kialakult szobatisztaság, a tanuló osztályfokán az NKT (2011. évi törvény 4. sz. melléklete szerint számolva van még üres férőhely.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "kialakult szobatisztaság, a tanuló osztályfokán az NKT (2011. évi törvény 4. sz. melléklete szerint számolva van még üres férőhely."

Átírás

1 1. A felvételi lehetőségekről szóló tájékoztató: Intézményünkbe az a tanuló, vehető fel, aki a szakértői bizottság szakértői véleménye alapján sajátos nevelési igényű( beszédfogyatékos, halmozottan fogyatékos, autizmus spektrumzarral küzdő, egyéb pszichés fejlődési zavarral küzd, értelmi fogyatékos, enyhe értelmi fogyatékos középsúlyos értelmi fogyatékos, és a szakértői bizottság szakvéleménye a szülővel egyetértésben intézményünket jelölte ki a, tanuló nevelése- oktatása habilitációja céljára A tanuló felvételének további feltételei: kialakult szobatisztaság, a tanuló osztályfokán az NKT (2011. évi törvény 4. sz. melléklete szerint számolva van még üres férőhely. Kollégiumunkba is a szakvéleményben megfogalmazott javaslat alapján veszünk fel gyermeket. Szakiskolánkba SNI tanulók jelentkezni a rendes felvételi eljárás keretében, jelentkezési lap megküldésével tudnak. A beiratkozás feltétele a Tanulási Képességeket Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság iskolakijelölő határozata. Szakmai évfolyamokra orvosi alkalmasság megállapítása szükséges. 2. A beiratkozásra meghatározott idő: A tanulási képességet vizsgáló szakértői bizottság szakvéleményének bemutatása után folyamatos. 3. A fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma: Osztályok száma: 34 Csoportok száma: Köznevelési feladatot ellátó intézményegységenként a térítési díj, a tandíj, egyéb díjfizetési kötelezettség (a továbbiakban együtt: díj) jogcíme és mértéke, továbbá tanévenként, nevelési évenként az egy főre megállapított díjak mértéke, a fenntartó által adható kedvezmények, beleértve a jogosultsági és igénylési feltételeket is: Tandíj és kollégiumi díj nincs. A tanulók étkezési díját a Kőszeg Város Önkormányzata Képviselőtestületének 19/2017. (XII.1.) önkormányzati rendelete a gyermekjóléti ellátási formákról és a gyermekétkeztetésről szóló 8/2014. (II.28.) önkormányzati rendelete határozza meg. 5. A nevelési-oktatási intézmény nyitva tartásának rendje: Általános Iskola: hétfőtől - péntekig Beszédjavító Általános Iskola: hétfőtől - péntekig Szakiskola: hétfőtől péntekig Éves munkaterv alapján a nevelési évben, tanévben tervezett jelentősebb rendezvények, események időpontjai:

2 Ünnepélyes tanévnyitó szeptember 03. Takarítási világnap szeptember 20. Pályaorientációs roadshow szeptember 27. Szülői értekezlet október 05. Aradi Vértanúk Emléknapja, Magyarország hivatalos gyásznapja 2018.október 05. Mezei futóverseny október Megemlékezés az 1956-os forradalomról október 19. Vers és prózamondó verseny november Szépíró verseny november Pályaorientációs nap november 14. Mikulásvárás december 05. Nyugdíjas találkozó december 12. Karácsonyi projekt Karácsonyi műsor, kreatív foglalkozások december 21. Szülői értekezlet február 01. Szalagavató február Farsang február Megemlékezés a március 15-ei forradalom és szabadságharcról március 14. Művészeti szemle március Fenntarthatósági Témahét 2019.március Fióka énekverseny március vége Sportverseny április Húsvéti projekt Nyuszivárás, kreatív kézműveskedés április 17. Fizikai állapotfelmérés január 3. április 26. Madarak, fák napja május DÖK nap május 31. Tanulmányi kirándulások május -június Nemzeti Összetartozás Napja június 4. Intézményi Nap június 13. Tanévzáró, Ballagás június A tanulók le- és kimaradásával, évfolyamismétlésével kapcsolatos adatok: Általános Iskola évfolyamot ismétlő tanulók: Első osztály: 7 fő 6 fő az első osztályt előkészítő jelleggel végezte. 1 fő státusza változott. Második osztály: 1 fő órát meghaladó mulasztás miatt. Ötödik osztály: 1 fő - státusza változott. Hatodik osztály: 1 fő órát meghaladó mulasztás miatt. Hetedik osztály: 1 fő órát meghaladó mulasztás miatt. Kimaradt: Első osztályból: 1 fő - státusza változott. Hetedik osztályból: 1 fő - lakóhely megváltozott. Beszédjavító Általános Iskola évfolyamot ismétlő tanulók: Első osztály: 1 fő - megyei szakértői bizottság javaslata alapján. 19 fő - az első osztályt előkészítő jelleggel végezte. Harmadik osztály: 1 fő - évfolyamismétlésre kötelezett.

3 Negyedik osztály: 1 fő - osztályozó vizsgán nem jelent meg (magántanuló). Hatodik osztály: 2 fő - évfolyamismétlésre kötelezett. Kimaradt: Nyolcadik osztályból: 1 fő - jogviszonya megszűnt. Szakiskola évfolyamot ismétlő tanulók: Kilencedik osztály: 1 fő órát meghaladó mulasztás miatt. Kimaradt: Kilencedik osztályból: 1 fő - Jogviszonya 68 óra igazolatlan mulasztás miatt megszűnt. Tizedik osztályból: 1 fő - Tankötelezettsége megszűnt. 8. tanórán kívüli egyéb foglalkozások igénybevételének lehetősége: Tanulóink tanórán kívül részt vehetnek egyéb foglalkozásokon: szakkörök, énekkar, sport, tehetséggondozás. 9. A hétvégi házi feladatok és az iskolai dolgozatok szabályai: A tanárok az osztályfoknak és a gyermek életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű írásbeli és szóbeli házi feladatokat adhatnak fel. A házi feladat az órán tanult ismeretek megerősítését szolgálja. Hétvégére is adható házi feladat. Korlátozás az írásbeli és szóbeli feladatok 1-1 ½ óra alatt elvégezhetők legyenek. Hétvégére és az iskolai szünetekre csak annyi házi feladat adható fel, mint általában egyik tanóráról a másikra. A tanulókkal az év eleji ismétlések után az elméleti tantárgyakból a megfelelő továbbhaladás érdekében tájékozódó dolgozatot írathatunk. Az 5. évfolyamon a zökkenőmentes továbbhaladás érdekében az év eleji dolgozat anyagát magyar nyelvből és matematikából a negyedik és ötödik évfolyamon tanító szaktanárok együttesen állítják össze. A szintfelmérő dolgozat eredményét felső tagozaton érdemjegy formájában fejezzük ki, és tekintetbe vesszük a félévi, év végi osztályzat kialakításánál. A témazáró dolgozat megíratására egy teljes tanórát biztosítunk. (Szükség esetén az egyéni készségek, képességek figyelembe vételével ez az idő meghosszabbítható.) A tanulók egyenletesebb terhelése érdekében napi egy témazáró dolgozatot írhatnak. A kisdolgozatok, szódolgozatok nem feltétlenül vesznek igénybe egy teljes tanórát, általában percesek, bármelyik tanítási órán írathatók Felmérő: több leckét érintő, esetleg hosszabb kidolgozást igénylő feladatokat kell a tanulónak megoldania benne. Témazáró dolgozat: a témakör végén az összefoglaló óra vagy órák után kerül rá sor.

4 10. Az osztályozó vizsga tantárgyankénti, évfolyamonkénti követelményei, a tanulmányok alatti vizsgák tervezett ideje: Az osztályozó vizsga és javítóvizsga szabályait a jogszabályok határozzák meg. Az osztályozó vizsgára bocsátáshoz a nevelőtestület határozatot hoz. A javítóvizsga időpontja a tanévet követő augusztus közötti időszak. Az időpont kijelölése az igazgató feladata. A javítóvizsga időpontjáról az iskola írásban értesíti a tanulót. A javítóvizsga teljesítéséhez az iskola a tanuló kérésére felkészítést szervez. Az osztályozó és javítóvizsga teljesítése vizsgabizottság előtt történik. A vizsgabizottság tagjait az igazgató jelöli ki. A tanuló a jogszabályi keretek betartásával kérheti, hogy vizsgáját független vizsgabizottság előtt teljesíthesse. Az osztályozó és javító vizsgán figyelembe kell venni a sajátos nevelési igényből eredő eltéréseket. Osztályozó vizsgát kell tenni a tanulónak a félévi és év végi osztályzatok megállapításához, ha: engedélyezték, hogy egy vagy több tantárgy tanulmányi követelményének egy tanévben vagy az előírtnál rövidebb idő alatt tegyen eleget, tanulmányait magántanulóként végzi, hiányzása a 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 51. (7) bekezdésében előírt mértéket meghaladja, és ezért nem osztályozható, amennyiben a tantestület engedélyezi, hogy osztályozó vizsgát tegyen. Ha a tanuló hiányzása adott félévben meghaladja adott tantárgyból a 30%-ot, köteles a tantárgyból osztályozó vizsgát tenni; ha a két félévben összesen lépi át a 30%-ot, a nevelőtestület dönthet az osztályozó vizsgáról, vagy a jegyek alapján történő értékelésről, ha az elégséges számú. Ha a hiányzás mértéke a tanévben meghaladja a 250 órát, ha a tanév végén nem osztályozható, magasabb osztályba való lépése csak sikeres osztályozó vizsga tétele mellett lehetséges. A vizsgára a tanulót a szülő írásban jelentkezteti és felkészíti. 11. Az iskolai osztályok száma és az egyes osztályokban a tanulók létszáma: Általános Iskola: 59 fő 1.c - 7 fő 2-4. c. - 5 fő 5-6. c fő 7.c fő 7.d. - 6 fő 8.c fő Autista osztály - 6 fő Beszédjavító Általános Iskola: 156 fő 1.e fő 1.a fő 1.b. - 9 fő 2.a. - 9 fő 2.b. - 7 fő 3.a fő 3.b. - 9 fő

5 4.a. - 9 fő 4.b. - 9 fő 5.a. - 8 fő 5.b fő 6.a. - 9 fő 6.b fő 7.a. - 8 fő 7.b. - 9 fő 8.a. - 7 fő 8.b fő Szakiskola: 84 fő 9/E/A - 8 fő 9/E/B - 8 fő 9/Asz-Kk - 13 fő 9/Pg-Tö - 16 fő 9/K - 6 fő 10/Asz - 8 fő 10/F - 7 fő 10/Kk - 9 fő 11/K - 6 fő 12/F - 5 fő 12. A szabadidős foglalkozások köre A felnőttkor küszöbén szakkör Alkotó szakkör Családi életre nevelés, szakkör Film klub Háziasszonyképző szakkör Hófutás és SO sportok sportkör Mese szakkör Játék sportszerűen szakkör Játék szakkör Labdarúgó sportkör Mi újság a nagyvilágban? Kapkodd a lábad, mozogjunk együtt szakkör Makett szakkör Társas/Játék szakkör Táncszakkör Életre nevelés szakkör Triola szakkör (külsős kézműves szakkör) 13. Az externátusi ellátás igénybevételének lehetősége: Externátus: Kollégiumunk biztosítja az iskolai tanulmányok folytatásához szükséges - lakhatáson kívüli - feltételeket (felkészítő, felzárkóztató, tehetség kibontakoztató, egyéni törődést biztosító és

6 szabadidős foglalkozások) minden olyan tanulónak, akinek családi körülményei ezt indokolják, de férőhely hiányában nem kaphat kollégiumi elhelyezést. 14. A kollégiumi csoportok száma és az egyes csoportokban a tanulói létszám: Kollégium: 71 fő Csoportok száma: 7 csoport 1. csoport - 9 fő 2. csoport - 9 fő 3. csoport - 8 fő 4. csoport - 9 fő 5. csoport - 11 fő 6. csoport - 12 fő 7. csoport - 13 fő

Egry József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Egry József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola INTÉZMÉNYI KÖZZÉTÉTELI LISTA 1. A fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma A 2018/2019-es tanévben, az általános iskolai feladatellátás keretében a fenntartó 8 évfolyamon 16 osztály indítását

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista

Különös Közzétételi Lista Különös Közzétételi Lista 2016/2017. tanév Kisboldogasszony Katolikus Általános iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. OM 201747 1. A felvételi lehetőségek Az intézmény az alábbiak szerint határozza meg a felvételi

Részletesebben

Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Pálfy Vízügyi Szakgimnáziuma. Különös Közzétételi Lista

Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Pálfy Vízügyi Szakgimnáziuma. Különös Közzétételi Lista Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Pálfy Vízügyi Szakgimnáziuma Különös Közzétételi Lista 1. Az intézmény az alábbiak szerint határozza meg a térítési díjának, a tandíjának és egyéb díjak mértékét nevelési

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista

Különös Közzétételi Lista Különös Közzétételi Lista 2013/2014. tanév Kisboldogasszony Katolikus Általános iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. OM 201747 1. A felvételi lehetőségek Az intézmény az alábbiak szerint határozza meg a felvételi

Részletesebben

Közzétételi lista. német 4 fő nemzetiségi. nemzetiségi tanító főiskola tanító-magyar, német

Közzétételi lista. német 4 fő nemzetiségi. nemzetiségi tanító főiskola tanító-magyar, német Közzétételi lista A Hetvehelyi Általános Iskola a 229/2012. (VIII.28.) Kormányrendelet 23. (3) bekezdése alapján nyilvánossá teszi a törvényi előírásban meghatározott adatait: I. A pedagógusok iskolai

Részletesebben

Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium

Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium 3200 Gyöngyös, Than Károly út 1. Telefon: (+36) 37/505-100 Telefax: (+36) 37/505-108 Honlap: www.vbjnet.hu E-mail:

Részletesebben

DÁNYI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA

DÁNYI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA DÁNYI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA KÖZZÉTÉTELI LISTA 2019-2020 Általános iskola 2118 Dány, Szent Imre tér 1. Pesti út 5. Telefon:06-30-733-0417 igazgato.dany@gmail.com A nevelési-oktatási intézmény

Részletesebben

Intézményi közzétételi lista a 2014-2015-ös nevelési évre

Intézményi közzétételi lista a 2014-2015-ös nevelési évre Hajnal-Lenkey-Jázmin Utcai Általános Művelődési Központ 5600 Békéscsaba, Lenkey u.12. Tel.: 66/645-686, 66/324-462 email: lenkeyovi@t-online.hu Intézményi közzétételi lista a 2014-2015-ös nevelési évre

Részletesebben

A hétvégi házi feladatok és az iskolai dolgozatok szabályai:

A hétvégi házi feladatok és az iskolai dolgozatok szabályai: A hétvégi házi feladatok és az iskolai dolgozatok szabályai: Az otthoni felkészüléshez előírt írásbeli és szóbeli feladatok meghatározásának elvei és és korlátai: A "házi feladat" és "házi dolgozat" céljai:

Részletesebben

Közzétételi lista 2015/2016. A 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 23. alapján. Az iskola neve: ÚJPESTI HOMOKTÖVIS ÁLTALÁNOS ISKOLA 189011

Közzétételi lista 2015/2016. A 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 23. alapján. Az iskola neve: ÚJPESTI HOMOKTÖVIS ÁLTALÁNOS ISKOLA 189011 Közzétételi lista 2015/2016. A 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 23. alapján AZ ISKOLA ADATAI Az iskola neve: ÚJPESTI HOMOKTÖVIS ÁLTALÁNOS ISKOLA 189011 Az iskola címe:1048 Budapest Homoktövis utca 100.

Részletesebben

Némann Valéria Általános Iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. MUNKATERV. 2011/2012. tanév

Némann Valéria Általános Iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. MUNKATERV. 2011/2012. tanév Némann Valéria Általános Iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. MUNKATERV 2011/2012. tanév 2 I. A 2011/2012. tanév kiemelt feladatai 1. A Közoktatási törvény módosításából adódó feladatok megvalósítása - nem

Részletesebben

Intézményi közzétételi lista a es nevelési évre

Intézményi közzétételi lista a es nevelési évre Hajnal-Lenkey-Jázmin Utcai Általános Művelődési Központ 5600 Békéscsaba, Lenkey u.12. Tel.: 66/645-686, 06-20/4188169 email: lenkeyovi@t-online.hu Intézményi közzétételi lista a 2018-2019-es nevelési évre

Részletesebben

229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet. a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet. a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról A jogszabály mai napon (2015.IV.29.) hatályos állapota A jel a legutoljára megváltozott bekezdéseket jelöli. 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról 10.

