Jegyzőkönyv Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. évi rendes Közgyűléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. évi rendes Közgyűléséről"

Átírás

1 Jegyzőkönyv Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. évi rendes Közgyűléséről 1 A Közgyűlés időpontja és helye: április 25., délelőtt 9,00 óra, 1065 Budapest, Bajcsy- Zsilinszky u. 57. II. emeleti tárgyaló Jelen voltak: - ezen jegyzőkönyvhöz mellékletként csatolt jelenléti íven megjelölt részvényesek, ill. azok képviselői, valamint - dr. Nobilis Kristóf, az igazgatóság elnöke, - dr. Ungár Anna, az igazgatóság tagja, - Varga Zoltán, az igazgatóság tagja, - Küllői Péter, az igazgatóság tagja, - Némethiné Burkovits Katalin a felügyelő bizottság elnöke - dr. Fáy Margit, a felügyelő bizottság tagja, - Bánfai Gergely, a felügyelő bizottság tagja, - dr. Juhász Miklós, a felügyelő bizottság tagja, - Németh Tamás, könyvvizsgáló, - dr. Zombori Zoltán ügyvéd, - Fülöp Zénó, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete Dr. Nobilis Kristóf, az igazgatóság elnöke megnyitotta a közgyűlést és javaslatot tett a közgyűlés levezető elnökére, Deák Tamás részvényes személyében. A közgyűlés egyhangúlag meghozta a következő határozatot: 1./2007. sz. határozat: A közgyűlés a közgyűlés levezető elnökévé választja Deák Tamás részvényest. A közgyűlés elnöke elrendelte a szavazójegyek ellenőrzését, és rögzítette, hogy a szavazójegyek ellenőrzése megtörtént. A közgyűlés elnöke javaslatot tett a szavazatszámláló bizottság tagjaira, a jegyzőkönyvet hitelesítő részvényesre. A közgyűlés egyhangúlag meghozta a következő határozatokat: 2./2007. sz. határozat A közgyűlés a szavazatszámláló bizottság tagjává választja Harangozó Andrást (az Árkopás Kft. részvényes képviselőjét) és Móricz Gábort. 3./2007. sz. határozat A közgyűlés dr. Nobilis Kristóf részvényest választja meg a közgyűlés jegyzőkönyvének hitelesítésére. A közgyűlés elnöke dr. Kiss Péter Pált nevezte ki jegyzőkönyvvezetőnek.

2 2 A közgyűlés elnöke megállapította, hogy a közgyűlés összehívása szabályszerű volt és a közgyűlés határozatképes, mivel az alaptőke 76,973 %-át képviselő szavazati joggal rendelkező részvények tulajdonosai, ill. azok képviselői jelen voltak. A közgyűlés elnöke megállapította, hogy a meghirdetett napirendekhez képest új napirendi pont tárgyalására a részvényesek nem tettek javaslatot. 1. Napirendi pont: Az Igazgatóság beszámolója a évi üzleti évről, javaslattétel az adózott eredmény felosztására. A beszámolót a részvényesek a közgyűlést megelőzően írásban megkapták. Az Igazgatóság a évre vonatkozó beszámolója alapján a beterjesztett évi éves beszámoló elfogadását javasolja. A közgyűlés az Igazgatóság beszámolóját tudomásul vette. 2. Napirendi pont: A Felügyelő Bizottság és az Audit bizottság jelentése a évi beszámolóról. Némethiné Burkovits Katalin ismertette a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság jelentését. A jelentésekben a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság a beszámoló elfogadását javasolja. A közgyűlés a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság jelentését tudomásul vette. 3. Napirendi pont: Könyvvizsgáló jelentése a évi beszámolóról. A Könyvvizsgáló szóban tájékoztatta a részvényeseket a évi éves beszámoló könyvvizsgálói vizsgálatának eredményéről. A Könyvvizsgáló a beszámoló elfogadását javasolja. A közgyűlés a Könyvvizsgáló jelentését tudomásul vette. 4. Napirendi pont: A évi éves beszámoló elfogadása, döntés az eredmény felosztásáról. 4./2007. sz. határozat A közgyűlés elfogadja a Társaság évi éves beszámolóját. Az Igazgatóság javasolta, hogy a évi adózott eredmény terhére részvényenként 100 Ft osztalék kerüljön kifizetésre. Az osztalékfizetés kezdőidőpontjának az Igazgatóság június 8. napját javasolja. Miután módosító javaslat nem volt, a közgyűlés egyhangú szavazással meghozta az alábbi határozatot: 5./2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatóság által előterjesztett, az adózott eredmény felosztására vonatkozó javaslatot elfogadja, amely szerint a Társaság a évre a évi eredmény terhére részvényeként 100 Ft osztalékot fizet. Az osztalékfizetés kezdő időpontja június 8. napja.

3 3 5. Napirendi pont: A évi konszolidált beszámoló elfogadása. A évi konszolidált beszámolót a részvényesek a közgyűlést megelőzően írásban megkapták. A közgyűlés az Igazgatóság beszámolóját tudomásul vette. A Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság által írásban előterjesztett jelentést Némethiné Burkovits Katalin Felügyelő Bizottság tagja szóban is ismertette. A Könyvvizsgáló jelentését szóban terjesztette a közgyűlés elé. Ezen jelentéseket a társaság évi konszolidált éves beszámolójáról a közgyűlés tudomásul vette. 6./2007. sz. határozat A közgyűlés elfogadja a Társaság évi konszolidált beszámolóját. 6. Napirendi pont: Döntés az Alapszabály módosításáról. A Társaság Igazgatósága javasolja a Közgyűlésnek, hogy módosítsa a Társaság Alapszabályát. Az Alapszabály módosításának ismertetésére a levezető elnök felkérte a Társaság jogi képviselőjét, dr. Zombori Zoltán ügyvédet, aki ismertette az Alapszabály módosítás tartalmát. A javaslat lényegi pontjai a következők: A részvények névértéke 1000 Ft-ról 100 Ft-ra változik. Megszűnik az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság, feladataikat az egységes irányítási rendszert megvalósító Igazgatótanács látja el. A Társaság hirdetményeit - amennyiben jogszabály egyéb közzétételi módot nem ír elő - a nyomtatott sajtó helyett a Budapesti Értéktőzsde honlapján valamint a saját honlapján (web-oldalán) teszi közzé. Ezt követően dr. Kiss Péter Pál részvényes szóban ismertette az Alapszabály módosításhoz fűzött kiegészítő módosító javaslatát, amelyet a közgyűlés előtt a részvényeseknek írásban is rendelkezésére bocsátott. Az Igazgatóság elnöke ezt követően az Alapszabály módosításra tett javaslatot oly módon, hogy a Közgyűlés fogadja el a részvényesek számára 15 nappal korábban már rendelkezésre bocsátott, és a jelen jegyzőkönyv mellékletét képező külön íven szövegezett Alapszabály módosítást, azzal a dr. Kiss Péter Pál részvényes által előterjesztett kiegészítő módosító javaslattal. 7./2007. sz. határozat A közgyűlés jóváhagyta a Társaság Alapszabályának a jelen jegyzőkönyv mellékletét képező külön íven szerkesztett módosítását. 7. Napirendi pont: Döntés vezető tisztségviselők visszahívásáról és megválasztásáról. Felügyelő bizottsági tagok lemondása:

4 4 Tekintettel arra, hogy az Alapszabály módosítás erejénél fogva az egységes irányítási rendszer bevezetése miatt a Társaságnál a Felügyelő Bizottság megszűnt, a Felügyelő Bizottsági tagok ezen tisztségükről a közgyűlés napjával lemondtak, és kérik a közgyűlést, hogy lemondásukat fogadja el. Audit bizottsági tagok lemondása: A Felügyelő bizottsági tagok lemondása erejénél fogva a Felügyelő Bizottsági tagok független tagjainak Audit Bizottsági tagsága is megszűnik, és kérik a közgyűlést, hogy lemondásukat fogadja el. 8./2007. sz. határozat A közgyűlés a közgyűlés napjával elfogadja a Felügyelő Bizottsági tagok és az Audit Bizottsági tagok lemondását. Az Igazgatóság tagjainak lemondása/visszahívása: Tekintettel arra, hogy az Alapszabály módosítás erejénél fogva az egységes irányítási rendszer bevezetése miatt a Társaságnál az Igazgatóság megszűnt, a jelenlévő Igazgatósági tagok ezen tisztségükről a közgyűlés napjával lemondtak, és kérik a közgyűlést, hogy lemondásukat fogadja el, Lantos Csaba jelen nem lévő Igazgatósági tag ezen tisztségéről történő visszahívása mellett. 9./2007. sz. határozat A közgyűlés a közgyűlés napjával elfogadja dr. Ungár Anna, dr. Nobilis Kristóf, Küllői Péter és Varga Zoltán Igazgatóság tagok ezen tisztségükről való lemondását és visszahívja Lantos Csaba Igazgatóság tagot ezen tisztségéről. Az Igazgatótanács tagjainak megválasztása: Tekintettel arra, hogy az Alapszabály módosítás erejénél fogva az egységes irányítási rendszer bevezetése miatt a Társaságnál a közgyűlés napjától Igazgatótanács működik, dr. Ungár Anna részvényes, dr. Nobilis Kristóf részvényes, Móricz Gábor részvényes és Varga Zoltán részvényes javaslatot terjesztettek a közgyűlés elé az Igazgatótanács tagjainak megválasztására az alábbiak szerint: Az Igazgatótanács javasolt tagjai: 1. dr. Ungár Anna (lakcíme: 1113 Budapest, Irinyi J. u. 45.; anyja neve: Schmidt Mária). dr. Ungár Anna a jelölést elfogadta. 2. dr. Nobilis Kristóf (lakcíme: 1113 Budapest, Bartók Béla út 72.; anyja neve: Szegheő Zsuzsanna). dr. Nobilis Kristóf a jelölést elfogadta. 3. Varga Zoltán (lakcíme: 1125 Budapest, Felhő u. 11.; anyja neve: Gergely Erzsébet). Varga Zoltán a jelölést elfogadta. 4. Deák Tamás (lakcíme: Budapest, XI. ker. Baranyai u. 5.; anyja neve: Karácsonyi Sarolta). Deák Tamás a jelölést elfogadta. 5. Oláh Márton (lakcíme: 1145 Budapest, Columbus u. 56/B. anyja neve: Polgár Zsuzsanna). Oláh Márton a jelölést elfogadta.

5 5 6. Bánfai Gergely (lakcíme: 1024 Budapest, Buday László u. 2.; anyja neve: Kasztel Julianna). Bánfai Gergely a jelölést elfogadta. 7. dr. Spéder Zoltán (lakcíme: 1054 Budapest, Alkotmány u. 12. I/12.; anyja neve: Boller Anna ). dr. Spéder Zoltán a jelölést elfogadta. 10./2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta dr. Ungár Annát (lakcíme: 1113 Budapest, Irinyi J. u. 45.; anyja neve: Schmidt Mária) április 25-től április 25. közti időszakra. 11./2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta Bánfai Gergelyt (lakcíme: 1024 Budapest, Buday László u. 2.; anyja neve: Kasztel Julianna) április 25-től április 25. közti időszakra. A közgyűlés szótöbbséggel meghozta a következő határozatot: Igen szavazat: Tartózkodók száma: /2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta dr. Nobilis Kristófot (lakcíme: 1113 Budapest, Bartók Béla út 72.; anyja neve: Szegheő Zsuzsanna) április 25-től április 25. közti időszakra. 13./2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta dr. Spéder Zoltánt (lakcíme: 1054 Budapest, Alkotmány u. 12. I/12.; anyja neve: Boller Anna )2007. április 25-től április 25. közti időszakra. A közgyűlés szótöbbséggel meghozta a következő határozatot: Formázott: Nem Kiemelt Formázott: Betűtípus: Félkövér Törölt: (lakcíme:...; anyja neve:..) Igen szavazat: Tartózkodók száma:

6 6 14./2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta Varga Zoltánt (lakcíme: 1125 Budapest, Felhő u. 11.; anyja neve: Gergely Erzsébet) április 25-től április 25. közti időszakra. Formázott: Tabulátorok: Nincs 6 cm Törölt: 15./2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta Oláh Mártont (lakcíme: 1145 Budapest, Columbus u. 56/B. anyja neve: Polgár Zsuzsanna) április 25-től április 25. közti időszakra. A közgyűlés szótöbbséggel meghozta a következő határozatot: Igen szavazat: Tartózkodók száma: /2007. sz. határozat A közgyűlés az Igazgatótanács tagjává választotta Deák Tamást (lakcíme: Budapest, XI. ker. Baranyai u. 5.; anyja neve: Karácsonyi Sarolta)2007. április 25-től április 25. közti időszakra. Az Audit bizottság megválasztása: Tekintettel arra, hogy az Alapszabály módosítás erejénél fogva az egységes irányítási rendszer bevezetése miatt a Társaságnál a közgyűlés napjától Igazgatótanács működik, dr. Nobilis Kristóf részvényes javaslatot terjesztett a közgyűlés elé az Igazgatótanács független tagjai közül audit bizottság megválasztására, akként, hogy Oláh Mártont (lakcíme: 1145 Budapest, Columbus u. 56/B. anyja neve: Polgár Zsuzsanna), dr. Spéder Zoltánt (lakcíme: (lakcíme: 1054 Budapest, Alkotmány u. 12. I/12.; anyja neve: Boller Anna ) és Bánfai Gergelyt (lakcíme: 1024 Budapest, Buday László u. 2.; anyja neve: Kasztel Julianna) javasolta az audit bizottság tagjainak, az Igazgatósági tagságukkal megegyező időtartamra. Az audit bizottsági tagnak jelölt független igazgatótanácsi tagok a jelölést elfogadták. Törölt:...; anyja neve:..) A közgyűlés egyhangú szavazattal meghozta az alábbi határozatot: 17./2007. sz. határozat: A közgyűlés az Audit Bizottság tagjává választotta Bánfai Gergelyt (lakcíme: 1024 Budapest, Buday László u. 2.; anyja neve: Kasztel Julianna) április 25-től április 25. közti időszakra. A közgyűlés egyhangú szavazattal meghozta az alábbi határozatot:

7 7 18./2007. sz. határozat A közgyűlés az Audit Bizottság tagjává választotta dr. Spéder Zoltánt (lakcíme: 1054 Budapest, Alkotmány u. 12. I/12.; anyja neve: Boller Anna )2007. április 25-től április 25. közti időszakra. A közgyűlés egyhangú szavazattal meghozta az alábbi határozatot: Formázott: Nem Kiemelt Formázott: Betűtípus: Félkövér Törölt: (lakcíme:...; anyja neve:..) Formázott: Nem Kiemelt 19./2007. sz. határozat A közgyűlés az Audit Bizottság tagjává választotta Oláh Mártont (lakcíme: 1145 Budapest, Columbus u. 56/B. anyja neve: Polgár Zsuzsanna) április 25-től április 25. közti időszakra. 8. Napirendi pont: Döntés a vezető tisztségviselők, valamint a könyvvizsgáló díjazásáról. Dr. Nobilis Kristóf részvényes javaslatot terjesztett a Közgyűlés elé az Igazgatótanács tagjai és a könyvvizsgáló díjazásáról, valamint az Audit Bizottság tagjainak díjazásáról. Ezt követően a közgyűlés egyhangú szavazattal meghozta az alábbi határozatot: 20./2007. sz. határozat A közgyűlés jóváhagyta az Igazgatótanács tagjai és a könyvvizsgáló díjazására tett részvényesi javaslatot, mely szerint az Igazgatótanács tagjai díjazás nélkül látják el feladataikat, a könyvvizsgáló pedig a üzleti évben ,-Ft+ÁFA díjazás mellett látja el feladatait. A közgyűlés egyhangú szavazattal meghozta az alábbi határozatot: 21./2007. sz. határozat A közgyűlés jóváhagyta az Audit Bizottság tagjai díjazására tett részvényesi javaslatot, mely szerint az Audit Bizottság tagjai a üzleti évben ,-Ft díjazás mellett látják el feladataikat. 9. Napirendi pont: Döntés a felelős vállalatirányítási jelentés elfogadásáról. A közgyűlési hatáskör a Budapesti Értéktőzsde Felelős Vállalatirányítási Ajánlásaira vonatkozó, az előterjesztés 4. sz. melléklete szerinti jelentés jóváhagyása. A jelentés tartalmazza azt, hogy a Társaság alapvetően a BÉT felelős vállalatirányítási ajánlásai szerint jár el működése során, azzal az eltéréssel, hogy a Társaságnál a menedzsment értékelése és javadalmazása egyedileg történik,a Társaságnál nincs független belső ellenőrzés, a Társaság nem készítette el a társaság a nyilvánosságra hozatalra vonatkozó alapelveket, nem tette közé a kockázatkezelési irányelveit és az Igazgatóság és a menedzsment harmadik személlyel fennálló kapcsolataira vonatkozó tájékoztatását, valamint saját felelős vállalatirányítási kódex-szel és etikai kódex-szel nem rendelkezik.

8 A jelenést a felügyelő bizottság a közgyűlést megelőzően jóváhagyta /2007. sz. határozat A közgyűlés jóváhagyta a Budapesti Értéktőzsde Felelős Vállalatirányítási Ajánlásaira vonatkozó, külön íven szerkesztett jelentést. 10. Napirendi pont: Döntés az Igazgatótanács felhatalmazásáról saját részvény vásárlására, az alaptőke maximum 10%-áig. Dr. Nobilis Kristóf részvényes az előterjesztett javaslatot rövid indokolással látja el. Móricz Gábor részvényes előadja, hogy ezen felhatalmazás esetén a minimum-maximum árfolyamot meg kell jelölni a közgyűlési határozatban. Ezt követően a közgyűlés szótöbbséggel meghozta a következő határozatot: Igen szavazat: Nem szavazat: Tartózkodók száma: /2007. sz. határozat A közgyűlés elvetette az előterjesztésben foglalt azon javaslatot, mely az Igazgatótanácsot saját részvény vásárlására hatalmazta volna fel. 11.) Egyéb kérdések: Móricz Gábor részvényes a sajtóban a Társaságról megjelent hírekről kért tájékoztatást. Nobilis Kristóf és Varga Zoltán tájékoztatta a közgyűlést, hogy a Társaság többségi részvényesei az elmúlt hónapokban (2006. szeptember 25. és április 16. között) a részvényeik esetleges eladásával kapcsolatban tárgyalásokat folytattak egyes befektetői csoportokkal, és ezen tárgyalásokkal kapcsolatban sor került a Társaság átvilágítására is. A tárgyalások megszakadtak, és a többségi részvényesek visszaléptek eladási szándékuktól. Ezen körülményt és a közzététel késleltetését a Társaság a jogszabályok szerint bejelentette, illetve közzétette. A közgyűlés a határozatok mindegyikét nyílt szavazással hozta meg. A közgyűlés elnöke a közgyűlést 9 óra 45 perckor berekesztette. k.m f.... Deák Tamás a közgyűlés elnöke dr. Kiss Péter Pál jegyzőkönyvvezető dr. Nobilis Kristóf jegyzőkönyv-hitelesítő

9 Ellenjegyzem Budapesten, április 25-én: 9

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló Időpontja: 2004. április 26. 9 óra.

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló Időpontja: 2004. április 26. 9 óra. Jelen voltak: JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2004. április 26-i évi rendes megismételt közgyűléséről. A közgyűlés

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1065 Budapest, Révay köz 4. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu http://wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2015. április 25-én tartott közgyűléséről 1 Helye: 1065

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

Shopline-webáruház Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Shopline-webáruház Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Shopline-webáruház Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Előterjesztések és határozati javaslatok a 2014. február 7-én tartandó rendkívüli közgyűlés számára Budapest, 2014. január

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H- 1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9. székhelyén 2016. április 29-én (huszonkilencedikén)

Részletesebben

ELSÕ HAZAI ENERGIA-PORTFÓLIÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1052 Budapest, Váci utca 22. szám

ELSÕ HAZAI ENERGIA-PORTFÓLIÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1052 Budapest, Váci utca 22. szám Cégjegyzékszáma: Fõvárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYÛLÉSI JEGYZÕKÖNYV A TÁRSASÁG 2003. 04. 28-I ÉVI RENDES KÖZGYÛLÉSÉRÕL Készült: Az ELSÕ HAZAI ENERGIA PORTFÓLIO RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI kiegészített változat 1 Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. az alábbiak szerint hozza nyilvánosságra soron következő rendkívüli Közgyűlésének

Részletesebben

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel. (36 1) 457 3860 Fax. (36 1) 367 2800 E-mail: info@bif.hu Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Amely készült a KREDITJOG CORPORATION Nyrt. 2011. Június 10. napján, 10:35 perckor megnyitja, a 1054 Budapest, Zoltán u. 18. II. em. 7. ajtó alatt megtartott éves rendes közgyűlésén

Részletesebben

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére 1 A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. a továbbiakban:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KONZUM Irodaház III. emeleti konferenciaterem 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5.

JEGYZŐKÖNYV. KONZUM Irodaház III. emeleti konferenciaterem 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. JEGYZŐKÖNYV Készült: A KONZUM Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (7621 Pécs, Irgalmasok u. 5.) 2009. április 30. 10 00 órai évi rendes közgyűléséről Helyszín: Jelen vannak: KONZUM

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. - A külön mellékelt jelenléti íven felsorolt részvényesek, összesen 544.391 db szavazattal,

JEGYZŐKÖNYV. - A külön mellékelt jelenléti íven felsorolt részvényesek, összesen 544.391 db szavazattal, JEGYZŐKÖNYV amely készült a PANNON-FLAX Győri Lenszövő NyRt.-nél 2010. április 27-én 15 órakor megtartott (9027 Győr, Kandó Kálmán u. l.) a PANNON-FLAX NyRt. határozatképtelenség miatt megismételt éves

Részletesebben

Az Access Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2009. május 28. napján tartott ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV amely készült a 2009. május 28. napján,

Részletesebben

A Magyar Hemofília Egyesület 2013. évi közgyűlésének jegyzőkönyve

A Magyar Hemofília Egyesület 2013. évi közgyűlésének jegyzőkönyve 1 MAGYAR HEMOFÍLIA EGYESÜLET Postacím: 1538 Budapest, Pf. 529 Telefon: 0630 570-4804 Honlap: www.mhe.hu E-mail: mhe@mhe.hu A Hemofília Világszövetség és az Európai Hemofília Konzorcium hivatalos nemzeti

Részletesebben

NYILATKOZAT a társaságirányítási gyakorlatról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által közzétett Felelős Társaságirányítási Ajánlások (2012.

NYILATKOZAT a társaságirányítási gyakorlatról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által közzétett Felelős Társaságirányítási Ajánlások (2012. HATTÁROZATI JAVASLAT A 4. NAPIRENDI PONTHOZ NYILATKOZAT a társaságirányítási gyakorlatról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által közzétett Felelős Társaságirányítási Ajánlások (2012.) alapján Az OPIMUS GROUP

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal Lévai Ede Józsefné képviselő asszonyt jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztotta.

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal Lévai Ede Józsefné képviselő asszonyt jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztotta. JEGYZŐKÖNYV Készült a Szentesi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 4. napján 9 óra 30 perckor a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Konferencia termében megtartott nyílt

Részletesebben

Igen szavazat: 4.686.424 db 100,000% Nem szavazat: 0 db 0,000% Tartózkodás: 0 db 0,000% Le nem adott szavazat: 0 db 0,000%

Igen szavazat: 4.686.424 db 100,000% Nem szavazat: 0 db 0,000% Tartózkodás: 0 db 0,000% Le nem adott szavazat: 0 db 0,000% A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2016. április 28. napján megtartott, a 2015. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043872) 2008. április 28. napjának 12

Részletesebben

Előterjesztések és határozati javaslatok a FuturAqua Nyrt. 2015. április 30-án tartandó évi rendes közgyűléséhez

Előterjesztések és határozati javaslatok a FuturAqua Nyrt. 2015. április 30-án tartandó évi rendes közgyűléséhez Előterjesztések és határozati javaslatok a FuturAqua Nyrt. 2015. április 30-án tartandó évi rendes közgyűléséhez A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (cégjegyzékszáma:

Részletesebben

FreeSoft Nyrt. Jegyzőkönyv 2008.04.14.

FreeSoft Nyrt. Jegyzőkönyv 2008.04.14. Jegyzőkönyv a FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai Szolgáltató Nyrt. 2008. április 14-i közgyűléséről Helyszín: 1117 Budapest, Neumann J. u. 1/c. (a társaság székhelye) Időpont: 2008. április

Részletesebben

A KONZUM NYRT. IGAZGATÓSÁGÁNAK JELENTÉSE A 2015. ÉVI FELELŐS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL

A KONZUM NYRT. IGAZGATÓSÁGÁNAK JELENTÉSE A 2015. ÉVI FELELŐS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A KONZUM NYRT. IGAZGATÓSÁGÁNAK JELENTÉSE A 2015. ÉVI FELELŐS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL Pécs, 2016. április 04. Az Igazgatóság jelentése a 2015. évi Felelős Társaságirányítási Gyakorlatról A KONZUM

Részletesebben

19/2012. sz. jegyzőkönyv

19/2012. sz. jegyzőkönyv 19/2012. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2012. december 13-án 8 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2008. július 22-én tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2008. július 22-én tartott rendkívüli üléséről. Ügyiratszám: 40187-10/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2008. július 22-én tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült A Táplálkozás, Életmód, Testmozgás Platform Egyesület (TÉT Platform) (1066 Budapest, Teréz körút 38.) 2015. december 8-án 13.00 órakor megtartott Közgyűléséről. A közgyűlés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. június 24. napján megtartott nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. június 24. napján megtartott nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. június 24. napján megtartott nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Szenvedélybetegek gyermek és felnőtt rehabilitációs centruma Előadó:

Részletesebben

BUSINESS TELECOM Nyrt. Cégjegyzékszáma: 03-10-100448 Székhelye: 6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 27/A.

BUSINESS TELECOM Nyrt. Cégjegyzékszáma: 03-10-100448 Székhelye: 6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 27/A. BUSINESS TELECOM Nyrt. Cégjegyzékszáma: 03-10-100448 Székhelye: 6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 27/A. Rendkívüli közgyűlés jegyzőkönyv-kivonat (2015. március 20. 13.00 óra) Közgyűlés megtartásának módja:

Részletesebben

3./ Az önkormányzat 2013. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelés megtárgyalása

3./ Az önkormányzat 2013. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelés megtárgyalása NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014.augusztus 14-én megtartott testületi ülésének a./ jegyzőkönyve b./határozata c./ előterjesztése d./ tárgysorozata TÁRGYSOROZATA Napirendi javaslat:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 109 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. szeptember 11-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt

Részletesebben

PANNERGY NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYA

PANNERGY NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYA A PANNERGY NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYA amely a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. (a továbbiakban a Ptk.) alapján került módosításra és egységes szerkezetbe foglalásra

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

Jegyzőkönyve. 2.) A nemzetiségi önkormányzati képviselők eskütétele Előadó: Mártonné Kádár Zsuzsanna HVB Elnöke és Kató Pálné jegyző

Jegyzőkönyve. 2.) A nemzetiségi önkormányzati képviselők eskütétele Előadó: Mártonné Kádár Zsuzsanna HVB Elnöke és Kató Pálné jegyző 1/2014. Csanyteleki Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. október 27.-én (hétfőn) du. 15. 30 órai kezdettel megtartott alakuló nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: 1.) A Helyi Választási

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI 1 Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. az alábbiak szerint hozza nyilvánosságra soron következő éves rendes Közgyűlésének előterjesztéseit, határozati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. 2013. április 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. 2013. április 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám:.../2013. Ikt.szám:.../2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. április 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi pontok: 1./ Az önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNY. Jelen vannak: - az 2. számú Mellékletként csatolt jelenléti ívet aláíró személyek. (28 fő)

JEGYZŐKÖNY. Jelen vannak: - az 2. számú Mellékletként csatolt jelenléti ívet aláíró személyek. (28 fő) JEGYZŐKÖNY Készült 2010. október 21-én a FESTO-AM Gyártó Kft. 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. szám alatti rendezvénytermében a FESTO-AM Sport Egyesület második Vezetőség választásán. Az első időpontra

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. FELELŐS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI JELENTÉSE 2011. ÁPRILIS

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. FELELŐS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI JELENTÉSE 2011. ÁPRILIS A KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. FELELŐS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI JELENTÉSE 2011. ÁPRILIS A Társaság Igazgatósága a részeként nyilatkozik arról, hogy a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által kiadott Felelős Társaságirányítási

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a Cg. 16-10-001759 számon bejegyzett EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (5000 Szolnok, Szapáry út 18.) 2014. április

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 7/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf. 204. 2012/1. évi rendes és tisztújító közgyűlés

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf. 204. 2012/1. évi rendes és tisztújító közgyűlés 2012/1. évi rendes és tisztújító közgyűlés Jegyzőkönyv Készült 2012. április 26-án az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesület közgyűlésén a Polgárok Háza Dísztermében 2030 Érd, Alsó utca 3. A 18.00 órára

Részletesebben

Jegyzıkönyv. a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület (továbbiakban: DA-RIÜ Khe./Egyesület)

Jegyzıkönyv. a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület (továbbiakban: DA-RIÜ Khe./Egyesület) Jegyzıkönyv a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület (továbbiakban: DA-RIÜ Khe./Egyesület) 2009. július 10-én (pénteken), a 6720 Szeged, Kígyó u. 4. III. emeleti tárgyalójában

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 31-én tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 31-én tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 2/2014. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 230-8/2008. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2008. augusztus 19-én /kedden/ 17.00 órai kezdettel

Részletesebben

Fertőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Fertőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata Fertőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata 3/2013. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. szeptember 11. napján megtartott NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Ü L É S É R Ő L Készült: 4 példányban. 1 Fertőd Város

Részletesebben

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014.02.25-én 17:00 órakor Verpelét Város Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Felelős Társaságirányítási Jelentés

NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Felelős Társaságirányítási Jelentés NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Felelős Társaságirányítási elentés A NORDTELEKOM Távközlési Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Társaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajóivánka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 25-én, 16:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 21-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:...../2010. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 13-án 17 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv nyilvános üléséről. Időpont: 2010. szeptember 13. Helyszín: Községi Önkormányzat 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester Báthory

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. 22./2015. (04.29.) sz. közgyűlési határozat szerinti módosításokkal az alábbi: I. Általános adatok

ALAPSZABÁLY. 22./2015. (04.29.) sz. közgyűlési határozat szerinti módosításokkal az alábbi: I. Általános adatok ALAPSZABÁLY A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan MűködőRészvénytársaság - melyet a Tatabányai Törvényszék Cégbírósága a cégek között 11-10-001604 számon tart nyilván egységes szerkezetű Alapszabálya

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Nádudvar Ikt.sz:52-29/2016 Jegyzőkönyv készült a Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 2016. év április hó 27. napján tartott véleményező

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 25/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J E G Y Z K Ö N Y V. Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. május 30-án megtartott ülésérl.

J E G Y Z K Ö N Y V. Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. május 30-án megtartott ülésérl. J E G Y Z K Ö N Y V Készült: Sülysáp Nagyközségi Önkormányzat képvisel-testületének 2005. május 30-án megtartott ülésérl. Jelen vannak: A polgármester, a jegyz, a települési képviselk a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Fülesd Község Önkormányzat Képviselőtestületi

Fülesd Község Önkormányzat Képviselőtestületi Fülesd Község Önkormányzat Képviselőtestületi Ülésének jegyzőkönyve (nyilvános) 11-6/2010. Fülesd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 16-án megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve,

Részletesebben

Burghardt Ferenc polgármester köszöntötte a képviselőket. Javasolta, hogy napirendet az alábbiak szerint fogadják el:

Burghardt Ferenc polgármester köszöntötte a képviselőket. Javasolta, hogy napirendet az alábbiak szerint fogadják el: PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám:7-16 /2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. július 11-én 18.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. mellékelt jelenléti ív szerint

JEGYZŐKÖNYV. mellékelt jelenléti ív szerint Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Szám: 1/4483-2/2013 JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. június 6-án 14.00 órai kezdettel a Balatonfüredi Közös Önkormányzati Hivatal Nagytanácstermében Tárgy: Közoktatási

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

Az ICOM Magyar Nemzeti Bizottság (MNB) közgyulésének jegyzokönyve

Az ICOM Magyar Nemzeti Bizottság (MNB) közgyulésének jegyzokönyve Az ICOM Magyar Nemzeti Bizottság (MNB) közgyulésének jegyzokönyve Készült a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeuma, Gótikus termében 2015. február 27-én, a 10.00-ra meghirdetett és határozatképtelenség

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 5/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z õ k ö n y v

J e g y z õ k ö n y v J e g y z õ k ö n y v a BRAU UNION HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK RÉSZVÉNYTÁRSASÁG H-9400 Sopron, Vándor Sándor u. 1. 2003. április 24-én megtartott Közgyûlésérõl Helye: a társaság székhelye 9400 Sopron, Vándor S.

Részletesebben

ÉVES JELENTÉS 2014. A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyrt. (Székhely: 7623 Pécs, Ungvár u. 22., Cg. 02-10-060369)

ÉVES JELENTÉS 2014. A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyrt. (Székhely: 7623 Pécs, Ungvár u. 22., Cg. 02-10-060369) A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyrt. (Székhely: 7623 Pécs, Ungvár u. 22., Cg. 02-10-060369) ÉVES JELENTÉS A jelentést a FuturAqua Nyrt. 2015. április 30-án tartott közgyűlése 6/2015. (IV.

Részletesebben

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS IGAZGATÓSÁGI ÜLÉS HATÁROZATAIRÓL

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS IGAZGATÓSÁGI ÜLÉS HATÁROZATAIRÓL RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS IGAZGATÓSÁGI ÜLÉS HATÁROZATAIRÓL A TWD Investments Tanácsadó és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Cg.: 01-10-046598, székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 51/d.)

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

A 4IG NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT ALAPSZABÁLY

A 4IG NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT ALAPSZABÁLY A 4IG NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT ALAPSZABÁLY A jelen egységes szerkezetbe foglalt Alapszabály, amely a 2014. április 24-én kelt közgyűlési határozatok alapján készült,

Részletesebben

Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat KÉPVISELŐ-TESTÜLET Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság J E G Y ZŐKÖNYV

Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat KÉPVISELŐ-TESTÜLET Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság J E G Y ZŐKÖNYV Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat KÉPVISELŐ-TESTÜLET Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság J E G Y ZŐKÖNYV Készült a Kerületfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2011. február

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, képviselőtársaim kézfeltartással jelezzék annak elfogadását. Köszönöm. Ellenvélemény, tartózkodás nem volt.

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, képviselőtársaim kézfeltartással jelezzék annak elfogadását. Köszönöm. Ellenvélemény, tartózkodás nem volt. JEGYZŐKÖNYV Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 6-án 13:00 órai kezdettel a Gamási Önkormányzat Tanácskozó termében megtartandó alakuló üléséről. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 87 466 133, fax: 87 566 023 E-mail: bekorj@asat.hu Ügyiratszám: 20-5/2010. J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

A. Befektetett eszközök: 9 771 826 eft B. Forgóeszközök: 301 037 eft C. Aktív időbeli elhatárolások: 156 eft

A. Befektetett eszközök: 9 771 826 eft B. Forgóeszközök: 301 037 eft C. Aktív időbeli elhatárolások: 156 eft Az OPIMUS GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1054 Budapest, Akadémia utca 7-9.; a továbbiakban: Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit, hogy a Társaság a 2015. április 30-i

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Bakonyszentiván Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 18 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Bakonyszentiván Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 18 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület B A K O N Y S Z E N T I V Á N Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Bakonyszentiván Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 18 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. december 15- én megtartott rendkívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. december 15- én megtartott rendkívüli ülésén. 170 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. december 15- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri iroda. mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 28 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én megtartott közmeghallgatással egybekötött soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A

Részletesebben

NYILATKOZAT a társaságirányítási gyakorlatról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által közzétett Felelős Társaságirányítási Ajánlások (2008.

NYILATKOZAT a társaságirányítási gyakorlatról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által közzétett Felelős Társaságirányítási Ajánlások (2008. NYILATKOZAT a társaságirányítási gyakorlatról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által közzétett Felelős Társaságirányítási Ajánlások (2008.) alapján A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 15. napján 9,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 15. napján 9,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám:..-2/2015. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 15. napján 9,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

NYILATKOZAT. az ALTEO Nyrt. társaságirányítási gyakorlatáról. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Felelős Társaságirányítási Ajánlásai alapján

NYILATKOZAT. az ALTEO Nyrt. társaságirányítási gyakorlatáról. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Felelős Társaságirányítási Ajánlásai alapján ALTEO Nyrt. Felelős Társaságirányítási Jelentés 2016. március 25. NYILATKOZAT az ALTEO Nyrt. társaságirányítási gyakorlatáról a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Felelős Társaságirányítási Ajánlásai alapján I.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Burgyánné Czibik Éva polgármester. Távol lévők: Kósa Gábor képviselő - igazoltan van távol -

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Burgyánné Czibik Éva polgármester. Távol lévők: Kósa Gábor képviselő - igazoltan van távol - Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/ 59-57 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2015. november 11-én 17:00-kor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Burgyánné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 40 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 13-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szentiványi Jánosné óvodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Szentiványi Jánosné óvodavezető JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. október 19-én a Latinovits Zoltán Művelődési Ház tanácskozó termében 16 órakor kezdődő nyilvános üléséről. Jelen vannak: Takács József polgármester Boór Miklós alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106-3/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2010. március 08-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. április 10-én 17.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. április 10-én 17.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

Előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2011. január 6-i ülésére

Előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2011. január 6-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 12/2010. Gazdasági és Költségvetési Bizottsága Elnöke Előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2011. január 6-i

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 113-2/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. február 15- én /hétfőn/ 17.00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 16-án megtartott nyilvános testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 16-án megtartott nyilvános testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 16-án megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i üléséről. A képviselő-testület rendkívüli

Részletesebben

Város Képviselő-testület

Város Képviselő-testület Város Képviselő-testület P é n z ü g y i, Ü g y r e n d i é s S t r a t é g i a i B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail:

Részletesebben

Magyar Gőzmozdonyokért és Vasútért Egyesület A L A P S Z A B Á L Y A 1 I. PREAMBULUM Magyarországon - részben a Közlekedési Múzeum, részben a MÁV tulajdonában/állagában, mintegy 150 megőrzött gőzmozdony

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8294 Kapolcs,

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Készítette: Nagy Gábor, elnök Jóváhagyta: Nagy Gábor, elnök 2010. TARTALOMJEGYZÉK I. Általános rész:... 3 1. Az Egyesület főbb adatai:... 3 2. Az Egyesület működésének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Javaslat a szükséges anyagi fedezet biztosítására a Városi Mikulás rendezvényre Előterjesztő: Kelemenné Sípos Sarolta

Jegyzőkönyv. 2. Javaslat a szükséges anyagi fedezet biztosítására a Városi Mikulás rendezvényre Előterjesztő: Kelemenné Sípos Sarolta Jegyzőkönyv Készült: 2008. november 11-én 16.00-16.30 óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Magyar János, Neuwirth László, Pallagi Ákos, Sági

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 30-án megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 30-án megtartott rendkívüli ülésének ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 30-án megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 46-47. Száma: 1-65/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1. Beszámoló

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 5/2014. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. április 28-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 20/2012. J E G Y Z

Részletesebben

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. Ügyiratszám: 166-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Tanácskozási joggal:

Részletesebben

Határozatok: - 45/2014. (VIII. 31.) számú határozat: Monostorpályi, Domb utca 4. szám alatti ingatlan megvásárlása

Határozatok: - 45/2014. (VIII. 31.) számú határozat: Monostorpályi, Domb utca 4. szám alatti ingatlan megvásárlása Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 31-én megtartott (helye: 4275 Monostorpályi, Bajcsy Zs. utca 1/C., Művelődési Ház terme) rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Lesenceistvánd Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

7/2013. sz. jegyzőkönyv

7/2013. sz. jegyzőkönyv 7/2013. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről, mely 2013. április 18-án 17 órakor kezdődött. Jelen vannak: Zsiros Sándorné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-17/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 10. napján

Részletesebben