ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit)"

Átírás

1 ANTI-ANDROGÉN AKNÉ KEZELÉS (Acne treatment kit) Módszertani útmutató (vizsgázott) szakemberek számára A Rejuvi Laboratory kifejlesztett egy forradalmian újszerű kezelési koncepciót az aknés bőrproblémára. A következő három hatóanyag: az alfa-hidroxisav, az úreaperoxid és a szalicilsav szolgálnak az aknés bőr előkezelésére. Az androgén hormon túltengés faggyú (sebum) túltermeléshez vezet, ami a pórusok eldugulását okozza. A speciális organikus savak-cink-vitaminok kombináció sikeresen gátolja az androgén aktivitást. Ez a megközelítés és a többféle hatásmechanizmus egyedivé teszi a Rejuvi kezelést. A kezeléshez szükséges specifikus termékek: 1/ Rejuvi Normalizing Formula 2/ Rejuvi p Normalizing Cream (Krém) 3/ Rejuvi Conditioning Formula 4/ Rejuvi Sani Clean 1/ Rejuvi f Facial Cleanser (Arctisztító) 2/ Rejuvi r Skin Refreshener (Bőrfrissítő) 3/ Rejuvi Purifying Mask (Tisztító maszk) 4/ Rejuvi h Skin Healing Gel (Bőrgyulladás-csökkentő gél) Kezelési Protokoll: 1/ Megtisztítani a kezelendő bőrfelületet a Rejuvi f Facial Cleanser-rel, majd vízzel leöblíteni. 2/ Gőzölni a bőrt kb. 5 percig. 3/ Felvinni a Rejuvi Normalizing Formula oldatot egy kozmetikai ecset segítségével. Vigyázat! Szembe ne kerüljön! 5-10 perc elteltével bő vizben lemosni. 4/ Szükség esetén a komedók extrakciója elvégzendő előzetes helyi érzéstelenítés után Painaway oldat segítségével (lásd 1. ábra). Rejuvi Sani Clean készítmény alkalmazása 1-3 percig az érintett területeken. 5/ A bőr tonizálása Rejuvi r Skin Refreshener-rel. 6/ Összekeverni a Rejuvi Purifying Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-lel 2:1 arányban. Ezután felvinni a bőrre és rajta hagyni kb. 10 percig, majd alaposan lemosni vízzel. 7/ Összekeverni egy teáskanál Rejuvi p Normalizing Cream-et néhány csepp Rejuvi r Skin Refreshener-rel, majd a mixtúrát ecsettel felhordani a teljes arcbőrre. 8/ Teljessé tenni a kezelést Rejuvi Conditioning Formula felvitelével a teljes arcfelületre és rajta hagyni legalább 6 órán át (ennél hamarabb nem szabad lemosni, tovább rajta maradhat). Otthoni kiegészítő kezelés: g AHA Serum vagy g AHA Cream (zsíros bőr esetén) p Normalizing Cream alkalmazandó nyitott akné esetén a teljes arcfelületre (kivéve a szem közvetlen környéke). p Solution for Acne Skin alkalmazása kizárólag a gyulladt pattanásokra (a p Normalizing Cream-re rá pluszban). Ha nincsenek gyulladt pattanások, akkor regular p Normalizing Cream-et kell használni (a p Normalizing Creamre rá pluszban). Ez esetben is csak az aknés területre kell használni ez utóbbit. Megjegyzés: p Skin Conditioner-t használni hetente 2 alkalommal esti kezelésként. Ezeken az estéken nem kell p Normalizing Cream-et ill. p Solution for Acne Skin-t.

2 MAKACS AKNÉ KEZELÉSE (Tough acne treatment kit) Ehhez a kezeléshez csak akkor folyamodjunk, ha az előbbi ún. reguláris kezelés nem volt eléggé hatásos. A kezeléshez szükséges specifikus termékek: 1/ Rejuvi Normalizing Formula 2! Rejuvi Fruit Complex Formula 2# 3/ Rejuvi Conditioning Formula 4/ Rejuvi Sani-Clean 1/ Rejuvi f Facial Cleanser 2/ Rejuvi h Skin Healing Gel 3/ Rejuvi Purifying Mask 4/ Rejuvi Herbal Mask (gyógynövényes maszk) 5/ Rejuvi r Skin Refreshener Kezelési Protokoll: 1/ Megtisztítani a kezelendő bőrfelületet a Rejuvi f Facial Wash-sel, majd vízzel alaposan leöblíteni. 2/ Összekeverni a Rejuvi Purifying Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-lel 2:1 arányban. Ezután felvinni a bőrre és gőzölni 5-7 percig, majd alaposan lemosni vízzel. 3/ Szükség esetén a komedók extrakciója elvégzendő előzetes helyi érzéstelenítés után Painaway oldat segítségével (lásd 1. ábra). 4/ Sani-clean fertőtlenítő oldat alkalmazása 1-3 percig az érintett területeken. 5/ Felvinni a Rejuvi Normalizing Formula oldatot a teljes arcra egy kozmetikai ecset segítségével. Vigyázat! Szembe ne kerüljön! 5-10 perc elteltével nem kell lemosni, hanem folytatjuk a kezelést. 6/ Felvinni az aknés területekre a Rejuvi Fruit Complex Formula 2#-t (közvetlenül a Rejuvi Normalizing Formulára). Fennhagyni 5 percig. 7/ Alapos hideg vizes lemosás következik. 8/ Felvinni az aknés területre Rejuvi h Skin Healing Gel-t, majd Rejuvi m Massage Oil-t (masszázs olaj). Könnyed masszírozó mozdulatokkal összekeverni ésszétteríteni a készítményeket a bőron. 9/ Helyezzünk száraz gézt az arcra és a nyakra és használjuk a magas frekvenciás (vio ill. HiFi) készüléket a gézen. A gyulladásokon 3 másodpercig ajánlott átmenni a géppel 9/ Gézt eltávolítani. Nem kell lemosni a bőrt! 10/ Rejuvi h Skin Healing Gel-t összekeverni Rejuvi Herbal Mask-kal 1:1 arányban. Felvinni a bőrre, rajta hagyni 5-10 percig. Ez elmulasztja a borpírt. 11/ Meleg vízzel lemosni a maszkot, majd tonizálni a bőrt Rejuvi r Skin Refreshener-rel. 12/ Befejezés képpen Rejuvi Conditioning Formulát alkalmazni a teljes arcra és másnap reggelig rajta hagyni (de legalább 6 órán át). Otthoni kiegészítő kezelés: Bőrtisztítás f Facial Wash-sel, majd tonizálás Rejuvi r Skin Refreshener-rel és végül g AHA Serum vagy g AHA Cream (zsíros bőr esetén) Bortisztítás f Facial Wash-sel,majd tonizálás Rejuvi r Skin Refreshener-rel. Ezután a Night Gel-t alkalmazni és rá p Normalizing Cream-et felvinni. Minden második nap Rejuvi p Skin Conditioner használni az a Night Gel alá (Ne p Normalizing Cream-et!).

3 REJUVI BŐRVILÁGOSÍTÓ KEZELÉS (Skin Whitening Treatment) A REJUVI bőrvilágosító kezelés egy kombinált kezelés, (világosító kezelés, gyümölcs komplex és fehérítő formula) mely után jelentősen javul a bőr tónusa, az elszíneződési problémák, valamint a szem környéki sötét karikák. Ez a legeredményesebb professzionális kezelés, ami napjainkban a rendelkezésre áll. 1.Rejuvi Clearing Toner 2.Rejuvi Lightening Treatment 3.Rejuvi Fruit Complex#1 vagy Rejuvi c Skin Care Formula 4.Rejuvi Whitening Formula 1.Rejuvi o Cleansing Milk 2.Rejuvi k Facial Cleanser 3.Rejuvi w Whitening Toner 4.Rejuvi h Skin Healing Gel 5.Rejuvi Purifying Mask 6.Rejuvi q Flavonoid Complex 7.Rejuvi Hydrating Mask 8.Rejuvi v Nourishing Cream 9.Rejuvi s Facial Sun Block (SPF25) Otthoni ápoláshoz szükséges termékek: 1.Rejuvi w Skin Whitening Toner 2.Rejuvi b Skin Moisturizer 3.Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25) 1.Rejuvi x -cell Vitamin C Complex 2.Rejuvi w Whitening Cream A kezelési folyamat menete: 1. - Távolítsa el a sminket Rejuvi o Cleansing Milk-kel - Tisztítsa meg az arcot Rejuvi k Facial Cleanser-rel - Utána alaposan öblítse le 2. Alaposan tisztítsa le a kezelendő felületet Rejuvi Clearing Toner-rel 3. Keverjen össze 2 ml Rejuvi h Skin Healing Gel-t 8 ml Rejuvi Purifying Mask-kal egy kis műanyag tálkába. 4. Az elegybe keverjen bele 1 üvegcse Rejuvi Lightening Treatment-et, majd azonnal vigye fel a mixtúrát az arcra, és hagyja rajta percig. (Az eredményt fokozhatja, ha 2-3csepp Rejuvi Q Flavonoid Complexet ad hozzá az összekeverés előtt.) 5. Alaposan távolítsa el a maszkot egy meleg nedves törlőkendővel. 6. Jól rázza össze a Rejuvi Fruit Complex #1-et, és öntsön 2-3 ml-t egy kis edénybe. Vigye fel az az arcra egy ecsettel, vagy vattapamaccsal, elkerülve a szem környékét. Az érzékeny bőrnél a Fruit Complex helyettesíthető Rejuvi c Skin Care Formula-val. 7. A Fruit Complex #1 formulát 1-3 percig hagyja hatni a bőrön attól függően, ahogy a vendégnek kényelmes. 8. Távolítsa el a Fruit Complex et egy hideg nedves törölközővel, majd szárítsa meg teljesen a bőrt. 9. Vigye fel a Rejuvi h Skin Healing Gel-t és utána a Rejuvi Hydrating Mask-ot. Takarja be az arcot egy meleg törölközővel 5-10 percig, majd alaposan mossa le meleg vízzel. 10. Vigyen fel Rejuvi Whitening Formula-t egy ecsettel az egész arcra, elkerülve a szem környékét. Egy enyhe réteg elegendő. 11. Vigyen fel Rejuvi v Nourishing Gel-t, vagy Rejuvi n Night Cream-et, majd Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25)-kal fejezze be a kezelést. Fontos! Legalább 6 órán át vízzel ne mosson arcot! (nem érintkezhet vízzel!!!)

4 SZEMKÖRNYÉKI FIATALÍTÓ KEZELÉS (Anti-aging eye treatment kit) Ez egy egyedülálló szemkörnyéki kezelési kombináció, amely az arckezeléssel együttesen valósítja meg a fiatalító hatást. Biztos sikert arat a szem környéki ráncok, a püffedt és táskás szemek tónusának javításában. A kezeléseket 4-6 alkalommal hetente/kéthetente ajánlott elvégezni, kiegészítve az otthoni ápolással, ameddig elérik a kívánt hatást. A kezeléshez szükséges készítmények: 1. Rejuvi Fruit Complex Formula #1 2. Rejuvi c Skin Care Formula 3. Rejuvi Facial Contour Serum 4. Rejuvi i Eye Repair Gel A kezeléshez szükséges egyéb készítmények: 1. Rejuvi Eye Makeup Remover 2. Rejuvi k Facial Cleanser 3. Rejuvi r Skin Refreshener 4. Rejuvi Bio Mask 5. Rejuvi Hydrating Mask 6. Rejuvi h Skin Healing Gel 7. Rejuvi a Retinyl Serum 8. Rejuvi m Massage Oil (nem kötelező) 9. Rejuvi x -cell Vitamin C Complex Otthoni ápoláshoz szükséges készítmények: Ne mossa meg az arcát a kezelés napján, és a következő nap reggelén csak Rejuvi r Refreshener-t használjon és hagyja megszáradni a bőrön. 1. Rejuvi x -cell Vitamin C Complex (a szemhéj kivételével vigye fel a szem körül) 2. Rejuvi i Eye Repair Gel vagy Rejuvi i Rejuvi Cream (ha nagyon száraz) 1. Tisztítsa meg a bőrt. 2. Rejuvi r Skin Refreshener, majd Rejuvi x -cell Vitamin C Complex és hagyja megszáradni. 3. Rejuvi z Intensive Contour Gel 1. Távolítsa el a sminket Rejuvi Eye make-up Remover-rel, utána tisztítsa meg a bőrt rejuvi k Facial Cleanserrel 2. Vigyen fel Rejuvi r Refreshener-t 3. Vigyen el Rejuvi i Eye Repair Gel-t, hagyja megszáradni 4. Keverjen össze Rejuvi Bio Mask-ot vagy Rejuvi Hydrating Mask-ot Rejuvi h Skin Healing Gel-el 2:1 arányban és vigye fel a szem körüli területre és hagyja percig, utána távolítsa el alaposan, majd szárítsa meg egy vattapamaccsal vagy törölközővel 5. Vigyen fel Rejuvi r Skin Refreshener-t és hagyja megszáradni 6. Végezzen drenázs masszázst vagy akupresszúrát Rejuvi a Retinyl Serum-mal vagy ha szükséges keverjen bele Rejuvi m Massage Oil-t. 7. Törölje le alaposan egy vattapamaccsal vagy törölközővel. 8. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula #1-et és hagyja 4-5 percig az arcon. 9. Utána vigyen fel Rejuvi x -cell Vitamin C Complex-et és hagyja további 4-5 percig- ne mossa le! 10. Mindezek után vigyen fel Rejuvi z Facial Contour Serum-ot egy vattapamaccsal vagy ecsettel és további 10 percig hagyja hatni. 11. Mossa le nagyon alaposan- 12. Keverjen össze Rejuvi h Skin Healing Gel-t és Rejuvi Hydrating Mask-ot 1:1 arányban, majd vigye fel a mixtúrát és hagyja 2-5 percig az arcon. Utána alaposan mossa le. 13. A kezelést fejezze be Rejuvi x -cell Vitamin C Complex és Rejuvi i Eye Repair Gel felvitelével.

