Az új Transporter. Haszonjárművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az új Transporter. Haszonjárművek"

Átírás

1 Az új Transporter Haszonjárművek

2 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. Egyedülálló hajtáskoncepció. A 4MOTION összkerékhajtás kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG).1), 2), 3) A legnagyobb raktér a kategóriájában. Akár 9,3 m3 raktérkapacitás. A legszélesebb modellpaletta a kategóriájában. Tetőmagasságok, tengelytávok és üléscsomagok. Maximális funkcionalitás és alakíthatóság. Sok ülés- és utastérváltozat. A legkiválóbb terepalkalmasság a kategóriájában. A 4MOTION1) összkerékhajtás, a lejtmenetasszisztens és a mechanikus differenciálzár2) eredményeként. mobil online szolgáltatások.2) Innovatív A Car-Net App Connect és a CarNet Guide & Inform jóvoltából.

3 Több mint 65 éve az eredeti. Az első a kategóriájában. Bevált Volkswagen minőség. Új műszerfal. Korszerű, magas komfortfokozatú belsőtér-dizájn. Átgondolt rakodórendszer. Számos tárolási lehetőség a műszerfalban. Hosszú élettartamú anyagok és minőségi kidolgozás. Ergonomikus vezetőülés. Különösen erős és kényelmes. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek, az ACC2)-től a Front Assist -on2) és a Light Assist -on2) át a Multicollision fékig (Másodlagos ütközésvédelem). 1) Később vezetjük be. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) Csak 110 kw/150 LE-s és 150 kw/204 LE-s TDI-motorral. Transporter, 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,5 7,1, országúton 5,8 5,1, kombinált 6,4 5,8. CO2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B (Kombi). Transporter, 150 kw/204 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,9 7,5, országúton 6,1 5,5, kombinált 6,8 6,2. CO2-kibocsátás g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: C B (Kombi). A képen feláras extra felszereltség látható.

4 Az új Transporter Az új Transporter. Minden szempontból profi. Az új Transporter Dobozos. Amikor 1947-ben megszülettek egy kompakt szállítójármű tervei, a Volkswagen Haszonjárművek márka a profik igényeiből indult ki. Azóta ez a koncepció minden egyes Transporter-generációval egyre sokrétűbb lett. Egyrészt természetesen a műszaki fejlődés eredményeként, mindenekelőtt azonban azért, mert a Transporter több mint 65 éve azt testesíti meg, amit a különböző iparágak profi vállalkozói elvárnak tőle. Az új Transporter olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek a napi használat során elengedhetetlenül szükségesek. Az új Transporter Platós.

5 Az új Transporter Kombi. Az új Transporter. 06 Külső dizájn. 08 Hátsórész-megoldások. 10 Belső dizájn. 12 Rakodórendszer. Modellválaszték. 14 A modellváltozatok áttekintése. 16 Az új Transporter Dobozos. 22 Az új Transporter Kombi. 28 Az új Transporter Mixto. 30 Az új Transporter Platós. 36 Az új Transporter Alváz. 37 Felépítmények és átalakítások. 40 A szériafelszereltségek áttekintése. Hajtástechnológiák. 42 Motorok, futómű és sebességváltó. 44 BlueMotion technológia. 46 4MOTION összkerékhajtás. Felszereltségek. 48 Biztonsági rendszerek. 50 Vezetőasszisztens-rendszerek. 52 Infotainment. 56 Komfort és belső tér. 59 Külső. 60 Kerekek. 62 Fényezések, üléshuzatok és belső színek. 64 Volkswagen tartozékok. 66 Műszaki adatok. 72 Mobil online szolgáltatások. A képen feláras extra felszereltség látható.

6 06 07 Az új Transporter Külső dizájn.

7 02 Tökéletes megjelenés, amely minden igénynek megfelel. Az új dizájn. 01 Az új Transporter könnyedén eléri, hogy magára vonzza a tekinteteket és ellenállhatatlan legyen. A precíz vonalak és élek különösen markánssá teszik az új dizájnt, és minden alkalmazási területen tekintélyt parancsolnak. 03 Különleges hangsúlyt adnak a rendelhető LED-es első fényszórók (01. ábra), a felfelé nyíló hátsó ajtóval ellátott járművek esetében pedig az attraktív fényű LED-es hátsó lámpák (02. ábra). A korszerű LED-technológia erős fényt, hosszú élettartamot és a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumot garantál, csekély energiaszükséglet mellett. Opcionális könnyűfém kerekek mint például a 17"-os Devonport kerék (03. ábra) erősíthetik tovább az igényes összhatást. A képen feláras extra felszereltség látható.

8 Az új Transporter Hátsórész-megoldások mm széles hátsó ajtónyílás. 02 Felnyitva kiválóan véd az eső ellen. Frappáns ötlet szükség esetére. 10 Hátsórészmegoldás. 01 Bármilyen munkáról legyen szó, az új Transporter tökéletes hátsórész-megoldást kínál. Összesen tíz változat áll rendelkezésére, hogy Ön kényelmesen hozzáférhessen a belső térhez. A felfelé nyíló hátsó ajtó minden normál és félmagas tetejű új Transporternél a szériafelszereltség része. Nagy nyílásmagasságával kényelmes be- és kirakodást tesz lehetővé, szükség esetén pedig védelmet nyújt az eső ellen. A Dobozos esetében a hátsó ajtó extraként lemezzel borított (03. ábra), a Kombinál pedig szériában üvegezett (04. ábra). Extraként szárnyas ajtóval is felszerelhető a normál és a félmagas tetős új Transporter. Igény szerint e változatok lemezzel borítva (01. ábra) vagy üvegezve (02. ábra), továbbá kívánságra 250 -os nyílásszöggel kaphatók. A magas tetős változatoknál a magas szárnyas ajtó a szériafelszereltség része igény szerint lemezzel borított vagy üvegezett kivitelben. Akár 250 -os nyílásszög* 03

9 *Hosszú tengelytáv esetén. A képen feláras extra felszereltség látható.

10 Az új Transporter Belső dizájn. Munkahely az eredményesség jegyében. Az Ön igényeire szabott, meggyőző felszereltség. Az új belső tér. 01 Aki beszáll az új Transporterbe, az a hat generáció összes tapasztalatát érezni fogja. Minden kiváló elrendezésű, könnyen elérhető és minőségi kidolgozású. Az egyedi beállítási lehetőségek olyan üléspozíciót biztosítanak a vezetőnek, amely tökéletesen hozzá igazodik. Az állítható magasság mellett a vezetőülés kívánságra felszerelhető szabályozható gerinctámasszal is. A szabályozás igény szerint elektromosan vagy mechanikusan történik. Az extraként rendelhető multifunkciós kijelző Plus (01. ábra) áttekintést és tájékoztatást ad számos aktuális értékről, például a hatótávolságról, a menetidőről, a külső hőmérsékletről és az ajánlott fokozatról.

11 A képen feláras extra felszereltség látható.

12 Az új Transporter Rakodórendszer. Multifunkciós kijelző Plus Composition Colour rádió Pohártartó DIN-A4-rekesz 12 V-os csatlakozó Mobil hamutartó Nyitott rakodórekesz USB-csatlakozás Nyitott rakodórekesz műszerfalbetét Kombinált műszerfal 12 V-os csatlakozó Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Nyitott rakodórekesz Zárható kesztyűtartó

13 01 02 Pohártartó Funkcionális, ergonomikus, átgondolt. Az új rakodórendszer. Zollstocktartó rekesz Palacktároló (1,5 l) Ajtórekeszek Nyitott rakodórekesz Az új Transporter esetében következetesen arra törekedtünk, hogy a jármű minél jobban megfeleljen a napi használat követelményeinek. Egy-egy hosszú munkanap tökéletes megszervezéséhez számos rakodási lehetőséget tartogat az új műszerfal. A különböző rakodóhelyek, rekeszek és tartók ésszerű elhelyezése olyan munkahellyé teszi a belső teret, ahol mindennek megvan a maga helye. Az értéktárgyak biztonságosan tárolhatók a zárható kesztyűtartóban, az iratok rendben elhelyezhetők a DIN-A4 méretű rekeszben, a szemüvegek számára jól hozzáférhető hely a mennyezeti rekesz (02. ábra), a zollstock elérhető közelségben van a zollstocktartó rekeszben, az italok pedig biztos helyen vannak a palackrekeszekben és pohártartókban. És ha a munkához még több eszközre lenne szükség: a félmagas és magastetős modellváltozatok további tetőrakodóhelyet kínálnak (01. ábra). Minden elérhető közelségben van, amire és ahogyan Önnek szüksége van. Okostelefonok és más elektromos készülékek töltéséhez az új Transporter extraként második 12 V-os csatlakozóval is felszerelhető. A képen feláras extra felszereltség látható.

14 14 15 Az új Transporter Modellváltozatok áttekintése.

15 A legszélesebb modellpaletta a kategóriájában. Tetőmagasságok, tengelytávok és üléscsomagok. A képen feláras extra felszereltség látható.

16 Az új Transporter Dobozos. Akár 2,5 t vontatható tömeg. Akár 1,4 t rakomány. Az új Transporter Dobozos. Számos lehetőség nagy és nehéz feladatok elvégzésére A Transporter Dobozos több mint 65 éve a feladatainak megfelelően fejlődik. Minden generáció célja a jobb térkihasználás, a nehéz munka megkönnyítése és a rakomány biztonságos elhelyezése. Az új Transporter Dobozos rakterét tehát egyértelműen a funkcionalitás és sokoldalúság figyelembevételével alakították ki. A példás kidolgozás az alapja ennek a hatékony munkaeszköznek, amely folyamatosan felelt meg a feladatainak minden körülmények között. Kétféle tengelytávja és három tetőváltozata 5,8-tól 9,3 m3-ig terjedő raktér-befogadóképességet és akár 1,4 t rakomány elhelyezését garantálja. Akár mm raktérmagasság. Hely 3 EUR számára.* raklap Akár 9,3 m3 raktérkapacitás.* Akár raktérhossz.* mm

17 *Hosszú tengelytáv esetén. A képen feláras extra felszereltség látható.

18 18 19 Az új Transporter Dobozos.