Részletesebben

Eseménynaptár tanév

Eseménynaptár tanév Eseménynaptár 2017-2018. tanév Dátum Esemény Felelős Augusztus Tantárgyfelosztás, órarend elkészítése és e Aug. 22. Jelentkezés, munkafelvétel tantestület Aug. 23. 8 h Alakuló értekezlet tantestület Aug.

Részletesebben

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola nyitvatartása: Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola szombaton, vasárnap és egyéb munkaszüneti napokon zárva tart, kivételt képez

Részletesebben

23. (1). b) A beiratkozásra meghatározott idő, a fenntartó által engedélyezett osztályok száma

23. (1). b) A beiratkozásra meghatározott idő, a fenntartó által engedélyezett osztályok száma A Povolny Ferenc Szakképző Iskola közzétételi listája a Nemzeti köznevelési törvény végrehajtásáról szóló 229/2012. (VIII. 28.) Kormányrendelet alapján 23. (1). A nevelési-oktatási intézményi közzétételi

Részletesebben

AZ ISKOLÁBA JELENTKEZŐ TANULÓK FELVÉTELÉNEK ELVEI

AZ ISKOLÁBA JELENTKEZŐ TANULÓK FELVÉTELÉNEK ELVEI AZ ISKOLÁBA JELENTKEZŐ TANULÓK FELVÉTELÉNEK ELVEI Belépés az iskolába (jogviszony létesítése) A Kertvárosi Katolikus Általános Iskola városi beiskolázású. A fenntartó határozza meg a beiskolázás mértékét.

Részletesebben

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből)

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) 2018. szeptember 3. Ünnepélyes tanévnyitó (hétfő) Első tanítási nap - osztályfőnöki órák (3 óra) Törzslapok és bizonyítványok dokumentációja (a korábbi

Részletesebben

Gyulai Dürer Albert Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei

Gyulai Dürer Albert Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei 202987 Gyulai Dürer Albert Általános Iskola 5700 Gyula, Szent István utca 29 KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti köznevelésről szóló

Részletesebben

Közzétételi lista. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége.

Közzétételi lista. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége. Közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.). MKM rendelet 8 (6) bekezdése kötelezi az intézményeket arra, hogy szülőket tájékoztassák az eredményességükről, felkészültségükről, a személyi feltételeihez kapcsolódó

Részletesebben

DÁNYI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA

DÁNYI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA DÁNYI SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018-2019 Általános iskola 2118 Dány, Szent Imre tér 1. Pesti út 5. Telefon:06-30-733-0417 igazgato.dany@gmail.com KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018-2019

Részletesebben

sz. esemény / téma időpont 1. Névadó ünnepély Félévi értekezlet Tantestületi kirándulás, csapatépítés

sz. esemény / téma időpont 1. Névadó ünnepély Félévi értekezlet Tantestületi kirándulás, csapatépítés A tanítás nélküli munkanapok időpontjai, felhasználása 1. Névadó ünnepély 2017. 10.12. 2. Félévi értekezlet 01.29. 3. Tantestületi kirándulás, csapatépítés 04.04. 4. Tanulmányi kirándulások 05.31. 5. DÖK

Részletesebben

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2014. augusztus 21. csütörtök 9 00 ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE Együttes alakuló értekezlet Tűz és balesetvédelmi oktatás 2014. augusztus 22. péntek 8 00-12 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

2018/2019. tanév ütemterve

2018/2019. tanév ütemterve 2018/2019. tanév ütemterve Első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Tanévnyitó ünnepély: 2018. szeptember 3. (hétfő) 8.00 Első tanítási nap az esti tagozaton 2018. szeptember 3. 14 15 Az őszi érettségi

Részletesebben

A fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma A as tanévben évfolyamonként egy osztály indítását engedélyezte a fenntartó.

A fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma A as tanévben évfolyamonként egy osztály indítását engedélyezte a fenntartó. A felvételi lehetőségekről szóló tájékoztató: Iskolánk a kötelező beiskolázási körzetéből melyet az iskola fenntartója határoz meg minden jelentkező tanköteles korú tanulót felvesz. Az iskola beiratkozási

Részletesebben

Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium

Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium A tanulók felvételének, átvételének helyi szabályai, a tanulmányok alatti vizsgák követelményei, rendje 2014 Tartalomjegyzék 1. Az általános iskolai

Részletesebben

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma 4014 Debrecen, Mezőgazdász u. 1. Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debrecen, 2013. szeptember 23. dr. Cserpák

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) be. IDŐPONTOK ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2013. augusztus 21. szerda 9 00 Együttes alakuló értekezlet 2013. augusztus 23-24. péntek-szombat TÁMOP 3.1.7 képzés / Hajdúszoboszló 2013. augusztus 23. péntek 9 00

Részletesebben

Némann Valéria Általános Iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. MUNKATERV. 2010/2011. tanév

Némann Valéria Általános Iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. MUNKATERV. 2010/2011. tanév Némann Valéria Általános Iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. MUNKATERV 2010/2011. tanév 2 I. A 2010/2011. tanév kiemelt feladatai 1. A Közoktatási törvény módosításából adódó feladatok megvalósítása Pedagógiai

Részletesebben

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1 A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1. számú melléklet: A tanév helyi rendje 1. A szorgalmi idő 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet 2. alapján: 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen

Részletesebben

A 2014-2015-ös tanév iskolai feladatainak ütemezése a Magyar László Gimnázium és Szakiskolában

A 2014-2015-ös tanév iskolai feladatainak ütemezése a Magyar László Gimnázium és Szakiskolában Dunaföldvári-Bölcskei-Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Szakiskola Magyar László Gimnáziuma és Szakiskolája 7020 Dunaföldvár, Templom u. 5. Telefon/Fax: 75/541-269 OM 201167

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2017. szeptember 1. 2018. június

Részletesebben

Kertai Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei

Kertai Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei 037059 Kertai Általános Iskola 8492 Kerta, Kossuth Lajos utca 6. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti köznevelésről szóló törvény

Részletesebben

Felvehető létszám (fő) Gimnázium 0001 nappali Képzési forma

Felvehető létszám (fő) Gimnázium 0001 nappali Képzési forma A Wesley János óvoda, Általános iskola és Középiskola, Szeged közzétételi listája a 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet A nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról alapján 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

A TANÉV HELYI RENDJE 14/2017. (VI. 14.) EMMI

A TANÉV HELYI RENDJE 14/2017. (VI. 14.) EMMI Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók! A 2017/18-as tanév rendje megjelent a Magyar Közlöny 2017. évi 90. számában. A tanév helyi rendjének meghatározása az emberi erőforrások minisztere 2017/2018. tanév rendjéről

Részletesebben

14. Az osztályozó vizsga tantárgyankénti, évfolyamonkénti követelményei, a tanulmányok alatti vizsgák tervezett ideje:

14. Az osztályozó vizsga tantárgyankénti, évfolyamonkénti követelményei, a tanulmányok alatti vizsgák tervezett ideje: 14. Az osztályozó vizsga tantárgyankénti, évfolyamonkénti követelményei, a tanulmányok alatti vizsgák tervezett ideje: Kivonat intézményünk Pedagógia Programjából: 2.8.1. A magasabb évfolyamba lépés feltételei

Részletesebben

Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV as tanév AUGUSZTUS

Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV as tanév AUGUSZTUS Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája MUNKATERV 2017-2018-as tanév AUGUSZTUS 21.-22. 8:00 Konzultáció 23.-24. 9:00 Javító vizsgák SZEPTEMBER 01. 8:00 Tanévnyitó ünnepség 01. 11:00

Részletesebben

AZ ENERGETIKAI SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM TÉRÍTÉSI- ÉS TANDÍJFIZETÉS SZABÁLYOZÁSA

AZ ENERGETIKAI SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM TÉRÍTÉSI- ÉS TANDÍJFIZETÉS SZABÁLYOZÁSA Energetikai Szakgimnázium és Kollégium Készült: 2014. szeptember 01. Térítési- és tandíjfizetés szabályozása Kötelező felülvizsgálat: folyamatosan Verziószám: 1. AZ ENERGETIKAI SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM

Részletesebben

Inte zme nyi ko zze te teli lista

Inte zme nyi ko zze te teli lista Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium Budapest Telefon: 397-4569 Szabadság u. 23. Fax: 376-8344 1028 e-mail: klebi@klebelsberg.sulinet.hu Inte zme nyi ko zze te teli lista Klebelsberg Kuno Általános

Részletesebben

Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ OM: 034923 1086 Budapest, Bauer Sándor u. 6-8. A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE

Lakatos Menyhért Józsefvárosi Általános Művelődési Központ OM: 034923 1086 Budapest, Bauer Sándor u. 6-8. A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE A 2012/2013. TANÉV HELYI RENDJE Alakuló értekezlet 2012. augusztus 27. 9.00 Konzultációk 2012. augusztus 27. 10.00-13.00 2012. augusztus 28. 9.00-13.00 Osztályozó- és javítóvizsgák az esti tagozaton 2012.

Részletesebben

A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje

A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje Ezt a szabályozást kell alkalmazni valamennyi, a Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskolában megtartott nem állami vizsga megszervezésekor. A tanulmányok alatti

Részletesebben

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre A Dunaföldvári- Bölcskei- Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium eseménynaptára a 2015-2016. tanévre Eseménynaptár 2015-2016. tanév Augusztus Aug. 17. 9 h Dátum Esemény Tantárgyfelosztás,

Részletesebben

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER 1. sz. melléklet: A tanév helyi rendje A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján Első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Utolsó

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Váchartyáni Apáczai Csere János Általános Iskola Váchartyán, Halászi Károly utca 2. Tel.: 06-27-566-620 Fax: 06-27-566-621 e-mail.: vachartyaniiskola@gmail.com PB 2401 KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 229/2012.

Részletesebben

Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola H 2750 Nagykőrös, Mentovich u (1) e)

Nagykőrösi Kolping Katolikus Általános Iskola H 2750 Nagykőrös, Mentovich u (1) e) 23. (1) e) a nevelési-oktatási intézmény nyitva tartásának rendje, és az éves munkaterv alapján a nevelési évben, tanévben tervezett jelentősebb rendezvények, események időpontjai: A hatályos Szervezeti

Részletesebben

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019 A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium munkatervének időrendbe foglalt feladatai 2018/2019 2018. augusztus 22. (szerda) 9.00 alakuló értekezlet, munkaközösség vezetői értekezlet 2018. augusztus

Részletesebben

A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje

A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje Ezt a szabályozást kell alkalmazni valamennyi, a Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskolában megtartott nem állami vizsga megszervezésekor. A tanulmányok alatti

Részletesebben

Különös közzétételi lista. Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája

Különös közzétételi lista. Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája Különös közzétételi lista Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége: Végzettség Szakképesítés 1. Főiskola, tanár matematika-technika,

Részletesebben

Új Suli Alapítványi Általános Iskola 1165 Budapest, Baross Gábor u. 38./A. Közzétételi lista. Szabó Erika intézményvezető

Új Suli Alapítványi Általános Iskola 1165 Budapest, Baross Gábor u. 38./A. Közzétételi lista. Szabó Erika intézményvezető Új Suli Alapítványi Általános Iskola 1165 Budapest, Baross Gábor u. 38./A. Közzétételi lista Szabó Erika intézményvezető Budapest, 2019. szeptember 13. Telefon: 06/1-40-40-210 e-mail: ujsuli@gmail.com

Részletesebben

AUGUSZTUS SZEPTEMBER

AUGUSZTUS SZEPTEMBER 2017/2018-as tanév munkaterve Időpontok Programok AUGUSZTUS 2017.08.22. Javító vizsga 2017.08.28. Tankönyvosztás 2017.09. 01. 08.00 2017.09.04. 16:30 2017.09.13-14. 14.00-17.00-ig 2017.09.15-ig SZEPTEMBER

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2. Rendkívüli munkanapok Munkanap

Részletesebben

Jászkarajenői Széchenyi István Általános Iskola Különös közzétételi lista szeptember 1.

Jászkarajenői Széchenyi István Általános Iskola Különös közzétételi lista szeptember 1. Jászkarajenői Széchenyi István Általános Iskola Különös közzétételi lista 2018. szeptember 1. Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatokat nem sértve)

Részletesebben

1. Az iskola nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje

1. Az iskola nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje 1. Az iskola nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje Az iskola szorgalmi időben reggel 7 órától a szervezett foglalkozások befejezéséig, de legalább 16 óráig tart nyitva. A felnőttoktatás levelező

Részletesebben

2015/2016. tanév rendje

2015/2016. tanév rendje 2. sz. melléklet: 2015/2016. tanév rendje 2015/2016. tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) SZEPTEMBER 8.00 Ünnepélyes tanévnyitó (szakközépiskola

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Püspökhatvani Bene József Általános Iskola 2682 Püspökhatvan Iskola u. 6. OM: 032427 Tel/fax: (27) 563-620 Tel: (27) 563-621 E-mail: puspokhatvaniskola@invitel.hu KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2016-2017 1.

Részletesebben

Tanulmányok alatti vizsgák rendje

Tanulmányok alatti vizsgák rendje Tanulmányok alatti vizsgák rendje A tanulmányok alatti vizsgák: az osztályozó vizsga, a különbözeti vizsga, a javítóvizsga. A vizsgákra vonatkozó jogszabályi előírásokat a Nemzeti Köznevelésről szóló 2011.

Részletesebben

A tanévben tervezett jelentősebb rendezvények és események időpontjai

A tanévben tervezett jelentősebb rendezvények és események időpontjai A tanévben tervezett jelentősebb rendezvények és események időpontjai A 2016/2017-os tanév rendje 1. Tanítási napok szünetek: Tanítási napok száma: A tanítási napok száma száznyolcvankettő nap. A szorgalmi

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Különös közzétételi lista Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatokat nem sértve) kapcsolódó legfontosabb információkról a szülőket tájékoztatni szükséges,

Részletesebben

Tájékoztató rendszer és közzétételi lista

Tájékoztató rendszer és közzétételi lista Tájékoztató rendszer és közzétételi lista 1. Felvételi lehetőség Az elsős beiskolázás a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. és 51. -a alapján történik. Iskolánkba azokat az iskolaérettséget

Részletesebben

TERVEZETT RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK, FOGADÓ ÓRÁK, MÉRÉSEK

TERVEZETT RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK, FOGADÓ ÓRÁK, MÉRÉSEK TERVEZETT RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK, FOGADÓ ÓRÁK, MÉRÉSEK 2018-2019 A nemzetünk szabadságtörekvéseit tükröző, továbbá nemzeti múltunk mártírjainak emlékét, példáját őrző emléknapok, valamint az iskolai élethez

Részletesebben

AZ ISKOLAI TANÉV HELYI RENDJE SZORGALMI IDŐSZAK:

AZ ISKOLAI TANÉV HELYI RENDJE SZORGALMI IDŐSZAK: AZ ISKOLAI TANÉV HELYI RENDJE SZORGALMI IDŐSZAK: Tanítási napok száma: 180 Első tanítási nap: 2017. szeptember 1. (péntek) Utolsó tanítási nap: 2018. június 15. (péntek) Az első félév 2018. január 26-ig

Részletesebben

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 Összeállította: Dr. Sipos Ibolya igazgató A TANÉV RENDJE A 2009/2010. tanévben 183 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2009. szeptember

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Különös közzétételi lista Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Verebi Végh János Tagiskolája 2477 Vereb, Berényi u.4.. OM: 030175 2015/2016. tanév 1.

Részletesebben

A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM MUNKATERVE ALAPJÁN

A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM MUNKATERVE ALAPJÁN A 2016/2017-es tanévre tervezett rendezvények, események A TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM 2016/2017. TANÉV MUNKATERVE ALAPJÁN 1 1. A szorgalmi idő 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet 2. alapján:

Részletesebben

Pedagógusok által ellátott tantárgyak és szolgáltatások 1 fő Végzettség, szakképzettség

Pedagógusok által ellátott tantárgyak és szolgáltatások 1 fő Végzettség, szakképzettség Az iskola neve: Janikovszky Éva ÁMK Általános Iskola Az iskola címe: 7761 Kozármisleny Alkotmány tér 53. Az iskola OM azonosítószáma: 027327 Tanév megnevezése: 2012/2013. tanév Személyi feltételek Pedagógusok

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Petőfi Sándor Tagiskola Komoró Közzétételi Lista 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. Tanító Fejlesztő pedagógus /szakvizsga/

Részletesebben

A tanítási napok száma: szeptember 3. (hétfő) június 14. (péntek)

A tanítási napok száma: szeptember 3. (hétfő) június 14. (péntek) A tanítási napok száma: 180 2018. szeptember 3. (hétfő) 2019. június 14. (péntek) Tanítás nélküli munkanapok száma: 7 Felhasználásuk: 3 nap az írásbeli érettségi vizsgákra: 2019. május 6-7-8. h-k-sz. 2

Részletesebben

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény végrehajtásáról 10. A tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

A 2018/2019. tanév rendje

A 2018/2019. tanév rendje A 2018/2019. tanév rendje A tanév, a szorgalmi idő (tanítási év) A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő) és utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek).

Részletesebben

2018.szeptember 3-tól (hétfő) június 14-ig (péntek) tart. (a középiskola utolsó évfolyamán az utolsó tanítási nap 2019.május 2.

2018.szeptember 3-tól (hétfő) június 14-ig (péntek) tart. (a középiskola utolsó évfolyamán az utolsó tanítási nap 2019.május 2. A 2018/2019-ES TANÉV PROGRAMTERVEZETE AZ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTERE 13/2018. (VI.14.) EMMI RENDELETE A 2018/2019. TANÉV RENDJÉRŐL alapján A nevelőtestület véleményezte 2018.08.31-én a nyitó értekezleten

Részletesebben

A 2018/2019. tanév programjai, szünetei SZEPTEMBER. Nap. Óra. Program Iskolagyűlés az udvaron, első tanítási nap

A 2018/2019. tanév programjai, szünetei SZEPTEMBER. Nap. Óra. Program Iskolagyűlés az udvaron, első tanítási nap A 2018/2019. tanév programjai, szünetei SZEPTEMBER Nap Óra Program 3. 8.00 Iskolagyűlés az udvaron, első tanítási nap /csengetésre (7.55) levonulás az udvarra/ 1 / 27 8.30 Osztályfőnöki órák: tankönyvek

Részletesebben

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény végrehajtásáról 10. A tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

2018/2019. tanév MUNKATERVE

2018/2019. tanév MUNKATERVE A 2018/2019-as tanév MUNKATERVE 2018. AUGUSZTUS augusztus 27. 9.30 Első munkanap, 10.30 Alakuló értekezlet augusztus 28.- 29. 9.00 Felkészítő órák a javítóvizsgára, konzultáció az osztályozó vizsgára (szaktanárok)

Részletesebben

Magántanulói szabályzat 2013/2014 tanév

Magántanulói szabályzat 2013/2014 tanév Magántanulói szabályzat 2013/2014 tanév Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35. OM:035472 Igazgató: Aranyiné Farkas Magdolna Magántanulói szabályzat 1.) Jogszabályi

Részletesebben

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Végzettség Szakok Munkaköre

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2018. szeptember 3. 2019. június

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE Jogszabályi alapja: A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium 9330 Kapuvár, Fő tér Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium 9330 Kapuvár, Fő tér Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai 030692 Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium 9330 Kapuvár, Fő tér 25. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium

Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium A tanulók felvételének, átvételének helyi szabályai, a tanulmányok alatti vizsgák követelményei, rendje 2013 Tartalomjegyzék 1. Az általános iskolai

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE JUHÁSZ GYULA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2600 Vác Báthori u. 17-19 KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE A 11/1994. (VI.8.) MKM rendelet és a 32/2008 (XI.24.) OKM rendelet alapján JUHÁSZ

Részletesebben

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma (3527 Miskolc, Latabár Endre utca 1)

Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma (3527 Miskolc, Latabár Endre utca 1) KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma (3527 Miskolc, Latabár Endre utca 1) 1. Általános adatok A felvételi lehetőségekről szóló tájékoztató: http://pc1.koosk-misk.sulinet.hu/index.php/felveteli/8-altalanos/2019-es-tanevre/208-altalanos-felveteli-tajekoztato-2019

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista I. Felvételi lehetőségekről szóló tájékoztató II. Beiratkozásra meghatározott idő, a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma III. A nevelési-oktatási intézmény

Részletesebben

2017/2018. tanév MUNKATERVE

2017/2018. tanév MUNKATERVE A 2017/2018-as tanév MUNKATERVE 2017. AUGUSZTUS augusztus 21 9.30 Első munkanap, 10.30 Akuló értekezlet augusztus 22.- 25. 9.00 Felkészítő órák a javítóvizsgára, konzultáció az osztályoző vizsgára (szaktanárok)

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista 2017/2018-as tanév

Különös Közzétételi Lista 2017/2018-as tanév Különös Közzétételi Lista 2017/2018-as tanév A felvételi lehetőségekről szóló tájékoztató Az iskola felvételi körzetét a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kunszentmiklósi Járási Hivatal határozza meg.

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben Augusztus Augusztus 21. Augusztus 22. Augusztus 22-23 Augusztus 23-29. Augusztus 29. Vezetőségi értekezlet Tantestületi alakuló

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista A 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet 10. fejezete előírja az oktatási intézményeknek, hogy mely adatokat kell közérdekűnek tekinteni és közzétételi listában megjeleníteni. 1.

Részletesebben

Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt)

Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt) Az iskola nyitva tartása: Szorgalmi időszak idején 7.00-16.00 (Eltérő nyitva tartás az iskolai szünetek ideje alatt) Rendezvények, események a 2018/19-es tanév során Dátum Nap Esemény, rendezvény 2018.09.02

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben Augusztus Augusztus 15. Augusztus 22. Augusztus 15-24 Augusztus 23-26. Augusztus 29. Augusztus 30. Vezetőségi értekezlet Tantestületi

Részletesebben

Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján

Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Oktatott tárgy Létszám Iskolai

Részletesebben

1. Felvételi lehetőség; beiratkozásra meghatározott idő

1. Felvételi lehetőség; beiratkozásra meghatározott idő Közzétételi lista 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet előírja a köznevelési intézmények tájékoztatási kötelezettségét az alábbi témákban: 1. felvételi lehetőségről szóló tájékoztatót, 2. a beiratkozásra

Részletesebben

2. A TANÍTÁSI ÉV. A tanítási év első féléve január 26-ig tart. A félévi értesítők kiosztásának határideje: február 2.

2. A TANÍTÁSI ÉV. A tanítási év első féléve január 26-ig tart. A félévi értesítők kiosztásának határideje: február 2. 2. A TANÍTÁSI ÉV első tanítási nap: 2017. szeptember 1. (péntek) utolsó tanítási nap: 2018. június 15. (péntek) a gimnázium utolsó, befejező évfolyamán az utolsó tanítási nap: 2018. május 03. A tanítási

Részletesebben

1084 Budapest, Rákóczi tér 4. Tel.: 313-0030, Tel./fax: 313-3182, Honlap: www.jelky.hu. Közzétételi lista

1084 Budapest, Rákóczi tér 4. Tel.: 313-0030, Tel./fax: 313-3182, Honlap: www.jelky.hu. Közzétételi lista Közzétételi lista 1 Iskolánk felvételi lehetőségei: 01 kód: Divat- és stílustervező párhuzamos képzés 02 kód: Textilműves párhuzamos képzés Divat és stílustervező képzés érettségizett jelentkezőknek (2

Részletesebben

A Miskolci Szakképzési Centrum Fazola Henrik Szakképző Iskolája. Tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje

A Miskolci Szakképzési Centrum Fazola Henrik Szakképző Iskolája. Tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje A Miskolci Szakképzési Centrum Fazola Henrik Szakképző Iskolája Tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje A tanulmányok alatti vizsgák helyi rendje a 2011. évi CC. törvény a Nemzeti köznevelésről, a 229/2012.

Részletesebben

Csonka Zoltán igazgató Rendőrséggel Iskolarendőr program 20. Szakkörök, felzárkóztatók, érettségi felkészítők meghirdetése

Csonka Zoltán igazgató Rendőrséggel Iskolarendőr program 20. Szakkörök, felzárkóztatók, érettségi felkészítők meghirdetése Augusztus Téma Felelős 17.-19. A tanév vezetői előkészítése 22.-től A Nkt. módosításainak és az új jogszabályi Nevelőtestület tagjai változásoknak a megismerése. 22. 9.00 alakuló tantestületi értekezlet

Részletesebben

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre

Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre Munkaprogram a 2015/2016-os tanévre SZEPTEMBER A. HÉT (szept. 1-4.) Szept. 1. 8 óra Tanévnyitó (9. évfolyam) Szept. 2-4. 9-12 óra Diákgyűlések (évfolyamonként) 8-12 óra Osztályfőnöki órák (órarend, házirend,

Részletesebben

01. Tanévnyitó ünnepség. 18. Szülői értekezletek. 02. Nevelési értekezlet. 06. Aradi vértanúk emléknapja

01. Tanévnyitó ünnepség. 18. Szülői értekezletek. 02. Nevelési értekezlet. 06. Aradi vértanúk emléknapja szeptember 01. Tanévnyitó ünnepség 08. DÖK gyűlés 18. Szülői értekezletek október 02. Nevelési értekezlet 06. Aradi vértanúk emléknapja 09. Nyílt nap 17. Nyílt nap 20. Iskolai ünnepség 23. Nemzeti ünnep

Részletesebben

1. Felvételi lehetőségek, a beiratkozásra meghatározott idő és a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma

1. Felvételi lehetőségek, a beiratkozásra meghatározott idő és a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma Különös Közzétételi Lista 2017/2018-as tanév 1. Felvételi lehetőségek, a beiratkozásra meghatározott idő és a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma Az iskola felvételi körzetét a Bács-Kiskun

Részletesebben

Közzétételi lista tanév

Közzétételi lista tanév Közzétételi lista 2017-2018. tanév 1. Felvételi tájékoztató Felvétel az általános iskola 1. osztályába, és átvétel a felsőbb évfolyamokra: A 2011. évi CXC. törvény 45. (2). bekezdése szerint a gyermek

Részletesebben

PROGRAMNAPTÁR. 2018/2019. tanév

PROGRAMNAPTÁR. 2018/2019. tanév Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma 8360 Keszthely, Rózsa u. 1. Telefon: 83/31-030, Fax: 83/314-08 E-mail: titkarsag@kozgazd.hu, igazgato@kozgazd.hu www.kozgazd.hu OM kód: 03067 PROGRAMNAPTÁR

Részletesebben