A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) HASZNÁLATI FELTÉTELEI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) HASZNÁLATI FELTÉTELEI"

Átírás

1 A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) HASZNÁLATI FELTÉTELEI 1. A rendszer bemutatása A Public Bike System Hungary Kft. elektromos rásegítésű kerékpár és e-roller kölcsönző rendszere hozzájárul, hogy a kaposvári polgárok, a városban tanuló diákok valamint a környező településekről napi rendszerességgel munkába járók gyorsabban, könnyebben és olcsóbban elérjék a városban található úti céljukat. A kerékpár kölcsönző rendszer elektromos rásegítésű kerékpárokkal és e-rollerekkel üzemel. A rendszer a legmodernebb európai fejlesztések szerint épült, megfelelve az EN15194 szabvány előírásainak. 2. A kerékpárkölcsönző rendszer elemei 2.1.Állomás Az állomás áll a dokkolókból, az elektromos kerékpárokból és e-rollerekből. Kapcsolatban áll a diszpécser központtal. Az állomás a kölcsönzés és a visszavétel helyszíne. 2.2.Dokkoló A kölcsönző állomásokon található, a Public Bike System e- kerékpár és e-roller rögzítését és kiadását végző szerkezet. Elemei a kártyaolvasó, a zár és led fényforrás. A dokkoló internetes kapcsolatban áll a diszpécser központtal. Kártyaolvasó Az állomás első felületén található a kártyaolvasó terminál, mely egy LED- kijelző segítségével jelzi a terminál aktuális állapotát.

2 2.3.Pedelec hajtású kerékpár Az elektromos rásegítésű kerékpár EU szabvány alapján IP65 védettséggel rendelkezik. Az egyedi tervezésű elektromos kerékpár minden eleme egyedi, speciális eszközzel szedhető szét. Váza és alkatrészei alumínium ötvözetűek. Nagy felületű első és hátsó sárvédővel, hátul elhelyezett csomagtartóval, reflektoros fényvisszaverő csíkkal ellátott abronccsal, és állandó világítással rendelkezik. A kerékpáron alumínium szélesített felni található és szúrás mentes gumival rendelkezik. A kerékpár hajtását 50%-ban BLDC szénkefe nélküli egyenáramú motor biztosítja. A váltó egy 3-7 sebességes Shimano-Nexus agyváltó. A kerékpár első V fékkel és kontrafékkel rendelkezik. A kerékpár lámpája a dokkolóból kihúzva automatikusan bekapcsol. Az európai szabványnak megfelelően a küllőkön és pedálokon a prizmák megtalálhatóak. A kerékpár ülése zselés, állítható, kényelmes és lopás biztos. Az akkumulátorok töltése a dokkolón keresztül automatikusan történik, így biztosítva, hogy az elektromos rásegítés folyamatosan elérhető legyen. 25km/h sebességénél levált az elektromos hajtás. A felhasználó igényekhez alkalmazkodó szabályzással (PEDELEC rendszer) és valós idejű GPS rendszerrel ellátott eszköz.

3 2.4.Elektromos roller Továbbá az e-roller mely szintén egyedi tervezésű kétkerekű jármű melyet egyenáramú motor hajt és álló vagy ülő helyzetben is használható. Városi közlekedésre van tervezve, így a dokkolóból kivéve az e-roller menetkész állapotba helyezi magát és a gázkar fordítása után azonnal indul. A rolleren a kormány jobb oldalán található egy 3 színű, 3 szegmensből álló LED indikátor, mely tájékoztatást ad az akkumulátor pillanatnyi töltöttségi szintjéről. Az indikátorok alatt található piros gomb benyomásával a roller teljesítményét vehetjük vissza, amivel az akkumulátort kímélhetjük. Az e-roller használata nagy odafigyelést igényel, ezért használata a 14. életévet betöltők számára engedélyezett. Mindkét járművet mindenki saját felelősségére használhatja. 2.5.Az RFID kártya A személyes regisztrációhoz járó kártya a felhasználó számára, amely lehetővé teszi a kerékpárkölcsönzést. Az RFID (Radio Frequency IDentification) egy rádiófrekvenciás technológia, aminek segítségével elég a kártyát a terminálhoz érinteni (az antenna jel elé) és a járművek azonnal levehetőek lesznek az állomásról.

4 2.6.Diszpécser központ Az ügyeleti központ állandó számítógépes összeköttetésben áll valamennyi állomással és folyamatosan működik. Rögzíti és ellenőrzi a Public Bike System e-kerékpárok és e-rollerek kölcsönzésének kezdő és befejező időpontját, továbbá dokkolóba helyezésük, dokkolóból eltávolításuk tényét. Felel az e-kerékpárok és e-rollerek dokkolókon történő megfelelő elosztásáért, a dokkolók és az e-kerékpárok valamint e-rollerek karbantartásának irányításáért. Ellátja továbbá mindazokat a feladatokat, amelyek a rendszer megfelelő működéséhez szükségesek Logisztikai csoport Az állomások között a kerékpárok egyenletes, manuális elosztásáért felel Felhasználó Regisztrált felhasználó, aki a kaposvári Tourinform irodában (7400 Kaposvár, Fő u. 8., tel.: , fax.: ) vagy a desedai Fekete István Látogatóközpontban ( ), személyesen, személyi okmányaival jogosultságot szerez a kerékpár és roller kölcsönző használatára. A kaposvári elektromos közösségi kerékpár kölcsönző rendszer felhasználója lehet minden kaposvári lakhellyel rendelkező, 14. életévét betöltött személy, kaposvári iskolában tanulmányt folytató, 14. életévét betöltött, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák illetve kaposvári munkahelyére vidékről, napi rendszerességgel bejáró munkavállaló, függetlenül bejelentett, állandó lakcímétől. A jogosultságot a regisztráció során hitelt érdemlően igazolni kell Turista Minden, Kaposváron vagy környékén rövidebb ideig tartózkodó személy Turista is használhatja a kerékpárkölcsönzőt a regisztráció után. A kártya a 4.3 pontban ismertetett módon vásárolható Kölcsönzési idő A kölcsönzés a kerékpár illetve e-roller dokkolóból történő kiemelésével kezdődik és a dokkolóba való visszahelyezésével ér véget. Az e-kerékpár bármely állomáson felvehető és bármely állomáson lerakható.

5 3. A regisztráció 3.1.A regisztráció során a következő adatok megadása szükséges: Telefonszám (olyan telefonszám, ahol Regisztráló elérhető, lehetőleg mobiltelefonszám. Formátuma: kétjegyű ország előhívóval pl: ) Vezetéknév (a Regisztráló vezetékneve) Keresztnév (a Regisztráló keresztneve) Lakcím (a Regisztráló lakhelye) Tanulói jogviszony (a Regisztráló kaposvári tanulói jogviszonyának igazolása diákigazolvánnyal) Dolgozói jogviszony igazolása (a Regisztráló kaposvári munkaviszonyának igazolása, amennyiben nem kaposvári lakos) cím (a Regisztráló saját érvényes elektronikus levél címe / /) 3.2.Regisztráció személyesen Regisztrálni személyesen lehet a kaposvári Tourinform irodában, 7400 Kaposvár, Fő u. 8., tel.: , fax.: (nyitvatartási idő: június 15 augusztus 31. között: H-P , SZ: , V: illetve szeptember 1. június 14. között: H-P: , SZ: ), ahol az ügyfélfogadási időn belül fogadják a regisztrálni kívánó felhasználókat. Személyes regisztráció során lehetőség van készpénzes illetve bankkártyás fizetésre is. Regisztrálni lehet még a desedai Fekete István látogatóközpontnál ( ), ahol turista jegy és Kaposvár kártya nélküli bérlet váltható (nyitvatartási idő: április 1-októrber 31 között H-V , október 31- április 1. között óráig a hétfő kivételével minden nap). 4. Éves használati díj 4.1. A kaposvári elektromos közösségi kerékpár és e-roller kölcsönző rendszer használati díja minden kaposvári állandó lakhellyel rendelkező, 14. életévét betöltött személy, kaposvári iskolában nappali tanulmányt folytató, 14. életévét betöltött, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák részére rendkívül kedvezményes, 1 éves használatra jogosító, Forint +ÁFA, amennyiben rendelkezik Kaposvár kártyával. A díj megfizetésekor a Felhasználó 3650 pontot kap a kártyájára, amivel 365 napig használhatja az e-kerékpár kölcsönző rendszert. A használati idő csökkenhet, ha a felhasználó nem a megállapodás szerinti intervallumokban használja a kerékpárt illetve az e-rollert (6.1. pont). A regisztrációs díj megfizethető bankkártyával valamint készpénzzel. A kártya kibocsátója, a Felhasználó nevére számlát állít ki Azon kaposvári lakosok, illetve a fent felsorolt felhasználói csoportba tartozók, akik nem rendelkeznek Kaposvár kártyával, illetve kaposvári munkahelyére vidékről, napi rendszerességgel bejáró munkavállalók, 4500 Forint + ÁFA éves díj megfizetése után tudják a kerékpár kölcsönző szolgáltatásait igénybe venni. A díj befizetésekor, a Felhasználó 3650 pontot kap a kártyájára, amivel szintén 365 napig használhatja az e-kerékpár kölcsönző rendszert. A használati idő csökkenhet, ha a felhasználó nem a megállapodás szerinti intervallumokban használja a kerékpárt illetve az e-rollert (6.1. pont). A használati díj összege magában foglalja az első kibocsátott RFID kártya árát is. A kártya megsemmisülése, rongálódása vagy elvesztése esetén a kártya pótlása 380 Forint+Áfa. Az új kártya

6 kiadásakor a régi kártya letiltásra kerül. A regisztrációs díj megfizethető bankkártyával valamint készpénzzel. A 3650 pont lejártával a felhasználó a Toruinform irodában vásárolhat újbóli hozzáférést a kerékpárkölcsönző rendszerhez. Ezt a már meglévő RFID kártyájának bemutatásával és a használati díj megfizetésével teheti meg. Amennyiben a Felhasználó nem kívánja tovább használni a rendszert, a kártyát a Tourinform irodában kötelessége leadni Turista és egyéb az előző célcsoporttól eltérő felhasználó a Tourinform irodában (7400 Kaposvár, Fő u. 8) személyesen válthat RFID kártyát. A kártyák minimálisan 3 órás idő intervallumra vásárolhatóak meg. Túlkerékpározás esetén a felmerülő összeg a kaucióból kerül levonásra. A letét összege nettó Forint mely bankkártyával vagy készpénzzel fizethető meg. A turista és egyéb felhasználói kártya díja 1500,- Forint+Áfa/ 3óra, amely ha nem kerül teljes mértékben felhasználásra a kaucióval együtt időarányosan visszajár. Minden megkezdett óra, teljes órának számít. Amennyiben a kaució bankkártyával történik, a kölcsönzési idő lejártát követő 7 munkanap leteltével kerül visszautalásra a Turista által megadott bankszámlára a fent leírt elszámolás alapján. A használati díj összege magában foglalja az első kibocsátott RFID kártya árát is. A kártya megsemmisülése, rongálódása vagy elvesztése esetén a kártya pótlása 380 Forint+Áfa. Az új kártya kiadásakor a régi kártya letiltásra kerül. A kerékpárbérlés befejeztével az RFID kártyát a turista köteles a Tourinfrom irodában leadni A desedai kerékpárkölcsönző tarifája megegyezik a Kaposvár turista és egyéb felhasználó csoportéval. A kártyák minimálisan 3 órás időintervallumra bérelhetőek ki. A kártya díja 1500,- Forint+Áfa/ 3óra, amely ha nem kerül teljes mértékben felhasználásra a kaucióval együtt időarányosan visszajár. Túlkerékpározás esetén a felmerülő összeg a kaucióból kerül levonásra. Minden megkezdett óra, teljes órának számít. A letét összege nettó Forint mely bankkártyával vagy készpénzzel fizethető meg. A kaposvári lakosok érvényes okmányuk felmutatásával, mentesülnek a letétfizetés alól. Azon felhasználóknak, akik már rendelkeznek az elektromos kerékpárkölcsönző használatára jogosult kártyával, lehetőségük van elkerékpározni a desedai látogatóközponthoz. Felhívjuk azonban figyelmüket, hogy itt ne dokkolják a kerékpárokat! A Public Bike System Hungary ugyanis nem tudja biztosítani, hogy az elhelyezett kerékpár szabad lesz, mire a Felhasználó visszatérne a helyszínre. 5. A rendszer működése 5.1.Az e-kerékpárok és e-rollerek a dokkolóban lezárva helyezkednek el az állomásokon Az e-kerékpár és e-roller használatának megkezdésekor a felhasználó hozzáérinti RFID kártyáját a dokkolón található kártyaolvasó felülethez, majd megvárja, hogy a rendszer azonosítsa a kártya tulajdonosát majd engedélyezze a rendszer használatát. A jóváhagyást a berendezés hangjelzéssel valamint zöld jelzőfénnyel nyugtázza. (ez akár 5 másodpercet is igénybe vehet). Minden állomáson többnyelvű információs tábla tájékoztat a rendszer megfelelő használatáról.

7 5.3. A dokkolón az e-kerékpár és e-roller mellett látható kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. A led lámpa zölden világít, ha az e-kerékpár kölcsönözhető A Felhasználó kihúzza a e-kerékpárt a dokkolóból, ezzel bekapcsolódik a PEDELEC rendszerű elektromos rásegítés, amely a pedál folyamatos tekerésekor kapcsol be és meghajtja az első kerékbe épített elektromotort, ezzel segítve a jármű hajtását akár 50%-ban is. A fékkarokban található kapcsolók fékezéskor kikapcsolják a meghajtást. A rásegítés a fékek felengedése után a pedálok tekerésével újra bekapcsol. Az e-roller levétele után a rolleren található első és hátsó világítás automatikusan felkapcsolódik a roller üzemképes állapotba kerül és a jobb oldali gázkar elfordításával a roller elindul. Mind a két eszköz használata csak saját felelősségre történik a bérlő tudomásul veszi, hogy bérlői baleset és felelősségi biztosítással a rendszer nem rendelkezik. Amennyiben a felhasználó igényli a fent említett biztosításokat akkor saját maga köteles a biztosításról gondoskodni Utazása során a Felhasználónak csak a helyes ülés magasságot kell beállítani minden egyéb elektromos beállítást mint elektromos sebesség váltás és világító lámpák bekapcsolására a rendszer automatikusan elvégzi. A megfelelő sebességi fokozat a jobb markolaton található, mechanikus váltókar tekerésével állítható be. A kiválasztott fokozat a váltókar ablakában látható Visszavételkor a Felhasználó visszatolja az e-kerékpárt e-rollert a dokkolóba. A helyes pozícióban történő rögzítés nem igényel jelentősebb erőkifejtést, az e-kerékpár és e-roller rögzítését kattanással és fényjelzéssel jelzi a tároló. Az adatrögzítés 5-10 másodpercig is eltarthat. Amennyiben a rendszer mindent rendben talál, zöld fény jelenik meg a dokkolón. Hibás rögzítés esetén a fény piros marad,

8 ebben az esetben a kerékpárt vagy e-rollert ki kell venni a dokkolóból és a visszahelyezést meg kell ismételni. A Felhasználó a Public Bike System e-kerékpárt vagy e-rollert bármelyik állomás dokkolójában lévő üres helyre visszahelyezheti. A kerékpártároló használata a kerékpártárolón elhelyezett használati útmutató szerint történik. Abban az esetben, ha sem üres dokkoló sem kerékpártároló nem található az állomáson, a diszpécsert haladéktalanul értesíteni kell. Az őrizetlenül hagyott kerékpárért a Felhasználó felel. Az e-kerékpár és az e-roller dokkolóba történő visszahelyezése a kölcsönzés befejező időpontja, amelyet a dokkolóba szerelt kártyaolvasó rögzít. Áramszünet vagy a kölcsönző állomásokon lévő akkumulátorok meghibásodása/lemerülése esetén a Felhasználó a dokkolóból az e-kerékpárt és az e-rollert nem tudja kivenni, azonban a kölcsönzést követően az e- kerékpárt és az e-rollert ebben az esetben is vissza tudja helyezni. Az áramszünet ideje nem növeli a kölcsönzés idejét. 6. Az e-kerékpár kölcsönző általános használati feltételei, korlátozások és előírások, adatvédelem 6.1.A Public Bike System Hungary Kft. az elektromos rásegítésű közösségi kerékpár kölcsönző rendszert a kaposvári polgárok városi közlekedésének megkönnyítésére hozta létre. Célja, hogy minél több felhasználó használhassa a szolgáltatást. Az e-kerékpár kölcsönző a megváltott éves kártyával vehető igénybe, minden megkezdett első 30 perc ingyenes. Az e-kerékpár használatát a 30. perc letelte előtt meg kell szakítani. Újabb kerékpárt 15 perc szünet letelte után lehet újra kölcsönözni. Ezzel biztosítva, hogy az állomásokon mindig legyen szabad e-kerékpár és e-roller a Felhasználók számára. Ez szigorú felhasználási feltétel, 30. perc után a rendszer 50 pontot von le a Felhasználó egyenlegéről, ezzel rövidítve a 365 napos ingyenes jogosultságot. Erről Felhasználó a megadott címében szöveges értesítést is kap. Ez minden megkezdett 30 perc után megismétlődik az e-kerékpár dokkolóban történő visszahelyezéséig. A 30 perces szabály többszöri megsértésével egyenlege minden esetben csökken így a 365 napos jogosultság lecsökken A Public Bike System e-kerékpár kölcsönzésének maximális időtartama a dokkolóból való kivételtől számított 5 óra. 5 óra elteltével a diszpécser telefonon keresi a megadott telefonszámon a Felhasználót. Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikertelen illetve ezen idő alatt sem helyezik vissza az e-kerékpárt a dokkolóba, ezt a rendszer a kölcsönzött e-kerékpár jogosulatlan használatának minősíti. A Public Bike

9 System Hungary Kft. jogosult a rendelkezésre álló jogi és egyéb intézkedéseket megtenni. Az e- kerékpárt a reagáló csoport felkutatja. Minden felmerülő költséget a Felhasználó köteles megtéríteni A Public Bike System e-kerékpár és e-roller kizárólag Kaposvár közigazgatási határán belül, a desedai állomásnál és a kerékpárúton használható A Public Bike System Hungary fenntartja a jogot, hogy amennyiben a hőmérséklet -5fok alá csökken, a kerékpárokat téli szervízelésre és tárolásra leveszi az állomásokról Amennyiben a Felhasználó a regisztráció során valótlan adatokat jelent be, a rendszerből való azonnali kizárással jár A Felhasználó az e-kerékpárt és e-rollert köteles az eszköz rendeltetésének megfelelően, jelen dokumentumban meghatározottak szerint használni A Felhasználó köteles az e-kerékpár és az e-roller használata során a KRESZ vonatkozó szabályait betartani A Felhasználó kijelenti, hogy az e-kerékpárt és e-rollert kizárólag akkor veszi igénybe, ha egészségi állapota és testi adottságai alapján erre alkalmas, az e-kerékpárt saját kockázatára és felelősségére használja Felhasználó köteles a kölcsönzött e-kerékpárt és e-rollert lopástól, elvesztéstől, megrongálódástól, megsemmisüléstől továbbá bármilyen más jellegű károsodástól megóvni, valamint ezek elkerülése érdekében az adott helyzetben általában elvárható gondossággal eljárni, a szükséges intézkedéseket megtenni A Felhasználó az e-kerékpáron és az e-rolleren semmilyen átalakítást nem végezhet Tilos a kölcsönzött e-kerékpárt és e-rollert harmadik félnek használatra átengedni, kölcsönadni, bérbe adni. Az e-kerékpárt és e-rollert kizárólag a Felhasználó használhatja A Felhasználó utasokat az e-kerékpáron nem szállíthat, kivéve, ha Public Bike System Hungary Kft. erre a célra kialakított és kijelölt kerékpárt biztosít Felhasználó számára Tilos az e-kerékpárt alkohol, gyógyszer vagy kábítószer befolyása alatt használni A Felhasználó az e-kerékpárral kapcsolatos minden rendkívüli eseményről, így különösen megrongálódásról, lopásról, a Felhasználó által okozott vagy elszenvedett balesetről köteles a Public Bike System Hungary Kft.-t a diszpécser állomáson keresztül, a telefonszámon haladéktalanul, szükség esetén a rendőrséget is értesíteni Az árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA), amelynek mértéke jelen ÁSZF hatályba lépésekor 27%. A Szolgáltató fenn tartja a jogot, hogy az Általános Forgalmi Adó (ÁFA) változásakor az szolgáltatás árát módosíthatja A Public Bike System Hungary Kft. szavatolja, hogy az e-kerékpár és e-roller műszakilag alkalmas a rendeltetésszerű használatra, és hogy a kölcsönzés időtartama alatt harmadik személynek a Public Bike System e-kerékpárra nincs olyan joga vagy igénye, amely a Felhasználót a használatban akadályozza, korlátozza vagy kizárja A Public Bike System Hungary Kft. jogosult a jelen Szabályzat módosítására. A Public Bike System Hungary Kft. erről a publicbikesystem.hu/ internetes oldalon, valamint az állomásokon, jól látható helyen elhelyezett hirdetménnyel tájékoztatja a Felhasználókat a Szabályzat módosításáról, a módosítás hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal. A tájékoztatás tartalmazza a pontos

10 utalást a Szabályzat módosított rendelkezéseire, a módosítás hatályba lépésének időpontját, a módosított Szabályzat elérhetőségét Jelen Szabályzat visszavonásig érvényes A Public Bike System Hungary Kft rendelkezik szakmai felelősség biztosítással, mely az eszközökre korlátozódik, de nem rendelkezik a felhasználóra kizárólag megkötött baleseti és egyéb biztosítással! Amennyiben rendszeres vagy eseti felhasználó ilyen típusú biztosítással kíván rendelkezni azt saját magának kell bármely biztosító társasággal megkötnie. Kaposvár, március. 29

Ős-Dráva Elektromos kerékpárkölcsönző. Általános Szerződési Feltételek

Ős-Dráva Elektromos kerékpárkölcsönző. Általános Szerződési Feltételek Ős-Dráva Elektromos kerékpárkölcsönző Általános Szerződési Feltételek 1. Rendszer bemutatása A Zöld Kerékpár Turisztikai Nonprofit Kft. elektromos rásegítésű kerékpárkölcsönző rendszere hozzájárul, hogy

Részletesebben

Public Bike System Hungary Kft.

Public Bike System Hungary Kft. Public Bike System Hungary Kft. 1 Tartalomjegyzék 1. A rendszer bemutatása... 3 2. A kerékpárkölcsönző rendszer elemei... 5 2.1. Állomás... 5 2.2. Dokkoló... 5 2.3. Kártyaolvasó... 5 2.4. Információs,

Részletesebben

Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer EKKKR. Magyarországon egy új elektromos közbringa rendszer. Public Bike System Hungary Kft.

Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer EKKKR. Magyarországon egy új elektromos közbringa rendszer. Public Bike System Hungary Kft. EKKKR Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer Magyarországon egy új elektromos közbringa rendszer Public Bike System Hungary Kft. EKKKR bemutatása Alternatív megoldás a közösségi közlekedés

Részletesebben

A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KÖZÖSSÉGI KERÉKPÁR KÖLCSÖNZŐ RENDSZERÉNEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI

A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KÖZÖSSÉGI KERÉKPÁR KÖLCSÖNZŐ RENDSZERÉNEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KÖZÖSSÉGI KERÉKPÁR KÖLCSÖNZŐ RENDSZERÉNEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI 1. A rendszer bemutatása A Public Bike System Hungary Kft. elektromos rásegítésű kerékpár

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

Okos megoldások a közösségi közlekedésben Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer

Okos megoldások a közösségi közlekedésben Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer Okos megoldások a közösségi közlekedésben Elektromos Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer Okos megoldások a közösségi közlekedésben A Smart Mobility vagy az OKOS KÖZLEKEDÉS a (tömeg) közlekedéssel,

Részletesebben

file://c:\coeditor\data\local\course410\tmp.xml

file://c:\coeditor\data\local\course410\tmp.xml 1. oldal, összesen: 10 Tanulási célok: A lecke feldolgozása után Ön képes lesz: saját szavaival meghatározni az utastájékoztatás célját, módját és helyszíneit; kiválasztani az utastájékoztatás célját,

Részletesebben

TEMPO ORSZÁGOS ÖNKÉNTES KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZAT. 2015. július 01.

TEMPO ORSZÁGOS ÖNKÉNTES KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZAT. 2015. július 01. TEMPO ORSZÁGOS ÖNKÉNTES KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZAT 2015. július 01. 1 1. Bevezető... 4 1.1 Jogszabályi hivatkozások:... 4 1.2 Általános összefoglaló... 4 2. Egészségpénztári

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Autotelikus Kft. (székhely: 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10. 1. em. 3, Cégjegyzékszám 01-09-971217,.a továbbiakban: Bérbeadó) bérbe adja a Bérleti Szerződésben (a továbbiakban: Bérleti Szerződés)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI UTASíTÁS

JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI UTASíTÁS MASSZÁZS RENDSZEREK YOU PLUS Hydro/Air, YOU DUO Hydro/Air HASZNÁLATI UTASíTÁS - 2 - A HMR TÍPUSA A KÁD MEGNEVEZÉSE ÉS MÉRETEI GYÁRTÁSI SZÁM TELEPÍTÉS IDŐPONTJA VÁSÁRLÓI BLOKK SZÁMA ELADÁS IDŐPONTJA FORGALMAZÓ:

Részletesebben

KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZATA

KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZATA KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZATA 2016. Bevezető A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár (továbbiakban: Pénztár) a szolgáltatások igénybevételének korszerűsítésére Egészségkártyát bocsát ki tagjai és azok

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Szerződés szám:.../../../201. Amely létrejött egyrészről:

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Szerződés szám:.../../../201. Amely létrejött egyrészről: Szerződés szám:.../../../201 Amely létrejött egyrészről: cégszerű megnevezés: székhely: adószám: cégjegyzékszám: képviselő neve, tisztsége: BÉRLETI SZERZŐDÉS mint bérbeadó (a továbbiakban: ), másrészről,

Részletesebben

általános szerződési feltételek

általános szerződési feltételek általános szerződési feltételek Vállalkozói e-bank szolgáltatás Hatályos: 2004. január. 19 napjától I. FOGALMAK Az itt felsorolt kifejezések a jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban:

Részletesebben

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt.

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt. BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS A jelen megbízási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) az alulírott helyen és időpontban jött létre egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2015. november 23-tól Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Vezetéstechnikai tréningprogram

Vezetéstechnikai tréningprogram A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a 2014-2016. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram és Intézkedési Terv keretében pályázatot hirdet Vezetéstechnikai tréningprogram címen A kategória 500 cm 3

Részletesebben

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek AUTO SECURIT Zrt. Szolgáltató székhelye 1117 Budapest, Kondorosi út 2. a. ép.. (Budafoki és Kondorosi út sarkán lévő irodaház) Telefon (06-1-555-4400) Hétfőtől - Péntekig: 7:30-17:30 óra között E-mail

Részletesebben

Általános szerződés feltételei

Általános szerződés feltételei Általános szerződés feltételei A Gameport Hungary Kft által bérbeadót gépjárművekre I.Átadás-átvétel, a szerződés megszűnése, a jármű visszaszolgáltatása 1.Bérbeadó a járművet a bérlet kezdő időpontjában

Részletesebben

HÁZIREND. Töreki András igazgató. Szolnok, 2013. február 22.

HÁZIREND. Töreki András igazgató. Szolnok, 2013. február 22. HÁZIREND Töreki András igazgató Szolnok, 2013. február 22. 2 Tartalomjegyzék I. Az oktatási törvényben biztosított tanulói jogok gyakorlásának módja... 3. I.1. Egyes tanulói jogok gyakorlásának kezdő időpontja...

Részletesebben

EuroCable Magyarország Kábeltelevíziós, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. szolgáltató. Mezőszentgyörgy

EuroCable Magyarország Kábeltelevíziós, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. szolgáltató. Mezőszentgyörgy EuroCable Magyarország Kábeltelevíziós, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szolgáltató Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatásra Tiszavasvári Szorgalmatos

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.frizurakellek.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás regisztrált

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Last-Mile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 7635 Pécs, Jakabhegyi út 27.

Részletesebben

MOBIL INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

MOBIL INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT. MOBIL INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Dokumentum Készítés dátuma 2010. november 05. Utolsó módosítás 2011. december 1. Hatályba lépés kelte

Részletesebben

II. KÖTET SZERZŐDÉSTERVEZET

II. KÖTET SZERZŐDÉSTERVEZET II. KÖTET SZERZŐDÉSTERVEZET Oldal: 1 / 19 TERVEZÉSI ÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉSTERVEZET MRE SZERETETSZOLGÁLATI IRODA MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ VILLAMOS ENERGIA TERMELÉS BUDAPEST CÍMŰ PROJEKT KERETÉBEN amely

Részletesebben

KY-400B. Installáció: Bevezető:

KY-400B. Installáció: Bevezető: A monitor villog és hangjelzést ad, hogy felhívja a figyelmét arra, ha a gumiabroncsokban csökken a nyomás vagy túl magas a hőmérséklet vagy, ha defektes a gumi. Hangjelzést illetve villogást tapasztal

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

A Giganet Internet Szolgáltató KFT Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

A Giganet Internet Szolgáltató KFT Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A Giganet Internet Szolgáltató KFT Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Érvényes: 2009. május 1-től 1 Készítés időpontja: 2005. július 28. Utolsó módosítás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Kedvtelési célú vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére

Általános Szerződési Feltételek Kedvtelési célú vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére Általános Szerződési Feltételek Kedvtelési célú vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére Jelen Általános Szerződési Feltételek megállapodás (a továbbiakban, mint ASzF,) létrejött egyrészről: - Egyrészről

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ...hoszting szolgáltatások igénybevételéről... mely létrejött egyrészt Név: ViaCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 2360 Gyál, Erdősor u. 3. Fax: 06-1-348-5009 Adószám: 13810359-2-13

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. Elfogadta a 2014.05.22-i Közgyűlés a 15/2014.(2014.05.22.) számú határozatával. Hatályos 2014. június 1-től

ALAPSZABÁLY. Elfogadta a 2014.05.22-i Közgyűlés a 15/2014.(2014.05.22.) számú határozatával. Hatályos 2014. június 1-től ALAPSZABÁLY Elfogadta a 2014.05.22-i Közgyűlés a 15/2014.(2014.05.22.) számú határozatával. Hatályos 2014. június 1-től Az MKB Egészségpénztár - (a továbbiakban: Pénztár), mint önkéntes kölcsönös biztosítópénztár,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE NYÚJTOTT PÉNZFORGALMI

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Elektronikus Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei

Elektronikus Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Elektronikus Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2015. június 22. napjától PREAMBULUM Jelen Elektronikus Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei azon elektronikus

Részletesebben

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.)

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

MOL GOLD ÉS SILVER KÁRTYA - ÁLTALÁNOS KÁRTYASZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

MOL GOLD ÉS SILVER KÁRTYA - ÁLTALÁNOS KÁRTYASZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MOL GOLD ÉS SILVER KÁRTYA - ÁLTALÁNOS KÁRTYASZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Kártyaszerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Dual-Plus Kft. TELEFONSZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2011.júius 01 Utolsó módosítás: 2010. május 24 Az Ügyfélszolgálat címe: 3780 Edelény Tóth Árpád út 14. Az Ügyfélszolgálat elérhetősége:

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT. Üzleti hitelkártya. Hatályos: 2009. november 1.

ÜZLETSZABÁLYZAT. Üzleti hitelkártya. Hatályos: 2009. november 1. ÜZLETSZABÁLYZAT Üzleti hitelkártya Hatályos: 2009. november 1. OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F. sz. ÁPTF határozat (1997. november 27.) Nyilvántartásba vette a Fővárosi Bíróság mint

Részletesebben

Balatonfüred Város Önkormányza Képviselő-testületének. 6/2004. (II.27.) rendelete

Balatonfüred Város Önkormányza Képviselő-testületének. 6/2004. (II.27.) rendelete Balatonfüred Város Önkormányza Képviselő-testületének 6/2004. (II.27.) rendelete a fizető parkolás szabályozásáról és a várakozás igénybevételének rendjéről Balatonfüred Város Képviselő-testülete a közúti

Részletesebben

Kardirex Egészségpénztár EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZATA. Hatálybalépés: 2012. január 01. Hatályát vesztette:

Kardirex Egészségpénztár EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZATA. Hatálybalépés: 2012. január 01. Hatályát vesztette: EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYAHASZNÁLATI SZABÁLYZATA Hatálybalépés: 2012. január 01. Hatályát vesztette: Egészségpénztári kártyahasználati Szabályzata Bevezető A Kardirex Egészségpénztár (a továbbiakban: Pénztár)

Részletesebben

KOLLÉGIUMI HÁZIREND. Érvényes: 2015. szeptember 1-től. EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM KOLLÉGIUMA 2890 Tata, Fáklya u. 4.

KOLLÉGIUMI HÁZIREND. Érvényes: 2015. szeptember 1-től. EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM KOLLÉGIUMA 2890 Tata, Fáklya u. 4. EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM KOLLÉGIUMA 2890 Tata, Fáklya u. 4. Levelezési cím: 2890 Tata, Tanoda tér 5. KOLLÉGIUMI HÁZIREND Érvényes: 2015. szeptember 1-től OM azonosító: 201173 * Telefon: (34) 587-560, fax:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYRŐL TÁJÉKOZTATÓ A CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYRŐL A 16/2016. Korm. rendeletben és 17/2016 Korm. rendeletben (a továbbiakban együttesen: Rendelet) meghatározott Családi Otthonteremtési Kedvezmény (továbbiakban:

Részletesebben

Nyergesújfalu Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12 / 2004.( VII.1.) rendelete a közterületek használatáról

Nyergesújfalu Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12 / 2004.( VII.1.) rendelete a közterületek használatáról Nyergesújfalu Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12 / 2004.( VII.1.) rendelete a közterületek használatáról Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény (továbbiakban:

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek. 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29.

Általános Szolgáltatási Feltételek. 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29. Általános Szolgáltatási Feltételek 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29. készült: 2008. március 1.-én 1/32 Tartalomjegyzék 1. A Szolgáltató neve, címe:...4 2. A Szolgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2016. január 30-től hatályos) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg az Alfa Fesztivál RendezvényKorlátolt Felelősségű

Részletesebben

Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Kártyahasználati szabályzat (IT-30)

Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár. Kártyahasználati szabályzat (IT-30) Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár Kártyahasználati szabályzat (IT-30) MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Verzió Módosítás leírása Módosítás Hatályba lépés 1.0 Új szabályzat kiadása 7/2016.03.10. IT határozat

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (hatályos 2015. november 01. napjától) I. Bevezető rendelkezések Eltérő írásbeli megállapodás hiányában jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) vonatkoznak

Részletesebben

BEERIDES MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

BEERIDES MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS BEERIDES MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS 1. BEVEZETÉS 1.1 A jelen általános szerződési feltételek a BeeRides Gépjármű-kölcsönző Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 8000 Székesfehérvár, Király sor 30.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A P+N 2003 Bt. (székhely: 1155 Budapest, Kazán u. 1. adószám: 21462748-2-42, bankszámlaszám: 10402991-50515755-71691009, cégbíróság: Fővárosi cégbíróság, cégjegyzékszám:

