3. számú JEGYZŐKÖNYVE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "3. számú JEGYZŐKÖNYVE"

Átírás

1 BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3. számú JEGYZŐKÖNYVE január 30-ai nyilvános üléséről

2 2 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testületének január 30-ai (csütörtök) 15 órakor kezdődő, a Művelődési Ház tanácskozótermében (8649 Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak:,, Ifi Béla képviselő, Zibák Istvánné képviselő. Igazoltan távol vannak: dr. Hamzsa Andrea, Horváth Zoltán és Osvald Bálint képviselők Tanácskozási joggal jelen vannak: Barjákné Martin Judit művelődési ház vezető, Horváth Lászlóné Kft ügyvezető Mestyán Valéria címzetes főjegyző, Köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, a 7 települési képviselő közül 4 képviselő megjelent. dr. Hamzsa Andrea, Horváth Zoltán és Osvald Bálint képviselők jelezték, hogy az ülésen megjelenni nem tudnak. Az ülést megnyitja. Napirendekre a meghívó szerint tesz javaslatot, azzal hogy a Villapark fejlesztéssel kapcsolatos napirendet a Gesting Kft kérése alapján szerződés-tervezet áttekintése miatt - ne tárgyalják, azt vegyék le a napirendről, egyben javasolja, hogy a Településüzemeltetési Kft ügyvezetőjének díjazásával, és a KEOP közvilágítás korszerűsítéssel kapcsolatos projekt keretében beadott bírálatok napirendjét az egyéb ügyek között vegye fel, melyet a PTKI Bizottság tárgyalt. 6/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 30-ai nyilvános ülésén az alábbi napirendeket tárgyalja meg: 1. Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, tájékoztató a két ülés közötti fontosabb eseményekről Előadó: 2. Köztisztviselők évi teljesítménykövetelményeinek meghatározása Előadó: Mestyán Valéria 3. Gyermekétkeztetés Előadó: Horváth László évi közművelődési programterv Előadó: Barjákné Martin Judit 5. Polgármester szabadságolási ütemterve Előadó: Mestyán Valéria 6. Balatonberény Község évi költségvetése I. forduló Előadó: Horváth László 7. Egyéb ügyek: 7.1. Településüzemeltetési Kft. ügyvezetőjének díjazása Előadó: Horváth László 7.2. Balatonberény KEOP /A/ közvilágítás korszerűsítése projekt végrehajtása keretében kiírt ajánlatokról döntés Előadó:

3 3 1. Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, tájékoztató a két ülés közötti fontosabb eseményekről Előadó: (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) Szóbeli kiegészítésként elmondja, hogy az önkormányzati társulásokban az évet előkészítő munkálatok folynak. A települési hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan a társulás elnöksége döntött arról, hogy a tavasz folyamán elindítják a háztól történő szelektív hulladékgyűjtést. Konkrét információk még a gyakorlati kivitelezésről nincs, de azt a lakossággal időben közölni fogják. Jelenleg gondot okoz a szelektív hulladékgyűjtők ürítése. Az AVE Zöldfok részére 2016 végéig van kötelezettség. Az egyeztető tárgyalások folynak a korábbi szolgáltatóval, de ha ez nem vezet eredményre a Pelsokom ezt elvégzi. Ezt követően tájékoztatást ad a közvilágítás korszerűsítésével kapcsolatos projekt helyzetéről: A Projekt elszámolható összköltsége ,- Ft. Támogatás mértéke: ,- Ft. Támogatás intenzitása: 85% Beruházás fizikai kezdése, támogatási szerződés szerint: A munkálatok konkrét kezdésének várható dátuma: A konkrét helyszíni bejárás és munkaterület átvétel, egyben a munkakezdés időpontja egyenlőre csúszik, mert a tervek engedélyére várunk. Amint megérkezik az engedély akkor lesz munkaterület átadás és munkakezdés. Az engedélyes terv érkezésének várható dátum: A beruházás tervezett fizikai befejezés dátuma: április. Szállítói előlegigénylés. A szállítói előleg a lámpatestek gyártásának előfinanszírozásához szükséges. 1 szállítói előleg igénylés nem járt sikerrel a közbeszerzési felülvizsgálat csúszása miatt. 2. szállítói előleg igénylés időpontja: A szállítói előleghez szükséges iratokat és a szállítói előleg önerő kiegészítéshez szükséges utalás összegét, a holnapi nappal küldöm.(a támogatás 10%-a volt az 1. előleg igénylésmértéke, most további 20%-ott igényel a szállító. Ennek az összegnek az önerejét kell elutalni az önkormányzatnak, mert az előleg többi részét az NFU fizeti.) Tervezett kifizetés ütemezés: Ütem sorszáma (Tevékenység(ek) megnevezése) 1. Tanulmányok készítése, Projektmenedzsme nt 2. Építés Projektmenedzsme nt Mérnöki feladatok Tájékoztatás és nyilvánosság Elszámolá s tervezett dátuma (év, hó, nap) 2014.Febru ár Tervezett elszámolás összege (Ft) Tervezett támogatásleh ívás összege (Ft) ,70% 2014.Április ,3% Tervezett támogatáslehívás aránya az össz támogatáshoz viszonyítva (%) Eddigi kifizetés összege: 0 Ft.

4 4 Projekt releváns szerződések állapota: Támogatási szerződés Önkormányzat által aláírva. Kiviteli szerződés - Önkormányzat által aláírva. NKEK felülvizsgálata lezajlott. Menedzsment, nyilvánosság, könyvvizsgálat szerződések 3 ajánlat bekérés lezajlott, elfogadásra várnak. Műszaki ellenőr szerződés - Önkormányzat által aláírva. Közbeszerzési szerződés - Önkormányzat által aláírva. Tanulmányi szerződés - Önkormányzat által aláírva. Ismerteti Badacsonytomaj Polgármesterének levelét, mely az SCD cégbirodalommal kapcsolatos kormányzati megkeresést tartalmazza az érintett Balaton-parti települések részéről. Ehhez a testület utólagos egyetértésével Balatonberény részéről csatlakozott. Tájékoztatja a képviselő-testületet, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala által elmúlt év elején indított eljárása 234 önkormányzatot érintett. A településről összefoglaló értékelést készített a Katasztrófavédelem Marcali Kirendeltsége, ez negatív észrevételt nem tartalmaz. Kéri, hogy a képviselő-testület a jelentését, valamint beszámolóját fogadja el. A Somogy Megyei Önkormányzat megkereste az önkormányzatokat, hogy a közötti Európa uniós költségvetési időszakhoz a települések projektötleteit küldjék meg. Ez alapján a település részéről több mint 30 fejlesztési célt határoztak meg. 7/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat a. Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról adott jelentést elfogadja. b. Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a két ülés között végzett munkáról, fontosabb eseményekről, intézkedésekről adott beszámolót elfogadja. Határidő: január 30. Felelős: 2. Köztisztviselők évi teljesítménykövetelményeinek meghatározása Előadó: Mestyán Valéria (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) A bizottság elfogadásra javasolja a határozat-tervezetet. 8/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a közszolgálati tisztségviselőkről szóló évi CXCIX. törvény ában foglalt jogkörében eljárva a Balatonkeresztúri Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői vonatkozásában a teljesítménykövetelmények alapján képező kiemelt célokat a következők szerint állapítja meg: I. Testület munkáját segítve: Közreműködés a Képviselő-testület munkatervéhez igazodóan a testületi ülések napirendi pontjai szerinti, valamint az egyéb testületi döntést igénylő ügyek megfelelő időben történő előkészítésében, szakszerű, jogszabályoknak megfelelő célszerűségi és gazdaságossági szempontokat is figyelembe vevő előterjesztésekkel a Képviselő-testületi döntés szakmai megalapozásában.

5 5 II. Képviselő-testület döntéseinek végrehajtásában: 1.) Kintlévőségek behajtására a szükséges intézkedések megtétele. 2.) Közreműködés a hatályos önkormányzati rendeletek felülvizsgálatát követően a rendelet egységes szerkezetbe foglalásában. 3.) Szakszerű tájékoztatás nyújtás a költségvetés végrehajtásával kapcsolatosan. III. Hatósági munka területén: 1.) Az államigazgatási és hatósági ügyek intézése során a szakszerűség és jogszerűség biztosítása, eljárási határidők szigorú betartása 2.) Ügyfélbarát, humánus és jogkövető köztisztviselői ügyintézés. 3.) A 2004.évi CXL. törvény (Ket.) hatálya alá tartozó és egyéb ügyek, gyors, jogszerű intézése, különös tekintettel az eljárási határidők betartására 4.) Az állampolgárok ügyeinek intézését segítő nyomtatványok települési honlapon történő elérésének biztosítása. 5.) A közösségi együttélés szabályainak betartásának rendszeres ellenőrzése, elsősorban az idegenforgalmi idényben. 6.) A évi választások jogszerű lebonyolítása. IV. Gazdálkodással kapcsolatban: 1.) Az új számviteli rendszer zökkenőmentes bevezetése az önkormányzat és az intézmények könyvvitelében 2.) A jogszabályokban meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség maradéktalan teljesítése 3.) Átmenetileg szabad pénzeszközök optimális lekötésére javaslattétel 4.) Aktív közreműködés a kintlévőségek csökkentésében, azonnali reagálás a halmozódás megelőzése érdekében Határidő: január 31. Felelős: Mestyán Valéria címzetes főjegyző 3. Gyermekétkeztetés Előadó: Horváth László (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) A bizottság nem támogatta a hozzájárulás megfizetését Balatonkeresztúr részére, amely 11 gyermeket érint és összege 410 e Ft. Ha megfizetik, akkor nem lesz jogalapja az önkormányzat más településekről érkező igények kielégítését. Balatonszentgyörgy részére természetesen a hozzájárulást megfizetik, hiszen az iskolai körzetet jelenti, továbbá az óvodai ellátás is ezen keresztül valósul meg. 9/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete méltányolja Balatonkeresztúr Község Önkormányzatának a gyermekétkeztetés költségeihez történő hozzájárulása tekintetében. Nem áll módjában a hozzájárulás megfizetését, mert ezt követően nem lesz jogalapja más önkormányzatok kérelmét elutasítani. Határidő. 5 nap értesítésre Felelős:

6 évi közművelődési programterv Előadó: Barjákné Martin Judit (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) Barjákné Martin Judit művelődési ház vezetője Az előterjesztés egy tervezetet jelent, amely változhat, további programokkal egészülhet ki. Elsősorban olyanokra gondol, amely költséggel nem jár. A bizottság a tervezetet elfogadásra javasolja. A nyári programokra még lesznek egyeztetések a turisztikai egyesülettel, amelyet már 28-án megkezdtek. Továbbra is nyitott a képviselő-testület új programok beiktatására és amennyibe költségvetési igénye van, azt megtárgyalják. Felvetődött, hogy a programtervben figyelembe kell venni a futball VB döntő időszakát is, hiszen ez jelentősen befolyásolja a rendezvényen megjelenők számát. A rendezvényterv az előző évhez hasonló. Fontosnak tartja, hogy július első felében legyen olyan rendezvény, amely akár hagyományteremtő és Berényre jellemző, és a régió számára is érdekes vonzó program. Természetesen az időpont meghatározásnál figyelembe kell venni a szomszédos települések nagyobb rendezvényeit is, hogy ne ütközzenek. Méltó rendezvényhelyszínt is kell a jövőben kialakítani, amely mint a fellépők, mind a nézőközönség számára biztonságos, kényelmes. A Turisztikai Egyesület részéről cél, hogy a zalai régió településeivel karöltve egy kiadványt készítsenek, amelyben fontos, hogy Balatonberény neve is szerepeljen. A főbb rendezvények előkészítése már megkezdődött, a programmal még nem lekötött hétvégékre is várhatóan lesznek rendezvények. Javasolja, hogy a PTKI Bizottság javaslata szerint fogadja el a képviselőtestület a programtervet, közművelődési tervet. 10/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete a évi közművelődési tervet elfogadja azzal, hogy annak részleteit a turisztikai egyesület bevonásával a művelődési ház vezetője egyeztesse. Határidő: február havi ülés Felelős: Barjákné Martin Judit művelődési ház vezetője 5. Polgármester szabadságolási ütemterve Előadó: Mestyán Valéria (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) A bizottság elfogadásra javasolja a tervezetet az előterjesztés szerint. 11/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete évi szabadságolási ütemtervét - a polgármester előzetes meghallgatása után az alábbiak szerint fogadja el évről 2014 összesen: I. I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. áthozott évi

7 7 A képviselő-testület felkéri a címzetes főjegyzőt, hogy a szükséges intézkedést tegye meg. Felelős: Mestyán Valéria címzetes főjegyző Határidő: folyamatos 6. Balatonberény Község évi költségvetése I. forduló Előadó: Horváth László (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) Ismerteti a főbb tervszámokat az előterjesztés szerint. A képviselő-testület a további javaslatokkal kiegészítve február hónapban fogadja el a végleges költségvetést. Fejlesztések és beruházások terén szárnyalt a pénzügyi bizottság is. Bízik abban, hogy az elhangzott fejlesztési javaslatok is részesei lehetnek az éves költségvetésnek. Felhívja a civil szervezetek vezetőit, hogy az önkormányzati támogatásokról február 20-ig el kell számolni, illetve ez évi igényeiket is minél előbb terjesszék elő. A bizottság a költségvetés tervezetét a bizottsági kiegészítésekkel együtt elfogadásra javasolja. Évek óta az első olyan költségvetés, amelyben jelentős fejlesztéseket tudnak tervezni, és amelyeket pályázati források bevonásával hatékonyan lehet megvalósítani. A bizottsági ülésen a csúszda kérdése is felmerült. A nyári szezonra a csúszdát a Kft elbontatja, és új attrakciót fognak a helyére telepíteni. Fontosnak tartja, hogy az idegenforgalmi szezonra azok a fejlesztések valósuljanak meg, amelyek a település frekventált helyeit érinti. Megemlíti, hogy a sportegyesület számára is fontos lehetőség a TAO pályázat, amelynek keretében a labdafogó háló, a korlát, a játéktér felújítása is megvalósulhat. Barjákné Martin Judit művelődési ház vezető A évi közművelődési beszámolója kapcsán jelezte, azokat a feladatokat, fejlesztési igényeket, amelyek a közművelődési keretek között fontosak és szükségesek. Kérte, hogy ezen javaslatait is vegye figyelembe a képviselő-testület, mint pl. sörpadok beszerzése, áram áthelyezés, technikai eszközök tárolásának megoldása. A következő időszak feladata lesz, hogy a képviselő-testület a fejlesztési igényeket súlyozza, ütemeket meghatározza. Természetesen az építési munkálatokat kora tavasszal, és ősszel fogják elvégezni, a zavartalan idegenforgalom érdekében. Az önkormányzat fontosnak tartja a Kossuth utcai járda legrosszabb szakaszainak a megújítását is, valamint a tervek készítését, amelyek a pályázati lehetőségek tekintetében elengedhetetlenek. A február 14-i közmeghallgatáson is várja a képviselő-testület a lakosság javaslatait. Ismerteti a határozati javaslatot, majd szavazásra bocsátja. - Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete az önkormányzat évi költségvetés tervezetét az előterjesztés szerint a következő kiegészítésekkel rendeli átdolgozni: 1500 e Ft-ot kistraktor beszerzésére, 1806 e Ft-ot a múltház felújítására, 1000 e Ft tervek készítésére, 1000 e Ft-ot szállítási költségekre, és a Kossuth utcai járda felújítását kell tervezni, közművelődési feladatokkal kapcsolatos kiadások - - A banki költségek csökkentése érdekében a és a számú számlákat megszünteti Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete Balatonberény honlapjának biztonságát szolgáló keretrendszer, informatikai védelem működtetésére vonatkozó megbízási szerződés megkötésére felhatalmazza a polgármestert, melyet Gazda Tamás Balatonberény Erkel F. u. 15. szám alatti vállalkozóval, havi bruttó Ft díjért december 31. napjáig kötnek

8 8 12/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat - Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete az önkormányzat évi költségvetés tervezetét az előterjesztés szerint a következő kiegészítésekkel rendeli átdolgozni: 1500 e Ft-ot kistraktor beszerzésére, 1806 e Ft-ot a múltház felújítására, 1000 e Ft tervek készítésére, 1000 e Ft-ot szállítási költségekre, és a Kossuth utcai járda felújítását kell tervezni, közművelődési feladatokkal kapcsolatos kiadások - - A banki költségek csökkentése érdekében a és a számú számlákat megszünteti a.) Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete Balatonberény honlapjának biztonságát szolgáló keretrendszer, informatikai védelem működtetésére vonatkozó megbízási szerződés megkötésére felhatalmazza a polgármestert, melyet Gazda Tamás Balatonberény Erkel F. u. 15. szám alatti vállalkozóval, havi bruttó Ft díjért december 31. napjáig kötnek. Határidő: február 10. Felelős: 7. Településüzemeltetési Kft. ügyvezetőjének díjazása Előadó: Horváth László (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) A bizottság a Kft ügyvezetőjének díjazására tett javaslatot támogatja. Ismerteti a határozati javaslatot, és szavazásra bocsátja: Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonberény Község Önkormányzata 100 %-os befolyása alatt álló Balatonberényi Településüzemeltetési és Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetőjének, Horváth Lászlónénak (Balatonberény, Kodály Z. u. 1/b) munkabérét, napjától Ft/ hó összegben állapítja meg. 13/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonberény Község Önkormányzata 100 %-os befolyása alatt álló Balatonberényi Településüzemeltetési és Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft ügyvezetőjének, Horváth Lászlónénak (Balatonberény, Kodály Z. u. 1/b) munkabérét, napjától Ft/ hó összegben állapítja meg. Határidő: február 5. Felelős: 8. Balatonberény KEOP /A/ közvilágítás korszerűsítése projekt végrehajtása keretében kiírt ajánlatokról döntés Előadó: (előterjesztés a jegyzőkönyv melléklete) A bizottság a bíráló bizottság javaslatát támogatja Ismerteti a határozati javaslatot, és szavazásra bocsátja: Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonberény KEOP /A/ közvilágítás korszerűsítése projekt

9 9 - könyvvizsgálói feladataira nyertesként a Profor Kft Veszprém Dózsa Gy. u. 34/A. vállalkozást Ft + áfa - a nyilvánosság feladataira a Huszti Gábor EV 1188 Budapest, Podhorszky utca 89/B. vállalkozót bruttó Ft, - a projektmanagment feladataira a Palóc - Eredeti Kft 1061 Budapest, Andrássy út 34. földszint vállalkozást Ft + áfa megbízási díjjal nyertesként hirdeti ki. 14/2014.(I.30.) számú képviselő-testületi határozat Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonberény KEOP /A/ közvilágítás korszerűsítése projekt - könyvvizsgálói feladataira nyertesként a Profor Kft Veszprém Dózsa Gy. u. 34/A. vállalkozást Ft + áfa - a nyilvánosság feladataira a Huszti Gábor EV 1188 Budapest, Podhorszky utca 89/B. vállalkozót bruttó Ft, - a projektmanagment feladataira a Palóc - Eredeti Kft 1061 Budapest, Andrássy út 34. földszint vállalkozást Ft + áfa megbízási díjjal nyertesként hirdeti ki. Határidő: szerződések megkötésére február 5. Felelős: 9. Egyéb ügyek, aktualitások Zibák Istvánné képviselő A téli időjárással kapcsolatosan felveti, hogy a jelenlegi havazás során a település utcáiban a járdaszakaszok járhatatlanok. A lakatlan ingatlanok előtt senki nem takarítja el a havat, nem gondoskodnak a sikosságmentesítésről. Célszerűnek tartaná, ha a Kft kistraktorral a frekventált járdaszakaszokat takarítaná. A járdák állapota valóban kritikussá vált a havazás, majd a jegesedés miatt. Azt még megérti, hogy az idős embereknek ehhez akár önkormányzati, akár szomszédi segítség kell, de az egyéb ingatlanok tulajdonosainak kötelezettsége a sikosságmentesítés. úgy gondolja, hogy ezt először figyelmeztetéssel, de ha más megoldás nincs, akkor bírság kiszabásával kell kikényszeríteni. A hó eltakarítás szinte a település minden utcájára jellemző probléma. A Kft tulajdonában levő kistraktorral a havazás időszakában gond volt, kétszer is szét kellett szedni, ezért is tervezik egy multifunkcionális kistraktor beszerzését. A járdák gépi takarítását nehezíti azok állapota, vagy éppen mérete. A nyaraló tulajdonosok részéről, véleménye szerint a befizetett adó alapján elvárás, hogy ilyen időszakban az önkormányzat nyújtson segítséget. Horváth Lászlóné Kft ügyvezető A havazáskor több helyről is kapott jelzést a településről. úgy gondolja, hogy az ingatlantulajdonosoknak az alapvető feladata és kötelezettsége a sikosságmentesítés, akár maga, akár megbízott útján. Természetesen az idősek számára minden esetben nyújtanak segítséget, és a hó eltakarításban segítenek. A Kft dolgozóinak köszönetét fejezi ki, hiszen a havazáskor a főbb közintézmények, autóbusz megállókban, a reggeli időszakban már eltakarították a havat. A településről egyre több bejelentés érkezik a rókák jelenlétéről.

10 10 Ifi Béla képviselő Véleménye szerint most időszerű lehet, hogy a nem életvitelszerűen használt ingatlanok előtti járdaszakaszokat lefotózzák, és a büntetni azokat, akik a sikosságmentesítésről nem gondoskodnak, akár helyi lakos, akár nem a kötelezett. A településre a jegyző megkérte március 31-ig a rókák kilövésére vonatkozó rendőrhatósági engedélyt. Az engedéllyel rendelkező vadász tud ebben hathatósan közreműködni, ezért a jelzéseket a hivatalba tegyék meg a lakók. Miután más napirend és hozzászólás nem volt a polgármestert az ülést órakor bezárja. kmft Horváth László polgármester Mestyán Valéria címzetes főjegyző

2. számú JEGYZŐKÖNYVE

2. számú JEGYZŐKÖNYVE BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2. számú JEGYZŐKÖNYVE 2014. január 14-ei rendkívüli nyilvános üléséről 2 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1/2014. számú

Jegyzőkönyv. 1/2014. számú 1/2014. számú Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Településfejlesztési, Környezetvédelmi, Idegenforgalmi Bizottságának 2014. január 28-án 16 órakor kezdődő,

Részletesebben

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi ÜLÉS- ÉS MUNKATERVE

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi ÜLÉS- ÉS MUNKATERVE 1 Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi ÜLÉS- ÉS MUNKATERVE 2 I. fejezet Általános rendelkezések Balatonberény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: képvsielőtestület)

Részletesebben

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. évi MUNKATERVE A Képviselő-testület 8/2013.(II.07.) számú határozatával a 2013. évi Munkatervét elfogadta. Balatonberény, 2013. február

Részletesebben

3.számú JEGYZŐKÖNYVE

3.számú JEGYZŐKÖNYVE BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3.számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. február 13-i Balatonkeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületével és Balatonmáriafürdő Község Önkormányzati Képviselő-testületével

Részletesebben

BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 31/2016. számú JEGYZŐKÖNYVE szeptember 20-ai nyilvános üléséről

BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 31/2016. számú JEGYZŐKÖNYVE szeptember 20-ai nyilvános üléséről BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 31/2016. számú JEGYZŐKÖNYVE 2016. szeptember 20-ai nyilvános üléséről 2 JEGYZŐKÖNYV Készült a Balatonkeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ülés- és munkaterve

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ülés- és munkaterve BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. ÉVI ülés- és munkaterve 2 A képviselő-testületi ülések helye általában: községháza tanácskozó terme: Balatonberény Kossuth tér 1. Az ülések

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ÜLÉS-ÉS MUNKATERVE

BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ÜLÉS-ÉS MUNKATERVE BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. ÉVI ÜLÉS-ÉS MUNKATERVE 2017. január 16. 2017. évi rendezvényterv Az önkormányzat 2017. évi költségvetését érintő ügyek Az önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ÜLÉS-ÉS MUNKATERVE

BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ÜLÉS-ÉS MUNKATERVE BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2019. ÉVI ÜLÉS-ÉS MUNKATERVE 2019. január 14. Az önkormányzat 2019. évi költségvetését érintő ügyek Az önkormányzat 2019. évi költségvetés-tervezete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Balatonberény Község Önkormányzatának 2014. évi költségvetés

Jegyzőkönyv. 1. Balatonberény Község Önkormányzatának 2014. évi költségvetés 2/2014. számú Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Településfejlesztési, Környezetvédelmi, Idegenforgalmi Bizottságának 2014. február 25-én 16 órakor kezdődő,

Részletesebben

2009.évi. munkaterve

2009.évi. munkaterve 1 Balatonberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.évi munkaterve A munkatervet a képviselő-testület../2009.(i.28.) határozatával elfogadta. Horváth László polgármester 2 Balatonberény Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 33-12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 26-án 9,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-2/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Balatonmáriafürdő Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének évi ülés- és munkaterve

Balatonmáriafürdő Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének évi ülés- és munkaterve Balatonmáriafürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi ülés- és munkaterve 2015. január 19. 2015. évi rendezvényterv Az önkormányzat 2015. évi költségvetését érintő ügyek Az önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

Szám: 175-3/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-3/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-3/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2019. 1/10 Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évi rendes üléseinek tervezett időpontjai: 2019. február 7. (csütörtök) 16:00

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. június 24. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. június 24. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 24. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 68/2013. (VI 24.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 98 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 18-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 42/2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 26-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ülés- és munkaterve

BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ülés- és munkaterve BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVI ülés- és munkaterve A képviselő-testületi ülések helye általában: községháza emeleti tanácskozó terme: Balatonkeresztúr Ady Endre u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület június 30-án 10:00 órakor megtartott rendes testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület június 30-án 10:00 órakor megtartott rendes testületi üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 47-25/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:A Képviselő-testület 2015. június 30-án 10:00 órakor megtartott rendes testületi üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 15. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 15- én 16.00 órakor

Részletesebben

BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi ülés- és munkaterve

BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi ülés- és munkaterve BALATONKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. évi ülés- és munkaterve 2 A képviselő-testületi ülések helye általában: községháza emeleti tanácskozó terme: Balatonkeresztúr Ady Endre

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010. november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Csatlós Csaba képviselő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén. TAPOLCAFŐI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-én 17.00 órakor tartott ülésén. Jelen vannak:, Patyi

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 52-4/2015.

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 12-én a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/2011. 98/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 11-én 16.00 órakor megtartott üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 456-20/2013.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2013. október 11-én (pénteken) 10 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről H A T Á R

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016. (II.11.) határozata a képviselő-testület évi munka- és üléstervéről

Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016. (II.11.) határozata a képviselő-testület évi munka- és üléstervéről Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016. (II.11.) határozata a képviselő-testület 2016. évi munka- és üléstervéről I. A munkaprogramból adódó feladatok: 1.) Pályázati lehetőségeket kell

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (107-113/2012.) TÁRGYSOROZAT 1./ Tudásoddal segítsd a vidéket

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28. napján

Részletesebben

Kelebia Községi. Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Kelebia Községi. Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. augusztus 19-én tartott nyílt üléséről. 131/2014.(VIII.19.) sz. határozat Közbeszerzési

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-5/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet - szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítéssel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/30/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 10. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-13/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 25-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 9/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 18-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 1 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 3-án (csütörtök) 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (8649 Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott

Részletesebben

CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ. 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ. 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE CSÁKÁNYDOROSZLÓ 6/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csákánydoroszló önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én megtartott nyílt képviselő-testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d. Határozat határideje 45/2012.(III.30.) Az iskolai utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d. Határozat határideje 45/2012.(III.30.) Az iskolai utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. március 30-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny, Tanakajd és Csempeszkopács Községek Képviselő-testületeinek 2016. február 27-én megtartott együttes üléséről Hozott döntések: Vasszécseny Tanakajd Csempeszkopács

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE. 30. számú JEGYZŐKÖNYVE. 2013. december 19-ei. nyilvános üléséről

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE. 30. számú JEGYZŐKÖNYVE. 2013. december 19-ei. nyilvános üléséről 1 BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 30. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. december 19-ei nyilvános üléséről Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2010/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 13 30 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 20. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 20. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 67-10/2015. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 20. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel,

Részletesebben

mely készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott nyílt ülésén

mely készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott nyílt ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült 2012. szeptember 13-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott nyílt ülésén HATÁROZATOK: RENDELETEK: 81-83/2012. (IX.13.) 12-13/2012.(IX.14.)

Részletesebben

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés)

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés) Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:1-3/2013. (I. 18.) számú határozatok d. rendeletek:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 23-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 23-i nyilvános ülésére 1. napirendi pont Nyirád Község Önkormányzata Polgármester 8454 Nyirád, Szabadság u. 3. Tel./fax: 88/235-001; 88/506-070 e-mail: hivatal@nyirad.hu Ügyszám: 133-16/2017. Előterjesztő: Nagy Gábor Előkészítette:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. M E G H Í V Ó Bögöt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 15:0 a Bögöt Község Önkormányzata hivatalos helyiségében ülést tart, amelyre

Részletesebben

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor.

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 APÁCATORNA Szám: 125-42/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Apácatorna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön) 13,00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 14.-én megtartott soron kívüli üléséről. Jelen vannak: Tamás Csaba polgármester, Horváth Józsefné és Major Mária

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-7/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 28.-án 17 órai kezdettel, a Községházán megtartott üléséről. Jelen vannak: Pusztai László polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. február 28. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28-án 8.30 órai

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület 4 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület 4 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 12.-én, a Községházán 13.00 órai kezdettel megtartott, telefon útján összehívott soron kívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének szeptember 30-án (kedd) órai kezdettel megtartott testületi üléséről.

Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének szeptember 30-án (kedd) órai kezdettel megtartott testületi üléséről. Kaskantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 13/2014. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő testületének 2014. szeptember 30-án (kedd) 18 00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben