J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 132 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: Dr. Szerencsés István Gyenes László al Balog Erika képviselő Bollók Etelka képviselő Kóródi Anikó Zsuzsanna képviselő Orosz István képviselő Meghívottak: 8 fő (jelenléti ív szerint) Dr. Szerencsés István tisztelettel köszöntötte a képviselő-testület tagjait, Szabó Benedekné jegyzőt, és Kovács Józsefet, a Pénzügyi Bizottság tagját. Megállapította, hogy a képviselő-testületi ülés határozatképes, mivel 7 fő képviselőből 6 fő jelent meg, így az ülést megnyitotta. Némethné Harsányi Katalin képviselő távolmaradását bejelentette, így az ülésről igazoltan van távol. Dr. Szerencsés István megkérdezte a képviselő-testület tagjait, hogy a lakosság megjelent képviselőinek hozzászólási jogot biztosítanak-e a napirendek tárgyalása során. A képviselő-testület 6 igen szavazattal, egyhangúlag a lakosság megjelent képviselőinek hozzászólási jogot biztosított. Dr. Szerencsés István ezek után megkérdezte a képviselőket, interpellációja, kérdése van-e valakinek. Az ülésen interpelláció, kérdés a képviselők részéről nem hangzott el. Ezek után Dr. Szerencsés István az alábbi napirendi pontok megtárgyalását javasolta az alábbi módosító javaslattal: javasolta, hogy egy újabb napirenddel kerüljön kiegészítésre a meghívóban kiküldött napirend: ismertette a napirendet és előterjesztőjét, valamint javasolta, hogy a 9./ napirendi pont kerüljön le a napirendek közül. A napirend törlésére azért kerül sor, mert a Jászdózsai Településgazdálkodási Kft. könyvelője a Pénzügyi Bizottság tegnapi ülésén tett észrevételei után felülvizsgálta az elkészített anyagot, és elmondása alapján a számítógépes program hibája miatt torz számok kerültek a táblázatokba. A program készítőjével felvette a kapcsolatot a hiba elhárítására, viszont ez idáig még nem sikerült a hibákat javítani. A napirendet május 30.-ig soron kívüli ülésen fogja tárgyalni a képviselő-testület. (az új napirendekkel kiegészített meghívó a jegyzőkönyv mellékletét képezi).

2 133 1./ Tájékoztató a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről. 2./ Tájékoztató lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő: Szabó Benedekné jegyző 3./ Előterjesztés a szabálysértési tényállást tartalmazó egyes rendeletek módosítására. Előterjesztő: Szabó Benedekné jegyző 4./ Előterjesztés a 14/2003.(XI. 28.) a települési köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló rendelet módosítására. 5./ Előterjesztés az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló a 13/2011.(XII.15.) önkormányzati rendelet módosítására, Jászdózsa község Önkormányzata által használt szakfeladat számok megállapítására. 6./ Előterjesztés a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására. 7./ Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfű-mentesítési Alap terhére, Jász-Nagykun-Szolnok megyében megvalósuló parlagfű-mentesítési tevékenységek támogatására benyújtandó pályázatról. 8./ Előterjesztés Jászdózsa Község Önkormányzatának tulajdonában lévő Deák Ferenc utca 1. szám alatti ingatlan értékesítéséről. 9./ Előterjesztés a Jászdózsai Településgazdálkodási Kft évi üzleti tervének elfogadásáról. 10./ Előterjesztés a Jászdózsai Vízmű Kft. javadalmazási szabályzatának módosítására. 11./ Előterjesztés szennyvíztisztító telep bejáratához szükséges tulajdonviszonyok rendezéséről. (új napirend!) 12./ Előterjesztés peren kívüli egyezség létrehozására. (zárt ülés!)

3 134 Dr. Szerencsés István megkérdezte a képviselőket, van-e más javaslat a napirendekre vonatkozóan? Mivel más javaslat nem hangzott el, a napirendek megtárgyalását a módosító javaslat alapján a képviselő-testület tagjai 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadták. Ezek után Dr. Szerencsés István az 1.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 1./ Napirendi pont: Tájékoztató a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről. Dr. Szerencsés István Dr. Szerencsés István az írásos anyagot az alábbiakkal egészítette ki. Elmondta, hogy az önkormányzat 4 hónapon keresztül 5 fő közfoglalkoztatottat fog alkalmazni az önkormányzati ingatlanok rendbe tételére. Ez kb. havi 10 eft kiadást jelent. Elmondta, hogy az önkormányzat és intézményei villámvédelmi, érintésvédelmi, tűzvédelmi szabályzatait el kell készíttetni, valamint a meglévő szabályzatokban leírt hiányosságokat pótolni kell. A szociális nyári étkeztetésről kérte a bizottság tagjainak véleményét. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a hétfői napon érkezett meg az önkormányzat által a Dósai Napok megrendezésére benyújtott pályázat határozata, melyben a pályázatban foglalt támogatási igényünknek helyt adtak, és a nettó kiadásra jutó támogatási összeg ,- Ft. A két ülés közötti beszámoló melléklete, melyet minden képviselő az ülés előtt kézhez kapott, a pénzügyi helyzetről szóló tájékoztató, valamint az ivóvízminőség-javító pályázattal kapcsolatos tájékoztató, mely az eddig végzett, valamint az elvégzendő feladatokról szól. Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirend pénzügyeket érintő pontjait, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban más vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete vegye tudomásul a szociális nyári étkeztetésről szóló tájékoztatót. Javasolta, értsenek egyet azzal, hogy az önkormányzat 4 hónapon keresztül 5 fő közfoglalkoztatottat alkalmazzon az önkormányzati tulajdonú ingatlanok rendbetételére. Valamint javasolta, hogy az önkormányzat és intézményei villámvédelmi, érintésvédelmi, tűzvédelmi szabályzatait a Polgármesteri Hivatal rendelje meg, valamint a meglévő szabályzatokban leírt hiányosságokat pótoltassa.

4 135 A határozati javaslatot a Képviselő-testület tagjai 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadták, és az alábbi határozatot hozták: 64/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: Az önkormányzat feladatkörét érintő kérdésekről. A képviselő-testület az önkormányzat feladatkörét érintő kérdésekben az alábbi döntést hozta: 1. Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy az önkormányzat 4 hónapon keresztül 5 fő közfoglalkoztatottat alkalmaz az önkormányzati tulajdonú intézmények rendbe tételére. Két ingatlan tekintetében (Vermek u. 6. sz. illetve a Katalin u. 28. sz.) alatti ingatlanok bontási engedélyezési eljárás megindítására felhatalmazza Dr. Szerencsés István t. Határidő: azonnal Felelős: Dr. Szerencsés István 2. A Képviselő-testület javasolta, hogy az önkormányzat és intézményei villámvédelmi, érintésvédelmi, tűzvédelmi szabályzatait a Polgármesteri Hivatal készíttesse el, valamint a meglévő szabályzatokban leírt hiányosságokat pótoltassa. Határidő: azonnal Felelős: Szabó Benedekné jegyző 3. A Képviselő-testület tudomásul vette a nyári étkeztetésről szóló tájékoztatót. 1. Dr. Szerencsés István 2. Képviselő-testület tagjai 3. Polgármesteri Hivatal Szabó Benedekné jegyző 4. Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről szóló tájékoztatót. 65/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről.

5 136 Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselőtestülete a két ülés között történt fontosabb eseményekről, átruházott hatáskörben hozott döntésekről szóló tájékoztatót elfogadta. 1./ Dr. Szerencsés István 2./ Képviselő-testület tagjai 3./ Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István a 2. napirendi pont megtárgyalását kezdeményezte. 2./ Napirendi pont: Tájékoztató lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Szabó Benedekné jegyző Dr. Szerencsés István megkérdezte a napirend előadóját, az írásos anyagot szóban ki kívánja-e egészíteni? Szabó Benedekné jegyző az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István ezek után megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Gyenes László al elmondta, a Szent Mihály téri szobor javítása folyamatban van, viszont a képviselő-testület által elfogadott alternatívától eltértek, mert a munkafolyamat közben rájöttek, hogy a talpkő máshol is reped. Az új verzió szerint a követ kiemelik, és a szobrot új kőre állítanák fel. A szobor készítője és a vállalkozó folyamatosan egyeztet, a munka folyik. Bollók Etelka képviselő elmondta, ebben a dologban rugalmasnak kell lenni a képviselőtestületnek, nem szakemberek, a vállalkozó és a szobor készítője hadd végezzék a munkát, Ők értenek hozzá. Mivel a napirenddel kapcsolatban további kérdés, vélemény, más javaslat nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló tájékoztatót. 66/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatokról szóló tájékoztatót

6 137 tudomásul veszi. 1./ Dr. Szerencsés István 2./ Önkormányzati képviselők Helyben 3./ Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István a 3. napirendi pont megtárgyalását kezdeményezte. 3./ Napirendi pont: Előterjesztés a szabálysértési tényállást tartalmazó egyes rendeletek módosítására. Szabó Benedekné jegyző Dr. Szerencsés István megkérdezte a napirend előadóját, hogy az írásos anyagot ki kívánja-e egészíteni? Szabó Benedekné jegyző elmondta, a rendeletet május 31.-ig kötelezően meg kell alkotni. Dr. Szerencsés István megköszönte a kiegészítést, majd megkérte a képviselőtestület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke a napirenddel kapcsolatban ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban további kérdés, vélemény, más javaslat nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2012. (V.16.) önkormányzati rendeletét a szabálysértési tényállást tartalmazó egyes rendeletek módosításáról. nélkül elfogadta, és az alábbi önkormányzati rendeletet alkotta: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 13/2012./V.16./ rendelete: A szabálysértési tényállást tartalmazó egyes rendeletek módosításáról. Ezek után Dr. Szerencsés István a 4.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 4./ Napirendi pont:

7 138 Előterjesztés a 14/2003.(XI. 28.) a települési Dr. szerencsés István köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló rendelet módosítására. Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István ezek után megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Szabó Benedekné jegyző elmondta, szintén törvényi változás miatt vált szükségessé a rendelet módosítása. Dr. Szerencsés István elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke a napirenddel kapcsolatban ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban további kérdés, vélemény, más javaslat nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2012. (V.16.) önkormányzati rendeletét a 14/2003.(XI. 28.) a települési köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló rendelet módosításáról. nélkül elfogadta, és az alábbi önkormányzati rendeletet alkotta: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012./V.16./ rendelete: A 14/2003.(XI. 28.) a települési köztisztasággal, a zöldterület és parkfenntartással, a települési szilárd és folyékony hulladékkal összefüggő feladatok végrehajtásáról szóló rendelet módosításáról. Ezek után Dr. Szerencsés István az 5.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 5./ Napirendi pont: Előterjesztés az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló a 13/2011.(XII.15.) önkormányzati rendelet módosítására, Jászdózsa község Önkormányzata által használt Dr. Szerencsés István

8 139 szakfeladat számok megállapítására. Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Dr. Szerencsés István ezek után megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Szabó Benedekné jegyző elmondta, szintén törvényi változás miatt vált szükségessé a rendelet módosítása. Dr. Szerencsés István elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke a napirenddel kapcsolatban ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban további kérdés, vélemény, más javaslat nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2012. (V.16.) önkormányzati rendeletét az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 13/2011.(XII.15.) önkormányzati rendeletének módosításáról. nélkül elfogadta, és az alábbi önkormányzati rendeletet alkotta: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012./V.16./ rendelete: Az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 13/2011.(XII.15.) önkormányzati rendeletének módosításáról. Ezek után Dr. Szerencsés István javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el Az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 13/2011. (XII.15.) önkormányzati rendelet 3. függelékét képező, Jászdózsa Község Önkormányzata által használt szakfeladatszámok megállapításáról szóló határozati javaslatot. 67/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: Az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 13/2011. (XII.15.) önkormányzati rendelet 3. függelékét képező, Jászdózsa Község Önkormányzata által használt szakfeladatszámok megállapításáról. 1. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 18. -ában foglaltak alapján az Önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 13/2011. (XII.15.) önkormányzati rendelet önkormányzati rendelet 3. függelékét képező, a Jászdózsa Község Önkormányzata

9 140 által használt szakfeladatszámokat jelen határozat melléklete szerint állapítja meg. 2. A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatal pénzügyi ügyintézőjét, hogy a mellékletben megállapított szakfeladat számokat a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága részére küldje meg. Határidő: május 22. Felelős: Bollók László pénzügyi ügyintéző 1. Dr. Szerencsés István 2. Képviselő-testület tagjai 3. Polgármesteri Hivatal Bollók László 4. JNSZM Kormányhivatal - Szolnok 5. Irattár Ezek után Bollók Etelka bizottsági elnök a 6.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 6./ Napirendi pont: Előterjesztés a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására. Dr. Szerencsés István Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban más vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete fogadja el a napirend mellékletét képező határozati javaslatot. 68/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: Jászdózsa Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Alapító Okiratának módosításáról.

10 Jászdózsa község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 9. (4) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Kormányrendelet 5. -a alapján jóváhagyja a határozat mellékletét képező Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal módosított (1.sz. melléklet) valamint a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt lapító okiratát (2.sz. melléklet). 2. A Képviselő-testület felkéri Dr. Szerencsés István t a módosított, valamint a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okirat aláírására. Felelős: Dr. Szerencsés István Határidő: május A Képviselő-testület megbízza Jászdózsa Község Polgármesteri Hivatalt, hogy Jászdózsa Község Polgármesteri Hivatalának Alapító Okiratát küldje meg a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága Szolnok részére. Felelős: Bollók László pénzügyi ügyintéző Határidő: május A Képviselő-testület ezzel egyidejűleg hatályon kívül helyezi a Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Alapító Okiratának módosításáról szóló 98/2011. (VI.23.) képviselőtestületi határozatot. 1. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnok 2. Jászdózsa Község Jegyzője helyben 3. Polgármesteri Hivatal Pénzügy helyben 4. Dr. Szerencsés István helyben 5. Képviselő-testület tagjai 6. Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István a 7.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 7./ Napirendi pont:

11 142 Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfű-mentesítési Alap terhére, Jász-Nagykun-Szolnok megyében megvalósuló parlagfű-mentesítési tevékenységek támogatására benyújtandó pályázatról. Dr. Szerencsés István Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban más vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete fogadja el a napirend mellékletét képező határozati javaslatot. 69/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfű-mentesítési Alap terhére, Jász-Nagykun- Szolnok megyében megvalósuló parlagfű-mentesítési tevékenységek támogatására benyújtandó pályázatról. Jászdózsa Község Önkormányzatának képviselő-testülete döntött arról, hogy pályázatot nyújt be a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és 53 önkormányzat által létrehozott Parlagfűmentesítési Alapból a mentesítéshez szükséges eszközök beszerzésének támogatására. A benyújtandó pályázathoz az alábbiakat nyilatkozza: Az Ft saját erőt biztosítani fogja. Határidő: Felelős: Dr. Szerencsés István Seresné Fekete Erzsébet vezető-főtanácsos 1./ Dr. Szerencsés István Helyben 2./ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Szolnok 3./ Pénzügy Helyben 4./ Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István a 8.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte.

12 143 8./ Napirendi pont: Előterjesztés Jászdózsa Község Önkormányzatának tulajdonában lévő Deák Ferenc utca 1. szám alatti ingatlan értékesítéséről. Dr. Szerencsés István Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban más vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete fogadja el a napirend mellékletét képező határozati javaslatot. 70/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: Jászdózsa Község Önkormányzatának tulajdonában lévő Deák Ferenc utca 1. szám alatti ingatlan értékesítéséről. 1. Jászdózsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény a által meghatározott jogkörében eljárva, Jászdózsa Község Önkormányzatának vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 10/2009. (IV.30.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: rendelet) rendelkezéseknek megfelelően a jászdózsai 1513 hrsz.-ú, kivett üzlet megnevezésű, 1372 m 2 nagyságú, természetben Jászdózsán, a Deák Ferenc utca 1. szám alatt található ingatlan értékesítése érdekében a Jászsági Szuperinfó újságban, Jászdózsa Község Honlapján, illetőleg a Polgármesteri Hivatalban elhelyezett hirdetőtáblán pályázati felhívást tesz közzé. A pályázati felhívás közzétételének határideje május Az ingatlan vonatkozásában a felhívásban közzéteendő pályázati induló ár a Szikla 72 Kft. ingatlanforgalmi értékbecslő által meghatározott Ft. Az eredeti kikiáltási árat el nem érő vételi ajánlat esetén a kikiáltási ár nem szállítható le.

13 A versenyeztetés módja árverés. Az árverés lefolytatását Jászdózsa Község Önkormányzatának Pénzügyi Bizottsága végzi, a Pénzügyi Bizottság elnökének vezetésével. Az árverés ideje június 5. 9 óra. Az árverés helye: Polgármesteri Hivatal 5122 Jászdózsa, Szent Mihály tér 1. Tárgyalóterem. A Pénzügyi Bizottság javaslatot tesz a Képviselőtestületnek a pályázati eljárás nyertesére a következő képviselő-testületi ülésig. 4. A pályázatra beérkezett árajánlatokat a Képviselő-testület értékeli és határozatában a legjobb ajánlattevő javára dönt. A pályázatot a legmagasabb vételárat ajánló ajánlattevő nyeri. A pályázónak foglalóként a pályázati induló ár 10 %-át kell megfizetnie, amely sikeres pályázat esetén a vételárba beszámít. Az az árverező, aki az induló árnál nagyobb, de az árverési vételár alatti ajánlata miatt nem válik vevővé, a foglalót visszakapja. A Versenyeztetési Szabályzat és a Hirdetmény szövege a határozat mellékletét képezi. 1.) Dr. Szerencsés István 2.) Pénzügyi Bizottság tagjai 3.) Polgármesteri Hivatal ügyintézője 4.) Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István a 9.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 9./ Napirendi pont: Előterjesztés a Jászdózsai Településgazdálkodási Kft. Dr. Szerencsés István évi üzleti tervének elfogadásáról. Dr. Szerencsés István az írásos anyagot az alábbiakkal egészítette ki. Elmondta, hogy az írásos anyagból kitűnnek azok a gondok, melyek okot adnak arra, hogy el kell gondolkodni a Kft. további létén. Meg kellene a képviselő-testületnek határoznia egy irányt, hogy mi legyen a Kft. további sorsa. A Kft. ügyvezetője és a Polgármesteri Hivatal pénzügyi ügyintézője számoltak, terveztek, és arra a véleményre jutottak, hogy a jelenlegi létszámmal (egy fő főállású, 1 fő 6 órás, 1 fő 4 órás munkaviszony) nem tud a Kft. annyi nyereséget termelni, hogy fenntartsa magát. A településen viszont a munkák nem állhatnak le, a területek nem maradhatnak gondozatlanul, ehhez viszont ez a létszám nem elegendő. Nem egészséges az sem, hogy a Kft. ügyvezetője egyben anyagbeszerző, munkaszervezet irányító, pénztáros, és adminisztratív feladatokat is ellát. Az előterjesztésben szerepel alternatívaként a szakfeladaton történő feladatmegvalósítás. Ha a Kft. végelszámolással megszűnne, a 8 és 6 órás dolgozókat be lehetne hozni az önkormányzathoz szakfeladatra. A két fővel viszont munkajogilag el kell számolni. Kérte a testület tagjait, foglaljanak állást a kérdésben, javaslataikkal segítsék a lehetőségek feltárását.

14 145 Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Bollók Etelka képviselő javasolta, hogy a Képviselő-testülete ne fogadja el a Jászdózsai Településgazdálkodási Kft évi üzleti tervét addig, míg a Kft. könyvelőjével történt egyeztetés, valamint a mérlegben szereplő adatok pontosításra nem kerülnek, mivel ez a napirend összefügg az előző napirendi ponttal. Javasolta továbbá, hogy a Képviselő-testület a Kft évi tevékenységéről szóló beszámolót, illetve a Kft évi üzleti tervét május 30.-ig soron kívüli testületi ülésen tárgyalja meg. Javasolta továbbá, hogy a könyvelő készítse el a közötti időszakra a főbb mutatószámokat, hogy az ez évi működés is látható legyen, mert könnyebb lesz dönteni a Kft. sorsáról a számok ismeretében. Mivel a napirenddel kapcsolatban kérdés, vélemény, más javaslat nem hangzott el, Dr. szerencsés István polgármeser javasolta, hogy a Pénzügyi Bizottság elnökének módosító javaslata alapján Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete ne fogadja el a Jászdózsai Településgazdálkodási Kft évi üzleti tervét addig, míg a Kft. könyvelőjével történt egyeztetés, valamint a mérlegben szereplő adatok pontosításra nem kerülnek, mivel ez a napirend összefügg az előző napirendi ponttal. Javasolta továbbá, hogy a Képviselő-testület a Kft évi tevékenységéről szóló beszámolót, illetve a évi üzleti tervét május 30.-ig soron kívüli testületi ülésen tárgyalja meg. Javasolta továbbá, hogy a könyvelő készítse el a közötti időszakra a főbb mutatószámokat, hogy az ez évi működés is látható legyen, mert könnyebb lesz dönteni a Kft. sorsáról a számok ismeretében. 71/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Jászdózsai Településgazdálkodási Kft évi üzleti tervének elfogadásáról. Jászdózsa Község Képviselő-testülete a Jászdózsai Vízmű Kft évi üzleti tervét nem fogadja el addig, míg a Kft. könyvelőjével történt egyeztetés, valamint a mérlegben szereplő adatok pontosításra nem kerülnek, mivel ez a napirend összefügg az előző napirendi ponttal. A Képviselő-testület a Kft évi tevékenységéről szóló beszámolót, illetve a évi üzleti tervét május 30.-ig soron kívüli testületi ülésen tárgyalja meg. A Kft. könyvelője készítse el a közötti időszakra a főbb mutatószámokat, hogy az ez évi működés is látható legyen, mert könnyebb lesz dönteni a Kft.

15 146 sorsáról a számok ismeretében. Határidő: azonnal Felelős: Rédei Miklós ügyvezető 1. Dr. Szerencsés István 2. Pénzügyi Bizottság tagjai 3. Képviselő-testület tagjai 4. Odusné Molnár Rózsa Jászberény 5. Irattár Ezek után Bollók Etelka bizottsági elnök a 10.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 10./ Napirendi pont: Előterjesztés a Jászdózsai Vízmű Kft. javadalmazási szabályzatának módosítására. Dr. Szerencsés István Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban más vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete fogadja el a napirend mellékletét képező határozati javaslatot. 72/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Jászdózsai Vízmű Kft. javadalmazási szabályzatának módosításáról. Jászdózsa község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló évi XXXVIII. törvény 95/A., valamint a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 80. (4) bekezdése és a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló CII. törvény

16 (3) bekezdése alapján a Jászdózsai Vízmű Kft. javadalmazási szabályzatát a melléklet szerint módosítja, akként, hogy a Jászdózsai Vízmű Kft. helyébe a Jászdózsai Településgazdálkodási Kft lép. Az egységes szerkezetű javadalmazási szabályzat a határozat mellékletét képezi. Ezzel egyidejűleg a 14/2010.(II.11.) önkormányzati határozat hatályát veszti. 1.) Dr. Szerencsés István 2.) Rédei Miklós ügyvezető 3.) Dr. Krikovics István ügyvéd Jászberény 4.) Önkormányzati képviselők Helyben 5.) Szolnoki Törvényszék Cégbírósága Szolnok 6.) Irattár Ezek után Bollók Etelka bizottsági elnök a 12.) napirendi pont tárgyalását kezdeményezte. 11./ Napirendi pont: Előterjesztés szennyvíztisztító telep bejáratához szükséges tulajdonviszonyok rendezéséről. Dr. Szerencsés István Dr. Szerencsés István az írásos előterjesztést szóban nem kívánta kiegészíteni. Ezek után Dr. Szerencsés István megkérte a képviselő-testület tagjait, hogy mondják el véleményeiket, javaslataikat, majd a napirend felett a vitát megnyitotta. Elmondta, a Pénzügyi Bizottság a tegnapi ülésén tárgyalta a napirendet, felkérte Bollók Etelkát, a Pénzügyi Bizottság elnökét, ismertesse a bizottság állásfoglalását. Bollók Etelka a Pénzügyi Bizottság elnöke ismertette a Pénzügyi Bizottság állásfoglalását (a PÜB állásfoglalásai a jegyzőkönyv mellékletét képezik.) Mivel a napirenddel kapcsolatban más vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István javasolta, hogy Jászdózsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete fogadja el a napirend mellékletét képező határozati javaslatot. 73/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Szennyvíztisztító telep bejáratához szükséges tulajdonviszonyok rendezéséről. Jászdózsa Község Önkormányzata a tervezett szennyvíztisztító telep

17 148 bejáratának biztosítása érdekében az alábbi döntéseket hozta: 1.) A 743/3 és 745/5 hrsz-ú ingatlan tulajdonosával történt egyeztető tárgyalásról készült feljegyzésben foglaltakat támogatja. A feljegyzés a határozat mellékletét képezi. Annak végleges megvalósulása az engedélyes tervek elkészülte után fog megtörténni. 2.) A 741 hrsz-ú ingatlan vonatkozásában fel kell venni a kapcsolatot Magyar Állammal, mint tulajdonossal az út szolgalmi jog biztosítása céljából, illetőleg tárgyalást kell kezdeményezni az ingatlan esetleges megvásárlása érdekében. 3.) Fel kell venni a kapcsolatot a 018/5 hrsz-ú külterületi ingatlan tulajdonosaival az útszélesítés miatt, illetőleg a megállapodás eredményétől függően a belterületbe vonási eljárást meg kell indítani. 1.) Dr. Szerencsés István 2.) Gyenes László al 3.) Képviselő-testület tagjai 4.) Irattár Ezek után Dr. Szerencsés István megkérdezte a jelenlévőket, hogy közérdekű bejelentése van-e valakinek? Mivel a képviselő-testület soros ülésén közérdekű bejelentés, más napirend, hozzászólás, javaslat, vélemény nem hangzott el, Dr. Szerencsés István mindenkinek megköszönte a részvételt és az ülést órakor bezárta. Kmf. Dr. Szerencsés István Szabó Benedekné jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 104 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. június 13-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 42 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. március 11- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 83 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. június 23-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. március 6-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 209 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 29- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 142 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 13-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Községháza polgármesteri iroda Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 15-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 116 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 22- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A Községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. január 28-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 25 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. február 18-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 97 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 8-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 91 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. május 28-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 168 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 15-én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 45 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. május 26-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. március 25- én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 206 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. december 12.-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza polgármesteri iroda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 174 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 27-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 30 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. április 21-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 180 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.)

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.) 173 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23- án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A Községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 43 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 12- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza polgármesteri iroda mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mellékelt jelenléti ív szerint. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mellékelt jelenléti ív szerint. (A jegyzőkönyv az elhangzottakat nem szó szerint tartalmazza, a lényegét foglalja össze. 93 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2016. november 22- én megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. július 30i képviselő testületi üléséről M u t a t ó: Határozat: Rendelet Tárgy: 147/2013.(VII.30.) Határozat 148/2013.(VII.30.)

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 332-10/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestülete,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 12-én megtartott közmeghallgatással egybekapcsolt rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 875-3/2015. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 6-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-33/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 169 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 20-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: Gyenes László al

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V

LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 640-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lesencetomaj Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 5/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. március 4 én megtartott ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 5/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. március 4 én megtartott ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. március 4 én megtartott ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. március

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu.

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 15-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből.

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 15-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. 68/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: Jászdózsa Községi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2011. október 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-9/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 19-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 19-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága 14/2015. ESZB JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen voltak: Távol voltak: Meghívottak: Az Egészségügyi és Szociális

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2018. január 25-én a Kéthelyi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Németh Lajos al Bartis László Imre képviselő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

72/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Jászdózsai Vízmű Kft. javadalmazási szabályzatának módosításáról.

72/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Jászdózsai Vízmű Kft. javadalmazási szabályzatának módosításáról. Kivonat: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én megtartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. 72/2012.(V.15.) önkormányzati képviselő-testületi határozat: A Jászdózsai Vízmű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 84/2014. (IX. 23.) Kt. Határozat. Gamás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a napirendi pontokat elfogadta.

Jegyzőkönyv. 84/2014. (IX. 23.) Kt. Határozat. Gamás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a napirendi pontokat elfogadta. Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 23-án, 14:00 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL 2009. november 12. HATÁROZATOK SZÁMA: 46, 47, 48/2009. 2 Jegyzőkönyv Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének 13/2015. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. november 27.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének Jegyzőkönyve 1.) Kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám:..-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 24-én megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt jelenléti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. a Csataszög Községi Önkormányzat december 15-én órakor tartott képviselő-testületi üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. a Csataszög Községi Önkormányzat december 15-én órakor tartott képviselő-testületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v a Csataszög Községi Önkormányzat 2015. december 15-én 13.30 órakor tartott képviselő-testületi üléséről M u t a t ó : Határozat Rendelet Tárgy: 183/2015.(XII.15.) - Napirendek elfogadásáról

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-3/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26. napján 15,00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 16-17 /2012. (II. 20.) számú határozatok.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-12/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség és Őcsény Község Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 39 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 12- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 6/2017. Határozatok száma: 93/2017. (05.15.) - 95/2017. (05.15.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2017. május 15-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án 15 órakor megtartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án 15 órakor megtartott ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 16-án 15 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Önkormányzati Hivatal Gátér, Petőfi S. u. 16. Jelen voltak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén. Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám:..-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 172/2015. (VI.16.) határozata a Dédes Szolgáltató Nonprofit Kft. VA és az Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. február 14-én tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. február 14-én tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. február 14-én tartott üléséről Rendelet és Határozatok mutatója 2/2013. (II. 15.) Önkormányzati rendelet A települési szilárd hulladék gyűjtésével,

Részletesebben

Készült szeptember 12.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Készült szeptember 12.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2012. szeptember 12.-én megtartott ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2012. szeptember 12.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről Jegyzőkönyv A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 2010. március 30-i üléséről Tartalomjegyzék 1/2010. (III. 30.) TT. A 2010. március 30-i Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 4. o. napirendi pontjainak

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 28/2013. (IV.15.) számú határozatot a Vasivíz Zrt-vel kötendő bérleti-üzemeltetési szerződés

Részletesebben

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből.

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből. Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 68/2013. (IV. 25.) határozata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 11/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben