Az új Transporter. Haszonjárművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az új Transporter. Haszonjárművek"

Átírás

1 Az új Transporter Haszonjárművek

2 02 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. Egyedülálló hajtáskoncepció. 4MOTION összkerékhajtás kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG). 1) A legkiválóbb terepalkalmasság a kategóriájában. A 4MOTION összkerékhajtás, a lejtmenetasszisztens és a mechanikus differenciálzár 1) eredményeként. A legnagyobb raktér a kategóriájában. Akár 9,3 m 3 raktérkapacitás. A legszélesebb modellpaletta a kategóriájában. Tetőmagasságok, tengelytávok és üléscsomagok. Maximális funkcionalitás és alakíthatóság. Sok ülés- és utastérváltozat. Innovatív Car-Net szolgáltatások. 1) Az App Connect és a Guide & Inform jóvoltából. 1) Extra felszereltség felár ellenében. A képen feláras extra felszereltség is látható.

3 Több mint 60 éve az eredeti. Az első a kategóriájában. Új műszerfal. Korszerű, magas komfortfokozatú belsőtérdizájn. Átgondolt rakodórendszer. Számos tárolási lehetőség a műszerfalban. Bevált Volkswagen minőség. Hosszú élettartamú anyagok és minőségi kidolgozás. Ergonomikus vezetőülés. Különösen erős és kényelmes. Korszerű vezetőasszisztensrendszerek. Az ACC 1) -től a Front Assist -on 1) és a Light Assist -on 1) át a Multicollision fékig (Másodlagos ütközésvédelem).

4 04 05 Az új Transporter A képen feláras extra felszereltség is látható.

5 Az új Transporter. Minden szempontból profi. Amikor 60 évvel ezelőtt megszületett egy kompakt szállítójármű koncepciója, a Volkswagen Haszonjárművek márka a profik igényeiből indult ki. Egy olyan koncepció alapjait fektették le, amely minden egyes Transporter-generációval egyre sokrétűbbé vált. Az új Transporter tele van olyan innovációkkal, amelyeknek a napi használatban is haszna van. Ez a professzionális szemlélet a korszerű külső megjelenésben is kifejeződik. A precíz vonalak és élek teszik az új Transportert a technika összetéveszthetetlen éllovasává.

6 06 07 Az új Transporter Pohártartó Kombinált műszerfalbetét 12 V-os csatlakozó DIN-A4-rekesz Multifunkciós kijelző Plus Composition Colour rádió Nyitott rakodórekesz Multifunkciós bőrkormány Nyitott rakodórekesz 1) A Discover Media navigációs rendszerrel együtt kapható. A második évtől felár ellenében használható. 2) Extra felszereltség felár ellenében, a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 3) Kompatibilis a MirrorLink TM, a CarPlay és az Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonjáról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében! A képen feláras extra felszereltség is látható.

7 Tökéletes dizájn. Új műszerfal átgondolt rakodórendszerrel. Nyitott rakodórekesz 01 Az új Transporter esetében következetesen arra törekedtünk, hogy a jármű a mindennapi használatban hasznos partnerként segítse Önt. Egy-egy hosszú munkanap tökéletes megszervezéséhez a műszerfal 12 V-os csatlakozó USB-csatlakozás Rakodórekesz 16 rakodási lehetőséget kínál. Minden kiváló elrendezésű, könnyen elérhető, és a minőségi kidolgozás jóvoltából különösen stabil. Az egyéni beállítási lehetőségek olyan üléshelyzetet biztosítanak a vezetőnek, amely tökéletesen hozzá igazodik. A kényelmet szolgálják az új infotainment-rendszerek is. A legmodernebb technikának köszönhetően Ön az új Transporterben útközben is kapcsolatban maradhat a világgal. Különleges komfortot kínálnak a Car-Net Guide & Inform 1) mobil online szolgáltatásai. Okostelefonok és más elektromos készülékek feltöltésére az új Transporter második 12 V-os csatlakozóval is felszerelhető. 02 Zárható kesztyűtartó 01 Kettős kísérőülés rakodórekesszel. Valamennyi Transporter Platós és Transporter Alváz kettős kísérőülést tartalmaz szériafelszerelt ség ként. Kívánságra a háttámla felszerelhető lehajtható rakodórekesszel. 02 Car-Net App Connect. 2), 3) Használatával az Ön okos telefonjának kiválasztott alkalmazásai megjelen het nek a rádió vagy a navigációs rendszer kijelzőjén.

8 08 09 Az új Transporter A legnagyobb raktér a kategóriájában. Az új Dobozos Transporter bőséges helykínálattal segíti a nagy és nehéz feladatok megoldását. Hely 3 EUR raklap számára* Akár 2,5 t vontatható tömeg Akár 1,4 t megengedett terhelés Akár 9,3 m 3 raktérkapacitás* Akár 2975 mm raktérhossz* Akár 1940 mm raktérmagasság Az új Transporter rakterének kialakításakor a funkcionalitás és a sokoldalúság voltak legfőbb szempontjaink. A kétféle tengelytáv és a három tetőváltozat 5,8 9,3 m 3 raktérkapacitást és 0,8 1,4 t megengedett terhelést tesz lehetővé. A 10 különböző raktérméret és a második tolóajtó testreszabott hozzáférést garantál a belső térhez. *Hosszú tengelytáv esetén.

9 01 02 Minden háttámla teljesen lehajtható Funkcionális ülésrögzítő-rendszer A legjobban variálható utastér a kategóriájában. Az új Transporterben minden megoldható egyetlen kézmozdulattal. Akár kilenc személy számára kínál bőséges helyet az új Transporter. A változtatható utastér egyben kiválóan alkalmas a napi munka során felmerülő igények rugalmas kielégítésére. Az ülések tökéletesen hozzáigazíthatók a következő megbízás feladataihoz. Azáltal, hogy az ülések összecsukhatók, a támlák teljesen lehajthatók és az egyes ülések és üléspadok egyenként kivehetők, számos lehetőség kínálkozik a belső tér kihasználására. 03 Egyedülálló: új Easy-Entry ülések mindkét tolóajtós oldalon Strapabíró üléshuzatok 04 Easy-Entry a tolóajtós oldalon. A 3. üléssorban ülő utasok gyorsabb és kényelmesebb be- és kiszállása érdekében az új Easy-Entry ülések egy kézmozdulattal előredönthetők. A két tolóajtós modellekhez most mindkét oldalon rendelkezésre áll az Easy-Entry funkció. 05 Minden ülés teljesen lehajtható. Nagyméretű csomagok is gond nélkül szállíthatók az új Transporter Kombi változatában. Valamennyi ülés támlája előrehajtható az Easy- Entry funkcióval ellátott üléseké is Tíz különböző raktérméret. A normál és a középmagas tetőhöz új hátsó ajtó (01 ábra) és opcionális hátsó szárnyas ajtó (02 ábra), a magastetőhöz pedig magas hátsó szárnyas ajtó (03 ábra) áll rendel ke zésre széria felszereltségként üvegezve vagy lemezzel borítva, és kívánságra 250 -os nyílásszöggel kaphatók.

10 10 11 Az új Transporter Ilyen felszereltséggel mindenre felkészülhet. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek segítik Önt a kritikus helyzetek észlelésekor, ilyenkor a fék- és motorvezérlő egységek beavatkoznak. Fáradtságérzékelő funkció. Jól látható és hallható figyelmeztetést ad, ha a vezető viselkedésé ből fáradtságra lehet következtetni. 1), 2) Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Reflex- vagy vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. Tolatókamera. Megkönnyíti a beparkolást, tolatáskor a jármű mögötti terület képe látható a rádió 3) vagy a navigációs rendszer kijel zőjén. Kiegészítő statikus segéd vonalak teszik még egyszerűbbé a manőverezést. 2), 4) ParkPilot. Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul észlelt akadályokra, és a kijelzőn vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot. 2), 3) Távolságtartó automatika (ACC). Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. 1), 2), 5) Tartalmazza a Front Assist környezet figyelő rendszert. Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval. 6) Kritikus követési távolság észlelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávol sá got. Vészhelyzet észlelésekor vizuális és hangjel zéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt. 1), 2) 1) A rendszer határain belül. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) A rádióváltozattól függően. 4) Csak felfelé nyíló hátsó ajtóval együtt kapható. 5) Csak EU 6 motorokkal. 6) 30 km/h alatt.

11 Side Assist sávváltást segítő rendszer. Jelzés figyelmeztet a külső tükörben 1), ha sávváltáskor járművet érzékel a vezető holtterében. 2) Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem). Ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdeké ben. A Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) akkor aktiválódik, ha két egymástól független szenzor érzékel balesetet. Rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebes ség re lassul, hogy a vezető ezalatt vissza Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró. 2) Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt. 1), 2) tudja nyerni az uralmát a jármű fölött. 1)

12 12 13 Az új Transporter A legújabb motorok. Különösen alacsony üzemanyagfogyasztással. A legújabb motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző. A takarékosság viszont nem érinti a vezetés élményét, így alacsony, 5,5 l/100 km1), 2) átlagfogyasztás érhető el 145 g/km 1), 2) átlagos CO 2-kibocsátással. Adaptív futómű-szabályozás (DCC). A menettulajdonságok javítására a futómű az opcionális futómű-szabályozással (DCC) a NORMAL, COMFORT és SPORT fokozatokban egy gombnyomással egyedileg beállítható. A BlueMotion technológia. Az EU 6 TDI-motorok új generációja, valamint a jól bevált EU 5 motoroknak is szériaiafelszereltsége a BlueMotion technológia, amely a következőket tartalmazza: start-stoprendszer, fékenergia-visszanyerés és optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok.

13 A legkiválóbb terepalkalmasság a kategóriájában. 4MOTION összkerékhajtás DSG-vel. Az új TDI-motorok. 2,0 l TDI (62 kw/84 LE) 1) Átlagfogyasztás: 5,5 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 145 g/km-től. 2,0 l TDI (75 kw/102 LE) 2) Átlagfogyasztás: 5,5 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 145 g/km-től. 2,0 l TDI (110 kw/150 LE) 3) Átlagfogyasztás: 5,8 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 153 g/km-től. Az új Transporterben különféle innovációk segítik a jó úttapadást, az optimális irányíthatóságot és kormányzást kedvezőtlen útviszonyok mellett is. A 4MOTION összkerékhajtás új generációja. 4) Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldex-tengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, alacsonyabb fogyasztás, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika. 4MOTION összkerékhajtás DSG-vel. 4) Kategóriájában elsőként az új Transporter kapható opcionális 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG). Így a teljesen automatikus sebességváltás, különösen hegyi utakon, még komfortosabbá teszi az Ön számára a vezetést. Lejtmenetasszisztens. Az új opcionális rendszer a motorfordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít. 5) Gondoskodik róla, hogy a jármű folyamatosan lépésben haladjon, vagyis automatikusan tartsa az alacsony sebességet, ezzel tehermentesítve a vezetőt. Mechanikus differenciálzár. Az opcionális 4MOTION 4) összkerékhajtással együtt extraként mechanikus differenciálzár rendelhető a hátsó futóműhöz. Megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon. 1) Transporter, 62 kw/84 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,3 6,5, országúton 5,7 5,0, kombinált 6,3 5,5. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B A. 2) Transporter, 75 kw/102 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,4 6,5, országúton 5,6-5,0, kombinált 6,2 5,5. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B A. 3) Transporter 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,5 7,1, országúton 5,8 5,1, kombinált 6,4 5,8. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B. 4) Magyarországon később kerül bevezetésre. 5) Csak EURO 6 motorokkal.

14 14 15 Az új Transporter Szériafelszereltség és modellváltozatok áttekintése. Szériafelszereltség az új Transporter modellváltozatokban. Külső felszereltség H4 halogénfényszórók Fekete lökhárítók, külső tükörházak és ajtókilincsek Bal oldalon aszférikus, jobb oldalon konvex külső tükrök Fekete hűtőrácsok króm díszléccel 16" acélkerekek fekete teljes dísztárcsával 1) Hővédő üvegezés Belső felszereltség Műszerfal zárható kesztyűtartóval Átgondolt rakodórendszer Ajtó-rakodórekeszek a vezetőfülkében 2 2 palack elhelyezésére Nemdohányzó kivitel 12 V-os csatlakozóval és pohártartóval Gumiszőnyeg a vezetőfülkében Austin titánfekete szövet üléshuzat Biztonság Vezető- és utasoldali légzsák Elektronikus stabilizáló program (ESP) fékasszisztenssel, ABS, ASR, EDS, MSR 2) és hegymeneti elindulási asszisztens Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) Szervokormány biztonsági kormányoszloppal Elektronikus indításgátló Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció Nappali menetfény Állítható magasságú és mélységű kormánykerék Funkcionális felszereltség EU 5 és EU 6 szabvány (TDI-nél dízelrészecske-szűrővel) BlueMotion technológia start-stop-rendszerrel, fékenergiavisszanyeréssel és optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal 16"-os futómű 16"-os fékberendezéssel Fedélzeti elektronika CAN-bus technológiával 1) 150 kw/204 LE-s motor esetén 17" acélkerék. 2) 4MOTION összkerékhajtásnál nem. 3) Kivett ülésekkel. 4) A vonóhoroghoz. A képen feláras extra felszereltség is látható.

15 Plusz szériafelszereltség az új Transporter Dobozosban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Kombiban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Platósban. Plusz szériafelszereltség az új Transporter Alvázban. Külső felszereltség Hátsó ajtó ablakkal Külső felszereltség Oldalablak az utastérben Külső felszereltség Hátsó ablak Külső felszereltség Hátsó ablak Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség 2 ülés a vezetőfülkében Félmagas oldalburkolat a raktérben Műanyag rakodóperem-védő Biztonság Rögzítőszemek a rakomány biztosítására Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség 8 ülés a vezető- és az utastérben Műanyag fellépő Biztonság Biztonsági belső tükör, elsötétülő Rögzítőszemek a rakomány biztosítására Gyermekzár a tolóajtón Oldalablak az utastérben dupla fülke esetén Hosszú tengelytáv dupla fülke esetén 4 ajtó dupla fülke esetén Belső felszereltség 3 ülés az első üléssorban Háromszemélyes üléspad a második üléssorban dupla fülke esetén Biztonság Biztonsági belső tükör Oldalablak az utastérben dupla fülke esetén Hosszú tengelytáv dupla fülke esetén 4 ajtó dupla fülke esetén Belső felszereltség 3 ülés az első üléssorban Háromszemélyes üléspad a második üléssorban dupla fülke esetén Biztonság Biztonsági belső tükör Modellváltozatok 2 tengelytáv Modellváltozatok 2 tengelytáv Modellváltozatok 2 tengelytáv Modellváltozatok 2 tengelytáv 3 tetőmagasság 2 üléskombináció 3 tetőmagasság 35 üléscsomag 4 rakodófelület Szimpla és dupla fülke Szimpla és dupla fülke Vonóhorog Raktérkapacitás: 5,8 m 3 9,3 m 3 Raktérkapacitás 3) :5,8 m 3 9,3 m 3 Rakfelület: 4,9 m 2 5,7 m 2 Megengedett össztömeg: 2,8 t 3,2 t 4)

16 16 17 Az új Transporter Még gazdagabb választék. Normál fényezések. Ragyogó színek esztétikus megjelenés. A különböző fényezések és üléshuzatok tökéletesen igazodnak a belső felszereltséghez. Az új Transporterbe kizárólag minőségi, egyben erős és szakszerű kidolgozású anyagokat építünk be, melyek igen könnyen tisztíthatók. Cukorfehér Cseresznyepiros Szőlősárga 1) Ontario-zöld Élénknarancs Metálfényezések. 1) Mojave-bézs Reflexezüst Indiumszürke Gesztenyebarna Bambuszkertzöld Acapulco-kék Csillagfénykék Black Berry 1) Extra felszereltség felár ellenében. 2) Csak a vezetőfülkéhez rendelhető. 3) Csak szárnyas ajtóhoz rendelhető, későbbi időpontban.

17 Üléshuzatok. Óceánkék Viharszürke Marathon robust szövet1), 2) Moonrock/Titánfekete Mesh műbőr 1) Moonrock/Titánfekete Austin szövet Titánfekete Simora szövet 1) Titánfekete Effektfényezések. 1) Belsőtér-szín. Oryxfehér 3) Gyöngyház Mélyfekete Gyöngyház Belsőtér-szín Moonrock szürke

18 18 19 Az új Transporter Kerekek. Összesen kilenc acél- és könnyűfém kereket kínálunk. Az új Transporterhez acél- és könnyűfém kerekek gazdag választéka áll rendelkezésre, 16", 17" és 18" méretben. A BlueMotion technológia alkalmazásának köszönhetően minden kerék optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal van felszerelve. A csekély gördülési ellenállás révén csökken az üzemanyag-fogyasztás, és így a CO 2-kibocsátás is. 16" Clayton könnyűfém kerekek. 1) 6½ J /65 R 16 gumiabroncsokkal. 17" Devonport könnyűfém kerekek. 1) 7 J /55 R 17 gumiabroncsokkal. 18" Springfield könnyűfém kerekek. 1) 8 J /45 R 18 gumiabroncsokkal. 1) Extra felszereltség felár ellenében.

19 Operatív lízing előnyei. A Porsche Lízing által kínált operatív lízing finanszírozá si forma előnyei a vállalkozá sok számára: Gépjármű finanszírozása személy gépjármű esetén is áfamen te sen, nettó értéken történik, ezáltal az áfa összege megtakarítható. A bérleti díj 100%-ban elszámolható költségként. A bérleti díj áfatartalma 100%-ban visszaigényelhető*. Akár 0 Ft is lehet az induló bérleti díj, időarányos, egyenletes költ ség terhelés mellett. Operatív lízing esetén a finanszí rozás nem növeli az ügyfél kötele zettségeit, ezáltal nem csök kenti a vállalkozás hitelfelvevő képessé gét. A vállalkozás csak a tényleges eszközhasználatért fizet időarányosan (piaci értékhez igazított maradványérték alapján). A futamidő-végi újraértékesítés kockázatát a lízingcég viseli, nem a vállalkozás. Az üzemeltetési költségek kockáza tát a lízingcég viseli, nem a vál lal kozás. Árfolyamkockázat nélküli, forintalapú finanszírozás. *A jogszabályi előírások betartása mellett. Részletes információ: Flotta kezelés. Egyéni, testreszabott megoldások a vállalkozás igényeihez igazítva. A bérleti díj tartalma: Finanszírozás (forintalapú, változó kamato zással). Forgalomba helyezési díj. Kötelező gépjármű-felelősség biztosítás. Casco biztosítás (önrész: 10%, minimum Ft). Assistance szolgáltatás. Adók (gépjármű, baleseti, cégautó). Opcionálisan választ ható flottakezelési szolgáltatások: GUMISZOLGÁLTATÁS. Tartalmazza a teljes futamidőre a téli és nyári gumik beszerzését, cseréjét, javítását, tárolását. KARBANTARTÁS. A karbantartási költség a teljes fu tamidőre tervezhető. Tartalmazza az időszakos szervizek, illetve a mű szaki meghibásodások javításának díját. CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS. Időszakos szervizek, illetve műszaki meghibásodások időtartamára csereautó biztosítása. HOZOM VISZEM SZOLGÁLTATÁS. A gépkocsinak az ügyfél székhelyéről/ telephelyéről szervizbe történő eljuttatása, valamint a javítást követően a gépkocsi visszaszállítása. ÜZEMANYAGKÁRTYA. Teljes körű üzemanyaggazdálkodási megoldás. Kényelmes és egységes fizetési rendszer, tökéletes költségkontroll. Gépjármű használatának teljes költsége - TCO**. **Total Cost of Ownership Újraértékesítés, csere E Flottaüzemeltetés D Gépjármű kiválasztása A Ft km Beszerzés / finanszírozás Átvétel / használat A TCO a gépjármű használatának valós költségeit mutatja. A beszerzés során ne csak a vételár alapján döntsön, hanem vegye figyelembe azokat a költségeket is, amelyek a gépjármű teljes élettartama alatt jelentkeznek. A használat során felmerülő valamennyi költség (finanszírozás, üzemeltetés, adók) leképezhető egy mérőszámra, a Ft/km költség mutatóra. Ebben segít Önnek a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. C B Porsche Lízing és Szolgáltató Kft Budapest, Fáy utca 27. Operatív lízing ajánlatért, bővebb tájékoztatásért keresse fel márkakereskedőinket.

20 Az új Transporter A változtatások jogát fenntartjuk. Kiadás ideje: június Internet: Itt további információk érhetők el az új Transporterről. Az Ön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedője:

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Flottakatalógus. Das Auto.

Flottakatalógus. Das Auto. Flottakatalógus Das Auto. tartalom Tisztelt Flottavásárló! 02 Polo 04 Golf 06 Golf Variant 08 Golf sportsvan 10 jetta 12 passat 14 passat variant 16 cc 18 Taximodellek 20 Modellpaletta 22 Minden úton biztonságban

Részletesebben

nagy feladatokra született:

nagy feladatokra született: Az új Crafter nagy feladatokra született: AZ ÚJ Crafter Ön úgy ismeri a Craftert, mint az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb haszonjármûvet. Fedezze most fel az egyik legtakarékosabb, legerôteljesebb és

Részletesebben

Új hőse van a városnak.

Új hőse van a városnak. Az új Citan. Kombi. Új hőse van a városnak. A Cit an. Az új Citannal a Mercedes-Benz egy további típuscsaláddal bővíti transzportereinek választékát, és a Citan Kombival először kínál olyan városi kisáruszállítót

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. OPEL MOVANO Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja. Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 14R30 À VENIR

CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 14R30 À VENIR CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 14R30 À VENIR CITROËN: IGAZI MEGOLDÁSOK IGAZI PROFIKNAK - A Citroën által kifejlesztett haszongépjárművek széles kínálatát innovatív dizájn és felszerelések, valamint kiváló teljesítményű

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR.

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint tizenegy millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent.

Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Opel Movano Új Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. Minden szám ezt mutatja Az üzleti életben nincs helye olyan számoknak, amelyek nem a megfelelő eredményt adják. Ez különösen igaz a szállítási és logisztikai

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. Tartalomjegyzék A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését.

Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését. 50 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

valódi autó valódi embereknek.

valódi autó valódi embereknek. OPEL Combo valódi autó valódi embereknek. TARTALOMJEGYZÉK Bármi is szerepeljen teendői listáján, az Opel Combóval könnyedén elintézhető. A sokoldalú kínálat a Combo Cargo furgontól a Combo Tour családi

Részletesebben

További információk: www.peugeot.hu NYOMDAI GONDOZÁS: ARSEN PIXELGRAF MARK/DPS-308 2007_01. Peugeot // 308 VEZETNI MINDIG ÉLVEZET

További információk: www.peugeot.hu NYOMDAI GONDOZÁS: ARSEN PIXELGRAF MARK/DPS-308 2007_01. Peugeot // 308 VEZETNI MINDIG ÉLVEZET További információk: www.peugeot.hu VEZETNI MINDIG ÉLVEZET NYOMDAI GONDOZÁS: ARSEN PIXELGRAF MARK/DPS-308 2007_01 Peugeot // 308 Felfedezés // 04 Vezetés // 16 Bizalom kérdése // 20 Üdvözöljük a Peugeot

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ. ŠKODA superb

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ. ŠKODA superb SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA superb 3 EGY AUTÓ, AMELY VALÓBAN MÉLTÓ A NEVÉHEZ Képzeljen el egy olyan autót, amely elmossa a szépség és a funkcionalitás közötti határokat. Amelyben a stílus és a tágasság

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! AZ Ú NX 300h 02 AZ Ú NX 300h TARTALOM AZ Ú NX 300h Bevezetés 04-07 Formaterv 08-1 1 Menetdinamika 1 2-1 3 Beépített luxus 1 4-1 7 Fejlett technológia 1 8-2 1 Full Hybrid 22-23 F SPORT 24-25 Innovatív biztonsági

Részletesebben

A 3008 a jövő autózását teremti meg technológiai újításai révén, melyek mind a vezetés örömét és a tökéletes biztonságot szolgálják az autó

A 3008 a jövő autózását teremti meg technológiai újításai révén, melyek mind a vezetés örömét és a tökéletes biztonságot szolgálják az autó ÚJ PEUGEOT 3008 ÉLJEN A MÁNAK! A 3008 a jövő autózását teremti meg technológiai újításai révén, melyek mind a vezetés örömét és a tökéletes biztonságot szolgálják az autó fedélzetén. A 3008 crossover sokoldalú

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

Az új Kia cee d: >>>

Az új Kia cee d: >>> www.kiamotors.hu 2 Hagyja maga mögött a hétköznapok gondjait, és adja át magát egy meglepetésekkel teli életnek! Válassza az új generációs Kia cee det! Oly sok minden vár felfedezésre: ne habozzon, tartson

Részletesebben