Részletesebben

A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele. nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele. nyereményjáték részvételi és játékszabályzata A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele nyereményjáték részvételi és játékszabályzata (A dokumentum letöltése: ITT) 1. A nyereményjáték elnevezése www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele nyereményjáték, a továbbiakban:

Részletesebben

Az eredeti használati útmutató fordítása AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V M9210 GARANCIALEVÉL. Termék: AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V Gyártási szám (sorozatszám):

Az eredeti használati útmutató fordítása AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V M9210 GARANCIALEVÉL. Termék: AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V Gyártási szám (sorozatszám): GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

BETÉT ÜGYLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BETÉT ÜGYLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BETÉT ÜGYLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Szabályzat száma: JOG-003/2010. Jóváhagyó határozat száma:8/2014. (2014. 08.13.) számú Igazgatósági Határozat Hatályos: 2014. augusztus 14. A jelen Betétügyletek

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

eokr_aszf_20140315 1/7

eokr_aszf_20140315 1/7 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer szolgáltatása igénybevételére Az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek

BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek BROADBAND MEDIA HUNGARY Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek Kivonat Internet-hozzáférési szolgáltatáshoz Utolsó módosítás kelte: 2015. május 15. Módosítva:

Részletesebben

MASSZÁZS RENDSZEREK JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI

MASSZÁZS RENDSZEREK JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI MASSZÁZS RENDSZEREK JÓTÁLLÁSI JEGY HASZNÁLATI UTASíTÁS - 2 - JÓTÁLLÁSI JEGY A HMR TÍPUSA JÓTÁLLÁSI JEGY JÓTÁLLÁSI JEGY A KÁD MEGNEVEZÉSE ÉS MÉRETEI GYÁRTÁSI SZÁM TELEPÍTÉS IDŐPONTJA VÁSÁRLÓI BLOKK SZÁMA

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK Székhely: 6065 Lakitelek, Liget u. 2. Levelezési cím: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u.8. Telefon: (76) 502-650 e-mail: kozpont@lakitelek.tksz.hu Kirendeltségek: Lakitelek (76) 449-135 Nyárlırinc (76) 343-015

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1.ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazza a Szolgáltatótól megvásárolható Szolgáltatásokkal összefüggő megrendelések

Részletesebben

1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK A felek jogviszonyára a biztosítási szerzôdés, a szabályzat és a Polgári Törvénykönyv az irányadó.

1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK A felek jogviszonyára a biztosítási szerzôdés, a szabályzat és a Polgári Törvénykönyv az irányadó. Módozat: Autó + Szabadság Reál casco biztosítási szabályzat Alapbiztosítás 1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK A felek jogviszonyára a biztosítási szerzôdés, a szabályzat és a Polgári Törvénykönyv az irányadó. 2.

Részletesebben

Közigazgatási szerződés

Közigazgatási szerződés Közigazgatási szerződés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által működtetett Szélessáv Programban történő részvétel feltételeiről amely létrejött a XY (anyja neve, szig. száma, lakcíme) továbbiakban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Európa-Transport

Általános Szerződési Feltételek Európa-Transport Általános Szerződési Feltételek Európa-Transport Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) az Európa-Transport (Szakmai Cégtudakozó Kft., 1141 Budapest, Szugló utca 82., adószám: 25431670-2-42) által

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAPFRE

Részletesebben

LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE A LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Last-Mile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 7635 Pécs,

Részletesebben

ZETRON Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

ZETRON Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. ZETRON Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. Internet hozzáférési (elérési) szolgáltatásra vonatkozóan (továbbiakban: ÁSZF) Készítés időpontja: 2015. április 21. Utolsó módosítás dátuma: 2015. október

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

HÁZIREND (és Vizsgaszabályzat)

HÁZIREND (és Vizsgaszabályzat) Angol - Magyar Képző és Továbbképző Központ Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi és Nemzetközi Vendéglátó Szakképző Iskola és Gimnázium HÁZIREND (és Vizsgaszabályzat) 2012 1 TARTALOMJEGYZÉK: I. JOGI STÁTUSZ,

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Házirend Gyógy- és Strandfürdő

Házirend Gyógy- és Strandfürdő Házirend Gyógy- és Strandfürdő Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet a szolgáltatás igénybevételekor kötelesek betartani! Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a

Részletesebben

ZETRON INFORMATIKAI FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

ZETRON INFORMATIKAI FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ZETRON INFORMATIKAI FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓAN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (TOVÁBBIAKBAN: ÁSZF) KÉSZÍTÉS IDŐPONTJA: 2015. FEBRUÁR 24. UTOLSÓ

Részletesebben

Televízió és rádió műsorelosztás

Televízió és rádió műsorelosztás ÁSZF Változások kivonat 1 / 23 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2015. szeptember 1-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási és internet hozzáférési (ellátási)

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1358. Budapest, Széchenyi rkp. 19. mint Megrendelő (továbbiakban : Megrendelő) Másrészről Genex Vállalkozás és Befektetésszervező

Részletesebben

Kiadás : Vissza hozatal / Átvétel : Ideje : Ideje : Km óra állás : km Km óra állás : km. Nyilatkozat

Kiadás : Vissza hozatal / Átvétel : Ideje : Ideje : Km óra állás : km Km óra állás : km. Nyilatkozat Bérleti szerződés Bérbeadó : Név:Steinbach-Szolgáltató Kft Székhely : 1148 Budapest, Vezér utca 149/C fsz 3 Cgj.Szám :01-09-270065 Adószám: 25350182-1-42 Bankszámlaszám :RaiffeisenBank 12010453-01525171-00100009

Részletesebben

AGIN 6 Km/h moped. Használati útmutató. Descostraße 10 D-76307 Karlsbad-Ittersbach Tel. +49 (0) 7248 / 9186 0 Fax. +49 (0) 7248 / 9186 86

AGIN 6 Km/h moped. Használati útmutató. Descostraße 10 D-76307 Karlsbad-Ittersbach Tel. +49 (0) 7248 / 9186 0 Fax. +49 (0) 7248 / 9186 86 Használati útmutató AGIN 6 Km/h moped Descostraße 10 D-76307 Karlsbad-Ittersbach Tel. +49 (0) 7248 / 9186 0 Fax. +49 (0) 7248 / 9186 86 Forgalmazza: Medica Humana Kft. 1119 Budapest, Nándorfejérvári út

Részletesebben

A Budapesti Békéltető Testület összefoglalója az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat érintő jelentősebb változásokról

A Budapesti Békéltető Testület összefoglalója az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat érintő jelentősebb változásokról A Budapesti Békéltető Testület összefoglalója az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat érintő jelentősebb változásokról Az elektronikus hírközlési szolgáltatásokra vonatkozó előírások a közelmúltban

Részletesebben

ORSZÁGOS VÍZÜGYI FŐIGAZGATÓSÁG 1012 BUDAPEST, MÁRVÁNY UTCA 1/D. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

ORSZÁGOS VÍZÜGYI FŐIGAZGATÓSÁG 1012 BUDAPEST, MÁRVÁNY UTCA 1/D. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ ORSZÁGOS VÍZÜGYI FŐIGAZGATÓSÁG 1012 BUDAPEST, MÁRVÁNY UTCA 1/D. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Az EGYEDI ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KERETÉBEN FÖLDMŰ FENNTARTÓ GÉPEK SZÁLLÍTÁSA TÁRGYÚ UNIÓS ÉRTÉKHATÁRT ELÉRŐ NYÍLT [KBT.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ Fogalom meghatározások: Fizetési számla: a Pannon Takarék Bank Zrt. (a továbbiakban: Bank) által a Számlatulajdonos részére vezetett, a Szerződésben

Részletesebben

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

A playertise.com oldal használatának általános szerződési feltételei

A playertise.com oldal használatának általános szerződési feltételei Playertise - Általános Szerződési Feltételek 1 A playertise.com oldal használatának általános szerződési feltételei (Hatályos 2011. szeptember 1-től visszavonásig) 1. Szerződő felek A Szolgáltató: Cégnév:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sárkeresztúr település a DINPI 17/2016 pályázati azonosító számú eljáráshoz

HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sárkeresztúr település a DINPI 17/2016 pályázati azonosító számú eljáráshoz HASZONBÉRLETI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sárkeresztúr település a DINPI 17/2016 pályázati azonosító számú eljáráshoz Az önkormányzati kifüggesztés napja: 2016.05.17 amelynek célja a természeti értékek megóvása

Részletesebben

Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek. a Díjnet-rendszer felhasználói számára. Közzététel dátuma: 2016. március 10.

Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek. a Díjnet-rendszer felhasználói számára. Közzététel dátuma: 2016. március 10. Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek a Díjnet-rendszer felhasználói számára Közzététel dátuma: 2016. március 10. Hatálybalépés dátuma: 2016. április 9. 1. Tartalomjegyzék 1. TARTALOMJEGYZÉK... 1

Részletesebben

iroda.ingatlan-nyilvantarto.hu Általános Szerződési Feltételek

iroda.ingatlan-nyilvantarto.hu Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató neve, címe A szolgáltató neve: Proking Hungária Kft. Székhely: 9026 Vámosszabadi, Széchenyi u. 7. Adószám: 24869467-2-08 Cégjegyzékszám: 08-09-026107026107 2. Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálati

Részletesebben

Számlaszám: 10402142-49575648-49521007 IBAN kód: HU25 1040 2142 4957 5648 4952 1007

Számlaszám: 10402142-49575648-49521007 IBAN kód: HU25 1040 2142 4957 5648 4952 1007 62874/2015/START számú P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S MÁV-START Zrt. munkavállalóinak közúti szállítása Budapest és Szolnok Járműjavítási telephely között tárgyú ajánlatkéréshez (továbbiakban pályázathoz)

Részletesebben

A B-NET TEAM Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE. (egyéni előfizetők részére)

A B-NET TEAM Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE. (egyéni előfizetők részére) A B-NET TEAM Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE (egyéni előfizetők részére) napjától Készült: 2006. November 21. Utolsó módosítás: 2015.

Részletesebben

A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÁSZF)

A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÁSZF) A PUBLIC BIKE SYSTEM HUNGARY KFT. KAPOSVÁRI ELEKTROMOS KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZERÉNEK (EKKKR) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÁSZF) 1. A rendszer bemutatása A Public Bike System Hungary

Részletesebben

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. SyscoNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI INTERNET HOZZÁFÉRÉS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Létrehozás dátuma: Budapest, 2008.12.09. Módosítás dátuma: 2012.02.22 Hatálybalépés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA DabasNet Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. 2370 Dabas Szent István út 85. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Hatályos: 2009. május 1-től. Készült: 2007. július 30. Utolsó módosítás:

Részletesebben

Hatályba lépés: 2015. október 1-től 1. oldal, összesen: 28

Hatályba lépés: 2015. október 1-től 1. oldal, összesen: 28 LAKOSSÁGI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK FORINT VAGY DEVIZA FIZETÉSI SZÁMLA NYITÁSÁRA ÉS VEZETÉSÉRE, BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOKRA, VALAMINT FOLYÓSZÁMLAHITELRE Hatályos: 2015. október 1.-től 1. oldal, összesen:

Részletesebben

Iktatási szám:/ 403/2015 H Á Z I R E N D. Isaszegi Bóbita Óvoda HÁZIREND OM azonosító: 032845

Iktatási szám:/ 403/2015 H Á Z I R E N D. Isaszegi Bóbita Óvoda HÁZIREND OM azonosító: 032845 Iktatási szám:/ 403/2015 1 H Á Z I R E N D TARTALOMJEGYZÉK 2 1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 3 2. AZ INTÉZMÉNY HELYE A KÖZNEVELÉSBEN, A NEVELÉSI ÉV RENDJE... 3 3. AZ ÓVODA NAPI NYITVA TARTÁSI RENDJE... 5 4.

Részletesebben

ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA

ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA Iktatószám a Vállalkozónál: Szerződés szám Alvállalkozónál: ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA amely egyrészről a MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Korlátolt

Részletesebben