5 GYENGÉD TEJES HÁMLASZTÁS (Gentle milk peel kit) A Rejuvi Milk Peel kiaknázza a természetes tejsav, a papain (papayából kivont enzim) és a szalicilsav előnyeit. Egyedülálló eljárás ami kiválóan javítja a bőr állagát látható hámlás nélkül. Ez a kezelés a legtöbb bőrtípusnál alkalmazható, kockázatmentes eljárás. Javítja a bőr rugalmasságát, a bőr tónusát, simaságát, valamint csökkenti a finom ráncokat. Ajánlott kúra 4 alkalom, hetente egyszer. Két kúra között i hónap kihagyása javasolt a hyper-pigmentáció elkerülése érdekében. 1. Rejuvi Fruit Complex Formula #1 2. Rejuvi c Skin Care Formula 3. Rejuvi Pre-Peel Solution 4. Rejuvi Peeling Formula 1. Rejuvi k Facial Cleanser 2. Rejuvi Purifying Mask 3. Rejuvi h Skin Healing Gel 4. Rejuvi x -Cell Vitamin C Complex 5. Rejuvi Hydrating Mask (ajánlott) 6. Rejuvi b Skin Moisturizer vagy Rejuvi v Nourishing Cream 7. Rejuvi s Facial Sun Block (SPF 25, ajánlott) Otthoni ápolás: 1. Rejuvi x -Cell Vitamin C Formula 2. Rejuvi h Skin Healing Gel 3. Rejuvi b Skin Moisturizer (száraz bőrnél rejuvi v Nourishing Cream) 4. Rejuvi s Facial Sun Block 1. Rejuvi x -Cell Vitamin C Formula 2. Rejuvi n Night Cream vagy Rejuvi v Nourishing Cream Fontos! Ne használjon más agresszív rejuvi terméket a kezelés után 1 hétig! 1. Tisztítsa meg az egész arcot Rejuvi k Facial Cleanser-rel, majd jól öblítse le. 2. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula #1 az egész arcra elkerülve a szem környékét. Hagyja rajta 2-3 percig, majd jól mossa le. Az érzékeny bőrnél használjon Rejuvi c Skin Care Formula-t. Aknés bőrnél Rejuvi Normalizing Formula helyettesíthető Rejuvi Fruit Complex #1- gyel. 3. Keverjen össze Purifying Mask-ot rejuvi h Skin Healing Gel-lel (2:1 arányban), és vigye fel az egész arcra. Hagyja 5-10 percig majd mossa le vízzel. 4. Vigyen fel 1-2 réteg Rejuvi Pre-Peel Solution-t (ecsettel). Minden rétegnél várjon fél percet, hogy megszáradjon. Ha a Pre-Peel Solution kellemetlen érzést eredményez. Kapcsolja össze rejuvi Peeling Formula-val. 5. Vigyen fel 1-2 réteg Rejuvi Peeling Formula-t egy nagy ecsettel. Minden réteget szárítson meg. 6. Várjon percig (a bőr típusától függően), majd mossa le alaposan hideg vízzel. 7. Vigyen fel Rejuvi x -Cell Vitamin C Complex-et, majd Rejuvi h Skin Healing Gel-t. Száraz bőrnél ajánlott Rejuvi Hydrating Mask használata 5-10 percig. 8. Fejezze be a kezelést Rejuvi b Skin Moisturizer vagy Rejuvi v Nourishing Cream felvitelével, majd Rejuvi s Facial Sun Block (SPF25)-kal.

6 GYÜMÖLCSSAVAS KEZELÉS (Fruit complex treatment) A legtöbb alfa-hidroxi savas kezelés a piacon, amit a szalonokban, kozmetikákban használnak %-os koncentrációjúak. A termékek csupán a koncentráció mértékében különböznek. A hagyományos glikolsavnak számos gyenge pontja van pl. a hatóerő korlátja, bőrirritáció, kellemetlen érzés a kezelés alatt, bőrszárazság. A Rejuvi Fruit Complex egy új technológiával egyesít számos alfa-hidroxi savat beleértve a béta-hidroxi savat is. Ezektől a kezelés biztonságos, kényelmes és minimalizálja a bőrirritációt. A Rejuvi Fruit Complex formula két formában áll rendelkezésre: A Fruit Complex alapvető termék a Rejuvi kezeléseknél. Széles körben használható gyakran más professzionális kezelésekkel egyesíthető, mint pl. az arccsiszolás, a pórusösszehúzó, ránccsökkentő stb. kezelésekkel. 1. Fruit Complex Formula #1 2. Fruit Complex Formula #2 1. Facial Cleanser 2. Skin Refreshener 3. Purifying Mask 4. Skin Healing Gel 5. Nourushing Cream vagy Moisturizer vagy Night Cream Otthoni ápoláshoz szükséges készítmények: 1. Skin Moisturizer 2. Facial Sun Block 1. AHA Cream vagy AHA Serum (Zsíros bőrre) 1. Tisztítsa meg alaposan a bőrt Facial Cleanser-rel kétszer, majd szárítsa meg. 2. Vigyen fel Skin Refreshener-t, használjon vatta pamacsot, majd szárítsa meg. 3. Keverjen össze Purifying Mask-ot Skin Healing Gél-el (3:2 arányban), majd vigye fel a kezelendő felületre. Hagyja 6-8 percig száradni, majd alaposan mossa le. 4. Rázza össze Fruit Complex #1-et vagy Fruit Complex #2-őt (szerencsés, ha egy kis edénykébe önti, és bizonyosodjon meg arról, hogy egyenletesen szétoszlik a bőrön) 5. Ecsettel vigye fel a Fruit Complex-et a kezelendő felületre (arc és nyak) hagyja 1-5 percig attól függően, hogy milyen érzékeny a bőr. A vendég csukja be a szemét, a bőr ne legyen túl piros! Ha jelentős kellemetlen érzése van a vendégnek azonnal mossa le hideg vízzel és vigyen fel Skin Healing Gel-t, hogy csillapítsa a kellemetlen érzést. 6. Mossa le a Fruit Complex-et alaposan egy kozmetikai szivaccsal vagy hideg nedves törölközővel. 7. Vigyen fel Healing Gel-t és masszírozza a bőrt gyengéden 2-5 percig. 8. Fejezze be a kezelést Nourishing Cream-mel vagy más Rejuvi hidratáló termékkel. Ha teljes arckezelést csinál, a Fruit Complex-et gőzölés és masszázs előtt vigye fel. A kezeléseket hetente egyszer ajánlott elvégezni 4-6 alkalommal, ez persze függ a vendég bőr kondíciójától. A kúrát el lehet kezdeni kisebb erősségű hatóanyaggal, ha úgy ítéli meg, hogy a vendég bőrtípusa, ill. tűrőképessége indokolja. A nagyon érzékeny bőrnél helyettesítheti a Fruit Complex #1-et Skin Care Formula-val (10 %-os erősségű).

7 ARCPAKOLÁSOK SEAWEED MASKS (TENGERI ALGA MASZKOK) - ÁTTEKINTÉS A tengeri alga olyan, mint a tengeri moszat stb. különleges anyagot tartalmaz (algasavat) ami képes óriási mennyiségű vizet felvenni és egy ragacsos, sűrű, lágy gélt alkot. Ellentétben a hagyományos maszkokkal a Rejuvi Seaweed Maskok egyedülállóan lágy gél állagúak. A speciális kezelések során mélyen bejutnak a különböző alkotórészek a bőr alsóbb rétegébe. Az algasav megdermedése tipikus hőelnyelő eljárás, így ezzel a Rejuvi Mask-ok hűvös pihentető érzést nyújtanak különösen az érzékeny bőrnek. Rejuvi 4 féle speciális maszkot kínál: 1. Rejuvi Pearl &Silk Mask (gyöngy és selyem maszk) 2. Rejuvi Collagen Firming Mask (kollagén erősítő maszk) 3. Rejuvi Sea Remineralizing Mask (tengeri só maszk) 4. Rejuvi AHA Conditioning Mask (AHA kezelés) Általános útmutató: Minden Rejuvi Seaweed Mask csomag 12 darabból áll. 6 db Basic Pack és 6 db Active Pack maszkot (1 db Basic +1 db Active) öntse bele egy kb. 500 ml-es flexibilis keverő tálba 2. Gyengédek keverje össze egy nagyobb spatulával. 3. Mérjen ki 100 ml szobahőmérsékletű vizet, öntse bele a keverőtálba és gyorsan keverje össze. Nagyon gyorsan kocsonyásodik. 4. Keverje másodpercig, amíg krém állagú lesz (ne legyen se túl híg, se túl sűrű) 5. Spatulával vigye fel az arcra, hagyja percig hatni. (Tanács: gézzel fedje be az arcot és arra vigye fel a maszkot. Könnyebb a maszk eltávolítása.) 6. Távolítsa el a maszkot lehetőség szerint egybe. REJUVI PEARL & SILK MASK Ez a maszk használható minden bőrtípusra, 1-2 alkalommal hetente. A kezeléshez szükséges termék: 1. Pearl & Silk Mask 1. Cleansing Milk 2. Facial Cleanser 3. Whitening Toner 4. Skin Healing Gel 5. Purifying Mask 6. Lightening Treatment 7. Massage Oil 8. Flavonoid Complex 9. Nourishing Cream 10. Facial Sun Block (SPF25) 1. Távolítsa el a sminket Cleansing Milk-kel 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Cleanser-rel, majd szárítsa meg jól 3. Fújja be az arcot Clearing Toner-rel 4. Keverjen össze 2 ml Skin Healing Gel-t 8 ml Rejuvi Purifying Mask-kal 5. A mixtúrába keverjen egy Rejuvi Lightening Treatment-et, és azonnal vigye fel az arcra a szem környéki terület kivételével. Hagyja hatni percig. 6. Gőzölje az arcot 7 percig 7. Meleg törölközővel törölje le, kis mennyiség maradhat az arcon 8. Ha szükséges törölje le az egészet 9. Vigyen fel Whitening Toner-t egy vattapamaccsal 10. Masszírozza a bőrt Massage Oil-al 5-8 percig, ne mossa le utána 11. Vigyen fel néhány csepp Flavonoid Complex-et, majd Nourishing Cream-et masszírozza gyengéden a bőrbe. 12. Vigye fel a Rejuvi Pearl & Silk Mask-ot, hagyja rajta 20 percig 13. Távolítsa el a maszkot, ne mossa le a területet 14. Facial Sun Block-kal fejezze be a kezelést.

8 REJUVI COLLAGEN FIRMING MASK Érett, száraz vagy érzékeny bőrre. Hetente 1-2 alkalommal ajánlott használni. 1. Collagen Firming Mask 1. Cleansing Milk 2. Facial Cleanser 3. Skin Refreshener 4. Skin Healing Gel 5. Purifying Mask 6. Massage Oil 7. Nourishing Cream 8. Moisturizing Lotion 1. Távolítsa le a sminket Cleansing Milk-kel 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Cleanser-rel 3. Vigyen fel Skin Refreshener-t egy vattapamaccsal 4. Keverjen össze azonos mennyiségben Skin Gealing Gel-t Rejuvi Purifying Mask-kal és vigye fel az arcra 5. Gőzölje az arcot 7 percig, majd meleg törölközővel törölje le 6. Fújja le az arcot Skin Refreshener-rel 7. Masszírozza meg az arcot Massage Oil-lal 5-8 percig 8. Burkolja be az arcot meleg törölközővel, hagyja 2-3 percig, majd törölje le a masszázs olajat vattapamaccsal (NE mossa le!) 9. Nourishing Cream-et masszírozza be arc és nyak területére 10. Vigye fel a Rejuvi Collagen Mask-ot, hagyja 20 percig hatni 11. Gyengéden távolítsa el a maszkot, ne mossa le 12. Fejezze be a kezelést Moisturizing Lotion-nal REJUVI SEA REMINERALIZING MASK Minden bőrtípusra ajánlott, de különösen tágpórusú és zsíros bőrre. Ajánlott hetente 1-2 alkalommal. 1. Sea Remineralizing Mask 2. Fruit Complex Formula #1 3. Skin Care Formula (ajánlott) 1. Cleansing Milk 2. Facial Wash 3. Skin Refreshener 4. Fruit Complex Formula #1 vagy #2 (a bőr érzékenységétől függően) 5. Massage Oil 6. Moisturizing Lotion 1. Távolítsa el a sminket Cleansing Milk-kel. 2. Tisztítsa meg az egész arcot Facial Wash-sal és jól szárítsa meg. 3. Vigyen fel Skin Refreshener-t egy vattapamaccsal. 4. Vigyen fel Rejuvi Fruit Complex Formula-t és hagyja 3-5 percig. Ha a bőr nagyon érzékeny helyettesíthető Skin Care Formula-val. 5. Hideg nedves törölközővel távolítsa el a Fruit Comlex-et, hagyja megszáradni a bőrt. 6. Vigyen fel Refreshenert. 7. Végezzen gyengéd masszázst Massage Oil-lal 5-10 percig. 8. Burkolja be az arcot meleg törölközővel 2-3 percig, majd távolítsa el vattapamaccsal az olajat, ne mossa le! 9. Moisturizing Lotion-nal gyengéden masszírozza át a bőrt. 10. Vigye fel a Rejuvi Sea Remineralizing Mask-ot és hagyja 20 percig hatni. 11. Gyengéden távolítsa el a maszkot, ne mossa le! 12. Amikor megszáradt a bőr fejezze be a kezelést Moisturizing Lotion-nal.

9 REJUVI AHA CONDITIONING MASK Zsíros, kombinált és aknés bőrre ajánlott maszk. Minden bőrtípusra használható mélytisztításra. Mivel rendkívül kíméletes nagyon alkalmas érzékeny és gyógyulóban lévő aknés bőr kezelésére. Ajánlott hetente 1-2 alkalommal. 1. AHA Conditioning Mask 1. Facial Cleanser 2. Rejuvi h Skin Healing Gel 3. Purifying Mask 4. Skin Refreshener 5. AHA Serum Otthoni ápoláshoz szükséges termékek: 1. Használjon AHA Serum-ot két kezelés között 1. Használjon Skin Conditioner kétszer egy héten. 1. Tisztítsa meg az arcot Facial Cleanser-rel mossa le bő vízzel. 2. Keverjen össze Purifying Mask-ot Skin Healing Gel-lel (olyan mennyiséget használjon, hogy jól kenhető maszk legyen). 3. Vigye fel a maszkot az arcra. 4. Gőzölje 7 percig. 5. Mossa le. 6. Tonizálja az arcot Skin Refreshener-rel. 7. Vigye fel a Rejuvi AHA Conditioning Mask-ot, és hagyja hatni 20 percig. 8. Óvatosan távolítsa el a maszkot, ne mossa le Budapest, Belgrád rkp.23. Tel./Fax:

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK

MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK MARY COHR ARCÁPOLÓ TERMÉKEK Letisztítók, bőrradírok Lágy tisztító tej (Gentle Milky Cleanser)... 200 ml 6 700 Ft A Lágy tonik (Gentle Toning Lotion)... 200 ml 6 700 Ft A Gyengéd tisztító tej (Gentle Soothing

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ ÉS KEZELÉSI TERVEK

TERMÉKISMERTETŐ ÉS KEZELÉSI TERVEK TERMÉKISMERTETŐ ÉS KEZELÉSI TERVEK I. BEVEZETŐ JULIA 24 karátos arany sorozat Több ezer éves múltra tekint vissza az arany bőrre való jótékony, fiatalító hatása mint ahogy az orvostudomány is széles körben

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

ANUBIS Lakossági Árlista

ANUBIS Lakossági Árlista ANUBIS Lakossági Árlista Érvényes: 2012. február. 06-től Kódszám Terméknév Kiszerelés Bruttó ár VITAL LINE Bőrregenáló és -feszesítő minden bőrtípusra 01010125 Make-up Remover Tonic-Smink eltávolító 2

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan

Japán patikában eladó askindr. askindr., which is on sale at the drugstores in Japan askindr., which is on sale at the drugstores in Japan SEIN DNI CO.,LTD. PRESIDENT CHUNG,IL CHONG SEOUL,KOREA http://www.askindr.com MADE IN KOREA CATALOGUE-1/4 CATALOGUE-2/4 CATALOGUE-3/4 CATALOGUE-4/4

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

BMS-Wellness.com Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út 48. www.bms-wellness.com

BMS-Wellness.com Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út 48. www.bms-wellness.com Kezelési Könyv BMS-Wellness.com Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út 48. www.bms-wellness.com A száraz, vízhiányos, érzékeny bõr kezelése Az érett, igényes bõr kezelése A zsíros, vegyes bõr kezelése AHA Cukornád

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító ames JProducts Limited Ultrahangos tisztító Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit

Részletesebben

101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK

101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK 101 SZÉPÜLET ÁRJEGYZÉK ÚJ! LUXUS MASZK KEZELÉSEK LUXUS ARCMASZK kezelések Arany maszkkal Gyémánt maszkkal Kaviáros maszkkal Gyöngy maszkkal 17.800 Ft 17.800 Ft 16.800 Ft 16.800 Ft LUXUS SZEMMASZK kezelés

Részletesebben

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen.

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. 1 Milyen esetekben ajánlott? fáradtság az öregedés jeleinek megjelenése azonnali ragyogó hatás eléréséhez diéta

Részletesebben

Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája

Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája KOZMETIKUS TANULÓK FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN 2/14. ÉVFOLYAM Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást

Részletesebben

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

series Használati utasítás

series Használati utasítás series Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró

Részletesebben

Nelly De Vuyst oktatási anyag

Nelly De Vuyst oktatási anyag Nelly De Vuyst oktatási anyag R: Revente - P: Professionnel - S: Échantillon - T: Format Voyage - RF: Recharge - RP: Recharge Professionnelle R: Retail - P: Professional - S: Sample - T: Travel Size -

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Saját kutatás és fejlesztés eredményeképpen, teljes sorozat minden bőrtípus ápolására.

Saját kutatás és fejlesztés eredményeképpen, teljes sorozat minden bőrtípus ápolására. Saját kutatás és fejlesztés eredményeképpen, teljes sorozat minden bőrtípus ápolására. Kizárólag természetes összetevőkből álló, nagyhatású és célzott segítséget nyújtó speciálisan kifejlesztett kozmetikumok.

Részletesebben

Ultrahangos mélymasszázs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYVUM

Ultrahangos mélymasszázs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYVUM Ultrahangos mélymasszázs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYVUM Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! HATÁSMECHANIZMUS Az ultrahangos készülék magas frekvenciájú hanghullámokat hoz létre

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Discover. a new you FEDEZZE FEL ÚJ ÉNJÉT

Discover. a new you FEDEZZE FEL ÚJ ÉNJÉT Discover a new you FEDEZZE FEL ÚJ ÉNJÉT Világszerte egy új mozgalom tör most előre, amelynek az éllovasa a BYAS. Természetesen gyengéd és egyben rendkívül hatékony. Ezáltal minden tekintetben új mércét

Részletesebben

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek ÉLETRE KELTI A SZÉPSÉGED, TERMÉSZETESEN INNOVÁCIÓ OXYGEN COMPLEX OXIGÉN A BŐRÖDÉRT ELGONDOLÁSUNK

Részletesebben

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK KLASSZIKUS MEGKÖZELÍTÉS: BOTOX injekciók Botox a márkaneve a Clostridium botulinum baktérium által termelt toxinnak. Az izom, amelybe befecskendezik nem tud összehúzódni,

Részletesebben

ARC- ÉS TESTÁPOLÁS. Dr. Rimpler Tartalomjegyzék 01

ARC- ÉS TESTÁPOLÁS. Dr. Rimpler Tartalomjegyzék 01 Dr. Rimpler Tartalomjegyzék 01 ARC- ÉS TESTÁPOLÁS Baalbek Stúdió: 1051 Budapest, V. Arany János u. 9. (csengô: 65) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806, E-mail: baalbekstudio@gmail.com www. baalbekstudio.hu

Részletesebben

AZ AHA ÉS BHA BÔRFIATALÍTÓ, AKNE ÉS DEPIGMENTÁCIÓS KÚRA A ROSA GRAFTÓL

AZ AHA ÉS BHA BÔRFIATALÍTÓ, AKNE ÉS DEPIGMENTÁCIÓS KÚRA A ROSA GRAFTÓL AZ AHA ÉS BHA BÔRFIATALÍTÓ, AKNE ÉS DEPIGMENTÁCIÓS KÚRA A ROSA GRAFTÓL AHA és BHA Glikol-és Szalicilsavas Biopeeling Oktatási Anyag Magyarországi képviselet: BMS-Wellness Kft. 1133 Budapest, Pozsonyi út

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 1 GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK TARTALOMJEGYZÉK 01 Az első lépések 02 A megfelelő használat 03 Hatásmechanizmus 04 Problémás bőr 05 Egyéb Az első lépések Hogyan tölthetem fel a Zeitgard arctisztító készüléket?

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

EYE REFRESH TM HASZNÁLATI UTASÍTÁS

EYE REFRESH TM HASZNÁLATI UTASÍTÁS EYE REFRESH TM HASZNÁLATI UTASÍTÁS FIGYELMEZTETÉSEK Olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára! A készüléket 8 év feletti gyermek vagy csökkent fizikális, érzékelési

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets KEZELÉSEK 2013 A természet szépségtitkai Organic Secrets Fito'YOUNG E.X.T 60 perc, 3.800 Ft Fito'PURE 90 perc, 5.800 Ft Fito'HYDRO 70 perc, 5.800 Ft Fito'SENSE 70 perc, 5.800 Ft Fito'TENSE 30+ 90 perc,

Részletesebben

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY H CLEAN UP alapos bőrtisztítás CAMOMILE SENSITIVE az érzékeny bőr gyengéd és teljes körű ápolása KAROTIN a bőr regenerálása, ápolása harminc év felett MANDULA a száraz és fáradt bőr ápolása HYALURON a

Részletesebben

Természetes Szépség Aktív Arcápolás

Természetes Szépség Aktív Arcápolás Az ember a természet pótolhatatlan része. Évtizedeken keresztül próbáltuk bebizonyítani, hogy okosabbak vagyunk nála, de legalábbis, hogy a jobbik része. De ma már tudjuk, hogy ez nem így van. Elfogadjuk,

Részletesebben

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Reggel tündöklővé varázsolja a szemet & Éjszaka felfrissíti EYE FRESH MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 május A szem környéke: egy érzékeny terület

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

Alkatrészek. Elem Fedőlap (Nyissa ki az elemek behelyezéséhez) Csatlakozó. Aljzat/foglalat Nose bilincs. Készülék

Alkatrészek. Elem Fedőlap (Nyissa ki az elemek behelyezéséhez) Csatlakozó. Aljzat/foglalat Nose bilincs. Készülék Tartalom Tartalom Bevezetés Alkatrészek Általános figyelmeztetések és biztonság Az Allergia Elleni Készülék használata Áramforrás Termékjellemzők Karbantartás A készüléken található szimbólumok magyarázata

Részletesebben

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata!

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Az Oriflame új sorozata: Természetes, Etikus és Környezettudatos. Az első olyan kozmetikai márka, amely négy független nemzetközi szervezet tanúsítványával

Részletesebben

Tartalomjegyzék. A bőr szükségletei 6 deepcode technológia 7. A nyirokrendszer stimulációja 10. Age Control a bőrnek 40 év felett 18

Tartalomjegyzék. A bőr szükségletei 6 deepcode technológia 7. A nyirokrendszer stimulációja 10. Age Control a bőrnek 40 év felett 18 KÉZIKÖNYV magyar Tartalomjegyzék Nőknek és férfiaknak Gratulálunk választásához és nagyon köszönjük, hogy a Casada Beauty deepcode megvásárlása mellett döntött! Ez a magas színvonalú berendezés változatos

Részletesebben

Érzéki fürdőszerek ellenállha - tatlan illatokkal és egzoti kus, természetes összete vők kel.

Érzéki fürdőszerek ellenállha - tatlan illatokkal és egzoti kus, természetes összete vők kel. Piperecikkek fürdéshez, tusoláshoz NATURE fürdéshez, tusoláshoz Energizáló tusolózselé lime-mal és gyömbérrel 4204 Energizáló szappan lime-mal és gyömbérrel 4205 Hidratáló folyékony szappan aloe verával

Részletesebben

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel...

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel... VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TECHNISPA VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TARTALOM A cellulit és okai...2 A TechniSPA kezelés hatásai...3 Biológiai és izom hatás...4 Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5 A TechniSPA

Részletesebben

Dr Derm tavaszi akciók 2013.

Dr Derm tavaszi akciók 2013. Dr Derm tavaszi akciók 2013. Új Green Spa ampullaszett bevezető áron! Blue ár: 8 554 Ft+áfa Az akció 2013. május 1-jéig tart jda@drderm.net www.jda.hu 3 db egyforma Renovar Arcelox vagy Renovar Phyto StemCell

Részletesebben

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes

Az egyetlen olyan, a bőr öregedését gátló sorozat, amely 100%-kal serkenti a bőr természetes Arcápolás 35 év felett Ecollagen Bőrfeszesítő, nappali krém 15-ös fényvédővel 2127 Bőrfeszesít ő szemránckrém 2128 Bőrfeszesítő éjszakai krém 2129 Bőrtípus: Bármilyen Az egyetlen olyan, a bőr öregedését

Részletesebben

ARCÁPOLÁS. Manipulációk nélkül. A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti

ARCÁPOLÁS. Manipulációk nélkül. A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti ARCÁPOLÁS Manipulációk nélkül A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti formuláival a tu dományt képviseli az arcápolásban. Hatékony aktív összetevőkkel biztosítja az arcbőr egészségét

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

Fedezze fel a L AMBRE varázslatos világát!

Fedezze fel a L AMBRE varázslatos világát! L AMBRE Fedezze fel a L AMBRE varázslatos világát! Ez a világ tele van izgató, csodás aromákkal, melyek az Ön hangulatának legapróbb nüanszát is képesek kifejezni. Selymes, légies, természetes alapanyagú

Részletesebben

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) *

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * gyógynövényekkel, növényi olajokkal, virágvizekkel agyagokkal, algákkal, terápiás minőségű illóolajokkal egészség és szépség kompromisszumok

Részletesebben

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást!

Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG. Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Használati utasítás DM-106 DIGITÁIS ÜVEG SZEMÉLYMÉRLEG Használat előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati utasítást! Nedves lábbal ne álljon a mérlegre, fürdőszobában ügyeljen rá, hogy pára csapódhat

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 A 44/2000 (XII. 27.) EüM RENDELET A 2001/58/EG ALAPJÁN

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 A 44/2000 (XII. 27.) EüM RENDELET A 2001/58/EG ALAPJÁN BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 1. Az anyag / készítmény megjelölése és a cégjelzés 1.1 A termék kereskedelmi megnevezése: Kavitan LC 1.2 Termék alkalmazhatósága Röntgenárnyékot adó, fényrekötő üvegionomer

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

Legyen bôre még RAGYOGÓBB! 24 ÓRÁS hidratálás. A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével

Legyen bôre még RAGYOGÓBB! 24 ÓRÁS hidratálás. A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével 18 ARCÁPOLÁS OPTIMALS RADIANCE, OPTIMALS HYDRA ROYAL VELVET ARCÁPOLÁS 19 Legyen bôre még RAGYOGÓBB! A bôr ÖREGEDÉSÉT bizonyítottan GÁTLÓ íriszkivonat erejével C-VITAMIN Ez a fantasztikus antioxidáns harcba

Részletesebben

HYDRA-MASQUE TM. Ránctalanító készülék. Használati útmutató

HYDRA-MASQUE TM. Ránctalanító készülék. Használati útmutató HYDRA-MASQUE TM Ránctalanító készülék Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év feletti gyermek

Részletesebben

A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT. A Mediterrán kényeztetés

A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT. A Mediterrán kényeztetés EQUILIBRANT A Mediterrán kényeztetés Tisztelt Hölgyem! Kedves Kozmetikus Partnerünk! Sok szeretettel ajánlom a SELVERT Oktatási Anyagot azoknak a kozmetikus partnereinknek és tanulóknak egyaránt, akik

Részletesebben

SZERVETLEN ALAPANYAGOK ISMERETE, OLDATKÉSZÍTÉS

SZERVETLEN ALAPANYAGOK ISMERETE, OLDATKÉSZÍTÉS SZERVETLEN ALAPANYAGOK ISMERETE, OLDATKÉSZÍTÉS ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET Az eredményes munka szempontjából szükség van arra, hogy a kozmetikus, a gyakorlatban használt alapanyagokat ismerje, felismerje

Részletesebben

FEDEZZE FEL IDEÁLIS ARCBŐRÉT!

FEDEZZE FEL IDEÁLIS ARCBŐRÉT! FEDEZZE FEL IDEÁLIS ARCBŐRÉT! ÉRZÉKENY BŐRRE PARABEN-MENTES VICHY TERMÁLVÍZZEL TÖBB, MINT 80 ÉV AZ ÁPOLT ÉS SZÉP BŐR SZOLGÁLATÁBAN A Vichy története 1931-ben Franciaországban kezdődött, ahol az első dermokozmetikai

Részletesebben

Kozmetikai Kézikönyv

Kozmetikai Kézikönyv Kozmetikai Kézikönyv Tama Cosmetics Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 8. 2040 Budaörs, Baross u. 169. Telefon: +36 23 428 750, Fax: +36 23 428 749 E-mail: info@tama.hu, web: www.tama.hu Tartalom ANESI

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik

Ahol a család és az üzlet találkozik Aloe-Organics skincare A tubusba zárt természet Az orvostudományban az új, kíméletes gyógymódok keresése közben egyre többször újra fel fedeznek olyan jól bevált, de feledésbe merült régi szereket, amelyeket

Részletesebben

Az egészséges élet innen kezdődik

Az egészséges élet innen kezdődik Az egészséges élet innen kezdődik Természetes baktériumölő hatóanyag Az ózont (O 3 ) erős oxidáló hatóanyagként tartják számon. Oxidációs folyamatai révén, amelyek a sejtek membránját pusztítják, megsemmisíti

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

Systhème de Traitement. Kezelési leírások

Systhème de Traitement. Kezelési leírások Systhème de Traitement Kezelési leírások Jean d'arcel 3 KIT koncepció A Jean d Arcel változatos KIT kínálata garantáltan új szakmai élményhez juttatja azokat a kozmetikusokat, akik évek elteltével is

Részletesebben

Konyhai mérleg mérőpohárral EK6331-20

Konyhai mérleg mérőpohárral EK6331-20 HU Konyhai mérleg mérőpohárral EK6331-20 Használati útmutató Max. súly 3000g (3kg), minimális súly 1g Elem 1x 2032 Mérőpohár űrtartalma 1 l Használati útmutató Funkciók 1. Hozzávalók mérése 2. Tej, olaj

Részletesebben

WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5.

WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5. WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5. 2008 Boronyák Mária 3. A szálloda min. 5 féle széps pségápolási szolgáltat ltatást nyújt jt Bőrápolási tanácsad csadás: s: Az arcon és s a testen kialakult bőrszárazság,

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Ajándékozzon Párjának wellness kezeléseket! Utalványaink igény szerint összeállíthatóak és megvásárolhatóak! Beauty & Wellness árlista Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Stand: 2010. 12. 05. HHHH superior

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a R.E.A.C.H. 1907/2006-os sorszámú Európai Szabályzat Annex II. sz. melléklete szerint) ADOB EXTRA REPCE (15-10-15)

BIZTONSÁGI ADATLAP (a R.E.A.C.H. 1907/2006-os sorszámú Európai Szabályzat Annex II. sz. melléklete szerint) ADOB EXTRA REPCE (15-10-15) Referencia szám Frissítés sorszáma Frissítés dátuma 1/08 2010. márc. 10. BIZTONSÁGI ADATLAP (a R.E.A.C.H. 1907/2006-os sorszámú Európai Szabályzat Annex II. sz. melléklete szerint) ADOB EXTRA REPCE (15-10-15)

Részletesebben

Allergia Elleni Készülék Használati Utasítás

Allergia Elleni Készülék Használati Utasítás Allergia Elleni Készülék Használati Utasítás Tartalom Tartalom Bevezetés Alkatrészek Általános figyelmeztetések és biztonság Az Allergia Elleni Készülék használata Áramforrás Termékjellemzők Karbantartás

Részletesebben

www.eroskormok.hu ERŐS KÖRMÖK MICRO CELL TERMÉKKATALÓGUS

www.eroskormok.hu ERŐS KÖRMÖK MICRO CELL TERMÉKKATALÓGUS www.eroskormok.hu ERŐS KÖRMÖK MICRO CELL TERMÉKKATALÓGUS Nail Vital / Repair a hatásos körömerősítő Nail Vital / Repair Light körömerősítő műköröm után Nail Vital / Repair Matt a láthatatlan körömerősítő

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2012/2013 Termékkatalógus. 2012/2013 Termékkatalógus

NU SKIN /Pharmanex 2012/2013 Termékkatalógus. 2012/2013 Termékkatalógus NU SKIN /Pharmanex 2012/2013 Termékkatalógus 2012/2013 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX EGY PÁRATLAN LEHETŐSÉG Hosszú évek páratlan bőrápolás- és táplálkozástudomány kutatása után a Nu Skin az exkluzív

Részletesebben

Systhème de Traitement. Kezelési leírások

Systhème de Traitement. Kezelési leírások Systhème de Traitement Kezelési leírások 2 Jean d'arcel Q10 + Omega 3+6 kezelés Systhème de Traitement nano-q10 omega 3+6 Energiaszállító és védőpajzs a bőrnek innovatív nanotechnológiával. A bőr korai

Részletesebben

Szépség és egészség Schüssler kozmetikumokkal

Szépség és egészség Schüssler kozmetikumokkal Szépség és egészség Schüssler kozmetikumokkal Az emberi bőr a szervezet első védelmi vonala. A Schüssler-féle biokémiai rendszer értelmében azonban ennél lényegesen több, egyben diagnosztikai lehetőség

Részletesebben

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA TERMÉKTRÉNING A BŐR A LÉLEK PALÁSTJA KÖVETKEZÉSKÉPPEN A TESTET ÖLTÖTT ÖNTUDAT AZ EURÓPAI NÉPESSÉG EGYRE ÖREGEBB A LAKOSSÁG FELE 40+ AZ ÖREGEDÉSSEL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEK BIZONYTALANSÁG

Részletesebben

ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ KÉSZÜLÉK R0922 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ KÉSZÜLÉK R0922 HASZNÁLATI UTASÍTÁS ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ KÉSZÜLÉK R0922 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tisztítás / sterilizálás Óvatosan mossa le az összes alkatrészt, kivéve az elektronikus elemekkel ellátott készüléket, minden használat előtt és

Részletesebben

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása A készülék kozmetikai szalonok szolgáltatását bővítendő, szakmai felkészültséget igénylő

Részletesebben

Vitamin-C Kibocsátó Anyag Apollo Kereskedelmi Társaság

Vitamin-C Kibocsátó Anyag Apollo Kereskedelmi Társaság Vitamin-C Kibocsátó Anyag Apollo Kereskedelmi Társaság 2004. szeptember 1 Vitamin-C Kibocsátó Anyag Index 1 Mi is az a Vitamin? 2 Mi is az a Vitamin-C Kibocsátó Anyag? 3 Példa a Vitamin-C Kibocsátó Anyag

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

KUTATÁSI JELENTÉS. DrJuice termékek Ezüstkolloid Hydrogél és Kolloid oldat hatásvizsgálata

KUTATÁSI JELENTÉS. DrJuice termékek Ezüstkolloid Hydrogél és Kolloid oldat hatásvizsgálata KUTATÁSI JELENTÉS A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány Nanotechnológiai Kutatóintézet e részére DrJuice termékek Ezüstkolloid Hydrogél és Kolloid oldat hatásvizsgálata. E z ü s t k o l l o

Részletesebben

OSZD MEG ÉS SEGÍTÜNK

OSZD MEG ÉS SEGÍTÜNK MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉRZÉKENY BŐR ÉLETÉT OSZD MEG ÉS SEGÍTÜNK Válaszd ki a kedvenc La Roche-Posay termékedet, és oszd meg velünk a tapasztalatodat! www.oszdmeg-segitunk.hu Segítünk az érzékeny bőr megértésében,

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

2. Fotometriás mérések I.

2. Fotometriás mérések I. 2. Fotometriás mérések I. 2008 október 17. 1. Szín mérése Pt-Co skálán[5] 1.1. Háttér A platina-kobalt színskála közel színtelen folyadékok sárga árnyalatainak meghatározására alkalmas. Eredetileg szennyvizek

Részletesebben

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj.

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj. TROPIC SURGE DEFINITELY BLACK SHORE THING DEFINITELY DARK Szoláriumozás előtti és utáni krém tripla mélybarnítóval Illat: Illatmentes Illat: Ananász Illat: Gyümölcs bomba Illat: Ananász Agavé nektár, sáfrány

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, mielőtt a készüléket először üzembe helyezné! Jellemzők Az autós hűtőláda tökéletes választás

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

ARCLEMOSÓ TEJ ARCLEMOSÓ TEJ ALKALMAZÁSI TERÜLETO ALKALMAZÁSI TERÜLETO JELLEMZÔKO JELLEMZÔKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO

ARCLEMOSÓ TEJ ARCLEMOSÓ TEJ ALKALMAZÁSI TERÜLETO ALKALMAZÁSI TERÜLETO JELLEMZÔKO JELLEMZÔKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO LEGFONTOSABB HATÓANYAGOKO ARCLEMOSÓ TEJ 200 ml/500 ml Tsz: RG 801/8001 Igénybevett, száraz és érzékeny bôrre. Könnyû o/v emulzió. Ásványi olaj: NMF: Bôrbarát tenzidek: bôrpuhító hidratáló tisztító Összetevôi révén kíméletesen távolítja

Részletesebben

BIZTONSÁG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BIZTONSÁG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MAN SHAVER MS 6040 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ B C D H E G F I A L

Részletesebben

Liquid steel. Folyékony fém

Liquid steel. Folyékony fém Araldite Liquid Steel (XD 4570 / XD 4571) Két komponensű, gyors kötésű acél tartalmú epoxy ragasztó Főbb jellemzők: Kiváló tapadás a legtöbb műanyag, kompozit és fém felületeken Kiváló ellenállás az üzemanyagok,

Részletesebben

A lavera márka LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS. LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS

A lavera márka LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS. LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS A lavera márka LAVERA. TERMÉSZETESEN HATÁSOS. Természetes, hatékony, bőrbarát Természetesen hatásos formulák, melyeket az érzékeny bőr is jól visel Természetes kozmetikumok mindenki számára Széles termékskála,

Részletesebben