K I V O N A T a képviselő-testület augusztus 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K I V O N A T a képviselő-testület augusztus 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat"

Átírás

1 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvár, Sársziget utca, Batthyány utca, Kossuth tér, Rákóczi Ferenc utca szennyvízhálózatának rekonstrukciójára e Ft összegű, a Sárvár, Sársziget utca csapadékcsatorna fejlesztési munkának kivitelezésére e Ft összegű pótelőirányzatot biztosít, mellyel a Felújítási kiadások előirányzatát megemeli. A képviselő-testület a fejlesztések forrásaként e Ft összegben a évi költségvetésében jóváhagyott tartalékot, e Ft összegben az ÁFA visszaigénylésből származó működési többletbevételt, továbbá a Gördülő Fejlesztési Tervben az ivóvíz rendszerről e Ft szennyvízrendszerre történő átcsoportosítását jelöli meg. A képviselő-testület felkéri a t, hogy a fenti előirányzat átcsoportosításoknak megfelelően az önkormányzat évi költségvetéséről szóló rendeletének módosításáról gondoskodjon.

2 212/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete, mint a víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX. törvény (továbbiakban: Vkszt.) 1. (1) bekezdés c) pontja alapján Sárvár város közigazgatási területén a víziközmű-szolgáltatás ellátásáért felelős a S039 jelű Sárvár-Rábapaty szennyvízelvezetési és -tisztítási rendszer, V062 jelű Sárvár (Csénye) ivóvízellátó rendszer, 15 éves, 2017 és 2031 közötti évekre vonatkozó gördülő fejlesztési tervének jelen határozat melléklete szerinti módosítását a Vkszt a alapján jóváhagyja, tudomásul veszi azzal, hogy a képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a gördülő fejlesztési terv véglegesítése érdekében a Vasivíz Zrt.-vel a még szükséges egyeztetéseket lefolytassa, a szükséges jognyilatkozatokat megtegye. A képviselő-testület felkéri a Vasivíz Zrt.-t, hogy a módosított gördülő fejlesztési terveket a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz (továbbiakban: Hivatal) nyújtsa be jóváhagyásra, valamint felhatalmazza a polgármestert, hogy a Hivatal eljárásához szükséges, valamennyi további szükséges írásos és szóbeli jognyilatkozatot, intézkedést megtegyen. A képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a gördülő fejlesztési tervek évi felújítási, pótlási tervrészleteiben jóváhagyott munkálatok költségeinek Sárvár Város Önkormányzatát terhelő fedezetét az önkormányzat a évi költségvetésében biztosítja.

3 213/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete, mint a víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX. törvény (továbbiakban: Vkszt.) 1. (1) bekezdés c) pontja alapján Sárvár város közigazgatási területén a víziközmű-szolgáltatás ellátásáért felelős a S039 jelű Sárvár-Rábapaty szennyvízelvezetési és -tisztítási rendszer, V062 jelű Sárvár (Csénye) ivóvízellátó rendszer, V061 jelű Sárvár-Lánkapuszta ivóvízellátó rendszer, V060 jelű Jákfa (Jákfa, Sárvár-Rábasömjén, Rábapaty) ivóvízellátó rendszer 15 éves, 2018 és 2032 közötti évekre vonatkozó gördülő fejlesztési tervét a Vkszt a alapján jóváhagyja, tudomásul veszi. A képviselő-testület felkéri a Vasivíz Zrt.-t, hogy a gördülő fejlesztési terveket Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz (továbbiakban: Hivatal) nyújtsa be jóváhagyásra, valamint felhatalmazza a polgármestert, hogy a Hivatal eljárásához szükséges, valamennyi további szükséges írásos és szóbeli jognyilatkozatot, intézkedést megtegyen. A képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a gördülő fejlesztési tervek évi tervrészleteiben jóváhagyott munkálatok költségeinek Sárvár Város Önkormányzatát terhelő fedezetét az Önkormányzat a évi költségvetésében biztosítja.

4 214/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete elhatározza a Sárvár Város Önkormányzata és a TOFI Kft. között február 6-án kelt a évi Simon-Júdás napi országos vásár szervezésére szóló koncessziós szerződés jelen határozat mellékletét képező szerződés tervezet szerinti módosítását. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a koncessziós szerződés módosításával kapcsolatban minden további, szükséges szóbeli, írásos nyilatkozatot megtegyen és a koncessziós szerződés jelen határozat mellékletei szerinti módosításának aláírására.

5 215/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete Sárvár Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítását a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja. dr. Szijártó Valéria

6 216/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés tárgyú TOP kódszámú pályázati felhívásra. A pályázat címe: A kerékpáros turizmus fejlesztése Sárváron - A pályázati konstrukció száma: TOP A tervezett projekt teljes költsége: ,- Ft - A projekt teljes költségére vonatkozó önkormányzati önrész számszerű összege: 0,- Ft - A tervezett projektnek a támogatás szempontjából elismerhető költsége (elszámolható költség): ,- Ft. - A TOP forrásból származó támogatás igényelt összege: ,- Ft. Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a pályázat konzorciumi formában történő benyújtására és minden további intézkedés, jognyilatkozat megtételére, a szükséges dokumentumok aláírására. A pályázat nyertessége esetére az önkormányzat vállalja a pályázati felhívásnak megfelelően az általa megvalósított projektelemek fenntartását és az ehhez szükséges forrásokat a mindenkori költségvetési rendeletében biztosítja. A képviselő-testület a TOP pályázat nyertessége esetén a felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről bevételi előirányzatát és ehhez kapcsolódóan a felújítások kiadási előirányzatát megemeli a pályázat keretében elnyert támogatás összegével A képviselő-testület felkéri a t, hogy az önkormányzat költségvetéséről szóló rendeletének ezen pótelőirányzattal történő módosításáról gondoskodjon.

7 217/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza Sárvár város polgármesterét, hogy a TOP számú felhívás keretében A kerékpáros turizmus fejlesztése című pályázat benyújtásához a határozat mellékletét képező konzorciumi együttműködési megállapodást az önkormányzat képviseletében aláírja és a projekt előkészítési munkálatokkal kapcsolatos teendőket elvégezze.

8 218/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat 1. Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete megállapítja, hogy a - 100/2017. (IV.27.) számú képviselő-testületi határozattal kezdeményezett - településrendezési eszközök módosítását a véleményezési eljárás során az egyes véleményezésre jogosult szervek a határozat 1. melléklete szerint véleményezték. 2. Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete - a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 39. (2) bekezdése alapján a településrendezési eszközök módosítását célzó döntésekhez beérkezett egyes véleményekhez kapcsolódó döntéseit az alábbiak szerint fogadja el. a) Az Állami Főépítész szakmai véleményét Sárvár, Alkotmány utca nyugati végén nagyvárosias lakóterület kijelölése kapcsán a minimális teleknagyság meghatározására elfogadja, a minimális teleknagyságot 5000 m2-ben határozza meg. b) Az Állami Főépítész szakmai véleményét, mely szerint a Sárvár, Ungvár utca útszabályozás felülvizsgálatánál a biológiai aktivitási értékszámítás alapján előírt fasor telepítését a szabályozási tervlapon jelölni kell, és a megvalósítását szolgáló intézkedéseket (településrendezési, azon belül beültetési kötelezés) meg kell tenni, az egyedi önkormányzati döntéseket meg kell hozni, azokat az ingatlan-nyilvántartásba be kell jegyeztetni tudomásul veszi. c) Az Állami főépítész szakmai véleményét, mely szerint a Sárvár, Esze T. u előtti szakaszán az 1487/17 hrsz-ú ingatlan területéből a kerékpárút kijelölésének törlése nem teszi indokolttá a közpark besorolás egyidejű törlését, mely egyébként megnyugtató módón biztosítaná a kertvárosias övezet megfelelő elválasztását a sportterülettől tudomásul veszi, azonban a módosítással kapcsolatosan fenntartja eredeti álláspontját mivel a sportcentrum Ny-i oldalán történő zöldfelületi jellegű kialakítás és a kertvárosi övezet hátsókertjeinek növényzettel fedetten történő megtartása a megfelelő elválasztást biztosítja a lakóövezettől. d) A Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési és Útügyi osztály szakmai álláspontját arról, hogy a Csónakázó tó körüljárhatóságának biztosíthatósága érdekében a kijelölendő közlekedési terület gépjármű közlekedésre nem alkalmas tudomásul veszi, a kijelölésre kerülő közlekedési terület gépjármű közlekedést nem fog szolgálni. 3. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a településrendezési eszközök módosítására irányuló eljárás további eljárási szakaszai (a záró szakmai véleményezési szakasz, elfogadási szakasz) lefolytatása érdekében minden további intézkedést, nyilatkozatot megtegyen.

9 219/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 8. (5) bekezdésében foglalt feladat-és hatáskörében eljárva a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ (székhely: 9600 Sárvár, Nádasdy u.26.) 39/2016./II.15/ számú határozattal kiadott Alapító Okiratát az 1. melléklet szerinti Módosító Okiratnak megfelelően módosítja, és a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ Alapító Okiratát egységes szerkezetben a 2. melléklet szerinti tartalommal adja ki. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Módosító Okiratban foglalt módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okirat aláírására.

10 220/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata csatlakozik Sárvár romániai testvérvárosa Seini (Szinérváralja) kezdeményezéséhez és kinyilvánítja szándékát a EUROPE FOR CITIZENS elnevezésű projektben való részvételhez. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az ezzel kapcsolatos dokumentumok aláírására., illetve folyamatosan

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

KIVONAT. jegyzőkönyvéből

KIVONAT. jegyzőkönyvéből 37/2016. /IX.23./ számú képviselő-testületi határozat Sán ár, 2016. szeptember 23. gazdálkodásáról szóló beszámolót a szöveges értékelésben, valamint az l-s. mellékletekben Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 10/2017.(II.13.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc 2/A MEGHÍVÓ

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc 2/A MEGHÍVÓ BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u 2/A MEGHÍVÓ Bögöt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember 4-én (hétfőn) 10:00 órai kezdettel a Bögöt Község Önkormányzata

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 13-i soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 13-i soron kívüli ülésének jegyzőkönyvéből 53/2016. (V. 13.) önkormányzati testületi határozat, mint a tárgyi ingatlan tulajdonosa a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. -a, valamint az önkormányzat vagyonáról,

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL CÍMZETES FŐJEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2.

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL CÍMZETES FŐJEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. - A SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL CÍMZETES FŐJEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. KIVONAT a képviselő-testület 2018. Január 2-aj ülésének jegyzőkönyvéből 1/2018. JI.2J számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

K I V O N A T Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 26/2017. /XI.29./ számú képviselő-testületi határozat Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete Bögöt község településképi rendeletének előkészítésével az Archit Kft-t (9700 Szombathely, Tulipán u.

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY szeptember 4. VIII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY szeptember 4. VIII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2017. szeptember 4. VIII. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2017. augusztus 31-én megtartott munkaterv

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XVIII. évfolyam 13. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2017. SZEPTEMBER 29. A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI ZMJVK 181/2017. (IX.27.) sz. hat. A településrendezési eszköz módosítását megelőző

Részletesebben

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző a képviselő-testület 2015. április 23-i ülésének könyvéből 54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. évi belső ellenőrzési tevékenységről

Részletesebben

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. február 12-i ülésének könyvéből 16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 13-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből. 226/2017. /IX.28./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből. 226/2017. /IX.28./ számú képviselő-testületi határozat 226/2017. /IX.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat 2017. I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót a szöveges értékelésben, valamint

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester 1. Gencsapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Gencsapáti Apponyi Albert Általános Iskola energetikai felújítása közbeszerzési eljárása keretében, a bontási jegyzőkönyv alapján megállapította,

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 42/2017.(V.29.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete a polgármester hatáskörébe átruházott 2016. évi szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló beszámolót

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 130/2015. (X.01.) Önkormányzati számu határozata:

Részletesebben

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-7/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám:

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 8-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 8-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 17303-1/2016. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület október 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 249/2017. /X.26./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület október 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 249/2017. /X.26./ számú képviselő-testületi határozat 249/2017. /X.26./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2018. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2018. évi költségvetés

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VII. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VII. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2016. március 31. VII. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. március 30-án megtartott munkaterv

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XIV. évfolyam 2. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2013. FEBRUÁR 12. TARTALOM A KÖZGYŰLÉS RENDELETE ZMJVK 6/2013. (II.12.) ÖR. a 2012. évi költségvetésről szóló 7/2012.(II.10.)

Részletesebben

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT Ikt. szám: 9-3/9/2010. 1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. május

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. 8/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 6. napi tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

K I V O N A T. Porpác Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Porpác Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2017.(II.14.) számú képviselő-testületi határozat Poprác Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MEGHÍVÓ

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ SÁRVkS 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/320-230, Tel.:95/ 523-100 Sán ár, 2015. november 6. 2. Külföldi önkormányzatokkal való együttműködésről szóló megállapodás jóváhagyása. döntések

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/18/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 14-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s Bordány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének február 15-i ü l é s é r e

E l ő t e r j e s z t é s Bordány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének február 15-i ü l é s é r e E l ő t e r j e s z t é s Bordány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 2018. február 15-i ü l é s é r e Településrendezési eszközök módosítása Tisztelt Képviselő-testület A testület döntése értelmében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat hivatali helyisége

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat hivatali helyisége A KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: Krs/996-13/2019. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. július 23. napján 14:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános rendkívüli

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 118/2013. (IX. 26.) önkormányzati testületi határozat 1. a Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete 2012. évi munkájáról készült beszámolót elfogadja; 2. kötelezi továbbá az intézményvezetőt, hogy

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 103/2017. (IX. 28.) önkormányzati testületi határozat a víziközműszolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 11. -a alapján, Püspökladány 2018-2032. időszakra vonatkozó gördülő fejlesztési terv felújítási

Részletesebben

A Településszerkezeti Terv Leírása 1. melléklete jelen határozat 2. sz. melléklete szerint kiegészül.

A Településszerkezeti Terv Leírása 1. melléklete jelen határozat 2. sz. melléklete szerint kiegészül. K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 23-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 177/2015. (XII.23.) Ök.sz. határozata:

Részletesebben

KIVONAT. 2.) A módosításhoz érkezett észrevételeket a határozat melléklete alapján a tervdokumentációban át kell vezetni.

KIVONAT. 2.) A módosításhoz érkezett észrevételeket a határozat melléklete alapján a tervdokumentációban át kell vezetni. KIVONAT Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 10-én tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 108/2016. (VIII. 10.) Kth. számú határozat Tárgy: Véleményezési eljárás

Részletesebben

389/2016. (12.08.) sz. határozata

389/2016. (12.08.) sz. határozata Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 389/2016. (12.08.) sz. határozata a PÉSZ 2015. évi 12. és 2016. évi 15. sz. módosítási eljárásához kapcsolódóan a településszerkezeti terv jóváhagyásáról

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u /2017. K I V O N A T

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u /2017. K I V O N A T 132/2017. (VI.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. június 28. napján tartott -testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

2017. február 16. Képviselő-testületi ülés. Előterjesztés

2017. február 16. Képviselő-testületi ülés. Előterjesztés 2017. február 16. Képviselő-testületi ülés Előterjesztés 7. napirendi pont - Döntés a folyamatban lévő településrendezési eszközt módosító eljárásokról; Előadó: Lizákné Vajda Lívia polgármester Tisztelt

Részletesebben

120/2015. /VIII.18./ számú képviselő-testületi határozat

120/2015. /VIII.18./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. augusztus 18-i ülésének könyvéből 120/2015. /VIII.18./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás

Részletesebben

Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016.

Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016. Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 209/2016. (VII.12.) határozata megbízási szerződés megkötéséről mérnöki és műszaki ellenőri feladatok ellátására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Előadó: Morgós István polgármester. 2.! A viziközmű szolgáltatás ágazatonkénti Gördülő fejlesztési tervének jóváhagyásáról.

Előadó: Morgós István polgármester. 2.! A viziközmű szolgáltatás ágazatonkénti Gördülő fejlesztési tervének jóváhagyásáról. SITKE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9671 Sitke. Hunyadi u. 1. MEGH ÍVÓ Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. szeptember 5-én (kedd) 18:00 órai kezdettel a Sitkei Művelődési Ház Klubtermében rendkívüli

Részletesebben

193/2014. (XI.13.) számú határozat

193/2014. (XI.13.) számú határozat 2014. november 13. napján 18.30 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag Tárgy: napirend elfogadása 193/2014. (XI.13.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: A 0289 hrsz.-ú önkormányzati ingatlan övezeti besorolás

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Településszerkezeti Tervének módosítására

Javaslat Ózd Város Településszerkezeti Tervének módosítására Javaslat Ózd Város Településszerkezeti Tervének módosítására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi és Gazdasági Osztály Ózd, 2015. december 21. Előzmények: Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 2019. január 31-i soron következő z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 12/2019. (I. 31.) önkormányzati testületi határozat támogatja, hogy Pusztainé Nádházi Ibolya ellen hűtlen kezelés vétsége miatt indult

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 32/2016. (VIII. 30.) számú ÁKt határozat 33/2016. (VIII. 30.) számú ÁKt határozat

Részletesebben

(1) Az Ör. 1.sz. melléklete MAKÓ SZABÁLYOZÁSI TERV JELMAGYARÁZATA 2. Vonalas és pontjellegű szabályozási elemek pontja kiegészül az alábbiakkal:

(1) Az Ör. 1.sz. melléklete MAKÓ SZABÁLYOZÁSI TERV JELMAGYARÁZATA 2. Vonalas és pontjellegű szabályozási elemek pontja kiegészül az alábbiakkal: MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 21/2017. (VIII.18.) önkormányzati rendelete Makó Város Önkormányzati Képviselő-testületének Makó Város Önkormányzata Helyi Építési Szabályzatáról szóló 17/2006.(VII.13.)

Részletesebben

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat 1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat Pula Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Pula Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között megkötött együttműködési

Részletesebben

Szám: 83-7/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének július 12. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 83-7/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének július 12. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 83-7/2016. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 12. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs, Kossuth

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2017 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 42. -a szerinti tárgyalásos

Részletesebben

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti egyszerűsített eljáráshoz DEBRECEN, 2018. JÚNIUS HÓ 1 2 BEREKFÜRDŐ

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 8/2015./V.29./ önkormányzati rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 8/2015./V.29./ önkormányzati rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 8/2015./V.29./ önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésről szóló 1/2015./II.12./ önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

XIX. évfolyam 7. szám

XIX. évfolyam 7. szám XIX. évfolyam 7. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2018. AUGUSZTUS 16. A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI ZMJVK 134/2018. (VIII.15.) sz. hat. ZMJVK 135/2018. (VIII.15.) sz. hat. Zalaegerszeg

Részletesebben

KIVONAT augusztus 30-án megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből

KIVONAT augusztus 30-án megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

KIVONAT Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 10-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 10-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2017. /11.10.1 Számú képviselő-testületi határozat Rögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. *-ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-302. E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 2747-1/2013. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2017 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 42/A. -a szerinti állami főépítészi

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Balatonakarattya, 2018.07.31. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya Község

Részletesebben

Szám: 103-9/2017. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 103-9/2017. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 103-9/2017. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 41/2016. (IV. 28.) önkormányzati testületi határozat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény 3:109. (2) bekezdésében foglaltak alapján a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.

Részletesebben

Csévharaszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. ( II. 21.) számú rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Csévharaszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. ( II. 21.) számú rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Csévharaszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. ( II. 21.) számú rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Csévharaszt Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2016. április 26-i ülésének határozatai 132/2016.(IV.26.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselő-testületének 2016. március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagyterme (Békés, Petőfi u. 2.) Jelen vannak: Izsó

Részletesebben

az állami főépítész hozzájárulásával Porpác község településszerkezeti tervét az alábbi

az állami főépítész hozzájárulásával Porpác község településszerkezeti tervét az alábbi ülésének jegyzőkönyvéből Porpác Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. augusztus 17-i rendkívüli KIVONAT 9600 Sárvár. Várkerület utca 2. cimzetes mjegyzö dr.szijártó Valéria:! V \ - t 1 Sárvár,

Részletesebben

1/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

1/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző 1/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a városi főépítész 2014. évi munkájáról szóló beszámolót tudomásul veszi. 2/2015. /I.22./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, BÉCSI ÚT TEL.: FAX.:

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, BÉCSI ÚT TEL.: FAX.: DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG, BÉCSI ÚT 79-81. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU ELŐTERJESZTÉS Dorog Város Képviselő-testületének 2016. december 15-i ülésére Tárgy:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 06-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 06-ai ülésének jegyzőkönyvéből: i Önkormányzat Képviselő-testületének 06-ai ülésének könyvéből: Önkormányzat Képviselő-testületének 94/ (IX.06.) Ök.sz. határozata: Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált

Részletesebben

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5.

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. Kiszelovics és Társa Településtervező Kft. 5000 Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. Sz.: 1/ 2017. BESENYSZÖG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE 1/2008. (II. 04.) számú

Részletesebben

V ö l g y z u g o l y M ű h e l y K f t. Településrendezési eszközök módosítása. Jóváhagyott anyag december

V ö l g y z u g o l y M ű h e l y K f t. Településrendezési eszközök módosítása. Jóváhagyott anyag december V ö l g y z u g o l y M ű h e l y K f t. Településrendezési eszközök módosítása Jóváhagyott anyag 2018. december PÁZMÁND TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA Megrendelő: Pázmánd község Önkormányzata

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. SZEPTEMBER 15-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. SZEPTEMBER 15-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. SZEPTEMBER 15-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 10/2014. (IX.16.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2016. (XI.28.) önkormányzati rendelete

Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2016. (XI.28.) önkormányzati rendelete Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2016. (XI.28.) önkormányzati rendelete Tapolca város helyi építési szabályzatának, és szabályozási tervének jóváhagyásáról szóló 13/2008. (VI. 02.)

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 28/2015.(X.29.) sz. önkormányzati rendelete a helyi építési szabályzatról szóló 23/2010. (VIII.26.) sz. rendelettel módosított 11/2005. (IV.14.) számú

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 4-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS:

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 24-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat Vecsés Város Hosszútávú Településfejlesztési Koncepciójának

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 3. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Hatályos 2017.02.14-től Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Bögöt község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 14-i soron kívüli z á r t ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 14-i soron kívüli z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 2018. augusztus 14-i soron kívüli z á r t ülésének jegyzőkönyvéből 68/2018. (VIII. 14.) önkormányzati testületi határozat a Segítő Kezek Szociális Szolgáltató Központ, Család és Gyermekjóléti Szolgálat

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2009. (XI.2.) R E N D E L E T E. A város-rehabilitációhoz kapcsolódó feladatok ellátásáról

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2009. (XI.2.) R E N D E L E T E. A város-rehabilitációhoz kapcsolódó feladatok ellátásáról MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2009. (XI.2.) R E N D E L E T E A város-rehabilitációhoz kapcsolódó feladatok ellátásáról Mátészalka Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

JÓVÁHAGYOTT TERVDOKUMENTÁCIÓ

JÓVÁHAGYOTT TERVDOKUMENTÁCIÓ HA TERVSTÚDIÓ Településtervezési Építészeti Tanácsadó Kft. 1116 Budapest Zsurló köz 5. ha@haterv.hu +36 30/236 3295 KARTAL TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA 8 RÉSZTERÜLETET ÉRINTŐ KIEMELT FEJLESZTÉSI

Részletesebben

PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 1. MELLÉKLETÉT KÉPEZŐ SZT-1 SZABÁLYOZÁSI TERV HIBAJAVÍTÓ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ANYAGA

PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 1. MELLÉKLETÉT KÉPEZŐ SZT-1 SZABÁLYOZÁSI TERV HIBAJAVÍTÓ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ANYAGA PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 1. MELLÉKLETÉT KÉPEZŐ SZT-1 SZABÁLYOZÁSI TERV HIBAJAVÍTÓ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ANYAGA 2016. június KÉSZÍTTETTE: PILISVÖRÖSVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

ZÁRÓ VÉLEMÉNYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ

ZÁRÓ VÉLEMÉNYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ P É C S É P T E R V S T Ú D I Ó VÁROSRENDEZÉS ÉPÍTÉSZET BELSŐÉPÍTÉSZET SZAKTANÁCSADÁS TERVEZÉS LEBONYOLÍTÁS P O G Á N Y K Ö Z S É G T E L E P Ü L É S S Z E R K E Z E T I T E R V É N E K É S H E L Y I É

Részletesebben

M E G H Í V Ó N A P I R E N D: 2. Fedezetbiztosítás önkormányzati beruházásokhoz. (Az előterjesztések hétfőn kerülnek fel a honlapra.

M E G H Í V Ó N A P I R E N D: 2. Fedezetbiztosítás önkormányzati beruházásokhoz. (Az előterjesztések hétfőn kerülnek fel a honlapra. M E G H Í V Ó Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. március 13-án /csütörtökön/ 15.30 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében /Sárvár, Várkerület 3. II.em./ rendkívüli

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 13-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A tervezett Kézilabda Munkacsarnok területének kiemelt fejlesztési

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2685/2017/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2685/2017/A JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 2685/2017/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2017. március 16. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

PILISJÁSZFALU TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA A SOMLYÓVÖLGYI LAKÓTERÜLERE,

PILISJÁSZFALU TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA A SOMLYÓVÖLGYI LAKÓTERÜLERE, PILISJÁSZFALU TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA A SOMLYÓVÖLGYI LAKÓTERÜLERE, az 594/1hrsz, 594/2hrsz, 594/3 hrsz és az 051/34 hrsz, a 08hrsz

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben