Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. Trendline."

Átírás

1 Az új Multivan

2 Az eredeti modell hatodik generációja: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS. A LEGÚJABB MOTORGENERÁCIÓ JÓVOLTÁBÓL. Trendline. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. SZÉRIAFELSZERELTSÉG AZ ÚJ TDI-MOTOROKHOZ. EGYEDÜLÁLLÓ HAJTÁSKONCEPCIÓ. 4MOTION ÖSSZKERÉKHAJTÁS KETTŐS TENGELYKAPCSOLÓS AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓVAL (DSG). 1), 2) A LEGKIVÁLÓBB TEREPALKALMASSÁG A KATEGÓRIÁJÁBAN. A 4MOTION ÖSSZKERÉKHAJTÁS 1), A LEJTMENETASSZISZTENS ÉS A MECHANIKUS DIFFERENCIÁLZÁR 2) EREDMÉNYEKÉNT. KORSZERŰ VEZETŐI ASSZISZTENSRENDSZEREK. AZ ACC 2) -TŐL A FRONT ASSIST -ON 2) ÉS A LIGHT ASSIST -ON 2) KERESZTÜL A MULTI-COLLISION (MÁSODLAGOS ÜTKÖZÉSVÉDELEM) FÉKIG. OPTIMÁLIS ALAKÍTHATÓSÁG. INTELLIGENS SÍNRENDSZER A LEHETŐ LEGJOBB TÉRKIHASZNÁLÁS JEGYÉBEN. A LEGNÉPSZERŰBB EGYTERŰ LIMUZIN. ÉVTIZEDEK ÓTA PIACVEZETŐ. A LEGMODERNEBB INFOTAINMENT-RENDSZEREK. 2) INTUITÍV KEZELÉS, ÚJ FUNKCIÓK, OPTIMÁLIS CSATLAKOZÁS. INNOVATÍV CAR-NET SZOLGÁLTATÁSOK. 2) AZ APP CONNECT ÉS GUIDE & INFORM JÓVOLTÁBÓL. AZ EGYEDI IGÉNYEK FIGYELEMBEVÉTELE A KATEGÓRIÁJÁBAN PÁRATLAN. HÁROM FELSZERELTSÉGVÁLTOZAT, 13 MOTOR-VÁLTÓ KOMBINÁCIÓ 3) ÉS KÉT TENGELYTÁV. IGÉNYES, ÚJ BELSŐTÉR-DIZÁJN. SZÁMOS RAKODÁSI LEHETŐSÉG, ÚJ FORMATERVEZÉSŰ BELSŐ TÉR, ELEKTROMOSAN 12-FÉLEKÉPPEN ÁLLÍTHATÓ ÜLÉS 2). 1) Magyarországon 2015 őszén kerül bevezetésre. 2) Extra felszereltség felár ellenében. 3) Néhány motor-váltó kombinációt később vezetünk be. A képen feláras extra felszereltség látható.

3 Az új Multivan Comfortline. Highline. A mindennapok és a szabadidő támasztotta legkülönbözőbb igényekre egészen egyszerű választ ad az új Multivan: sokoldalúság három felszereltségváltozatban. Nagyvonalú helykínálatával és egyedülálló variálhatóságával mindenre felkészült, bármit tervezzen is Ön. Az új, modern dizájn most különösen markánsan juttatja kifejezésre az egyterű limuzin világos formáját. Rendkívül kifejezőek az új első fényszórók és a hátsó lámpák kívánságra erős fényű LED-ekkel is. Azok pedig, akiknek különösen fontos a nagyobb helykínálat, választhatják a Multivan Comfortline változatot 40 cm-rel hosszabb tengelytávval, és akár nyolc üléssel is.

4 1) Szériafelszereltség a Multivan Comfortline és Highline esetében. 2) Szériafelszereltség a Multivan Comfortline és Highline esetében, extra felszereltség felár ellenében a Trendline-nál. 3) Extra felszereltség felár ellenében, a Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 4) Kompatibilis a MirrorLink TM, a CarPlay és az Android Auto technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy készüléke kompatibilis-e a Car-Net App Connect -tel! A Car-Net App Connect alkalmazás kizárólag mobiltelefonról használható. Szíveskedjék figyelembe venni adat- és internetkapcsolatai

5 Az új Multivan Composition Media rádió Car-Net App Connect Legkorszerűbb infotainmentrendszerek, melyek még kényelmesebbé teszik a vezetést. A belső tér különleges atmoszférájához hozzájárul a minőségi anyagok elsőosztályú kidolgozása, ami különösen az új Komfort műszerfalon 1) feltűnő. A multifunkciós bőrkormány 2) gombjaival kényelmesen kezelhető az új rádió- ill. navigációs rendszer, amelyhez magától értetődően érintőképernyős kijelző tartozik. Ugyancsak újdonságnak számítanak az új infotainmentrendszerek: a Car-Net App Connect 3), 4) segítségével okostelefonja kiválasztott alkalmazásai megjelennek a rádió kijelzőjén. A kényelmet tovább fokozzák a Car-Net Guide & Inform 5) mobil online-szolgáltatásai. Az új Volkswagen Media Control 6) funkció segít ségével okostelefonjával vagy tabletjével távirányítással működ tetheti a rádió- ill. navigációs rendszert. Az új digitális mikrofonrendszer (DVE) elektronikus beszédhangosító funkcióval 3) javítja a kommunikációt az utasokkal a belső térben. Az új Comfort 7) mobiltelefon-csatlakozás pedig mindig tökéletes vételt biztosít okostelefonja számára. szerződéses feltételeit! 5) A Discover Media és a Discover Media Plus navigációs rendszerekkel együtt kapható. A második évtől felár ellenében használható. 6) Extra felszereltség felár ellenében a Discover Media navigációs rendszerrel együtt. 7) Extra felszereltség felár ellenében a Composition Colour és Composition Media rádióval és a Discover Media navigációs rendszerrel együtt.

6 06 07 Az új Multivan Intelligens sínrendszerek Rugalmas megoldások, egyetlen kézmozdulattal. Az új Multivan a bőséges helynél sokkal többet kínál. Az akár hét kényelmes ülőhelyen tágas fej- és lábtér várja Önt és kísérőit, a második és harmadik üléssorban is. A hosszú tengelytávú új Multivan Comfortline akár nyolc ülőhellyel is felszerelhető. Az utas- és csomagtér nagyságát 4,3 m 2 -en saját igényei szerint változtathatja, mert az intelligens sínrendszer lehetővé teszi a hármas üléspad, az opcionális multifunkciós asztal és az egyes ülések egyszerű és szinte fokozat nélküli eltolását. Akár 360 fokban forgatható egyes ülések A menetiránnyal ellentétes elrendezéshez egyszerűen 180 fokkal forgassa el a második üléssor egyes üléseit; a megoldás tehát egyáltalán nem körülményes. Ha több helyre van szüksége a csomagok vagy a vásárolt holmik elhelyezésére, egyszerűen kiveheti az egyes üléseket vagy az egész üléssort. A rögzítőszemek megakadályozzák, hogy a csomagok elmozduljanak vezetés közben.

7

8 08 09 Az új Multivan Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek, amelyek időben felismerik a kritikus helyzeteket. Korszerű vezetőasszisztens-rendszerek segítik Önt a kritikus helyzetek észlelésekor, ilyenkor a fék- és motorvezérlő egységek beavatkoznak. Fáradtságérzékelő funkció. Jól látható és hallható figyelmeztetést ad, ha a vezető viselkedéséből fáradtságra lehet következtetni. 1), 2) Fékasszisztens. Érzékeli a fékpedál működtetésének sebességét. Reflexvagy vészfékezéskor gyorsabban létrejön a féknyomás. 3) Tolatókamera. Megkönnyíti a parkolást, tolatáskor a jármű mögötti terület képe látható a rádió 4) vagy a navigációs rendszer kijelzőjén. Statikus segédvonalak is segítik a parkolást. 5) ParkPilot. Parkoláskor figyelmeztet az elöl és hátul észlelt akadályokra, és a kijelzőn vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot. 4), 5) Távolságtartó automatika (ACC). Automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. 1), 5) Tartalmazza a Front Assist környezet figyelő rendszert. Front Assist rendszer városi vészfék funkcióval. 6) Kritikus követési távolság észlelése esetén radarrendszerrel segít lerövidíteni a féktávolságot. Veszély hely zet észlelésekor vizuális és hangjel zéssel, valamint féknyomással figyel mez teti a vezetőt.

9 Side Assist sávváltást segítő rendszer. Jelzés figyelmeztet a külső tükörben 1), ha sávváltáskor járművet érzékel a vezető holtterében. 5) Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem). Ütközést követően fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében. A Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem) akkor aktiválódik, ha két egymástól független szenzor érzékel balesetet. Rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött. 1), 3) Fényszóró-szabályozás (Light Assist). Automatikusan tompítja a reflektort szembejövő vagy előttünk haladó járművek érzékelése esetén, mielőtt azok vezetőjét elvakítaná a fény. 60 km/h sebesség felett és teljes sötétségben automatikusan bekapcsolódik a távolsági fényszóró. 5) Ködfényszóró beépített kanyarfénnyel. Rossz időjárási viszonyok között is optimális látást biztosít. Kanyarodáskor a kanyar belső íve felé eső fényszóró megvilágítja az útszegélyt. 1), 7) 1) A rendszer határain belül. 2) Szériafelszereltség a Multivan Comfortline és Highline esetében, extra felszereltség felár ellenében a Trendline-nál. 3) Szériafelszereltség. 4) A rádióváltozattól függően. 5) Extra felszereltség felár ellenében. 6) 30 km/h alatt. 7) Szériafelszereltség a Multivan Highline esetében, extra felszereltség felár ellenében a Trendline-nál és a Comfortline-nál.

10 A legújabb motorok rendkívül alacsony fogyasztással. A legújabb motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző. Ez a takarékosság viszont nem érinti a vezetés élményét. A kedvező 5,7 l/100 km 1), 2) átlag fogyasz - tás 149 g/km 1), 2) átlagos CO 2-kibocsátással párosul. Az új TDImotorok természetesen megfelelnek az EU 6 kipufogógázszabványnak. Egyes motorokat később vezetünk be. Az új TDI-motorok. 2,0 l TDI (62 kw/84 LE) 1) Átlagfogyasztás: 5,7 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás:149 g/km-től. 2,0 l TDI (75 kw/102 LE) 2) Átlagfogyasztás: 5,7 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás:149 g/km-től. 2,0 l TDI (110 kw/150 LE) 3) Átlagfogyasztás: 5,9 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás:155 g/km-től. 2,0 l TDI (150 kw/204 LE) 4) Átlagfogyasztás: 6,3 l/100 km-től, CO 2-kibocsátás:165 g/km-től.

11 Az új Multivan Adaptív futómű-szabályozás (DCC) A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű az opcionális futómű-szabályozással (DCC) a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatok ban egyedileg beállítható. BlueMotion Technology Az EU 6 szabványnak megfelelő új generációs TDI-motorokhoz széria a BlueMotion technológia. A felszereltség a következőket tartalmazza: start-stop-rendszer, fékenergia-visszanyerés és optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok. Innovációk, amelyek az új Multivant a terepre legalkalmasabb járművé avatják kategóriájában. A 4MOTION összkerékhajtás új generációja. 4) Az opcionális 4MOTION összkerékhajtásnál a legújabb generációjú Haldextengelykapcsolót alkalmazzák. Előnyei: csekély tömeg, alacsonyabb fogyasztás, tovább tökéletesített menettulajdonságok és menet dinamika. 4MOTION összkerékhajtás DSG-vel. 4) Kategóriájában elsőként az új Multivan kapható opcionális 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG ). Így a teljesen automatikus sebességváltás különösen hegyi utakon még komfortosabbá teszi az Ön számára a vezetést. Lejtmenetasszisztens. Az új opcionális rendszer a motor fordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít. Gondoskodik róla, hogy a jármű folyamatosan lépésben haladjon, vagyis automatikusan tartsa az alacsony sebességet, ezzel tehermen tesít ve a vezetőt. Mechanikus differenciálzár. Az opcionális 4MOTION 4) összkerék hajtással együtt extraként mechanikus differenciálzár rendelhető a hátsó futóműhöz. Ez megkönnyíti az elindulást kedve zőtlen útviszonyok mellett, például nedves füvön vagy nehéz terepen. 1) Multivan, 62 kw/84 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,1 6,8, országúton 5,3 5,1, kombinált 6,0 5,7. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A. 2) Multivan, 75 kw/102 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,4 6,8, országúton 5,5 5,1, kombinált 6,2 5,7. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A. 3) Multivan 110 kw/150 LE-s 2,0 l TDI-motor, üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: városban 7,5 7,2, országúton 5,6 5,2, kombinált 6,3 5,9. CO2-kibocsátás, g/km: kombinált Hatékonysági besorolás: B A. 4) Később vezetjük be.

12 Még gazdagabb választék. Szövet üléshuzatok Bőr üléshuzatok Kutamo 1) Titánfekete/Moonrock Pandu 2) Moonrock Alcantara 3) Titánfekete Nappa 4) Titánfekete Nappa 4) Mokkabarna/Titánfekete Pandu 2) Titánfekete Alcantara 3) Moonrock Nappa 4) Moonrock Nappa 4) Bézs Nappa 4) Moonrock/Titánfekete Normál fényezés Metálfényezés Reflexezüst 8) Gesztenyebarna 8) Acapulco-kék 8) Cukorfehér 6) Cseresznyepiros 6) Mojave-bézs 8) Indiumszürke 8) Bambuszkertzöld 8) Csillagfénykék 8) 1) Szériafelszereltség a Multivan Trendline-nál. 2) Szériafelszereltség a Multivan Comfortline-nál. 3) Szériafelszereltség a Multivan Highline esetében, extra felszereltség felár ellenében a Comfortline-nál. 4) Extra felszereltség felár ellenében a Multivan Comfortline-nál és Highline-nál. 5) Extra felszereltség felár ellenében a Multivan Highline-nál. 6) Szériafelszereltség. 7) Szériafelszereltség a Multivan Highline-nál. 8) Extra felszereltség felár ellenében.

13 Az új Multivan Belső tér színe Díszlécek Díszpántok Moonrock szürke 4) Sötétezüst brushed 2) Structural X 7) Fekete glossy 7) Bézs 5) Titánfekete 6) Linearus 4) Antracitmetál 2) Nappa 4) Bézs/Titánfekete Kerekek (összesen 11 kerékből álló választék) Effektfényezések 16" 17" 18" Mélyfekete 8) gyöngyház Clayton könnyűfém kerekek. 8) 6½ J /65 R 16 gumiabroncsokkal. Devonport könnyűfém kerekek. 8) 7 J /55 R 17 gumiabroncsokkal. Springfield könnyűfém kerekek. 8) 8 J /45 R 18 gumiabroncsokkal. Black Berry 8) Oryxfehér 8) gyöngyház

14 14 15 Az új Multivan A szériafelszereltség rövid áttekintése. Szériafelszereltség az új Multivan Trendline-hoz, Comfortline-hoz és Highline-hoz. Külső felszereltség 16"-os, illetve 17"-os futómű 17"-os fékberendezéssel A jármű színére fényezett lökhárító Tolóajtó a jobb oldalon Belső felszereltség Komfortülések az 1. üléssorban, állítható magasság gerinctámasszal, 2 2 kartámasz az első ülésekhez Háromszemélyes üléssor fekvő funkcióval és 2 ISOFIX gyermekülésrögzítéssel a külső ülésekhez, valamint sízsákkal 4-sín-rendszer Padlószőnyeg a vezetőfülkében Hővédő üvegezés Zárható kesztyűtartó Beszállást segítő fogantyúk a vezető- és utasoldalon Funkcionális felszereltség Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök Elektromos ablakemelők 2 bicskakulcs a rádió-távirányítású központi zárhoz Légbefúvók az oldalablakokhoz a tetőkárpitban 12 V-os csatlakozó Por- és pollenszűrő Magasságban és mélységben állítható kormánykerék Kiegészítő fűtés az utastérben Biztonság Vezető- és utasoldali légzsákok, az utasoldali légzsák kikapcsolható Oldal- és függönylégzsák a vezetőtérben Gyermekzár az utastér tolóajtaján Biztonsági belső tükör, automatikusan elsötétedő nappali menetfény Rögzítőszemek a rakomány biztosítására *Motor-váltó kombinációtól függően. A képen feláras extra felszereltség is látható.

15 Plusz szériafelszereltség az új Multivan Trendline-ban. Plusz szériafelszereltség az új Multivan Comfortline-ban. Plusz szériafelszereltség az új Multivan Highline-ban. Külső felszereltség 16"-os acélkerék teljes dísztárcsával H4 halogénfényszóró Fényezetlen külsőtükör-ház és kiegészítő elemek Fényezetlen hűtőrács krómlécekkel Külső felszereltség Devonport 17"-os könnyűfém kerekek H7 halogénfényszóró A jármű színére fényezett külsőtükör-ház és kiegészítő elemek Fekete fényezett hűtőrács krómlécekkel Hosszú tengelytávval is kapható Jobb és bal oldali tolóajtó Külső felszereltség Cascavel ezüstszínű, 17"-os könnyűfém kerekek LED-es első fényszórók és LED-es hátsó lámpák A gépkocsi színére fényezett külsőtükör-ház és kiegészítő elemek Fekete fényezett hűtőrács krómlécekkel Krómcsomag (krómlécek oldalt és hátul, valamint az alsó hűtőrácson) Ködfényszórók kanyarfénnyel Jobb és bal oldali tolóajtó Dinamikus futómű (kb. 20 mm-rel süllyesztett) Belső felszereltség 7 ülőhely Kutamo szövet üléshuzat Kihajtható asztal (bel- és kültéri használatra) Standard műszerfal Nyitott tárolórekesz a műszerfalban Műanyagpadló az utastérben 2 sínrendszeren állítható, forgatható ülés, ISOFIX gyermekülésrögzítéssel az utastérben Belső felszereltség 7 ülőhely Pandu üléshuzat Titánfekete vagy Moonrock színben Komfort műszerfal Plus multifunkciós kijelző Fedeles rakodórekesz a műszerfalon 2 sínrendszeren állítható, forgatható ülés, ISOFIX gyermekülésrögzítéssel az utastérben Bőr kormánykerék és bőr sebességváltó-markolat Szőnyegpadló az utastérben Sötétezüst brushed díszlécek Szövetbetétek az oldalburkolatban Belső felszereltség 7 ülőhely Alcantara üléshuzat Titánfekete vagy Moonrock színben Komfort műszerfal Prémium multifunkciós színes kijelzővel Fedeles rakodórekesz a műszerfalon 2 sínrendszeren állítható, forgatható ülés, ISOFIX gyermekülésrögzítéssel az utastérben Bőr kormánykerék és bőr sebességváltó-markolat Szőnyegpadló az utastérben Structural X díszlécek Háromszemélyes üléssor kihajtható kartámlával Privacy sötétített hővédő üvegezés Kihajtható krómozott ruhaakasztó hátul Fellépő nemesacél betéttel Nemesacél csomagtérperem-védő Funkcionális felszereltség Climatic klímaberendezés Composition Audio rádió mobiltelefon-előkészítéssel 4 hangszóró Szervokormány Komfort tető az utastérben 2 légbefúvóval és integrált olvasólámpákkal Funkcionális felszereltség Climatic klímaberendezés Composition Colour rádió mobiltelefon-előkészítéssel 8 hangszóró Szervokormány Komfort tető az utastérben 2 légbefúvóval és integrált billenő olvasólámpákkal Multifunkciós kormánykerék Funkcionális felszereltség Climatronic 3 zónás klímaberendezés Composition Colour rádió mobiltelefon-előkészítéssel 8 hangszóró Sebességérzékeny Servotronic elektromechanikus szervokormány Komfort tető az utastérben 2 légbefúvóval és integrált olvasólámpákkal Multifunkciós kormánykerék Szervozár a hátsó ajtóhoz Ülésfűtés az első ülésekhez Elektromos működtetésű tolóajtók Biztonság Elektronikus indításgátló Biztonság Fáradtságérzékelő funkció Elektronikus indításgátló Automatikus fényszórószabályozás Coming home-/leaving home - funkcióval Esőérzékelős és automatikusan elsötétedő belső tükör Biztonság Fáradtságérzékelő funkció Lopás elleni riasztóberendezés belsőtér-védelemmel, akkumulátoros szirénával és elvontatás elleni védelemmel Esőérzékelős és automatikusan elsötétedő belső tükör

16 Az új Multivan A változtatások jogát fenntartjuk. Kiadás ideje: június Internet: Itt további információk érhetők el az új Multivanről. Az Ön Volkswagen márkakereskedője:

Az új Transporter. Haszonjárművek

Az új Transporter. Haszonjárművek Az új Transporter Haszonjárművek 02 03 Az új Transporter Páratlan vonzerő. Az új Transporter. Alacsony üzemanyagfogyasztás. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. Hatékony BlueMotion technológia. Szériafelszereltség

Részletesebben

Új és mégis az eredeti: az új Multivan.

Új és mégis az eredeti: az új Multivan. Az új Multivan Új és mégis az eredeti: az új Multivan. ALACSONY ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS. A legújabb motorgeneráció jóvoltából. HATÉKONY BLUEMOTION TECHNOLÓGIA. Szériafelszereltség az új TDI-motorokhoz. EGYEDÜLÁLLÓ

Részletesebben

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi.

Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Az új Caddy 02 03 Az új Caddy Tökéletes megoldás a mindennapi kihívásokra. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal?

Részletesebben

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség:

Brill Kft. VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat. Alapfelszereltség: VW Tiguan Comfortline BMT 2.0 TDI SCR tájékoztató ajánlat Hengerűrtartalom: 1968 ccm Teljesítmény: 110 kw/ 150 LE Üzemanyag: dízel Alapfelszereltség: Ablaktörlő-, mosóberendezés hátul Abroncs 215/65 R17

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12 1. VOLKSWAGEN AMAROK 2.0 TDI Trendline 4Motion Part-Time 5.990.000 Ft 2011/11 2015/11 Dízel Ezüst metál 12000 km Ülésmagasság állítás állítható kormány 2 DIN 4 hangszóró ABS (blokkolásgátló) ASR (kipörgésgátló)

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

A 18/E/2017/SZTE számú Bérleti szerződés új személygépkocsik bérlete és a kapcsolódó flottakezelési szolgáltatás tárgyú eljárás értékelő táblázata Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. Az értékelés szempontja

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12

Karg Autócsoport Cím: 7400 Kaposvár Árpád u 37-39 Telefon: (36) 82/529580, (36) 20/9344723 Nyitvatartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12 1. VOLKSWAGEN AMAROK 2.0 TDI Trendline 4Motion Part-Time 5.990.000 Ft 2011/11 2015/11 Dízel Ezüst 12000 km Ülésmagasság állítás állítható kormány 2 DIN 4 hangszóró ABS (blokkolásgátló) ASR (kipörgésgátló)

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

ÚJ VEZETŐASSZISZTENS-RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig 1).

ÚJ VEZETŐASSZISZTENS-RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig 1). Az új Caddy ÚJ VEZETŐASSZISZTENS-RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist -on át benne a városi vészfék funkcióval a tolatókameráig 1). MAGASRA HELYEZETT BIZTONSÁGI MÉRCE. Új Multi-collision fékrendszer (Másodlagos

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Fiesta Van. 3 ajtós. Trend. Business. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Fiesta Van Modell Motor 3 ajtós nettó bruttó 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 569 000 Ft 4 532 630 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6.2 FWD 3 999 000 Ft 5 078 730 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6.2 FWD 3 669 000 Ft

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei Széria Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás 40,6 cm (16") Könnyűfém keréktárcsák 5 küllős design, fekete 265/70 R16; 7,5J x 16 H2 ET43 RP1 pótkerék

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

PORSCHE. Hatodik generáció: az új T-sorozat világpremierje

PORSCHE. Hatodik generáció: az új T-sorozat világpremierje PORSCHE Hatodik generáció: az új T-sorozat világpremierje A klasszikus Bulli-dizájn még élesebb, pontosabb és igényesebb Kisebb üzemanyag-fogyasztás új motorok és Start-stop funkció szériában Nagyobb biztonság

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/4. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft 1.0l Ecooost (100LE)

Részletesebben