ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal"

Átírás

1 Az új Caddy

2 Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. ÚJ VEZETŐ- ASSZISZTE NS- RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig. 3) A BIZTONSÁG ÚJ MÉRCÉJE. Kategóriájában első a széria vezető-, utasoldali és oldal-függönylégzsákokkal, valamint Multi-collision fékkel (Másodlagos ütközésvédelem). Kategóriájá ban egyedülálló módon 4MOTION összkerékhajtással rendelhető. A lehető legjobb tapadás, iránytartás és a kanyar biztonság jegyében optimalizált futóműhangolás. Egyedülálló HAJTÁS- KONCEPCIÓ. A 4MOTION összkerékhajtás és a DSG kettős tengelykapcsolós váltó3) 4) kombinációja. LEGNAGYOBB RAKOMÁNY a kategóriájában. Akár 1005 kg rakomány is elfér az új Caddy Maxi Dobozosban. 5) Innovatív CAR-NET SZOLGÁL- TATÁSOK. Az App Connect és Guide & Inform jóvoltából. ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal akár 3070 mm hosszú raktér áll rendelkezésre a Caddy Maxinál. Maximális FUNKCIONALITÁS ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Új rakodási funkciók: lehajtható, összecsukható és kivehető ülések, széles tolóajtók. A bevált VOLKSWAGEN MINŐSÉG. Hosszú élettartamú anyagok, igényes kidolgozás és tökéletesített belsőtér-akusztika.

3 Az új Caddy Évek óta PIACVEZETŐ a városi kisáruszállító járművek szegmensében. Kategóriájának mércéje akar lenni az új Caddy is, ezért még takarékosabb, funkcionálisabb és sokoldalúbb, mint elődje. Akár az új Dobozos, akár a Kombi Caddy mellett dönt: mindkét jármű számos újdonságot kínál, és természetesen mindazt, amire Önnek napi munkájához szüksége van. És ha gyakran előfordul, hogy több árut kell szállítania, az új Caddy Maxi 47 cm-rel hosszabb raktérrel és akár 4,7 m 3 raktérkapacitással áll rendelkezésére ahogy az egy profihoz illik. MINDEN IDŐK LEGGAZDASÁGOSABB CADDYJE. Alacsony fenntartási költségek a vételtől az eladásig. 1) Caddy Dobozos BlueMotion, 75 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 4,9 4,7, országúton 3,7 3,2, kombinált 4,1 3,8. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ) Csak EURO 6 motorokkal szerelt Caddyhez és Caddy Maxihoz rendelhető. 3) Extra felszereltség felár ellenében. 4) A kombinációt később vezetjük be. 5) Vezetővel együtt. A Caddy Maxi Dobozos maximális hasznos teherbírása 930 kg vezető nélkül. 6) Az érték az opcionális Cargo Válaszfal-csomaggal szerelt Dobozos Caddy Maxira vonatkozik.

4 Dinamikusabb. Precízebb. Modernebb. Az új dizájn. Mindegy, mi a szakterülete: az új Caddy mindig maximális szakértelmet és megbízhatóságot sugall. Hozzájárul ehhez a markánsabb, precíz és dinamikus vonalvezetés, az új orr-rész, valamint az újonnan kialakított hátsó rész, amely most az új Dobozos Caddynél akár teljes egészében lemezborítású lehet. További újdonságok: új krómozott díszléc a hűtőrácson, új formájú hátsó lámpák, új oldalsó védőlécek és a kívánságra kapható új tetőléc.

5 Az új Caddy A képen feláras extra felszereltség is látható.

6

7 Igényesebb. Funkcionálisabb. Kényelmesebb. Az új belső tér. Az új Caddy Nemcsak kívül, belül is következetesen továbbfejlesztettük az új Caddyt. Új, kitűnően kidolgozott műszerfal várja Önt, sok praktikus rakodórekesszel. Ergonomikus ülések, tökéletesített belsőtér-akusztika, valamint rádióés infotainment-rendszerek széles választéka teszik még igényesebbé a belső teret. A műszerfal felszerelhető az extraként kapható új, multifunkciós bőrkormánnyal is. Az új Caddy Kombiban kívánságra akár hét ülés is elhelyezhető. Funkcionalitás magas fokon: a második sor ülései egyetlen kézmozdulattal lehajthatók, összecsukhatók és kivehetők. Az új rádió- és infotainment-rendszerek. Rádió és navigáció. Az új Caddyhez a legújabb generációjú készülékek kaphatók: Composition Audio 1), Composition Colour 1) és Composition Media 1) rádiók, valamint a Discover Media 1) navigációs rendszer. Beszédvezérlés. A beszédvezérléssel anélkül kezelheti a telefon-, navigációs és audiófunkciókat, hogy levenné kezét a kormányról. 2) Connectivity csomag. Az USB-összeköttetés segítségével külső adathordozók, pl. MP3-lejátszó csatlakoztatása válik lehetővé. Ezen kívül a mobiltelefon-csatlakozás Bluetoothkihangosítást is lehetővé tesz. 3) Car-Net szolgáltatások. A Car-Net App Connect segítségével okostelefonja egyes alkalmazásai megjelennek a rádió vagy a navigációs rendszer kijelzőjén. 4) A Car-Net Guide & Inform funkcióval Ön további optimalizált navigációs funkciókhoz és aktuális hírekhez juthat hozzá. 5) Comfort mobiltelefon-csatlakozás. Az egyik tárolórekeszben kényelmesen feltöltheti mobiltelefonját USB-csatlakozó segítségével. A vezeték nélküli külsőantennacsatlakozás javítja a mobiltelefon vételi minőségét. 6) 1) Extra felszereltség felár ellenében. 2) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 3) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Audio és Composition Colour rádióval együtt. Szériafelszereltség a Composition Media rádiónál és a Discover Media navigációs rendszernél. 4) Extra fel szereltség felár ellenében, a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. Kompatibilis a MirrorLink TM, CarPlay és Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy készüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében! 5) A Discover Media navigációs rendszerrel együtt kapható. A második évtől felár ellenében használható. 6) Extra felszereltség felár ellenében, a Composition Colour és Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. A képen feláras extra felszereltség is látható.

8 4,2 4,7 m 3 Raktérkapacitás 3,2 3,7 m 3 Raktérkapacitás 470 mm-rel hosszabb Akár 31%- kal nagyobb rakodótér. Erősebb. Variálhatóbb. Rugalmasabb. Az új raktér és utastér. Az új Caddy a Dobozos és a Kombi változatban egyaránt két tengely távval kapható. Rövid tengelytávú Dobozosként a raktér kapacitása 3,2 m 3, ennek ellenére a jármű kívülről kompakt és fordulékony marad, ahogyan az egy városi szállítójárműtől elvárható. A új Caddy Maxi Dobozos befogadóképessége 4,2 m 3 -re nő, sőt, az opcionális Cargo válaszfal csomaggal akár 4,7 m 3 is lehet 3,07 m teljes rakodási hossz esetén. A rakomány szabályos rögzítését akár nyolc rögzítőszem segítheti. Kívánságra fapadlóval szerelhető fel a raktér. Különböző kivitelű válaszfalak, további rögzítőszemek és erős oldalburkolatok egészítik ki a rakomány biztonságát szolgáló elemek választékát. 1) A második üléssorra vonatkozik. 2) A belsőtér hossza a második és harmadik üléssor lehajtott támláival és lehajtott kísérőüléssel a műszerfalig.

9 Az új Caddy Aki kizárólag személyeket szállít vagy váltakozva szállít munkatársakat és anyagokat, választhatja a sokoldalú és rugalmas Kombit is. Mind az új Caddy Kombi, mind az új Caddy Maxi Kombi szériafelszereltségként öt üléssel van felszerelve, de praktikus 7 üléses változatra is bővíthetők. Ezen túlmenően az új Caddy Maxi Kombi 47 cm-rel hosszabb belső terének köszönhetően plusz rakodóhelyet kínál, például szerszámok számára. Igény esetén az utastér ülései egyszerűen lehajthatók, összecsukhatók és kivehetők. Így az opcionális gumi padlóborítással néhány kézmozdulattal teljes értékű rakteret kapunk a legkülönfélébb anyagok szállításához. 470 mm-rel hosszabb Kívánságra akár 7 üléssel 16 ülésváltozat 2 7 személy számára Így még többet szállíthat: bővített rakodási lehetőség. Az új Caddy Kombihoz kívánságra bővített rakodási lehetőséget kínáló kísérőülés rendelhető. Ha Ön teljesen előredönti az ülés háttámláját, a belső tér maximális hossza akár 3,01 m-re növelhető. 2) Könnyebb be- és kirakodás: az új hátsó ajtónak köszönhetően. Mindkét Caddy modell üvegezett hátfalajtóval van felszerelve, a Kombi felfelé nyílóval, a Dobozos aszimmetrikus szárnyas ajtóval. A Dobozos modellhez extraként rendelhető lemezelt felfelé nyíló ajtó is. Gyorsabb beszállás: a második tolóajtó. Az új Caddy kívánságra felszerelhető második tolóajtóval a vezetőoldalon. Ez a szériatartozék kísérőoldali tolóajtóhoz hasonlóan tetőmagasságú és 701 mm széles. A be- és kiszállás ezzel még kényelmesebb lehet.

10 Innovatívabb. Intelligensebb. Kényelmesebb. Az új vezetőasszisztensés biztonsági rendszerek. Hogy az út ugyanolyan jó hangulatban teljen, mint ahogy kezdődött, több biztonsági rendszert is beépítettünk az új Caddybe, melyek kritikus helyzetekben preventív módon beavatkoznak. Az új Caddy kategóriájában elsőként tartalmaz szériafelszereltségként vezetőés kísérőoldali, valamint oldalsó függönylégzsákokat és Multi-collision féket (Másodlagos ütközésvédelem). A jármű kívánságra számos további innovatív vezetőasszisztensrendszerrel is felszerelhető, amelyek még kényelmesebb vezetést tesznek lehetővé. Tolatókamera. Rálátást biztosít a jármű mögötti területre, így segítve a parkolást. 1), 2) A tolatókamera csak felfelé nyíló hátsó ajtóval kombinálva kapható. Sebességszabályozó berendezés sebességkorlátozó funkcióval (Tempomat). Tartja a kívánt tempót, illetve a maximális sebességet az egyedileg beállított értékre korlátozza. 3), 4) Fáradtságérzékelő funkció. Jól látható és hallható figyelmeztetést ad, ha a vezető viselke désé ből fáradtságra lehet következtetni. 1), 2) Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. 5) Légzsákok. A vezető- és kísérőoldali, valamint a most először szériatartozék oldalsó függönylégzsákok a lehető legjobb védelmet nyújtják az elöl ülő utasoknak frontális vagy oldalütközés esetén. Az utasoldali első légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható. Park Assist parkolássegítő asszisztens. Megoldja a többlépéses beparkolást párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre. Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz. A vezető csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kezeli. 2)

11 Az új Caddy Távolságtartó automatika (ACC). Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. 1), 2), 4) Tartalmazza a Front Assist környezet figyelő rendszert. Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval. Kritikus követési távolság észlelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávol - sá got. Veszélyhelyzet észlelésekor vizuális és hang jelzéssel, valamint féknyomás sal figyelmezteti a vezetőt. 2), 4) Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem). Ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében. A Multicollision fék (Másodlagos ütközésvédelem) akkor aktiválódik, ha két egymástól független szenzor érzékel balesetet. Rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött. 1), 5) Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben auto matikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró. 2) Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt. 2) 1) A rendszer határain belül. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) Szériafelszereltség a Caddy Kombinál. Extra felszereltség felár ellenében a Caddy Dobozosnál. 4) Csak Euro 6 motorokkal szerelt Caddyhez és Caddy Maxihoz rendelhető. 5) Szériafelszereltség. A széria és az extra felszereltségek országonként eltérőek, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a helyi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedőkkel.

12 Nagyobb teljesítményű. Takarékosabb. Környezettudatosabb. A legkedvezőbb üzemanyagfogyasztás a kategóriájában az új motoroknak köszönhetően. Az új Caddyben olyan motorgeneráció várja Önt, amely egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki. Minden egyes EU 6 motorhoz szériafelszereltségként jár a BlueMotion Technology csomag amely start-stop-rendszerből, fékenergia-visszanyerő funkcióból, hegymeneti elindulási asszisztensből és csökkentett gördülési ellenállású abroncsokból áll és megfelel az EU 6 kipufogógáz-szabványnak. Természetesen az új Caddy futóművét is optimálisra hangoltuk, amely még kellemesebb vezetést garantál. Továbbra is kaphatók az EU 5 szabványnak megfelelő, jól bevált motorok a Caddy Dobozoshoz és a Caddy Maxi Dobozoshoz. 1) Caddy és Caddy Maxi, 92 kw-os 1,4 l TSI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,6 6,4, országúton 5,3 5,0, kombinált 6,2 5,6. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: C B (Kombi) 2) Caddy és Caddy Maxi, 55 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 5,7 5,3, országúton 4,2 3,9, kombinált 4,7 4,4. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A (Kombi) 3) Caddy és Caddy Maxi, 75 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 6,0 5,2, országúton 4,8 3,9, kombinált 5,3 4,4. CO2- kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A (Kombi) 4) Caddy és Caddy Maxi, 90 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 6,7 6,5, országúton 4,9 4,7, kombinált 5,6 5,3. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B (Kombi) 5) Caddy és Caddy Maxi, 110 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 6,4 6,0, országúton 4,7 4,3, kombinált 5,3 4,9. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B (Kombi) 6) A kombinációt később vezetjük be. 7) Caddy Dobozos BlueMotion, 75 kw-os 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 4,9 4,7, országúton 3,7 3,2, kombinált 4,1 3,8. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált

13 Az új Caddy TSI 1,4 l TSI (92 kw/125 LE) 1) Átlagfogyasztás: 5,6 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 128 g/km-től. Az új TSI-motorok. Az új Caddyt felszerelheti 92 kw-os 1,4 l TSI-vel. A közvetlen befecskendezés és a turbótöltés különösen hatékony, és csekély löket térfogata ellenére igen erőteljes hajtássá teszi ezt a dízel motort. Ezen kívül 1,4 l-es lökettérfogattal első ízben kapható kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) 6) szerelt TSI-motor. A 7 fokozatú kettős tengely kapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé vonóerő-megszakítás nélkül, így lényegesen nagyobb menetkomfort jellemzi. Manuális váltás is lehetséges, ekkor a műszerfal kijelzőjén fokozatajánlás jelenik meg a takarékos váltás jegyében. TDI Az új EU 6 TDI-motorok. A takarékos, köz vet len befecs kendezéssel szerelt 2,0 l-es, Common- Rail turbó dízel motorok különböző teljesítmény fokozatokkal kaphatók: 55 kw, 75 kw, 90 kw vagy 110 kw. Az 55 és 75 kw-os változatok különö sen alacsony fogyasztásukkal és kibocsátási értékükkel tűnnek ki. A 90 kw-os motor mindig 4MOTION összkerékhajtással felszerelt, a 110 kw-os motor kettős tengelykapcsolós sebes ség váltóval (DSG) 6) és kíván ságra 4MOTION összkerékhajtással is kombinálható; a 75 kw-os motor extraként rendelhető DSG-vel. 6) 2,0 l TDI (55 kw/75 LE) 2) Átlagfogyasztás: 4,4 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 114 g/km-től. 2,0 l TDI (75 kw/102 LE) 3) Átlagfogyasztás: 4,4 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 114 g/km-től. 2,0 l TDI (90 kw/122 LE) 4) Átlagfogyasztás: 5,3 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 139 g/km-től. 2,0 l TDI (110 kw/150 LE) 5) Átlagfogyasztás: 4,9 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás: 129 g/km-től. A LEGTAKARÉKOSABB A KATEGÓRIÁJÁBAN. Átlagban 3,8 l/100 km a Caddy Dobozos BlueMotion esetében. Az új Caddy Dobozos BlueMotion átlagos kibocsátás 99 g/km CO 2-től. Az autógyártók felelősséggel tartoznak az embernek és a környezetnek egyaránt. Ezért az új Caddy Dobozos BlueMotionnel egy olyan járművet fejlesztettünk ki, amely kategóriájában a legalacsonyabb fogyasztású. Kombinált 3,8 l/100 km dízelüzemanyag-fogyasztásával és csupán 88 g/km CO 2-kibocsátásával új mércét állít. Új motorok BlueMotion technológiával.

14 Rugalmasabb. Kényelmesebb. Gazdagabb. A szériafelszereltség. Szériafelszereltség valamennyi új Caddy modellváltozatban. Külső felszereltség H4 halogénfényszóró Strukturált felületű hűtőrács, krómozott díszléccel Strukturált felületű oldalsó védőléc Jobb oldali tolóajtó, 701 mm széles Hővédő üvegezés, zöld Belső felszereltség Tökéletesített utastér-akusztika Átgondolt tárolórendszer tetőgalériával Austin üléshuzat Gumipadló a vezetőfülkében Funkcionális felszereltség Start-stop-rendszer az EU 6 motoroknál Elektronikus indításgátló Rádió-távirányítású központi zár Fűtés mechanikus szabályozással 12 V csatlakozó a középkonzolban Biztonság Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) Elektronikus stabilizáló program, EDS, ABS, ASR Fékasszisztens Vezető- és kísérőoldali, oldalsó és függönylégzsákok Szervokormány (Servotronic) Nappali menetfény

15 Az új Caddy Plusz szériafelszereltség az új Caddy Dobozosban. Plusz szériafelszereltség az új Caddy Kombiban. Külső felszereltség Acélkerék teljes dísztárcsával Hátsó szárnyas ajtó ablakkal A Caddy Maxi Dobozos 47 cm-rel hosszabb, mint a Caddy Dobozos Külső felszereltség Acélkerék teljes dísztárcsával Hátsó ajtó fűthető ablakkal Oldalablak az utastérben, bal és jobb oldalon is A Caddy Maxi Kombi 47 cm-rel hosszabb, mint a Caddy Kombi Belső felszereltség Rácsos válaszfal Raktérkapacitás a Caddy Dobozosnál: 3,2 m 3 Raktérkapacitás a Caddy Maxi Dobozosnál: 4,2 m 3 Belső felszereltség A hármas üléspad a második üléssorban, külön dönthető, összecsukható és kivehető Szőnyegpadló az utastérben Funkcionális felszereltség Sebességszabályozó berendezés sebességkorlátozó funkcióval (Tempomat) Támlakioldás a bal oldali első üléshez Mechanikus klímaberendezés Biztonság Hat rögzítőszem a Caddy Dobozosnál Nyolc rögzítőszem a Caddy Maxi Dobozosnál Biztonság Négy rögzítőszem a Caddy Kombinál Hat rögzítőszem a Caddy Maxi Kombinál Biztonsági belső tükör, manuális elsötétítéssel Abroncsnyomás-ellenőrző lámpa A képen feláras extra felszereltség látható.

16 Fényezések. Cukorfehér Normál fényezés Viharszürke Normál fényezés Cseresznyepiros Normál fényezés Élénk narancs Normál fényezés Normál fényezések1) Reflexezüst Metálfényezés Black Berry Metálfényezés Viperazöld Metálfényezés Metálfényezések2) Indiumszürke Metálfényezés Gesztenyebarna Metálfényezés Csillagfénykék Metálfényezés Méznarancs Metálfényezés Acapulco-kék Metálfényezés Bambuszkertzöld Metálfényezés Mélyfekete Gyöngyházfényezés Gyöngyházfényezés2)

17 Az új Caddy Kerekek. 3 ) Caloundra 6 J 15 könnyűfém kerekek 195/65 R 15-ös gumiabroncsokkal. 2) Rockhampton 6 J 17 könnyűfém kerekek 205/55 R 17-es gumiabroncsokkal. 2) 1) Szériafelszereltség. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) Összesen 8 kerékből álló választék. Bendigo 6 J 16 könnyűfém kerekek 205/5 R 16-os gumiabroncsokkal. 2)

18 Üléshuzatok és díszítések. Cortina Gloss Díszléc Díszléc 1) Austin 2) Szövet üléshuzat Titánfekete Marathon 3) Robust szövet üléshuzat Titánfekete Austin 4) Szövet üléshuzat Titánfekete Mesh 3) Műbőr üléshuzat Titánfekete Üléshuzatok 1) Extra felszereltség felár ellenében a Caddy Dobozos esetén. Csak a Caddy Dobozos Belsőtér-csomagjával együtt. 2) Szériafelszereltség a Caddy Dobozoshoz, a Caddy Dobozos BlueMotionhoz és a Caddy Kombihoz. 3) Extra felszereltség felár ellenében a Caddy Dobozos és Caddy Dobozos Trendline esetén. A Mesh műbőr üléshuzat a Caddy Kombihoz is kapható extraként. 4) Szériafelszereltség a Caddy Dobozos Trendline-hoz.

19 Operatív lízing előnyei. A Porsche Lízing által kínált operatív lízing finanszírozá si forma előnyei a vállalkozá sok számára: Gépjármű finanszírozása személy gépjármű esetén is áfamen te sen, nettó értéken történik, ezáltal az áfa összege megtakarítható. A bérleti díj 100%-ban elszámolható költségként. A bérleti díj áfatartalma 100%-ban visszaigényelhető*. Akár 0 Ft is lehet az induló bérleti díj, időarányos, egyenletes költ ség terhelés mellett. Operatív lízing esetén a finanszí rozás nem növeli az ügyfél kötele zettségeit, ezáltal nem csök kenti a vállalkozás hitelfelvevő képessé gét. A vállalkozás csak a tényleges eszközhasználatért fizet időarányosan (piaci értékhez igazított maradványérték alapján). A futamidő-végi újraértékesítés kockázatát a lízingcég viseli, nem a vállalkozás. Az üzemeltetési költségek kockáza tát a lízingcég viseli, nem a vál lal kozás. Árfolyamkockázat nélküli, forintalapú finanszírozás. *A jogszabályi előírások betartása mellett. Részletes információ: Flotta kezelés. Egyéni, testreszabott megoldások a vállalkozás igényeihez igazítva. A bérleti díj tartalma: Finanszírozás (forintalapú, változó kamato zással). Forgalomba helyezési díj. Kötelező gépjármű-felelősség biztosítás. Casco biztosítás (önrész: 10%, minimum Ft). Assistance szolgáltatás. Adók (gépjármű, baleseti, cégautó). Opcionálisan választ ható flottakezelési szolgáltatások: GUMISZOLGÁLTATÁS. Tartalmazza a teljes futamidőre a téli és nyári gumik beszerzését, cseréjét, javítását, tárolását. KARBANTARTÁS. A karbantartási költség a teljes fu tamidőre tervezhető. Tartalmazza az időszakos szervizek, illetve a mű szaki meghibásodások javításának díját. CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS. Időszakos szervizek, illetve műszaki meghibásodások időtartamára csereautó biztosítása. HOZOM VISZEM SZOLGÁLTATÁS. A gépkocsinak az ügyfél székhelyéről/ telephelyéről szervizbe történő eljuttatása, valamint a javítást követően a gépkocsi visszaszállítása. ÜZEMANYAGKÁRTYA. Teljes körű üzemanyaggazdálkodási megoldás. Kényelmes és egységes fizetési rendszer, tökéletes költségkontroll. Gépjármű használatának teljes költsége - TCO**. **Total Cost of Ownership Újraértékesítés, csere E Flottaüzemeltetés D Gépjármű kiválasztása A Ft km Beszerzés / finanszírozás Átvétel / használat A TCO a gépjármű használatának valós költségeit mutatja. A beszerzés során ne csak a vételár alapján döntsön, hanem vegye figyelembe azokat a költségeket is, amelyek a gépjármű teljes élettartama alatt jelentkeznek. A használat során felmerülő valamennyi költség (finanszírozás, üzemeltetés, adók) leképezhető egy mérőszámra, a Ft/km költség mutatóra. Ebben segít Önnek a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. C B Porsche Lízing és Szolgáltató Kft Budapest, Fáy utca 27. Operatív lízing ajánlatért, bővebb tájékoztatásért keresse fel márkakereskedőinket.

20 Az új Caddy A változtatások jogát fenntartjuk. Kiadás ideje: június Itt további információk érhetők el az új Caddyről. Az Ön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedője:

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

www.vwh.hu A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 100% támogatással Haszonjárművek

www.vwh.hu A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 100% támogatással Haszonjárművek www.vwh.hu ismét! n e b 5 0 kat a jánlatain Keresse a kben! skedésein re e k a rk á m A Transporter Kombi Falubuszt a közösség most ingyen megkaphatja! Mikrobusz-beszerzés 00% támogatással Haszonjárművek

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh sorozat volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus A jövő teherautója most még futurisztikusabb. Azt mondják, a nyerő koncepción ne változtass. Mi mégis pontosan ezt

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. MINI árlista 3 Alapfelszereltség 4 Kiegészítô

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ ÚJ NISSAN NOTE MÁR 2,5% 2 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK* TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ DIG

Részletesebben

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT A járműkínálat minősége Az új Euro 6 DAF termékválaszték. Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért. Az új,

Részletesebben

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo BMW 3-as Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 3-as GRaN turismo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 3-as Gran

Részletesebben

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Dízel Változat Verzió L1H1 27 kg L1H1 29 kg L1H2 29 kg L2H1 29 kg L2H2 29 kg (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) (88 kw/12 LE) tart/top (88 kw/12 LE) (13 kw/14

Részletesebben

Fendt 200 Vario V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P Fendt Vario V/F/P Vario Fokozatmentes hajtóművel A Fendt speciális traktorok nagy múltra tekintenek vissza, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, gazdaságossággal és értékállósággal. Lehet ezt még tovább

Részletesebben

S.KO dobozos járművek

S.KO dobozos járművek S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben