ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal"

Átírás

1 Az új Caddy

2 Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. ÚJ VEZETŐ- ASSZISZTE NS- RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig. 3) A BIZTONSÁG ÚJ MÉRCÉJE. Kategóriájában első a széria vezető-, utasoldali és oldal-függönylégzsákokkal, valamint Multi-collision fékkel (Másodlagos ütközésvédelem). Kategóriájá ban egyedülálló módon 4MOTION összkerékhajtással rendelhető. A lehető legjobb tapadás, iránytartás és a kanyar biztonság jegyében optimalizált futóműhangolás. Egyedülálló HAJTÁS- KONCEPCIÓ. A 4MOTION összkerékhajtás és a DSG kettős tengelykapcsolós váltó3) 4) kombinációja. LEGNAGYOBB RAKOMÁNY a kategóriájában. Akár 1005 kg rakomány is elfér az új Caddy Maxi Dobozosban. 5) Innovatív CAR-NET SZOLGÁL- TATÁSOK. Az App Connect és Guide & Inform jóvoltából. ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal akár 3070 mm hosszú raktér áll rendelkezésre a Caddy Maxinál. Maximális FUNKCIONALITÁS ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Új rakodási funkciók: lehajtható, összecsukható és kivehető ülések, széles tolóajtók. A bevált VOLKSWAGEN MINŐSÉG. Hosszú élettartamú anyagok, igényes kidolgozás és tökéletesített belsőtér-akusztika.

3 Az új Caddy Évek óta PIACVEZETŐ a városi kisáruszállító járművek szegmensében. Kategóriájának mércéje akar lenni az új Caddy is, ezért még takarékosabb, funkcionálisabb és sokoldalúbb, mint elődje. Akár az új Dobozos, akár a Kombi Caddy mellett dönt: mindkét jármű számos újdonságot kínál, és természetesen mindazt, amire Önnek napi munkájához szüksége van. És ha gyakran előfordul, hogy több árut kell szállítania, az új Caddy Maxi 47 cm-rel hosszabb raktérrel és akár 4,7 m 3 raktérkapacitással áll rendelkezésére ahogy az egy profihoz illik. MINDEN IDŐK LEGGAZDASÁGOSABB CADDYJE. Alacsony fenntartási költségek a vételtől az eladásig. 1) Caddy Dobozos BlueMotion, 75 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 4,9 4,7, országúton 3,7 3,2, kombinált 4,1 3,8. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ) Csak EURO 6 motorokkal szerelt Caddyhez és Caddy Maxihoz rendelhető. 3) Extra felszereltség felár ellenében. 4) A kombinációt később vezetjük be. 5) Vezetővel együtt. A Caddy Maxi Dobozos maximális hasznos teherbírása 930 kg vezető nélkül. 6) Az érték az opcionális Cargo Válaszfal-csomaggal szerelt Dobozos Caddy Maxira vonatkozik.

4 Dinamikusabb. Precízebb. Modernebb. Az új dizájn. Mindegy, mi a szakterülete: az új Caddy mindig maximális szakértelmet és megbízhatóságot sugall. Hozzájárul ehhez a markánsabb, precíz és dinamikus vonalvezetés, az új orr-rész, valamint az újonnan kialakított hátsó rész, amely most az új Dobozos Caddynél akár teljes egészében lemezborítású lehet. További újdonságok: új krómozott díszléc a hűtőrácson, új formájú hátsó lámpák, új oldalsó védőlécek és a kívánságra kapható új tetőléc.

5 Az új Caddy A képen feláras extra felszereltség is látható.

6

7 Igényesebb. Funkcionálisabb. Kényelmesebb. Az új belső tér. Az új Caddy Nemcsak kívül, belül is következetesen továbbfejlesztettük az új Caddyt. Új, kitűnően kidolgozott műszerfal várja Önt, sok praktikus rakodórekesszel. Ergonomikus ülések, tökéletesített belsőtér-akusztika, valamint rádióés infotainment-rendszerek széles választéka teszik még igényesebbé a belső teret. A műszerfal felszerelhető az extraként kapható új, multifunkciós bőrkormánnyal is. Az új Caddy Kombiban kívánságra akár hét ülés is elhelyezhető. Funkcionalitás magas fokon: a második sor ülései egyetlen kézmozdulattal lehajthatók, összecsukhatók és kivehetők. Az új rádió- és infotainment-rendszerek. Rádió és navigáció. Az új Caddyhez a legújabb generációjú készülékek kaphatók: Composition Audio 1), Composition Colour 1) és Composition Media 1) rádiók, valamint a Discover Media 1) navigációs rendszer. Beszédvezérlés. A beszédvezérléssel anélkül kezelheti a telefon-, navigációs és audiófunkciókat, hogy levenné kezét a kormányról. 2) Connectivity csomag. Az USB-összeköttetés segítségével külső adathordozók, pl. MP3-lejátszó csatlakoztatása válik lehetővé. Ezen kívül a mobiltelefon-csatlakozás Bluetoothkihangosítást is lehetővé tesz. 3) Car-Net szolgáltatások. A Car-Net App Connect segítségével okostelefonja egyes alkalmazásai megjelennek a rádió vagy a navigációs rendszer kijelzőjén. 4) A Car-Net Guide & Inform funkcióval Ön további optimalizált navigációs funkciókhoz és aktuális hírekhez juthat hozzá. 5) Comfort mobiltelefon-csatlakozás. Az egyik tárolórekeszben kényelmesen feltöltheti mobiltelefonját USB-csatlakozó segítségével. A vezeték nélküli külsőantennacsatlakozás javítja a mobiltelefon vételi minőségét. 6) 1) Extra felszereltség felár ellenében. 2) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 3) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Audio és Composition Colour rádióval együtt. Szériafelszereltség a Composition Media rádiónál és a Discover Media navigációs rendszernél. 4) Extra fel szereltség felár ellenében, a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. Kompatibilis a MirrorLink TM, CarPlay és Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy készüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében! 5) A Discover Media navigációs rendszerrel együtt kapható. A második évtől felár ellenében használható. 6) Extra felszereltség felár ellenében, a Composition Colour és Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. A képen feláras extra felszereltség is látható.

8 4,2 4,7 m 3 Raktérkapacitás 3,2 3,7 m 3 Raktérkapacitás 470 mm-rel hosszabb Akár 31%- kal nagyobb rakodótér. Erősebb. Variálhatóbb. Rugalmasabb. Az új raktér és utastér. Az új Caddy a Dobozos és a Kombi változatban egyaránt két tengely távval kapható. Rövid tengelytávú Dobozosként a raktér kapacitása 3,2 m 3, ennek ellenére a jármű kívülről kompakt és fordulékony marad, ahogyan az egy városi szállítójárműtől elvárható. A új Caddy Maxi Dobozos befogadóképessége 4,2 m 3 -re nő, sőt, az opcionális Cargo válaszfal csomaggal akár 4,7 m 3 is lehet 3,07 m teljes rakodási hossz esetén. A rakomány szabályos rögzítését akár nyolc rögzítőszem segítheti. Kívánságra fapadlóval szerelhető fel a raktér. Különböző kivitelű válaszfalak, további rögzítőszemek és erős oldalburkolatok egészítik ki a rakomány biztonságát szolgáló elemek választékát. 1) A második üléssorra vonatkozik. 2) A belsőtér hossza a második és harmadik üléssor lehajtott támláival és lehajtott kísérőüléssel a műszerfalig.

9 Az új Caddy Aki kizárólag személyeket szállít vagy váltakozva szállít munkatársakat és anyagokat, választhatja a sokoldalú és rugalmas Kombit is. Mind az új Caddy Kombi, mind az új Caddy Maxi Kombi szériafelszereltségként öt üléssel van felszerelve, de praktikus 7 üléses változatra is bővíthetők. Ezen túlmenően az új Caddy Maxi Kombi 47 cm-rel hosszabb belső terének köszönhetően plusz rakodóhelyet kínál, például szerszámok számára. Igény esetén az utastér ülései egyszerűen lehajthatók, összecsukhatók és kivehetők. Így az opcionális gumi padlóborítással néhány kézmozdulattal teljes értékű rakteret kapunk a legkülönfélébb anyagok szállításához. 470 mm-rel hosszabb Kívánságra akár 7 üléssel 16 ülésváltozat 2 7 személy számára Így még többet szállíthat: bővített rakodási lehetőség. Az új Caddy Kombihoz kívánságra bővített rakodási lehetőséget kínáló kísérőülés rendelhető. Ha Ön teljesen előredönti az ülés háttámláját, a belső tér maximális hossza akár 3,01 m-re növelhető. 2) Könnyebb be- és kirakodás: az új hátsó ajtónak köszönhetően. Mindkét Caddy modell üvegezett hátfalajtóval van felszerelve, a Kombi felfelé nyílóval, a Dobozos aszimmetrikus szárnyas ajtóval. A Dobozos modellhez extraként rendelhető lemezelt felfelé nyíló ajtó is. Gyorsabb beszállás: a második tolóajtó. Az új Caddy kívánságra felszerelhető második tolóajtóval a vezetőoldalon. Ez a szériatartozék kísérőoldali tolóajtóhoz hasonlóan tetőmagasságú és 701 mm széles. A be- és kiszállás ezzel még kényelmesebb lehet.

10 Innovatívabb. Intelligensebb. Kényelmesebb. Az új vezetőasszisztensés biztonsági rendszerek. Hogy az út ugyanolyan jó hangulatban teljen, mint ahogy kezdődött, több biztonsági rendszert is beépítettünk az új Caddybe, melyek kritikus helyzetekben preventív módon beavatkoznak. Az új Caddy kategóriájában elsőként tartalmaz szériafelszereltségként vezetőés kísérőoldali, valamint oldalsó függönylégzsákokat és Multi-collision féket (Másodlagos ütközésvédelem). A jármű kívánságra számos további innovatív vezetőasszisztensrendszerrel is felszerelhető, amelyek még kényelmesebb vezetést tesznek lehetővé. Tolatókamera. Rálátást biztosít a jármű mögötti területre, így segítve a parkolást. 1), 2) A tolatókamera csak felfelé nyíló hátsó ajtóval kombinálva kapható. Sebességszabályozó berendezés sebességkorlátozó funkcióval (Tempomat). Tartja a kívánt tempót, illetve a maximális sebességet az egyedileg beállított értékre korlátozza. 3), 4) Fáradtságérzékelő funkció. Jól látható és hallható figyelmeztetést ad, ha a vezető viselke désé ből fáradtságra lehet következtetni. 1), 2) Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. 5) Légzsákok. A vezető- és kísérőoldali, valamint a most először szériatartozék oldalsó függönylégzsákok a lehető legjobb védelmet nyújtják az elöl ülő utasoknak frontális vagy oldalütközés esetén. Az utasoldali első légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható. Park Assist parkolássegítő asszisztens. Megoldja a többlépéses beparkolást párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre. Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz. A vezető csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kezeli. 2)

11 Az új Caddy Távolságtartó automatika (ACC). Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. 1), 2), 4) Tartalmazza a Front Assist környezet figyelő rendszert. Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval. Kritikus követési távolság észlelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávol - sá got. Veszélyhelyzet észlelésekor vizuális és hang jelzéssel, valamint féknyomás sal figyelmezteti a vezetőt. 2), 4) Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem). Ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében. A Multicollision fék (Másodlagos ütközésvédelem) akkor aktiválódik, ha két egymástól független szenzor érzékel balesetet. Rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött. 1), 5) Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben auto matikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró. 2) Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt. 2) 1) A rendszer határain belül. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) Szériafelszereltség a Caddy Kombinál. Extra felszereltség felár ellenében a Caddy Dobozosnál. 4) Csak Euro 6 motorokkal szerelt Caddyhez és Caddy Maxihoz rendelhető. 5) Szériafelszereltség. A széria és az extra felszereltségek országonként eltérőek, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a helyi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedőkkel.

12 Nagyobb teljesítményű. Takarékosabb. Környezettudatosabb. A legkedvezőbb üzemanyagfogyasztás a kategóriájában az új motoroknak köszönhetően. Az új Caddyben olyan motorgeneráció várja Önt, amely egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki. Minden egyes EU 6 motorhoz szériafelszereltségként jár a BlueMotion Technology csomag amely start-stop-rendszerből, fékenergia-visszanyerő funkcióból, hegymeneti elindulási asszisztensből és csökkentett gördülési ellenállású abroncsokból áll és megfelel az EU 6 kipufogógáz-szabványnak. Természetesen az új Caddy futóművét is optimálisra hangoltuk, amely még kellemesebb vezetést garantál. Továbbra is kaphatók az EU 5 szabványnak megfelelő, jól bevált motorok a Caddy Dobozoshoz és a Caddy Maxi Dobozoshoz. 1) Caddy és Caddy Maxi, 92 kw-os 1,4 l TSI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,6 6,4, országúton 5,3 5,0, kombinált 6,2 5,6. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: C B (Kombi) 2) Caddy és Caddy Maxi, 55 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 5,7 5,3, országúton 4,2 3,9, kombinált 4,7 4,4. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A (Kombi) 3) Caddy és Caddy Maxi, 75 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 6,0 5,2, országúton 4,8 3,9, kombinált 5,3 4,4. CO2- kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A (Kombi) 4) Caddy és Caddy Maxi, 90 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 6,7 6,5, országúton 4,9 4,7, kombinált 5,6 5,3. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B (Kombi) 5) Caddy és Caddy Maxi, 110 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 6,4 6,0, országúton 4,7 4,3, kombinált 5,3 4,9. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B (Kombi) 6) A kombinációt később vezetjük be. 7) Caddy Dobozos BlueMotion, 75 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 4,9 4,7, országúton 3,7 3,2, kombinált 4,1 3,8. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált

13 Az új Caddy TSI 1,4 l TSI (92 kw/125 LE) 1) Átlagfogyasztás: 5,6 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 128 g/km-től. Az új TSI-motorok. Az új Caddyt felszerelheti 92 kw-os 1,4 l TSI-vel. A közvetlen befecskendezés és a turbótöltés különösen hatékony, és csekély löket térfogata ellenére igen erőteljes hajtássá teszi ezt a dízel motort. Ezen kívül 1,4 l-es lökettérfogattal első ízben kapható kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) 6) szerelt TSI-motor. A 7 fokozatú kettős tengely kapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé vonóerő-megszakítás nélkül, így lényegesen nagyobb menetkomfort jellemzi. Manuális váltás is lehetséges, ekkor a műszerfal kijelzőjén fokozatajánlás jelenik meg a takarékos váltás jegyében. TDI Az új EU 6 TDI-motorok. A takarékos, köz vet len befecs kendezéssel szerelt 2,0 l-es, Common- Rail turbó dízel motorok különböző teljesítmény fokozatokkal kaphatók: 55 kw, 75 kw, 90 kw vagy 110 kw. Az 55 és 75 kw-os változatok különö sen alacsony fogyasztásukkal és kibocsátási értékükkel tűnnek ki. A 90 kw-os motor mindig 4MOTION összkerékhajtással felszerelt, a 110 kw-os motor kettős tengelykapcsolós sebes ség váltóval (DSG) 6) és kíván ságra 4MOTION összkerékhajtással is kombinálható; a 75 kw-os motor extraként rendelhető DSG-vel. 6) 2,0 l TDI (55 kw/75 LE) 2) Átlagfogyasztás: 4,4 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 114 g/km-től. 2,0 l TDI (75 kw/102 LE) 3) Átlagfogyasztás: 4,4 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 114 g/km-től. 2,0 l TDI (90 kw/122 LE) 4) Átlagfogyasztás: 5,3 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 139 g/km-től. 2,0 l TDI (110 kw/150 LE) 5) Átlagfogyasztás: 4,9 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 129 g/km-től. A LEGTAKARÉKOSABB A KATEGÓRIÁJÁBAN. Átlagban 3,8 l/100 km a Caddy Dobozos BlueMotion esetében. Az új Caddy Dobozos BlueMotion átlagos kibocsátás 99 g/km CO 2-től. Az autógyártók felelősséggel tartoznak az embernek és a környezetnek egyaránt. Ezért az új Caddy Dobozos BlueMotionnel egy olyan járművet fejlesztettünk ki, amely kategóriájában a legalacsonyabb fogyasztású. Kombinált 3,8 l/100 km dízelüzemanyag-fogyasztásával és csupán 88 g/km CO 2-kibocsátásával új mércét állít. Új motorok BlueMotion technológiával.

14 Rugalmasabb. Kényelmesebb. Gazdagabb. A szériafelszereltség. Szériafelszereltség valamennyi új Caddy modellváltozatban. Külső felszereltség H4 halogénfényszóró Strukturált felületű hűtőrács, krómozott díszléccel Strukturált felületű oldalsó védőléc Jobb oldali tolóajtó, 701 mm széles Hővédő üvegezés, zöld Belső felszereltség Tökéletesített utastér-akusztika Átgondolt tárolórendszer tetőgalériával Austin üléshuzat Gumipadló a vezetőfülkében Funkcionális felszereltség Start-stop-rendszer az EU 6 motoroknál Elektronikus indításgátló Rádió-távirányítású központi zár Fűtés mechanikus szabályozással 12 V csatlakozó a középkonzolban Biztonság Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) Elektronikus stabilizáló program, EDS, ABS, ASR Fékasszisztens Vezető- és kísérőoldali, oldalsó és függönylégzsákok Szervokormány (Servotronic) Nappali menetfény

15 Az új Caddy Plusz szériafelszereltség az új Caddy Dobozosban. Plusz szériafelszereltség az új Caddy Kombiban. Külső felszereltség Acélkerék teljes dísztárcsával Hátsó szárnyas ajtó ablakkal A Caddy Maxi Dobozos 47 cm-rel hosszabb, mint a Caddy Dobozos Külső felszereltség Acélkerék teljes dísztárcsával Hátsó ajtó fűthető ablakkal Oldalablak az utastérben, bal és jobb oldalon is A Caddy Maxi Kombi 47 cm-rel hosszabb, mint a Caddy Kombi Belső felszereltség Rácsos válaszfal Raktérkapacitás a Caddy Dobozosnál: 3,2 m 3 Raktérkapacitás a Caddy Maxi Dobozosnál: 4,2 m 3 Belső felszereltség A hármas üléspad a második üléssorban, külön dönthető, összecsukható és kivehető Szőnyegpadló az utastérben Funkcionális felszereltség Sebességszabályozó berendezés sebességkorlátozó funkcióval (Tempomat) Támlakioldás a bal oldali első üléshez Mechanikus klímaberendezés Biztonság Hat rögzítőszem a Caddy Dobozosnál Nyolc rögzítőszem a Caddy Maxi Dobozosnál Biztonság Négy rögzítőszem a Caddy Kombinál Hat rögzítőszem a Caddy Maxi Kombinál Biztonsági belső tükör, manuális elsötétítéssel Abroncsnyomás-ellenőrző lámpa A képen feláras extra felszereltség látható.

16 Fényezések. Cukorfehér Normál fényezés Viharszürke Normál fényezés Cseresznyepiros Normál fényezés Élénk narancs Normál fényezés Normál fényezések1) Reflexezüst Metálfényezés Black Berry Metálfényezés Viperazöld Metálfényezés Metálfényezések2) Indiumszürke Metálfényezés Gesztenyebarna Metálfényezés Csillagfénykék Metálfényezés Méznarancs Metálfényezés Acapulco-kék Metálfényezés Bambuszkertzöld Metálfényezés Mélyfekete Gyöngyházfényezés Gyöngyházfényezés2)

17 Az új Caddy Kerekek. 3 ) Caloundra 6 J 15 könnyűfém kerekek 195/65 R 15-ös gumiabroncsokkal. 2) Rockhampton 6 J 17 könnyűfém kerekek 205/55 R 17-es gumiabroncsokkal. 2) 1) Szériafelszereltség. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) Összesen 8 kerékből álló választék. Bendigo 6 J 16 könnyűfém kerekek 205/5 R 16-os gumiabroncsokkal. 2)

18 Üléshuzatok és díszítések. Cortina Gloss Díszléc Díszléc 1) Austin 2) Szövet üléshuzat Titánfekete Marathon 3) Robust szövet üléshuzat Titánfekete Austin 4) Szövet üléshuzat Titánfekete Mesh 3) Műbőr üléshuzat Titánfekete Üléshuzatok 1) Extra felszereltség felár ellenében a Caddy Dobozos esetén. Csak a Caddy Dobozos Belsőtér-csomagjával együtt. 2) Szériafelszereltség a Caddy Dobozoshoz, a Caddy Dobozos BlueMotionhoz és a Caddy Kombihoz. 3) Extra felszereltség felár ellenében a Caddy Dobozos és Caddy Dobozos Trendline esetén. A Mesh műbőr üléshuzat a Caddy Kombihoz is kapható extraként. 4) Szériafelszereltség a Caddy Dobozos Trendline-hoz.

19 Operatív lízing előnyei. A Porsche Lízing által kínált operatív lízing finanszírozá si forma előnyei a vállalkozá sok számára: Gépjármű finanszírozása személy gépjármű esetén is áfamen te sen, nettó értéken történik, ezáltal az áfa összege megtakarítható. A bérleti díj 100%-ban elszámolható költségként. A bérleti díj áfatartalma 100%-ban visszaigényelhető*. Akár 0 Ft is lehet az induló bérleti díj, időarányos, egyenletes költ ség terhelés mellett. Operatív lízing esetén a finanszí rozás nem növeli az ügyfél kötele zettségeit, ezáltal nem csök kenti a vállalkozás hitelfelvevő képessé gét. A vállalkozás csak a tényleges eszközhasználatért fizet időarányosan (piaci értékhez igazított maradványérték alapján). A futamidő-végi újraértékesítés kockázatát a lízingcég viseli, nem a vállalkozás. Az üzemeltetési költségek kockáza tát a lízingcég viseli, nem a vál lal kozás. Árfolyamkockázat nélküli, forintalapú finanszírozás. *A jogszabályi előírások betartása mellett. Részletes információ: Flotta kezelés. Egyéni, testreszabott megoldások a vállalkozás igényeihez igazítva. A bérleti díj tartalma: Finanszírozás (forintalapú, változó kamato zással). Forgalomba helyezési díj. Kötelező gépjármű-felelősség biztosítás. Casco biztosítás (önrész: 10%, minimum Ft). Assistance szolgáltatás. Adók (gépjármű, baleseti, cégautó). Opcionálisan választ ható flottakezelési szolgáltatások: GUMISZOLGÁLTATÁS. Tartalmazza a teljes futamidőre a téli és nyári gumik beszerzését, cseréjét, javítását, tárolását. KARBANTARTÁS. A karbantartási költség a teljes fu tamidőre tervezhető. Tartalmazza az időszakos szervizek, illetve a mű szaki meghibásodások javításának díját. CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS. Időszakos szervizek, illetve műszaki meghibásodások időtartamára csereautó biztosítása. HOZOM VISZEM SZOLGÁLTATÁS. A gépkocsinak az ügyfél székhelyéről/ telephelyéről szervizbe történő eljuttatása, valamint a javítást követően a gépkocsi visszaszállítása. ÜZEMANYAGKÁRTYA. Teljes körű üzemanyaggazdálkodási megoldás. Kényelmes és egységes fizetési rendszer, tökéletes költségkontroll. Gépjármű használatának teljes költsége - TCO**. **Total Cost of Ownership Újraértékesítés, csere E Flottaüzemeltetés D Gépjármű kiválasztása A Ft km Beszerzés / finanszírozás Átvétel / használat A TCO a gépjármű használatának valós költségeit mutatja. A beszerzés során ne csak a vételár alapján döntsön, hanem vegye figyelembe azokat a költségeket is, amelyek a gépjármű teljes élettartama alatt jelentkeznek. A használat során felmerülő valamennyi költség (finanszírozás, üzemeltetés, adók) leképezhető egy mérőszámra, a Ft/km költség mutatóra. Ebben segít Önnek a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. C B Porsche Lízing és Szolgáltató Kft Budapest, Fáy utca 27. info@porschelizing.hu Operatív lízing ajánlatért, bővebb tájékoztatásért keresse fel márkakereskedőinket.

20 Az új Caddy A változtatások jogát fenntartjuk. Kiadás ideje: június Itt további információk érhetők el az új Caddyről. Az Ön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedője:

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi.

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Az új Caddy 02 03 Az új Caddy Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal?

Részletesebben

Az új Transporter. Haszonjárművek

Az új Transporter. Haszonjárművek Az új Transporter Haszonjárművek 02 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség

Részletesebben

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline.

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline. Az új Multivan Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS. A LEGÚJABB MOTORGENERÁCIÓ JÓVOLTÁBÓL. Trendline. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. SZÉRIAFELSZERELTSÉG

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Caddy. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Caddy. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Caddy Haszonjárművek Euro 6 kibocsátási előírásoknak megfelelő motorok. 1,2 l TSI motor (62 kw/84 LE) 1,0 l TSI motor (75 kw/102 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Új és mégis az eredeti: az új Multivan.

Új és mégis az eredeti: az új Multivan. Az új Multivan Új és mégis az eredeti: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. EGYEDÜLÁLLÓ

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,745,000 Ft 4,756,150 Ft 4,075,000 Ft 5,175,250 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 3,995,000 Ft 5,073,650 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD Euro6.2

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Négy modellsorral az élen.

Négy modellsorral az élen. A modellpaletta Négy modellsorral az élen. A Volkswagen Haszonjárműveket ugyanolyan sokféleség jellemzi, mint a munkanapok kihívásait. Ami valamennyi modellre egyaránt érvényes: kitűnő segítőtársak üzleti

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Műszaki adatok. A Transporter

Műszaki adatok. A Transporter Műszaki adatok A Transporter A kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2-kibocsátásról. Nem minden motor, váltó és karosszéria kombinálható

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Transporter Haszonjárművek Motorok. 2,0 l TSI motor (110 kw/1 LE) 2,0 l TSI motor (1 kw/204 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti száma 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

ÚJ VEZETŐASSZISZTENS-RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig 1).

ÚJ VEZETŐASSZISZTENS-RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig 1). Az új Caddy ÚJ VEZETŐASSZISZTENS-RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig 1). MAGASRA HELYEZETT BIZTONSÁGI MÉRCE. Új Multi-collision fékrendszer (Másodlagos

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01.

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Árlista FORD TRANSIT COURIER 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Modell Van Motor Nettó Brutó Nettó Brutó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 039 000 Ft

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

www.vwh.hu A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 100% támogatással Haszonjárművek

www.vwh.hu A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 100% támogatással Haszonjárművek www.vwh.hu ismét! n e b 5 0 kat a jánlatain Keresse a kben! skedésein re e k a rk á m A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 00% támogatással Haszonjárművek

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

1. A vizsgálat tárgya: 2. A vizsgálat módszere: 3. A vizsgálat ideje: 4. A vizsgálat előírásai: 2.1. A forgalmi érték megállapítás szempontjai:

1. A vizsgálat tárgya: 2. A vizsgálat módszere: 3. A vizsgálat ideje: 4. A vizsgálat előírásai: 2.1. A forgalmi érték megállapítás szempontjai: 1. A vizsgálat tárgya: 1 db Skoda Octavia Combi 2,0 CR TDI típusú tehergépkocsi műszaki felülvizsgálata, valamint belföldi forgalmi értékének meghatározása. 2. A vizsgálat módszere: A gépkocsi műszaki

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben

ÚJ CAPTUR. O OMosT 5 év vagy km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben ÚJ CAPTUR O OMosT 5 év vagy 100 000 km garancia, 5 év CoMfoRT AssisTAnCe és További 5-ösRe vizsgázó AJánlATok várják A RenAUlT-MáRkAkeReskedésekben KOMFORT ASSISTANCE -ÖSRE VIZSGÁZÓ AJÁNLATOK FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up! Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre up! Motorok BlueMotion Technology 75 LE (55 kw) BlueMotion Technology 90 LE (66 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres

Részletesebben

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier 2017.25-ös modellév 2016/4. Érvényes: 2017. január 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Van Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 595 000 Ft 4 565 650 Ft 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a modellévre vonatkozó modellekre. Caddy. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a modellévre vonatkozó modellekre. Caddy. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 16. modellévre vonatkozó modellekre Caddy Haszonjárművek Euro 6 motorok. 1,2 l TSI-motor, 62 kw (84 LE) 1,0 l TSI-Motor, 75 kw (2 LE) Motortípus/szelepek száma hengerenként 4

Részletesebben

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft Ford Tourneo Courier 2017es modellév 2016/2. Érvényes: 2016. augusztus 29i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 829 843 Ft 4 908 900 Ft 1.5 TDCi 75 LE

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 3 076 000 000 Ft nettó kezdőártól 2,5%-os Növekedési Hitelre is elérhető 2 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

Részletesebben