1/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző"

Átírás

1 1/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a városi főépítész évi munkájáról szóló beszámolót tudomásul veszi.

2 2/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a évi Simon-Júdás napi országos kirakodóvásárról szóló beszámolót tudomásul veszi.

3 3/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a ig terjedő időszakra vonatkozóan a Sárváron minden év október hónap utolsó szombatján megrendezésre kerülő Simon-Júdás napi országos kirakodóvásár szervezésének és rendezésének koncessziós jogára a TOFI 2005 Kft. (9600 Sárvár, Mátyás Király u. 34., adószám: , képviseli: Tóvári Ervin György ügyvezető) által tett ajánlatot elfogadja, egyidejűleg felhatalmazza a polgármestert, hogy az elfogadott ajánlatnak megfelelő tartalmú, a határozat mellékletét képező szerződést aláírja. Határidő: a szerződéskötésre február 28.

4 4/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Nádasdy Ferenc Múzeum évi munkájáról szóló beszámolót, mint az intézmény éves szakmai munkájának értékelését elfogadja.

5 5/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Nádasdy Ferenc Múzeum évi munkatervét a tervezettel megegyező tartalommal jóváhagyja., Takács Zoltán múzeumigazgató

6 6/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az épített környezet alakításáról és védelméről szóló évi LXXVIII törvény a előírásainak megfelelően Sárvár város településszerkezeti tervének módosítását elfogadja az alábbiak szerint: Területhasználati változások Beépítésre szánt területek Lakóterületek Kisvárosias lakóterület: a) Közlekedési területből kisvárosias lakóterületbe kerül átsorolásra a Kodály Zoltán utca keleti vége 0,024 ha nagyságban, kedvezményezett ingatlanok: 660, 662/3; 730 hrsz. b) Központi vegyes területből kisvárosias lakóterület kerül kialakításra a Vármellék óvoda (1349 hrsz) telekhatár-rendezése során. Kertvárosias lakóterület a) Kisvárosias lakóterületből kertvárosias lakóterületbe kerül átsorolásra ~355 m2 terület a Kertekalja és Sársziget utcák által határolt tömbben, 2972/7 hrsz-ú ingatlanból. b) Zöldterületből kertvárosias lakóterületbe kerül átsorolásra a 1250 hrsz-ú ingatlan 0,13 ha nagyságban. c) Kisvárosias lakóterületből kertvárosias lakóterületbe kerül átsorolásra a Kanizsai utca felől megnyitott új kertvárosias lakóterület 1907/1-10 hrsz-on. Falusias lakóterület a) Kertes mezőgazdasági területből falusias lakóterületbe kerül átsorolásra Sárvár- Hegyközség városrészében, a Pohárszárogató utca mentén a hrsz-ú ingatlanok 0,45 ha nagyságban. Vegyes terület a) Központi vegyes területből településközpont vegyes területbe kerül átsorolásra a 5. Nagyváradi Bocskai István utca sarkán lévő 2124 hrsz-ú ingatlan. b) Kisvárosias lakóterület településközpont vegyes területbe kerül átsorolásra az 1914; 1915; 1916; 1917/1-2 hrsz-ú ingatlanok területe. A 1914; 1915; 1916; ingatlanokat érintően közlekedési területből településközpont vegyes területbe kerül átsorolásra 0,25 ha nagyságú terület.

7 c) Központi vegyes területből településközpont vegyes terület kerül kialakításra a Vármellék óvoda (1349 hrsz) telekhatár-rendezése során. Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület a) Közlekedési területből kereskedelmi, szolgáltató gazdasági területbe kerül átsorolásra a Deák Ferenc utca Kemény István utca sarkán lévő 511 és 512 hrsz ingatlanok egy része 796 m2 nagyságban. Különleges terület: a) a 0363/2 hrsz-ú - ingatlan-nyilvántartás szerint kivett ingatlan - településszerkezeti terven Eg jelű erdőterület helyett különleges intézményi terület kerül kijelölés 0,46 ha nagyságban. b) Véderdő területből különleges intézményi terület kemping céljára kerül átsorolásra a 0270/3 hrsz-ú ingatlan területe 1 ha nagyságban. c) Közlekedési területből különleges intézményi terület kemping céljára kerül átsorolásra a 0269/1 hrsz-ú ingatlan területe 0,45 ha nagyságban. Beépítésre nem szánt területek Közlekedési területek a) Településközpont vegyes területből közlekedési területbe kerül besorolásra a 93 és 94 hrsz-ú ingatlan. b) Zöldterületből közlekedési területbe kerül átsorolásra a Hunyadi és Uzsoki utca sarkán lévő 388 hrsz ingatlan részben 0,12 ha nagyságban. c) Kisvárosias és kertvárosias lakóterületből 0,23 ha nagyságú közlekedési terület kerül kijelölésre a Sársziget és Kanizsa utcai tömbben. d) Zöldterületből közlekedési területbe kerül átsorolásra a z 1484/24 hrsz-ú ingatlanból 0,08 ha nagyságú területrész a Gyöngyös-patak mentén. e) Zöldterületből közlekedési terület kerül kialakításra a 1339/10 hrsz-ú ingatlan Nádasdy iskolához kapcsolódó területrészén. f) Véderdő területből ligetes parkoló kialakítása céljából közlekedési területbe kerül átsorolásra a 0270/4 hrsz ingatlan területe. g) Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági területből közlekedési terület kerül kijelölésre és lehatárolása módosításra a Szombathelyi utca mentén kerékpárút céljára. h) Településközpont vegyes területből közlekedési terület gyalogos célú használattal kerül kijelölésre a 186 és 183 hrsz ingatlanok területén. Zöldterület a) Kisvárosias lakóterületből zöldterület kerül kialakításra az Árpád és Nádasdy utca sarokterületén 210 m2 nagyságban két sarok ingatlant érintően. Véderdő a) 0275 hrsz ingatlan területén kijelölt különleges intézményi terület kemping ha nagyságú területe véderdő területbe kerül átsorolásra.

8 b) a 0275 hrsz ingatlanon kijelölt közlekedési terület tervezett kempinghez vezető tervezett út - véderdő területbe kerül átsorolása. A terület felhasználást korlátozó tényezők A külön jogszabály alapján a Rába védőtöltése mentén méteres töltés menti sávot, a Gyöngyös műcsatorna, vizek és közcélú vízi létesítmények partvonalától számított 6 m parti sávot szabadon kell hagyni. A Deák Ferenc utca Kemény István utca sarkán lévő 511 és 512 hrsz ingatlanok közlekedési területből gazdasági területbe való sorolása során a villamos és gázvezetékek vezetékszolgalmi jogának bejegyzését gondoskodni kell. Biológiai aktivitási érték számítás A településszerkezeti terv módosítása során a biológiai aktivitási érték szinten tartását, sőt kismértékű növelését is biztosította a szerkezeti terv. A településszerkezeti terv jóváhagyandó munkarésze a TSZ-M/1; a TSZ-M/2 és a TSZ-M/3. Módosított Településszerkezeti terv módosítása című tervlapok.

9 7/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 3/2013. (II.18.) önkormányzati rendelet 16. c) pontja alapján a 0315/107 hrsz-ú 800 m2 alapterületű szántó megnevezésű ingatlant értékesítésre kijelöli. A képviselő-testület egyidejűleg Bánó Péter Sárvár, Hegyközség 4604/1 hrsz. szám alatti lakos a fenti ingatlanra vonatkozó vételi ajánlatát elfogadja azzal, hogy az ingatlanra vonatkozóan - a kérelemtől eltérően - 150,- Ft/m2, mindösszesen ,- Ft vételárat állapít meg. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az adásvétellel kapcsolatos minden további különösen a Ptk., a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló évi CXXII. törvény valamit a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló évi CXXII. törvénnyel összefüggő egyes rendelkezésekről és átmeneti szabályokról szóló évi CCXII. törvény rendelkezéseinek megfelelő - írásbeli, szóbeli jognyilatkozatot megtegyen, szerződést aláírjon.

