Új és mégis az eredeti: az új Multivan.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új és mégis az eredeti: az új Multivan."

Átírás

1 Az új Multivan

2 Új és mégis az eredeti: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. EGYEDÜLÁLLÓ HAJTÁSKONCEPCIÓ. 4MOTION összkerékhajtás kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG). 1) A LEGKIVÁLÓBB TEREP ALKAL- MASSÁG A KATEGÓRIÁJÁBAN. A 4MOTION összkerékhajtás, a lejtmenetasszisztens és a mechanikus differenciálzár kombinációjának köszönhetően. 1) KORSZERŰ VEZETŐASSZISZTENS- RENDSZEREK. Az ACC 1) -tól a Front Assist 1) -on és a Light Assist 1) -on át a Multi-collision fékig (Másodlagos ütközésvédelem). OPTIMÁLIS ALAKÍTHATÓSÁG. Intelligens sínrendszer a lehető legjobb térkihasználás jegyében. A LEGNÉPSZERŰBB EGYTERŰ LIMUZIN Évtizedek óta piacvezető. A LEGMODERNEBB INFOTAINMENT-RENDSZEREK. 1) Intuitív kezelés, új funkciók, optimális csatlakoztatási lehetőségek. INNOVATÍV MOBIL ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK. 1) A Car-Net App Connect és a Car-Net Guide & Inform jóvoltából. AZ EGYEDI IGÉNYEK FIGYELEMBEVÉTELE A KATEGÓRIÁJÁBAN PÁRATLAN. Három felszereltségváltozat, 13 motor-váltó kombináció 2) és kétféle tengelytáv. IGÉNYES, ÚJ BELSŐTÉR-DIZÁJN. Számos rakodási lehetőség, új formatervezésű belső tér, elektromosan 12-féleképpen állítható ülés. 1) 1) Extra felszereltség felár ellenében. 2) Néhány motor-váltó kombinációt később vezetünk be.

3 04 Az új Multivan. 04 Külső dizájn. 08 Belsőtér-dizájn és infotainment. 10 Külső dizájn. 12 Variálhatóság és funkcionalitás. 14 Biztonsági rendszerek. 16 Vezetőasszisztensrendszerek. 18 Hajtástechnológiák. 18 Motorok, futómű és sebességváltó. 20 BlueMotion technológia és környezetvédelmi tanúsítvány. 22 4MOTION összkerékhajtás. 24 Modellválaszték. 24 Az eredeti. 26 Felszereltségváltozatok áttekintése. 28 Az új Multivan Trendline. 32 Az új Multivan Comfortline. 36 Az új Multivan Highline. 40 Felszereltség. 40 A szériafelszereltség áttekintése. 42 Fényezések. 44 Kerekek. 46 Az új Multivan. A hatodik generáció. 48 Külső. 50 Infotainment. 52 Belső tér és komfort. 56 Üléshuzatok és belső színek. 58 Volkswagen tartozékok. 60 Műszaki adatok. 61 Általános tudnivalók. 62 Mobil online szolgáltatások.

4 Highline.

5 Külső dizájn Az új Multivan Comfortline. Trendline. Hatodik generáció - változatlan vonzerő. Több mint 65 éve optimális társ a legkülönbözőbb napi tennivalókhoz és a szabadidős programokhoz. Sokoldalúság, minőség és részletekbe menő tökéletesség jellemzi az új Multivant is, mégpedig három felszereltségváltozatban. A nagyvonalú helykínálat és a rugalmas térkihasználás előnyt jelent minden tervezett munka vagy program megvalósításában. Eredeti és stílusos az új dizájn és az igényes belső felszereltség az új műszerfallal és a legmodernebb infotainment-rendszerekkel. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek és különösen hatékony motorok is gazdagítják az új Multivan kiváló adottságait. A képen feláras extra felszereltség látható.

6

7 Külső dizájn Az új Multivan A képen feláras extra felszereltség látható.

8 06 07 Az új Multivan Külső dizájn Markáns dizájn, amely mércét állít. Precíz vonalak és kifejező élek, összetéveszthetetlen megjelenés. Az új Mutivannel sikerült kiválóan megvalósítani azt a koncepciót, hogy a megújulás mellett is az eredeti maradjon. Markáns dizájnja precíz vonalak és élek segítségével testesíti meg az egyterű limuzin tiszta formavilágát. Az eredmény: összetéveszthetetlen megjelenés. A jármű fénypontjának számítanak az új LED-es első fényszórók*. A korszerű LED-technológia erős fényt, hosszú élettartamot és a nappali fényhez hasonló spektrumot garantál, csekély energiaszükséglet mellett. Ragyogó hatást keltenek az utakon a 17"-os ezüstszínű Cascavel * könnyűfém kerekek és a 12 attraktív színből álló fényezési választék bármelyike.

9 *Szériafelszereltség a Multivan Generation Six esetében, extra felszereltség felár ellenében a többi modellnél. A képen feláras extra felszereltség látható.

10 1) Szériafelszereltség a Multivan Highline esetében, extra felszereltség felár ellenében a Trendline-nál és a Comfortline-nál. Az opcionális Discover Media Plus navigációs rendszernél már bemutattuk a Car-Net App Connect funkciót. Kompatibilis a MirrorLink, a CarPlay és az Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és az internetkapcsolat tekintetében! További információk itt érhetők el.: 2) Szériafelszereltség a Discover Media és Discover Media Plus navigációs rendszerrel. A második évtől felár ellenében használható. Az internetcsatlakozáshoz az ügyfél részéről mobil WLAN-router (pl. hotspot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB-stick (pl. Volkswagen CarStick) szükséges internet-adatdíjas SIM-

11 Belső dizájn és infotainment Az új Multivan Elsőosztályú komfort és infotainment. Igényes műszerfal és innovatív mobil online szolgáltatások. Az, hogy Ön a Multivanben jól érzi magát, nemcsak a jó áttekinthetőséget biztosító, megfelelően kiválasztott üléspozíciónak köszön hető: a belső tér különleges atmoszférájához hozzájárul a minőségi anyagok elsőosztályú kidolgozása, ami különösen az új Komfort műszerfalon feltűnő. 01 Az új infotainment-rendszerek is bemutatkoznak, az új rádiók és az új - opcionális - navigációs rendszerek kezelése például hihetetlenül egyszerű az intuitív érintőképernyős kijelzők jóvol tá ból. A Car-Net App Connect -tel 1) okostelefonja kiválasztott alkalmazásait használhatja (01. ábra). A Car-Net Guide & Inform 2) különböző mobil online szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy Ön útközben is hozzáférjen a legfrissebb információkhoz. Kristály tiszta vételminőséget garantál az új Comfort 3) mobil telefon-csatlakozás. Az új elektronikus beszédhangosító funkció 4) javítja a kommunikációt az utasokkal a belső térben. További információk az alábbi weboldalon találhatók: kártyával. 3) Extra felszereltség felár ellenében, a Composition Colour és Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 4) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt.

12 *Szériafelszereltség a Multivan Generation Six esetében, extra felszereltség felár ellenében a többi modellnél. A képen feláras extra felszereltség látható.

13 Külső dizájn Az új Multivan Figyelmet kelt - minden tekintetben. Új hátsó rész, amely nem csak a hátsó lámpákról szól. Az új Multivan hátulról is dinamikus hatást kelt. A vízszintes vonalak kiemelik a hátsó rész szélességét. A nagyobb hátsó ablakok jobb fény- és látási viszonyokat teremtenek a belső térben. Az új LED-es hátsó lámpák* jóvoltából pedig semmi mással nem össze té veszthető az új Multivan.

14 12 13 Az új Multivan Variálhatóság és funkcionalitás 01 Tér az optimális alakíthatóság jegyében. Az intelligens sínrendszertől a 360 fokban forgatható egyes ülésekig. Az új Multivan a bőséges helynél sokkal többet kínál. Variálhatósága tökéletesen igazodik állandóan mozgásban lévő világunkhoz és példát mutat. Az akár hét kényelmes ülőhely 1) mindegyikén tágas fejtér várja Önt és kísérőit - a második és harmadik üléssorban is. Egyedülálló lehetőség a menetiránnyal ellentétes üléselrendezés: ehhez egyszerűen 180 fokkal forgassa el a második üléssor egyes üléseit (01. ábra). Ha több helyre van szüksége csomagok vagy a vásárolt holmik elhelyezésére, könnyen kiveheti az egyes üléseket, vagy akár az egész üléssort. A rögzítőszemek pedig segítenek megakadályozni, hogy a csomagok elmozduljanak utazás közben.

15 1) Akár nyolc ülőhely a hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-ban.

16 14 15 Az új Multivan Biztonsági rendszerek Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

17 Biztonsági rendszerek szinte mindenre felkészítve. Magas szintű védelem. Különböző biztonsági rendszerek segítik a vezetőt, ami mind az utasok, mind a közlekedés többi résztvevője számára lényegesen nagyobb biztonságot és kényelmet jelent az eddiginél. A rendszerek szükség esetén beavatkoznak a vezetésbe, a minimumra csökkentve a közúti forgalom veszélyeit. Elektronikus stabilizáló program. 1) Megakadályozza az alul- és túlkormányzottságot és célirányosan fékezi az egyes kerekeket. Blokkolásgátló rendszer (ABS). Megakadályoz za a kerekek blokkolását, így a jármű kormányozható marad. Kipörgésgátló (ASR). Megakadályozza a kerekek kipörgését. Elektronikus differenciálzár (EDS). Kipörgés nélkül osztja el a kerekeken a hajtóerőt. Légzsákok. A szériafelszereltség részeként a lehető legjobb védelmet nyújtják frontális és oldalütközésnél. Gyermekülés elhelye zése esetén a kísérő oldali légzsák kikapcsolható. Ezen kívül extraként kapható függöny légzsá kok védik az utastérben ülőket. 2) A biztonsági öv bekapcsolására figyel meztető funkció. A motor indításakor vizuális, elinduláskor hangjelzéssel figyel mezteti a vezetőt a biztonsági öv bekap cso lására. Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem). 1) Ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében. A Multi-collision fék akkor aktiválódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor a jármű rövid késleltetés után fokozatosan 10 km/h sebes ségre lassul, hogy ezalatt a vezető vissza nyerhesse az uralmát a jármű fölött. 1) A rendszer határain belül. 2) Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető. A képen feláras extra felszereltség látható.

18 16 17 Az új Multivan Vezetőasszisztens-rendszerek Vezetőasszisztens-rendszerek: fokozott kényelem. Segítség kritikus helyzetekben. Kritikus helyzet észlelése esetén korszerű vezetőasszisztensrendszerek segítenek Önnek a fék- és a motorvezérlésbe való beavatkozással. Fáradtságérzékelő funkció. 2) Jól látható és hallható figyelmez tetést ad, ha a vezető viselkedéséből fáradtságra lehet követ keztetni. Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Reflex vagy vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. Nappali menetfény. A fényszóróba külön integrált lámpa automatikusan világítani kezd a gyújtás bekapcsolásakor és nappali fénynél csökkenti a balesetveszélyt. Tolatókamera. Megkönnyíti a parkolást, tolatáskor a jármű mögötti terület képe látható a rádió 1) vagy navigációs rendszer kijelzőjén. Statikus segédvonalak is segítik a parkolást. ParkPilot. 2) Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul lévő akadályokra, és a kijelzőn 1) vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot.. Hegymenet asszisztens. Emelkedőn megakadályozza a jármű visszagurulását, így egyszerűbbé teszi a gépkocsi kezelését. Gumiabroncsnyomás-ellenőrző lámpa. 2) Ha bármely gumiabroncs nyomása eltér a többitől, figyelmezteti a vezetőt az abroncsnyomás mielőbbi ellenőrzésére. Sebességszabályozó berendezés. 30 km/h fölött emelkedőktől és lejtőktől függetlenül tartja a kívánt sebességet. Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

19 Távolságtartó automatika (ACC). 2) Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműhöz, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. Tartalmazza a Front Assist rendszert. Side Assist sávváltást segítő rendszer. 2) Jelzés figyelmeztet a külső tükörben, ha sávváltáskor járművet érzékel a vezető holtterében. Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azokat elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötét ségben automatikusan bekap cso lódik a távolsági világítás. Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyarban belső íven lévő fényszóró megvilágítja az útszegélyt. Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval. 2), 3) Kritikus követési távolság érzékelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávolságot. Veszély helyzet észlelése esetén vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt. 1) A rádióváltozattól függően. 2) A rendszer határain belül. 3) 30 km/h alatt. A rádió- ill. navigációs rendszerek képei eltérhetnek az eredetitől.

20 A legújabb Euro 6 motorgeneráció. Különösen alacsony fogyasztás fokozott teljesítmény mellett. A legújabb motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző - anélkül, hogy ez a vezetési élményt csökkentené. A kedvező 5,7 l/100 km-es 1), 2) átlagfogyasztás 149 g/km-es 1), 2) átlagos CO 2-kibocsátással párosul. Az új TDI-motorok természetesen megfelelnek az Euro 6 szabvány nak. Különösen nagy teljesítményű és egyben alacsony fogyasztású a 150 kw-os, 2,0 l-es TDI-motor. További motorok bevezetésére későbbi időpontban kerül sor. Kettős tengelykapcsolós sebességváltó DSG (ábra nélkül). A 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) teljesen automatikus, szinte észrevétlen fokozatváltást tesz lehetővé, vonóerő-megszakítás nélkül, ami lényegesen nagyobb menetkomfortot eredményez. Ön választhat a normál vagy a sport üzemmód között. Adaptív futómű-szabályozás DCC (ábra nélkül). A menet tulaj donságok javítása érdekében a futómű az opcionális futóműszabályozással (DCC) a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatokban egyedileg beállítható. 3)

21 Motorok, futómű és sebességváltó Az új Multivan Az új dízelmotorok. Az opcionális BlueMotion technológiacsomaggal az új Multivan jövőbe mutató fogyasztási értékeket ér el. A csomag leírása a 20. oldalon található. 2,0 l TDI (62 KW/84 LE) 1) Átlagfogyasztás: 5,7 l/100 km-től CO 2-kibocsátás: 149 g/km-től 2,0 l TDI (75 kw/102 LE) 2) Átlagfogyasztás: 5,7 l/100 km-től CO 2-kibocsátás: 149 g/km-től 2,0 l TDI (110 KW/150 LE) 4) Átlagfogyasztás: 5,9 l/100 km-től CO 2-kibocsátás: 155 g/km-től 2,0 l TDI (150 kw/204 LE) 5) Átlagfogyasztás: 6,3 l/100 km-től CO 2-kibocsátás: 165 g/km-től 1) Multivan, 62 kw/84 LE-s 2,0 l TDI-motor üzemanyag-fogyasztása, l/100 km: városban 7,1 6,8, országúton 5,3 5,1, kombinált 6,0 5,7. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B-A. 2) Multivan, 75 kw/102 LE-s 2,0 l TDI-motor üzemanyag-fogyasztása, l/100 km: városban 7,4 6,8, országúton 5,5 5,1, kombinált 6,2 5,7. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B-A. 3) Csak Plus vagy Premium multifunkciós kijelzővel. Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető. 4) Multivan, 110 kw/150 LE-es 2,0 ltdi-motor üzemanyag-fogyasztása, l/100 km: városban 7,5 7,2, országúton 5,6 5,2, kombinált 6,3 5,9. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B-A. 5) Multivan, 150 kw/204 LE-s 2,0 l TDI-motor üzemanyag-fogyasztása, l/100 km: városban 8,0 7,6, országúton 6,0 5,6, kombinált 6,7 6,3. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; Hatékonysági besorolás: B.

22 20 21 Az új Multivan BlueMotion technológia és környezetvédelmi tanúsítvány Hatékony BlueMotion technológia. A fogyasztást is csökkentő technológiák szériaként. A környezetvédelmi tanúsítvány. A környezetvédelmi tanúsítvánnyal a Volkswagen a járműveknél és technológiáknál az elődmodellekhez és a más hasonló modellek hez képest elért ökológiai fejlődést méri. Ennek alapjai az ISO és ISO szerinti környezet védelmi mérlegek, melyeket független szakértők vizsgálnak, a Volkswagen nél a TÜV NORD. A környezetvédelmi mérleg elkészítésekor nemcsak az autó tiszta menetidejére terjed ki a vizsgálat, hanem a jármű teljes életciklusára, a nyersanyagok beszállítástól és az anyagok előállí tásá tól a jármű előállításán és használati fázison át az értékesítésig. A környezetvédelmi mérlegek részletes eredményei és az arra vonatkozó információk, hogy a Volkswagen mi mindent tesz termékei és a vállalat működésének minél környezetkímélőbbé tétele érdekében, a nachhaltigkeit/produkte.html honlapon találhatók. A BlueMotion technológia jelentősen hozzájárul az új Multivan alacsony fogyasztási és kibocsátási értékeihez, hogy ezáltal új mércét állíthasson fel a fenntartható mobilitás terén. Az Euro 6 szabványnak megfelelő új generációs TDI-motorokhoz szériafelszereltségként jár a BlueMotion technológia. A felszereltség részei: fékenergia-visszanyerő funkció, optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok és start-stop rendszer. 01 Fékenergia-visszanyerés (ábra nélkül). A fékezéskor és motor féküzemben történő akkumulátor-újratöltés tehermentesíti a motort, ezáltal is csökkentve az üzemanyag-fogyasztást. Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok (ábra nélkül). Az új Multivan optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal létesít kapcsolatot az útfelülettel. A kisebb gördülési ellenállás csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és így a CO 2-kibocsátást is. BlueMotion technológia csomag (ábra nélkül). A CO 2-kibocsátás a szériafelszereltséghez tartozó BlueMotion technológiai megoldások (pl. futóműsüllyesztés) kiegészítésével extraként tovább csökkenthető. 1) 01 Start-stop rendszer. Üres fokozatban és felengedett tengelykapcsoló-pedál mellett automatikusan kikapcsolja a motort, például piros lámpánál. Indításhoz elég lenyomni a tengelykapcsoló-pedált, és a motor újraindul.

23 Multivan üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 8,0 6,8, országúton 6,0 5,1, kombinált 6,7 5,7. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált ; hatékonysági besorolás B-A. 1) Csak rövid tengelytávval, elsőkerékhajtással és 16"-os vagy 17"-os kerekekkel. 2) Csak kézi sebességváltós kivitelre vonakozik. A képen feláras extra felszereltség látható.

24 1) Csak 110 kw/150 LE-s és 150 kw/204 LE-s TDI-motorral. A képen feláras extra felszereltség látható.

25 4MOTION összkerékhajtás Az új Multivan A legkiválóbb terepalkalmasság. A 4MOTION összkerékhajtás és a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) egyedülálló kombinációja. Az új Multivannel Önnek egy olyan kísérője lesz, amely kihívást jelentő, úttalan utakra tervezett túrákat is gond nélkül teljesít. Az extraként kapható 4MOTION állandó összkerékhajtás igény szerint osztja meg a hajtóerőt az első és a hátsó kerekek között. Az eredmény: optimális kapcsolat az útfelülettel. A 4MOTION összkerékhajtás új generációja. 1) Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb váltógenerációjú Haldextengelykapcsolót alkalmazzák. Ennek előnye a csekély tömeg, valamint a továbbtökéletesített menettulajdonságok és menetdinamika. 01 4MOTION összkerékhajtás DSG-vel. Kategóriájában elsőként az új Multivan kapható opcionális 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) (01. ábra). 1) Így a teljesen automatikus sebességváltás még komfortosabbá teszi az Ön számára a vezetést, különösen a hegyi utakon. Lejtmenetasszisztens. Az új opcionális rendszer a motor for du latszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással biz tosí tja a kontrollált és biztonságos lejtmenetet. Gondoskodik róla, hogy a jármű folyamatosan lépésben haladjon, vagyis hogy tartsa az alacsony sebességet, ezzel is tehermentesítve a vezetőt. Mechanikus differenciálzár. Az opcionális 4MOTION összkerék hajtással együtt extraként mechanikus differenciálzár rendelhető a hátsó futóműhöz. Megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon.

26 24 25 Az új Multivan Az eredeti

27 Nem csak használják, kedvelik is. Az eredeti - több mint 65 éve. A Bullival - a T1-essel - egy példa nélküli sikertörténet vette kez detét, amely az új, hatodik generációs Multivannel, a T6-ossal foly tató dik. Már akkor egyedülálló sokoldalúságáról kapta a nevét a T1-ben megtestesülő járműkoncepció: a busz és a szállító jármű (németül Lieferwagen) összevonásából lett Bulli. Az új Multivan új formába önti ezt a sokoldalúságot - és talán már a legjobb úton van afelé, hogy a következő négy keréken guruló legendává váljon. A képen feláras extra felszereltség látható.

28 26 27 Az új Multivan Felszereltségváltozatok áttekintése Oldal 28 Trendline. A legsokoldalúbb a kategóriájában. Az új Multivan éppen olyan sokoldalú, mint vezetőjének és utasainak igényei. Belső terében nemcsak a helykínálat kiváló, hanem az utasok közérzete is. Ezért nem nehéz sem az új Multivan mellett dönteni sem az ideális felszereltségű változatról.

29 32 Oldal Comfortline. Oldal 36 Highline. A képen feláras extra felszereltség látható.

30 28 29 Az új Multivan Trendline Optimális választás azoknak, akikkel mindig történik valami. Az új Multivan Trendline. Azoknak a családoknak ideális, akiknek a mindennapjaik soha nem hétköznapiak. Az új Multivan Trendline - itt az új, opcionális Csillagfénykék metálfényezés látható - képes a legkülönbözőbb igények kielégítésére. Egyrészt elég erős mindahhoz, amit a kicsik igényelnek, másrészt elég rugalmas ahhoz, amit a nagyok terveznek. Kivett ülésekkel akár 5,8 m 3 -es befogadóképességű, rugalmasan alakítható csomagtér és raktér.

31 A képen feláras extra felszereltség látható.

32 *A kihajtható asztal csak álló járműben használható.

33 Az új Multivan Trendline ülőhely szériafelszereltségként (a képen egy 5 üléses autó látható). Hét ülés áll rendelkezésre, amelyeket új, könnyen kezelhető Kutamo szövettel vontak be. Extraként plusz egy vagy két beépített gyermeküléssel szerelhető fel az utastér. A teljesen burkolt belső térben a strapabíró anyagok eredményeként az esetleges szennyeződések vagy foltok könnyen eltávolíthatók. A Climatic klímaberendezéssel és az új Composition Audio rádióval felszerelt új műszerfalban sok praktikus tároló- és rakodóhely áll rendelkezésre. 01 Műszerfalbetét. Mindig szem előtt van és jól olvasható a multi funkcionális kijelző Kihajtható asztal.* A könnyen felállítható asztal az utastérben egyszerűen beakasztható az oldalsínbe, de a járművön kívül is felállít ható. Használaton kívül helytakarékos módon a tolóajtóburkolatba süllyeszthető. 01 Az új Multivan Trendline felszereltsége. A szériafelszereltség áttekintését a oldalak tartalmazzák.

34 32 33 Az új Multivan Comfortline Intelligens sínrendszer megfordítható ülésekkel: rugalmas helykihasználás. Ideális azoknak, akik még nagyobb kényelmet igényelnek. Az új Multivan Comfortline. Azok számára, akik utazás közben is nagyobb komfortot szeretnének élvezni. Az új Multivan Comfortline-ban - itt az új, opcionális gesztenyebarna metálfényezéssel látható - minden utazás olyan kellemes, hogy az úti cél már szinte mellékes, még ha az hétvégi kirándulás, ötletszerű városnézés, barát- vagy rokonlátogatás is.

35 A hosszú tengelytávú új Multivan Comfortline Plusz 40 cm: még több lehetőség. A hosszú tengelytávú új Multivan Comfortline. Bővítse 40 cm-rel az utasteret - ezzel sokszorosára nő a variációs lehetőségek száma. Extraként akár nyolc* egyes üléssel is felszerelhető, például csoportos utazásokhoz. Ennek érdekében a hosszú tengelytávú Multivan Comfortline feláldoz bizonyos elemeket, például a nagyméretű oldalsó asztalt és az oldalburkolat rakodórekeszeit. A vezetősínekkel ellátott középső asztal extraként kapható. Ha Ön néha utasok nélkül vezet, a nagyvonalú térkínálatnak köszönhe tően könnyen elhelyezhet különösen nagyméretű csomagokat is. 8 ülőhely opcionálisan. 7 ülőhely szériafelszereltségként.

36 A rövid és a hosszú tengelytáv összehasonlítása: 0,9 m 3 -rel nagyobb raktérkapacitás (kivett ülések esetén). 40 cm 7 ülőhely szériafelszereltségként.

37 *Magyarországon nem minden motorvariációhoz rendelhető. A képen feláras extra felszereltség látható.

38 34 35 Az új Multivan Comfortline 7 ülőhely szériafelszereltségként. Hét személy számára van hely a Titánfekete vagy a Moonrockszürke Pandu szövettel bevont üléseken. Az utastérben a két egyes ülés 360 fokban forgatható. A Dark Silver Brushed dekorbetétek és a strapabíró szőnyegpadló is hozzájárul az igényes összhatáshoz. 01 Számos praktikus rakodási és tárolási lehetőséget is rejt a multifunk ciós kormánykereket, a Climatic klímaberendezést, és az új Composition Colour rádiót is tartalmazó komfort műszerfal. 01 Komforttető. Mennyezetbe integrált légbefúvók látják el friss levegővel az utasteret, illetve csökkentik az oldal ab la kok párásodását. A billenthető olvasólámpák egyénileg szabá lyoz hatók Műszerfalbetét Plus multifunkciós kijelzővel. A monokróm TFT-kijelző az aktuális információkat mutatja, például a külső hőmérsékletet, a hatótávolságot, az átlagsebességet és az átlagfogyasztást. Az új Multivan Comfortline felszereltsége. A szériafelszereltség áttekintését a oldalak tartalmazzák.

39 A képen feláras extra felszereltség látható.

40 36 37 Az új Multivan Highline Tökéletes a különlegességek kedvelőinek. Az új Multivan Highline. Azok számára ideális, akik a legjobbat várják az egyterű limuzintól. Az igényes és változatos felszereltségelemekkel felszerelt, stílusos megjelenésű új Multivan Highline - itt az opcionális Mojave-bézs metálfényezésű új Multivan látható mindenképpen kivételes jelenség, függetlenül a használat céljától. Mindkét tolóajtó elektromosan nyitható és zárható, rádió-távirányítással vagy a középkonzolon elhelyezett kapcsolóval.

41 A képen feláras extra felszereltség látható.

42 *Extra felszereltség felár ellenében. A képen feláras extra felszereltség látható.

43 Az új Multivan Highline ülőhely szériafelszereltségként. A hét ülőhely szériafelszereltségként Titánfekete vagy Moonrockszürke Alcantara huzattal van bevonva. Az utastér két egyes ülése 360 fokban kényelmesen forgatható. A széria multifunkciós asztal külön síneken mozgatható és összecsukva helytakarékos módon az egyes ülések közé tolható. A kíváncsi tekintetek elől a Privacy üvegezés, lopás ellen pedig riasztóberendezés véd. Számos rakodási és tárolási lehetőséget kínál az új komfort műszerfal, amelyhez újonnan tervezett multifunkciós bőrkormány, 3 zónás Climatronic klímaberendezés és új Composition Colour rádió is tartozik Elektronikus beszédhangosítás.* A vezetőülés feletti mikrofon segítségével a vezető beszéde kihangosítható az utastérben. 02 Műszerfalbetét Premium multifunkciós kijelzővel. A színes kijelző az aktuális információkat mutatja, például a külső hőmér sékletet, a hatótávolságot, az átlagsebességet és az átlagfogyasztást. 01 Az új Multivan Highline felszereltsége. A szériafelszereltség áttekintését a oldalak tartalmazzák.

44 40 41 Az új Multivan Szériafelszereltségek áttekintése Szériafelszereltség az új Multivan modellváltozatokban. A szériafelszereltségek áttekintése. Külső felszereltség 16" vagy 17"-os futómű 17"-os fékberendezéssel* Lökhárítók a jármű színére fényezve Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség Állítható magasságú komfortülések az első üléssorban, gerinctámasszal és 2-2 kartámasszal az első ülésekhez 2 sínrendszeren állítható, forgatható ülés, ISOFIX gyermekülésrögzítéssel az utastérben Háromszemélyes, ággyá alakítható üléssor 2 ISOFIX gyermekülésrögzítéssel a külső ülésekhez, valamint kiegészítő rakodási lehetőséggel 4 sínes rendszer Szőnyegpadló a vezetőfülkében Hővédő üvegezés Zárható kesztyűtartó Beszállást segítő fogantyúk a vezető- és utasoldalon Funkcionális felszereltség Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök Elektromos ablakemelők (elöl) 2 bicskakulcs a rádió-távirányítású központi zárhoz Légbefúvók az oldalablakokhoz a tetőkárpitban 12 V-os csatlakozó Por- és pollenszűrő Magasságban és mélységben állítható kormánykerék Kiegészítő fűtés az utastérben Biztonság Vezető- és utasoldali légzsákok, az utasoldali légzsák kikapcsolható Vezető- és utasoldali oldal- és függönylégzsák Elektronikus stabilizáló program, fékasszisztens, ABS, EDS és hegymeneti elindulási asszisztens funkciókkal Gyermekzár a tolóajtón az utastérben Elsötétülő biztonsági belső tükör Nappali menetfény 6 rögzítőszem a rakomány biztosítására *Motor-hajtás kombinációtól függően. A képen feláras extra felszereltség látható.

45 Plusz szériafelszereltség az új Multivan Trendline-ban. Plusz szériafelszereltség az új Multivan Comfortline-ban. Plusz szériafelszereltség az új Multivan Highline-ban. Külső felszereltség 16"-os acélkerekek teljes dísztárcsával H4 halogénfényszóró Fényezetlen külsőtükör-házak és ajtókilincsek Fényezetlen felületű hűtőrács krómozott díszléccel Külső felszereltség Devonport 17"-os könnyűfém kerekek H4 halogénfényszóró A jármű színére fényezett külsőtükör-házak és ajtókilincsek Fényezett fekete hűtőrács króm díszlécekkel Hosszú tengelytávval is kapható Jobb és bal oldali tolóajtók Külső felszereltség Cascavel 17"-os könnyűfém kerék, ezüstszínű A jármű színére fényezett külsőtükör-házak és ajtókilincsek Fényezett fekete hűtőrács króm díszlécekkel Krómcsomag (króm díszlécek kétoldalt és hátul, valamint króm díszléc az alsó hűtőrácson) Ködfényszórók kanyarfénnyel Tolóajtó mindkét oldalon Dinamikus futómű (kb. 20 mm-rel süllyesztett) Belső felszereltség 7 ülőhely Kutamo szövet üléshuzat Kihajtható asztal (belső és külső használatra) Standard műszerfal Nyitott tárolórekesz a műszerfalban Műanyag padló az utastérben Belső felszereltség 7 ülőhely Pandu szövet üléshuzat Titánfekete vagy Moonrock-szürke színben Komfort műszerfal Multifunkciós kijelző Plus Fedeles rakodórekesz a műszerfalon Bőr kormánykerék és bőr sebességváltó-markolat Szőnyegpadló az utastérben Dark Silver Brushed díszlécek Szövetbetétek az oldalburkolatban Belső felszereltség 7 ülőhely Alcantara üléshuzat Titánfekete vagy Moonrock-szürke színben Komfort műszerfal Premium multifunkciós színes kijelző Fedeles rakodórekesz a műszerfalon Bőr kormánykerék és bőr sebességváltó-markolat Szőnyegpadló az utastérben Structural X díszlécek Háromszemélyes üléssor kihajtható kartámasszal Privacy sötétített hővédő üvegezés Kihajtható, krómozott ruhaakasztó hátul Fellépő nemesacél betéttel Nemesacél csomagtérperem-védő Funkcionális felszereltség Climatic klímaberendezés Composition Audio rádió mobiltelefon-előkészítéssel 4 hangszóró Szervokormány Komfort mennyezet az utastérben 2 légbefúvóval és integrált olvasólámpákkal Funkcionális felszereltség Climatic klímaberendezés Composition Colour rádió mobiltelefon-előkészítéssel 8 hangszóró Szervokormány Komfort mennyezet az utastérben 2 légbefúvóval és integrált olvasólámpákkal Multifunkciós kormánykerék Funkcionális felszereltség Climatronic 3 zónás klímaberendezés Composition Colour rádió mobiltelefon-előkészítéssel 8 hangszóró Sebességfüggő Servotronic elektromechanikus szervokormány Komfort mennyezet az utastérben 2 légbefúvóval és billenő integrált olvasólámpákkal Multifunkciós kormánykerék Elektromos szervozár a hátsó ajtóhoz Ülésfűtés az első ülésekhez Elektromos működtetésű tolóajtók Biztonság Elektronikus indításgátló Vetítésitávolság-szabályozás Oldal 28 Biztonság Fáradtságérzékelő funkció Elektronikus indításgátló Automatikus fényszórószabályozás Coming home-/leaving home funkcióval Esőérzékelős ablaktörlő és automatikusan elsötétedő 32 belső tükör Oldal Biztonság Fáradtságérzékelő funkció Riasztóberendezés belsőtér-védelemmel, akkumulátoros szirénával és elvontatás elleni védelemmel Esőérzékelős ablaktörlő és automatikusan elsötétedő belső tükör Oldal 36

46 Fényezések. Moj ave-bé bézs Reflex exezü ezü st Indium iumszü szürke Normál fényezések Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

47 Fényezések Az új Multivan Geszte ztenye nyebar barna TL CL HL Bam mbus buszke zkertz rtzöld Acapulco-c kék Csilla gfényk ykék Black Berry Metálfényezések Effektfényezések Cukorf orfehé hér TL L CL HL Cse sereszny nyepi ros Oryxfe fehér gyöngy g ház TL CL HL Mél yfeket kete gyö ngyház Az itt látható képek csak tájékoztató jellegűek, mivel a nyomtatásban a színek nem adhatók vissza valósághűen.

48 Kerekek. 16" Acélkerekek teljes dísztárcsával1), 2) 6 1 /2 J x /65 R 16 gumiabroncsokkal. TL 02 Clayton könnyűfém kerekek 6 1 /2 J x /65 R 16 gumiabroncsokkal. TL Téli gumiabroncsok (ábra nélkül). A 16"-os és 17"-os Clayton, valamint a 17"-os Devonport könnyűfém kerekekhez ren delhető téli gumiabroncs. Ez az abroncs garnitúra lényegesen javítja a menet tulaj don ságo kat a télies útviszonyok mellett, és le rö vi díti a fékutat csúszós utakon. Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok (ábra nélkül). Minden kerék optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal van felszerelve a BlueMotion tech nológia alkalmazásának köszönhetően. A csekély gördülési ellenállás csökkenti az üzemanyagfogyasztást, így a CO 2-kibocsátást is Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

49 Kerekek Az új Multivan " Toluca könnyűfém kerekek 8 J x /45 R 18 gumi abroncsok kal. CL HL 04 Springfield könnyűfém kerekek 8 J x /45 R 18 gumiabroncsok kal. 05 Springfield könnyűfém kerekek 2) 8 J x 18. Polírozott 255/45 R 18 gumiabroncsokkal Acélkerék 1) 7 J x /55 R 17 gumi abroncsok kal. TL 07 Timaru könnyűfém kerekek 7 J x /55 R 17 gumiabroncsokkal. 08 Devonport könnyűfém kerekek 7 J x /55 R 17 gumi ab roncsokkal. 09 Cascavel könnyűfém kerekek 7 J x 17. Felülete polírozott, ezüstszínű. 235/55 R 17 gumiabroncsokkal. 10 Cascavel könnyűfém kerekek 7 J x 17. Felülete polírozott, fekete. 235/55 R 17 gumiabroncsokkal. 11 Cascavel könnyűfém kerekek 7 J x 17. Felülete polírozott, ezüstszínű. 235/55 R 17 gumiabroncsokkal ) Motor-hajtás kombinációtól függően. 2) Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető.

50 EGY IKON HATODIK GENERÁCIÓJA. AZ ÚJ MULTIVAN GENERATION SIX. Immár a hatodik generációjával definiálja újra magát a Multivan - és az új Multivan Generation Six-szel optikai hatását tekintve egyértelműen elkötelezi magát gyökerei mellett. Az új, markáns dizájn a legendás Bulli kétszínű fényezését követi. A választék négyféle színkombináción alapul. A rendkívüli koncepció a színben harmonizáló dekorsávval folytatódik a belső térben. Ha Ön úgy kívánja, lehetőség van arra is, hogy jármű külső megjelenését a kizárólag a Multivan Generation Six-hez kapható 18"-os Disc könnyűfém kerekekkel tegye még kifejezőbbé. Szinte mindent magába foglaló és igényes szériafelszereltségével, illetve a legújabb Euro 6* motorokkal az új Multivan Generation Six már most is a legjobb úton halad afelé, hogy a jövő egyik klasszikus modellje legyen. * Multivan Generation Six, 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,4 7,2, országúton 5,5 5,2, kombinált 6,2 5,9. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B-A Multivan, 150 kw/204 LE-s 2,0 l TDI üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,8 7,6, országúton 5,9 5,6, kombinált 6,6 6,3. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B-A. A képen feláras extra felszereltség látható.

51 Az új Multivan Generation Six Az új Multivan A LEGFONTOSABB SZÉRIAFELSZERELTSÉGEK. KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Devonport 17"-os könnyűfém kerekek LED-es első fényszórók és LED-es hátsó lámpák Ködfényszórók beépített kanyarfénnyel Krómcsomag Hővédő üvegezés csomag Privacy sötétített hővédő üvegezés Generation Six plakett a B-oszlopokon BELSŐ FELSZERELTSÉG Multifunkciós bőr kormánykerék és bőr sebességváltó-markolat Az ülések a szériafelszereltség részeként Moonrock-szürke Alcantara és Titánfeketeműbőr szín-anyag kombinációban kaphatók Az ülések feláras extra felszereltségként sima Nappa bőrből Titánfekete színben, vagy Alcantara és műbőr anyagból Titánfekete színben kaphatók A textilszőnyegek Moonrock-szürke vagy Titánfekete színűek Fellépő nemesacél betétekkel és megvilágított Generation Six felirattal Dark Silver Brushed díszlécek Kétszínű fényezés és a külső fényezéssel harmonizáló dekorsáv FUNKCIONÁLIS FELSZERELTSÉG Adaptív futómű-szabályozás (DCC) Távolságtartó automatika Front Assist környezetfigyelő rendszerrel Discover Media navigációs rendszer Climatronic 3 zónás klímaberendezés Ülésfűtés a vezetőfülkében Premium multifunkciós kijelző (színes) Media-in csatlakozó (ipod-/iphone-/ipad-kompatibilis) és Aux-in csatlakozó ParkPilot elöl és hátul (parkolóradar) Side Assist sávváltást segítő rendszer Sebességszabályozó berendezés (Tempomat) Elektromosan behajtható, állítható és fűthető külső tükrök Esőérzékelős ablaktörlő és automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükör Automatikus fényszórószabályozás Coming home/leaving home funkcióval Car-Net Guide & Inform Volkswagen Media Control és App Connect 80 literes üzemanyagtank Light Assist automatikus fényszórószabályozás Mobiltelefon-csatlakozó Comfort és WLAN csatlakozó

52 Külső felszereltség Tolóablak. Egyetlen kézmozdulattal kényelmesen és gyorsan engedhetünk be friss levegőt a jobb és bal oldali tolóablak jóvoltából. 1 tolóablak szériafelszereltség. Hővédő üvegezés csomag (ábra nélkül). Akár 6 db-el (A) csök kenthető a külső zaj. Az első szélvédő hővédő üvegből készült, mely speciális réteggel van bevonva, az oldalablakok stabilabb kivi te lűek. Az utastér minden ablaka sötétített üvegből (Privacy-üvegezés) készült. Akusztikus üvegből nem kaphatók. 02 Napfény elleni fekete védőfólia. 1) Az utastérbe a napsugarak mindössze 39%-át engedi be, 54%-át elnyeli, 7%-át visszaveri. Privacy üveggel kombinálva szinte tökéletesen véd a kíváncsi tekintetek elöl. Elektromos tolóajtók (ábra nélkül). Többszörös becsípődés elleni védelemmel vannak ellátva, és kényelmesen, rádió-távirányí tással vagy a vezetőfülkéből gomb nyomással működtethetők. A Multivan Trendline-hoz csak egy elekt romos tolóajtó kapható. 03 Alsó motorvédelem. A stabil fémlemez hatásosan védi a motort és a meghajtást a szennyeződésektől és az ütődésektől. Ezen kívül további alvázvédő elemek is rendelhetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nagyobb üres tömeg kisebb hasznos terheléssel jár! 04 Protection csomag. 1) Különböző alsó motorvédő alumíniumlemezeket tartalmaz: motor és meg haj tásvédő lemez, hátsódifferenciálzár-védő lemez, főhangtompító-védő lemez, jobb oldali küszöbvédőlemez, és tartályvédőlemez, amely egyben a bal odali küszöböt is védi a sérülések ellen. A Protection csomag kapható minden 4MOTION összkerékhajtású Multivan modellhez. Vonóhorog (ábra nélkül). Levehető, illetve zárható, vontatmány-stabilizáló elektronikával. Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

53 05 07 Külső dizájn Az új Multivan Fényszórómosó-berendezés. Bekapcsolt tompított vagy távolsági fényszórók mellett a rendszer minden ötödik szélvédőmosásnál a fényszórókat is megtisztítja. 07 Krómcsomag. 2) Aki kedveli az elegáns külsőt, annak ez a csomag a jó választás. Az elegáns krómozott részletek ragyogóan kiemelik az alsó hűtőrácsot, a gépkocsi oldalát és hátsó részét. CL HL 08 LED-es hátsó lámpák. A helyzetjelző és a féklámpák energiatakarékos LED-es fényforrások. 06 LED-es első fényszóró. A tompított és távolsági fényt ener giatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek kiváló üzembiztonsága és hosszú élettartama növeli a biztonságot. A LED-es fényszórók többek közt erős fényükkel, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhetők. 09 Elektromosan behajtható külső tükrök. A tükrök a szériafelszereltség részeként elektromosan állíthatók és fűthetők. Kívánságra elektromosan behajthatók. A modellnek megfelelően a tükörház fényezett vagy fénye zetlen. LED-es rendszámtábla-világítás (ábra nélkül). Szériafelszereltségként minden modellhez. 1) Hosszabb szállítási határidőt jelenthet. 2) Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető.

54 Infotainment Car-Net Guide & Inform. 1) Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net Guide & Inform mobil online szolgáltatásai. A járműben lévő navigációs rendszerek kibő víté seként a Car-Net Guide & Inform funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről. Forgalmi dugó esetén például a rendszer azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Lehetőség van továbbá az Ön közelében lévő és legelőnyösebbnek tartott töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is. Magyarországon jelenleg nem minden funkció érhető el. Media-in csatlakozó, ipod-/iphone-/ipad-kompatibilis (ábra nélkül) 2). USB-kábel segítségével külső hangforrások csatlakoztathatók, például CD- és MP3-lejátszó. 02 Car-Net App Connect. 3), 4) Ezzel a funkcióval Ön utazás közben használhatja okostelefonja kiválasztott alkal mazá sait, melyek az USB-csatlakozón keresztül megjelenithetők a rádió vagy a navigációs rendszer kijelzőjén, és az érintőképernyőn keresztül vezérelhetők. Elektronikus beszédhangosító funkció (ábra: 39. o.). 3) Lehetővé teszi, hogy a vezetőnek ne kelljen túl hangosan beszél nie az utastérben ülőkkel való kommuniká cióhoz. A vezető felerősített hangja a hátsó hangszórókon keresztül hallható az egész utastérben. Vezeték nélküli internetkapcsolat (ábra nélkül). Útközben is kényelmesen hozzáfér jeihez és az internethez. CL HL Volkswagen Media Control (kép nélkül). 5) Tegye távirányíthatóvá okostelefonját vagy táblagépét 6), és élvezze az utas térben is kényelmesen az audiorendszer funkcióit wifi-csatlakozáson keresztül, vagy vigyen át navigációs útvonalakat táblagépéről az érintőképernyős színes kijelzőre! 03 Comfort mobiltelefon-csatlakozás. 7) A speciális mobiltelefon-tartó vezeték nélküli külső antenna-összeköttetéssel van ellátva a rádióvétel minőségének optimalizálása érdekében. A feltöltés is rendkívül egyszerű: csak rá kell kötni a telefont az USB-csatlakozóra, amely ugyancsak a tárolórekeszben található. 04 Beszédvezérlés. 3) Ön anélkül kezelheti a telefon-, a navigációs és audiofunkciókat, hogy levenné kezét a kormányról. Ezen kívül szinte minden menü és információ lehívható beszédvezérléssel a rádió, illetve a navigációs rendszer kijelzőjére. Magyar nyelvű beszédvezérlés jelenleg nem elérhető. Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

55 05 07 Infotainment Az új Multivan DYNAUDiO hangrendszer. 8) 11 gondosan összehangolt hangszóró (köztük a műszerfalba integrált központi hangszóró) a 11 csatornás erősítővel telt hangzást és akár 600 W teljesítményt garantál. CL HL 06 Discover Media navigációs rendszer. A nyolchangszórós Composition Media rádió funkcióinak kiegészítéseként második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A tele pített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján. TL Discover Media Plus navigációs rendszer (ábra nélkül). A nyolchangszórós Discover Media navigációs rendszer funkcióin kívül a követezőket tartalmazza: DAB+ digitális rádióvétel, beszédvezérlés, Car-Net App Connect, Volkswagen Media Control, elektro ni kus beszédhangosító funkció és Comfort mobiltelefon-csatlakozás Media-in multimédiás csatlakozóval. 07 Composition Media rádió. A következőket tartalmazza: 16,5 cm-es (6,33"-os), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érin tőképernyő, MP3 és WMA formátum leját szására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, Aux-in és USB-csatlakozás a kesztyűtartóban, Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz, valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében. 08 Composition Colour rádió. A következőket tartalmazza: 12,7 cm-es (5"-os) színes, érintőképerenyős TFT-kijelző, MP3 és WMA formátum lejátszására alkalmas CD-lejátszó, négy 20 wattos hangszóró, SD-kártya-olvasó, Aux-in és USB-csatlakozás, Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz, valamint dupla tuner antennakiválasztóval az optimális vétel érdekében. 09 Composition Audio rádió. A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, négy 20 wattos hangszóró, SDkártya-olvasó, Aux-in és USB-csatlakozás, valamint Bluetooth-csatlakozás mobil telefonhoz. TL 1) Csak a Discover Media és Discover Media Plus navigációs rendszerekkel együtt kapható. A második internetkapcsolathoz az ügyfél részéről mobil WLAN-router (pl. hotspot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB-stick (pl. Volkswagen CarStick) szükséges internet-adatdíjas SIM-kártyával. 2) Csak a Composition Colour és Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető. 3) Csak Composition Media rádióval és Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető. 4) Az opcionális Discover Media Plus navigációs rendszernél már ismertettük a Car-Net App Connect funkciót. Kompatibilis a MirrorLink, a CarPlay és az Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonról használható. Kérjük, vegye figyelembe adat- és internetkapcsolata szerződéses feltételeit. 5) Csak a Discover Media és Discover Media Plus navigációs rendszerrel együtt kapható. 6) A vezető számára jogilag tilos vezetés közben a Volkswagen Media Control funkciókat használni. 7) Csak a Composition Colour és a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt kapható. 8) Csak a Composition Colour, Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt rendelhető. Hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-hoz nem rendelhető.

56 Belső tér és komfort Sínrendszer. Az utas- és csomagtér 5,8 m 2 (rövid tengelytáv esetén) illetve 6,7 m 2 (hosszú tengelytáv esetén) nagy ságúra alakítható - az Ön igényei szerint. Az intelligens sínrendszer ugyanis lehe tő vé teszi a háromszemélyes hátsó ülés és az egyes ülések kényelmes és szinte fokozat nélküli eltolását. A sínborítás egyszerű levé telével megkönnyíthető a három személyes hátsó ülés és az egyes ülések beés kiszerelése. 02 Fellépő-megvilágítás. A megvilágított felirat megkönnyíti a be- és kiszállást és jó esztétikai hatást kelt a belső térben. 03 Forgatható ülés integrált gyermeküléssel. A kartámaszos, hárompontos biztonsági övvel ellátott, teljes értékű felnőtt egyes ülés gyorsan és kényelmesen stabil gyermek üléssé alakítható és tetszés szerint forgatható. 04 Komfortülések gerinctámasszal. Az állítható magasságú, ergo no mikus vezető és kísérő oldali ülések kartámasszal és deréktámasszal vannak felszerelve. A deréktámasz kívánságra elektromosan állítható kivitelű. 05 Multiflexboard. A háromszemélyes üléssorhoz tartozik a párná zott felületű, stabil Multiflexboard, ami a sínrendszerbe van rögzítve, felosztja a csomagteret, plusz rakodóhelyet és a víz szin tes felület kibővítését jelenti. Csomagtérborítás nélkül. 06 Háromszemélyes bőr hátsó ülés. Az üléshuzat Nappa bőr és Alcantara. Az ülésfelület jellegzetes formája a jobb oldaltartást szolgálja. CL HL Középső kartámasz (ábra nélkül). Egyszerűen lehajtható és fokozza a háromszemélyes hátsó ülés utasainak kényelmét. A kartámasz szériafelszereltségként van beépítve a három sze mélyes hátsó ülésbe, Nappa bőrrel és Alcantarával. CL HL 07 Jó éjszakát csomag. A Multiflexboarddal együtt kapható a Jó éjszakát csomag. Tartalma: szövetből készült sötétítő ablakrolók, mini olvasólámpa, mosható bevonat a fekvőfelülethez és három fiók a háromszemélyes üléssor alá. Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

57 08 Belső tér és komfort Az új Multivan B C E D A F A G 08 Elektromosan 12-féleképpen állítható ülések. 1) A vezető- és utasoldalon. Egyéni igényekhez igazítható a gerinctámasz, a háttámla dőlésszöge, az ülésmagasság, valamint az ülőfelület dőlésszöge és hosszirányú állítása. A kísérőüléshez három különböző ülésbeállítás tárolható el a memóriában. Az elektromosan 12-féleképpen állítható vezető- és utasoldali üléshez ülésfűtés is tartozik. CL HL Elválasztó háló (ábra nélkül). A nagy szakítószilárdságú háló passzív védelmet biztosít. A B-oszlop mögötti vagy a D-oszlop elötti rögzítőpontokhoz erősíthető. 09 Komfort műszerfal. A külső dizájn vízszintes vonalvezetése folytatódik a belső térben az újonnan kialakított műszerfalon. A dekorsáv, a dekorléc és a belső színkoncepció összehangoltsága otthonos hangulatot teremt. A számos rakodási és tárolási lehetőségnek köszönhetően a műszerfal nemcsak esztétikus, hanem praktikus is. CL HL A Felső rakodórekesz a vezető- és az utasoldali ajtóban. B Középső zárt tárolórekesz. 2) C Zárt kesztyűtartó integrált Media-in és Aux-in csatlakozással. D Alsó zárt kesztyűtartó. E Zárt tárolórekesz integrált 12 V-os csatlakozóval és Comfort mobiltelefoncsatlakozással (extraként). F 2 pohártartó. G Zárt palacktartó - 1,0 l. Komfort mennyezet (ábra: a 34. oldalon). A mennyezetbe integrált légbefúvók friss levegővel látják el az utasteret és csökkentik az oldalablakok párásodását. A billenthető olvasólámpák egyénileg szabályozhatók. Multifunkciós asztal (ábra: a 38. oldalon). A kerek rakodófelületen kívül számos rekeszt tartalmaz apróbb és nagyobb tárgyak elhelye zésére. Amikor nincs rá szükség, 90 fokban elfordítva és összecsukva az asztal lábába süllyeszthető. Ezután a multifunkciós asztal a két középső sínen az egyes ülések közé csúsztatható. CL HL 1) Csak Nappa és Alcantara bőrrel. 2) A kép az extraként kapható DYNAUDIO hangrendszert ábrázolja.

58 01 02 Belső tér és komfort Multifunkciós bőrkormány. Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés. A kormánykerék távolsága és magassága szabályozható, így hosszú utakon is kényelmes ülést garantál a vezető számára. Az opcionális Servotronic, a szervokormány sebességfüggő szabályozása jobb kezelhetőséget tesz lehetővé sávváltásnál és parko lásnál, valamint fokozott biztonságot nyújt nagyobb sebességnél. Riasztóberendezés (ábra nélkül). A járműbe való illetéktelen behatolás esetén vizuális és hangjelzést ad. A rendszer belsőtér-védelemmel is kapható, amely igény esetén külön kapcsolóval kikapcsolható. 02 Sebességszabályozó berendezés. 30 km/h fölött emelkedőtől és lejtőtől függet lenül tartja a kívánt sebességet. Kényelmesen leveheti lábát a gázpedálról, ráadásul az egyenletes haladás eredmé nye ként az üzemanyag-fogyasztás is csökken. 03 Climatic klímaberendezés. A belsőtér-érzékelővel ellátott félautomata klímaberendezés folyamatosan hozzá igazít ja az utastér hőmérsékletét a vezető terének hőmérsékletéhez és optimálisan elosztja az utastér levegőjét. TL CL 04 Climatronic klímaberendezés. Háromzónás hőmérséklet-szabályozást biztosít a vezető, a kísérő és az utastérben tartózkodók számára. A Climatronic érzé keli például az erős napsugárzást és a külső hőmérséklet változásait, és ennek megfelelően kisebb vagy nagyobb mennyiségű hideg levegőt enged a belső térbe. Az automatikus levegőkeringtetés és a levegőminőség-érzékelő kellemes klímáról gondoskodik. Fűtött első szélvédő (ábra nélkül). 1) Jó kilátás előre hideg és nedves időjárás mellett is. Fűtött hátsó szélvédő (ábra nélkül). Hideg és nedves időben is jó kilátásról gondoskodik a fűthető hátsó ablak. Ülésfűtés (ábra nélkül). Külön szabá lyozható a vezető- és az utasoldalon. Szériafelszereltség Extra felszereltség TL Trendline CL Comfortline HL Highline

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline.

Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline. Az új Multivan Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS. A LEGÚJABB MOTORGENERÁCIÓ JÓVOLTÁBÓL. Trendline. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. SZÉRIAFELSZERELTSÉG

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Az új Transporter. Haszonjárművek

Az új Transporter. Haszonjárművek Az új Transporter Haszonjárművek 02 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség

Részletesebben

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi.

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Az új Caddy 02 03 Az új Caddy Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal?

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12 1. VOLKSWAGEN AMAROK 2.0 TDI Trendline 4Motion Part-Time 5.990.000 Ft 2011/11 2015/11 Dízel Ezüst 12000 km Ülésmagasság állítás állítható kormány 2 DIN 4 hangszóró ABS (blokkolásgátló) ASR (kipörgésgátló)

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12 1. VOLKSWAGEN AMAROK 2.0 TDI Trendline 4Motion Part-Time 5.990.000 Ft 2011/11 2015/11 Dízel Ezüst metál 12000 km Ülésmagasság állítás állítható kormány 2 DIN 4 hangszóró ABS (blokkolásgátló) ASR (kipörgésgátló)

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Egyes ülés az elsı sorban, jobboldalon. 225/60 R16 gumiabroncsokkal)

Egyes ülés az elsı sorban, jobboldalon. 225/60 R16 gumiabroncsokkal) Auto-2-Tempo Kft. Komissziószám: 5858320098 Egyedi ár: 7 150 000 Ft cubanitezüst metál Hıvédı üvegezés fényszőrı csíkkal Széles keresztmetszető gumiabroncsok 205/65 R16 Deréktámasz utas Pompadourtáska

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Fiesta Van Modell Motor 3 ajtós nettó bruttó 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 569 000 Ft 4 532 630 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6.2 FWD 3 999 000 Ft 5 078 730 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 669 000 Ft

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01.

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Árlista FORD TRANSIT COURIER 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Modell Van Motor Nettó Brutó Nettó Brutó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 039 000 Ft

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,745,000 Ft 4,756,150 Ft 4,075,000 Ft 5,175,250 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 3,995,000 Ft 5,073,650 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD Euro6.2

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L ALPINA B7 L 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/35 ZR 21, hátul 285/30 ZR 21 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Nasca bőrkárpitozás ALPINA emblémával

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/4. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft 1.0l Ecooost (100LE)

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

Ford Tourneo Courier. Titanium. Trend. Kombi M1. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Tourneo Courier. Titanium. Trend. Kombi M1. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Tourneo Courier Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,939,843 Ft 5,048,599 Ft 4,259,331 Ft 5,454,349 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 4,219,843 Ft 5,424,200 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D PEUGEOT 508 Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár ACTIVE 1.6 BlueHDi 1560 cm 3 120 LE 1997 cm 3 150 LE S&S 1PW2A4LKDK51A0D0 8 170 000 1 000 000 7 170 000 S&S

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben