RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ"

Átírás

1 RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/09/13 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Juhász Tibor, rektorhelyettes dr. Bujdosó Zoltán, rektorhelyettes Lengyel Péter, kancellár dr. Pintér Márta Zsuzsanna, BMK dékán dr. Csáfor Hajnalka, GTK dékán helyett dr. Tánczos Tamás, GTK dékánhelyettes Pénzesné Dr. Kónya Erika, TTK dékán dr. Fodor László, AVK dékán Kovácsné Dr. Nagy Emese, PK dékán dr. Varró Bernadett, JC felelős oktatási és kutatási főigazgató dr. Kelemen Judit, SCC felelős oktatási és kutatási főigazgató Állandó meghívott További meghívottak Dudás Lászlóné, alkancellár Koczka Ferenc, igazgató Tóth Péter, igazgató Kalóné Szűcs Erzsébet, igazgató Oszlánczi Krisztina, könyvtár főigazgató dr. Murányi Zoltán, Pedagógiai Központ Főigazgató dr. Váczy Kálmán Zoltán, Kutatási és Fejlesztési Központ főigazgató dr. Tresó Andrásné, belső ellenőrzési osztályvezető dr. Kőfalusi Eszter, Rektori-Kancellári Hivatal hivatalvezető; Jogi Osztály osztályvezető Harsányi Judit, PR csoport Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya, Projekt Igazgatóság igazgató Németh Judit, HR osztály Taylerné Tóth Katalin, NKK osztályvezető Légrádiné Kőházi Tímea, Gyakorlóiskola igazgató Rákosiné Dr. Jakab Éva, belső ellenőr Varga Csilla, TO osztályvezető Farkas Attila, GTK DH hivatalvezető Dr. Bognár József, Sporttudományi Intézet, intézetvezető

2 Napirendi pontok 1. Bejelentések 2. Tájékoztatás az OKTÉR indulásáról és az intézményi akkreditációról 3. A keresztféléves tájékoztatóban megjelenő hirdetések 4. Állami kitüntetésekre történő javaslatok véleményezése 5. A Gyakorlóiskola tanévkezdéssel kapcsolatos tájékoztatója 6. Könyvtártudomány mesterszak helye 7. Egyebek JEGYZŐKÖNYV Az Egyetemi Tanács a személyi ügyekben titkosan szavaz. 1. napirendi pont Bejelentések Dr. Liptai Kálmán: Köszönti az Egyetemi Tanács tagjait. Szavazatszámláló Bizottság tagjaiként kijelöli Dr. Kőfalusi Esztert illetve Pók Juditot. A javaslatot az Egyetemi Tanács tagjai egyhangúlag elfogadják. Bemutatja és köszönti Kovácsné Dr. Nagy Emesét, a Pedagógiai Kar új dékánját. Tájékoztatja az Egyetemi Tanács tagjait arról, hogy szervezés alatt áll egy kihelyezett vezetői értekezlet, melynek időpontja szeptember Az előadások témája: - 3 kihívás, amit együtt meg kell oldani Tájékoztatja a Tanács tagjait arról, hogy az Egyetemi Tanács az év második felében is havi egy alkalommal fog ülésezni. Az Intézménynek anyagi nehézségei voltak. Beszámol arról, hogy szeptember 6-án egyeztetésen vett 3 a minisztérium által kijelölt kancellárral. Ők egy előzetesen előkészített anyag alapján vizsgálták a működést. Egységek költöztetése van tervben. Ezzel kapcsolatban kérése, hogy az alábbi személyek egyeztessenek Dr. Juhász Tiborral: Dr. Murányi Zoltán Dr. Pintér Márta Zsuzsanna Kovácsné Dr. Nagy Emese Taylerné Tóth Katalin Dr. Loboczky János műszak Kérése, hogy az berendezéseket senki ne mozgassa engedélyeztetés nélkül.

3 Dr. Bognár József: án kerül megrendezésre az Egyetemi Sport napja. 4 campuson kerülnek megrendezésre rendezvények. 9:00-14:00 hallgatói, dolgozói programok lesznek. A hallgatók részvétele nagyon fontos. Pénzesné Dr. Kónya Erika: Javasolja, hogy az oktatók kísérjék le a hallgatókat a rendezvényre. Dr. Fodor László: Javasolja, hogy az oktatók kísérjék le a hallgatókat a rendezvényre. Dr. Tánczos Tamás: Véleménye szerint a kötelező testnevelés keretében tegyék kötelezővé. Kovácsné Dr. Nagy Emese: Javasolja, hogy az oktatók kísérjék le a hallgatókat a rendezvényre. Varga Csilla: Javasolja, hogy minősüljön óralátogatásnak, ha a hallgató igazolja hogy részt vett. Dr. Liptai Kálmán: Kérése, hogy a vezetők tájékoztassák a kollégákat, illetve hogy az egységvezetők tegyék lehetővé a dolgozók számára is a részvételt. 2. napirendi pont Tájékoztatás az OKTÉR rendszer indulásáról és az intézményi akkreditációról Farkas Attila: Tájékoztatja az Egyetemi Tanács tagjait arról, hogy az OKTÉR rendszer szeptemberétől kerül bevezetésre. Az I. szakasz az értékelő szakasz - szeptember 30-ig tart. A rendszerből az OMHV adatok elérhetőek. A plusz adatok felviteléhez űrlap áll rendelkezésre. Az adatlaphoz megjegyzés hozzáfűzésére van lehetőség. Az adatok feltöltésének határideje szeptember 30. Bemutatja az elektronikus felületet. Az adatlap kitöltése után az egység vezetőjének szükséges egyeztetni a kollégával. Ezt követően az értékelő lap nyomtatásra és mindkét fél által aláírásra kerül. Ezt kell eljuttatni a Humánerőforrás Központba október 7-ig. Dr. Liptai Kálmán: Az egységvezetőknek le kell ülniük a dolgozókkal az értékelés után. Kérése, hogy a rendszer esetleges hiányosságait jelezzék illetve, hogy az idő szűkössége miatt egy héttel későbbre tegyék a határidőket. Tehát az új határidők: - adatok feltöltése: október 7. - adatlapok a Humánerőforrás Központhoz történő eljuttatása: október 14. Dr. Tresó Andrásné: Kérdése, hogy a nem oktató dolgozókra is készül e hasonló értékelő rendszer. Farkas Attila: Igen, már tervezés alatt áll. Dr. Kelemen Judit: A felület amelyre az oktatók tanév kezdetekor feltölthették a tanítási programjukat és amelynek linkjét kiküldhették a hallgatóknak az ülést megelőző vasárnap még nem élt. Kérdése, hogy ez mikor lesz elérhető. Dr. Juhász Tibor: Már nyitott a rendszer. Kérése, hogy a tantárgynál jelenjen meg a tantárgyleírás linkje is. Dr. Kőfalusi Eszter: Tájékoztat az intézményi akkreditáció folyamatáról január 31-ig megtörténik a szerződéskötés. Az intézményi önértékelést április 30-ig kell elkészíteni. Más, mint a korábbi folyamat. A nyár folyamán ezzel kapcsolatban létrejött az Intézményi Akkreditációs eljárás dokumentációjának elkészítéséért felelős bizottság. A MAB-tól kapott anyagok elkezdték feldolgozni. 9 nagy témakörben szükséges önértékelés elkészíteni. Minden ponthoz egy fő felelős lett rendelve. A bizottság minden hónap utolsó csütörtökén ülésezik. A folyamat állásáról tájékoztatást fognak adni.

4 Minőségbiztosítási szempontok alapján kell végighaladni. A teljes szabályozási rendszer, folyamatszabályozás áttekintésre kerül. Megtörtént a weblap tartalmi megújítása is. 3. napirendi pont A keresztféléves tájékoztatóban megjelenő hirdetések Varga Csilla: A keresztféléves felvételi eljárásban javasolja meghirdetni a 2 és 4 féléves államilag finanszírozott tanárképzést illetve állami diszciplináris mesterképzéseket. Kérdése, hogy hirdessék-e mind diszciplináris képzéseket. A dékánok ezt jelezzék az ülést követő nap 12:00 óráig a Tanulmányi Osztály osztályvezetőjének. 4. napirendi pont Állami kitüntetésekre történő javaslatok véleményezése Dr. Kőfalusi Eszter: Ismerteti a beérkezett felterjesztéseket. A szavazatok összegyűjtése, majd a szavazatszámlálók általi megszámlálását követően a rektor ismerteti a szavazás eredményét. 5. napirendi pont A Gyakorlóiskola tanévkezdéssel kapcsolatos tájékoztatója Légrádiné Kőházi Tímea: Elmondja, hogy a Komplex Alapprogram bevezetésre került. Az első visszajelzések pozitívak. Tájékoztat arról, hogy a TISZK épületének egy részét az év elején műszaki problémákkal(beázás) küszködő Hunyadi Mátyás Általános Iskola rendelkezésére bocsájtották. Új kollégák érkeztek az Intézménybe. Problémának látja, hogy a Gyakorlóiskola jelenleg nem szerepel a Klebelsberg ösztöndíjjal kapcsolatban választható intézmények listáján. Így nem választható. Dr. Liptai Kálmán: Ennek a problémának utánajárnak. Dr. Murányi Zoltán: Sajnos a kiírásban szerepel így. 6. napirendi pont Egyebek Dr. Liptai Kálmán: Szeretne egy találkozót, amelyen részt vesznek a dékánok, Dr. Murányi Zoltán, Légrádiné Kőházi Tímea Dr. Kőfalusi Eszter: Az ülést követő hét péntekén 11:00 a Beiskolázási Bizottság ülésezik. Kérése, a karok vezetőihez, hogy küldjenek egy névsort azokról, hogy mely oktatók vesznek részt személyesen a roadshow-n.

5 Pénzesné Dr. Kónya Erika: Kérdése, hogy a Könyvtártudomány mesterszak hová kerüljön. Varga Csilla: A felvételi tájékoztatóban a hallgatók nem ott fogják keresni, ahol ténylegesen van. Dr. Liptai Kálmán: Véleménye szerint a szak oda tartozik, amelyik karon van. Dr. Pintér Márta Zsuzsanna: Véleménye szerint a könyvtártudomány MA szak a Bölcsészettudományi és Művészeti Karon lenne megfelelő helyen. Dr. Liptai Kálmán: A Történelemtudományi Intézet vezetőjével egyeztetett ezzel kapcsolatban. Ott ezzel nem értenek egyet. Dr. Tresó Andrásné: Elmondja, hogy az SAP rendszer bevezetése illetve a leltár folyamata zajlik. Beszámol a szervezeti átalakulásokról a Gazdasági Igazgatóságon A továbbiakban 6 osztály különül el: 1. Pénzügyi Osztály 2. Projektpénzügyi Osztály 3. Számviteli Osztály 4. Kontrolling Osztály 5. Beszerzési Osztály 6. Vagyongazdálkodási Osztály A Líceumban bevezetett látogatói jeggyel kapcsolatban elmondja, hogy negatív visszajelzést nem kaptak. A bevezetés óta Ft bevételt hozott. Dr. Liptai Kálmán: Tájékoztatja a tanács tagjait arról, hogy a Líceumban megnyitott a Büfé. A Leányka Bisztróban új séf kezdte meg a munkát. Tóth Péter: Kérése, hogy a bútormozgatást korlátozzák. Amennyiben szükség van rá, abban az esetben kéri a megfelelő nyomtatvány kitöltését, hogy nyomon követhető legyen a mozgás. Pénzesné Dr. Kónya Erika: Kérdése, hogy van e arra lehetőség, hogy az idegen nyelvi órákat hogyan egységesítsék. Dr. Tresó Andrásné: Javaslatokat kértek be ezzel kapcsolatban. Ezek beérkezése után egyeztetés történik Rektor úrral. Oszlánczi Krisztina: Az EISZ képviselői szeptember 25-én érkeznek az Intézménybe. Erről egy tájékoztató kerül még kiküldésre. Szabó Bálint vezetésével indul el egy együttműködés az Oktatási Hivatallal, amelyben a digitális tankönyvtár fájlanyagai esetében háttértárként működne az Egyetem repozitóriuma. Október 1-re tervezik az MTMT 2-re történő átállás. Október 1-november 1. között feltöltésre nem lesz elérhető. Dr. Juhász Tibor: Kérése, hogy a szeptember 25-i rendezvényen intézeti szinten tudományterületenként képviselje egy fő az intézeteket. Dr. Murányi Zoltán: A Varázstorony jegykiadásával kapcsolatban elmondja, hogy törvényi szabályozás van arra, hogy múzeális egységeket kiknek van lehetősége ingyenesen illetve csökkentett áron látogatni. Ezt figyelembe kell venni. Jelenleg a csillagászati múzeum minősül múzeális

6 egységnek. Így oda a jogosultaknak meg kell adni a kedvezményt. Ez nehézséget okoz, mert túl sok féle jegyet szükséges kiadniuk. Erre lenne egy szoftver amit be kell szerezni. Ezen kívül jelzi, hogy szükség lenne kártyás terminálra is. Dr. Liptai Kálmán: Ez szükséges, egyeztetnek róla. Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya: Az MTMT publikációk feltöltése rendkívül fontos. Több pályázatban is indikátor. Dr. Liptai Kálmán: Kérése, hogy a publikációkat rendszeresen töltsék fel. Erről tájékoztassák a kollégákat is. Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya: Elkészült a MODULO rendszer azon része, mely a munkaköri leírásokat gyűjti össze. Erről értesítés is kiküldésre kerül. A projekttel történő kiegészítések így egyszerűsödnek. További hozzászólás hiányában Dr. Liptai Kálmán lezárja az ülést. DÖNTÉSEK Döntés Döntés leírása: sorszáma 1. Állami kitüntetésekre történő javaslatok véleményezése Melléklet sorszáma 1. Melléklet címe AZ EMLÉKEZTETŐT KAPJÁK: MELLÉKLETEK - az Egyetemi Tanács tagjai és az állandó meghívottak Kelt: Eger, szeptember 13. Kapcsolódó napirendi pont

RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/01/18 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/31 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ

RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/10/05 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/540-1/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/02/09 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/03/08 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/03 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/543-1/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/04/06 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Ollé János, rektorhelyettes dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Fodor László, AVK dékánhelyettes

dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Ollé János, rektorhelyettes dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Fodor László, AVK dékánhelyettes RK/ 185 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/29 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/1391-17/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2018. október 17. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen

Részletesebben

RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/17 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ

RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2019/01/24 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén március 13. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén március 13. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/301-3/2019. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2019. március 13. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen van

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017. Ikt. szám: RK/951-1/2017. 189/2017. (VIII. 30.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának 2017/2018. tanév I. félévére vonatkozó munkatervének elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly

Részletesebben

dr. Korózs Tamás, költségvetési felügyelő Kassai Zita, Humánerőforrás Osztály osztályvezető

dr. Korózs Tamás, költségvetési felügyelő Kassai Zita, Humánerőforrás Osztály osztályvezető RK/ 148 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/15 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

ALUMNI SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta)

ALUMNI SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta) ALUMNI SZABÁLYZATA (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta) 2018 Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Rektori-Kancellári hivatal: Harsányi Judit Berán-Juhász Henrietta

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/106-3/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/01/19 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Dr. Pintér Ákos 2 Dr. Kéri Katalin 3 Dr.

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Dr. Pintér Ákos 2 Dr. Kéri Katalin 3 Dr. Tudományos Tanács Dr. Juhász Tibor tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes 1 Dr. Csuzdi Csaba 2 Dr. Mika János 3 Dr. Pap József 4 Dr. Schwedtner Tibor 5 Dr. Erős István 6 Dr.

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. 1. Kari aktualitások, 2. Bejelentések, különfélék JEGYZŐKÖNYV

EMLÉKEZTETŐ. 1. Kari aktualitások, 2. Bejelentések, különfélék JEGYZŐKÖNYV EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016/05/12 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ

RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/22 Ülés helyszíne Erdőtelek - Arborétum Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 319/2014. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József Tudományos Tanács tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes 1 dr. Csuzdi Csaba (TTK) 2 dr. Mika jános (TTK) 3 dr. Pap József (BTK) 4 dr. Schwedtner Tibor (BTK) 5 dr. Erős István

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 17/2018. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 3/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE 2017. Preambulum Jelen szabályzat célja, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 103. előírásának,

Részletesebben

Ülés megnevezése. Állandó meghívott

Ülés megnevezése. Állandó meghívott Ülés megnevezése EMLÉKEZTETŐ Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016.02.11. Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa az 5/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016. 85/2016. (XII. 14.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szervezteti és Működési Rend (önálló Tanszékek Intézetté alakítása) módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly Egyetem

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ JEGYZŐKÖNYV

EMLÉKEZTETŐ JEGYZŐKÖNYV EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016/05/05 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 30/2015. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. április 13-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László,

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 189/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 2017/18. tanév őszi félév

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 2017/18. tanév őszi félév Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 217/18. tanév őszi félév Az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa a 217. november 29-i ülésén elfogadta az új Oktatói, Kutatói Teljesítményértékelő Rendszert

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2319-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. augusztus 27-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE Professzorok Tanácsa 1. Dr. Tüskés Gábor 2. Dr. Budai László 3. Dr. Bessenyei József 4. Dr. Gebei Sándor 5. Dr. Rainer M. János

Részletesebben

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja 3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS 1. A szabályzat célja (1) A Magyar Nemzeti Bank, mint Támogató által (továbbiakban: MNB) az Eszterházy Károly Főiskola, mint az Eszterházy

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról

A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa Ikt. szám: RK/31-9/2016. A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról 1. A Közbeszerzési Szabályzat

Részletesebben

ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK (KARI TANÁCS )

ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK (KARI TANÁCS ) 1. Kari Felvételi Bizottság ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK (KARI TANÁCS 2018.09.26.) szavazati joggal rendelkező tanácskozási jogú tag kari HÖK Kántor Kinga kari HÖK képviselő Prof. Dr. Sáry

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 214/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

OMHV eredmények intézményi szintű összesítése, értékelése 2015/2016. tanév tavaszi félév

OMHV eredmények intézményi szintű összesítése, értékelése 2015/2016. tanév tavaszi félév OMHV eredmények intézményi szintű összesítése, értékelése 2015/2016. tanév tavaszi félév Kedves Hallgatóink! A 2015/2016. tanév tavaszi szemeszterében az előző félévekhez hasonlóan az oktatói munka hallgatói

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA. ÉVES TERV A 2009. ÉVBEN VÉGZENDŐ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL (Elfogadva a Szenátus 2009. március 4-i ülésén)

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA. ÉVES TERV A 2009. ÉVBEN VÉGZENDŐ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL (Elfogadva a Szenátus 2009. március 4-i ülésén) ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA ÉVES TERV A 2009. ÉVBEN VÉGZENDŐ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL (Elfogadva a Szenátus 2009. március 4-i ülésén) EGER, 2009 ÖSSZEÁLLÍTOTTA: az Intézményi Minőségbiztosítási

Részletesebben

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A Kari Tanács 2018. január 23-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázat véleményezése 2. Szenátusi képviselőválasztás 3. Kari ügyrend változása 4. Új szabadon választható tárgy

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. április 18-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE ÓBUDAI EGYETEM. ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS 2016. OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE III. napirend Tárgy: Személyi ügyek III.1. Javaslat vezetői pályázatok kiírására III.2. Javaslat oktatói pályázatok kiírására

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József Tudományos Tanács tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rh. dr. Ollé János 1 dr. Csuzdi Csaba (TTK) 2 dr. Mika jános (TTK) 3 dr. Pap József (BTK) 4 dr. Schwedtner Tibor (BTK) 5 dr. Erős István

Részletesebben

ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017.

ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017. ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017. Tanulmányi Bizottság szavazati rendelkező joggal oktató szavazati joggal rendelkező hallgató Csemáné dr. Váradi Erika egyetemi docens, általános és tanulmányi

Részletesebben

Tájékoztató. pályázatot benyújtó Dr. Gogolák László pályázatának véleményezése

Tájékoztató. pályázatot benyújtó Dr. Gogolák László pályázatának véleményezése Tájékoztató SZTE Mérnöki Kar Tanácsa 2017. január 24-án, 15.30 órakor megtartotta, a 2016/2017 tanév sorrendben az 5., ezen belül az 4. rendes ülését. A Tanácsülésen a 15 szavazati jogú tanácstag közül

Részletesebben

SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016.

SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016. SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016. Szent István Egyetem Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Ügyrendje 1. Általános rendelkezések (1) Az Akkreditációs és Minőségügyi

Részletesebben

A DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZERVEZETI EGYSÉGVEZETŐINEK ELÉRHETŐSÉGEI. Egység Név Beosztás Iroda Telefon

A DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZERVEZETI EGYSÉGVEZETŐINEK ELÉRHETŐSÉGEI. Egység Név Beosztás Iroda Telefon Egység Név Beosztás Iroda Telefon E-mail Dr. habil András István Rektor F-109 (25) 551-215 rektor@uniduna.hu Kancellária Kabinet Kancellár F-420 (25) 551-174 kancellaria@uniduna.hu Dr. Rajcsányi-Molnár

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 16-i ülésének jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 16-i ülésének jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2019. május 16-i ülésének jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK, Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39. sz. terem)

Részletesebben

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén.

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén. R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2015. március 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. NAPIRENDEK: 1. Javaslat a vezető testületek

Részletesebben

Tanári fogadóórák rendje. általános formátum:

Tanári fogadóórák rendje. általános formátum: osztályfőnök Tanári fogadóórák rendje általános formátum: vezeteknev.keresztnev@egaaszod.hu Kérjük, hogy a tanár bejelentkezési email-címén szíveskedjenek bejelentkezni, legkésőbb az adott fogadóóra előtt

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE 2017 Az Eszterházy Károly Egyetem vezetése a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 103. -ban foglaltak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y az ELTE PPK Kari Tanácsának 2016. április 5-i üléséről Az ülés helyszíne: Kazinczy u. 23-27. Kari Tanácsterem Az ülés időpontja: 2016. április 5. (kedd), 14:00 óra Jelen vannak: az

Részletesebben

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián.

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. október 21-én 9 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester,

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉNEK RENDJE

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉNEK RENDJE ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉNEK RENDJE (Elfogadva a Szenátus 59/2017. (V.17.) sz. határozatával) 2017. I. FEJEZET: BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1. Szabályozás célja (1) A szabályozás célja

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről Iktatószám: BMF-RH -904/2007 Kelt: 2007. május 9. H A T Á R O Z A T T Á R A Budapesti Műszaki Főiskola ának 2007. április 24-ei üléséről SZ-XIII/23/2007. határozata A Budapesti Műszaki Főiskola a egyhangúlag

Részletesebben

Személyi előterjesztések rendje a Kodolányi János Egyetemen* Elfogadva a október 17-i szenátusi ülésen

Személyi előterjesztések rendje a Kodolányi János Egyetemen* Elfogadva a október 17-i szenátusi ülésen Személyi előterjesztések rendje a Kodolányi János Egyetemen* Elfogadva a 2018. október 17-i szenátusi ülésen Határozat száma: SZE 1708/3.4/2018.(X.17.) * A Kodolányi János Főiskola 2018. augusztus 1-jétől

Részletesebben

Határozatok a SZIE Gazdasági Tanács november 22-én tartott üléséről

Határozatok a SZIE Gazdasági Tanács november 22-én tartott üléséről Határozatok a SZIE Gazdasági Tanács 2011. november 22-én tartott üléséről 1. Előterjesztés Szarvas belterület 5301 hrsz. 5540 Szarvas, Szabadság út 1-3. udvar 3. 2. Előterjesztés Szarvas belterület 5301

Részletesebben

1/2011. sz. Határozat

1/2011. sz. Határozat 1/2011. sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar szavazása az Egyetemi szintű kitüntetések odaítéléséről. A Kari Tanács az alábbi szavazati aránnyal támogatja az alábbi felterjesztéseket SEMMELWEIS EGYETEM

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. január 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Gődér Vivien, Kántor Tamás, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté,,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Az értekezlet helye: Kövy Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint Ikt.sz:52-27/2016 Jegyzőkönyv készült a 2016. év április hó 27. napján tartott véleményező nevelőtestületi értekezletéről Az értekezlet helye: konferencia terme Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai 2007. év TARTALOMJEGYZÉK 2007. január 17... 2 2007. február 14.... 5 1 Kari Tanácsának határozatai 2007. év 2007. január 17. A szavazati joggal rendelkezők

Részletesebben

BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE

BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE Patay István Általános Iskola Nyírmada BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE (ÉVES TERVEZÉS) 2017/18-AS TANÉV BELSŐ ELLENŐRZÉS ÜTEMTERVE (1. félév) Helye: Patay István Általános Iskola Nyírmada Honvéd út 36-38. Ütemezés

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR Tudományos Bizottságának Ügyrendje (Jelen ügyrendet a Kari Tanács 1/2019. (I.15.) sz. határozatával elfogadta.) Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Dr. Ugrai János

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem Jegyzőkönyv EHÖK Küldöttgyűlés 2015. június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u. 23-27.) Földszint 4-es terem Előzetesen kiküldött napirend: 1. ELTE EHÖK Elnökének, alelnökeinek

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. június 22. (szerda) 15:30 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Delegálások, jelölések

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2013. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2013 1/2013. (I.8.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa 36 igen egyhangú szavazattal

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Emlékeztető A 2016. szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Boda Mariann, Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2731-R/2007-5. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. október 18-án megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés IDŐPONT: 2015. április 13. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 100. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. Bejelentések

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

1/2009. (III. 17.) határozat

1/2009. (III. 17.) határozat 1/2009. (III. 17.) határozat A Szenátus jóváhagyja a Banki szakügyintéző (OKJ 55 343 01 0010 55 01) felsőfokú szakképzés intézményi képzési programját, és ezen felsőfokú szakképzés indítását. 2/2009. (III.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 19. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/ Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/568-000 E-mail: iskola@petervasara.hu Ikt.sz: 37-4/2017. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pétervásárai Tamási Áron Általános

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június Iktatószám: SZIE-ETK / 1047-1 / 2017 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai 2017. június 6. 8 30 A Kari Tanács ülésén jelen volt a 27 állandó tanácstag közül 23

Részletesebben

1/2004. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 26-i ülésén

1/2004. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 26-i ülésén 1/2004. sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2004. március 26-i ülésén A 2004. évi, Semmelweis Egyetem Kiváló Oktatója címre érkezett javaslatokra az alábbi szavazati eredmények születtek

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata KöTK HÖK október 11-i üléséről

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata KöTK HÖK október 11-i üléséről Jegyzőkönyv Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata KöTK HÖK 2016. október 11-i üléséről Az ülés formája: Rendkívüli ZÁRT Az ülés ideje: 2016. október 11. (kedd) 19:00 Az ülés helye: 1093 Budapest,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Rektori kulturális pályázat kiírása 3. ELTE

Részletesebben

feladat felelős határidő

feladat felelős határidő A Turizmus és Földrajztudományi Intézet Minőségfejlesztési terve a 2017/2018-as tanévre I. Oktatás, kutatás, képzés feladat határidő 1. A beiskolázási rendszer fejlesztése, a képzés népszerűsítése bekapcsolódunk

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

1/2016. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS

1/2016. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 1/2016. (05. 30.) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS A DÉKÁNHELYETTESEK ÉS A HIVATALVEZETŐ FELADAT- ÉS HATÁSKÖRÉRŐL 1. Az oktatási dékánhelyettes feladat-

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött. 2011. március 2. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 1/2011-es számú határozatával elfogadta az Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére vonatkozó Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi

Részletesebben

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának évi határozatai A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Kari Tanácsának 2012. évi határozatai Győr 2012 1/2012. (01.18.) SZ. HATÁROZAT szavazással - a Kar 2010-2011. évi tevékenységéről készült beszámolót

Részletesebben

2018. szeptember 3. - december 15.

2018. szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS 2018. Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II.

Részletesebben

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai (1/2017. sz. határozat) 2017.01.24. A Kari Tanács 2017. január 24-i ülésén nyílt szavazás keretében egyhangúlag elfogadta a Kari Tanács

Részletesebben

2018. szeptember 3. - december 15.

2018. szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II.

Részletesebben

zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak:

zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: 2018. szeptember 3. - december 15. Költségtérítés befizetésének

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2016. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2016 1/2016. (I.15.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa egyhangúlag elfogadja a

Részletesebben