MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT!"

Átírás

1 CITROËN DS3

2

3 MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT!

4

5 VÁLASSZON EGY MÁSODIKAT!

6 ADJA HOZZÁ SAJÁT EGYÉNISÉGÉT!

7

8 ADJA HOZZÁ SAJÁT EGYÉNISÉGÉT! A katalógusban bemutatott felszereltségi elemek a Citroën DS3 teljes technológiai tartalmát felölelik. Az EU-ban forgalmazott CITROËN modellek felszereltsége országonként eltérő lehet. A pontos szériafelszereltségről és rendelhető opciókról a oldalról letölthető árlistából tájékozódhat.

9

10

11 TERVEZZE MEG AZ UTASTERET!

12

13 TERVEZZE MEG AZ UTASTERET!

14

15 ÖN IGAZI EGYÉNISÉG

16

17 A CITROËN DS3 IS AZ.

18

19 UTASTÉR AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA A Citroën DS3 volánjánál helyet foglalva feltárul az eleganciát sugárzó utastér. A krómozott díszítésekkel ellátott műszerfal az ön által kiválasztott színben pompázik. A hangulatot a kényelmes, szövettel, vagy bőrrel borított ülések fokozzák. Az utasteret alkotó anyagok kiválasztását kitüntetett figyelem övezte, minden tökéletesen harmonizál, hogy ön a lehető legjobban érezze magát autójában. A tökéletesség keresése a részletekben is megnyilvánul. Az ön Citroën DS3-ának kulcsát letisztul design jellemzi, amelyet formák és anyagok merész kompozíciója tesz egyedivé. Lépjen be egy modern és stílusos világba!

20 ELEGANCIA ÉS KIFINOMULTSÁG Ívelt felületeinek mozgalmasságát a krómmal díszített oldalvonalak ellenpontozzák. A profil lendületességét kiemeli a hátsó légterelő, amely hozzájárul a kedvező légellenálláshoz.. Az utastér felett lebegni látszó tető meglepő könynyedséggel ruházza fel a karosszériát. A krómozott hűtőrács fokozza a Citroën DS3 energikusságát, míg a LED-es nappali fényforrások összetéveszthetetlenné és utánozhatatlanná teszik tekintetét. Az érzelemgazdagság minden részletéből visszaköszön. A Citroën DS3 vezetésre csábít.

21

22

23 A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁK Az innováció és a kreativitás a Citroën DS3 génjeiben van. Felszereltsége a mobilitás új dimenzióját kínálja önnek. Fedezze fel a CITROËN WiFi On Board-ot! Ez a tartozékként rendelhető berendezés lehetővé teszi a gépkocsiban történő Internezetést. A Citroën DS3 modernségét a Bluetooth kihangosítóval ellátott USB Box is jól példázza, amely Jack és USB csatlakozókkal is rendelkezik. A Citroën DS3-at a legújabb GPS technológiákkal láttuk el. A MyWay navigációs rendszer SD kártyára integrált Európatérképet és 7 -os, 16:9 arányú képernyőt kínál. Önnek csak az úticélt kell kiválasztania. Hogy ön soha ne maradjon kíséret nélkül, használja ki a Citoën etouch szolgáltatáscsomagot! Üdvözöljük a Citroën DS3 fedélzetén, ahol a technológia, a teljesítmény és a design tökéletes egységet alkotnak.

24

25 KÉNYELEM AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT A Citroën DS3 utastere luxuskivitelű. Modernsége és precíz kivitelezése önt is el fogja bűvölni. A gépkocsi kezelését megkönnyíti az ergonomikusan kialakított középkonzol. A krómcsíkkal díszített egységben kap helyet a 6 hangszórós CD RDS MP3 audiorendszer, amely a HiFi System opcióval kiegészítve tökéletes hangzást kínál, köszönhetően a műszerfal közepébe épített hangszórónak. Kristálytiszta magasak, mély basszusok törnek elő a páratlan hangminőségű hangszórókból, amint felcsendülnek kedvenc zenéjének első taktusai. A Citroën DS3 kifinomult és rendkívül letisztult utasterét ön saját ízlésére alakíthatja.

26 MEGLEPŐ TEMPERAMENTUM ÉS AGILITÁS Az egyedi és sportos Citroën DS3 sokkal több, mint egyszerű autó. Értékeli fogja az alacsony üléspozíciót és a sportos kormánykerék speciális kialakítását. Az alumínium pedálokat csúszásgátló felülettel láttuk el. A belső hangulat is egyértelművé teszi, hogy a Citroën DS3-nak van temperamenuma. Fordítsa el a kulcsot és hallgassa a motor hangját! A Citroën DS3 kedvenc terepe az aszfalt. Legyen szó akár az e-hdi 90 Airdream motorról, amelynek mindössze 98 g/km a CO 2 -kibocsátása, az e-hdi 110 Airdream, a VTi 95, a VTi 120, a THP 155 motorokról, vagy akár a 202 LE-s Citroën DS3 Racing-ről, mindegyik motorváltozat páratlan vezetési élményt kínál városban, vagy hosszabb távokon is. Legyen részese az élvezetnek!

27

28 A Citroën DS3-nak lételeme a sportosság. Akik még többre vágynak, a Citroën DS3 Racing-ben megtalálják mindazt, amit kerestek.

29 Az eredmény : 202 LE-s motor, 275 Nm maximális nyomaték, csökkentett hasmagasság, szélesített nyomtávok, megerősített lengéscsillapítók. A Citroën DS3 Racing 0-ról 100 km/h sebességre 6,5 másodperc alatt gyorsul fel és az ön örömére könnyedén veszi a kanyarokat. Aerodinamikus kialakítású, 18 méretű könnyűfém keréktárcsák utalnak az autó teljesítményére. A teljesítmény azonban mit sem ér kontroll nélkül: a nagy teljesítményű fékek a Citroën Racing-től származnak a fokozott tartósság és hatásosság érdekében.

30 CITROËN DS3 ULTRA PRESTIGE Az elegancia is a Citroën DS3 része. Ha az elegancia az Ön számára a luxust is jelenti, akkor a Citroën DS3 Ultra Prestige az ön autója.

31

32

33 AZ ELEGANCIA ÚJRAÉRTELMEZÉSE, FRANCIA MÓDRA A Citroën DS3 Ultra Prestige sajátos, innovatív és egyedülálló stílussal rendelkezik. A DS monogram több helyen is visszaköszön az autón: megtalálható a fehér, vagy fekete tetődekoráción, de az utastérben az első üléseken és a fehér bőrrel borított műszerfalbetéten is feltűnik. A fém óraszíjakra emlékeztető mintázatú Club Bracelet Crescendo bőrülések és a belső részletek mind hozzájárulnak ahhoz. hogy a Citroën DS3 Ultra Prestige egy igazi, értékes tárggyá váljon.

34 TETŐMATRICÁK* SZŐNYEGGARNITÚRÁK Zebra szőnyeg Maori szőnyeg Vibe szőnyeg Fashion szőnyeg Plane szőnyeg Codesign szőnyeg Paris Map szőnyeg Flower szőnyeg Flavio szőnyeg * A tetőmatricák és a hozzájuk tartozó szőnyeggarnitúrák, valamint a fényezések lehetséges kombinációiról bővebben a oldalon tájékozódhat.

35 KÁRPITOK Sturm szövet* Rayados szövet* Akinen szövetkárpit* ( fekete & szürke ) Akinen szövetkárpit* (fekete & sárga) Akinen szövetkárpit* (fekete & piros) Claudia bőrkárpit * Claudia sötétszürke & világos bőrkárpit* Claudia bordó bőrkárpit* Racing Alcantara* (Citroën DS3 Racing) Club Crescendo Bracelet bőrkárpit* (Citroën DS3 Ultra Prestige) KEREKEK Nuclear 16 dísztárcsa Airflow 16 dísztárcsa Ashera 16 keréktárcsa Valonga 16 keréktárcsa (kiegészítőként elérhető) Bellone 17 keréktárcsa Bellone Grey 17 keréktárcsa (Citroën DS3 Ultra Prestige) Nemesis 18 keréktárcsa (Citroën DS3 Racing) FŐBB SZÉRIAFELSZERELÉSEK Citroën DS3 DESIGN krómozott oldalvédő elemek - Nuclear 16 dísztárcsák - ESP - fedélzeti számítógép - ködlámpák - tempomat és sebességkorlátozó berendezés - elektromos visszapillantó tükrök - MP3 CD audióberendezés AUX csatlakozóval - Sturm szövetkárpit - bőrborítású, négy irányban állítható bőrkormány. Citroën DS3 STYLE A Design felszereltségi szint szériafelszerelésein felül tartalmazza: manuális klímaberendezés - króm díszítés az első kodlámpáknál - LED -es nappalifény - Ashera 16 könnyűfém keréktárcsák- krómozott hűtőmaszk és díszítés a csomagtér ajtaján - fényes fekete műszerfalbetét - beépített illatosító - kétszínű karosszéria fényezés - Rayados szövetkárpit - sötétített hátsó ablakok. Citroën DS3 SPORT : A Style felszereltségi szint szériafelszerelésein felül tartalmazza: tolatóradar - automata fényszórók - hátsó Sport légterelő - Citroën etouch - automata klímaberendezés - USB csatlakozó és Bluetooth kihangosító rendszer - esőérzékelős ablaktörlő - Bellone 17 könnyűfém keréktárcsák - elektromosan behajtható külső tükrök - elektrokróm belső tükör - első sport ülések - szőnyeggarnitúra elöl, hátul - Akinen szövetkárpitozás - teljes bőrborítású kormánykerék. Citroën DS3 RACING : tolatóradar - automatikus fényszórók - esőérzékelős ablaktörlő - Nemesis 18 könnyűfém keréktárcsa - valódi karbonszálas külső sárvédőszélesítések és külső-belső díszítőelemek - speciálisan felkészített futómű és fékek - kétszínű karosszéria fényezés - belső elektrokróm visszapillantó tükör - egyedi Alcantara Racing sportülések. Citroën DS3 ULTRA PRESTIGE tolatóradar - bőrrel borított műszerfalbetét - hátsó Sport légterelő - CITROËN etouch - automata klímaberendezés - LED -es nappalifény - Bellone Grey 17 könnyűfém keréktárcsák - kétszínű karosszéria, egyedi tetődekorral - fűthető első ülések - Club Crescendo Bracelet bőrkárpitozás - egyedi szőnyeggarnitúra - MyWay navigációs rendszer - Bluetooth telefonkihangosító - HiFi System audioberendezés - teljes bőrborítású kormánykerék. * És egyéb kisérőanyagok.

36 TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁG SZOLGÁLATÁBAN ABS : A blokkolásgátló rendszer fékezéskor automatikusan szabályozza a féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását és biztosítsa az útfelülethez való megfelelő tapadást. AFU : A vészfékasszisztens a fékpedál hirtelen történő benyomásakor azonnal a lehető legnagyobbra növeli a féknyomást, hogy ezáltal a lehető legkisebbre csökkenjen a féktávolság. Ezen kívül automatikusan bekapcsolja az elakadásjelzőt, hogy figyelmeztesse a mögöttünk haladó járműveket. ASR : Kipörgésgátló, ami a csúszásveszélynek kitett kerékre (kerekekre) gyakorolt azonnali fékhatás révén segít a kipörgés megakadályozásában. CITROËN etouch : Átfogó és folyamatosan bővülő szolgáltatáskör, amely Margyarországon, jelenleg ingyenes segélykérő hívást tesz lehetővé baleset és vészhelyzet esetén. Országtól függően, a beépített GPS modul segítségével lokalizálja a vészhelyzetbe került járművet és automatikusan közli a jármű helyzetét. Későbbiekben az ingyenes szolgáltatások köre tovább bővül: az etouch nem csak vészhelyzet esetén segíti a vezetőt, hanem a mindennapokban is a My-CITROËN weboldalon elérhető ecodriving szolgáltatás és az on-line szervizfüzet segítségével. KÖRNYEZET- VÉDELEM A CITROËN Airdream megnevezés a márka által kifejlesztett legjobb, a környezet védelmét célzó technológiákat gyűjti egybe: mikrohibrid e-hdi technológia, full hibrid Hybrid4 technológia, és Full Electric technológia. A fenti technológiák valamelyikével rendelkező gépkocsik azonositását megkönnyítendő, az érintett változatok az Airdream kereskedelmi megnevezést viselik magukon. A CITROËN DS3 modellek CO 2 kibocsátásának 98g/km-re csökkentése érdekében, a kézi sebességváltóval szerelt e-hdi 90 Airdream jelzésű motor a következőket kínálja szériában: - új generációs Stop & Start rendszer ; - fékezési energiát visszanyerő rendszer ; - optimalizált, csökkentett energiaigényű szervokormány ; - nagyobb hatékonyságú légkondicionáló rendszer ; - alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok ; - aerodinamikai csomag: alvázvédő lemez, 16 -os dísztárcsák, módosított sárfogók ; - optimalizált manuális váltó ; - sebességváltás-jelző ; - alacsony fogyasztást segítő motorolaj. ESP : az Elektronikus menetstabliziáló rendszer feladata, hogy egyszerre hatva a motor fordulatszámára és az egyes kerekekre jutó fékerő elosztására a fizikai lehetőségeken belül, gondoskodjon a gépkocsi iránytartásáról. REF : Az elektronikus fékerőelosztó az ABS-sel együttműködve, az egyes kerekekre ható féknyomást egyenlíti ki, hogy az útburkolat minőségétől függetlenül optimális legyen a fékhatás. CITROËN FreeDrive : A DS3-ra a szerződés egész időtartama alatt teljeskörű garancia vonatkozik, s az autó mindvégig maximális gondoskodásban részesül: a hibás alkatrészek javításra vagy cserére kerülnek, és a szerződés a munkadíjra is kiterjed. A szerződés az Ön autóján esedékes valamennyi időszakos átvizsgálási és karbantartási művelet elvégzését (kopóalkatrészek cseréje, munkadíj, kenőanyagok és komplett külső-belső takarítás) magában foglalja. A szerződésnek egy kiterjesztett assistance szolgáltatás is részét képezi: autója meghibásodása, az akkumulátor lemerülése, az indítókulcs elvesztése, vagy defekt esetén a CITROËN Assistance 0-24 óráig segítségére siet az EU területén. Szükség esetén megkeressük a módját, hogy Ön folytatni tudja az útját: a körülményektől függően gondoskodunk csereautóról, szállásról, vonat- vagy repülőjegyről. A szerződés érvényességi idejét (12-60 hónap) vagy az annak hatálya alá eső futásteljesítményt ( km) a tulajdonos határozhatja meg, személyes igényeitől függően. A 48 hónapnál hosszabb időtartamra szóló FreeDrive szerződések esetében a Citroën magára vállalja az első műszaki vizsga valamennyi költségét. * A motorok fogyasztására és károsanyag-kibocsátására vonatkozó adatok változhatnak, az aktuális adatokat keresse a citroen.hu oldalon. A táblázatban feltüntetett homologizált fogyasztási és kibocsátási adatok meghatározása a -minden gyártóra és eladott gépjárműre kötelezően alkalmazandó - európai mérési normának megfelelően történt. A mért értékek egyaránt megfelelnek a gazdaságos üzemmódra törekvő, nyugodt vezetési stílusnak és a szigorúan alkalmazott és szabályozott mérési feltételeknek. A fogyasztási és kibocsátási értékek a valós forgalmi helyzetek, a hőmérséklet, a légnyomás, a gumiabroncsok állapota és nyomása, a gépjármű terhelése, illetve az esetlegesen felszerelt csomagtartó függvényében is eltérhetnek a hivatalos mérési ciklus során mért adatoktól. A klímaberendezés vagy a fűtés használata, valamint a gépjármű műszaki állapota szintén befolyásolhatja az üzemanyag-fogyasztást. A honlapon további, a gazdaságos üzemeltetést segítő tanácsokat is talál.

37 CITROËN : TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KÉT ÉVES CITROËN GARANCIA A hibás alkatrészek javítása vagy cseréje, assistance-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában. ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA Személygépkocsikra 2 év. Haszongépjárművekre 5 év. FÉNYEZÉSI GARANCIA Személygépkocsikra 3 év. Haszongépjárművekre 2 év. CITROËN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK Érdeklődjön a márkakereskedői hálózatban. ESSENTIALDRIVE SZERZŐDÉS 1, 2, vagy év és akár km-ig meghosszabbíthatja a gyártó által nyújtott garanciát. COMFORTDRIVE SZERZŐDÉS 12 -től 60 hónapig (3) és től kmig, (1)(2) Magában foglalja az időszakos karbantartásokat, valamint meghosszabbítja a gyártói garanciát. (1) amelyik határt a gépkocsi előbb eléri. (2) maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva. (3) az első forgalombahelyezéstől számítva. CITROËN CHRONO SERVICE Gépkocsiját előzetes bejelentkezés nélkül, azonnal fogadjuk az alábbi kisebb beavatkozásokra: olajcsere, gumiabroncsok, fékek és kipufogó javítása, futómű-beállítás és tartozékok felszerelése. CSEREAUTÓ Amíg autója a szervizben van, kedvezményes áron csereautót biztosítunk Önnek. FREEDRIVE SZERZŐDÉS 36 -tól 60 hónapig (3), től km-ig (1)(2) (garancia kiterjesztés időtartamával együtt). Magában foglalja időszakos átvizsgálási és karbantartási művelet elvégzését, a kopóalkatrészek cseréjét (kivéve a gumiabroncsokat). A hibás alkatrészek javításra vagy cserére kerülnek, és a szerződés a munkadíjra is kiterjed. Assitance szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában. PEFC/ PROMOUVOIR LA GESTION DURABLE DE LA FORÊT AUTOMOBILES CITROËN : a jelen katalógusban szereplő adatok változtatásának jogát fenntartja, illetve a nyomdai hibákért felelősséget nem vállal. Az aktuális adatokért, bővebb információért kérjük látogassa meg a címen elérhető weboldalunkat! Az Automobiles Citroën igazolja, hogy a használaton kívüli gépjárművekre vonatkozó, 2000/3/EK számú, szeptember 16 -án kelt európai közösségi iránylevl rendelkezéseit alkalmazva eleget tett az irányelvekben megfogalmazott cékitűzéseknek, és az általa forgalmazott termékek gyártásához felhasznál újrahasznosított anyagokat. Az Európai Unióban forgalomba kerülő CITROËN gépjárművek felszereltsége országonként eltérő lehet. A CITROËN típuskínálatába tartozó modellek felszereltségének részletes leírásáért, illetve minden további információért keresse fel márkakereskedőjét vagy látogasson el a honlapra! Citroën Assistance: Nyomtatva az EU-ban Készült: November

38 JÁTÉK ÚJDONSÁGOK FILM 1. LÉPÉS Legyen részese egy interaktív 3D élménynek a kibővített valóságban! Nyissa meg a majd a következőket: véhicules particuliers, ligne DS, modèle DS3, ezt követően tegye ezt az oldalt teljes egészében bekapcsolt webkamerája elé. 2. LÉPÉS Három téma jelenik meg a képernyőn: játék, újdonságok és film. Az alkalmazás már fut, a katalógust most egy időre leteheti. Válasszon! Vezesse a DS3-at, fedezze fel a legújabb kollekciót, vagy tekintse meg a bemutatófilmet! Az indításhoz tegye a kezét virtuálisan a megfelelő piktrogramhoz, miközben végig a webkamerával szemben marad, egészen addig, amíg a jel pirosra színeződik. A VERSENY A Citroën DS3 vezetéséhez szimulálja a vezetést kezeivel a képernyő előtt, ügyelve arra, hogy azok mindvégig látszódjanak a fent, jobbra található visszapillantóban. AZ ÚJDONSÁGOK ÉS A FILM A katalógus rajza megjelenik a képernyőn. Vegye ismét kézbe a katalógust és mutassa meg a webkamerának! Teljes egészében átélheti a kibővített valóságot, kedve szerint mozgatva a katalógust. Rendelkezik okostelefonnal? Hagyja magát elsodorni a Citroën DS3 egyedi karaktere által és fedezze fel a modellt képekben! A CITROËN híreit és újdonságait keresse a márka Facebook oldalán!

39

40

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z AZ ÁLMOK EREJE Soichiro Honda hitt az álmokban. Az egykori autószerelô-tanonc 1948-ban építette meg az elsô Honda jármûvet. Egy egyszerû, kétütemû segédmotoros kerékpárt

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. MINI árlista 3 Alapfelszereltség 4 Kiegészítô

Részletesebben

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2 PEUGEOT 208 van 208 VAN Mindig útra kész! A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában. Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

CRUZE AZ ÚJ CHEVROLET

CRUZE AZ ÚJ CHEVROLET CRUZE AZ ÚJ CHEVROLET AZ ÉLET TELE VAN LEHETŐSÉGEKKEL AZ ÚJ CHEVROLET CRUZE-ZAL KIHOZHATJA BELŐLE A LEGTÖBBET Az új Chevrolet Cruze elegáns és modern megjelenésének, valamint tágas és kényelmes belső terének

Részletesebben