW Tölgy Nouveau Haze 1-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt N8AEKWGKW Tölgy Nouveau Charcoal 2-lamellás Country Matt lakkozott, pácolt, strukturált, fózolt N7AEKA0KW Tölgy Nouveau Black, Classic Nouveau Kollekció kb. 3,5 mm 28. Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg

29 Kőris és tölgy padlók világos színekben, ami minden enteriőrt tágassá tesz. Fafajták: kőris, tölgy 1-lamellás, 2420 x 187 x 15 mm 1-lamellás, 2100 x 187 x 15 mm 2-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm 3-lamellás, 2423 x 200 x 15 mm Tölgy Brighton Kőris Sandvig Kőris Skagen Kőris Aalborg Tölgy Portofino Tölgy Sorrento Tölgy Cancun Tölgy Estoril Kőris Mariehamn Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Kőris Sandvig 1-lamellás Country Matt lakkozott, fehérre pácolt L87AK0VKW Kőris Aalborg 1-lamellás Country Matt lakkozott, fehérre pácolt, fózolt N8MAK1WKW Kőris Skagen 3-lamellás Town Matt lakkozott, fehérre pácolt N18AK0VKW Tölgy Brighton 1-lamellás Country Matt lakkozott, fehérre pácolt L87EK0VKW Tölgy Estoril 1-lamellás Country Natúr olajozott, fehérre pácolt N8AEKFVKW Tölgy Portofino 2-lamellás Town Matt lakkozott, fehérre pácolt N38EK0VKW Tölgy Sorrento 3-lamellás Town Matt lakkozott, fehérre pácolt N38EK0VKW Tölgy Cancun 3-lamellás Town Matt lakkozott, fehérre pácolt N38EK0KKW Kőris Mariehamn 3-lamellás City Selyemfényű lakkozott, fehérre pácolt N15AK5VKW European Renaissance Collection Elegáns és időtlen padlók klasszikus holland mintázattal. Fafajták: tölgy, dió zámek Holland mintás, 2423 x 200 x 15 mm Tölgy Palazzo Bianco Tölgy Palazzo Rovere Tölgy Palazzo Fumo Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Palazzo Fumo Holland mozaik Town Matt lakkozott, füstölt , REK15KW Tölgy Palazzo Bianco Holland mozaik Town Matt lakkozott , BEKVVKW Tölgy Palazzo Rovere Holland mozaik Town Selyemfényű lakkozott , EK50KW kb. 3,5 mm Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 29.

30 Tölgy panelek kézzel kapart felülettel és nagyon modern megjelenéssel. Fafajták: tölgy 1-lamellás, 1900 x 190 x 15 mm Tölgy Camino Tölgy Concrete Tölgy Tan Tölgy Earth Tölgy Straw Juhar Carob Tölgy Oyster Tölgy Linen Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Straw 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, strukturált, kézzel csiszolt XCDEKFZKW Tölgy Camino 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, kézzel csiszolt, strukturált, riverstone XDDEKFZKW Tölgy Oyster 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, kézzel csiszolt, strukturált XCDEKFVKW Tölgy Linen 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, struktuárlt, kézzel csiszolt, riverstone XCDEKFHKW Tölgy Tan 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, füstölt, kézzel csiszolt, strukturált XCDEKFSKW Tölgy Earth 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, füstölt, kézzel csiszolt, strukturált XCDEKFCKW Tölgy Concrete 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, pácolt, kézzel csiszolt, strukturált XCDEKFMKW Juhar Carob 1-lamellás Nagyon rusztikus Natúr olajozott, pácolt, strukturált, riverstone XCDAPFAKW Woodloc kb. 3,5 mm 30. Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg

31 Founders Collection Rusztikus tölgy padlók kézzel kapart és mélyen kefézett felülettel. Fafajták: tölgy 1-lamellás, 2420 x 187 x 15 mm Tölgy Olof Tölgy Gustav Tölgy Johan Tölgy Sture Tölgy Fredrik Tölgy Ulf Megnevezés Mintázat Válogatás Felületkezelés Méretek (mm) H Sz M Nettó kisker. ár Ft+ÁFA/m 2 Bruttó kisker. ár Ft/m 2 Tölgy Sture Country Natúr olajozott, erősen kefézett, kézzel csiszolt, fózolt, világos szürkére pácolt N7BEKFMKW Tölgy Fredrik Country Natúr olajozott, füstölt, erősen kefézett, kézzel csiszolt, fózolt, barnára pácolt N7BEKFCKW lamellás Tölgy Ulf Country Natúr olajozott, erősen kefézett, kézzel csiszolt, fózolt, sötét szürkére pácolt N7BEKFBKW Tölgy Olof Country Natúr olajozott, erősen kefézett, kézzel csiszolt, fózolt, fehérre pácolt N7BEKFWKW Tölgy Gustaf Country Natúr olajozott, erősen kefézett, kézzel csiszolt, fózolt, fehérre pácolt N7BEKFVKW Tölgy Johan Country Natúr olajozott, erősen kefézett, kézzel csiszolt, fózolt N7BEKF0KW kb. 3,5 mm Tölgy Ulf, Founders Kollekció Tökéletes lerakás Padlófűtéshez alkalmas A legjobb minőség Könnyen tisztítható Kopóréteg 31.

32 Soha ezelőtt nem volt faparketta ilyen autentikus. A Da Capo egyedülálló kollekció a Kährs Supreme prémium kínálatában. Olyan attraktív fapadlók, melyek megmutatják a fa természetes szépségét, és minden enteriőrnek egyedi atmoszférát kölcsönöznek. A Da capo padlók bizonyítják, hogy nincs még egy olyan anyag, amely az öregedés során egyre nemesebbé válik, mint a fa. Kährs újdonság 2014-ben a Da Capo 2-lamellás megjelenéssel. Tölgy Sparuto, Da Capo Kollekció 1-léces Tölgy Grande Real megapadló Olajozott felület Woodloc kapcsolódási rendszer Fa kopóréteg, vastagsága kb. 3,5 mm Nyár középréteg Keresztirányú hordozóréteg tűlevelű fából 32.

Svéd fapadlók. 1857 óta. árlista. Érvényes: 2016. március 15-től

Svéd fapadlók. 1857 óta. árlista. Érvényes: 2016. március 15-től Svéd fapadlók 1857 óta árlista Érvényes: 2016. március 15-től Az innovatív kapcsolódási rendszer új korszaka. A Woodloc 5S a klikkes rendszerek továbbfejlesztése és tökéletesítése: az 5S kitűnik a mechanikus

Részletesebben

AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁRLISTA

AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁRLISTA AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁRLISTA Az árak 2016. március 15-től érvényesek. A KPP Hungary Kft. nem vállal felelősséget a beszállítók által adott szállítási határidőkért. Tartalom Fapadló Laminált padló Vinyl

Részletesebben

Az árlista 2015. július 1-től visszavonásig érvényes.

Az árlista 2015. július 1-től visszavonásig érvényes. AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁRLISTA Az árlista 2015. július 1-től visszavonásig érvényes. A KPP Hungary Kft. nem vállal felelősséget a beszállítók által adott szállítási határidőkért. Tartalom Fapadló Laminált

Részletesebben

tés in ek átt mék Ter

tés in ek átt mék Ter Termékáttekintés Tartalom 2 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Cégprofil 4-5. o. Szerkezeti faanyag 6-7. o. Rétegragasztott tartó 8. o. Duo/Trio rétegelt gerenda 9. o. Mennyezetelemek 10. o. Fűrészáru

Részletesebben

Minőség fából 1857 óta

Minőség fából 1857 óta Miért Kährs? Minőség fából 1857 óta A fa a legfenntarthatóbb, a legszebb és legsokoldalúbb anyag amiből padló készülhet. Ez az, amiért csak fával dolgozunk. Nagyon kevés anyag képes annyi melegséget és

Részletesebben

MUNKALAP KATALÓGUS. Természetesen az otthonában

MUNKALAP KATALÓGUS. Természetesen az otthonában MUNKALAP KATALÓGUS Természetesen az otthonában Rólunk A fa iránti szenvedéllyel A Dániából származó DLH célcsoport a világ egyik legnagyobb globális faipari alapanyag és fa késztermék beszállítója. A márka

Részletesebben

Olvasson többet a Kährs történelméről, itt: www.kahrs.com

Olvasson többet a Kährs történelméről, itt: www.kahrs.com HU 09 Kährs Mi a Kährs-nél fapadlókat gyártunk. Semmi mást, csupán fapadlókat. Körülöttünk ma mindent a fogyasztói társadalomnak és a gyorsan változó bolondos divatnak, trendeknek megfelelően gyártanak.

Részletesebben

Faipari anyagok és technológiák. Gép- és Terméktervezés Tanszék 2009

Faipari anyagok és technológiák. Gép- és Terméktervezés Tanszék 2009 Faipari anyagok és technológiák Gép- és Terméktervezés Tanszék 2009 Tartalomjegyzék Anyagok Natúrfák...3 Félkész termékek...6 Műszaki fatermékek...7 Technológiák Fűrészelés...9 Gyalulás, marás, fúrás...11

Részletesebben

TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról

TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról TIPPEK ÉS TANÁCSOK Fontos tudnivalók a parkettázásról PALMA PARKETTA CSALÁD A parketta és a laminált padló hazánkban is nagy népszerûségnek örvendenek, hiszen higiénikusak, könnyen ápolhatók és rendkívül

Részletesebben

ÁRLISTA. 2-rétegű parketták Érvényes: április 1-től

ÁRLISTA. 2-rétegű parketták Érvényes: április 1-től ÁRLISTA 2-rétegű parketták Érvényes: 2019. április 1-től 2 Design Kefézett felület Egy külön munkafolyamat során kikefézik a puha farészeket a kemény évgyűrűk közül. Az igazi fa szerkezete látható és jól

Részletesebben

2009/2010. Nett Front

2009/2010. Nett Front 2009/2010 Nett Front Tisztelt jelenlegi és leendő partnerünk! Örömünkre szolgál, hogy kezében tartja legújabb termékkatalógusunkat, és néhány percet ennek áttanulmányozására fordít. A Nett Front Kft.-től

Részletesebben

Parketta 2015 HARO 1

Parketta 2015 HARO 1 Parketta 2015 HARO 1 Kivitel és szerkezet KIVITEL 1. : Nagyszerű, világos megjelenés három egymás mellé fektetett parkettaelemnek köszönhetően. Méretek: 180 x 2200 mm FELÉPÍTÉS 1 1 2 2. padlódeszka: A

Részletesebben

A PLEXIGLAS varázslatos világa

A PLEXIGLAS varázslatos világa A PLEXIGLAS varázslatos világa ThyssenKrupp Ferroglobus ThyssenKrupp 1 Tartalomjegyzék PLEXIGLAS Elragadó egy életen át 4 PLEXIGLAS Egy megbízható specialista 5 PLEXIGLAS Határtalan kreativitás 6 PLEXIGLAS

Részletesebben

Árlista. 2-rétegű parketták Érvényes: április 1-től

Árlista. 2-rétegű parketták Érvényes: április 1-től Árlista 2-rétegű parketták Érvényes: 2018. április 1-től Design Kefézett felület Egy külön munkafolyamat során kikefézik a puha farészeket a kemény évgyűrűk közül. Az igazi fa szerkezete látható és jól

Részletesebben

Parkettával teremtsen új stílust otthonában HU 10

Parkettával teremtsen új stílust otthonában HU 10 Parkettával teremtsen új stílust otthonában HU 0 A választás az Öné Az igazi otthont csak azok tudják létrehozni, akik benne élnek. Meg kell tölteni személyiséggel, melegséggel és szeretettel, hogy olyan

Részletesebben

Laminált padló. I. Kategória

Laminált padló. I. Kategória Laminált padló termékcsalád gyártó vastagság (mm) kopásállóság m 2 /csomag garancia kiskereskedelmi ár Ft/m 2 kiskereskedelmi csomag ár I. Kategória II. Kategória EuroClick Egger 7 AC3/W31 2,48 12 év 2

Részletesebben

Kereskedői katalógus. 2016 Kereskedői katalógus. Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest. www.gardena.

Kereskedői katalógus. 2016 Kereskedői katalógus. Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest. www.gardena. 2016 Kereskedői katalógus Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest 2016 Kereskedői katalógus www.gardena.hu 47101-70/2015 My garden my passion Víztechnika 3 Kerttechnika 95 Kerti Szerszámok

Részletesebben

6. fejezet. Élzárók, ragasztók

6. fejezet. Élzárók, ragasztók 6. fejezet Élzárók, ragasztók 6 6.2 Tartalomjegyzék 6.3 Ismertető 6.5 Műanyag (Eco, ABS, PVC) és papírvázas élzárók 6.44 Magasfényű műanyag élzárók 6.45 Szupermatt műanyag élzárók 6.46 Műanyag 3D élzárók

Részletesebben

spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból

spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból Kährs Spirit spirit Ismét egy természetes fejlesztés a Kährs-től, Svédországból Mint a minőségi fapadlógyártás éljátékosa, folyamatosan résen vagyunk. A fejlesztés egy természetes svéd örökség. Az elmúlt

Részletesebben

Semmelrock akció! ...hogy a szép elérhetővé váljon. 4.890 Ft/m 2. +36 további termék most akciós áron! 499 Ft/db-tól

Semmelrock akció! ...hogy a szép elérhetővé váljon. 4.890 Ft/m 2. +36 további termék most akciós áron! 499 Ft/db-tól Semmelrock akció!...hogy a szép elérhetővé váljon. 2012. cius 19-től június 30-ig. Appia antica kombi +36 további termék most akciós áron! 4.890 Ft/m 2 Mini növényedény 499 Ft/db-tól () További információ:

Részletesebben

Tetôfelújítás mesterfokon

Tetôfelújítás mesterfokon Tetôfelújítás mesterfokon Az elöregedett, idejét múlt tetô nem nyújt megfelelô védelmet otthonának Ha idôben dönt a tetôfelújítás mellett, megelôzheti a tetôszerkezet komolyabb károsodását. Beázik a háztetô?

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL

Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889 BÁZIS 95881 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Alábbi dokumentum a vonatkozó termék adatlappal együtt érvényes. HEMPADUR MASTIC 45880/ HEMPADUR MASTIC 45881 Alacsony és közepes hőmérsékleten:45889 BÁZIS 95880 TÉRHÁLÓSÍTÓVAL Magas hőmérsékleten : 45889

Részletesebben

Robert Bosch GmbH. Mobil tálalókocsi

Robert Bosch GmbH. Mobil tálalókocsi Mobil tálalókocsi Mobil segítőtárs Mobil tálalókocsi Igencsak praktikus: az ilyen tálalókocsi mindig ott lehet, ahol éppen szükség van rá, és sok helyet kínál mindenféléhez. 1 Bevezetés Bármit varázsol

Részletesebben

Árlista 2017 Kährs Master 2-rétegű parketták. Érvényes: június 15-től

Árlista 2017 Kährs Master 2-rétegű parketták. Érvényes: június 15-től Árlista 2017 Kährs Master 2-rétegű parketták Érvényes: 2017. június 15-től Design Kefézett felület Egy külön munkafolyamat során kikefézik a puha farészeket a kemény évgyűrűk közül. Az igazi fa szerkezete

Részletesebben

Tavaszi ajánlat. Nemes elegancia, páratlan megjelenés. Semmelrock lapok és térkövek. Vonzó ajánlat több mint 50 termékre!

Tavaszi ajánlat. Nemes elegancia, páratlan megjelenés. Semmelrock lapok és térkövek. Vonzó ajánlat több mint 50 termékre! Érvényes: 2016. március 7-től június 30-ig Tavaszi ajánlat Nemes elegancia, páratlan megjelenés. Semmelrock lapok és térkövek. Asti Colori, grafit-fehér (részletek a 17. oldalon) Vonzó ajánlat több mint

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz

TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz TETÕ HELYETT MONDD: Bramac tetõrendszer A megoldás a tetõhöz Útmutató az Ön Bramac tetõjéhez Tartalom Miért érdemes a Bramac tetõfedési rendszer mellett dönteni? 05 A Bramac világ Formák, színek, rendszerek

Részletesebben

www.leier.hu Díszburkolatok Kéményrendszerek Betoncserepek Csiszolt kerámia falazórendszerek DURISOL

www.leier.hu Díszburkolatok Kéményrendszerek Betoncserepek Csiszolt kerámia falazórendszerek DURISOL TAVASZI AKCIÓ 2013 Kéményrendszerek Betoncserepek Csiszolt kerámia falazórendszerek DURISOL Érvényes: 2013. március 25-tól június 30-ig, illetve a készlet erejéig. Nútféderes térkövek amikor a felnőttek

Részletesebben

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Stílus és elegancia - új fogantyúk kínálatunkban 2. oldal. A hónap képe a SIBU-nál. 5.

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Stílus és elegancia - új fogantyúk kínálatunkban 2. oldal. A hónap képe a SIBU-nál. 5. XVI. évfolyam 5. szám 2014. november A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Stílus és elegancia - új fogantyúk kínálatunkban 2. oldal A hónap képe a SIBU-nál 5. oldal Módosult fémrácsok, jobb helykihasználás

Részletesebben

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz Keracolor GG Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor GG CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű

Részletesebben

Őszi ajánlat. Vonzó ajánlat több mint 50 termékre! Nemes elegancia, páratlan megjelenés. Semmelrock lapok és térkövek.

Őszi ajánlat. Vonzó ajánlat több mint 50 termékre! Nemes elegancia, páratlan megjelenés. Semmelrock lapok és térkövek. Érvényes: 2015. szeptember 1-től november 30-ig Őszi ajánlat Nemes elegancia, páratlan megjelenés. Semmelrock lapok és térkövek. Asti Colori, borvörös-fekete (részletek a 16. oldalon) Vonzó ajánlat több

Részletesebben

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok

ACRYLCOLOR. akril homlokzatfesték. MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK. 1. Leírás, alkalmazás. 2. Kiszerelés, színárnyalatok MŰSZAKI ADATLAP 06.01.01-hun HOMLOKZATFESTÉKEK ACRYLCOLOR akril homlokzatfesték 1. Leírás, alkalmazás Az ACRYLCOLOR polimer kötések vizes diszperzióján alapuló homlokzatfesték. Alkalmas elsősorban a szilárd,

Részletesebben

Reszelők 201 201 201

Reszelők 201 201 201 Reszelők 1 Reszelők Tartalomjegyzék A PFERD 200 éve gyártja világszerte elismert minőségű reszelőit. A sokéves szerszámgyártói tapasztalat a PFERD reszelők fejlesztési eredményeiben rendszeresen megjelenik.

Részletesebben

A munkalap. Munkalapok jellemzői: Felhasználható: Teherbírás Kopás és ütésálló Könnyen tisztán tartható

A munkalap. Munkalapok jellemzői: Felhasználható: Teherbírás Kopás és ütésálló Könnyen tisztán tartható A munkalap A legkedveltebb és legolcsóbb típusok a postforming eljárással, rétegelt díszítőlemez felragasztásával készülő egy, vagy két oldalán kerekített élű forgácslapból készülő lapok. A 28mm-es munkalapok

Részletesebben

Műszaki katalógus Aquilo padlókonvektorok

Műszaki katalógus Aquilo padlókonvektorok Műszaki katalógus Aquilo padlókonvektorok tartalom padlókonvektorok Típusok áttekintése...3 Aquilo FMK... 4 Aquilo F1T (ventilátorral)...10 Aquilo F1P (fokozott teljesítményű, ventilátorral)...16 Aquilo

Részletesebben

Bármilyen kerámia burkolólap és mozaik ragasztása kültéri falra.

Bármilyen kerámia burkolólap és mozaik ragasztása kültéri falra. [Mapei logo] Ultramastic 5 [D2TE embléma] Felhasználásra kész, fokozott terhelhetőségű, lecsúszásmentes (tixotróp), nyújtott nyitott idejű diszperziós ragasztó, amely különösen alkalmas nedvszívó aljzatok

Részletesebben

Szerves fényemittáló diódák

Szerves fényemittáló diódák OLEDmodule Szerves fényemittáló diódák Fényt derítünk az ötleteire "Olyan fényt szeretnék, amely tökéletesen illeszkedik az én világításom stílusához." USA Skandinávia Nagy-Britannia Benelux-államok Olaszország

Részletesebben

MAGYAR TERMÉK. Érvényes 2010 április 6-tól visszavonásig.

MAGYAR TERMÉK. Érvényes 2010 április 6-tól visszavonásig. MAGYAR TERMÉK Érvényes 2010 április 6-tól visszavonásig. 2010_AZZURRO.indd 1 2010.04.08. 19:36:56 Tisztelt Építkező! Gyártóként tisztában vagyunk azzal, hogy ízlések változó világát éljük, ezért jelenleg

Részletesebben

Jó. Biztos. Sárga. Termékkatalógus 2016. Érvényes 2016. február 01-től

Jó. Biztos. Sárga. Termékkatalógus 2016. Érvényes 2016. február 01-től ó. Biztos. Sárga. Termékkatalógus 2016 Érvényes 2016. február 01-től A világ 5 vezető csiszolóanyag gyártója közé tartozunk. 1893 A Klingspor családi vállalkozás alapításának éve. Több mint Háromszáz képzett

Részletesebben

PROFIKNAK! Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl

PROFIKNAK! Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl 20%kal jobb hõszigetelõ képesség, 30%kal gyorsabb építés, 100%kal szebb falazat. Porotherm csak PROFIKNAK! POROTHERM PROFI és DRYFIX Új falazási technológia Magyarországon a Wienerbergertõl Új termék,

Részletesebben

A vállalatról. Minőségpolitika

A vállalatról. Minőségpolitika termékkatalógus A vállalatról Nem messze a szerbiai Arandjelovac-tól, a Vencác hegy lejtőin található a Banja Komerc Bekament DOO. építési vegyi termékeket előállító vállalat. A családi vállalkozás 1992-ben

Részletesebben

Gyorsan keményedő bevonatrendszer

Gyorsan keményedő bevonatrendszer Construction Termék Adatlap Kiadás dátuma: 2008/08. Verziószám: 04 SikaCor EG-rendszer Rapid SikaCor EG-rendszer Rapid (Icosit EG-rendszer Rapid) Gyorsan keményedő bevonatrendszer Termékleírás Alkalmazási

Részletesebben

REHAU BRILLANT-DESIGN ABLAKOK HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA. www.rehau.hu. Építőipar Autóipar Ipar

REHAU BRILLANT-DESIGN ABLAKOK HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA. www.rehau.hu. Építőipar Autóipar Ipar REHAU BRILLANT-DESIGN ABLAKOK HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA www.rehau.hu Építőipar Autóipar Ipar STÍLUS ÉS KOMFORT A LAKÁSBAN REHAU BRILLANT-DESIGN ABLAKOKKAL

Részletesebben

EGGER munkalapok Sokoldalú, mint az élet

EGGER munkalapok Sokoldalú, mint az élet EGGER munkalapok Sokoldalú, mint az élet 2012 2016 www.egger.com/zoom 2 ZOOM EGGER Munkalapok ZOOM EGGER Munkalapok 3 EGGER munkalapok meggyőzően sokoldalúak A fa alapanyagú termékek gyártásában szerzett

Részletesebben

Semmelrock akció! +33 további termék. most akciós áron! ...hogy a szép elérhetővé váljon. 2012. augusztus 1-től november 30-ig.

Semmelrock akció! +33 további termék. most akciós áron! ...hogy a szép elérhetővé váljon. 2012. augusztus 1-től november 30-ig. Semmelrock akció!...hogy a szép elérhetővé váljon. 2012. augusztus 1-től november 30-ig. +33 további termék most akciós áron! Citytop vörös-barna 30x20x6 cm 2.690 Ft/m 2 (lásd még 3. és 7. oldal) További

Részletesebben

Fejezet Tartalom Oldal

Fejezet Tartalom Oldal Fejezet Tartalom Oldal 16 Dekoratív felületképzés 16.1 263 268 16.2 Dekorszínezés 269 274 16.3 Klímaglett 275 278 16.1 Az exkluzivítás lehelete vonul végig a szobákon. A falak és a mennyezet nemes, elegáns

Részletesebben

Kerámia tetõcserepek. www.tondach.hu www.tetocserep.hu www.tondach.com www.legszebbtetok.hu. TONDACH Magyarország Cserép- és Téglagyártó Zrt.

Kerámia tetõcserepek. www.tondach.hu www.tetocserep.hu www.tondach.com www.legszebbtetok.hu. TONDACH Magyarország Cserép- és Téglagyártó Zrt. Kerámia tetõcserepek TONDACH Magyarország Cserép- és Téglagyártó Zrt. Az Ön TONDACH márkakereskedõje Cégközpont és Csornai Gyáregység 9300 Csorna, Soproni út 66. Tel.: 96/59-400; 59-444, Fax: 96/59-445

Részletesebben

15990 18 kg 888 Ft/kg

15990 18 kg 888 Ft/kg Hőszigetelő rendszer Jubizol normál 2276 normál, 5 cm-es 2750 normál, 8 cm-es Jubizol grafitos 3110 grafitos, 8 cm-es 3066 normál, 10 cm-es 3857 normál, 15 cm-es Mennyiségi kedvezmény a fenti rendszerárból:

Részletesebben

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik . fejezet Bútorajtók és tartozékaik .2 Tartalomjegyzék.3 Magasfényű PET kollekció.6 Magasfényű PVC fóliás kollekció.7 Magasfényű és szupermatt PVC fóliás kollekció, hőterelő lemez.8 Klasszikus tömörfa

Részletesebben

Unico UV-lakkok. Tartalom:

Unico UV-lakkok. Tartalom: Unico UV-lakkok Tartalom: Tippek és hasznos információk az UV-lakkokról 2 Fényes lakkok 5 Matt lakkok 6 Lakkok prégeléshez, szívóképes nyomathordozókhoz 6 Kültéri- / Flexibilis lakkok 7 Csúszásmentesítı

Részletesebben

Az effektek világa... Mipa BC Keverőrendszer BC A SIKERES AUTÓFÉNYEZÉS

Az effektek világa... Mipa BC Keverőrendszer BC A SIKERES AUTÓFÉNYEZÉS Az effektek világa... Mipa BC Keverőrendszer BC A SIKERES AUTÓFÉNYEZÉS Autó és dizájn - az effektek világa Az autók és a dizájn két elválaszthatatlan fogalom, melyeket a formák, felületek és színek kapcsolnak

Részletesebben

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása

Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása Szizál és egyéb natúrrost szőnyegek tisztítása HOMETREND natúrszálas szőnyegek Szizál - A Szizál sima szövésű karakterével tökéletesen alkalmazható bármilyen igénybevételű helyiségben. A Szizál nedvességszabályozó

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCE 32 BIH TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCE 32 BIH. A készülék típusazonosítója: 220-240 V/50 Hz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCE 32 BIH TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCE 32 BIH. A készülék típusazonosítója: 220-240 V/50 Hz Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Meleg levegõ teljesítmény:

Részletesebben

Virágtartó fa. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Gyakorlott. Tartalom. Az elkészítés idej. Méretek Átmérő Virágtartó: Lábazat: Teljes magasság:

Virágtartó fa. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Gyakorlott. Tartalom. Az elkészítés idej. Méretek Átmérő Virágtartó: Lábazat: Teljes magasság: OBI Csináld ma 1 Virágtartó fa Szükséges ismeretek: Gyakorlott Tartalom Az elkészítés idej Bevezetés/Ötletek & fortélyok 2. old. Bevásárlólista 3. old. Szerszámlista 4. old. Barkácsútmutató 5. 13. old.

Részletesebben

TERMÉSKŐ KATALÓGUS. w w w. m e d i t e r r a n k e r t. h u. mediterrankertkft@gmail.com

TERMÉSKŐ KATALÓGUS. w w w. m e d i t e r r a n k e r t. h u. mediterrankertkft@gmail.com TERMÉSKŐ KATALÓGUS 2015 w w w. m e d i t e r r a n k e r t. h u mediterrankertkft@gmail.com Terméskövek Térburkolatok Kertépítő elemek Várjuk kedves vásárlóinkat! 2 Tartalomjegyzék Horvát mészkő... 4 Solnhofeni

Részletesebben

ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17

ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17 ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17 INHALT A HARMADIK GENERÁCIÓ (balról jobbra): Mag. Christian Klinger, Mag. Anette Klinger és DI (FH) Stephan Kubinger MBA. EURÓPA NO.1 ABLAKMÁRKÁJA ERŐS CSALÁDI VÁLLALAT

Részletesebben

MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor FF Flex CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű (2) cementkötésű (C) fugázóhabarcs (G).

MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor FF Flex CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű (2) cementkötésű (C) fugázóhabarcs (G). Keracolor FF Flex Fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, DropEffect technológiával készült vízlepergető tulajdonságú, cementkötésű fugázóhabarcs 6 mm fugaszélességig MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS

Részletesebben

Ragasszon és szigeteljen most az X-Bonddal!

Ragasszon és szigeteljen most az X-Bonddal! www.murexin.com Ragasszon és szigeteljen most az X-Bonddal! Az új ragasztó- és szigetelő anyagok időt és pénzt spórolnak: Az MS-technológia tartósan elasztikussá, környezetbaráttá és univerzálisan felhasználhatóvá

Részletesebben

Építőlemezek beltéri alkalmazása. Tudnivalók és technika

Építőlemezek beltéri alkalmazása. Tudnivalók és technika Építőlemezek beltéri alkalmazása Tudnivalók és technika HU A wedi termékek és rendszerek magas minőségi standardot képviselnek, amiért Európa-szerte számos tanúsítvánnyal tűntették ki őket. 2 Tartalom

Részletesebben

Kövek a természetnek. 2010/2011. évi kiadás. Falak és kerítések a 4. oldaltól. Törpekanálkövek. a 8. oldaltól

Kövek a természetnek. 2010/2011. évi kiadás. Falak és kerítések a 4. oldaltól. Törpekanálkövek. a 8. oldaltól 2010/2011. évi kiadás Kövek a természetnek Falak és kerítések a 4. oldaltól Törpekanálkövek a 8. oldaltól Lépcsők és szegélykövek a 6. oldaltól Térkövek a 10. oldaltól Lapok a 21. oldaltól Magas színvonalú

Részletesebben

Élenjáró padlófûtési megoldások az otthon kényelméért

Élenjáró padlófûtési megoldások az otthon kényelméért FÛTÉSI ÉS HÛTÉSI MEGOLDÁSOK PADLÓFÛTÉSI RENDSZER AZ OTTHON KÉNYELMÉÉRT Élenjáró padlófûtési megoldások az otthon kényelméért Uponor a professzionális partner Küldetésünk Az Uponor betartja az ígéreteit

Részletesebben

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56. Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 HU A homlokrakodó, mellyel Ön sokkal könnyebben növelheti nyereségességét

Részletesebben

SMART FIXING SYSTEMS www.allface.hu UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZEREK SZERELT HOMLOKZATBURKOLATOKHOZ

SMART FIXING SYSTEMS www.allface.hu UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZEREK SZERELT HOMLOKZATBURKOLATOKHOZ SMART FIXING SYSTEMS www.allface.hu UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZEREK SZERELT HOMLOKZATBURKOLATOKHOZ A SZERELT HOMLOKZATOKHOZ SZÜKSÉG VAN SMART FIXING RÖGZÍTŐ RENDSZEREKRE A homlokzatburkoló termékek, mint

Részletesebben

Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai

Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai Lépésenkénti útmutató A festékek és lakkok különböző típusai Festékalap A jobb tapadás és fedés érdekében először használjon festékalapot vagy alapozót. Ez speciális jellemzőkkel rendelkezik, amik eltérnek

Részletesebben

A termék legjobb, megkülönböztető

A termék legjobb, megkülönböztető 2010. április HardiePlank homlokzatburkolat A HardiePlank homlokzatburkolólap 180 mm széles, 3600 mm hosszú és 8 mm vastag. Átfedés 30 mm, azaz laponként így 150 mm látható felületet kapunk. A HardiePlank

Részletesebben

Erdőgazdálkodás. Nemzetközi és hazai kitekintés

Erdőgazdálkodás. Nemzetközi és hazai kitekintés Erdőgazdálkodás Nemzetközi és hazai kitekintés Az erdő: a világ egyik legösszetettebb életközössége, amely magában foglalja - a talajban élő mikroorganizmusokat, - a földfelszínen élő mohákat, gombákat,

Részletesebben

Disano padló árlista. IBD MAGYARORSZÁG KFT Szigetszentmiklós-Lakihegy, II. Rákóczi Ferenc u. hrsz

Disano padló árlista. IBD MAGYARORSZÁG KFT Szigetszentmiklós-Lakihegy, II. Rákóczi Ferenc u. hrsz Disano padló árlista 2310 Szigetszentmiklós-Lakihegy, II. Rákóczi Ferenc u. hrsz 8206 DISANO by HARO Saphir TC 537240 537241 537236 537237 537242 537238 537243 537239 PL 4VM Crystal Oak textured PL 4VM

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

vinyl Padlók ragasztandó lock rendszeru HDF hordozórétegen

vinyl Padlók ragasztandó lock rendszeru HDF hordozórétegen vinyl Padlók ragasztandó lock rendszeru HDF hordozórétegen 2015-2016 laguna bacana lock rendszerű kollekciók LAGUNA Tölgy Alba Snow CEI2336LA CEI2332LA Juhar Victoria CAH2131LA Bükk Hamilton CBU2431LA

Részletesebben

Polírozási Megoldások

Polírozási Megoldások Polírozási Megoldások A Polarshine varázsa Európa északi részén van egy különös fényjelenség, mely sötétedés után, az éjszakai égbolton jelenik meg. Formái változatosak, gyakran sugaras szerkezetűek, vagy

Részletesebben

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK ÉS A TANÁCSNAK. a halászati és akvakultúra-termékek uniós ökocímkerendszerére vonatkozó lehetőségekről

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK ÉS A TANÁCSNAK. a halászati és akvakultúra-termékek uniós ökocímkerendszerére vonatkozó lehetőségekről EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.5.18. COM(2016) 263 final A BIZOTTSÁG JELENTÉSE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK ÉS A TANÁCSNAK a halászati és akvakultúra-termékek uniós ökocímkerendszerére vonatkozó lehetőségekről

Részletesebben

Robert Bosch GmbH. Lezser íróasztalka

Robert Bosch GmbH. Lezser íróasztalka Lezser íróasztalka Intelligens bútor Lezser íróasztalka Kinek van ma már szüksége nagy fiókos és tárolórekeszes íróasztalra? Az íróasztalka sokkal lezserebb. 1 Bevezetés A nagy fiókos szekrények és irattartók

Részletesebben

Padlóburkolat és parketta

Padlóburkolat és parketta www.erfurt.forbo.com Padlóburkolat és parketta eurocol-thestrongconection Tartalomjegyzék Alapozók / előkenők Kiegyenlítők és simító anyagok Parketta burkolási termékek Parketta ragasztók és javítóanyagok

Részletesebben

MÉRET ANYAG SZÍN. 60x150 voile fehér-bézs csík ROVITEX 91 132 105 sötétítő lapfüggöny

MÉRET ANYAG SZÍN. 60x150 voile fehér-bézs csík ROVITEX 91 132 105 sötétítő lapfüggöny földszint előszoba WC bejárati ajtó 130x0,1x240 fa+alu szürkésbarna HOFSTÄDTER MODERN FA-ALU ablak 60x5x150 fa -alumínium borovi fenyő HOFSTÄDTER ÖKO PLUSZ FA-ALU lapfüggöny 60x150 voile fehér-bézs csík

Részletesebben

EGGER OSB 3 A PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS FAÉPÍTÉSZETHEZ! www.egger.com/osb3

EGGER OSB 3 A PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS FAÉPÍTÉSZETHEZ! www.egger.com/osb3 EGGER OSB A PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS FAÉPÍTÉSZETHEZ! www.egger.com/osb EGGER OSB ÖKOLÓGIAILAG ELŐNYÖS ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS MAGASABB PÁRATARTALMÚ KÖRNYEZETBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSOKHOZ Az OSB (irányított

Részletesebben

Befejező munkálatok profiljai

Befejező munkálatok profiljai Befejező munkálatok profiljai Szegélylécek a befejező munkálatokoz, csempe és padlólap kiegészítők Általános építkezési alumínium és rézszegélylécek PVC élvédők, bútorprofilok Általános építkezési profilok

Részletesebben

PLATINUM. Decor. Felhasználási javaslatok

PLATINUM. Decor. Felhasználási javaslatok Felhasználási javaslatok A kiadványban szereplő minták csak töredékét mutatják be a kialakítható felületeknek, hiszen a variációk száma a színeket és a struktúrákat tekintve egyaránt végtelen! Legyünk

Részletesebben

METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben)

METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben) METABOND termékek felhasználási előnyei a lakatos műhelyben (fúrásnál, menetfúrásnál, különböző megmunkáló gépekben) Cégünket, a VARIMET Kft.-t 2005-ben alapítottuk. Főként lakatos munkákkal foglalkozunk,

Részletesebben

Felületvédelem a technika legújabb állása szerint. Tökéletes favédelem. DELTA Woodprotection Termékválaszték. A DÖRKEN csoport leányvállalata

Felületvédelem a technika legújabb állása szerint. Tökéletes favédelem. DELTA Woodprotection Termékválaszték. A DÖRKEN csoport leányvállalata Felületvédelem a technika legújabb állása szerint Tökéletes favédelem Woodprotection Termékválaszték A DÖRKEN csoport leányvállalata A tradíció és a korszerűség találkozása Kompakt Termékválaszték A cél

Részletesebben

Pagonyné Mezősi Marietta. Fűrészáru tárolása. A követelménymodul megnevezése: Fűrészáru gyártási feladatai

Pagonyné Mezősi Marietta. Fűrészáru tárolása. A követelménymodul megnevezése: Fűrészáru gyártási feladatai Pagonyné Mezősi Marietta Fűrészáru tárolása A követelménymodul megnevezése: Fűrészáru gyártási feladatai A követelménymodul száma: 2309-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-008-30 FŰRÉSZÁRU

Részletesebben

TEGULA fal. Felhasználási útmutató. Homlokzati falak, kerítések, lépcsők, szegélykövek. A TEGULA fal falrendszer szabadalmi oltalom alatt áll.

TEGULA fal. Felhasználási útmutató. Homlokzati falak, kerítések, lépcsők, szegélykövek. A TEGULA fal falrendszer szabadalmi oltalom alatt áll. TEGULA fal Homlokzati falak, kerítések, lépcsők, szegélykövek Felhasználási útmutató A TEGULA fal falrendszer szabadalmi oltalom alatt áll. TEGULA fal - a sokoldalú falazórendszer TEGULA fal normál falkő,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCL 32 BIS TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCL 32 BIS. A készülék típusazonosítója: 38 kg 230 V 50 Hz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCL 32 BIS TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCL 32 BIS. A készülék típusazonosítója: 38 kg 230 V 50 Hz Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Meleg levegõ teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény:

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás

Szerelési és karbantartási utasítás 630 8889 00/06 HU Szakemberek számára Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE55 speciális olaj-/gáztüzelésű kazán A szerelés és karbantartás előtt kérjük gondosan átolvasni Előszó Ehhez az utasításhoz

Részletesebben

90 Seconds 90 másodperces ragasztó

90 Seconds 90 másodperces ragasztó Araldite (XD 4428 / XD 44) Kétkomponensű epoxy ragasztó háztartási és ipari felhasználásra Főbb jellemzők: Nagyon gyors kötés szobahőmérsékleten Transzparens / halvány szín 1 : 1 keverési arány Oldószermentes

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

BMS-Consulting Bt. - MF-604-Hangos shopping jegyzet - verzió: 2.0 / 2007.07.08.

BMS-Consulting Bt. - MF-604-Hangos shopping jegyzet - verzió: 2.0 / 2007.07.08. A Termék I. 2007.11. Ajka köszönés 0.56 1.05 0.56 be. Részletesen kikérdezi. Nappali, régi padlószőnyeg felszedik. Elmondja milyen parketták vannak. Kávé. Bemutató panelt nézik. Ingyenes fólia és szegélyléc.

Részletesebben

... az otthon melege. lapradiátorok

... az otthon melege. lapradiátorok ... az otthon melege lapradiátorok 08/2013 Gyors hozzáférés az aktuális információkhoz Tekintse meg ajánlatunkat a mobiltelefonján Az ajánlatunkat mostantól a mobiltelefonján is megnézheti. Olvassa be

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A RIASZTÓ RENDSZEREK TERVEZÉSÉHEZ, TELEPÍTÉSÉHEZ

TÁJÉKOZTATÓ A RIASZTÓ RENDSZEREK TERVEZÉSÉHEZ, TELEPÍTÉSÉHEZ TÁJÉKOZTATÓ A RIASZTÓ RENDSZEREK TERVEZÉSÉHEZ, TELEPÍTÉSÉHEZ 1. Tervezés új rendszer esetén Az ajánlat kidolgozásához a védend területr l felmérést készítünk. Az ajánlathoz szükséges Megbízónk által átadott

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők Mercato térkő vegyes színekben mercato 18 xkluzív térkő E xkluzív tér kő E mercato mercato színminták Antracit Őzbarna Szürke Mogyoró Piros Narancs A satírozott felület, a

Részletesebben

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás Bemutatkozás A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozásként, Kft. formájában folytatta

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

Bútordesign különszám!

Bútordesign különszám! XIII. évfolyam 4. szám 2011. július A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Mestermunkák olasz módra: megújult tömörfa ajtó választék 2-5. oldal Amikor a méret is számít: munkalapok nagyobb mélységgel

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát Mindenkinek lója van, csak nem tud róla! Miért? Komplett rendszer -

Részletesebben

Az acélkapu-motívumok áttekintése

Az acélkapu-motívumok áttekintése Az acélkapu-motívumok áttekintése 902 függőleges bordázat 968 acél bordázat vízszintesen 941 fekvő keresztfríz 957 acélbordás minta egy középső és két oldalsó profillal 984 acél panelborítás függőlegesen

Részletesebben

VIGYÁZAT! Ha a főzőlap felületén bármilyen repedés jelenik meg, azonnal kapcsolja le a készüléket a hálózatról. KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

VIGYÁZAT! Ha a főzőlap felületén bármilyen repedés jelenik meg, azonnal kapcsolja le a készüléket a hálózatról. KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ Kedves Vevő, megvásárolta a beépíthető elektromos készülékek új termékcsaládjának egyik termékét. Tanácsoljuk Önnek, olvassa át a jelen használati utasítást, és a benne

Részletesebben

Professzionális szigetelés Armaflex termékekkel

Professzionális szigetelés Armaflex termékekkel KIVITELEZÉSI ÚTMUTATÓ Professzionális szigetelés Armaflex termékekkel Professzionális szigetelés Armaflex termékekkel Tartalomjegyzék Általános tudnivalók Kivitelezésrol általában Idomkészítés Armaflex

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

Különösen ajánlott rugalmas és alakváltozásnak kitett nem-fém aljzatokhoz.

Különösen ajánlott rugalmas és alakváltozásnak kitett nem-fém aljzatokhoz. Ultramastic III Felhasználásra kész, fokozott terhelhetőségű, lecsúszásmentes, hosszú nyitott idejű ragasztó kerámia burkolóanyagok falra és padlóra történő ragasztásához EN 12004 SZERINTI BESOROLÁS Az

Részletesebben

EDELHOLZ tömörfa svédpadló fektetési lehetőségek

EDELHOLZ tömörfa svédpadló fektetési lehetőségek EDELHOLZ tömörfa svédpadló fektetési lehetőségek 1. Fektetés párnafára, csavarozással: A fektetés folyamata tulajdonképpen 3 lépésből áll: az aljzat előkészítése, párnafák elhelyezése, tényleges fektetés.

Részletesebben