űbelváros-lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "űbelváros-lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága"

Átírás

1 ű A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend elfogadása 050/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi pontok: 1. Javaslat önkormányzati kitüntetések adományozására Díszpolgári Cím és Érdemkereszt, Érdemkereszt, Közszolgálati Érdemérem 2. Döntés a Reitter Ferenc Díj adományozásáról Nyílt ülésre javasolt napirendi pontok: 3. V. kerületi Önkormányzat településképi rendelete megalkotásához szükséges településfejlesztési dokumentációk és rendeletmódosítások elfogadása 4. Településképi bejelentési eljárásban hozott döntés elleni fellebbezések elbírálása 5. Tájékoztató a Környezetvédelmi Bizottság szeptember 1-jétől szeptember 30-ig végzett munkájáról 6. Javaslat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kérésére a Szabadság tér 9. szám alatti székházuk homlokzata mentén található kizárólagos használatú várakozóhelyek bővítésére 7. Tájékoztatás az örökségvédelmi hatástanulmány felülvizsgálatáról 8. V. Ferenciek tere 2. T-55463/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 9. V. Apáczai Cs. J. utca felújítása útépítés és forgalomtechnika 10. V. Régiposta utca megújítása (Aranykéz utcai Apáczai Csere János utca között) útépítés 11. V. Bástya u. 15. T-55481/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 12. V. Október 6. u. 6. T-55315/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 13. V. Bástya u T-55498/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 14. RAK-PARK - A pesti belvárosi Duna-part Kossuth tér Fővám tér közötti szakaszának komplex megújítása Belgrád rakpart, Széchenyi István tér, Pesti alsó rakpart útépítés, arculattervezés 15. Egyebek Bizottság a határozatot A szavazáson jelen volt: 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta. 6fő

2 A Környezetvédelmi Bizottság október 10-i zárt ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Döntés a Reitter Ferenc Díj adományozásáról 051/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság évben Reitter Ferenc Díjat adományoz a Belvárosi Ferences Templom vezetősége részére.

3 A Környezetvédelmi Bizottság október 10-i zárt ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Javaslat önkormányzati kitüntetések adományozására Díszpolgári Cím és Érdemkereszt, Érdemkereszt, Közszolgálati Érdemérem 052/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság évben Közszolgálati Érdemérem arany fokozatára javasolja...

4 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: RAK-PARK - A pesti belvárosi Duna-part Kossuth tér Fővám tér közötti szakaszának komplex megújítása Belgrád rakpart, Széchenyi István tér, Pesti alsó rakpart útépítés, arculattervezés 053/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság városképi szempontból hozzájárulását adja ahhoz, hogy a RAK-PARK A pesti belvárosi Duna-part Kossuth tér Fővám tér közötti szakaszának komplex megújítása c. projekt a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. és a Korzó Tervezési Stúdió (tervezők) által benyújtott tervszámú útépítési engedélyezési tervdokumentáció és május 31-én kelt arculattervezési engedélyezési tervdokumentáció alapján megvalósuljon az alábbiak figyelembe vételével: A kiviteli terveknek Közterület Alakítási Tervet is tartalmaznia kell a 314/2012 (XI. 8.) Korm. rendelet 8. számú melléklete szerint. A tervezési terület Kiemelt Nemzeti Emlékhely területét érinti, ezért a Pesti alsó rakpart tervdokumentáció engedélyezése során a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság hozzájáruló nyilatkozatának beszerzése is szükséges. A tervezéssel érintett terület Műemlék, Régészeti érdekű terület, Védetté nyilvánított régészeti lelőhely, és Nyilvántartott régészeti lelőhely kategóriába tartozó helyrajzi számú ingatlanokat érint, ezért a tervezés további szakaszában szükséges a vonatkozó szakhatósági állásfoglalások beszerzése. A tovább tervezés során Széchenyi István tér zöldfelületén átvezető stabilizált murva burkolat helyett javasolt megvizsgálni a térkő alkalmazásának lehetőségét a várható forgalomra, és karbantartási nehézségekre való tekintettel. A kiviteli terveken pontosítani kell a járdaszigetek burkolatát. Az Eötvös tér D-i irányú felhajtó rámpa szélességét, valamint a csomóponti kialakítást úgy szükséges megtervezni, engedélyeztetni és kialakítani hogy ott, az Apáczai Csere János utca esetleges hosszabb idejű lezárása vagy egyéb okok esetén ideiglenes jelleggel, a hatóságok, kezelők és egyéb érintettek által elfogadató módon kialakítható legyen egy lehajtó sáv, amely pótolja a kieső hálózati kapcsolatot. Intercontinental szálló előtt létesülő alsó rakparti gyalogátkelőhely szigete miatt nagyon röviddé válik a Széchenyi térre felkanyarodó sáv osztályozója. Kérjük, hogy a helyi adottságok figyelembevétele mellett a lehető leghosszabb osztályozó kerüljön kialakításra.

5 A RAK-PARK engedélyezési tervei érintik és megváltoztatják a BUFK-II projekt keretében megvalósult Március 15. tér műszaki tartalmát. Mivel a BUFK-II projekt uniós támogatás felhasználásával valósult meg, így a projektgazdának, a Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának 2021-ig fenntartási kötelezettséget kellett vállalnia. A műszaki tartalmi változtatás csak a Közreműködő Szervezet előzetes hozzájárulásával lehetséges és csak akkor engedélyezhető, ha a műszaki tartalmi változás nem csökkenti a BUFK-II projekt indikátorait, illetve annak műszaki tartalmát. A KSZ előzetes hozzájárulás beszerzése érdekében egy, a változást részletesen (szövegesen, táblázatosan és rajzos formában) bemutató dokumentáció benyújtása szükséges a BLVF Kft. részére, akik ez alapján meg tudják kezdeni az előzetes egyeztetéseket. Amennyiben a Közreműködő Szervezet jóváhagyása nélkül a BUFK-II projekt műszaki tartalmában változás történik és emiatt a projektgazdának támogatás visszafizetési kötelezettsége keletkezik, úgy azt a beruházást végrehajtó szervezet köteles megtéríteni. A Belgrád rakparton az Irányi utcai csomópontnál a lakossági parkolóhelyek lehetőség szerinti megtartása miatt a kialakított elektromos töltőállomások kiépítését nem támogatjuk, azokat az előzetes, fővárossal történt egyeztetések alapján az Erzsébet híd alatti parkolóban lehetséges kialakítani, így kérjük azok áthelyezését. A várakozási zónatáblák kihelyezését, a zónatáblák kiegészítő jelzéseit, a parkoló automaták helyét a Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelettel egyeztetni kell.

6 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. kerületi Önkormányzat településképi rendelete megalkotásához szükséges településfejlesztési dokumentációk és rendeletmódosítások elfogadása 054/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolja a CompArt Stúdió Kft. által készített, a kerület településrendezési eszközeinek elkészítéséhez szükséges településfejlesztési koncepciót, mely az V. kerület környezeti, társadalmi, gazdasági adottságaira alapozó, a változások irányait és a fejlesztési célokat hosszú távra meghatározó dokumentum. 055/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolja a CompArt Stúdió Kft. által készített, a kerület településrendezési eszközeinek elkészítéséhez szükséges integrált településfejlesztési stratégiát, mely a településfejlesztési koncepcióban foglalt környezeti, társadalmi és gazdasági célok megvalósítását egyidejűleg szolgáló középtávú fejlesztési program 056/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolja az átmeneti időszakban a településkép védelmét biztosító településképi rendelet hatálybalépéséig a törvénnyel való összhang biztosítása érdekében a Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének /2017.(..) önkormányzati rendeletét szerinti tartalommal. Bizottság a határozatot 5 igen, 1 nem szavazattal elfogadta.

7 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend módosítása 057/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy 5. napirendi pontban tárgyalja az V. Apáczai Csere János utca felújítása útépítés és forgalomtechnika c. előterjesztést.

8 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. Apáczai Csere János utca felújítása útépítés és forgalomtechnika 058/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság városképi szempontból hozzájárulását adja ahhoz, hogy az V. Apáczai Csere János utca felújítása útépítés és forgalomtechnika c. projekt munkái a Közlekedési Fővárosi Tervező Iroda Kft. (tervező) által benyújtott 5155 tervszámú május 31-én kelt egyesített engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció alapján megvalósuljon.

9 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Településképi bejelentési eljárásban hozott döntés elleni fellebbezések elbírálása Reklámtér Kft. (1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 21. I. em. 5.) 059/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselőtestületnek a Reklámtér Kft. (1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 21. I. em. 5.) által benyújtott jogorvoslati kérelem tárgyában az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.

10 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Településképi bejelentési eljárásban hozott döntés elleni fellebbezések elbírálása Berlin 2000 Kft. (1133 Budapest, Pannónia u III. 8.) 060/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselőtestületnek a Berlin 2000 Kft. (1133 Budapest, Pannónia u III. 8.) által benyújtott jogorvoslati kérelem tárgyában az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.

11 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Tájékoztató a Környezetvédelmi Bizottság szeptember 1-jétől szeptember 30-ig végzett munkájáról 061/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság javasolja a Képviselőtestületnek a Bizottság szeptember 1-jétől szeptember 30-ig végzett munkájáról szóló tájékoztató elfogadását.

12 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Javaslat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kérésére a Szabadság tér 9. szám alatti székházuk homlokzata mentén található kizárólagos használatú várakozóhelyek bővítésére 062/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság egyetért azzal, hogy a Magyar Nemzeti Bank részére a meglévő férőhelyeken túl, székházának Bank utcai homlokzata mentén további 5 db, a Hold utcai homlokzat mentén 4 db, valamint a Szabadság tér felőli oldalon 6 db kizárólagos használatú várakozóhely kerüljön kijelölésre fél éves időtartamra. A határozott időszak lejárta után a hozzájárulás felülvizsgálatát követően a Bizottság dönt a további használatról. Bizottság a határozatot 5 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

13 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. Ferenciek tere 2. T-55463/2015 számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 063/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a 12/2011(III.10.) B-L.Ö. rendelet 12. (1) bekezdés alapján javasolja Polgármester Úrnak elfogadásra az V. Ferenciek tere 2. sz. alatti Társasház részére adott vissza nem térítendő támogatás átadás-átvételéről szóló T-55463/2015 számú MEGÁLLAPODÁS-ban rögzített határidő október 15-re történő módosítását.

14 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. Régi posta utca megújítása (Aranykéz utcai Apáczai Csere János utca között) útépítés 064/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság városképi szempontból hozzájárulását adja ahhoz, hogy az V. Régi posta utca megújítása az Aranykéz utca Apáczai Csere János utca között c. projekt útépítési munkái a TP-Terv Mérnöki Iroda Kft. (tervező) által benyújtott tervszámú, júliusban kelt engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció alapján megvalósuljon.

15 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. Bástya u. 15. T-55481/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 065/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a 12/2011(III.10.) B-L.Ö. rendelet 12. (1) bekezdés alapján javasolja Polgármester Úrnak elfogadásra az V. Bástya u. 15. sz. alatti Társasház részére adott vissza nem térítendő támogatás átadás-átvételéről szóló T-55481/2015 számú MEGÁLLAPODÁS-ban rögzített határidő október 15-re történő módosítását.

16 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. Október 6. u. 6. T-55315/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 066/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a 12/2011(III.10.) B-L.Ö. rendelet 12. (1) bekezdés alapján javasolja Polgármester Úrnak elfogadásra az V. Október 6. u. 6. sz. alatti Társasház részére adott vissza nem térítendő támogatás átadás-átvételéről szóló T-55315/2015 számú MEGÁLLAPODÁS-ban rögzített határidő október 15-re történő módosítását.

17 A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: V. Bástya u T-55498/2015. számú MEGÁLLAPODÁS befejezési határidő módosítása 067/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság a 12/2011(III.10.) B-L.Ö. rendelet 12. (1) bekezdés alapján javasolja Polgármester Úrnak elfogadásra az V. Bástya u sz. alatti Társasház részére adott vissza nem térítendő támogatás átadás-átvételéről szóló T-55498/2015 számú MEGÁLLAPODÁS-ban rögzített határidő október 15-re történő módosítását.

18 A Környezetvédelmi Bizottság október 10-i zárt ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Javaslat önkormányzati kitüntetések adományozására Díszpolgári Cím és Érdemkereszt, Érdemkereszt, Közszolgálati Érdemérem 068/2017.(10.10.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság évben Közszolgálati Érdemérem ezüst fokozatára javasolja..

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend elfogadása 018/2018.(05.22.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A napirend elfogadása 026/2015.(V.12.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: 1. Beszámoló a Fővárosi Közterület-hasznosítási Társulás tevékenységéről (T-101/2015.

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: szeptember 8-án a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: szeptember 8-án a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2009. szeptember 8-án a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 84/2009.( IX. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott 18 napirendi

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: február 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: február 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 6/2010.( II. 09. ) VMKB. hat. 8 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy 1. napirendi pontként kerüljön fel megtárgyalásra a Döntés

Részletesebben

5. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselőtestületének

5. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselőtestületének Tárgy: Napirend elfogadása 078/2017.(12.12.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi pontok 1. Településfejlesztési szerződés megkötése a

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2009. március 10-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2009. március 10-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2009. március 10-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 10/2009.( III. 10. ) VMKB. hat. 5 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága Tárgy: Napirend elfogadása 069/2017.(11.07.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi pontok: 1. Településfejlesztési szerződés megkötése

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság október 10. ei üléséről. 463/2017. (10.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság október 10. ei üléséről. 463/2017. (10.10.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 463/2017. (10.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 21/2017. számú bizottsági ülésen az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Tájékoztató

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Városfejlesztési, Műemlékvédelmi é s Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: A napirend elfogadása 032/2016.(06.21.) V.M.K.B.hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-243/2011. 14/2011. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2011. október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 374/2011. (X.13.) B-L.Ö.h. 1 igen szavazattal, 12 nem szavazattal és tartózkodás

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága Tárgy: A napirend elfogadása 048/2015.(VI.25.) V.M.K.B.hat. úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: 0. Belváros új főutcájának kiépítése II. ütem Ferenciek tere és környéke rehabilitációja

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: június 8-án Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: június 8-án Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2010. június 8-án Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 58/2010.( VI. 08. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy a meghívóban szereplő 7 napirendi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 09/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja. A tárgyalási sorrendet a Bizottság úgy határozza meg, hogy előre

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat. 2010. április 13-án a Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 28/2010.( IV. 13. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy a meghívóban

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat.

HATÁROZAT KIVONAT. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat. Készült: 2010. május 11-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 42/2010.( V. 11. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy 4. napirendi pontként a Budapest

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2008. szeptember 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: 2008. szeptember 9-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2008. szeptember 9-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 73/2008.( IX. 09. ) VMKB. hat. 6 igen szavazattal a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirend elfogadása 069/2018.(05.22.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi pont: 1. A Segítő Kezek az Aktív Évekért

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 9/2017. meghívóban

Részletesebben

Kivonat. a Képviselő-testület március 23-i rendkívüli, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat. a Képviselő-testület március 23-i rendkívüli, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-148-48/2017. Kivonat a Képviselő-testület 2017. március 23-i rendkívüli, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 44/2017. (III. 23.) XI.ÖK határozat 23 igen szavazattal,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 06/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: FELVESZI NYÍLT ÜLÉSRE: - V. Dorottya

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/8/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. március 11-én megtartott

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a Zárt ülésre megjelölt: 3. Bp.,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-134/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. június 25-ei rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Tárgy: Napirend elfogadása 001/2017. (01.18.) JÜK határozat A Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: ZÁRT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI

Részletesebben

KIVONAT. 23/2015. (VIII.17.) TKM bizottsági határozat

KIVONAT. 23/2015. (VIII.17.) TKM bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának 2015. augusztus

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 09-ei üléséről. 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 09-ei üléséről. 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 04/2017-es ülésén, az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Javaslat a Bűntetés-Végrehajtás

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-332/2013. 14/2013. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2013. december 05-ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 371/2013.

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT 2018. június 19-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Napirend elfogadása 082/2018.(06.19.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 178/2016. (12.14.) JÜK határozat 5 egyhangú igen szavazattal a napirendet az alábbiak szerint elfogadta: ZÁRT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK: 1. Az Önkormányzat 2016. évi Közbeszerzési Terv módosításának

Részletesebben

MEGHívó. 22. Terézváros Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatának módosítása 291/2015 (XI. 9.) Előterjesztő: Simonffy Márta alpolgármester

MEGHívó. 22. Terézváros Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatának módosítása 291/2015 (XI. 9.) Előterjesztő: Simonffy Márta alpolgármester Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság MEGHívó Értesítem, hogyavárosgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság következő

Részletesebben

142/2018. (IX.25.) PEÜB

142/2018. (IX.25.) PEÜB K I V O N A T és Ügyrendi Bizottság 2018. szeptember 25-én (kedd) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1211. Budapest, Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 125/2016. (09.07.) JÜK határozat elfogadta a szeptember 7-i rendes ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. 126/2016. (09.07.) JÜK határozat elfogadta és javasolja a Képviselő-testületnek ne éljen elővásárlási

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 13-i üléséről. 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 13-i üléséről. 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: március 11-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: március 11-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Készült: 2008. március 11-én a Környezetvédelmi Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 32/2008.( III. 11. ) VMKB. hat. a Környezetvédelmi Bizottság egyhangúlag egyetért azzal, hogy az elhangzott 4 napirendi

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 23-i üléséről. 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 23-i üléséről. 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága /l 0

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága /l 0 Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága /l 0 Előterjesztő: Gazdálkodási Ügyosztály '..ftt?.sz. napirend ELŐTERJESZTÉS A

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. október 08-ai üléséről. 636/2013. (10. 08.) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. október 08-ai üléséről. 636/2013. (10. 08.) TEIB. Határozat a A Tárgy: napirend 636/2013. (10. 08.) TEIB. Határozat A úgy dönt, hogy elfogadja a 31/2013 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat. a A Tárgy: Budapest Főváros V. kerület közterületein járművel

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 103/2017. (IX. 28.) önkormányzati testületi határozat a víziközműszolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 11. -a alapján, Püspökladány 2018-2032. időszakra vonatkozó gördülő fejlesztési terv felújítási

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET június 29-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET június 29-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. június 29-i ülésére Iktató szám: 178/2017. Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Budapest, I. kerület Településképi

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: december 7-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén.

HATÁROZAT KIVONAT. Készült: december 7-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. HATÁROZAT KIVONAT Készült: 2010. december 7-én a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság rendes ülésén. Tárgy: Napirendi pontok elfogadása. 22/2010.( XII. 07. ) VMKB. hat. A Városfejlesztési,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-32/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. március 12-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 24/2015.

Részletesebben

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. 1

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának. 1 1 Magyarország Kormánya az Erzsébet-programról szóló 2012. évi CIII. törvényben (a továbbiakban: Erzsébet Törvény) meghatározott közfeladatokkal összhangban elkötelezett azok magas szakmai színvonalon

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 4-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS:

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 24-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat Vecsés Város Hosszútávú Településfejlesztési Koncepciójának

Részletesebben

2015. január 28. PEÜB ülés határozatai

2015. január 28. PEÜB ülés határozatai 2015. január 28. PEÜB ülés határozatai 1/2015.(I.28.)PEÜB Határozat Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottsága úgy dönt, hogy mai ülésének napirendjét a következőképpen határozza meg: Nyílt ülés: Napirend 1. pontja:

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat egy helyszínen felvett: o - 1055 Bp. Bajcsy-Zs. u... gázdíj és

Részletesebben

2. A rendelet hatálya

2. A rendelet hatálya Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2005.(III.02.) számú rendelete a helyi építészeti védelem alatt álló épületek felújításának támogatásáról Kiskunhalas Város Képviselő-testülete

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT

II. HATÁROZAT KIVONAT Iktatószám: T-196/2010. 10/2010. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2010. július 08-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 358/2010. (VII.08.) B-L.Ö.h. úgy dönt az önkormányzat tulajdonában lévő

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. december 10 én 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. december 10 én 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-302/2009. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 10 én 9

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének november 13 án 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének november 13 án 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-274/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 13 án 9

Részletesebben

Felelős: Polgármester Jegyző

Felelős: Polgármester Jegyző H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselőtestületének Városfejlesztési és Környezetvédelmi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/10/2016. Helyszín: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú tárgyalójában

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. november 12. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 17-ei üléséről. 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 17-ei üléséről. 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat A úgy dönt hogy a 02/2017-es ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Az Önkormányzat 2017. évi

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-301/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. december 18 án 9

Részletesebben

A B-LVSZ MELLÉKLETEI ÉS FÜGGELÉKEI MELLÉKLETEK

A B-LVSZ MELLÉKLETEI ÉS FÜGGELÉKEI MELLÉKLETEK A B-LVSZ MELLÉKLETEI ÉS FÜGGELÉKEI MELLÉKLETEK 1.-4. TÉRKÉPEK ÉS JEGYZÉKEK 1. számú melléklet ÖVEZETI TERVLAP 2. számú melléklet AZ ÉPÍTMÉNYMAGASSÁG MEGENGEDETT LEGNAGYOBB ÉRTÉKE AZ EGYES UTCÁKBAN TERVLAP

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. február 12 én 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. február 12 én 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-14/2009. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. február 12 én 9 órakor

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének. Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága

M E G H Í V Ó. Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének. Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága M E G H Í V Ó Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. az Bizottság 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat azok sorrendjében elfogadja. A Bizottság a határozatot

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 02/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: Leveszi a zárt ülésre megjelölt: 5. Bp.,

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága ELŐTERJESZTÉS

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Előterjesztő: Gazdálkodási Ügyosztály ELŐTERJESZTÉS / sz. napirend A Városgazdálkodási

Részletesebben

Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2013. (VI.27.) számú rendelete a településképi véleményezési eljárásról

Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2013. (VI.27.) számú rendelete a településképi véleményezési eljárásról Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2013. (VI.27.) számú rendelete a településképi véleményezési eljárásról Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.cikk (1)

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 30/2005. (VI.29.) Ö.K. SZÁMÚ RENDELETE KERÜLETI SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK JÓVÁHAGYÁSÁRÓL

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 30/2005. (VI.29.) Ö.K. SZÁMÚ RENDELETE KERÜLETI SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK JÓVÁHAGYÁSÁRÓL ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 30/2005. (VI.29.) Ö.K. SZÁMÚ RENDELETE a Budapest III. kerület Harsány lejtő 20039/2 út EV övezet nyugati határa 20 067/2 telek déli határa Domoszló

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2017.-es ülésre, az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés az Október 6. u. 16-18.

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal!

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal! Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága _ 65/2016. (05.11.) JÜK határozat 2 igen, 5 nem szavazattal nem fogadta el, hogy felveszi napirendre a T-109/2016. számú testületi előterjesztést és egyben felkéri a Hivatalt, hogy a holnapi testületi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság április 25. ei üléséről. 171/2017. (04.25.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság április 25. ei üléséről. 171/2017. (04.25.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 171/2017. (04.25.)TELB. Határozat A a 10/2017 számú ülésén az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉS NAPIRENDI PONTJAI: 1. Országgyűlés Hivatala beruházásában V. kerület Balassi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Sellye Város Képviselő - testületének október 20. napi rendes/rendkívüli testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Sellye Város Képviselő - testületének október 20. napi rendes/rendkívüli testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Sellye Város Képviselő - testületének 2015. október 20. napi rendes/rendkívüli testületi ülésére Tárgy: Sellye Helyi Építési Szabályzatának és szabályozási tervének 2015. évi módosításának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 10/2017. meghívóban

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság december 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság december 17-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-505/2014. ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Előterjesztő:

Részletesebben

A településrendezés és eszközei

A településrendezés és eszközei A településrendezés és eszközei A., Általános dolgok I. A legfontosabb jogszabályok 1. 1997. évi LXXVIII. törvény az épített környezet alakításáról és védelméről (ÉTV) 2. 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L.u / , fax: 92/

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L.u / , fax: 92/ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L.u.17-19. 92/502-106, fax: 92/311-4 74 Email: inayor@zalaegerszeg.hu napirendi pont ELŐTERJESZTÉS Zalaegerszeg Megyei Jogú Város

Részletesebben

Budakalász Város Önkormányzat Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület augusztus 31-ei rendes ülésére

Budakalász Város Önkormányzat Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület augusztus 31-ei rendes ülésére Budakalász Város Önkormányzat Polgármestere 199/2010 (VIII. 31.). sz. előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2010. augusztus 31-ei rendes ülésére Tárgy: Javaslat a HÉV korszerűsítési

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

1. melléklet a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati rendelethez. Pályázati felhívás-minta

1. melléklet a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati rendelethez. Pályázati felhívás-minta 1. melléklet a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati rendelethez Pályázati felhívás-minta P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Kazincbarcika város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága _ 207/2015. (12.17.) JÜK határozat 5 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a december 17-ei rendkívüli ülés meghívó szerinti napirendi pontjait azzal a módosítással, hogy előterjesztés hiányában levételre

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

I III AI/2A , ,5 13

I III AI/2A , ,5 13 BUDAPEST FŐVÁROS III.KERÜLET, ÓBUDA BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK /2015.(.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, a BÉCSI ÚT GELLÉRI ANDOR ENDRE UTCA (16385/2)

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 53/2016. (09.06.) PB határozat 5 igen szavazattal, egyhangúan elfogadta az 5/2016 számú meghívóban szereplő napirendi pontokat, azzal a módosítással, hogy előterjesztés hiányában leveszi napirendről a

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület október 30.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület október 30.-i ülésére Napirend: Ügyiratszám: /2017. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. október 30.-i ülésére Tárgy: A reklámok, reklámhordozók és cégérek elhelyezésének, alkalmazásának követelményeiről, feltételeiről

Részletesebben

Előterjesztés. Járdaépítési keret felhasználásával összefüggő kérdésekről

Előterjesztés. Járdaépítési keret felhasználásával összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310 174/224, 225, 233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Járdaépítési keret

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/19/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. július 12-én megtartott

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága _ 101/2015. (06.24.) JÜK határozat 5 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a június 24-ei rendkívüli ülés meghívó szerinti napirendi pontjait, azzal a módosítással, hogy előterjesztés hiányában leveszi

Részletesebben

Javaslat Ózd város közúti közlekedési struktúrájának átalakításához szükséges ingatlancsere kezdeményezésére

Javaslat Ózd város közúti közlekedési struktúrájának átalakításához szükséges ingatlancsere kezdeményezésére Javaslat Ózd város közúti közlekedési struktúrájának átalakításához szükséges ingatlancsere kezdeményezésére Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály Ó z d, 2019. június

Részletesebben

Iktató szám: 25/2015. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. február 19-i ülésére

Iktató szám: 25/2015. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. február 19-i ülésére Iktató szám: 25/2015. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. február 19-i ülésére Tárgy: Javaslat a településfejlesztéssel és településrendezéssel

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 7-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 7-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-i ülésére Tárgy: Zirci Országzászló Alapítvány elvi támogatási kérelme a Zirc, I. András tér, 431 hrsz-ú ingatlanon a letűnt

Részletesebben

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/11/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. április 10-én megtartott

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság július 2-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság július 2-i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-413 /2012. ELŐTERJESZTÉS A Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2012. július 2-i ülésére Tárgy: Közterület-használati

Részletesebben

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2017. február 7-én megtartott

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben