Kristálygyógyászat. 1. tananyag

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kristálygyógyászat. 1. tananyag"

Átírás

1 Kristálygyógyászat 1. tananyag A kristályok évezredek óta tárolják a föld mélyéből és az univerzumból érkező finom energiákat és rezgéseket. Fizikai és energetikai formájuk segítségével képesek elnyelni, raktározni, visszasugározni az energiákat, az ember fizikai és éteri testében pedig növelik az életerőt, segítik az energiaáramlást. A kristályok a test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi, érzelmi és szellemi gyógyításra képesek. A kristálygyógyászok által használt kristályok többsége valamilyen ásvány, a föld kezdeti korszakában kb. mintegy 5 milliárd évvel ezelőtt keletkezett. Ahhoz, hogy egy ásvány a kristály nevet kiérdemelje, az őt alkotó atomoknak szabályos szerkezetbe kell rendeződniük. Ez az elrendeződés szabja meg a kristály tulajdonságait, keménységét és a színét, mintázatát. Törékenynek és mozdulatlannak tűnnek, molekuláris szinten azonban valóságos energiabombák. A kristályokat gyógyításra mintegy éve használják, az első lejegyzett írások Kínából származnak. A kövekkel való gyógyítás ma is használt módját a 12. században fedezték fel, több beszámolót is lejegyeztek sikeres gyógyításokról., de igazából csak a16. századtól jelentett komolyabb jelentőséget a kövek gyógyereje.

2 A gyógyítás területén Philip Aureolus Bombast ( ) ért el kimagasló eredményeket, őt ma Paracelsus néven ismeri a világ. Az eredményei máig vitathatatlanok, még a mai klasszikus orvostudomány is elismeri munkásságát. Ő fedezte fel, hogy a testünk számára mennyire fontosak az ásványok és a nyomelemek és a gyógyfürdők vízében oldott ásványi anyagok is segítenek leküzdeni a betegségeket. Évszázadokon át a szépségükért és a hatalom szimbólumaként viselték őket, de ismerték a jótékony és gyógyító hatásukat is. Varázslatokban is rendszeresen használták ki erejüket! Sokan pedig az Isten áldásának és ajándékának tekintették őket. Napjainkban már nagyon könnyen hozzálehet jutni bármilyen kristályhoz, nem mindig volt ez így. Egyre több a kifejezetten kristályokra szakosodott üzlet, ahol gyönyörű csiszolású marok köveket és mindenféle emberi beavatkozást elkerült eredeti kristályok között válogathatsz, amelyeket használhatsz ékszerként, gyógyításra vagy különböző meditációkhoz. Ha mostanában kezdtél el ismerkedni a kristályok világával, akkor szánj időt a kövekkel való ismerkedésre, ha megkapod őket, játssz velük, legyenek nálad, hogy ráhangolódj a rezgésükre. Figyeld meg, hogy milyen hatással és benyomással vannak rád, próbáld megérezni az energiájukat. Ha ráhangolódsz a kristályokra, akkor azok mindig valamilyen érzést keltenek majd benned, amikor a kezedbe veszed őket. Lehetőség szerint fénytől elzárva egy bársony kendőbe, vagy kis zsákba tárold őket és arra is nagyon figyelj mindig, hogy soha ne tárold együtt a csiszolt és csiszolatlan köveket, mert kárt tehetnek egymásban. Ha te úgy szeretnéd, akkor lehet őket tárolni díszként a polcon vagy asztalon is, csak akkor majd gyakrabban lesz szükség a kövek megtisztítására, mert magukba szívják mindazt ami a szobában történik és a negatív földsugárzások is jobban hatnak rájuk. Az erős napfénytől lehetőség szerint óvd őket, mert van olyan kő, ami nagyon könnyen kifakul és ezáltal veszít erejéből is. Bánj gondosan és tisztelettel a kristályokkal és akkor nagyon sok örömed lesz bennük és a felőled sugárzó tisztelet elmélyíti kapcsolatotokat.

