ARCLEMOSÓ TEJ ARCLEMOSÓ TEJ ALKALMAZÁSI TERÜLETO ALKALMAZÁSI TERÜLETO JELLEMZÔKO JELLEMZÔKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ARCLEMOSÓ TEJ ARCLEMOSÓ TEJ ALKALMAZÁSI TERÜLETO ALKALMAZÁSI TERÜLETO JELLEMZÔKO JELLEMZÔKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO"

Átírás

1 ARCLEMOSÓ TEJ 200 ml/500 ml Tsz: RG 801/8001 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Könnyû o/v emulzió. Ásványi olaj: NMF: Bôrbarát tenzidek: bôrpuhító hidratáló tisztító Összetevôi révén kíméletesen távolítja el a szennyezôdéseket és a sminket az arcbôrrôl. Vízben oldódik, ápolja és kényezteti a bôrt. A reggeli, illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. A kezelések során arctisztisztításhoz használjuk. Az Arclemosó Tej alkalmazása után mindig tonizáljunk! ARCLEMOSÓ TEJ 200 ml/500 ml Tsz: RG 801/8001 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Könnyû o/v emulzió. Ásványi olaj: NMF: Bôrbarát tenzidek: bôrpuhító hidratáló tisztító Összetevôi révén kíméletesen távolítja el a szennyezôdéseket és a sminket az arcbôrrôl. Vízben oldódik, ápolja és kényezteti a bôrt. A reggeli, illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. A kezelések során arctisztisztításhoz használjuk. Az Arclemosó Tej alkalmazása után mindig tonizáljunk!

2 ARCTONIK 200 ml/500 ml Tsz: RG 802/8002 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Bôrsemleges, alkoholmentes oldat. Glukóz, laktóz: hidratáló Urea: intenzív vízmegkötô Allantoin: nyugtató Tej amino sav: tisztító Eltávolítja az Arclemosó Tej maradványait és puhává teszi a bôrt, valamint elôkészíti az ápoló krémek értékes hatóanyagainak befogadására. Hidratálja a bôrt, és segít víztartalmának megôrzésében, valamint egyensúlyba hozza ph értékét. A reggeli illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. Az Arclemosó Tejjel történô arctisztítás, illetve masszírozás, pakolás alkalmazása után használjuk. ARCTONIK 200 ml/500 ml Tsz: RG 802/8002 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Bôrsemleges, alkoholmentes oldat. Glukóz, laktóz: hidratáló Urea: intenzív vízmegkötô Allantoin: nyugtató Tej amino sav: tisztító Eltávolítja az Arclemosó Tej maradványait és puhává teszi a bôrt, valamint elôkészíti az ápoló krémek értékes hatóanyagainak befogadására. Hidratálja a bôrt, és segít víztartalmának megôrzésében, valamint egyensúlyba hozza ph értékét. A reggeli illetve az esti tisztítás során körkörös mozdulatokkal felvisszük az arc és a nyak bôrére, majd nedves arctisztító koronggal vagy törlôkendôvel eltávolítjuk. Az Arclemosó Tejjel történô arctisztítás, illetve masszírozás, pakolás alkalmazása után használjuk.

3 HIDROFIL ARCTISZTÍTÓ OLAJ 100 ml/200 ml Tsz: RG 803/8003 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Vízzel lemosható bôrbarát olaj. Szója olaj: A vitamin: Bôrbarát tenzidek: Citromsav: bôrpuhító bôrtápláló tisztító tisztító, bôrpuhító Felvitele után szinte azonnal érezhetô a gyengéd kényeztetés, amit a Hidrofil Arctisztító Olaj nyújt. Kivételes tisztító hatását az elsô használat után még az olajellenes tábor is elismeri. Felvisszük az arcra és a dekoltázsra. Megnedvesített ujjakkal gyengéden bemasszírozzuk a bôrbe. A hidrofil olaj és a víz együtt emulziót képez, ezért fehér filmréteg fog megjelenni a bôrön. Ez az emulgálódási folyamat a kíméletes tisztítás alapja. Mindezek után az emulziót bô langyos vízzel eltávolítjuk. Amennyiben sminket kívánunk eltávolítani, nedves pamutkorongot itassunk át Hidrofil Arctisztító Olajjal és finom mozdulatokkal töröljük át az érintett területet. Bôrtisztítás esetén vizes kézzel felvíve az olajat könnyû emulzió képzôdik, amelyet bô langyos vízzel távolítunk el. A Thalasso kezelésekben a Tengeri Sóval keverve alakítjuk ki az arcpeelinget. HIDROFIL ARCTISZTÍTÓ OLAJ 100 ml/200 ml Tsz: RG 803/8003 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Vízzel lemosható bôrbarát olaj. Szója olaj: A vitamin: Bôrbarát tenzidek: Citromsav: bôrpuhító bôrtápláló tisztító tisztító, bôrpuhító Felvitele után szinte azonnal érezhetô a gyengéd kényeztetés, amit a Hidrofil Arctisztító Olaj nyújt. Kivételes tisztító hatását az elsô használat után még az olajellenes tábor is elismeri. Felvisszük az arcra és a dekoltázsra. Megnedvesített ujjakkal gyengéden bemasszírozzuk a bôrbe. A hidrofil olaj és a víz együtt emulziót képez, ezért fehér filmréteg fog megjelenni a bôrön. Ez az emulgálódási folyamat a kíméletes tisztítás alapja. Mindezek után az emulziót bô langyos vízzel eltávolítjuk. Amennyiben sminket kívánunk eltávolítani, nedves pamutkorongot itassunk át Hidrofil Arctisztító Olajjal és finom mozdulatokkal töröljük át az érintett területet. Bôrtisztítás esetén vizes kézzel felvíve az olajat könnyû emulzió képzôdik, amelyet bô langyos vízzel távolítunk el. A Thalasso kezelésekben a Tengeri Sóval keverve alakítjuk ki az arcpeelinget.

4 ARC PEELING ZSELÉ 100 ml/200 ml Tsz: RG 805/8005 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Szappanmentes emulzió apró mûanyag gömböcskékkel. Telítetlen zsírsavak: Urea: Bôrbarát tenzidek: tápláló, bôrpuhító intenzív vízmegkötô tisztító Használata után a bôr ragyogóan üde, egészséges és tiszta lesz. Amennyiben a rendszeres peelinget elmulasztjuk, bôrünk szürke és fakó tónusú lesz, illetve pattanások alakulhatnak ki az elzáródott pórusok miatt. Egy héten egyszer mogyorónyi nagyságú Arc Peeling Zselét felviszünk a megtisztított arcbôrre, de a szemek környékét kihagyjuk. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk az arcbôrbe, megnedvesített kozmetikai szivaccsal eltávolítjuk. A tisztítást a Arctonikkal fejezzük be. Arclemosás és tonizálás után az elhalt hámréteg eltávolítására használjuk. A szabályos kiképzésû, finom felszínû mûanyag gömböcskék nem karcolják a bôrt, ezért érzékeny bôrre is kitûnôen alkalmazható. ARC PEELING ZSELÉ 100 ml/200 ml Tsz: RG 805/8005 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Szappanmentes emulzió apró mûanyag gömböcskékkel. Telítetlen zsírsavak: Urea: Bôrbarát tenzidek: tápláló, bôrpuhító intenzív vízmegkötô tisztító Használata után a bôr ragyogóan üde, egészséges és tiszta lesz. Amennyiben a rendszeres peelinget elmulasztjuk, bôrünk szürke és fakó tónusú lesz, illetve pattanások alakulhatnak ki az elzáródott pórusok miatt. Egy héten egyszer mogyorónyi nagyságú Arc Peeling Zselét felviszünk a megtisztított arcbôrre, de a szemek környékét kihagyjuk. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk az arcbôrbe, megnedvesített kozmetikai szivaccsal eltávolítjuk. A tisztítást a Arctonikkal fejezzük be. Arclemosás és tonizálás után az elhalt hámréteg eltávolítására használjuk. A szabályos kiképzésû, finom felszínû mûanyag gömböcskék nem karcolják a bôrt, ezért érzékeny bôrre is kitûnôen alkalmazható.

5 ALEGRAMED ÉJSZAKAI KRÉM (AlegraMED Cream) Tsz: RG 316/3016 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú krém ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Javítja a hámréteg nedvességmegtartó képességét, pótolja a lipidek hiányát. Hidratálja, táplálja a bôrt, kisimítja a felszíni ráncokat, a bôrfelszín azonnal egyenletes és puha lesz. Éjszakai krémként alkalmazzuk arclemosás, tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Tipp: mogyorónyi mennyiségû krémet az ujjaink közt felmelegítünk és így könnyebben, egyenletesebben tudjuk felvinni a bôrre. A száraz bôrre való kezelésben masszázskrémként használjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmas. ALEGRAMED ÉJSZAKAI KRÉM (AlegraMED Cream) Tsz: RG 316/3016 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú krém ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Javítja a hámréteg nedvességmegtartó képességét, pótolja a lipidek hiányát. Hidratálja, táplálja a bôrt, kisimítja a felszíni ráncokat, a bôrfelszín azonnal egyenletes és puha lesz. Éjszakai krémként alkalmazzuk arclemosás, tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Tipp: mogyorónyi mennyiségû krémet az ujjaink közt felmelegítünk és így könnyebben, egyenletesebben tudjuk felvinni a bôrre. A száraz bôrre való kezelésben masszázskrémként használjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmas.

6 ALEGRAMED NAPPALI KRÉM (AlegraMED Likvid) Tsz: RG 317/3017 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú emulzió ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Hidratálja, táplálja, nyugtatja és puhítja a bôrt. Megvédi a nappali kiszáradástól, megszünteti a szárazságból eredô feszülô érzést. Nappali krémként alkalmazzuk arclemosás után, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. Krémezés után várjunk 20 percet, hogy maximálisan felszívódhasson sminkelés elôtt. A száraz bôrre való kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. ALEGRAMED NAPPALI KRÉM (AlegraMED Likvid) Tsz: RG 317/3017 Száraz, víz- és zsírhiányos, valamint nagyon száraz bôrre. Félzsíros, v/o. típusú emulzió ph 6.5 Urea: Tengeri só: E vitamin: D Pantenol: intenzív vízmegkötô képességû a sejtek vízháztartásának egyensúlyát segít beállítani, sodium, magnézium és nyomelemek bejuttatásával antioxidáns, ránctalanító Provitamin B5 tartalmú, gyulladáscsökkentô, anti-irritáns és megakadályozza a sejtek vízvesztését Hidratálja, táplálja, nyugtatja és puhítja a bôrt. Megvédi a nappali kiszáradástól, megszünteti a szárazságból eredô feszülô érzést. Nappali krémként alkalmazzuk arclemosás után, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. Krémezés után várjunk 20 percet, hogy maximálisan felszívódhasson sminkelés elôtt. A száraz bôrre való kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk.

7 AMINTAMED ARCLEMOSÓ ZSELÉ (AmintaMED Wash) 100 ml/250 ml Tsz: RG 301/3001 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Áttetszô zselé Hidrolizált kollagén: Szalicil sav: Árvácska kivonat: hidratáló hámképzést gyorsító gyulladás csökkentô Ez az zselé tökéletesen eltávolítja a bôrrôl a make-upot, a faggyút és a különbözô szennyezôdéseket a tisztátalan bôrrôl. Kíméletesen, de intenzíven tisztít. Az arc, a nyak és a dekoltázs területén használhatjuk. Az AmintaMED Zselét nedves kezünkben felhabozzuk és könnyû körkörös masszírozó mozdulatokkal átmossuk a kívánt területet, majd melegvízzel eltávolítjuk a bôrrôl. AmintaMED kezelés elsô lépéseként arctisztításhoz alkalmazzuk, az otthoni bôrápolásnál leírt módon, lemosó szivaccsal segítjük eltávolítását. A zselé alkalmazása után mindig tonizáljuk a bôrt! AMINTAMED ARCLEMOSÓ ZSELÉ (AmintaMED Wash) 100 ml/250 ml Tsz: RG 301/3001 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Áttetszô zselé Hidrolizált kollagén: Szalicil sav: Árvácska kivonat: hidratáló hámképzést gyorsító gyulladás csökkentô Ez az zselé tökéletesen eltávolítja a bôrrôl a make-upot, a faggyút és a különbözô szennyezôdéseket a tisztátalan bôrrôl. Kíméletesen, de intenzíven tisztít. Az arc, a nyak és a dekoltázs területén használhatjuk. Az AmintaMED Zselét nedves kezünkben felhabozzuk és könnyû körkörös masszírozó mozdulatokkal átmossuk a kívánt területet, majd melegvízzel eltávolítjuk a bôrrôl. AmintaMED kezelés elsô lépéseként arctisztításhoz alkalmazzuk, az otthoni bôrápolásnál leírt módon, lemosó szivaccsal segítjük eltávolítását. A zselé alkalmazása után mindig tonizáljuk a bôrt!

8 AMINTAMED TONIK (AmintaMED Tonic) 150 ml/500 ml Tsz: RG 302/3002 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. 20% alkoholtartalmú vizes oldat, ph Szalicil sav: Árvácska kivonat: Alkohol: antiszeptikus gyulladás csökkentô antiszeptikus, zsírtalanító Frissíti, fertôtleníti, zsírtalanítja a bôrt. Összehúzza a pórusokat, nyugtatja, csillapítja az esetleges gyulladást és viszketést. AmintaMED Tonikkal megnedvesített vattával az arc, a nyak és a dekoltázs bôrét finoman áttöröljük. Aknés hátbôrre is alkalmazhatjuk. A AmintaMED kezelésben az AmintaMED Zselé után, illetve az Enzimatikus Peeling alkalmazása után tonizáljuk a bôrt. Összetételének köszönhetô kiváló zsírtalanító hatását a glikolsavas akne-kúra során is kihasználjuk; alkalmazása megkönnyíti az AHA készítmények felszívódását. AMINTAMED TONIK (AmintaMED Tonic) 150 ml/500 ml Tsz: RG 302/3002 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. 20% alkoholtartalmú vizes oldat, ph Szalicil sav: Árvácska kivonat: Alkohol: antiszeptikus gyulladás csökkentô antiszeptikus, zsírtalanító Frissíti, fertôtleníti, zsírtalanítja a bôrt. Összehúzza a pórusokat, nyugtatja, csillapítja az esetleges gyulladást és viszketést. AmintaMED Tonikkal megnedvesített vattával az arc, a nyak és a dekoltázs bôrét finoman áttöröljük. Aknés hátbôrre is alkalmazhatjuk. A AmintaMED kezelésben az AmintaMED Zselé után, illetve az Enzimatikus Peeling alkalmazása után tonizáljuk a bôrt. Összetételének köszönhetô kiváló zsírtalanító hatását a glikolsavas akne-kúra során is kihasználjuk; alkalmazása megkönnyíti az AHA készítmények felszívódását.

9 AMINTAMED BALANCE LIKVID (AmintaMED Balance) Tsz: RG 303/3003 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény o/v típusú emulzió. ph Bioszacharidok: Árvácska kivonat: Panthenol: E-vitamin, C-vitamin hidratáló gyulladás csökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, gyulladásgátló, hámregeneráló Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmazható. AMINTAMED BALANCE LIKVID (AmintaMED Balance) Tsz: RG 303/3003 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény o/v típusú emulzió. ph Bioszacharidok: Árvácska kivonat: Panthenol: E-vitamin, C-vitamin hidratáló gyulladás csökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, gyulladásgátló, hámregeneráló Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk. Ultrahangos kezeléshez is kiválóan alkalmazható.

10 AMINTAMED BALZSAM KRÉM (AmintaMED Balm) Tsz: RG 304/3004 Szeborreás (zsíros pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény v/o típusú emulzió, ph 5 6. Árvácska kivonat: Citromsav: C-vitamin: E-vitamin: gyulladás csökkentô pórusösszehúzó gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló Csökkenti a faggyúmirigyek túlmûködését, a bôr zsírosodását. A baktériumok szaporodását gátolja, így az akne kialakulása ellen hat. Nyugtatja a bôrt. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelésben masszázskrémként használjuk. AmintaMED Balance Likviddel igény szerinti arányban keverhetô. A különbözô kezelések során túlszárított bôrt nélkülözhetetlen zsírkomponensekkel látja el, mégsem terheli a bôrt. AMINTAMED BALZSAM KRÉM (AmintaMED Balm) Tsz: RG 304/3004 Szeborreás (zsíros pattanásos, tágpórusú) bôrre. Zsírszegény v/o típusú emulzió, ph 5 6. Árvácska kivonat: Citromsav: C-vitamin: E-vitamin: gyulladás csökkentô pórusösszehúzó gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló Csökkenti a faggyúmirigyek túlmûködését, a bôr zsírosodását. A baktériumok szaporodását gátolja, így az akne kialakulása ellen hat. Nyugtatja a bôrt. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A AmintaMED kezelésben masszázskrémként használjuk. AmintaMED Balance Likviddel igény szerinti arányban keverhetô. A különbözô kezelések során túlszárított bôrt nélkülözhetetlen zsírkomponensekkel látja el, mégsem terheli a bôrt.

11 AMINTAMED ANTISPOT SZÉRUM (AmintaMED Anti Spot) 10 ml Tsz: RG 305 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 5.0. Alkohol: Árvácska kivonat: Szalicilsav:, összehúzó gyulladás csökkentô hámképzést gyorsító, fertôtlenítô, gyulladás csökkentô Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krém elôtt alkalmazzuk, helyspecifikusan a problémás területekre,, hámképzô hatásával segít a bôrmûködés helyreállításában és fertôtleníti a bôrt. Hidro Géllel és nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. AMINTAMED ANTISPOT SZÉRUM (AmintaMED Anti Spot) 10 ml Tsz: RG 305 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 5.0. Alkohol: Árvácska kivonat: Szalicilsav:, összehúzó gyulladás csökkentô hámképzést gyorsító, fertôtlenítô, gyulladás csökkentô Nyugtatja a gyulladt, pattanásos bôrt, összehúzza a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést. Nappali krém elôtt alkalmazzuk, helyspecifikusan a problémás területekre,, hámképzô hatásával segít a bôrmûködés helyreállításában és fertôtleníti a bôrt. Hidro Géllel és nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt is használható. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk.

12 AMINTAMED ALAPOZÓ PÚDER (AmintaMED Powder Care) 20 g Tsz: RG 306 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Lágy, enyhén színezett arcpúder. Kaolin: Aluminium sztearátok: Magnézium karbonát: púder alap púder alap szárító hatású Antibakteriális, enyhén színezett púder, kényes bôrfelületek kendôzésére a nap folyamán. Nem zárja el a pórusokat. Nappali krém, Hidro Gél, nyáron fényvédô (pl.: Suntime) után alkalmazzuk. Bôrápolás után, nem túl vastagon, finom mozdulatokkal a bôrre visszük. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez használhatjuk. AMINTAMED ALAPOZÓ PÚDER (AmintaMED Powder Care) 20 g Tsz: RG 306 Szeborreás (zsíros, pattanásos, tágpórusú) bôrre. Lágy, enyhén színezett arcpúder. Kaolin: Aluminium sztearátok: Magnézium karbonát: púder alap púder alap szárító hatású Antibakteriális, enyhén színezett púder, kényes bôrfelületek kendôzésére a nap folyamán. Nem zárja el a pórusokat. Nappali krém, Hidro Gél, nyáron fényvédô (pl.: Suntime) után alkalmazzuk. Bôrápolás után, nem túl vastagon, finom mozdulatokkal a bôrre visszük. A AmintaMED kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez használhatjuk.

13 AMINTAMED BÔRTISZTÍTÓ TAPASZ (Amintamed Pure Skin Strips) Tsz: RG ALKALMAZÁSI TERÜLETn Minden bôrtípusra, ezen belül fôleg az orrnyereg, homlok és áll területére. JELLEMZÔKn Vékony papíralapú tapasz. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKn Alkohol: UV szûrôk: Ethanol: VÁRHATÓ EREDMÉNYn zsírtalanít, antiszeptikus fényvédô oldószer A tapasz alkalmazása után a tisztátalan bôr megújul, tiszta és ragyogó lesz. Megtisztítja a bôrt az elhalt hámrétegtôl, zsírtól és kioldja a mitesszereket a pórusokból a problémás területekrôl. OTTHONI BÔRÁPOLÁSn Alaposan tisztítsuk le a kezelendô felületet és nedvesítsük fel jól vízzel. Az átlátszó fóliát a száraz kezünkkel húzzuk le. A nedves tapaszt feltesszük a bôrre. Középrôl kifelé haladva préseljük ki alóla a levegôbuborékokat percig hagyjuk szárdni. Majd az egyik szélétôl indulva óvatosan húzzuk le. Ha nagyon tapadna a bôrhöz, nedvesítsük be újra egy kicsit. Utána a megfelelô Amintamed ápolót ajánljuk.! FONTOS!n A tapaszt érzékeny területre, pattanásra, napégette vagy száraz bôrre, illetve ragasztóallergiás páciensre ne alkalmazzuk! AMINTAMED BÔRTISZTÍTÓ TAPASZ (Amintamed Pure Skin Strips) Tsz: RG ALKALMAZÁSI TERÜLETn Minden bôrtípusra, ezen belül fôleg az orrnyereg, homlok és áll területére. JELLEMZÔKn Vékony papíralapú tapasz. LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKn Alkohol: UV szûrôk: Ethanol: VÁRHATÓ EREDMÉNYn zsírtalanít, antiszeptikus fényvédô oldószer A tapasz alkalmazása után a tisztátalan bôr megújul, tiszta és ragyogó lesz. Megtisztítja a bôrt az elhalt hámrétegtôl, zsírtól és kioldja a mitesszereket a pórusokból a problémás területekrôl. OTTHONI BÔRÁPOLÁSn Alaposan tisztítsuk le a kezelendô felületet és nedvesítsük fel jól vízzel. Az átlátszó fóliát a száraz kezünkkel húzzuk le. A nedves tapaszt feltesszük a bôrre. Középrôl kifelé haladva préseljük ki alóla a levegôbuborékokat percig hagyjuk szárdni. Majd az egyik szélétôl indulva óvatosan húzzuk le. Ha nagyon tapadna a bôrhöz, nedvesítsük be újra egy kicsit. Utána a megfelelô Amintamed ápolót ajánljuk.! FONTOS!n A tapaszt érzékeny területre, pattanásra, napégette vagy száraz bôrre, illetve ragasztóallergiás páciensre ne alkalmazzuk!

14 ERBANA KRÉM (Creme Erbana) Tsz: RG 108/1008 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. A vitamin: E vitamin: Búzacsíra olaj: B6 vitamin: Panthenol: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló bôrpuhító gyulladáscsökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, bôrtápláló, puhító A vegyes bôr eltérô részeire kiegyenlítôleg hat, a zsíros részeket nem terheli, hámregeneráló és nyugtató hatású. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Az arc, a nyak és a dekoltázs területének bôrébe finom mozdulatokkal bemasszírozzuk. A Erbana kezelés során masszázskrémként alkalmazzuk. A bôr igénye szerint Erbana Likviddel megfelelô arányban keverhetô. ERBANA KRÉM (Creme Erbana) Tsz: RG 108/1008 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. A vitamin: E vitamin: Búzacsíra olaj: B6 vitamin: Panthenol: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló bôrpuhító gyulladáscsökkentô gyulladásgátló, viszketéscsillapító, bôrtápláló, puhító A vegyes bôr eltérô részeire kiegyenlítôleg hat, a zsíros részeket nem terheli, hámregeneráló és nyugtató hatású. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Az arc, a nyak és a dekoltázs területének bôrébe finom mozdulatokkal bemasszírozzuk. A Erbana kezelés során masszázskrémként alkalmazzuk. A bôr igénye szerint Erbana Likviddel megfelelô arányban keverhetô.

15 ERBANA LIKVID (Liquid Erbana) Tsz: RG 109/1009 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6.5. NMF: A vitamin: E vitamin: B6 vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hidratáló hámregeneráló gyulladáscsökkentô bôrtápláló, puhító A hámot erôteljesen hidratálja, serkenti az önregenerációt, csökkenti a gyulladást. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Erbana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez, Hidro Géllel együtt alkalmazzuk. Masszázshoz Erbana krémmel megfelelô arányban keverhetô. ERBANA LIKVID (Liquid Erbana) Tsz: RG 109/1009 Vegyes, korpás szeborreás bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6.5. NMF: A vitamin: E vitamin: B6 vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hidratáló hámregeneráló gyulladáscsökkentô bôrtápláló, puhító A hámot erôteljesen hidratálja, serkenti az önregenerációt, csökkenti a gyulladást. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Erbana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítéshez, Hidro Géllel együtt alkalmazzuk. Masszázshoz Erbana krémmel megfelelô arányban keverhetô.

16 ROSANA KRÉM (Creme Rosana) Tsz: RG 118/1018 Érzékeny bôrre. V/o típusú emulzió, ph 6.5. Kalendula olaj (körömvirág kivonata): bôrregeneráló, gyulladásgátló Bisabolol: bôrnyugtató E vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: tápláló, bôrpuhító Táplálja és puhítja a bôrt. Csökkenti a gyulladást, megnyugtatja az irritált bôrterületeket. Véd a szabad-gyökök károsító hatásától. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelésben masszázskrémként használjuk. Rosana Likviddel igény szerinti arányban keverhetô. ROSANA KRÉM (Creme Rosana) Tsz: RG 118/1018 Érzékeny bôrre. V/o típusú emulzió, ph 6.5. Kalendula olaj (körömvirág kivonata): bôrregeneráló, gyulladásgátló Bisabolol: bôrnyugtató E vitamin: Különbözô telítetlen zsírsavak: tápláló, bôrpuhító Táplálja és puhítja a bôrt. Csökkenti a gyulladást, megnyugtatja az irritált bôrterületeket. Véd a szabad-gyökök károsító hatásától. Éjszakai krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelésben masszázskrémként használjuk. Rosana Likviddel igény szerinti arányban keverhetô.

17 ROSANA LIKVID (Liquid Rosana) Tsz: RG 119/1019 Érzékeny bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. Panthenol: Allantoin: gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló, antiirritáns Megnyugtatja és regenerálja az érzékeny bôrt. Megszünteti a viszketést, csökkenti a gyulladást és az irritációt. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk. ROSANA LIKVID (Liquid Rosana) Tsz: RG 119/1019 Érzékeny bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. Panthenol: Allantoin: gyulladásgátló, viszketéscsillapító, hámregeneráló, antiirritáns Megnyugtatja és regenerálja az érzékeny bôrt. Megszünteti a viszketést, csökkenti a gyulladást és az irritációt. Nappali krémként alkalmazzuk, Hidro Géllel, nyáron fényvédôvel (pl.: Suntime) együtt. Bôrtisztítás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Rosana kezelés utolsó lépéseként, a nappali kikészítés során finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A bôr hidratációját a kollagén és elasztin tartalmú Hidro Gél elôzetes alkalmazásával fokozhatjuk.

18 EXALIA LIKVID (Liquid Exalia) Tsz: RG 124/1024 Érett, ráncosodó bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. A-vitamin: E-vitamin: Fitostimulin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló anyagcsere serkentô, vízháztartást normalizáló bôrtápláló, puhító Elôsegíti a bôr normális mûködését, serkenti az anyagcserét. Megakadályozza a ráncképzôdést, kellemes tapintásúvá teszi a bôrt. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, nyáron fényvédôvel együtt. Tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Exalia kezelés befejezô lépéseként a nappali kikészítéshez alkalmazzuk (esetleg Hidro Géllel együtt). Masszázshoz: Rosana Krémmel megfelelô arányban keverve alkalmazható. EXALIA LIKVID (Liquid Exalia) Tsz: RG 124/1024 Érett, ráncosodó bôrre. Félzsíros, o/v típusú emulzió, ph 6.5. A-vitamin: E-vitamin: Fitostimulin: Különbözô telítetlen zsírsavak: hámregeneráló anyagcsere serkentô, vízháztartást normalizáló bôrtápláló, puhító Elôsegíti a bôr normális mûködését, serkenti az anyagcserét. Megakadályozza a ráncképzôdést, kellemes tapintásúvá teszi a bôrt. Véd a szabad-gyökök károsító hatásaitól. Nappali krémként alkalmazzuk, nyáron fényvédôvel együtt. Tonizálás után finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. A Exalia kezelés befejezô lépéseként a nappali kikészítéshez alkalmazzuk (esetleg Hidro Géllel együtt). Masszázshoz: Rosana Krémmel megfelelô arányban keverve alkalmazható.

19 NAPPALI KRÉMALAPOZÓ (Tagescreme getönt) 50 ml Tsz: RG 182 Minden bôrtípusra, melynek fedést, fényvédelmet és hidratációt kell biztosítani. O/v típusú emulzió, ph 6. Különbözô telítetlen zsírsavak: UV szûrôk: Mikropigmentek: tápláló, puhító fényvédô fedô, fényvédô Az arcbôr hibáit finoman fedi, ápolt, egészséges színt kölcsönöz. Fényvédelmet biztosít és táplál. Finom mozdulatokkal az arc, a nyak és a dekoltázs bôrére felvisszük. Elôtte a szokásos Nappali Krém, Hidro Gél alkalmazható. kezelések befejezésekor, a nappali kikészítéshez alkalmazhatjuk. NAPPALI KRÉMALAPOZÓ (Tagescreme getönt) 50 ml Tsz: RG 182 Minden bôrtípusra, melynek fedést, fényvédelmet és hidratációt kell biztosítani. O/v típusú emulzió, ph 6. Különbözô telítetlen zsírsavak: UV szûrôk: Mikropigmentek: tápláló, puhító fényvédô fedô, fényvédô Az arcbôr hibáit finoman fedi, ápolt, egészséges színt kölcsönöz. Fényvédelmet biztosít és táplál. Finom mozdulatokkal az arc, a nyak és a dekoltázs bôrére felvisszük. Elôtte a szokásos Nappali Krém, Hidro Gél alkalmazható. kezelések befejezésekor, a nappali kikészítéshez alkalmazhatjuk.

20 ROSANINA CERAMID LIPOSZÓMÁS LIKVID (Rosanina Liquid) 50 ml refill/250 ml Tsz: RG 9311/9031 Érzékeny, túlérzékeny bôrre. Tartósítószer- és illatanyag-allergia esetén. O/v típusú emulzió, ceramid liposzómába zárt hatóanyagokkal. Taisoh kivonat: Jojobaolaj: Ceramid: Vanília: túlérzékenységet mérséklô, immunrendszert kontrolláló bôrpuhító, tápláló barriervédô, nedvességmegtartó nyugtató Ez a könnyû, kellemes illatú nappali krém feszessé és rugalmassá teszi a bôrt. Szabályozza a vízháztartást és az immunrendszert, tápláló, nyugtató hatású. Nappali krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után (Rosana sorozat) finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Rosanina kezelés befejezô lépéseként, valamint masszázshoz Rosana krémmel a bôr igénye szerinti arányban keverve alkalmazható. Kémiai tartósítószert, mesterséges illatanyagot és szintetikus emulgeátort nem tartalmaz. Gazdaságos, utántölthetô csomagolásban kerül forgalomba. ROSANINA CERAMID LIPOSZÓMÁS LIKVID (Rosanina Liquid) 50 ml refill/250 ml Tsz: RG 9311/9031 Érzékeny, túlérzékeny bôrre. Tartósítószer- és illatanyag-allergia esetén. O/v típusú emulzió, ceramid liposzómába zárt hatóanyagokkal. Taisoh kivonat: Jojobaolaj: Ceramid: Vanília: túlérzékenységet mérséklô, immunrendszert kontrolláló bôrpuhító, tápláló barriervédô, nedvességmegtartó nyugtató Ez a könnyû, kellemes illatú nappali krém feszessé és rugalmassá teszi a bôrt. Szabályozza a vízháztartást és az immunrendszert, tápláló, nyugtató hatású. Nappali krémként alkalmazzuk. Tisztítás és tonizálás után (Rosana sorozat) finom mozdulatokkal a bôrbe masszírozzuk. Rosanina kezelés befejezô lépéseként, valamint masszázshoz Rosana krémmel a bôr igénye szerinti arányban keverve alkalmazható. Kémiai tartósítószert, mesterséges illatanyagot és szintetikus emulgeátort nem tartalmaz. Gazdaságos, utántölthetô csomagolásban kerül forgalomba.

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY H CLEAN UP alapos bőrtisztítás CAMOMILE SENSITIVE az érzékeny bőr gyengéd és teljes körű ápolása KAROTIN a bőr regenerálása, ápolása harminc év felett MANDULA a száraz és fáradt bőr ápolása HYALURON a

Részletesebben

Kozmetikai Kézikönyv

Kozmetikai Kézikönyv Kozmetikai Kézikönyv Tama Cosmetics Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 8. 2040 Budaörs, Baross u. 169. Telefon: +36 23 428 750, Fax: +36 23 428 749 E-mail: info@tama.hu, web: www.tama.hu Tartalom ANESI

Részletesebben

PROFESSIONAL PÁRIZSI LUXUSKEZELÉSEK

PROFESSIONAL PÁRIZSI LUXUSKEZELÉSEK PROFESSIONAL PÁRIZSI LUXUSKEZELÉSEK ILSA-PRO BEAULIFT FACE - ARCKEZELÉS Létrejött a professzionális bestseller - az egyedülálló anti age kabinkezelés Isabelle Lancray, Paris bemutatja a tökéletes anti-age

Részletesebben

WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak

WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak A szépségipar legdinamikusabban fejlődő üzletágának, az anti-aging kezeléseknek részese lehet Ön is, a WELLMAXX anti-aging skin care

Részletesebben

SKEYNDOR. A bôrfiatalítás specialistája

SKEYNDOR. A bôrfiatalítás specialistája SKEYNDOR A bôrfiatalítás specialistája A bôrápolás és mindaz, ami a szépség megôrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja cégünket, a SKEYNDOR-t, melynek célja, hogy termékeivel harmonikusabbá,

Részletesebben

Írisz arcápoló termékcsalád

Írisz arcápoló termékcsalád Írisz arcápoló termékcsalád Az arc bőre természetesen friss benyomást kelt, ha a bőr működése egyensúlyban van. Amennyiben arcbőrünk zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az

Részletesebben

HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád

HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád Szépség és harmónia A milói Vénusztól Botticelli Három gráciájáig puha vonalak, csábos hajlatok formázzák meg csodálatos tökéletességgel a vonzalom

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum A legtermészetesebb natúrkozmetikum Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter-minősítéssel rendelkezik. A cég alapítója, az

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tavasz

Termékkatalógus 2015 tavasz Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tél

Termékkatalógus 2015 tél Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK A NATURA SIBERICA a világon egyedülállóan a szibériai fenyőmag olaját használja fel minden termékük alapjaként. A bázisolaj hatékonyan ötvözi a többi növényi összetevő értékes hatóanyagát,

Részletesebben

1. ALAPMŰVELETEK SZAKISMERETE

1. ALAPMŰVELETEK SZAKISMERETE 1. ALAPMŰVELETEK SZAKISMERETE ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET A vendégfogadása A vendégek fogadása, kiszolgálása, pihenésük és kikapcsolódásuk biztosítása alapkövetelmény a kozmetikában, amely egyre növekvő

Részletesebben

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL

AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AZ ALAPÍTÓK AZ ORIFLAME-RÔL AMIKOR 1967-ben megalapítottuk a vállalatot, álmodni sem mertük volna, hogy a kis stockholmi vállalkozás 2005-re egy globális, multinacionális világcéggé növi ki magát, több

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus

Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus Ahol a család és az üzlet találkozik Termékkatalógus FAMILY BUSINESS Family Business Mi is az a Family Business? A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Termékeink többségében

Részletesebben

Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel!

Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel! Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel! Platinum Természetes Kollagén Ajánlott arc, nyak, dekoltázs kezelésére. Rendszeres használata

Részletesebben

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése és diszkont áruháza 203. MediLine Üzletház Kft. 39 Budapest, Csizma u. 4. Tel.: +36--239828 w w w. m e d i l i n e. h u Gyógytermékek,

Részletesebben

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 Bőrünk folyamatos ápolást igényel. Ma már tudjuk, hogy a szép és egészséges bőr titka életmódunkban, táplálkozási szokásainkban, valamint a bőrtípusunknak

Részletesebben

Hogy a lába jól járjon

Hogy a lába jól járjon Chemische Fabrik since 1868 Németország Hogy a lába jól járjon Hogy a lába jól járjon tartalomjegyzék Gehwol készítmények Gehwol tehermentesítők 6 Száraz bőr 34 Lábujjelválasztók 11 Bőrkeményedés 36 Lábujjvédők

Részletesebben

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS 2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS Megoldás az egészséges életmód követőinek! A Bionet minden olyan ember számára megoldást nyújt, aki tudatosan törődik egészségével. Termékeinket kifejezetten Önnek hoztuk létre;

Részletesebben

ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)

ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) Módszertani útmutató (vizsgázott) szakemberek számára A Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian újszerű kezelési koncepciót az aknés bőrproblémára.

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy

Részletesebben

Szépségápoló program. Beauty Care Program. hozzáértőktől - hozzáértőknek From Professionals to Professionals

Szépségápoló program. Beauty Care Program. hozzáértőktől - hozzáértőknek From Professionals to Professionals Szépségápoló program Beauty Care Program hozzáértőktől - hozzáértőknek From Professionals to Professionals gyártja és forgalmazza: Produced and distributed by: ALVEOLA Kft. 1143 Budapest, Gizella út 28/A.

Részletesebben

KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK RECEPTJEI

KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK RECEPTJEI KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK RECEPTJEI SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOM A kozmetikai gyakorlatban a diszperz rendszereket, krémek, hatóanyagos krémek és zselékrémek formájában használjuk. Csoportosíthatjuk őket rendeltetésük,

Részletesebben

A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE

A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE A Dr. NONA International, Ltd. társaság termékismertetője Izrael A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE 2011. április 1 Tartalom: DINAMIKUS HIDRATÁLÓKRÉM...4 SZEMRÁNC BALZSAM...5 ÉJSZAKAI KRÉM...6 SOLARIS REGENERÁLÓ

Részletesebben

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN! Parányi NANO részecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban Közel 20 évet kellett várni a liposzómához fogható

Részletesebben

KOZMETIKA PATIKA Ingyenes bőrdiagnózis alapján összeállított otthoni ápolás!

KOZMETIKA PATIKA Ingyenes bőrdiagnózis alapján összeállított otthoni ápolás! Kozmetika DERMA SZÉPSÉGSZALON Kozmetikánk számára minden nő bőre épp olyan egyéni és utánozhatatlanul egyedi, mint az aláírása. Ezért szépségszalonunkban személyre szabott kezeléseket nyújtunk a vendégek

Részletesebben

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN! Parányi NANO részecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban Közel 20 évet kellett várni a liposzómához fogható

Részletesebben