KEDVES KOZMETIKUSOK ÉS TANULÓK! MOLNÁR FERENC

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KEDVES KOZMETIKUSOK ÉS TANULÓK! MOLNÁR FERENC"

Átírás

1

2

3 Szórd szét kincseid a gazdagság legyél te magad. Weöres Sándor: Tíz lépcső (részlet) KEDVES KOZMETIKUSOK ÉS TANULÓK! Úttörőnek lenni jó, de senki ne ijedjen meg, mert nem a letűnt időket akarom idézni. Az Ilcsi több mint 60 évnyi tapasztalatával és ifjúkori hévvel szólok hozzátok. A hazai, minősített, professzionális natúrkozmetikumok gyártásának úttörőjeként (BDIH COSMOS Standard) rendkívül nagy megtiszteltetés ért engem. Természetesen ez nem csak a saját érdemem, hanem édesanyámnak, Ilcsi néninek és az Ilcsi Szépítő Füvek gárdájának is meghatározó és jelentős szerepe van benne, hogy az Üzleti Világtanács (BCSDH) a Fenntartható Fejlődésért hazai szervezete ítélte meg nekem, nekünk, a Változásvezető díjat. Az elmúlt egy évben ahogy több mint hat évtizede arra törekedtünk, hogy nem okvetlen nagyobbak, hanem jobbak legyünk, ehhez természetesen mindig magasan kell tartani a mércét. Minden fa a gyümölcséről ismerhető meg és bízom benne, hogy a kedves kolléganők megelégedésükre szüretelhetnek az Ilcsi fájáról. Ne elégedjünk meg a mindennapi munkánk sikereivel, hanem inkább arra törekedjünk, hogy minél értékesebbek lehessünk, úgy a szakmában, mint a magánéletben. Ennek egyik záloga lehet, hogy mindig csak annyit várjunk el kollégáinktól, családtagjainktól, mint amennyit magunk is megteszünk ennek érdekében. Az Ilcsi Szépítő Füvek és jómagam jövőbeni munkáját, nem a ha gyorsan akarsz előre jutni, menj egyedül vezérli. Közös célunk, hogy messzire jussunk, ehhez viszont csapatban kell mennünk. Ebbe a csapatba hívok és várok minden meglévő és leendő kozmetikus kolleganőt, és kívánok hozzá mindannyiunknak jó egészséget, szakmai és magánéletbeli boldogságot és sikereket. Innovatív és környezettudatos vezetőként a minősített, professzionális natúrkozmetikumok gyártásának hazai úttörője. Kiemelt érdeme van a fenntartható életmód és a természeti erőforrásokat kímélő gyártás elterjesztésében, melyet személyes életmódja is hitelesít. Szeretettel, MOLNÁR FERENC

4 TUDÁS GENERÁCIÓKON ÁT Gyakran szóba kerül: natúrkozmetikumaink savát, borsát több mint 60 évnyi tapasztalat adja. Történetünk mégsem mindössze fél évszázada kezdődött. A gyermekkorát nagyszüleinél töltő Ilcsi néni nemcsak a füveket és virágokat gyűjtötte lelkesen, hanem a füvesasszonyok és gyógyítók generációkon átívelő tapasztalataira építő, szájhagyomány útján átadott tudására is fülelt. Megteremtve ezzel egyrészt mai alkotásaink alapját, másrészt annak a filozófiáját, hogy a tudás végtelen és minden hozzáadott tapasztalat számít. A történetnek ma sincs vége: ezt a tudást a Ti mindennapi tapasztalataitokkal igazoljuk, bővítjük, fejlesztjük tovább!

5 ILCSI NÉNI Ilcsi néni 1958-ban lefektette vállalkozásunk alapjait. A világot bejárt, 23 kozmetikai világkongresszuson részt vevő, holisztikus tudással és mélységes emberismerettel rendelkező, négy nyelvet beszélő szakember és nem utolsósorban: családanya ma, 2019-ben jóval több számunkra, mint felejthetetlen értékeinek összessége. Munkánkat és alkotásainkat teljes mértékben az általa lefektetett elvekre építjük: a hitre, hogy a természetben minden bőrproblémára van megoldás, és hogy mindenkinek jár a különböző kozmetikai bánatok elleni, személyre szabott segítség.

6 CSALÁDI HAGYOMÁNY A szó igazi, szoros értelmében családi vállalkozásként működünk. A felelősség óriási, hiszen egy édesanyánk, nagymamánk nevét hordozó örökségért, egy hiteles, a nemzetközi színen is helytálló natúrkozmetikum-márka létezéséért felelünk. A közös érdeklődés, felelősség és munka közelebb hoz bennünket családon belül is, így nem éljük meg teherként, hogy a mindennapi operatív munkából, a fejlesztésből, gyártásból, a cégvezetésből és a szakemberekkel való mindennapi kapcsolattartásból is kivesszük a részünket. Mert csak így tudjuk biztosítani azt a minőséget, ami az Ilcsi névhez több mint 60 éve kötődik.

7 TÖRTÉNETÜNK A KEZDETEKTŐL NAPJAINKING TÖRTÉNETÜNK A KEZDETEKTŐL NAPJAINKING 1958 a kezdetek Mindenki Ilcsi nénije, a mi édesanyánk, nagymamánk június 19-én a tőle megszokott kivételes módon kezdte el kozmetikusi pályáját Budapesten: korát meghaladó, mégis hagyományokra építő újításokkal. Félresöpörve a vazelin- és paraffin-alapú készítményeket, megalkotta első növényi alapú kozmetikumait. Az azonnali sikert arató csipkerózsás, kövirózsás és vörös rózsás kozmetikumokat további krémek követték es évek A hetvenes évek nyitásával Ilcsi néni, mint minden polihisztor, egyszerre képezte magát és képzett másokat hiszen mindkettőből lehetett tanulni. Szakmai rendezvényeken tartott előadásokat, külföldi tanulmányutakra járt, letette a mestervizsgát, kozmetikusokat képzett. És közben arra is maradt ideje, hogy fiát, Ferencet beavassa a növényszedés titkaiba, és hogy illusztris vendégei részére hetek alatt fejlesszen ki teljesen új kozmetikumokat, már csak a kihívás miatt is! as évek Mondják, jó terméknek nem kell reklám. Az Ilcsikrémeknek mégis volt: a vendégek maguk terjesztették a hírt. Hogy van Pesten valaki, aki a családjával együtt, a konyhában, egyszerre tíz turmixgépben készíti az ország leghatásosabb kozmetikumait! Nem csoda, hogy a hatvanas évekre már a kozmetikus kollégák is Ilcsi nénihez jártak álmélkodni, inspirálódni... és rendelni as évek A merész vállalásból vállalkozás lett. A kozmetikumok népszerűsége és forgalma professzionális működtetést kívánt, így 1984-ben létrejött az Ilcsi Szépítő Füvek. Szó szerint családi vállalkozásként: Ilcsi néni kezében maradt a szakmai irányítás, miközben a cég vezetését fia, Ferenc vette kézbe. Szükség is volt a komoly segítségre, hiszen ekkor már 28 féle Ilcsi kozmetikum volt országszerte ismert, és látni lehetett: a történetnek még nincs vége. Nem is volt.

8 TÖRTÉNETÜNK A KEZDETEKTŐL NAPJAINKING es évek A kilencvenes évekre vált egyértelművé, hogy az Ilcsi nemcsak hazai szinten, de nemzetközi viszonylatban is megkerülhetetlen jelenség. Ilcsi néni állandó vendége lett a legrangosabb külföldi szakmai konferenciáknak, szinte hazánk utazó CIDESCO nagykövetévé vált. Elkezdődtek az Ilcsi szakmai továbbképző tanfolyamok, megrendeztük az első Ilcsi Kongresszust, és megtörtént a magyar viszonylatban akkor még párját ritkító áttörés: megérkeztek az első külföldi megrendelések. Ma Megújult külsővel, friss lendülettel, de továbbra is Ilcsi néni örökségének szellemében haladunk tovább. A természetben minden bőrproblémára van megoldás, mondta névadónk évtizedekkel ezelőtt. Ennek fényében folytatjuk munkánkat egy tudatosabb világ építésében, szebbé, egészségesebbé tételében es évek Ötvöztük a tiszta forrásba vetett hitet és a újító technológiát: egyik kedvenc növényünket, az Aloe arborescens-t már saját ültetvényünkön termesztettük, csakúgy, mint a legendás szőregi vörös rózsát, de már a legkorszerűbb gépekkel állítottuk elő kozmetikumainkat, amelyek egyre több országban váltak keresetté és elérhetővé. Talán ennek köszönhető az évtized egyik legfontosabb eredménye: egész Kelet-Európában elsőként egyes Ilcsi natúrkozmetikumok kapták meg a BDIH-minősítést.

9 GENERÁCIÓK Receptúra 201 Rózsa Zselé

10 SZÉPÍTŐ FÜVEK Fogadd szeretettel ezt a natúrkozmetikumainkat bemutató katalógust! Szándékunk idén is ugyanaz: megismertetni a termékeket, amelyekre igazán büszkék vagyunk, és rajtuk keresztül beszélni mindarról, amit fontosnak tartunk, segítséget nyújtva munkához, tanuláshoz. Köszönjük, hogy továbbra is jelen lehetünk az életedben küldetéstudattal, őszintén, időszerűen, minőséggel, személyre szólóan és nem utolsósorban felelősséggel! KÜLDETÉSTUDATTAL MINŐSÉGGEL Minden termékünk elsősorban a természet műve és csak másodsorban a mi alkotásunk. Különleges, professzionális natúrkozmetikumainkat a természet növényi hatóanyagait felhasználva hozzuk létre. Hiszünk abban, hogy a természet minden problémára hatékony megoldást tud nyújtani, és mindenre tudja a választ. Nekünk csak a megfelelő kérdéseket kell tudni feltenni. Csak tiszta forrásból merítkezünk, mert csak így lehetünk valóban hitelesek. Magas hatóanyag-tartalmú natúrkozmetikumainkat egy húszhektáros, az Öko Garancia által minősített, saját használatú bioültetvényen termesztett növényekből, ökológiai gazdálkodásból származó növényekből, valamint vadon gyűjtött növényekből készítjük. A legszigorúbb natúrkozmetikai előírásokat is figyelembe vesszük, natúrkozmetikumaink nagy részét az egyik legszigorúbb minősítő szervezet, a német BDIH ellenőrzi és tanúsítja. ŐSZINTÉN Állítani csak az igazat érdemes. Fontos számunkra vásárlóink teljes és hiteles tájékoztatása, ezért kizárólag összetevők (INCI) alapján beazonosítható, címkével ellátott, hiteles natúrkozmetikumokat gyártunk. És mivel ezeket nem reklámjukról, hanem az összetevőikről ismerjük fel, termékleírásainkban a növényi hatóanyagok felsorolása kiemelt szerepet kap. IDŐSZERŰEN Mindig tudunk újat mondani és minden újat elmondtunk már jóval mások előtt. Előremutató termékeink saját karakterisztikáik által mindig is megelőzték a nemzetközi kozmetikai trendeket. Például szennyeződéscsökkentő (antipollution) jellemzőkkel bírnak, hiszen a felhasznált növények természetes forrásból biztosítják a védekezéshez szükséges antioxidánsokat. A magas hatóanyag-, tápanyag-, vitamin- és esszenciális zsírsavtartalmú gyümölcsök és zöldségek használatát már az erre vonatkozó nemzetközi kutatások előtt is fontosnak tartottuk. Nem használunk műtrágyát vagy vegyi eredetű növényvédő szereket, állatkísérleteket nem folytatunk. SZEMÉLYRE SZÓLÓAN Minden ember más, így minden kezelés is az eltérő problémák eltérő megoldásokat kívánnak. Testünk egy bonyolult egység: biológiai énünk, szellemünk és érzelmeink egysége. Egy olyan entitás, amelyben a részek csak az egészhez való viszonyukban nyernek értelmet. Az egészség érdekében a kezelések során a test egészét kell figyelnünk, kezelnünk, ápolnunk, a test csak így kerülhet jótékony, egyensúlyi állapotba. Ennek feltétele az egyéni kezelési sorok felépítése, és ezt közel 160 termékből álló palettánkkal tudjuk biztosítani. CSÚCSTECHNIKÁVAL A természetességben, de a csúcstechnológiában is hiszünk, hiszen a kettő erősíti egymást. Magas hatóanyag-tartalmú natúrkozmetikumaink hatékonyságán a megfelelő elektrokozmetikai gépek használatával emelünk, ezek ugyanis célzottabb problémamegoldást, hatékonyabb kezelést, fokozott hatóanyagbevitelt és hosszabb kezelési hatóidőket tesznek lehetővé. Ráadásul az Ilcsi gépparkja elismert magyar fejlesztőmérnökök több éves munkáját dicséri, akik a gépek előállításánál kizárólag minőségi, tartós hazai alapanyagokat használtak fel. ÖNTUDATTAL Valljuk, hogy nagy tudású, a világra derűvel és megértéssel tekintő, az elképzeléseik mellett hittel és elhatározással kiálló erős nők nélkül világunk unalmasabb, egyoldalúbb és szomorúbb lenne. Hatvan évvel ezelőtt névadónk, a mindenki által ismert és elismert Ilcsi néni, korunk talán legutolsó igazi holisztikus mesterkozmetikusa lefektette cégünk alapjait és filozófiáját. Bízott saját tudásában, az általa létrehozott világban, és az idő őt igazolta. Az Ilcsi Magyarország egyik legismertebb családi vállalkozásaként 2019-ben is virul, sőt erősebb, mint valaha. FELELŐSSÉGGEL Felelősek vagyunk a világért, amelyben létezünk. Elkötelezettek vagyunk a természeti értékek védelme mellett, támogatjuk a WWF Magyarország és a Magyar Madártani Egyesület természetvédelmi munkáját. Felelősnek érezzük magunkat a következő generációért is, és mindent megteszünk, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és előnyben részesítsük a helyi erőforrások használatát. Felelősek vagyunk a saját testünkért, tudnunk kell, hogy mi a jó nekünk. És nem utolsósorban felelősek vagyunk azok egészségéért, akiket kezelünk: vendégeink testi és lelki egészsége érdekében tudatosan és okosan kell használnunk az eszközöket, amelyeket a természet biztosít. Ezek nem csak eszközök, hanem lehetőségek is: arra, hogy együtt tehessünk valamit egy szebb, egészségesebb, jobb világért. Köszönjük, hogy támogatsz bennünket ebben a szerepvállalásban! Üdvözlettel, SZANYI ÁGOTA szakmai vezető Ilcsi Szépítő Füvek

11 Natúrkozmetikumaink megújult csomagolásán mostantól receptúraszámainkat is feltüntetjük. 308 Ezek a számok tulajdonképpen recepteket jelölnek, segítségükkel a termékeket rendszerezzük azok természetes összetevői, eredetileg kidolgozott aránya, keverési és feldolgozási metódusa szerint. Úgy is mondhatjuk, minden ilyen szám egy kivételes, utánozhatatlan receptre utal Ilcsi néni saját nagykönyvéből. Egyéni kezelésekre lehetőséget biztosító termékpalettánk jelenleg közel 160 termékből áll, így ezek a receptúraszámok vendégeinknek is könnyítést jelentenek, akik gyakran használt vagy kedvenc termékeikre ezen számokon keresztül is hivatkozhatnak.

12 ÚJDONSÁG: TERMÉKCSALÁD FÉRFIAKNAK A természet erejével. Férfiaknak.

13 TERMÉKCSALÁD FÉRFIAKNAK TERMÉKCSALÁD FÉRFIAKNAK HIDRATÁLÓ KRÉM FÉRFIAKNAK Az elmúlt több mint hat évtized során az Ilcsi ugyanolyan hangsúllyal kezelte és ápolta a hölgyek és az urak bőrét. A jelen kor tendenciái és igényei vezették rá az Ilcsi Szépítő Füveket, hogy minden tradicionális értéket megőrizve a bionövényeink tudását ötvözzük a XXI. század legmodernebb technológiáival. Így alkottuk meg a férfiak bőréhez, bőrproblémáihoz maximálisan alkalmazkodó, kozmetikusaink szaktudásával együttesen segítő férfi kozmetikum családot. Így minden esélyük megvan a férfiaknak, hogy ne csak egy fokkal legyenek szebbek az ördögnél. ÚJDONSÁG FÉRFI BŐRÁPOLÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK Fekete Szappan, AHA-s Biológiai Hámlasztó Peeling + Esemény Előtti Pakolás, Rozi Szérum, Mindennapi Szérum, Ichtiolos Korrektor, Natúr Deo. A kiegészítő termékek részletes leírása megtalálható a katalógusban. Problémás arcbőr esetén a katalógus végén található táblázatokból kiválaszható az egyes termékkategóriákból a pillanatnyi bőrállapotra alkalmazható, legmegfelelőbb arcápoló készítmény. A vízszintes sorokban az alap bőrtípusok, a függőleges sorokban a kísérő tünetek találhatóak. Amennyiben nem biztos tudásában, várjuk szeretettel képzéseinken, ahol a termékek és a kezelési eljárások részletesen megismerhetők. További információkat az ilcsi.com weboldal Kozmetikusoknak menüpontjában talál. 393 Antioxidáns HATÁSTANI TESZT A Krém Férfiaknak hatástani tesztjének* eredményei: A termék az alkalmazás helyén jól tolerált A termék hidratált érzést nyújt: 96% A termék javítja a bőr megjelenését: 72% A termék ápolja a bőrt: 88% A termék puhává varázsolja a bőrt: 96% ÚJDONSÁG 593 TESTÁPOLÓ FÉRFIAKNAK Főbb összetevői: citromfű, menta, cickafark, szezámmagolaj, szójaolaj, tokoferol, F-vitamin Hatásmechanizmusa: a citromfű, a menta és a cickafark növényi hatóanyagai révén kellemesen ápolja és nyugtatja a test bőrét. Az értékes aktív alapanyagok, az E- és F-vitamin táplálja, míg a szezám- és szójaolajtartalom puhítja és védi a bőrt. Akár a napi bőrápolás részeként is alkalmazható testápoló. 50 ml Főbb összetevői: citromfű, menta, cickafark, szezámmagolaj, szójaolaj, karitévaj, cink-szulfát, tokoferol, F-vitamin, C-vitamin, hyaluron Hatásmechanizmusa: természetes, növényi eredetű hatóanyagkombinációja, valamint E-, F-, C-vitamin- és hyalurontartalma hidratálja és védi a bőrt a fokozott környezeti hatásoktól. Ellensúlyozza a szervezetünket érő külső például a légszennyezettség vagy a dohányzás által okozott szabadgyökterhelést. Könnyedén, gyorsan beszívódik, megszünteti a bőr száraz, feszülő érzését. Jól tolerált Ápoló Puhító 100% 96% 72% 88% 96% 200 ml HASZNÁLATA Zuhanyozás után, körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe. HASZNÁLATA Letisztított bőrre, egyenletes vastagságban simítsa fel. Reggeli és esti bőrápoláshoz egyaránt javasolt. * A /18/JSHH számú felhasználói és gépi hatástani tesztek alapján, bőrgyógyászati kontroll mellett, a termék két hetes időszakban történő, rendszeres (napi szinű) használatát alapul véve.

14 TERMÉKCSALÁD FÉRFIAKNAK TERMÉKCSALÁD FÉRFIAKNAK ARCRADÍR FÉRFIAKNAK BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI BALZSAM FÉRFIAKNAK 193 Szarukoptató Bőrfrissítő HATÁSTANI TESZT Az Arcradír Férfiaknak hatástani tesztjének* eredményei: A termék az alkalmazás helyén jól tolerált 893 HATÁSTANI TESZT A Borotválkozás Utáni Balzsam hatástani tesztjének* eredményei: ÚJDONSÁG A termék a bőrt simává és puhává varázsolja: 92% Javítja a bőr megjelenését: 92% Eltávolítja az elhalt hámsejteket: 96% Használat után felfrissíti a bőrt: 84% A termék az alkalmazás helyén jól tolerált A termék borotválkozás után csillapítja a borotválás okozta bőrpírt: 92% A termék borotválkozás után nyugtatja és regenerálja a bőrt: 92% ÚJDONSÁG 50 ml Főbb összetevői: porított citromfű és menta, rizsliszt, szezámmagolaj, méz, cink-szulfát, tokoferol, F-vitamin, C-vitamin Hatásmechanizmusa: A porított menta, citromfű valamint rizsliszt kompozíciójával megalkotott peeling kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket. E-, F-, C-vitamin-tartalmának köszönhetően táplálja, gyengéden frissíti, ápolja a bőrt. HASZNÁLATA Jól tolerált Bőrsimító Szarukoptató Bőrfrissítő 100% 92% 92% 96% 84% 100 ml Főbb összetevői: citromfű, menta, cickafark, pásztortáska, szezámmagolaj, szójaolaj, alkohol, cink-szulfát, tokoferol, F-vitamin, C-vitamin, probiotikum Hatásmechanizmusa: a citromfüvet, mentát, cickafarkat tartalmazó készítmény nyugtatja, hűsíti a borotválkozástól megviselt bőrt. Aktív hidratáló összetevői könnyedén felszívódnak, csökkentik a borotválkozás okozta szőrtüszőgyulladásra való hajlamot és a borotválkozás utáni bőrérzékenységet. A termék segíti csökkenteni a borotválkozás utáni bőrérzékenységet: 96% A termék csökkenti a borotválkozás okozta szőrtüszőgyulladásra való hajlamot: 92% A termék borotválkozás utáni használatra alkalmas: 100% Jól tolerált Bőrpír csillapító Érzékenység csökkentő Szőrtüsző nyugtató Borotválkozás után használható 100% 92% 92% 96% 92% 100% Letisztított bőrre, egyenletes vastagságban simítsa föl. Amikor félig megszáradt, dörzsölje le, majd mossa le bő vízzel a maradékot. Használata után simítsa át hidratáló krémmel a kezelt felületet. * A /18/JSHH számú felhasználói és gépi hatástani tesztek alapján, bőrgyógyászati kontroll mellett, a termék három hetes időszakban történő, rendszeres (heti kétszeri) használatát alapul véve. HASZNÁLATA Borotválkozás után vékonyan vigye fel a borotvált bőrfelületre és gyengéden masszírozza a bőrbe. * A /18/JSHH számú felhasználói és gépi hatástani tesztek alapján, bőrgyógyászati kontroll mellett, a termék három hetes időszakban történő, rendszeres (napi szinű) használatát alapul véve.

15 ARCTEJEK A mindennapos bőrápolás egyik legfontosabb mozzanata a bőr tisztítása. A bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet szennyező hatása mindenkit érint. A különböző szennyeződések lerakódnak a bőrön, ezért fontos esténként egy alapos tisztítás.

16 ARCTEJEK ARCTEJEK Az Ilcsi arctejek vitaminokban gazdag növényi olajat is tartalmaznak, így nemcsak a szennyeződéseket, hanem a sminket is eltávolítják. AZ ARCTEJEK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Minden kezelés első lépéseként arctejjel távolítsuk el a bőrről a sminket és a szennyeződéseket. AZ ARCTEJEK OTTHONI HASZNÁLATA Használjuk esténként az arcbőr, nyak, dekoltázs alapos áttörlésére. 016 Tisztító SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ ARCTEJ Nélkülözhetetlen a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, alipikus, érett bőr mindennapi ápolásához. Hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket az arcbőrről. ARCTEJEK Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, szőlőmagolaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes illóolaj, természetes flavonoid és C-vitamin. ARCTEJEK 200 ml 011 Tisztító Frissítő 018 Tisztító Frissítő 023 Tisztító 017 Tisztító Frissítő RÓZSASZIROM ARCTEJ ALMÁS CITROMOS ARCTEJ ÉRZÉKENY EXTRA ARCTEJ MEGGY & KÖKÉNY ARCTEJ Bioültetvényen termesztett, kézzel szedett, gondosan válogatott szőregi vörös rózsaszirmok felhasználásával készült, magas vitamin- és bioflavon-tartalmú, selymes állagú arctej a mindennapi szennyeződések letisztítására és a smink eltávolítására. Alkalmazható felszíni és mélyrétegi vízhiányos, laza tónusú bőrre is. Főbb összetevők: rózsaszirom, kukoricaolaj, tokoferol, növényi glicerin, természetes illóolaj, természetes flavonoid. Ez a frissítő illatú arctej tökéletesen eltávolítja a bőrről a sminket és a különféle szennyeződéseket. Az alma és a citrom összetevőinek köszönhetően elsősorban a korpás szeborreás, gyulladásra hajlamos, aknés, valamint pigmentfoltos bőrre javasolt. Főbb összetevők: alma, citrom, kukoricaolaj, tokoferol, növényi glicerin, természetes illóolaj. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen az extra érzékeny, allergiára hajlamos bőrre. Cickafark- és útifű-tartalmának köszönhetően nyugtatja a bőrt. Főbb összetevők: cickafark, réti útifű, szőlőmagolaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes flavonoid. Az enyhén korpás és olajos szeborreás, vízhiányos, sápadt bőr letisztítására ajánlott. Főbb összetevők: meggy, kökény, kukoricaolaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes flavonoid. 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml

17 TONIKOK Az értékes növényi hatóanyagokban gazdag Ilcsi tonikok frissítik, tonizálják a bőrt és optimálisan előkészítik az ápolásra. A kozmetikában arc- és testkezeléseknél a bőr felfrissítéséhez, pórusösszehúzó elektromos kezeléshez vagy tónusfokozáshoz használjuk őket.

18 TONIKOK TONIKOK TONIKOK Az Ilcsi tonikokat mindennapos otthoni használatra is ajánljuk, mivel az olajréteg eltávolítását és ezáltal a szigetelőréteg csökkentését is szolgálják. Az arcbőr tonizálása nemcsak lefekvés előtt, hanem ébredés után is fontos, reggelre ugyanis bőrünkre kiülnek a méreganyagok. A tonikok mindennapos használata elősegíti a perifériás vérkeringést, ezáltal javítja a közérzetet. A TONIKOK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Minden arc- és testkezelés előtt tonikkal töröljük át a bőrt, hogy felfrissítsük, tonizáljuk. Használjuk a bőrtípusnak megfelelő tonikot elektrokozmetikai kezelésekhez, a Bőrtökéletesítő készülékkel, vattapamacsra fújva. A tisztító kezelések után töröljük át tonikkal a bőrfelületet, ezzel segítve elő a bőr regenerálását. A TONIKOK OTTHONI HASZNÁLATA Alkalmazzuk reggeli és esti arctisztításhoz, a bőr felfrissítésére. 032 Tonizáló Összehúzó KÖVIRÓZSA ALKOHOLMENTES TONIK Elsősorban fokozott pigment-rendellenességeket mutató bőrre ajánlott. A benne rejlő anyagok hámosító, összehúzó, halványító és sebgyógyító hatásúak. A legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Főbb összetevők: kövirózsa, aloé, természetes flavonoidok, növényi glicerin. TONIKOK 125 ml 031 Frissítő Tonizáló Pórusösszehúzó 030 Frissítő Pórusösszehúzó 035 Pórusösszehúzó 038 Pórusösszehúzó Tonizáló Frissítő RÓZSASZIROM TONIK CSIPKEBOGYÓ TONIK KÉNES TONIK ALMÁS CITROMOS TONIK A rózsavíz nem véletlenül a legősibb kozmetikai szer. Ez a tonik bioültetvényen termesztett, kézzel szedett, gondosan válogatott pompás és illatos szőregi vörös rózsaszirmokból készül, megőrizve a rózsa csodálatosan frissítő, rugalmasító, hidratáló anyagát és hatását. Magas a vitamin- és bioflavon-tartalma. Különösen ajánlott vízhiányos, laza bőrre. Főbb összetevők: rózsaszirom, növényi glicerin, természetes flavonoidok, C-vitamin, természetes illóolaj. 125 ml Érzékeny, szeborreás, aknés bőrre rendszeres (napi kétszeri) használata elengedhetetlen. Normalizálja a faggyúmirigyek működését. Főbb összetevők: csipkebogyó, növényi glicerin, természetes flavonoidok. 125 ml A kénes gyógyvizeket már a régi görögök és rómaiak is használták bőrbetegségek kezelésére. A parádi kénes víz Európa-szerte ismert és kedvelt ital volt az étkezések mellé, de a modern orvostudomány is alkalmazta különböző bőrrendellenességek, aknék, pszoriázisok kezelésére. Kozmetikai felhasználása is nagyon szép eredményt ad., gyulladásellenes hatását mészvízzel erősítettük. A Kénes Tonikkal többféle kezelést is végezhetünk: olajos, aknés gyulladásra hajlamos bőrre, valamint zsíros, korpás fejbőrre is ajánlhatjuk. Főbb összetevők: kénes víz, borsmentaolaj. 125 ml Az almát és citromot tartalmazó tonik mindennapos használata jótékony hatású a tágpórusú, aknés, olajos szeborreás bőrre. Főbb összetevők: alma, citrom, C-vitamin, növényi glicerin, természetes illóolajok. 125 ml

19 TONIKOK Frissítő SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ TONIK A szőlőőssejt-tartalmú, különleges összetételű tonik felfrissíti és regenerálja a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, alipikus, érett bőrt. Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, növényi glicerin, növényi illóolajok, természetes flavonoid és C-vitamin. TONIKOK 125 ml 033 Tisztító 037 Tisztító Pórusösszehúzó 125 ml ÉRZÉKENY EXTRA TONIK A cickafark- és útifű-tartalmú tonik felfrissíti és nyugtatja a nehezen kezelhető, extra érzékeny, allergiára, gyulladásra hajlamos bőrt. Az extra érzékeny bőr mindennapi ápolására ajánlott. Tisztítás után, elektromosan besimítva könnyedén eltávolíthatók segítségével a nyomkodás miatt keletkező piros foltok, duzzanatok. Főbb összetevők: cickafark, réti útifű, növényi glicerin, természetes flavonoid. 125 ml MEGGY & KÖKÉNY TONIK Vérszegény, laza, tág pórusú, korpás szeborreás bőr felfrissítésére ajánljuk. A kökényből készült készítmények használatával vassal dúsíthatjuk a kapillárisokat, továbbá elősegítjük a kollagénképzést. Főbb összetevők: meggy, kökény, természetes flavonoidok, növényi glicerin.

20 SZAPPANOK A helytelen bőrápolás, a ma divatos fürdőhabok, tusfürdők használata és a kevés mozgás következtében megvastagodó szaruréteg száraz, élettelen érzést kelt. Leszigeteli a bőrt, így az nem tud belülről kifelé megtisztulni, és az ápolószereket sem engedi felszívódni. Az Ilcsi saját főzésű, lágy szappanjai felpuhítják és leoldják a felesleges szarusejteket, így a bőr nem vastagodik fel, képes az öntisztulásra, és a bőrápoló készítmények előtt szabaddá válik az út.

21 SZAPPANOK Az Ilcsi szappanokat mindennapos otthoni használatra ajánljuk vendégeinknek, hogy a kezelések még hatékonyabbá váljanak. A SZAPPANOK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Alkalmazzuk a kezelések előtt a bőr felpuhítására, szaruoldásra. A SZAPPANOK OTTHONI HASZNÁLATA Használjuk mindennapos mosdáshoz, fürdéshez, egész testre. Fokozhatjuk a szappan hatását, ha szivaccsal vagy vizes kefével dörzsöljük át a bőrfelületet. Használjunk utána Ilcsi testápolót! 071 Frissítő Hámoldó Élénkítő 100 ml ZÖLD SZAPPAN A csalánt is tartalmazó, főzött, lágy szappan a száraz, viszkető arc és a test tisztítására használható. A Zöld Szappan értékes hatóanyagai regenerálják, frissítik a száraz, sokszor élettelen, vízhiányos bőrt. Főbb összetevők: csalán, lenmagolaj, természetes illóolajok és klorofill, tokoferol. SZAPPANOK 070 Hámoldó Összehúzó 072 Frissítő Hűsítő Hámoldó FEKETE SZAPPAN Az ellenkező híresztelésekkel szemben a szappanos mosakodás jót tesz a bőrnek, eltávolítja a bőr felszínéről az olajréteget. Szeborreás, aknés bőrre, de férfiaknak szőrtüszőgyulladás esetén, borotválkozáshoz is ajánlott. Főbb összetevők: lenmagolaj, ichtiol, növényi glicerin, tokoferol, levendulaolaj. KÁMFOROS SZAPPAN Testkezelések előtt a Kámforos Szappan vizes oldatával tisztítsuk le a bőrt, hogy átjárhatóbbá tegyük azt. Természetesen otthoni mosakodásra és fürdésre is alkalmazhatjuk száraz bőr esetén. Az értékes eukaliptuszolaj és a borsmentaolaj révén kitűnő aromaterápiás élményt is nyújt! Főbb összetevők: kámfor, lenmagolaj, levendula-, borsmenta-, eukaliptusz-illóolajok, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát. 50 és 100 ml 100 ml

22 AHA-S PEELINGEK Ha valóban kiváló eredményt akarunk elérni a kozmetikai kezeléssel, a munkát a bőr alapos előkészítésével, az elhalt szarusejtek eltávolításával kezdjük. A bőr csak így lesz képes a hatóanyagok befogadására és a szépülésre. Az elhalt szarusejtek eltávolítását végezhetjük mechanikai radírokkal vagy biológiai peelingekkel, amelyek alfahidroxi-savakat (AHA) tartalmaznak.

23 AHA-S PEELINGEK Az AHA-, más néven gyümölcssavak fellazítják és eltávolítják a bőrfelszín elhalt, elszíntelenedett rétegeit, ezáltal ösztönzik az alatta lévő sejteket a megújulásra. Hatásukra a bőr megfiatalodik, üdébbé válik és a mélyebb ráncok megfinomulnak. Segítségükkel elhalványítjuk a pigmentfoltokat, fenntartjuk a bőr lágyságát, valamint fokozhatjuk a bőr hidratáltságát. A megvastagodott szaruréteg feloldásával elősegítjük a bőr természetes megtisztulását és a további hatóanyagok könnyebb felszívódását. A különböző AHA-s kezelésekkel a legmakacsabb bőrprobléma is hatékonyan, gyorsan kezelhető. Napos időszakban a peelingek használatát követően fényvédő alkalmazását javasoljuk. AHA-S PEELINGEK 150 Hámoldó Bőrmegújító 151 Hámoldó Bőrmegújító AHA-S BIOLÓGIAI HÁMLASZTÓ PEELING A biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. Javasoljuk az Esemény Előtti Pakolással együtt használni. AHA-S PEELING HAB Bőrmegújító peeling, minden bőrtípusra ajánlott. Az elhalt szarusejtek görcsös kapaszkodásait kíméletesen lazítja. Könnyen és gyorsan használható. Főbb összetevők: tejsav, mályvavirág, növényi glicerin, természetes flavonoidok, szezámmagolaj, tokoferol. Főbb összetevők: alma, naspolya, szőlő, tejsav, növényi glicerin, természetes flavonoidok és illóolajok, tokoferol. 50 és 250 ml 50 és 100 ml

24 ARC- ÉS TESTRADÍROK Az eredményes kezelések egyik feltétele az elhalt szaruréteg eltávolítása, azaz a bőr felkészítése a hatóanyagok befogadására. A megfelelő radír kiválasztásánál vegyük figyelembe a bőr állapotát, illetve a rendelkezésre álló kezelési időt. Ha sietnünk kell, használjuk a Pillanat Peelinget vagy a Zsurlós Spenótos Zöld Radírt. De ha megtehetjük, megéri egy kicsivel több időt szánni az Ilcsi radírokra, mert tápláló pakolásként is működnek.

25 ARC- ÉS TESTRADÍROK ARC- ÉS TESTRADÍROK A radírok használatával a bőr újra szabadon lélegezhet és regenerálódhat, ezért az Ilcsi szappan mindennapos használata mellett érdemes hetente használni a bőrtípusnak megfelelő radírt is. A PEELINGEK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Közepes vastagságban simítsuk fel a bőrre, hagyjuk megszáradni, majd kézzel, kefével vagy peelingkesztyűvel dörzsöljük le. A RADÍROK OTTHONI HASZNÁLATA Otthoni használata megegyezik a szalonbeli használattal. Heti egy alkalommal ajánlott. 105 Hámoldó ARC- ÉS TESTRADÍROK A gyors radírokat rögtön ledörzsölhetjük a bőrről. 50 és 125 ml KÉNES RADÍR A kén jótékony, hámoldó hatásának köszönhetően a radírral a problémás, erősen aknés, gyulladt bőr kíméletesen előkészíthető a kezelésekre. Főbb összetevők: kén, cink-oxid, cink-szulfát, növényi glicerin, méz, kukoricaolaj, borsmentaolaj. ARC- ÉS TESTRADÍROK 100 Szarukoptató Vitaminfeltöltő 101 Szarukoptató Élénkítő 102 Szarukoptató Frissítő 103 CSIPKEBOGYÓS KUKORICÁS BŐRRADÍR Különösen a korpás szeborreás bőr finomítására alkalmas. Különleges hatóanyagai, a csipkebogyó és a kukoricadara nyugtató, tápláló és finomító hatásúvá teszik ezt a bőrradírt. A bőr jobban átjárható, a peelingezés után felvitt kozmetikumok könnyebben felszívódnak. Főbb összetevők: csipkebogyó, kukoricadara, kukoricaolaj, cink-oxid, cink-szulfát, méz, növényi glicerin, tejsav, tokoferol, természetes illóolajok. 50 és 250 ml ROLLING RADÍR ARCRA ÉS TESTRE A legreszelősebb, keményen elszarusodott bőr is lágy, selymes tapintásúvá válik a radíros koptatással, a benne lévő erős paprika hatására a bőr enyhén kipirul. Nagyon szép eredményt kapunk érett, mélyrétegi víz- és zsírhiányos bőrnél, egyrészt puhító, koptató hatása, másrészt a Szoboszlói víz ásványianyagtartalmának köszönhetően. Főbb összetevők: ricinusolaj, erős paprika, kukoricadara, tokoferol, természetes klorofill, növényi glicerin, méz. 50 és 250 ml PILLANAT PEELING FŰZFÁVAL ÉS TENGERI HOMOKKAL A finom, hidratáló krémbe dolgozott tejsavas fűzfapép enyhe oldóhatást fejt ki. A leoldott, fellazított szarut a szinte grízes liszt finomságú szürke tengeri homokkal könnyedén lekoptathatjuk. A tengeri homok gömbölyű, sehol nincs rajta él, így a bőrt nem sértheti föl. Érzékeny, aknés bőr kivételével bármely bőrtípusra alkalmazható. Főbb összetevők: tengeri homok, fűzfalevél, tejsav, szezámmagolaj, lenmagolaj, növényi glicerin, természetes illóolajok. 50 ml 50 és 125 ml ÉRZÉKENY EXTRA RADÍR Minden bőrtípusra, különösen az extra érzékeny bőrre ajánlott., hidratáló, antioxidáns hatású. Főbb összetevők: cickafark, réti útifű, szőlőmagolaj, tokoferol, természetes flavonoidok, növényi glicerin, cink-oxid, aszkorbilpalmitát.

26 48 49 ARC- ÉS TESTRADÍROK 193 Szarukoptató Bőrfrissítő 107 Szarukoptató Puhító Frissítő 50 ml ARCRADÍR FÉRFIAKNAK A porított menta, citromfű valamint a rizsliszt kompozíciójával megalkotott peeling kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket. E-, F-, C-vitamin-tartalmának köszönhetően táplálja, gyengéden frissíti, ápolja a bőrt. Főbb összetevők: porított citromfű és menta, rizsliszt, szezámmagolaj, méz, cink-szulfát, tokoferol, F-vitamin, C-vitamin 250 ml SZŐLŐMAGOLAJOS SÓS MASSZÁZSPEELING A parajdi só és a szőlőmagolaj kompozíciójából jött létre ez az antioxidáns hatású masszázspeeling, a zsír- és vízhiányos bőr kezelésére. Főbb összetevők: szőlőmagolaj, parajdi só, kukoricaolaj, tokoferol, természetes illóolajok. ARC- ÉS TESTRADÍROK 106 Szarukoptató Puhító 108 Szarukoptató ZSURLÓS SPENÓTOS ZÖLD RADÍR Minden bőrtípusra ajánlott. A zsurló legfontosabb hatóanyaga a szilíciumot tartalmazó kovasav, amely biztosítja a bőr rugalmasságát, egyúttal a korai öregedést is gátolja. A zsurló és spenót magas flavonoidtartalma antioxidáns hatású, javítja a kapillárisok áteresztőképességét és a vérkeringést, segíti a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását. Főbb összetevők: zsurló, spenót, klorofill, méz, növényi glicerin, tokoferol, kukoricaolaj, borsmentaolaj. SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ PEELING A peelingben található szőlőmagőrlemény kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szőlőőssejt-tartalmának köszönhetően pedig táplálja a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, érett bőrt. Főbb összetevők: szőlőmagőrlemény, szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, szőlőmagolaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes illóolaj, természetes flavonoid és C-vitamin. 50 és 125 ml 50 és 125 ml

27 MASSZÍROZÓK A masszírozók a legkellemesebb kozmetikai művelet segítői. A vendégnek nemcsak a bőre, de a lelke is feltöltődik energiával, szépséggel., félzsíros és zsíros készítmények közül válogathatunk, mindig a célnak és a bőrtípusnak megfelelően.

28 MASSZÍROZÓK MASSZÍROZÓK Használjuk a bőr felpuhítására, a vérkeringés fokozására vagy egyszerűen csak kényeztetésre. Ha a masszázskrémet a Csalános Alga Krémzselével dúsítjuk, a vérkeringés felerősödik, ezzel elősegítve a kezelés eredményességét. A MASSZÍROZÓK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Használjuk az arc, nyak, dekoltázs és a test masszírozására. MASSZÍROZÓK Magas növényi csíraolaj-tartalmának köszönhetően zsírhiányos bőr kezelésekor tápláló pakolásként is kiválóak a Vénuszmaszk alá. MASSZÍROZÓK 550 Bőrpuhító 552 Bőrpuhító Vitaminfeltöltő 551 Bőrmegújító Antioxidáns 553 Fokozottan élénkítő Tápláló SZAPONÁRIÁS LINÁRIÁS MASSZÁZSKRÉM Tisztító kezeléseknél a pórusok kitisztítása előtt hidratálja, puhítja, nyugtatja a bőrt, hatására a bőr sok vizet képes felvenni a gőzölés során. Szaponária-tartalma miatt fellazítja a kemény komedókat, a lináriának pedig nyugtató hatása van. Minden bőrtípusra ajánlott. Főbb összetevők: szaponária, linária, kukoricaolaj, cickafark, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, klorofill, természetes flavonoidok és illóolajok. 200 ml LENMAGOS KAROTINOS MASSZÁZSKRÉM A masszázskrémmel értékes hatóanyagokat juttatunk a korpás szeborreás, mélyrétegi vízhiányos bőrbe. A fitoösztrogéneket, karotinoidokat, F-vitamint tartalmazó lenmagolaj a krém legfontosabb alkotóeleme. Főbb összetevők: lenmagolaj, ricinusolaj, kukoricaolaj, körömvirágolaj, karitévaj, tokoferol, aszkorbil-palmitát, karotinoidok. 200 ml FITOÖSZTROGÉNES SZŐLŐMAG MASSZÁZSOLAJ A szőlőmag hatóanyagai (OPC) újjáépítik a kollagénrostokat, így az olaj tápláló, feszesítő, antioxidáns hatású. Helyreállítja a bőr lipidköpenyét, nedvességgel tölti fel a bőrt. Mélyrétegi vízhiányos, érett bőrre ajánljuk. Főbb összetevők: szőlőmagolaj, tokoferol, természetes illóolajok. 125 ml 200 ml PAPRIKÁS PEZSDÍTŐ MASSZÁZSKRÉM A paprika karotin- és bioflavon-tartalma a növényi olajokban jól oldódik és felszívódva erősíti a bőr biofizikai működését, valamint gyönyörű színt kölcsönöz. Kapszaicintartalma megindítja a vérkeringést, hogy a salaktalanítás és a regenerálás tökéletes legyen. A regeneráló olajos masszázskrém lenmagolaj-tartalma adja a fitoösztrogéneket, az F -vitamint, bioflavonokat és karotinoidokat. A paprikás pezsdítő masszírozó a zsír- és vízhiányos, élettelen bőr csodatevője. Főbb összetevők: erős paprika, ricinusolaj, kukoricaolaj, lenmagolaj, körömvirágolaj, karitévaj, tokoferol, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát.

29 KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK Az Ilcsi kozmetikai pakolások szinte minden bőrproblémára kínálnak egy-egy szépítő kozmetikumot. Látványos, azonnal érzékelhető segítséget nyújtanak, üdévé, frissé, tisztává és feszessé teszik a bőrt, használatukkal a vérellátás javul, általuk fiatalosabb, megújult külsőbe bújhatunk.

30 KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK A maszkok a regeneráló, hidratáló kozmetikai kezelések fontos elemei. Kiválasztásukkor mindig ügyeljünk a bőr típusára, állapotára és a problémamegoldás céljára. Alkalmazásukkal akár perc alatt is látványos eredményt kapunk. Lehúzható maszkjainkat mélyrétegi vízhiányos érett bőrre, valamint szeborreás bőrre ajánljuk, segítségükkel egységes, üde bőrképet kapunk. A PAKOLÁSOK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN A pakolást vigyük fel a letisztított bőrre, majd száradás után húzzuk vagy mossuk le. Könnyebben lehúzhatjuk a pakolást, ha gézmaszkot rakunk fölé. Ha egyszerre több pakolást alkalmazunk, mindig tartsuk be az alábbi sorrendet: 1. Keringésfokozó: Esemény Előtti Pakolás 2. Tápláló: Fitoösztrogénes Pakolás, ParadiC-Vit Pakolás, Uborkás petrezselymes pakolás, Flavonoid Extra Pakolás, Aloé Ginkgó Pakolás, Karotin Extra Pakolás, Probiotikumos Krémpakolás 3. Összehúzó, nyugtató: 7 Gyógyfüves Pakolás, Ichtiolos Gyógyfüves Pakolás. Tisztító kezeléseknél, táplálás után mindenképpen használjunk összehúzó, nyugtató pakolásokat, ezáltal bőrünkről rövid időn belül eltűnnek a tisztítás nyomai. Növeljük a tápláló pakolások hatékonyságát Vénuszmaszk használatával. A tápláló pakolások kiváló hatóanyagok az elektrokozmetikai készülékekhez. A PAKOLÁSOK OTTHONI HASZNÁLATA Alkalmazzuk őket hetente egyszer radírozás után. Vigyük fel a pakolást közepes vastagságban a bőrre, gézmaszkot simítsunk rá, majd száradás után fentről lefele húzzuk le, vagy nedves vattakoronggal, lemosó kesztyűvel mossuk le. Egy-egy alkalommal egymás után többféle pakolás használatát is ajánlhatjuk. 262 Pórusösszehúzó ICHTIOLOS GYÓGYFÜVES PAKOLÁS Gyulladásra hajlamos, aknés, szeborreás bőrre összehúzó, nyugtató pakolásként tegyük fel tisztító kezelés után. A hámosító, nyugtató pakolás növényei és az ichtiol alkalmassá teszik a pakolást az ilyen bőrtípusok két kezelés közötti karbantartására is. Főbb összetevők: ichtiol, diólevél, zsurló, akácvirág, cickafark, cink-oxid, cink-szulfát, növényi glicerin, kukoricaolaj, méz. 50 és 250 ml és 125 ml FITOÖSZTROGÉNES PAKOLÁS Érett, mélyrétegi vízhiányos bőrre javasolt. A pakolás magas fitoösztrogén-tartalmú növények jukka, vöröshere, komló felhasználásával készült. Főbb összetevők: vöröshere, komló, jukka, erős paprika, növényi glicerin, méz, tokoferol, klorofill. KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK 260 Fokozottan élénkítő Feszesítő Bőrmegújító 261 Összehúzó Tápláló 268 Tápláló 265 Tápláló Vitaminfeltöltő ESEMÉNY ELŐTTI PAKOLÁS 7 GYÓGYFÜVES PAKOLÁS UBORKÁS PETREZSELYMES PAKOLÁS PARADIC-VIT PAKOLÁS A gyógynövények hatóanyagai serkentőleg hatnak a bőrre, így az láthatóan feszesebbé válik. Bőrmegújító hatása lehetővé teszi a legmakacsabb bőrproblémák gyors és eredményes megoldását. Vérbőségfokozó hatásának köszönhetően a bőr erőteljesen bemelegszik, a fokozott vér- és nyirokkeringéssel a lerakódások kitisztulnak. Rendszeresen alkalmazva újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt. Hisztaminérzékenyek nem használhatják. Főbb összetevők: erős paprika, csengőlinka, zsálya, diólevél, zsurló, mályva, méz, növényi glicerin, természetes flavonoidok. A kevésbé szeborreás, gyulladásos, de mégis érzékeny bőrű vendégeinknél összehúzó pakolásként alkalmazzuk tisztító kezelés után., összehúzó hatásának köszönhetően szinte látni sem lehet a helyesen végzett tisztítás nyomait. Cickafarkolaj-tartalma visszaadja a bőr kívánatos, finom zsírköpenyét. A tisztítások közti időszakban is használható. Az alkalmazott gyógynövények hámosító, hidratáló hatásúak. Főbb összetevők: kövirózsa, aloé, cickafark, martilapu, réti útifű, bodza, menta, kukoricaolaj, méz, növényi glicerin, cink-oxid, cink-szulfát, klorofill, tokoferol, természetes illóolajok. Az uborkának köszönhetően frissítő, hidratáló és regeneráló hatású. Minden bőrtípusra ajánljuk. Magas ásványi anyagtartalma mellett a pakolást a flavonoidokat, C-vitamint, ásványi sókat is tartalmazó petrezselyemmel tettük teljessé. Vitaminos Pezsgőporral kikeverve regeneráló kezelést végezhetsz. Főbb összetevők: uborka, petrezselyem, méz, növényi glicerin, természetes flavonoidok. A pakolás erősíti és táplálja a szeborreás bőrt, nyugtatja az aknék kitörését. A paradicsomban lévő likopin és karotin regenerálja, táplálja a bőrt. Antioxidáns hatását segíti a magas C-vitamin-tartalom. Főbb összetevők: paradicsom, C-vitamin, tofokerol, cink-oxid, cink-szulfát, növényi glicerin. 50 és 250 ml 50 és 250 ml 50 és 250 ml 50 és 125 ml

31 KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK Vitalizáló Antioxidáns 278 Revitalizáló Antioxidáns Tápláló KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK VITAMINOS PEZSGŐPOR ZSELÉKHEZ Fáradt, sápadt bőrre ajánlott, vitalizáló hatású. Zselékhez keverendő 1 rész por és 2 rész zselé arányban. Tetejére simítható az Esemény Előtti Pakolás, amely vérbőségfokozó hatásával frissíti, regenerálja a bőrt. Nem alkalmazható hámló, irritált bőrön, AHA-kezeléssel egy napon. Főbb összetevők: C-vitamin, burgonyakeményítő. 125 g PROBIOTIKUMOS KRÉMPAKOLÁS Probiotikum tartalma támogatja a bőr megújulási folyamatának minőségét, valamint kulcsfontosságú összetevője az egészséges bőr erős védelmi funkciójának. Értékes ricinus-, és szőlőmagolaj; valamint E- és F-vitamin tartalmának köszönhetően a pakolás intenzíven táplálja, regenerálja a mélyrétegi vízhiányos és alipikus bőrt. Rendszeres használata hozzájárul az öregedés jeleinek, a ráncok kialakulásának csökkentéséhez. Főbb összetevők: ricinus olaj, szőlőmagolaj, karitévaj, probiotikum, bodzavirág, szeder, tengeri alga, rezveratrol, tokoferol, F-vitamin. 50 és 200 ml ALOÉ GINKGÓ PAKOLÁS Mélyrétegi vízhiányos és alipikus bőrre. Magas a vitamin-, ásványi só-, valamint aminosav-tartalma. Nyugtatja, frissíti a leégéstől, szoláriumtól erősen igénybe vett bőrt. Kitűnő a szabadgyökök ellen. Főbb összetevők: aloé, ginkgó, szőlőmagolaj, természetes illóolaj, klorofill, növényi glicerin, tokoferol, természetes flavonoid. 50 és 125 ml 80 és 6 g VITALIZÁLÓ HIDRATÁLÓ MASZK Mélyrétegi vízhiányos, érett bőrre javasoljuk, feszesítő hatású. Használatával a bőrkép láthatóan finomodik, kisimul, és a bőr rugalmassága is támogatást kap. kezelésekhez, tápláló pakolásként, otthoni bőrápoláshoz heti rendszerességgel javasoljuk. Házi ápolásnál a komplex hatás érdekében a bőr előkészítést igényel: peelinget, Esemény Előtti Pakolást, legvégül a maszkot. Elkészítés: keverjen 6 g port 25 ml vízzel csomómentesre. Főbb összetevők: alga, szőlőmagőrlemény, rezveratrol, nátriumhyaluronát, E-vitamin. KOZMETIKAI PAKOLÁSOK ÉS MASZKOK 267 Fokozottan élénkítő Rugalmasító 269 Antioxidáns 270 Vitaminfeltöltő 290 Tápláló TÜZES PAPRIKA GÉL FLAVONOID EXTRA PAKOLÁS KAROTIN EXTRA PAKOLÁS HARMONIZÁLÓ SPIRULINA ZÖLD MASZK Paprika- és niacin- (B3-vitamin-) tartalmának köszönhetően intenzív vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti cellulit-kezelésnél. Főbb összetevők: erős paprika, jukka, niacin (B3-vitamin), fahéjolaj, növényi glicerin, természetes flavonoid. Fáradt, sápadt, vízhiányos bőrre. Az extra mennyiségű flavonoidban gazdag pakolással a bőr rugalmasságát, vérkeringését és oxigénellátását fokozhatjuk. Algatartalmának köszönhető erőteljes antioxidáns hatása miatt kiválóan alkalmazhatjuk akár az öregedési folyamatok ellensúlyozására, akár a stressztől megviselt bőr regenerálására. Főbb összetevők: fekete ribizli, bodzabogyó, sárgadinnye, rezveratrol, szójaolaj, alga, természetes flavonoid. Zsír- és vízhiányos bőrre ajánljuk. Magas karotinoid- és flavonoid-tartalma segíti a bőr építését és regenerálását. A kukoricaolaj támogatja a karotinoidok felszívódását. Főbb összetevők: sárgarépa, berkenye, sárgadinnye, kukoricaolaj, körömvirág, tokoferol. Problémás, aknés bőr tüneteinek enyhítésére ajánljuk. Használatával a bőr alapvető élettani funkciói megerősödnek, melyek révén megelőzhetjük az újabb pattanások kialakulását. A proteinekben, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag Spirulina tengeri mikroalga tápláló, antioxidáns hatású. A maszk kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a bőrkép finomodik, használatával egyenletesebb, üdébb bőrképet kapunk. Elkészítése: keverjen 6 g port 30 ml vízzel csomómentesre. Főbb összetevők: alga, spirulina mikroalga, cink-szulfát. 100 ml 50 és 125 ml 50 és 125 ml 80 és 6 g

32 ZSELÉK, KRÉMZSELÉK Az Ilcsi zselék egyedülállóan magas növényi beltartalmukkal természetes módon járulnak hozzá a kozmetikai bőrproblémák kezeléséhez. A növények és a gyümölcsök komplex hatóanyagai vitaminokat, bioflavonokat, gyümölcscukrokat, nyomelemeket, pektineket és fitoösztrogéneket tartalmaznak.

33 ZSELÉK, KRÉMZSELÉK ZSELÉK, KRÉMZSELÉK Sokféleképpen használhatók bőrtípustól és kozmetikai problémától függően, akár önálló pakolásként Vénusz-maszk alá, akár elektromos kezelésekhez. ZSELÉK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Alkalmazzuk önálló pakolásként, ha tápláló, tonizáló, regeneráló kezelést végzünk, vagy lefóliázva, Vénusz-maszk alá hatóanyagként. A zselékkel végezzünk regeneráló, relaxáló masszázst mártogatott kézzel, a masszázs felénél váltsunk a bőrtípusnak megfelelő habkrémre, hidratálókrémre. 203 ZSELÉK, KRÉMZSELÉK A zseléket használjuk elektromos kezelésekhez, a bennük található kis mennyiségű olajok kizárólag illóolajok és nem szigetelik a bőrt. Használjuk a Bőrtökéletesítő készülékkel, a Revi Face készülékkel vagy az Ultra bőrfeszesítő géppel interferenciás és ultrahangos kezelésekhez vagy lefóliázva delejezéshez. ZSELÉK OTTHONI HASZNÁLATA Alkalmazzuk őket hetente egyszer pakolásként. Vigyük fel középvastagon a bőrre, gézmaszk segítségével, majd száradás után fentről lefele húzzuk le, vagy nedves vattakoronggal, mosdókesztyűvel mossuk le. 50 és 125 ml HÁMOSÍTÓ NYUGTATÓ ZSELÉ Az érzékeny, kipirulásra hajlamos bőrt nagyon nehéz az alapos tisztítókezelés után megnyugtatni, az esetleges hámsérüléseket gyorsan összehúzni. Erre szolgál ez a gyógyfüves zselé, amelyet a nyomkodás után viszünk fel a kezelt bőrfelületre. Elektrokozmetikai gépek segítségével még látványosabb az eredmény. Főbb összetevők: bodzavirág, diólevél, zsurló, akácvirág, citromfű, cickafark, növényi glicerin, méz, természetes flavonoidok és illóolajok. ZSELÉK, KRÉMZSELÉK 216 Vérbőségfokozó 200 Vitaminfeltöltő 201 Tonizáló Selymesítő 209 CSALÁNOS ALGA KRÉMZSELÉ CSIPKEBOGYÓ ZSELÉ RÓZSA ZSELÉ SÜTŐTÖK NARANCS KRÉMZSELÉ hatása miatt számos kezelésbe beépíthető masszázs-krémhez adagolva. Vérbőséget okoz, a szem környékén körültekintően alkalmazzuk. A csalán hatóanyag-tartalma erősíti és regenerálja a bőr immunitását. Főbb összetevők: csalán, erős paprika, természetes flavonoidok, növényi glicerin, klorofill. A csipkebogyó biztosítja a zselé összehúzó, vitaminnal feltöltő, faggyútermelést normalizáló hatását. Csökkenti az aknéképződés esélyét, hidratálja, nyugtatja a bőrt. Különösen az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr igazi jótevője. Főbb összetevők: csipkebogyó, növényi glicerin, méz, természetes flavonoid. A rózsa a legősibb kozmetikai növény., tonizáló, pórusösszehúzó hatását a benne lévő növényi cukrok, savak, bioflavonoidok biztosítják. Összetevői a mélyrétegi vízhiányos bőr szépségét, egészségét, védelmét szolgálják. Főbb összetevők: rózsaszirom, növényi glicerin, méz, természetes flavonoidok és illóolajok. A nem érzékeny, zsír- és vízhiányos bőrre kitűnő tápláló hatású. A krémzselében lévő karotin jobb hasznosítására ricinusolajat is kombináltunk a termékbe. Főbb összetevők: sütőtök, narancs, ricinusolaj, növényi glicerin, méz, tokoferol. 100 ml 50 és 125 ml 50 és 125 ml 50 és 125 ml

34 ZSELÉK, KRÉMZSELÉK ZSELÉK, KRÉMZSELÉK Antioxidáns KÖVIRÓZSA KRÉMZSELÉ MEGGY & KÖKÉNY ZSELÉ ZSELÉK, KRÉMZSELÉK Fokozott pigment-rendellenességeket (májfoltot, szeplőt, öregségi pigmentfoltokat) tudunk hatékonyan kezelni a krémzselé jótékony hatóanyagaival. Kiegészítve használjuk a Halványító termékekkel. Főbb összetevők: kövirózsa, növényi glicerin, méz, tokoferol, klorofill. 50 ml A meggyben levő különleges bioflavonok erős szabadgyökfogó hatásuk miatt lassítják az öregedési folyamatokat. Gyümölcscukrai és savai táplálók, tonizálók és hidratálók is egyben. Sápadt, laza tónusú, szeborreás, vízhiányos bőrre ajánljuk. Főbb összetevők: meggy, kökény, növényi glicerin, méz, természetes flavonoidok. 50 és 125 ml ZSELÉK, KRÉMZSELÉK Rugalmasító Pórusösszehúzó 208 Pórusösszehúzó Tonizáló 206 Intenzív hidratáló ROSTOS KÖVIRÓZSA ZSELÉ BIRS ZSELÉ ALMÁS CITROMOS ZSELÉ SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ ZSELÉ A kövirózsa nyugtató, regeneráló hatását pakolás formájában is használhatjuk fokozott pigment-rendellenességek kezelésénél. Főbb összetevők: kövirózsa, növényi glicerin, méz, tokoferol, klorofill, természetes flavonoidok. Különösen szeborreás, tág pórusú, vízhiányos bőrre ajánljuk, valamint a reggeli ébredés után tapasztalható szemkörnyéki duzzanat csökkentésére, akár minden reggel. A gyümölcssavak, pektinek, vitaminok, gyümölcscukrok, flavonoidok és a méz megfelelő módon táplálják és tonizálják a bőrt. Főbb összetevők: birsalma, méz, növényi glicerin. Az aknés, tág pórusú, olajos szeborreás bőrre kitűnő pórusösszehúzó, tonizáló hatású a gyümölcssavaknak köszönhetően. Az almának magas a pektin-, vitamin-, ásványi só- és gyümölcscukor-tartalma. A citrom minden részét hasznosítjuk. AHA-s kezeléssel egy napon ne alkalmazzuk. Főbb összetevők: alma, citrom, természetes flavonoidok. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos érett bőrre ajánljuk. Koncentráltan tartalmazza a szőlőőssejteket, használatával látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét, lassíthatjuk azok kialakulását, és javítjuk a bőr stuktúráját. Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, növényi glicerin, természetes flavonoid és C-vitamin. 50 és 125 ml 50 és 125 ml 50 és 125 ml 50 és 125 ml

35 66 67 ZSELÉK, KRÉMZSELÉK 215 Feszesítő Bőrsimító ANTI-AGEING & HYALURON ZSELÉ A zselé koncentráltan tartalmazza a hyaluron és a növényi hatóanyagok kombinációját, így azonnal érezhető és látható eredményt, simább és feszesebb bőrt biztosít. Gyorsan helyreállítja a mélyrétegi vízhiányból adódó degenerációkat, így bőrünk szinte újjáéled. Főbb összetevők: zsurló, jukka, mályva, ginkgó, nátriumhyaluronát, alga, tokoferol, növényi glicerin, klorofill. 50 és 125 ml ZSELÉK, KRÉMZSELÉK 205 Tápláló Vitaminfeltöltő 210 Vitaminfeltöltő SÁRGABARACK ZSELÉ A sárgabaracknak magas az értékes bioflavonoid-, karotinoid- és vitamin tartalma. Csodálatos aromaanyagai, gyümölcscukrai és savai, a pektinek mind-mind a fiatalság és az egészség forrásai. Nem véletlen, hogy szinte minden bőr gyönyörű lesz tőle! Főbb összetevők: sárgabarack, ricinusolaj, kukoricaolaj, tokoferol, növényi glicerin, méz, természetes flavonoidok. KAROTIN EXTRA ZSELÉ Valódi vitaminbombaként megszépíti a felszíni és a mélyrétegi vízhiányos, korpás szeborreás bőrt. A sárgarépa és sárgadinnye extra magas karotintartalmának köszönhetően táplálja a bőrt, növeli ellenálló képességét. A berkenye hidratáló tulajdonságának köszönhetően a bőr feltöltődik és kisimul. Főbb összetevők: sárgarépa, sárgadinnye, berkenye, méz, növényi glicerin, tokoferol, természetes karotinoidok. 50 és 125 ml 50 és 125 ml

36 SZÉRUMOK, ELIXÍR A szépség nem a mennyiségen múlik, hanem az arányokon. Valamikor a kevesebb több: a bőr nem attól lesz szebb, ha minél több krémet viszünk fel rá. Az Ilcsi szérumokban koncentráltan van benne a természet minden ereje.

37 SZÉRUMOK, ELIXÍR SZÉRUMOK, ELIXÍR SZÉRUMOK, ELIXÍR A növényi hatóanyagokat koncentráltan tartalmazzák, ezért kis mennyiségben is hatásosak. A szérumok nem, vagy csak kevés illóolajat tartalmaznak, így a szeborreás bőr, illetve a napos, meleg évszakok kiváló kozmetikumai. A hatóanyagok könnyen felszívódnak, beépülnek a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A SZÉRUMOK HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Használjuk elektromos masszázshoz. A masszázs felénél váltsunk a bőrtípusnak megfelelő habkrémre, hidratálókrémre. Alkalmazzuk a Bőrtökéletesítő készülékkel, Revi Face-szel vagy az Ultra bőrfeszesítő géppel interferenciás és ultrahangos kezelésekhez, vagy lefóliázva delejezéshez. Alkalmazzuk a kezelések végén a bőr átsimításához, krémezés előtt vagy helyett. A SZÉRUMOK OTTHONI HASZNÁLATA Alkalmazzuk reggel és este, vékonyan a nappali és éjszakai krém alá simítva. Használjuk olajos szeborreánál krém helyett is, naponta kétszer. Nyáron vagy melegben krém helyett javasoljuk, mert a szérumok használatakor a verejték könnyebben tud párologni. 618 Bőrsimító Mattító 30 ml PROBIOTIKUMOS SZÉRUM Probiotikum tartalma támogatja a bőr megújulási folyamatának minőségét, valamint kulcsfontosságú összetevője az egészséges bőr erős védelmi funkciójának. A szérum rendszeres használata szabályozza a faggyúmirigy termelődést, csökkenti a bőr zsírosodását, emellett simítja, nyugtatja és mattá teszi a bőrt. Főbb összetevők: probiotikum, bodzavirág, szeder, nátriumhyaluronát, tengeri alga, rezveratrol, tokoferol, F-vitamin. 603 Enyhén fedő hatású 30 ml MINDENNAPI SZÉRUM Összetevőinek köszönhetően jól alkalmazható a gyulladásra hajlamos, olajos és korpás szeborreás bőr problémáinak nyugtatására, fedésére. Alapozóként is használható. Főbb összetevők: alga, aloé, ricinusolaj, csipkebogyó, cink-oxid, tokoferol, ichtiol. SZÉRUMOK, ELIXÍR 616 Antioxidáns 600 Pórusösszehúzó 601 Összehúzó 602 Feltöltő HIDRATÁLÓ ELIXÍR ROZI SZÉRUM GEPA SZÉRUM FITOÖSZTROGÉNES SZÉRUM A ráncsimító hatású Elixír arcra és dekoltázsra ajánlott. Hatóanyag-kompozíciójának a nedvességszabályozó nátrium-hyaluronátnak, az antioxidáns hatású C-vitaminnak és ginkgónak, a fitoösztrogénekben gazdag jukkának, valamint a sejtfunkciókat támogató, szilíciumban gazdag zsurlónak köszönhetően igazoltan csökkenti a ráncok mélységét, hosszát és erősíti a bőrfunkciókat. A csipkebogyó csodálatos, normalizáló hatása az érzékeny, gyulladásos bőrre régóta ismert. Hatóanyag kombinációjának köszönhetően az eredmény szinte felülmúlhatatlan. Főbb összetevők: csipkebogyó, növényi glicerin, tokoferol, természetes flavonoidok és C-vitamin. Rendszeres használatával az aknés, gyennyes, érzékenységre hajlamos bőr állapota mérséklődik, a kezelt bőrfelület normalizálódik. Főbb összetevők: ánizs, édeskömény, zsurló, diólevél, cink-szulfát, alga, növényi glicerin. Érett, mélyrétegi vízhiányos bőrre javasolt. Főbb összetevők: komló, vöröshere, jucca, erös paprika, lenmag, növényi glicerin. Főbb összetevők: jukka, ginkgó, mályva, zsurló, alga, nátriumhyaluronát, C-vitamin, természetes flavonoidok. 10 ml 30 ml 30 ml 30 ml

38 SZÉRUMOK, ELIXÍR SZÉRUMOK, ELIXÍR Hámépítő 609 Antioxidáns Feszesítő Bőrsimító KÉNES SZÉRUM FLAVONOID EXTRA SZÉRUM BŐRERŐ SZÉRUM ANTI-AGEING & HYALURON SZÉRUM SZÉRUMOK, ELIXÍR Összetételénél fogva a gyulladásra hajlamos, aknés bőr ápolására ajánlott. Szőrtüszőgyulladás esetén nyugtató hatással bír. Főbb összetevők: kénes víz, növényi glicerin, természetes illóolajok. 30 ml A flavonoidokban gazdag növények erőteljes antioxidáns hatásúak, növelik a kapillárisok áteresztőképességét, javítják a vérkeringést, segítik a vízhiányos, fáradt, sápadt, nem érzékeny bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását. Kollagénépítő hatásúak és javítják a bőr ellenálló képességét. Főbb összetevők: sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribizli, rezveratrol, alga. 30 ml Laza turgorú bőr táplálására, hámréteg feltöltésére, turgorának erősítésére szolgál. Elsősorban a laza, olajos szeboreás bőrnél, ahol mindennemű krémezés kellemetlen, ezzel a készítménnyel szinte kipihentté, feszessé tehető a bőr. Minden bőrtípusnál ajánlott. Közvetlenül az ápoló krém alá javasolt alkalmazni a bőr erősítésére és feszesítésére. Főbb összetevők: lenmag, alga, növényi glicerin. 30 ml A hyaluron a bőr felszínén filmréteget képez a bőrben lévő víz megkötésével, megakadályozva annak eltávozását, ezzel biztosítva a bőr rugalmasságát. A szérum kétféle részecskeméretű hyaluront tartalmaz. A közepes méretű hidratáláskor a bőr felszínén vékony filmréteget képez, míg a kisebb részecske a bőrbe jobban penetrál. Főbb összetevők: zsurló, jukka, mályva, ginkgó, nátriumhyaluronát, körömvirág, kukoricaolaj, alga, tokoferol, karitévaj, növényi glicerin, klorofill, eszenciális aminosav. 30 ml SZÉRUMOK, ELIXÍR 610 Rugalmasító Vitalizáló Antioxidáns Hámépítő 615 Halványító Vitaminfeltöltő RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ SZÉRUM ALOÉ GINKGÓ SZÉRUM HALVÁNYÍTÓ SZÉRUM Minden ráncosodó bőrtípusra ideális. Használatával a bőr újra tömör, jó turgorú lesz. Rugalmasító, tonizáló és regeneráló hatású. Különleges összetétele révén mélyen beszívódik a bőrbe, jó bőrérzetet biztosít. Főbb összetevők: aloé, vadárvácska, vadszőlőlevél, kövérportula, csengőlinkaolaj, körömvirág, kukoricacolaj, klorofill, alga, növényi glicerin, tokoferol, természetes flavonoid. A szérum hatóanyagainak és könnyű állagának köszönhetően a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuthat, a szőlőőssejtek itt fejthetik ki bőrmegújító és sejtvédő hatásukat. A szőlő és az őssejtek együttes antioxidáns hatása a bőrt simává, rugalmassá teszi. A szérum hatóanyagai lehetővé teszik a bőr nedvességtartalmának hosszabb ideig történő megőrzését a mélyrétegi vízhiányos, érett bőrön is. Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, szőlőmagolaj, aszkorbin-palmitát, növényi glicerin, természetes illóolajok és flavonoidok, tokoferol, C-vitamin. Elsősorban az érett zsír- és vízhiányos, összeesett, rugalmatlan bőrre alkalmazható, antioxidáns hatással bír. Regenerálja a kollagén-rostokat. Napimádóknak éjjelre-nappalra, szolárium és napozás után javasolt. Főbb összetevők: aloé, ginkgó, ricinusolaj, szőlőmagolaj, szójaolaj, természetes flavonoid, növényi glicerin, tokoferol. A torma, medveszőlő, petrezselyem, citrom, kövirózsa, ricinus hatóanyagainak köszönhetően halványító hatású. Megoldást nyújt a fokozott öregségi pigmentre, májfoltra. A Kövirózsa termékcsaláddal és a Halványító Krémmel kombinálva használható. Napos időszakban fényvédő használatával együtt javasolt. Főbb összetevők: torma, citrom, ricinus, medveszőlő, petrezselyem, kövirózsa, vadszőlő, sarkantyúvirág, szezámmagolaj, tejsav. 30 ml 30 ml 30 ml 30 ml

39 OLAJOK A növényi olajok magas E- és F-vitamintartalmuk révén védik és regenerálják a bőrt, valamint pótolják a lipidfilm hiányát.

40 OLAJOK OLAJOK Az olajokkal a masszázskrémeket, pakolásokat, habkrémeket vagy hidratálókrémeket dúsíthatjuk, illetve alkalmazhatjuk őket a bőrnek megfelelő ultrahangkezeléseknél is. 662 SZÉRUMOK, ELIXÍR AZ OLAJOK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Dúsítsuk olajokkal a masszírozókat, krémeket, pakolásokat, különösen télen, amikor bőrünket kissé szárazabbnak érezzük. Használjuk hatóanyagként delejezéshez lefóliázva. Alkalmazzuk az Ultra bőrfeszesítő géppel (csak ultrahang), a megfelelő habkrémmel, hidratálókrémmel kombinálva. AZ OLAJOK OTTHONI HASZNÁLATA Dúsítsuk olajokkal a különböző kozmetikumokat! Mindennapos vagy kúraszerű használatukkal speciális bőrproblémákat oldhatunk meg. Ha szükséges, vékonyan simítsuk a mindennapi bőrápoló készítményünk tetejére. Antioxidáns Tápláló 30 ml CICKAFARKOLAJ A gyógynövény csíraolajban oldott nyugtató, hámosító hatású hatóanyagait tartalmazza. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre javasolt habkrémek mellé adható. A kezelt bőr zsír- és vízhiány-mértékétől függően pár cseppel javasolt vele dúsítani a krémet, különösen kora tavasszal. Főbb összetevők: cickafark, kukoricacolaj, tokoferol, természetes flavonoidok. SZÉRUMOK, ELIXÍR 660 Bőrépítő 661 Antioxidáns 663 Antioxidáns Tápláló KÖRÖMVIRÁGOLAJ A körömvirágsziromból készült olaj a bőr épségéhez és szépségéhez járul hozzá béta-karotin, E- és F-vitamin-, valamint szeléntartalmánál fogva. Napfürdőzés után, télen és tavasszal megnövekedett A-vitamin-szükségletet ezzel a nyugtató, bőrépítő hatású olajjal tudjuk pótolni. Főbb összetevők: körömvirág, kukoricaolaj, tokoferol, természetes flavonoidok. CSENGŐLINKAOLAJ Erőteljes antioxidáns, regeneráló hatású. A terhesség első időszakától kezdődően naponta akár többször is gyengéden masszírozzuk a comb, fenék, has, mell bőrére. Főbb összetevők: csengőlinka, kukoricaolaj, tokoferol. αβγδ OLAJ A készítmény a ligetszépeolajat kombinálja szőlőmagolajjal. Magas esszenciális zsírsav-tartalma révén a kötőszöveti rostokat erősíti. Segítheti a kollagén- és az elasztinképzést. Alfa- és béta-karotin-tartalma fokozza a bőr életerejét és rugalmasan tartja azt. Főbb összetevők: ligetszépeolaj, szőlőmagolaj, tokoferol. 30 ml 30 ml 30 ml

41 HABKRÉMEK A habkrémek nagyon finom, könnyű krémek, kevés is elegendő belőlük a bőr karbantartására, hibáinak javítására.

42 HABKRÉMEK HABKRÉMEK HABKRÉMEK A habkrémek kiválóan alkalmasak a savas kémhatású gyümölcsös és növényi hatóanyagok felvételére. Megőrzik azt a savas környezetet, amelyben a növények a természetben is megtalálhatók, így megtartják magas hatóanyag-tartalmukat. A HABKRÉMEK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Használjuk masszírozáshoz vagy elektromos masszázshoz. Kiváló hatóanyagok delejezéshez, regeneráló kezelésekhez tápláló pakolásként, Vénuszmaszk alá. Ha szükséges dúsítsuk olajokkal. Használjuk a kezelés végén a bőr átsimításához. A HABKRÉMEK OTTHONI HASZNÁLATA Alkalmazzuk nappali és éjszakai krémként arcra, nyakra és dekoltázsra. Ha szükséges, a bőr állapotának megfelelően simítsunk szérumot a habkrém alá, vagy dúsítsuk olajokkal. Mindennapos reggeli és esti használatukkal a bőr visszanyeri tónusát és megszépül. 305 Vitaminfeltöltő Tápláló SÁRGABARACK HABKRÉM A sárgabarack vitaminban dús, bioflavon-tartalma változatos. Csodálatos aromaanyagai, gyümölcscukrai, gyümölcssavai és a pektinek a fiatalság és az egészség forrásai. Így nem véletlen, hogy szinte minden bőr gyönyörű lesz tőle. Főbb összetevők: sárgabarack, sárgarépa, kukoricaolaj, természetes karotinoidok, növényi glicerin, tokoferol. HABKRÉMEK 50 és 200 ml 300 Vitaminfeltöltő Rugalmasító Pórusösszehúzó 308 Pórusösszehúzó Tonizáló Feszesítő 50 és 200 ml CSIPKEBOGYÓ HABKRÉM A csipkebogyóban különleges arányban vannak jelen karotinoidok, flavonoidok, vitaminok, gyümölcscukrok, savak, pektinek és nyomelemek. Először mindig a Csipkebogyó Habkrémmel hozzuk helyre az érzékeny, túlzott faggyúmirigy-működéssel küzdő bőrt. Ha a bőr rendbejött, gazdagíthatjuk a krémek repertoárját. Főbb összetevők: csipkebogyó, kukoricaolaj, növényi glicerin, természetes flavonoidok és C-vitamin. 50 és 200 ml KÖVIRÓZSA HABKRÉM A kövirózsa a népgyógyászatban a legrégebbi idők óta elsősegélynyújtásra használt növény. Védő- és erősítő hatása van, a szeplősök, májfoltosok kedvence. A Halványító termékcsaláddal kiegészítve kitűnő eredményeket érhetünk el fokozott pigment-rendellenességek esetében. A napozástól, szoláriumtól igénybe vett, elöregedett bőr ápolására, regenerálására, nyugtatására is kiválóan alkalmas. Főbb összetevők: kövirózsa, kukoricaolaj, cickafark, klorofill, tokoferol, természetes flavonoidok. RÓZSA HABKRÉM Bioültetvényen termesztett, kézzel szedett, gondosan válogatott pompás és illatos szőregi vörös rózsaszirmokból készítjük. A mélyrétegi vízhiányos bőrt hidratálja, magas vitamin- és bioflavon-tartalma regeneráló hatású. Főbb összetevők: rózsaszirom, kukoricaolaj, természetes flavonoidok, növényi glicerin, tokoferol. 50 és 200 ml 50 és 200 ml ALMÁS CITROMOS HABKRÉM Ez a könnyed hidratáló habkrém megszépíti a szeborreás, aknés bőrt. Az alma és a citrom sokrétű hatóanyagainak köszönhetően összehúzza a pórusokat, tonizálja, puhítja és frissíti a bőrt. Mindennapos használata hidratálja és nyugtatja az aknés bőrt. Főbb összetevők: alma, citrom, kukoricaolaj, növényi glicerin, tokoferol, borsmentaolaj, természetes illóolajok.

43 82 83 HABKRÉMEK és 100 ml ÉRZÉKENY EXTRA GÉLKRÉM A cickafark és az útifű hatóanyagainak köszönhetően lehetőséget nyújt az allergia okozta bőrirritáció megelőzésére, enyhítésére, a hidratáció helyreállítására. Alipikus bőr kivételével bármely bőrtípusra ajánlott. Gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot. Főbb összetevők: cickafark, réti útifű, szőlőmagolaj, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát, tokoferol. 50 ml CSICSÓKÁS GÉLKRÉM Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrbe, azonnali enyhülést hozva a kínzóan száraz, pergamenszerűen hámló bőrnek is. A csicsóka inulintartalma hidratálja és regenerálja, a kalendula nyugtatja, puhítja és táplálja a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, érzékeny bőrt. Ajánljuk a cukorbetegségben szenvedők, különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is. Főbb összetevők: csicsóka, körömvirág, bodzabogyó, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol. HABKRÉMEK 307 Vitaminfeltöltő Antioxidáns 310 Vitaminfeltöltő MEGGY & KÖKÉNY HABKRÉM Civilizációs jelenségnek tekinthető a főleg városi emberekre jellemző vérszegény, sápadt bőr. Ennek természetes ellenszerei a magas ásványi anyag-, nyomelem- és vastartalmú Meggy & kökény készítmények. A meggyben található különleges bioflavonok erős szabadgyökfogó hatásuk miatt öregedésgátlók. A gyümölcssavaknak és cukroknak köszönhetően a krém kitűnően hidratálja a korpás szeborreás, vízhiányos bőrt. KAROTIN EXTRA HABKRÉM Főként a nem gyulladt, szeborreás, vízhiányos bőrre ajánlott. A berkenye révén jelentős vízmegkötő képességgel rendelkezik. A benne lévő hatóanyagok antioxidáns, hidratáló hatásúak. Főbb összetevők: sárgarépa, sárgadinnye, berkenye, körömvirág, kukoricaolaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes karotinoidok. Főbb összetevők: meggy, kökény, természetes flavonoidok, kukoricaolaj, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát, tokoferol. 50 és 200 ml 50 és 200 ml

44 HIDRATÁLÓ KRÉMEK A friss gyümölcsökből, gyógynövényekből készült Ilcsi hidratálók egy árnyalattal olajosabb készítmények a habkrémeknél. Kiváló hatóanyagok delejezéshez vagy tápláló, regeneráló pakolásokhoz Vénusz-maszk alá.

45 HIDRATÁLÓ KRÉMEK HIDRATÁLÓ KRÉMEK Mindennapos reggeli és esti használatukkal a bőr feltöltődik, vízháztartása javul, így rugalmas és kellemes tapintású lesz. A HIDRATÁLÓKRÉMEK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN A HIDRATÁLÓKRÉMEK OTTHONI HASZNÁLATA 368 Rugalmasító Mélyhidratáló Puhító HIDRATÁLÓ KRÉMEK Használjuk masszázshoz. Kiváló hatóanyagok delejezéshez és regeneráló kezeléseknél tápláló pakolásként Vénusz-maszk alá lefóliázva. Ha szükséges, dúsítsuk olajokkal. Kezelés, tisztítás utáni átkrémezésre is alkalmazhatjuk. Használjuk tonikozás után nappali és éjszakai krémként. Ha szükséges, a kezelt bőr állapotától függően simítsunk szérumot a krém alá, vagy dúsítsuk olajokkal. PROBIOTIKUMOS HIDRATÁLÓ KRÉM Probiotikum tartalma támogatja a bőr megújulási folyamatait, valamint kulcsfontosságú összetevője az egészséges bőr erős védelmi funkciójának. Értékes olajai (ligetszépe, szőlő-magolaj) és növényi összetevői (bodzavirág, szeder, tengeri alga) révén regenerálja, revitalizálja a bőrt. Rendszeres használata növeli a bőr rugalmasságát és hozzájárul az öregedés jeleinek, a ráncok kialakulásának csökkentéséhez. Főbb összetevők: szőlőmagolaj, karitévaj, ligetszépeolaj, probiotikum, bodzavirág, szeder, nátrium-hyaluronát, tengeri alga, rezveratrol, tokoferol, F-vitamin HIDRATÁLÓ KRÉMEK 50 és 200 ml 152 Hámépítő 352 Feltöltő 350 Szarupuhító 359 Antioxidáns AHA-S NASPOLYA KRÉM FITOÖSZTROGÉNES HIDRATÁLÓ KRÉM SZOBOSZLÓI VIZES BŐRPUHÍTÓ KRÉM FLAVONOID EXTRA KRÉM A krémben lévő gyümölcsök vitaminokban gazdagok, pektinjeik a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, érett bőrre regeneráló hatással vannak, szorbittartalmuk kiemelkedő vízmegkötő tulajdonsággal bír. Szabadgyökfogó képességükkel a bőr fiatalságát és egészségét is védik. Az AHA-savak lazítják a ráncok kialakulásáért felelős, görcsösen összekapaszkodott szarusejteket. Napos időszakban a krém és fényvédő együttes használatát javasoljuk. Főbb összetevők: naspolya, alma, szőlő, ricinusolaj, kukoricaolaj, karitévaj, tejsav. A magas fitoösztrogén-tartalmú növények mellett mint a jukka, vöröshere, komló a krém magas fitoösztrogéntartalmú lenmagolajat is tartalmaz. A krémet szőlőmagolajjal is dúsítottuk, amelynek összetétele kimagasló, nagy arányban tartalmaz linolsavakat. A krém érett, mélyrétegi vízhiányos bőrre javasolt. Főbb összetevők: jukka, vöröshere, komló, körömvirág, ricinusolaj, szőlőmagolaj, kukoricaolaj, lenmagolaj, karitévaj, tokoferol. A krém magas növényiolaj-tartalma miatt regenerálja, puhítja a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, szeborreás bőrt. Antioxidáns összetevőinél fogva segítheti a bőr megújulását. Alkalmas a tisztító kezelés előtti masszírozáshoz, 8,0 ph-ja miatt szarupuhító hatású. Használatával a komedók könnyen eltávolíthatók. 4-5 nappal a tisztító kezelés előtti, mindennapi használatra javasolhatjuk. Főbb összetevők: szoboszlói ásványvíz, ricinusolaj, kukorica-olaj, karitévaj, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát, klorofill, tokoferol. Napjainkban felértékelődik a flavonoidok jelentősége, hiszen erőteljes antioxidáns hatásúak, növelik a kapillárisok áteresztőképességét, javítják a vérkeringést, és segítik a bőr tápanyagokkal, vitaminokkal és oxigénnel történő ellátását. A krémet fáradt, sápadt felszíni és mélyrétegi vízhiányos, több táplálást igénylő bőrre javasoljuk. Főbb összetevők: bodzabogyó, sárgadinnye, szezámmagolaj, szőlőmagolaj, karitévaj, rezveratrol, alga, tokoferol. 50 és 100 ml 50 és 200 ml 50 és 200 ml 50 és 200 ml

46 HIDRATÁLÓ KRÉMEK HIDRATÁLÓ KRÉMEK Hámépítő 355 Feszesítő Bőrsimító HIDRATÁLÓ KRÉMEK 50 és 100 ml KÉNES KRÉM A gyulladásra hajlamos, aknés, szeborreás bőrt hidratáló, gyulladáscsökkentő, hámépítő tulajdonságú krémet kénes vízzel és borsmentaolajjal készítjük. A kén fokozza a bőr ellenálló képességét. Főbb összetevők: kén, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, aszkorbin-palmitát. 50 és 200 ml ANTI-AGEING & HYALURON HIDRATÁLÓ KRÉM Összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti a bőrt. A termékcsalád magas és alacsony molekulaméretű, természetes hyaluront tartalmaz nagy koncentrációban. A nagyobb méretű molekulák a bőr felszínén filmréteget képezve a bőr belsejében tartják a nedvességet és védik a káros hatásoktól, a kisebbek pedig a mélyebb rétegekbe is be tudnak hatolni, ahol belülről töltik fel a bőrt. Főbb összetevők: zsurló, jukka, mályva, ginkgó, körömvirág, kukoricaolaj, nátrium-hyaluronát, alga, tokoferol. HIDRATÁLÓ KRÉMEK 393 Antioxidáns Antioxidáns 360 Halványító Világosító 50 ml HIDRATÁLÓ KRÉM FÉRFIAKNAK Természetes, növényi eredetű hatóanyagkombinációja, valamint E-, F-, C-vitamin- és hyalurontartalma hidratálja és védi a bőrt a fokozott környezeti hatásoktól. Ellensúlyozza a szervezetünket érő külső például a légszennyezettség vagy a dohányzás által okozott szabadgyökterhelést. Könnyedén, gyorsan beszívódik, megszünteti a bőr száraz, feszülő érzését. Főbb összetevők: citromfű, menta, cickafark, szezámmagolaj, szójaolaj, karitévaj, cink-szulfát, tokoferol, F-vitamin, C-vitamin, hyaluron 50 ml ALOÉ GINKGÓ HIDRATÁLÓ KRÉM Mélyrétegi vízhiányos, naptól, szoláriumtól károsodott bőrre kitűnő. Növényi összetevői segítik a kollagénrostok regenerálódását. A ginkgó szabadgyökfogó hatású, az aloé és a további alkotóelemek kellemes, hidratált bőrérzetet adnak. Főbb összetevők: aloé, ginkgó, körömvirág, cickafark, szőlőmagolaj, természetes flavonoid, növényi glicerin, tokoferol, klorofill. SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ HIDRATÁLÓ KRÉM A szőlőben található OPC-k képesek megújítani a kollagén- és elasztinrostokat, hatékonyan lépnek fel a külső-belső káros hatások miatt keletkező szabadgyökök ellen. A krém alkalmazásával lassíthatjuk a felszíni és mélyrétegi vízhiányos érett bőrnél a ráncok kialakulását, növelhetjük a bőr ellenálló képességét. Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, szőlőmagolaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes illóolaj, természetes flavonoid és C-vitamin. 50 és 200 ml 50 ml HALVÁNYÍTÓ KRÉM Növényi összetevőinek köszönhetően fokozott pigmentrendellenességre, az öregségi pigmentekre és a májfoltokra is megoldást nyújtanak. A Kövirózsa termékcsaláddal és a Halványító Szérummal kombinálva, napos időszakban fényvédő használatával együtt javasolt. Főbb összetevők: kövirózsa, medveszőlő, uborka, ricinus, szezámmagolaj, tejsav, C-vitamin, tokoferol.

47 INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK Az Ilcsi intenzív tápláló krémek növényiolaj-tartalma rendkívül magas, ezért használatukat kizárólag zsírhiányos bőr ápolására javasoljuk.

48 INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK AZ INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Használjuk őket masszázshoz. Kiváló hatóanyagok delejezéshez és regeneráló kezelésekhez tápláló pakolásként, Vénusz-maszk alá lefóliázva. AZ INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK OTTHONI HASZNÁLATA Használjuk nappali és éjszakai krémként. Ha szükséges, szérumot simítsunk a krém alá, vagy dúsítsuk olajokkal. 505 Vitaminfeltöltő Ha szükséges, dúsítsuk olajokkal. INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK Alkalmazzuk kezelés, tisztítás utáni átkrémezésre. 50 és 100 ml KAROTIN EXTRA INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉM Az értékes növényi olajokban gazdag, intenzív tápláló krém hatékonyan enyhíti a zsírhiány okozta bőrállapotot. A benne lévő növények berkenye, sárgarépa, sárgadinnye hatóanyagainak köszönhetően a krém rugalmasító, regeneráló, hidratáló hatású. Főbb összetevők: berkenye, sárgadinnye, sárgarépa, ricinusolaj, kukoricaolaj, szőlőmagolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes karotinoidok. INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉMEK 502 Lipidpótló Tápláló Vitaminfeltöltő 501 Tápláló 506 Antioxidáns Intenzív hidratáló 508 Tápláló 50 és 100 ml FITOÖSZTROGÉNES INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉM A magas fitoösztrogén-tartalmú növények mellett az intenzív tápláló hatás elérése érdekében többféle növényi olajjal dúsítottuk. Alipikus bőrre javasolt. Főbb összetevők: jukka, vöröshere, komló, körömvirág, ricinusolaj, szőlőmagolaj, kukoricaolaj, lenmagolaj, karitévaj, tokoferol. HÁRSFAVIRÁG INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉM KÖRÖMVIRÁGGAL Ez a tápláló krém az alipikus bőr számára legértékesebb regeneráló anyagokat tartalmazza. Összetevőiben megtaláljuk a hársfa és körömvirág olajos és vizes alkotóelemeit is, amelyekkel a víz- és fokozottan zsírhiányos bőrt táplálja. Főbb összetevők: hársfavirág, körömvirág, kukoricaolaj, ricinusolaj, karitévaj, tokoferol, aszkorbil-palmitát, növényi glicerin. 50 ml és 100 ml SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉM A krémmel növelhetjük az epidermális sejtek életképességét, élénkíthetjük a sejtmegújulást, ezzel is hatékonyabbá téve a bőr regenerációját, megújulását. A vitaminokban gazdag, olajjal dúsított krém az alipikus bőr csodaszere. Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, szőlőmagolaj, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, természetes illóolaj, természetes flavonoid és C-vitamin. 50 és 100 ml 50 ml CSICSÓKÁS INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉM A kínzóan száraz, hámló alipikus bőr ápolására fejlesztettük ki. A csicsóka inulintartalma által javítja a bőr vízmegkötő képességét és segíti regenerálódását. A kalendula nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt. Ajánljuk a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is. Főbb összetevők: csicsóka, bodzabogyó, körömvirág, kukoricaolaj, karitévaj, tokoferol, aszkorbil-palmitát.

49 SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK A szem környéke különleges gondoskodást igényel, hiszen itt a bőr vékonyabb, mint az arc egyéb részein, igénybevétele jóval nagyobb. A szemkörnyéki izmok finom rezdülései nem kímélik e viszonylag védtelen bőrfelületet, így a ráncok itt jelennek meg a legkorábban.

50 SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK Ha időben elkezdjük a megfelelő szemkörnyéki kozmetikumok használatát, kitolhatjuk az öregedés jeleinek kialakulását. Az Ilcsi szemránckrémek összetételüknek köszönhetően feltöltik, kisimítják és táplálják a szem körüli érzékeny bőrt. A SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN A SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK OTTHONI HASZNÁLATA 529 Vitaminfeltöltő Antioxidáns Rugalmasító SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK Használjuk őket ránckezeléseknél, masszázshoz. Kiváló ráncsimító termékek delejezéshez, regeneráló kezelésekhez, tápláló pakolásként Vénusz-maszk alá lefóliázva. Ha szükséges, dúsítsuk a krémeket olajokkal. Használjuk a kezelés, tisztítás után a szemkörnyék átkrémezésére. Használjuk naponta kétszer, nappal és éjszaka. Finom mozdulatokkal vigyük fel a szem köré, hagyjuk felszívódni. Alipikus bőrtípus esetén használjuk nappali és éjszakai krémként arcra és dekoltázsra. FLAVONOID EXTRA SZEMRÁNCKRÉM Fáradt, sápadt, felszíni és mélyrétegi vízhiányos, valamint mérsékelt zsírhiányos szemkörnyék ápolására ajánlott. A flavonoidokban gazdag szemránckrém erőteljes antioxidáns és feszesítő hatása szinte azonnal érezhető. Főbb összetevők: fekete ribizli, bodzabogyó, sárgadinnye, szezámmagolaj, szőlőmagolaj, szójaolaj, rezveratrol, alga, tokoferol, esszenciális aminosav. 30 és 100 ml SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓK Feltöltő Vitaminfeltöltő 522 Tápláló 525 Feszesítő Bőrsimító CSENGŐLINKÁS SZEMRÁNCKRÉM A Csengőlinkás Szemránckrém főként az érett bőrnél javasolt. A szemkörnyék érzékeny, laza tónusának feltöltésére, ápolására alkalmas. Főbb összetevők: csengőlinka, ricinusolaj, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, esszenciális aminosav, aszkorbil-palmitát. GÖRÖGSZÉNÁS SZEMRÁNCKRÉM A bőrmegújító, ráncfeltöltő, tápláló tulajdonságú krém kiváló a zsír- és vízhiányos bőr, a ráncosodó szemkörnyék, a hámló, laza bőrszerkezetű, petyhüdt arc, nyak, illetve dekoltázs kezelésére. Főbb összetevők: görögszéna, szőlőmagolaj, ricinusolaj, lenmagolaj, kukoricaolaj, klorofill, karitévaj, aszkorbilpalmitát, tokoferol. GÖRÖGSZÉNÁS RÁNCFELTÖLTŐ GÉL A szem körüli szarkalábakra, laza tónusú arcbőrre, felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrre ajánlott. Feltölti a laza szemhéjbőrt, regeneráló, tápláló hatású. Főbb összetevők: görögszéna, aloé lenmag, növényi glicerin, klorofill, tokoferol. ANTI-AGEING & HYALURON SZEMRÁNCKRÉM Ez az egyedülálló szemránckrém a varázslatos erejű növényeknek és a természetes hyaluronnak köszönheti bőrfiatalító, feszesítő képességét. Különleges összetétele miatt a szemkörnyék bőrét is pillanatok alatt hidratálttá és simává varázsolja. Főbb összetevők: jukka, zsurló, mályva, ginkgó, körömvirág, nátrium-hyaluronát, alga, szójaolaj, karitévaj, esszenciális aminosav, tokoferol, aszkorbil-palmitát, növényi glicerin, klorofill. 30 és 100 ml 30 és 100 ml 12 ml 30 és 100 ml

51 KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK A kéz- és lábfej bőre nagyon érzékeny, ezért különleges ápolást igényel.

52 KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK Az Ilcsi kéz- és lábápoló kozmetikumok megoldást nyújthatnak a száraz, berepedezett kéz és sarok problémájára, gyengéden ápolják az elgémberedett, fáradt lábakat, valamint a fájó visszerekre is gyógyírt nyújtanak. A KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN A KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK OTTHONI HASZNÁLATA 702 Puhító Hámépítő KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK Kiváló hatóanyagok delejezéshez vagy dunsztpakolások alá. A speciális termékek használatát lásd a termékleírásnál! Rendszeres alkalmazásukkal látványos és tartós eredményt érhetünk el, így mindennapos vagy kúraszerű használatuk ajánlott. 50 ml ICHTIOLOS PS KRÉM A cickafark, körömvirágolaj, karitévaj, aloe arborescens, eukaliptusz, licium, klematisz, vérehulló fecskefű, levendula-olaj növényi összetevőinek és az ichtiol hatásának köszönhetően puhítja a könyök, sarok, térd, talp bőrét. Megnyugtatja az irritált, viszkető bőrt és normalizálja a hámképződést, valamint a szarurendellenességeket. Főbb összetevők: aloé, eukaliptusz, licium, klematisz, vérehulló fecskefű, cickafark, körömvirágolaj, ricinusolaj, karitévaj, ichtiol, tokoferol, növényi glicerin. KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓK 701 Frissítő Rugalmasító 153 Hámoldó 708 Tápláló VADGESZTENYÉS KERINGŐ KRÉM A termék vadgesztenyét, csipkebogyót, karitévajat és borsmentaolajat is tartalmaz, melynek köszönhetően nem csak a fáradt, de a problémás, visszeres, ödémás lábat is hatékonyan frissíti. Napi használatra javasolt. Reggeli ébredés után a combtőtől a lábfejig masszírozzuk be a lábakat. Főbb összetevők: vadgesztenye, csipkebogyó, kukoricaolaj, karitévaj, borsmentaolaj, növényi glicerin, tokoferol. TEJSAVAS HÁMLASZTÓ JOGHURT KRÉM Kizárólag a test bőrének túlzott elszarusodása ellen használható, leginkább könyökre, talpra, sarokra, lábszárra, lichen pilarisra. Hámlasztó, szaruoldó tulajdonságokkal rendelkezik. Arcra használni tilos! Főbb összetevők: tejsav, kukoricaolaj, aszkorbil-palmitát, növényi glicerin, tokoferol. CSICSÓKÁS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ KRÉM A csicsókának és körömvirágnak köszönhetőn hidratálja, táplálja, nyugtatja, intenzíven regenerálja és selymesen puhává varázsolja a kínzóan száraz, berepedezésre hajlamos kéz vagy láb bőrét. Ajánljuk a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is. Főbb összetevők: csicsóka, bodzabogyó, körömvirág, ricinusolaj, kukoricacolaj, karitévaj, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát, tokoferol. 100 ml 50 ml 50 ml

53 TESTÁPOLÓK A test ugyanúgy megérdemli a kényeztetést, mint az arc. Ha a bőr száraz és érdes, könnyebben sérül és kevésbé áll ellen a külső környezeti hatásoknak.

54 TESTÁPOLÓK TESTÁPOLÓK TESTÁPOLÓK Az Ilcsi testápolókat testkezelésekhez alkalmazhatjuk, illetve zuhanyozás, fürdés után az otthoni ápolás mindennapos kellékeivé válhatnak. Könnyen és gyorsan felszívódnak, a tápláló olajokon kívül nyugtató, regeneráló növényi hatóanyagokat is tartalmaznak, így megvédik a bőrt a kiszáradástól, valamint kellemes illatot és bársonyos tapintást biztosítanak. A TESTÁPOLÓK ÁLTALÁNOS HASZNÁLATA A KOZMETIKÁBAN Használjuk testkezeléseknél, masszírozáshoz, a Fitoösztrogénes Szőlőmag Masszázsolajjal kombinálva. A kezeléseknél önállóan vagy más hatóanyagokkal dúsítva fóliázzuk le, és végezzünk delejmasszázst. A TESTÁPOLÓK OTTHONI HASZNÁLATA A testápolókat zuhanyozás, fürdés után alkalmazzuk. A testápolók eredményesebb hatása érdekében hetente egyszer radírozzuk le a test bőrét Fekete, Zöld vagy Kámforos Szappannal, illetve a Rolling Arc- és Testradírral vagy a Szőlőmagolajos Sós Masszázspeelinggel. 593 TESTÁPOLÓ FÉRFIAKNAK A citromfű, a menta és a cickafark növényi hatóanyagai révén kellemesen ápolja és nyugtatja a test bőrét. Az értékes aktív alapanyagok, az E- és F-vitamin táplálja, míg a szezám- és szójaolajtartalom puhítja és védi a bőrt. Akár a napi bőrápolás részeként is alkalmazható testápoló. Főbb összetevők: citromfű, menta, cickafark, szezámmagolaj, szójaolaj, tokoferol, F-vitamin 582 KÖVIRÓZSA TESTÁPOLÓ ALOÉVAL Az aloé kiváló nyugtató hatását egyesíti a kövirózsa regeneráló hatásával. Májfoltos, érzékeny, szeplős, érett, szolárium vagy napégette, száraz érzésű bőrre ajánlott. Főbb összetevők: kövirózsa, aloé, körömvirág, cickafark, ricinusolaj, kukoricaolaj, tokoferol, aszkorbil-palmitát, növényi glicerin, klorofill. TESTÁPOLÓK 200 ml 200 ml 580 Keringésfokozó 581 Selymesítő 589 Antioxidáns Vitaminfeltöltő 586 Intenzív tápláló VÉRPEZSDÍTŐ TESTÁPOLÓ Minden bőrtípusra, cellulit, stria kezelésére, sportoláskor bemelegítéshez ajánlott. Paprikatartalmánál fogva vérbőségfokozó és kötőszövet-erősítő hatású, így segít kidolgozni a szövetekből a lerakódásokat. Karotin-, bioflavon- és tokoferoltartalma erősíti és szépíti a bőrt. Főbb összetevők: erős paprika, sárgarépa, kukoricaolaj, karitévaj, niacin (B3-vitamin), tokoferol, természetes karotinoidok, aszkorbil-palmitát. RÓZSA TESTÁPOLÓ A rózsaszirmokból és rózsaolajból készült testápoló táplálja, regenerálja és mélyen hidratálja a laza, száraz érzésű, vízhiányos bőrt. A rózsa illata kellemes, relaxáló hatással van nemcsak a testre, de a lélekre is. Főbb összetevők: rózsaszirom, kukoricaolaj, karitévaj, tokoferol, aszkorbil-palmitát. FLAVONOID EXTRA TESTÁPOLÓ A flavonoidokban gazdag, magas antioxidáns hatású testápoló mindennapos használata regenerálja a fáradt, stressztől megviselt bőrt. Használatával a bőr visszanyerheti vitalitását, friss, selymes tapintásúvá válik. Főbb összetevők: sárgadinnye, bodzabogyó, fekete ribizli, szezámmagolaj, szőlőmagolaj, rezveratrol alga, természetes flavonoidok, növényi glicerin, tokoferol. SZŐLŐŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÓ TESTÁPOLÓ A natúrkozmetikai piacon is különlegesnek számító, szőlőőssejttartalmú testápoló könnyű állagának köszönhetően gyorsan felszívódik és megújítja az érett, felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrt. Főbb összetevők: szőlőőssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, szőlőmagolaj, karitévaj, növényi glicerin, aszkorbil-palmitát, tokoferol, természetes illóolaj, természetes flavonoid és C-vitamin. 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml

55 TESTÁPOLÓK TESTÁPOLÓK Feszesítő Bőrsimító 571 Antioxidáns Tápláló ANTI-AGEING & HYALURON TESTÁPOLÓ PARADICSOMOS ARC- ÉS TESTÁPOLÓ KRÉM TESTÁPOLÓK A testápoló kétféle természetes hyaluront tartalmaz a felszíni és mélyrétegi bőr ápolására. A nagyobb méretű molekulák a bőr felszínén bársonyos filmréteget képezve a bőr belsejében tartják a nedvességet és védik a külső káros hatásoktól; a kisebbek pedig a mélyebb rétegekbe is be tudnak hatolni, ahol vízmegkötő tulajdonságukat kifejtve varázsolják a bőrt selymesen puhává. Főbb összetevők: jukka, zsurló, mályva, ginkgó, körömvirág, nátrium-hyaluronát, alga, karitévaj, tokoferol, növényi glicerin, klorofill. Minden bőrtípusra ajánlott. A paradicsom rendkívül egészséges, tápanyagokban és az antioxidáns hatású likopinban gazdag. A benne levő béta karotin védi a sejteket a károsodástól. A krém kiválóan előkészíti a bőrt a nyári napozáshoz és egyben hozzájárul ahhoz, hogy nyári bőrszínünket tartósítani tudjuk. Nem tartalmaz UV-szűrőt. Főbb összetevők: paradicsom, sárgarépa, aloe, vadgesztenye, körömvirág, szezámmagolaj, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, aszkorbil-palmitát, természetes karotinoidok. TESTÁPOLÓK 200 ml 100 ml 588 Tápláló 590 Vitaminfeltöltő 570 Hűsítő 572 Tápláló CSICSÓKÁS TESTÁPOLÓ KAROTIN EXTRA TESTÁPOLÓ NAPOZÁS UTÁNI TESTÁPOLÓ GÉL PIROS-BARNA MENYECSKE SZOLÁRKRÉM A Csicsókás Testápoló a csicsóka és a kalendula bio növényi összetevőinek köszönhetően gyorsan és mélyen felszívódik, táplálja, regenerálja, nyugtatja a legszárazabb bőrt is. A hámló, berepedezett bőr vízmegkötő képességét javítja, miközben kellemes bőrérzetet biztosít. Ajánljuk a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is. Főbb összetevők: csicsóka, bodzabogyó, körömvirág, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, aszkorbilpalmitát. Minden bőrtípusra ajánlott antioxidáns, hidratáló, regeneráló, tápláló, vitalizáló hatásának köszönhetően. Jellegzetes gyümölcsös illatát a benne lévő berkenyének, sárgarépának és sárgadinnyének köszönheti. Rendszeres használatával a bőr simává és hidratálttá válik. Főbb összetevők: berkenye, sárgadinnye, sárgarépa, körömvirág, kukoricaolaj, karitévaj, növényi glicerin, tokoferol, aszkorbil-palmitát, természetes karotinoidok. Minden bőrtípust hidratál, hűsít, nyugtat és regenerál. Könnyű, géles állagának köszönhetően azonnal felszívódik, a legnagyobb nyári melegben sem hagy nyomot. és regeneráló képességének köszönhetően akár a napozás utáni kisebb leégésre is enyhülést hoz. Főbb összetevők: aloé, kövirózsa, réti útifű, körömvirág, cickafark, kukoricaolaj, növényi glicerin, klorofill, tokoferol. A paradicsomot, sárgarépát és aloét tartalmazó könnyű állagú szoláriumkrém minden bőrtípusra ajánlott. Hatására egyenletes, egészséges bőrszínt kaphatunk. Főbb összetevők: paradicsom, sárgarépa, aloé, körömvirág, szezámmagolaj, kukoricaolaj, növényi glicerin, tokoferol, aszkorbil-palmitát, levendulaolaj, borsmentaolaj, természetes karotinoidok. 200 ml 200 ml 100 ml 100 ml

56 KÜLÖNLEGESSÉGEK Hogyan kezeljük a kellemetlen aknékat, gyulladt pattanásokat? Hogyan serkenthetjük a haj növekedését, vagy hogyan szüntethetjük meg a korpásodást? Hogyan lehet még csábítóbb az ajkunk? Hogyan gyógyulhatunk meg természetes módon a hideg, meghűléses időszakban? Hogyan oldhatjuk meg az izzadásgátlást, dezodorálást a lehető legtermészetesebb módon? Többek között ezekre a kérdésekre találunk válaszokat az Ilcsi különlegességei között.

57 KÜLÖNLEGESSÉGEK KÜLÖNLEGESSÉGEK Az Ilcsi filozófiája szerint minden bőrproblémára, még a legkülönlegesebbekre is kínálunk megoldást. Speciális készítményeink az évek során már bizonyították hatékonyságukat. 850 Frissítő KÜLÖNLEGESSÉGEK 50 ml NATÚR DEO Mandarin-, citromfűolaj- és aloétartalma révén semlegesíti a nem kívánt testszagot. Gondoskodik a baktériumok elpusztításáról, miközben testünkből az izzadsággal együtt a méreganyagok is távozhatnak. Férfiak és nők részére is ajánljuk. Főbb összetevők: aloé, szaponária, cink-szulfát, természetes illóolajok, C-vitamin, tokoferol. KÜLÖNLEGESSÉGEK 800 Összehúzó Szárító 760 Lazító Tápláló Revitalizáló 820 Hámosító 738 ICHTIOLOS KORREKTOR ILLÓMÉZ GYÓGYFÜVES GYANTAOLAJ NYUGTATÓ SZÉRUM IRRITÁLT BŐRRE Összetételénél fogva a gyulladásra hajlamos, aknés bőr nyugtatására, takarására alkalmas. Használata különösen a fiatalok esetében előnyös, a pattanásokat eltakarja, a gyulladt állapotot nyugtatja, nem kenődik el, viszont vízzel lemosható. Főbb összetevők: ichtiol, növényi glicerin, cink-oxid. Az Illóméz 12 különböző illóolajból készült, tápláló, vitaminpótló, regeneráló hatású készítmény. Fürdővízbe keverve segíti a relaxálást, nyugtat és tisztítja a légutat. Főbb összetevők: méz, fenyőolaj, citromolaj, ánizsolaj, majoránnaolaj, eukaliptuszolaj, rozmaringolaj, fahéjolaj, szegfűszegolaj, kakukkfűolaj, levendulaolaj, borsmentaolaj, rózsaolaj. A cickafark és ligetszépeolaj révén nyugtatóan hat a bőrre. Gyantázás utáni használatával megelőzhető a bőr pöttyösödése. Főbb összetevők: cickafark, ligetszépeolaj, körömvirág, tokoferol, kukoricaolaj, tokoferol. Minden bőrtípusra alkalmazható., gyulladáscsökkentő, regeneráló, hámosító, viszketéscsillapító hatású. Napégette, hámló, viszkető bőrre javasolt, akár gyantázás után is. Főbb összetevők: aloé, kövirózsa, eukaliptusz, réti útifű, növényi glicerin, cink-szulfát, klorofill, tokoferol. 12 ml 100 ml 125 ml 30 ml

58 KÜLÖNLEGESSÉGEK Frissítő ml ILLÓMIX A leghatásosabban fertőtlenítő illóolajok keveréke. Fürdővízbe cseppentve frissítő, relaxáló hatású. Gőzölő, vaposon, illatlámpa, párologtató használatával pár csepp az egész szoba levegőjét tisztán, fertőzésmentesen tartja, de kellemesebbé teszi a dohányfüstös helyiségeket és autót is. Főbb összetevők: fenyőolaj, citromolaj, ánizsolaj, majoránnaolaj, eukaliptuszolaj, rozmaringolaj, fahéjolaj, szegfűszegolaj, kakukkfűolaj, levendulaolaj, borsmentaolaj, rózsaolaj. 10 ml CSÓKBALZSAM Az ajak melegétől meglágyuló, az ajkat szélkifújástól és kirepedéstől védő készítmény. Főbb összetevők: karitévaj, szőlőmagolaj, körömvirág, ricinusolaj, tokoferol, kalendulaolaj. KÜLÖNLEGESSÉGEK 750 Tápláló Vitalizáló ml HAJSERKENTŐ TONIK A nyolcféle növényt tartalmazó tonik természetes úton segíti a haj növekedését, és erősíti a szálak tartását. A gyógynövényes oldat haj- és bőrépítő, nyugtató hatású, fokozza a vérkeringést. A fejbőr rendszeres kezelésével enyhíti a kellemetlen, viszkető érzést. Száradás után jó tartást ad a hajnak. Főbb összetevők: csalán, lícium, zsurló, sarkantyúvirág, buxus, vöröshagyma, torma, levendulaolaj. 100 ml BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI BALZSAM FÉRFIAKNAK A citromfüvet, mentát, cickafarkot tartalmazó balzsam nyugtatja, hűsíti a borotválkozástól megviselt bőrt. Aktív hidratáló összetevői könnyedén felszívódnak, csökkentik a borotválkozás okozta szőrtüszőgyulladásra való hajlamot és a borotválkozás utáni bőrérzékenységet. Főbb összetevők: citromfű, menta, cickafark, pásztortáska, szezámmagolaj, szójaolaj, alkohol, cink-szulfát, tokoferol, F-vitamin, C-vitamin, probiotikum

59 SZÁMOMRA AZ ILCSI......természetes, minőségi kozmetikum, amit ma kis hazánkban szerintem mindenki ismer és legalább egyszer kipróbált. B. Zsuzsi...a jó illatú, kellemes reggeleket jelenti. K. Erika...örökség, mely a természetközpontú, józan, logikus gondolkodás hagyatéka. V. Beáta...a természet csodája, ami körülvesz minket. T. Veronika...elégedettség. Érzékeny bőröm miatt sok mindent ki kellett próbálnom, mire rátok találtam. S. Borbála...a hatékony és megbízható bőrápolás megtestesítője. S. Judit...maga a természet gyógyító ereje. F. Olívia...a természet ajándéka a bőrömnek. H. Tünde...a bizonyíték, hogy valami egyszerre lehet természetes, egyszerű és tökéletes! B. Hajnalka...a természetes szépséget jelenti. V. Judit

60 ilcsi.com Receptúra 571 Paradicsomos Arc- és Testápoló Krém

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

EGY VÁLOGATÁS MARGÓJÁRA

EGY VÁLOGATÁS MARGÓJÁRA EGY VÁLOGATÁS MARGÓJÁRA Ilcsi nénit ma is a szépségipar ikonikus alakjaként tartják számon. Kitartó és elkötelezett kozmetikusként gyökereiben forradalmasította a magyar kozmetikai ipart, de nem csak itthoni

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

2016 JúLiusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 JúLiusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 JúLiusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Ilcsi szappan akció Szappanok a kozmetikában: A kezelések előtt a bőr felpuhítására, szaruoldásra Speciális

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 októberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Halványítás a növények erejével kezelési sor 1. LÉPÉS: a bőr előkészítéséhez használjuk az Almás-citromos

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

2016 augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 augusztusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Szőrtüszőgyulladás kezelési sor Szőrtüszőgyulladás esetében a megelőzésre nagy hangsúlyt kell fektetni.

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Kozmetikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 55 15 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT

KEZELÉSI TERVEK BŐRTÍPUSOK SZERINT Korpás szeborreás bőr kezelése Tisztító hab teafaolajjal Antiszeptikus tonik Enzimes peeling Sejtlégzést Segítő Oxy Ráncfeltöltő Hyaluronsavval Ichtyolos Biogél Chlorophyll Pórusösszehúzó Biogél Light

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) *

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * gyógynövényekkel, növényi olajokkal, virágvizekkel agyagokkal, algákkal, terápiás minőségű illóolajokkal egészség és szépség kompromisszumok

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Kozmetikus Kozmetikus 2/42

Kozmetikus Kozmetikus 2/42 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

VITAMINOS SMINKLEMOSÓ TEJ arc/szem - minden bőrtípusra, tengeri kollagén kivonattal

VITAMINOS SMINKLEMOSÓ TEJ arc/szem - minden bőrtípusra, tengeri kollagén kivonattal ARCÁPOLÁS 4 TISZTÍTÁS ARCTEJ ARCTEJ TISZTÍTÓ GÉL DK1040-500 ml 3.260 Ft BS1040-500 ml 3.260 Ft BS1041-500 ml 3.960 Ft KOLLAGÉNES ARCLEMOSÓ TEJ arc/nyak/dekoltázs Jellemzői: Krémes tisztító tej, mely tökéletesen

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK AZ ÚJ T R PERFEC UE TION SOROZ ATTAL oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK 2015 Hogyan válassza ki a megfelelő bőrápolási termékeket? Az alábbi útmutató segítséget nyújt a vásárlók

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

AZ ILCSI SZÉPÍTŐ FÜVEK MÁJUSI AJÁNLATAI

AZ ILCSI SZÉPÍTŐ FÜVEK MÁJUSI AJÁNLATAI AZ ILCSI SZÉPÍTŐ FÜVEK 2019. MÁJUSI AJÁNLATAI Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! TERMÉKCSALÁD FÉRFIAKNAK ILCSI SZAKMAI NYÁRI TÁBOR - VÁRUNK A TÁBORBAN TÉGED

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2013 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90 perc,

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

*Petre László úr a BMS-Wellness.com Kft. tulajdonosaival (Bánhegyi Andor és Zsolt) rokoni kapcsolatban áll.

*Petre László úr a BMS-Wellness.com Kft. tulajdonosaival (Bánhegyi Andor és Zsolt) rokoni kapcsolatban áll. A FitoFruit márka története 1996-ban kezdõdött. Petre László* úr, a Rosa Graf európai hírû, Németországban élõ, de magyar kozmetikai vegyésze vetette fel az ötletet, hogy szívesen alkotna cégünknek egy

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

2017 FEBRUÁRI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2017 FEBRUÁRI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2017 FEBRUÁRI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! BEMUTATJUK AZ ILCSI ÚJ OKTATÓ KOZMETIKUSAIT Örömmel osztom meg veletek a nagyszerű hírt, hogy szakoktatói

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat 1. A Htv. 1. (1) bekezdés g) pontjának való megfelelést valószínűsítő dokumentumok Mellékletben: WWF támogatói levél Magyarok a Piacon támogatói levél Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület

Részletesebben

A tételsor végén található a kötelező receptlista, az ajánlott recept-gyűjtemény, illetve a kötelező rendellenesség-lista (43-51.

A tételsor végén található a kötelező receptlista, az ajánlott recept-gyűjtemény, illetve a kötelező rendellenesség-lista (43-51. 628911 lapbőrtípusok és rendellenességek Receptgyűjtemény. kozmetikában különböző bőrtípusokra használt kozmetikumok elemzése. Rendellenességek. Hám és kötőszövet eredetű, jó és z Országos Képzési Jegyzékről

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

2016 novemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 novemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 novemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KÍNZÓAN SZÁRAZ BŐR KEZELÉSI SOR A CSICSÓKA ÉRTÉKES HATÓANYAGAIVAL A csicsókás termékcsalád növényi

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság A szépség nem más, mint magabiztosság KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT KŐVÁRI JUDIT KOZMETIKUSNÁL 30/656-6563 Szépüljön kedvenc wellness központjában csúcsminőségű biotechnológiai összetevők

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

A letisztító páros: arctejek és tonikok

A letisztító páros: arctejek és tonikok A letisztító páros: arctejek és tonikok Hydra Fraicheur Hydra Confort MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 július Tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket Tisztítja a bört és eltávolítja a sminket: Hatásos

Részletesebben