LEM_05114_Primus_Albatros_UN :33 Uhr Seite 1. Vontatott szántóföldi permetezők Primus és Albatros

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LEM_05114_Primus_Albatros_UN 3.05.07 11:33 Uhr Seite 1. Vontatott szántóföldi permetezők Primus és Albatros"

Átírás

1 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :33 Uhr Seite 1 Vontatott szántóföldi permetezők Primus és Albatros

2 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :33 Uhr Seite 2 Növényvédelem - napjainkban fontosabb, mint eddig bármikor Gazdaságosság és környezetvédelem Minden profi és környezetbarát gazdálkodó manapság naponta szembesül a kihívással, hogy a költségek egyidejű csökkentése mellett hozamait maximálja, és közben folyamatos és az erőforrásokat megkímélő mezőgazdasággal foglalkozzon. A környezetvédelem esetében a törvényi követelmények többek között arra helyezik a hangsúlyt, hogy a fogyasztók egészséges élelmiszerekkel kapcsolatos egyre fokozottabb tudatosságát figyelembe vegyék. Ehhez képest a termelői árak az elmúlt években folyamatosan csökkentek, úgyhogy a gazdaságvezetők csak nagymértékű személyes kompetenciával és innovatív növényvédelemi technikával tudták a felhasználási költségeket csökkenteni, és a hozamot növelni. A talajművelés intenzitása napjainkban egyre csökken azért, hogy a vetésforgónak és az uralkodó időjárásnak megfelelően alacsonyabb költségszinten folyjon a munka. A hozamokkal szemben támasztott jelentős elvárásokkal együtt ez minden szántóföldi terménynél megbízható, kezelőbarát és pontosan alkalmazott technikát követel a növényvédelemben és a folyékony trágyázásban. És pontosan ezt kínálja a LEMKEN növényvédelmi technikája!

3 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :34 Uhr Seite 3 Profi igényeknek megfelelő, vontatott szántóföldi permetezők A kínálat A LEMKEN a modern növénytermesztési technika specialistája. A talajművelési termékprogramban minden professzionális növénytermesztő megtalálja az egyéni gazdálkodási rendszerének megfelelő technikát a vetéstől a növényvédelemig. Itt kapcsolódik össze a nagy teljesítményű Made in Germany növényvédelem a LEMKEN sok éve jól bevált innovatív képességével és vevőszolgálati kompetenciájával. A Primus és Albatros vontatott szántóföldi permetező program és liter befogadóképességű tank, és méter közötti szórókeretet tartalmaz. A kiváló minőség, és a gondos kidolgozás, valamint a szórókeret Z profilú konstrukciója jelentik a LEMKEN Primus és Albatros szántóföldi permetezőinek lényeges ismérveit. A LEMKEN komplett növényvédelmi programajánlata minden követelményhez biztosítja a megfelelő permetezőt, az egészséges és nagy hozamú növényállomány alappillérét.

4 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :34 Uhr Seite 4 Megfelelő kezdőlépcső a vontatott szántóföldi permetezők világába LEMKEN Primus Minőség vonzó áron A Primus megfelelő kezdőlépcsőt jelent a vontatott szántóföldi permetező technikába. Nagy teljesítményével, és minden szerkezeti elemének kiváló minőségével a LEMKEN Primus elérhetővé teszi a főként gabonafélék termesztésével foglalkozó gazdaságok számára a professzionális növényvédelem és maximális gazdaságosság előnyös kombinálását. A Primus esetében különböző, 2.400, és liter befogadóképességű tank, és méter közötti szórókeret változatok állnak rendelkezésre. A Primus koncepciója az összes fontos felszerelés paramétereire és a kedvező gyártási költségekre fókuszál kisszámú változat mellett úgy, hogy eközben a termék minősége sem csökken.

5 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :35 Uhr Seite 5 Profi igényekhez igazított változatos koncepciók LEMKEN Albatros Gazdaságos profi technika Az Albatros az igényes növénytermesztők számára készült professzionális, és számos kiegészítő felszereléssel rendelkező, vontatott szántóföldi permetező. A kiegészítő felszerelések nagy számának köszönhetően a permetező optimálisan hozzáigazítható a mezőgazdasági üzem egyéni igényeihez. Így a LEMKEN Albatros a hatékony és tartós növényvédelem átfogó igényeihez minden körülménynél kiválóan alkalmazkodik. A beépített tisztavizes tartállyal rendelkező innovatív tank, az átgondolt vegyszerbekeverő egység, és az alapkivitelhez tartozó körkörös csőrendszer a LEMKEN Albatros szántóföldi permetező professzionális alapfelszerelésének lényeges ismérvei. A különböző, és liter közötti befogadóképességű tank, valamint a méter közötti, sokféle képen nyitható szórókeret típusok jelentik a változatos munkagép koncepció alapját. A kiegészítő felszerelések, mint például TankControl, elektrohidraulikus kezelés, különböző rugózások, valamint a felhasználók eltérő igényeinek megfelelően kialakított vezérlőegység csak néhány a rendelkezésre álló számos opció közül.

6 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :35 Uhr Seite 6 A Primus mellett szóló legfontosabb érvek Változtatható vonószerkezet Minden a megfelelő helyen, hogy kényelmesebb legyen a kezelés A Primus merev vonórúdja peremes lapjával számos csatlakoztatási módot tesz lehetővé. Nemcsak alsó és felső vontatás lehetséges. Olyan rugós vonórúd vég is szállítható, amely menet közben jelentősen megnövelik a közúti közlekedés kényelmét. Az állítható vonószemmel (1) a Primus összekapcsolási magassága gyorsan és kényelmesen minden traktorhoz hozzáigazítható. Szívóoldalon elhelyezett választókar (1) a permetlé vagy a tiszta víz kiszívásához. A két, szívó- és nyomóoldali szűrőt (2) maximális teljesítményhez méretezték. Injektor választó kar (3) a permetezéshez vagy a vegyszerbekeverő zsilip kezeléséhez. Nyomásszabályozós csőszerelvény a kiszórandó mennyiség pontos adagolásához. Választókar a belső tisztításhoz (5) a tartály kompromisszumok nélküli, biztos megtisztításához.

7 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :36 Uhr Seite 7 A Primus gyakorlati előnyei Tükörsima, egyszerűen tisztítható tartály 1 Gyakorlati használatból vett, praktikus részletek 2 1 A rendkívül törésálló és formatartó, üvegszállal megerősített műanyagból (GFK) készült tartály jelenti a LEMKEN Primus központi elemét. Széles lépcsőn keresztül kényelmesen érhető el, és tükörsima belső felületével azonnal mindenkit megnyer. Így gyakorlatilag kizárt, hogy a permetezőszer maradványok lerakódjanak a tank belső falára. A praktikus részletek legjobb példái az egyedi szállítási helyzetű támasztóláb (1), amellyel üzemeltetés közben a szántóföldi növények minden felesleges sérülése kizárt. Éppen ilyen átgondolt a 250 litert magába fogadó tiszta vizes tartály (2), amelyet a könnyen hozzáférhető padozaton helyeztek el. A tartály hatékony belső tisztításáról a forgó nemesacél fúvókák (1) gondoskodnak, mialatt a tömlők száma a minimálisra csökkent.

8 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :37 Uhr Seite 8 A legfontosabb Albatros argumentumok Kapcsolás kompromisszumok nélkül Gyors összekapcsolás 1 Csak a LEMKEN Albatros permetezőgép tartalmaz alapkivitelben univerzális vonórudat. A tank alatt található forgáspont (1) egy nagyon biztonságos kormányzást tesz lehetővé éppen a dombvidékeken, ahol különösen fontos a biztos stabilitás. A széles vonófej választék lehetővé teszi alsó, illetve felső vontatást, kérésre a vonórúd-rugózás is megoldható. Az univerzális vonószerkezet magas alapfelszereltségébe tartozik a hidraulikus működtetésű támasztóláb, ami az egyszerű és gyors fel- és lekapcsolás mellett szállitási helyzetben következő előnnyel is szolgál: felemeléskor a vonószerkezetet aluról teljesen beburkolja, igy a gép hasa teljesen sima. Ugyanígy a szivattyúk alsó védelme is ezzel a megoldással tökéletes.

9 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :37 Uhr Seite 9 Az Albatros gyakorlati előnyei Tükörsima tank a GFK-nak köszönhetően Alapkivitelben körkörös vezetekrendszer Az ugyanolyan tükörsima GFK tartály, mint a Primusnál, jelenti a LEMKEN Albatros, szántóföldi permetezőjének központi elemét. Innovatív, a gyakorlathoz igazított, és csak az Albatros permetezőknél van a főtartályba beépített tiszta vizes tartály. Elrendezésének köszönhetően javult a szántóföldi permetezők stabilitása, illetve növekedett az oldalfalak stabilitása. Emellett a tisztavizes tartály még a hullámtörőfal szerepét is átveszi. A professzionális növényvédelem azt jelenti, hogy az első métertől kezdve teljes szélességben a megfelelő nyomással permetezzük ki a permetlét. Ezért a LEMKEN Albatros alapkivitelben egészen a szakaszoló elektromotorokig körkörös vezetekrendszerrel rendelkezik. A lerakódások megelőzése érdekében a permetlé a körkörös vezetekrendszerben teljes üzemi nyomás mellett kering.

10 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :38 Uhr Seite 10 Tiszta és egyszerű - mindig Bekeverés gyors, biztonságos és kényelmes Tisztítás feltöltött permetező tartálynál Fontos, hogy minden szántóföldi permetezőt egyszerűen, könnyen és biztonságosan lehessen növényvédő szerrel feltölteni. Ehhez a Primus és Albatros nagy térfogatú vegyszerbekeverőge jelenti a legjobb feltételeket. Rugóelemek segítségével kényelmesen állítható be szállítási és munkavégzési helyzetbe. Emellett a vegyszerbekeverő nagy teljesítményű keverő fúvókával, hatékony, forgó nemesacél fúvókás gőngyőleg öblítéssel, valamint átfedő borítással is rendelkezik. A vegyszerbekeverőbe szerelt peremnedvesítő megakadályozza, hogy a permetezőszer a tartályon megtapadjon. A növényvédő permetezéses szántóföldi munkák elvégzését nemcsak az erre alkalmas rövid időszak, hanem az időjárás változásai is befolyásolják. Ha a permetezést bizonyos időre meg kell szakítani, akkor a vezetékek és a fúvókák friss vízzel tökéletesen megtisztíthatók. A szántóföldön a mosókefe és a 15 méter hosszú tömlő segítségével a külső tisztítás is hatékonyan elvégezhető.

11 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :38 Uhr Seite 11 Kompromisszumok nélküli koncepció Praktikusan elrendezett kezelőközpont Maradék csökkentése központi gyűjtőnő A LEMKEN valamennyi szántóföldi permetezőjénél logikus és összetéveszthetetlen a szabályozástechnika elrendezése, a beszerelt egységeket a kiváló minőség és az ehhez társuló kényelmes kezelés jellemzi minden egyes kezelési tartományban. Az összes állítókar kényelmesen elérhető. Ennek köszönhetően a Primus és Albatros bal oldala a felhasználó számára kényelmes kezelési központtá válik. A központi tartályhoz vezető tömlők, és vezetékek számának következetes csökkentése segít abban, hogy a műszakilag megmaradó permetlé mennyiségét, és a tartály csatlakozóhelyek számát csökkentsék. A LEMKEN szántóföldi permetezőjénél egyedülálló a gyűjtőcső, amelynél minden visszafolyó vezeték a saválló gyüjtőcsőben fut össze.

12 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :39 Uhr Seite 12

13 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :39 Uhr Seite 13

14 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :39 Uhr Seite 14

15 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :39 Uhr Seite 15 Albatros literes tartálytérfogattal, és 39 méteres szórókeret

16 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :40 Uhr Seite 16 Rugalmas, stabil és biztonságos alváz Minden nyomtávhoz jó tengelyek és maximális kényelem Útközben kompakt és biztonságos Nagy szabad talajmagasság és széles gumiabroncs választék A Primus és Albatros 20, 30 és 40 szántóföldi permetezők alapkivitelben 1,50 m és 1,80 m nyomtávolságú (kerékátfordulás) stabil, merev tengellyel rendelkeznek. Az akár 2,30 m nyomtávolságú, széles tengely ezekhez a vontatott permetezőkhöz opcióként kapható, az Albatros 50-nél és 60-nál pedig az alapkivitel része. A légrugós tengely 1,80 méteres nyomtávolságtól minden Primushoz és Albatroshoz rendelkezésre áll, hogy kényelmesen és biztonságosan lehessen a terepet megközelíteni és elhagyni. A talaj tökéletes megkímélését, és a hatékony növényvédelmet a LEMKEN minden vontatott permetezőjénél a rendelkezésre álló gumiabroncs variációk széles választéka biztosítja. A keskeny gazdasági utakon is mindig biztosított a biztonságos közúti szállítás, hiszen a LEMKEN Primus és Albatros szántóföldi permetezői pontosan ugyanolyan szélesek útközben, mint a traktor. A őcsrd-keretek szorosan a tartály mellé csakódit, úgyhogy a kinyúló fák sem jelentenek akadályt, ha a traktor át tud menni köztük. A szántóföldi permetezők hosszúságát tekintve az Albatrost és Primust kompakt, rövid konstrukció jellemzi. A nagyra nőtt szántóföldi növények növényvédelme magasra állítja a mércét a növényvédelmi technikával szemben. A munkagép sima alja, a Primus és az Albatrosz nagy gumiabroncs választéka, valamint az állítható tartós, professzionális sárvédők maximális szabad talajmagasságot biztosítanak, és a növényállomány biztonságos védelmét.

17 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :41 Uhr Seite 17 Csúcskategória csúcstechnikával Jól bevált membrándugattyús szivattyú Elektrohidraulikus rendszer Kiváló minőségű alkotórelemek A membrán-dugattyús szivattyúkat a korrózióálló anyagok alkalmazásának köszönhetően nem támadja meg a folybongtrágya Alapkivitelben az Albatros szántóföldi permetező szivattyúit homlokkerekes hajtómű hajtja meg. Opcióként hidraulikus szivattyú meghajtás is szállítható. A LEMKEN minden tartálymérethez a megfelelő szivattyút kínálja. A teljesítményük 1 x 250, 2 x 160 és 2 x 250 liter percenként. Az elektrohidraulikus rendszer a szántóföldi permetező valamennyi hidraulikas funkcióját egy kezelő egységben egyesíti, ami tökéletesen kényelmes kezelést eredményez. A külön házban elhelyezett elektrohidraulika egy egyszeres működésű vezérlő szelepre és egy nyomásmentes visszafolyásra csökkenti a szükséges hidraulikus csatlakozók számát. A LEMKEN valamennyi szántóföldi permetezőjénél nagy hangsúlyt fektettek a hosszú élettartamra és a biztonságos alkalmazásra. Emiatt kizárólag kiváló minőségű anyagokat és alkotórészeket használnak. Példák erre a nemesacélból készült golyós csapok. Csak a megalkuvás nélküli minőség tesz eleget a legmagasabb követelményeknek.

18 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :41 Uhr Seite 18 Z-profilú szórókeret A Z profil nem csavarodik, és egyenes marad Kényszerlvezérléses központi felszerelés A Z profilú keret konstrukciója maximális csavarodás merevséget biztosít. És a tovezetékek, valamint az egyes tagok szelepei a szórókeretben kiemelten védetten helyezkednek el. Csak a Z profillal lehet a csőrendszert korró-zióállóan a keret belsejében vezetni. A szórókeret központi kényszerlvezérléses felszerelése nagy haladási sebességnél is lehetővé teszi a növényvédő szerek pontos kiszórását. Amikor az erő a egyik kerettartóról a középső részen keresztül a másik kerettartóra kerül, egyúttal a menetirányú lengéseket is optimálisan csillapítja.

19 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :42 Uhr Seite 19 Stabil és megbízható Pontos munkavégzés lejtőn is Összecsukás rendszerben Annak érdekében, hogy párhuzamosan igazodjanak a terephez, minden szőrőkeret szentkiegyenlítővel van alapkivitelben felszerelve, amelyet a traktor fülkéjében található kezelő konzollal irányíthatunk. A villamos motor eltolja a szőrőkeret, és a lejtőn lefelé áthelyezi súlypontjukat. Ez a lejtőkiegyenlítés alapkivitelben egy billenő kapcsoló segítségével, vagy opcióként potenciométerrel történik. A területi teljesítmény utólagos növeléséhez a LEMKEN egyedülálló koncepciót kínál a szőrőkeret kibővítéséhez. Ezt az opciót a stabil keretszerkezet alapján számos munka-szélességgel lehet átültetni a gyakorlatba.

20 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :43 Uhr Seite 20 Primus minden ellenőrzés alatt Teejet komplett vezérlőegység Komplett elektronikus ellenőrzés és szabályozás A LEMKEN Primus szántóföldi permetezőjének alapkiviteli felszereléséhez tartozik a Teejet 844-E komplett vezérlőegység, amelyet optimálisan hozzáigazítottak a Primus szabályozás- és vezérléstechnikájához, és amely a traktorvezető számára valamennyi funkciót kezelését egyszerűvé teszi. Amint a permetezési folyamat elkezdődik, a nagy képernyőn megjelenik a kiszórandó mennyiség, a kiszórt térfogat, a rendszernyomás, a haladási sebesség és a megmunkált terület nagysága. A Primushoz opcióként kapható az elektronika specialistájának, Müllernek a Spraydos vezérlőegysége, Ez mindig az Altec tagmotorokkal és az Albatrosnál ismert és bevált kőrkőrős csővezetékkel együtt kerül alkalmazásra. Így a Primust az üzemvezető kívánságainak megfelelően lehet felszerelni.

21 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :43 Uhr Seite 21 Albatros kényelemmel párosult csúcstechnika Spraydos komplett vezérlőegység ISO busz terminál minden funkcióhoz A Müller Spraydos vezérlőegység segítségével a központi, tag- és nyomásszabályozó szelepek elektronikus úton a vezetőülésből kényelmesen kezelhetők. A kőrkőrős vezetékkel együtt a LEMKEN Albatrosának alapkiviteléhez tartozik. Terepen a kezelő kiválasztja a kívánt hektáronkénti liter mennyiséget. A Spraydos vezérlőegység a permetezési nyomáson keresztül teljesen automatikusan, útarányosan szabályozza a kiszórandó mennyiséget, vagyis változó sebességeknél is. Müller BASIC terminálja lehetővé teszi, hogy több munkagép minden funkcióját egyetlen kezelő egységgel kezeljük. Az egységet egyszerű kezelés, jól áttekinthető képernyő, és kényelmes használat jellemzi. A BASIC terminál az ISO szabvány előírásainak megfelel. Így a Precision Farminggal, valamint DGPS vevővel együtt is használható.

22 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :44 Uhr Seite 22 Összefoglalva Primus Alapfelszerelés Primus 25 Teejet 844 E komplett számítógép, közvetlen meghajtású szállító szivattyú, Primus 35 és 45-nél légfékberendezés, 1,50 m vagy 1,80 m nyomtávolság a kerékátfordítás révén, nemesacél permetező vezeték, tartály töltésszint kijelző, 2 nemesacélból készült, forgó, a tartály belsejét tisztító fúvóka, vegyszerbekeverő egység, 6 m szívótömlő szűrőkosárral, külső, 250 literes tisztavíz tartály, külső tisztító csatlakozás GEKA csatlakozóval, emelvény létrával, merev vonórúd, felső kapcsolás, KRESZ szerinti világítás. Műszaki adatok Permetezőtartály Tisztavíz Önsúly Szivattyú Légfék- Primus Betőltendő térfogat Névleges térfogat tartály szőrőkeret nélkül szállítási teljesítménye berend (liter) (liter) (liter) (kb. kg) (l/perc) ezés x x 250 alapkivitel, opció Szőrőkeret Primus Munkaszélesség Fúvókák száma Tagok felosztása (m) m-ben x 3 m X X X x 3 m X X X x 3 m X X X /4,5/3/3/3/4,5/3 m X X X x 3 m X X X /3/3/3,5/3/3,5/3/3/3 m X X X /3/3,5/4/3/4/3,5/3/3 m X 2 * /3,5/4/4/4/4/4/3,5/3 m X* * beleértve a csövek elektrohidraulikus kezelését / végidomok külön összecsukhatók 1 30 m-re bővíthető, 2 33 m-re bővíthető, 3 36 m-re bővíthető nem áll rendelkezésre, X rendelkezésre áll, Gumizás 600/65 Primus 9.5 R R R R R R R R R R 42 R alapkivitel,, opció, nem áll rendelkezésre

23 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :44 Uhr Seite 23 Összefoglalva Albatros Alapfelszerelés SPRAYDOS komplett számítógép, szivattyú meghajtás homlokkerekes hajtóművel, gyűrű alakú permetező vezeték, Albatros 30-tól légfékberendezés, 1,50 m vagy 1,80 m nyomtávolság a kerékátfordítás révén, nemesacél permetező vezeték, tartály töltésszint kijelző, 2 nemesacélból készült, forgó, a tartály belsejét tisztító fúvóka, vegyszerbekeverő, 6 m szívótömlő szűrőkosárral, külső, belső tisztavíz tartály (térfogata a tartály térfogatának kb. 10 %-a), külső tisztító csatlakozás GEKA csatlakozóval, emelvény létrával, merev vonórúd, felső kapcsolás a KRESZ szerinti világítás. Műszaki adatok Permetezőtartály Tisztavíz Önsúly Szivattyú Légfék- Albatros Betőltendő térfogat Névleges térfogat tartály szőrőkeret nélkül szállítási teljesítménye berend (liter) (liter) (liter) (kb. kg) (l/perc) ezés x x x x 250 alapkivitel, opció Szőrőkeret Albatros Munkaszélesség Fúvókák száma Tagok felosztása (m) m-ben x 3 m X X X x 3 m X X X x 3 m X X X /4,5/3/3/3/4,5/3 m X X X 1 X 1 X x 3 m X X X 1 X 1 X /3/3/3,5/3/3,5/3/3/3 m X X X 1 X 1 X /3/3,5/4/3/4/3,5/3/3 m X 2 * X X /3,5/4/4/4/4/4/3,5/3 m X* X* X 3 * x 4 m X* X* /4,5/4,5/4,5/4/4,5/4,5/4,5/4 m X* X* * beleértve a csövek elektrohidraulikus kezelését / végidomok külön összecsukhatók 1 30 m-re bővíthető, 2 33 m-re bővíthető, 3 36 m-re bővíthető nem áll rendelkezésre, X rendelkezésre áll, Gumizás /65 650/65 Albatros R 48 R 48 R 46 R 48 R 38 R 38 R 42 R 46 R 38 R 42 R 38 R alapkivitel,, opció, nem áll rendelkezésre

24 LEM_05114_Primus_Albatros_UN :45 Uhr Seite 24 Összegezve Primus és Albatros méretei Szőrőkeret Hossz Szélesség Magasság Típus szélessége (L) (B) (H) (m) (kb. mm) (kb. mm) (kb. mm) Primus as bázisig Primus as bázisig Primus as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig Albatros as bázisig A prospektusban minden adat, méret és súly folyamatos müszaki fejlesztés alatt áll, és ezért csak tájékoztató jelleg. A súlyadatok mindig az alapfelszerelésre vonatkoznak. A változtatások joga fenntartva. LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Str. 5, D Alpen Postfach 11 60, D Alpen Telefon Telefax lemken@lemken.com Internet: Az Ön LEMKEN márkakereskedője SP. B.o.s.s 03/ HU

VONTATOTT PERMETEZŐGÉP ALBATROS 9

VONTATOTT PERMETEZŐGÉP ALBATROS 9 VONTATOTT PERMETEZŐGÉP ALBATROS Növényvédelem napjainkban A gazdálkodó éppen a növényvédelem esetében a nyilvánosság figyelme és a hivatali ellenőrzések középpontjában áll. A nyilvánosság környezetvédelemmel

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS Halomszellõztetõk és Ventillátorok - hordozhatók és gazdasgsak mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS A mini-permetezõ egy sokoldalú gép, mely alkalmas

Részletesebben

PRIMUS VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐGÉP

PRIMUS VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐGÉP PRIMUS VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐGÉP 1 2 A növényvédelem napjainkban Ha növényvédelemről van szó, a gazdálkodót figyelik a környezetében élők, és felügyelik a hatóságok is. A közvélemény pozitívan

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók -

Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók - Gigant eszközhordozó Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók - Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK. IKARUS A28 és A38

HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK. IKARUS A28 és A38 HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK IKARUS A28 és A38 HSS Szórókeret Ikarus A28 és A38 Egy sokoldalú, kompakt permetező, 2800 vagy 3800 literes permetlétartállyal Nyomkövető rendszer A kompakt

Részletesebben

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1 Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 2 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívő- és öblítő felépítmények A

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

A legnagyobb erejű könnyűsúlyú!

A legnagyobb erejű könnyűsúlyú! A legnagyobb erejű könnyűsúlyú! Legnagyobb erő a meggyőző méreteknek köszönhetően! az UF Osztályának legnagyobb tartályméretével és legnagyobb szórókeretével, valamint könnyű szerkezetével Ön a legjobb

Részletesebben

Adatlap üzemi szántóföldi permetezőgépekhez

Adatlap üzemi szántóföldi permetezőgépekhez 1 A típus megnevezése: A gyártó neve és címe (amennyiben nem egyezik a bejelentővel): A gép rendszere: 104/1 104/2 A megjelölés (adattábla) helye: 101 Maradékmennyiség Műszakimaradék m. vízszintesen: l

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz MUNKAGÉP AJÁNLAT 2010 tavasz VibroCult magágykészítő kombinátor - könnyű, de szívós kivitelű munkagép A VN VibroCult kombinátor a legújabb tagja a VOGEL-NOOT munkagép palettának. A könnyű kivitelű eszköz

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók 2 Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger A Maxiroll 2008 a DAL-BO hengerek új generációja. A Maxiroll 2008 egy különösen erős építésű henger, amely a sok kiegészítőnek köszönhetően számos munka elvégzésére alkalmas.

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák Rövidtárcsa Heliodor LEMKEN Heliodor rövidtárcsák A koncepció A Heliodor rövidtárcsa főként a repce gabonafélék betakarítása után a sekély tarlómegmunkálásra és a mulcsba vetés alkalmazásakor a magágy

Részletesebben

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban Titan UW Átütőerő újabb dimenzióban MICHAEL HORSCH: 10 évvel ezelőtt a Titan 34 UW-t az EÁ-ból importtáljuk, ma már teljesen saját gyártmány, és ezt a lehetőséget a kiépített termelőkapacitásunknak köszönhetjük.

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

LEMKEN Rubin rövidtárcsa

LEMKEN Rubin rövidtárcsa Rövidtárcsa Rubin 9 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja az volt, hogy kiirtsák a gyomokat és fellazítsák a talajt, mára a legtöbb szántóföld a gyomirtó

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Profi-Class vontatott permetezö

Profi-Class vontatott permetezö Profi-Class vontatott permetezö Munkaszélesség: 24-42m Tartályméret: 5.000 l, 6.000 l, 7.000 l, 8.000 l, 10.000 l, 12.000 Még nagyobb biztonság a kanyarokban és a közúti közlekedésnél. Alacsony súlypont

Részletesebben

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók 2 Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

SL és SC típusminta. Két elkülönített kör

SL és SC típusminta. Két elkülönített kör SL és SC típusminta Két elkülönített kör A Sunfab kétáramú szivattyúja két teljesen különálló fogyasztó kiszolgálására képes. A külön hidraulikus körök mindegyikét nyomáshatároló szeleppel kell ellátni.

Részletesebben

Extra széles kúpszögű, lapos szórású fúvóka

Extra széles kúpszögű, lapos szórású fúvóka Jellemzők: n Kiváló minőségű szórási eloszlás. n Az extra széles szórásképnek köszönhetően a fúvóka használható a szórócső nélküli alkalmazásokhoz. n Ideális fúvóka közterületen használható permetezőgépekhez.

Részletesebben

A hengerezés új szintje HENGEREK

A hengerezés új szintje HENGEREK TipRoller A hengerezés új szintje HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik.

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. 145 Háti, motoros permetezők hosszú, intenzív munkához. Könnyű kezelhetőség, nagyméretű tartályok, alumínium keverőlapát, erős, megbízható

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

Adatlap üzemi kertészeti permetezőgépekhez

Adatlap üzemi kertészeti permetezőgépekhez 1 A típus megnevezése: A gyártó neve és címe (amennyiben nem egyezik a bejelentővel): A gép rendszere: 104/1 104/2 A megjelölés (adattábla) helye: 101 Maradékmennyiség Műszakimaradék m. vízszintesen: l

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

DETK. Szippantó és kiszóró tartálykocsik

DETK. Szippantó és kiszóró tartálykocsik DETK Szippantó és kiszóró tartálykocsik A DETK típusjelzésű tartálykocsik alkalmasak a legfeljebb 15% szárazanyagtartalmú hígtrágya, egyéb nem aktívan korrozív folyadékok, víz, és vízzel egyenértékű anyagok

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Szántáselmunkáló henger FlexPack - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet:

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS

BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK A COMPUTER ELHELYEZÉSE A GÉPEN... 2 A SZÁMÍTÓGÉP ELHELYEZÉSE... 2 A KONZOL FELSZERELÉSE... 3 AZ ÁRAMFORRÁS CSATLAKOZTATÁSA... 4 KIJELZŐ... 5 FUNKCIÓGOMBOK...

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK PNEUMATIKUS KAPCSOLÓK 402-400CP1SI 1 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP2SI 2 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP3SI 3 utas pneumatikus kapcsoló TECHNIKAI ADATOK Maximális üzemi

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Növényvédelem és folyékony nitrogén műtrágya kijuttatás AMAZONE gépekkel: Pontos, gazdaságos, és környezetbarát. Vezető technika és minőség

Növényvédelem és folyékony nitrogén műtrágya kijuttatás AMAZONE gépekkel: Pontos, gazdaságos, és környezetbarát. Vezető technika és minőség Növényvédelem és folyékony nitrogén műtrágya kijuttatás AMAZONE gépekkel: Minőség Innováció AMAZONE! 30 év tapasztalat és fejlesztés ez áll az AMAZONE permetezőgépek mögött. Célunk, hogy a legjobb permetezési

Részletesebben

Juwel a függesztett ekék új generációja

Juwel a függesztett ekék új generációja Juwel a függesztett ekék új generációja A biztonságosabb használat és kényelmesebb beállítás, valamint a kiváló minıségő munka jelentik az új Juwel eke lényeges ismérveit, amelyet a LEMKEN a sikeres Opal

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS 801-1401 Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS szórógépcsalád A sokoldalú tehetség Az Ön igénye szerint választható a szórómű. A trágyaszórók 2- vagy 4-tépőhengeres,

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

Permetezőgépek folyadékfogyasztásának mérése és beállítása A permetezés anyagszükséglete

Permetezőgépek folyadékfogyasztásának mérése és beállítása A permetezés anyagszükséglete Permetezőgépek folyadékfogyasztásának mérése és beállítása A permetezés anyagszükséglete Hatásos permetezés csak akkor végezhető, ha pontosan ismert a felületegységre kiszórt folyadékmennyiség. Ugyanis

Részletesebben

Az új dimenzió az - UF 1501 és UF 1801 függesztett permetezőgépek

Az új dimenzió az - UF 1501 és UF 1801 függesztett permetezőgépek UF 1501 UF 1801 Az új dimenzió az - UF 1501 és UF 1801 függesztett permetezőgépek Mindig a legjobb minőség és a legújabb technológia Pontos, gazdaságos és környezetbarát Nagy tartálytérfogat: 1500 vagy

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

UX 11200 vontatott permetezőgép

UX 11200 vontatott permetezőgép UX 11200 UX 11200 UX 11200 vontatott permetezőgép Új dimenzió a növényvédelemben SPEED spraying 2 3 Jövőbe mutató fejlesztés Az UX 11200 az AMAZONE 12 000 literes, tandemtengelyes futóművel szerelt permetezőgépe

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

A Növényvédelem és Növényápolás gépesítése

A Növényvédelem és Növényápolás gépesítése Növényvédelem lehet: - megelőző -gyógyító Kártevők, gyomok, betegségek elleni védekezés: - agrotechnológiai (agrotechnikai) - biológiai - vegyszeres vagy kémiai növényvédelem - integrált növényvédelem

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK PNEUMATIKUS KAPCSOLÓK 402-400CP1SI 1 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP2SI 2 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP3SI 3 utas pneumatikus kapcsoló TECHNIKAI ADATOK Maximális üzemi

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D MDS műtrágyaszóró Maximális teljesítm tmény 24 m munkaszéless lességig 1 5 modell behatárolatlan lehetőségekkel MDS 735 / 935 szántóföldi gép MDS 55 A szóló és gyümölcsös specialista MDS 65 / 85 a kompakt

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK QP S4 TERMÉKLEÍRÁS A QP S4 sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A visszacsapó szelep hőre lágyuló, ellenálló műanyagból készült és 6, kosütést 37baron (37m vízoszlop) bír el. A hidraulikus

Részletesebben

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás Az IB új szárazjeges készülék még nagyobb teljesítményű az előző modellhez képest, meggyőző felépítéssel és különösen megbízható technikával előállított. 1 Praktikus fúvókakészlet-tárolás 3 A maradék jég

Részletesebben

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SUPERFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ A magas minőségű biológiai tápanyagok napról-napra jelentősebbé válnak a termelők

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Használati utasítás KMS síkfalmetsző

Használati utasítás KMS síkfalmetsző Használati utasítás KMS síkfalmetsző Gyári szám: Gyártó: KMS-Rinklin GmbH Freiburgerstr. 10 Gewerbepark Breisgau D-79427 Eschbach Tel.: 07634/505488-0 Fax: 07634/505488-20 E-Mail: info@kms-rinklin.de Internet:www.kms-rinklin.de

Részletesebben

Permetezés- és Öntözéstechnika

Permetezés- és Öntözéstechnika Permetezés- és Öntözéstechnika GÉPEK KFT. FÜGGESZTETT SZÓRÓKERETES PERMETEZÔGÉPEK VONTATOTT SZÓRÓKERETES PERMETEZÔGÉPEK csepegésgátlós szórófejek tartályleengedô golyóscsap saját igényeknek megfelelô szórófejek

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

Szőlő csonkázó gép ELITE

Szőlő csonkázó gép ELITE Szőlő csonkázó gép ELITE Tökéletesség a szőlészetben Az ERO csonkázó gép ELITE a sok oldalú felszerelésével nagyon meggyőző. Az L és U alakú keretek egy és két oldali kivitelben is rendelhető. A vágóeszközök

Részletesebben

Leeb GS. Intelligens permetezés technika

Leeb GS. Intelligens permetezés technika Leeb GS Intelligens permetezés technika 2 THEODOR LEEB: «A permetező technika fejlesztésénél, a hangsúlyt a feltétel nélküli teljesítményoptimalizálásra, és egyidejűleg az erőforrások és a környezet védelmére

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Termékek 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS

Termékek 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Fascinating A víz és a kert WaterGardens bûvöletében Termékek 015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Vulkán Sugarak Harang Kehely SZÖKÔKÚT SZIVATTYÚK PondoVario 750 3500 Szökôkút szivattyú kerti tavakhoz

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

Florapack Kertészet - www.kert-to.hu - Webáruház. Termékek 2014 - 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS

Florapack Kertészet - www.kert-to.hu - Webáruház. Termékek 2014 - 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Fascinating A víz és a kert WaterGardens bûvöletében Termékek 014-015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Sugarak Harang Kehely SZÖKÔKÚT SZIVATTYÚK PondoVario 750 3500 Szökôkút szivattyú kerti tavakhoz

Részletesebben

Autódiagnosztikai mszer OPEL típusokhoz Kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazó:

Autódiagnosztikai mszer OPEL típusokhoz Kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazó: Közös nyomócsöves rendszer - Z 19 DT OHC-dízelmotor, Z 19 DTH DOHC-dízelmotor Általános szempontok Mint már a Z 13 DT, Z 17 DTL, T 17 DTH és az Y 25 DT-motor, a Z 19 DT OHC-dízelmotor és a Z 19 DTH DOHC-dízelmotor

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés

SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés A Sunbrush vállalat új SunBrush mobil fejlesztésével egy sokoldalú készüléket kínál a modern fotovoltaikus rendszer üzemeltetők számára. Mindegy, hogy

Részletesebben

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés]

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés] [ E[M]CONOMY ] jelentése: Több érték a pénzéért. EMCOTURN E65 Univerzális megmunkáló központ rúd- és tárcsa anyagok komplett esztergálási megmunkálásához EMCOTURN E65 [ÚJ] - Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor

Részletesebben

Mezőgazdasági termékek katalógus

Mezőgazdasági termékek katalógus TERMÉKPROGRAM MAGASÉPÍTÉS Mezőgazdasági termékek katalógus MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK Megoldásainkkal könnyedén növelni tudja gazdasága hatékonyságát! 2 3

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2 Csősatuk és -támaszok Számos csőtartozék rendelhető az egységesített munkavégzéshez. Az ellenálló kialakítás sokéves megbízható szolgálatot tesz lehetővé. Satuk Modellek száma Magasságállítás in. mm in.

Részletesebben