3 A legelő lépés amikor megvásárolsz egy kristályt, az a tísztítás. Tisztítás nélkül soha nem szabad elkezdeni a kristályt használni. Ha olyan kristályhoz jutsz, amelyet már előtte használtak, azt különös gondossággal kell megtisztítanod. Minden kristály nagyon érzékeny, ezért a tisztítás során is nagyon finoman és tisztelettel, szeretettel bánj vele. Mindig szánj elég időt a tisztításra. Tisztítási módszerek - Tedd a követ egy vízsugár alá és tartsd ott még meg nem bizonyosodsz róla, hogy minden szennyeződés és negatív energia eltávolítódott. Ez kb. 10 perc. - A következő tisztítási módszer az ha a köveket 1 éjszakára forrásvízbe teszed. Soha ne használj sós vizet és arra is figyelj, hogy porózus kövek esetében ezek a vizes módszerek nem használhatók, mert a kövek könnyen feloldódhatnak. A tisztítás után soha nem törölgesd őket, hagyd, hogy egy tiszta ruhán maguktól megszáradjanak. - A kövek egy füstölő segítségével szintén megtisztíthatóak, húzd át a köveket a 3-4-szer a füstölő füstjén, a levendulás, a tömjénes vagy a szantál füstölő kifejezetten alkalmas erre a célra. - AZ én kedvenc módszerem az, ha egy gyertyaláng fölött húzod el párszor a követ. Én mindig körbeforgatom a láng felett, ez az egyik legbiztosabb módszer a kövek megtisztítására. A tisztítás közben vizualizáld, hogy a gyertya lángja eléget minden szennyeződést és negatív energiát. További tisztítási módszerek : - Egy éjszakára tedd egy barna rizzsel teli tálkába a köveket, másnapra a kövek tökéletesen tiszták lesznek. A rizs csak egyszer használható fel és utána már nem szabad megenni. - Szintén nagyon jó módszer, ha a köveid mellé beszerzel egy Karneol nevű követ és együtt tárolod őket. A Karneol is tisztíja, de ettől függetlenül mindenképp érdemes egyéb módszerekkel is megtisztítani a köveket. - A kisebb kristályok tisztíthatóak úgyis, hogy egy éjszakára egy nagyobb kristálytömegre teszed őket.

4 - A reikibe beavatottak megtisztíthatják köveiket reiki-energia segítségével is, amely mind a tisztításra, mind a feltöltésre kiválóan alkalmas Fontos : A tisztítást minden gyógyítás vagy bármilyen használat után elkell végezni! Ha csak díszként használod a követ, akkor is érdemes 1 héten 1-szer megtisztítani őket! Ha pedig ékszerként viseled őket vagy a zsebedben hordod, akkor meg 2-3 naponta tisztítsd meg őket a szennyeződésektől és a bennük felgyülemlett negatív energiáktól. Kövek feltöltése : Minden tisztítás után érdemes a köveket feltölteni tiszta energiákkal, hogy visszanyerjék természetes erejüket! A feltöltésre is többféle módszer létezik : Az egyik legjobb módszer az, ha egy nagyobb darab hegyikristályra helyezzük 1 éjszakára a kristályunkat. A hegyikristálynak nagyon erős és tiszta az energiarezgése, így kiválóan alkalmas bármilyen más kő feltöltésére. A másik módszer amit én ajánlok, az pedig a holdfénnyel való feltöltés, Tegyük ki 1 éjszakára a szabadba a követ és másnap reggelre a hold feltölti tiszta energiákkal a kristályunkat. Ezenkívül még több módszer is létezik a feltöltésre, de én ezt a kettőt használom rendszeresen, nekem ezek a módszerek váltak be a legjobban. Sokat lehet hallani a nap fényével való feltöltésről is, itt egy dologra kell figyelni, hogy soha ne tegyük ki a kristályunkat a tűző napra, ezért ha napfénnyel szeretnénk a kövünket feltölteni mindig reggel napfelkeltekor vagy este napnyugtakor tegyük ki a követ. Alapszabály : A feltöltést mindig előzze meg a tisztítás!

5 Hegyi Kristály : A mai tananyagban két kristállyal ismertetlek meg! A hegyi kristály a legszélesebb körű tudáshoz, bölcsességhez, tisztasághoz és szeretethez vezet! A hegyi kristály növeli a szellemi és fizikai energiaszintedet, lelki problémáknál is nagyon nagy segítséget nyújt. Bármely csakrára helyezve nagyon jótékony hatást fejt ki, szabályozza a test energiaáramlását és elősegíti a kiegyensúlyozottságot, oldja a blokádokat. A hegyi kristály a legfőbb gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. A kristály erősíti a személyiséged, ha ékszerként hordod, magabiztosabb és határozottabb ember leszel. Segítségével legyőzheted a stresszt, megszűnteti az életedet megnehezítő feszültségeket. Partnerkapcsolatokra és az érzelmi életre is nagyon jó hatással van, növeli a figyelmességet és a toleranciát. Segít a problémákat könnyen megoldani. Stabilizálja és folyamatosan tisztítja az aurát! Méregtelenítő kúráknál is ajánlott a használata, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, elhalt, érzéketlen testrészeket segít újraaktiválni. Nagyon hatékony láz esetén is. Beállítja a vérnyomást, szabályozza a keringést., erősíti az idegrendszert. Menstruációs problémáknál is nagyon hatékony. Hatásos vérzéscsillapító. A hegyi kristály vitalizál, ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, szemproblémákra, ízületekre, csontokra is. A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén. A hegyi kristály gyógyhatása szinte végtelen, alkalmas bármilyen betegség kezelésére.

6 Gyógyítás esetén a kristály megtisztítása után helyezzük a beteg testrészre a követ és hagyjuk rajta 1-2 órán keresztül. A gyógyítás befejeztével minden esetben megkell a követ tisztítani! Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, ezért alkalmas minden más kristály feltöltésére is. Hematit A hematitot Vérkőnek is nevezik, Nagyon magas a vastartalma, ezért nagyon jó hatással van a szív és érrendszerre, vérképre. Vérszegénység esetén is nagyon hatékonyan alkalmazható és a vashiányos állapotot is kilehet vele küszöbölni. Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el, de kiválóan alkalmazható érelmeszesedés, visszerek, lábfájás, hátfájás és menstruációs problémák esetén is. Segíti az elalvást. Aranyér esetén is rendkívül jó segítség. Elősegíti a sebek és az égési sérülések gyógyulását! Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, hasznos segítség lábadozáskor. Erősíti az akaraterőt, bátorságot! Megtanuljuk, hogyan vehetjük kezünkbe az életünk irányítását! A hematit segítségével javíthatunk életminőségünkön, fokozódik az életenergiánk. Gyógyítás esetén a kristály megtisztítása után helyezzük a beteg testrészre a követ és hagyjuk rajta 1-2 órán keresztül. A gyógyítás befejeztével minden esetben megkell a követ tisztítani!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 2 A JADE KÕ A jade

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Jóga Nidra 1. Streszoldó relaxáció CD Időtartam: 43 perc A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Tájékoztató 2005. Marketing-Mix 7000 Kft. Forgalmazói iroda: Budapest 1026 Fillér u. 47/A Telefon: 225-0777; 457-0777; Mobil:

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal

Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal Vegye figyelembe a használati útmutatót! Hideg-/melegborogatás tépőzáras pánttal hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93629AB6X6VII 2017-08 Biztonsági előírások Rendeltetés Meleg- vagy hidegborogatás

Részletesebben

MG 16. H Masszírozó-készülék. Használati útmutató

MG 16. H Masszírozó-készülék. Használati útmutató MG 16 H H Masszírozó-készülék Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de MAGYAR 1. Rendeltetésszerű

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Angyalmágia Előkészület az angyalokkal való találkozásra! Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd. Lélegezz mélyen

Angyalmágia Előkészület az angyalokkal való találkozásra! Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd. Lélegezz mélyen Angyalmágia Előkészület az angyalokkal való találkozásra! Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd. Lélegezz mélyen és minden egyes kifújásnál képzeld azt, hogy elengeded

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés HÉTFŐ HOLD A folyékony elemekre hat, és azt várja, hogy a vasárnapi gondolatokat átgondoljuk és nyugodtan megfontoljuk. Ilyen nyugodt és harmonikus

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

Zselés borogatások. hu Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI

Zselés borogatások. hu Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI Zselés borogatások hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88184AB6X6VI 2016-08 Kedves Vásárlónk! Összeállítottunk Önnek néhány fontos információt a termék használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

Noni, a sejtek ezermestere

Noni, a sejtek ezermestere Noni, a sejtek ezermestere A nonit polinéz törzsi gyógyítók 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, r Az utóbbi évtizedek kutatásai sikerrel azonosították a gyümölcs jó néhány

Részletesebben

GYÓGYULJ KRISTÁLYOKKAL

GYÓGYULJ KRISTÁLYOKKAL www.kristalygyogyitas.hu 2. BÓNUSZ A kéz akupresszúrás pontjai GYÓGYULJ KRISTÁLYOKKAL Vajon hogyan segíthet neked egy kő abban, hogy jobban érezd magad, vagy éppen meg is gyógyulj? Először azt kell megértenünk,

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD Ayurvéda = Az Élet Bölcsessége Az Ayurvéda célja Az ayurvéda célja, hogy helyreállítsa az élet egyensúlyát a tökéletes elme, test működés és viselkedés révén; Az ayurvéda

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az anyagoknak, fizikális és kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes A biorezonancia új aspektusa Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes Sufi sohdar, professzor Angha tanítása Szerencsétlenség, hogy a klasszikus tudomány csak az emberi lét legfelső

Részletesebben

Swivel Sweeper G6 vezetéknélküli elektromos seprű

Swivel Sweeper G6 vezetéknélküli elektromos seprű HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Használati útmutatót. Biztonsági figyelmeztetések Győződjön meg róla, hogy az elektromos seprűt használat előtt

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Ha azt mondom, hogy pénzenergia, mi az első szó, ami eszedbe jut? Hazugság, kamu, becsapás, átverés? Vagy épp ellenkezőleg: lehetőség,

Ha azt mondom, hogy pénzenergia, mi az első szó, ami eszedbe jut? Hazugság, kamu, becsapás, átverés? Vagy épp ellenkezőleg: lehetőség, Kedves Barátom! Ha azt mondom, hogy pénzenergia, mi az első szó, ami eszedbe jut? Hazugság, kamu, becsapás, átverés? Vagy épp ellenkezőleg: lehetőség, remény, segítség, pozitív energia? Ha felvetődik benned

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész Az Ember, mint érző, teremtő energia lény. Az Ember, mint kozmikus energia lény. Helye az univerzumban és működésének alapszabályai. Egyetemes Teremtő

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

Orgon Biotér Harmonizátor Katalógus.

Orgon Biotér Harmonizátor Katalógus. Orgon Biotér Harmonizátor Katalógus. Mint arra már több évszázaddal ezelőtti írásos emlékek is utalnak, az orvosok, gyógyítók és biológusok felfigyeltek az élő szervezeteket körülvevő és megtöltő energiára,

Részletesebben

Első hét. Kellemes meditációt! Jobb kezünket tegyük a szivünkre. Kérdezzük magunkban háromszor: Shri Mataji, én a tiszta lélek vagyok?

Első hét. Kellemes meditációt! Jobb kezünket tegyük a szivünkre. Kérdezzük magunkban háromszor: Shri Mataji, én a tiszta lélek vagyok? Első hét Első nap Újra kívánunk Önnek kitartást, sikereket és sok örömet a gyakorláshoz. Javasoljuk, hogy az első héten esténként gyakoroljon. Minden nap végezze el ugyanezt a meditációt. Önmegvalósulás

Részletesebben

Ünnepi készülődés A Feng Shuiban rejlő harmónia...

Ünnepi készülődés A Feng Shuiban rejlő harmónia... Ünnepi készülődés A Feng Shuiban rejlő harmónia... Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá. (Charlotte Carpenter) Az erő, az energia ott van körülöttünk, mindenben

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások 10031001 Szökőkút Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok

Részletesebben

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11.

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára) A wellness felölel minden olyan tevékenységet, szolgáltatást, amelyek az életminőség,

Részletesebben

Koenzim Q10 - az életerõ

Koenzim Q10 - az életerõ Koenzim Q10 az életerõ Vajon hogyan élteti, óvja szervezetünket ez a vitaminszerû anyag? Az anyagcseréhez nélkülözhetetlen koenzim Q (ubikinon = mindenütt jelenlévô kinon) minden élô szervezet számára

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura)

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) A köldök fölött kb. kétujjnyira találod. Amikor ideges vagy, vagy félsz, itt szorul össze, ide szoktad tenni a tenyered. Az életünk harmadik hétéves ciklusa, a 14-21 éves

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

Angyali üdvözlet bibliai kövekkel. Lélek Sándorné. Gizella (Ekpafat)

Angyali üdvözlet bibliai kövekkel. Lélek Sándorné. Gizella (Ekpafat) Lélek Sándorné Gizella (Ekpafat) Saját fotókkal ellátott jegyzet 1 Angyali üdvözlet személyes bibliai kövekkel, Hósen táblával, gyűrűk, karkötők, ékszerek- Amikor meglátunk egy ásványékszert, megtetszik,

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

Hogy is működik a méregtelenítés?

Hogy is működik a méregtelenítés? Lomhának érzed magad, hiányzik a mindennapjaidból a harmónia? Bőr, esetleg emésztési problémáid vannak, fájdalom kínoz? Elhanyagoltad mostanában az egészségedet? Valószínűleg itt az ideje tested méregtelenítésének.

Részletesebben

A CieAura átlátszó hologramok az ember belső energiáival kapcsolódnak össze.

A CieAura átlátszó hologramok az ember belső energiáival kapcsolódnak össze. A CieAura termékek egy VibraTec-el szabadalmaztatott eljárást használnak, amely egyesíti a 3000 éves homeopatikus kezeléseket a XXI. századi technológiával. A CieAura átlátszó hologramok az ember belső

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Érezd jól magad! Stresszoldó technikák győjteménye Balázs Mónika

Érezd jól magad! Stresszoldó technikák győjteménye Balázs Mónika Érezd jól magad! Stresszoldó technikák győjteménye Balázs Mónika http://www.lelekmuhely.hu Gyakorlatok reggel: Vitalizáló légzı gyakorlat ébredés után 1. Akár ülve, akár állva is végezheted ezt a gyakorlatot.

Részletesebben

2009. június. www.kristalytanc.hu. Angyali Kristály Terápia és Képzés

2009. június. www.kristalytanc.hu. Angyali Kristály Terápia és Képzés www.kristalytanc.hu 2009. június Angyali Kristály Terápia és Képzés HÁROM KRISTÁLY MÓDSZER Finomenergiák alkalmazása Kristályeszenciák Angyal aura permetek Nelson SCIO Biorezonancia Kék Kristálysziget

Részletesebben

ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM

ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM Koós Viki (2011) - Minden jog fenntartva 1. oldal 2. NAP A nap mottója: TÖKÉLETES VAGY! Az, hogy milyennek látjuk magunkat, a körülöttünk élők kimondott, vagy kimondatlan

Részletesebben

Egyszerű kristályterápiás módszerek testi problémák enyhítésére. Perneczky Andrea

Egyszerű kristályterápiás módszerek testi problémák enyhítésére. Perneczky Andrea Egyszerű kristályterápiás módszerek testi problémák enyhítésére Perneczky Andrea Ezt a kis összefoglalót néhány gyakori testi panasz enyhítésére állítottam össze, bár bevallom nem vagyok híve az ez meg

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Ne használja a terméket az alábbi területeken. (Balesetet, üzemzavart okozhatnak) Olyan közvetlen veszélyes szituációt jelez, melyben a

Ne használja a terméket az alábbi területeken. (Balesetet, üzemzavart okozhatnak) Olyan közvetlen veszélyes szituációt jelez, melyben a kárt okozhat. Tilos Tilos "Tilos a termék szétszedése""tilos a terméket nedves területen használni" "Nedves kézzel használni tilos" Olyan közvetlen veszélyes szituációt jelez, melyben

Részletesebben

Tibeti gomba A gombát tibeti szerzetesek tenyésztették, és a következő gyógyító erőkkel bír: A szervezet ellenálló képességét helyreállítja. Meggyógyí

Tibeti gomba A gombát tibeti szerzetesek tenyésztették, és a következő gyógyító erőkkel bír: A szervezet ellenálló képességét helyreállítja. Meggyógyí Tibeti gomba A gombát tibeti szerzetesek tenyésztették, és a következő gyógyító erőkkel bír: A szervezet ellenálló képességét helyreállítja. Meggyógyítja a szívbetegségeket, s a szív érrendszerét és szétbomlasztja

Részletesebben

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17.

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. III. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2015. április 16 17. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára)

Részletesebben

Farkas-Transz Szállítási Kft.

Farkas-Transz Szállítási Kft. Farkas-Transz Szállítási Kft. CSOPORTFOGLALKOZÁS DIETETIKUS BEVONÁSÁVAL A SZÍV- ÉS ÉRREND- SZERI BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése Csoportfoglalkozás dietetikus bevonásával

Részletesebben

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT www.angyalfeny.hu Tel.: 06-30-438-9514 06-30-287-7426 E-mail: info@angyalfeny.hu molnarklara@t-online.hu vkarcsi@t-online.hu VII. Péterfy S. u. 15. mf. 2. HÍRLEVÉL NOVEMBER

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SMART BIDET COLD

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SMART BIDET COLD HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SMART BIDET COLD készülékhez FIGYELEM! 1. Amennyiben gyermekek, idősek, mozgáskorlátozottak vagy fizikailag sérült személyek használják a készüléket, különös tekintettel figyeljen

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék

HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék HU HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék - olyan leírások, amelyek az Ön által választott típusra nem vonatkoznak. esetleges károkért. páraelszívó közötti biztonsági távolság minimum

Részletesebben

Szent Víz szoba ÉS AURASPRAY. ww.holy-water.info online shop: www.om-shiva-esoterik.at

Szent Víz szoba ÉS AURASPRAY. ww.holy-water.info online shop: www.om-shiva-esoterik.at Szent Víz szoba ÉS AURASPRAY ww.holy-water.info online shop: www.om-shiva-esoterik.at Ezek az egyedülálló és magas rezgésű eszenciák drágakövekkel, erőteljes jantrákkal, tiszta aromaolajokkal és isteni

Részletesebben

Snowskate. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87516AB6X5VI

Snowskate. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87516AB6X5VI Snowskate hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87516AB6X5VI 2016-04 Kedves Vásárlónk! A snowskate a 7 év feletti gyerekeknek igazi szórakozást nyújt a hóban. A snowskate-ezés nem snowboardozás,

Részletesebben

Royalty Line PKM-1800BG konyhai robotgép 1800W

Royalty Line PKM-1800BG konyhai robotgép 1800W Royalty Line PKM-1800BG konyhai robotgép 1800W HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ez a konyhai robotgép rendelkezik mindazzal az erővel, kapacitással és precizitással, ami biztosítja a hatékony munkavégzést. Nemcsak

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

ISTEN TENYERÉN Református hit- és erkölcstan munkafüzet egyházi iskolák 1. osztályos tanulói részére

ISTEN TENYERÉN Református hit- és erkölcstan munkafüzet egyházi iskolák 1. osztályos tanulói részére Ára: 960 Ft RP-001/2MFEI Hittan 1 Iskolai Munkafuzet Borito.indd All Pages 2014.07.04. 10:26:12 ISTEN TENYERÉN Református hit- és erkölcstan munkafüzet egyházi iskolák 1. osztályos tanulói részére TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Egyensúly szerepe a munka és a magánélet között

Egyensúly szerepe a munka és a magánélet között Egyensúly szerepe a munka és a magánélet között Témakörök Feltárás Időgazdálkodás Feladatok, célok Stressz kezelés FELTÁRÁS Az egyensúly értelmezése Munka Én Család Barátok IDŐGAZDÁLKODÁS 7 Az időgazdálkodás

Részletesebben

Tantrikus csók Hvari tábor Összeállította: Sz. Mikus Edit szexológus

Tantrikus csók Hvari tábor Összeállította: Sz. Mikus Edit szexológus Tantrikus csók Hvari tábor 2014. Összeállította: Sz. Mikus Edit szexológus Először a kezek ismerkednek A kézfej finom símogatása Mondj el minden kézzel! Símogassátok egymás arcát finoman a kezetekkel!

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben

Tradíció és elegancia. Szalagparketta

Tradíció és elegancia. Szalagparketta Tradíció és elegancia Szalagparketta hétrétegű Rangifer lakkozás kemény fa fedőréteg fenyő középréteg fenyő furnér aljréteg Miért válasszon Jive parkettát? ss ss ss ss ss Mert a valódi fát egyedi megjelenésűvé

Részletesebben

A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben!

A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben! A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben! A keleten sok ezer éve használt hangtálak képesek ősi, gyógyító rezgést előhívni, ami rendkívül nyugtató hatású, képes megteremteni az

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

CF 250. Eszpresszó kávéautomata. Használati útmutató

CF 250. Eszpresszó kávéautomata. Használati útmutató CF 250 Eszpresszó kávéautomata Használati útmutató 2 3 4 5 6 7 Kialakitás (1. kép) Felülnézet (2. kép) A B C D E F G H I J K L M N O Felülnézet (lásd 2. kép) Szemes kávé tartály - fedövel Szerviz fedél

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Feng shui A belsõ harmónia megteremtése feng shuival A kínaiak évezredek óta a feng shui alapelvei szerint építik és rendezik be házaikat és maguk az építõmesterek is e szabályokat követik. hirdetés Ma

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

C. A készülék működése

C. A készülék működése TARTALOMJEGYZÉK A. SOTO B. Termékjellemzők C. A készülék működése D. Hibaelhárítás E. Figyelmeztetés Gratulálunk,hogy a SOTO Madebyzen aromadiffúzort választotta. Kérjük őrizze mega ezt a használati útmutatót

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS:

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS: A KÖRÖMGOMBA A körömgombát különböző gombafajok okozzák, a kéz vagy a láb körmének szabad szélén jelentkezik először az elváltozás, majd átterjed a köröm többi részére. A gombával fertőzött köröm barázdássá

Részletesebben

Ö.T.V.E.N. Tartalom. 1. fejezet Én és a külsőm Mit fogok tanulni?...1 Bevezető a fejezethez...2 A fejezet célja...3

Ö.T.V.E.N. Tartalom. 1. fejezet Én és a külsőm Mit fogok tanulni?...1 Bevezető a fejezethez...2 A fejezet célja...3 Ö.T.V.E.N. Tartalom Bevezetés...1 Autizmussal élő személyek jogi chartája...5 I. Az Ö.T.V.E.N. program bemutatása...7 II. A célcsoport bemutatása...10 III. A célcsoport pozíciója a hazai oktatási rendszerben...11

Részletesebben

INFRALÁMPA GYVI-300 Használati utasítás

INFRALÁMPA GYVI-300 Használati utasítás INFRALÁMPA GYVI-300 Használati utasítás Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! MŰSZAKI ADATOK Feszültség: 230V/ 50Hz Teljesítmény: 100W ALKALMAZÁSI TERÜLETEK Az infralámpa

Részletesebben

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kedves Vásárló! Gratulálunk az új szaunájához. Biztosak vagyunk abban, hogy évekig élvezni fogja a szauna összes előnyét. Kérjük, hogy mindenek előtt gondosan olvassa át

Részletesebben

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT www.angyalfeny.hu Tel.: 06-30-438-9514 06-30-287-7426 E-mail: info@angyalfeny.hu molnarklara@t-online.hu vkarcsi@t-online.hu VII. Péterfy S. u. 15. mf. 2. PROGRAMAJÁNLÓ ÁPRILIS

Részletesebben

Kulcscsonttörés. A betegség leírása

Kulcscsonttörés. A betegség leírása Kulcscsonttörés A betegség leírása A kulcscsont a vállöv része, ez köti össze a kart a törzzsel. Alatta fontos erek és idegek futnak ezek mégis igen ritkán sérülnek, ha a kulcscsont eltörik. Általában

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben