VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM SZAKMAI BESZÁMOLÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM 034931 SZAKMAI BESZÁMOLÓ"

Átírás

1 VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM BUDAPEST, Vajda Péter utca Telefon: (+36-1) ; Gazdasági iroda: ; Telefax: Web: Iktatási szám: 303/ SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai módszertani központokkal. Az iskola tagja a SIOSZ-nak. 2. Az iskola együttműködési szerződésben áll a Magyar Triatlon Szövetséggel ( ) Magyar Torna Szövetséggel ( ) Magyar Floorball Szakszövetséggel ( ) Magyar Atlétikai Szövetséggel ( ) Magyar Speciális Olimpia Szövetség ( ) Magyar Kézilabda Szövetséggel ( ) Magyar Labdarúgó szövetséggel ( ) Magyar Birkózó Szövetséggel ( ) valamint a FTC Birkózó Kft-vel ( ) FTC Kosárlabda Utánpótlás-nevelés Közhasznú Nonprofit Kft-vel ( ) Ferencvárosi Torna Club Női Kézilabdasport Nonprofit Kft-vel ( ) FTC Úszó Szakosztályával ( ) FTC Női Torna Szakosztályával ( ) FTC Atlétikai Szakosztályával ( ) BKV Előre SC-vel ( ) White Sharks HC-val ( ) Budapesti Spartacus Sport Clubbal ( ) Vajda Péter Diáksport Egyesülettel (folyamatos). Az iskola tagja a BOM Egyesületnek. 3. A magas szintű élsportban érintett tanulóknak az edzések és edzőtáborok miatt kieső tanórák pótlására egyéni konzultációkat szerveztünk. Magyar Vöröskereszt Bázisiskola (2015), ERŐSZAKMENTES, EGÉSZSÉGTUDATOS ISKOLA (2010); ÖKOISKOLA (2006) KÖZOKTATÁSI TIPUSÚ SPORTISKOLA MÓDSZERTANI KÖZPONT (2006) AZ ELTE ÉS A RAOUL WALLENBERG KÖZÉPISKOLA GYAKORLÓHELYE (2005)

2 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük, rendeztük a sportiskolás tanulóknak: - Magyar Diáksport Napja - Trnava International Floorball Cup - Mikulás napi Kosár Show 5. Az iskola honlapján, iskolaújságján, a helyi sajtón valamint a homlokzatra kihelyezett hirdetőtáblán tájékoztatta az iskolahasználókat a sportiskolai programba való bekapcsolódásról és annak következményeiről. Média megjelenéseink:

3

4 február 20. Törékeny ünnep Családias hangulatban díjazta 2014 legjobbjait a szövetség. Az elnök szerint a sportágnak reformokra van szüksége, melyet a következő hetekben ismertet mindenkivel. Hisz abban, hogy a floorball új erőre kaphat Magyarországon. Nagy-Pál Tamás Pici, törékeny sportág vagyunk nyitotta meg a decemberről februárra csúszott 2014-es díjátadó gálát Füzi Gábor, a szövetség elnöke. Körbepillantva a Magyar Sportok Háza konferenciatermében a szavai bizonyítást nyertek: jócskán voltak foghíjas sorok, családias hangulatban kezdődött az esemény. A kis szobrocskák Viszont megfelelő utánpótlás-programmal, hiszem, lendületet kaphatunk folytatta az elnök. Merjünk nagyot álmodni. Én a szabadidőmet csak erre áldozom, és a célomat tűzön-vízen át megpróbálom elérni. A mostani állapot nem megfelelő a kitöréshez, de komoly elképzeléseim vannak arról, hogy újulhat meg sportágunk. A következő hetekben mindenkivel ismertetni fogom reformterveimet. A legfontosabb, hogy a floorball szervezett keretek közé kerüljön, ami segíti a közösségépítést, minek eredményeképpen végre egy hajóban evezhetünk, és talán az elkövetkező gálákra mindenki eljön, aki kötődik a sportághoz. A nehézségek ellenére ezután már az ünneplésé volt a fő szerep. Már annak, aki hajlandó volt kivenni belőle a részét, ugyanis a díjazottak közül sem jöttek el sokan. Ott volt viszont Lázár Daniella, akit kétszer is szólítottak a pódiumra: az U11-es unihoki leánybajnokság pontkirálya ugyanis a fiú sorozatnak is a legeredményesebb játékosa volt. Széles mosollyal vette át mind a két szobrocskát. Nagy Dénesnek is kétszer volt jelenése: az SZPK-Komárom csatára nemcsak a legtöbb gólt lőtte, de pontkirály is lett az előző szezonban: Nem játszottam annyi meccset, mint a többiek, mert később csatlakoztam a csapathoz, de be tudtam hozni a hátrányomat. A célom viszont egyáltalán nem ez volt, hanem hogy együtt sikeresek legyünk. Másodikos koromban, hat évvel ezelőtt kezdtem el floorballozni. A sok szép gól és a játék gyorsasága fogott meg leginkább. Erényem az összjáték és a gólszerzés.

5 A Neumann Pillangók csinos játékosa, Pecsenya Liza is tiszteletét tette az eseményen, a legjobb leány utánpótlásjátékosnak járó elismerést vehette át. Jobb helyre nem kerülhetett volna a díj, szerintem ő az ország egyik legjobbja mondta az utanpotlassport.hu-nak Huszti Péter, a női válogatott volt szövetségi kapitánya. Ebben a kategóriában edzőt is díjaztak: a Vajda-White Sharks fiataljaival dolgozó Szakmáry Zoltánt. Munkája példaértékű. Reméljük, folytatja, hatalmas szüksége van rá a sportágunknak méltatta a díjazottat az elnök. Az év utánpótlás-edzője (balra) Hét éve dolgozom a Vajdában, és már előtte is foglalkoztam utánpótlással, de úgy érzem, még mindig rengeteget kell tanulnom, hogy igazán jó legyek mondta el nekünk Szakmáry. Nem panaszkodhatom a tavalyi évre, a lányokkal nemcsak a hazai, de a nemzetközi mezőnyben is szép eredményeket értünk el. Itthon lényegében minden bajnokságot, diákolimpiát megnyertünk és idén is afelé haladunk. A díj segít, hogy nehéz helyzetben is folytassa az ember, bár elismerés nélkül is ugyanúgy csinálnám. Közvetlen kollégáját, Borka Gábort is a pulpitusra szólították, mert az év sportvezetője lett. Munkáját nemcsak a díjjal ismerte el az elnök: felkérte, hogy segítsen a szövetségnek az új utánpótlás-program megvalósításában. Amelynek a sikerében bízni lehet, ugyanis Füzi Gábor és az eseményen résztvevők lelkesedéséhez kétség sem fér. Köztük az összefogás is megvan, már csak a sportág többi részét kellene bekapcsolniuk a vérkeringésbe. Ebben a most díjazott játékosoknak óriási a felelőssége: kérlek tehát titeket, hogy soha ne hagyjátok el a sportágat. Ehhez sok erőt és kitartást kívánok, hiszen ti jelentitek a floorball jövőjét. Csak veletek sikerülhet zárta a gálát az elnök. 6. Az iskola igény esetén biztosítja az érdeklődő intézmények és szakemberek számára az intézményvezetési, pedagógiai (módszertani és tanulásszervezései) és sportági szakmai szolgáltatást. Regisztrált tehetségpontként és Előminősített referencia-intézményként is működünk. Iskolánk rendszeresen helyet ad a kerületi testnevelési szakmai munkaközösség értekezletének novemberében bemutatót tartottunk Józsefváros testnevelőinek, illetve a Budapest több más kerületéből érkezőnek is. A gyakorlati és elméleti bemutatók témái a koordinációs képességek fejlesztés alsó tagozaton, a kondicionális képességek fejlesztés alsó tagozaton, illetve a fittségi mérés gyakorlati alkalmazása voltak. 7. A 2014/2015-ös tanévre történő beiratkozások során az iskola a meghirdetett egy helyett két emelt szintű testnevelési (sportiskolai) osztályt indított a túljelentkezés miatt. 8. Az iskola az FTC Női Kézilabda Szakosztályával közösen szivacskézilabda, az FTC Kosárlabda Szakosztályával közösen kosárlabda utánpótlás-nevelési programot folytat az iskolában. 9. Iskolánk részt vesz az MLSZ szervezésében zajló Bozsik-programban és a Magyar Kosárlabda Szövetség által támogatott Dobj kosárra programban.

6 10. Részt vettünk az Európai Autómentes Hét programjaiban, ahol neves kerékpárosok által hozott szimulátoron sportoltak sportiskolásaink. 11. A Józsefvárosi Önkormányzat és a Ferencvárosi Torna Club együttműködésében sportudvarunkon ismét felkerült a sportsátor, melynek eredményeként a fűthető sátorborítás 2014 novemberétől állt. 12. Az iskola több kerületi diákolimpiai versenyt és fővárosi szintű floorball diákolimpiai selejtezőt és közép-magyarországi, illetve nyugat-magyarországi regionális döntőt rendezett. - Kerületi Labdarúgó Diákolimpia I., II., III., IV. korcsoport - Kerületi Kosárlabda Diákolimpia II-III. korcsoport fiú-lány - Kerületi Atlétika Egyéni Diákolimpia I-IV. korcsoport fiú, lány - Kispályás Floorball Diákolimpia selejtező IV. kcs lány - Kispályás Floorball Diákolimpia selejtező III. kcs lány - Kispályás Floorball Diákolimpia selejtező IV. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia selejtező II. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia selejtező V. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő V. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő IV. kcs lány - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő III. kcs lány - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő IV. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő II. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő II. kcs lány - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő I. kcs fiú - Kispályás Floorball Diákolimpia országos elődöntő I. kcs lány 13. Versenyeredmények szeptember március 31-ig: A kerületi versenyeken egyéniben: - 21 arany - 20 ezüst - 20 bronz A kerületi versenyeken csapatban: - 17 arany - 5 ezüst - 2 bronz érmet szereztünk. A budapesti, országos és nemzetközi versenyeken elért eredményeinket a mellékelt táblázat tartalmazza.

7 14. Elszámolt költségek Jelen pályázat keretösszegét az iskola elsősorban a mindennapos testnevelés felszereléseire, sporteszközeire valamint a többlet-testnevelés órák, az élsportoló tanuló egyéni felkészítését szolgáló többlet tanítási órák, a sportiskolai feladatokkal kapcsolatos többletfeladatok ellentételezésére fordítottuk (megbízási és vállalkozói díjak). Befizettük versenysportolóink nevezési díjait, csapataink versenyengedélyét, szükség szerint a sportrendezvények nevezési díját, valamint a sportiskolások versenyekre való eljutását. Támogattuk tanulóink nemzetközi versenyeztetési költségeit. Kérjük szakmai beszámolónk szíves elfogadását! Budapest, március 31 Tisztelettel: Borka Gábor testnevelési munkaközösség-vezető Szabóné Szél Julianna igazgató

8 SZAKMAI BESZÁMOLÓ SZEPTEMBER MÁRCIUS 31.

VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM SZAKMAI BESZÁMOLÓ

VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM SZAKMAI BESZÁMOLÓ VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM 034931 1089 BUDAPEST, Vajda Péter utca 25-31. Telefon: (+36-1) 333 49 13; Gazdasági iroda: 313 74 17; Telefax: 477 04 27 E-mail: info@vajdaiskola.hu;

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak: VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM 034931 1089 BUDAPEST, Vajda Péter utca 25-31. Telefon: (+36-1) 333 49 13; Gazdasági iroda: 313 74 17; Telefax: 477 04 27 E-mail: info@vajdaiskola.hu;

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak: SPORTISKOLAI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2012. SZEPTEMBER 1-DECEMBER 31. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen iskolai sportnapot szerveztünk a sportiskolás tanulóknak.

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen iskolai sportnapot szerveztünk a sportiskolás tanulóknak. SPORTISKOLAI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. JANUÁR 1-ÁPRILIS 30. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai módszertani

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Magyar Birkózó Szövetséggel ( ) FTC Birkózó Kft-vel ( )

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Magyar Birkózó Szövetséggel ( ) FTC Birkózó Kft-vel ( ) SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2012. MÁJUS 1-AUGUSZTUS 31. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai módszertani központokkal.

Részletesebben

3. melléklet. A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE

3. melléklet. A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE 3. melléklet A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE 1 TARTALOM I. BEVEZETŐ. 3 I.1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA. 3 1.2 ALAPÍTÁS... 4 II. ÖSSZEFOGLALÓ FEJEZET... 5 III. HELYZETELEMZÉS

Részletesebben

"~~ ~I-'J<I -...,.,- \).k;\..\ll~ i5g. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

~~ ~I-'J<I -...,.,- \).k;\..\ll~ i5g. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere i5g. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a White Sharks Hockey Club 2013. szeptember és 2014. augusztus közötti

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3.

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 8. szám Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. bajnokcsapataink Bajnok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés)

JEGYZŐKÖNYV. (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés) JEGYZŐKÖNYV (Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés) Dátum: 2010. március 21, 13.00 óra Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emelet, Ovális tárgyaló Résztvevők: (elnök),, Kovács Barna, Kovács Tamás,

Részletesebben

Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége. Közgyűlése

Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége. Közgyűlése Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége Közgyűlése Budapest, 2015. november 28. Tisztelt Közgyűlés! Bevezetés A KIDS 1993 óta szervezi a katolikus iskolák diáksport versenyeit. Olyan sajátos közeget és

Részletesebben

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016.

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. 1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. évi terveiről Egyesület neve: Ózdi Teknőc Futó Club Egyesület címe:

Részletesebben

Szakmai beszámoló 2011/12. Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Kézilabda Utánpótlás Szakág

Szakmai beszámoló 2011/12. Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Kézilabda Utánpótlás Szakág Szakmai beszámoló 2011/12. Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Kézilabda Utánpótlás Szakág Pécs a város jelenlegi nehéz gazdasági helyzetében is nagy jelentőséget tulajdonít a sportnak. Ennek keretében kiemelten

Részletesebben

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009

Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. Világjátékok 2009 - Tajvan, a magyar sikersziget. The World Games 2009. The World Games 2009 96 97 98 99 100 SKAohsiung: A BAJNOK ÚTJA,,Hatéves voltam, amikor édesapám ismerôse révén elmehettem egy karateedzésre. Ahogy beléptem, iszonyú hangzavar, kiabálás, egymással harcoló fehér ruhás emberek

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: ASI DSE 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Budakalászi Munkás Sportegyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Budakalászi Munkás Sportegyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Budakalászi Munkás Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: BMSE 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 158

Részletesebben

Pintér: Én is a Fradinak szurkoltam

Pintér: Én is a Fradinak szurkoltam 2014 február 02. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Pintér Attila nem tagadja, hogy a Ferencváros élete meghatározó klubja.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Fóti Balázs megállapítja, hogy az elnökségi ülésen három elnökségi tag jelen van (18 : 40-től négy), így az elnökség határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Fóti Balázs megállapítja, hogy az elnökségi ülésen három elnökségi tag jelen van (18 : 40-től négy), így az elnökség határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Magyar Curling Szövetség elnökségének 2015. szeptember 9. napján a Budapest, VIII. Nagytemplom utca 30. szám alatti helyiségben megtartott elnökségi ülésén. J elen vannak: Bukta

Részletesebben

ügyvezető Létesítmény neve Létesítmény tulajdonosa Létesítmény üzemeltetője Átlagos heti használat (óra) Használat célja

ügyvezető Létesítmény neve Létesítmény tulajdonosa Létesítmény üzemeltetője Átlagos heti használat (óra) Használat célja 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Kispályás Műfüves Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Kispályás Műfüves Nonprofit

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Ugodi Sportegyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Ugodi Sportegyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Ugodi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Ugod SE 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 2299 Áfa levonásra

Részletesebben

ELNÖKSÉGI BESZÁMOLÓ a 2012. ÉVRŐL

ELNÖKSÉGI BESZÁMOLÓ a 2012. ÉVRŐL ELNÖKSÉGI BESZÁMOLÓ a 2012. ÉVRŐL Egyesületünk, az Újpesti Csokonai DSE egyenlőre egy szakosztállyal működik. Ez a röplabda. Sportolóinknak a Csokonai Vitéz Mihály 12 évfolyamos Gimnázium ad otthont. Országos

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 30-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 30-i rendes ülésére 19. számú előterjesztés Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 30-i rendes ülésére Tárgy: 2013. évi sportkeret felosztás tárgyában hozott döntés

Részletesebben

PISZKOZAT. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: BB Sport Club Balatonboglár

PISZKOZAT. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: BB Sport Club Balatonboglár 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: BB Sport Club Balatonboglár A kérelmező szervezet rövidített neve: BB SC 2Gazdálkodási formakód:521 3Tagsági azonosítószám 1451 Áfa

Részletesebben

TOLNA MEGYEI RÖPLABDA SZÖVETSÉG. Elnök: Vajda Andor Elnök helyettes /ügyvezető/: Poór József Titkár: Gyányi Zsigmond

TOLNA MEGYEI RÖPLABDA SZÖVETSÉG. Elnök: Vajda Andor Elnök helyettes /ügyvezető/: Poór József Titkár: Gyányi Zsigmond TOLNA MEGYEI RÖPLABDA SZÖVETSÉG TAGEGYESÜLETEK: Paksi RK Elnök: Pásztor Béla ESZI DSE Elnök: Nagy Gábor Perczel DSE Elnök: Gulyás Péter Bonyhádi Családi Röplabda Klub Elnök: Istenes László Elnök: Vajda

Részletesebben

Grassroots Program. Időpont: 2013. április 08. és 19. között

Grassroots Program. Időpont: 2013. április 08. és 19. között Grassroots Program Helyszín: Tiszabura Óvoda, Abádszalók, Kunhegyes, Tiszagyenda, Nagyiván, Tiszafüred Bán Zs., Tiszabura Iskola Időpont: 2013. április 08. és 19. között 0. korcsoport Tiszabura A piros

Részletesebben

A KE02964/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02964/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02964/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02964/2014/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Justitia Sport Club

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 85-13/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Mővelıdési és Oktatási Bizottságának

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI. A kérelmező szervezet teljes neve: Balmazújvárosi Football Club

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI. A kérelmező szervezet teljes neve: Balmazújvárosi Football Club 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: i Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve: i FC 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 835 Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

PISZKOZAT. Ügyiratszám : be/sfphp01-6102/2014 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Iklad Községi Football Club

PISZKOZAT. Ügyiratszám : be/sfphp01-6102/2014 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Iklad Községi Football Club Érkezett :. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Iklad Községi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve: IKFC 2Gazdálkodási formakód:52 3Tagsági azonosítószám TE-406 Áfa levonásra

Részletesebben

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Általános Iskola 1212 Budapest, Széchenyi u. 93. Tel.: 278-09-42; Fax: 278-09-44 honlap: www.szechenyi-csepel.hu e-mail: misulink@szechenyi-csepel.hu TEHETSÉGFEJLESZTÉS

Részletesebben

Az El Kazovszkij Alapítvány. 2012. évi. Közhasznúsági jelentése

Az El Kazovszkij Alapítvány. 2012. évi. Közhasznúsági jelentése Az El Kazovszkij Alapítvány 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 29. 1 Az El Kazovszkij Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2012-es évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az El Kazovszkij Alapítvány

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06292/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06292/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Előterjesztés. A kéreimeket a nagy mennyiségre való tekintettel nem töltöttük fel, a bizottsági ülésen megtekinthetők.

Előterjesztés. A kéreimeket a nagy mennyiségre való tekintettel nem töltöttük fel, a bizottsági ülésen megtekinthetők. NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 N\ ifll GYHA7A KOSSUTH UR 1. Pf.: ll,. TELEFON:.,642S 4!i44;FAX'+3642311 041 EMAIL POL(.!RMESTERIKABINE@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám:

Részletesebben

Magyar Twirling Szövetség

Magyar Twirling Szövetség Magyar Twirling Szövetség 2800 Tatabánya, Köztársaság u., Jubileum park Közhasznú szervezet Adószám: 18864511-1-11 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA, KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLETE, SZÖVEGES BESZÁMOLÓJA 2012.

Részletesebben

be/sfp-08492/2015/mlsz

be/sfp-08492/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ASI DSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2462 A

Részletesebben

LVSC 3 0 2 1 LŐRINCI

LVSC 3 0 2 1 LŐRINCI 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: LŐRINCI VÁROS SPORT CLUB SPORTEGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve: LVSC 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. november 27-i ülésére

a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. november 27-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS E L N Ö K E ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. november 27-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Komárom-Esztergom Megyei Diáksport Tanács munkájáról és

Részletesebben

Német költségen, magyar színekben - emlékezés a 125 éve született Keresztes Lajosra

Német költségen, magyar színekben - emlékezés a 125 éve született Keresztes Lajosra Német költségen, magyar színekben - emlékezés a 125 éve született Keresztes Lajosra A közelmúltban, egészen pontosan április 30-án volt 125 esztendeje, hogy az 1928-as, amszterdami olimpia könnyűsúlyú,

Részletesebben

be/sfphp01-09115/2015/mlsz

be/sfphp01-09115/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Eötvös Loránd Tudományegyetem Sport és Szabadidő Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ELTE SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

Pusztavámi TC. - nincs -

Pusztavámi TC. - nincs - 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Pusztavámi Torna Club A kérelmező szervezet rövidített neve: Pusztavámi TC 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban 521

Részletesebben

ELTE SPORT KISOKOS! Használati útmutató az ELTE sportösztöndíjasinak. 2010/2011-es tanévre

ELTE SPORT KISOKOS! Használati útmutató az ELTE sportösztöndíjasinak. 2010/2011-es tanévre ELTE SPORT KISOKOS! Használati útmutató az ELTE sportösztöndíjasinak 2010/2011-es tanévre 1 Kedves Sportösztöndíjas, Ennek a Kisokos!-nak a célja, hogy az elkövetkezendő egy évben a segítségedre legyen

Részletesebben

be/sfp-3026/2015/mksz

be/sfp-3026/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve MIKLÓS KÉZILABDA CLUB A kérelmező szervezet rövidített neve MIKLÓS KC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA

VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA A verseny időpontja: 2011. június 10. A verseny helyszíne:

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Nagyigmándi Községi Sportkör

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Nagyigmándi Községi Sportkör 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Nagyigmándi Községi Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve: Nagyigmándi KSK 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfphpm01-08074/2015/mlsz

be/sfphpm01-08074/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szentlőrinci Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szentlőrinci SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása

Részletesebben

Bye-bye, London Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Bye-bye, London Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2012 április 25. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Bár nem kis merészség kell manapság ahhoz, hogy az ember az olimpiai

Részletesebben

1. számú ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ

1. számú ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ 1. számú ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ Kiadja: ZÁHONY-PORT Értékesítési Osztály Záhony, 2011. január 19. Korengedményes nyugdíjazás a ZÁHONY-PORT-nál Társaságunk 2010. október 21-én 30 fı csoportos létszámleépítését

Részletesebben

http://mlszkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2

http://mlszkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2 ályázat 1 / 10 2013.05.24. 14:43 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: West Hungaria Bau SE Győrújbarát WHB

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. július 23. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

Szakmai vezető: DR. SZABÓ TAMÁS utánpótlás-nevelési igazgató. Sportiskolai programvezető: LEHMANN LÁSZLÓ pedagógiai csoportvezető

Szakmai vezető: DR. SZABÓ TAMÁS utánpótlás-nevelési igazgató. Sportiskolai programvezető: LEHMANN LÁSZLÓ pedagógiai csoportvezető A KÖZOKTATÁSI TÍPUSÚ SPORTISKOLAI KERETTANTERV Szakmai vezető: DR. SZABÓ TAMÁS utánpótlás-nevelési igazgató Sportiskolai programvezető: LEHMANN LÁSZLÓ pedagógiai csoportvezető Koordinátor: FARKAS MÁRTA

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Utánpótlás Futball Club Gyömrő

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Utánpótlás Futball Club Gyömrő 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Utánpótlás Futball Club Gyömrő A kérelmező szervezet rövidített neve: UFC Gyömrő Gazdálkodási formakód: 51 3Tagsági azonosítószám 3066

Részletesebben

Jegyzőkönyv A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Közgyűléséről A Közgyűlés időpontja: 2009. április 24., péntek 15 óra A Közgyűlés helye: Népstadion területén lévő gyakorló jégpálya tanácsterme A közgyűlés

Részletesebben

be/sfp-09171/2015/mlsz

be/sfp-09171/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kiskunmajsai Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve KiskunmajsaFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 9140 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015

Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015 Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015 Tartalom Bemutatkozás... 3 Motiváció... 3 Diákbizottság... 4 Hunya Gréta - Alelnök és tudományos bizottsági tag... 4 Szalay

Részletesebben

file:///c:/users/encsi/downloads/p%c3%a1ly%c3%a1zat%20k%c3%a9zi%20t%c3%a1bl%c3%a1zat.htm 1/8

file:///c:/users/encsi/downloads/p%c3%a1ly%c3%a1zat%20k%c3%a9zi%20t%c3%a1bl%c3%a1zat.htm 1/8 Kérem várjon! 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve:bb Sport Club Balatonboglár A kérelmező szervezet rövidített neve:bb SC 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-08278/2015/mlsz

be/sfphpm01-08278/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve L-IT Szentkorona Akadémia Club Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve L-IT SZEAC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3329

Részletesebben

Tájékoztató a Bátai Ifjúságért Egyesület 2013. évi működéséről. Báta, 2014. június 24.

Tájékoztató a Bátai Ifjúságért Egyesület 2013. évi működéséről. Báta, 2014. június 24. Tájékoztató a Bátai Ifjúságért Egyesület 2013. évi működéséről Báta, 2014. június 24. Szervezet neve: Bátai Ifjúságért Egyesület Székhelye: 7149 Báta, Fő u. 147. Adószáma:18865608-1-17 Bankszámlaszáma:

Részletesebben

1 / 12 2012.10.12. 11:17

1 / 12 2012.10.12. 11:17 1 / 12 2012.10.12. 11:17 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Rinyamenti Kézilabda Club RKC 3 A szakszövetség

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 1. A bajnokság célja: A tekesport népszerűsítése. A fiatalok készségeinek, erkölcsi, akarati tulajdonságainak és fizikai képességeinek fejlesztése., A

Részletesebben

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral VALÓSÁG Az alábbi interjúkból a pedagógus életút két állomásáról kaphatunk képet, egy mentortanár és egy pályakezdő pedagógus véleménye alapján. A beszélgetések főként a pedagógussá válás kezdeti szakaszáról,

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK. (vitaanyag)

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK. (vitaanyag) EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK SPORTKONCEPCIÓJA (vitaanyag) 2007-10-03 Bevezető A bevezetőben azokat a közösségi anyagokat mutatom be, melyek szabályozzák és rendezik azokat a kérdéseket, mely a sporttal

Részletesebben

BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ

BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ 2015. Budapest, 2016. május 24. Kunzer Ferenc elnök TARTALOMJEGYZÉK 1. SPORTEGYESÜLET MŰKÖDÉSE... 3 1.1 Sportolási lehetőségek és a szakosztályok

Részletesebben

Dr`avni izpitni center MAD@AR[^INA KOT DRUGI JEZIK NA NARODNO ME[ANEM OBMO^JU V PREKMURJU NAVODILA ZA OCENJEVANJE. Torek, 13.

Dr`avni izpitni center MAD@AR[^INA KOT DRUGI JEZIK NA NARODNO ME[ANEM OBMO^JU V PREKMURJU NAVODILA ZA OCENJEVANJE. Torek, 13. Dr`avni izpitni center *M06123114* NAVODILA ZA OCENJEVANJE SPOMLADANSKI ROK MAD@AR[^INA KOT DRUGI JEZIK NA NARODNO ME[ANEM OBMO^JU V PREKMURJU Torek, 13. junij 2006 SPLO[NA MATURA C RIC 2006 2 M061-231-1-4

Részletesebben

be/sfphpm01-08595/2015/mlsz

be/sfphpm01-08595/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Rákospalotai Egyetértés Atlétikai Club Sportiskola Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve REAC Sportiskola SE Gazdálkodási formakód 521

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE00190/2013/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE00190/2013/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG

MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG 2014. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2014. (02.13.) Elnökségi határozat Az MJSZ elnöksége egybehangzóan elfogadta a felszerelésekre, az edzői bérezésre és az edzői liszenszre vonatkozó Benchmark

Részletesebben

IX. JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal jelen van: Széll Gáborné Blaskó Erzsébet jegyző

IX. JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal jelen van: Széll Gáborné Blaskó Erzsébet jegyző IX. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. június 26-én (szerda) 16.00 órakor tartott Képviselő-testületi ülésén. Testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal Szihalom Jelen vannak: Bóta József Sándor polgármester

Részletesebben

Szemereyné Törös Olga Az 1936. évi berlini olimpián 3. helyezett női tornász csapat tagja 1914. augusztus 4-én született Debrecenben. Itt végezte az elemi és a középiskolát. A Református Dóczi Intézetben

Részletesebben

FISE. Stuber Ildikó Éva. elnök E-mail cím: Balogh László E-mail cím:

FISE. Stuber Ildikó Éva. elnök E-mail cím: Balogh László E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Felföldi István Sport Egyesület 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 Megye Áfa levonásra

Részletesebben

Nádasd KSE. Egyéb Up

Nádasd KSE. Egyéb Up 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Nádasd Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Nádasd KSE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-08288/2015/mlsz

be/sfphpm01-08288/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Gyöngyösi Atlétikai Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Gyöngyösi AK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 932 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Vámosgyörk SE. - nincs -

Vámosgyörk SE. - nincs - 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Vámosgyörki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Vámosgyörk SE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

JuGáWi 7.A. Férfi Kézilabda Világbajnokság. Női Kézilabda Európa Bajnokság. Adventi műsor. Mit is ünnepelünk karácsonykor? Mikulás-buli az osztályban

JuGáWi 7.A. Férfi Kézilabda Világbajnokság. Női Kézilabda Európa Bajnokság. Adventi műsor. Mit is ünnepelünk karácsonykor? Mikulás-buli az osztályban JuGáWi 7.A 2010. december-2011. január Női Kézilabda Európa Bajnokság Amiről szó van az újságban: Rövidpályás Úszó Világbajnokság Férfi Kézilabda Világbajnokság Adventi műsor Mikulás-buli az osztályban

Részletesebben

A KE02910/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02910/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02910/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02910/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: V.U.K.Vízilabda és

Részletesebben

be/sfp-08412/2015/mlsz

be/sfp-08412/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Törökbálinti Focisuli Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TFSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1275 A kérelmező jogállása

Részletesebben

A SPORTISKOLAI PROGRAM ÉS A SPORTISKOLAI KERETTANTERV

A SPORTISKOLAI PROGRAM ÉS A SPORTISKOLAI KERETTANTERV A SPORTISKOLAI PROGRAM ÉS A SPORTISKOLAI KERETTANTERV Szakmai vezető: DR. SZABÓ TAMÁS mb.főigazgató Sportiskolai programvezető: LEHMANN LÁSZLÓ pedagógiai csoportvezető Koordinátor: FARKAS MÁRTA pedagógiai

Részletesebben

ASE. Adószám: 1 9 8 3 1 8 0 6-1 - 1 3. Bankszámlaszám: 6 5 1 0 0 2 7 3-1 1 0 3 2 7 1 1 - 2 7 1 1 Tápiószentmárton. Tóth László Elnök.

ASE. Adószám: 1 9 8 3 1 8 0 6-1 - 1 3. Bankszámlaszám: 6 5 1 0 0 2 7 3-1 1 0 3 2 7 1 1 - 2 7 1 1 Tápiószentmárton. Tóth László Elnök. 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Aranyszarvas Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: ASE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban 521 igényelt

Részletesebben

HKLSE. Nem jogosult. Adószám: 1 9 8 3 2 0 6 5-1 - 1 3. Bankszámlaszám: 1 1 6 0 0 0 0 6-0 0 0 0 0 0 0 0-4 0 5 2 8 0 7 4. Tóth IStván.

HKLSE. Nem jogosult. Adószám: 1 9 8 3 2 0 6 5-1 - 1 3. Bankszámlaszám: 1 1 6 0 0 0 0 6-0 0 0 0 0 0 0 0-4 0 5 2 8 0 7 4. Tóth IStván. 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Honvéd Kossuth Lajos Sportegyesület Szentendre A kérelmező szervezet rövidített neve: HKLSE 2 Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm01-04235/2015/mkosz

be/sfphpm01-04235/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. A kérelmező szervezet rövidített neve Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. A szakszövetség vagy

Részletesebben

3 0 6 3 Jobbágyi. Molnár Krisztián elnök. Molnár Krisztián

3 0 6 3 Jobbágyi. Molnár Krisztián elnök. Molnár Krisztián 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: 521 3 Tagsági azonosítószám 1173 A kérelmező jogállása : Amatőr Hivatásos

Részletesebben

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 Versenykiírása 2014 1 EFB33 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06291/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06291/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

J e g y zőkönyv STB-26/2011. (STB-51/2010-2014.)

J e g y zőkönyv STB-26/2011. (STB-51/2010-2014.) STB-26/2011. (STB-51/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottságának 2011. november 9-én, szerdán 9 órakor a Képviselői Irodaház 520. számú tanácstermében megtartott üléséről

Részletesebben

Szilády RFC. Adószám: 1 8 2 1 4 0 1 9-1 - 0 3. Bankszámlaszám: 1 0 4 0 2 5 6 8-5 0 5 2 6 5 8 5-5 1 6 9 1 0 0 2. 6 4 0 0 Kiskunhalas.

Szilády RFC. Adószám: 1 8 2 1 4 0 1 9-1 - 0 3. Bankszámlaszám: 1 0 4 0 2 5 6 8-5 0 5 2 6 5 8 5-5 1 6 9 1 0 0 2. 6 4 0 0 Kiskunhalas. 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Kiskunhalasi Szilády Református Futball Club A kérelmező szervezet rövidített neve: Szilády RFC 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra

Részletesebben

2012. október Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola diáklapja

2012. október Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola diáklapja 2012. október Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola diáklapja XIV. évfolyam, V. szám Tartalom Bevezető szövegelés az új szerkesztőtől Az igazgatónő évnyitó beszéde Interjú az új igazgatóhelyettessel

Részletesebben

Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM. ÚT Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató program

Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM. ÚT Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató program Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM ÚT Európa Élvonalába Tehetségkutató és Foglalkoztató program Középpontban az Utánpótlás nevelés Szervezett, egységes utánpótlás program Magyarországon

Részletesebben

be/sfphpm01-10741/2015/mlsz

be/sfphpm01-10741/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve BME Futsal Club Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve BME FC SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3874 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Dorog város stratégiai sportkoncepciója

Dorog város stratégiai sportkoncepciója Dorog város stratégiai sportkoncepciója Készítette: Dorog Város Egyesített Sportintézménye Szekér Zoltán intézményvezető Budapesti Corvinus Egyetem Sportgazdaságtani Kutatóközpont Dr. András Krisztina

Részletesebben

be/sfphpm01-10392/2015/mlsz

be/sfphpm01-10392/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bőnyi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bőny SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 713 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2016/17-es bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok

Részletesebben

Bemutatkozás. U-7 korosztály (2008 2010): U-9 korosztály (2006 2007): U-11 korosztály (2004 2005):

Bemutatkozás. U-7 korosztály (2008 2010): U-9 korosztály (2006 2007): U-11 korosztály (2004 2005): Wéber Tamás vagyok, a Tolna Városi Futball Club elnöke. Engedjék meg, hogy jelen kiadványunkkal bemutassuk egyesületünk utánpótlás korosztályai által elért nagyszerű eredményeket és ezáltal is minél több

Részletesebben

Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom,

Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom, A TASSI ÉS A GYULAI SZERETETOTTHON 2004 2009 Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom, amelyet általában nem ismernek az emberek mivel nem találkoznak vele naponként, vagy téves elképzelésük van

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft.

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. A kérelmező szervezet rövidített neve: Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. 2Gazdálkodási

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Kérelem száma: KE00182/2013/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Veszprém Fiatal

Részletesebben

Lipcsei Ádám. Elnöki Pályázat. ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Nagytétényi úti Kollégiumi Hallgatói Részegység 2015.

Lipcsei Ádám. Elnöki Pályázat. ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Nagytétényi úti Kollégiumi Hallgatói Részegység 2015. Lipcsei Ádám Elnöki Pályázat ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Nagytétényi úti Kollégiumi Hallgatói Részegység 2015. Bemutatkozás Nyíregyházán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében születtem 1993.09.24-én.

Részletesebben

be/sfphpm01-03051/2015/mksz

be/sfphpm01-03051/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dorogi Egyetértés Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dorogi ESE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

XII. 2014. Az egészség és sport jegyében

XII. 2014. Az egészség és sport jegyében Á G F A L V I K R Ó N I K A XV. évfolyam 9. szám Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója 2014. SZEPTEMBER XII. 2014. Az egészség és sport jegyében Versenykiírás Az eddig megrendezett futófesztiválok sikere

Részletesebben