The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay."

Átírás

1

2 The best way to predict the future is to invent it Alan Kay.

3

4 Machine condition Teljes elkötelezettség az Ön gépeinek üzemképes állapotban tartása iránt. Get an instant field diagnosis, analyse when required.

5 monitoring a gazdaságos karbantartás érdekében Bármely környezet és gyártás esetén - gondoljon a karbantartásból eredő megtakarításra. Több, mint 40 év tapasztalata és a felhasználókkal való szoros együttműködés teszi lehetővé az SPM számára, hogy forradalmi innovációt nyújtson a pro-aktív karbantartás terén. Leonova Infinity márkanév meghatározó jelentőségő előrehaladást képvisel a gépállapotfigyelés terén. ö Egyedülálló gépdiagnosztikai funkciók ö Precíziós vonallézeres beállítás és kiegyensúlyozás ö "Válassza ki, amire szüksége van" módszer ö Ergonómiai szempontból optimális kialakítás ö Forradalmian gazdaságos feltételek. Az SPM számára rendelkezésre áll a szervezet és a know-how ahhoz, hogy növelje az Ön termelőberendezésének rendelkezésre állását és nyereségességét. Ismerve az Ön speciális helyzetét, a Leonova Infinity-t a funkciók széles skálájával láttuk el és egy új rendszert fejlesztettünk ki az állapotfigyelés finanszírozására. Mostmár Önre bízzuk a választást. Tegye a Leonova Infinity-t az Ön tökéletes eszközévé.

6 Technical Zöld - megfelelő, vörös - nem megfelelő, sárga - előjelzés. A high-tech könnyű kezelhetőséget képvisel. Minden proaktív karbantartás gerincét a gépállapottal kapcsolatos naprakész adatok képezik, melyeket két bevált, élvonalbeli módszer szolgáltat. Az ISO normák szerinti rezgéssúlyosság figyelés az általános gépállapotot diagnosztizálja. A True SPM Method módszerrel végzett ütésimpulzus figyelés előre jelzi a csapágyak leromlását, mely a gépek meghibásodásának legáltalánosabb oka. Rezgéssúlyosság plusz FFT spektrum A Leonova méri a rezgés sebességét, gyorsulását és elmozdulását az új ISO szabvány szerint, minden megadott géposztály azok riasztási határérték menü segítségével történő kiválasztásával. Az RMS rezgésmérési értékeken túlmenően a Leonova megjeleníti az FFT spektrumot, melynek segítségével Ön egyszerűen meg tudja állapítani a kiegyensúlyozatlanság, nem megfelelő beállítás, illetve szerkezeti lazaság tüneteit. A True SPM Method módszer Az SPM cég lökésimpulzus módszere az egyetlen olyan, sikeres állapotfigyelési módszer, amely gördülőcsapágyakra specializálódott. A módszer pontos információt ad a csapágyfelületek mechanikai állapotával és a kenési állapotával kapcsolatban a csapágy teljes élettartama során. Segítségével könnyen észlelhető szerelési hibák, illetve nem megfelelő kenés, amely számos csapágyhiba alapvető okát képezi.

7 solutions minden helyzetben Érintkezésmentes méréspont azonosítás az SPM szabadalmazott Condition Memory (Állapotmemória) módszerével. Használja fel a legalkalmasabb állapotfigyelési módszert - a Leonova Infinity mindent olyat nyújt, amire Önnek szüksége lehet. Rezgéselemzés Az EVAM Method módszer olyan rezgéselemzési módszer, amely előre beprogramozott kiértékelési modelleket szolgáltat. A rezgésidő felvételét 9 rezgésparaméter írja le, köztük a csúcstényező, a kurtózis és a ferdeség. Az FFT elemzés soros spektrumot állít elő Hz-ig, igazi zoom-mal és burkológörbével. Menü kiválasztásos hibatünetek emelik ki a megfelelő frekvenciavonalakat és szolgáltatnak trend megállapítására alkalmas hibatünet értékeket. Az állapotriasztás a kiválasztott rezgésparaméterek gép-specifikus statisztikai kiértékelésén alapulhat. SPM Spectrum Egyedülálló jellemző, hatásos eszköz részletes csapágyállapot elemzéshez. Az SPM lökésimpulzus -érzékelőtől érkező jel időbeli felvétele FFT elemzés alá kerül. Az elemzés spektrumot szolgáltat, amelyet összehasonlítunk a csapágyrészek forgási frekvenciáival, ezenkívül képes elemezni más periodikus ütésforrásokat is, mint például csapágysérülés. Pályaelemzés Minden tengelycsapágyas gép esetén két rezgésérzékelővel végzett egyidejű mérés a tengelyközépvonal elmozdulásának pontos görbéjét szolgáltatja. Szerkezeti rezonanciák A Run up / Coast down (Felfutás/kifutás) mérés és a Bump (ütközés) teszt az alapvető ok elemzésének eszközei. Ezek vizsgálatok a gépváz rezgési jellemzőit, rezonanciafrekvenciáit és a kritikus fordulatszámokon tanúsított reakcióját mutatják. CondID Munkakímélő eszközként a CondID címkékbe betölthető a mérési pont száma, valamint az alapadatok minden alkalmazott mérés esetén. A Leonova programozása a címke rádiótranszponder útján való olvasásával történik. A legfrissebb mérési eredmények a címkére írhatók. Háromszoros adatbiztonság bonding és jelszavak segítségével.

8 Your Válassza saját festékszórt színkialakítását. moon grey jupiter blue Automatikus hatter világítás Interaktív TFT színes képernyő RS 232 i USB komunikacija RF transzponder, érintkezésmentes méréspont azonosításhoz, írás és olvasás funkciókhoz a CondID memóriacímkékkel kapcsolatban Súly: 580 g Gyorsműködésű funkciógombok és érintő-képernyő 1-kezes kezelés, jobb, vagy bal Intelligens akkumulátortöltés, töltés jelzéssel Li-Ion akkumulátor minimum 8 óra normál használatra Méréspontok ezreinek letöltése Pontonkénti mérési eredmények és megjegyzések max. 100 halmazának memóriájai Grafika, skálával és idő-zoom-mal Windows CE platform 400 MHz Intel XScale processor 64 MB RAM, 32 MB Flash, bővíthető 4 GB-ig Próbálja ki az új munkakörülményeket. A Leonova kis súlyú, könnyen kézben tartható és egyszerűen kezelhető eszköz. Menüvezérlés segítségével a Leonova funkcióinak kiválasztása kezelőbillentyűzetről, vagy érintésérzékeny képernyőről történhet. A gyors processzor és a nagyon nagy kapacitású memória következtében az adatok naplózása hatékonyabb, mint valaha. Töltse be a Leonova-t a számítógépről, majd egyszerűen mérjen és mentsen. Minden bemenő adat előreprogramozott. Azonnali állapotkiértékelést nyújt Önnek a zöld/sárga/piros skálán.

9 requirements jelentik a határokat Rezgésidő felvétel és 40 khz-ig vonalas FFT spektrumig Burkológörbe, valódi zoom, időszinkronos mérés Előreprogramozott hibatünetek spektrumelemzéshez "Vízesés", fázis és valósidejű spektrum Bode és Nyqvist diagramok Csúcsérték-követés, fülhallgató Nyelvválasztás Automatikus érzékelő vonal vizsgálat Állapotkiértékelés, zöld/sárga/vörös LED kijelzővel Három paraméter egyidejű felvétele max. 50 órán át Kétcsatornás egyidejű rezgés Átlapoló átlag Rezgési spektrum Hz, CPM, vagy más mértékegységben Alkalmas IEPE sztenderd rezgésérzékelők fogadására

10 Sophisticated Vízszintes vonallézer plusz nagymérető függőleges célpont - precíziós tengelybeállítás LineLazer-rel Az alapvető ok kiküszöbölése jelenti az igazi megelőző karbantartást. A nem megfelelően beállított és kiegyensúlyozott gépek nagy energiaveszteséget okoznak és idő előtt elkopnak. Ne tűrje el a túlzott mértékű zajt, rezgéseket és meghibásodási arányt. A Leonova a gyors és egyszerű beállítás és kiegyensúlyozás egyik legkorszerűbb karbantartási eszköze. Precíziós tengelybeállítás A Leonova speciális vonallézeres módszert alkalmaz mind a vízszintes, mind a függőleges gépek beállítására. A LineLazer készlet tartalmazza az érzékelőket és a készülékeket. Az egyszerű és pontos beállításhoz az érzékelők vízszintesen szétterjedt lézernyalábokat küldenek nagymérető függőleges receptorokhoz. Mindössze egyetlen, a Leonova-hoz csatlakozó kábelre van szükség. A lézernyaláb kódolva van a más fényforrásokból származó zavaróhatásokkal szembeni védelem céljából. Automatikus precíziós inklinométerek folyamatosan mérik a tengely szöghelyzetét. A tengely jóval 180 alatti elfordulási szögén végzett három mérés meghatározza az aktuális beállítást. A grafikus interfész végigkalauzolja a felhasználót a beállítási eljáráson egészen a tökéletes eredményig. Függőleges beállításhoz használja az SPM rozsdamentes precíziós hézagolólemezeit.

11 tools javító karbantartáshoz Helyszíni kiegyensúlyozás - energiát takarít meg és növeli a gép élettartamát Dinamikus kiegyensúlyozás A Leonova segítségével a forgórészek modern sztenderd módszereknek megfelelő, egy- és kétsíkú kiegyensúlyozása egyszerű műveletet jelent. A gép egytengelyűség-beállításához hasonlóan ez a funkció is akár korlátlan használat, akár "Funkció és Használat" alapon rendelkezésre áll. Alkalmazható a hagyományos négy-menetes módszer, vagy a két-menetes módszer a Leonovahoz csatlakoztatott tachométer által indított, időszinkronozott méréssel. Egyszerű kezelés A Leonova támogató funkciói megkönnyítik, és megbízhatóvá teszik a helyszíni kiegyensúlyozás elvégzését. A Leonova kiment egy ún. hatás mátrixot, amely lehetővé teszi gyors újra-kiegyensúlyozási számítások elvégzését anélkül, hogy le kellene állítani a gépet próbasúlyok felszerelése céljából. A spektrumanalízissel végzett kiindulási rezgésmérés egyértelműen kimutatja kiegyensúlyozatlanság fennállását és mértékét, ily módon a kiegyensúlyozási művelet szükségességét és várható sikerét. Jellemzők és előnyök A Leonova kiszámítja a megfelelő próbasúlyt,és javaslatot tesz a kiegyensúlyozatlanság korrigálására szolgáló alternatívák számát illetően. A korrekciós tömeg, eltávolított, vagy a helyén hagyott próbasúly mellett, radiálisan elmozdítható, és megosztható kettő között a forgórészpartíciók közül. Súly eltávolításához, különböző anyagokra vonatkozóan furatátmérő és -mélység kerül megadásra. A súly pozíciója szögként, vagy a forgórész kerülete mentén mért távolságként kerül megjelenítésre. A forgórészen minden korrekciós tömeg egyenként cserélhető. Minden módszer esetén próbaműködtetés végezhető a kiegyensúlyozás eredményének ellenőrzése céljából, illetve szükség esetén adatfájl későbbi beállításokhoz való kimentése céljából.

12 Pay for performance optimális gazdaságosság Működjön mérési elszámolással - rendeljen feltöltő fájt, amikor szükséges. Az állapotfigyelés berendezéssel, betanítással és munkával kapcsolatos költséget takarít meg. A Leonova esetén Ön szabadon választhat a megfelelő műszerfunkciók közül, valamint az azok használatáért való fizetés módját illetően. Funkció A platform az adatnaplózó, amely méri a fordulatszámot, hőmérsékletet és rezgést az ISO 2372 szerint. Kommunikál a Condmaster Nova-val és kézi adatbevitelt is fogad. Kiegészíthető bármely egyedi funkcióval a listáról, hogy az állapotfigyelő műszer a legjobban illeszkedjen az Ön műszaki igényeihez. Vásárolhatók funkciók csomagokban, vagy különkülön, update /frissítő/ fájl formájában. Bővítsen lassú ütemben és tolja ki a betanítási időt a személyzet számára. Használat Változtassa át beruházási költségének döntő részét üzemeltetési költséggé azáltal, hogy korlátlan használat helyett "mérési kreditpontokat" vásárol. A platform-funkciók minden esetben díjmentesek, viszont minden egyes állapotmérés a módszertől függően néhány kreditpontba kerül. A Leonova folyamatosan számlál, és két figyelmeztetést ad "a tartály kiürülése" előtt, majd átkapcsol tartalékra.

13 a megfelelő módszerrel További funkciókat vásárolhat, ha szükséges - visszafizetés előbb, bővítés később. Kompatibilis a Condmaster Nova-val Méréspont azonosítás CondID segítségével Fordulatszám- és hőmérsékletmérés Analóg jelek, áram és feszültség Kézi adatrögzítés, ellenőrzőpontok RMS rezgés, ISO 2372 Ütésimpulzus módszer RMS rezgés, spektrummal, ISO FFT, hibajelenségekkel SPM Spectrum Kenéselemzés EVAM Kiértékelt rezgéselemzés Hosszú idejű rögzítés Kiegyensúlyozás, egy- és kétsíkú RMS rezgés, spektrummal, ISO Tengelybeállítás LineLazer segítségével Pályaelemzés Kétcsatornás egyidejű rezgés Felfutás/kifutás, ütközés teszt Kiterjesztett frekvencia tartomány és felbontóképességa Bővített memória Platform Frontliner Analyser Balancer Aligner Options

14 Powerful software tökéletes áttekintés és ellenőrzés céljára Kisujjában van a szaktudás - a helyszínen és a világ bármely pontján. A Leonova a költséghatékony gépállapotfigyelés iránti elkötelezettségünk részét képezi. A Condmaster Nova, mint átfogó szoftverplatform segítségével az SPM praktikus megoldásokat tud szolgáltatni az Ön környezetéhez és alkalmazásaihoz illesztett állapotdiagnózishoz. Condmaster Nova A szoftver adatokat fogad minden SPM állapotfigyelő rendszertől, legyen az akár kézi, akár on-line. Moduláris felépítése következtében teljesítőképességben és árban illeszthető az Ön által kiválasztott hardverhez. Támogat minden megelőző karbantartást, mint például ütemtervkészítés, tendenciagrafika, statisztika és jelentések. Más karbantartási szoftverekkel való kölcsönhatás, interneten át való hozzáférhetőség, valamint és SMS útján történő riasztás opcionális funkciót képez. A Condmaster Nova széleskörű csapágykatalógust, valamint ütés-, rezgés- és kenéselemzés kiértékelési modelleket tartalmaz. A beprogramozott hibajelenségek egyszerűvé teszik a géphibák jeleinek spektrumvonalak segítségével való kiszűrését. A zöld, sárga és vörös színkód alkalmazása minden egyes megfigyelési szinten, a létesítménytől az egyes mérési pontokig terjedően, az összes figyelt berendezés gyors áttekintését teszi lehetővé P SPM Instrument AB ISO 9001:2000 certified. Technical data are subject to change without notice.

15 Knowledge is power.

16 SPM Instrument AB

Leonova. a gépállapotfigyelés géniusza. Végezzen azonnali helyszíni diagnosztikát, elemezzen, ha szükséges. Pénzt takarít meg.

Leonova. a gépállapotfigyelés géniusza. Végezzen azonnali helyszíni diagnosztikát, elemezzen, ha szükséges. Pénzt takarít meg. Leonova a gépállapotfigyelés géniusza Végezzen azonnali helyszíni diagnosztikát, elemezzen, ha szükséges. Pénzt takarít meg. Teljes mértékben elkötelezett aziránt, hogy az Önök gépeit üzemképes állapotban

Részletesebben

POR TA BLE EFFICIENC Y

POR TA BLE EFFICIENC Y PORTABLE EFFICIENCY condition monitoring in a league of its own em er ald \ em(ə)rəld\ Member of the beryll family of minerals and the most famous and valuable green gemstone. The name Leonova Emerald

Részletesebben

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com PORTABLE INTELLIGENCE condition monitoring in a league of its own di a mond \ dī-(ə-)mənd\ The hardest naturally occurring substance known;

Részletesebben

a new era in vibration analysis

a new era in vibration analysis a new era in vibration analysis Új korszak a rezgésfigyelésben A rezgésfigyelési technológiában jelentkező átmenetként a szabadalmazott HD ENV módszer új, nagyfelbontású (HD) burkológörbés (enveloping)

Részletesebben

DEBRECENI EGYETEM MŰSZAKI KAR GÉPÉSZMÉRNÖKI TANSZÉK SPM BEARINGCHECKER KÉZI CSAPÁGYMÉRŐ HASZNÁLATA /OKTATÁSI SEGÉDLET DIAGNOSZTIKA TANTÁRGYHOZ/

DEBRECENI EGYETEM MŰSZAKI KAR GÉPÉSZMÉRNÖKI TANSZÉK SPM BEARINGCHECKER KÉZI CSAPÁGYMÉRŐ HASZNÁLATA /OKTATÁSI SEGÉDLET DIAGNOSZTIKA TANTÁRGYHOZ/ DEBRECENI EGYETEM MŰSZAKI KAR GÉPÉSZMÉRNÖKI TANSZÉK SPM BEARINGCHECKER KÉZI CSAPÁGYMÉRŐ HASZNÁLATA /OKTATÁSI SEGÉDLET DIAGNOSZTIKA TANTÁRGYHOZ/ ÖSSZEÁLLÍTOTTA: DEÁK KRISZTIÁN 2013 Az SPM BearingChecker

Részletesebben

Nagysebességű adatgyűjtő triaxiális érzékelőkkel, egy új szabvány

Nagysebességű adatgyűjtő triaxiális érzékelőkkel, egy új szabvány VIBSCANNER 2 Nagysebességű adatgyűjtő triaxiális érzékelőkkel, egy új szabvány Gyors Mérés 4 szer gyorsabban, mint az ipari átlag Könnyű Ösztönös működtetés a grafikus kezelőfelületnek köszönhetően MINDEN

Részletesebben

SVANTEK. Termékismertető

SVANTEK. Termékismertető SVANTEK Termékismertető Zajszintmérő analizátor SVAN 979 1. pontossági osztály Alacsony belső zaj

Részletesebben

állapot felügyelete állapot rendelkezésre

állapot felügyelete állapot rendelkezésre Forgógépek állapot felügyelete állapot megbízhat zhatóság rendelkezésre állás A forgógépek állapot felügyelete jelenti az aktuális állapot vizsgálatát, a további üzemeltetés engedélyezését ill. korlátozását,

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Integrált flash 4GB belső 16 kb nem felejtő RAM B&R tovább bővíti a nagy sikerű X20 vezérlő családot, egy kompakt vezérlővel, mely integrált be és kimeneti

Részletesebben

Bevezető szintű, kedvező árú Digitális Tároló Oszcilloszkóp sorozat 100 / 70 / 50 MHz

Bevezető szintű, kedvező árú Digitális Tároló Oszcilloszkóp sorozat 100 / 70 / 50 MHz GLOBAL FOCUS Kft. Villamos és laboratóriumi mérőműszerek forgalmazása, javítása, karbantartása www.globalfocus.hu Bevezető szintű, kedvező árú Digitális Tároló Oszcilloszkóp sorozat 100 / 70 / 50 MHz Fő

Részletesebben

ÚJ! Fluke 438-II Hálózat- minőség és motor analizátor

ÚJ! Fluke 438-II Hálózat- minőség és motor analizátor Ismerje meg villamos motorja teljesítőképességét mechanikus érzékelők használata nélkül ÚJ! Fluke 438-II Hálózat- minőség és motor analizátor Végezzen hibakeresést közvetlenül, on-line, üzemben lévő motorján

Részletesebben

ÁLLAPOTFÜGGŐ KARBANTARTÁST SEGÍTŐ INTEGRÁLT DIAGNOSZTIKAI RENDSZER. Dr. Nagy István, Kungl István. OKAMBIK Pécs, április

ÁLLAPOTFÜGGŐ KARBANTARTÁST SEGÍTŐ INTEGRÁLT DIAGNOSZTIKAI RENDSZER. Dr. Nagy István, Kungl István. OKAMBIK Pécs, április ÁLLAPOTFÜGGŐ KARBANTARTÁST SEGÍTŐ INTEGRÁLT DIAGNOSZTIKAI RENDSZER Dr. Nagy István, Kungl István OKAMBIK Pécs, 2007. április 26-27. A projekt fő célkitűzései Új On-line rezgésdiagnosztikai projekt indítása

Részletesebben

Kiss Attila: A rezgési paraméter választás szempontjai

Kiss Attila: A rezgési paraméter választás szempontjai Kiss Attila: A rezgési paraméter választás szempontjai 1. Forgógépek rezgései A forgógépek működésekor a belső, dinamikus periodikus erőhatások periodikus rezgéseket keltenek. Minden egyes szerkezeti elem

Részletesebben

Brüel & Kjaer 2238 Mediátor zajszintmérő

Brüel & Kjaer 2238 Mediátor zajszintmérő Brüel & Kjaer 2238 Mediátor zajszintmérő A leírást készítette: Deákvári József, intézeti mérnök Az FVM MGI zajszintméréseihez a Brüel & Kjaer gyártmányú 2238 Mediátor zajszintmérőt és frekvenciaanalizálót

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain,

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, It is wiser to find out than to suppose Mark Twain, 1835-1910 Online Intelligence Állapotfigyelés az intelligens mód Az Intellinova olyan online állapotfigyelő rendszer, amelyben bevált módszerek ötvöződnek

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 63B Digitális Rezgésmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Használat előtti ellenőrzés... 2 3. Funkciók... 2 4. Előlap és kezelőszervek... 3 5. LCD Képernyő... 3 6. Műszaki jellemzők...

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

DMG termékcsalád. Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel

DMG termékcsalád. Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel DMG termékcsalád Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel Egyszerű és intuitív navigációs menü Grafikus kijelző, menü 5 nyelven Ethernet, USB,

Részletesebben

Fluke 430 sorozat II. Háromfázisú hálózat minőség és energia analizátorok. Műszaki adatok

Fluke 430 sorozat II. Háromfázisú hálózat minőség és energia analizátorok. Műszaki adatok Fluke 430 sorozat II Háromfázisú hálózat minőség és energia analizátorok Még részletesebb hálózat minőség analizáló képesség és új Fluke szabadalom szerinti energia költséghatás funkció Műszaki adatok

Részletesebben

Betekintés a gépek állapot felügyeletére kifejlesztett DAQ rendszerbe

Betekintés a gépek állapot felügyeletére kifejlesztett DAQ rendszerbe BEMUTATÓ Bevezetés a virtuális műszerezés világába A DAQ rendszer alkotóelemei Hardveres lehetőségek NI jelfolyam technológia Szoftveres lehetőségek Betekintés a gépek állapot felügyeletére kifejlesztett

Részletesebben

Útmutató R&MinteliPhy-hoz

Útmutató R&MinteliPhy-hoz Útmutató R&MinteliPhy-hoz Hálózati biztonság, költségtakarékosság és a karbantartási idő csökkentése. Ezek a modern, nagy teljesítményű hálózatok felé támasztott legfontosabb követelmények. Az R&MinteliPhy

Részletesebben

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ AXIOMA ENCO QALCO XILO SOLVO ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ QALCOSONIC HEAT 2 ALKALMAZÁS EGYEDI JELLEMZŐK A QALCOSONIC HEAT2 Ultrahangos hűtési- és fűtési hőmennyiségmérőt elfogyasztott

Részletesebben

Az ÚJ Leica DISTO X-range

Az ÚJ Leica DISTO X-range Az ÚJ Leica DISTO X-range 2 Leica DISTO X3 és X4 Robusztus kialakítás a nehéz körülményekre Víz és por ellen védett ház IP 65 szabvány 2m ütésálló Tömör gumi ház Mit jelent ez a felhasználónak? Strapabíró

Részletesebben

Digitális hangszintmérő

Digitális hangszintmérő Digitális hangszintmérő Modell DM-1358 A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli. Használati útmutató Óvintézkedések

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv ASTRASUN PID Reduktor Kézikönyv A kézikönyv használata Kérem olvassa el és értelmezze a kézikönyvet mielőtt használatba veszi a terméket. Miután elolvasta tartsa kézközelben, hogy a telepítés során bármikor

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA Szünetmentes áramforrások Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA 1. Bemutatás Az UPS más néven szünetmentes áramforrás megvédi az ön elektromos berendezéseit, illetve a hálózat kimaradása

Részletesebben

Intelligens beléptetõ rendszerek - RFID hengerzárárbetétek

Intelligens beléptetõ rendszerek - RFID hengerzárárbetétek Intelligens beléptetõ rendszerek - RFID hengerzárárbetétek Intelligent Key Entry Önálló mûködésû (stand alone) RFID zárbetétek Általános tudnivalók Az IK-EC8/EC8K/EC8U nagy precíziós, jó minõségû rozsdamentes

Részletesebben

Elektronikus termékvédelem. AGIS FIRE & SECURITY Advanced Global Integrated Solutions

Elektronikus termékvédelem. AGIS FIRE & SECURITY Advanced Global Integrated Solutions Elektronikus termékvédelem AGIS FIRE & SECURITY Advanced Global Integrated Solutions OPTIGUARD előnyei 1. Komplexitás védelem minden típusú termék, szoftver, multimédia részére 2. Rugalmasság gyors reakció,

Részletesebben

Kezelési utasítás SITRANS F M MAG 8000 & MAG 8000 CT 02/2010. SITRANS F M MAG8000 és MAG8000 CT elektromágneses áramlásmérő típusok

Kezelési utasítás SITRANS F M MAG 8000 & MAG 8000 CT 02/2010. SITRANS F M MAG8000 és MAG8000 CT elektromágneses áramlásmérő típusok Kezelési utasítás 02/2010 SITRANS F M MAG 8000 & MAG 8000 CT SITRANS F M MAG8000 és MAG8000 CT elektromágneses áramlásmérő típusok 2 Általános utasítások Az üzembe helyezés során figyelembe kell venni

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Használati útmutató 1

Használati útmutató 1 Használati útmutató 1 Ismerje meg készülékét Elölnézet, napelem Cipzáras zseb az állványon USB-s Kimenet Szolár töltőkábel (8 mm-es töltőkábel a Sherpa Power Pack vagy Goal Zero Yeti hordozható töltőállomáshoz)

Részletesebben

Az ExpertALERT szakértői rendszer által beazonosítható hibák felsorolása

Az ExpertALERT szakértői rendszer által beazonosítható hibák felsorolása Az ExpertALERT szakértői rendszer által beazonosítható hibák felsorolása Merev kuplungos berendezések Kiegyensúlyozatlanság Motor kiegyensúlyozatlanság Ventilátor kiegyensúlyozatlanság Gépalap flexibilitás

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel.

CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel. LCD kezelő panel APT13LCD450U CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel. LCD panel méretei Feszültség: Üzemi hőmérséklet: Tárolási hőmérséklet: LCD panel elektromos paraméterei: 24V/36V -20 C~60

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

bearing monitoring as you have never seen it

bearing monitoring as you have never seen it bearing monitoring as you have never seen it Ismerje meg a csapágyfigyelési technológia új generációját 40 éve annak, hogy az SPM Instrument úttörő szerepet játszott az ütésimpulzus mérés terén. Azóta

Részletesebben

Gombok a parti egységen. VILÁGÍTÁS/KI- BEKAPCSOLÁS: háttérvilágítás szintje/készülék ki- illetve bekapcsolása

Gombok a parti egységen. VILÁGÍTÁS/KI- BEKAPCSOLÁS: háttérvilágítás szintje/készülék ki- illetve bekapcsolása AJÁNLOT BEÁLLÍTÁSOK: Érzékenység: kézi mód, beállítás: 30 70 % Hatótáv: a várható maximális vízmélységhez igazítva egy fix érték. Az Auto mód nem ajánlott! Frekvencia: 200 khz. Ha 83 khz van beállítva,

Részletesebben

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Exigo A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Fűtési és kazán szabályzás Az Exigo-val a szabályzás összes lépése a beépítéstől a működtetésen keresztül a karbantartásig még egyszerűbb, mint valaha.

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

Rubin SMART COUNTER. Műszaki adatlap 1.1. Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba. Rubin Informatikai Zrt.

Rubin SMART COUNTER. Műszaki adatlap 1.1. Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba. Rubin Informatikai Zrt. Rubin SMART COUNTER Műszaki adatlap 1.1 Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361

Részletesebben

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel A Protecta intelligens EuroProt készülékei a védelem-technika és a mikroprocesszoros technológia fejlődésével párhuzamosan követik a kommunikációs

Részletesebben

Üdvözöljük a világunkban!

Üdvözöljük a világunkban! Fixturlaser NXA Pro Üdvözöljük a világunkban! Az 1984-es kezdetek óta, az ELOS Fixturlaser arra törekszik, hogy világszerte segítsen a vállalkozásoknak a nyereségesebb és fenntarthatóbb termelés elérésében.

Részletesebben

Norway Grants. Az akkumulátor mikromenedzsment szabályozás - BMMR - fejlesztés technológiai és műszaki újdonságai. Kakuk Zoltán, Vision 95 Kft.

Norway Grants. Az akkumulátor mikromenedzsment szabályozás - BMMR - fejlesztés technológiai és műszaki újdonságai. Kakuk Zoltán, Vision 95 Kft. Norway Grants AKKUMULÁTOR REGENERÁCIÓS ÉS Az akkumulátor mikromenedzsment szabályozás - BMMR - fejlesztés technológiai és műszaki újdonságai Kakuk Zoltán, Vision 95 Kft. 2017.04.25. Rendszer szintű megoldás

Részletesebben

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással 10 Kompakt mérőórák 0,6-15 m 3 /h Áramlásmérők 0,6-1000 m 3 /h Rádiókommunikáció, wireless M-Bus (OMS), M-Bus Adatközpont az összes kommunikációs rendszerhez

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT.

Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT. Használati utasítás D11 Wifi termosztát DIMAT KFT. 7815 Harkány, Bercsényi u.18. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu D11 Wifi termosztát termékleírás 4.3inch színes érintőképernyő Elektromos fűtés

Részletesebben

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 Közvetlen fűtőkábel-bemenet az egységbe M25 csatlakozó készlettel

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 Közvetlen fűtőkábel-bemenet az egységbe M25 csatlakozó készlettel DIGITRACE RAYSTAT-ECo-10 Környezetérzékelés Energiatakarékos fagyvédelem-szabályozó Általános adatok Felhasználási terület Normál kültéri területek Környezeti üzemi -20 C +40 C hőmérséklet-tartomány Tápfeszültség

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

3. A DIGILENT BASYS 2 FEJLESZTŐLAP LEÍRÁSA

3. A DIGILENT BASYS 2 FEJLESZTŐLAP LEÍRÁSA 3. A DIGILENT BASYS 2 FEJLESZTŐLAP LEÍRÁSA Az FPGA tervezésben való jártasság megszerzésének célszerű módja, hogy gyári fejlesztőlapot alkalmazzunk. Ezek kiválóan alkalmasak tanulásra, de egyes ipari tervezésekhez

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

A Vertesz Hálózati Regisztráló

A Vertesz Hálózati Regisztráló A Vertesz Hálózati Regisztráló A VHR mérőműszer kisfeszültségű (0,4kV-os), háromfázisú rendszerekben az MSZ EN 50160, A közcélú elosztóhálózatokon szolgáltatott villamos energia feszültségjellemzői című

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat C. átdolgozás 2011. február 3. Áttekintés Ez a dokumentum a PolyVision illesztőprogram 2.2. változatára vonatkozó kibocsátási megjegyzéseket

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

Copyright Delta-3N Kft.

Copyright Delta-3N Kft. Rezgésdiagnosztika Delta-3N Kft. Vajda Miklós Mérnök DLI Engr Corp - 1 DLI Engr Corp - 2 Rezgésdiagnosztikai és Gépvédelmi Rendszerek DLI Engineering Corp., USA (ABB USA tulajdon) Automatikus Rezgésdiagnosztikai

Részletesebben

VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók

VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók A VSF-1xx műholdas KF elosztó család, a műholdvevő LNB-ről érkező SAT KF jelek veszteség nélküli, illetve alacsony beiktatási csillapítással

Részletesebben

Csökkentse minimálisra fázisvezérelt és TOFD készülékekre költött kiadásait

Csökkentse minimálisra fázisvezérelt és TOFD készülékekre költött kiadásait Csökkentse minimálisra fázisvezérelt és TOFD készülékekre költött kiadásait A SIUI legmodernebb ultrahangos hibakeresője, egyetlen kompakt és időtálló készülékben egyesíti a nagyteljesítményű fázisvezérelt

Részletesebben

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja Virtuális hegesztés A jövő kiképzési módja Valósághű tanulás a szimulátorral 100%-ban biztonsági kockázat nélkül Erőforrás takarékos A sikeres oktatócsomag ÁLTALÁNOS TUNDNIVALÓK A jövő hegesztési kiképzésének

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i24 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához,

Részletesebben

TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer. Adatlap

TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer. Adatlap TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer Adatlap COMPU-CONSULT Kft. 2009. augusztus 3. Dokumentáció Tárgy: TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer Adatlap (6. kiadás) Kiadta: CONSULT-CONSULT Kft. Dátum:

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

Akkumulátortelepek diagnosztikája

Akkumulátortelepek diagnosztikája Akkumulátortelepek diagnosztikája VI. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia 2006 április 26-28 Bikal MaxiCont Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2051 Biatorbágy, Attila u. 1/a Tel: +36 23 532 610 Fax:

Részletesebben

REGINFO feszültség minőség mérő rendszer az E.ON Hungáriánál Szilágyi Ákos 2008. szeptember 11. A fejlesztés okai: Belső igény mérési eredmények központi tárolása, egységes felületen történő megjelenítése

Részletesebben

Joinon. Megoldások az elektromos mobilitáshoz.

Joinon. Megoldások az elektromos mobilitáshoz. Joinon Megoldások az elektromos mobilitáshoz. 2019 Joinon A ma ENERGIÁjA. A HOLNAP AuTÓjÁÉRT LAKOSSÁGI HASZNÁLAT A HOME töltöegységek hosszabb idöre történö parkolásra, lakóhelyi környezetben készülnek.

Részletesebben

TM-76875 Hanglejátszó

TM-76875 Hanglejátszó TM-76875 Hanglejátszó Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az elektronikai és mechanikai kivitelezést

Részletesebben

ÖNÁLLÓ LABOR Mérésadatgyűjtő rendszer tervezése és implementációja

ÖNÁLLÓ LABOR Mérésadatgyűjtő rendszer tervezése és implementációja ÖNÁLLÓ LABOR Mérésadatgyűjtő rendszer tervezése és implementációja Nagy Mihály Péter 1 Feladat ismertetése Általános célú (univerzális) digitális mérőműszer elkészítése Egy- vagy többcsatornás feszültségmérés

Részletesebben

Dr. Klein Lajos Richter Gedeon Nyrt.

Dr. Klein Lajos Richter Gedeon Nyrt. Dr. Klein Lajos Richter Gedeon Nyrt. Tartalom 1. Injekció gyártó üzem átvilágítás 2. Termelés Követő Rendszer Előzmények 2014-ben 5 kiemelt hatékonyságjavítási program indult vállalati szinten az IFUA

Részletesebben

készülékek MSZ EN 50160 szabvány szerint

készülékek MSZ EN 50160 szabvány szerint Villamos hálózat minség vizsgáló készülékek MSZ EN 50160 szabvány szerint Villamos hálózat minség vizsgáló készülékek MSZ EN 50160 szabvány Információt ad a szolgáltatott hálózati feszültség jellemzkrl

Részletesebben

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755)

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755) 4B Fire extinguisher Air inlet port (H=755) Fire extinguisher Air inlet port (H=755) 871.5 80 Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) 520.5 80 520 237 237

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

Toolinspect. Szerszámellenőrző rendszer

Toolinspect. Szerszámellenőrző rendszer Toolinspect - digital 3 - kulcs - Control Műszaki adatok Szerszámellenőrző rendszer Maierhöfen, 2013.01.01 Ez a dokumentum kizárólag információként szolgál. Műszaki változtatások joga fenntartva. Version:5.1.167

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Üzemeltetési útmutató Optikai távolságérzékelő. O5D10x / / 2014

Üzemeltetési útmutató Optikai távolságérzékelő. O5D10x / / 2014 Üzemeltetési útmutató Optikai távolságérzékelő O5D10x 80000261 / 00 08 / 2014 Tartalomjegyzék 1 Bevezető megjegyzés3 1.1 Alkalmazott szimbólumok 3 1.2 Alkalmazott figyelmeztető elemek 3 2 Biztonsági utasítások

Részletesebben

MeryOnline alkalmazás felhasználói kézikönyv. MeryOnline Szoftver. Felhasználói kézikönyv. Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2011.11.29.

MeryOnline alkalmazás felhasználói kézikönyv. MeryOnline Szoftver. Felhasználói kézikönyv. Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2011.11.29. MeryOnline Szoftver Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2011.11.29 Oldal: 1 / 11 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MeryOnline alkalmazás 3 1.2. Támogatott modell 3 1.3. Figyelmeztetések

Részletesebben

A LOGSYS GUI. Fehér Béla Raikovich Tamás, Laczkó Péter BME MIT FPGA laboratórium

A LOGSYS GUI. Fehér Béla Raikovich Tamás, Laczkó Péter BME MIT FPGA laboratórium BUDAPESTI MŐSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KAR MÉRÉSTECHNIKA ÉS INFORMÁCIÓS RENDSZEREK TANSZÉK A LOGSYS GUI Fehér Béla Raikovich Tamás, Laczkó Péter BME MIT atórium

Részletesebben

VERTESZ Elektronika Kft. REGINFO 2 VHR regisztráló berendezések adatfeldolgozó rendszere

VERTESZ Elektronika Kft. REGINFO 2 VHR regisztráló berendezések adatfeldolgozó rendszere VERTESZ Elektronika Kft. REGINFO 2 VHR regisztráló berendezések adatfeldolgozó rendszere (Bemutató) 1. dia www.vertesz.hu VERTESZ tevékenysége - REMAG (1997) - VHX regisztráló család (VHR10-14, VHR 20-21,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó Jellemzõk Mutatós, vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó Négy féle ajtónyitási mód: - 4 számjegyû kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-13 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-13G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan THA-21 Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan Köszönjük, hogy Lars & Ivan gyártmányú készüléket választott. A Lars & Ivan elkötelezett mind a minőségi zenehallgatás

Részletesebben

Hőmérsékletmérő (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő (1 csatornás) Hőmérsékletmérő (1 csatornás) testo 926 Hőmérséklet mérés minden alkalmazásra Ideális az élelmiszeripari alkalmazásokra C Vezeték nélküli rádiófrekvenciás mérés lehetősége Riasztási határértékek beállítása

Részletesebben

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus H8PS Digitális pozícionáló Kiváltja a mechanikus pozícionálókat Kompatibilis az abszolút kódadókkal Maximális fordulat: 1600 1/min Nagyméretû LCD-kijelzõ 8 / 16 / 32 db tranzisztoros kimenet 96 x 96 mm-es

Részletesebben

Megyei tervezést támogató alkalmazás

Megyei tervezést támogató alkalmazás TeIR (Területfejlesztési és Területrendezési Információs Rendszer) Megyei tervezést támogató alkalmazás Felhasználói útmutató 2015. május Tartalomjegyzék 1. BEVEZETŐ... 3 2. AZ ALKALMAZÁS BEMUTATÁSA...

Részletesebben

Méréselmélet és mérőrendszerek

Méréselmélet és mérőrendszerek Méréselmélet és mérőrendszerek 6. ELŐADÁS KÉSZÍTETTE: DR. FÜVESI VIKTOR 2016. 10. Mai témáink o A hiba fogalma o Méréshatár és mérési tartomány M é r é s i h i b a o A hiba megadása o A hiba eredete o

Részletesebben

Balatonőszöd, 2013. június 13.

Balatonőszöd, 2013. június 13. Balatonőszöd, 2013. június 13. Egy tesztrendszer kiépítése Minőséges mérőláncok beépítése Hibák generálása Költséghatékony HW környezet kialakítása A megvalósított rendszer tesztelése Adatbázis kialakítása

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

MÉRY Online Alkalmazás

MÉRY Online Alkalmazás MÉRY Online Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2019.02.05 Oldal: 1 / 11 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Online alkalmazás 3 1.2. Támogatott modell 3 1.3. Figyelmeztetések

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató Tasakcímkéző berendezés Használati útmutató Figyelmeztetés Mielőtt elkezdené kezelni a gépet, olvassa el a teljes kezelési utasítást. Győződjön meg róla, hogy a gép le van földelve. Tartsa a munkaterületet

Részletesebben

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9 Niko érintőképernyő 1. Általános leírás A Nikobus érintőképernyő segítségével könnyen kezelhetővé válik a telepített épületautomatizálási rendszer. A képernyő könnyen felszerelhető a falra, csak 1 szerelő

Részletesebben