10 8/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat 1. Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2. pontban felsorolt parlamenti és önkormányzati képviselettel is rendelkező pártok részére az ott meghatározott helyiségeket biztosítja az alábbi feltételekkel: 1.1. A helyiségek határozott időre, február 1-jétől április 30-áig bérleti jogviszony keretében bocsáthatóak a pártok rendelkezésére, feltéve, hogy a vonatkozó jogszabályi előírásokat (1993. évi LXXVIII. törvény, évi V. törvény, 2/2004.(II.8.) önkormányzati rendelet szabályait) és e határozatban foglaltakat az adott párt elfogadja A bérleti jogviszony a határozat közlését követően 15 napon belül megkötendő bérleti szerződéssel jön létre a helyiség kezelője, mint bérbeadó és az érintett párt, mint bérlő között. A korábbi bérleti jogviszony alapján a második pontban megjelölt - és jelenleg is rendeltetésszerű használatra alkalmas- helyiség birtokában lévő párt részére a helyiség külön átadásra, birtokba adásra értelemszerűen nem kerül A helyiségek kizárólag rendeltetésszerűen, az érintett párt politikai tevékenységének kifejtéséhez használhatóak A bérbeadó, a helyiségek berendezéséhez a pártok által eddig használt, a helyiségekben található bútorzatot leltár szerinti átadással biztosítja azzal, hogy a 1.2. pont második mondata értelemszerűen itt is alkalmazandó. A helyiségek bérleti díja tartalmazza a bútorhasználat díját is A helyiségek bérlete a helyiségek mellett található szociális blokk közös használatának lehetőségét is jelenti A helyiséget bérlő pártok a bérleti díjon felül - mely jelenleg Ft/m2/ év ( MSZP esetében Ft./hó, a JOBBIK M.M. estében Ft./hó, FIDESZ Magyar Polgári Szövetség esetében Ft./hó.), és havonta előre, tárgyhónap 10. napjáig esedékes - a közüzemi szolgáltatások igénybe vételéért az MSZP a Városgazdálkodás Sárvár részére, a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség és a JOBBIK M.M. Sárvár város Önkormányzata részére - átalánydíjat fizetnek, mely a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség tekintetében bruttó ( ) Ft/hó,a JOBBIK M.M. tekintetében Ft/hó, az MSZP tekintetében bruttó Ft/hó, továbbá a szolgáltató felé- a telefonhasználattal kapcsolatos költségeket is viselik. A bérleti díj, valamint az átalánydíj minden év február 1. napjától kezdődően a KSH által az előző év tekintetében meghatározott infláció mértékével emelkedik. A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség a 02. számú egyéni választókerület országgyűlési képviselője által választókerületi irodaként használt 28,62m2 alapterületű helyiség és a hozzá tartozó szociális helyiségek (12.85m2) után a képviselő mandátumának megszűnéséig bérleti díjat nem fizet A bérleti jogviszony fennállása alatt a bérlő köteles gondoskodni a helyiség rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban való tartásához szükséges karbantartásról, illetve a helyiség fenntartásáról, viseli az ezekkel kapcsolatos költségeket.

11 1.8 A bérleti jogviszony megszűnésekor a bérlő a helyiséget 30 napon belül köteles a bérbeadó számára rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban leadni, illetve a berendezési tárgyakkal leltár alapján elszámolni. 2. Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2.1. a Sárvár, Batthyány u. 29. szám alatt található ingatlan földszinti 25,44m2 alapterületű és a 28,62m2 alapterületű helyiségeit és a hozzá tartozó 12.85m2 alapterületű szociális helyiségeket (összesen m2) a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség, 2.2. a Sárvár, Batthyány u. 27. szám alatt található ingatlan földszinti 34 m2 alapterületű helyiséget az MSZP, 2.3. a Sárvár, Várkerület 17/A. szám alatt található 37,92 m2 alapterületű és 12,18 m2 alapterületű helyiségeket (összesen: 50,1 m2) a JOBBIK M.M. sárvári szervezetei részére bérbe adja az 1. pontban meghatározott feltételekkel. Felelős: helyiségek kezelői (a bérleti szerződések megkötéséért)

12 9/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal létrehozásáról szóló megállapodás 2. számú módosítását az 1. melléklet szerinti tartalommal, módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan a 2. melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja, egyidejűleg felhatalmazza a polgármestert a mellékletekkel egyező tartalmú dokumentumok aláírására.

13 10/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal 66-1/2015. okiratszámú Módosító Okiratát, továbbá a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt 66-2/2015. okiratszámú Alapító Okiratát a tervezetekkel megegyező tartalommal jóváhagyja. A képviselő-testület egyidejűleg felhatalmazza a polgármestert a Módosító Okirat, és a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okirat aláírására.

14 11/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a személyszállítási szolgáltatásokról szóló évi XLI. törvény alapján Sárvár város közigazgatási területén a helyi menetrend szerinti autóbusszal végzett személyszállítási közszolgáltatás ellátására vonatkozó, a május 1- től december 31-ig terjedő időszakra kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja.

15 12/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvári Roma Nemzetiségi Önkormányzattal kötött együttműködési megállapodást a felülvizsgálatot követően a határozat melléklete szerinti tartalommal jóváhagyja. Határidő: aláírásra azonnal Horváth Csaba, az SRNÖ elnöke

16 13/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Petőfi úti Óvoda (9600 Sárvár, Petőfi u. 21.) óvodavezetői (magasabb vezető) feladatainak ellátására. A képviselőtestület a pályázati felhívást a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja.

17 14/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat és intézményei évben benyújtott pályázatairól szóló tájékoztatót tudomásul veszi.

18 15/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 50. (8) bekezdésében foglalt feladat-és hatáskörében eljárva a Vas Megyei Kormányhivatal által 2015/2016. tanévre vonatkozóan megküldött sárvári tankerület Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskolára és a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskolára vonatkozó iskolakörzeti beosztásával egyetért, azzal, hogy földrajzi szempontokra tekintettel a Jókai M. utca és a Kassa utca kerüljenek a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola felvételi körzetébe.

ELŐTERJESZTÉS. Sárvár Településrendezési eszközeinek módosításáról

ELŐTERJESZTÉS. Sárvár Településrendezési eszközeinek módosításáról SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Sárvár Településrendezési eszközeinek módosításáról Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Sárvár Településrendezési eszközeinek módosításáról

ELŐTERJESZTÉS. Sárvár Településrendezési eszközeinek módosításáról SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Sárvár Településrendezési eszközeinek módosításáról Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. február 12-i ülésének könyvéből 16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

194/2015. /XII.17./ számú képviselő-testületi határozat

194/2015. /XII.17./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. december 17-i zárt ülésének könyvéből 194/2015. /XII.17./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvári Koncertfúvószenekar részére

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből. 226/2017. /IX.28./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből. 226/2017. /IX.28./ számú képviselő-testületi határozat 226/2017. /IX.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat 2017. I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót a szöveges értékelésben, valamint

Részletesebben

t /:gós I$ván :/ s.k.

t /:gós I$ván :/ s.k. órai kezdettel a Sitkei Művelődési Ház Klubtermében ülést tart amelyre meghivom. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március 27-én (hétfőn) 18:00 M EGHÍVÓ t /:gós I$ván :/ s.k. Sitke,

Részletesebben

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző a képviselő-testület 2015. április 23-i ülésének könyvéből 54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. évi belső ellenőrzési tevékenységről

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. út 11. I/11. Iroda/levelezési cím: 5000 Szolnok, Szántó krt. 52. II/5.

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. út 11. I/11. Iroda/levelezési cím: 5000 Szolnok, Szántó krt. 52. II/5. Kiszelovics és Társa Településtervező Kft. 5000 Szolnok, Karczag L. út 11. I/11. Iroda/levelezési cím: 5000 Szolnok, Szántó krt. 52. II/5. Sz.: 11/ 2016 KUNMADARAS NAGYKÖZSÉG HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület augusztus 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület augusztus 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvár, Sársziget utca, Batthyány utca, Kossuth tér, Rákóczi Ferenc utca szennyvízhálózatának rekonstrukciójára

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról

ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 1. változat ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról 1. Önkormányzatunk tulajdonát képező nem lakás célú helyiségek bérbeadása pályázat

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2016. január

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET a tulajdonát képező MAKÓ, SZÉCHENYI TÉR 10. SZÁM ALATTI KORONA ÜZLETI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT I. EMELET, 201-208-AS 51 m 2 ALAPTERÜLETŰ

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Ú J S Z Á S Z V Á O S P O L G Á M E S T E E 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉ 1. TEL: 5/552-022; FAX: 5/552-102 E-mail: ujszasz@pr.hu Tárgyalja: - Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság - Ügyrendi Bizottság

Részletesebben

K I V O N A T. Porpác Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Porpác Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2017.(II.14.) számú képviselő-testületi határozat Poprác Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

LENTI VÁROS EGYEZTETÉSI ANYAG TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS - PARTNERSÉGI TÁJÉKOZOTATÓ TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA KÉZILABDA CSARNOK ÉPÍTÉSE KAPCSÁN

LENTI VÁROS EGYEZTETÉSI ANYAG TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS - PARTNERSÉGI TÁJÉKOZOTATÓ TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA KÉZILABDA CSARNOK ÉPÍTÉSE KAPCSÁN LENTI VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA KÉZILABDA CSARNOK ÉPÍTÉSE KAPCSÁN EGYEZTETÉSI ANYAG TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS - PARTNERSÉGI TÁJÉKOZOTATÓ a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. (1) bekezdése

Részletesebben

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 13-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS FŐÉPÍTÉSZE 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.

SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS FŐÉPÍTÉSZE 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS FŐÉPÍTÉSZE 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. szám: 7399-5 /2008. Javaslat a településrendezési terv és a Salgótarján Megyei Jogú Város Helyi Építési Szabályzatának megállapításáról

Részletesebben

Törzsszám: FI-7/2016. A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 38. szerinti VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

Törzsszám: FI-7/2016. A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 38. szerinti VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK Debrecen, Pallag településrészt érintően a 72.sz. vrk. Mezőgazdász utca - Manninger Gusztáv utca Hanga utca - tervezett belterület határ 4.sz. főút

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 2019. január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 12/2019. (I. 31.) önkormányzati testületi határozat támogatja, hogy Pusztainé Nádházi Ibolya ellen hűtlen kezelés vétsége miatt indult

Részletesebben

Törzsszám: FI-4/2016. A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

Törzsszám: FI-4/2016. A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK a Debrecen 46. sz. vrk., Sámsoni út 100-as vasúti fővonal Lőtér utcai városi gyűjtőút által határolt területrészét érintő MÓDOSÍTÁSA Törzsszám: FI-4/2016

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Gesztenyési u. 9. sz. alatti 153/1 hrsz-ú ingatlan értékesítése Iktatószám:

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1000-1/2014/I Üi.: dr. Kurunczi Péter Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Csongrád Megyei Levéltár használati

Részletesebben

KIVONAT. jegyzőkönyvéből

KIVONAT. jegyzőkönyvéből 9600 Sán ár, Várkerület u 2. 1/2019. /11.1W számú képviselő-testületi határozat főjegyzö /rtffl Sztjarto Valena :/ Sáiwár, 2019. február 12. kötelezettségeinek 2020-2022. évi középtávú tervét a határozat

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 42/2017.(V.29.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete a polgármester hatáskörébe átruházott 2016. évi szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló beszámolót

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 10/2017.(II.13.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

ZÁMOLY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - HÉSZ JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ MEGRENDELŐ: TERVEZŐ:

ZÁMOLY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - HÉSZ JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ MEGRENDELŐ: TERVEZŐ: ZÁMOLY TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA 1 ZÁMOLY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - HÉSZ JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ MEGRENDELŐ: Zámoly Község Önkormányzata 8081 Zámoly,

Részletesebben

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 1339/2/A/9 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a N Y Í R E G Y Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2016 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet szerinti teljes eljárás keretében

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület október 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 249/2017. /X.26./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület október 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 249/2017. /X.26./ számú képviselő-testületi határozat 249/2017. /X.26./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2018. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2018. évi költségvetés

Részletesebben

2019. január 31-ei rendes ülés határozatai. 4/2018. (I. 31.) számú Képviselő-testületi határozat. 5/2018. (I. 31.) számú Képviselő-testületi határozat

2019. január 31-ei rendes ülés határozatai. 4/2018. (I. 31.) számú Képviselő-testületi határozat. 5/2018. (I. 31.) számú Képviselő-testületi határozat 2019. január 31-ei rendes ülés határozatai 4/2018. (I. 31.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére Herczeg Mariann

Részletesebben

30/2015. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

30/2015. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző a képviselő-testület 2015. március 26-i ülésének könyvéből 30/2015. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvári Gyógyfürdő Kft. 2015. évi üzleti

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

az állami főépítész hozzájárulásával Porpác község településszerkezeti tervét az alábbi

az állami főépítész hozzájárulásával Porpác község településszerkezeti tervét az alábbi ülésének jegyzőkönyvéből Porpác Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. augusztus 17-i rendkívüli KIVONAT 9600 Sárvár. Várkerület utca 2. cimzetes mjegyzö dr.szijártó Valéria:! V \ - t 1 Sárvár,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló külterület 0289 hrsz.-ú ingatlan hasznosítása

Részletesebben

Pomsár és Társai Építész Iroda Kft 1065 Budapest, Nagymező utca 25. Tel: ,

Pomsár és Társai Építész Iroda Kft 1065 Budapest, Nagymező utca 25. Tel: , BARACS KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV MÓDOSÍTÁSA HÉSZ ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV MÓDOSÍTÁSA kikötő bővítés, lakóterület bővítés, átminősítés gazdasági területté JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 2009. november egyeztetési

Részletesebben

IPOLYTÖLGYES KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV MÓDOSÍTÁS - HATÁROZAT ÉS LEÍRÁS

IPOLYTÖLGYES KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV MÓDOSÍTÁS - HATÁROZAT ÉS LEÍRÁS IPOLYTÖLGYES KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV MÓDOSÍTÁS - HATÁROZAT ÉS LEÍRÁS 2016. MÁJUS.../2016 (...) SZ. ÖNK. HATÁROZAT 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet szerinti

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK. 12/2015. (IV.17.) önkormányzati rendelete

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK. 12/2015. (IV.17.) önkormányzati rendelete MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 12/2015. (IV.17.) önkormányzati rendelete mezőgazdasági művelésre alkalmas földterületek bérbe-, használatba- és haszonbérbe adására vonatkozó eljárási

Részletesebben

127/2015. /IX.24./ számú képviselő-testületi határozat

127/2015. /IX.24./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. szeptember 24-i ülésének könyvéből 127/2015. /IX.24./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ

Részletesebben

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti egyszerűsített eljáráshoz DEBRECEN, 2018. JÚNIUS HÓ 1 2 BEREKFÜRDŐ

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 1/2017. (I. 26.) önkormányzati testületi határozat a nemzetiségek jogairól szóló 2011. évi CLXXIX. törvény 80. (2) bekezdésében foglaltak alapján, a Püspökladányi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal korábban

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 260/2010. (VIII. 18.) számú Képviselő-testületi Határozattal megválasztott

Részletesebben

Tisztelt Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság!

Tisztelt Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság! Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Előterjesztő: Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. ELŐ TERJESZTÉS A Városgazdálkodási

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 28-én meghozott határozatai. 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 28-én meghozott határozatai. 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 28-én meghozott határozatai 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat 1.) döntött a - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet közérdekből bérbe adott

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből 1. 78/2011./IV.28./ számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T 124/2018.(VIII.09.) KT 1./ Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete György Márta Ilona óvodavezető (magasabb vezető) megbízását az óvodavezető lemondása miatt 2018. szeptember 30. napjával visszavonja.

Részletesebben

K Ó K A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA

K Ó K A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA K Ó K A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA A FELSŐVÁSÁRTÉR ÚT KÖRNYEZETÉBEN ELHELYEZKEDŐ TERÜLETEKRE VONATKOZÓAN KÓKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 159/2018. (XII.13.) KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATA

Részletesebben

ABÁDSZALÓK VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA

ABÁDSZALÓK VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA Munkaszám: AszM-1/2012. Ikt. sz.: 52/2012. ABÁDSZALÓK VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA 2012. ÉVI MÓDOSÍTÁS BELTERÜLETEN A TISZA-TÓ ÖBÖL, ALSÓERDŐSOR UTCA, 871/2 HRSZ ú. UTCA ÉS JÓZSEF ATTILA

Részletesebben

SV/956-3/2016. Tisztelt Közgyűlés!

SV/956-3/2016. Tisztelt Közgyűlés! 14253942 S algó Vagyon Kft. Salgótarján SV/956-3/2016. Javaslat a Salgótarján, Kistarján u.7. sz. alatti, volt Pénzügyi- Számviteli Főiskola tornatermének ingyenes használatba adására vonatkozó szerződés

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. b) öt év feletti, illetve határozatlan időtartamú bérbeadás joga a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

POLGÁRMESTERE. b) öt év feletti, illetve határozatlan időtartamú bérbeadás joga a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Tárgy: Javaslat az Arany János Általános Iskola és a Scheiling Kft. közötti, határozatlan idejű bérleti szerződés jóváhagyására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 174/2017. (X. 30.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 174/2017. (X. 30.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 174/2017. (X. 30.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről 2. Napköziotthonos Óvoda

Részletesebben

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti egyszerűsített eljáráshoz DEBRECEN, 2018. JÚNIUS HÓ 1 2 BEREKFÜRDŐ

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 10-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 10-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 10-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének 109/2018. (X. 10.)

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. június 25. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÔTESTÜLETÉNEK 23/1995. (XII. 28.) 1 RENDELETE 2

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÔTESTÜLETÉNEK 23/1995. (XII. 28.) 1 RENDELETE 2 ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÔTESTÜLETÉNEK 23/1995. (XII. 28.) 1 RENDELETE 2 AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL, A VAGYONTÁRGYAK FELETTI TULAJDONOSI JOGOK GYAKORLÁSÁRÓL A 15/1996. (IV. 30.) 3, A 7/1998.

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-12/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 11-i rendkívüli zárt

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Petőfi út 85. (hrsz.: 923) szám alatti volt általános iskola sportpályájának ingyenes használatba adására

Javaslat a Salgótarján, Petőfi út 85. (hrsz.: 923) szám alatti volt általános iskola sportpályájának ingyenes használatba adására 14253287 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/4.121-2/2015. Javaslat a Salgótarján, Petőfi út 85. (hrsz.: 923) szám alatti volt általános iskola sportpályájának ingyenes használatba adására Tisztelt Közgyűlés!

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016.

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-216/2016. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. december 15-ei rendkívüli, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 104/2012. (IX. 26.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. szeptember 26-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete alapító okiratának módosításáról

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete alapító okiratának módosításáról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete alapító okiratának módosításáról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

GÖD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA Göd, Jávorka utcai 4 csoportos bölcsőde elhelyezése érdekében

GÖD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA Göd, Jávorka utcai 4 csoportos bölcsőde elhelyezése érdekében GÖD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA Göd, Jávorka utcai 4 csoportos bölcsőde elhelyezése érdekében 2019. február GÖD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA Göd, Jávorka utcai 4

Részletesebben

Változtatási jegyzék

Változtatási jegyzék Változtatási jegyzék Fonyód Város településrendezési eszközeinek módosításához Jsz.: 50-1947/2016 VÁLTOZTATÁSI JEGYZÉK TARTALMA: 1. Fonyódi piac és vásárcsarnok fejlesztése. 2. Lakóterület fejlesztés az

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25. napján tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25. napján tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 25. napján tartandó ülésére Tárgy: Herceghalom község Szabályozási Terv és HÉSZ, valamint TSZT módosítása a Coop Áruház

Részletesebben

K I V O N A T Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 26/2017. /XI.29./ számú képviselő-testületi határozat Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete Bögöt község településképi rendeletének előkészítésével az Archit Kft-t (9700 Szombathely, Tulipán u.

Részletesebben

SÁRVÁR. Településrendezési eszközök módosítása. Teljes eljárás. Záró szakmai véleményezési tervdokumentáció

SÁRVÁR. Településrendezési eszközök módosítása. Teljes eljárás. Záró szakmai véleményezési tervdokumentáció SÁRVÁR Településrendezési eszközök módosítása Teljes eljárás Záró szakmai véleményezési tervdokumentáció Megrendelő: Sárvár Város Önkormányzata 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tervező: AKCIÓTERV Mérnöki Iroda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

200/2014. /X.30./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/

200/2014. /X.30./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ 200/2014. /X.30./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Humán Erőforrás Bizottság elnökévé dr. Szabó Gyula elnök-helyettesévé Szabó Zoltán tagjaivá Kampel

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK:

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 1 SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 111/2014. (V. 29.) Beszámoló Szentgotthárd Város Egészségügyi 3. Koncepcióban foglaltak megvalósulásáról.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Tiszavasvári, Ady E. u. 8. sz. alatti irodák Vasvári Pál Múzeum által

Részletesebben

1. számú melléklet a 145/2017. (V. 25.) határozathoz: 1.1 Meglévő hulladékkezelő telep bővítése (1. módosítás)

1. számú melléklet a 145/2017. (V. 25.) határozathoz: 1.1 Meglévő hulladékkezelő telep bővítése (1. módosítás) 1. számú melléklet a 145/. (V. 25.) határozathoz: 1.1 Meglévő hulladékkezelő telep bővítése (1. módosítás) 1a 1b 1c 1d 1.2 Benta tsz telephely felhasználásának módosítása (2. módosítás) 2 1.3 Külső Római

Részletesebben

Törzsszám: FI-5/2016 A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYOTT MUNKARÉSZEK ZÁRADÉKOLT DOKUMENTÁCIÓ július

Törzsszám: FI-5/2016 A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYOTT MUNKARÉSZEK ZÁRADÉKOLT DOKUMENTÁCIÓ július DEBECEN MEGYEI JOGÚ VÁOS TELEPÜLÉSSZEKEZETI TEVÉNEK Debrecen, a 0205 hrsz-ú út 0200/1 hrsz-ú beépítésre nem szánt terület - 0202/56 hrsz-ú út 0201/1 hrsz-ú út - -0202/47 hrsz-ú beépítésre nem szánt terület

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselőtestületének Városfejlesztési és Környezetvédelmi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Szent Lázár Alapítvány kérelme a Békés, Petőfi u. 35. szám alatti ingatlan hasznosítására vonatkozóan Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta osztályvezető-helyettes Gazdasági Osztály Véleményező

Részletesebben

JÓVÁHAGYOTT TERVDOKUMENTÁCIÓ

JÓVÁHAGYOTT TERVDOKUMENTÁCIÓ HA TERVSTÚDIÓ Településtervezési Építészeti Tanácsadó Kft. 1116 Budapest Zsurló köz 5. ha@haterv.hu +36 30/236 3295 KARTAL TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA 8 RÉSZTERÜLETET ÉRINTŐ KIEMELT FEJLESZTÉSI

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-30/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT a pásztói hulladékgazdálkodási

Részletesebben

területfelhasználási egységekbe sorolja.

területfelhasználási egységekbe sorolja. Kisunyom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. (IX. 11.) önkormányzati rendelete a község helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 3/2000. (VI. 19.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

Békés 3736/12 helyrajzi számú. területre. Minősített többség Pénzügyi Bizottság. Döntéstől függően Tárnok Lászlóné jegyző nyílt vagy zárt ülés MŐtV.

Békés 3736/12 helyrajzi számú. területre. Minősített többség Pénzügyi Bizottság. Döntéstől függően Tárnok Lászlóné jegyző nyílt vagy zárt ülés MŐtV. Sorszám: A Prevail Co. Kft. vételi ajánlata a 1 Békés 3736/12 helyrajzi számú 1). területre Döntéshozatal módja: Véleményező bizottság: Minősített többség Pénzügyi Bizottság Tárgyalás módja: Előkészítette:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/171- /2017 Előkészítő: Melléklet: Dr. Szőke Szabolcs kérelem másolata,

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzatának. Polgármester

Dunavarsány Város Önkormányzatának. Polgármester Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Regényiné Demeter Mónika megválasztása jegyzőkönyv hitelesítőnek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Regényiné Demeter Mónika megválasztása jegyzőkönyv hitelesítőnek Községi Önkormányzat Lövő 10-1/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 66/2018.(X.24.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 67/2018.(X.24.) Regényiné Demeter Mónika megválasztása

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: /2013

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: /2013 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: 2047-16 /2013 Javaslat Salgótarján, külterületi 040 helyrajzi számú ingatlan 980 m2 területrészének

Részletesebben

I. Rész. Bevezető rendelkezések. A rendelet hatálya. Bérbeadói feladatokat teljesítő szervek

I. Rész. Bevezető rendelkezések. A rendelet hatálya. Bérbeadói feladatokat teljesítő szervek Abony Város Önkormányzat 14/2007. (IV.12) sz. rendelete az önkormányzati tulajdonban lévő nem lakás célú helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről (egységes szerkezetben a módosításáról szóló 1/2010.

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 22/2017. (II.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. február 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Igazoltan távol: Fodor Imre képviselö, Tóthné Rakusz Julianna képviselő, Szép Hajnalka képviselő.

Jegyzőkönyv. Igazoltan távol: Fodor Imre képviselö, Tóthné Rakusz Julianna képviselő, Szép Hajnalka képviselő. Jegyzőkönyv Készült: a Csévharaszt Község Önkormányzat Tárgyalótermébe 2016. július 14-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jelen vannak: Mocsáry Balázs polgármester,

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 19-én meghozott határozatai 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat 1. Eredményesnek nyilvánítja a Hitelkeret biztosítása a Panel Plusz Hitelprogram

Részletesebben