[f] city széria. [f] city széria 2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "[f] city széria. [f] city széria 2"

Átírás

1 [f] city széria

2 [f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb legkisebb keresztmetszetű része közvetlenül az asztallap alatt van, ami légies érzetet kelt. Az asztalt minimalista design jellemzi, így a figyelem a felhasználóra összpontosul: kényelmét szem előtt tartva az irodabútort beépített funkciókkal és előnyös ergonómiai tulajdonságokkal ruháztuk fel.

3 [f] city széria 3 Tökéletes harmónia Az [f] city széria irodai íróasztalokból, tárgyalóasztalokból és bench munkahelyekből áll. A kiváló minőségű és minimalista stílusú bútorok segítségével harmonikus és egységes környezetet teremthet az iroda helyiségeiben. Mindegyik asztal praktikus és könnyű asztallappal rendelkezik, és kapható ülő-ülő és ülő-álló változatban is. A széria több okos, asztallapba süllyeszthető megoldást kínál, úgymint a tároló fiók és a beépített motort, így az asztalon könnyű rendet tartani. Ha a bench megoldás mellett dönt, rugalmas és helytakarékos munkahelyeket alakíthat ki. A tárgyalóasztalok hosszabb és rövidebb megbeszélésekhez is használhatók, és kialakításuknak köszönhetően könnyedén beilleszthetők bármilyen környezetbe.

4 [f] city széria 4 MUNKAASZTALOK Az [f] city széria munkaasztal praktikus és könnyített asztallappal és négyszögletes lábakkal rendelkezik. Az okos design a motorikusan emelhető vázszerkezetet, az asztallapba épített aljzatok, kiegészítők és csatlakozók preaktikusságát is jelenti, amelyekkel asztala könnyedén rendben tartható. Ráadásul a láb legkisebb keresztmetszetű része közvetlenül az asztallap alatt van, ami vonzó, légies érzetet kölcsönoz az asztalnak. A szériát elektromosan emelhető ülőálló, illetve manuálisan állítható magasságú ülő-ülő asztalok alkotják. Különböző méretű és felületű asztallapok és különböző színű vázak közül választhat. A négyzet keresztmetszetű lábakkal szerelt asztalokhoz opcióként kábeldoboz és asztallapba épített fiókok is rendelhetők.

5 [f] city széria 5 BENCH MEGOLDÁSOK Az [f] city széria bench megoldásai helytakarékos és flexibilis kialakítást tesznek lehetővé a munkaállomások összekapcsolásával. A kellemes és letisztult vonalvezetés, valamint az asztallapok és a vázszerkezet harmonikus egységet alkotnak. A bench megoldás esetén az egymással szemben lévő két munkahelyek asztallapjai ugyanahhoz a vázszerkezethez rögzülnek. Négyféle kombinációs lehetőséget kínálunk, két különböző asztallap-megoldással. Asztali paravánok segítségével ötletes személyes terek hozhatók létre. Így még abban az esetben is egységes lesz az bench összeállítás, ha az egyes asztallapok éppen különböző magasságúra vannak beállítva a munkatársak igényeinek megfelelően. A manuálisan állítható magasságú asztal, amely fehér és ezüst vázzal rendelhető, egyszerűen beállítható és személyre szabható. Az asztalmagasság, az asztallap vastagságával együtt 630 és 830 mm között állítható.

6 [f] city széria 6

7 [f] city széria 7 TÁRGYALÓASZTALOK Manapság egyre gyakoribb a csoportos munkavégzés: találkozunk, hogy fejlődünk és együtt teremtsünk értéket. Az [f] city széria tárgyalóasztal a design és a funkcionalitás szempontjából is jól átgondolt. Asztallapjának kivitelezése azonos az [f] city munkaasztaléval. A pillértalpas váz lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbb hely maradjon a lábaknak. A padló egyenetlenségeinek ellensúlyozására a pillérlábak szintezőcsavarral vannak ellátva. A rugalmas tárgyalóasztalok különböző munkavégzési szituációban használhatók. Annak a környezetnek a függvényében válassza ki az asztallap és váz kivitelét, ahová az asztal kerülni fog. Kombinálja számos irodaszékünkkel vagy tárgyalószékünkkel!

8 [f] city széria 8 FONTOS A TESTHELYZET VÁLTOZTATÁSA Ergonómiai szempontból fontos az ülő és álló testhelyzet közötti váltás. Az [f] city széria ülő-álló asztalainak köszönhetően gyorsan és egyszerűen változtathatja meg az ülő vagy az álló testhelyzetet, úgy, hogy közben munkáját sem kell megszakítania. Ez jót tesz a vérkeringésnek és csökkenti az ismétlődő terhelés miatti sérülések (RSI) kockázatát. A lehető legegészségesebb munkavégzési testhelyzet eléréséhez kombinálja munkaasztalainkat ergonomikus irodaszékeinkkel. Az egyszerűen megváltoztatható asztalmagasság révén az asztaloknál bármelyik munkatársunk akár felváltva is dolgozhat, így a széria tagjai használhatók a Next Office Activity Based Working koncepció, azaz a tevékenységalapú munkakörnyezetnek megfelelően kialakított irodában is.

9 [f] city széria 9 FONTOS A TESTHELYZET VÁLTOZTATÁSA

10 [f] city széria 10 FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK Tároló doboz Asztallapba süllyesztett, felnyitható tároló, apró tárgyak elhelyezéséhez. ASZTALLAPBA INTEGRÁLT KIHÚZHATÓ FIÓK Az asztallapba épített kihúzható fiók segítségével a személyes, gyakran használt kisebb tárgyak például mobiltelefonok, tollak, stb. tárolása egyszerűen megoldható. KÁBELCSATLAKOZÓ DOBOZ Az asztallapba rejtett hálózati és USB-csatlakozókkal ellátott kábeldoboz, valamint a kábeltartó segítségével a felesleges kábelek könnyen elrejthetőek. Ez ideális megoldás, ha az asztal fal mellett van, vagy, ha két, egymástól paravánnal elválasztott asztal van egymásnak szemben elhelyezve. Konzollal rögzíthető homloklapok A munkaasztalokra homloklap szerelhető. A homloklapok különböző méretekben kaphatók, tölgy, bükk, nyír felülettel és fém kivitelben is rendelhetők. FÉM HOMLOKLAP A fém homloklap stílusos és tartós megoldás, amely karaktert kölcsönöz az asztalnak. Az ezüstszürke és fehér fém homloklapok közül választhatja ki a munkakörnyezetbe leginkább illő kivitelt.

11 [f] city széria 11 Vezérlőegység Opcionálisan kérhetők programozható magasságbeállítással és kijelzővel ellátott vezérlőegységek. z az opció ideális választás, ha több személy használja a munkaállomást. Asztali paraván A Rezon asztali paravánt kifejezetten az [f] city széria bench megoldásaihoz terveztük. A paraván 1600 és 1800 mm szélességben kapható. Alapkivitelben Delta szövettel kárpitozzuk, de opcióként Nova szövettel, illetve tölgy, bükk, nyír vagy fehér Lemine felülettel is rendelhető. FEHÉR ASZTALI PARAVÁN A fehér Lamine paraván egy fehér asztallappal kellemes és homogén érzetet kelt. Tölgy, bükk, nyír vagy fehér laminált asztallappal való kombinálása esetén kontrasztot vagy más izgalmas hangulatot is létrehozhatunk. Állítható magasság A manuális magasságállítású asztalokat a váz kialakításának köszönhetően az ülőmunkát végző munkatársak könnyen átállíthatják és személyre szabhatják. Az asztallap magasságát egy tekerőkar ( kurbli ) segítségével könnyen beállíthatja. A lábakat gravírozott magasságjelöléssel láttuk el, egyszerű több asztalt azonos magasságúra beállítani, ha szükséges. Asztalmagasság: mm. PILLÉRTALPAS ASZTAL A kölönféle típusú pillérlábas asztalaink többféle magasságú kivitelben rendelhetők. Ezek ideálisak a rövidebb, spontán megbeszélésekhez, de akár egy rövidebb munkát is elvégezhetük vagy kellemesen eltölthetjük a pihenőidőt ezeknél az asztaloknál. Kábelátvezető Az asztal elülső szélén, középen elhelyezett kábelátvezető ízléses és flexibilis módja a kábelek és csatlakozók elrejtésének.

12 [f] city széria 12

13 [f] city széria 13 ANYAG FURNÉR LAMINÁLT FÉM Nyír Fehér Ezüstszürke Bükk Fehér Tölgy

14 [f] city széria 14 EGYSZERŰ ÉS RENDEZETT Az asztallapba süllyesztett tároló doboz és kihúzható fiók segítenek a személyes tárgyak elhelyezésében és extra helyet sem foglalnak. Az asztallapba épített, hálózati és USB-csatlakozókkal ellátott kábeldoboz és kábeltartó segítségével a felesleges vezetékek könnyen elrejthetők. Ez ideális megoldás, ha az asztal fal mellett van, vagy, ha két, egymástól paravánnal elválasztott asztal van egymásnak szemben elhelyezve. A gondosan válogatott, különböző formájú, méretű és felületű asztallapok közöl szabadon válogathat. A könnyű asztallap a hagyományos asztallapokkal szemben a pehelysúly és kiváló stabilitás ötvözete. Ezek fontos jellemzők, amelyek lehetővé teszik, hogy a lábak és a kiegészítők keresztmerevízők használata nélkül rögzíthetők legyenek az asztallaphoz. Pehelykönnyű asztallap Integrált tárolás Kihúzható tárolóegység Homloklap

15 [f] city széria 15 ASZTALLAPOK MUNKAASZTAL - Magasság: mm (SSC) vagy mm (SMA) BENCH - Magasság: mm (D) PILLÉRTALPAS ASZTAL - Fix magasság: 724 mm vagy 1100 mm (SFAX vagy SHAX) KONFERENCIAASZTAL - Fix magasság: 724 mm (CO) [f] CITY széria - ASZTAL ASZTALLAP 50 mm vastag könnyű asztallapok, fafurnérral és tömörfa élzárással (bükk, nyír, tölgy ), laminált asztallap ABS élzárással (fehér). VÁZ Ülő-ülő - négyszögletes lábak, felső rész 60x60 mm, alsó vastagabb rész 70x70 mm keresztmetszetű, kurblival magasságbnan állítható (ezüstszürke, fehér). Ülő-álló - négyszögletes lábak, felső rész 60x60 mm, alsó vastagabb rész 70x70 mm keresztmetszetű (ezüstszürke, fehér), elektromosan állítható magasság. Pillértalpas és konferenciaasztal - Kereszt alakú, négyszögletes talp 90 x 90 mm pillértalp (ezüstszürke, fehér fekete talpakkal). Ülő-ülő bench - négyzet keresztmentsztű lábszerkezet, felül 60 x 60 mm, alsó vastagabb rész 70x70 mm keresztmetszetű, kurblival magasságbnan állítható (ezüstszürke, fehér), szintezőtalpak 15 mm-es beállítási tartománnyal. Homloklap Lamine (tölgy, bükk, nyír), porszórt fehér fém, a bench standard vázszínével megegyezően. OPCIÓK Homloklap fafurnérral (bükk, nyír, tölgy). Lamine asztallap(bükk, nyír, tölgy, világosszürke, fehér ). MÉRETARÁNY 1:100. MÉRTÉKEGYSÉG mm

16 Kinnarps Marketing & Communications/ /1309 All information is subject to change

katalógus 2011 www.brw.com.pl

katalógus 2011 www.brw.com.pl KONYHÁK katalógus 2011 www.brw.com.pl Üdvözöljük a konyhák világában A konyha az otthona egyik legfontosabb része. A házi tűzhely, az ízek laboratóriuma. Munka- és találkozóhely. Itt mindent megtalálhat

Részletesebben

Samsung SUR40 for Microsoft Surface Venue Readiness Guide UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. DECEMBER 6.

Samsung SUR40 for Microsoft Surface Venue Readiness Guide UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. DECEMBER 6. Samsung SUR40 for Microsoft Surface Venue Readiness Guide UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. DECEMBER 6. 1 Szerzői jogi nyilatkozat Copyright 2011 Samsung Electronics Co., Ltd., 416, Maetan 3-Dong, Yeongtong-Gu,

Részletesebben

2. rész. Teljes fürdőszobai kollekciók

2. rész. Teljes fürdőszobai kollekciók 2. rész Teljes fürdőszobai kollekciók 20 22 VidimaStorm 26 SevaMix 30 Sirius 34 Style 38 SevaDuo 21 22 A Vidima Storm család segítségével gyakorlatilag bármilyen típusú fürdőszobát kialakíthat magának,

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. szerelvények. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Deutschland

KLUDI. Konyhai. szerelvények. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Deutschland KLUDI Konyhai szerelvények Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Deutschland Tel. +49 2373 904-0 Fax +49 2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com Kludi Szerelvények

Részletesebben

Ha üvegre van szüksége

Ha üvegre van szüksége Az üveg, mint anyag megjelenése a belsőépítészetben Napjainkban az építészek és lakberendezők egyre merészebben és bátrabban használják fel az építőelemeket, lakás-kiegészítőket, dekorációkat az épületek

Részletesebben

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Közzétéve: 2012 március - augusztus Dell XPS 14z Inspiron XPS Alienware Vostro Tartozékok és perifériák Tartalom 4-7

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

HA ELEMES BÚTORT KERES RS!

HA ELEMES BÚTORT KERES RS! FRIDA ELEMES SZEKRÉNYCSALÁD Zsalus megoldású, fenyõ ajtófrontok jellemzik e dekoratív megjelenésû bútorcsaládot, mely 15 féle elembõl, tetszés szerint variálható. A szekrények gardróbelemekkel is magasíthatók,

Részletesebben

evohome több zónás rendszer evohome www.honeywelluk.com

evohome több zónás rendszer evohome www.honeywelluk.com evohome több zónás rendszer Az evohome egy kifinomult fűtési rendszer, amellyel lakóingatlanban legfeljebb 12 fűtési zónát hozhat létre és szabályozhat egyedileg. Az evohome a háztartási melegvíz ellátást

Részletesebben

AZ AJTÓVÁLASZTÁS TÍZPARANCSOLATA

AZ AJTÓVÁLASZTÁS TÍZPARANCSOLATA 10 AZ AJTÓVÁLASZTÁS TÍZPARANCSOLATA Milyen színű és formájú ajtót válasszon? Milyen anyagból legyen az ajtó felülete? Mi alapján válasszon kilincset az ajtajához? Mire figyeljünk, ha nem akarunk görbe

Részletesebben

Digitális időkapcsolós termosztát. isense. Üzembehelyezési és karbantartási kézikönyv 120670-AG

Digitális időkapcsolós termosztát. isense. Üzembehelyezési és karbantartási kézikönyv 120670-AG HU Digitális időkapcsolós termosztát isense Üzembehelyezési és karbantartási kézikönyv 120670-AG Tartalom 1 Bevezetés...4 1.1 Bevezetés...4 2 A beszerelés helyszíne...5 2.1 Helyzetét szabályozó...5 2.2

Részletesebben

VAL-Co Europe ISV Zrt. Szakemberek Termékek Megoldások

VAL-Co Europe ISV Zrt. Szakemberek Termékek Megoldások VAL-Co Europe ISV Zrt. Szakemberek Termékek Megoldások Történet háttér VALCo Europe A VAL-CO Europe a VAL-CO Companies cég leányválla - lata. A VAL-CO Companies története Bird-in-Hand városából indult,

Részletesebben

Magastetők szigetelése a szarufák között és alatt. Magastetők szigetelése a szarufák között és alatt

Magastetők szigetelése a szarufák között és alatt. Magastetők szigetelése a szarufák között és alatt Magastetők szigetelése a szarufák között és alatt 2006 Magastetők szigetelése a szarufák között és alatt Környezetvédelem Tűzvédelem Csend Komfort energiát takarít meg Önnek, mivel kiváló hőszigetelő nem

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

Előtét redőnyök és előtét raffstore-ok

Előtét redőnyök és előtét raffstore-ok www.schlotterer.hu Előtét redőnyök és előtét raffstore-ok Energiamegtakarítás Betörésvédelem Betekintés elleni védelem 3 Intelligens árnyékolástechnika: az energiamegtakarítás mesterével. A passzív hűtés,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ ÁRLISTA

TERMÉKISMERTETŐ ÁRLISTA TERMÉKISMERTETŐ ÁRLISTA 2013 V NÉZŐPONTOT VÁLTUN K 2 www.fakro.hu A TAPASZTALATOKBÓL merítve egy tökéletesebb jövőn munkálkodunk. Termékeink megalkotásakor az életünket formáló értékekre összpontosítunk.

Részletesebben

Képernyıs munkahelyek kialakításainál a következı szempontokra kell odafigyelni:

Képernyıs munkahelyek kialakításainál a következı szempontokra kell odafigyelni: Képernyıs munkahelyek kialakításainál a következı szempontokra kell odafigyelni: A képernyı elıtti munkavégzés napjaink általános gyakorlatává vált. A számítógépet, mint a legmodernebb technikát szoktuk

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe,

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, csoport 516 multiméterek ÉS FESZÜLTSÉG KIJELZŐ Digitális multiméterek DM383 Kompakt levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, leolvasás/szélsõérték rögzítés, olvadóbiztosítékkal

Részletesebben

MÛSZAKI INFORMÁCIÓK. Érzékelési távolság

MÛSZAKI INFORMÁCIÓK. Érzékelési távolság Adó-vevõs fotokapcsolók A mûködés aelve: 1. Az adó-vevõs érzékelõ két részbõl áll, egy adóból (fénykibocsátó), és egy vevõbõl (fényelnyelõ). Egy fénysugár kapcsolja össze a két eszközt egymással. vevõ

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. 24 5 1 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával. Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra

Részletesebben

DeltaSol AL. RESOL DeltaSol AL *11202116* Összeszerelés Csatlakoztatás Kezelés Hibakeresés Rendszerpéldák. Kézikönyv

DeltaSol AL. RESOL DeltaSol AL *11202116* Összeszerelés Csatlakoztatás Kezelés Hibakeresés Rendszerpéldák. Kézikönyv RESOL DeltaSol AL Összeszerelés Csatlakoztatás Kezelés Hibakeresés Rendszerpéldák DeltaSol AL *11202116* 11202116 Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a RESOL készüléket. Kérjük olvassa el alaposan a jelen

Részletesebben

VFF-10 FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15.

VFF-10 FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15. VFF-10 H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15. Elôkészítés és nyomás: PXP ELSÔ MAGYAR DIGITÁLIS NYOMDA RT. 1106 Budapest, Maglódi út 8. Tel.: 264-4238,

Részletesebben

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt.

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kiválasztási útmutató VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével 98% Hatásfok Jobb energiafelhasználás és csökkenő költségek

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása Az ECL Comfort termékcsaláddal elektronikus szabályozók optimális

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Kawasaki ER-6n 2006. Új Modell Információ

Kawasaki ER-6n 2006. Új Modell Információ Kawasaki ER-6n 2006. Új Modell Információ 2006. Új Modell Információ ER-6n 1/26 A MOTORKERÉKPÁROZÁS LÉNYEGE Körülírni, hogy mi is a motorozás, mi az a szabadság, amit a két keréken való gurulás jelent,

Részletesebben