19 Átgondolt megoldások a rakománybiztonság jegyében Erős. Variálható. Biztonságos. Rakománybiztonság a rögzítőszemtől a válaszfalig. 02 A Transporter Dobozos rakterében a magas válaszfallal történő rakománybiztosítás megfelel a legkorszerűbb követelményeknek. Ezen kívül a strapabíró padlóburkolatok biztonságos járást garantálnak. Csúszásbiztos felületű, robusztus keményfa padló és csomagtérperem-védővel ellátott, lemosható gumipadló-burkolat, továbbá fellépővilágítás gazdagítják a választékot Rögzítőszemek. A szállított tárgyak feszítőhevederekkel történő rögzítéséhez tengelytávtól függően hat vagy nyolc felállítható rögzítőszem áll rendelkezésre szériafelszereltségként. 02 Rögzítősínek. Ugyancsak a hevederek tartására szolgálnak az extraként kapható fémsínek a teljesen burkolt oldalfalakon és a válaszfalon Válaszfalak. Az új Transporterhez több különböző válaszfal kapható. Igény szerint különböző válaszfalak rendelhetők zárt kivitelben, ablakkal, illetve tolóablakkal vagy azok nélkül. Elválasztórács (ábra nélkül). A Volkswagen tartozékoknál, a 65. oldalon található. A képen feláras extra felszereltség látható.

20 Az új Transporter Dobozos. 2 tengelytáv. 3 tetőmagasság. 2 üléskombináció. Összesen 10 kombináció. Járműméretek mm-ben Magas tető ) Félmagas tető Normál tető Rövid tengelytáv Raktérkapacitás 5,8 m3 Normál tető 6,7 m3 Félmagas tető Hosszú tengelytáv Raktérkapacitás 6,7 m3 Normál tető 7,8 m3 Félmagas tető 9,3 m3 Magas tető Hosszú tengelytáv Rövid tengelytáv

21 A legszélesebb modellpaletta a kategóriájában. Akár mm raktérmagasság. Az új Transporter Dobozos tökéletesen megfelel szállítási feladatának. A kétféle tengelytáv és a három tetőmagasság 5,8 9,3 m3 raktérkapacitást garantál. Az akár 1,4 t rakomány berakodását második tolóajtó teszi könnyebbé. Az utastér is az igények szerint szerelhető fel. Két egyes ülés vagy egy kísérő oldali dupla ülés kombinációi tartoznak a kínálathoz. Üléskombinációk a rövid és a hosszú tengelytávhoz. 2 ülőhely 3 ülőhely Raktérhossz2) mm-ben Rövid tengelytáv Hosszú tengelytáv 1) Hosszú tengelytáv esetén érvényes, rövid tengelytávnál a magasság mm. 2) A jármű padlóján mérve. Vegye figyelembe, hogy megközelítő értékekről van szó, és a gyártási tűrésektől függően a méretek ettől eltérhetnek! A képen feláras extra felszereltség látható.

22 Az új Transporter Kombi. 1 vagy 2 tolóajtó. Elsőként Easy Entry funkcióval mindkét oldalon két tolóajtó esetén. Az új Transporter Kombi. Bőséges hely akár 9 személy és teljes felszerelésük számára. Munkaerő-szállítás ez az új Transporter Kombi feladata. Akár kilenc személy számára kínál helyet, továbbá bőséges rakteret, és kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Az erős üléshuzatok jól tűrik a gyakori be- és kiszállást. Az utastér zajszigetelő gumipadló burkolata egyszerűen lemosható. A második üléssor Easy-Entry kialakításának jóvoltából igen kényelmes a hátsó üléseken utazók számára a be- és kiszállás. 17 különböző üléscsomag. A legjobban variálható utastér a kategóriájában.*

23 *A kis szállítójárművek kategóriájában. A képen feláras extra felszereltség látható.

24 24 25 Az új Transporter Kombi.

25 Lehajtható. Összecsukható. Alakítható. Egyetlen kézmozdulattal. Minden támla teljesen lehajtható. Egyedülálló ülésrögzítő rendszer. Strapabíró üléshuzatok. A változtatható utastér minden feladatra alkalmas, amit a napi munka megkíván. Az ülések tökéletesen a következő feladathoz igazíthatók. Számos lehetőség kínálkozik a belső tér kihasználására annak köszönhetően, hogy a támlák teljesen lehajthatók, és az ülések és üléspadok egyenként kivehetők. 01 Easy Entry a tolóajtós oldalon. A második üléssor külső üléseinek Easy-Entry kialakítása különösen kényelmes hozzáférést tesz lehetővé a harmadik üléssorhoz. Az Easy-Entry ülések kezeléséhez elegendő egyetlen kézmozdulat, és a két tolóajtós járműveknél mindkét oldalra felszerelhetők. 02 Minden ülés teljesen lehajtható. A második üléssor valamennyi egyes ülésének támlája előre hajtható az Easy-Entry ülések is. 01 A képen feláras extra felszereltség látható. 02

26 Az új Transporter Kombi. 17 üléscsomag. 2 tengelytáv. 3 tetőváltozat. Összesen 89 kombináció. Járműméretek mm-ben Magas tető A belső tér lehető legnagyobb variálhatósága érdekében Ön két tengelytáv, három tetőváltozat és 17 üléscsomag közül választhat. Az üléscsomagtól függően a második üléssorhoz egy kartámaszos kettős üléspad vagy egy Easy-Entry funkciós háromszemélyes üléssor áll rendelkezésre. A 40 cm-rel hosszabb tengelytávú változatnál negyedik üléssor is rendelhető ) Félmagas tető Normál tető Rövid tengelytáv Raktérkapacitás 5,8 m3 Normál tető Magasságban is többféle igényt képes kielégíteni a Transporter Kombi: a választék normál, félmagas és magas tetős változatot tartalmaz. 6,7 m3 Félmagas tető Hosszú tengelytáv Raktérkapacitás 6,7 m3 Normál tető 7,8 m3 Félmagas tető 9,3 m3 Magas tető Hosszú tengelytáv Rövid tengelytáv

27 Üléscsomagok a rövid és a hosszú tengelytávhoz. 4 üléses csomagok6) 5 üléses csomagok6) üléses csomagok6) Csomagtérhossz mm-ben2) Rövid tengelytáv Hosszú tengelytáv Easy Entry3) Easy Entry3) 7 üléses csomagok6) 8 üléses csomagok üléses csomagok Csomagtérhossz mm-ben2) Rövid tengelytáv Hosszú tengelytáv Easy Entry3) Easy Entry3), 4) 6) Easy Entry3), 6) 1) Hosszú tengelytáv esetén érvényes, rövid tengelytávnál a magasság mm. 2) A jármű padlóján mérve. Vegye figyelembe, hogy megközelítő értékekről van szó és a gyártási tűrésektől függően a méretek ettől eltérhetnek! 4) Extraként rendelhető. 5) Szériafelszereltség. 6) Magyarországon később kerül bevezetésre. Easy Entry3, 5) 4) 3) A tolóajtós oldalon, két tolóajtó esetén mindkét oldalon.

28 Az új Transporter Mixto. 2 tengelytáv. 2 üléskombináció. Testreszabott választék. Az új Transporter Mixto. 1), 3) Járműméretek mm-ben Dobozos és egyben Kombi: ez jellemző az új Transporter Mixtora. Akár 4,4 m³ befogadóképességével a raktér tökéletesen készen áll egy dobozos jármű sokrétű feladataira. A világos utastér pedig a raktértől való egyértelmű elkülönítés révén kiválóan alkalmas a kombiként való használatra. Igény szerint két tengelytáv, öt vagy hat ülőhely, valamint kétféle belső felszereltség tartozik a választékhoz. Rövid tengelytáv Normál tető Raktérkapacitás 3,5 m3 Normál tető Hosszú tengelytáv Raktérkapacitás 4,4 m3 Normál tető Hosszú tengelytáv Rövid tengelytáv

29 A belső felszereltségek. Magas válaszfal ablakkal. 5 6 üléses haszonjárműre érvényes forgalmi engedély. A Trendline felszereltség. Nagyobb rend tartható az utastérben a harmadik üléssor tolóajtó oldali rakodórekesze jóvoltából két tolóajtó esetén mindkét oldalon rendelkezésre áll. Az utastér gumipadlóval borított. A Comfortline felszereltség. Az utastér kényelmét strapabíró szőnyegpadló és könnyen tisztán tartható, lemosható műanyagból készült oldalburkolat fokozza. Bőséges rakodóhelyet kínál a háromszemélyes üléssor körbefutó rakodórekesze. Az egy tolóajtós változatnál tolóajtóval a szemközti oldal burkolatába pohár- és palacktartót építettek. Üléskombinációk a rövid és a hosszú tengelytávhoz. 5 ülőhely 6 ülőhely Raktérhossz2) mm-ben Rövid tengelytáv Hosszú tengelytáv 1) Később vezetjük be. 2) A jármű padlóján mérve. Vegye figyelembe, hogy megközelítő értékekről van szó és a gyártási tűrésektől függően a méretek ettől eltérhetnek! 3) Magyarországon a jelenlegi szabályozás szerint adózási szempontból személyautónak tekintendő.

30 Az új Transporter Platós. Az új Transporter Platós. Szimpla és dupla fülkés kivitelben. Minden feladatra optimálisan felkészítve. Az új Transporter Platós magasabb dimenzióba emeli a szállítást: nehezebb gépek, több felszereltség, nagyobb rakomány, több személy. A moduláris elv lehetővé teszi a messzemenő alkalmazkodást a követelményekhez, a rakfelület, a felszereltség és az utasszám tekintetében egyaránt. Szilárd burkolat nélküli utakon való használatra a kedvezőtlen terepviszonyokhoz igazított rugózású és lengéscsillapítású futómű is rendelhető hozzá extraként. 2 vagy 4 ajtó. Rendkívül robusztus kialakítás. A szimpla fülkés változat Akár rakomány. kg Nagy rakománybiztonság. mélyrakodós platóval is kapható. 2 6 személy + felszerelés.

31 A képen feláras extra felszereltség látható.

32 32 33 Az új Transporter Platós.

33 01 Erős. Biztonságos. Praktikus. 02 Az új Transporter Platós felszereltsége munkavégzéshez kapcsolódó elemeinek mindegyike meggyőző, a strapabíró üléshuzatoktól elkezdve, a kettős kísérőülés alatti rakodóhelyen át az alumínium platófalak könnyű járású és tartós biztonsági zárjaiig. Átgondolt megoldások a rakomány biztonsága érdekében. Igen erős rögzítőszemek. Stabil biztonsági zárak. A képen feláras extra felszereltség látható. 1) Extraként rendelhető. A rakodórekesztől a platófal burkolatáig Rakodórekeszek. Üvegszállal megerősített műanyagból készült, zárható rakodórekesz található a rakodófelület alatt, a bal és a jobb oldalon egyaránt.1) 02 Rögzítőszemek. A rakomány biztosítását stabil, a rakfelületbe süllyeszthető rögzítőszemek szolgálják. 03 Platófalburkolat. Az opcionális plusz megerősítés megakadályozza, hogy a platófal benyomódjon a rakomány csúszkálása miatt (mélyrakodós platóhoz nem rendelhető).

34 Az új Transporter Platós. 4 rakodófelület. 2 fülke. 2 tengelytáv. 4 üléskombináció. Minden kihívásra: a legjobb megoldás. Járműméretek mm-ben ) normál tető Rövid tengelytáv Az új Transporter Platós minden elváráshoz tud testreszabott változatot kínálni. A kettős kísérőülés helyett rendelhető egyes ülés is, amely a vezetőüléshez hasonlóan extraként felszerelhető állítható magassággal, kartámasszal és állítható deréktámasszal. Rakodófelület 4,9 m2 Szimpla fülke Hosszú tengelytáv Rakodófelület 5,7 m2 Szimpla fülke 5,2 m2 Mélyrakodó platós változat 4,2 m2 Dupla fülke Hosszú tengelytáv Rövid tengelytáv

35 Üléskombinációk a rövid és a hosszú tengelytávhoz Akár 5,7 m2 rakodófelület. 2 ülőhely 3 ülőhely ülőhely 6 ülőhely A legnagyobb platóválaszték ebben a szegmensben. Szimpla fülke A rakfelület hossza2) mm-ben Rövid tengelytáv Hosszú tengelytáv Dupla fülke A rakfelület hossza2) mm-ben Hosszú tengelytáv 1) Szimpla fülke esetén érvényes, dupla fülke esetén a magasság mm. 2) A plató padlószintjén mérve. Vegye figyelembe, hogy megközelítő értékekről van szó és a gyártási tűrésektől függően a méretek ettől eltérhetnek!

36 Az új Transporter Alváz. Felépítmények és átalakítások. Az új Transporter Alváz. Az új Transporter a kategóriájában elsőként kapható akár kg hasznos terhelhetőségű alvázzal a felépítmények sokrétűsége jegyében. A szabványos rögzítőpontok problémamentes és biztonságos felszerelést garantálnak a rendkívül stabil, kalap profilú keretre. A műszerfalban kialakított 1-DIN-es üregű opcionális konzol helyet biztosít a különböző felépítményekhez illő kapcsolóknak. A hátsó tengelyterhelés és a legnagyobb megengedett össztömeg 3,2 t-ra növelésének eredményeként az új Transporter vonóhoroggal is kapható, amely különböző gyártók speciális alvázaival kombinálható. Szimpla és dupla fülkés kivitelben. Alap, amelyre minden felépíthető. Rövid tengelytáv Megengedett össztömeg Akár 3,0 t Szimpla fülke Hosszú tengelytáv Megengedett össztömeg Akár 3,2 t Szimpla fülke Akár 3,2 t Dupla fülke Vonóhorog Megengedett össztömeg 3,5 t Vonóhorog speciális felépítményekhez Járműméretek mm-ben Felépítmény-felülethossz hosszú tengelytáv esetén. Felépítményfelülethossz, duplafülke esetén.

37 01 02 A tökéletes felépítménymegoldás. Mert az új alváz több lehetőséget kínál. Igen erős hordozójármű. A kategóriájában elsőként alkalmazható rajta vonóhorog Jármű hossza felépítmény nélkül, rövid tengelytáv esetén. Jármű hossza felépítmény nélkül, hosszú tengelytáv esetén. 1) Extraként rendelhető, felépítménygyártó által készreszerelt jármű. Akár kg hasznos terhelés. 01 Három irányba billenő platós változat.1) A dupla fülkés, 4MOTION összkerékhajtású Transporter Alvázra épülő, három irányban billenő változat nehéz terepen is kényelmesen célba juttatja a munkatársakat és az anyagokat egyaránt. A jármű, melyet komoly terhelhetőséggel párosuló terepjáró képesség jellemez, elektrohidraulikus billentőszerkezettel és akár a munkaterület megvilágítására szolgáló fényszóróval is fel van szerelve. 02 Mélyhűtődobozos jármű mélyhűtött élelmiszerek szállítására.1) Magas keretes mélyhűtődobozos alváz szerelhető a gyári alvázra. A hűtés hőfoka külső hőmérséklettől függetlenül, álló helyzetben és menet közben is elérheti akár a 20 C-t is. A mélyhűtődobozos változat maximális hasznos terhelése akár kg.

38 38 39 Az új Transporter Felépítmények és átalakítások Innovatív. Variálható. Specializált. Az új Transporter tökéletes alakíthatóság. 01 Szervizkocsi. 1) Szervizkocsivá alakítva a Dobozos Transporterben bőséges hely áll rendelkezésre mindannak, amire a szakembereknek útközben szükségük van. A különböző dobozokban és fiókokban biztonságosan elhelyezhetők a nélkülözhetetlen anyagok, alkatrészek és szerszámok. A satuval felszerelt lehajtható munkapad is mindig kéznél van. 02 Műhelykocsi. 1) A hosszú tengelytávú Dobozos Transporter tágas helyet kínál műhely kialakításához. A jármű berendezéséhez rugalmas rakománybiztosító csomag, munkapados modulblokk és polcblokk tartozik. A különböző fedelek, fiókok, polcok és rekeszek kombinációi egyedileg tervezhetők.

39 03 04 Egyetlen cím, számtalan lehetőség. A Volkswagen Haszonjárművek fel építmény- és átalakítási honlapja Betegszállító jármű*. 1) A hosszú tengelytávú, kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) szerelt Transporter Kombi tulajdonságai ideálisak a betegszállító járművé alakításhoz (felszereltség DIN EN szerint). A vonóerő-megszakítás nélküli sebességváltás, valamint a kényelmes, kb mm-es belső állómagasság megkönnyíti a páciens ápolását. A Volkswagen Haszonjárművek külön honlapja profi felépítményés átalakítási megoldásokat kínál ügyfeleinek. A honlapon látható járművek megfelelnek a Volkswagen Haszonjárművek márka előírásainak és tanúsítvánnyal rendelkező partnerektől származnak. Profitáljon a Volkswagen Haszonjárművek prémium és integrált partnereinek sok éves tapasztalataiból! Hazai felépítménymegoldásokért keresse Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedőjét. 04 Mozgó gyógyszertár. 1) A Dobozos Tansporter speciális kialakítása lehetővé teszi a hőmérsékletre érzékeny gyógyszerek szállítását. A szigetelt raktér és a megfelelően beépített hűtőberendezés optimális szállítási feltételeket biztosít (igény szerint +2 C +30 C), a külső hőmérséklettől függetlenül. Valamennyi felépítmény és átalakítás részletes leírását az alábbi honlap tartalmazza: *Az ábra eltérhet az eredetitől. 1) Extraként rendelhető, felépítménygyártó által készreszerelt jármű.

40 Az új Transporter Szériafelszereltségek áttekintése. Szériafelszereltség és modellváltozatok áttekintése. Szériafelszereltség valamennyi új Transporter modellváltozatban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Dobozosban. Külső felszereltség Külső felszereltség Hátsó ajtó ablakkal Tolóajtó a jobb oldalon H4-halogénfényszórók Fekete lökhárítók, külső tükörházak és ajtókilincsek Bal oldalon aszférikus, jobb oldalon konvex külső tükrök Fekete hűtőrácsok króm díszléccel 16" acélkerekek fekete teljes dísztárcsával1) Hővédő üvegezés Belső felszereltség 2 ülés a vezetőfülkében Félmagas oldalburkolat a raktérben Műanyag rakodóperem-védő Belső felszereltség Műszerfal zárható kesztyűtartóval Átgondolt rakodórendszer Ajtó-rakodórekeszek a vezetőfülkében 2 2 palack elhelyezésére Nemdohányzó kivitel 12 V-os csatlakozóval és pohártartóval a műszerfalban Gumiszőnyeg-burkolat a vezetőfülkében Austin titánfekete szövet üléshuzat Biztonság Rögzítőszemek a rakomány biztosítására. Biztonság Vezető- és utasoldali légzsák Elektronikus stabilizáló program (ESP) fékasszisztenssel, ABS, EDS, ASR, MSR és hegymeneti elindulási asszisztens funkciókkal Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) Szervokormány biztonsági kormányoszloppal Elektronikus indításgátló Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció Nappali menetfény Állítható magasságú és mélységű kormánykerék Funkcionális felszereltség Euro 5 és Euro 6 szabvány (TDI-nél dízelrészecske-szűrővel) BlueMotion technológia start-stop-rendszerrel, fékenergiavisszanyeréssel és optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal 16"-futómű 16"-fékberendezéssel Fedélzeti elektronika CAN-bus technológiával Modellváltozatok 2 tengelytáv 3 tetőmagasság 2 üléskombináció Raktérkapacitás: 5,8 m3 9,3 m3

41 Plusz szériafelszereltség az új Plusz szériafelszereltség az új Plusz szériafelszereltség az új Transporter Kombiban. Transporter Platósban. Transporter Alvázban. Külső felszereltség Külső felszereltség Külső felszereltség Oldalablak és hátsó ablak az utastérben Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség 9 ülés a vezető- és az utastérben Műanyag fellépő Belső felszereltség Belső felszereltség Vezetőülés és kísérő oldali dupla ülés Háromszemélyes üléspad a második üléssorban dupla fülke esetén Vezetőülés és kísérő oldali dupla ülés Háromszemélyes üléspad a második üléssorban dupla fülke esetén Biztonság Biztonsági belső tükör, elsötétülő Rögzítőszemek a rakomány biztosítására Gyermekzár a tolóajtón Hátsó ablak Oldalablak az utastérben dupla fülke esetén Hosszú tengelytáv a dupla fülke esetén 4 ajtó dupla fülke esetén Hátsó ablak Oldalablak az utastérben Hosszú tengelytáv dupla fülke esetén 4 ajtó dupla fülke esetén Biztonság Biztonság Biztonsági belső tükör, elsötétülő Biztonsági belső tükör, elsötétülő Modellváltozatok Modellváltozatok Modellváltozatok 2 tengelytáv 3 tetőmagasság 17 üléscsomag Raktérkapacitás2): 5,8 m3 9,3 m3 1) 150 kw/204 LE-s motorral, 17" acélkerekekkel. 2) Kivett ülésekkel. 2 tengelytáv szimpla fülke esetén 4 rakodófelület Szimpla és dupla fülke Rakfelület: 4,2 m2 5,7 m2 2 tengelytáv szimpla fülke esetén Szimpla és dupla fülke Vonóhorog Megengedett össztömeg: 2,8 t 3,2 t

42 Az új Transporter Motorok, futómű, sebességváltó. Szériafelszereltségként start-stop rendszerrel. DSG kettős tengelykapcsolós sebességváltóval még hatékonyabb.

43 Az új TDI-motorok. Az opcionális BlueMotion technológia csomaggal1) az új Transporter jövőbe mutató fogyasztási értékeket ér el. A csomag leírása a 44. oldalon található. 2,0 l TDI (62 kw/84 LE)2) Átlagfogyasztás: 5,5 l/100 km-től, CO2-kibocsátás: 145 g/km-től. 2,0 l TDI (75 kw/102 LE)3) Átlagfogyasztás: 5,5 l/100 km-től, CO2-kibocsátás: 145 g/km-től. 2,0 l TDI (110 kw/150 LE)4) Átlagfogyasztás: 5,8 l/100 km-től, CO2-kibocsátás: 153 g/km-től. 2,0 l TDI (150 kw/204 LE)5) A legújabb motorok. Különösen alacsony üzemanyag-fogyasztással. A legújabb Euro 6 motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző a vezetési élmény feláldozása nélkül. A kedvező, 5,5 l/100 km-es2), 3) átlagfogyasztás 145 g/km2), 3) átlagos CO2kibocsátással párosul. Különösen nagy teljesítményű és egyben alacsony fogyasztású a 150 kw/204 LE-s 2,0 l TDI-motor.5) A kínálatot a bevált Euro 5 motorok és további, később bevezetésre kerülő motorok teszik teljessé. Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) (ábra nélkül). A 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé a vonóerő leadásának megszakítása nélkül, így lényegesen jobb menetkomfort érhető el. Ön választhat a normál és a sport üzemmód között. Adaptív futómű-szabályozás (DCC) (ábra nélkül).6) A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű az opcionális futómű-szabályozással a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatokban egyedileg beállítható. Átlagfogyasztás: 6,2 l/100 km-től, CO2-kibocsátás: 162 g/km-től. 1) A BlueMotion technológia csomag csak a Transporter Dobozos és Kombi változathoz kapható. 2) Transporter, 62 kw/84 LE-s 2,0 l TDI-motor üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,3 6,5, országúton 5,7 5,0, kombinált 6,3 5,5. CO2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B A (Kombi). 3) Transporter, 75 kw/102 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,3 6,5, országúton 5,7 5,0, kombinált 6,3 5,5. CO2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B A (Kombi). 4) Transporter, 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDImotor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,5 7,1, országúton 5,8 5,1, kombinált 6,4 5,8. CO2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B (Kombi). 5) Transporter, 150 kw/204 LE-os 2,0 l TDI-motor üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,9 7,5, országúton 6,1 5,5, kombinált 6,8 6,2. CO2-kibocsátás g/km: kombinált , Hatékonysági besorolás: C B (Kombi). 6) Csak a multifunkciós kijelző Plus -szal kapható, a 3,2 t legnagyobb megengedett össztömegű Transporterhez nem.

44 44 45 Az új Transporter BlueMotion technológia. BlueMotion technológia szériaként. A fogyasztást is csökkentő technológiák. Az új Transporter új mércét állít a fenntartható mobilitás terén. Az Euro 6 szabványnak megfelelő TDI-motorok új generációja a széria felszerelt séghez tartozó BlueMotion technológiá val vannak ellátva, a jól bevált Euro 5 motorok szériafelszereltsége pedig már tartalmazza a Start-stop rendszert is. 01 Start-stop rendszer. Üres fokozatban és felengedett tengelykapcsolópedál mellett automatikusan kikapcsolja a motort, például piros lámpánál. Indításhoz elég lenyomni a tengelykapcsoló-pedált, és a motor újra indul. Fékenergia-visszanyerés (ábra nélkül). A fékezéskor és a motorféküzemben történő akkumulátor-újratöltés tehermentesíti a motort, így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok (ábra nélkül). Az új Transporter optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal van kapcsolatban az útfelülettel. A csekély gördülési ellenállás révén tovább csökken az üzemanyag-fogyasztása, és így a CO 2-kibocsátása is. BlueMotion technológia csomag (ábra nélkül). 2) A CO 2- kibo csátás a szériafelszereltséghez tartozó BlueMotion technológiai megoldások (pl. futóműsüllyesztés) kiegészítésével extraként tovább csökkenthető. 01 A környezetvédelmi tanúsítvány. A környezetvédelmi tanúsítvánnyal a Volkswagen a járműveknél és technológiáknál az elődmodellekhez és a más hasonló modellekhez képest elért ökológiai fejlődést méri. Ennek alapjai az ISO és ISO szerinti környezet védelmi mérlegek, melyeket független szakértők vizsgálnak, a Volkswagennél a TÜV NORD. A környezetvédelmi mérleg elkészítésekor nemcsak az autó tiszta menetidejére terjed ki a vizsgálat, hanem a jármű teljes életciklusára, a nyersanyagok beszállítástól és az anyagok előállításától a jármű előállításán és használati fázison át az értékesítésig. A környezetvédelmi mérlegek részletes eredményei és az arra vonatkozó információk, hogy a Volkswagen mi mindent tesz termékei és a vállalat működésének minél környezetkímélőbbé tétele érdekében, a unternehmen/nachhaltigkeit/produkte.html honlapon találhatók.

45 1) Csak kézi kapcsolású sebességváltóra vonatkozik. 2) Transporter Dobozoshoz és Kombihoz Euro 6 TDI-motorokkal, normál tetővel, rövid tengelytávval, elsőkerékhajtással és 16" és 17" kerekekkel. A képen feláras extra felszereltség látható.

46 Az új Transporter 4MOTION összkerékhajtás. Legkiválóbb terepalkalmasság a kategóriájában kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG).1) Elsőként összkerékhajtással és kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG).1), 4) 4MOTION összkerékhajtás. Elsőként mechanikus Az új Transporterben különböző innovációk jó tapadásról, valamint optimális kezelésről és kormányozhatóságról gondoskodnak nehéz terepviszonyok közt is. 01 differenciálzárral. 4) A 4MOTION összkerékhajtás új generációja.2) Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika. 01 4MOTION állandó összkerékhajtás DSG-vel.1), 2) Kategóriájában elsőként az új Transporter kapható opcionális 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG). Lejtmenetasszisztens (ábra nélkül)3) Az új opcionális rendszer a motorfordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít. Mechanikus differenciálzár (ábra nélkül). Az opcionális 4MOTION2) összkerékhajtással együtt mechanikus differenciálzár rendelhető extraként a hátsó futóműhöz. Megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon. Alsó motorvédelem (ábra nélkül). A motort és a hajtóművet egyenetlen utakon megbízhatóan védi a kívánságra kapható alumíniumlemez. 02 Protection csomag. Az extraként rendelhető csomag optimális védelmet nyújt szélsőséges menethelyzetekben. A csomag tartalma: motor- és meghajtás-védőlemez, hátsó differenciálzár-védőlemez, főhangtompító-védőlemez, oldalküszöb- és tartályvédőlemez. 02

47 1) Csak 110 kw/150 LE-s és 150 kw/204 LE-os TDI-motorral. 2) Később vezetjük be. 3) Csak Euro 6 motorokkal. 4) A kis szállítójárművek kategóriájában. Transporter, 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDI-motor üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,5 7,1, országúton 5,8 5,1, kombinált 6,4 5,8. CO2-kibocsátás g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B (Kombi), Transporter, 150 kw/204 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,9 7,5, országúton 6,1 5,5, kombinált 6,8 6,2. CO2-kibocsátás g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: C B (Kombi). A képen feláras extra felszereltség látható.

48 48 49 Az új Transporter Biztonsági rendszerek Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

49 Modern biztonsági rendszerek. Felszereltség, amely szinte mindenre felkészült. Elektronikus stabilizáló program.* Megakadályozza az alul- és túlkormányozást, és célirányosan fékezi az egyes kerekeket. Blokkolásgátló rendszer (ABS). Megakadályozza a kerekek blokkolását, így a jármű kormányozható marad. Kipörgésgátló (ASR). Megakadályozza a kerekek kipörgését. Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem).* Az ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében. A Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) akkor aktiválódik, ha két egymástól független szenzor érzékel balesetet. Rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni uralmát a jármű fölött. * A rendszer határain belül. A képen feláras extra felszereltség látható. Elektronikus differenciálzár (EDS). Kipörgés nélkül osztja el a hajtóerőt a kerekek közt. Légzsákok. A szériafelszereltség részeként a lehető legjobb védelmet nyújtják frontális és oldalütközés esetén. A kísérő oldali légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható. Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció. A motor indításakor vizuális, elinduláskor hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a biztonsági öv bekapcsolására.

50 50 51 Az új Transporter Vezetőasszisztens-rendszerek. Segítség kritikus helyzetekben. A legkorszerűbb vezetőasszisztens-rendszerek. Fáradtságérzékelő funkció. 1) Jól látható és hallható figyelmeztetést ad, ha a vezető viselkedéséből fáradtságra lehet következtetni. Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Reflex- vagy vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. Nappali menetfény. A gyújtás bekapcsolásakor automati kusan világítani kezd, nappal pedig csökkenti a balesetveszélyt Hegymenet asszisztens. Emelkedőn meg akadályozza a jármű visszagurulását, így egyszerűbbé teszi a kezelését. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző lámpa. 1) Ha bármely gumiabroncs nyomása eltér a többiétől, figyelmezteti a vezetőt az abroncsnyomás mielőbbi ellenőrzésére. ParkPilot. 1) Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul észlelt akadályokra, és a kijelzőn 2) vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot. D KO Tolatókamera. 3) Megkönnyíti a beparkolást. Tolatáskor a jármű mögötti terület képe látható a rádió 2) vagy a navigációs rendszer kijelzőjén. Kiegészítő statikus segédvonalak könnyítik meg a manőverezést. D KO Sebességszabályozó berendezés. 30 km/h fölött emelkedőtől és lejtőtől függetlenül tartja a kívánt sebességet. Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

51 Távolságtartó automatika (ACC).1), 4) Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. Tartalmazza a Front Assist környezetfigyelő rendszert. D KO Side Assist sávváltást segítő rendszer.1) Jelzés figyelmeztet a külső tükörben, ha sávváltáskor járművet érzékel a vezető holtterében. D KO Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval.1), 4), 5) Kritikus követési távolság érzékelés esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávolságot. Vészhelyzet észlelésekor vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt. D KO 1) A rendszer határain belül. 2) A rádióváltozattól függően. 3) Csak a hátsó ajtóval együtt kapható. 4) Csak Euro 6 motorokkal. 5) 30 km/h alatt. Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró. Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt.

52 52 53 Az új Transporter Infotainment. Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz 1) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. Kompatibilis a MirrorLink, a CarPlay és az Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net

53 Munkahely, amely kapcsolatban áll a külvilággal. Az innovatív infotainmentrendszer. A legkorszerűbb technika jóvoltából az új Transporterben Ön útközben is kapcsolatban maradhat a külvilággal. A Volkswagen Car-Net jövőbe mutató mobil online szolgáltatásokkal áll rendelkezésére. További információk: 01 Car-Net App Connect. 1) Használatával az Ön okos telefonjának kiválasztott alkal mazásai megjelenhetnek a rádió vagy a navigációs rendszer kijelzőjén. Car-Net Guide & Inform (kép nélkül). 2) Különleges kényelmet jelentenek Car-Net Guide & Inform mobil online szolgáltatásai. A járműben lévő navigációs rendszerek kibővítéseként a Car-Net Guide & Inform funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről. Forgalmi dugó esetén például a rendszer azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Lehetősége van továbbá az Ön közelében lévő preferált töltőállomások üzemanyag árainak megjelenítésére és a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is. Csak a megfelelő műszaki infrastruktúrával rendelkező parkolókban áll rendelkezésre. 01 App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében! További információk itt érhetők el: 2) Szériafelszereltség a Discover Media navigációs rendszerrel. A második évtől felár ellenében használható. Az internetkapcsolathoz az ügyfél részéről mobil WLAN-router (pl. hotspot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB-s wifi-stick (pl. Volkswagen CarStick) szükséges adatforagalmat lehetővé tévő SIM-kártyával. A rádió, illetve a navigációs rendszerek képei különbözhetnek az eredetitől. A képen feláras extra felszereltség látható.

54 54 55 Az új Transporter Infotainment. Infotainment Composition Media rádió. A következőket tartalmazza: 16,5 cm-es (6,33"-os), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3 és WMA formátumok lejátszására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás a kesztyűtartóban, Bluetooth-csatlakozás mobil telefon hoz, valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében. 02 Composition Colour rádió. A következőket tartalmazza: 12,7 cm-es (5"-os) színes, érintőképernyős TFT-kijelző, MP3 és WMA formátumok lejátszására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, továbbá Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz, valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében. MEDIA-IN-csatlakozás, ipod-/iphone-/ipad-kompatibilis (ábra nélkül). 1) USB-kábellel külső hangforrások csatlakoztathatók, pl. CD- és MP3-lejátszó. 03 Composition Audio rádió. A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, két 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, valamint Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz. Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

55 Discover Media navigációs rendszer. A négy hangszórós Composition Media rádió funkcióinak kiegészítéseként második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A telepített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes aktualizálások állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján. 06 Multifunkciós bőr kormánykerék. A jó fogású és könnyen kezelhető kormánykerék magassága és távolsága egyénileg szabályozható. Gombjaival működtethető például a rádió- és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés. 05 Beszédvezérlés. 2) Ön anélkül kezelheti a telefon-, a navigációs és az audiofunkciókat, hogy levenné kezét a kormányról. Ezen kívül szinte minden menü és információ lehívható beszédvezérléssel a rádió, illetve a navigációs rendszer kijelzőjére. Multifunkciós kijelző Plus (ábra nélkül). A monokróm TFT-kijelző aktuális információkat jelez, pl. külső hőmérséklet, hatótávolság, átlagsebesség és -fogyasztás. 1) Csak a Composition Colour és Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető. 2) Csak a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető. A rádió, illetve a navigációs rendszerek ábrái különbözhetnek az eredetitől.

56 56 57 Az új Transporter Komfort és belső tér. Komfort és belső tér Elektromos csomag II. Az I. Elektromos csomag itt elektromosan behajtható külső tükrökkel egészül ki. D KO 02 Szélvédőfűtés elöl.* Jó látást garantál hideg és esős időben is. 04 Tetőszellőző. Négy nyílásán keresztül jól szellőzik a raktér, illetve az utastér. D KO Elektromos csomag I. (ábra nélkül). Elektromosan állítható és fűthető külső tükrökből és elektromos ablakemelőkből áll. A kezelőgombok a vezető- és utasoldali ajtóba vannak integrálva. D KO Látni & Látszani csomag (ábra nélkül). A jobb látás érdekében a csomag automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükröt tartalmaz, melynek révén elkerülhető, hogy az Ön mögött haladó jármű elvakítsa Önt. A csomaghoz esőérzékelő is tartozik, amely aktiválja az ablaktörlőket. A kiegészítő menetfény megvilágítja a járműhöz vezető utat, ami biztonságot jelent sötétben. Climatic klímaberendezés. A félautomata klímaberendezés belső térérzékelővel van felszerelve, és a belső hőmérsékletet folyamatosan a vezetőfülkében kívánt hőfokhoz igazítja. Ezen kívül optimálisan osztja el az utastér levegőjét. Hővédő üvegezés (ábra nélkül). Minden ablak speciális zöld színű üvegből készült. Ennek köszönhetően védelmet nyújtanak a nap sugárzása ellen és megakadályozzák a belső tér túlzott felmelegedését. 05 Kiegészítő fűtés az utastérben. A D-oszlopon lévő második hőcserélő jóvoltából plusz hő fejlődik, amely a C-oszlopon található légbefúvón keresztül az utastérbe jut. D KO PL Állóhelyzeti fűtés (ábra nélkül). A fűtő- és szellőzőrendszertől függetlenül működő funkció mind a központi kezelőfelületről, mind rádió-távirányítással működtethető. Kívánságra, alternatív megoldásként, kiegészítő vízfűtés is rendelhető. Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

57 Komfort csomag. Tartalma: szemüvegtartó, olvasólámpa, rakodórekeszek az egyes üléseken, napellenzők piperetükörrel, kapaszkodók az A-oszlopokon, kétszólamú kürt, elsötétülő műszerfal-megvilágítás, valamint 12 V-os csatlakozó a műszerfalon. 08 Kettős kísérőülés rakodórekesszel. Egyes ülés helyett kettős ülés is rendelhető az utasoldalon. Kívánságra a háttámla felszerelhető egy rakodórekesszel, amelybe ital- és ceruzatartó van beépítve. 09 Rakodórekesz az ülésben. A kettős utasülés ülésfelületét felhajtva plusz rakodóhelyet kapunk, például szerszámok tárolására. 07 Elektromos gerinctámasz. Az állítható magasságú, ergonomikus vezetőülés testreszabható üléskomfortot nyújt az elektromosan állítható deréktámasszal. *A fűtött szélvédő előre csak a Látni & Látszani csomaggal együtt rendelhető.

58 58 59 Az új Transporter Komfort és belső tér, külső. Komfort és belső tér Digitális menetíró. A menetíró digitálisan feljegyzi az út- és sebességadatokat, és automatikusan figyelmezteti a vezetőt a vezetési idő túllépésére. 04 Felvágás elleni védelem a raktér lemezborítású ablakainál. A lemezelt ablakú Transporter esetében a polikarbonátból készült betétek jelentősen hozzájárulnak a lopás elleni védelemhez. D KO 02 Oldalburkolat kemény farostlemezből. Az utastér és a raktér kemény farostlemezből készült burkolata rendkívül erős. A kemény farostlemezek a padlótól egészen a tetőkeretig, az ablakos változatoknál pedig félmagasságig burkolják az oldalfalakat. D KO 05 Fapadló. A Dobozos változat rakterét erős, csúszásgátlóval bevont fapadló borítja. Ez a Kombi változatnál is lehetséges, ha nincsenek ülések az utastérben. D KO 03 Gumipadló. A raktér és az utastér lemosható gumipadlóval kapható, melyhez praktikus rakodóél-védelem és lépcsővilágítás tartozik. D KO Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

59 Külső H7 kettős fényszórók. Az erős fényű H7 kettős fényszórókra nagy hatótávolság és igen jó oldalvilágítás jellemző. A Látni & Látszani Plus csomagnak a részei. 07 H4 halogénfényszórók. Hatékony és attraktív H4 halogénfényszórók vetítésitávolságszabályozással. LED-es első fényszórók (ábra nélkül). A tompított és a távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek üzembiztonsága és hosszú élettartama a ritkán előforduló meghibásodás révén növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek között erős fényükkel, hosszú élettartamukkal, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők. 08 Levehető vonóhorog. Bővíti a jármű szállítási lehetőségeit. A vonóhorog rugalmasan használható, szükség esetén gyorsan és egyszerűen fel- és leszerelhető. Az elektronikus stabilizáló programnak a vonóhorog vontatmánystabilizáló funkciója is része. Megfelelő zárral lopás ellen védhető. Rögzített vonóhorog (ábra nélkül). Motorizáltságtól függően maximum 2,5 t teher vontatására alkalmas. A vonóhoroghoz vontatmánystabilizáló funkció tartozik az elektronikus stabilizáló programban. 09 Kiegészítő raktérszellőzés. A D-oszlopoknál a raktér külön szellőzéssel van ellátva. A levegő jobb cirkulációja csökkenti a hátsó ablak párásodását. D KO 10 Oldalküszöb. A stabil alumíniumléc kétoldalt védi a karosszéria alsó részét a sérülésektől, és ezáltal a rozsdásodástól. D KO Tetővillogók. (ábra nélkül) Segítik a ráfutásos balesetek elkerülését, mivel távolról is jól láthatóvá teszik a járművet. D KO

60 Az új Transporter Kerekek. Kerekek. 17" 04 Téli gumiabroncsok (ábra nélkül). A 16" és 17"-os acélkerekekhez és a Clayton és Devonport könnyűfém kerekekhez téli abroncs rendelhető. Ez az abroncsgarnitúra lényegesen javítja a menettulajdonságokat télies útviszonyok mellett, és lerövidíti a fékutat csúszós utakon Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok (ábra nélkül). A BlueMotion technológia alkalmazásának köszönhetően minden kerék optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal van felszerelve. A csekély gördülési ellenállás révén csökken az üzemanyag-fogyasztás, és így a CO2-kibocsátás is. 01 Acélkerék.1) 6 ½ J /65 R 16 gumiabroncsokkal. 16" Acélkerék teljes dísztárcsával. 6 ½ J /65 R 16 gumiabroncsokkal. 03 Clayton könnyűfém kerék. 6 ½ J /65 R 16 gumiabroncsokkal. Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

61 04 Acélkerék.2) 7 J /55 R 17 gumiabroncsokkal Devonport könnyűfém kerék.3) 7 J /55 R 17 gumiabroncsokkal Cascavel könnyűfém kerék. 7 J 17. Felülete polírozott, ezüstszínű. 235/55 R 17 gumiabroncsokkal. 07 Cascavel könnyűfém kerék. 7 J 17. Felülete polírozott, ezüstszínű. 235/55 R 17 gumiabroncsokkal. D KO 08 Timaru könnyűfém kerék. 77 J /55 R 17 gumiabroncsokkal. D KO 09 Springfield könnyűfém kerék. 8 J /45 R 18 gumiabroncsokkal. D KO 18" Springfield könnyűfém kerék. 8 J 18. Polírozott 255/45 R 18 gumiabroncsokkal. D KO 1) Szériafelszereltség a 150 kw/204 LE alatti motoroknál. 2) Szériafelszereltség a 150 kw/204 LE-s motoroknál. 3) A 3,2 t-s legnagyobb megengedett össztömegű Transporterhez is. Transporter, 150 kw/204 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás l/100 km: városban 7,9 7,5, országúton 6,1 5,5, kombinált 6,8 6,2. CO2-kibocsátás g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: C B (Kombi)

62 Az új Transporter Fényezések, üléshuzatok és belső színek Cukorfehér1) Cseresznyepiros Szőlősárga Ontario-zöld Élénknarancs1) Óceánkék Indiumszürke1) Gesztenyebarna Bambuszkertzöld Normál fényezések. Metálfényezések. Mojave-bézs Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz Reflexezüst1)

63 Marathon robust szövet3) Viharszürke Moonrock/Titánfekete Mesh műbőr Moonrock/Titánfekete Austin szövet Titánfekete Üléshuzatok. Simora szövet Titánfekete Moonrock Belsőtér-szín. Effektfényezések. Még gazdagabb választék. Ragyogó színek esztétikus megjelenés. A különböző fényezések és üléshuzatok tökéletesen igazodnak a belső felszereltséghez. Az új Transporterbe kizárólag minőségi és egyben erős, szakszerű kidolgozású anyagokat építünk be, melyek igen könnyen tisztíthatók. A mechanikai és vegyi hatások, valamint a korrózió elleni optimális védelem érdekében többrétegű fényezést alkalmazunk. Acapulco-kék1) Csillagfénykék1) Black Berry Gyöngyház Oryxfehér2) D KO Gyöngyház Mélyfekete 1) Ez a fényezés feláras extraként a félmagas és magas tetős változatokhoz is kapható. 2) Csak Szárnyas ajtóhoz rendelhető. Későbbi időpontban. 3) Csak a vezetőfülkéhez rendelhető. Az itt látható képek csak tájékoztató jellegűek, mivel a nyomtatásban a színek nem adhatók vissza valósághűen.

64 64 65 Az új Transporter Volkswagen tartozékok. Volkswagen tartozékok. A Volkswagen tartozékok számos felszerelési lehetőséget kínálnak, melyek tökéletesen igazodnak az új Transporterhez. A Volkswagen Haszonjárművek kereskedőknél kapható minőségi tartozékok kínálata a fejlesztő és formatervező részlegünkkel folytatott együttműködés eredménye. A funkciók és alkalmazási lehetőségek így ésszerűen kiegészíthetők és az Ön egyéni igényeihez igazíthatók Alaptartó. Az új Transporterhez zárható, City-Crash tesztelésű, eloxált alumínium alaptartó kapható. Max. 45 kg terhelhetőségre tervezték, és különféle tartórendszerekkel szerelhető fel. D KO Görgős létratartó. Ezzel a tartóval biztonságosan szállíthatók a létrák, anélkül, hogy elmozdulnának vagy zörögnének. A könnyen futó görgők jóvoltából gyerekjáték a rakodás, emellett elkerülhető velük a fényezés sérülése. D KO Szériafelszereltség Extra felszereltség D Dobozos KO Kombi PL Platós (szimpla/dupla fülke) AL Alváz

65 Elválasztórács. A rövid tengelytávú járműveknél stabil, erős acélfonatú rács választja el a raktértől az utasteret. Néhány kézmozdulattal betehető és kivehető. D KO 04 Csomagrögzítő háló. Az integrált rögzítőhorog segítségével a nagy szakítószilárdságú, rugalmas háló egyszerűen a csomagtérben lévő rögzítőszemekhez erősíthető, ezzel elkerülhető a kisebb és közepes méretű tárgyak csúszkálása. KO 05 Csomagtértálca. Az erős, strapabíró tálca ideális minden olyan esetben, amikor a szállítmány nyomot hagyhat maga után. A 20 cm magas peremű tálca saválló anyagból készült, jól véd a szennyeződések ellen és könnyen tisztítható. KO 06 Rakománybiztosító készlet. A keményfedelű koffer racsnis rögzítőzáras hevederszalagokat, rögzítő heve dereket, élvédő tömlőket és csúszásgátló szőnye geket tartalmaz. Brosúra ad útbaigazítást arról, hogyan kell szabályosan biztosítani a rakományt és meghatározni a rakomány súlypontját. 07 Időjárásálló szőnyeg. A Volkswagen igényes, időjárásálló szőnyegei strapabírók, formájuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek, alsó felületük csúszásbiztos. Egyszerűen lemoshatók. A Volkswagen Eredeti Tartozékok csak a Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben kaphatók. További információkért forduljon az Ön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedéséhez, vagy látogasson el a weboldalra!

66 66 67 Az új Transporter Műszaki adatok. Üzemanyag-fogyasztás, CO 2 -kibocsátás és menettulajdonságok. Transporter Dobozos rövid tengelytávval (normál és félmagas tetővel). Motor Sebességváltó Teljesítmény, max. kw (LE) Károsanyagkibocsátási szabvány Üzemanyag-fogyasztás1), 2) városban/országúton kombinált, l/100 km CO 2-kibocsátás 2), kombinált, g/km Gyorsulás, km/h (s) NT/FMT/MT Max. sebesség, km/h NT/FMT 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi 62 (84) Euro 5 plus 8,6 8,3/6,1 5,8/7,0 6, ,7/19,8 146/142 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi 75 (102) Euro 5 plus 8,6 8,3/6,1 5,8/7,0 6, ,3/15,4 157/152 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi 103 (140) Euro 5 plus 9,1 8,8/6,1 5,8/7,2 6, ,2/12,3 173/167 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 103 (140) Euro 5 plus 9,5 9,2/6,7 6,4/7,7 7, ,5/12,6 172/166 2,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi 103 (140) Euro 5 plus 9,8 9,5/6,7 6,4/7,8 7, ,5/13,6 170/164 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi 132 (180) Euro 5 plus 8,9 8,6/6,4 6,1/7,3 7, ,9/10,0 191/184 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 132 (180) Euro 5 plus 8,8 8,5/6,9 6,6/7,6 7, ,0/10,1 191/184 2,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi 132 (180) Euro 5 plus 9,6 9,3/6,9 6,6/7,9 7, ,4/10,5 188/182 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 4MOTION 7 fokozatú DSG 132 (180) Euro 5 plus 9,7 9,4/7,5 7,2/8,3 8, ,6/10,7 188/182 BMT BlueMotion technológia DSG Kettős tengelykapcsolós sebességváltó NT Normál tető FMT Félmagas tető MT Magas tető

67 Transporter Dobozos hosszú tengelytávval (normál, félmagas és magas tetővel). Motor Sebességváltó Teljesítmény, max. kw (LE) Károsanyagkibocsátási szabvány Üzemanyag-fogyasztás1), 2) városban/országúton CO 2-kibocsátás 2), kombinált, g/km Gyorsulás, km/h (s) NT/FMT/MT Max. sebesség, km/h NT/FMT/MT 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi 62 (84) Euro 5 plus 8,7 8,3/6,7 5,8/7,4 6, ,7/19,8/20,3 146/142/136 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi 75 (102) Euro 5 plus 8,7 8,3/6,7 5,8/7,4 6, ,3/15,4/15,5 157/152/145 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi 103 (140) Euro 5 plus 9,3 8,8/6,7 5,8/7,6 6, ,2/12,3/12,7 173/167/161 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 103 (140) Euro 5 plus 9,5 9,2/7,2 6,4/8,0 7, ,5/12,6/13,0 172/166/160 2,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi 103 (140) Euro 5 plus 9,9 9,5/7,1 6,4/8,1 7, ,5/13,6/14,0 170/164/158 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi 132 (180) Euro 5 plus 8,9 8,6/6,9 6,1/7,6 7, ,9/10,0/10,3 191/184/176 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 132 (180) Euro 5 plus 8,8 8,5/7,3 6,6/7,9 7, ,0/10,1/10,4 191/184/176 2,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi 132 (180) Euro 5 plus 9,6 9,3/7,4 6,6/8,2 7, ,4/10,5/10,8 188/182/174 kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 4MOTION 7 fokozatú DSG 132 (180) Euro 5 plus 9,7 9,4/7,5 7,2/8,3 8, ,6/10,7/11,0 188/182/174 1) Tartály-befogadóképesség: TDI Euro 5 plus: kb. 80 l dízel, TDI Euro 6: kb. 70 l dízel, AdBlue kb. 13 l. 2) A megadott üzemanyag-fogyasztási és kibocsátási értékeket az előírt mérési eljárással állapították meg. Az adatok nem csupán egy adott járműre vonatkoznak, és nem részei az ajánlatnak, hanem összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokhoz. Az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás nemcsak a motor hatásfokától függ, hanem a vezetési stílus és egyéb, nem műszaki tényezők is befolyásolják (pl. környezeti körülmények). A kiegészítő felszereltségek és tartozékok (kiegészítő elemek, gumiabroncsok stb.) módosíthatnak bizonyos paramétereket, például a súlyt, a gördülési ellenállást, az aerodinamikát, és az időjárási és forgalmi feltételek mellett ezek is befolyásolhatják a fogyasztási és menetteljesítmény-értékeket. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a gumiabroncs-választás és az opcionális többletfelszerelések függvényében megadott tól ig adatsávban érvényesek. Az 1999/94/EK irányelv aktuális módosításainak megfelelő, az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztására és specifikus CO2-kibocsátására vonatkozó további információkat az Új személyautók üzemanyagfogyasztásáról, CO2-kibocsátásáról és áramfogyasztásáról szóló kiadvány tartalmazza, amely ingyenesen beszerezhető valamennyi értékesítőhelyen, vagy elérhető ezen a honlapon:

68 68 69 Az új Transporter Műszaki adatok. Üzemanyag-fogyasztás, CO 2 -kibocsátás hatékonysági besorolás és menettulajdonságok. Transporter Dobozos rövid tengelytávval (normál és félmagas tetővel). Motor Sebességváltó Teljesítmény, max. kw (LE) Károsanyagkibocsátási szabvány Üzemanyag-fogyasztás1), 2) városban/országúton kombinált, l/100 km CO 2-kibocsátás 2), kombinált, g/km Hatékonysági besorolás 3) Gyorsulás, km/h (s) NT/FMT/MT Max. sebesség, km/h NT/FMT 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 62 (84) Euro 6 7,1 6,8/5,5 5,1/6,0 5, B 21,1/21,2 146/142 6,9 6,5/5,2 5,0/5,8 5,5 4) ) B A 4) 75 (102) Euro 6 7,1 6,8/5,5 5,1/6,0 5, B 16,4 /16,5 157/152 6,9 6,5/5,2 5,0/5,8 5,5 4) ) B A 4) 110 (150) Euro 6 7,4 7,2/5,5 5,3/6,2 6, B 11,9 /12,0 182/176 7,2 7,1/5,2 5,1/5,9 5,8 4) ) B 4) 150 (204) Euro 6 7,9 7,6/6,0 5,7/6,7 6, C B 9,0/9,1 203/197 7,7 7,5/5,7 5,5/6,4 6,2 4) ) B 4) BMT BlueMotion technológia DSG Kettős tengelykapcsolós sebességváltó NT Normál tető FMT Félmagas tető MT Magas tető

69 Kombi hosszú tengelytávval (normál, félmagas és magas tetővel). Motor Sebességváltó Teljesítmény, max. kw (LE) Károsanyagkibocsátási szabvány Üzemanyag-fogyasztás1), 2) városban/országúton kombinált, l/100 km CO 2-kibocsátás 2), kombinált, g/km Hatékonysági besorolás 3) Gyorsulás, km/h (s) NT/FMT/MT Max. sebesség, km/h NT/FMT/MT 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 2,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 62 (84) Euro 6 7,3 7,0/5,7 5,2/6,3 5, B 21,1/21,2/21,7 146/142/ (102) Euro 6 7,3 7,0/5,7 5,2/6,3 5, B 16,4/16,5/16,6 157/152/ (150) Euro 6 7,5 7,2/5,8 5,3/6,4 6, B 11,9/12,0/12,2 182/176/ (204) Euro 6 7,9 7,7/6,1 5,8/6,8 6, C B 9,0/9,1/9,4 203/197/189 1) Tartály-befogadóképesség: TDI Euro 5 plus: kb. 80 l dízel, TDI Euro 6: kb. 70 l dízel, AdBlue kb. 13 l. 2) A megadott üzemanyag-fogyasztási és kibocsátási értékeket az előírt mérési eljárással állapították meg. Az adatok nem csupán egy adott járműre vonatkoznak, és nem minősülnek ajánlatnak, hanem összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokhoz. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás nemcsak a motor hatásfokától függ, hanem a vezetési stílus és egyéb, nem műszaki tényezők is befolyásolják őket, például a környezeti körülmények. Kiegészítő felszereltségek és tartozékok (kiegészítő elemek, gumiabroncsok stb.) módosíthatnak bizonyos paramétereket, például a súlyt, a gördülési ellenállást, az aerodinamikát, és az időjárási és forgalmi feltételek mellett ezek is befolyásolhatják a fogyasztási és menetteljesítmény-értékeket. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a gumiabroncs-választás és az opcionális többletfelszerelések függvényében megadott tól ig adatsávban érvényesek Az 1999/94/EK irányelv aktuális módosításainak megfelelő, az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztására és specifikus CO2-kibocsátására vonatkozó további információkat az Új személyautók üzemanyagfogyasztásáról, CO2-kibocsátásáról és áramfogyasztásáról szóló kiadvány tartalmazza, amely ingyenesen beszerezhető valamennyi értékesítőhelyen, vagy elérhető ezen a honlapon: 3) A hatékonysági besorolás a CO2-kibocsátás alapján, a jármű súlyának figyelembevételével értékeli az autókat. Az átlagos CO2-kibocsátású járműveket a D kategóriába sorolják. A jelenlegi átlagnál jobb kibocsátású járműveket az A+, az A, a B vagy a C kategóriába sorolják. Az átlagnál rosszabb kibocsátású járműveket E, F vagy G betűvel jelölik Németországban. 4) Csak a BlueMotion Technology Hatékonyság csomaggal.

70 70 71 Az új Transporter Műszaki adatok, általános tudnivalók. Üzemanyag-fogyasztás, CO 2 -kibocsátás és menettulajdonságok. Transporter Platós és Transporter Mélyrakodó Platós változat (szimpla fülkés). Motor Sebességváltó Teljesítmény, max. kw (LE) Károsanyagkibocsátási szabvány Üzemanyag-fogyasztás1), 2) városban/országúton kombinált, l/100 km CO 2-kibocsátás 2), kombinált, g/km Gyorsulás, km/h (s) Max. sebesség, km/h 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 62 (84) Euro 5 plus 8,5 8,4/6,5 6,4/7,2 7, , ,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 75 (102) Euro 5 plus 8,5 8,4/6,5 6,4/7,2 7, , ,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 103 (140) Euro 5 plus 9,1 9,0/6,5 6,4/7,4 7, , ,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 103 (140) Euro 5 plus 9,5 9,2/7,2 6,9/8,0 7, , ,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 103 (140) Euro 5 plus 9,9 9,6/7,1 6,8/8,1 7, , ,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 132 (180) Euro 5 plus 8,9 8,6/6,9 6,6/7,6 7, , ,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 132 (180) Euro 5 plus 8,8 8,5/7,3 7,0/7,9 7, , ,0 l TDI BMT 4MOTION 6-speed manual gearbox 132 (180) Euro 5 plus 9,6 9,3/7,4 7,1/8,2 7, ,3 169 Transporter Platós (dupla fülkés). Motor Sebességváltó Teljesítmény, max. kw (LE) Károsanyagkibocsátási szabvány Üzemanyag-fogyasztás1), 2) városban/országúton kombinált, l/100 km CO 2-kibocsátás 2), kombinált, g/km, kombinált g/km Gyorsulás, km/h (s) Max. sebesség, km/h 2,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 62 (84) Euro 5 plus 8,5 8,4/6,5 6,4/7,2 7, , ,0 l TDI BMT 5 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 75 (102) Euro 5 plus 8,5 8,4/6,5 6,4/7,2 7, , ,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 103 (140) Euro 5 plus 9,1 9,0/6,5 6,4/7,4 7, , ,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 103 (140) Euro 5 plus 9,5 9,2/7,2 6,9/8,0 7, , ,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 103 (140) Euro 5 plus 9,9 9,6/7,1 6,8/8,1 7, , ,0 l TDI BMT 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 132 (180) Euro 5 plus 8,9 8,6/6,9 6,6/7,6 7, , ,0 l TDI BMT 7 fokozatú DSG 132 (180) Euro 5 plus 8,8 8,5/7,3 7,0/7,9 7, , ,0 l TDI BMT 4MOTION 6 fokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó 132 (180) Euro 5 plus 9,6 9,3/7,4 7,1/8,2 7, ,7 173 BMT BlueMotion technológia DSG Kettős tengelykapcsolós sebességváltó NT Normál tető FMT Félmagas tető MT Magas tető 1) Tartály-befogadóképesség: TDI Euro 5 plus kb. 80 l dízel. 2) A megadott üzemanyag-fogyasztási és kibocsátási értékeket az előírt mérési eljárással állapították meg. Az adatok nem csupán egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben. Az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás nemcsak a motor hatásfokától függ, hanem azokat a vezetési stílus és egyéb, nem műszaki tényező is befolyásolja (pl. környezeti körülmények). Kiegészítő felszereltségek és tartozékok (kiegészítő elemek, gumiabroncsok stb.) módosíthatnak bizonyos paramétereket, pl. a súlyt, gördülési ellenállást, aerodinamikát, és befolyásolhatják az időjárási és forgalmi feltételek mellett a fogyasztási és menetteljesítmény-értékeket. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a gumiabroncs-választás és az opcionális többletfelszerelések függvényében megadott tól ig adatsávban érvényesek.

71 Általános tudnivalók kilométer belátható útszakasz 4 év garancia felár nélkül a Volkswagen haszonjárműmodellekre Roncsautók visszavétele és hasznosítása. A Volkswagen szembenéz a modern társadalom kihívásaival, és új termékei fejlesztése során figyelembe is veszi őket. Ez a hozzáállás természetesen a környezet és az energiaforrások védelmére is kiterjed. Ezért minden új Volkswagen környezetkímélő módon hasznosítható az élettartama végén, és az adott ország előírásainak betartásával alapvetően költségmentesen visszaadható. A roncsautók visszavételével és hasznosításával kapcsolatos további információk Volkswagen márkakereskedőjénél állnak rendelkezésre, vagy a következő honlapon érhetők el: A DSG, TDI és 4MOTION a Volkswagen AG, illetve a Volkswagen-csoport németországi és más országokbeli vállalatainak bejegyzett márkavédjegyei. Az a tény, hogy jelen katalógusban nem szerepel minden bejegyzett márkavédjegy mellett jelzés, nem jelenti azt, hogy ezek a Volkswagen AG előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül is használhatók. A jelen katalógusban szereplő gépjárművek részben extra felszereltséggel láthatók, amelyek felár ellenében megvásárolhatók. A képeken látható dekorációk nem tartoznak a szériafelszereltséghez. A katalógus terjedelme nem teszi lehetővé az összes széria- és extra felszereltség bemutatását. Néhány extra felszereltség megrendelése hosszabb szállítási határidőt okozhat. A hatékonysági besorolások csak a személygépjárművekre vonatkoznak. Az itt feltüntetett valamennyi adat a nyomdába adáskor ismert információkat tükrözi. A járművek szállítási idejére, felszereltségére, külsejére, műszaki adataira és üzemeltetési költségeire vonatkozó adatokról az Ön Volkswagen márkakereskedője adhat felvilágosítást. A változtatások jogát fenntartjuk. 1. egyedülálló módon km-ig érvényes 2. teljes körű, akár a gyári garancia 3. nincsenek előre nem látható javítási költségek 4. minden márkaszervizben érvényesíthető 5. a javítás eredeti alkatrészekkel és gyári technológiával történik Minden új autó garanciája véges. Ki ne aggódna amiatt, hogy mit hoznak a lejárata utáni napok, milyen váratlan költségekkel kell megbirkózni? Ki szavatolja az új alkatrészek eredetiségét és a szerviz minőségét? Ki garantálja az utazás nyugalmát? A szolgáltatást azért fejlesztettük ki, hogy Önt megszabadítsuk ezektől a gondoktól. Új autó vásárlása esetén a problémamentes utazást biztosít az Ön számára, km-en vagy akár 4 éven át. Útjának a célig az autó lesz a főszereplője, de nem a problémáival, hanem a vezetés gondoktól mentes, felhőtlen élményével. A Volkswagen új haszonjárműveit 4 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul Önnek ezért nem kell felárat fizetnie! A 4 éves garancia igénybevételének egyetlen feltétele, hogy a karbantartást a gyári előírások szerinti technológiával és megfelelő alkatrészekkel végezzék el az első 4 évben. Pontosan milyen garanciális szolgáltatások vonatkoznak a Volkswagen haszonjárműmodellekre? 2 év kilométerkorlát nélküli garancia a gyártól 3 év gyári fényezési garancia +2 év nevű extra garanciaszolgáltatás a 4. évben km futásteljesítményig 12 év átrozsdásodás elleni garancia

72 72 73 Az új Transporter Mobile online szolgálltatások Mobil online szolgáltatások. Car-Net App Connect. 1) Éljen át útközben még több élményt az infotainmentrendszerrel! Csatlakoztassa okostelefonját autójával a Car-Net App Connect -tel USB-csatlakozó segítségével. A Car-Net App Connect megjeleníti okostelefonja megfelelő alkalmazásait az opcionálisan rendelhető rádió vagy navigációs rendszer érintőképernyős kijelzőjén, így különösen kényelmesen kezelhetők az engedélyezett és a speciális Volkswagen-alkalmazások. Volkswagen-alkalmazások Az olyan speciális Volkswagen-alkalmazások, mint a Shared Audio, a Drive & Track, a Call & Remind, a Sound Journey és a My Guide (l. ábra.) minden utat még kellemesebbé és érdekesebbé tesznek. Az alkalmazások tájékoztatják Önt a menettulajdonságokról és a környezetében lévő parkolási lehetőségekről, továbbá részletes ajánlásokat adnak a közelben lévő érdekességekről, figyelembe véve az időjárás és a jármű adatait is. Car-Net Guide & Inform. 2) Bővítse tovább autója opcionális navigációs rendszerét az internetes alapú, aktuális információszolgáltatásokat kínáló és útközben még nagyobb kényelmet jelentő Car-Net Guide & Inform funkcióval! Például kerülje ki a közlekedési információk felhasználásával a váratlan forgalmi dugókat, vagy tankoljon a legelőnyösebb feltételeket kínáló töltőállomáson! Találjon gyorsan parkolóhelyet 2) idegtépő keresgélés nélkül! A Car-Net Guide & Inform -mal mindig gyorsan és könnyedén célba ér. Online közlekedési információ. Hírek. Takarékoskodjon az idejével és kímélje meg idegeit azáltal, Fizessen elő az ügyfélportálon személyre szabott hírhogy idejében értesül az aktuális forgalmi helyzetről, kategóriákra, és legyen tájékozott az aktuális és így dugó esetén például kerülőúton érheti el úti célját. történésekről. Töltőállomások. Online úti cél importálás. Hívja le a környék legkedvezőbb üzemanyagárakat kínáló Tervezze meg úti célját otthona kényelmében az töltőállomásait! Autója üzemanyagát a rendszer automatikusan felismeri. rendszerébe! ügyfélportálon keresztül, és hívja le az autó navigációs Parkolóhelyek. Saját POI-k. Takarítson meg időt az optimális parkolóhely megkeresésé vel, és hívja le a szabad parkolóhelyek listáját az árakkal céljainak listáit, és importálja őket autója navigációs Tárolja el az ügyfélportálon még otthon a kedvenc úti és a nyitva tartási időkkel együtt! 3) rendszerébe! Időjárás. Gépkocsi-állapotjelentés. Tájékozódjon előre az aktuális időjárásról, hogy tudja, érkezéskor milyen időre számíthat a célállomáson! Hívja le képernyőjére az aktuális karbantartási információkat és hibajelzéseket! Különleges online célkeresés. A regisztráció ilyen egyszerű: Hívjon le fontos egyedileg kiválasztott helyi információkat közvetlenül az érintőképernyős kijelzőre. 1. Készítse el személyes felhasználói fiókját a Car-Net ügyfélportálon. 2. Ezt követően megkapja regisztrációs kódját (PIN). 3. Írja be a jármű alvázszámát (FIN). 4. A PIN-kódot vigye be járműve navigációs rendszerébe. 1) A Car-Net App Connect csak a Composition Media rádióval vagy a Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető. A Car-Net App Connect a MirrorLink, a CarPlay és az Android Auto technológiákat tartalmazza. E technológiák elérhetősége az egyes országokban eltérő szolgáltatások (Car-Net) használatára csak az opcionális Discover Media felszereltséggel együtt van lehetőség. Ezen kívül szükség van mobil végberendezésre (pl. okostelefon), amely képes mobil hotspotként működni. A Car-Net szolgáltatások csak az Ön és mobiltelefon-szolgáltatója között érvényben lévő vagy külön megkötendő mobiltelefon-szerződés esetén és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettség függvényében vehetők igénybe. Adatcsomagok letöltésekor az adott mobiltelefon-tarifától függően első sorban külföldi használat esetén pluszköltségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. A Car-Net használatához külön szerződést kell kötni a Volkswagen AG-vel. Ehhez az ügyfélnek a jármű átvételétől számított 90 napon belül regisztrálnia kell a járművet a honlapon. A Car-Net szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérhet. E szolgáltatások a mindenkor érvényes szerződéses futamidő alatt vehetők igénybe, és a futamidő alatt tartalmilag változhatnak. Részletes Car-Net-információkat a honlapon és Volkswagen-márkakereskedőjénél találhat. Mobiltelefon-díjakkal kapcsolatos tájékoztatásért forduljon mobilszolgáltatójához! 2) A megfelelő műszaki infrastruktúrával rendelkező parkolókban áll rendelkezésre.

73 Operatív lízing előnyei. A Porsche Lízing által kínált operatív lízing finanszírozási forma előnyei a vállalkozások számára: Gépjármű finanszírozása személygépjármű esetén is áfamentesen, nettó értéken történik, ezáltal az áfa összege megtakarítható. A bérleti díj 100%-ban elszámolható költségként. A bérleti díj áfatartalma 100%-ban visszaigényelhető*. Akár 0 Ft is lehet az induló bérleti díj, időarányos, egyenletes költségterhelés mellett. Operatív lízing esetén a finanszírozás nem növeli az ügyfél kötelezettségeit, ezáltal nem csökkenti a vállalkozás hitelfelvevő képességét. A vállalkozás csak a tényleges eszközhasználatért fizet időarányosan (piaci értékhez igazított maradványérték alapján). A futamidő-végi újraértékesítés kockázatát a lízingcég viseli, nem a vállalkozás. Az üzemeltetési költségek kockázatát a lízingcég viseli, nem a vállalkozás. Árfolyamkockázat nélküli, forintalapú finanszírozás. *A jogszabályi előírások betartása mellett. Részletes információ: Flottakezelés. Egyéni, testreszabott megoldások a vállalkozás igényeihez igazítva. A bérleti díj tartalma: Finanszírozás (forintalapú, változó kamatozással). Forgalomba helyezési díj. Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás. Casco biztosítás (önrész: 10%, minimum Ft). Assistance szolgáltatás. Adók (gépjármű, baleseti, cégautó). KARBANTARTÁS. Gépjármű használatának teljes költsége - TCO**. **Total Cost of Ownership A karbantartási költség a teljes futamidőre tervezhető. Tartalmazza az időszakos szervizek, illetve a műszaki meghibásodások javításának díját. CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS. Gépjármű kiválasztása Újraértékesítés, csere E Időszakos szervizek, illetve műszaki meghibásodások időtartamára csereautó biztosítása. Opcionálisan választható flottakezelési szolgáltatások: GUMISZOLGÁLTATÁS. Tartalmazza a teljes futamidőre a téli és nyári gumik beszerzését, cseréjét, javítását, tárolását. ÜZEMANYAGKÁRTYA. Teljes körű üzemanyaggazdálkodási megoldás. Kényelmes és egységes fizetési rendszer, tökéletes költségkontroll. B Ft km D HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS. A gépkocsinak az ügyfél székhelyéről/ telephelyéről szervizbe történő eljuttatása, valamint a javítást követően a gépkocsi visszaszállítása. Beszerzés / finanszírozás A Flottaüzemeltetés C Átvétel / használat A TCO a gépjármű használatának valós költségeit mutatja. A beszerzés során ne csak a vételár alapján döntsön, hanem vegye figyelembe azokat a költségeket is, amelyek a gépjármű teljes élettartama alatt jelentkeznek. A használat során felmerülő valamennyi költség (finanszírozás, üzemeltetés, adók) leképezhető egy mérőszámra, a Ft/km költségmutatóra. Ebben segít Önnek a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. Porsche Lízing és Szolgáltató Kft Budapest, Fáy utca 27. info@porschelizing.hu Operatív lízing ajánlatért, bővebb tájékoztatásért keresse fel márkakereskedőinket.

74 Az új Transporter A változtatások jogát fenntartjuk. Kiadás ideje: szeptember Internet: Itt további információk érhetők el az új Transporterről. Az Ön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedője:

Az új Transporter. Haszonjárművek

Az új Transporter. Haszonjárművek Az új Transporter Haszonjárművek 02 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség

Részletesebben

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline.

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline. Az új Multivan Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS. A LEGÚJABB MOTORGENERÁCIÓ JÓVOLTÁBÓL. Trendline. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. SZÉRIAFELSZERELTSÉG

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi.

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Az új Caddy 02 03 Az új Caddy Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal?

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Új és mégis az eredeti: az új Multivan.

Új és mégis az eredeti: az új Multivan. Az új Multivan Új és mégis az eredeti: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. EGYEDÜLÁLLÓ

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01.

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Árlista FORD TRANSIT COURIER 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Modell Van Motor Nettó Brutó Nettó Brutó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 039 000 Ft

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier 2017.25-ös modellév 2016/4. Érvényes: 2017. január 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Van Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 595 000 Ft 4 565 650 Ft 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,745,000 Ft 4,756,150 Ft 4,075,000 Ft 5,175,250 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 3,995,000 Ft 5,073,650 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD Euro6.2

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Transporter Haszonjárművek Motorok. 2,0 l TSI motor (110 kw/1 LE) 2,0 l TSI motor (1 kw/204 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti száma 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier 2018.75ös modellév 2018/1 Érvényes: 2017. április 2i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3 745 000 Ft 4 756 150 Ft 4 075 000 Ft

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Műszaki adatok. A Transporter

Műszaki adatok. A Transporter Műszaki adatok A Transporter A kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2-kibocsátásról. Nem minden motor, váltó és karosszéria kombinálható

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Egyes ülés az elsı sorban, jobboldalon. 225/60 R16 gumiabroncsokkal)

Egyes ülés az elsı sorban, jobboldalon. 225/60 R16 gumiabroncsokkal) Auto-2-Tempo Kft. Komissziószám: 5858320098 Egyedi ár: 7 150 000 Ft cubanitezüst metál Hıvédı üvegezés fényszőrı csíkkal Széles keresztmetszető gumiabroncsok 205/65 R16 Deréktámasz utas Pompadourtáska

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben