15/2006. (IV. 19.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "15/2006. (IV. 19.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet"

Átírás

1 15/2006. (IV. 19.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet a évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosítása A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat képviselő testülete ( a továbbiakban: képviselő testület ) a Magyar Köztársaság 2006.évi költségvetésről szóló 2005.évi CLIII. Törvény a helyi önkormányzatokról szóló többször módosított évi LXV. Törvény ( a továbbiakban: Ötv. ), az államháztartásról szóló többször módosított évi XXXVIII. Törvény ( a továbbiakban: Áht. ), valamint az államháztartás működési rendjéről szóló többször módosított 217/1998.(XII.30.) Kormányrendelet ( a továbbiakban: Ámr.) felhatalmazása alapján a évi költségvetésről és annak végrehajtási szabályairól szóló 8/2006. ( II.22.) rendelet módosító rendeletét alkotja: 1.. (1) A képviselő testület az Önkormányzat bevételi és kiadási előirányzatát e Ft-tal megemeli a 2005.évi pénzmaradvány címén. (2) A képviselő testület a Polgármesteri Hivatal bevételi és kiadási előirányzatát a számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a évi pénzmaradvány címén. (3) A képviselő testület a kisebbségi önkormányzatok bevételi és kiadási előirányzatát a számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a 2005.évi pénzmaradvány címén. (4) A képviselő testület a Polgármesteri Hivatalhoz tartozó részben önállóan gazdálkodó intézmények bevételi és kiadási előirányzatát a számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a évi pénzmaradvány címén. (5) A képviselő testület az intézmények bevételi és kiadási előirányzatát az számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a évi pénzmaradvány címén. 2.. (1)A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal (11107 cím ) kiadási működési általános tartalék előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a Polgármesteri Hivatal (11105 cím ) működésre átadott pénzeszköz előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a Dankó Pista Oktatási, Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület támogatása címén. (2) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím) kiadás működési céltartalékon belül a kisebbségi önkormányzatok kiegészítő települési önkormányzati támogatás előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a (11108 cím) kisebbségi önkormányzatok támogatása előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli. (3) A képviselő testület a Bolgár Kisebbségi Önkormányzat (20700 cím ) bevételi 9/2006. ( III.13.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén.

2 (4) A képviselő testület a Ruszin Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 20/2006 ( III.13.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (5) A képviselő testület a Lengyel Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 10/2006. (III.10).) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (6) A képviselő testület a Román Kisebbségi Önkormányzat ( cím) bevételi 8/2006.( III.13) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (7) A képviselő testület a Szerb Kisebbségi Önkormányzat ( cím) bevételi 8/2006.( III.21.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (8) A képviselő testület a Horvát Kisebbségi Önkormányzat (21000 cím ) bevételi 9/2006 ( III.22.).) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (9) A képviselő testület a Német Kisebbségi Önkormányzat (20300 ) bevételi települési önkormányzati támogatás és kiadás dologi előirányzatát 177 e Ft-tal megemeli a 7/2006. ( III.17.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (10) A képviselő testület a Szlovák Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 10/2006. ( II.28.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (11) A képviselő testület a Görög Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 15/2006 ( III.16.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (12) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi működésre átvett pénzeszköz - és kiadási felhalmozási támogatás értékű előirányzatát 60 e Ft- tal megemeli a Csontvelő Transzplantációs Alapítvány visszafizetése és a Heim Pál Gyermekkórház egyszer használatos eszközök vásárlásának támogatása címén. (13) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím) bevételi működési saját és sajátos előirányzatát e Ft-tal megemeli és ezzel egyidejűleg a kiadás dologi előirányzatát e Ft-tal megemeli földhasználati díj és áfa befizetés címén. (14) A Képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás működésre átadott pénzeszköz előirányzatát e Ft-tal megemeli a Pollack Mihály téri KFT támogatása címén. (15) A Képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás felhalmozás előirányzatát e Ft-tal megemeli a Pollack Mihály téri KFT alapítása és 51 %-os üzletrészének pénzbetéte címén.

3 3.. (1) A Képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal címen belül a kiadás felújítás Szigony u., Auróra u., József krt., felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők akadálymentesítés felújítása előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadás cím felügyeleti szervi támogatás előirányzatát e Ft-tal megemeli. (2) A képviselő testület az Egészségügyi Szolgálat ( cím ) bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadási felújítás előirányzatát e Ft-tal megemeli a Szigony u., Auróra u., József krt. felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők felújítása és hozzá kapcsolódó költségek fedezete címén. (3) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás működési céltartalékon belül az oktatási, nevelési és közművelődési ágazat KJT Helyi Juttatási Szabályzat továbbképzés és szociális támogatás előirányzatát 80 e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadás ( cím ) intézményi támogatás előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli. (4) A képviselő testület a Dugonics András Gimnázium ( cím ) bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadás személyi juttatás előirányzatát 60 e Ft-tal megemeli 3 fő közalkalmazott szociális támogatása címén. (5) A képviselő testület a Gyógypedagógiai nevelés Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Általános Iskolához tartozó Nevelési Tanácsadó ( cím ) bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadási személyi juttatás előirányzatát 20 e Ft tal megemeli 1 fő közalkalmazott szociális támogatása címén. (6) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi működési támogatás értékű bevétel előirányzatát és a kiadási személyi juttatás e Ft, munkaadót terhelő járulékok e Ft, dologi 4.948,8 e Ft előirányzatát ,8 e Ft-tal megemeli az országgyűlési választások költségeinek finanszírozása címén. (7) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal kiadás ( cím ) működési céltartalékon belül az országgyűlési választás költségeire tervezett előirányzatot e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadási ( cím ) személyi juttatás e Ft, munkaadót terhelő járulékok e Ft, dologi e Ft előirányzatát e Ft-tal megemeli országgyűlési választások önkormányzati finanszírozása címén. 4.. (1)A képviselő testület a Józsefvárosi Kulturális Központ ( cím ) Józsefvárosi Napok feladatok bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadási dologi előirányzatát 342 e Ft- tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a ( cím ) Közművelődési feladatok bevételi felügyeleti szervi támogatás- és kiadási dologi előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a lakossági ingyenes angol nyelvtanfolyam költségei címén.

4 (2) A képviselő testület a Vajda Péter Ének Zene és Testnevelés Tagozatos Általános Iskola ( cím ) kiadási munkáltatót terhelő járulékok előirányzatát 526 e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadási személyi juttatás előirányzatát 526 e Ft-tal megemeli adómentes határig üdülési hozzájárulás címén. (3) A képviselő testület a Vajda Péter Ének Zene és Testnevelés Tagozatos Általános Iskola ( cím ) kiadási személyi juttatás előirányzatán belül a jutalom előirányzatáról e Ft-ot átcsoportosít az üdülési hozzájárulás előirányzatára adómentes határig üdülési hozzájárulás címén. (4) A képviselő testület a Somogyi Béla u-i Általános Iskola ( cím ) kiadás személyi juttatás előirányzatán belül a jutalom előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg az üdülési hozzájárulás előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a közalkalmazottak adómentes határig történő üdülési hozzájárulása címén. (5) A képviselő testület a Somogyi Béla u-i Általános Iskola ( cím ) kiadás munkaadót terhelő járulékok előirányzatát 419 e Ft tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a személyi juttatáson belül az üdülési hozzájárulás előirányzatát 276 e Ft-tal, dologi előirányzatát 143 e Ft-tal megemeli. (6) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi felújítás támogatásértékű bevétel előirányzatát e Ft-tal megemeli a Nap tér pályázati támogatása címén. (7) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás működési általános tartalék előirányzatát e Ft-tal megemeli. (8) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi felhalmozás támogatásértékű bevétel és kiadás felhalmozás előirányzatát e Ft-tal megemeli a évi Kulturált Ebtartás pályázaton elnyert pénzeszköz címén. (9) A képviselő testület a Józsefvárosi Családsegítő Szolgálat ( cím ) engedélyezett álláshelyét a évi költségvetési rendelet 13.számú mellékletében szereplő 37 álláshely helyett 40 álláshelyre módosítja. (10) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal kiadás ( cím ) dologi kamat előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadás ( cím ) felhalmozás előirányzatán belül a BM lakásépítés előirányzatát e Ft tal megemeli. (11) A képviselő testület a Szociális Intézmények Gazdasági Hivatalához tartózó Őszirózsa Gondozó Szolgálat ( cím ) részben önállóan gazdálkodó intézmény bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadás dologi előirányzatát e Ft-tal törli szociális étkeztetés megtakarítása címén. (12) A képviselő testület az Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal cím kiadás felügyeleti szervi támogatás előirányzatát e Ft tal és a cím lakóház működtetés bevételi előirányzatán belül helyiséghátralék behajtás előirányzatát ugyan ezen összeggel törli.

5 (13) A képviselő testület a Szociális Intézmények Gazdasági Hivatalához tartozó Őszirózsa Gondozó Szolgálat ( cím ) részben önállóan gazdálkodó intézmény kiadás dologi előirányzatán belül a szociális étkeztetés előirányzatát 805 e Ft tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a felhalmozás előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a szociális étkeztetéshez szükséges 7 db hűtőszekrény vásárlása címén. 5.. (1)Az ban foglalt módosítások miatt az Önkormányzat bevételi és kiadási előirányzata ,0 e Ft - ról ,8 e Ft-ra módosul. A Polgármesteri Hivatal, ezen belül az osztályok és az intézmények módosított költségvetési előirányzatait a 7. számú melléklet tartalmazza. (2) A jelen rendelet a kihirdetést követő 3. napon lép hatályba.

A rendelet hatálya 1.

A rendelet hatálya 1. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2008. (III.31.) számú Önkormányzati rendelete a 2007. évi költségvetés módosításáról az 1/2007. (II.1.) rendelettel egységes szerkezetben Nagyrév Község

Részletesebben

Marcali Város Képviselőtestületének 39/2007.(XII.14.) számú rendelete

Marcali Város Képviselőtestületének 39/2007.(XII.14.) számú rendelete Marcali Város Képviselőtestületének 39/2007.(XII.14.) számú rendelete az önkormányzat 2007. évi költségvetését megállapító 3/2007.(II.16.)számú rendelet módosításáról. Marcali Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Ajka Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18//2009. (V.29.) rendelete

Ajka Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18//2009. (V.29.) rendelete Ajka Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18//2009. (V.29.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről, annak végrehajtásáról és az éves gazdálkodás egyéb szabályairól szóló, 17/2009. (V.29.)

Részletesebben

Marcali Város Képviselőtestületének A 4 /2009.(II.20.) számú rendelete

Marcali Város Képviselőtestületének A 4 /2009.(II.20.) számú rendelete Marcali Város Képviselőtestületének A 4 /2009.(II.20.) számú rendelete az önkormányzat 2008. évi költségvetését megállapító 5/2008.(II.29.) számú rendelet módosításáról. Marcali Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Dunavecse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3 / 2011 / (II. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Dunavecse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3 / 2011 / (II. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Dunavecse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3 / 2011 / (II. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Dunavecse Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

I. Előirányzat módosítás

I. Előirányzat módosítás INDOKOLÁS a Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának a 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014. (II. 4.) önkormányzai rendelete módosítását az Önkormányzat számlájára beérkezett bevételek,

Részletesebben

Püspökszilágy Község Önkormányzata Képviselő-Testületének 3/2011.(II.16.) sz. rendelete. Az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Püspökszilágy Község Önkormányzata Képviselő-Testületének 3/2011.(II.16.) sz. rendelete. Az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Püspökszilágy Község Önkormányzata Képviselő-Testületének 3/2011.(II.16.) sz. rendelete Az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Püspökszilágy Község Önkormányzati Képviselőtestülete a Magyar Köztársaság

Részletesebben

Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (III. 01.) rendelete. Mágocs Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről

Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (III. 01.) rendelete. Mágocs Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (III. 01.) rendelete Mágocs Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről Mágocs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület)

Részletesebben

Jánoshida Község Önkormányzati Képviselő-testületének 3/2010.(II.15.) önkormányzati r e n d e l e t e

Jánoshida Község Önkormányzati Képviselő-testületének 3/2010.(II.15.) önkormányzati r e n d e l e t e Jánoshida Község Önkormányzati Képviselő-testületének 3/2010.(II.15.) önkormányzati r e n d e l e t e Jánoshida Község Önkormányzatának 2010. évi költségvetéséről Jánoshida Község Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2011. (II. 18.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2011. (II. 18.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2011. (II. 18.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a

Részletesebben

Szalkszentmárton Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2011.(II.18.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Szalkszentmárton Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2011.(II.18.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről 1 Szalkszentmárton Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2011.(II.18.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Szalkszentmárton Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Előterjesztés a 2010. évi költségvetési rendelethez. Taktaharkány Nagyközség 2010. évi költségvetéséhez az alábbiakról tájékoztatjuk a testületet:

Előterjesztés a 2010. évi költségvetési rendelethez. Taktaharkány Nagyközség 2010. évi költségvetéséhez az alábbiakról tájékoztatjuk a testületet: Taktaharkány Nagyközség Polgármesterétől Készítette: Dr. Gadnai Mária jegyző és Petróné Vízkeleti Ágota Előterjesztés a 2010. évi költségvetési rendelethez Taktaharkány Nagyközség 2010. évi költségvetéséhez

Részletesebben

Készült: Szentes Város Polgármesteri Hivatala Közgazdasági Osztályán, 2006 februárjában

Készült: Szentes Város Polgármesteri Hivatala Közgazdasági Osztályán, 2006 februárjában Készült: Szentes Város Polgármesteri Hivatala Közgazdasági Osztályán, 2006 februárjában Szentes Város ÖNKORMÁNYZATA 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE 2 ELŐTERJESZTÉS Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2015. ( II.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2015. ( II.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2015. ( II.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 6/2015.(II.17.) önkormányzati rendelete

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 6/2015.(II.17.) önkormányzati rendelete TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015.(II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014.(II.20.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Részletesebben

Rendelet Kivonat. Tiszaszentmárton község Önkormányzati Képviselıtestületének 2013. január megtartott ülésérıl:

Rendelet Kivonat. Tiszaszentmárton község Önkormányzati Képviselıtestületének 2013. január megtartott ülésérıl: Rendelet Kivonat Tiszaszentmárton község Önkormányzati Képviselıtestületének 2013. január megtartott ülésérıl: 16-án Tiszaszentmárton község Önkormányzati Képviselő-testületének 1/2013. ( II.12.) Önkormányzati

Részletesebben

APÁCATORNA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 2/2012 (II.22.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL. I.

APÁCATORNA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 2/2012 (II.22.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL. I. APÁCATORNA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 2/2012 (II.22.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Apácatorna Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Berente Községi Önkormányzat 19/2014.(XII.1.), 18/2014.(XI.14.), 14/2014.(IX.5.) és 13/2014.(VI.23.) önkormányzati rendelettel módosított 1/2014.(II.10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi

Részletesebben

I. FEJEZET Általános rendelkezések

I. FEJEZET Általános rendelkezések Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

2007. december 6. 12. szám. Tartalomjegyzék. 101/2007. (XI. 22.) Kgy. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kinevezésének véleményezése

2007. december 6. 12. szám. Tartalomjegyzék. 101/2007. (XI. 22.) Kgy. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kinevezésének véleményezése 2007. december 6. 12. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal SZEMÉLYI RÉSZ 101/2007. (XI. 22.) Kgy. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kinevezésének véleményezése 3 RENDELET 9/2007. (XII. 6.)

Részletesebben

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat 2010.évi költségvetési mérlege (ezer forintban)

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat 2010.évi költségvetési mérlege (ezer forintban) Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat 21.évi költségvetési mérlege (ezer forintban) 1. sz. melléklet 21. évi 21. évi 21. évi 21. évi 21. évi 21. évi 21. évi 21. évi Srsz Kiadási előirányzat-csoport

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 2011. március 31. (rendkívüli ülés) TARTALOMJEGYZÉK I. A megyei önkormányzat rendeletei Rendelet száma Tárgya Oldal

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 2011. április 28. TARTALOMJEGYZÉK I. A megyei önkormányzat rendeletei Rendelet száma Tárgya Oldal 6/2011. (V. 4.)

Részletesebben

Lesencetomaj Község Önkormányzat. Képviselő-testület 1/2009. (II.06.) rendelete. az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről

Lesencetomaj Község Önkormányzat. Képviselő-testület 1/2009. (II.06.) rendelete. az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Lesencetomaj Község Önkormányzat Képviselő-testület 1/2009. (II.06.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Lesencetomaj Község Önkormányzati Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság 2009.

Részletesebben

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2011. (III. 8.) önkormányzati rendelete

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2011. (III. 8.) önkormányzati rendelete EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2011. (III. 8.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Részletesebben

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről és a költségvetés vitelének szabályairól.

Részletesebben

TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE

TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5. * Tel.: 52/588 400 * Fax.: 52/588 405 e mail.: pmhivatal@tiszacsege.hu * Internet: http://www.tiszacsege.hu/ MEGHÍVÓ Tiszacsege

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2008. május 14-én megtartott, rendkívüli nyílt ülésének

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2008. május 14-én megtartott, rendkívüli nyílt ülésének 200/19/2008. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2008. május 14-én megtartott, rendkívüli nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 9/2008. (V.14.) sz. Önkormányzati rendelet A 2008. évi költségvetés

Részletesebben

Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 9/2015.(IV.30.) rendelete

Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 9/2015.(IV.30.) rendelete Kéthely Község Önkormányzat Képviselı-testületének 9/2015.(IV.30.) rendelete Kéthely Község Önkormányzatának 2014. évi költségvetését megállapító 2/2014.(II.26.) önkormányzati rendelet módosításáról Kéthely

Részletesebben