Szerződéses feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szerződéses feltételek"

Átírás

1 Szerződéses feltételek A Karatbars International GmbH D Stuttgart, Königstraße 52 vételi szerződéseihez Székhely: Stuttgart, a Stuttgarti Kerületi Bíróság által vezetett Cégjegyzékben a HRB cégjegyzékszám alatt nyilvántartva Áfa-azonosító: DE Ügyvezető: Pietro Fazio Telefon: Preambulum A Karatbars International GmbH (a továbbiakban röviden: Karatbars) hálózati marketing segítségével értékesítés-támogató árucikkeket és nemesfémeket értékesít. 1. Érvényesség Az alábbi üzleti feltételek a fogyasztókkal és vállalkozókkal (a továbbiakban: Ügyfelek) az értékesítés-támogató árucikkek, nemesfémek és csomagok eladása és értékesítése kapcsán létrejött valamennyi szerződéses viszonyra vonatkoznak. Az Ügyfelek Kereskedelmi Feltételeit nem fogadjuk el. Az Ügyfél az egérrel történő ráklikkeléssel fenntartás nélkül elfogadja a jelen kereskedelmi feltételek kizárólagos hatályát. 2. Visszavonási jog Visszaváltási jog A szerződés a mindennap változó árú nemesfémek értékesítéséről szól, mely árakat a Karatbars nem tudja befolyásolni, ezért az ügyfélnek nincs visszavonási joga. Az egyéb értékesítés-támogató árucikkek esetében, amennyiben az Ügyfél maga a fogyasztó, jogában áll ezeket 14 napon belül visszaadni. Az Ügyfél áttanulmányozta és ráklikkelt a visszaváltási jogról szóló figyelmeztetésre. 3. A szerződéskötés Kötelező érvényű szerződés a következő lépések után jön létre: A Karatbars termékeinek bemutatása a médiumtól függetlenül csak egy, az Ügyfélnek szóló kérést jelent, hogy egy kötelező erejű vételi szerződés megkötésére tegyen ajánlatot. Ez nemesfém és egyéb termék rendelésénél egyaránt akkor

2 történik meg, amikor az Ügyfél a megrendelési nyomtatványon ráklikkel a Megveszem gombra. A szerződés akkor jön létre, ha a Karatbars elfogadja az Ügyfél ajánlatát, amennyiben visszaigazolja a szerződés megkötését vagy 5 napon belül megküldi az árut. 1. Arany vásárlása 4. A szerződés tartalma A Vevő saját maga dönti el, hogy mikor és milyen összeget utal át. Jelentős biztonság megteremtése érdekében ajánlott minimum 100 gramm egyszerre vagy több részletben történő megvásárlása. Ajánljuk a havi rendszeres vásárlást. Valamennyi vételi ügylet külön szerződést képez. A Karatbars köteles az Ügyfelet a könyveléskor aktuális vételárról 3 munkanapon belül tájékoztatni. A Vevő hozzájárul ahhoz, hogy a vételárról utólag értesüljön. A Karatbars köteles továbbá az Ügyfélnek az aranyat 6 héten belül kézbesíteni amennyiben az rendelkezésre áll, vagy amennyiben az Ügyfél úgy kívánja azt letétbe helyezni. Vis major esetén, pl. az aranypiacon fellépő káosz, késedelmek léphetnek fel, ezekért a Karatbars felelősséget nem vállal. 2. Egyéb áruk A Vevő az egyéb termékeket cikkszámuk megadásával rendeli meg, és a megadott számlára fizeti meg. Az összeg beérkezésétől számított 5 munkanapon belül a Vevő megkapja adott esetben a visszaigazolást vagy az árut. 3. Általános rendelkezések Az ügyfelek és a Karatbars között az elfogadott fizetési mód az előrefizetés. A Karatbars kötelezi magát, hogy kizárólag azonos fajtájú árut szállít. Az áruk kiszállításának feltétele, hogy azok rendelkezésre álljanak. Az Ügyfél köteles aktuális szállítási címet megadni, amelyen az árut át is tudja venni. Az eredménytelen árukiszállítás költsége az Ügyfelet terheli. Ugyanez vonatkozik az -címére és bankszámlaszámára is. A szerződés megkötésére a Vevő kezdeményezésének eredményeként kerül sor. A Vevő igazolja, hogy a szerződés nem küszöbön (német: Haustürsituation) köttetett. 5. Az arany vételára 5.1. A jelen szerződés értelmében az adott napon érvényes ár, a belső fixinget követően, közép-európai idő CET szerinti órakor az Eladó weboldalán meghirdetett arany ára. Ez az ár a óra előtt megkötött ügyletekre is vonatkozik Az Eladó felhívja a figyelmet arra, hogy fizetési eszközként csak (eurót) valamint USD (amerikai dollárt) fogad el. Az árfolyam-ingadozásból, valamint a pénzváltásból eredő költségek a Vevőt terhelik. Amennyiben a Vevő a vételárat nem a megállapodott pénznemben fizeti meg, az Eladó az Európai Központi Bank valutaárfolyamán felül 3% átváltási díjat számít fel.

3 5.3. Hitelkártyával történő fizetés esetén a költségek fedezésére a fizetett összeg 3,5%-a értékében további átalánydíjat számítunk fel, melyet közvetlenül a vételárból vonunk le A Német Szövetségi Köztársaság adójoga szerint a színarany áfa-mentes. A többi értékesítés-támogató árucikk ára tartalmazza az áfát. 6. Kiszállítás 6.1 Az egyes országokba történő kiszállítás költségeit a Vevő a weboldalon találhatja meg. A Vevő erről a tájékoztatást a szállítás előtt kapja meg. A leszállítás várhatóan kb. 6 héten belül lehetséges, hitelkártyával történő fizetéskor kb. 6 hónapon belül történik meg (lásd a 7. cikkelyt). 100 db vagy több aranyrúd egyszerre történő megvásárlása esetén a szállítás ingyenes. A szállítás költségeitől függetlenül némely országban felmerülhet a vám megfizetésének szükségessége. 6.2 A kiszállítás ingyenes, amennyiben az első 100 db egy grammos aranyrúd egy tételben kerül kiszállításra, a továbbiakban ez minden 100 darabos csomagra vonatkozik. 6.3 A Vevő kötelezi magát arra, hogy helyes és teljes kiszállítási címet ad meg, valamint betartja a kiszállítás időpontját. A szállítási cím lehet magán- vagy céges cím, ahol a küldemény természetes személynek átadható. A küldemények postafiókokba nem küldhetők ki. A sikertelen kézbesítésekből eredő költségeket az Eladó a Vevőre hárítja. A kiszállítások vételi szerződésenként történnek, azokat nem lehet összevonni. Ezért ajánljuk a Vevőnek, hogy a kiszállítást legalább 10 gramm tartalommal kérje. A Karatbars jogosult rész-szállításokat teljesíteni. 6.4 Az aranyszállítmányokat az Eladó költségére értékbiztosítással szállítják. A biztosító előírásai szerint az aranyszállítmányt a négy szem elv szerint kétszer ellenőrzik. 7. Tárolás 7.1 Amennyiben a Vevő kéri a neki járó aranykészlet tárolását, vagy a Vevő nem nyilatkozik az arany kiszállításáról, úgy az Eladó az adott aranymennyiséget biztonságos széfben letétbe helyezi. 7.2 A Vevő elfogadja, hogy az aranyrúdjai az Eladónál csoportos letétbe kerülnek. Ezért a Vevőnek nincs joga meghatározott aranyrudak átvételére, kizárólag az ugyanolyan típusú, azonos tulajdonságokkal és minőséggel rendelkező aranyrudak átvételére.

4 7.3 Az Eladó általi tárolás a Vevő számára ingyenes. Az Eladót csak a szándékos rongálásért és a súlyos gondatlanságért terheli felelősség. A Vevőnek lehetősége van az aranyat bármikor, saját költségén független letétbe helyezni. 7.4 Amennyiben a vételár megfizetése hitelkártyával, 3-D-Secure használata nélkül történik, az Eladó jogosult a már kifizetett árut 6 hónapon keresztül fedezetként visszatartani, míg az utalás státusza visszavonhatatlanná nem válik. 8. Szerződéstől való elállás 8.1 A Vevő bármikor elállhat a további aranyvásárlástól, nem köteles rendszeresen megrendeléseket tenni. 8.2 A Vevőnek a megkötött szerződéstől való elállási jogát a hatályos jogszabályok szabályozzák. Így a Vevő elállhat a szerződéstől, amennyiben a kiszállított áru hibás, és a Vevő méltányos határidőt szabott ki az Eladónak a szerződés teljesítésére vagy pótszállításra, de az eredménytelenül telt el. Azon tény, hogy a Vevő a szerződéssel kapcsolatban meggondolja magát, nem lehet oka a szerződéstől való elállásnak. A szerződéstől való elállási jog a Vevőt az áru leszállítása utáni 6. munkanapig illeti meg. Ennek lejárta után a szerződéstől való elállási ki van zárva. 8.3 Amennyiben a Vevő nem kezdeményez további vásárlásokat, és a tulajdonát képező arany a Karatbars letétjében van, úgy az aranyat a kiszállítási költségek levonása mellett kiszállítjuk. 9. Fizetési feltételek 9.1 A Vevő az áru vételárát fizetheti átutalással, hitelkártyával, állandó megbízással vagy átutalási rendszereken keresztül, mint Ezybonds, Mikropayment. Kizárólag azokat a megrendeléseket teljesítjük, melyek összegét fenntartás nélkül és visszavonhatatlanul az Eladó számláján az 5. pontban leírt díjak előzetes levonásával jóváírtak. 9.2 A vételár megfizetését kizárólag átutalással lehet rendezni az Eladó alábbi bankszámlájára: Bankszámlaszám: IBAN / BIC: Bank: Kizárólagosan elfogadott valuták az (Európa) és az USD (USA). 9.3 Fizetéskor a Vevőnek feltétlenül meg kell adnia szerződése számát és felhasználói nevét, ellenkező esetben a befizetést nem tudjuk hozzárendelni, és az egy gyűjtőszámlára kerül, amely jelentős késedelemhez vezethet.

5 9.4 Kiemeljük azt a tényt, hogy az Eladó kizárólag (eurót) és USD (amerikai dollárt) fogad el. Az árfolyam ingadozása és a valutaváltás költsége a Vevőt terheli. Amennyiben a Vevő nem a meghatározott valutában fizet, a valutaváltás után az Európai Központi Bank árfolyama feletti 3%-al növelt mértékű díjat számítunk fel Amennyiben a fizetés hitelkártyával történik, a vételár 3,5%-ának megfelelő mértékű díjat számítunk fel, melyet közvetlenül a befizetett vételárból vonunk le. 10. Visszavásárlás A Vevőnek jogában áll a megvásárolt és kifizetett aranyat bármikor eladni, vagy az Eladónak az adott napon érvényes visszavásárlási áron felkínálni. A visszavásárlásra vonatkozó árlisták a honlapon találhatók meg. 11. Biztosítékok Az Eladó biztosítja a Vevőt arról, hogy a kiszállított arany a megadott tisztasági fokú és súlyú. Az Eladó nem ad semmilyen más garanciát, főleg az arany árának további emelkedését illetően nem. 12. Adatvédelem 12.1 Az ügyfél valamennyi adatát bizalmasan, a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük. A Vevő hozzájárul adatainak tárolásához, feldolgozásához és szponzorának való átadásához A Vevő beleegyezését adja, hogy az Eladótól fontos, pl. az aktuális kedvezményes ajánlatokról információkat vagy hírlevelet kapjon. Amennyiben a Vevő ezt nem vagy már nem kívánja, elegendő egy ilyen tartalmú t küldenie az Eladónak Az Eladó alapvetően csak a Vevő azon adatait tárolja, amelyek a szolgáltatás, illetőleg a szerződés teljesítése szempontjából nélkülözhetetlenek. Ehhez szükség lehet a Vevő személyes adatainak a szolgáltatás vagy a szerződés teljesítésében részt vevő vállalatoknak a továbbküldésére. Ezek pl. szállító vagy más szolgáltatásokat nyújtó cégek lehetnek. Az Eladó az adatok nem adja tovább, kivéve, ha erre a törvény előírásai szerint vagy bírósági határozat alapján nem kötelezik. Az Eladó alkalmazottait írásban titoktartásra kötelezték. A Vevő hozzájárul, hogy - neki hírlevelet küldjenek - sorsolásokon vegyen részt - fizetőképességének és korának ellenőrzéséhez a szolgáltatások teljesítése, valamint a fizetési mód meghatározásának érdekében.

6 A szerződés teljes lebonyolítását követően a Vevő adatait zárolják, majd az adó- és kereskedelmi-jogi előírásokban meghatározott idő leteltével törlik. Amennyiben a Vevő -címe megadásával feliratkozott a hírlevélre, ezt az e- mail-címet a szerződés teljesítésével nem összefüggő reklámcélokra is fel lehet használni. A Vevő az adatbázisban tárolt adatairól az ok megadása nélkül bármikor, ingyenesen információt. A tárolt adatait bármikor zárolhatja, módosíthatja vagy töröltetheti. Jogosult továbbá az ok megadása nélkül bármikor az adatai rögzítéséhez adott hozzájárulását visszavonni. A hozzájárulás visszavonását az impresszumban megadott címre kell küldenie. Az Eladó köteles a Vevőnek bármikor az általa végzett tevékenység szempontjából fontos információkat megadni. 13. Hatályos jog 13.1 A jelen szerződéssel kapcsolatos vitás ügyekre a német jog érvényes. A szerződés teljesítésének helye Stuttgart. A szerződés nyelve német A jelen szerződéssel kapcsolatos vitás ügyeket a Felek elsősorban a helyileg illetékes Kerületi Bírósághoz tartozó területen bejegyzett közvetítő (mediátor) útján próbálják egyetértésre vinni. Amennyiben ez nem vezet megoldáshoz, a Felek kikötik a Stuttgarti Bíróság illetékességét. 14. Örökösödési sorrend, átruházás A Vevőknek / az arany tulajdonosainak bármilyen követelései az Eladóval szemben, pl. a fizetéssel, átadással, szállítással vagy tárolással kapcsolatban, ezek az igények nem ruházatók át. A követelő halálával a követelést a jogszabályban vagy a végrendeletben megadott sorrendnek megfelelően örökölheti a jogosult örökös. Az örökös a jogosultságát formálisan köteles bizonyítani. 15. Írásbeliség A Felek valamennyi megegyezése, illetőleg azok megszüntetése kizárólag írásos formában lehetséges. A Felek kijelentik, hogy jelen szerződéssel kapcsolatban nem áll fenn semmilyen további szóbeli megegyezés. A jelen szerződéssel kapcsolatos bármilyen módosítás vagy kiegészítő megállapodás kizárólag írásos formában történhet. A jelen szerződés a korábbi megállapodások helyébe lép. 16. Elválaszthatóság Amennyiben jelen szerződés bármely rendelkezése részben vagy egészben hatálytalannak vagy teljesíthetetlennek minősülne, ez nem zárja ki a szerződés fennmaradó rendelkezéseinek érvényességét. Az említett rendelkezéseket a vonatkozó törvénynek megfelelő rendelkezés helyettesíti. Ez vonatkozik a szerződésben található esetleges szabályozási hiányosságokra is.

7 17. Szerződéstől való elállás joga A Vevő kijelenti, hogy tisztában van azzal a ténnyel, hogy az aranyvásárlási tranzakció során a szerződéstől való elállás joga nem illeti meg. 18. Pénzmosási nyilatkozat A Vevő büntetőjogi felelősségének teljes tudatában kijelenti, hogy az Eladónak a vételárért megfizetett pénzösszeg legálisan megkeresett, adózott jövedelméből származik, nem származik bűncselekményből, nem függ össze terrorista tevékenységgel, kábítószer-kereskedelemmel vagy kábítószer-fogyasztással. A Karatbars a pénzmosásról szóló törvény rendelkezéseit figyelembe véve fenntartja azon jogát, hogy egyes esetekben a Vevő személyazonosságát ellenőrizze és rögzítse. 19. Költségek áttekintése A Vevő kijelenti, hogy tudomásul veszi az alábbi lehetséges költségeket, ezekkel egyetért: - Az 5.2 pontban leírt valutaátváltási díj - Az 5.3 pontban leírt hitelkártya-használati díj - A 6.1, 6.2, 6.3 pontokban leírt szállítási díjak - A 6.3 pontban leírt megemelt szállítási díjak - A 6.1 pont szerinti esetleges vámok az egyes országokba történő szállításnál

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Lifelearning.hu - ÁSZF - 2016. Lifelearning.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum alapján létrejött szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Mainport Kft. vel kötött oktatási szerződésekre vonatkozóan 2014 1. Szerződési feltételek hatálya A Mainport Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el!

Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el! Általános Vásárlási Feltételek! Teljes szabályzat, melynek esetleges változásairól írásban tájékoztatja Gervini Kft. (továbbiakban: Eladó) Tisztelt Vásárlót (továbbiakban: Megrendelő), azon e-mail címen,

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a SOLAR GOLD Aranykereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: West End Irodaház,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Orient-Web Bt. Általános szerződési feltételek Az ORIENT- WEB Bt. (3534 Miskolc, Gőz u. 7.), mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) internetes szolgáltatásaira (domain név- regisztrációs, fenntartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt., mint vállalkozó (a továbbiakban OFFI), eltérő írásbeli megállapodás hiányában az alábbi feltételekkel vállalja

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. A FELEK MEGNEVEZÉSE A VÁSÁRLÁS A KISZÁLLÍTÁS JÓTÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA SZERZŐI JOG HÍRLEVÉL ADATKEZELÉS,ADATVÉDELEM

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Outlet Webstore Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK STARLIFE s.r.o., azonosítószáma: 26772493, Székhelye: Husovo náměstí 1702, 253 01 Hostivice, Cseh Köztársaság

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK STARLIFE s.r.o., azonosítószáma: 26772493, Székhelye: Husovo náměstí 1702, 253 01 Hostivice, Cseh Köztársaság ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK STARLIFE s.r.o., azonosítószáma: 26772493, Székhelye: Husovo náměstí 1702, 253 01 Hostivice, Cseh Köztársaság 1. Preambulum 1.1. Jelen Általános Üzleti Feltételek (a továbbiakban

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Magyarországi vásárlóink részére Általános szerződési feltételek A webáruház üzemeltetője: TVBrands Kft. Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 35. E mail: info@reduline36.hu Telefon: +361-5-999-246 Székhely:

Részletesebben

/2015/ A j á n l a t i f e l h í v á s

/2015/ A j á n l a t i f e l h í v á s /2015/ A j á n l a t i f e l h í v á s a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnevén: MÁV-START Zrt.) Székhelye: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Számlavezető

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek Hatályos: 2014.06.13.-tól

Általános Szerződési feltételek Hatályos: 2014.06.13.-tól Általános Szerződési feltételek Hatályos: 2014.06.13.-tól Vásárlás előtt gondosan olvassa el a jelen szerződést!!! Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem fogadja el az Általános szerződést és a Vásárlási

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Pályázati felhívás. SEMVAC típusú vákuum WC alkatrészeinek beszerzése. tárgyú beszerzéshez

Pályázati felhívás. SEMVAC típusú vákuum WC alkatrészeinek beszerzése. tárgyú beszerzéshez Pályázati felhívás SEMVAC típusú vákuum WC alkatrészeinek beszerzése tárgyú beszerzéshez 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

AZ ARANYSZÁMLA SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉNEK ÁLTALÁNOS

AZ ARANYSZÁMLA SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉNEK ÁLTALÁNOS A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) a Társaság és az Ügyfelek között a SolarGold Aktív Aranyszáma elnevezésű aranyszámla (a továbbiakban: Aranyszámla ) vonatkozásában, az általános forgalmi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához 1 Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához (a továbbiakban: "ÁSZF") A jelen ÁSZF cégnév: Ap Cash Centrum Kft. (székhely:1102 Budapest, Halom utca 16/a., cégjegyzékszám: 01-09-184264,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Villamos energia beszerzés a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. közbeszerzési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

K&H Eszközlízing Kft.

K&H Eszközlízing Kft. Általános szerződési feltételek - bérleti szerződés eszközökre 1. Bevezető rendelkezések Az eszközök tárgyában kötött bérleti szerződés (a továbbiakban Bérleti szerződés) alapján a K&H Eszközlízing Gép-

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ailimener.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

MÁV-START Zrt. 54262/2014/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Éberségi, vonatbefolyásoló és generátor alkatrészek beszerzése. tárgyú beszerzéshez

MÁV-START Zrt. 54262/2014/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Éberségi, vonatbefolyásoló és generátor alkatrészek beszerzése. tárgyú beszerzéshez MÁV-START Zrt. 54262/2014/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Éberségi, vonatbefolyásoló és generátor alkatrészek beszerzése tárgyú beszerzéshez Budapest, 2014.10.16. Tartalomjegyzék Pályázati felhívás 1. Felolvasólap

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Utazási szerződés Érvényes 2016. január 1. napjátol visszavonásig.

Utazási szerződés Érvényes 2016. január 1. napjátol visszavonásig. EUPOLISZ UTAZÁSSZERVEZŐ KFT. Székhely: 8200 Veszprém, Szeglethy u. 1. II/15. Tel: (+36) 88 871728, (+36) 88 871729 Cégjegyzékszám: 01-09-694366 Adószám: 12600229-2-19 Engedélyszám: U-000463 Vagyoni biztosíték:

Részletesebben

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya 2. A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte 3. Kiszállítás, személyes átvétel 4. Jótállás 5. A vásárlástól

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 2016. május 1. 2016. június 15. 1. A Játék szervezője A Díjnet Zrt. (1117

Részletesebben

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek

Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Csapshop.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek www.bargello.hu Általános szerződési feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04)

Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04) Liciter.hu Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) (Utolsó módosítás: 2013.10.04) Jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban, mint Általános Felhasználási Feltételek, vagy ÁFF) a BigCap

Részletesebben

Személyi azonosító okmány száma/cg

Személyi azonosító okmány száma/cg Egyenletes törlesztésű, zárt végű, fix kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés kárbiztosítás nélkül 1 amely létrejött egyrészről Lízingbevevő neve Készfizető kezes neve/cégneve, aki készfizető

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nyilvános pályázatot hirdet. I. A hasznosításra meghirdetett ingatlanok adatai

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nyilvános pályázatot hirdet. I. A hasznosításra meghirdetett ingatlanok adatai PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Polgármestere Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Gazdasági Bizottságának 185/2015. (IX.09.) sz. határozata

Részletesebben

SZERZŐDÉS MUNKÁLTATÓI TAG ÁLTAL TELJESÍTENDŐ HOZZÁJÁRULÁSRÓL

SZERZŐDÉS MUNKÁLTATÓI TAG ÁLTAL TELJESÍTENDŐ HOZZÁJÁRULÁSRÓL SZERZŐDÉS MUNKÁLTATÓI TAG ÁLTAL TELJESÍTENDŐ HOZZÁJÁRULÁSRÓL A jelen szerződés (továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Teljes Cégnév: Cégjegyzékszám:... Adószám:.... Bankszámlaszám:.. -....-.......

Részletesebben

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től)

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) 1, A játék szervezője: A Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest,

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium

SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Szerződési feltételek A Bevezetés és fogalom-meghatározások 1. A jelen Szerződési Feltételek oktatási szolgáltatásra vonatkozó jogviszony alapját képezik.

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek

Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek Általános Szerződési feltételek A jelen feltételek tartalmazzák a www.zsibizoo.hu (Herman Richárd E.V.) webáruházban (a továbbiakban: webáruház/weboldal) forgalomba hozott

Részletesebben

DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Szilvásváradtól 5 km-re lévő Dédestapolcsány -Nagyvisnyó közötti országút mentén a Bánvölgyében található Dédestapolcsányi Erdei Tábor bérbeadása

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest 1045 Nap utca 7. szám alatti, 72442/0/A/1 hrsz-ú,

Részletesebben

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja

1. Az Általános Szerződési Feltételek célja Az MeDáLia Design Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei és Adatvédelmi Szabályzata (az Általános Szerződési Feltételek ) 1. Az Általános Szerződési Feltételek célja 1.1

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VIII. Orczy út 14. szám alatti, 38728/3/A/1

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Utazási feltételek I. Az utazási szerződés. II. A díjfizetés feltételei. IV. Lemondási feltételek

Utazási feltételek I. Az utazási szerződés. II. A díjfizetés feltételei. IV. Lemondási feltételek FOR TWO UTAZÁSI IRODA Engedélyszám: R-0837/93/97 1036 BUDAPEST Cégjegyzékszám 01090/78307 LAJOS U. 93-99. fszt. (NAGYSZOMBAT U 1.) Adószám 10619496-2-41 TEL: 430-1778; 430-1779 Vagyoni biztosíték: COLONNADE

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1.ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazza a Szolgáltatótól megvásárolható Szolgáltatásokkal összefüggő megrendelések

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Katinkahosszu.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üdvözöllek a danaekszer.hu weboldal látogatói és vásárlói között! Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházamnak, figyelmesen olvasd

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Webáruházunkat elsősorban orvosok, fogorvosok, dentálhigiénikusok használhatják, más személyektől érkező rendelések visszautasítását az üzemeltető (Netdent

Részletesebben

A MAGYAR POSTA NEMZETKÖZI POSTAUTALVÁNY ÉS NEMZETKÖZI GYORSUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Hatályos: 2015.

A MAGYAR POSTA NEMZETKÖZI POSTAUTALVÁNY ÉS NEMZETKÖZI GYORSUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Hatályos: 2015. A MAGYAR POSTA NEMZETKÖZI POSTAUTALVÁNY ÉS NEMZETKÖZI GYORSUTALVÁNY SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos: 2015. július 8-tól Jelen Általános Szerződési Feltétel (a továbbiakban: ÁSZF)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Jogi nyilatkozat, az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat valamint a Szállítási, átvételi és fizetési feltételek minden pontja a narancsborstop.hu weboldal Általános

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett Budapest IX.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bérleti Szerződés Személygépjárművekre

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bérleti Szerződés Személygépjárművekre 1. Bevezető rendelkezések ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bérleti Szerződés Személygépjárművekre 1.1 A gépjárművek tárgyában kötött i Keretszerződés (a továbbiakban Keretszerződés) és az annak alapján

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT

OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT (ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK) Hatályos: 2016. március 1. 1 1. Meghatározások 2. A Program leírása 3. A Programba való regisztráció feltételei és a regisztráció folyamata

Részletesebben

Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat

Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat Mega Móka nyereményjáték Játékszabályzat A Mattel Toys Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91., Cégjegyzékszám: 01-09-729523, a továbbiakban: Szervező), A Myrtis Creative Kft. (telephelye: 1052 Budapest,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SALLER-HUNGARY.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, utólag nem hozzáférhető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és játékszabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték A Fehérvár AV19 Ignite koncertjegy nyereményjátékára (a továbbiakban: Játék ) az

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

Bevezetés 1. MEGHATÁROZÁSOK

Bevezetés 1. MEGHATÁROZÁSOK Bevezetés A Wizz Tours Kft. (a továbbiakban: "Wizz Tours"), 01-09-205337 cégjegyzékszámon bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, amelynek székhelye 1103 Budapest, Kőér utca 2/A. A. ép.1. em., Magyarország,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.frizurakellek.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás regisztrált

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920128, székhely: 1071 Budapest, Damjanich utca 11-15.., levelezési cím: 1071 Budapest, Damjanich utca

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett 1095 Budapest,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1 / 8 2013.08.10. 21:15 Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Vállalkozási szerződés foglalkozás-egészségügyi alap- és egyéb kiegészítő egészségügyi szolgáltatások ellátása tárgyában Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Pécs Megyei

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budatest XVI. Georgina utca 32. szám alatti, 116944

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V., Egyetem tér 5. szám alatti, 24159/0/A/19

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

27278/2016/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Vasúti járművek szivattyúk, ventillátorok beszerzése tárgyú beszerzéshez

27278/2016/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Vasúti járművek szivattyúk, ventillátorok beszerzése tárgyú beszerzéshez 27278/2016/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Vasúti járművek szivattyúk, ventillátorok beszerzése tárgyú beszerzéshez Budapest, 2016.06.01. - 1 - Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3 M Ű S Z

Részletesebben

www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztató gyógyszerek megrendelésével kapcsolatos különös tudnivalókról

www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztató gyógyszerek megrendelésével kapcsolatos különös tudnivalókról www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés

Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés amely létrejött egyrészről Egyenletes törlesztésű, zárt végű, változó kamatozású, forint alapú pénzügyi lízingszerződés neve Készfizető kezes neve/cégneve, aki készfizető kezességet vállal a t terhelő

Részletesebben

MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.III. emelet 305.. szoba

MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.III. emelet 305.. szoba PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. Egyszer használatos ágyneműk beszerzése tárgyú nyílt pályázathoz Budapest, 2014. február Tartalomjegyzék I. Pályázati felhívás II. Felolvasólap

Részletesebben

Biztosítási szerződés garancia vállalására fémkereskedők pénzügyi biztosítékának teljesítésére. Hatályos: 2014. március 15-étől. Nysz.

Biztosítási szerződés garancia vállalására fémkereskedők pénzügyi biztosítékának teljesítésére. Hatályos: 2014. március 15-étől. Nysz. Biztosítási szerződés garancia vállalására fémkereskedők pénzügyi biztosítékának teljesítésére Hatályos: 2014. március 15-étől Nysz.: 17686 Tartalomjegyzék I. A biztosítási szerződés alanyai....3 II. A

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a ajandekok-evfordulora.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

CEEGEX OTC. Működési Szabályzat

CEEGEX OTC. Működési Szabályzat CEEGEX OTC Működési Szabályzat Érvényes: 2014. október 1. napjától Verzió 1.0 1/26 Tartalom 1. Általános szervezeti alapelvek... 4 1.1. Preambulum... 4 2. CEEGEX OTC... 4 2.1. A szabályzat célja... 4 2.2.

Részletesebben

VISZONTELADÓI VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZ

VISZONTELADÓI VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZ VISZONTELADÓI VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS I. SZERZŐDŐ FELEK Szállító (továbbiakban Eladó): Név: EUROPROX Műszaki Fejlesztő és Kereskedelmi Betéti Társaság Székhely: 8000 Székesfehérvár, Túróci utca

Részletesebben

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató),

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató), KERESKEDELMI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a a jelen megállapodást továbbiakban: Megállapodás a Megállapodás feltételei szerint elfogadó (239/2009. (X.20.) IKIM rendeletben

Részletesebben

A unitedprint.com Hungary Kft. vevőinformációi és Általános Szerződési Feltételei

A unitedprint.com Hungary Kft. vevőinformációi és Általános Szerződési Feltételei A unitedprint.com Hungary Kft. vevőinformációi és Általános Szerződési Feltételei A. Vevőinformációk I. Az ajánlattevőre vonatkozó információk unitedprint.com Hungary Kft. Postai cím: 1072 Budapest, Rákóczi

Részletesebben

Ajánlati felhívás. Optikai körzethálózati fejlesztési projektek fővállalkozói munkáira. Ponet Optikai Hálózatfejlesztő Kft.

Ajánlati felhívás. Optikai körzethálózati fejlesztési projektek fővállalkozói munkáira. Ponet Optikai Hálózatfejlesztő Kft. Ajánlati felhívás Optikai körzethálózati fejlesztési projektek fővállalkozói munkáira a Ponet Optikai Hálózatfejlesztő Kft. részére A pályázat lebonyolítója az Budapest, 2013. november 8. 1. AZ AJÁNLATKÉRÉS

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

24757/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a MITUTOYO BHN-1315 típusú koordináta mérőgép felújítása tárgyú beszerzéshez - 1 -

24757/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a MITUTOYO BHN-1315 típusú koordináta mérőgép felújítása tárgyú beszerzéshez - 1 - 24757/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a MITUTOYO BHN-1315 típusú koordináta mérőgép felújítása tárgyú beszerzéshez - 1 - Budapest, 2015.... Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3 M Ű S Z

Részletesebben