Az új Transporter. Haszonjárművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az új Transporter. Haszonjárművek"

Átírás

1 Az új Transporter Haszonjárművek

2 02 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. Egyedülálló hajtáskoncepció. 4MOTION összkerékhajtás kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG). 1) A legkiválóbb terepalkalmasság a kategóriájában. A 4MOTION összkerékhajtás, a lejtmenetasszisztens és a mechanikus differenciálzár 1) eredményeként. A legnagyobb raktér a kategóriájában. Akár 9,3 m 3 raktérkapacitás. A legszélesebb modellpaletta a kategóriájában. Tetőmagasságok, tengelytávok és üléscsomagok. Maximális funkcionalitás és alakíthatóság. Sok ülés- és utastérváltozat. Innovatív Car-Net szolgáltatások. 1) Az App Connect és a Guide & Inform jóvoltából. 1) Extra felszereltség felár ellenében. A képen feláras extra felszereltség is látható.

3 Több mint 60 éve az eredeti. Az első a kategóriájában. Új műszerfal. Korszerű, magas komfortfokozatú belsőtérdizájn. Átgondolt rakodórendszer. Számos tárolási lehetőség a műszerfalban. Bevált Volkswagen minőség. Hosszú élettartamú anyagok és minőségi kidolgozás. Ergonomikus vezetőülés. Különösen erős és kényelmes. Korszerű vezetőasszisztensrendszerek. Az ACC 1) -től a Front Assist -on 1) és a Light Assist -on 1) át a Multicollision fékig (Másodlagos ütközésvédelem).

4 04 05 Az új Transporter A képen feláras extra felszereltség is látható.

5 Az új Transporter. Minden szempontból profi. Amikor 60 évvel ezelőtt megszületett egy kompakt szállítójármű koncepciója, a Volkswagen Haszonjárművek márka a profik igényeiből indult ki. Egy olyan koncepció alapjait fektették le, amely minden egyes Transporter-generációval egyre sokrétűbbé vált. Az új Transporter tele van olyan innovációkkal, amelyeknek a napi használatban is haszna van. Ez a professzionális szemlélet a korszerű külső megjelenésben is kifejeződik. A precíz vonalak és élek teszik az új Transportert a technika összetéveszthetetlen éllovasává.

6 06 07 Az új Transporter Pohártartó Kombinált műszerfalbetét 12 V-os csatlakozó DIN-A4-rekesz Multifunkciós kijelző Plus Composition Colour rádió Nyitott rakodórekesz Multifunkciós bőrkormány Nyitott rakodórekesz 1) A Discover Media navigációs rendszerrel együtt kapható. A második évtől felár ellenében használható. 2) Extra felszereltség felár ellenében, a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 3) Kompatibilis a MirrorLink TM, a CarPlay és az Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonjáról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében! A képen feláras extra felszereltség is látható.

7 Tökéletes dizájn. Új műszerfal átgondolt rakodórendszerrel. Nyitott rakodórekesz 01 Az új Transporter esetében következetesen arra törekedtünk, hogy a jármű a mindennapi használatban hasznos partnerként segítse Önt. Egy-egy hosszú munkanap tökéletes megszervezéséhez a műszerfal 12 V-os csatlakozó USB-csatlakozás Rakodórekesz 16 rakodási lehetőséget kínál. Minden kiváló elrendezésű, könnyen elérhető, és a minőségi kidolgozás jóvoltából különösen stabil. Az egyéni beállítási lehetőségek olyan üléshelyzetet biztosítanak a vezetőnek, amely tökéletesen hozzá igazodik. A kényelmet szolgálják az új infotainment-rendszerek is. A legmodernebb technikának köszönhetően Ön az új Transporterben útközben is kapcsolatban maradhat a világgal. Különleges komfortot kínálnak a Car-Net Guide & Inform 1) mobil online szolgáltatásai. Okostelefonok és más elektromos készülékek feltöltésére az új Transporter második 12 V-os csatlakozóval is felszerelhető. 02 Zárható kesztyűtartó 01 Kettős kísérőülés rakodórekesszel. Valamennyi Transporter Platós és Transporter Alváz kettős kísérőülést tartalmaz szériafelszerelt ség ként. Kívánságra a háttámla felszerelhető lehajtható rakodórekesszel. 02 Car-Net App Connect. 2), 3) Használatával az Ön okos telefonjának kiválasztott alkalmazásai megjelen het nek a rádió vagy a navigációs rendszer kijelzőjén.

8 08 09 Az új Transporter A legnagyobb raktér a kategóriájában. Az új Dobozos Transporter bőséges helykínálattal segíti a nagy és nehéz feladatok megoldását. Hely 3 EUR raklap számára* Akár 2,5 t vontatható tömeg Akár 1,4 t megengedett terhelés Akár 9,3 m 3 raktérkapacitás* Akár 2975 mm raktérhossz* Akár 1940 mm raktérmagasság Az új Transporter rakterének kialakításakor a funkcionalitás és a sokoldalúság voltak legfőbb szempontjaink. A kétféle tengelytáv és a három tetőváltozat 5,8 9,3 m 3 raktérkapacitást és 0,8 1,4 t megengedett terhelést tesz lehetővé. A 10 különböző raktérméret és a második tolóajtó testreszabott hozzáférést garantál a belső térhez. *Hosszú tengelytáv esetén.

9 01 02 Minden háttámla teljesen lehajtható Funkcionális ülésrögzítő-rendszer A legjobban variálható utastér a kategóriájában. Az új Transporterben minden megoldható egyetlen kézmozdulattal. Akár kilenc személy számára kínál bőséges helyet az új Transporter. A változtatható utastér egyben kiválóan alkalmas a napi munka során felmerülő igények rugalmas kielégítésére. Az ülések tökéletesen hozzáigazíthatók a következő megbízás feladataihoz. Azáltal, hogy az ülések összecsukhatók, a támlák teljesen lehajthatók és az egyes ülések és üléspadok egyenként kivehetők, számos lehetőség kínálkozik a belső tér kihasználására. 03 Egyedülálló: új Easy-Entry ülések mindkét tolóajtós oldalon Strapabíró üléshuzatok 04 Easy-Entry a tolóajtós oldalon. A 3. üléssorban ülő utasok gyorsabb és kényelmesebb be- és kiszállása érdekében az új Easy-Entry ülések egy kézmozdulattal előredönthetők. A két tolóajtós modellekhez most mindkét oldalon rendelkezésre áll az Easy-Entry funkció. 05 Minden ülés teljesen lehajtható. Nagyméretű csomagok is gond nélkül szállíthatók az új Transporter Kombi változatában. Valamennyi ülés támlája előrehajtható az Easy- Entry funkcióval ellátott üléseké is Tíz különböző raktérméret. A normál és a középmagas tetőhöz új hátsó ajtó (01 ábra) és opcionális hátsó szárnyas ajtó (02 ábra), a magastetőhöz pedig magas hátsó szárnyas ajtó (03 ábra) áll rendel ke zésre széria felszereltségként üvegezve vagy lemezzel borítva, és kívánságra 250 -os nyílásszöggel kaphatók.

10 10 11 Az új Transporter Ilyen felszereltséggel mindenre felkészülhet. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek segítik Önt a kritikus helyzetek észlelésekor, ilyenkor a fék- és motorvezérlő egységek beavatkoznak. Fáradtságérzékelő funkció. Jól látható és hallható figyelmeztetést ad, ha a vezető viselkedésé ből fáradtságra lehet következtetni. 1), 2) Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Reflex- vagy vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. Tolatókamera. Megkönnyíti a beparkolást, tolatáskor a jármű mögötti terület képe látható a rádió 3) vagy a navigációs rendszer kijel zőjén. Kiegészítő statikus segéd vonalak teszik még egyszerűbbé a manőverezést. 2), 4) ParkPilot. Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul észlelt akadályokra, és a kijelzőn vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot. 2), 3) Távolságtartó automatika (ACC). Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. 1), 2), 5) Tartalmazza a Front Assist környezet figyelő rendszert. Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval. 6) Kritikus követési távolság észlelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávol sá got. Vészhelyzet észlelésekor vizuális és hangjel zéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt. 1), 2) 1) A rendszer határain belül. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) A rádióváltozattól függően. 4) Csak felfelé nyíló hátsó ajtóval együtt kapható. 5) Csak EU 6 motorokkal. 6) 30 km/h alatt.

11 Side Assist sávváltást segítő rendszer. Jelzés figyelmeztet a külső tükörben 1), ha sávváltáskor járművet érzékel a vezető holtterében. 2) Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem). Ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdeké ben. A Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) akkor aktiválódik, ha két egymástól független szenzor érzékel balesetet. Rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebes ség re lassul, hogy a vezető ezalatt vissza Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró. 2) Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt. 1), 2) tudja nyerni az uralmát a jármű fölött. 1)

12 12 13 Az új Transporter A legújabb motorok. Különösen alacsony üzemanyagfogyasztással. A legújabb motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző. A takarékosság viszont nem érinti a vezetés élményét, így alacsony, 5,5 l/100 km1), 2) átlagfogyasztás érhető el 145 g/km 1), 2) átlagos CO 2-kibocsátással. Adaptív futómű-szabályozás (DCC). A menettulajdonságok javítására a futómű az opcionális futómű-szabályozással (DCC) a NORMAL, COMFORT és SPORT fokozatokban egy gombnyomással egyedileg beállítható. A BlueMotion technológia. Az EU 6 TDI-motorok új generációja, valamint a jól bevált EU 5 motoroknak is szériaiafelszereltsége a BlueMotion technológia, amely a következőket tartalmazza: start-stoprendszer, fékenergia-visszanyerés és optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok.

13 A legkiválóbb terepalkalmasság a kategóriájában. 4MOTION összkerékhajtás DSG-vel. Az új TDI-motorok. 2,0 l TDI (62 kw/84 LE) 1) Átlagfogyasztás: 5,5 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 145 g/km-től. 2,0 l TDI (75 kw/102 LE) 2) Átlagfogyasztás: 5,5 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 145 g/km-től. 2,0 l TDI (110 kw/150 LE) 3) Átlagfogyasztás: 5,8 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 153 g/km-től. Az új Transporterben különféle innovációk segítik a jó úttapadást, az optimális irányíthatóságot és kormányzást kedvezőtlen útviszonyok mellett is. A 4MOTION összkerékhajtás új generációja. 4) Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, alacsonyabb fogyasztás, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika. 4MOTION összkerékhajtás DSG-vel. 4) Kategóriájában elsőként az új Transporter kapható opcionális 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG). Így a teljesen automatikus sebességváltás, különösen hegyi utakon, még komfortosabbá teszi az Ön számára a vezetést. Lejtmenetasszisztens. Az új opcionális rendszer a motorfordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít. 5) Gondoskodik róla, hogy a jármű folyamatosan lépésben haladjon, vagyis automatikusan tartsa az alacsony sebességet, ezzel tehermentesítve a vezetőt. Mechanikus differenciálzár. Az opcionális 4MOTION 4) összkerékhajtással együtt extraként mechanikus differenciálzár rendelhető a hátsó futóműhöz. Megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon. 1) Transporter, 62 kw/84 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,3 6,5, országúton 5,7 5,0, kombinált 6,3 5,5. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B A. 2) Transporter, 75 kw/102 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,4 6,5, országúton 5,6-5,0, kombinált 6,2 5,5. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B A. 3) Transporter 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,5 7,1, országúton 5,8 5,1, kombinált 6,4 5,8. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B. 4) Magyarországon később kerül bevezetésre. 5) Csak EURO 6 motorokkal.

14 14 15 Az új Transporter Szériafelszereltség és modellváltozatok áttekintése. Szériafelszereltség az új Transporter modellváltozatokban. Külső felszereltség H4 halogénfényszórók Fekete lökhárítók, külső tükörházak és ajtókilincsek Bal oldalon aszférikus, jobb oldalon konvex külső tükrök Fekete hűtőrácsok króm díszléccel 16" acélkerekek fekete teljes dísztárcsával 1) Hővédő üvegezés Belső felszereltség Műszerfal zárható kesztyűtartóval Átgondolt rakodórendszer Ajtó-rakodórekeszek a vezetőfülkében 2 2 palack elhelyezésére Nemdohányzó kivitel 12 V-os csatlakozóval és pohártartóval Gumiszőnyeg a vezetőfülkében Austin titánfekete szövet üléshuzat Biztonság Vezető- és utasoldali légzsák Elektronikus stabilizáló program (ESP) fékasszisztenssel, ABS, ASR, EDS, MSR 2) és hegymeneti elindulási asszisztens Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) Szervokormány biztonsági kormányoszloppal Elektronikus indításgátló Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció Nappali menetfény Állítható magasságú és mélységű kormánykerék Funkcionális felszereltség EU 5 és EU 6 szabvány (TDI-nél dízelrészecske-szűrővel) BlueMotion technológia start-stop-rendszerrel, fékenergiavisszanyeréssel és optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal 16"-os futómű 16"-os fékberendezéssel Fedélzeti elektronika CAN-bus technológiával 1) 150 kw/204 LE-s motor esetén 17" acélkerék. 2) 4MOTION összkerékhajtásnál nem. 3) Kivett ülésekkel. 4) A vonóhoroghoz. A képen feláras extra felszereltség is látható.

15 Plusz szériafelszereltség az új Transporter Dobozosban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Kombiban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Platósban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Alvázban. Külső felszereltség Hátsó ajtó ablakkal Külső felszereltség Oldalablak az utastérben Külső felszereltség Hátsó ablak Külső felszereltség Hátsó ablak Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség 2 ülés a vezetőfülkében Félmagas oldalburkolat a raktérben Műanyag rakodóperem-védő Biztonság Rögzítőszemek a rakomány biztosítására Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség 8 ülés a vezető- és az utastérben Műanyag fellépő Biztonság Biztonsági belső tükör, elsötétülő Rögzítőszemek a rakomány biztosítására Gyermekzár a tolóajtón Oldalablak az utastérben dupla fülke esetén Hosszú tengelytáv dupla fülke esetén 4 ajtó dupla fülke esetén Belső felszereltség 3 ülés az első üléssorban Háromszemélyes üléspad a második üléssorban dupla fülke esetén Biztonság Biztonsági belső tükör Oldalablak az utastérben dupla fülke esetén Hosszú tengelytáv dupla fülke esetén 4 ajtó dupla fülke esetén Belső felszereltség 3 ülés az első üléssorban Háromszemélyes üléspad a második üléssorban dupla fülke esetén Biztonság Biztonsági belső tükör Modellváltozatok 2 tengelytáv Modellváltozatok 2 tengelytáv Modellváltozatok 2 tengelytáv Modellváltozatok 2 tengelytáv 3 tetőmagasság 2 üléskombináció 3 tetőmagasság 35 üléscsomag 4 rakodófelület Szimpla és dupla fülke Szimpla és dupla fülke Vonóhorog Raktérkapacitás: 5,8 m 3 9,3 m 3 Raktérkapacitás 3) :5,8 m 3 9,3 m 3 Rakfelület: 4,9 m 2 5,7 m 2 Megengedett össztömeg: 2,8 t 3,2 t 4)

16 16 17 Az új Transporter Még gazdagabb választék. Normál fényezések. Ragyogó színek esztétikus megjelenés. A különböző fényezések és üléshuzatok tökéletesen igazodnak a belső felszereltséghez. Az új Transporterbe kizárólag minőségi, egyben erős és szakszerű kidolgozású anyagokat építünk be, melyek igen könnyen tisztíthatók. Cukorfehér Cseresznyepiros Szőlősárga 1) Ontario-zöld Élénknarancs Metálfényezések. 1) Mojave-bézs Reflexezüst Indiumszürke Gesztenyebarna Bambuszkertzöld Acapulco-kék Csillagfénykék Black Berry 1) Extra felszereltség felár ellenében. 2) Csak a vezetőfülkéhez rendelhető. 3) Csak szárnyas ajtóhoz rendelhető, későbbi időpontban.

17 Üléshuzatok. Óceánkék Viharszürke Marathon robust szövet1), 2) Moonrock/Titánfekete Mesh műbőr 1) Moonrock/Titánfekete Austin szövet Titánfekete Simora szövet 1) Titánfekete Effektfényezések. 1) Belsőtér-szín. Oryxfehér 3) Gyöngyház Mélyfekete Gyöngyház Belsőtér-szín Moonrock szürke

18 18 19 Az új Transporter Kerekek. Összesen kilenc acél- és könnyűfém kereket kínálunk. Az új Transporterhez acél- és könnyűfém kerekek gazdag választéka áll rendelkezésre, 16", 17" és 18" méretben. A BlueMotion technológia alkalmazásának köszönhetően minden kerék optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal van felszerelve. A csekély gördülési ellenállás révén csökken az üzemanyag-fogyasztás, és így a CO 2-kibocsátás is. 16" Clayton könnyűfém kerekek. 1) 6½ J /65 R 16 gumiabroncsokkal. 17" Devonport könnyűfém kerekek. 1) 7 J /55 R 17 gumiabroncsokkal. 18" Springfield könnyűfém kerekek. 1) 8 J /45 R 18 gumiabroncsokkal. 1) Extra felszereltség felár ellenében.

19 Operatív lízing előnyei. A Porsche Lízing által kínált operatív lízing finanszírozá si forma előnyei a vállalkozá sok számára: Gépjármű finanszírozása személy gépjármű esetén is áfamen te sen, nettó értéken történik, ezáltal az áfa összege megtakarítható. A bérleti díj 100%-ban elszámolható költségként. A bérleti díj áfatartalma 100%-ban visszaigényelhető*. Akár 0 Ft is lehet az induló bérleti díj, időarányos, egyenletes költ ség terhelés mellett. Operatív lízing esetén a finanszí rozás nem növeli az ügyfél kötele zettségeit, ezáltal nem csök kenti a vállalkozás hitelfelvevő képessé gét. A vállalkozás csak a tényleges eszközhasználatért fizet időarányosan (piaci értékhez igazított maradványérték alapján). A futamidő-végi újraértékesítés kockázatát a lízingcég viseli, nem a vállalkozás. Az üzemeltetési költségek kockáza tát a lízingcég viseli, nem a vál lal kozás. Árfolyamkockázat nélküli, forintalapú finanszírozás. *A jogszabályi előírások betartása mellett. Részletes információ: Flotta kezelés. Egyéni, testreszabott megoldások a vállalkozás igényeihez igazítva. A bérleti díj tartalma: Finanszírozás (forintalapú, változó kamato zással). Forgalomba helyezési díj. Kötelező gépjármű-felelősség biztosítás. Casco biztosítás (önrész: 10%, minimum Ft). Assistance szolgáltatás. Adók (gépjármű, baleseti, cégautó). Opcionálisan választ ható flottakezelési szolgáltatások: GUMISZOLGÁLTATÁS. Tartalmazza a teljes futamidőre a téli és nyári gumik beszerzését, cseréjét, javítását, tárolását. KARBANTARTÁS. A karbantartási költség a teljes fu tamidőre tervezhető. Tartalmazza az időszakos szervizek, illetve a mű szaki meghibásodások javításának díját. CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS. Időszakos szervizek, illetve műszaki meghibásodások időtartamára csereautó biztosítása. HOZOM VISZEM SZOLGÁLTATÁS. A gépkocsinak az ügyfél székhelyéről/ telephelyéről szervizbe történő eljuttatása, valamint a javítást követően a gépkocsi visszaszállítása. ÜZEMANYAGKÁRTYA. Teljes körű üzemanyaggazdálkodási megoldás. Kényelmes és egységes fizetési rendszer, tökéletes költségkontroll. Gépjármű használatának teljes költsége - TCO**. **Total Cost of Ownership Újraértékesítés, csere E Flottaüzemeltetés D Gépjármű kiválasztása A Ft km Beszerzés / finanszírozás Átvétel / használat A TCO a gépjármű használatának valós költségeit mutatja. A beszerzés során ne csak a vételár alapján döntsön, hanem vegye figyelembe azokat a költségeket is, amelyek a gépjármű teljes élettartama alatt jelentkeznek. A használat során felmerülő valamennyi költség (finanszírozás, üzemeltetés, adók) leképezhető egy mérőszámra, a Ft/km költség mutatóra. Ebben segít Önnek a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. C B Porsche Lízing és Szolgáltató Kft Budapest, Fáy utca 27. info@porschelizing.hu Operatív lízing ajánlatért, bővebb tájékoztatásért keresse fel márkakereskedőinket.

20 Az új Transporter A változtatások jogát fenntartjuk. Kiadás ideje: június Internet: Itt további információk érhetők el az új Transporterről. Az Ön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedője:

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline.

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline. Az új Multivan Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS. A LEGÚJABB MOTORGENERÁCIÓ JÓVOLTÁBÓL. Trendline. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. SZÉRIAFELSZERELTSÉG

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi.

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Az új Caddy 02 03 Az új Caddy Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal?

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Az új Transporter. Haszonjárművek

Az új Transporter. Haszonjárművek Az új Transporter Haszonjárművek 0 2 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Új és mégis az eredeti: az új Multivan.

Új és mégis az eredeti: az új Multivan. Az új Multivan Új és mégis az eredeti: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. EGYEDÜLÁLLÓ

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01.

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Árlista FORD TRANSIT COURIER 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Modell Van Motor Nettó Brutó Nettó Brutó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 039 000 Ft

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Transporter Haszonjárművek Motorok. 2,0 l TSI motor (110 kw/1 LE) 2,0 l TSI motor (1 kw/204 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti száma 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Négy modellsorral az élen.

Négy modellsorral az élen. A modellpaletta Négy modellsorral az élen. A Volkswagen Haszonjárműveket ugyanolyan sokféleség jellemzi, mint a munkanapok kihívásait. Ami valamennyi modellre egyaránt érvényes: kitűnő segítőtársak üzleti

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,745,000 Ft 4,756,150 Ft 4,075,000 Ft 5,175,250 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 3,995,000 Ft 5,073,650 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD Euro6.2

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier 2017.25-ös modellév 2016/4. Érvényes: 2017. január 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Van Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 595 000 Ft 4 565 650 Ft 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Műszaki adatok. A Transporter

Műszaki adatok. A Transporter Műszaki adatok A Transporter A kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2-kibocsátásról. Nem minden motor, váltó és karosszéria kombinálható

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Fiesta Van Modell Motor 3 ajtós nettó bruttó 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 569 000 Ft 4 532 630 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6.2 FWD 3 999 000 Ft 5 078 730 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 669 000 Ft

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

Trend. nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD Ft Ft TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft. 65.

Trend. nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD Ft Ft TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft. 65. Ford Tourneo Courier 2016.5-ös modellév 2016/1. Érvényes: 2016. májsu 31-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft - 1.5 TDCi 75 LE

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.0l EcoBoost 100LE M6

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.0l EcoBoost 100LE M6 FORD Transit Connect 2017.25ös modellév 2017/1. Érvényes: 2017. január 1i gyártástól Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.0l

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.0l EcoBoost 100LE M6

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.0l EcoBoost 100LE M6 FORD Transit Connect 2017.75ös modellév 2017/4. Érvényes: 2017. december 1i gyártástól Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6

Részletesebben

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft Ford Tourneo Courier 2017es modellév 2016/2. Érvényes: 2016. augusztus 29i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 829 843 Ft 4 908 900 Ft 1.5 TDCi 75 LE

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

A 18/E/2017/SZTE számú Bérleti szerződés új személygépkocsik bérlete és a kapcsolódó flottakezelési szolgáltatás tárgyú eljárás értékelő táblázata Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. Az értékelés szempontja

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es Érvényes: 201 Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop 6 095 000 Ft 1.0l EcoBoost (140LE) M6

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben