ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)"

Átírás

1 ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) Módszertani útmutató (vizsgázott) szakemberek számára A Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian újszerű kezelési koncepciót az aknés bőrproblémára. A következő három hatóanyag: az alfa-hidroxisav, az úreaperoxid és a szalicilsav szolgálnak az aknés bőr előkezelésére. Az androgén hormon túltengés faggyú (sebum) túltermeléshez vezet, ami a pórusok eldugulását okozza. A speciális organikus savak-cink-vitaminok kombináció sikeresen gátolja az androgén aktivitást. Ez a megközelítés és a többféle hatásmechanizmus egyedivé teszi a Rejuvi kezelést. A kezeléshez szükséges specifikus termékek: 1/ Rejuvi Normalizing Formula 2/ Rejuvi p Normalizing Cream (Krém) 3/ Rejuvi Conditioning Formula 4/ Rejuvi Sani Clean 1/ Rejuvi f Facial Cleanser (Arctisztító) 2/ Rejuvi r Skin Refreshener (Bőrfrissítő) 3/ Rejuvi Purifying Mask (Tisztító maszk) 4/ Rejuvi h Skin Healing Gel (Bőrgyulladás-csökkentő gél) Kezelési Protokoll: 1/ Megtisztítani a kezelendő bőrfelületet a Rejuvi f Facial Cleanser-rel, majd vízzel leöblíteni. 2/ Gőzölni a bőrt kb. 5 percig. 3/ Felvinni a Rejuvi Normalizing Formula oldatot egy kozmetikai ecset segítségével. Vigyázat! Szembe ne kerüljön! 5-10 perc elteltével bő vizben lemosni. 4/ Szükség esetén a komedók extrakciója elvégzendő előzetes helyi érzéstelenítés után Painaway oldat segítségével (lásd 1. ábra). Rejuvi Sani Clean készítmény alkalmazása 1-3 percig az érintett területeken. 5/ A bőr tonizálása Rejuvi r Skin Refreshener-rel. 6/ Összekeverni a Rejuvi Purifying Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-lel 2:1 arányban. Ezután felvinni a bőrre és rajta hagyni kb. 10 percig, majd alaposan lemosni vízzel. 7/ Összekeverni egy teáskanál Rejuvi p Normalizing Cream-et néhány csepp Rejuvi r Skin Refreshener-rel, majd a mixtúrát ecsettel felhordani a teljes arcbőrre. 8/ Teljessé tenni a kezelést Rejuvi Conditioning Formula felvitelével a teljes arcfelületre és rajta hagyni legalább 6 órán át (ennél hamarabb nem szabad lemosni, tovább rajta maradhat). Otthoni kiegészítő kezelés: g AHA Serum vagy g AHA Cream (zsíros bőr esetén) p Normalizing Cream alkalmazandó nyitott akné esetén a teljes arcfelületre (kivéve a szem közvetlen környéke). p Solution for Acne Skin alkalmazása kizárólag a gyulladt pattanásokra (a p Normalizing Cream-re rá pluszban). Ha nincsenek gyulladt pattanások, akkor regular p Normalizing Cream-et kell használni (a p Normalizing Creamre rá pluszban). Ez esetben is csak az aknés területre kell használni ez utóbbit. Megjegyzés: p Skin Conditioner-t használni hetente 2 alkalommal esti kezelésként. Ezeken az estéken nem kell p Normalizing Cream-et ill. p Solution for Acne Skin-t.

2 MAKACS AKNÉ KEZELÉSE (Tough acne treatment kit) Ehhez a kezeléshez csak akkor folyamodjunk, ha az előbbi ún. reguláris kezelés nem volt eléggé hatásos. A kezeléshez szükséges specifikus termékek: 1/ Rejuvi Normalizing Formula 2! Rejuvi Fruit Complex Formula 2# 3/ Rejuvi Conditioning Formula 4/ Rejuvi Sani-Clean 1/ Rejuvi f Facial Cleanser 2/ Rejuvi h Skin Healing Gel 3/ Rejuvi Purifying Mask 4/ Rejuvi Herbal Mask (gyógynövényes maszk) 5/ Rejuvi r Skin Refreshener Kezelési Protokoll: 1/ Megtisztítani a kezelendő bőrfelületet a Rejuvi f Facial Wash-sel, majd vízzel alaposan leöblíteni. 2/ Összekeverni a Rejuvi Purifying Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-lel 2:1 arányban. Ezután felvinni a bőrre és gőzölni 5-7 percig, majd alaposan lemosni vízzel. 3/ Szükség esetén a komedók extrakciója elvégzendő előzetes helyi érzéstelenítés után Painaway oldat segítségével (lásd 1. ábra). 4/ Sani-clean fertőtlenítő oldat alkalmazása 1-3 percig az érintett területeken. 5/ Felvinni a Rejuvi Normalizing Formula oldatot a teljes arcra egy kozmetikai ecset segítségével. Vigyázat! Szembe ne kerüljön! 5-10 perc elteltével nem kell lemosni, hanem folytatjuk a kezelést. 6/ Felvinni az aknés területekre a Rejuvi Fruit Complex Formula 2#-t (közvetlenül a Rejuvi Normalizing Formulára). Fennhagyni 5 percig. 7/ Alapos hideg vizes lemosás következik. 8/ Felvinni az aknés területre Rejuvi h Skin Healing Gel-t, majd Rejuvi m Massage Oil-t (masszázs olaj). Könnyed masszírozó mozdulatokkal összekeverni ésszétteríteni a készítményeket a bőron. 9/ Helyezzünk száraz gézt az arcra és a nyakra és használjuk a magas frekvenciás (vio ill. HiFi) készüléket a gézen. A gyulladásokon 3 másodpercig ajánlott átmenni a géppel 9/ Gézt eltávolítani. Nem kell lemosni a bőrt! 10/ Rejuvi h Skin Healing Gel-t összekeverni Rejuvi Herbal Mask-kal 1:1 arányban. Felvinni a bőrre, rajta hagyni 5-10 percig. Ez elmulasztja a borpírt. 11/ Meleg vízzel lemosni a maszkot, majd tonizálni a bőrt Rejuvi r Skin Refreshener-rel. 12/ Befejezés képpen Rejuvi Conditioning Formulát alkalmazni a teljes arcra és másnap reggelig rajta hagyni (de legalább 6 órán át). Otthoni kiegészítő kezelés: Bőrtisztítás f Facial Wash-sel, majd tonizálás Rejuvi r Skin Refreshener-rel és végül g AHA Serum vagy g AHA Cream (zsíros bőr esetén) Bortisztítás f Facial Wash-sel,majd tonizálás Rejuvi r Skin Refreshener-rel. Ezután a Night Gel-t alkalmazni és rá p Normalizing Cream-et felvinni. Minden második nap Rejuvi p Skin Conditioner használni az a Night Gel alá (Ne p Normalizing Cream-et!).

3 REJUVI BŐRVILÁGOSÍTÓ KEZELÉS (Skin Whitening Treatment) A REJUVI bőrvilágosító kezelés egy kombinált kezelés, (világosító kezelés, gyümölcs komplex és fehérítő formula) mely után jelentősen javul a bőr tónusa, az elszíneződési problémák, valamint a szem környéki sötét karikák. Ez a legeredményesebb professzionális kezelés, ami napjainkban a rendelkezésre áll. 1.Rejuvi Clearing Toner 2.Rejuvi Lightening Treatment 3.Rejuvi Fruit Complex#1 vagy Rejuvi c Skin Care Formula 4.Rejuvi Whitening Formula 1.Rejuvi o Cleansing Milk 2.Rejuvi k Facial Cleanser 3.Rejuvi w Whitening Toner 4.Rejuvi h Skin Healing Gel 5.Rejuvi Purifying Mask 6.Rejuvi q Flavonoid Complex 7.Rejuvi Hydrating Mask 8.Rejuvi v Nourishing Cream 9.Rejuvi s Facial Sun Block (SPF25) Otthoni ápoláshoz szükséges termékek: 1.Rejuvi w Skin Whitening Toner 2.Rejuvi b Skin Moisturizer 3.Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25) 1.Rejuvi x -cell Vitamin C Complex 2.Rejuvi w Whitening Cream A kezelési folyamat menete: 1. - Távolítsa el a sminket Rejuvi o Cleansing Milk-kel - Tisztítsa meg az arcot Rejuvi k Facial Cleanser-rel - Utána alaposan öblítse le 2. Alaposan tisztítsa le a kezelendő felületet Rejuvi Clearing Toner-rel 3. Keverjen össze 2 ml Rejuvi h Skin Healing Gel-t 8 ml Rejuvi Purifying Mask-kal egy kis műanyag tálkába. 4. Az elegybe keverjen bele 1 üvegcse Rejuvi Lightening Treatment-et, majd azonnal vigye fel a mixtúrát az arcra, és hagyja rajta percig. (Az eredményt fokozhatja, ha 2-3csepp Rejuvi Q Flavonoid Complexet ad hozzá az összekeverés előtt.) 5. Alaposan távolítsa el a maszkot egy meleg nedves törlőkendővel. 6. Jól rázza össze a Rejuvi Fruit Complex #1-et, és öntsön 2-3 ml-t egy kis edénybe. Vigye fel az az arcra egy ecsettel, vagy vattapamaccsal, elkerülve a szem környékét. Az érzékeny bőrnél a Fruit Complex helyettesíthető Rejuvi c Skin Care Formula-val. 7. A Fruit Complex #1 formulát 1-3 percig hagyja hatni a bőrön attól függően, ahogy a vendégnek kényelmes. 8. Távolítsa el a Fruit Complex et egy hideg nedves törölközővel, majd szárítsa meg teljesen a bőrt. 9. Vigye fel a Rejuvi h Skin Healing Gel-t és utána a Rejuvi Hydrating Mask-ot. Takarja be az arcot egy meleg törölközővel 5-10 percig, majd alaposan mossa le meleg vízzel. 10. Vigyen fel Rejuvi Whitening Formula-t egy ecsettel az egész arcra, elkerülve a szem környékét. Egy enyhe réteg elegendő. 11. Vigyen fel Rejuvi v Nourishing Gel-t, vagy Rejuvi n Night Cream-et, majd Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25)-kal fejezze be a kezelést. Fontos! Legalább 6 órán át vízzel ne mosson arcot! (nem érintkezhet vízzel!!!)

4 SZEMKÖRNYÉKI FIATALÍTÓ KEZELÉS (Anti-aging eye treatment kit) Ez egy egyedülálló szemkörnyéki kezelési kombináció, amely az arckezeléssel együttesen valósítja meg a fiatalító hatást. Biztos sikert arat a szem környéki ráncok, a püffedt és táskás szemek tónusának javításában. A kezeléseket 4-6 alkalommal hetente/kéthetente ajánlott elvégezni, kiegészítve az otthoni ápolással, ameddig elérik a kívánt hatást. A kezeléshez szükséges készítmények: 1. Rejuvi Fruit Complex Formula #1 2. Rejuvi c Skin Care Formula 3. Rejuvi Facial Contour Serum 4. Rejuvi i Eye Repair Gel A kezeléshez szükséges egyéb készítmények: 1. Rejuvi Eye Makeup Remover 2. Rejuvi k Facial Cleanser 3. Rejuvi r Skin Refreshener 4. Rejuvi Bio Mask 5. Rejuvi Hydrating Mask 6. Rejuvi h Skin Healing Gel 7. Rejuvi a Retinyl Serum 8. Rejuvi m Massage Oil (nem kötelező) 9. Rejuvi x -cell Vitamin C Complex Otthoni ápoláshoz szükséges készítmények: Ne mossa meg az arcát a kezelés napján, és a következő nap reggelén csak Rejuvi r Refreshener-t használjon és hagyja megszáradni a bőrön. 1. Rejuvi x -cell Vitamin C Complex (a szemhéj kivételével vigye fel a szem körül) 2. Rejuvi i Eye Repair Gel vagy Rejuvi i Rejuvi Cream (ha nagyon száraz) 1. Tisztítsa meg a bőrt. 2. Rejuvi r Skin Refreshener, majd Rejuvi x -cell Vitamin C Complex és hagyja megszáradni. 3. Rejuvi z Intensive Contour Gel 1. Távolítsa el a sminket Rejuvi Eye make-up Remover-rel, utána tisztítsa meg a bőrt rejuvi k Facial Cleanserrel 2. Vigyen fel Rejuvi r Refreshener-t 3. Vigyen el Rejuvi i Eye Repair Gel-t, hagyja megszáradni 4. Keverjen össze Rejuvi Bio Mask-ot vagy Rejuvi Hydrating Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-el 2:1 arányban és vigye fel a szem körüli területre és hagyja percig, utána távolítsa el alaposan, majd szárítsa meg egy vattapamaccsal vagy törölközővel 5. Vigyen fel Rejuvi r Skin Refreshener-t és hagyja megszáradni 6. Végezzen drenázs masszázst vagy akupresszúrát Rejuvi a Retinyl Serum-mal vagy ha szükséges keverjen bele Rejuvi m Massage Oil-t. 7. Törölje le alaposan egy vattapamaccsal vagy törölközővel. 8. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula #1-et és hagyja 4-5 percig az arcon. 9. Utána vigyen fel Rejuvi x -cell Vitamin C Complex-et és hagyja további 4-5 percig- ne mossa le! 10. Mindezek után vigyen fel Rejuvi z Facial Contour Serum-ot egy vattapamaccsal vagy ecsettel és további 10 percig hagyja hatni. 11. Mossa le nagyon alaposan- 12. Keverjen össze Rejuvi h Skin Healing Gel-t és Rejuvi Hydrating Mask-ot 1:1 arányban, majd vigye fel a mixtúrát és hagyja 2-5 percig az arcon. Utána alaposan mossa le. 13. A kezelést fejezze be Rejuvi x -cell Vitamin C Complex és Rejuvi i Eye Repair Gel felvitelével.

5 GYENGÉD TEJES HÁMLASZTÁS (Gentle milk peel kit) A Rejuvi Milk Peel kiaknázza a természetes tejsav, a papain (papayából kivont enzim) és a szalicilsav előnyeit. Egyedülálló eljárás ami kiválóan javítja a bőr állagát látható hámlás nélkül. Ez a kezelés a legtöbb bőrtípusnál alkalmazható, kockázatmentes eljárás. Javítja a bőr rugalmasságát, a bőr tónusát, simaságát, valamint csökkenti a finom ráncokat. Ajánlott kúra 4 alkalom, hetente egyszer. Két kúra között i hónap kihagyása javasolt a hyper-pigmentáció elkerülése érdekében. 1. Rejuvi Fruit Complex Formula #1 2. Rejuvi c Skin Care Formula 3. Rejuvi Pre-Peel Solution 4. Rejuvi Peeling Formula 1. Rejuvi k Facial Cleanser 2. Rejuvi Purifying Mask 3. Rejuvi h Skin Healing Gel 4. Rejuvi x -Cell Vitamin C Complex 5. Rejuvi Hydrating Mask (ajánlott) 6. Rejuvi b Skin Moisturizer vagy Rejuvi v Nourishing Cream 7. Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25, ajánlott) Otthoni ápolás: 1. Rejuvi x -Cell Vitamin C Formula 2. Rejuvi h Skin Healing Gel 3. Rejuvi b Skin Moisturizer (száraz bőrnél rejuvi v Nourishing Cream) 4. Rejuvi s Facial Sun Block 1. Rejuvi x -Cell Vitamin C Formula 2. Rejuvi n Night Cream vagy Rejuvi v Nourishing Cream Fontos! Ne használjon más agresszív rejuvi terméket a kezelés után 1 hétig! 1. Tisztítsa meg az egész arcot Rejuvi k Facial Cleanser-rel, majd jól öblítse le. 2. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula #1 az egész arcra elkerülve a szem környékét. Hagyja rajta 2-3 percig, majd jól mossa le. Az érzékeny bőrnél használjon Rejuvi c Skin Care Formula-t. Aknés bőrnél Rejuvi Normalizing Formula helyettesíthető Rejuvi Fruit Complex #1- gyel. 3. Keverjen össze Purifying Mask-ot rejuvi h Skin Healing Gel-lel (2:1 arányban), és vigye fel az egész arcra. Hagyja 5-10 percig majd mossa le vízzel. 4. Vigyen fel 1-2 réteg Rejuvi Pre-Peel Solution-t (ecsettel). Minden rétegnél várjon fél percet, hogy megszáradjon. Ha a Pre-Peel Solution kellemetlen érzést eredményez. Kapcsolja össze rejuvi Peeling Formula-val. 5. Vigyen fel 1-2 réteg Rejuvi Peeling Formula-t egy nagy ecsettel. Minden réteget szárítson meg. 6. Várjon percig (a bőr típusától függően), majd mossa le alaposan hideg vízzel. 7. Vigyen fel Rejuvi x -Cell Vitamin C Complex-et, majd Rejuvi h Skin Healing Gel-t. Száraz bőrnél ajánlott Rejuvi Hydrating Mask használata 5-10 percig. 8. Fejezze be a kezelést Rejuvi b Skin Moisturizer vagy Rejuvi v Nourishing Cream felvitelével, majd Rejuvi s Facial Sun Block (SPF25)-kal.

6 GYÜMÖLCSSAVAS KEZELÉS (Fruit complex treatment) A legtöbb alfa-hidroxi savas kezelés a piacon, amit a szalonokban, kozmetikákban használnak %-os koncentrációjúak. A termékek csupán a koncentráció mértékében különböznek. A hagyományos glikolsavnak számos gyenge pontja van pl. a hatóerő korlátja, bőrirritáció, kellemetlen érzés a kezelés alatt, bőrszárazság. A Rejuvi Fruit Complex egy új technológiával egyesít számos alfa-hidroxi savat beleértve a béta-hidroxi savat is. Ezektől a kezelés biztonságos, kényelmes és minimalizálja a bőrirritációt. A Rejuvi Fruit Complex formula két formában áll rendelkezésre: A Fruit Complex alapvető termék a Rejuvi kezeléseknél. Széles körben használható gyakran más professzionális kezelésekkel egyesíthető, mint pl. az arccsiszolás, a pórusösszehúzó, ránccsökkentő stb. kezelésekkel. 1. Fruit Complex Formula #1 2. Fruit Complex Formula #2 1. Facial Cleanser 2. Skin Refreshener 3. Purifying Mask 4. Skin Healing Gel 5. Nourushing Cream vagy Moisturizer vagy Night Cream Otthoni ápoláshoz szükséges készítmények: 1. Skin Moisturizer 2. Facial Sun Block 1. AHA Cream vagy AHA Serum (Zsíros bőrre) 1. Tisztítsa meg alaposan a bőrt Facial Cleanser-rel kétszer, majd szárítsa meg. 2. Vigyen fel Skin Refreshener-t, használjon vatta pamacsot, majd szárítsa meg. 3. Keverjen össze Purifying Mask-ot Skin Healing Gél-el (3:2 arányban), majd vigye fel a kezelendő felületre. Hagyja 6-8 percig száradni, majd alaposan mossa le. 4. Rázza össze Fruit Complex #1-et vagy Fruit Complex #2-őt (szerencsés, ha egy kis edénykébe önti, és bizonyosodjon meg arról, hogy egyenletesen szétoszlik a bőrön) 5. Ecsettel vigye fel a Fruit Complex-et a kezelendő felületre (arc és nyak) hagyja 1-5 percig attól függően, hogy milyen érzékeny a bőr. A vendég csukja be a szemét, a bőr ne legyen túl piros! Ha jelentős kellemetlen érzése van a vendégnek azonnal mossa le hideg vízzel és vigyen fel Skin Healing Gel-t, hogy csillapítsa a kellemetlen érzést. 6. Mossa le a Fruit Complex-et alaposan egy kozmetikai szivaccsal vagy hideg nedves törölközővel. 7. Vigyen fel Healing Gel-t és masszírozza a bőrt gyengéden 2-5 percig. 8. Fejezze be a kezelést Nourishing Cream-mel vagy más Rejuvi hidratáló termékkel. Ha teljes arckezelést csinál, a Fruit Complex-et gőzölés és masszázs előtt vigye fel. A kezeléseket hetente egyszer ajánlott elvégezni 4-6 alkalommal, ez persze függ a vendég bőr kondíciójától. A kúrát el lehet kezdeni kisebb erősségű hatóanyaggal, ha úgy ítéli meg, hogy a vendég bőrtípusa, ill. tűrőképessége indokolja. A nagyon érzékeny bőrnél helyettesítheti a Fruit Complex #1-et Skin Care Formula-val (10 %-os erősségű).

7 ARCPAKOLÁSOK SEAWEED MASKS (TENGERI ALGA MASZKOK) - ÁTTEKINTÉS A tengeri alga olyan, mint a tengeri moszat stb. különleges anyagot tartalmaz (algasavat) ami képes óriási mennyiségű vizet felvenni és egy ragacsos, sűrű, lágy gélt alkot. Ellentétben a hagyományos maszkokkal a Rejuvi Seaweed Maskok egyedülállóan lágy gél állagúak. A speciális kezelések során mélyen bejutnak a különböző alkotórészek a bőr alsóbb rétegébe. Az algasav megdermedése tipikus hőelnyelő eljárás, így ezzel a Rejuvi Mask-ok hűvös pihentető érzést nyújtanak különösen az érzékeny bőrnek. Rejuvi 4 féle speciális maszkot kínál: 1. Rejuvi Pearl &Silk Mask (gyöngy és selyem maszk) 2. Rejuvi Collagen Firming Mask (kollagén erősítő maszk) 3. Rejuvi Sea Remineralizing Mask (tengeri só maszk) 4. Rejuvi AHA Conditioning Mask (AHA kezelés) Általános útmutató: Minden Rejuvi Seaweed Mask csomag 12 darabból áll. 6 db Basic Pack és 6 db Active Pack maszkot (1 db Basic +1 db Active) öntse bele egy kb. 500 ml-es flexibilis keverő tálba 2. Gyengédek keverje össze egy nagyobb spatulával. 3. Mérjen ki 100 ml szobahőmérsékletű vizet, öntse bele a keverőtálba és gyorsan keverje össze. Nagyon gyorsan kocsonyásodik. 4. Keverje másodpercig, amíg krém állagú lesz (ne legyen se túl híg, se túl sűrű) 5. Spatulával vigye fel az arcra, hagyja percig hatni. (Tanács: gézzel fedje be az arcot és arra vigye fel a maszkot. Könnyebb a maszk eltávolítása.) 6. Távolítsa el a maszkot lehetőség szerint egybe. REJUVI PEARL & SILK MASK Ez a maszk használható minden bőrtípusra, 1-2 alkalommal hetente. A kezeléshez szükséges termék: 1. Pearl & Silk Mask 1. Cleansing Milk 2. Facial Cleanser 3. Whitening Toner 4. Skin Healing Gel 5. Purifying Mask 6. Lightening Treatment 7. Massage Oil 8. Flavonoid Complex 9. Nourishing Cream 10. Facial Sun Block (SPF25) 1. Távolítsa el a sminket Cleansing Milk-kel 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Cleanser-rel, majd szárítsa meg jól 3. Fújja be az arcot Clearing Toner-rel 4. Keverjen össze 2 ml Skin Healing Gel-t 8 ml Rejuvi Purifying Mask-kal 5. A mixtúrába keverjen egy Rejuvi Lightening Treatment-et, és azonnal vigye fel az arcra a szem környéki terület kivételével. Hagyja hatni percig. 6. Gőzölje az arcot 7 percig 7. Meleg törölközővel törölje le, kis mennyiség maradhat az arcon 8. Ha szükséges törölje le az egészet 9. Vigyen fel Whitening Toner-t egy vattapamaccsal 10. Masszírozza a bőrt Massage Oil-al 5-8 percig, ne mossa le utána 11. Vigyen fel néhány csepp Flavonoid Complex-et, majd Nourishing Cream-et masszírozza gyengéden a bőrbe. 12. Vigye fel a Rejuvi Pearl & Silk Mask-ot, hagyja rajta 20 percig 13. Távolítsa el a maszkot, ne mossa le a területet 14. Facial Sun Block-kal fejezze be a kezelést.

8 REJUVI COLLAGEN FIRMING MASK Érett, száraz vagy érzékeny bőrre. Hetente 1-2 alkalommal ajánlott használni. 1. Collagen Firming Mask 1. Cleansing Milk 2. Facial Cleanser 3. Skin Refreshener 4. Skin Healing Gel 5. Purifying Mask 6. Massage Oil 7. Nourishing Cream 8. Moisturizing Lotion 1. Távolítsa le a sminket Cleansing Milk-kel 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Cleanser-rel 3. Vigyen fel Skin Refreshener-t egy vattapamaccsal 4. Keverjen össze azonos mennyiségben Skin Gealing Gel-t Rejuvi Purifying Mask-kal és vigye fel az arcra 5. Gőzölje az arcot 7 percig, majd meleg törölközővel törölje le 6. Fújja le az arcot Skin Refreshener-rel 7. Masszírozza meg az arcot Massage Oil-lal 5-8 percig 8. Burkolja be az arcot meleg törölközővel, hagyja 2-3 percig, majd törölje le a masszázs olajat vattapamaccsal (NE mossa le!) 9. Nourishing Cream-et masszírozza be arc és nyak területére 10. Vigye fel a Rejuvi Collagen Mask-ot, hagyja 20 percig hatni 11. Gyengéden távolítsa el a maszkot, ne mossa le 12. Fejezze be a kezelést Moisturizing Lotion-nal REJUVI SEA REMINERALIZING MASK Minden bőrtípusra ajánlott, de különösen tágpórusú és zsíros bőrre. Ajánlott hetente 1-2 alkalommal. 1. Sea Remineralizing Mask 2. Fruit Complex Formula #1 3. Skin Care Formula (ajánlott) 1. Cleansing Milk 2. Facial Wash 3. Skin Refreshener 4. Fruit Complex Formula #1 vagy #2 (a bőr érzékenységétől függően) 5. Massage Oil 6. Moisturizing Lotion 1. Távolítsa el a sminket Cleansing Milk-kel. 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Wash-sal és jól szárítsa meg. 3. Vigyen fel Skin Refreshener-t egy vattapamaccsal. 4. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula-t és hagyja 3-5 percig. Ha a bőr nagyon érzékeny helyettesíthető Skin Care Formula-val. 5. Hideg nedves törölközővel távolítsa el a Fruit Comlex-et, hagyja megszáradni a bőrt. 6. Vigyen fel Refreshenert. 7. Végezzen gyengéd masszázst Massage Oil-lal 5-10 percig. 8. Burkolja be az arcot meleg törölközővel 2-3 percig, majd távolítsa el vattapamaccsal az olajat, ne mossa le! 9. Moisturizing Lotion-nal gyengéden masszírozza át a bőrt. 10. Vigye fel a Rejuvi Sea Remineralizing Mask-ot és hagyja 20 percig hatni. 11. Gyengéden távolítsa el a maszkot, ne mossa le! 12. Amikor megszáradt a bőr fejezze be a kezelést Moisturizing Lotion-nal.

9 REJUVI AHA CONDITIONING MASK Zsíros, kombinált és aknés bőrre ajánlott maszk. Minden bőrtípusra használható mélytisztításra. Mivel rendkívül kíméletes nagyon alkalmas érzékeny és gyógyulóban lévő aknés bőr kezelésére. Ajánlott hetente 1-2 alkalommal. 1. AHA Conditioning Mask 1. Facial Cleanser 2. Rejuvi h Skin Healing Gel 3. Purifying Mask 4. Skin Refreshener 5. AHA Serum Otthoni ápoláshoz szükséges termékek: 1. Használjon AHA Serum-ot két kezelés között 1. Használjon Skin Conditioner kétszer egy héten. 1. Tisztítsa meg az arcot Facial Cleanser-rel mossa le bő vízzel. 2. Keverjen össze Purifying Mask-ot Skin Healing Gel-lel (olyan mennyiséget használjon, hogy jól kenhető maszk legyen). 3. Vigye fel a maszkot az arcra. 4. Gőzölje 7 percig. 5. Mossa le. 6. Tonizálja az arcot Skin Refreshener-rel. 7. Vigye fel a Rejuvi AHA Conditioning Mask-ot, és hagyja hatni 20 percig. 8. Óvatosan távolítsa el a maszkot, ne mossa le Budapest, Belgrád rkp.23. Tel./Fax:

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v.

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A bőrápolás tudománya

A bőrápolás tudománya A bőrápolás tudománya ARC TEST Száraz bőr hidratálása Ráncok elleni harc Zsíros-aknés bőr kezelése Pigmentációs problémák 360º-os bőrápolás 8. oldal 14. oldal 28. oldal 34. oldal 38. oldal Facial Cleanser

Részletesebben

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne)

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás

Részletesebben

MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK

MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK Letisztítók, bőrradírok Lágy tisztító tej (Gentle Milky Cleanser)... 200 ml 6 700 Ft A Lágy tonik (Gentle Toning Lotion)... 200 ml 6 700 Ft A Gyengéd tisztító tej (Gentle Soothing

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ ÉS KEZELÉSI TERVEK

TERMÉKISMERTETŐ ÉS KEZELÉSI TERVEK TERMÉKISMERTETŐ ÉS KEZELÉSI TERVEK I. BEVEZETŐ JULIA 24 karátos arany sorozat Több ezer éves múltra tekint vissza az arany bőrre való jótékony, fiatalító hatása mint ahogy az orvostudomány is széles körben

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

ÁRLISTA 2012 FEBRUÁR Webáruház: www.profikozmetikumok.hu

ÁRLISTA 2012 FEBRUÁR Webáruház: www.profikozmetikumok.hu ISABELLE LANCRAY ÉS DR. RIMPLER KOZMETIKUMOK ÁRLISTA 2012 FEBRUÁR Webáruház: www.profikozmetikumok.hu ISABELLE LANCRAY BASIC LINE minden bôrtípusra 1.11005 Make-up Remover - szemlemosó gél 150 ml 5 880

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

ANUBIS Lakossági Árlista

ANUBIS Lakossági Árlista ANUBIS Lakossági Árlista Érvényes: 2012. február. 06-től Kódszám Terméknév Kiszerelés Bruttó ár VITAL LINE Bőrregenáló és -feszesítő minden bőrtípusra 01010125 Make-up Remover Tonic-Smink eltávolító 2

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA

AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA ARC ÉS TESTÁPOLÁS Baalbek Stúdió: 1051 Budapest, V. Arany János u. 9. (csengô: 65) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806, E-mail: baalbekstudio@gmail.com www.baalbekstudio.hu

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL TRAINING CENTRE

BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL TRAINING CENTRE BEAUTE NEUVE DOUBLE PEELING GYÜMÖLCSSAVAKKAL ÉS TISZTA C VITAMINNAL Mandula sav Tejsav Glycol sav Tejsav Citrom sav Szalicil sav Alma sav Bőrkő sav A gyümölcssavak AHA Természetes gyümölcs kivonatok

Részletesebben

Magyarország - Member Árlista

Magyarország - Member Árlista Page 1 of 11 Étrend-kiegészítok 551 Sustained Relaised Vit.C 18 8 680,00 9 400,00 552 All C 10 5 750,00 6 220,00 555 Garlic Allium Complex 12 3 870,00 4 170,00 560 Acidophilus Plus 18 10 920,00 11 770,00

Részletesebben

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan askindr., which is on sale at the drugstores in Japan SEIN DNI CO.,LTD. PRESIDENT CHUNG,IL CHONG SEOUL,KOREA http://www.askindr.com MADE IN KOREA CATALOGUE-1/4 CATALOGUE-2/4 CATALOGUE-3/4 CATALOGUE-4/4

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS:

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS: A KÖRÖMGOMBA A körömgombát különböző gombafajok okozzák, a kéz vagy a láb körmének szabad szélén jelentkezik először az elváltozás, majd átterjed a köröm többi részére. A gombával fertőzött köröm barázdássá

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

BMS-Wellness.com Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út 48. www.bms-wellness.com

BMS-Wellness.com Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út 48. www.bms-wellness.com Kezelési Könyv BMS-Wellness.com Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út 48. www.bms-wellness.com A száraz, vízhiányos, érzékeny bõr kezelése Az érett, igényes bõr kezelése A zsíros, vegyes bõr kezelése AHA Cukornád

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

1051 Budapest, Arany János u. 9. (65-ös csengő) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806 E-mail: baalbekstudio@gmail.com. Az egyéniség szépsége és eleganciája

1051 Budapest, Arany János u. 9. (65-ös csengő) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806 E-mail: baalbekstudio@gmail.com. Az egyéniség szépsége és eleganciája 1051 Budapest, Arany János u. 9. (65-ös csengő) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806 E-mail: baalbekstudio@gmail.com Az egyéniség szépsége és eleganciája Isabelle Lancray A mértékadó márka Rosine Gacier 1914-ben

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

TERMÉKKATA TERMÉKKATALÓGUS LÓGUS

TERMÉKKATA TERMÉKKATALÓGUS LÓGUS TERMÉKKATALÓGUS TERMÉKKATALÓGUS KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ MEGJELENÉS ÉS REMEK KÖZÉRZET KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy jóval fiatalosabb külsejű arcmást! Arcbőre simábbnak

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ÖSZ - TÉL 1. REVITALIZÁLÓ KEZELÉS CSIGANYÁK KIVONATTAL 2. SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM, 30ml - AJÁNDÉKCSOMAG - DÍSZTASAK KARÁCSONYI AKCIÓK Revitalizáló Kezelés

Részletesebben

Bevezető és üzleti csomagok

Bevezető és üzleti csomagok Bevezető és üzleti csomagok ageloc Me üzleti csomag ADR 3 ageloc Me Skin Care System (bőrápolási rendszer) 223,045 148,176 3 ageloc Me Travel Pack (utazószett) 1,270 1,270 Összesen: 672,945 448,338 A csomag

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE A FIATALSÁG FORRÁSA Különleges konzisztenciában egy szérum könnyedsége és lágysága, egy emulzió finomságával és eleganciájával egyesül. A Ilsactivine

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK

101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK 101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK ÚJ! LUXUS MASZK KEZELÉSEK LUXUS ARCMASZK kezelések Arany maszkkal Gyémánt maszkkal Kaviáros maszkkal Gyöngy maszkkal 17.800 Ft 17.800 Ft 16.800 Ft 16.800 Ft LUXUS SZEMMASZK kezelés

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus - 3. KIADÁS NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus - 3. KIADÁS NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus - 3. KIADÁS 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és

Részletesebben

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen.

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. 1 Milyen esetekben ajánlott? fáradtság az öregedés jeleinek megjelenése azonnali ragyogó hatás eléréséhez diéta

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Kozmetikus feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 51 7812 01 KOZMETIKUS A szintvizsga időtartama: Elérhető maximális

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

1 Újgenerációs orvos-kozmetikai terápia a bőrápolásban

1 Újgenerációs orvos-kozmetikai terápia a bőrápolásban 1 Újgenerációs orvos-kozmetikai terápia a bőrápolásban Az 1994-ben alapított Nimue termékeit kifejezetten az egészségügyi piacra fejlesztették. A készítmények célja a pre- és posztoperatív kezelések hatékony

Részletesebben

Fogorvosi rendelõkben használatos fogfehérítõ rendszer. Biztonságos, gyors, egyszerû fogfehérítési eljárás DENTAMERICA

Fogorvosi rendelõkben használatos fogfehérítõ rendszer. Biztonságos, gyors, egyszerû fogfehérítési eljárás DENTAMERICA Everbrite Fogorvosi rendelõkben használatos fogfehérítõ rendszer Biztonságos, gyors, egyszerû fogfehérítési eljárás Everbrite DENTAMERICA fogfehérítõ rendszert fogorvosi használatra fejlesztették ki. A

Részletesebben

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS MARKETING ANYAG MARKETING FILE ÚJ! Börnyugtató Maszk, 50ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: NYUGTATÁS/PUHÍTÁS Elérhető: 2011 július 1 Nyugtató és Védő kezelés az Érzékeny bőr számára 2 Az érzékeny bőr jellemzői Az

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye

Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye Rosa Graf Forty + A szépség szenvedélye A Rosa Graf innovatív borápoló sorozata az érett, igényes, 40 év feletti bor számára tartalmaz nélkülözhetetlen hatóanyagokat. A változó kor közeledtével csökken

Részletesebben

KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV

KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV KÉZÁPOLÁS FESTŐKÖNYV MASSZÁZSTERV Diagnosztizálás Szubjektív tünetek: Objektív tünetek: A diagnosztizálás során kézápolást kizáró ok nem merült fel. 2 Kezelési terv 1. Kézápolás- francia manikűrrel A manikűr

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Anti-Cellulite KEZELÉS GYAKORLATI ÚTMUTATÓ PROFESSZIONÁLIS TEST TEKERCSELÉS TECHNIKA PERC

Anti-Cellulite KEZELÉS GYAKORLATI ÚTMUTATÓ PROFESSZIONÁLIS TEST TEKERCSELÉS TECHNIKA PERC Techni-Slimming Anti-Cellulite KEZELÉS PROFESSZIONÁLIS TEST TEKERCSELÉS TECHNIKA 60 PERC GYAKORLATI ÚTMUTATÓ KEZELÉS MENETE TECHNI- KARCSÚSÍTÁS / FESZESÍTÉS óra a szalonban TECHNI- KARCSÚSÍTÓ / FESZESÍTŐ

Részletesebben

series Használati utasítás

series Használati utasítás series Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin

Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin Hidratáló krém UVA/UVB védelemmel, normál- Kiszerelés: 50 ml A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE annak egészséges megjelenésé onyítottan, természetes módon emelik ki égét,

Részletesebben

Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája

Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája KOZMETIKUS TANULÓK FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN 2/14. ÉVFOLYAM Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

A világon az első személyi használatú, bőrszépséget megőrző készülék, amely a bőr menedzsmentjének tudományát alkalmazza!

A világon az első személyi használatú, bőrszépséget megőrző készülék, amely a bőr menedzsmentjének tudományát alkalmazza! A világon az első személyi használatú, bőrszépséget megőrző készülék, amely a bőr menedzsmentjének tudományát alkalmazza! Ismerjük meg bőrünket! A bőr testünk legnagyobb szerve. A bőrszövet külső hámrétegből

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

A tanfolyamot Dankovics Emi tartja, jelentkezés a területi képviselőnél.

A tanfolyamot Dankovics Emi tartja, jelentkezés a területi képviselőnél. ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2016. április 1-től ST Beauty Kft. T.h.: 1147. Budapest Ilosvai Selymes u. 5. Az üzlet nyitvatartása: H - P: 9-17-ig 1147. Bp. Ilosvai Selymes u. 5. Tel. / Fax: (1) 329-4298, (1) 329-4060

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Megérett az idő az őszi akciókra!

Megérett az idő az őszi akciókra! Megérett az idő az őszi akciókra! Gyűjtsd be az ajándéktermést takaríts meg több mint 187,73 eurót! Ősz 2015. Szeptember 1 október 31.* * A társaság fenntartja az akciós feltételek módosításának jogát.

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben