ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)"

Átírás

1 ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) Módszertani útmutató (vizsgázott) szakemberek számára A Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian újszerű kezelési koncepciót az aknés bőrproblémára. A következő három hatóanyag: az alfa-hidroxisav, az úreaperoxid és a szalicilsav szolgálnak az aknés bőr előkezelésére. Az androgén hormon túltengés faggyú (sebum) túltermeléshez vezet, ami a pórusok eldugulását okozza. A speciális organikus savak-cink-vitaminok kombináció sikeresen gátolja az androgén aktivitást. Ez a megközelítés és a többféle hatásmechanizmus egyedivé teszi a Rejuvi kezelést. A kezeléshez szükséges specifikus termékek: 1/ Rejuvi Normalizing Formula 2/ Rejuvi p Normalizing Cream (Krém) 3/ Rejuvi Conditioning Formula 4/ Rejuvi Sani Clean 1/ Rejuvi f Facial Cleanser (Arctisztító) 2/ Rejuvi r Skin Refreshener (Bőrfrissítő) 3/ Rejuvi Purifying Mask (Tisztító maszk) 4/ Rejuvi h Skin Healing Gel (Bőrgyulladás-csökkentő gél) Kezelési Protokoll: 1/ Megtisztítani a kezelendő bőrfelületet a Rejuvi f Facial Cleanser-rel, majd vízzel leöblíteni. 2/ Gőzölni a bőrt kb. 5 percig. 3/ Felvinni a Rejuvi Normalizing Formula oldatot egy kozmetikai ecset segítségével. Vigyázat! Szembe ne kerüljön! 5-10 perc elteltével bő vizben lemosni. 4/ Szükség esetén a komedók extrakciója elvégzendő előzetes helyi érzéstelenítés után Painaway oldat segítségével (lásd 1. ábra). Rejuvi Sani Clean készítmény alkalmazása 1-3 percig az érintett területeken. 5/ A bőr tonizálása Rejuvi r Skin Refreshener-rel. 6/ Összekeverni a Rejuvi Purifying Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-lel 2:1 arányban. Ezután felvinni a bőrre és rajta hagyni kb. 10 percig, majd alaposan lemosni vízzel. 7/ Összekeverni egy teáskanál Rejuvi p Normalizing Cream-et néhány csepp Rejuvi r Skin Refreshener-rel, majd a mixtúrát ecsettel felhordani a teljes arcbőrre. 8/ Teljessé tenni a kezelést Rejuvi Conditioning Formula felvitelével a teljes arcfelületre és rajta hagyni legalább 6 órán át (ennél hamarabb nem szabad lemosni, tovább rajta maradhat). Otthoni kiegészítő kezelés: g AHA Serum vagy g AHA Cream (zsíros bőr esetén) p Normalizing Cream alkalmazandó nyitott akné esetén a teljes arcfelületre (kivéve a szem közvetlen környéke). p Solution for Acne Skin alkalmazása kizárólag a gyulladt pattanásokra (a p Normalizing Cream-re rá pluszban). Ha nincsenek gyulladt pattanások, akkor regular p Normalizing Cream-et kell használni (a p Normalizing Creamre rá pluszban). Ez esetben is csak az aknés területre kell használni ez utóbbit. Megjegyzés: p Skin Conditioner-t használni hetente 2 alkalommal esti kezelésként. Ezeken az estéken nem kell p Normalizing Cream-et ill. p Solution for Acne Skin-t.

2 MAKACS AKNÉ KEZELÉSE (Tough acne treatment kit) Ehhez a kezeléshez csak akkor folyamodjunk, ha az előbbi ún. reguláris kezelés nem volt eléggé hatásos. A kezeléshez szükséges specifikus termékek: 1/ Rejuvi Normalizing Formula 2! Rejuvi Fruit Complex Formula 2# 3/ Rejuvi Conditioning Formula 4/ Rejuvi Sani-Clean 1/ Rejuvi f Facial Cleanser 2/ Rejuvi h Skin Healing Gel 3/ Rejuvi Purifying Mask 4/ Rejuvi Herbal Mask (gyógynövényes maszk) 5/ Rejuvi r Skin Refreshener Kezelési Protokoll: 1/ Megtisztítani a kezelendő bőrfelületet a Rejuvi f Facial Wash-sel, majd vízzel alaposan leöblíteni. 2/ Összekeverni a Rejuvi Purifying Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-lel 2:1 arányban. Ezután felvinni a bőrre és gőzölni 5-7 percig, majd alaposan lemosni vízzel. 3/ Szükség esetén a komedók extrakciója elvégzendő előzetes helyi érzéstelenítés után Painaway oldat segítségével (lásd 1. ábra). 4/ Sani-clean fertőtlenítő oldat alkalmazása 1-3 percig az érintett területeken. 5/ Felvinni a Rejuvi Normalizing Formula oldatot a teljes arcra egy kozmetikai ecset segítségével. Vigyázat! Szembe ne kerüljön! 5-10 perc elteltével nem kell lemosni, hanem folytatjuk a kezelést. 6/ Felvinni az aknés területekre a Rejuvi Fruit Complex Formula 2#-t (közvetlenül a Rejuvi Normalizing Formulára). Fennhagyni 5 percig. 7/ Alapos hideg vizes lemosás következik. 8/ Felvinni az aknés területre Rejuvi h Skin Healing Gel-t, majd Rejuvi m Massage Oil-t (masszázs olaj). Könnyed masszírozó mozdulatokkal összekeverni ésszétteríteni a készítményeket a bőron. 9/ Helyezzünk száraz gézt az arcra és a nyakra és használjuk a magas frekvenciás (vio ill. HiFi) készüléket a gézen. A gyulladásokon 3 másodpercig ajánlott átmenni a géppel 9/ Gézt eltávolítani. Nem kell lemosni a bőrt! 10/ Rejuvi h Skin Healing Gel-t összekeverni Rejuvi Herbal Mask-kal 1:1 arányban. Felvinni a bőrre, rajta hagyni 5-10 percig. Ez elmulasztja a borpírt. 11/ Meleg vízzel lemosni a maszkot, majd tonizálni a bőrt Rejuvi r Skin Refreshener-rel. 12/ Befejezés képpen Rejuvi Conditioning Formulát alkalmazni a teljes arcra és másnap reggelig rajta hagyni (de legalább 6 órán át). Otthoni kiegészítő kezelés: Bőrtisztítás f Facial Wash-sel, majd tonizálás Rejuvi r Skin Refreshener-rel és végül g AHA Serum vagy g AHA Cream (zsíros bőr esetén) Bortisztítás f Facial Wash-sel,majd tonizálás Rejuvi r Skin Refreshener-rel. Ezután a Night Gel-t alkalmazni és rá p Normalizing Cream-et felvinni. Minden második nap Rejuvi p Skin Conditioner használni az a Night Gel alá (Ne p Normalizing Cream-et!).

3 REJUVI BŐRVILÁGOSÍTÓ KEZELÉS (Skin Whitening Treatment) A REJUVI bőrvilágosító kezelés egy kombinált kezelés, (világosító kezelés, gyümölcs komplex és fehérítő formula) mely után jelentősen javul a bőr tónusa, az elszíneződési problémák, valamint a szem környéki sötét karikák. Ez a legeredményesebb professzionális kezelés, ami napjainkban a rendelkezésre áll. 1.Rejuvi Clearing Toner 2.Rejuvi Lightening Treatment 3.Rejuvi Fruit Complex#1 vagy Rejuvi c Skin Care Formula 4.Rejuvi Whitening Formula 1.Rejuvi o Cleansing Milk 2.Rejuvi k Facial Cleanser 3.Rejuvi w Whitening Toner 4.Rejuvi h Skin Healing Gel 5.Rejuvi Purifying Mask 6.Rejuvi q Flavonoid Complex 7.Rejuvi Hydrating Mask 8.Rejuvi v Nourishing Cream 9.Rejuvi s Facial Sun Block (SPF25) Otthoni ápoláshoz szükséges termékek: 1.Rejuvi w Skin Whitening Toner 2.Rejuvi b Skin Moisturizer 3.Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25) 1.Rejuvi x -cell Vitamin C Complex 2.Rejuvi w Whitening Cream A kezelési folyamat menete: 1. - Távolítsa el a sminket Rejuvi o Cleansing Milk-kel - Tisztítsa meg az arcot Rejuvi k Facial Cleanser-rel - Utána alaposan öblítse le 2. Alaposan tisztítsa le a kezelendő felületet Rejuvi Clearing Toner-rel 3. Keverjen össze 2 ml Rejuvi h Skin Healing Gel-t 8 ml Rejuvi Purifying Mask-kal egy kis műanyag tálkába. 4. Az elegybe keverjen bele 1 üvegcse Rejuvi Lightening Treatment-et, majd azonnal vigye fel a mixtúrát az arcra, és hagyja rajta percig. (Az eredményt fokozhatja, ha 2-3csepp Rejuvi Q Flavonoid Complexet ad hozzá az összekeverés előtt.) 5. Alaposan távolítsa el a maszkot egy meleg nedves törlőkendővel. 6. Jól rázza össze a Rejuvi Fruit Complex #1-et, és öntsön 2-3 ml-t egy kis edénybe. Vigye fel az az arcra egy ecsettel, vagy vattapamaccsal, elkerülve a szem környékét. Az érzékeny bőrnél a Fruit Complex helyettesíthető Rejuvi c Skin Care Formula-val. 7. A Fruit Complex #1 formulát 1-3 percig hagyja hatni a bőrön attól függően, ahogy a vendégnek kényelmes. 8. Távolítsa el a Fruit Complex et egy hideg nedves törölközővel, majd szárítsa meg teljesen a bőrt. 9. Vigye fel a Rejuvi h Skin Healing Gel-t és utána a Rejuvi Hydrating Mask-ot. Takarja be az arcot egy meleg törölközővel 5-10 percig, majd alaposan mossa le meleg vízzel. 10. Vigyen fel Rejuvi Whitening Formula-t egy ecsettel az egész arcra, elkerülve a szem környékét. Egy enyhe réteg elegendő. 11. Vigyen fel Rejuvi v Nourishing Gel-t, vagy Rejuvi n Night Cream-et, majd Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25)-kal fejezze be a kezelést. Fontos! Legalább 6 órán át vízzel ne mosson arcot! (nem érintkezhet vízzel!!!)

4 SZEMKÖRNYÉKI FIATALÍTÓ KEZELÉS (Anti-aging eye treatment kit) Ez egy egyedülálló szemkörnyéki kezelési kombináció, amely az arckezeléssel együttesen valósítja meg a fiatalító hatást. Biztos sikert arat a szem környéki ráncok, a püffedt és táskás szemek tónusának javításában. A kezeléseket 4-6 alkalommal hetente/kéthetente ajánlott elvégezni, kiegészítve az otthoni ápolással, ameddig elérik a kívánt hatást. A kezeléshez szükséges készítmények: 1. Rejuvi Fruit Complex Formula #1 2. Rejuvi c Skin Care Formula 3. Rejuvi Facial Contour Serum 4. Rejuvi i Eye Repair Gel A kezeléshez szükséges egyéb készítmények: 1. Rejuvi Eye Makeup Remover 2. Rejuvi k Facial Cleanser 3. Rejuvi r Skin Refreshener 4. Rejuvi Bio Mask 5. Rejuvi Hydrating Mask 6. Rejuvi h Skin Healing Gel 7. Rejuvi a Retinyl Serum 8. Rejuvi m Massage Oil (nem kötelező) 9. Rejuvi x -cell Vitamin C Complex Otthoni ápoláshoz szükséges készítmények: Ne mossa meg az arcát a kezelés napján, és a következő nap reggelén csak Rejuvi r Refreshener-t használjon és hagyja megszáradni a bőrön. 1. Rejuvi x -cell Vitamin C Complex (a szemhéj kivételével vigye fel a szem körül) 2. Rejuvi i Eye Repair Gel vagy Rejuvi i Rejuvi Cream (ha nagyon száraz) 1. Tisztítsa meg a bőrt. 2. Rejuvi r Skin Refreshener, majd Rejuvi x -cell Vitamin C Complex és hagyja megszáradni. 3. Rejuvi z Intensive Contour Gel 1. Távolítsa el a sminket Rejuvi Eye make-up Remover-rel, utána tisztítsa meg a bőrt rejuvi k Facial Cleanserrel 2. Vigyen fel Rejuvi r Refreshener-t 3. Vigyen el Rejuvi i Eye Repair Gel-t, hagyja megszáradni 4. Keverjen össze Rejuvi Bio Mask-ot vagy Rejuvi Hydrating Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-el 2:1 arányban és vigye fel a szem körüli területre és hagyja percig, utána távolítsa el alaposan, majd szárítsa meg egy vattapamaccsal vagy törölközővel 5. Vigyen fel Rejuvi r Skin Refreshener-t és hagyja megszáradni 6. Végezzen drenázs masszázst vagy akupresszúrát Rejuvi a Retinyl Serum-mal vagy ha szükséges keverjen bele Rejuvi m Massage Oil-t. 7. Törölje le alaposan egy vattapamaccsal vagy törölközővel. 8. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula #1-et és hagyja 4-5 percig az arcon. 9. Utána vigyen fel Rejuvi x -cell Vitamin C Complex-et és hagyja további 4-5 percig- ne mossa le! 10. Mindezek után vigyen fel Rejuvi z Facial Contour Serum-ot egy vattapamaccsal vagy ecsettel és további 10 percig hagyja hatni. 11. Mossa le nagyon alaposan- 12. Keverjen össze Rejuvi h Skin Healing Gel-t és Rejuvi Hydrating Mask-ot 1:1 arányban, majd vigye fel a mixtúrát és hagyja 2-5 percig az arcon. Utána alaposan mossa le. 13. A kezelést fejezze be Rejuvi x -cell Vitamin C Complex és Rejuvi i Eye Repair Gel felvitelével.

5 GYENGÉD TEJES HÁMLASZTÁS (Gentle milk peel kit) A Rejuvi Milk Peel kiaknázza a természetes tejsav, a papain (papayából kivont enzim) és a szalicilsav előnyeit. Egyedülálló eljárás ami kiválóan javítja a bőr állagát látható hámlás nélkül. Ez a kezelés a legtöbb bőrtípusnál alkalmazható, kockázatmentes eljárás. Javítja a bőr rugalmasságát, a bőr tónusát, simaságát, valamint csökkenti a finom ráncokat. Ajánlott kúra 4 alkalom, hetente egyszer. Két kúra között i hónap kihagyása javasolt a hyper-pigmentáció elkerülése érdekében. 1. Rejuvi Fruit Complex Formula #1 2. Rejuvi c Skin Care Formula 3. Rejuvi Pre-Peel Solution 4. Rejuvi Peeling Formula 1. Rejuvi k Facial Cleanser 2. Rejuvi Purifying Mask 3. Rejuvi h Skin Healing Gel 4. Rejuvi x -Cell Vitamin C Complex 5. Rejuvi Hydrating Mask (ajánlott) 6. Rejuvi b Skin Moisturizer vagy Rejuvi v Nourishing Cream 7. Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25, ajánlott) Otthoni ápolás: 1. Rejuvi x -Cell Vitamin C Formula 2. Rejuvi h Skin Healing Gel 3. Rejuvi b Skin Moisturizer (száraz bőrnél rejuvi v Nourishing Cream) 4. Rejuvi s Facial Sun Block 1. Rejuvi x -Cell Vitamin C Formula 2. Rejuvi n Night Cream vagy Rejuvi v Nourishing Cream Fontos! Ne használjon más agresszív rejuvi terméket a kezelés után 1 hétig! 1. Tisztítsa meg az egész arcot Rejuvi k Facial Cleanser-rel, majd jól öblítse le. 2. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula #1 az egész arcra elkerülve a szem környékét. Hagyja rajta 2-3 percig, majd jól mossa le. Az érzékeny bőrnél használjon Rejuvi c Skin Care Formula-t. Aknés bőrnél Rejuvi Normalizing Formula helyettesíthető Rejuvi Fruit Complex #1- gyel. 3. Keverjen össze Purifying Mask-ot rejuvi h Skin Healing Gel-lel (2:1 arányban), és vigye fel az egész arcra. Hagyja 5-10 percig majd mossa le vízzel. 4. Vigyen fel 1-2 réteg Rejuvi Pre-Peel Solution-t (ecsettel). Minden rétegnél várjon fél percet, hogy megszáradjon. Ha a Pre-Peel Solution kellemetlen érzést eredményez. Kapcsolja össze rejuvi Peeling Formula-val. 5. Vigyen fel 1-2 réteg Rejuvi Peeling Formula-t egy nagy ecsettel. Minden réteget szárítson meg. 6. Várjon percig (a bőr típusától függően), majd mossa le alaposan hideg vízzel. 7. Vigyen fel Rejuvi x -Cell Vitamin C Complex-et, majd Rejuvi h Skin Healing Gel-t. Száraz bőrnél ajánlott Rejuvi Hydrating Mask használata 5-10 percig. 8. Fejezze be a kezelést Rejuvi b Skin Moisturizer vagy Rejuvi v Nourishing Cream felvitelével, majd Rejuvi s Facial Sun Block (SPF25)-kal.

6 GYÜMÖLCSSAVAS KEZELÉS (Fruit complex treatment) A legtöbb alfa-hidroxi savas kezelés a piacon, amit a szalonokban, kozmetikákban használnak %-os koncentrációjúak. A termékek csupán a koncentráció mértékében különböznek. A hagyományos glikolsavnak számos gyenge pontja van pl. a hatóerő korlátja, bőrirritáció, kellemetlen érzés a kezelés alatt, bőrszárazság. A Rejuvi Fruit Complex egy új technológiával egyesít számos alfa-hidroxi savat beleértve a béta-hidroxi savat is. Ezektől a kezelés biztonságos, kényelmes és minimalizálja a bőrirritációt. A Rejuvi Fruit Complex formula két formában áll rendelkezésre: A Fruit Complex alapvető termék a Rejuvi kezeléseknél. Széles körben használható gyakran más professzionális kezelésekkel egyesíthető, mint pl. az arccsiszolás, a pórusösszehúzó, ránccsökkentő stb. kezelésekkel. 1. Fruit Complex Formula #1 2. Fruit Complex Formula #2 1. Facial Cleanser 2. Skin Refreshener 3. Purifying Mask 4. Skin Healing Gel 5. Nourushing Cream vagy Moisturizer vagy Night Cream Otthoni ápoláshoz szükséges készítmények: 1. Skin Moisturizer 2. Facial Sun Block 1. AHA Cream vagy AHA Serum (Zsíros bőrre) 1. Tisztítsa meg alaposan a bőrt Facial Cleanser-rel kétszer, majd szárítsa meg. 2. Vigyen fel Skin Refreshener-t, használjon vatta pamacsot, majd szárítsa meg. 3. Keverjen össze Purifying Mask-ot Skin Healing Gél-el (3:2 arányban), majd vigye fel a kezelendő felületre. Hagyja 6-8 percig száradni, majd alaposan mossa le. 4. Rázza össze Fruit Complex #1-et vagy Fruit Complex #2-őt (szerencsés, ha egy kis edénykébe önti, és bizonyosodjon meg arról, hogy egyenletesen szétoszlik a bőrön) 5. Ecsettel vigye fel a Fruit Complex-et a kezelendő felületre (arc és nyak) hagyja 1-5 percig attól függően, hogy milyen érzékeny a bőr. A vendég csukja be a szemét, a bőr ne legyen túl piros! Ha jelentős kellemetlen érzése van a vendégnek azonnal mossa le hideg vízzel és vigyen fel Skin Healing Gel-t, hogy csillapítsa a kellemetlen érzést. 6. Mossa le a Fruit Complex-et alaposan egy kozmetikai szivaccsal vagy hideg nedves törölközővel. 7. Vigyen fel Healing Gel-t és masszírozza a bőrt gyengéden 2-5 percig. 8. Fejezze be a kezelést Nourishing Cream-mel vagy más Rejuvi hidratáló termékkel. Ha teljes arckezelést csinál, a Fruit Complex-et gőzölés és masszázs előtt vigye fel. A kezeléseket hetente egyszer ajánlott elvégezni 4-6 alkalommal, ez persze függ a vendég bőr kondíciójától. A kúrát el lehet kezdeni kisebb erősségű hatóanyaggal, ha úgy ítéli meg, hogy a vendég bőrtípusa, ill. tűrőképessége indokolja. A nagyon érzékeny bőrnél helyettesítheti a Fruit Complex #1-et Skin Care Formula-val (10 %-os erősségű).

7 ARCPAKOLÁSOK SEAWEED MASKS (TENGERI ALGA MASZKOK) - ÁTTEKINTÉS A tengeri alga olyan, mint a tengeri moszat stb. különleges anyagot tartalmaz (algasavat) ami képes óriási mennyiségű vizet felvenni és egy ragacsos, sűrű, lágy gélt alkot. Ellentétben a hagyományos maszkokkal a Rejuvi Seaweed Maskok egyedülállóan lágy gél állagúak. A speciális kezelések során mélyen bejutnak a különböző alkotórészek a bőr alsóbb rétegébe. Az algasav megdermedése tipikus hőelnyelő eljárás, így ezzel a Rejuvi Mask-ok hűvös pihentető érzést nyújtanak különösen az érzékeny bőrnek. Rejuvi 4 féle speciális maszkot kínál: 1. Rejuvi Pearl &Silk Mask (gyöngy és selyem maszk) 2. Rejuvi Collagen Firming Mask (kollagén erősítő maszk) 3. Rejuvi Sea Remineralizing Mask (tengeri só maszk) 4. Rejuvi AHA Conditioning Mask (AHA kezelés) Általános útmutató: Minden Rejuvi Seaweed Mask csomag 12 darabból áll. 6 db Basic Pack és 6 db Active Pack maszkot (1 db Basic +1 db Active) öntse bele egy kb. 500 ml-es flexibilis keverő tálba 2. Gyengédek keverje össze egy nagyobb spatulával. 3. Mérjen ki 100 ml szobahőmérsékletű vizet, öntse bele a keverőtálba és gyorsan keverje össze. Nagyon gyorsan kocsonyásodik. 4. Keverje másodpercig, amíg krém állagú lesz (ne legyen se túl híg, se túl sűrű) 5. Spatulával vigye fel az arcra, hagyja percig hatni. (Tanács: gézzel fedje be az arcot és arra vigye fel a maszkot. Könnyebb a maszk eltávolítása.) 6. Távolítsa el a maszkot lehetőség szerint egybe. REJUVI PEARL & SILK MASK Ez a maszk használható minden bőrtípusra, 1-2 alkalommal hetente. A kezeléshez szükséges termék: 1. Pearl & Silk Mask 1. Cleansing Milk 2. Facial Cleanser 3. Whitening Toner 4. Skin Healing Gel 5. Purifying Mask 6. Lightening Treatment 7. Massage Oil 8. Flavonoid Complex 9. Nourishing Cream 10. Facial Sun Block (SPF25) 1. Távolítsa el a sminket Cleansing Milk-kel 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Cleanser-rel, majd szárítsa meg jól 3. Fújja be az arcot Clearing Toner-rel 4. Keverjen össze 2 ml Skin Healing Gel-t 8 ml Rejuvi Purifying Mask-kal 5. A mixtúrába keverjen egy Rejuvi Lightening Treatment-et, és azonnal vigye fel az arcra a szem környéki terület kivételével. Hagyja hatni percig. 6. Gőzölje az arcot 7 percig 7. Meleg törölközővel törölje le, kis mennyiség maradhat az arcon 8. Ha szükséges törölje le az egészet 9. Vigyen fel Whitening Toner-t egy vattapamaccsal 10. Masszírozza a bőrt Massage Oil-al 5-8 percig, ne mossa le utána 11. Vigyen fel néhány csepp Flavonoid Complex-et, majd Nourishing Cream-et masszírozza gyengéden a bőrbe. 12. Vigye fel a Rejuvi Pearl & Silk Mask-ot, hagyja rajta 20 percig 13. Távolítsa el a maszkot, ne mossa le a területet 14. Facial Sun Block-kal fejezze be a kezelést.

8 REJUVI COLLAGEN FIRMING MASK Érett, száraz vagy érzékeny bőrre. Hetente 1-2 alkalommal ajánlott használni. 1. Collagen Firming Mask 1. Cleansing Milk 2. Facial Cleanser 3. Skin Refreshener 4. Skin Healing Gel 5. Purifying Mask 6. Massage Oil 7. Nourishing Cream 8. Moisturizing Lotion 1. Távolítsa le a sminket Cleansing Milk-kel 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Cleanser-rel 3. Vigyen fel Skin Refreshener-t egy vattapamaccsal 4. Keverjen össze azonos mennyiségben Skin Gealing Gel-t Rejuvi Purifying Mask-kal és vigye fel az arcra 5. Gőzölje az arcot 7 percig, majd meleg törölközővel törölje le 6. Fújja le az arcot Skin Refreshener-rel 7. Masszírozza meg az arcot Massage Oil-lal 5-8 percig 8. Burkolja be az arcot meleg törölközővel, hagyja 2-3 percig, majd törölje le a masszázs olajat vattapamaccsal (NE mossa le!) 9. Nourishing Cream-et masszírozza be arc és nyak területére 10. Vigye fel a Rejuvi Collagen Mask-ot, hagyja 20 percig hatni 11. Gyengéden távolítsa el a maszkot, ne mossa le 12. Fejezze be a kezelést Moisturizing Lotion-nal REJUVI SEA REMINERALIZING MASK Minden bőrtípusra ajánlott, de különösen tágpórusú és zsíros bőrre. Ajánlott hetente 1-2 alkalommal. 1. Sea Remineralizing Mask 2. Fruit Complex Formula #1 3. Skin Care Formula (ajánlott) 1. Cleansing Milk 2. Facial Wash 3. Skin Refreshener 4. Fruit Complex Formula #1 vagy #2 (a bőr érzékenységétől függően) 5. Massage Oil 6. Moisturizing Lotion 1. Távolítsa el a sminket Cleansing Milk-kel. 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Wash-sal és jól szárítsa meg. 3. Vigyen fel Skin Refreshener-t egy vattapamaccsal. 4. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula-t és hagyja 3-5 percig. Ha a bőr nagyon érzékeny helyettesíthető Skin Care Formula-val. 5. Hideg nedves törölközővel távolítsa el a Fruit Comlex-et, hagyja megszáradni a bőrt. 6. Vigyen fel Refreshenert. 7. Végezzen gyengéd masszázst Massage Oil-lal 5-10 percig. 8. Burkolja be az arcot meleg törölközővel 2-3 percig, majd távolítsa el vattapamaccsal az olajat, ne mossa le! 9. Moisturizing Lotion-nal gyengéden masszírozza át a bőrt. 10. Vigye fel a Rejuvi Sea Remineralizing Mask-ot és hagyja 20 percig hatni. 11. Gyengéden távolítsa el a maszkot, ne mossa le! 12. Amikor megszáradt a bőr fejezze be a kezelést Moisturizing Lotion-nal.

9 REJUVI AHA CONDITIONING MASK Zsíros, kombinált és aknés bőrre ajánlott maszk. Minden bőrtípusra használható mélytisztításra. Mivel rendkívül kíméletes nagyon alkalmas érzékeny és gyógyulóban lévő aknés bőr kezelésére. Ajánlott hetente 1-2 alkalommal. 1. AHA Conditioning Mask 1. Facial Cleanser 2. Rejuvi h Skin Healing Gel 3. Purifying Mask 4. Skin Refreshener 5. AHA Serum Otthoni ápoláshoz szükséges termékek: 1. Használjon AHA Serum-ot két kezelés között 1. Használjon Skin Conditioner kétszer egy héten. 1. Tisztítsa meg az arcot Facial Cleanser-rel mossa le bő vízzel. 2. Keverjen össze Purifying Mask-ot Skin Healing Gel-lel (olyan mennyiséget használjon, hogy jól kenhető maszk legyen). 3. Vigye fel a maszkot az arcra. 4. Gőzölje 7 percig. 5. Mossa le. 6. Tonizálja az arcot Skin Refreshener-rel. 7. Vigye fel a Rejuvi AHA Conditioning Mask-ot, és hagyja hatni 20 percig. 8. Óvatosan távolítsa el a maszkot, ne mossa le Budapest, Belgrád rkp.23. Tel./Fax:

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ Ismerje meg az egyetlen tartalmú hajkiegyenesítő rendszert Fehérjék különleges keveréke hajra optimalizálva! Kedves Kolléga! Napjainkban

Részletesebben

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON A szép és egészséges haj titka Az évek múlásával nem csak a bőrünkön látszik az öregedés, de hajunk sem pompázik már eredeti szépségében. Ahogy azonban bőrünk megóvásáért is sokat

Részletesebben

További tájékoztatásokért Olvasson le

További tájékoztatásokért Olvasson le További tájékoztatásokért Olvasson le 2 Tartalomjegyzék 1. A Homelight epilátor bemutatása... 6 1.1. A tartós szőrtelenítés a Homelight epilátorral... 7 1.2. A szőrtelenítések megtervezése... 9 1.3. A

Részletesebben

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN! Parányi NANO részecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban Közel 20 évet kellett várni a liposzómához fogható

Részletesebben

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek ÉLETRE KELTI A SZÉPSÉGED, TERMÉSZETESEN INNOVÁCIÓ OXYGEN COMPLEX OXIGÉN A BŐRÖDÉRT ELGONDOLÁSUNK

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések 1. Mitől egyedülálló a Nu Skin az iparágon belül? 2. Mik azok az arsupermarkerek? 3. Melyek az öregedés látható jelei a testemen? 4. Mitől olyan izgalmas az ageloc Galvanic Body Trio?

Részletesebben

CM 146 HTXT CM 126 TXT, CM 106 TXT C 125 TXT, C 105 TXT CS 125 TXT, CS 105 TXT CY 104 TXT InfoText mosógépek

CM 146 HTXT CM 126 TXT, CM 106 TXT C 125 TXT, C 105 TXT CS 125 TXT, CS 105 TXT CY 104 TXT InfoText mosógépek FIGYELEM! HU Használati utasítás A MOSÓGÉP KÜLSÕ- VAGY BELSÕ TISZTÍTÁSÁHOZ SOHA NE HASZNÁLJON FÉMSZIVACSOT, KEFÉT, DURVA CSISZOLÓPAPÍRT, ERÕS LÚGOS OLDATOT, GYÚLÉKONY VAGY MÉRGEZÕ TISZTÍTÓFOLYADÉKOKAT!

Részletesebben

Pezsgő- és kismedencék kezelése Dewan -18 fertőtlenítőszerrel

Pezsgő- és kismedencék kezelése Dewan -18 fertőtlenítőszerrel Pezsgő- és kismedencék kezelése Dewan -18 fertőtlenítőszerrel Átállás Dewan -20-ról Dewan -18-ra Dewan -18 alkalmazása Karbantartási tippek jacuzzikhoz Vegyszeradagolási megoldások Kérdések és válaszok

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA TANÁCSOK HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Feltöltés olallal vagy zsírral

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA TANÁCSOK HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Feltöltés olallal vagy zsírral HU A készülék beállítása és használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Csak így lehet a legjobb eredményt elérni és a gép biztonságos üzemelését biztosítani. A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA (lásd

Részletesebben

Mosógép. használati útmutató. képzelje el a lehetőségeket

Mosógép. használati útmutató. képzelje el a lehetőségeket WF1124ZA(C/U) WF1124ZB(C/U) WF1124XA(C/U) WF1124XB(C/U) Mosógép használati útmutató Az útmutató 100%-ban újrahasznosított papírból készult. képzelje el a lehetőségeket Köszönjük, hogy Samsung terméket

Részletesebben

A Grapefruit mag kivonat

A Grapefruit mag kivonat A Grapefruit mag kivonat Miért a Grape Vital terméket válassza? TOP 4 Az egyetlen eredeti Grapefruit mag kivonat koncentrátum a világon, amely 1. vírus, 2. baktérium, 3. gombaölő és 4. sporicid* hatással

Részletesebben

Professzionális mosási rendszer kis és közepes mosodák részére

Professzionális mosási rendszer kis és közepes mosodák részére Professzionális mosási rendszer kis és közepes mosodák részére ö Szállodája van, melyben a szálloda valamennyi mosási igényét a saját mosodája elégíti ki? Esetleg egy nyugdíjas vagy szociális otthon vezetője

Részletesebben

EM 80. H Digitális TENS/EMS készülék Használati utasítás

EM 80. H Digitális TENS/EMS készülék Használati utasítás EM 80 H H Digitális TENS/EMS készülék Használati utasítás Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de 0344

Részletesebben

A durgol swiss espresso tetszőleges márkájú A durgol swiss espresso A durgol swiss espresso egy

A durgol swiss espresso tetszőleges márkájú A durgol swiss espresso A durgol swiss espresso egy Magyar A durgol swiss espresso speciális vízkőoldó tetszőleges márkájú kiváló minőségű kávéfőzőgépekhez. Automata és félautomata gépekhez, kávépárnás és-kapszulás rendszerekhez, valamint szitatartós/dugattyús

Részletesebben

CBE 1025 T HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CBE 1025 T HASZNÁLATI UTASÍTÁS HASZNÁLATI UTASÍTÁS CBE 1025 T Ha garanciális vagy garancián kívüli problémája merülne fel, lépjen kapcsolatba a GELKA Thököly úti Kft.-vel. Telefon/telefax: 06-1 322-8975 Importôr: Candy Hoover Hungary

Részletesebben

Forgalomba hozza/importőr: AVEX Zrt. 2440 Százhalombatta, Csenterics S.u.3.

Forgalomba hozza/importőr: AVEX Zrt. 2440 Százhalombatta, Csenterics S.u.3. Mosógép EV5800 Forgalomba hozza/importőr: AVEX Zrt. 2440 Százhalombatta, Csenterics S.u.3. 1. Fontos biztonsági tudnivalók Ez a fejezet tartalmazza azokat a biztonsági tudnivalókat, amelyek segítenek a

Részletesebben

BTE HASZNÁLATI UTASÍTÁS HIT PRO/HIT

BTE HASZNÁLATI UTASÍTÁS HIT PRO/HIT BTE HASZNÁLATI UTASÍTÁS HIT PRO/HIT Köszönjük Köszönjük, hogy jobb hallása érdekében a mi termékünket választotta. Nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy új hallókészüléke a legjobb minőségű legyen, és hogy

Részletesebben

Innováció mindenkinek. Egy forradalmian új és energiatakarékos anyag. gyakorlati alkalmazása

Innováció mindenkinek. Egy forradalmian új és energiatakarékos anyag. gyakorlati alkalmazása Innováció mindenkinek Egy forradalmian új és energiatakarékos anyag gyakorlati alkalmazása TSM Ceramic: a folyékony kerámia szigetelő burkolat Az orosz piacon a 2000-es évek elején jelent meg a folyékony

Részletesebben

ST 620 Thermoptek Elemes füstjelző otthonainkba

ST 620 Thermoptek Elemes füstjelző otthonainkba Használati utasítás ST 620 Thermoptek Elemes füstjelző otthonainkba Megbízható működés 10 éves élettartam beépített elemmel kombinált füst- és hőérzékelő Riasztás hang- és fényjelzéssel BEVEZETÉS Egyszerű

Részletesebben

fytofontana Liftoceutical

fytofontana Liftoceutical fytofontana Liftoceutical Biotechnológiai emulzió- a sebészeti arcfeszesítés-facelifting-alternatívája A kor előrehaladtával a bőr veszít a rugalmasságából, csökken az izomtónus és elfogy a bőr alatti

Részletesebben

EGYBEÉPÍTETT TELJESEN AUTOMATA KÁVÉFŐZŐ GÉP

EGYBEÉPÍTETT TELJESEN AUTOMATA KÁVÉFŐZŐ GÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS Típusok: Vienna és Vienna de Luxe Superautomatica SUP 018x, Hasznos tanácsok és tudnivalók a 26.oldaltól! A jótállási jegy a kezelési utasításban található! DARÁLÓVAL EGYBEÉPÍTETT TELJESEN

Részletesebben

SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX RENDSZERE

SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX RENDSZERE SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX RENDSZERE Összeállította: Szabó György parapsychológus, alternatív gyógyító www.onismeretegyeniutakon.hu TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX

Részletesebben

BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 Mail: kd@beurer.de. Diagnosztikai mérleg

BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 Mail: kd@beurer.de. Diagnosztikai mérleg BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 Mail: kd@beurer.de Diagnosztikai mérleg BF 18 Használati utasítás H Diagnosztikai mérleg H 5

Részletesebben

Citrom. Ez a savanyú gyümölcs ma már minden zöldséggyümölcs

Citrom. Ez a savanyú gyümölcs ma már minden zöldséggyümölcs Ezt a keveréket naponta 2-szer vékonyan vigyük fel a beteg területre. 2-3 hét múlva a gombának el kell tűnnie. A hatékony gombakezeléshez hozzátartozik az egészséges étkezésre való áttérés is. Ez főleg

Részletesebben

fytofontana Diamondceutical Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt.

fytofontana Diamondceutical Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt. . fytofontana Diamondceutical Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt. Az érett bőr leginkább az alapvető tápanyagok mint például az ásványok, vitaminok

Részletesebben

A Rák Gyógyítás Különböző Formái

A Rák Gyógyítás Különböző Formái A Rák Gyógyítás Különböző Formái ********* A Leukemia és más Rákbetegségek Gyógyítása ********* Használati Utasitás. Egy turmix gépbe 2 pohár vizbe: 2 körtét, vagy 2 banánt, vagy 2 mangót beletenni. Ehhez

Részletesebben

QUANTA Lite Jo-1 708585 In Vitro diagnosztikai alkalmazásra CLIA Bonyolultság: magas

QUANTA Lite Jo-1 708585 In Vitro diagnosztikai alkalmazásra CLIA Bonyolultság: magas QUANTA Lite Jo-1 708585 In Vitro diagnosztikai alkalmazásra CLIA Bonyolultság: magas Javasolt alkalmazás QUANTA Lite Jo-1 egy enzimmel kapcsolt immunoszorbens assay (ELISA) a Jo-1 antitestek szemikvantitatív

Részletesebben

Szembetűnő feljegyzések

Szembetűnő feljegyzések Szembetűnő feljegyzések Homályos, elmosódott, ködös a látása? Olyan érzése van, mintha vízfüggönyön keresztül nézné a világot? Súlyos látáscsökkenést tapasztal, amikor fényes felületre tekint? Éjszakai

Részletesebben