A továbbiakban szeretnénk bemutatni a Felügyelőbizottság és az új Országos Választmány tagjait.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A továbbiakban szeretnénk bemutatni a Felügyelőbizottság és az új Országos Választmány tagjait."

Átírás

1 Kedves Barátunk! Ebben a levélben tájékoztatást adunk arról, hogy április 14-én a PDSZ rendkívüli tisztújító kongresszust tartott, amelyen visszahívta Mendrey László elnököt a tisztségéről, továbbá a korábbi Országos Választmány és Felügyelőbizottság tagjait. Az új testület bemutatása előtt szeretnénk megköszönni a visszahívott tisztségviselők eddigi munkáját! Köszönjük Mendrey Lászlónak, a PDSZ alapító tagjának, hogy egy nehéz időszakban, 2010-ben átvette a PDSZ elnöki feladatait, s hogy nyolc éven át ellátta azt. Köszönjük az Országos Választmány és a Felügyelőbizottság volt tagjainak is az eddigi tevékenységét, hiszen ők több éven, esetenként évtizeden át szolgálták az érdekvédelem ügyét a PDSZ-ben. Mindenek előtt Atanaszovné Rozgonyi Ilonának jár a köszönbet, aki az 1990-es évektől az OV-nak, később az elnökségnek majd az ügyintéző testületnek (ÜT) is tagja volt. Ugyancsak mindkét testületben tevékenykedett Tollner József, de minden olyan volt tisztségviselőt is megillet a köszönet, akik hosszabb-rövidebb ideig időt és energiát áldoztak szabadidejükből a szakszervezetért. Köszönjük Ágoston Tibornak, Pongrácz Tibornak, Szádvári Szabolcsnak, Szarka Tündének, Tóth Viktornak, Veszprémi Zoltánnak valamint a Felügyelőbizottság volt tagjainak Hoboth Mária, elnöknek, Kovács Attila és Vajay-Horváth Zoltán volt FB tagoknak az eddigi munkáját! A továbbiakban szeretnénk bemutatni a Felügyelőbizottság és az új Országos Választmány tagjait. A Felügyelőbizottság tagjai: Rózsáné dr. Szabó Dóra, Vrazaláné Czövek Ilona, Fülöp András, Ferge Rita, Váradi Ágnes.

2 Az Országos Választmány tagjai: Laczi Rita, Balogh Andrej, Virágh Judit, Guba János, Ravasz Ágnes, Tarnai Katalin, Szűcs Tamás, Fábiánné Kalotay Kinga, Sólyomné Baranyai Elza, Rónaky Attila, Komjáthy Anna, Csermák Tibor, Nagy Erzsébet, Nagyházi Zoltán. A következőkben azokat az indoklásokat olvashatjátok, amelyeket az egyes tisztségviselőket jelölő szervezetek írtak még a kongresszus előtt a jelöltjeikről. Úgy gondoljuk, ezek egy kicsit megismertetik Veletek az új tisztségviselőket. FERGE RITA (Zala) Jelölő megye: Baranya, Zala A Felügyelőbizottsági tagok jelölései Tagtársai alkalmasnak tartják az FB-tagságra, mi pedig azért támogatjuk, hogy általa új, aktív tisztségviselők dolgozzanak a szervezetben országos szinten. (Baranya) Évek óta aktív tagja helyben a PDSZ-nek, és kellő időt és energiát tudna fordítani az országos munkára. Pedagógus családból származik, 1992-ben kezdett tanítani, ezzel egyidejűleg belépett a szakszervezetbe is, egy kis falusi iskolában, ahol aktív alapszervezet működött. Részt vett az országos megmozdulásokban, sztrájkokban és tüntetéseken, illetve ezek helyi szintű szervezésében től gimnáziumban tanít vizuális kultúrát, művészettörténetet és mozgóképkultúrát, de matematika és magyar szakos tanári diplomája és tanítási, szaktanácsadói és szakértői tapasztalata is van. A

3 szakszervezetek érdekképviselet munkáját a közoktatás folyamatai és az egyes pedagógusok szempontjából is nagyon fontosnak tartja. (Zala) FÜLÖP ANDRÁS (Csongrád) Jelölő megye: Csongrád Több éve PDSZ tag, iskolájának KT elnöke, sokat segít a KKT munkájában jogi észrevételeivel. Hasznos tagja lenne az FB-nek precizitásával, lelkiismeretességével. (Csongrád) RÓZSÁNÉ DR. SZABÓ DÓRA (Hajdú-Bihar) Jelölő megye: Baranya, Hajdú-Bihar, Somogy Korábban EB, majd FB-tag volt. Alapos és külső befolyásolásnak teret nem engedő tisztségviselőként ismertük meg, aki bátran vállalja véleményét. Ilyen FB-tagokra van szüksége a szervezetnek. (Baranya) Rózsáné 1998 óta tagja a PDSZ-nek, majd munkahelyén csoportképviselő tisztséget látott el nyugdíjazásáig (2011). A Kelet-Magyarországi Regionális Iroda ügyvivőjeként 2002-től aktívan tevékenykedett. Eközben a PDSZ OV tagja lett két ciklusban is, és az elnökségbe is beválasztották tól az FB tagjává választotta a Kongresszus. Munkáját lelkiismeretesen végezte a tagság érdekében, ezért javasoljuk a Felügyelő Bizottságba. (Hajdú) VÁRADI ÁGNES (Baranya) Jelölő megye: Baranya, Somogy, Tolna A pécsi iroda gazdasági ügyeit intézi a kezdetektől. Korábban volt már EB-tag. Kész konfliktusokat is felvállalni, ha szabálytalanságot tapasztal. Kiválóan ismeri az Alapszabályt, a szervezet működésére vonatkozó jogszabályokat, ezért alkalmasnak tartjuk az FB-tagságra. (Baranya) Nemcsak mint munkavállaló, hanem vezetői szemszögből is látja a tagság problémáit. Nagyon jó jogismerettel rendelkezik, az Alapszabályt kiválóan ismeri, régóta végez olyan munkát, amely az FB ellenőrző tevékenységét segíteni tudja. Egyenes és megvesztegethetetlen jellemű kolléga. (Tolna) VRAZALÁNÉ CZÖVEK ILONA (Borsod) Jelölő megye: Baranya, Borsod, Heves, Somogy Az előző tisztújításon került az FB-be, ahol folyamatosan, aktívan dolgozott. Ebbéli tisztségét véleményünk szerint jól ellátta, ezért javasoljuk, hogy továbbra is legyen az FB tagja. (Baranya) Vrazaláné Czövek Ilona 1994 tavaszán alapította meg intézményben a PDSZ csoportot 17 fővel től nyugdíjba vonulásáig a csoport képviselője volt tól a PDSZ B.-A.-Z. és Heves megyei régiójában kisebb megszakításokkal megyei és regionális tisztségeket töltött be. Ilona a 90-es évek elején önkormányzati képviselőként is foglalkozott az oktatás ügyével. Munkásságának köszönhetően közel két évtizeden át működtette a megye legnagyobb létszámú (amely több mint 50 fős is volt) gyógypedagógiai intézmény szervezetét Girincsen. Csoportja a megalakulása óta a legaktívabb társaságok közé tartozik, akik minden rendezvényen képviseltették magukat decemberétől 2016 februárjáig az Országos Választmány tagja volt. OV tagként főleg a gyógypedagógiai alkalmazottak érdekeit képviselte februárjától a Felügyelő Bizottság aktív tagja. A fentiek alapján Vrazaláné Czövek Ilonát a PDSZ B.-A.-Z. Megyei Választmánya jelöli a PDSZ Felügyelő Bizottságának tagjai közé. (Borsod)

4 Az Országos Választmányi tagok jelölései BALOGH ANDREJ (Budapest) Jelölő megye: Budapest Korábban 4 évig volt OV tag, jelenleg nyolcadik éve tagja a Budapesti Választmánynak. Jelenleg intézményében igazgató helyettes, mint ilyen sok információhoz jut, ami hasznos a PDSZ szempontjából. Mint nyelvtanár a szakképzésben megvalósuló nyelvoktatás problémáit jól ismeri. (Budapest) CSERMÁK TIBOR (Budapest) Jelölő megye: Budapest A budapesti rendezvények, akciók aktív résztvevője (tüntetések, jelvények készítése, szállítás, stb). Iskolájában ő kezeli az intézmény honlapját, különösen ezt a jártasságát szeretnénk az OV-ban hasznosítani. Nagy tapasztalata van fotók és videók készítésében (vágás, feliratozás) is. Rálátása van a Közalkalmazotti Tanácsok problémáira is. (Budapest) FÁBIÁNNÉ KALOTAY KINGA (Hajdú-Bihar) Jelölő megye: Hajdú-Bihar A régiónk egyik legaktívabb képviselője. A kétezres évek elejétől tagja a PDSZ-nek, 2004-től munkahelyén csoportképviselő. A Kelet-Magyarországi Regionális Iroda ügyvivőjeként folyamatosan dolgozik, OV-tag volt, kezdetben a megye képviseletében, majd két cikluson át választott tisztségviselő óta megyénknek nincsen OV tagja, ez hátrányosan érint minket az információáramlás és a kapcsolattartás hiánya miatt. Fontos lenne számunkra, hogy Kingát OV taggá válassza a kongresszus. (Hajdú-Bihar) GUBA JÁNOS (Csongrád) Jelölő megye: Csongrád Szakszervezeti képviselőként és OV tagként, iskolai KT elnökként és a Szegedi Szakképzési Centrum Központi Közalkalmazotti Tanács tagjaként végzett munkája alapján alkalmasnak találjuk az Országos Választmány tagjának. (Csongrád) KOMJÁTHY ANNA (Budapest) Jelölő megye: Baranya, Somogy Ugyancsak eddigi munkájával bizonyította, hogy alkalmas tagja a szakszervezet vezető testületének. Eseményeket szervez, együttműködik más szervezetekkel, tárgyalásokon, egyeztetéseken vesz részt, a PDSZ dokumentumainak készítésében, véleményezésekben az egyik legtöbbet dolgozó tisztségviselő. (Baranya) Régóta PDSZ-tag, igen aktív, szinte minden országos eseményen találkozni vele, maga is szervez ilyeneket. Okos javaslataival, munkabírásával fontos tagja volna továbbra is az OV-nak. (Somogy)

5 LACZI RITA (Csongrád) Jelölő megye: Bács, Baranya, Somogy Tolna Széleskörű tájékozottsága, iskolai alapszervezeti képviselőként végzett munkája, a PDSZ országos testületi tevékenysége alkalmassá teszik a feladatok ellátására, érdekképviseletre. (Bács) A szakképzéssel kapcsolatos véleménye fontos az OV-ban, de azért is alkalmas, mert átlátja a közoktatás problémáit, tájékozott. Szintén hosszú évek óta az OV tagja, emellett régiójában is aktív. (Baranya) Igyekeztünk az országból több helyről keresni alkalmas embereket. Ilyen Rita is Szegedről, aki értelmes javaslataival, véleményével segítheti az országos választmányi munkát a szakképzés területén. (Somogy) Az országos választmánynak régóta tagja. Szakképzésben és a PDSZ országos ügyeit érintő kérdésekben tájékozott, higgadt, véleményünk szerint jól képviseli a tagságot. (Tolna) NAGY ERZSÉBET (Baranya) Jelölő megye: Baranya, Somogy, Tolna A 90-es évek kezdetétől néhány év megszakítással tagja az OV-nak, országszerte ismert az általa szervezett jogsegélyszolgálat, amelyben tanácsadó és képviseleti feladatokat lát el, az OV-ban az egyik legaktívabb tag, folyamatosan jelen van a helyi, regionális és gyakran az országos sajtóban is, kapcsolatot tart számos szervezettel. Munkáját elengedhetetlennek tartjuk az OV-ban. (Baranya) A régiókban és országosan is évtizedek óta aktív. Vezeti a jogsegélyszolgálatot, intézkedik, szervez, sajtózik. Fontosnak tartjuk jelenlétét az OV-ban. (Somogy) Több, mint 25 éve szervezi a régió jogsegélyszolgálatát és lát el tisztséget a PDSZ Pécsi Területi Irodájában. Egyéni és csoportos érdek- és jogsérelmek esetén eljár, levélben feltett kérdésekre válaszol, jelen van az országos és helyi sajtóban, az Országos Választmányban aktív tisztségviselő. (Tolna) NAGYHÁZI ZOLTÁN (Borsod) Jelölő megye: Borsod Nagyházi Zoltán 2008 óta tagja a PDSZ-nek. Már a kezdetektől részt vett a helyi illetve az országos rendezvényeken. Aktív, közélet iránt érdeklődő ember óta csoportképviselő, 2015 óta pedig az Országos Választmány tagja. A PDSZ B.-A.-Z.- és Heves megyei régiójában a legaktívabb tagok közé tartozik. Kezeli a régió elektronikus felületeit (blog, facebook), rendszeresen ad ügyeletet, a rendezvények szervezésében és a tagtoborzásban is nélkülözhetetlen szerepe volt az utóbbi években. Az Országos Választmány ülésein rendszeresen jelen volt, hozzászólásival, gyakori levezető elnöki tevékenységével segítette annak munkáját. Az elmúlt időszakban különösen a szakképzés területén, a PDSZ- és Liga tagsággal járó kedvezmények ügyében és az üdülőkkel (Bükkszentkereszt) kapcsolatban vállalt és végzett konkrét feladatokat. Nagyházi Zoltánt a fentiek alapján a PDSZ B.-A.-Z. Megyei Választmánya jelöli az Országos Választmány tagjai közé.

6 RAVASZ ÁGNES (Budapest) Jelölő megye: Budapest Korábban 4 évig volt OV tag, jelenleg nyolcadik éve tagja a Budapesti Választmánynak. Munkahelyén is csoportképviselő. Az általános iskolák működésével kapcsolatos problémákra jó rálátása van. A budapesti rendezvények állandó résztvevője, segítője. Iskolájából mindig aktívan részt vesznek a megmozdulásokon. Szuverén gondolkozású, minden kérdésben körültekintően formál véleményt és azt következetesen képviseli. (Budapest) RÓNAKY ATTILA (Zala) Jelölő megye: Baranya, Zala Szintén egy alvó megye felrázása miatt lenne jó, ha megválasztaná a kongresszus őt, akit közvetlen alkalmasnak tartanak a tisztségre. (Baranya) Több mint 20 éve aktív tagja a gimnáziumi érdekképviseletnek, KT elnöke volt hosszú időn keresztül. Matematika-fizika-testnevelés szakos gimnáziumi tanár, több éve emelt és közép szinten érettségi elnök. Közoktatási vezető és mentor tanári szakvizsgával is rendelkezik. Munkahelyén és a helyi szervezetben végzett PDSZ-beli tevékenysége alapján szakszerűen és kellő alapossággal látná el tisztségét. (Zala) SÓLYOMNÉ BARANYAI ELZA (Baranya) Jelölő megye: Baranya, Somogy, Tolna A pécsi regionális iroda ügyvivője és irodavezetője, aki a tagszervezést és a tagok tájékoztatását kiválóan végzi. Gyakorlatias szemlélete, munkabírása alkalmassá teszi az országos választmányi tagság tisztségére. (Baranya) A PDSZ pécsi irodavezetője és ügyvivőjeként nagy erőbedobással szervezi a régiót, intézi a tagok ügyeit. Szókimondó, egyenes, akinek lényeglátására nagy szükség van az OV-ban is. (Somogy) A PDSZ irodavezetőjeként nagyon aktív, képviseli a tagság érdekeit, eljár érdekükben, ill. intézkedik, hogy kapjanak segítséget. Igazi szervező és folyamatosan ellátja a régiót információkkal. (Tolna) SZŰCS TAMÁS (Borsod) Jelölő megye: Borsod Szűcs Tamás 1996-tól aktív tagja a PDSZ-nek től csoportképviselő a Miskolci Földes Ferenc Gimnáziumban tól a B.-A.-Z.- és Heves megyei régiójában megyei és regionális tisztségeket töltött be. Ügyvivősége alatt sokat tett a térség szervezettségéért. Markánsan képviselte a PDSZ-t a helyi médiumokban. Mindig felkészülten, kellő szakértelemmel vett részt az érdekegyeztető tanácskozásokon tól az Országos Választmány tagja, egy évre rá ügyvivőnek, majd elnökségi tagnak választják. Vezető tisztségviselői munkáját a tagság melletti elkötelezettség hatotta át, jellemzi. Aktívan részt vett az alapszabály módosításának kidolgozásában, a kongresszusok előkészítésében, a szervezetépítési feladatokban, egészen 2004-ig, amikor lemondott az országos tisztségekről és ig csak a régióban és csoportjában tevékenykedett.

7 ig a Fidesz színeiben ellenzéki önkormányzati képviselő volt Miskolcon. Ebben az időszakban az önkormányzat oktatási bizottságában tevékenykedett. Ebben az időintervallumban csak tagként volt jelen a szervezetben márciusától ismét szerepet vállalt a régió ügyeinek intézésében, a Miskolcról induló tanárlázadás egyik vezető személyisége tól újra az Országos Választmány, majd a testület döntése alapján az ügyintéző testület tagja lett. Sokat dolgozott az Asz. módosításán. A kongresszuson ő volt az egyik előterjesztő. A PDSZ egyik legmeghatározóbb alakja. Az eddigi munkája, valamint a határozott fellépése, széles látóköre, munkabíró képessége, jó kommunikációs készsége alapján jelöli Szűcs Tamást a PDSZ B.-A.-Z. Megyei Választmánya a PDSZ Országos Választmányának tagjai közé. TARNAI KATALIN (Pest) Jelölő megye: Pest A Gödöllői Török Ignác PDSZ csoportja Kongresszusi küldöttnek és Országos Választmányi tagnak ajánlja Tarnai Katalint, aki a gimnáziumban vizuális és környezetkultúra, valamint művészettörténet tanár 2001 óta. A PDSZ-nek 1996 óta tagja, a pedagógus tüntetések aktív résztvevője, a helyi megmozdulások szervezője. Az iskolai csoport képviselője 2004 óta ban sokat dolgozott a Pest-Nógrád megyei iroda újbóli beindításáért, amit sajnos megakadályoztak. Az oktatás megújításának elkötelezett támogatója. (Pest) VIRÁGH JUDIT (Baranya) Jelölő megye: Baranya, Tolna Nagy létszámú munkahelyi csoportjának aktív képviselője, aki rendszeresen részt vesz országos eseményeken, a tagszervezésben és markáns véleménye van, amelyet nem rejt véka alá. Véleményünk szerint friss és korszerű szemléletet vinne az OV-ba, ha megválasztanák. (Baranya) Fiatal és ambiciózus PDSZ- tisztségviselő, aki nemcsak csoportjában aktív, hanem tevékenyen részt vesz országos eseményeken is, képviseli a tagság érdekeit. (Tolna) Köszönjük az érdeklődést, köszönjük a figyelmeteket! Reméljük, a jövőben rászolgálunk arra a bizalomra, melynek alapján a kongresszus megválasztott minket. Budapest, április 23. Az Országos Választmány nevében: Szűcs Tamás, ügyvezető elnök

HBM HÍRLAP. V. KONGRESSZUS október BUDAPEST október 3.évfolyam 10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

HBM HÍRLAP. V. KONGRESSZUS október BUDAPEST október 3.évfolyam 10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) HBM HÍRLAP 2012. október 3.évfolyam 10.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) V. KONGRESSZUS 2012. október 11-12. BUDAPEST

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: BORSOD ABAÚJ - ZEMPLÉN MEGYE KOORDINÁTOR NEVE: Ducsay

Részletesebben

Küldöttgyűlési határozatok

Küldöttgyűlési határozatok Küldöttgyűlési határozatok AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG 2015. NOVEMBER 28-I KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATOK KGY/1/2015. SZ. HATÁROZAT (2015. 11. 28): A küldöttgyűlés megállapította, hogy az alapszabály

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig!

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig! Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Baranya megye Horváth Sándorné A

Részletesebben

Dobránszkyné Csige Boglárka. Gáll Gizella. Somogyiné Győri Magdolna. Eszenyiné Stéh Katalin

Dobránszkyné Csige Boglárka. Gáll Gizella. Somogyiné Győri Magdolna. Eszenyiné Stéh Katalin Csőke Ilona Tanító, testnev. spec.koll., pedagógia, tehetség és képfejl.szakv., népi játék és kézműves oktató, kosárfonó szakoktató 1.a osztályfőnök, kézműves-technika, szakvizsga Kondor Krisztina Tanító,

Részletesebben

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS)

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS) MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS) Ü G Y R E N D J E Elfogadta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei

Részletesebben

GYAKORNOKI PROGRAM TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK. című kiemelt projekt

GYAKORNOKI PROGRAM TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK. című kiemelt projekt GINOP 5.2.5-16-2016 BEMUTATKOZIK A GYAKORNOKI PROGRAM TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK című kiemelt projekt KÉSZÍTETTE : GEDE ESZTER FŐIGAZGATÓ GYŐRI MŰSZAKI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM A PROJEKT ALAPADATAI GINOP 5.2.5-16-2016-00001

Részletesebben

Emlékeztető. a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi üléséről

Emlékeztető. a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi üléséről Emlékeztető a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi üléséről Helyszín: a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság épület I. emeleti Tímár terem (cím: 1108 Budapest, Dologház u. 1.), Időpont: 2013. március

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ Veszprém MEGYE: Vizl Péterné

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ Veszprém MEGYE: Vizl Péterné Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Veszprém Vizl Péterné Szakszervezet megnevezése: 1.Pedagógusok

Részletesebben

Fellebbezési arányok a év során a helyi bíróságokon befejezett, és a évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján

Fellebbezési arányok a év során a helyi bíróságokon befejezett, és a évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján 1. sz. melléklet Fellebbezési arányok a 2010. év során a helyi bíróságokon befejezett, és a 2011. évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján Büntető peres Gazdasági ebből Szabálysértési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE KÖRNYEZET- ÉS TERMÉSZETVÉDELMI DOLGOZÓK ORSZÁGOS SZAKMAI TANÁCSA /MKKSZ KÖRNYEZET- ÉS TERMÉSZETVÉDELMI OSZT/ SZERVEZETI

Részletesebben

HBM HÍRLAP. KASZ Országos Tagszervezés október-november. SZOLNOK PRAKTIKER, november november 3.évfolyam 11.

HBM HÍRLAP. KASZ Országos Tagszervezés október-november. SZOLNOK PRAKTIKER, november november 3.évfolyam 11. HBM HÍRLAP 2012. november 3.évfolyam 11.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! ( Széchenyi István) Tagtoborzási tréning Szolnok 2012. november

Részletesebben

az 1.1. pont b) alpontja és a 2.2. pont tekintetében az Üttv (3) bekezdésében meghatározott

az 1.1. pont b) alpontja és a 2.2. pont tekintetében az Üttv (3) bekezdésében meghatározott 11/2018. (VI. 25.) MÜK szabályzat a fegyelmi bizottságokról, valamint az országos fegyelmi főbiztosi és fegyelmi biztosi tisztséget ellátó tisztségviselők létszámáról A Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlése

Részletesebben

ALAPSZABÁLY 1. KÁDÁRHUSZÁR EZRED

ALAPSZABÁLY 1. KÁDÁRHUSZÁR EZRED ALAPSZABÁLY 1. KÁDÁRHUSZÁR EZRED (Szolgálati Járandóságosok és hozzájuk csatlakozók Baráti Társasága) I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK I.1. Neve, jellege, székhelye Az Ezred a volt fegyveres, és rendvédelmi

Részletesebben

KÉSZÍTETTE : GEDE ESZTER FŐIGAZGATÓ GYŐRI MŰSZAKI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM

KÉSZÍTETTE : GEDE ESZTER FŐIGAZGATÓ GYŐRI MŰSZAKI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM Változások és eredmények a GINOP 5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására és a GINOP 5.2.5-16 Gyakornoki program-támogató szolgáltatások című kiemelt projektekben KÉSZÍTETTE : GEDE ESZTER FŐIGAZGATÓ

Részletesebben

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK és KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK és KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK és KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MUNKAÜGYI SZAKIGAZGATÁSBAN DOLGOZÓK ORSZÁGOS SZAKMAI TANÁCSA (MKKSZ MUNKAÜGYI OSZT) SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A

Részletesebben

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával.

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával. VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával. A Vasutasok Szakszervezete tagja kiemelkedő szakszervezeti munkájáért kitüntetésben, vagy más

Részletesebben

2007 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA

2007 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA 2007 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA A foglalkoztatás és a munkanélküliség jellemzően szezonális jelenségek. Az időjárásnak kitett ágazatok miatt és

Részletesebben

2008 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NÖVEKEDETT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA

2008 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NÖVEKEDETT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA 2008 DECEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS NÖVEKEDETT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA A foglalkoztatás és a munkanélküliség jellemzően szezonális jelenségek. Az időjárásnak kitett ágazatok miatt

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Soroksári Sport Club Kft. felügyelő bizottsági

Részletesebben

A SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet választási szabályzata.

A SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet választási szabályzata. A SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet választási szabályzata. 1. Bizalmi választás a Szakszervezeti csoportban A szakszervezeti csoport a SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet legkisebb szervezeti egysége. Az

Részletesebben

Székesfehérvárra került az Aktivitás Kupa

Székesfehérvárra került az Aktivitás Kupa Székesfehérvárra került az Aktivitás Kupa Elkezdődött az őszi választmányi ülés Szakszervezetünk őszi választmányi ülésének első napján átadták a,,szakszervezeti Munkáért Díj"-akat, megválasztották a nyugállományú

Részletesebben

Pedagógusok iskolai végzettsége. Ssz Név Beosztás Technikum/ egyéb Főiskola Egyetem Szakvizsga

Pedagógusok iskolai végzettsége. Ssz Név Beosztás Technikum/ egyéb Főiskola Egyetem Szakvizsga Pedagógusok iskolai végzettsége Ssz Név Beosztás Technikum/ egyéb Főiskola Egyetem Szakvizsga 1. Borbély András Igazgató Építészmérnök Mérnök Közoktatási vezető 2. Kisgergely Mária Közismereti igh. Ének

Részletesebben

VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE

VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE (VIMÉSZ) SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tatabánya, 2012. október 29. VILLAMOSENERGIA-IPARI MUNKAVÁLLALÓK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE (VIMÉSZ)

Részletesebben

Összesítő táblázat a feladatellátási hely típusa szerint Közoktatási statisztika 2003/2004

Összesítő táblázat a feladatellátási hely típusa szerint Közoktatási statisztika 2003/2004 Feladatellátási hely típusa Gyermekek, tanulók létszáma Összesítő táblázat a feladatellátási hely típusa szerint Közoktatási statisztika 2003/2004 Főmunkaviszony keretében pedagógus-munkakörben alkalmazottak

Részletesebben

2011 SZEPTEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS CSÖKKENT A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK SZÁMA

2011 SZEPTEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS CSÖKKENT A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK SZÁMA 2011 SZEPTEMBERÉBEN A SZEZONÁLISAN KIIGAZÍTOTT ADATOK SZERINT IS CSÖKKENT A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK SZÁMA A foglalkoztatás és a munkanélküliség jellemzően szezonális jelenségek. Az időjárásnak kitett

Részletesebben

2.MKKSZ Vass Eszter 3.BRDSZ Várdai Lászlóné 4.MZTSZ Viszokai Adrienn

2.MKKSZ Vass Eszter 3.BRDSZ Várdai Lászlóné 4.MZTSZ Viszokai Adrienn Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. július 05ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Békés Kalászné Gelencsér Ilona A

Részletesebben

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015.

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. A KTE soron következő területi és tagozati tisztségviselők választása 2014 őszén, az országos tisztségviselők választása pedig 2015 tavaszán

Részletesebben

Beszámoló a évi Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai választások lebonyolításával kapcsolatos Országos Kamarai Választási Bizottság tevékenységéről

Beszámoló a évi Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai választások lebonyolításával kapcsolatos Országos Kamarai Választási Bizottság tevékenységéről Beszámoló a 2017. évi Nemzeti Agrárgazdasági Kamarai választások lebonyolításával kapcsolatos Országos Kamarai Választási Bizottság tevékenységéről A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT 2006 január

Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT 2006 január Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT Megnevezés 2006 január Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli és nyilvántartott

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A Matematika 4. évfolyam eszközök tanítók részére 1. félév 1. modul 7. melléklet 4. évfolyam tanítói karton 145 307 451 495 505 541 370 450 500 504 550 703 2. modul 2. melléklet

Részletesebben

Ellátotti jogok érvényesülése a jogvédők tapasztalatai alapján. Hajdúszoboszló, Rózsavölgyi Anna

Ellátotti jogok érvényesülése a jogvédők tapasztalatai alapján. Hajdúszoboszló, Rózsavölgyi Anna Ellátotti jogok érvényesülése a jogvédők tapasztalatai alapján Hajdúszoboszló, 2010. 06. 03. Rózsavölgyi Anna Székhely: 1051 Budapest Akadémia u.3. Levelezési cím: 1122 Budapest Városmajor u. 48/b. Telefon:

Részletesebben

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány december 10-ei határozatával.

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány december 10-ei határozatával. VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA Módosítva: a Választmány 2015. december 10-ei határozatával. A Vasutasok Szakszervezete tagja kiemelkedő szakszervezeti munkájáért kitüntetésben, vagy más

Részletesebben

III. Az Egyesület Szervei

III. Az Egyesület Szervei III. Az Egyesület Szervei Az Egyesület szervei: 1. Közgyűlés 2. Választmány 3. Elnökség 4. Regionális szervezetek, Régiók 5. Felügyelő Bizottság 6. Etikai Bizottság 7.Munkabizottságok 1. KÖZGYŰLÉS 1.1.

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

Személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma I-IV. hónap

Személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma I-IV. hónap Személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma Balesetek száma Arány 28. () () Budapest 1 235 979 2,34-2,73 Baranya 27 161 3,35-22 Bács 239 226 4,7-5,44 Békés 166 191 3,97 15,6 Borsod 276 249 5,17-9,78

Részletesebben

Önéletrajz. Személyi adatok. Foglalkozási terület. Szakmai tapasztalat. Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Balogh Zoltán

Önéletrajz. Személyi adatok. Foglalkozási terület. Szakmai tapasztalat. Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Balogh Zoltán Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Balogh Zoltán Cím(ek) Mikecz Kálmán utca 19/b, 4400 Nyíregyháza (Magyarország) Mobil +36 30 205 7047 E-mail(ek) bazoli@freemail.hu Állampolgárság

Részletesebben

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG Közlekedésrendészeti Főosztály A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA A táblázatok a RobotZsaru Neo és a megyei rendőr-főkapitányságok

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Megnevezés 2004 Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli 368093

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Megnevezés 2004 Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli 378737

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai

Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Foglalkoztatási Hivatal A regisztrált munkanélküliek főbb adatai Megnevezés 2004 Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli 364858

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

Adminisztráció

Adminisztráció Pro Bérjelentés Adminisztratív alkalmazott - Adminisztráció Adminisztráció 2019.08.01. Adminisztratív alkalmazott - Adminisztráció A pozíció a fizetések rangsorában a(z) 414. helyet foglalja el A helyzetben

Részletesebben

3. fejezet: Tisztséget és funkciót viselők feladatainak leírása

3. fejezet: Tisztséget és funkciót viselők feladatainak leírása 3. fejezet: Tisztséget és funkciót viselők feladatainak leírása A tisztséget és funkciót viselők abban az esetben tudják megfelelően ellátni a feladataikat, valamint a választás folyamán akkor tudnak felelősséggel

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI DOLGOZÓK ORSZÁGOS SZAKMAI TANÁCSA (ÖDOSZT)

ÖNKORMÁNYZATI DOLGOZÓK ORSZÁGOS SZAKMAI TANÁCSA (ÖDOSZT) Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) Önkormányzati Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa (ÖDOSZT) 1146 Budapest, Abonyi u. 31. Telefon: 338-4002 Telefax:

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: Hajdú-Bihar megye KOORDINÁTOR Sass Bálintné NEVE: Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL A KOORDINÁCIÓ

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ CSAPATBEOSZTÁS

2017/2018. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ CSAPATBEOSZTÁS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORT AZ ORSZÁGOS DÖNTŐ CSAPATBEOSZTÁS Budapest - Ikarus BSE Atlétikai Centrum 2017. október 14. Magasugrás fiú 11:00 Kazincbarcikai

Részletesebben

Az MMK továbbképzési rendszerének elmélete és gyakorlata

Az MMK továbbképzési rendszerének elmélete és gyakorlata MMK Anyagmozgatógépek, Építőgépek és elvonók Szakmai Tagozat Az MMK továbbképzési rendszerének elmélete és gyakorlata Némethy Zoltán tagozati elnök OREMBIK 18 május 17. Siófok Az elmélet: MMK Továbbképzési

Részletesebben

PEDAGÓGUSNAPI ARANYGYŰRŰ ELISMERÉS (Gönczy Barnabásné tanító)

PEDAGÓGUSNAPI ARANYGYŰRŰ ELISMERÉS (Gönczy Barnabásné tanító) (Gönczy Barnabásné tanító) Diplomáját 1977-ben vette át a Nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. Pályakezdőként Nyírbátorban helyezkedett el. Az elmúlt 40 év során, ha iskolát váltott is, de

Részletesebben

A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban év

A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban év A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban 2011. év felmer. obj. ok együtt új határnap napolt Főváros 30527 8293-69 238 4451 96 308 4 395 7 195 70 217 657 1586 311 5501

Részletesebben

A Postás Szakszervezet Női Tagozatának Szervezeti és Működési Szabályzata

A Postás Szakszervezet Női Tagozatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Postás Szakszervezet Női Tagozatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Női Tagozat a Postás Szakszervezet (továbbiakban PSZ) Alapszabályának 9. -a alapján az egyenlő bánásmód, de elsősorban a munkavállaló

Részletesebben

A SZERZŐDÉS SZÁMA A SZERZŐDŐ FÉL MEGNEVEZÉSE A SZERZŐDÉS KEZDETE A SZERZŐDÉS ZÁRÁSA BRUTTÓ ÉRTÉK A SZERZŐDÉS TÁRGYA

A SZERZŐDÉS SZÁMA A SZERZŐDŐ FÉL MEGNEVEZÉSE A SZERZŐDÉS KEZDETE A SZERZŐDÉS ZÁRÁSA BRUTTÓ ÉRTÉK A SZERZŐDÉS TÁRGYA A SZERZŐDÉS SZÁMA A SZERZŐDŐ FÉL MEGNEVEZÉSE A SZERZŐDÉS KEZDETE A SZERZŐDÉS ZÁRÁSA BRUTTÓ ÉRTÉK A SZERZŐDÉS TÁRGYA K-2731/1/2010 Tolna Megyei Siketek és Nagyothallók e (TOSINA ) 2010.június 1. 2011.január

Részletesebben

támogatás támogatási

támogatás támogatási szerződés tárgya aláírás dátuma 2013.08.24 2013.09.04 szerződés típusa szerződés értéke szerződés hatálya szerződő partner szerződés 500.000 hott 2013.08.31 Alföldkutatásért Alapítvány szerződés 1.000.000

Részletesebben

EFOP VEKOP Ápoló tanulók részére pályaválasztást támogató ösztöndíjas program

EFOP VEKOP Ápoló tanulók részére pályaválasztást támogató ösztöndíjas program EFOP-1.10.1-VEKOP-16-2016-00001 Ápoló tanulók részére pályaválasztást támogató ösztöndíjas program A szakdolgozói utánpótlás kihívásai Dr. Páva Hanna főigazgató-helyettes ÁEEK EFF Nyitórendezvény Budapest

Részletesebben

Országos fordulón elért pontszám DÍJ / HELYEZÉS. Felkészítő tanár(ok) TANULÓ NEVE MEGYE HELYSÉG ISKOLA

Országos fordulón elért pontszám DÍJ / HELYEZÉS. Felkészítő tanár(ok) TANULÓ NEVE MEGYE HELYSÉG ISKOLA DÍJ / HELYEZÉS TANULÓ NEVE MEGYE HELYSÉG ISKOLA I. díj Homonnay Bálint Bp VIII. Budapest I. díj Németh Ilona Bp VIII. Budapest II. díj Tatár Dániel Bp VIII. Budapest II. díj Ágoston Péter Bp VIII. Budapest

Részletesebben

A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE

A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE A PULSZKY TÁRSASÁG MAGYAR MÚZEUMI EGYESÜLET ÜGYRENDJE A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület (Pulszky Társaság) Alapszabályával összhangban a Választmány a Pulszky Társaság ügyeinek intézésére ügyrendet

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1 Vasi Rendőr Sportsegély- és Sportegyesület Elnöksége Szám:.../ 2007 VASI RENDŐR SPORTSEGÉLY ÉS SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Szombathely 2007. május 30. 2 A Vasi Rendőr Sportsegély-

Részletesebben

Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei:

Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: Fogyasztóvédelmi szervek [1] Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

Munkaerő-piaci helyzetkép Foglalkoztatáspolitikai, szakképzési és felnőttképzési válaszok

Munkaerő-piaci helyzetkép Foglalkoztatáspolitikai, szakképzési és felnőttképzési válaszok Munkaerő-piaci helyzetkép Foglalkoztatáspolitikai, szakképzési és felnőttképzési válaszok Pölöskei Gáborné Szakképzésért és Felnőttképzésért Felelős Helyettes Államtitkár 2017. november 07. 4500,0 FOGLALKOZTATOTTSÁG

Részletesebben

F.3. számú függelék. Fogyasztóvédelmi szervezetek, hatóságok, békéltető testületek

F.3. számú függelék. Fogyasztóvédelmi szervezetek, hatóságok, békéltető testületek Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.3. számú függeléke F.3. számú függelék szervezetek, hatóságok, békéltető testületek Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.3.

Részletesebben

A hidak és hidászat népszerűsítése a közösségi hálón TÓTH TIBOR

A hidak és hidászat népszerűsítése a közösségi hálón TÓTH TIBOR A hidak és hidászat népszerűsítése a közösségi hálón TÓTH TIBOR 1 Cél: Egy olyan közösségi felület létrehozása, amelyen megtalálhatók a hidak paraméterei folyamatosan követhető az építési folyamat, és

Részletesebben

Várandós gondozás a védőnői statisztika tükrében

Várandós gondozás a védőnői statisztika tükrében Várandós gondozás a védőnői statisztika tükrében Odor Andrea országos vezető védőnő osztályvezető ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal Védőnői Szakfelügyeleti Osztály 1097 Budapest, Gyáli út 2 6. Tel:

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. matematika, kémia, informatika szakos tanár

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. matematika, kémia, informatika szakos tanár Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. MÁSODIK L MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: - Moson- Sopron Megye Dr. Jáki Katalin Szakszervezet

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó MEGYEI BEMUTATÓK BÁCS-KISKUN MEGYE Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervező: Józsa Kata telefon: +36 30 3657966, e-mail:

Részletesebben

Kecel +50 km-es körzete. Üzembehelyezéssel kapcsolatban keresheti a Képviselet irodáját is telefon: 06-30/ ,

Kecel +50 km-es körzete. Üzembehelyezéssel kapcsolatban keresheti a Képviselet irodáját is telefon: 06-30/ , Szervizesek Unical fatüzelésű kazánokhoz, amelyek 2017.01.01-től érkeztek be Magyarországra A régebben beérkezett Unical termékek hivatalos eseiről (ha elfelejtette a beüzemelő elérhetőségét) érdeklődjön

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.)

7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) MEGYE Jogi Segítségnyújtó Szolgálat Baranya Megye 7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) Patai Péter Bács-Kiskun Megye FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8.

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8. JEGYZŐKÖNYV Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat 2013. május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről 2013. május 8. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bács-Kiskun megyében, Tompa Város Polgármesteri Hivatalában, Tompa,

Részletesebben

Oktatási Hivatal. Jelentés a Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer alkalmazásáról a 2011/2012. tanévben december

Oktatási Hivatal. Jelentés a Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer alkalmazásáról a 2011/2012. tanévben december Oktatási Hivatal Jelentés a Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer alkalmazásáról a 2011/2012. tanévben 2011. december 1. Jogszabályi háttér Jelentés a Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer alkalmazásáról

Részletesebben

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat 1. Általános rendelkezések 1.1. Az : 1.1.1. a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban HTE) szakosztályként működő szervezeti egysége; 1.1.2. a

Részletesebben

Tanáraink a 2018/2019-es tanévben. Név. Szakképzettség. Elérhetőség. Balogh Judit. számítástechnika matematika fizika tanár.

Tanáraink a 2018/2019-es tanévben. Név. Szakképzettség. Elérhetőség. Balogh Judit. számítástechnika matematika fizika tanár. Tanáraink a 2018/2019-es tanévben Név Szakképzettség Elérhetőség Balogh Judit számítástechnika matematika fizika tanár bjukka@freemail.hu Baloghné Horváth Katalin tanító (technika szakkollégium) 1 / 20

Részletesebben

A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER

A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER Központi Statisztikai Hivatal Szegedi főosztálya Kocsis-Nagy Zsolt főosztályvezető Bruttó hazai termék (GDP) 2012 Dél-Alföld gazdasági

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Ügyészségi sajtószóvivők névsora

Ügyészségi sajtószóvivők névsora Ügyészségi sajtószóvivők névsora Legfőbb Ügyészség: Kommunikációs és Sajtóosztály: Telefon: 06/1-354-5681 E-mail: sajto@mku.hu Sajtószóvivő: Dr. Fazekas Géza főosztályvezető-helyettes ügyész Telefon: 06/1-354-5627

Részletesebben

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE 2012. évtől Készítette: Tóth Andrea MESZK Felnőtt Ápolás Tagozat, Országos Tagozatvezető MESZK Országos Szervezet 1082 Budapest, Üllői út 82. Szakmai Tagozatok Alapszabály

Részletesebben

A legfrissebb foglalkoztatási és aktivitási adatok értékelése május

A legfrissebb foglalkoztatási és aktivitási adatok értékelése május A legfrissebb foglalkoztatási és aktivitási adatok értékelése - 2004. május A regisztrált munkanélküliek főbb adatai - 2004. május Megnevezés 2004 május Változás az előző hónaphoz képest Változás az előző

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006.DECEMBER 7-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006.DECEMBER 7-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006.DECEMBER 7-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 515-20/2006. MELLÉKLETEK: 0 DB TÁRGY: A Baranyai Pedagógiai Szakszolgálatok és Szakmai Szolgáltatások

Részletesebben

Az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár küldötteinek és pótküldötteinek választási rendjéről szóló szabályzata. Hatályos március 19.

Az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár küldötteinek és pótküldötteinek választási rendjéről szóló szabályzata. Hatályos március 19. Az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár küldötteinek és pótküldötteinek választási rendjéről szóló szabályzata Hatályos 2013. március 19. napjától LEBONYOLÍTÁSI SZABÁLYZAT Az OTP Önkéntes Kiegészítő

Részletesebben

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A szabályozási dokumentum alkalmazási területe: kiterjed a TUDOSZ minden szervezeti egységére, tisztségviselőjére, tagjára és munkatársára.

Részletesebben

5/2005. (I.26.) rendelete egységes szerkezetbe foglalt szövege

5/2005. (I.26.) rendelete egységes szerkezetbe foglalt szövege Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete A CÍMZETES IGAZGATÓI CÍM ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 1 a 33/2008. (V.23.) rendelet által módosított 5/2005. (I.26.) rendelete egységes szerkezetbe foglalt

Részletesebben

Szervezeti és Működési Szabályzata

Szervezeti és Működési Szabályzata Vasutasok Szakszervezete Távközlő-, Erősáramú- és Biztosítóberendezési Szakmai Képviselet Szervezeti és Működési Szabályzata Elfogadva: 2007. december. 06 I. Általános alapfogalmak Név: Vasutasok Szakszervezete

Részletesebben

A békéltető testületi eljárás megindítása

A békéltető testületi eljárás megindítása A békéltető testületi eljárás megindítása A fogyasztó erre irányuló kérelme alapján a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület helyett a szerződés teljesítésének helye vagy

Részletesebben

Név Munkakör Szakképzettségek, végzettségek angol szakos nyelvtanár; magyar szakos általános iskolai tanár; orosz szakos

Név Munkakör Szakképzettségek, végzettségek angol szakos nyelvtanár; magyar szakos általános iskolai tanár; orosz szakos Név Munkakör Szakképzettségek, végzettségek angol szakos nyelvtanár; magyar szakos általános iskolai tanár; orosz szakos Bakacsiné Kollár Ágnes általános iskolai tanár Bardócz Attila földrajz szakos tanár;

Részletesebben

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG Közlekedésrendészeti Főosztály A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA A táblázatok a RobotZsaru Neo és a megyei rendőr-főkapitányságok

Részletesebben

2018-ban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezet Szakmai Kiválóságért díjában részesült:

2018-ban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezet Szakmai Kiválóságért díjában részesült: 2018-ban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezet Szakmai Kiválóságért díjában részesült: Bencsura Katalin Bencsura Katalin 1978-ban szerezte meg a gyógytornász képesítést

Részletesebben

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Pest Megyei Kormányhivatal...

Részletesebben

T/236. számú törvényjavaslat. a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló évi LXIV. törvény módosításáról

T/236. számú törvényjavaslat. a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló évi LXIV. törvény módosításáról A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KORMÁNYA T/236. számú törvényjavaslat a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 1990. évi LXIV. törvény módosításáról előadó: dr. Petrétei József igazságügyi

Részletesebben

Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete Szervezeti és Működési Szabályzata

Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete Szervezeti és Működési Szabályzata Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete Szervezeti és Működési Szabályzata Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete Szervezeti és Működési Szabályzata... 1 I. A tagsági viszony szabályai...

Részletesebben

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG Közlekedésrendészeti Főosztály A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA A táblázatok a RobotZsaru Neo és a megyei rendőr-főkapitányságok

Részletesebben

NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYI KÖZZÉTÉTELI LISTA. Pedagógusok a betöltött munkakör, végzettség, és szakképzettség szerint.

NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYI KÖZZÉTÉTELI LISTA. Pedagógusok a betöltött munkakör, végzettség, és szakképzettség szerint. Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola OM: 200895, adószám: 15835169-2-06 6800 Hódmezővásárhely, Szent István utca 75. Tel/Fax: 62/245-066 E-mail: iskola@szentistvanisk.hu NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYI

Részletesebben

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG Közlekedésrendészeti Főosztály A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA A táblázatok a RobotZsaru Neo és a megyei rendőr-főkapitányságok

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG Közlekedésrendészeti Főosztály A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA A táblázatok a RobotZsaru Neo és a megyei rendőr-főkapitányságok

Részletesebben

ALAPELLÁTÁS IV. GYERMEKJÓLÉTI SZOLGÁLATOK

ALAPELLÁTÁS IV. GYERMEKJÓLÉTI SZOLGÁLATOK ALAPELLÁTÁS IV. GYERMEKJÓLÉTI SZOLGÁLATOK 2003. évi összesítés a 227/2002.(XI.7.) Korm. rendelet alapján 1775. számon elrendelt JELENTÉS A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL (gyermekjóléti szolgáltatás, gyermekek

Részletesebben

5. melléklet a 13/2015. (II. 10.) Korm. Rendelethez

5. melléklet a 13/2015. (II. 10.) Korm. Rendelethez 5. melléklet a 13/2015. (II. 10.) Korm. Rendelethez A 2015/2016-os tanévben induló képzésekben Szabóky Adolf tanulmányi ösztöndíjra jogosító hiány-szakképesítések Megye/Főváros Szakképesítés megnevezése

Részletesebben