Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel"

Átírás

1 Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel mdrcius, 2014 / 7. szdm -824 Rekord osszegu az idei koltsegvetes Balatonfoldvaron millio Ft jut a fejiesztesekre es boviil a szocialis csomag is Varosunk kepviselo testiilete februar 20-i iilesen egyhangu szavazassal elfogadta a tobb mint masfel milliard forintos, telepulesunk eddigi tortenetenck legmagasabb foosszegu, Icgnagyobb fejiesztesi kiadasait tartalmazo koltsegveteset. Az elfogadott koltsegvetes a varosunk eleteben meghatarozo es eloremutato beruhazasok finanszirozasa mellett, lehetove teszi az intezmenyek biztonsagos mukodeset is. A tavaly bevezetett szocialis esomag boviilese reven ebbcn az evben a kozepiskolasok tanevkezdesehez is tamogatast nyujt onkormanyzatunk. A tamogatas osszege forint lesz gyermekenkent, mclyet a sziilok szeptember honapban vehetnek at. A koltsegvetes fobb adatai: A koltsegvetes beveteli-kiadasi foosszege ezer Ft evi penzmaradvany osszege: - miikodcsi celu penzmaradvany: 40 millio Ft - felhalmozasi celii penzmaradvany: 241 millio Ft A feladathnanszirozas alapjan az allami tamogatas osszege ezer Ft evi koltsegvetes! kiadasok: Az onkormanyzat mukodesi celu kiadasainak tervezett osszege: ezer Ft a fejiesztesi celu kiadasok tervezett osszege: ezer Ft, melybol ezer Ft beruhazasi kiadas, ezer Ft feliijitasi kiadas es ezer Ft felhalmozasi celu tartalek. A reszletes koltsegvetes a oldalon a Jegyz6konyvek" cimszo alatt megtekintheto. Elkeszult az Orvosi Rendelo felujitasa Az eimult ev vegen, december 20-an keriilt sor a felujitott Orvosi Rendelo muszaki atadasara. Kistersegi palyazat kereteben 10 millio forintbol 2 Egeszsegfejlesztesi Irodat alakitottak ki az epuletben, muanyag nyilaszarokat kapott a foldszinti resz, es az emelet reszleges akadalymentes megkozeliteset a jovobcn lepcsolift biztositja. Az emelet teljes koru akadalymentesiteset varhatoan az ev masodik feleben tudja megoldani a varos. A palyazatot az onkormanyzat sajat forrasbol 12 millio forinttal egeszitette ki, amcly lehetove tette az emeleti resz nyilaszaroinak cserejet, akadalymentes vizesblokk kialakitasat, az epiilet helysegeinek egeszsegugyi festeset, a tetoszigetclest, a kemenyek kijavi'tasat, valamint az emeletre vezeto lepcso uj burkolattal es tetoszerkezettel torteno cllatasat. A felujitott epulet es az Egeszsegfejlesztesi Iroda iinnepelycs atadasara marciusban keriil sor.

2 Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirleve! 2.o]dal marcius Ujabb Onkormanyzati ingatlan viisarlas A tavalyi ev vegen, az egykori vetelar toredekeert visszavasarolt Kertmozi teriilete utan ujabb belvarosi ingatlan keriilt varosunk tulajdonaba. A Motel utcaban talalhato 2000m2-es teniszpalyat ban ertekesitette az onkormanyzat 14,8 millio forintert. Az ingatlant a Kertmozival kapcsoiatban inditott felszamolasi eijaras kereteben vasarolta vissza Balatonfoldvar az egykori vetelar otodeert, netto 2,5 millio forintert. Az ingatlant a varos a jovoben is sportpalyakent kivanja miikodtetni. -. : - -. Uj irodat kapott a Polgaror Egyesiilet A felujitott Kulipintyoban kapott helyet az iij Polgaror Iroda. Az egykori Szeehenyi-villat az onkormanyzat 2012-ben kapta meg ingyenes vagyonjuttatassal az allamtol. Az epiiletben ingyenes felnott oktatasi kozpont mukodik, helytorteneti kiallitas lathato, valamint onkormanyzati irodakat is kialakitottak. A tobb mint ket evtizede miikodo Polgaror Egyesiilet uj irodajat Holovits Huba polgarmester adta at jelkepesen az egyesiilet elnokenek Koseluk Matyasnak es alelnokenek Istvanfy Ferencnek. Megszepiil a foldvari Katolikus Icniplom A tavalyi ev 2 millio forintos tamogatasa utan, melybol a szentely padlozata keriilt femjitasra, a kepviselo - testulet az idei evben 1 millio forintot szavazott meg a templom falainak ujrafestesere. A februar utolso heteben elkezdodott munkalatok soran a sekrestye es a szentely falfeliiletei tijulnak meg. A Katolikus Kozosseg tamogatasa mellett, polgarmesteri kerctbol a Reformatus Kozosseget is segitette varosunk, a forintos tamogatassal a Koroshegyi Rcformatus Templom fiitesrendszerenek korszeriisitese tortenik meg.

3 2014. marcius 3.oldal Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirlevel Palyazati forrasbol ujul meg a Petofi utcai Kapolna 5 millio Ft-ot nyert Egyhazkozsegiink a Petofi utcai kapolna feliijitasara. Az Emberi Eroforrasok Miniszteriumanak tamogatasaval iden a tetoszerkezetet fogjak felujitani. A tervek szerint tovabbi palyazatok es onkormanyzati tamogatas segitsegevel az elkovetkezo evekben varosunk meghatarozo epiilete teljes felujitason esik majd at. Uj elemmel boviilt a szocialis csomag Balatonfoldvaron Tovabb boviilt a tavalyi evben bevezetett szocialis tamogatasok, az onkormanyzat altal finanszirozott lakossagi szolgaltatasok kore varosunkban. A februari polgarmesteri evertekelo forumon bejelentett ujabb segitseg az ovodasok az als6-es felso tagozatos altalanos iskolasok utan a kozepiskolasok tanevkezdesehez nyujt tamogatast az idei evben. A tamogatas osszege forint lesz gyermekenkent, melyet a sziilok szeptember honapban vehetnek at. A tavalyi evben bevezetett szocialis csomag tartalma: Sziiletesi, eletkezdesi kiegeszito tamogatas a gyermek sziiletesekor. A gyermek nevelesehez nyujtott egyosszegu hozzajarulas osszege: Ft. Atlagos tankonyvcsomag (tanevkezdesi tamogatas). Also tagozatos tanuloknal: Ft/tanuI6 8. felso tagozatos tanuloknal: Ft/tanul6 Iskolai eletre felkeszito tamogatas. A tamogatas osszege gyermekenkent Ft, balatonfoldvari kisgyermek utan. Karacsonyi csomag a 60 even feliiliek reszere haztartasonkent. Mehnyakrak Megelozo Vedooltasok tamogatasa. A varosban allando lakohellyel rendelkezo eves leany es fiu reszere, a mehnyakrak kialakulasaert felelos human papilloma virusfertozes (HPV) megbetegedes elleni vedooltas koltsegeinek onkormanyzati finanszirozasa. Szemetszallitasi dij tamogatasa. A program kereteben az eves szemetszallitasi dijbol a 3. negyedevi dijat atvallaija az onkormanyzat miden balatonfoldvari haztartastol. ' ; Temetesi tamogatas. A temetesi tamogatas osszeget egyszeri forintra emeltuk. Szocialis etkezes kiszallitasi dijanak atvalla lasa. Ebben a szolgaltatasban reszesiti az onkormanyzat azt az igenylot, illetve az altala eltartottat is, aki jovedelmetol fiiggetleniil kora vagy egeszsegi allapota miatt nem kepes az etkezesrol mas modon gondoskodni. Az ebed hazhoz szallitasa dijmentes, az ebed koltsege 320 Ft/fo/nap.

4 Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirlevel 4.oldal marcius Somogyorszag Kincse lett a balatonfoldvari Kvassay setany" Januar 9-en, Kaposvaron a Megyehazan hirdettek ki az Oroksegilnk - Somogyorszag Kincse kitiinteto cj'm evi nyerteseit. A dijjal, melybol evente 5 db keriil odaitelesrc, mcgyenk epitett es termeszetes kornyezeti, kulturalis ertekeit, illetve kiilonleges teljesitmenyeit ismerik el. Nagy oromiinkre szolgal, hogy varosunk egyik legszebb kozteriilete a Kvassay setany" elnyerte a kitiinteto ci'met. A dij atvetelere varosunk sziiletesnapjan, iden jiiniusban keriil majd sor Balatonfoldvaron. Balatonfoldvar is csatlakozott a jotekonysagi ruhagyujtesi akciohoz Raszorulok, nagycsaladosok, idosotthonok es szociahs in- ^ tezmenyek lakoi reszere kezdtek jotekonysagi ruhagyiijtesbe Somogy megye tobb telepiilesen. Az akciorol varosunkban tartottak sajtotajekoztatot, ahol Holovits Huba telepiilesunk polgarmcstere elmondta: a varos a korabbi evhez hasonloan iden is olyan szocialis csomagot keszit, mely mind az idosek, mind a csaladok szamara segitseget, tamogatast nyiijt. Az elkepzelesek szerint a marciusig tarto akcio soran Balatonfoldvaron ket helyszinen a Kulipintyoban, valamint a kozponti parkoloban elhelyezett kontenerbe gyujtik a hasznalt ruhakat. A kezdemenyezest utjara indito Witzmann Mihaly, a Somogy Megyci Kozgyiiles alelnoke remeli, hogy a megyeben a jelenlegi harom telepiiles mellett tobben is csatlalcoznak majd az akciohoz. Az alelnok hangsulyozta, akiknek gondot okoz a ruhancmuk eljuttatasa a kijelolt gyvijtohelyekrc, azok segitseget kerhetnek az adott telepiilesek onkormanyzati hivatalanal a szallitas megszervezesehez. Kvet ertekeit a Polgarmester Februar 5-en polgarmesteri evertekelovel egybekotott lakossagi forumot tartottak a kozossegi hazban. A megjelent erdeklodok Holovits Huba polgarmester eloadasaban ismerhettek meg a Balatonfoldvaron, 2013-ban tortent fontosabb esemenyeket. - A beszamolo reszletesen tartalmazta varosunk elmiilt evi gazdasagi eredmenyeit, palyazati es onkormanyzati forrasokbol megvalosult fcjlcsztescit a szocialis, vallalkozoi es onkormanyzati szferaval kapcsolatos intezkedeseket. A polgarmesteri forum folytatasakent marcius honapban a Foldvariak Foldvarrol elnevezesii programsorozat kereteben a balatonfoldvari lakosok onkormanyzatunk 2014-es koltsegveteset ismerhetik majd meg.

5 2014. marcius S.oldal Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirlevel Veget ert egy fejezet... SZECHENYITERV Ha egy ember eleteben kovetkezik ez be, az szintiszta maganugy, ha egy telepules, konkretan Balatonfoldvar torteneteben, akkor az mar erosen kozugy. A rejtveny megfejtese: Koseluk Matyas! Rola mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy senki nem ismeri... Az 6 nepszerusegc mar az elso helyhatosagi valasztas alkalmaval is kamatozott szamara, amikor is az onkormanyzatisagunk hajnalan, ide vonatkozo ismereteink nem leven, biztosra mentiink: lakohelyiink ismert es kozkedvelt embereire biztuk ugyeink intezeset. Koztiik a fodrasz mestersegrol ismert nepszeru dinasztia aktualis kepviselojere, aki kerek 20 even at benntinket is kepviselt a szenatusban". Hogy mennyire lelkesen es leikiismeretesen vallaita fel sziilohelyenek, az itt elo emberek iigyeinek az intezeset, arra a legjobb bizonyitek, hogy amikor szukseg mutatkozott ra, a Icgendas emleku Karsai Janossal letrehozta a helyi Polgaror Egyesuletet, melynek napjainkig a elnoke volt. Nem kell felni az onzetlenseg es aldozatvallalas kifejezeseket hasznalni vele kapcsoiatban (amely kifejezesek korunk szohasznalataban igen ritka vendegnek szamitanak), hiszen itt konkretan tarsadalmi munkaban, dfjazas nelkul csinaltak valamit, ami inkabb nekiink polgaroknak volt hasznos, mint nekik, akik ejjelente, hetvegeken is tobbnyire talpon voltak. Most ez a nagy I'vii palyafutas ert veget sajat elhatarozasboi, mert hat szep es nemes feladat ovni es vigyazni az elctiinket, ertekeinket, de hat azok a franya elemek akarmilyen tartosak is, egyszer csak kezdenek lemeriilni. Ami nem baj, ha van bol, es van mibol ujratolteni. Koseluk Matyinak pedig a negy unokaja tarsasagaban ehhez minden iehetoseg es feltetel adott, mielott az oregedesre adna a fejet, ami csak a szerencses emberek kivaltsaga. Ez a kis dolgozat, amely eros polgarmesteri tamogatassal jott letre, es melyet nagy valosziniiseggel tobbsegi egyetertcs ovez, nem sirvers" akar lenni, csupan egy fohajtas Koseluk Matyas eddigi eletutja, kiemelten a kozeleti tevekenysege, a Polgaror Egyesiilet elen vegzett munkaja elismeresekent. Egeszsegfejiesztes a Balatonfoldvari kistersegben (Balatonfoldvari TObbcelu Kistersegi Tarsulas TAMOP / sz. pdlv^zata) Mozgasforma ld5pont Helysifn Kedd ia:00-19«) Aerobic Pentek 15:45-16:45 Hetf5 11:00-12:00 Pilates CsutSrtok 17:00-18;00 Kedd 17:00-18:00 Zumba* ^tness CsiJlortok 09:00-10:00 Kismamatorna Csatflrtok 17:00-18:00 es 18-19:00 Bajor GIzI Kozossdgi Hiz (8623 Balatonfoldvar, Kfiroshegyl ut 1.) Bajor Giii Kozossegi Haz (8623 Balatonfoldvar, K6roshegyi Ot 1.) Bajor G\i\i Haz (8623 Balatonfoldvar, Koroshegyi ut 1.) Mesevdr 6voda tornaszoba (8623 Balatonfoldvar, Karoshegyi ut 13.) Az 1 oras fogiaikozas Ingyenes a palyazati program teljes idfitartama alatt. mely marcius 3-an indul es marcius, aprilis, msjus, szeptember, oktober, november, valamint januar, februar honapokban tart. Koszonjiik Matyas! Szabo Jozsef Baratonffildv^ri TSbbcird Ktstirs^i TarsuUs Dm: 86Z3 Balatonfoldvar, Petofi 5. u. 1. Telefon: +36 (84) , +36 (84) ; munkacso?ortg!bfterseg.hu Honlap: wwiv.ba!atonfo!dvarterseq.hu MAGTftfiORSZftGHEeUJUl

6 Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirlevel 6.oldal marcius Fontos allomashoz erkezett Varosunk es Kistersegiink felkesziilese a kovetkezo Europai Unios Fejiesztesi ciklusra Somogy megye 11 Kistersege koziil Balatonfoldvar volt az elso allomasa annak az eldkeszito folyamatnak, mely soran mcghatarozasra kertilnek a kozott Unios forrasbol megvaiositasra varo elkepzelesek. Holovits Huba polgarmester koszontojet kovetoen Witzmann Mihaly kozgyulesi alelnok ismertette a megyei tervczcsi folyamatot es a keretszamokat, ezt kovetoen a DDRFIJ es a tervezesi folyamatot koordinalo ccg munkatarsai mutattak be a megjelenteknek az eddigi beerkezett projekt otleteket. Az elottunk alio honapok legfontosabb feladata a Balatonfoldvar es a Balatonfoldvari Kisterseget erinto beruhazasok reszletes kidolgozasa lesz. Regi-uj elnokseg a BKTE elen februar 12-en, szerdan tartotta evi rendes es tisztujito kozgyuleset a Balatonfoldvari Kistersegi Turisztikai Egyesulet, melyen a szokasos napirendi pontokon kiviil megvalasztottak a kovetkezo harom eves ciklus elnokscgi tagjait is. A tagok egyhangiilag valasztottak ujra a regi elnokseg tagjait. Elnok Bolygone Polgar Klara, alelnok Fekete Tamas, elnoksegi tagok Gyorgyne Baranyai Szilvia, Ernyes Ervin. Az elnokseg tagja meg az Alapszabaly szerint: Holovits Huba Balatonfoldvar polgarmestere, Emyes Violetta TDM titkar. A Penziigyi Ellenorzo Bizottsag tagjai Tatrai Roland elnok, Istvanfine Pinter Katalin, Szellmann Jozsefne bizottsagi tagok. Egeszsegfejiesztes a Balatonfoldvari kistersegben {Balatonfdidvari Tobbc^lO Kist^rs^gi Tarsulas TAMOP / sz. palyazata) SZECHENYITERV A Balatonfoldvari Kist^rs^gi Eg^segfejlesztesj Iroda januar 2-an kezdte meg tevekenyseget. Helyszin: 8623 BaJatonfoldvdr, Szabadsag ter 1, [orvosi rendelfi epulete} Tanacsad6si idspontok: Hetfo: Kedd: Szerda; Csutortok: Pentek: 9-12 ora ra ra ra 9-12 ora Egeszsegi alap^llapot-felmerest es tanacsadasokat vegzijnk, kijionos tekintettel a kering^si es anyagcsere betegsegek kockazat^ra a haziorvosokkal egyuttmukodve. ^ Mardustol egeszseg megsrzesi temaju elsadasok, klubok, mozgasprogramok gazdag valasztek^ua! vdrunk minden erdeklodot. A tanacsadasok es a programok a kisterseg minder telepiilesen elerhetoek lesznek. A mozgasprogramrdi erdektodni lehet: ^ Balatonfoldvari Kistersegi Egeszsegfejlesztesi Iroda \ 8623 Balatonfoldvar, Szabadsag ter 1, (orvosi rendeis epiilete) - - Tel-: 84/ ,30/ """". E-maii: efi,bfoldvar@bft:erseg.hu Balatonr^dv&H T&bbc^iu Kist^^i Tarsulas CIm: 8623 Balatonfoldvar, Petofi S. u. I. Telefon: +36 (84) , +36 (84) niuni<acsopoftg>bftef5e[i.hu Honlap: w,balatonfoidvarterseq.hu

7 2014. marcius V.oldal Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirlevel Megalakult a Varos elso sajat tulajdonu nonprofit gazdasagi tarsasaga Varosunk kepviselo-testiilete januar 17-i iilesen dontott Balatonfoldvar elso 100%-ban onkormanyzati tulajdonu gazdasagi tarsasaganak letrehozasarol. A Balatonfoldvari Kulturalis Szolgaltato es Fenntarto Kozhaszmi Nonprofit Kft. feladata a Magasparton megvalosulo turisztikai komplexum, az interaktiv hajozastorteneti kiallitas es kilato mrtkodtetese lesz. Tisztelt Balatonfbldvariakl Egy nagyon sikeres veradasrol szamolhatunk be, mely februar 11-en zajlott a kozossegi hazban. Rendkivuli veradaskent hirdettiink meg, hiszen elso alkalommal egeszitette ki a megszokott oszi es tavaszi veradast. Halas koszonet a lelkes veradoknak, miutan 56-an vettek reszt az esemenyen es jarultak hozza, hogy reszvetelukkel onzetleniil segitsenek raszorulo embertarsaikon. Koszonet azoknak is /onkormanyzat, iskolank tanuloi/ akik segitsegiinkre voltak az esemeny eredmenyes letrejotteben. Helyi voroskeresztes titkar es veradasszervezo HIRDETMENY! Ertesitem a varos lakossagat, hogy a evi szenezett formaban torteno T It r EBEK VESZETTSEG ELLENI VEDO- ES POTOL- TASARA, VALAMINT FEREGTELENITESERE az aiabbi idopootokban es helyeken biztositok lehetdseget: OLTAS Helye Datuma Idopontja Karikavolgy Sportpalya :00-18:00 mellett Az ebeket porazon, szajkosarrai sziveskedjenek felvezetni. Allatonosi Rendelo Szantod, Csemetekert u. 1. Haznal oltasnal Kiszallas: 250OFt/udvar Egesz evben folyamatosan POTOLTAS Az oltasi konyvet mindenki hozza magaval! Minden rendelesi idoben (oltasi konyvon felttintetve) Telefon egyeztetes alapjan Karikaviilgy Sportpalya , :00-18:00 Azoltasesferegtelenites dija: 4000Ft/kutya Oltdsi konyv pdtldsdooo Ft/db Pdtchipezes:4500 Ft/eb dr. Dragon Judit

8 Balatonfoldvari Onkormanyzati Hirlevel S.oldal marcius BALATONFOLDVAR VAROS KOZIGATATASI TERULETEN VAL6 EB-OSSZEIRASRA FELHIVAS Tisztelt Balatonfoldvari Ebtartok! Balatonfoldvar Varos kozigazgatasi teriileten az allatok vedelmerol es kimeleterol szolo evi XXVIU. tv. 42/B. - ban foglalt kotelezettsegnek eleget teve februar aprilis 15. kozott az ebek osszeirasara keriil sor. Az osszeiras soran az ebtartok onbevallasos rendszerben kotelesek ebenkent egv. a fenti jogszabalyban meghatarozott adattartalmu adatlapot kitolteni es azokat az onkormanyzat rendelkezesere bocsatani. Balatonfoldvar Varos Qnkormanvzata nem tervezi eb-rendeszeti hozzajarulas bevezeteset. az osszeiras celja kizarolag a torvenyi eloirasnak valo megfeleles. Az adatlap szemelyesen atveheto a Balatonfoldvar Varos Polgarmesteri Hivatal titkarsagan, vagy letoltheto a oldalrol (letoltheto nyomtatvanyok, igazgatatas) A kitoltessel kapcsolatos tajekoztatas szemelyesen a Polgarmesteri Hivatal titkarsagan Varga Vera titkarnonel kerheto. Telefon: 84/ Az eb-qsszgir^s 2014.aprilis 15-ig aiabbi modok egyikekent teljesitheto: a kitoltott adatlapokat Balatonfoldvari Kozos Onkormanyzati Hivatal Balatonfoldvar Petofi Sandor utca 1. (postai liton bekuldve) a Varoshaz Balatonfoldvar Petofi S utca 1. szam alatti epulet portajan, elhelyezett gyujtdladaba leadva, a varosgondnok(a?balatonfoldvar.hu cimre bekuldve. Felhivom egvuttal a kutvatulajdonosok figvelmet. hogv: januar l-tol - a hivatkozott torveny szerint - a negy honaposnal idosebb ebeket traszponderrel (mikro-chippel) megjelolve lehet csak tartani. A jogszabaly megsertese eseten az eb tartoja minimalisan ,- Ft-ig terjedo penzbirsaggal sujthato, ezert kerem, hogy aki e kotelezettsegenek meg nem tett eleget, az osszeirasi adatlap kitoltese elott azt potolja. Az eb-osszeirasban mikro-chippel ellatott es az allatorvosnal korabban bejelentett, a kozponti nyilvantartasban mar szereplo, valamint a biletaval rendelkezo es a helyi nyilvantartasban szereplo ebeket is be keli jelenteni. Az eb-tulajdonosok az osszeirast kovetoen is kotelesek az adatokban bekovetkezett valtozasokat, (szaporulatot, elhullast) irasban bejelenteni. Az eb-dsszeiras elmulasztasanak jogkovetkezmenye - az allatvedelmi birsagrol szolo kormanyrendelet alapjan - minimum ,- Ft penzbirsag. Balatonjbldvdr.2014.janudr.28. Dr. Kiss Pal sk.c cimzetes fojegyzo MEGHIVO Tisztelettel meghivjuk Balatonfoldvar vdros lakossagat az es forradalom-es szabadsdgharc iinnepi megemlekezesere. Az unnepseg idopontja: mdrcius ora Helyszine: Bajor Gizi Kozossegi Haz nagyterme Unnepi beszedet mond Witzmann Mihaly a Somogy Megyei Kdzgyules alelnoke Balatonfoldvar Varos Kepviselo-testiilete A hirlevel szerkesztosegenek eierhetosege: Polgarmesteri Hivatal 8623 Balatonfoldvar, Petofi S. u. 1. Telefon: 84/ , fax: 84/ , pginh@balatonfoldvar.hu Eszrevetelek, kerdesek leadhatok a hivatal titkarsagan. Szedes es nyomda: Bogdan Zoltan Balatonfoldvar, Erzsebet u. 40. Tel.: 84/ nyomda@supraktvhu Kesziilt 1300 peldanyban

Harom ev merlege. ' Beszamolo az Onkormanyzat munkajarol 2010-2013

Harom ev merlege. ' Beszamolo az Onkormanyzat munkajarol 2010-2013 Harom ev merlege ' Beszamolo az Onkormanyzat munkajarol 2010-2013 Tisztelt Balatonfoldvariak! A kezijkben tartott kiadvany segitsegevel szeretnenk bemutatni az elmult harom ev legfontosabb onkormanyzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. június 5. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba polgármester,

Részletesebben

Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel

Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel, 20131 7. szdm Tobb mint 100 millio forintot koltott sajat forrasbol a varoskozpont fejiesztesere A Balatonfoldvar 2013-ban kozponti parkolo utan a Varoshaza elotti

Részletesebben

Beszámoló. az Önkormányzat munkájáról 2010-2014. Nekünk Balatonföldvár a legfontosabb!

Beszámoló. az Önkormányzat munkájáról 2010-2014. Nekünk Balatonföldvár a legfontosabb! Beszámoló az Önkormányzat munkájáról 2010-2014 Nekünk Balatonföldvár a legfontosabb! 1 Tisztelt Balatonföldváriak! A kezükben tartott kiadvány az év elején megjelent Három év mérlegének kibővített változata,

Részletesebben

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol

Jegyzokonyv. 1. Eloteriesztes Kiskorpad Kozseg Roma Nemzetisegi Onkormanyzatanak 2013. evi gazdalkodasarol Jegyzokonyv Kesziilt: Kiskorpad Kozseg Onkormanyzat Roma Nemzetisegi Onkormanyzat Kepviselotestiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol az Onkormanyzat Tanacstermeben Jelen vannak: Ignacz Sandor

Részletesebben

E b o l t á s. 2006. április 01 - május 31. között folyamatosan.

E b o l t á s. 2006. április 01 - május 31. között folyamatosan. Tájékoztatom az ebtulajdonosokat (ebtartókat), hogy a 41/1997. (V. 28.) FM. r. értelmében saját költségére veszettség ellen az állatorvossal beoltatni. Pásztó városában az ebeket az eb tartási helyén,

Részletesebben

Város Polgármestere. Tájékoztató. Biatorbágy Város közigazgatási területén tervezett ebösszeírásról

Város Polgármestere. Tájékoztató. Biatorbágy Város közigazgatási területén tervezett ebösszeírásról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/118. Fax: 06 23 310-135 E-mail: igazgatas@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tájékoztató Biatorbágy Város közigazgatási

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Borsosgyőri Városrész Önkormányzata Testületének február 11-i ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Borsosgyőri Városrész Önkormányzata Testületének február 11-i ülésén. BORSOSGYŐRI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borsosgyőri Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-i ülésén. Jelen vannak:, Benkő Dezső, Simon Sándor,

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2.) A szociális ellátásokról szóló helyi rendelet módosítása Előadó: Horváth Zoltán polgármester

M E G H Í V Ó. 2.) A szociális ellátásokról szóló helyi rendelet módosítása Előadó: Horváth Zoltán polgármester Magyarszentmiklós község Polgármestere M E G H Í V Ó Tisztelettel értesítem, hogy a Települési Képviselők ülését 2009. július 29-én (szerdán) 18,00 órára összehívom. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

yi Kozseg Onlcorm^nyzata./v*, - " 9534 Marcalgerselyi. Kossuth u. 52. Vv\^WWv*^vV*vwSV^^'rf"V^' «: MEGHIVO

yi Kozseg Onlcorm^nyzata./v*, -  9534 Marcalgerselyi. Kossuth u. 52. Vv\^WWv*^vV*vwSV^^'rfV^' «: MEGHIVO yi Kozseg Onlcorm^nyzata./v*, - " 9534 Marcalgerselyi. Kossuth u. 52. Vv\^WWv*^vV*vwSV^^'rf"V^' «: 89342-032 Kepviselo-testiilet Tagjainak Marcalgergelyi MEGHIVO Ertesitem, hogy a Kepviselo-testiilet Az

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott nyilvános üléséről NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8471 Nemeshany, Petőfi u. 85. Szám:.../2010. 1 JEGYZŐKÖNYV Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 16-án 17 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

Jegyzokonyv. 2. Eloterjesztes a Kiskorpadi Szivarvanypalota Ovoda 2013. evi gazdalkodasarol (irasos eloterjesztese) Eloado: Pikler Jozsef polgarmester

Jegyzokonyv. 2. Eloterjesztes a Kiskorpadi Szivarvanypalota Ovoda 2013. evi gazdalkodasarol (irasos eloterjesztese) Eloado: Pikler Jozsef polgarmester Jegyzokonyv Keszult: a Kiskorpad Kozsegi Onkormanyzat Kepviselo-testiiletenek 2014. aprilis 30 -i testiileti iileserol, az onkormanyzat emeleti tanacstermeben 18.30 orakor. Jelen varmak a mellekelt jelenleti

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Napirendi pontok tárgyalása:

Napirendi pontok tárgyalása: Rábakecöl Községi Képviselő-testülete 11/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a rábakecöli polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. szeptember 26-án (hétfőn) 18,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

Eloterj esztes a Kepviselo-testiilet reszere a Kobanyan miikodo egyhazak 2014. evi tamogatasara kiirt palyazat elbiralasarol

Eloterj esztes a Kepviselo-testiilet reszere a Kobanyan miikodo egyhazak 2014. evi tamogatasara kiirt palyazat elbiralasarol .i -- szannu eloterjesztes Budapest Fovaros X. keriilet Kobanyai Onkormanyzat Alpolgarmestere Eloterj esztes a Kepviselo-testiilet reszere a Kobanyan miikodo egyhazak 2014. evi tamogatasara kiirt palyazat

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Az ülés helye: Dunaújváros, Városháza tér 1. "A" épület, földszinti Díszterem. Javasolt napirendek:

M E G H Í V Ó. Az ülés helye: Dunaújváros, Városháza tér 1. A épület, földszinti Díszterem. Javasolt napirendek: tényle- DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE SZOCIÁLIS, EGÉSZSÉGÜGYI ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁG Dunaújváros, Városháza tér 1. (06-25) 544-148 E-mail: human2@pmh.dunanet.hu M E G H Í V Ó Dunaújváros Megyei

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2010. február 25. napján tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2010. február 25. napján tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2010. február 25. napján tartott üléséről. Jelen vannak: Bezeréti Katalin polgármester, Holovits Huba alpolgármester, Babina Éva, Bóza Attila,

Részletesebben

Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel

Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel, 2013 15. szdm Megkezdodnek a Varoshaza elotti teriilet felujitasi munkalatai A Kozponti parkoloval azonos arculatban elkesziilt tervek alapjan, kozel 2800 m2-en

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 4.) Kezdeményezés német nyelvű helységtábla kihelyezésére Előadó: Czinki Ferenc elnök

M E G H Í V Ó. 4.) Kezdeményezés német nyelvű helységtábla kihelyezésére Előadó: Czinki Ferenc elnök Magyarszentmiklós község Német Kisebbségi Önkormányzat Elnöke M E G H Í V Ó 2009. szeptember 8-án (kedden)17.30 órakor ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Tervezett napirend: 1.) A 2009. I. félévi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 104-7/2014.

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 1/2013.(II.20.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Izsák Város Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Módosított

Részletesebben

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Csikja Sándorné,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Jelen vannak: Meghívottak: Kereki Község Képviselő-testületének 2011. november 24-i üléséről. Marton Lajos polgármester, továbbá Balogh Gyuláné, Csicsai László Viktor, Vinkler

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1./ Finanszírozási megállapodás megkötése a Balatonföldvári Többcélú Kistérségi

JEGYZŐKÖNYV. 1./ Finanszírozási megállapodás megkötése a Balatonföldvári Többcélú Kistérségi JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. szeptember 3. napján tartott üléséről. Jelen vannak: Bezeréti Katalin polgármester, Holovits Huba alpolgármester, Babina Éva, Bóza Attila,

Részletesebben

Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel

Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel Balatonfoldvari Onkormdnyzati Hirlevel, 2013 / 5. szdm Megkezdodnek a Varoshaza elotti teriilet felujitasi munkalatai A Kozponti parkoloval azonos arculatban elkesziilt tervek alapjan, kozel 2800 m2-en

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 92/2016.(VIII.23.) 93/2016.(VIII.23.) 94/2016.(VIII.23.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Balatonföldvár Város 2013.évi fejlesztési programjának bemutatása. Balatonföldvár, 2013. április 03.

Balatonföldvár Város 2013.évi fejlesztési programjának bemutatása. Balatonföldvár, 2013. április 03. Balatonföldvár Város 2013.évi fejlesztési programjának bemutatása Balatonföldvár, 2013. április 03. Az elmúlt években a Városvezetés fő törekvései mentén, a 2011-ben elfogadott Gazdasági Programban foglaltaknak

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint:

Jegyzokonyv. A Kepviselo-testiilet a napirendet, illeto javaslatot 4 egyhangii igen szavazattal elfogadta, az alabbiak szerint: Jegyzokonyv Kesziilt: a Kiskorpad Kozsegi Onkormanyzat Kepviselo-testuletenek 2014. augusztus 7 -i rendkiviili testiileti iileserol, az onkormanyzat emeleti tanacstermeben 18 orakor. Jelen vannak a mellekelt

Részletesebben

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/ Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/534-010 Fax: 36/434-157 e-mail: felsotarkany.onkormanyzat@t-online.hu 2011. február 10. 1/2011.( II.10.) 2/2011. (II.10.) A 2010.

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3695/2017/A. JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3695/2017/A. JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 3695/2017/A. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2017. október 19. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

173/2009.(X.28.) határozat A Képviselő-testület 2009. október 28-i nyílt ülésén az alábbi napirendeket tárgyalja meg.

173/2009.(X.28.) határozat A Képviselő-testület 2009. október 28-i nyílt ülésén az alábbi napirendeket tárgyalja meg. 8 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 28-án 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

MihdCyfidza kozseg Onkormanyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/

MihdCyfidza kozseg Onkormanyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/ MihdCyfidza kozseg Onkormanyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/348-586 E-mail: mihalvhaza@inailglobonet.hu Szam: 2/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Mihalyhaza Kozseg Onkormanyzata Kepviselo-testiiletenek

Részletesebben

Készült: Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Hidegség Képviselő-testületének 2013. február 12-én (kedden) 17 órakor megtartott ülésén.

Készült: Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Hidegség Képviselő-testületének 2013. február 12-én (kedden) 17 órakor megtartott ülésén. H o r v á t N e m z e t i s é g i Ö n k o r m á n y z a t H i d e g s é g H r v a t s k a S a m o u p r a v a V e d e š i n 9491 Hidegség, Petőfi Sándor u.1., Tel/Fax: 99/540-042 E-mail: hidegseg@hidegseg.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 113-2/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. február 15- én /hétfőn/ 17.00 órai kezdettel

Részletesebben

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-i ülésének 9/2013. számú Jegyzőkönyve

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-i ülésének 9/2013. számú Jegyzőkönyve 1 Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-i ülésének 9/2013. számú Jegyzőkönyve 2 JEGYZŐKÖNYV Készült: Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. május 26-i. nyilvános ülésének anyaga

Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. május 26-i. nyilvános ülésének anyaga 20 Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 26-i nyilvános ülésének anyaga Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8446 Kislőd, Hősök tere 2. Szám: 3/2015.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-139./2006. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. február 22. (hétfő) 15,00 óra Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2016. február 22. (hétfő) 18,00 óra Pénzügyi

Részletesebben

4. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

4. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1 Ikt. szám: 510-4/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 2013. április 9-én megtartott ülésének 4. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv 2008/1. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2008. február 23-án az Érdligeti Közösségi Házban, Érd, Fürdő u.1. A 9:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent

Részletesebben

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9:

M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: M;ucnlgei.gelviKoxseg Giikonnanyzata v.ji/vw-^-vv^vv\?-^^rv.vvv^»rw - 9534 Marcakrergelyi. Kossuth u. 52. VWW.-.-vs-Vv W vw/-:*? S-f^fJ'f-f' 9: 89 342-032 Szam: 105-2/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Marcalgergelyi

Részletesebben

Sarosd Nagykozseg Onkormanyzata Kepviselo-testiiletenek 4/2013. (11.15.) onkormanyzati rendelete

Sarosd Nagykozseg Onkormanyzata Kepviselo-testiiletenek 4/2013. (11.15.) onkormanyzati rendelete Sarosd Nagykozseg Onkormanyzata Kepviselo-testiiletenek 4/2013. (11.15.) onkormanyzati rendelete a Kepviselo-testiiletenek 2012. evi koltsegveteserol szolo 11/2012.(IX.14.) onkormanyzati rendelettel modositott

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület 2017 április 27-én tartandó ülésére

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület 2017 április 27-én tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2017 április 27-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége részére terület biztosítására

Részletesebben

JEGYZOKONYV. Perenyi Barnabas kepviselo, Kozoktatasi, Kulturalis, Szocialis es Egeszsegiigyi. Bizottsag elnoke

JEGYZOKONYV. Perenyi Barnabas kepviselo, Kozoktatasi, Kulturalis, Szocialis es Egeszsegiigyi. Bizottsag elnoke SAJOSZENTPETER VA.ROSI ONKORMA.NYZAT Kepviselo- testiiletenek a.) jegyzokonyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 14. d.) hatarozatai: 125., 126., 127., 128., 129., 130. JEGYZOKONYV Kesziilt: Saj6szentpeter

Részletesebben

1/2004.(I.15.) 1/2004.(I.15.) Önk. sz. határozat. 2/2004.(I.29.) 2/2004.(I.29.) Önk. sz. határozat

1/2004.(I.15.) 1/2004.(I.15.) Önk. sz. határozat. 2/2004.(I.29.) 2/2004.(I.29.) Önk. sz. határozat 2004. évi Képviselő-testületi határozatok: 1/2004.(I.15.) 1/2004.(I.15.) Önk. sz. határozat Alsóörs község Önkormányzat Képviselőtestülete az alsóörsi 4 hrsz-u ingatlan elvi építési engedélye ügyében a

Részletesebben

Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. május 24-i rendkívüli ülésének napirendi pontjaihoz

Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. május 24-i rendkívüli ülésének napirendi pontjaihoz Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. május 24-i rendkívüli ülésének napirendi pontjaihoz 1. számú előterjesztés Az egyes önkormányzati rendeletek szabálysértési rendelkezéseinek hatályon kívül

Részletesebben

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. március 3-án 16,30 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l.

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. március 3-án 16,30 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l. Ügyiratszám: 22-7 /2010. Jegyz könyv Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. március 3-án 16,30 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l. Helye: Polgármesteri Hivatal Jelen

Részletesebben

Maroslele Község Polgármesterétől

Maroslele Község Polgármesterétől Maroslele Község Polgármesterétől 6921 Maroslele, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 62/256 033 E-mail: marosleleph@vnet.hu Maroslele Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Maroslele Tárgy: Polgármesteri tájékoztató

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. október 21. napján tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. október 21. napján tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. október 21. napján tartott üléséről. Jelen vannak: Bezeréti Katalin polgármester, Holovits Huba alpolgármester, Babina Éva, Bóza Attila,

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. 2006. június 1.

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. 2006. június 1. C H A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA Nagy László Lázár grafikája XVII. évfolyam 7. szám Cegléd város honlapja: www.cegled.hu Cegléd Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2006. május 25-én tartotta munkaterv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Borota Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. március 25-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Borota Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. március 25-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Borota Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. március 25-én megtartott üléséről 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Borota Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010.

Részletesebben

ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. április 29-ei nyilvános ülésének. j e g y z ő k ö n y v e HATÁROZATOK

ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. április 29-ei nyilvános ülésének. j e g y z ő k ö n y v e HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. április 29-ei nyilvános ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 152-3/2013. HATÁROZATOK Tartalom: KÓD 8/2013.(IV.29.) határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Működési támogatások évben ezer Ft-ban

Működési támogatások évben ezer Ft-ban Az államháztartás alrendszereiből nyújtott, kettőszázezer forintot elérő, vagy azt meghaladó értékű, nem normatív, céljellegű, működési és fejlesztési támogatások közzététele Működési támogatások 2008.

Részletesebben

es évben megvalósult fejlesztések, beruházások as évben megvalósuló fejlesztések, beruházások 3. Elbírálás alatt lévő, illetve

es évben megvalósult fejlesztések, beruházások as évben megvalósuló fejlesztések, beruházások 3. Elbírálás alatt lévő, illetve 1. 2017-es évben megvalósult fejlesztések, beruházások 2. 2018-as évben megvalósuló fejlesztések, beruházások 3. Elbírálás alatt lévő, illetve előkészített pályázatok Belső átalakítás, teljes burkolatcsere

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2016. április 6-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 46. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZAT: 46/2016.(IV.6.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dr. Juhász Zsuzsanna HPV oltás finanszírozása iránti kérelméről

ELŐTERJESZTÉS Dr. Juhász Zsuzsanna HPV oltás finanszírozása iránti kérelméről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Dr. Juhász Zsuzsanna HPV

Részletesebben

4066 Tiszacsege Kossuth u.5. * Tel.: * Fax.: : * Internet:

4066 Tiszacsege Kossuth u.5. * Tel.: * Fax.: : * Internet: TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK P O L G Á R M E S T E R E 4066 Tiszacsege Kossuth u.5. * Tel.: 52 588-400 * Fax.: 52 588-405 email.: pmhivatal@tiszacsege.hu * Internet: http://www.tiszacsege.hu/ MEGHÍVÓ

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Szarka Tamás jegyző

Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Szarka Tamás jegyző ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 16/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

HERÉD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI MUNKATERVE

HERÉD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI MUNKATERVE HERÉD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ - TESTÜLETÉNEK 2014. ÉVI MUNKATERVE 1 MUNKATERV 2014. év Heréd község Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve 1. 2014. január 27. (hétfő) 17 óra Együttes ülés Nagykökényes

Részletesebben

NEKÜNK BALATONFÖLDVÁR A LEGFONTOSABB

NEKÜNK BALATONFÖLDVÁR A LEGFONTOSABB NEKÜNK BALATONFÖLDVÁR A LEGFONTOSABB Fenntartható fejlődés Önfenntartó Város I. Pályázati lehetőségek maximális kihasználása II. Felkészülés az Uniós források utáni életre Fenntartható fejlődés - az önfenntartó

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 9-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 9-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 9-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 104-10/2014.

Részletesebben

3. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

3. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1 Ikt. szám: 511-3/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS ÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁGA 2013. április 9-én megtartott ülésének 3. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 2 J e g

Részletesebben

TISZTELT SZÜLŐK! 4. ÉVFOLYAMOS TANULÓK!

TISZTELT SZÜLŐK! 4. ÉVFOLYAMOS TANULÓK! TISZTELT SZÜLŐK! 4. ÉVFOLYAMOS TANULÓK! A kiértékelt feladatlapok megtekintése Az írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az iskola képviselőjének jelenlétében, az igazgató által meghatározott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János,

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Száma: 658-9/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25-én (Kedden) 14:00 órakor

Részletesebben

KISTARCSAI HÍRADÓ MÁRCIUS 15.

KISTARCSAI HÍRADÓ MÁRCIUS 15. KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK TÁJÉKOZTATÓ LAPJA KISTARCSAI HÍRADÓ 2016 / 3. szám MÁRCIUS 15. 2 SPORT KISTARCSAI HÍRADÓ KISTARCSAI HÍRADÓ A VÁROS HÍREI 3 Ingyenes mammográfiás szűrővizsgálat Az idejében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. június 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.) nyílt ülés

J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.) nyílt ülés Erdőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt Kossuth út 51. Tel. 32/479-179 Fax:/32/782-909 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 4. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.)

Részletesebben

Kaskantyú, Hunyadi J. u. 16

Kaskantyú, Hunyadi J. u. 16 Kaskantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 8/2013. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő - testületének 2015. június 14.-én (péntek) napján 8 00 órai

Részletesebben

Mindenekel tt szeretnénk sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánni Önnek!

Mindenekel tt szeretnénk sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánni Önnek! Kedves Olvasónk! Mindenekel tt szeretnénk sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánni Önnek! Januárban a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) egy témakörben vár projektötletet az el zetesen nyilvántartásba

Részletesebben

Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági tagok: Tóth Sándor, Bobál Imréné, Varga Józsefné, Bárczi László

Ügyrendi, Jogi és Közbiztonsági Bizottsági tagok: Tóth Sándor, Bobál Imréné, Varga Józsefné, Bárczi László Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ü g y r e n d i, J o g i é s K ö z b i z t o n s á g i B i z o t t s á g i ülés 2 0 1 6. j a n u á r 2 7. Készült:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 14-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 14-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 14-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A szociális és gyermekvédelmi ellátási formákról, támogatásokról

Részletesebben

Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok6z).emw.

Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok6z).emw. Nemesszalok Kozseg Onkormanyzata 9533 Nemesszalok, Rakoczi u. 15. Tel: 89/548-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok6z).emw.hu Szam: 104-4/2014. Jegyzokonyv Kesziilt: Nemesszalok Kozseg

Részletesebben

1. melléklet a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati rendelethez. Pályázati felhívás-minta

1. melléklet a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati rendelethez. Pályázati felhívás-minta 1. melléklet a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati rendelethez Pályázati felhívás-minta P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Kazincbarcika város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 40/2014. (VII. 24.) önkormányzati

Részletesebben

Igazgatási Osztályvezető megjelent. Meghívott: Dr. Nagy Szabina Somogy Megyei Kormányhivatal Fonyódi Járási Hivatal Hivatalvezető

Igazgatási Osztályvezető megjelent. Meghívott: Dr. Nagy Szabina Somogy Megyei Kormányhivatal Fonyódi Járási Hivatal Hivatalvezető JEGYZŐKÖNYV Készült Ordacsehi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. november 25-én, 17 órakor kezdődő, az Önkormányzat hivatali helyiségében megtartott nyilvános üléséről. A Képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének február 03-án megtartott közös testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének február 03-án megtartott közös testületi ülésén TORONY KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének 2016. február 03-án megtartott közös testületi ülésén Helye: Torony Község

Részletesebben

Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2011. április 12-i ülésén a Polgármesteri tárgyaló hivatali helyiségében.

Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2011. április 12-i ülésén a Polgármesteri tárgyaló hivatali helyiségében. PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: (89) 515-021 Fax: (89) 311-989 e-mail: szoccsoport@papa.hu JEGYZŐKÖNYV Készült: Jelen vannak:

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 26-án (csütörtökön) du órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 26-án (csütörtökön) du órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének 4/2009. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. március 26-án (csütörtökön) du. 16. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 1) A Szent László Általános

Részletesebben