CC krém Colour & Care

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CC krém Colour & Care"

Átírás

1 CC krém Colour & Care Mi az a CC Colour & Care krém? Egy többfunkciós termék, amely egyszerre használható arckrémként, alapozóként és naptejként. Milyen hatást nyújt a CC Colour & Care krém? Táplál, hidratál, enyhíti az irritációt és revitalizálja a bőrt, megelőzi a ráncokat, elfedi a bőrhibákat, egyenletessé teszi a bőrtónust, és védi a káros külső hatásoktól. Zsírmentes formulája nem tömíti el a pórusokat, és 15-faktoros védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Mi a különbség a CC Colour & Care krém és elődje, a BB krém között? Először is a gazdagabb, tápláló formula termékünk mangó- és papayakivonatot, valamint cinket, méhviaszt, karnaube viaszt, allantoint, A- és E-vitaminokat és ásványi pigemnteket is tartalmaz. Néhány BB krémet zsíros állaga miatt ért kritika. A CC Colour & Care krém formulája nem tartalmaz zsírt, így nem tömíti el a pórusokat. Ásványi pigmentjei révén a CC Colour & Care krém jobb fedést biztosít mint a standard BB krém. Használhatom-e a terméket alapozó helyett? Igen, a CC krém ásványi pigmentjei révén tökéletesen elfedi a kisebb bőrhibákat, és egyenletesebbé teszi a bőr tónusát, így maszkhatás nélkül teszi frissebbé a kinézetet. Mikor használhatom a CC Colour & Care krémet? A CC Colour & Care krémmel mindennap gyorsan elérhetjük a sima és hidratált bőr természetes hatását. A CC Colour & Care krém több színváltozatban is kapható? Igen, a CC Colour & Care krém két színben kapható: Genius Nude és Smart Beige. Zsíros vagy vegyes típusú bőrre használjam inkább a CC Colour & Care krémet? A CC Colour & Care krém állaga könnyű és zsírmentes, így nem tömíti el a pórusokat, tehát zsíros bőrre is használható. Milyen típusú bőrre használható a CC krém? A krémet minden típusú bőrre lehet használni.

2 Beauty cream primer What is the effect of the beauty cream primer? It perfectly prepares the skin for make-up, concealing imperfections and wrinkles and reducing the signs of fatigue. Moreover, it deeply moisturizes the skin due to the content of Hydromanil and improves its flexibility with its hyaluronic acid. It also adds radiance to the skin thanks to pearlescent pigments. What is Hydromanil, which is a component of the beauty cream primer? Hydromanil is the trade name of amodern active substance a plant moisturizing component, using sugar compounds, rich in galactomannan, derived from fruit of the taratree (Caesalpiniaspinosa), which grows in the dry climate of the Andes, especially in Peru. What is the difference between the FM Group silicone base and the beauty cream primer? The beauty cream primer has a different texture (creamy) and contains a pink pigment that illuminates the skin and reduces signs of fatigue. It also has pearl pigments that reflect light, making imperfections and wrinkles become in visible. Can I use the beauty cream primer if I have mixed or oily skin? Yes. Our beauty cream primer is suitable for all skin types. Carefully selected ingredients absorb sebum excess restoring skin s natural balance. Why is the primer pink? Because in its composition it has a delicate pink colour that brightens the skin and reduces signs of fatigue. Can the pink pigment be seen through make-up? No. The pink pigment is very delicate, you don t have to worry about it. How is it possible that the primer has anti-wrinkle properties? It is thanks to vitamin E, included in its composition, which has antioxidant properties, delaying the aging process. What type of skin is the primer suitable for? The primer is suitable for all skin types.

3 Többszínű kiemelő Mi az a többsznű kiemelő? A többszínű kiemelő egy olyan kozmetikai termék, amely revitalizálja a fáradt, színtelen bőrt, és sugárzóvá varázsolja. Tökéletesen alakítja az arc vonalait is. Hogyan tudom alakítani az arc vonalait a kiemelővel? Az arc alakításánál be kell tartani egy szabályt: ami csillog, az kiemel, ami matt, mélységet ad. Tehát, ha ki akarod emelni az arccsontodat, a kiemelőt az arccsontra vidd fel, ha pedig növelni akarod az ajkaidat, a kiemelőt a felső ajakvonalhoz használd, stb.. Milyen hatású a többszínű kiemelő? Az értékes ásványi részecskék úgy verik vissza a fényt, mintha kis prizmák lennének, így simább hatásúvá teszik a bőrt, és elfedik a bőrhibákat. Használhatom-e a kiemelőt nyáron is? Persze! Nyáron az ásványi részecskék még szebben verik vissza a természetes napfényt. Sőt, a termék ásványi UV-szűrőt is tartalmaz. Milyen típusú bőrre használható a kiemelő? A kiemelőt bármely típusú bőrre használhatod. És mi a helyzet a zsíros bőrrel? A kiemelővel még jobban fog csillogni? Azok, akiknek a T-vonalban zsíros a bőrük, a kiemelőt az arccsontjaikra használhatják. A kiemelőt a világosító púder után használjam? Nem. Ezeknek a termékeknek különböző a céljuk. A kiemelő használata alapozó és púder után nem terheli meg túlságosan a bőrt? A többszínű kiemelő olyan kozmetikum, amely gazdag ásványokban és nyomelemekben, mint a szilícium, alumínium, vas, magnézium, cink és kalcium. Könnyű állaga révén nem terheli meg a bőrt. Hány színben kapható a kiemelő? Kettőben Precious Pink és Golden Jewel

4 Mi az a szemöldök és szempillakihúzó? Tápláló szempillaalapozó és szemöldökzselé innovatív kombinációja aminosavakkal és B5-provitaminnal. Hogyan használjam a szemöldök és szempillakihúzót? Először használjuk a fekete tartóban levő átlátszó szemöldökzselét a rakoncátlan szőrök megszelidítésére és a forma tartóssá tételéhez. A fehér tartóban levő tápláló szempillaalapozót a kedvenc szempillaspirálunk használata előtt vigyük fel. Milyen hatást nyújt a szemöldökzselé, és hogyan táplálja a szemöldököt? A szemöldökzselé egy egyedi aminosavas komplexumot tartalmaz, amely erősíti és táplálja a szemöldököt, míg a B5-provitaminnak regeneráló tulajdonságai vannak, így visszaadja a gyönyörű, természetes kinézetet. Ha hosszú, bozontos szemöldökünk van, a zselé segít abban, hogy tökéletes formát adjunk neki. Milyen hatást nyújt a szempillaalapozó? A tápláló szempillaalapozó nemcsak dúsítja és hosszabbítja a szempillákat, így növelve a szempillaspirál hatását, hanem növekedésüket serkentve tovább erősíti a pillákat, megelőzi kihullásukat, búzaproteinjeivel táplálja, E-vitamin tartalmának köszönhetően pedig rugalmassá teszi őket. Használhatom-e a szemöldökzselét a szempillákhoz? Nincs semmi akadálya. A zselé tökéletes kiegészítő ápolást nyújt a pilláknak éjszakára. A szempillaalapozó nem terheli meg túlságosan a pillákat? Ellenkezőleg. Az alapozó tápláló formulája nemcsak erősíti és regenerálja a pillákat, hanem megelőzi kihullásukat is. Mi történik, ha az alapozó a szembe kerül? Mossuk ki a szemet vízzel. Szemöldök- és szempillakihúzó Milyen szempillasprilát használjunk a a tápláló alapozóhoz? A szempillaalapozót minden szempillaspirálhoz használhatjuk. A tápláló szempillaalapozót főleg a Volume Designer Mascara szempillaspriálhoz ajánljuk. Dúsító tulajdonságainak köszönhetően az alapozó tökéletesen fog illeni minden típusú szempillaspirálhoz, és a pilláidnak meseszép sűrűséget biztosít.

5 Volume Designer Mascara Mi a különbség az új szempillaspirál és a többi a Hypnotic Black és a 3 Step Mascara között? Az új Volume Designer Mascara olyan nőknek ajánlott, akik szeretnék dúsítani szempillájukat, növelve annak volumenét. Speciálisan kialakított keféje sűrű sörtéjű, így tökéletesen szétválasztja a pillákat, és tökéletes fedést biztosít. A szempillaspirál vízálló? A Volume Designer Mascara a benne található E-vitamint tartalmazó rizsviasznak köszönhetően megelőzi az elkenődést és a lepergést, de nem vízálló. Hányszor kell alkalmazni a szempillaspirált ahhoz, hogy elérjük a kívánt sűrűséget? Már az első alkalmazás után dúsabb lesz a szempillánk. Ha extra nagyságot kívánunk elérni, ajánlott még egy réteget felvinni. Nem fogom túlterhelni a szempilláimat a Volume Designer Mascara szempillaspirállal? Nem fogod túlterhelni a szempilláidat a Volume Designer Mascara szempillaspirállal, mert olyan tápanyagokat tartalmaz, mint a karnauba viasz és a rizsviasz, amelynek magas az E-vitamin tartalma, így a szempilláid jól tápláltak, hidratáltak és puhák lesznek. Igényel-e a szempillaspirál speciális tárolást? Csak arra figyelj, hogy mindig csavard vissza a tartóba, és tárold szobahőmérsékleten.

6 Körömlakk kislányoknak Biztonságos a körömlakk gyerekek számára? A kislány körömlakk lágy formulája víz alapú, és ételszínezéket tartalmaz. A termék biztonságos műanyag üvegben kapható. Minden kislány használhatja a körömlakkot? A kislány körömlakkot 3 éves vagy idősebb gyerekek használhatják. Lemosható-e a lakk vízzel? Igen. Kislány körömlakkjaink 100%-ban lemoshatók vízzel. Csak meleg vízre és egy szivacsra van szükség. Fontos, hogy a lakk nem hagy foltot a körömlemezen. Használhatja-e a gyermek önállóan is a lakkot? Lakkjainkat könnyű használni a vékony, tökéletesen kialakított ecsetnek köszönhetően, de a lakkozást ajánlott felnőtt felügyelete mellett végezni. Nem túl erős-e a lakk szaga a gyerekek számára? Nem. Lakkjainkat speciálisan gyermekek számára alakítottuk ki, ezért finom, kellemes illatuk van. Elég egy réteg ahhoz, hogy elérjük a megfelelő körömszínt? Igen. Ha azonban növelni akarjuk a befedettséget, használjunk két réteget. Hány színben kapható a kislány körömlakk? Kettő. Candy és Sky.

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Ú j d o n s á g o k kínálata!

Ú j d o n s á g o k kínálata! Ú j d o n s á g o k kínálata! Fedezd fel a többi újdonságot is az fm group parfüm 18 katalógusban! FM 358 FM 334 luxus kollekció NŐKNEK FM 357 6 890 FT FM 333 luxus kollekció férfiaknak FM 359 6 490 FT

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

CC báziskrém COLOUR & CARE

CC báziskrém COLOUR & CARE CC báziskrém COLOUR & CARE Mi a CC BÁZISKRÉM COLOUR & CARE? Ez egy olyan termék, mely több funkciót is ellát: tökéletesen ápolja és kiegyenlíti a bőr tónusát, előkészíti a bőrt a sminkre, lecsökkenti a

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak

Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak 2015 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető, mely a magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

Mindent a látványos hatásért!

Mindent a látványos hatásért! FM GROUP termékkatalógus No. 9. 2014 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP MAKE UP Termékkatalógus 9 2014. júniusától érvényes. A katalógusban szereplő ár-

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

fm group 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08

fm group 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08 fm group Az FM GROUP 9. akciós katalógusa 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08 Farsangi csábítás a Spa Senses kollekcióval 16 3 Hajkiegészítők

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Rétegrendek és anyagok jellemzői

Rétegrendek és anyagok jellemzői Rétegrendek és anyagok jellemzői Essential line Essential Violet: közép sűrű építő zselé, nem éget, nem sárgul, hajlítható, rugalmas, és könnyen reszelhető. Kötési Fontos!!! csak Uv lámpában köt 2. Essential

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

termékkatalógus 8 2013 / 2014

termékkatalógus 8 2013 / 2014 termékkatalógus 8 2013 / 2014 A katalógusban bruttó árak szerepelnek, amelyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. Az FM GROUP MAKE UP Termékkatalógus 8 2013. novemberétől érvényes. A katalógusban szereplő ár- és termékajánlat

Részletesebben

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok fm group Az FM GROUP 11. akciós katalógusa 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok Próbáld ki az új luxus parfümjeinket! Megtalálod őket az FM GROUP új parfümkatalógusában! Férfi parfüm 50 ml

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM TARTALOM I. CÉLOK II. AZ ÚJ FÉNYVÉDŐ VONAL VERSENYKÉPESSÉGE III. TERMÉKEK I. CÉLOK 1. Bebizonyítani, hogy a dermokozmetikum piac fényvédő szegmensében is versenyképesek vagyunk. 2.

Részletesebben

A bőrápolás tudománya

A bőrápolás tudománya A bőrápolás tudománya ARC TEST Száraz bőr hidratálása Ráncok elleni harc Zsíros-aknés bőr kezelése Pigmentációs problémák 360º-os bőrápolás 8. oldal 14. oldal 28. oldal 34. oldal 38. oldal Facial Cleanser

Részletesebben

Arc. Sminkelés titkok nélkül. Segíts, hogy segíthessünk! Katarzyna Trawińska FM GROUP

Arc. Sminkelés titkok nélkül. Segíts, hogy segíthessünk! Katarzyna Trawińska FM GROUP Termékkatalógus 11 2015 Sminkelés titkok nélkül Tudja, hogy az arc valódi műremek is lehet? Ahhoz, hogy sminkeléskor fantasztikus eredményeket érjünk el, egyáltalán nem kell profi stylistnak lennünk elég,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban

Aranykolloid. szövetséges a múló idővel vívott harcban C O L L E C T I O N K o t a l a n s z é p s é g L u x u s á p o l á s a z é e t t b ő s z á m á a Aanykolloid szövetséges a múló idővel vívott hacban A Gold Regenesis exkluzív kozmetikai temékcsalád létehozásával

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Bevezető és üzleti csomagok

Bevezető és üzleti csomagok Bevezető és üzleti csomagok ageloc Me üzleti csomag ADR 3 ageloc Me Skin Care System (bőrápolási rendszer) 223,045 148,176 3 ageloc Me Travel Pack (utazószett) 1,270 1,270 Összesen: 672,945 448,338 A csomag

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok.

A bambusz szepsege. A bambusz hatekonysaga. *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. .. A bambusz szepsege kivul.. A bambusz hatekonysaga belul * *kivétel a szemceruzák (ECO certified) és a körömlakkok. Az első utántölthető sminkmárka, 100% természetes eredetű és vegán öszetevőkkel, Ecocert

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself!

TRENDKOLLEKCIÓ. LOOkX KOKTÉL 2014 TAVASZ/NYÁR. Smile, be beautiful and love yourself! LOOkX KOKTÉL TRENDKOLLEKCIÓ 2014 TAVASZ/NYÁR Shake it baby! A legfinomabb nyári koktélok inspirálták az új LOOkX trendkollekciót, mely limitált szériában készült. A pasztell gyümölcsszínek felidézik a

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

ARC ÖRÖMTŐL RAGYOGÓ. Lényeg a tekintet! Segíts, hogy segíthessünk! Katarzyna Trawińska FM GROUP Lengyelország

ARC ÖRÖMTŐL RAGYOGÓ. Lényeg a tekintet! Segíts, hogy segíthessünk! Katarzyna Trawińska FM GROUP Lengyelország termékkatalógus no. 10 2014/2015 Lényeg a tekintet! Egy régi mondás szerint a szem a lélek tükre. Egy csillogó tekintet az egész arcot sugárzóvá teszi. A szem különleges keretet érdemel, ezért a legújabb

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

HYDRA-V TM. márkabemutató

HYDRA-V TM. márkabemutató HYDRA-V TM márkabemutató TUDTA? Érdes Száraz Zsír hiánya DEHIDRATÁLT Vízhiány Ezek kombiná -ciója Fakó Zsíros Egyenet -len AZ ÖREGEDÉS HATÁSAI FOGYASZTÓI IGÉNY A dehidratált bőr fakó, egyenetlen és élettelen

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

Smaller Pleasures. Apróbb örömök. Keleti lakk tárgyak Répás János Sándor mûhelyébõl Lacquerware from the workshop of Répás János Sándor

Smaller Pleasures. Apróbb örömök. Keleti lakk tárgyak Répás János Sándor mûhelyébõl Lacquerware from the workshop of Répás János Sándor Smaller Pleasures Apróbb örömök Keleti lakk tárgyak Répás János Sándor mûhelyébõl Lacquerware from the workshop of Répás János Sándor Smaller Pleasures Oriental lacquer, or urushi by its frequently used

Részletesebben

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk

Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk Tiens TS Arcmaszkok TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk TIENS TS Hidratáló Arcmaszk CSODÁLATOS KÜLSŐ MINDEN OLDALRÓL! Revitalizáló Arcmaszk & Hidratáló Arcmaszk Új Termék! A BŐR KÜLSŐ KÁROSÍTÓ TÉNYEZŐI Nitrogén-monoxid

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

2. számú termékkatalógus 2010

2. számú termékkatalógus 2010 2. számú termékkatalógus 2010 A megadott árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t. A katalógusban szereplő termékekre vonatkozó árak a készlet erejéig, vagy az új katalógus megjelenéséig érvényesek. Az

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

Alapozókat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Alapozókat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 43/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) újabb terméktesztjéről, amelynek

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25 XMAS FM 33 feromonos parfüm és FM 33 parfümillatú kéz-és körömápoló krém vásárlása mellé egy Body Sign csokoládés meggyes ajakbalzsam jár ajándékba! Katalógus ár: 6 430 Ft 5 090 Ft cs18 Feromon parfüm

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

EXTREME NAILS - PROFESSIONAL SYSTEM

EXTREME NAILS - PROFESSIONAL SYSTEM KATALÓGUS 2016 Az Extreme Nails kialakulása hosszú évek fejlesztési és szakmai tapasztalatainak köszönhető. A magyar és európai műköröm piacon széles termékpalettával rendelkezik. Fő profilja a műköröm-alapanyagok

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE

SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE GIGI KEZELÉSEK 1. Alap arckezelés arckezelés + algapakolással vagy gipszálarccal 7.500 HUF 2. Bioplasma arckezelés arckezelés + bőrmegújító algás arcfeltöltés 10.500 HUF 3. Ester C arckezelés bőrmegújító,

Részletesebben

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan askindr., which is on sale at the drugstores in Japan SEIN DNI CO.,LTD. PRESIDENT CHUNG,IL CHONG SEOUL,KOREA http://www.askindr.com MADE IN KOREA CATALOGUE-1/4 CATALOGUE-2/4 CATALOGUE-3/4 CATALOGUE-4/4

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

A FREE PARTY A S Z É P S É G Ü Z E N E T E A A NO MAKEUP F E L T Á R J A A Z E R E D E T I,

A FREE PARTY A S Z É P S É G Ü Z E N E T E A A NO MAKEUP F E L T Á R J A A Z E R E D E T I, S M I N K E S K É N T S Z Ó S Z E R I N T É S M E T A F Ó R I K U S A N I S A F É N N Y E L J Á T S Z U N K ( V I L Á G O S S Z Í N E K, T Ó N U S, T E X T Ú R A É S T A P I N T Á S ). A M O S T A N I

Részletesebben

MINI KATALÓGUS 4999,- 111178 4599 999,- 2299,- Ajánlatunk 2015. november 10-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. november 30-ig érvényes.

MINI KATALÓGUS 4999,- 111178 4599 999,- 2299,- Ajánlatunk 2015. november 10-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. november 30-ig érvényes. MINI KATALÓGUS Ajánlatunk 2015. november 10-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. november 30-ig érvényes. 16 Green szilikon sütőtál 1 liter 111178 4599 999,- 2299,- 4999,- Green konyhai eszközök 111179

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)

ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) Módszertani útmutató (vizsgázott) szakemberek számára A Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian újszerű kezelési koncepciót az aknés bőrproblémára.

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

2. Local communities involved in landscape architecture in Óbuda

2. Local communities involved in landscape architecture in Óbuda Év Tájépítésze pályázat - Wallner Krisztina 2. Közösségi tervezés Óbudán Óbuda jelmondata: Közösséget építünk, ennek megfelelően a formálódó helyi közösségeket bevonva fejlesztik a közterületeket. Békásmegyer-Ófaluban

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ÖSZ - TÉL 1. REVITALIZÁLÓ KEZELÉS CSIGANYÁK KIVONATTAL 2. SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM, 30ml - AJÁNDÉKCSOMAG - DÍSZTASAK KARÁCSONYI AKCIÓK Revitalizáló Kezelés

Részletesebben