LETISZTULT VONALVEZETÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LETISZTULT VONALVEZETÉS"

Átírás

1 OBERON

2 2 Oberon

3 Oberon 3 OBERON Intelligens kialakítású asztal, amely sokféle formában használható: önálló munkavégzéshez, spontán beszélgetésekhez, tervezetett megbeszélésekhez. Anyagok és színek üde kombinációja. Kecses asztallábak. Különböző formájú asztallapok. Kiváló funkcionalitás. Mindezek hozzájárulnak az ízléses és letisztult összképhez és a vonzó külsőhöz. Ergonomikus kivitelezés. Az asztalt Oberonról, Shakespeare Szentivánéji álom című művének tündérkirályáról neveztük el. Ennek oka, hogy a mi Oberonunk is egyedi és innovatív, valamint klasszikus elemeken alapul: a skandináv értékeken és mesterségbeli tudáson. VONZÓ ÉS FUNKCIONÁLIS Új, kifinomult asztalcsaládunkban, az Oberonban megtestesül az alapos és intelligens tervezésről alkotott nézetünk. Az asztalok ergonomikusak, rugalmasan használhatók és funkcionálisak, ugyanakkor a külsejük is megnyerő. A stílusos felületek pedig magukban hordozzák a skandináv értékeket: kecses vonalak, tetszetős anyagok, vonzó formák és színek, valamint letisztult felületek; mindez a legmagasabb fokú ergonomikus kialakítás előnyeivel társul. Az ülő és az álló munkavégzési helyzet egyszerűen és gyorsan változtatható. Számtalan munkaasztal, tárgyalóasztal és kávézóasztal közül választhat. Kombinálja a különböző asztallapokat és lábszerkezeteket úgy, ahogyan az a leginkább megfelel az Ön és a tér igényeinek.

4 4 Oberon LETISZTULT VONALVEZETÉS Az Oberon stílusának magától értetődő alapeleme az egyszerűség és a funkcionalitás; továbbá a minőség és a fenntartható tervezés. Az asztal kifinomult és stílusos. Minden asztal kivitelezése azonos stíluselemeken alapszik, de megjelenésük az asztallapokhoz és lábakhoz választott anyagoktól és színektől függ. A profilozott élkialakítás légies és kellemes felületet eredményez. A lábtalpak és a gyorsrögzítők illenek a vékony láboszlopokhoz. A szintezőtalpak rejtve vannak, segítségükkel kiküszöbölhetők a padló egyenetlenségéből adódó problémák.

5 Design: Kinnarps Studio Oberon 5

6 6 Oberon AZ ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS ELŐNYEI Az ülő és álló helyzet közötti gyors állíthatóságnak köszönhetően az Oberon számtalan módon, és különböző feladatok elvégzéséhez használható. Ergonómiai szempontból is hasznos az ülő és álló testhelyzet közötti gyakori váltás. Ez jót tesz a vérkeringésnek és csökkenti az RSI (Repetitive Strain Injury), vagyis az ismétlődő terhelés miatti sérülések kockázatát. Ha ülő munkavégzéshez ülő-ülő asztalt választ, annak magasságát is igényei szerint állíthatja be. Az egyszerűbb magasság-beállítás érdekében a Kinnarps új vezérlőegységet tervezett meg az elektomosan állítható magasságú asztalmodellekhez. A kijelzőn megjelenített asztalmagasság elmenthető és a programozott magasságokat a felhasználók egyszerűen kiválaszthatják.

7 Oberon 7 A VÁLTOZTATÁS SZABADSÁGOT AD

8 8 Oberon KÜLÖNBÖZŐ HELYISÉGEK, ELTÉRŐ BENYOMÁSOK Gazdag asztallap- és vázszerkezet-választékának köszönhetően az Oberon sokféle lehetőséget kínál, hogy különböző hatást érjen el az adott térben elhelyezve. Még több anyag, szín, alak és forma. Furnér vagy laminált felület: tölgy, bükk, nyír vagy dió; valamint fekete, világosszürke vagy fehér színben. Profilozott vagy egyenes éllel. Fehér, fekete, ezüst vagy krómozott vázszerkezet. Négyzet- vagy kör-keresztmetszetű láboszlopok. Számtalan opció a tökéletes kombináció megtalálásához, amely az Ön irodájába a legjobban illeszkedik. Ez vonzó és teljes körű megoldást kínál.

9 Oberon 9

10 10 Oberon

11 Oberon 11

12 12 Oberon

13 Oberon 13 AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA Az Oberon egy ergonomikus és funkcionális asztalcsalád, amely könnyedén az Ön igényeire szabható. A számtalan különböző formájú asztallap és a sokféle váz számos kombinációs lehetőséget kínál. Mindez azért, hogy Ön a legrugalmasabb és legfunkcionálisabb asztalt választhassa. A termékcsaládot úgy terveztük meg, hogy mindenki kialakíthassa a számára optimális munkaállomást vagy találkozóhelyet az irodában. A termék lelke a központi sínrendszerrel rendelkező stabil vázszerkezet. A gyorscsatlakozós lábak segítségével két vagy több asztal könnyedén összekapcsolható. Ennek a megoldásnak köszönhetően a munkafelület méretét csökkentheti vagy növelheti.

14 14 Oberon

15 Oberon 15 MUNKAASZTALOK Az íróasztalok a munkakörnyezet szerves és központi részei. Az Oberon rugalmas és praktikus megoldás stílus és funkcionalitás tekintetében egyaránt. Kombinálja a vázakat különböző alakú, méretű és anyagú asztallapokkal attól függően, hogy az asztalok hova kerülnek, és milyen az adott tér belsőépítészeti kialakítása. Egyterű irodák, egyszemélyes, cellás irodák vagy tevékenységalapú munkakörnyezetek esetén is kitűnő választás. Válassza ki legmegfelelőbb felületet az egyéni és csoportos igényeknek megfelelően! A stabil asztalokat tartós asztallapokkal és masszív lábakkal szereltük fel. Ezenkívül az asztalok rendkívül felhasználóbarát kialakításúak: a rugalmas és praktikus kábelelvezetés például a munkatársaknak biztonságos használatot, a helyiségnek pedig rendezettséget biztosít. Az asztalok fix magassággal, illetve ülő-ülő és ülő-álló változatban is kaphatók. Kombinálja az Oberon asztalokat ergonomikus és tetszetős irodaszékeinkkel, például az Esencia forgószékkel.

16 16 Oberon

17 Oberon 17

18 18 Oberon

19 Oberon 19 TÁRGYALÓASZTALOK A megbeszéléseknek egyre nagyobb szerep jut a munkahelyeken. Funkcionálisan kialakított tárgyalótermekre van szükségünk, ahol kreatívak lehetünk és együtt megvitathatjuk a folyó ügyeket. Akár spontán, akár tervezett alkalomról van szó, az Oberon tárgyalóasztal számos méretben, formában kapható, így több funkciónak is megfelel. Nagyobb vagy kisebb csoportok számára is ideális megoldás. Használja tárgyalótermekben vagy olyan helyiségekben, ahol egy kis szünetet tart vagy megiszik egy kávét. Kombinálja kényelmes tárgyalószékeink egyikével, és alakítson ki vonzó és funkcionális környezetet. Beszélgetésre és új ötletekre ösztönöz.

20 20 Oberon

21 Oberon 21

22 22 Oberon KÁVÉZÓASZTALOK Asztalaink praktikusak és jó körülöttük összegyűlni. Különböző formájú asztallapokkal és eltérő magasságban kaphatók, és tökéletes illenek előterekbe vagy közösségi terekbe is. Standard magasság tárgyalásokhoz és megbeszélésekhez, továbbá magas asztalok, hogy egy aktív és rövid megbeszélést állva lehessen megtartani, vagy egy kávét a szünetekben meginni. Ezekhez magasabb székeket vagy bárszékeket is elhelyezhetünk, a tárgyaláson résztvevők igényei vagy a létrehozni kívánt találkozóhely típusától függően.

23 Oberon 23

24 24 Oberon

25 Oberon 25

26 26 Oberon FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG (SS/SSA) Az ülő-álló munkavégzéshez is használható asztalok (SS csőlábak/ssa négyzetes lábak) magassága egy egyszerű gombnyomással beállítható, 615 és 1275 mm között. A nagyteljesítményű motornak köszönhetően az ülő-álló munkaasztalok nagy teherbírásúak. ÜLŐ/ÜLŐ ASZTAL MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ LÁBBAL (SM/SMA) A manuálisan magasságban állítható (SM kerek/ SMA négyzetes) asztalt ülőmunkához terveztük, de a különböző felhasználók számára könnyedén személyre szabható. Az asztal magasságát egy tekerőkar (kurbli) segítségével egyszerűen beállíthatja. A magasságállítás tartománya mm között van. Az íróasztalok fix magasságú (740 mm, SF) lábakkal is kaphatók. FIX MAGASSÁGÚ PILLÉRLÁBAS ASZTALOK (TPM/TPA/TPH) A kereszt-alakú talpakkal rendelkező pillérláb fix magasságú. Tárgyalóasztalokhoz és kávézóasztalokhoz javasoljuk. Asztalmagasság: 740 mm (TPM), 900 mm (TPA), 1100 mm (TPH). LÁBAK AZ ASZTALOK ÖSSZEKAPCSOLÁSÁHOZ A gyorscsatlakozós lábak segítségével két vagy több asztal könnyedén összekapcsolható. A kiválasztott asztallapoktól függően különböző konfigurációk és eltérő funkciójú összeállítások alakíthatók ki. A gyorscsatlakozós lábak segítségével 2200 mm hosszúságot is meghaladó asztalkombinációk alakíthatók ki. Ezek a lábak ezüst, fehér, fekete vagy krómozott felülettel kaphatók. NÉGYZET-KERESZTMETSZETŰ LÁBAK Négyzet-keresztmetszetű lábak a tetszetős és kifinomult stílusért. CSŐLÁBAK Csőlábak a finomabb stílusért.

27 Oberon 27 FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK KÉZI VEZÉRLŐEGYSÉG ÜLŐ-ÁLLÓ ASZTALOKHOZ Az ülő-álló munkavégzéshez is használható munkaasztalok magassága egy gombnyomással beállítható. A kézi vezérlőegység könnyedén hozzáférhető az asztalokon. INTELLIGENS KÉZI VEZÉRLŐ ÜLŐ-ÁLLÓ ASZTALOKHOZ A munkaasztalok magassága intelligens kézi vezérlő segítségével állítható be, amely opcionálisan kérhető. A munkaasztal magassága a kijelzőn centiméterben van feltüntetve. Így a felhasználók beállíthatják a számukra megfelelő magasságot. A praktikus memóriafunkció lehetőséget ad az egyes felhasználók igényének megfelelő asztalmagasságok (maximum négy féle) eltárolására. ELCSÚSZTATHATÓ ASZTALLAP A munkaasztalokra opcionálisan elcsúsztatható asztallap szerelhető. Ez tiszta és rendezett összhatást biztosít, mivel a felhasználók a kábeleket és konnektorokat gyorsan és egyszerűen el tudják rejteni a kábelcsatornában. Egyszerűen húzza az asztallapot maga felé, ha hozzájuk szeretne férni. ALACSONY ZAJSZINT A nagyteljesítményű motornak köszönhetően az ülő-álló munkaasztalok jelentős teherbírással rendelkeznek. A motor halk. A magasság átállítása közben nem zavarja a felhasználót és a környezetében dolgozókat. SZINTEZŐTALPAK A padló egyenetlenségei az Oberon íróasztalokra szerelt szintezőtalpak segítségével könnyen kiküszöbölhetők. A szintezőcsavarok a lábtalp alsó felületére vannak beépítve, ami az asztalnak kifinomult stílust kölcsönöz. GÖRGŐK A munkaasztalokat rugalmasan és mobilan használhatja, ha felszereli őket a könnyedén gördülő, rögzíthető görgőkkel.

28 28 Oberon FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK KÁVÉZÓASZTAL GÁZLIFTES PILLÉRLÁBBAL Állítható magasságú pillérlábas asztalok. MONITORTARTÓ Flexibilis és állítható kar lapmonitorokhoz. A tartó elcsavarható és elfordítható, így a monitor minden munkaállomáson a legpraktikusabb helyzetbe állítható. A karrészhez ipad-tartó is csatlakoztatható. ELEKTROMOS CSATLAKOZÓ DOBOZ A három aljzattal, USB- és hálózati csatlakozókkal, valamint kábeltartóval ellátott kábeldoboz segítségével a felesleges kábelek könnyedén elrejthetők. Ez ideális megoldás, ha a munkaasztal a fal mellett, vagy ha két paravánnal elválasztott asztal egymással szemben van elhelyezve. PROFILOZOTT ÉLKIALAKÍTÁS A profilozott él kellemes lebegő érzetet kölcsönöz a munkaasztalnak. A profilozott élkialakítás fekete, fehér vagy szürke laminált asztallap vagy tölgy, bükk és nyír furnéros asztallap esetén kérhető. CPU-TARTÓ Praktikusan elrejteni a számítógépet, hogy másnak is legyen hely a munkaasztalon. A CPUtartó fekete, széles nejlonszalaggal függőleges helyzetben rögzíti a számítógépet. A CPU-tartó elcsúsztatható, elforgatható és a magassága állítható. ASZTALI PARAVÁNOK Az asztali paraván lehetőséget ad egy kis magánszféra kialakítására, a munkahely zajszintje pedig kiegyensúlyozottabbá tehető. Az Oberon asztalhoz például kitűnő választás a Prim vagy a Rezon paravánunk. Könnyedén hozhat létre személyre szabott megoldásokat, amelyek a tér adottságaihoz is igazodnak. A különböző színű paravánokkal megnyerő tereket alkothat.

29 Oberon 29 ANYAGOK LAMINÁLT FURNÉR FÉM Nyír Nyír Fekete Bükk Bükk Ezüstszürke Tölgy Tölgy Króm Fehér Dió Fehér Világosszürke Fekete

30 30 Oberon MUNKAASZTALOK A különböző funkciók és az eltérő formájú asztallapok számtalan kombinációs lehetőség kínálnak Önnek. A gyorscsatlakozós lábak segítségével két vagy több asztal könnyedén összekapcsolható. MUNKAASZTAL magasság mm (SMA), mm (SS, SSA) és 740 mm (SF, SFA) OBERON ASZTALLAP 22 mm, faforgácslap fafurnérral és tömörfa élzárással (bükk, nyír, tölgy), vagy laminált felülettel (bükk, nyír, tölgy, dió, fehér, világosszürke, fekete) VÁZ Porszórt, kettős funkciójú T-alakú, perforált sínrendszer, amelybe a lábak tetszőlegesen rögzíthetők, színe a láb színéhez igazítható (krómozva nem kérhető). T-láb (fehér, fekete, ezüstszürke, krómozott) porszórt acélból, SS/SSA 72/66/60 mm, SM/SMA 70/60 mm, SF/SFA 70 mm, SS/SSA elektromosan beállítható mm, SM/SMA manuálisan, kurblival állítható mm, SF/SFA 740 mm. LÁBTALP alumínium vagy acél (krómozott) rejtett szintezőcsavarral, a padló egyenetlenségének kiküszöbölésére (0 10 mm) OPCIÓK Homloklapok, elektromos csatlakozók, kábel-management, PC-kiegészítők, tárolók, kartámasz stb. MÉRETARÁNY 1:100 MÉRTÉ- KEGYSÉG mm.

31 Oberon 31 TÁRGYALÓASZTALOK ÉS KÁVÉZÓASZTALOK A tárgyalóasztalokhoz és kávézóasztalhoz számtalan formájú és méretű asztallap közül választhat. Az asztalok összekapcsolásával teljesen új konfigurációkat és funkciókat érhet el. PILLÉRLÁBAS ASZTAL, magasság: 740 mm (TPM) TÁRGYALÓASZTAL, magasság: 740 mm (TPM) PILLÉRLÁBAS ASZTAL, magasság: 900 mm (TPA) PILLÉRLÁBAS ASZTAL, magasság: 1100 mm (TPH) CO GÁZLIFTES TÁRGYALÓASZTAL, magasság: mm (TPG) CO CO Egyes termékváltozatokat megjelöltünk OBERON ASZTALLAP 22 mm, faforgácslap fafurnérozott felülettel és tömörfa élzárással (bükk, nyír, tölgy) vagy laminált változatban (bükk, nyír, tölgy, dió, fehér, világosszürke, 600CO fekete) VÁZ Pillértalp kör- vagy négyzet-keresztmetszetű porszórt láboszloppal, 70 mm (fekete, ezüstszürke, krómozott) Lábtalp alumíniumból vagy acélból (krómozott), rejtett szintezőcsavar a padló egyenetlenségének kiküszöbölésére (0 10 mm) ASZTALMAGASSÁG 74 cm, 90 cm vagy 110 cm OPCIÓK Elektromos csatlakozók és kábel-management MÉRETARÁNY 1:100 MÉRTÉKEGYSÉG mm

32 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1503 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

[P] SZÉRIA. [P] széria 2

[P] SZÉRIA. [P] széria 2 [P] SZÉRIA [P] széria 2 [P] SZÉRIA A skandináv design, amelyet a fény és a természet szeretete inspirál, időtlen. A [P] széria munkaasztalai letisztult vonalaival, funkcionális kivitelezésükkel és élénk,

Részletesebben

Az íves lábaknak köszönhetően tágas a lábtér, ráadásul az asztalnak is egyedi stílust kölcsönöz. A lábak ezüstszürke vagy fehér színben kérhetők.

Az íves lábaknak köszönhetően tágas a lábtér, ráadásul az asztalnak is egyedi stílust kölcsönöz. A lábak ezüstszürke vagy fehér színben kérhetők. Trixagon asztal Trixagon asztal 2 Trixagon asztal A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. Például a hópelyhek, a méhkas szerkezete, a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

Trixagon szék. Trixagon szék 2

Trixagon szék. Trixagon szék 2 Trixagon szék Trixagon szék 2 Trixagon szék Hatszögletű alakzatokat gyakran találunk a természetben. Például a hópelyhek, a méhsejtek és a teknőspáncélok is hatszögletűek. A hatszögek a természetben használt

Részletesebben

[T] SZÉRIA. [T] széria 3

[T] SZÉRIA. [T] széria 3 [T] SZÉRIA 2 [T] széria [T] széria 3 [T] SZÉRIA A rugalmas [T] szériát úgy terveztük meg, hogy egyéni munkaállomások és egyterű irodák kialakítása során is tetszetős és egységes munkakörnyezet jöjjön létre.

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON AZ OBERION A LEGSOKOLDALÚBB ASZTALCSALÁDUNK. EZ EGY RENDKÍVÜLI SOROZAT, AMELY EGYESÍTI MAGÁBAN AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁT ÉS A PRAKTIKUSSÁGOT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ

Részletesebben

[f] city széria. [f] city széria 2

[f] city széria. [f] city széria 2 [f] city széria [f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja Új életérzés 2 Tapasztalja meg a Geberit AquaClean érzést! Napjainkban a víz szerves része mindennapi személyes higiéniánknak. Tisztít, felfrissít, és

Részletesebben

AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J 80 Ultra J 100 Ultra ÚJDONSÁG BÁROK - ELVITELRE TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS - ÉTTERMEK - SZÁLLODAIPAR INTÉZMÉNYEK

AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J 80 Ultra J 100 Ultra ÚJDONSÁG BÁROK - ELVITELRE TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS - ÉTTERMEK - SZÁLLODAIPAR INTÉZMÉNYEK AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J 80 J 100 ÚJDONSÁG BÁROK - ELVITELRE TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS - ÉTTERMEK - SZÁLLODAIPAR INTÉZMÉNYEK AUTOMATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS CENTRIFUGA J80 ultra A felesleges száraz

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) A komoly erőpróbát jelentő munkakörülmények megbízható megoldásokat igényelnek. A Dräger X-plore 8000 az intelligens elektronikával kombinált intuitív

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS A RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ POLARIS ASZTALI MEGOLDÁSAIT AKÁR EGY EGÉSZ CSOPORT HASZNÁLHATJA, MÉGIS AZ EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ. EGYENLETES ZAJSZINT ÉS SZEMÉLYES TÉR A különféle

Részletesebben

ERGONOMIKUS GYEREKBÚTOROK ÁLLÍTHATÓ MÉRETŰ GYEREKBÚTOROK 4 ÉVES KORTÓL 18 ÉVES KORIG. Év Garancia

ERGONOMIKUS GYEREKBÚTOROK ÁLLÍTHATÓ MÉRETŰ GYEREKBÚTOROK 4 ÉVES KORTÓL 18 ÉVES KORIG. Év Garancia ERGONOMIKUS GYEREKBÚTOROK ÁLLÍTHATÓ MÉRETŰ GYEREKBÚTOROK 4 ÉVES KORTÓL 18 ÉVES KORIG Év A GYERMEKEK EGÉSZSÉGE A LEGFONTOSABB A gyermekek egészséges életmódra nevelésével (pl. sport, elegendő alvás és ergonomikus

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

Fontos választás. Ragaszkodjon elképzeléseihez!

Fontos választás. Ragaszkodjon elképzeléseihez! Fontos választás Ragaszkodjon elképzeléseihez! 1 Ez nem csak egy fürdőszoba. Ez az Ön fürdőszobája! Kiválasztja a burkolatokat, melyek tükrözik a stílusát. Nem hajlandó kompromisszumot kötni a mosdócsaptelep

Részletesebben

Lendületben a Viega. Új trendek az ISH 2011 kiállításon

Lendületben a Viega. Új trendek az ISH 2011 kiállításon Lendületben a Viega Új trendek az ISH 011 kiállításon A Viega új elképzeléseket valósit meg a fürdőszobában Rendkívüli komfort, kiváló dizájn: Viega Multiplex Trio A fürdőszoba sokak számára régóta a kényeztetés

Részletesebben

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából Konyhai szellőztetés Páraelvezetés fürdőszobából Szagelvezetés WC-kből A hagyományos szellőztetés ablakon keresztül ma már nem megfelelő megoldás, mert az esetek több mint 80 százalékában nem kielégítő

Részletesebben

Robert Bosch GmbH. Lezser íróasztalka

Robert Bosch GmbH. Lezser íróasztalka Lezser íróasztalka Intelligens bútor Lezser íróasztalka Kinek van ma már szüksége nagy fiókos és tárolórekeszes íróasztalra? Az íróasztalka sokkal lezserebb. 1 Bevezetés A nagy fiókos szekrények és irattartók

Részletesebben

Az álló és az ülő testhelyzet speciális kérdései. Problémák álló testhelyzetben

Az álló és az ülő testhelyzet speciális kérdései. Problémák álló testhelyzetben Az álló és az ülő testhelyzet speciális kérdései Az álló testhelyzet Az ülő testhelyzet RSI-CTD A szem problémái a képernyős munkahelyeken Az ülő (számítógépes) munkahely javasolt (klasszikus) elrendezése

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2011 MŰHELYBÚTOROK JOULEING KFT. www.jouleing.hu

IPARI FELSZERELÉSEK 2011 MŰHELYBÚTOROK JOULEING KFT. www.jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 JOULEING KFT +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2011 MŰHELYBÚTOROK Stabil munkaasztal Beállítható munkamagasság 720-970 mm. 20 mm vastag, szürke asztallap. Maximális terhelés: 150

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Application Picture to follow

Application Picture to follow 1.0-1.5 t Elektromos hajtású targonca Application Picture to follow www.toyota-forklifts.hu 2 Toyota Traigo 24 Toyota Traigo 24 Az új Toyota Traigo 24 Biztonság Termelékenység Tartósság Kezelhetőség Az

Részletesebben

www.bosch-professional.hu

www.bosch-professional.hu Igazán Bosch! Intelligens szállítási és tárolási megoldások A Bosch Mobility rendszer Szerszámok és tartozékok mobil szállításához és alkalmazásához. Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar

Részletesebben

D-109185-2013. Tiszta lehetőségek DRÄGER PERSEUS A500

D-109185-2013. Tiszta lehetőségek DRÄGER PERSEUS A500 D-109185-2013 Tiszta lehetőségek DRÄGER PERSEUS A500 2 Mit szólna egy nagyobb munkaterülethez? D-9093-2011 D-8803-2011 HATALMAS ELVÁRÁSOK Az anesztézia gépek bevezetése óta nem sokat változott a feladatuk.

Részletesebben

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM A Prim név a prime szóból származik, amit a zenében két hang közötti távolság megnevezésére használnak, és az első tiszta hangköz a tiszta prím. A szó a latin primus szóból származik,

Részletesebben

Junior. kórházi gyerekágy. A különleges elvárásoknak is megfelelő. Támogatás

Junior. kórházi gyerekágy. A különleges elvárásoknak is megfelelő. Támogatás Junior Kórház Ápolás Otthonápolás Támogatás A különleges elvárásoknak is megfelelő kórházi gyerekágy Biztonságos és megbízható A Junior kórházi gyerekágyat a különösen biztonságos és megbízható tulajdonságai

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató

CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató Gyártó: GAM & COMPANY s.r.l. / ITALY Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari és kereskedelmi gépek, berendezések, eszközök forgalmazása

Részletesebben

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer A FlyMarker mini már a negyedik generációja a bevált akkumulátoros működésű pontütéses

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT AE 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme

NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT AE 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT AE 200 RG Energiatudatos Építészet Rollladen-Kastensysteme PERFEKT AE 200 RG ALKALMAZÁS Alkalmazás PERFEKT AE 200 RG rendszert kimondottan pillérvázas

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

Design fűtőtest termosztátok stílusos otthonokba. futestechnika.danfoss.com

Design fűtőtest termosztátok stílusos otthonokba. futestechnika.danfoss.com Design fűtőtest termosztátok stílusos otthonokba Álmai otthonának kialakításakor gyakran a legnagyobb kihívás a részletek összehangolása. Ha tisztán látja maga előtt az összképet, túlságosan kimerítő lehet

Részletesebben

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6.

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. 1619GU3437 H Németországban nyomtatva A műszaki változtatások

Részletesebben

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ MULTICOM Multicom 2 MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és

Részletesebben

Leica A60 F Kézikönyv

Leica A60 F Kézikönyv Leica A60 F Kézikönyv Tartalomjegyzék A Leica A60 F sztereomikroszkóp 12 Gratulálunk 13 A Leica A60 F áttekintése 14 A Leica A60 F összeszerelése 15 Az asztali rögzítő 16 A mozgatható karú állvány és az

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

Varázslatosan ragyogó mosdó. Tork Image Design

Varázslatosan ragyogó mosdó. Tork Image Design Varázslatosan ragyogó mosdó Tork Image Design Emelje tovább a vállalkozásáról kialakult pozitív összképet egy rendkívüli mosdó komfortjával Ha Ön keményen dolgozik azért, hogy vendégeire jó benyomást tegyen,

Részletesebben

Bevezető A Választás szabadsága!!!

Bevezető A Választás szabadsága!!! 2016/1 Bevezető 1998-ban a gyárunkban egy elképzelés alapján méretre gyártottak egy munkapultot egy beépíthető mosdóval a megrendelő egyéni igényei szerint Az elképzelés valósággá válása előre vetítette

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

CLCE Légkezelő berendezések

CLCE Légkezelő berendezések CLCE Légkezelő berendezések 0,2-30,0 m 3 /s 700-108 000 m 3 /s A CLCE légkezelő berendezés a Trane világhírű szakmai tapasztalatának és a folyamatos termékfejlesztés melletti elkötelezettségének eredménye.

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

A szépség és az ésszerıség harmóniája. Vízelvezetés technika a Viegától.

A szépség és az ésszerıség harmóniája. Vízelvezetés technika a Viegától. A szépség és az ésszerıség harmóniája. Vízelvezetés technika a Viegától. by Duravit 2 A tetszetœs kialakítású fürdœszoba öröme. Mıszaki megoldások a biztonságért: Mosdóasztal lefolyók a Viegától. Viega

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

10200166H.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 12:22 PM ÜZEMBE HELYEZÉS

10200166H.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 12:22 PM ÜZEMBE HELYEZÉS 10200166H.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 12:22 PM ÜZEMBE HELYEZÉS A HŰTŐSZEKRÉNY ÜZEMBE HELYEZÉSE ELŐTT...20 ÓVINTÉZKEDÉSEK ÉS ÁLTALÁNOS JAVASLATOK...20 ELEKTROMOS CSATLAKOZTATÁS...21 A HŰTŐSZEKRÉNY

Részletesebben

2. A szállítmány tartalma

2. A szállítmány tartalma 1. A hazai videós kapuőr rendszere Lehetővé teszi az audiovizuális kapcsolatot az elektromos videós kapuőrrel és az ajtózár kezelését. Ezen rendszer hozzájárul a lakás komfortjának és biztonságának növeléséhez.

Részletesebben

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa 2016. Április Katalógus sorszáma: 2016/004 Tartalomjegyzék I. Ápolási ágyak, éjjeliszekrények 1. Mechanikus ápolási ágyak 2. Hidraulikus ápolási ágyak 3. Elektromos

Részletesebben

Teljes körű higiéniai megoldások. Tork termékkatalógus 2016

Teljes körű higiéniai megoldások. Tork termékkatalógus 2016 Teljes körű higiéniai megoldások Tork termékkatalógus 2016 Üdvözöljük a Tork világában Üdvözöljük a Tork világában 3 Fenntarthatósági szemléletünk 6 Mosdóhigiénia 7 Segítség a megfelelő termék kiválasztásához

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Ötletek: Hogyan válasszunk fûnyírót? Hajtás: Benzines vagy elektromos? Vágószerszám: 3Cut és 4Cut

Ötletek: Hogyan válasszunk fûnyírót? Hajtás: Benzines vagy elektromos? Vágószerszám: 3Cut és 4Cut www. makita.hu - A kertbarátok és a kerttechnika magazinja Ötletek: Hogyan válasszunk fûnyírót? Hajtás: Benzines vagy elektromos? Vágószerszám: 3Cut és 4Cut HÁROM TERMÉKCSALÁD ÖSSZEHASONLÍTÁSA: EXCLUSIVE,

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

Tömbös szikraforgácsolás Power for Production EA-S

Tömbös szikraforgácsolás Power for Production EA-S Tömbös szikraforgácsolás Power for Production 1964 33 gépmodell 1964 óta. A megbízhatóság garanciája. Mitsubishi Electric.... 5 Főbb jellemzők.... 7 Design.... 9 Egyszerű működtetés.... 11 Egyszerű beállítások....

Részletesebben

Fel a csúcsra a magasépítésben.

Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasépítés Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasra helyezte a mércét a magasépítésben? A legkülönbözőbb kihívásoknak is képes lesz megfelelni, szoros határidőket betartani, ráadásul mindezt a költségek

Részletesebben

Mindenki ideális otthonról álmodik A BTicino tudja, hogyan váltsa valóra ezt az álmot

Mindenki ideális otthonról álmodik A BTicino tudja, hogyan váltsa valóra ezt az álmot Mindenki ideális otthonról álmodik A BTicino tudja, hogyan váltsa valóra ezt az álmot LIVING LIGHT 4 LIVING LIGHT LIGHT TECH living light HU.indb 4 2006.03.08. 11:47:45 LIGHT TECH ÁLTALÁNOS JELLEMZÕK KATALÓGUS

Részletesebben

Tisztítás. Feladatok. Polírozás. Kínálatunk

Tisztítás. Feladatok. Polírozás. Kínálatunk és tisztítás Segítség a megfelelő termék kiválasztásához A Tork törlőpapírok és tisztítókendők nagy hatékonysággal képesek ellátni minden törlési, tisztítási és polírozási feladatot. Az egy és kétrétegű

Részletesebben

OptiLine 70 asztali csatlakozók Bemutatás

OptiLine 70 asztali csatlakozók Bemutatás Bemutatás Asztali csatlakozóegységek 70 mm-es nyílással Az OptiLine 70 asztali csatlakozóegységek rugalmas megoldásokat biztosítanak az erősáramú, távközlési és adatvezetékeknek az irodák és konferenciatermek

Részletesebben

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu RENAULT kangoo www.renault.hu 06 80 101 211 FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA AZ EU-BAN Renault Hungária Kft. 1135 Budapest,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÚJDONSÁG. Delta fűtőtestek. Lézertechnológiával

MAGYARORSZÁG ÚJDONSÁG. Delta fűtőtestek. Lézertechnológiával Delta fűtőtestek Lézertechnológiával MAGYARORSZÁG ÚJDONSÁG Delta Laserline Bevezetés A gyártás innovációs technológiájának, valamint a külcsínnek köszönhetően a DELTA fűtőtestek megfelelnek a legigényesebb

Részletesebben

VISION 2/6, 3/8, 3/9 telefonalközpont család

VISION 2/6, 3/8, 3/9 telefonalközpont család VISION /6, 3/8, 3/9 telefonalközpont család A modern irodák egy komplett, integrált kommunikációs megoldást igényelnek. Engedje meg, hogy bemutassuk a Matrix Vision-t, a prémium szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/

Boka Térd. Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ Boka Térd Élj többet! http://solutions.3mmagyar.hu/wps/ portal/3m/hu_hu/eufuturo/global/ csukló Csuklórögzítő kéztőalagút (Carplais) szindróma rándulás FuturoTM Night Éjszakai Csuklórögzítő éjszakai használatra

Részletesebben

Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel

Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel 1 Klímaszerviz a Boschtól A járművek légkondicionáló rendszerei rendszeres karbantartást igényelnek. Ezért

Részletesebben

MINDEN, AMI HAJTÁSTECHNIKA. Villamosmotorok, hajtóművek, frekvenciaváltók, tengelykapcsolók és egyéb hajtáselemek MOTOR-SYSTEMS KFT.

MINDEN, AMI HAJTÁSTECHNIKA. Villamosmotorok, hajtóművek, frekvenciaváltók, tengelykapcsolók és egyéb hajtáselemek MOTOR-SYSTEMS KFT. MINDEN, AMI HAJTÁSTECHNIKA Villamosmotorok, hajtóművek, frekvenciaváltók, tengelykapcsolók és egyéb hajtáselemek MOTORSYSTEMS KFT. MotorSystems Kft. Budapest, Soroksári út. Telefon: (+)1077 Fax: (+)177

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés A Dräger Testor 2100 és 3100 általános készülék statikus vizsgálatokhoz. Kompakt méretének köszönhetően mindkét típus beépíthető bármelyik légzésvédelemmel

Részletesebben

CSOPORTSZOBA II. 2 BD59265 Dobogó. 2 57028 Négy rekeszes szekrény. 4 57022 Gurulós konténer. 2 97156 Virágos játéktároló

CSOPORTSZOBA II. 2 BD59265 Dobogó. 2 57028 Négy rekeszes szekrény. 4 57022 Gurulós konténer. 2 97156 Virágos játéktároló 14 17 1 15 1 10 1 11 8 18 19 9 7 0 1 4 5 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 AL_MESEASZT Asztal 1 mennyiség cikkszám termék 57049 Pad 1 BESZ Bölcsődei szék 1 BD595 Dobogó 4 AL_DINISZEK Dini fémvázas

Részletesebben

2015 KONYHA KOLLEKCIÓ

2015 KONYHA KOLLEKCIÓ 2015 KONYHA KOLLEKCIÓ 50 50 Isao 33.900.- Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao 36.900.- Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao 39.900.- Mérete: 780x435x170 mm Modell szám:

Részletesebben

Képernyő Egészség Felmérés

Képernyő Egészség Felmérés Képernyő Egészség Felmérés A büntetés-végrehajtásnál jelentősen megnőtt a képernyős munkahelyek száma. Szaporodásuk felgyorsulóban van. A számítógép, a monitor új igénybevételt jelent a felhasználó számára.

Részletesebben

Vízálló szekrények. Kaedra IP65

Vízálló szekrények. Kaedra IP65 Vízálló szekrények IP65 Technológia és vonzó külső és PK, a tökéletes házasság! A PK ipari csatlakozó termékcsalád új külseje tökéletesen idomul a kiselosztó család modern és innovatív megjelenéséhez.

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus

A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus Hiace 02 A Toyota számára a minôség nem ígéret, hanem munkastílus Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobbá tenni. Ezért minden területen folyamatos fejlôdésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra,

Részletesebben

A környezetből származó energia intelligens hasznosítása: Vaillant hőszivattyúk.

A környezetből származó energia intelligens hasznosítása: Vaillant hőszivattyúk. Hőszivattyúk környezetből származó energia intelligens hasznosítása: Vaillant hőszivattyúk. Jó érzés jót tenni. Fűtés Hűtés Megújuló energiák Mert a a jövőben gondolkodik. Hőszivattyúk áttekintése környezetbarát

Részletesebben

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Mintabolt 1044 Budapest, Óradna u. 3/b Tel: +36 1 320 8018 www.kaba-elzett.hu Az

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger TSW Elephant Katonai kivitelű Búvár berendezések A világ első univerzális, a újralégzőt integráló búvárhevedere biztosítja a 24 méteres mélységig történő merülés mind a négy komponensét: alap mellény,

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

FELCO 820. Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve

FELCO 820. Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve FELCO 820 Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve 1 Piaci hatások Erősebb verseny Magasabb elvárásoknak megfelelő minőségi követelmények Egyre magasabb bérköltségek

Részletesebben

Ma a Kendrion csoport a következő tagokból áll: Binder, Magnet AG, Neue Hahn Magnet, Thoma Magnettechnik, Linnig Antriebstechnik és Tri Tech.

Ma a Kendrion csoport a következő tagokból áll: Binder, Magnet AG, Neue Hahn Magnet, Thoma Magnettechnik, Linnig Antriebstechnik és Tri Tech. A Kendrion csoport Kendrion csoport az egyik vezető elektromágnes és mágnes komponens gyártó vállalat a világon. A csoportnak négy ágazata van: Ipari mágnes rendszerek, hétköznapi géprendszerek, ipari

Részletesebben

Teljes kontrol - könnyen, egyszerűen

Teljes kontrol - könnyen, egyszerűen Elektromos, homlokvillás 3 & 4 támasz, a fúvott méretével egyező tömör abrons 48 volt 1.3 2. tonna Teljes kontrol könnyen, egyszerűen FB13PNT FB15PNT FB16CPNT FB16PNT FB18CPNT FB18PNT FB2PNT FB16CPN FB16PN

Részletesebben

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú Dräger Polytron 5310 jeladó a

Részletesebben

Univerzális falon belüli egység kedvezô áron! Innovatív, szerelôbarát

Univerzális falon belüli egység kedvezô áron! Innovatív, szerelôbarát Falon belüli megoldások Új Univerzális falon belüli egység kedvezô áron! Új Innovatív, szerelôbarát BEVEZETÉS 2 KLUDI KLUDI Falon belüli megoldások KLUDI Falon belüli megoldások Egyszerű Univerzális Esztétikus

Részletesebben

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000)

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, driftmentes és ellenálló

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

Szerelés 6/2. Villamosenergia-elosztás 6/31. Kábelvezetés 6/39. Világítás és aljzat 6/63. Ajtótartozékok 6/71. Földelési tartozékok 6/78

Szerelés 6/2. Villamosenergia-elosztás 6/31. Kábelvezetés 6/39. Világítás és aljzat 6/63. Ajtótartozékok 6/71. Földelési tartozékok 6/78 Szerelés /2 PB500073 PB500023 PB500218 PB500082 PB500072 PB500222 Villamosenergia-elosztás /31 Kábelvezetés /39 Világítás és aljzat /3 PB500188 PB500223 Ajtótartozékok /71 PB500084 PB500217 Földelési tartozékok

Részletesebben

IPR S.R.L. ÁrLISta 2014

IPR S.R.L. ÁrLISta 2014 IPR S.R.L. ÁrLISta 2014 MODEL BELT Hajtogatódó gyorskapu F Méret M Főbb Paraméterek E D H L A Falnyílás szélessége - B Maximális szélesség A + 2xC C Automatika teljes szélessége Táblázat D Hasznos magasság

Részletesebben

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Katalógus 2014 / 2015

Katalógus 2014 / 2015 Katalógus 2014 / 2015 Innovatív szerszámok Univerzális megoldások 3 wolfcraft - innovatív impulzusok a barkácsolók és a mesteremberek számára 1949 óta a wolfcraft vállalat az innovatív ötletek forrásának

Részletesebben

VAV. Lindabról. Comfort és design. A termékek áttekintése / jelmagyarázat. Elmélet. Mennyezeti anemosztátok - látható szerelési mód.

VAV. Lindabról. Comfort és design. A termékek áttekintése / jelmagyarázat. Elmélet. Mennyezeti anemosztátok - látható szerelési mód. Lindabról Comfort és design A termékek áttekintése / jelmagyarázat Elmélet Mennyezeti anemosztátok Mennyezeti anemosztátok - látható szerelési mód Csatlakozódobozok Fali befúvók Sugárfúvókák Ventiduct

Részletesebben

MUNKAANYAG. Gombos József. Marógépek ellenőrzése, beállítása. A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai

MUNKAANYAG. Gombos József. Marógépek ellenőrzése, beállítása. A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai Gombos József Marógépek ellenőrzése, beállítása A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai A követelménymodul száma: 2273-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-012-30

Részletesebben

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás Otthonunk megfelelő páratartalmának biztosítása egészségünk

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS alapkivitelben Gyorskapuk Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében 2 2 Hörmann gyorskapuk 4 Spirálkapu 6 HS 7030 PU PU-szigetelésű

Részletesebben

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 5000 félautomatikus módon hajtja végre az összes statikus és dinamikus vizsgálatot a tesztsorozat során a személyes kezelés és az automatizált

Részletesebben

MCFT- Kalauzod a tábla megoldásokban

MCFT- Kalauzod a tábla megoldásokban Mi útbaigazítunk! MCFT- Kalauzod a tábla megoldásokban w w w. v i s t a s y s t e m. c o m Mi útbaigazítunk! Próbáld ki a Vistát! A Vista System azt nyújtja Önnek, amit elvár egy vezető nemzetközi tábla

Részletesebben

HD 14 / 18. Használati útmutató

HD 14 / 18. Használati útmutató HD 14 / 18 Használati útmutató Forgalmazza: FIX NET Kft. 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 8. Vendel Park 1. főút 11. km szelvény Tel.: 06-23-530-492, 06-20-934-5533 www.fix-net.hu 2 A KÉSZÜLÉK LESELEJTEZÉSE

Részletesebben