J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 109 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 19-én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti ív szerint. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.) Dr. Szerencsés István polgármester tisztelettel köszöntötte a megjelent meghívottakat, képviselőket. Megállapította, hogy a képviselő-testületi ülés határozatképes, mivel 7 fő képviselőből 4 fő jelent meg, - Dr. Szerencsés István polgármester, Kóródi Anikó Zsuzsanna, Nemeczky László és Zsidei Andrásné képviselők - így az ülést megnyitotta. Távolmaradását bejelentette Gyenes László alpolgármester és Némethné Harsányi Katalin Julianna képviselő. Meghívottak: Pócs János országgyűlési képviselő Vári-Nagy Judit Jászapáti Járási Hivatal vezetője Vajda Anna Mária intézményvezető Bozóky János Általános Iskola Palotainé Szabó Éva intézményvezető Jászdózsai Mocorgó Óvoda Terjékiné Balázs Ágnes intézményvezető EAK Palotai Lászlóné kuratóriumi elnök Községi Szociális Otthont Létesítő Alapítvány Baranyi Sándor kuratóriumi elnök Jászdózsa Községért Közalapítvány Gyenes Margit HVB elnök Bártfai Dávid Konrád körzeti megbízott Lénárt János körzeti megbízott Kovács József bizottsági tag Botlik Tiborné jegyző Bollók László ügyintéző Bugyi Józsefné ügyintéző Seresné Fekete Erzsébet ügyintő Bolya Marianna ügyintéző Juhász Anett ügyintéző nem jelent meg megjelent nem jelent meg nem jelent meg megjelent nem jelent meg nem jelent meg megjelent nem jelent meg nem jelent meg megjelent megjelent megjelent megjelent megjelent megjelent megjelent Dr. Szerencsés István polgármester az írásos meghívóban kiküldött napirendi pontok megtárgyalását javasolta elfogadásra, azzal a módosítással, hogy a Beszámoló a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt évi üzemeltetési tevékenységéről, melynek előadója Dr. Szerencsés István polgármester, plusz napirendi pontként tárgyalja meg a képviselő-testület. Megkérdezte, a napirendekkel kapcsolatban van-e valakinek más javaslata?

2 110 Mivel más javaslat nem hangzott el, Dr. Szerencsés István polgármester javasolta a Képviselő-testületnek elfogadásra az írásos meghívóban kiküldött napirendi pontokat, azzal a módosítással, hogy a Beszámoló a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt évi üzemeltetési tevékenységéről, melynek előadója Dr. Szerencsés István polgármester, plusz napirendi pontként tárgyalja meg a képviselő-testület. A Képviselő-testület a határozati javaslatot 4 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta, és az alábbi önkormányzati határozatot hozta: 59/2014.(VI. 19.) határozata A Képviselő-testületi ülés napirendi pontjainak elfogadásáról. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbi napirendi pontok elfogadásáról döntött. Tájékoztatók: 1.) Tájékoztató a községi önkormányzat képviselő-testületének megválasztott képviselő lemondás miatt megüresedett képviselő hely betöltésére. Előadó: Gyenes Margit Helyi Választási Bizottság elnöke 2.) Dudás László 5122 Jászdózsa, Széchenyi út 68. szám alatti lakos eskütétele. 3.) Tájékoztató a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről. 4.) Tájékoztató a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Előadó: Botlik Tiborné jegyző Beszámolók: 5.) Beszámoló a Községi Szociális Otthont Létesítő Alapítvány évi gazdálkodásáról. Előadó: Palotai Lászlóné Kuratórium elnöke 6.) Beszámoló a Jászdózsa Községért Közalapítvány évi gazdálkodásáról. Előadó: Baranyi Sándor Kuratórium elnöke 7.) Beszámoló a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt évi üzemeltetési tevékenységéről. Döntést igénylő előterjesztések: 8.) Előterjesztés a Pénzügyi Bizottság tagjainak kiegészítésére, és a Pénzügyi Bizottság elnökének megválasztására.

3 111 9.) Előterjesztés Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének szervezeti és működési szabályzatáról szóló 6/2013. (III.29.) önkormányzati rendelet módosítására. 10.) Előterjesztés a települési köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló 14/2003./XI. 28./ sz. rendelete módosítására és a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotására. 11.) Előterjesztés a Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság és Jászdózsa községi Önkormányzat közötti közszolgáltatási szerződés elfogadására. 12.) Előterjesztés rendkívüli önkormányzati támogatás benyújtására a 7/2014. (I.31.) BM rendelet alapján. 13.) Előterjesztés a Jászdózsa, Jászapáti és Jászszentandrás Települések Önkormányzati Társulása tulajdonában lévő infokommunikációs hálózatra tett vételi ajánlat jóváhagyására. 14.) Előterjesztés a Jászdózsa, Pipa utca 3. szám alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról. 15.) Előterjesztés a B-2 jelű mélyfúrású kút (ártézi víz) kezelésére vonatkozó szerződés felülvizsgálatára. 16.) Előterjesztés a Római Katolikus Plébánia és Jászdózsa Község Önkormányzata között létrejött bérleti szerződés megszüntetésére. 17.) Előterjesztés együttműködési megállapodás aláírására a BVSC Birkózó Szakosztállyal. 1.)Dr. Szerencsés István polgármester Helyben 2.)Képviselő-testület tagjai Helyben 3.)Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István polgármester megkérdezte, hogy van-e valakinek kérdése, kíván-e valaki interpellálni.

4 112 Nemeczky László képviselő kérdése volt, hogy a szennyvízberuházással kapcsolatban van-e már előrelépés. Dr. Szerencsés István polgármester tájékoztatta a jelenlévőket, hogy még ebben a hónapban soron kívüli képviselő-testületi ülés kerül összehívásra, ahol dönteni kell a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívásáról. Elmondta, hogy minden esély megvan arra, hogy a beruházás megvalósuljon. Mivel további kérdés, interpelláció nem hangzott el, Dr. Szerencsés István polgármester az 1.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 1./ Napirendi pont: 1.) Tájékoztató a községi önkormányzat képviselő-testületének Gyenes Margit megválasztott képviselő lemondás miatt megüresedett HVB elnöke képviselő hely betöltésére. Gyenes Margit a Helyi Választási Bizottság elnöke az írásos anyagot szóban az alábbiakkal egészítette ki. - Tájékoztatta a jelenlévőket Balog Erika képviselő asszony lemondásáról, valamint a megüresedett képviselői helyhez kapcsolódó HVB döntésről. Sok sikert és jó egészséget kívánt Dudás Lászlónak és átadta a megbízólevelét. Dr. Szerencsés István polgármester az 2.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 2./ Napirendi pont: 2.) Dudás László 5122 Jászdózsa, Széchenyi út 68. szám Dr. Szerencsés István alatti lakos eskütétele. polgármester Dudás László 5122 Jászdózsa, Széchenyi út 68. szám alatti lakos az esküt letette, így a képviselő-testület 5 főre egészült ki. Dr. Szerencsés István polgármester a 3.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 3./ Napirendi pont: 3.) Tájékoztató a két ülés között történt fontosabb eseményekről, Dr. Szerencsés István átruházott hatáskörben hozott döntésekről. polgármester Dr. Szerencsés István polgármester a napirend előadója a napirendet szóban az alábbiakkal egészítette ki.

5 113 - Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az Ivóvízminőség-javító beruházás tényleges kezdő időpontja még nem ismert, jelenleg a kiviteli tervek elkészítése van folyamatban, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt-vel a beruházás kapcsán a kapcsolatfelvétel megtörtént. Elmondta, hogy a közötti UNIOS-s fejlesztési ciklusban Jászdózsa település az egészségház felújítására valamint a Jászsági Régészeti Skanzen 1. ütemére tud majd pályázatot benyújtani az előzetes jóváhagyás alapján. Az egészségház épülete rendkívül rossz állapotban van, annak felújítása elengedhetetlen, a tervezési folyamat már elindult. Elmondta, hogy minden képviselő megkapta az önkormányzat pénzügyi helyzetéről szóló tájékoztatót. A működés nincs veszélyben, július, augusztusban a pénzügyi helyzet kissé romlik, de azt követően ismét helyre fog állni. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy június 5-én személyes találkozáson vett részt Pócs János országgyűlési Úrral, melynek célja az volt, hogy a január 4- i út átadás során szó esett arról, hogy Jászárokszállás irányába a kritikus útszakaszok felújítására is sor fog kerülni a tavaszon. Országgyűlési képviselő Úr ígéretet tett arra, hogy a mostani képviselő-testületi ülésig tájékoztatni fogja telefonon az üggyel kapcsolatban. Azonban erre nem került sor. Véleménye volt, hogy elvárható lenne, hogy ha ígéretet kapott a település a fejújításra, akkor az meg is valósuljon, illetve az is, hogy ha ígéret van a tájékoztatásra, akkor ez is megtörténjen. Elmondta, hogy tudomásul tudja venni, ha nem valósul meg a felújítás, azonban a tájékoztatás elmaradását nem fogadja el. Elmondta, hogy Jászákóhalmán az útfelújítás miatt, sokan veszik igénybe ezt az útvonalat, ami rendkívül rossz állapotban van. Kérte a Képviselő-testület tagjait, hogy hatalmazzák fel arra, hogy a képviselő-testület nevében a Jászárokszállás felé vezető út kritikus szakaszaival kapcsolatban keresse meg az országgyűlési képviselő urat, kérje a fejújításban közbenjárást, továbbá kérjen tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy van-e lehetőség a felújításra és milyen határidőn belül. Zsidei Andrásné képviselő elmondta, hogy a könyvtár épületében lévő körzeti megbízotti irodában ritkábban van jelen a körzeti megbízott, régebben többször voltak jelen a rendőrök. Kérdése volt, hogy ennek mi az oka. Továbbá elmondta, hogy a könyvtárat felkeresik olyan személyek, melyek nem megfelelő magatartást tanúsítanak. Egyes esetekben jó lenne, ha a körzeti megbízottakat el lehetne érni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, hogy ő találkozik a településen rendőrökkel. Véleménye volt, hogy a településen rend van, a kmb-s irodában minden technikai feltétel biztosítva van a munkához. Botlik Tiborné jegyző tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a Jászárokszálláson ő vett részt a rendőrség által szervezett fórumon, ahol a jászberényi rendőrfőkapitány tájékoztatta a jelenlévőket a közbiztonság helyzetéről, a tapasztalatokról. Elmondta, hogy a rendőrfőkapitány minden illetékes település polgármesterével tartja a kapcsolatot. Elmondta, hogy a településen sok üres ingatlan van, viszont örül annak, hogy nem jellemző ezen lakatlan ingatlanok feltörése. A településen a közbiztonság jónak mondható. Elmondta továbbá, hogy a településen ő is észleli a folyamatos rendőri jelenlétet. Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselő elmondta, hogy ő is sűrűn találkozik a rendőrökkel a településen és telefonon el lehet őket érni. Kovács József pénzügyi bizottsági tag kérdése volt, hogy a menetrend egyeztetés kapcsán

6 114 tartott értekezleten szó esett-e a vasútállomás és a vasúti sín állapotáról. Továbbá kérdése volt, hogy a Jászdózsa Jászapáti útvonalon buszjárat pár indításáról volt-e szó. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, hogy minden erre irányuló kormányzati intézkedés a leghátrányosabban érintette a települést. Elmondta, hogy a közösségi közlekedés fejlesztése a Jászságban című projekt része volt a vasútállomás és szolgálati lakás kialakítása, azonban 80%-os saját forrást igényelt volna a beruházás, így az önkormányzat ezt nem tudta felvállalni. Továbbá elmondta, hogy ez nem önkormányzati feladat, viszont véleménye volt, hogy megérdemelné a település, hogy rendes vasúti megállóval rendelkezzen. Elmondta, hogy a menetrend egyeztetésen a települést érintő problémák nem kerültek szóba, ebben a szakaszban már nem lehet döntéseket megváltoztatni, ezek magasabb szinteken dőlnek el. Vári Nagy Judit a Jászapáti Járási Hivatal vezetője tájékoztatta a jelenlévőket, hogy tavaly egész évben levelezett és egyeztetett a buszjárat pár ügyében. A járatpár indítása ~40 millió Ft-ba kerülne, és emellett elvárják, hogy a megfelelő utaslétszám biztosítva legyen. Elmondta, hogy lakossági bejelentések alapján újra el lehetne indulni ebben az ügyben. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, hogy minden intézkedést megfelelően alá kell támasztani kormányzati szinten is. Ha központilag kevesebb pénz áll rendelkezésre, a kihasználatlan járatokat megszüntetik. Elmondta, hogy a településen nincs felháborodás, azonban véleménye volt, hogy az önkormányzat ezen törekvését nem kellene feladni. Szerencsés István polgármester először javasolta, Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének hogy a képviselő-testület hatalmazza fel arra, hogy a képviselő-testület nevében a Jászárokszállás felé vezető út kritikus szakaszaival kapcsolatban keresse meg az országgyűlési képviselő urat, kérje a fejújításban közbenjárást, továbbá kérjen tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy van-e lehetőség a felújításra és amennyiben igen, milyen határidőn belül. önkormányzati határozatot hozta. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 60/2014.(VI.19.) határozata: Jászárokszállás felé vezető bekötőút kritikus szakaszaival kapcsolatos megkeresésről. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza Dr. Szerencsés István polgármestert, hogy Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete nevében keresse meg Pócs János országgyűlési képviselő Urat, a Jászárokszállás felé vezető bekötőút kritikus szakaszaival kapcsolatban, kérje a felújításban a közbenjárást, továbbá kérjen tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy van-e lehetőség a felújításra és milyen határidőn belül. 1./ Dr. Szerencsés István polgármester 2./ Önkormányzati képviselők Helyben 3./ Irattár

7 115 Ezt követően Dr. Szerencsés István polgármester másodszor javasolta, Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről szóló tájékoztató elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 61/2014.(VI.19.) határozata: A két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről szóló tájékoztatót elfogadta. 1./ Dr. Szerencsés István polgármester 2./ Képviselő-testület tagjai 3./ Irattár Dr. Szerencsés István polgármester a 4.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 4./ Napirendi pont: 4.) Tájékoztató a lejárt határidejű határozatok Botlik Tiborné végrehajtásáról. jegyző Botlik Tiborné jegyző a napirend előadója az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Szerencsés István polgármester javasolta a Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a lejárt idejű határozatok végrehajtásáról szóló tájékoztató elfogadását a határozati javaslattal együtt. A Képviselő-testület a javaslatot 4 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett elfogadta, és az alábbi önkormányzati határozatot hozta. 62/2014. (VI.19.) határozata Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

8 116 Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi. 1./ Dr. Szerencsés István polgármester 2./ Önkormányzati képviselők Helyben 3./ Irattár Dr. Szerencsés István polgármester az 5.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 5./ Napirendi pont: 5.) Beszámoló a Községi Szociális Otthont Létesítő Palotai Lászlóné Alapítvány évi gazdálkodásáról. Kuratóriumi Elnök Dr. Szerencsés István polgármester tájékoztatta a jelenlévőket, hogy Palotai Lászlóné a kuratórium elnöke az ülésen nem tud részt venni. Nemeczky László képviselő véleménye volt, hogy ha vállal valaki valamilyen társadalmi feladatot, azt érezze kötelezettségének. Elmondta, hogy nem tudja a beszámolót támogatni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, hogy jó lett volna, ha a kuratórium elnöke részt tud venni az ülésen, azonban az írásos anyag elegendő a napirend tárgyalásához. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a Községi Szociális Otthont Létesítő Alapítvány évi gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadását a határozati javaslattal együtt. A Képviselő-testület a javaslatot 3 igen szavazattal, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodás mellett elfogadta, az alábbi önkormányzati határozatot hozta. 63/2014. (VI. 19.) határozata A Községi Szociális Otthont Létesítő Alapítvány évi beszámolójának elfogadásáról. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztés szerinti Községi Szociális Otthont Létesítő Alapítvány Kuratóriumának évi tevékenységéről készült beszámolót elfogadta.

9 117 Felelős: Palotai Lászlóné kuratóriumi elnök Határidő: folyamatos 1./ Dr. Szerencsés István polgármester Helyben 2./ Palotai Lászlóné a Községi Szociális Otthont Létesítő Alapítvány Kuratóriumának elnöke 3./ Önkormányzati képviselők Helyben 4./ Irattár Dr. Szerencsés István polgármester a 6.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 6./ Napirendi pont: 6.) Beszámoló a Jászdózsa Községért Közalapítvány Baranyi Sándor évi gazdálkodásáról. Kuratórium Elnöke Dr. Szerencsés István polgármester tájékoztatta a jelenlévőket, hogy Baranyi Sándor a kuratórium elnöke jelezte, hogy az ülésen nem tud részt venni, helyette Túri Lászlóné az alapítvány könyvelőjét bízta meg az ülésen való képviselettel, azonban ő sem jelent meg. Nemeczky László képviselő elmondta, hogy ezen alapítvány esetében is ugyanaz a véleménye, mint az előző napirend kapcsán. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a Jászdózsa Községér Közalapítvány évi gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadását a határozati javaslattal együtt. A Képviselő-testület a javaslatot 3 igen szavazattal, 1 nem szavazattal, és 1 tartózkodás mellett elfogadta, az alábbi önkormányzati határozatot hozta. Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 64/2014. (VI.19.) határozata A Jászdózsa Községért Közalapítvány évi beszámolójának elfogadásáról. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztés szerinti Jászdózsa Községért Közalapítvány Kuratóriumának évi tevékenységéről készült beszámolót elfogadta.

10 118 Felelős: Baranyi Sándor kuratóriumi elnök Határidő: folyamatos 1./ Dr. Szerencsés István polgármester Helyben 2./ Baranyi Sándor a Jászdózsa Községért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke 3./ Önkormányzati képviselők Helyben 4./ Irattár Dr. Szerencsés István polgármester a 7.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 7./ Napirendi pont: 7.) Beszámoló a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Dr. Szerencsés István évi üzemeltetési tevékenységéről. polgármester Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületnek a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt évi üzemeltetési tevékenységéről szóló beszámoló elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. 65/2014. (VI.19.) határozata A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt évi üzemetetési tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt évi üzemeltetési tevékenységéről szóló beszámolót előterjesztés szerinti formában elfogadta. 1.) Dr. Szerencsés István polgármester helyben

11 119 2.) Képviselő-testület tagjai helyben 3.) Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt Szolnok, Kossuth Lajos út 5. 4.) Irattár helyben Dr. Szerencsés István polgármester a 8.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 8./ Napirendi pont: 8.)Előterjesztés a Pénzügyi Bizottság tagjainak Dr. Szerencsés István kiegészítésére, és a Pénzügyi Bizottság elnökének polgármester megválasztására. Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökhelyettesét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnökhelyettese ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnökhelyettese bejelentette érintettségét. Szerencsés István polgármester először javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületnek, hogy Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselőt ne zárja ki a képviselőtestület a szavazásból. önkormányzati határozatot hozta. 66/2014.(VI.19.) határozat Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselő szavazásból történő kizárásáról. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött abban, hogy Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselőt nem zárja ki a szavazásból. 1.) Dr. Szerencsés István polgármester 2.) Képviselő-testület tagjai

12 120 Ezt követően Dr. Szerencsés István polgármester másodszor javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületnek, a Pénzügyi Bizottság tagjainak kiegészítéséről és a Pénzügyi Bizottság elnökének megválasztásáról szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. 67/2014.(VI.19.) határozat A Pénzügyi Bizottság tagjainak kiegészítéséről és a Pénzügyi Bizottság elnökének megválasztásáról. 1.) Jászdózsa község Önkormányzat képviselő-testülete döntött abban, hogy a Pénzügyi Bizottságba elnöknek választja Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselőt, valamint Pénzügyi Bizottság tagjává Némethné Harsányi Katalin Julianna képviselőt választotta. 2.) A képviselő-testület megbízza Botlik Tiborné jegyzőt, hogy a döntést vezesse át az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló 6/2013.(III.29.) önkormányzati rendeleten. Határidő: július 31. Felelős: Botlik Tiborné jegyző 1.) Dr. Szerencsés István polgármester helyben 2.) Botlik Tiborné jegyző helyben 3.) Önkormányzati képviselők 4.) Pénzügy helyben 6.) Irattár helyben Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselő megköszönte a bizalmat. Dr. Szerencsés István polgármester a 9.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 9./ Napirendi pont: 9.) Előterjesztés Jászdózsa Község Önkormányzata Dr. Szerencsés István Képviselő-testületének szervezeti és működési polgármester szabályzatáról szóló 6/2013.(III.29.) önkormányzati rendelet módosítására. Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság

13 121 állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének szervezeti és működési szabályzatáról szóló 6/2013.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló előterjesztés elfogadását a rendelettervezettel együtt. önkormányzati rendeletet alkotta. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(VI. 20.) rendelete szervezeti és működési szabályzatáról szóló 6/2013.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról. Dr. Szerencsés István polgármester a 10.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 10./ Napirendi pont: 10.) Előterjesztés a települési köztisztasággal, a Dr. Szerencsés István zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd polgármester és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló 14/2003./XI. 28./ sz. rendelete módosítására és a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotására. Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalásokat ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalásait, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi.

14 122 Szerencsés István polgármester először javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének a települési köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló 14/2003. (XI.28.) önkormányzat rendelet módosításáról szóló előterjesztés elfogadását a rendelettervezettel együtt. önkormányzati rendeletet alkotta. 9/2014. (VI.20.) rendelete A települési köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló 14/2003. (XI.28.) önkormányzat rendelet módosításáról. Ezt követően Dr. Szerencsés István polgármester másodszor javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló közszolgáltatásról szóló előterjesztés elfogadását a rendelettervezettel együtt. önkormányzati rendeletet alkotta. 10/2014. (VI.20.) rendelete A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtésére, elszállítására és elhelyezésére irányuló közszolgáltatásról. Dr. Szerencsés István polgármester a 11.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 11./ Napirendi pont: 11.) Előterjesztés a Tiszamenti Regionális Vízművek Dr. Szerencsés István Zártkörűen Működő Részvénytársaság és Jászdózsa polgármester Községi Önkormányzat közötti közszolgáltatási szerződés elfogadására. Dr. Szerencsés István polgármester, a napirend előadója az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnöke, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival.

15 123 Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata képviselőtestületének a Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság és Jászdózsa Községi Önkormányzat közötti közszolgáltatási szerződésről szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslatnak megfelelően. önkormányzati határozatot hozta. 68/2014.(VI.19.) határozata A Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság és a Jászdózsa Községi Önkormányzat közötti közszolgáltatási szerződés elfogadásáról. 1. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) elhatározza, hogy Jászdózsa Község Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatás biztosítása érdekében a január 1. napjától december 31. napjáig terjedő határozott időtartamra szólóan közszolgáltatási szerződést köt a Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal (székhely: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 5. cégjegyzékszám: ) mint Közszolgáltatóval a továbbiakban: Közszolgáltató a jelen határozat elválaszthatatlan mellékletét képező közszolgáltatási szerződésben szabályozott részletes feltételekkel. 2. A Képviselő-testület felhatalmazza Jászdózsa Község polgármesterét, hogy a közszolgáltatási szerződést az Önkormányzat képviseletében eljárva, a határozat mellékletét képező tartalommal a Közszolgáltatóval megkösse. Határidő: azonnal Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester 1. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnok 2. Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szolnok 3. Jegyző helyben

16 Pénzügyi Bizottság 5. Képviselő-testület valamennyi tagja 6. Irattár Dr. Szerencsés István polgármester a 12.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 12./ Napirendi pont: 12.) Előterjesztés rendkívüli önkormányzati támogatás Dr. Szerencsés István benyújtására a 7/2014. (I.31.) BM rendelet alapján. polgármester Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnökét ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata képviselőtestületének a rendkívüli önkormányzati támogatás benyújtásáról a 7/2014.(I.31.) BM rendelet alapján szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. 69/2014. (VI. 19.) határozata A évi kiegészítő támogatásáról szóló 7/2014. (I. 31.) BM rendeletben foglalt támogatás igény benyújtásáról. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött abban, hogy pályázatot nyújt be a évi kiegészítő támogatásáról szóló 7/2014. (I. 31.) BM rendeletben foglaltak szerint. Határidő: június 30. Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester Bollók László pénzügyi üi.

17 125 1./ Dr. Szerencsés István polgármester Helyben 2./ Bollók László pénzügyi előadó Helyben 3./ Önkormányzati képviselők Helyben Dr. Szerencsés István polgármester a 13.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 13./ Napirendi pont: 13.) Előterjesztés a Jászdózsa, Jászapáti és Jászszentandrás Dr. Szerencsés István Települések Önkormányzati Társulása tulajdonában polgármester lévő infokommunikációs hálózatra tett vételi ajánlat jóváhagyására. Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnökét ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a Jászdózsa, Jászapáti és Jászszentandrás Települések Önkormányzati Társulása tulajdonában lévő infokommunikációs hálózatra tett vételi ajánlat jóváhagyásáról szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt. A Képviselő-testület a javaslatot 4 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett elfogadta, és az alábbi önkormányzati határozatot hozta. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 70/2014. (VI.19.) határozata A Jászdózsa, Jászapáti és Jászszentandrás Települések Önkormányzati Társulása tulajdonában lévő infokommunikációs hálózatra tett vételi ajánlat jóváhagyásáról. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Jászdózsa, Jászapáti és Jászszentandrás Települések Önkormányzati Társulása (továbbiakban: Társulás)

18 126 tulajdonában lévő infokommunikációs hálózatra az Aktív-I Kft. a Budapesten, november 28-án kelt üzletrész adásvételi szerződésben biztosított opciós jogával élve a Társulásnak vételi ajánlatot tett, melyet a Képviselő-testület jóváhagy az alábbiak szerint: A hálózat könyv szerinti értéke az opciós vételi jog végén a Jászdózsa gesztorságú társulás vonatkozásában Ft, ezen összeg jelenérték számítás alapján 5%-os kamatot feltételezve a Jászdózsa gesztorságú társulás esetében Ft. A jogügylethez kapcsolódó szerződéstervezetet Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének ülésére jóváhagyás céljából be kell terjeszteni. Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester Határidő: folyamatos 1. Dr. Szerencsés István polgármester helyben 2. Képviselő-testület tagjai helyben 3. Aktív-I Kft. székhelyén 4. Jászdózsa, Jászapáti és Jászszentandrás Települések Önkormányzati Társulása helyben 5. Pénzügy helyben 6. Irattár helyben Dr. Szerencsés István polgármester a 14.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 14./ Napirendi pont: 14.) Előterjesztés a Jászdózsa, Pipa utca 3. szám alatti Dr. Szerencsés István ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról. polgármester Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi.

19 127 Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a Jászdózsa, Pipa utca 3. szám alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. 71/2014. (VI. 19.) határozata A Jászdózsa, Pipa utca 3. szám alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlás elfogadásáról. 1. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Jászdózsa, Pipa utca 3. szám alatti ingatlan felajánlását térítésmentesen, per- és tehermentesen, ajándékozás jogcímen elfogadja. Az ajándékozással összefüggő valamennyi költség Jászdózsa Községi Önkormányzatot terheli. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza Dr. Krikovics Istvánt az önkormányzat jogászát az ajándékozási szerződés elkészítésével, valamint megbízza Dr. Szerencsés István polgármestert az ajándékozási szerződés aláírásával. 2. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Jászdózsa, Pipa utca 3. szám alatti ingatlant az önkormányzat tulajdonába kerülését követően, valamint a hasonló önkormányzati telkek esetében, 1 Ft-os vételáron felajánlja fiatal pároknak, akik még nem rendelkeznek saját tulajdonú lakóingatlannal és vállalják, hogy a telket 4 éven belül beépítik és letelepednek Jászdózsán, továbbá vállalják, hogy 5 évig a településen laknak. Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester Határidő: július )Dr. Szerencsés István polgármester helyben 2.)Képviselő-testület tagjai helyben 3.)Hangyási István Attila tulajdonos 1239 Budapest, Elvira u )Dr. Krikovics István Jászberény 5.)Irattár Dr. Szerencsés István polgármester a 15.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte.

20 / Napirendi pont: 15.) Előterjesztés a B-2 jelű mélyfúrású kút (ártézi víz) Dr. Szerencsés István kezelésére vonatkozó szerződés felülvizsgálatára. polgármester Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban az alábbiakkal egészítette ki. - Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az előterjesztés elkészítésekor még nem állt rendelkezésre a Jászok Kincse Kft. ügyvezetője által írt levél. Ezt most kapta meg minden képviselő, kérte hogy olvassák el, mert a napirend kapcsán hozott döntést befolyásolhatja. A Kft. ügyvezetője a szerződésmódosítás hatálybalépésének időpontját január 1-vel kívánja meghatározni, figyelemmel arra, hogy a Kft-nek anyagi nehézségei vannak. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a B-2 jelű mélyfúrású kút (ártézi víz) kezelésére vonatkozó szerződés felülvizsgálatáról szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt, azzal a módosítással, hogy a jelenleg hatályos szerződés módosítása január 1-én lépjen hatályba. önkormányzati határozatot hozta. 72/2014. (VI. 19.) határozata A B-2 jelű mélyfúrású kút (ártézi víz) kezelésére vonatkozó szerződés módosításáról. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Jászdózsán december 19.-én kelt Jászdózsa Község Önkormányzata és a Jászok Kincse Környezetgazdálkodási Kft. között a B-2 jelű kút kezelésére létrejött vállalkozói szerződést (Kezelési és Vízbiztosítási Szerződést) az alábbi módosításokat kezdeményezi január 1. hatállyal: A vállalkozói szerződés az alábbi pontokkal egészül ki:

21 129 1./ A vízkészlet használati járulékot Jászdózsa Községi Önkormányzat továbbterheli a kezelőre. 2./ A kút, a vízgépház és a hozzátartozó berendezés, felszerelések karbantartási kötelezettségén túl a felújítási, pótlási kötelezettség is a kezelő kötelezettsége. Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza Dr. Szerencsés István polgármestert a szerződésmódosítás aláírására. A szerződésmódosítás a határozat mellékletét képezi. Határidő: június 30. Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester 1.) Dr. Szerencsés István polgármester helyben 2.) Képviselő-testület tagjai helyben 3.) Jászok Kincse Környezetgazdálkodási Kft Jászdózsa, Széchenyi út 2. 4.) Pénzügy helyben 5.) Irattár helyben Dr. Szerencsés István polgármester a 16.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 16./ Napirendi pont: 16.) Előterjesztés a Római Katolikus Plébánia és Jászdózsa Dr. Szerencsés István Község Önkormányzata között létrejött bérleti szerződés polgármester megszüntetésére. Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének a Római Katolikus Plébánia és Jászdózsa Község Önkormányzata között létrejött

22 130 bérleti szerződés megszüntetéséről szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. 73/2014. (VI. 19.) határozata A Római Katolikus Plébánia és Jászdózsa Község Önkormányzata között létrejött bérleti szerződés megszüntetéséről. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Római Katolikus Egyház saját tulajdonát képező Jászdózsa, Szent Mihály tér 4. (hrsz: 3) ingatlanának udvarából 300 m2 területre Jászdózsán március 21-én kelt a Római Katolikus Plébánia és Jászdózsa Község Önkormányzata között létrejött bérleti szerződést közös megegyezéssel július 31-i hatállyal megszünteti. Ezzel egyidejűleg a Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének a 32/2008. (III.20.) határozata hatályát veszti. Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester Határidő: július ) Dr. Szerencsés István polgármester helyben 2.) Képviselő-testület tagjai helyben 3.) Római Katolikus Plébánia 5121 Jászjákóhalma, Fő út ) Mocorgó Óvoda Intézményvezetője 5122 Jászdózsa, Szent Mihály tér 5. 5.) Irattár helyben Dr. Szerencsés István polgármester a 17.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 17./ Napirendi pont: 17.) Előterjesztés együttműködési megállapodás aláírására Dr. Szerencsés István a BVSC Birkózó Szakosztállyal. polgármester Dr. Szerencsés István polgármester az írásos anyagot szóban nem kívánta kiegészíteni.

23 131 Dr. Szerencsés István polgármester elmondta, a Pénzügyi Bizottság ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Kóródi Anikó Zsuzsannát a Pénzügyi Bizottság elnökét, hogy a bizottság állásfoglalását ismertesse a képviselő-testület tagjaival. Kóródi Anikó Zsuzsanna a bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását, mely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Szerencsés István polgármester javasolta Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselőtestületének együttműködési megállapodás aláírására a BVSC Birkózó Szakosztállyal szóló előterjesztés elfogadását a határozati javaslattal együtt. önkormányzati határozatot hozta. 74/2014. (VI. 19.) határozata Együttműködési megállapodás aláírására a BVSC Birkózó Szakosztállyal. 1.) Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött abban, hogy együttműködési megállapodást köt a BVSC Birkózó Szakosztállyal. 2.) Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza Dr. Szerencsés István polgármestert az előterjesztés melléklete szerint Együttműködési megállapodás aláírására. 3.) A megállapodás teljesítéséhez szükséges, évre vonatkozó forrást, melynek összege Ft a település költségvetési rendeletében biztosítani szükséges a többletbevételek terhére. Az összeget a soron következő költségvetési előirányzat módosításkor be kell tervezni. Határidő: június 30. Felelős: Dr. Szerencsés István polgármester 1./ Dr. Szerencsés István polgármester Helyben 2./ Bollók László pénzügyi előadó Helyben 3./ Önkormányzati képviselők Helyben 4./ BVSC Birkózó Szakosztály Budapest Ezt követően Dr. Szerencsés István polgármester megkérdezte, hogy van-e valakinek közérdekű bejelentése.

24 132 Botlik Tiborné jegyző elmondta, hogy a Pénzügyi Bizottság ülésén felmerült a településen lévő elhanyagolt ingatlanok helyzete. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a tegnapi és a mai nap folyamán a polgármesteri hivatal dolgozói az egész településre kiterjedően elvégezték a helyszíni bejárást. ~ 100 ingatlan esetében szükséges intézkedni, a felszólítások kiküldése megkezdődött. Továbbá 94 lakatlan ingatlan kerül felmérésre, melyből 19 romos. Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselő a piaccal kapcsolatban elmondta, hogy érkeztek hozzá észrevételek azzal kapcsolatban, hogy túl magasan van megállapítva a helypénz. Botlik Tiborné jegyző elmondta, hogy a piaci helyhasználati díjak nem változtak az elmúlt évekhez képest. Véleménye volt, hogy a környező településekhez képest lényegesen olcsóbb a településen a piaci helypénz. Továbbá elmondta, hogy április 1-től további kedvezményeket kaptak a helyi vállalkozók és az őstermelők. Zsidei Andrásné képviselő elmondta, hogy közeleg a Dósai Napok időpontja, kérte a képviselőket, és a polgármesteri hivatal dolgozóit, hogy a szervezésben segítsenek. Dr. Szerencsés István polgármester az Alkotótábor résztvevőinek fogadására vasárnap 17 órára tisztelettel meghívta a képviselőket és bizottsági tagokat. Mivel a Képviselő-testület rendes ülésén más napirend, hozzászólás, javaslat, vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István polgármester megköszönte a részvételt és az ülést órakor bezárta. A képviselő-testület zárt ülésen folytatta tovább munkáját. Kmf. Dr. Szerencsés István Botlik Tiborné polgármester jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 15-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 104 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. június 13-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 83 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. június 23-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 42 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. március 11- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 97 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 8-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 206 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. december 12.-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza polgármesteri iroda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 116 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 22- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A Községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.)

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.) 173 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23- án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A Községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. március 6-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 45 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. május 26-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 43 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 12- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza polgármesteri iroda mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 180 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 25 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. február 18-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 91 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. május 28-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. január 28-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. március 25- én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mellékelt jelenléti ív szerint. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mellékelt jelenléti ív szerint. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze. 93 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2016. november 22- én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 174 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 27-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 209 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 29- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 142 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 13-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Községháza polgármesteri iroda Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 30 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. április 21-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén. Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 168 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 15-én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 132 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 15-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: Dr. Szerencsés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. július 30i képviselő testületi üléséről M u t a t ó: Határozat: Rendelet Tárgy: 147/2013.(VII.30.) Határozat 148/2013.(VII.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Szalmási Tamás Ferencné

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Szalmási Tamás Ferencné J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 21- én megtartott rendes, nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA XVI. Iktatószám: 280-10/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2016. július 12-i n y í l t, s o r o n k í vü l i üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 27-én 15.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 12-én megtartott közmeghallgatással egybekapcsolt rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 125 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Községháza nagyterme Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-9/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám:..-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 194 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 12-én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 12.-én 17 óra 45 perctől megtartott üléséről

Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 12.-én 17 óra 45 perctől megtartott üléséről 1 Kecskéd Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2852. Kecskéd, Vasút u. 105. Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. február 12.-én 17 óra 45 perctől megtartott üléséről

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám:..-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 600-19/2014. iktatószám 19. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-6/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-8/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 29. napján 14,00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. 173/1/2014. Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. Rendelet: 1/2014.(I. 30.) önkormányzati rendelet a települési

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 19-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 19-i nyilvános ülésére 3. napirendi pont Nyirád Község Önkormányzata Polgármesterétől 8454 Nyirád, Szabadság u. 3. Tel./fax: 88/235-001; 88/506-070 e-mail: hivatal@nyirad.hu Ügyszám: 87-7/2015. Előterjesztő: Sarkadi-Nagy András

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 117/2017.(XI.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 5/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. március 4 én megtartott ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 5/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. március 4 én megtartott ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. március 4 én megtartott ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. március

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 875-3/2015. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 62 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt jelenléti

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 156 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 11- én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó).

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 7/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. november 18-án (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. november 18-án (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének 18/2011. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. november 18-án (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 1.) Kötelező közszolgáltatások

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 90 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 29-én 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli képviselő-testületi

Részletesebben

Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel/Fax: 74/595-900. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel/Fax: 74/595-900. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel/Fax: 74/595-900. sz. példány Szám: 476-23/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Hunyadfalva Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 54/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Nagykörű Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 106/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyszombathely Község Polgármesterétől Bakonyszombathely 175-5/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyszombathely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 24-én 16.00 órától megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. Jegyzőkönyv Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Községháza Gilvánfa Az ülés ideje: 2014. október 22., 08.00 óra

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án 14 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án 14 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 469-5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat JEGYZŐKÖNYV Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-én, 13:00 órai kezdettel megtartott, Képviselő-testületi üléséről a Gamási Önkormányzat tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2018. január 25-én a Kéthelyi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Németh Lajos al Bartis László Imre képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án 15 órakor megtartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án 15 órakor megtartott ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 16-án 15 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Önkormányzati Hivatal Gátér, Petőfi S. u. 16. Jelen voltak:

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

Bogyiszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. évi ülésterve. A testületi ülések helye: Községháza, Bogyiszló, Kossuth utca 28.

Bogyiszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. évi ülésterve. A testületi ülések helye: Községháza, Bogyiszló, Kossuth utca 28. Bogyiszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. évi ülésterve A képviselő-testületi ülés első napirendi pontja: A polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2019. 1/10 Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évi rendes üléseinek tervezett időpontjai: 2019. február 7. (csütörtök) 16:00

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu.

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 214 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó terem 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. január 16-án 14,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 65/2014.(VI.05.) Kt. Hat. A napirendi pontra tett javaslatról 66/2014.(VI.05.)

Részletesebben