RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ"

Átírás

1 RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/01/18 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Juhász Tibor, rektorhelyettes dr. Bujdosó Zoltán, rektorhelyettes Lengyel Péter, kancellár dr. Pintér Márta Zsuzsanna, BTK dékán dr. Csáfor Hajnalka, GTK dékán Pénzesné Dr. Kónya Erika, TTK dékán dr. Fodor László, AVK dékán dr. Mező Ferenc, PK dékánhelyettes dr. Varró Bernadett, JC felelős oktatási és kutatási főigazgató dr. Kelemen Judit, SCC felelős oktatási és kutatási főigazgató Állandó meghívott Napirendi pontok Dudás Lászlóné, alkancellár Koczka Ferenc, igazgató Tóth Péter, igazgató Kalóné Szűcs Erzsébet, igazgató Ferenczné Oszlánczi Krisztina, könyvtár főigazgató dr. Murányi Zoltán, Pedagógiai Központ Főigazgató dr. Váczy Kálmán Zoltán, Kutatási és Fejlesztési Központ főigazgató dr. Tresó Andrásné, belső ellenőrzési osztályvezető dr. Kőfalusi Eszter, Rektori-Kancellári Hivatal hivatalvezető; Jogi Osztály osztályvezető Harsányi Judit, PR csoport Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya, Projekt Igazgatóság igazgató dr. Kőpataki-Németh Eszter, HR osztály osztályvezető Taylerné Tóth Katalin, NKK osztályvezető Légrádiné Kőházi Tímea, Gyakorlóiskola igazgató 1. Bejelentések (Dr. Liptai Kálmán) 2. Egyetemi Tanács munkarendjének módosítása (Dr. Liptai Kálmán) 3. Javaslat a Politológia Tanszék átszervezésére (Dr. Liptai Kálmán) 4. Javaslat a Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék átszervezése (Dr. Liptai Kálmán) 5. Az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet áthelyezése (Dr. Liptai Kálmán) 6. Infomatika Kar alapítása

2 7. E-learning tananyagok 8. Bölcsészettudományi Kar átnevezése 9. Különfélék JEGYZŐKÖNYV 1. Bejelentések Pénzesné dr. Kónya Erika: Gombaszakértői képzést szeretnének az egyetemre hozni. Kérdése, hogy kiváltható e a bevétel azzal, hogy a dolgozók ingyen vehetnek részt a képzésen Lengyel Péter: Találnak megfelelő megoldást. 2. Egyetemi Tanács munkaprogramja Dr. Liptai Kálmán: A Stratégiai Tanács egyeztetett az Egyetemi Tanács munkarendjéről. A megbeszélésen az alábbi döntés született: Az Egyetemi Tanács a jövőben havi egy alkalommal ülésezik. Azokon a csütörtöki napokon amikor az Egyetemi Tanács nem ülésezik kisebb munkacsoportokban strukturáltabb megbeszélések lesznek megtartva, mely megbeszélések témájára illetve résztvevőinek névsorára a Stratégiai Tanács tesz javaslatot. Az egyeztetések meghívóinak kiküldésére a hétfői napokon kerül sor. Minden megbeszélésen feljegyzésnek kell készülnie, melyet a Rektori Titkárság oszt meg a résztvevőkkel. Pénzesné dr. Kónya Erika: Azokon a heteken amikor a Szenátus is ülésezik, van-e arra lehetőség, hogy ezek az egyeztetések is a Szenátus napján kerüljenek megtartásra. Dr. Liptai Kálmán: Találnak rá megoldást. 3. Politológia Tanszék átszervezése Dr. Liptai Kálmán: Jelenleg a Nemzetközi Tanulmányok szakkal nincs megelégedve. A racionális döntés a szak bezárása lenne, azonban a korábbi tapasztalat az, hogy a szakbezásárok többsége nem volt jó döntés. Ezért javaslata, hogy a Politológia Tanszék kerüljön áthelyezésre a Történelemtudományi Intézethez. Dr. Liptai Kálmán ebben a témában egyeztetett Dr. Pap Józseffel a Történelemtudományi Intézet vezetőjével. Dr. Tánczos Tamás: Tájékoztatja az Egyetemi Tanácsot arról, hogy Dr. Liptai Kálmán egyeztetett a Gazdaság és Társadalomtudományi Kar vezetésével a tanszék áthelyezéséről. A döntéssel egyet értenek. Véleménye szerint a szak alapja történelem, így az áthelyezés megalapozott döntés. Kéri az Egyetemi Tanács támogatását. Pénzesné Dr. Kónya Erika: Jelenleg van e felmérés vagy megállapodás külföldi hallgatókról, hallgatókkal? Dr. Tánczos Tamás: Most is kizárólag külföldi hallgatók vannak a szakon. (Erasmus) Dr. Liptai Kálmán: szeptembertől indulna a szak a Bölcsésztudományi Karon.

3 4. Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék átszervezése Dr. Liptai Kálmán: A Nemzetközi Tanulmányok szakhoz hasonlóan jelenleg probléma van a Kommunikáció és Médiatudományi szakkal is. Három javaslata van: - A szak bezárása - A Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék áthelyezése a Magyar nyelv és irodalom intézethez - A szak a Mozgóképkultúrával kerül párosításra. Véleménye szerint a 3. alternatíva lenne a legmegfelelőbb. Együtt népszerűbb és hiánypótló képzést tudna nyújtani. Dr. Tánczos Tamás: A Gazdaság és Társadalomtudományi Kar vezetése átgondolta a lehetőségeket. Álláspontjuk, hogy a Mozgóképkultúrával történő párosítás lenne megfelelő. Az összekapcsolás jövőbe mutató irány. 5. Az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet áthelyezése Dr. Liptai Kálmán: Az elmúlt időszak változásai miatt a Nemzetközi Kapcsolatok Központjában is változásra van szükség. A Nemzetközi Kapcsolatok Központja és az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet között konfliktusok zajlanak. A hatékonyabb munkavégzés érdekében az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetet a Nemzetközi Kapcsolat Központja alá kívánják áthelyezni. Dr. Kelemen Judit: Jelenleg az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet a Pedagógiai Karhoz tartozik. Hogyan változna ez az új koncepcióban? Dr. Liptai Kálmán: A Központot függetleníteni szeretné a karoktól. Dr. Mező Ferenc: Támogatja a szervezeti átalakítást. Dr. Kőpataki-Németh Eszter: Az átalakítás humánerőforrás szempontból is jobb lenne. Dr. Pintér Márta Zsuzsanna: Támogatja az átalakítást. 6. Informatika Kar alapítása Dr. Liptai Kálmán: További változtatásokat tervez. A Médiainformatika Intézet a későbbiek folyamán vagy áthelyezésre kerül a Matematika Informatika Intézetbe, vagy az Informatika Kar alapítását hozná előre július 1-re. Ez vállalás az IFT-ben is. Pénzesné Dr. Kónya Erika: Amennyiben az Informatika Kar július 1-vel létrejön, a Természettudományi Kar akkreditációjára is fel kell készülni. Dr. Tánczos Tamás: Az Informatika Kar létrehozását támogatja. Dr. Liptai Kálmán: A két lehetőségről először egyeztet Dr. Hoffmann Miklóssal. 7. E-learning tananyagok: Dr. Mező Ferenc: Az e-learning tananyagok miatt szükség van a Médiainformatika Intézetre. Dr. Liptai Kálmán: Az e-learning tananyagok fejlesztésére van szükség. Dr. Tánczos Tamás: Támogatja a kontaktórák e-learning tananyaggal történő kiváltását. Javaslata, hogy az oktatóknak legyen lehetőségük egy ezzel kapcsolatos képzésen részt venniük.

4 Dr. Liptai Kálmán: Nem szeretne minden kurzust kiváltani, de meg kell találni a megfelelő arányt. Dr. Mező Ferenc: A Pedagógiai Kar vállalná a képzések előkészítését és megtartását. Dr. Murányi Zoltán: Az oktatók nem szívesen mennek maguktól ilyen képzésekre. Szükség lenne a motiválásukra. Dr. Liptai Kálmán: Milyen motivációra gondol? Dr. Murányi Zoltán: Pl.: az idegen nyelvű órák duplaóraként történő elszámolása volt megígérve. Dr. Liptai Kálmán: Egy későbbi napirendi ponton belül kitérnek ezeknek az óráknak az elszámolására, de nem ért egyet ezzel a felvetéssel. Dr. Pintér Márta Zsuzsanna: Elsősorban a fiatal oktatókat kell bevonni, mint a tanársegédek vagy az adjunktusok. Dr. Tánczos Tamás: Egyetért Dr. Pintér Mártával. Dr. Murányi Zoltán: A kollégák attól tartanak, hogy amennyiben kiadják a tananyagot e- learning anyagként, a hallgatók nem fognak bejárni a kontaktórákra. Dr. Liptai Kálmán: Amennyiben a kollégák minőségi órát tartanak a hallgatók be fognak járni. 8. Bölcsészettudományi Kar átnevezése Dr. Pintér Márta Zsuzsanna: szeptember 1-től kívánják megváltoztatni a Bölcsészettudományi Kar nevét. Az új elnevezés Bölcsészettudományi és Művészeti Kar. A javaslatot tárgyalta és elfogadta a Kari Tanács. Kéri az Egyetemi Tanács támogatását. 9. Különfélék Dr. Liptai Kálmán: Tájékoztatja az Egyetemi Tanácsot a Stratégiai Tanács azon felvetéséről, mely szerint indokolt lenne meghatározni egy nyári 2 hetes időintervallumot, amelyben a szabadságokat ki kellene adni. Egy későbbi időpontban pontos dátummal terjeszti majd az Egyetemi Tanács elé. Az idegen nyelvű órák tartására javasolja a 1.5-szeres szorzó alkalmazását. Kéri a Tanács tagjainak véleményét. Dr. Tánczos Tamás: Amennyiben a költségvetés megengedi, támogatja az előterjesztést. Dr. Fodor László: Támogatja az előterjesztést. Pénzesné Dr. Kónya Erika: Támogatja az előterjesztést. Dr. Liptai Kálmán: Ez egy elfogadható megoldás lehet. További hozzászólás hiányában Dr. Liptai Kálmán lezárja az ülést.

5 DÖNTÉSEK Döntés Döntés leírása: sorszáma 1. Az Egyetemi Tanács támogatja munkarendjének módosítását, amelynek értelmében az Egyetemi Tanács teljes ülése havonta tanácskozik, a többi munkahétben a rektor által kijelölt munkacsoportok tanácskoznak. 2. Az Egyetemi Tanács támogatja a Politológia Tanszék megszüntetését és a Nemzetközi Tanulmányok szak, valamint a tanári - ember és társadalom műveltségterületi tanár szak áthelyezését a Bölcsészettudományi Kar Történelemtudományi Intézetéhez. 3. Az Egyetemi Tanács támogatja a Kommunikáció és Médiatudomány Tanszék megszüntetését és a - tanári - kommunikációtanár (2 félév); - tanári - kommunikációtanár (5 félév); - kommunikáció és média kommunikátor; - kommunikáció és média moderátor; - kommunikáció és médiatudomány; - osztatlan tanári képzés - média-, mozgókép és kommunikációtanár (10 félév); - osztatlan tanári képzés - média-, mozgókép- és kommunikációtanár (11 félév) szakok áttelepítését a Mozgóképkultúra Tanszékre. 4. Az Egyetemi Tanács támogatja az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet áthelyezését a Nemzetközi Kapcsolatok Központjához. 5. Az Egyetemi Tanács támogatja az Eszterházy Károly Egyetem Bölcsészettudományi Kar átnevezését. A Kar új neve a szenátusi döntés függvényében szeptember 01-i hatállyal Bölcsészettudományi és Művészeti Kar. MELLÉKLETEK Melléklet sorszáma Melléklet címe 1. AZ EMLÉKEZTETŐT KAPJÁK: Kapcsolódó napirendi pont - az Egyetemi Tanács tagjai és az állandó meghívottak Kelt: Eger, január 18.

RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/31 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ

RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/10/05 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/540-1/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/02/09 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/03 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/09/13 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/03/08 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/17 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Ollé János, rektorhelyettes dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Fodor László, AVK dékánhelyettes

dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Ollé János, rektorhelyettes dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Fodor László, AVK dékánhelyettes RK/ 185 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/29 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/543-1/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/04/06 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/1391-17/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2018. október 17. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017. Ikt. szám: RK/951-1/2017. 189/2017. (VIII. 30.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának 2017/2018. tanév I. félévére vonatkozó munkatervének elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén március 13. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén március 13. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/301-3/2019. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2019. március 13. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen van

Részletesebben

dr. Korózs Tamás, költségvetési felügyelő Kassai Zita, Humánerőforrás Osztály osztályvezető

dr. Korózs Tamás, költségvetési felügyelő Kassai Zita, Humánerőforrás Osztály osztályvezető RK/ 148 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/15 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ

RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2019/01/24 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. 1. Kari aktualitások, 2. Bejelentések, különfélék JEGYZŐKÖNYV

EMLÉKEZTETŐ. 1. Kari aktualitások, 2. Bejelentések, különfélék JEGYZŐKÖNYV EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016/05/12 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

ALUMNI SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta)

ALUMNI SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta) ALUMNI SZABÁLYZATA (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta) 2018 Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Rektori-Kancellári hivatal: Harsányi Judit Berán-Juhász Henrietta

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/106-3/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/01/19 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József Tudományos Tanács tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes 1 dr. Csuzdi Csaba (TTK) 2 dr. Mika jános (TTK) 3 dr. Pap József (BTK) 4 dr. Schwedtner Tibor (BTK) 5 dr. Erős István

Részletesebben

RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ

RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/22 Ülés helyszíne Erdőtelek - Arborétum Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Dr. Pintér Ákos 2 Dr. Kéri Katalin 3 Dr.

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Dr. Pintér Ákos 2 Dr. Kéri Katalin 3 Dr. Tudományos Tanács Dr. Juhász Tibor tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes 1 Dr. Csuzdi Csaba 2 Dr. Mika János 3 Dr. Pap József 4 Dr. Schwedtner Tibor 5 Dr. Erős István 6 Dr.

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 319/2014. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016. 85/2016. (XII. 14.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szervezteti és Működési Rend (önálló Tanszékek Intézetté alakítása) módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly Egyetem

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE Professzorok Tanácsa 1. Dr. Tüskés Gábor 2. Dr. Budai László 3. Dr. Bessenyei József 4. Dr. Gebei Sándor 5. Dr. Rainer M. János

Részletesebben

A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról

A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa Ikt. szám: RK/31-9/2016. A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról 1. A Közbeszerzési Szabályzat

Részletesebben

A DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZERVEZETI EGYSÉGVEZETŐINEK ELÉRHETŐSÉGEI. Egység Név Beosztás Iroda Telefon

A DUNAÚJVÁROSI EGYETEM SZERVEZETI EGYSÉGVEZETŐINEK ELÉRHETŐSÉGEI. Egység Név Beosztás Iroda Telefon Egység Név Beosztás Iroda Telefon E-mail Dr. habil András István Rektor F-109 (25) 551-215 rektor@uniduna.hu Kancellária Kabinet Kancellár F-420 (25) 551-174 kancellaria@uniduna.hu Dr. Rajcsányi-Molnár

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE 2017. Preambulum Jelen szabályzat célja, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 103. előírásának,

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa az 5/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

Ülés megnevezése. Állandó meghívott

Ülés megnevezése. Állandó meghívott Ülés megnevezése EMLÉKEZTETŐ Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016.02.11. Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE 2017 Az Eszterházy Károly Egyetem vezetése a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 103. -ban foglaltak

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 17/2018. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 30/2015. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 3/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 214/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén.

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén. R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2015. március 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. NAPIRENDEK: 1. Javaslat a vezető testületek

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József Tudományos Tanács tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rh. dr. Ollé János 1 dr. Csuzdi Csaba (TTK) 2 dr. Mika jános (TTK) 3 dr. Pap József (BTK) 4 dr. Schwedtner Tibor (BTK) 5 dr. Erős István

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ JEGYZŐKÖNYV

EMLÉKEZTETŐ JEGYZŐKÖNYV EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016/05/05 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016.

SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016. SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016. Szent István Egyetem Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Ügyrendje 1. Általános rendelkezések (1) Az Akkreditációs és Minőségügyi

Részletesebben

DPR SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 38/2018. (XII.12.) számú határozatával elfogadta)

DPR SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 38/2018. (XII.12.) számú határozatával elfogadta) DPR SZABÁLYZATA (Jelen szabályzatot a Szenátus 38/2018. (XII.12.) számú határozatával elfogadta) 2018 Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Oktatási Igazgatóság Kalóné Szűcs Erzsébet oktatási Igazgató Jogi

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 189/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE ÓBUDAI EGYETEM. ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS 2016. OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE III. napirend Tárgy: Személyi ügyek III.1. Javaslat vezetői pályázatok kiírására III.2. Javaslat oktatói pályázatok kiírására

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. október 21-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 50/2014. (X.21.) KT. sz. határozat a Kari Etikai Bizottság elnökének és tagjainak megválasztásáról

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács április 10-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács április 10-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2014. április 10-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A,

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2731-R/2007-5. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. október 18-án megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. október 19-én tartott üléséről

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. október 19-én tartott üléséről Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. október 19-én tartott üléséről Napirend: 1. Javaslat Professor Emeritus/Emerita cím és SZIE Babérkoszorú arany fokozat kitüntetés adományozására Előterjesztő:

Részletesebben

Tájékoztató a Szent István Egyetem Szenátusának határozatairól. 2009/2010-es tanév negyedik rendes ülése december 16.

Tájékoztató a Szent István Egyetem Szenátusának határozatairól. 2009/2010-es tanév negyedik rendes ülése december 16. Tájékoztató a Szent István Egyetem Szenátusának határozatairól 2009/2010-es tanév negyedik rendes ülése 2009. december 16. Napirend: 1. Előterjesztés a Gödöllő belterület, 4938. helyrajzi számú étterem

Részletesebben

100. szám május 26. Tartalom

100. szám május 26. Tartalom Egyetemi Értesítő A Szegedi Tudományegyetem hivatalos és információs lapja 100. szám 2015. május 26. Tartalom NAPIRENDI PONTOK A Szegedi Tudományegyetem Szenátusának 2015. év április hó 27. napján tartott

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Szenátus 12/2014. (IV.16.) sz. határozata a rektor külföldi útjának beszámolójáról

A Szenátus 12/2014. (IV.16.) sz. határozata a rektor külföldi útjának beszámolójáról 12/2014. (IV.16.) sz. határozata a rektor külföldi útjának beszámolójáról 1. elfogadja a rektor 2014. április 5. 2014. április 7. között a VisMath Tempus Project keretében a Faculty of Architecture, Sint-Lucas

Részletesebben

OMHV eredmények intézményi szintű összesítése, értékelése 2015/2016. tanév tavaszi félév

OMHV eredmények intézményi szintű összesítése, értékelése 2015/2016. tanév tavaszi félév OMHV eredmények intézményi szintű összesítése, értékelése 2015/2016. tanév tavaszi félév Kedves Hallgatóink! A 2015/2016. tanév tavaszi szemeszterében az előző félévekhez hasonlóan az oktatói munka hallgatói

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. szeptember 30. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Gólyabálok tervezése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2017. június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2017/2018. tanév munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2319-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. augusztus 27-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

A./ A Szenátus a 2010/2011. tanévben fizetendő költségtérítési díjakat az alábbiak szerint állapítja meg: Szak Évfolyam Költségtérítés/félév (Ft)

A./ A Szenátus a 2010/2011. tanévben fizetendő költségtérítési díjakat az alábbiak szerint állapítja meg: Szak Évfolyam Költségtérítés/félév (Ft) A 2010. május 26 i szenátusi ülés határozatai Ikt. szám: 473/10/RH 58/2010. (V.26.) sz. szenátusi határozat A Szenátus támogatja a Terminológia MA szakindítási anyagát, ennek megfelelően módosítja az Egyetem

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

német nyelv, zongora matematika, informatika angol nyelv,informatikus könyvtár történelem, informatika könyvtáros matematika-fizika

német nyelv, zongora matematika, informatika angol nyelv,informatikus könyvtár történelem, informatika könyvtáros matematika-fizika Pappné Dr. Forgács Edit PhD. intézményvezető,,, közoktatási vezető nyelvtudományi PhD. Germanisztika Szénási Andrea intézményvezető-helyettes,, Tóth Attiláné Deák Andrea intézményvezető-helyettes, André

Részletesebben

Pedagógusok képesítése

Pedagógusok képesítése Pedagógusok képesítése Az intézmény neve: Benedek Elek Általános Iskola S.sz. Név Munkakör 1. Antal Istvánné 2. Balázsiné Jaczkó Márta Alkalmazási jogviszony (közalkalmazott idejű jogviszonyban, határozott

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar Kari Tanácsának 2010. évi határozatai Szombathely 2010 1/2010. (I. 20.) számú határozat igen szavazattal elfogadja Biológia BSc mintatantervével kapcsolatos

Részletesebben

A S ZENÁT US ÁLLANDÓ B I ZOTTSÁGAI e lfogadva a S z en átu s 324/2008. (XI. 19.) sz. h a tá ro z a tával

A S ZENÁT US ÁLLANDÓ B I ZOTTSÁGAI e lfogadva a S z en átu s 324/2008. (XI. 19.) sz. h a tá ro z a tával A S ZENÁT US ÁLLANDÓ B I ZOTTSÁGAI e lfogadva a S z en átu s 324/2008. (XI. 19.) sz. h a tá ro z a tával EGYETEMI DOKTORI TANÁCS ÉS HABILITÁCIÓS TANÁCS Elnök Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi

Részletesebben

A 2/2007. számú Dékáni Utasítás a tanításra fordított idő számításának szabályai a PTE Bölcsészettudományi Karán.

A 2/2007. számú Dékáni Utasítás a tanításra fordított idő számításának szabályai a PTE Bölcsészettudományi Karán. 3/2009. sz. Dékáni Utasítás Az oktatási többletfeladatok elismeréséről, az oktatási együttműködések eljárása szabályzatában foglaltak kari megvalósításához Előzmények: A Pécsi Tudományegyetem (továbbiakban:

Részletesebben

Tájékoztató az egyéni tanrend összeállításához a 11. évfolyamra. a 2015/2016. tanévben

Tájékoztató az egyéni tanrend összeállításához a 11. évfolyamra. a 2015/2016. tanévben Tájékoztató az egyéni tanrend összeállításához a 11. évfolyamra a 2015/2016. tanévben A 11. (12-13.) évfolyamon a tanrend az érettségi - felsőoktatási felvételi igényekhez igazodik Tanulóink korábbi választásuktól

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 43/2015. (IX.22.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2015/2016. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR Tudományos Bizottságának Ügyrendje (Jelen ügyrendet a Kari Tanács 1/2019. (I.15.) sz. határozatával elfogadta.) Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Dr. Ugrai János

Részletesebben

1/2019. (II. 28.) sz. rektori utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Rektorát illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről

1/2019. (II. 28.) sz. rektori utasítás. a Szegedi Tudományegyetem. Rektorát illető munkáltatói jogkörök. delegálásának rendjéről Munkáltatói jogkörök gyakorlásának rendje delegált jogkörök 1 IKT/5-546/019. 1/019. (II. 8.) sz. rektori utasítás a Szegedi Tudományegyetem Rektorát illető munkáltatói jogkörök delegálásának rendjéről

Részletesebben

ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK (KARI TANÁCS )

ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK (KARI TANÁCS ) 1. Kari Felvételi Bizottság ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK (KARI TANÁCS 2018.09.26.) szavazati joggal rendelkező tanácskozási jogú tag kari HÖK Kántor Kinga kari HÖK képviselő Prof. Dr. Sáry

Részletesebben

1/2016. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS

1/2016. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 1/2016. (05. 30.) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS A DÉKÁNHELYETTESEK ÉS A HIVATALVEZETŐ FELADAT- ÉS HATÁSKÖRÉRŐL 1. Az oktatási dékánhelyettes feladat-

Részletesebben

ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR

ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR Önköltségek a 2018/2019-es tanévben Elfogadta a 148/2018. (VI.20.) sz. szenátusi határozat 1/7 ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR Ssz. Szak Képzési szint Munkarend 1. Emberi erőforrások alap nappali 190 000 Ft

Részletesebben

ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017.

ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017. ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017. Tanulmányi Bizottság szavazati rendelkező joggal oktató szavazati joggal rendelkező hallgató Csemáné dr. Váradi Erika egyetemi docens, általános és tanulmányi

Részletesebben

Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás

Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás 1. Alkalmazott műszaki tudományok szekció I. em. 36. DR. FÜLÖP ISTVÁN egyetemi adjunktus Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari

Részletesebben

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről Napirend: 1. Előterjesztés általános rektorhelyettesi megbízás betöltésére Előterjesztő: Dr. Solti László rektor 2.

Részletesebben

Tanári fogadóórák rendje. általános formátum:

Tanári fogadóórák rendje. általános formátum: osztályfőnök Tanári fogadóórák rendje általános formátum: vezeteknev.keresztnev@egaaszod.hu Kérjük, hogy a tanár bejelentkezési email-címén szíveskedjenek bejelentkezni, legkésőbb az adott fogadóóra előtt

Részletesebben

Páros/páratlan hetek: az ETR szerint (a szorgalmi időszakban elfoglalt hely alapján páratlan héttel kezdünk). Szabó Éva. Pusztai Bertalan Tóth Benedek

Páros/páratlan hetek: az ETR szerint (a szorgalmi időszakban elfoglalt hely alapján páratlan héttel kezdünk). Szabó Éva. Pusztai Bertalan Tóth Benedek A KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIATUDOMÁNY ALAPSZAK (BA) KURZUSAI 2008/2009 TAVASZI FÉLÉV MEGJEGYZÉSEK: Páros/páratlan hetek: az ETR szerint (a szorgalmi időszakban elfoglalt hely alapján páratlan héttel kezdünk).

Részletesebben

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2015. január 13-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Tanársegédi pályázatok véleményezése 2. Kari képviselő választása a Szenátusba 3. 2015. februári záróvizsganaptár 4. Változások a

Részletesebben

A tudományos konferencia helyszíne: Széchenyi István Egyetem 9026 Gy r, Egyetem tér 1. Új Tudástér épület

A tudományos konferencia helyszíne: Széchenyi István Egyetem 9026 Gy r, Egyetem tér 1. Új Tudástér épület MEGHÍVÓ A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM REGIONÁLIS- ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI DOKTORI ISKOLÁJA és a ZSIGMOND KIRÁLY F ISKOLA GEOPOLITIKAI KUTATÓKÖZPONTJA tisztelettel meghívja Önt az OROSZ ÉS KÍNAI BEFEKTET K MAGYARORSZÁGON

Részletesebben

INFORMÁCIÓS NAPOK PROGRAMJA

INFORMÁCIÓS NAPOK PROGRAMJA Szolnoki Főiskola Szolnok Ikt.szám: SZF/4840/2012. Üi.: Takács Katalin NAPPALI TAGOZAT I. ÉVFOLYAM (minden alapképzés és minden FSZ képzés) INFORMÁCIÓS NAPOK PROGRAMJA 2012. szeptember 10. és 11. Az Információs

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLÁN

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLÁN NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NYÍREGYHÁZA MUNKÁLTATÓI JOGKÖRÖK GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLÁN (a Szervezeti és működési szabályzat 8. sz. melléklete) Elfogadva: 2009. május 5., hatályba lép: 2009.

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a február 12-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a február 12-i ülésen meghozott határozatai. Határozatok tára Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Tanácsának a 2001. február 12-i ülésen meghozott határozatai Határozatok tára I/2001. (II. 12.) ET sz. határozat az egyetemi és főiskolai tanári pályázatok véleményezéséről

Részletesebben

Beszá molo és között végzett munkámról

Beszá molo és között végzett munkámról EHK ÜLÉSEK 2015.06.18. EHK ülés 2015.06.25. EHDK ülés 2015.06.29. EHK ülés 2015.07.13. EHK ülés 2015.08.27. EHK ülés 2015.09.03. EHK ülés 2015.09.10. EHK ülés Beszá molo 2015.06.15. és 2015.09.13. között

Részletesebben

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE BUDAPEST, 2017 (2017. június 1. napjától hatályos változat) H-1055 Budapest, Markó utca

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA. ÉVES TERV A 2009. ÉVBEN VÉGZENDŐ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL (Elfogadva a Szenátus 2009. március 4-i ülésén)

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA. ÉVES TERV A 2009. ÉVBEN VÉGZENDŐ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL (Elfogadva a Szenátus 2009. március 4-i ülésén) ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA ÉVES TERV A 2009. ÉVBEN VÉGZENDŐ MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL (Elfogadva a Szenátus 2009. március 4-i ülésén) EGER, 2009 ÖSSZEÁLLÍTOTTA: az Intézményi Minőségbiztosítási

Részletesebben

4032 Debrecen, Böszörményi út 138., 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens Tanszék

4032 Debrecen, Böszörményi út 138., 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens Tanszék 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens 2. Árváné dr. Ványi Georgina adjunktus GTK Vállalkozásfejlesztés nem önálló 3. Dr. Bácsné dr. Bába Éva egyetemi docens 4. Dr. Bai Attila egyetemi docens GTK Vállalatgazdaságtani

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai 1/2010sz. (2010.02.08.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2017. szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 70/2017. (IX.26.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév I.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 11-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 11-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. február 11-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2014. (II.11.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2013/2014. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

A Kari Tanács május 14-i ülésének határozatai

A Kari Tanács május 14-i ülésének határozatai 77/2008/2009. sz. KT Határozat A Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Intézetbe dr. Beda László tanszékvezetői megbízásához 21 érvényes szavazatból 21 igen és 0 nem szavazatot kapott. 78/2008/2009. sz. KT

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2017. február 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai 2007. év TARTALOMJEGYZÉK 2007. január 17... 2 2007. február 14.... 5 1 Kari Tanácsának határozatai 2007. év 2007. január 17. A szavazati joggal rendelkezők

Részletesebben

Ü-09 SZAKMENTORI ÜGYREND

Ü-09 SZAKMENTORI ÜGYREND 1. kiadás 0. módosítás 1 (8). oldal DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA Szakmentori Ügyrendje Dunaújváros 2015 1. kiadás 0. módosítás 2 (8). oldal Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa által 13-2015/2016. (2015.09.01.) sz.

Részletesebben