SMART Board 885ix interaktív táblarendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SMART Board 885ix interaktív táblarendszer"

Átírás

1 SMART Board 885ix interaktív táblarendszer A szélesvásznú SMART Board 885ix interaktív táblarendszer segítségével teljesen új magasságokba emelkedik az együttműködés. A 885ix rendszerrel egyszerre két felhasználó dolgozhat az interaktív tábla teljes munkafelületén az ujjaik vagy a tollak segítségével. Az integrált rendszer egy 800-as sorozatú SMART Board interaktív táblából, egy ultra-rövid vetítési távolságú SMART projektorból és egy, a többfelhasználós SMART Tolltartóba integrált SMART vezérlőmodulból épül fel. SmartBoard X885 interaktív tábla adatai: Munkafelület mérete: 188 cm cm Képátló: 87" (221 cm) Képarány: 16:10 Tábla mérete: cm cm 16.5 cm Súly: 27.2 kg UX60 projektor adatai: 44.1 cm 26.7 cm 41.9 cm Távirányító: cm WXGA Lámpa élettartam: 2500 óra Standard üzemben, és 4000 óra Economy módban 2000:1 kontraszt Súly: 10 kg Multitouch tanulási élmény Egyidejűleg két felhasználó írhat, törölhet és mozgathat objektumokat az interaktív tábla teljes felületén - mindehhez nincs szükség semmilyen speciális eszközre. Korlátozás nélküli interakció A rendszer lehetővé teszi, hogy két felhasználó a bekapcsolást követően azonnal elkezdjen együtt dolgozni külön többfelhasználós üzemmód elindítása vagy területi korlátozás nélkül. Emellett minden tanuló egyénileg végezheti el a feladatát, például írhat a digitális tintával vagy mozgathat objektumokat az ujja segítségével. Független objektumkezelés A SMART Board 885ix interaktív táblarendszer a SMART saját fejlesztésű DViT (Digital Vision Touch) technológiáját használja, amely lehetővé teszi gombok megnyomása, ikonok kiválasztása és eszközök visszahelyezése nélkül azt, hogy a toll segítségével írni, a tenyér alkalmazásával törölni, az ujj használatával pedig mozgatni lehessen objektumokat az interaktív táblán.

2 Kézmozdulatokkal történő többujjas vezérlés A 885ix rendszer képes értelmezni a Microsoft Windows 7 és a Mac Snow Leopard operációs rendszerek által támogatott egyszerű kézmozdulatokat, úgymint az eldobás, a forgatás, a kicsinyítés-nagyítás vagy a léptetés. A kézmozdulatokkal történő vezérlés a SMART Notebook oktatói szoftverben a 10.7-es verziótól lesz elérhető. SMART Notebook oktatói szoftver Minden SMART Board interaktív táblarendszer a díjnyertes SMART Notebook oktatói szoftverrel érkezik, amely egyetlen számítógépes alkalmazásban foglalja összes a dinamikus óravázlatok létrehozásához, illetve az interaktív tanórák megszervezéséhez és megtartásához szükséges funkciók széles palettáját. Az oktatási eszközök így karnyújtási közelségbe kerülnek, és lehetővé teszik bármilyen jegyzet vagy tartalom elmentését a tanóra közben, amelyek a későbbiekben megoszthatók a diákokkal. A SMART Notebook oktatói szoftver egy pedagógusbarát, könnyen használható számítógépes alkalmazás, aminek segítségével olyan interaktív tanórákat tarthat meg, amelyek lekötik a tanulók figyelmét és fenntartják érdeklődésüket az egész órán. Többfelhasználós SMART Tolltartó A szivacs vagy a tollak valamelyikének felemelésével a tolltartó automatikusan detektálja a kiválasztott eszközt. A kézre álló, egyszerűen használható gombok segítségével megváltoztatható a toll színe, továbbá az egér jobb gombja, a lebegő képernyő-billentyűzet és a Súgó is könnyen elérhető.

3 Moduláris kialakítás A többfelhasználós tolltartóhoz gyorsan és egyszerűen lehet olyan kiegészítő modulokat integrálni, mint például a vezeték nélküli csatlakozás vagy a SMART vezérlőmodul. SMART tinta Fedezze fel a SMART tintával történő írás minden előnyét. Az új jegyzet-kiigazító algoritmusnak köszönhetően a digitális tintával elhelyezett jegyzetek még látványosabban jelennek meg, illetve a különféle weboldalakra, alkalmazásokra és videókra írt megjegyzések olvashatóbbá válnak. Továbbá a jegyzetek objektumként viselkednek, így mozgathatók, kicsinyíthetők-nagyíthatók és forgathatók. Állandó toll funkció A tolltartón található színválasztó gombok bármelyikét hosszabb ideig nyomva tartva az interaktív tábla átállítható állandó toll üzemmódba. A funkció bekapcsolását a gombon található LED villogása jelzi. Az üzemmód aktiválását követően minden tárgy tollként fog működni, így az óvodás korú és speciális nevelési igényű gyermekek bármivel, például egy teniszlabdával is tudnak írni vagy rajzolni az interaktív tábla felületére. Mentés funkció A tanárok képernyő-fényképként rögzíthetik munkájukat a SMART Notebook oktatói szoftverbe, amely utólagosan is szerkeszthető, vagy közvetlenül elmenthetik jegyzeteiket a különböző számítógépes alkalmazásokba, úgymint a PowerPoint, a Word, az Excel, az Adobe Acrobat vagy az AutoCAD szoftverekbe. Strapabíró, ellenálló felület A SMART Board 885ix interaktív táblarendszer alacsony csillogású, vetítésre optimalizált, mágnesezhető acél felülettel rendelkezik. A felület szárazon törölhető filctollal (dry-erase marker, porfestékes vagy táblafilctoll) írható és könnyen törölhető. Permanens filctollal tévedésből elhelyezett feliratok táblatisztító vagy izopropil-alkohol tartalmú oldattal törölhetők. Frontális irányítás egy helyről Lehetőség nyílik a SMART vezérlőmodulhoz közvetlenül csatlakoztatott audiovizuális eszközök közötti egyszerű és gyors átkapcsolásra. A vezérlőmodul az osztályteremben használt technológiai eszközök központi irányítóhelyeként lehetőséget biztosít DVD lejátszó, digitális kamera, dokumentum kamera és videomagnó csatlakoztatására. Gyorsan és a munka megszakítása nélkül válthat át egy weboldalról egy dokumentumfilmre, majd pedig a dokumentum kamera élő képére. A többfelhasználós SMART Tolltartóba integrálható vezérlőmodul egy USB csatlakozót is tartalmaz, így akár pendrive vagy másik számítógép is csatlakoztatható a SMART Board interaktív táblához.

4 Gyorsindítás A 885ix rendszer esetén a számítógép, a projektor és a SMART Board interaktív tábla össze van kötve egymással, így az egész rendszer egyetlen gombnyomással gyorsan be- és kikapcsolható - mindezt 60 másodpercen belül. Szélesvásznú interaktív tábla opció A SMART Board 885ix interaktív táblarendszer 20 százalékkal nagyobb munkafelületet biztosít a normál, 4:3-as képarányú interaktív táblához képest. A rendszer részét képező 221 cm képátlójú SMART Board 885 interaktív tábla és a 16:10-es képarányú, valós WXGA felbontású (1280 x 800) ultra-közeli vetítési távolságú SMART UX60 projektor ideális megoldást jelent az osztálytermekben. A továbbfejlesztett SMART vezérlőmodulhoz HD kamerát, Blu-ray lejátszót vagy szélesvásznú laptopot csatlakoztatva a diákok valódi multimédiás élményben részesülnek. Árnyék- és csillogásmentes vetítés Összehasonlítva a mennyezetre szerelt, normál vetítési távolságú projektorokkal, a 885ix rendszer ultra-közeli projektora minimalizálja az előadó árnyékát a vetített képen, valamint kiküszöböli, hogy a vetítő erős fénye a tanár vagy a diák szemébe világítson. Így minden tanuló tökéletesen látni fogja az interaktív táblára vetített képet függetlenül attól, hogy hol ül az osztályteremben. Tökéletes képminőség Fedezze fel a 885ix rendszer biztosította tökéletes képminőséget. A SMART UX60 típusú projektor a Texas Instruments által szabadalmaztatott BrilliantColor DLP technológiát használva magas fényerő és kontraszt-arány értékekkel rendelkezik, s így a táblára vetített kép mindig éles és megfelelően kontrasztos lesz. Egyszerű telepítés A SMART Board 885ix interaktív táblarendszer részét képezi egy többtengelyes, állítható, fali projektor-szerelő szerkezet, amely a vetített kép pontos beállítását teszi lehetővé. A projektor közvetlenül az interaktív tábla fölé kerül felszerelésre, így minden osztályteremben alkalmazható, továbbá nincs szükség bonyolult és drága mennyezeti telepítésre sem. A rendszer kialakításából adódóan pedig a karbantartási munkák is egyszerűen elvégezhetők. Szűrőmentes kivitel A SMART UF65 projektor szűrőmentes kivitelben készül, így nincs szükség annak időszakos tisztítására, illetve cseréjére. Fakulásmentes színek A SMART UX60 projektor színeiben mindig megbízhat. A speciális BrilliantColor technológiát használó DLP-s projektor megakadályozza, hogy a színek idővel kifakuljanak, így a vetített kép több éves használat után is éppen olyan élénk marad, mintha új lenne.

5 Hálózati vezérlés funkció A SMART UF65 projektor az iskolai hálózatba történő csatlakoztatás után alkalmassá válik szerveren vagy SNMP kliensen keresztül történő utasítások küldésére és fogadására. Ettől kezdve, mint hálózatba kötött interaktív táblarendszer, a 800i akár távolról is vezérelhetővé és menedzselhetővé válik. Megnövelt lámpa-élettartam Legyen nyugodt a lámpa megbízhatóságát illetően - a 885ix rendszer izzójának normál üzemmódban 3000, gazdaságos üzemmódban pedig 4000 üzemóra a várható élettartama. Hang hozzáadásának lehetősége A SMART Audio tantermi hangosító rendszer vagy az USB-s hangszórók hozzáadásával a 885ix rendszer komplett multimédiás központtá alakítható át. Lopás elleni védelem Biztonságban tudhatja technológiai beruházását, mivel a beépített lopásvédelmi rendszer megakadályozza, hogy a 800i interaktív táblarendszer illetéktelen kezekbe kerüljön. A projektor, a kar és a talplemez mind rögzítésre kerülnek, továbbá a SMART UF65 projektor nem tartalmaz gombokat, így önállóan működésképtelen. A fizikai lopásvédelmet a Kensington kábel csatlakozás, illetve a projektor lakattal történő rögzítése biztosítja a talplemezhez. Garancia és jótállás A SMART UX60 projektor 3 év készülékgaranciával rendelkezik. A SMART Board interaktív táblára 2 év alapgarancia érvényes, amely egy ingyenes termékregisztrációt követően 5 évre kiterjeszthető.

SMART Board 800i interaktív táblarendszer

SMART Board 800i interaktív táblarendszer SMART Board 800i interaktív táblarendszer A SMART Board 800i interaktív táblarendszerek segítségével a tanulás valódi, gyakorlatias és hihetetlenül természetes élménnyé válik. Egyszerre két felhasználó

Részletesebben

SMART Board 685ix interaktív táblarendszer

SMART Board 685ix interaktív táblarendszer SMART Board 685ix interaktív táblarendszer Fedezze fel az interaktivitás eddig még soha nem látott formáját a SMART Board 685ix interaktív táblarendszer segítségével. A 685ix a világ első integrált rendszereinek

Részletesebben

SMART Slate vezeték nélküli palatábla

SMART Slate vezeték nélküli palatábla SMART Slate vezeték nélküli palatábla A SMART Slate vezeték nélküli palatábla új lehetőségeket teremt az osztályteremben. Megadja a tanár vagy a diák számára azt a szabadságot, hogy a SMART Board interaktív

Részletesebben

SMART dokumentum kamera

SMART dokumentum kamera SMART dokumentum kamera A SMART dokumentum kamera a legkényelmesebb módon teszi lehetővé az objektumok, tárgyak és dokumentumok azonnali megjelenítését a tanóra felesleges megszakítása nélkül. A dokumentum

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Alap Qomo tantermi csomag Alap Qomo tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 810 000Ft QWB200 EM elektromágneses tollal vezérelt interaktív tábla Flow!

Részletesebben

Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz?

Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz? Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz? - Mert megfelel a TIOP 1.1.1/07/1 kiírásnak! Mert az interaktív tábla, a piac egyik leggyorsabb interaktív táblája!

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

ASUS X552WE-SX036H (X552WE-SX036H)

ASUS X552WE-SX036H (X552WE-SX036H) ASUS X552WE-SX036H (X552WE-SX036H) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: E2-6110 1,50GHz / 2MB Cache Memória

Részletesebben

DELL Inspiron 5551 (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11)

DELL Inspiron 5551 (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11) DELL Inspiron 5551 (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11) (DI5551I-3540-4GH50D4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel

Részletesebben

RENDKÍVÜLI HARDVER ÉS SZOFTVER VÁSÁRLÁSI AKCIÓ

RENDKÍVÜLI HARDVER ÉS SZOFTVER VÁSÁRLÁSI AKCIÓ RENDKÍVÜLI HARDVER ÉS SZOFTVER VÁSÁRLÁSI AKCIÓ KATALÓGUS 2016 I. FÉLÉV TOVÁBBI KÍNÁLAT: www.pcflotta.hu / Belépési kód: NKR16MZ LICENCE PROFESSIONAL KFT. 1051 BUDAPEST, SAS U. 18. TEL: +36 1 783 39 73

Részletesebben

DELL Inspiron 5558 DLL_Q3_21_EL_204369

DELL Inspiron 5558 DLL_Q3_21_EL_204369 DELL Inspiron 5558 DLL_Q3_21_EL_204369 (DLL_Q3_21_EL_204369) Bruttó ár: 142.990 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core

Részletesebben

informatikai eszközök és telefonok beszerzése/2015.

informatikai eszközök és telefonok beszerzése/2015. informatikai eszközök és telefonok beszerzése/2015. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114 Szállítási szerződés informatikai eszközök és telefonok szállítására I-III. részek tekintetében az alábbiak szerint:

Részletesebben

Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV

Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV (20DF0092HV) Bruttó ár: 266.990 Ft Termékcsalád: ThinkPad Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor

Részletesebben

Prezentáció és csoportmunka csúcsa

Prezentáció és csoportmunka csúcsa Elérhetőségeink: ÉS Varga Tamás +36 1 880 44 40 +36 20 984 73 97 Pisták Sándor +36 1 880 44 50 +36 20 293 22 54 sahara@kvazar-micro.hu Prezentáció és csoportmunka csúcsa Intuitív digitális élmény vállalkozások

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/138. Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/138. Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: a Flesch Károly Kulturális Központ részére (a TIOP-1.2.1.a-15/1 azonosító számú projekt keretében) informatikai eszközök beszerzése (tájékoztató a szerződés módosításról) Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Iskolai Osztálynapló Bevezetés Tartalom Bevezetés... 6 Általános funkciók... 6 Dokumentumok... 7 Milyen eszközökön használható a program?...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G318H/DS SM-G318H Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G313HN Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

felhívás módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/123

felhívás módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/123 felhívás módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/123 1 Beszerzés tárgya: Adás-vételi szerződés Kalocsa pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúrafejlesztése c. (TIOP-1.1.1-07/1-2008-1179)

Részletesebben

Prezentáció használata

Prezentáció használata Prezentáció használata A számítógép alkalmazásának egyik lehetséges területe, amikor a számítógépet mint segédeszközt hívjuk segítségül, annak érdekében, hogy előadásunk vagy ismertetőnk során elhangzottakat

Részletesebben

ARCHLine.XP 2010. Újdonságok. Release 2

ARCHLine.XP 2010. Újdonságok. Release 2 ARCHLine.XP 2010 Újdonságok Release 2 A dokumentációban levő anyag változásának jogát a CadLine Kft fenntartja, ennek bejelentésére kötelezettséget nem vállal. A szoftver, ami tartalmazza az ebben a dokumentumban

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben

SMART oktatási (EDU) árlista

SMART oktatási (EDU) árlista SMART Board Front vetítéses interaktív táblák SB 640 Interaktív tábla, 48" (121,9 cm) képátló, 4:3 képarány, Notebook szoftver 299 000 Ft 224 250 Ft 280 313 Ft SB 640CT SMART Board 640, hordtáskával és

Részletesebben

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató Alcor Zest Q813IS Táblagép Kezelési útmutató BIZTONSÁGGAL KAPCSOLATOS FIGYELMEZTETÉSEK Ez az útmutató fontos információkat tartalmaz a készülék kényelmes és biztonságos használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal 2 MAGYAR EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal Tartalomjegyzék 1.0. Bevezetés... 2 1.1. A csomag tartalma... 2 2.0 Bluetooth eszköz csatlakoztatása... 2

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

GuideReg demó program telepítési útmutató

GuideReg demó program telepítési útmutató GuideReg demó program telepítési útmutató GuideSys Kft. 2016. 1. O l d a l Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Telepítési útmutató... 4 2.1 Telepítési környezet(ek)... 4 2.2 A telepítő program letöltése...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató HP 23tm érintőképernyős monitor Felhasználói útmutató 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

Logitech G602 Laser Gaming Mouse

Logitech G602 Laser Gaming Mouse Logitech G602 Laser Gaming Mouse (910-003822) Bruttó ár: 29.990 Ft Kategória: Felbontás: Csatoló felület: Egyéb: Tartozékok: Anyaga: Szín: Garancia: Gyártó: Gyártó hivatalos oldala: Egér 250-2500 DPI (DPI

Részletesebben

Mai számítógép perifériák. Számítógépes alapismeretek 1. beadandó. Lővei Péter (LOPSAAI.ELTE) 2010.

Mai számítógép perifériák. Számítógépes alapismeretek 1. beadandó. Lővei Péter (LOPSAAI.ELTE) 2010. Mai számítógép perifériák Számítógépes alapismeretek 1. beadandó Lővei Péter (LOPSAAI.ELTE) 2010. Tartalom Bemeneti eszközök...3 Egér...3 Billentyűzet...3 Scanner...3 Digitális fényképezőgép...4 Ujjlenyomat

Részletesebben

ActivBoard 500 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral

ActivBoard 500 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral Inter aktív tábl a rendszer ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer PRM0a vagy PRM projektorral ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer STP projektorral a jelen dokumentum a z al ábbi termékek specifik ációit tartalma

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

ActivBoard 300 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral

ActivBoard 300 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral inter aktív tábl a rendszer ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer PRM0a vagy PRM projektorral ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer STP projektorral a jelen dokumentum a z al ábbi termékek specifik ációit tartalma

Részletesebben

DELL Inspiron 5758 - DLL Q2_38_BL_212279 (DLL Q2_38_BL_212279)

DELL Inspiron 5758 - DLL Q2_38_BL_212279 (DLL Q2_38_BL_212279) DELL Inspiron 5758 - DLL Q2_38_BL_212279 (DLL Q2_38_BL_212279) Bruttó ár: 177.990 Ft Ár: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség:

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gyõzõdjön meg róla, hogy az összes, itt felsorolt tartozék a csomagban van. ilp USB kábel Hálózati adapter Szoftver-CD Rövid használati útmutató

Részletesebben

SMART állítható magasságú fali szerelvény

SMART állítható magasságú fali szerelvény GONDOLKODJON, MIELŐTT NYOMTAT! Műszaki jellemzők SMART állítható magasságú fali szerelvény HAWM-UX/UF típus Fizikai jellemzők Méret A SMART Board interaktív Javasolt szerelési magasság 2,4 m (8 ) magas

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

DELL Inspiron 5749 (DLL Q1_42_L_178128) (DLL Q1_42_L_178128)

DELL Inspiron 5749 (DLL Q1_42_L_178128) (DLL Q1_42_L_178128) DELL Inspiron 5749 (DLL Q1_42_L_178128) (DLL Q1_42_L_178128) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Pentium Processzor

Részletesebben

PDF/A formátumú fájlok létrehozása az elektronikus dokumentációs rendszerhez (ÉTDR)

PDF/A formátumú fájlok létrehozása az elektronikus dokumentációs rendszerhez (ÉTDR) PDF/A formátumú fájlok létrehozása az elektronikus dokumentációs rendszerhez (ÉTDR) Schneider Balázs 2013 június 11. 17:43 2013 január 1-én Magyarországon hatályba léptek az építési engedélyezési eljárás

Részletesebben

mennyiség db Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat I. sz. Lakásotthoni Hálózat 2. sz.

mennyiség db Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat I. sz. Lakásotthoni Hálózat 2. sz. Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

DELL Inspiron 5559 DLL_Q1_31_FF_212755

DELL Inspiron 5559 DLL_Q1_31_FF_212755 DELL Inspiron 5559 DLL_Q1_31_FF_212755 (DLL_Q1_31_FF_212755) Bruttó ár: 245.990 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core

Részletesebben

J-N-SZ Megyei Hámori András SZKI és SZI 1168 - szóbeli

J-N-SZ Megyei Hámori András SZKI és SZI 1168 - szóbeli Tétel_04 Vállalatához több egyforma hardverkiépítésű számítógép érkezett. Feladata az, hogy ajánljon a gépekhez perifériákat és háttértárakat. Ajánlatát indokolja, ismertesse az eszközök jellemzőt! Mutassa

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

HP Pavilion 15-AB218NH - V2G57EA (V2G57EA)

HP Pavilion 15-AB218NH - V2G57EA (V2G57EA) HP Pavilion 15-AB218NH - V2G57EA (V2G57EA) Bruttó ár: 160.990 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár jellemző:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AZ Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Dévaványa Általános Művelődési Központ Iskoláiban című, TIOP-1.1.1-07/1-2008-0049 számmal jelölt pályázat alapján lefolytatásra kerülő

Részletesebben

Változás a TIOP 1.1.1-07/1 jelű pályázat dokumentációjában

Változás a TIOP 1.1.1-07/1 jelű pályázat dokumentációjában Változás a TIOP 1.1.1-07/1 jelű pályázat dokumentációjában A TIOP 1.1.1-07/1 jelű, A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése című pályázati kiírás dokumentációja

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2014.12.15. Iktatószám: 25075/2014 CPV Kód: 39000000-2;30000000-9 Sátoraljaújhely-Hegyköz Turizmusáért Egyesület

Közzététel dátuma: 2014.12.15. Iktatószám: 25075/2014 CPV Kód: 39000000-2;30000000-9 Sátoraljaújhely-Hegyköz Turizmusáért Egyesület Szállítási szerződés a Sátoraljaújhely-Hegyköz Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezet továbbfejlesztése az ÉMOP-2.3.1-11-2011-0008 projekt keretében beszerzendő eszközökre II Közbeszerzési

Részletesebben

Telepítési útmutató. Otthoni hálózati rendszer Tartalék akkumulátor KX-HNP100FX. Típus

Telepítési útmutató. Otthoni hálózati rendszer Tartalék akkumulátor KX-HNP100FX. Típus Típus Telepítési útmutató Otthoni hálózati rendszer Tartalék akkumulátor KX-HNP100FX Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Ez a dokumentum a tartalék akkumulátor megfelelő felszerelését ismerteti.

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus szülőföldi ösztöndíj pályázat benyújtása senior pályázat esetén a https://palyazat.mta.hu/domus_szulofoldi_senior_2016,

Részletesebben

Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 Gombok és alkatrészek 7 Telefonhívás, hangfájl vagy videó hangerejének módosítása 9 A billentyűzet és

Részletesebben

Intuos Pro magyar nyelvű használati útmutató

Intuos Pro magyar nyelvű használati útmutató 1 2 A KÉZIKÖNYVRŐL 5 AZ INTUOS PRO TABLETRŐL 6 RENDSZERKÖVETELMÉNYEK 6 INTUOS PRO TABLET 7 INTUOS PRO TOLL 9 AZ INTUOS PRO BEÁLLÍTÁSA 10 A SZÁMÍTÓGÉPHEZ VALÓ CSATLAKOZTATÁS 10 USB KÁBEL ÜZEMBE HELYEZÉSE

Részletesebben

ipod nano Használati útmutató

ipod nano Használati útmutató ipod nano Használati útmutató Tartalom 5 1. fejezet: Az első pillantás az ipod nano készülékre 5 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 6 Főképernyő 8 Állapotikonok 9 2. fejezet: Első lépések 9 Az ipod

Részletesebben

Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 13-09-111049

Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 13-09-111049 Pc - Sziget Info Kft. Cím: 2315.Szigethalom.Sétáló u. 16 Telefon: 36 24 404-504, Fax: 36 24 404-504 E-mail: pcsziget@pcsziget.eu Weboldal: http://www.pcsziget.eu/ Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám:

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA 700 80QD009HHV (80QD009HHV)

Lenovo Ideapad YOGA 700 80QD009HHV (80QD009HHV) Lenovo Ideapad YOGA 700 80QD009HHV (80QD009HHV) Bruttó ár: 342.990 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core i5

Részletesebben

ECDL számítógépes alapismeretek modul

ECDL számítógépes alapismeretek modul 1. Mire szolgál az asztal? A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére. 2. A tűzfal funkciója A tűzfal funkciója, hogy biztosítsa a számítógép hálózati védelmét illetéktelen külső behatolással

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szerződés nyelve: magyar Cégadatok: Cégnév: VS Vill Elektromos Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Rövid név: VS Vill Bt. Székhely: 2030 Érd,Gém út 22 Levelezési

Részletesebben

EPSON EB-Z8000 SOROZAT ÚJDONSÁG A NAGYSZABÁSÚ ELŐADÁSOK TERÉN

EPSON EB-Z8000 SOROZAT ÚJDONSÁG A NAGYSZABÁSÚ ELŐADÁSOK TERÉN EPSON EB-Z8000 SOROZAT ÚJDONSÁG A NAGYSZABÁSÚ ELŐADÁSOK TERÉN 2 AZ ÚJ EPSON EB Z8000 SOROZAT Kiváló teljesítményt, újszerű szolgáltatásokat és csúcstechnológiát keres? Az Epson EB-Z8000 sorozat készülékei

Részletesebben

A Polycom RealPresence Group Series készülékek és tartozékok szoftverének és opcióinak telepítése. Áttekintés

A Polycom RealPresence Group Series készülékek és tartozékok szoftverének és opcióinak telepítése. Áttekintés A Polycom RealPresence Group Series készülékek és tartozékok szoftverének és opcióinak telepítése Áttekintés A Polycom szoftver frissítésével vagy további rendszeropciók vásárlásával az Önök szervezete

Részletesebben

Vasco Traveler HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

Vasco Traveler HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Vasco Traveler HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Tartalomjegyzék 1. A készülék üzembe helyezése 4 1.1 Funkcióbillentyűk 5 1.2 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata előtt.

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Partners in Learning Magyarországi Fórum - 2012

Partners in Learning Magyarországi Fórum - 2012 Partners in Learning Magyarországi Fórum - 2012 Fejlesztendı készségek, képességek: Problémamegoldó képességek Kooperatív tanulás és munka Önálló kutatómunka Informatikai eszközök alkalmazásának lehetıségei

Részletesebben

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look Look 1320 Wtulajdonságai 1 2 3 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot a képek készítéséhez. LED kijelző Mikor a Look 1320 csatlakoztatva van, a LED kijelző bekapcsol. Objektív Állítsa

Részletesebben

1. A GPS DETEKTOR CÉLJA 2. A GPS DETEKTOR MŰKÖDÉSE

1. A GPS DETEKTOR CÉLJA 2. A GPS DETEKTOR MŰKÖDÉSE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. A GPS DETEKTOR CÉLJA A GPS detektor célja, hogy előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján magyar nyelven előre jelezze a telepített traffipaxok, szekciómérések,

Részletesebben

BH-118 Nokia Bluetooth-fülhallgató - Felhasználói kézikönyv

BH-118 Nokia Bluetooth-fülhallgató - Felhasználói kézikönyv BH-118 Nokia Bluetooth-fülhallgató - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Bevezetés 3 A fülhallgató ismertetése 3 A Bluetooth funkció 3 Kezdő lépések 4 A készülék gombjai és részei 4 Az akkumulátor

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1.ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazza a Szolgáltatótól megvásárolható Szolgáltatásokkal összefüggő megrendelések

Részletesebben

A CAD hardver eszközei / 2.

A CAD hardver eszközei / 2. A CAD hardver eszközei / 2. A dobozon kívül... A CAD hardver eszközei a dobozon kívül Beviteli (input) perifériák Kiviteli (output) perifériák Hálózati elemek Cad_ea3.ppt 1 Beviteli (input) perifériák

Részletesebben

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

HP Pavilion 15-AN001NA Star Wars Special Edition - P0S47EA (P0S47EA)

HP Pavilion 15-AN001NA Star Wars Special Edition - P0S47EA (P0S47EA) HP Pavilion 15-AN001NA Star Wars Special Edition - P0S47EA (P0S47EA) Bruttó ár: 262.990 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség:

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA 500 80R5002THV (80R5002THV)

Lenovo Ideapad YOGA 500 80R5002THV (80R5002THV) Lenovo Ideapad YOGA 500 80R5002THV (80R5002THV) Bruttó ár: 223.990 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core i5

Részletesebben

Hévíz Fontana Filmszínház 3D, DCI digitális fejlesztése

Hévíz Fontana Filmszínház 3D, DCI digitális fejlesztése Hévíz Fontana Filmszínház 3D, DCI digitális fejlesztése Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/94 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30

Részletesebben

MC3 motorvezérlő nagy távcsőmechanikákhoz

MC3 motorvezérlő nagy távcsőmechanikákhoz MC3 motorvezérlő nagy távcsőmechanikákhoz Figyelem: Ez a leírás a 2013-április, vagy azutáni verziókra vonatkozik. Ha egy régebbi MC3 csatlakozókiosztására kíváncsi, vagy az MCConfig program régebbi verzióját

Részletesebben

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk 1 Biztonság 1 Elektromos biztonság 1 Biztonság az üzembe helyezésnél 1 Biztonság tisztítás közben 1 Fontos tudnivalók

Részletesebben

Füzér Felsővár Kiállítási hardver-, hangtechnikai és szoftvereszközök beszerzése

Füzér Felsővár Kiállítási hardver-, hangtechnikai és szoftvereszközök beszerzése Füzér Felsővár Kiállítási hardver-, hangtechnikai és szoftvereszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/123 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

Spectra Precision GNSS eszközök

Spectra Precision GNSS eszközök Spectra Precision GNSS eszközök Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 29. VÁNDORGYŰLÉS Sopron, 2013. július 11 13. Érsek Ákos GPSCOM Kft. SPECTRA PRECISION termékskála Térképező GPS

Részletesebben

Kezdő lépések. Nokia N95-2. 1. kiadás HU

Kezdő lépések. Nokia N95-2. 1. kiadás HU Kezdő lépések Nokia N95-2 1. kiadás HU A készülék gombjai és részei (elöl) Típusszám: Nokia N95-2 A továbbiakban Nokia N95 8GB néven szerepel. 1 Fõkapcsoló 2 Választógombok a parancsok kijelöléséhez és

Részletesebben

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: Adásvételi szerződés, az ÉAOP-2.1.1/A.I-12 számú Interaktív múzeum kialakítása a baktalórántházai Dégenfeld Kastélyban című pályázat keretében informatikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Szerzői jog. Arty A3 1

Szerzői jog. Arty A3 1 Arty A3 Arty A3 0 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE

Részletesebben

HV-Note kézi videónagyító

HV-Note kézi videónagyító HV-Note kézi videónagyító Használati útmutató Alko-Soft Szolgáltató Bt.Web: https://www.alkosoft.hue-mail: info@alkosoft.hutel: +36(30)499-34-77 Tartalomjegyzék ELŐSZÓ...3 I. A KÉSZÜLÉK KEZELŐSZERVEI,

Részletesebben

External Hard Drive USB 2.0 Felhasználói útmutató

External Hard Drive USB 2.0 Felhasználói útmutató External Hard Drive USB 2.0 Felhasználói útmutató Magyar USB 2.0-ás külső merevlemez Felhasználói útmutató Magyar Tartalom Bevezetés 3 Kezelőszervek, csatlakozók és jelzőfények 3 Előlapon 3 Hátlapon 4

Részletesebben

CellCom. Szoftver leírás

CellCom. Szoftver leírás CellCom Szoftver leírás A vezérlő szoftver bemutatása 2 www.lenyo.hu Tartalom LCC vezérlőszoftver 5 Rendszerkövetelmények 5 Telepítés 5 Indítás 7 Eltávolítás, újratelepítés és javítás 8 Kulcskezelés 8

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Váltótalpfák, fa csapszegek valamint alátétfa beszerzése (Eljárás száma: T-394/14.) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2015. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás Ajánlati dokumentáció BKV Zrt. T-394/14. 1.1. A Budapesti

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./20. (XII.30.) NFM rendelethez. Az ajánlatkérő neve és címe: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 30. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

U300X/U250X U310W/U260W

U300X/U250X U310W/U260W Projektor U300X/U250X U310W/U260W Használati útmutató Az U250X és az U260W típus Észak-Amerikában nem kapható. Modellszám NP-U300X/NP-U250X NP-U310W/NP-U260W 4. kiadás, 2011. június A DLP és a BrilliantColor

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI . melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 8. Fax: 06 1 336 771, 06 1 336 777 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Infokommunikáció (PF10IK511L) kérdései

Infokommunikáció (PF10IK511L) kérdései Infokommunikáció (PF10IK511L) kérdései Intéző Intézőben egyszerre több állomány is másolható? Egy új mappa létrehozásakor megadható annak neve? Hozható-e létre Intézőben új szöveges dokumentum? Az állománymásolás

Részletesebben

Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép

Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép A Fujitsu a Windows 7 operációs rendszert ajánlja. Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép Kompakt segítőtárs a hétköznapokban A kompakt Fujitsu LIFEBOOK SH531 tökéletes mobil segítőtárs a mindennapokban

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.II. emelet 209. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.II. emelet 209. szoba PÁLYÁZAT 10 db. Microsoft Project 2010 SNGL MVL, 10 db. Microsoft VisioStd 2010 SNGL MVL. 2 db. AdobeAcrobat Professional Ver: 10 For Windows / Hungarian / Retail / / / 1 USER / / DVD tárgyú beszerzéshez

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. HATÁROZAT-ot

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. HATÁROZAT-ot Ikt.sz.: D.749/12 /2011. KÖZB ESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben