KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 130/2016. (IV.25.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 130/2016. (IV.25."

Átírás

1 130/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötendő megállapodás megtárgyalta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötendő megállapodást a nyári tábor megszervezésére vonatkozóan, és a megállapodás aláírására felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert azzal, hogy a táborra vonatkozó 6 db kerékpárt a Zamárdi Önkormányzat biztosítja a résztvevők számára.

2 131/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Siófoki Hivatásos Tűzoltóság évi beszámolója megtárgyalta a Siófoki Hivatásos Tűzoltóság évi beszámolóját, és azt elfogadja, tudomásul veszi.

3 132/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Város Könyvtár alapító okiratának módosítása Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár alapító okiratának módosítására vonatkozó előterjesztést megtárgyalta, és az alábbi határozatot hozza: 1) A képviselő-testület az előterjesztés 1. számú melléklete szerinti Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár alapító okiratának módosító okiratát elfogadja. 2) A képviselő-testület az előterjesztés 2. számú melléklete szerinti Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát elfogadja. 3) A képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a jelen határozattal elfogadott módosító okiratot, valamint a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot a Magyar Államkincstár Somogy Megyei Igazgatósága részére küldje meg. 4) A képviselő-testület a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatát jóváhagyja., dr. Dudás Anita jegyző Határidő: azonnal

4 133/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Közterület-felügyelet munkáját segítő nyári megbízással kapcsolatos döntés Közterület-felügyelet munkáját segítő nyári megbízással kapcsolatos döntés megtárgyalta a fenti előterjesztést, felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert, hogy a nyári megbízásra vonatkozóan beadott árajánlatok közül a véleménye szerint legmegfelelőbb céggel kössön megbízási szerződést a két közepes ajánlatot adó cég közül (H-Future Kft és a Horus Global Kft).

5 Tárgy: Balatoni borok versenye 134/2016. (IV.25.) KT határozat: a június végén megrendezendő balatoni borok ünnepélyes díjátadójának helyszínéül Zamárdi település rendezvényterületét biztosítja. A helyi költségekre ,- Ft-ot a céltartalék terhére biztosít a képviselőtestület. A képviselő-testület továbbá a három kategória győztes részére 3 db pavilont biztosít a rendezvényterületen bemutatkozási lehetőséggel a rendezvény idejére, mely a halfesztivál keretein belül kerül lebonyolításra.

6 Tárgy: Siófoki utcai járda felújítása 135/2016. (IV.25.) KT határozat: a évi költségvetésben az Orgona utca környékének felújítására betervezett ,- Ft összeget átütemezi a Siófoki utca és Endrédi utcai járdák felújítására, kialakítására azzal, hogy a Siófoki utcában a csapadékvízelvezető árkok is leburkolásra kerüljenek. A járdák lefedése térburkolattal történjen. A tervezésre beérkezett árajánlatokat a képviselő-testület ismételten tárgyalni kívánja.

7 136/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Balaton-parti szolgáltatások fejlesztésére vonatkozó elképzelések az Egészségőr Egyesület Balaton-parti szolgáltatások fejlesztésére vonatkozó elképzelésekről szóló előterjesztését megtárgyalta, és azt tudomásul veszi az alábbiak szerint: A képviselő-testület nem kíván létesíteni a szabadstrandi részen betonasztalokat. A gördeszka pálya létesítését az idei évben már szintén nem látja megvalósíthatónak a testület, mivel a költségvetésben nem szerepel. Amennyiben megvalósításra kerülne a jövőben, akkor azt a sportpályán engedélyezi a képviselő-testület.

8 Tárgy: Balaton szíve logó tervei 137/2016. (IV.25.) KT határozat: a Szabadság téren elhelyezendő Balaton szíve tábla kivitelezésére és elhelyezésére beérkezett árajánlatok közül a Furtinox Kft ajánlatát fogadja el ,- Ft összegben, a évi szezonig történő befejezéssel. A szállításban a Kft, a villanyszerelésben helyi vállalkozó közreműködik.

9 Tárgy: Wintersport Kft kérelme 138/2016. (IV.25.) KT határozat: a Wintersport Kft által benyújtott közös nyilatkozatot (Harcsa utcai mólószárny) továbbra dr. Kállay-Németh Imola ügyvédnek, további egyeztetésre.

10 139/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Somogy Felemelkedéséért Nonprofit Kft támogatása (Somogy TV) megtárgyalta a Somogy TV támogatási kérelmét, és évben a céltartalék terhére ,- Ft összegű támogatást biztosít, melyet a Tourinform Irodával egyeztetve reklámozási célra fordítani.

11 140/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Somogy Felemelkedéséért Nonprofit Kft megbízása KEHOP pályázat előkészítésével és beadásával. megbízza a Somogy Felemelkedéséért Nonprofit Kft-t a KEHOP kódszámú pályázat előkészítésével és beadásával. A megbízási szerződés aláírására a képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert.

12 141/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Magyar ház-fő utca sarkán műtárgy elhelyezése a Magyar ház-fő utca sarkán lévő önkormányzati területen engedélyezi a terület alkalmassá tétele után műtárgy (fémből készült asztal, szék) elhelyezését.

13 142/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Kiss Ernő utcai parkoló közvilágítás kialakítása megtárgyalta a Zamárdi, Kiss Ernő utcai parkoló közvilágításának kialakítását (3 db kandeláber) engedélyezi a költségvetés általános tartalékának terhére. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a kivitelező kiválasztására és a megbízási szerződés aláírására.

14 143/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Balatonparti LED-es kijelzőkkel kapcsolatos döntés a 101/A/2016. (III.21.) KT határozatát úgy módosítja, hogy a parti sávban elhelyezendő LED-es kijelzők GSM modul helyett pendrive-os megoldással működjenek, amíg a wifis, vagy vezetékes megoldást nem tudják kialakítani.

15 Tárgy: Aqua Regnum Hungary Kft kérelme 144/2016. (IV.25.) KT határozat: megtárgyalta az Aqua Regnum Hungary Kft kérelmét, és a Brettyó területén tervezett vízi élménypark megvalósításának projektjével egyetért. A képviselő-testület felhívja a Kft figyelmét, hogy önkormányzati területen a tervezett beruházás nem tud megvalósulni, a magánterületek tulajdonosaival pedig egyeztetések szükségesek. Az Önkormányzat a projekttel kapcsolatos, Önkormányzatot érintően szüksége segítséget a megvalósításhoz biztosítja.

16 Tárgy: Sourching Kft ajánlata 145/2016. (IV.25.) KT határozat: megtárgyalta a Sourching Kft ajánlatát az általános iskola földgáz energia beszerzésre vonatkozóan, és a megbízási szerződés aláírására maximum bruttó ,- Ft megbízási díjért felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert.

17 146/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Kültéri zuhanyoszlopok kialakítása, Focus-Therm Kft megbízása a legalacsonyabb árat adó Focus- Therm Kft-t bízza meg, hogy a 3 db kültéri zuhanyoszlop kialakítását végezze el bruttó Ft díjért, egyben felhatalmazza a Csákovics Gyula polgármestert az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

18 147/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Óvoda terasz lefedése Gócza Tibor ev megbízása Zamárdi Város Önkormányzata megbízza a legalacsonyabb árat adó Gócza Tibor egyéni vállalkozót, az óvoda épületei közötti terasz terveknek megfelelő - lefedésével, bruttó Ft díjért, egyben felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására. A költségvetésben erre a célra elkülönített 1.9 M Ft-on felüli összeget a képviselő-testület az általános tartalék terhére jóváhagyja.

19 Tárgy: Hirdetőszekrények beszerzése 148/2016. (IV.25.) KT határozat: a 3 db kültéri hirdetőszekrény beszerzésére adott ajánlatok közül a Városszépítő Kft ajánlatát fogadja el Ft+ÁFA, öe: Ft/ db összegben azzal, hogy a évi költségvetésben elfogadott, öe: ,- Ft-t az általános tartalék terhére kiegészíti. A hirdetőszekrényeket a tavaszi bizottsági bejáráson kijelölt helyeken a GAMESZ állítsa fel.

20 Tárgy: Nyeste Gábor zamárdi lakos kérelme 149/2016. (IV.25.) KT határozat: Nyeste Gábor kérelmét elfogadja, és a Zamárdi Hársfa u. 13. szám alatti ingatlana előtti önkormányzati tulajdonban álló árokszakasz befedését engedélyezi.

21 150/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Fő utca 86. számú ingatlan tulajdonosainak kérelme fák kivágása ügyében megtárgyalta Szabó László tulajdonos kérelmét, és felkéri a GAMESZ vezetőjét, továbbá Dula Pál kertészeti szakértőt, valamint a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály vezetőjét Kétszeri Balázst, hogy a kérelmező bevonásával vizsgálják meg a fák állapotát illetve az általuk okozott, vagy a kivágásuk nélkül okozható károkat és tegyenek javaslatot a bizottságnak. A képviselő-testület a javaslat megtárgyalása után kívánja ismételten tárgyalni az ügyet.

22 151/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Útburkolati jelek festési munkáira megbízás Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testület megbízza a legalacsonyabb árat adó Harsányi 89 Kft-t, hogy a városi útburkolati jelek festési munkálatait végezze el bruttó Ft díjért, egyben felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

23 152/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Margó Ede sétány, szörfiskola terültének burkolása - Az Önkormányzat a Margó E. sétány rekonstrukciójával párhuzamosan, a szörfiskola üzemeltetőjével Kasselik Csaba 50%-os költségviselése mellett 4X6 m alapterületű burkolatot alakít ki a szörföket szállító, illetve tároló utánfutó számára. - A kivitelezésnek a sétány átadásáig meg kell valósulnia. - A kivitelezésre a sétányt építő vállalkozást kérjék fel, azon egységárak alkalmazásával, amelyekkel a vállalkozó a sétányt építi. - Az Önkormányzatot terhelő 50%-os költséget a kivitelező biztosítja.

24 153/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Önkormányzati utak kátyúzási munkáira ajánlattételi felhívás jóváhagyása 1.) a város kezelésében lévő utak kátyúzási munkálatainak elvégzésére vonatkozó ajánlattételi felhívást jóváhagyja. 2.) A képviselő-testület a kátyúzási munkák elvégzésére vonatkozó ajánlatkérésre a következő cégeket jelölje ki azzal, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tevő vállalkozóval kössön a GAMESZ szerződést: Balaton út Kft Ökobau Kft Kővágó Ép Kft Fecske Kft

25 Tárgy: Zamárdi információs táblák 154/2016. (IV.25.) KT határozat: megtárgyalta az információs táblákra vonatkozó Zamárdiak Zamárdiért Civil Társaság által beterjesztett javaslatokat. A képviselő-testület a 7-es úttól északra a fémtáblákat, délre a város belső lakott részén fa táblákat kíván létesíteni. A képviselő-testület felkéri a Társaságot és tagjait, hogy tegyenek javaslatokat a táblák kihelyezésének helyére. A képviselő-testület a Társaságtól a táblák mind a két változatáról méretarányos papír változatot kér, illetve javasolja, hogy vonják be a szállodákat is stb., esetleg a közcélú táblák és az egyéb táblák színben eltérésére vonatkozóan javaslattételre.

26 155/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Ponty utca csapadékvíz elvezetési ügye elrendeli a Zamárdi, Ponty utcai csapadékvíz elvezetési rendszer kiépítésére, illetve az út felújítására irányuló tervek felülvizsgálatát és az építés engedélyeztetését, lehetőleg az ősz folyamán történő kivitelezéssel.

27 156/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár beszámolója a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár évi szezonra történő felkészüléséről szóló beszámolót elfogadja.

28 157/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Rendezvényterületen lévő faházak bérbe adása a Bizottság javaslatát megtárgyalta a rendezvényterületen lévő faházak bérbeadásának kérdésével kapcsolatban. A képviselőtestület úgy dönt, hogy azokon a rendezvényeken, ahol a területet kívülálló, külsős rendezvényszervezők biztosítják (akár bérleti díj megfizetése akár térítésmentes formában), a Tourinform Iroda jogosult a faházakat bérbe adni, elsődlegesen a helyi vállalkozók részére.

29 Tárgy: Part FM támogatása 158/2016. (IV.25.) KT határozat: a Part FM részére ,- Ft, az Ötszázezer forint összegű támogatást nyújt, az általános tartalék terhére azzal, hogy a támogatási szerződést a Tourinform Iroda köti meg.

30 159/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, 055/1 és 055/2 hrsz-ú ingatlanokkal kapcsolatos lakossági kérelem megtárgyalta a helyi gazdálkodók képviseletében Boksán Imre által benyújtott kérelmet, és a 62/2016. (II.29.) KT számú határozatát visszavonja a fenti helyrajzi számú ingatlanok cseréjére vonatkozóan.

31 Tárgy: Petőfi SE-vel kapcsolatos döntések 160/2016. (IV.25.) KT határozat: megtárgyalta a Petőfi SE-vel kapcsolatos bizottsági javaslatot, és az alábbi határozatot hozza: - A sportpálya fejlesztésekről az Egyesület közgyűlését követően, az elnök választás és tisztújítás után foglalkozik, akkor kíván a évi pályázatokkal foglalkozni. - A sportöltöző tervezési költségeihez nem járul hozzá, mivel még arról sincs döntés, hogy az Önkormányzat bővíteni kívánja az öltözőt. - A képviselő-testület felkéri a hivatalt, hogy vizsgálják felül a sportpályára vonatkozó használati megállapodást, aktualizálják, tisztázzák a felek kötelezettségeit és terjesszék a bizottság és testület elé jóváhagyásra. - A képviselő-testület a jelenleg vállalkozásban dolgozó pályagondnok alkalmazásával kapcsolatos lehetőségeket, az év végén, a évi költségvetés tárgyalása előtt kívánja megtárgyalni. A megbízás felülvizsgálatát addig kéri elvégezni. - A képviselő-testület a Bácskai utcai teniszpályáktól nyugatra kéri a dobókörök kialakítását az atlétikai versenyekhez, a GAMESZ segítségével. - A képviselő-testület kéri, hogy a 2016-os évben, kizárólag a közelgő iskolai és veterán sportversenyek (iskolai atlétikai bajnokságok, döntők, valamint a Veterán Atlétikai Bajnokság) miatt, csak a versenyek előtt, a futópálya, ugrópálya, focipálya felkészítésében, a salak felkapálásában működjön közre a GAMESZ. A versenyek között és az utolsó versenyt követően a Dobribán Géza Sporttelepen lévő létesítmények, felépítmények, stb. teljes karbantartása az Egyesület feladata, tekintettel az Önkormányzat által éves szinten biztosított ,- Ft-os támogatásra.

32 161/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: ATTROY Kft bérleti kérelme (Szent István utca, parkoló) megtárgyalt az ATTROY Kft kérelmét, és évben a Balaton Sound fesztivál idejéhez köthetően 7 napra bérbe ad a Szent István utca D-i oldalán lévő önkormányzati területből 6400 m 2 -t, ,- Ft bérleti díjért a Kft részére. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a bérleti szerződés aláírására.

33 162/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Önkormányzati telefonhasználati szabályzat módosításának elfogadása megtárgyalta az előterjesztést, és az alábbi kiegészítéssel a beterjesztett módosítást elfogadja: A hivatali-, és intézményvezetők térítésmentes, korlátlan forgalmat bonyolíthatnak az önkormányzati mobil előfizetéseken, és minden egyes intézményvezető saját hatáskörben dönthet arról, hogy az alkalmazottak közül kik élhetnek még ezzel a lehetőséggel.

34 Tárgy: Kutyafuttatóval kapcsolatos döntés 163/2016. (IV.25.) KT határozat: a kutyafuttatóval kapcsolatosan beérkezett kérelmet, és nem kíván változtatni sem annak helyszínén, sem egyéb kialakításán, sem a kivitelezés leállítását nem hagyja jóvá.

35 164/A/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Locsoló hálózat bővítése a Szabadság téren jóváhagyja a Szabadság téri átépítés keretében a locsolórendszer bővítését. Horváth Endre és Szabó László kertépítőktől kérjen a hivatal ajánlatot.

36 Tárgy: Balatonkör rendezvény támogatása 164/B/2016. (IV.25.) KT határozat: a Balatonkör rendezvény támogatását ,- Ft-tal, azaz Egyszázezer forinttal megemeli, egyben felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a támogatás aláírására és kifizettetésére.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25. 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Marity Tibor és neje egyezségi ajánlata megtárgyalta Marity Tibor és Marity Tiborné Zamárdi, Siófoki u. 13. szám alatti lakosok egyezségi ajánlatát. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11. Tárgy: GÖBÉSZ Kft kérelme 397/2017. (XII.11.) KT határozat: a GÖBÉSZ Kft részére a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Mauro pizzéria mögött lévő strandterületen 2018. évtől kezdődően 1 év határozott időtartamra,

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31. 148/A/2018. (V.31.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30. 313/2017. (X.30.) KT határozat: Tárgy: Petőfi SE TAO-s pályázattal kapcsolatos kérelme megtárgyalta a Petőfi Sportegyesület beszámolóját a TAO-s pályázatok önrészének előző években történt felhasználásával

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27-i ülésére Tárgy: A Zirc 542 hrsz-ú Reguly Antal u. 46-72. számú ingatlanok előtti csapadékvíz árok és átereszek

Részletesebben

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2016. április 26-i ülésének határozatai 132/2016.(IV.26.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23. Tárgy: Tűzoltóság 2017. évi beszámolója 119/2018. (IV.23.) KT határozat: megtárgyalta a Siófok Hivatásos Tűzoltóság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót, és azt elfogadja. A képviselő-testület a

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27. 228/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2016. évi szakmai programja Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete Zamárdi Város Önkormányzat Családés Gyermekjóléti

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 27-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből 160/2017. (V.15.) KT határozat: Tárgy: Diószegi Zoltán bérleti szerződése megtárgyalta és Diószegi Zoltán vállalkozó részére a Zamárdi, Harcsa utca Margó Ede sétány sarkán 1000 m2 nagyságú önkormányzati

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről 227/2013. (XI.20.) ÖKT. számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az önkormányzati ingatlantérkép elkészítésére megbízást ad a Fókusz Geodézia Mérnöki és Szolgáltató

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2015. május 28. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. Tárgy: Napirendek elfogadása 86/2015. (05.28.) számú határozat 1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből 184/2016. (V. 19.) Kt. határozat Tárgy: Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata megtárgyalta Pongrácz Tamás ad-hoc bizottsági elnök Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata tárgyú előterjesztését

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi határozatai

Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi határozatai Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi határozatai 1/2017-172/2017 KT. határozatok zárt ülésen 173/2017. (I.12.) KT. határozat START munkaprogramra történő pályázat benyújtásáról 174/2017.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26. 214/2017. (VI.26.) KT határozat: Tárgy: Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlata Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlatát

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 118/2013. (IX. 26.) önkormányzati testületi határozat 1. a Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete 2012. évi munkájáról készült beszámolót elfogadja; 2. kötelezi továbbá az intézményvezetőt, hogy

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f.

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a csopaki 163/3 helyrajzi számú ingatlanon nyilvántartott általános iskola belső udvarának térkövezésére 3.000.000,-

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ülésének könyvéből. 155/2017. (VII.26.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. július 26-ai ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 30. napján megtartott zárt üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterem Jelen vannak: Bukodi Károly

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készület Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 26-án 11.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

KIVONAT. 47/2016. (IV.19.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 47/2016. (IV.19.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2016. április 19-én megtartott

Részletesebben

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből könyvből 1/2013. (I. 17.) számú Kt. határozat a közétkeztetési szolgáltató kiválasztása a pályázatra érkezett ajánlatok alapján 1) Bogyiszló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megismerte az általa,

Részletesebben

43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására

43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására 43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi- Ellenőrző-Közbeszerzési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2018. június 11... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről. 1 Ikt. szám: 1/681-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:, Balogh Balázs

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok 40/2017. (IV.27.) képviselő-testületi határozat előterjesztésben foglaltakat megtárgyalta,

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből: 12-i ülése könyvéből: 167/2016.(X.12.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület hozzájárul az Együtt Celldömölk

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29. Tárgy: Rendőrség beszámolója 178/2017. (V.29.) KT határozat: megtárgyalta Csepregi Imre őrsparancsnok beszámolóját a rendőrség tevékenységéről, és azt elfogadja. Felelős: Csákovics Gyula 1 179/2017. (V.29.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. december 19-i ülésére Tárgy: Útépítési engedélyekhez szükséges tervdokumentációk készítése Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Hegedűs

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/20-17/2017 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 30-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2018. (X.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2018. (X.29. Tárgy: 2018. évi médiaterv megvalósulása 270/2018. (X.29.) KT határozat: megtárgyalta és tudomásul veszi a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár beszámolóját a 2018. évi médiaterv

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Tárgy: Javaslat a Budakalász Egészségház projekt helyszínének meghatározására és ütemezésére.

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Tárgy: Javaslat a Budakalász Egészségház projekt helyszínének meghatározására és ütemezésére. BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:34/2011. K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 15-én megtartott rendes, nyílt ülésén készült

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2016. szeptember 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása

44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása 44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének elfogadása a) Zamárdi Város Önkormányzatának Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló 2011. évi CXCIV. törvény

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült: a Kiskunlacházi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében április 27- én, a Jogi és Ügyrendi Bizottság ülésén

JEGYZŐKÖNYV Készült: a Kiskunlacházi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében április 27- én, a Jogi és Ügyrendi Bizottság ülésén JEGYZŐKÖNYV Készült: a Kiskunlacházi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében 2015. április 27- én, a Jogi és Ügyrendi Bizottság ülésén Jelen vannak: dr. Galambos Eszter, a bizottság elnöke Mózes Zsolt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné Pallai Valéria

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

2. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 16-i rendkívüli ülésére

2. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 16-i rendkívüli ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 16-i rendkívüli ülésére Tárgy: Támasz Otthonnál szükséges egyéb kivitelezési munkák.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 15. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz Csaba,

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/ Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/534-010 Fax: 36/434-157 e-mail: felsotarkany.onkormanyzat@t-online.hu 2011. február 10. 1/2011.( II.10.) 2/2011. (II.10.) A 2010.

Részletesebben

KIVONAT július 19-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből

KIVONAT július 19-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben