DHL Express. DHL Express listaárak 2015

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DHL Express. DHL Express listaárak 2015"

Átírás

1 DHL Express DHL Express listaárak 2015

2 Export légi expressz küldemények árai DHL EXPRESS WORLDWIDE Dokumentum küldemények 2 kg-ig 0, , Áruküldemények és 2 kg feletti dokumentum küldemények 0, , , , , , , , , , Az ár növekménye 0,5 kg-onként 10 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg ,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 10 kg-ig tartalmazza az árak 0,5 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban minden esetben fél kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

3 DHL EXPRESS 12:00 Dokumentum küldemények 2 kg-ig 0, , Áruküldemények és 2 kg feletti dokumentum küldemények 0, , , , , , , , , , Az ár növekménye 0,5 kg-onként 10 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg ,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 10 kg-ig tartalmazza az árak 0,5 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban minden esetben fél kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

4 Export légi expressz küldemények árai DHL EXPRESS 9:00 Dokumentum küldemények 2 kg-ig 0, , Áruküldemények és 2 kg feletti dokumentum küldemények 0, , , , , , , , , , Az ár növekménye 0,5 kg-onként 10 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg ,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 10 kg-ig tartalmazza az árak 0,5 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban minden esetben fél kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

5 Import légi expressz küldemények árai DHL IMPORT EXPRESS WORLDWIDE Dokumentum küldemények 2 kg-ig 0, , Áruküldemények és 2 kg feletti dokumentum küldemények 0, , , , , , , , , , Az ár növekménye 0,5 kg-onként 10 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg ,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 10 kg-ig tartalmazza az árak 0,5 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban minden esetben fél kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

6 DHL IMPORT EXPRESS 12:00 Dokumentum küldemények 2 kg-ig 0, , Áruküldemények és 2 kg feletti dokumentum küldemények 0, , , , , , , , , , Az ár növekménye 0,5 kg-onként 10 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg ,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 10 kg-ig tartalmazza az árak 0,5 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban minden esetben fél kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

7 Légi expressz küldeményekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások árai Árak Biztosítás Ft küldeményértékig a biztosítás díja Ft Ezt meghaladó áruérték esetén az áru értékének 1%-a Kérjük, hogy esetlegesen felmerülő kártérítési igényét a szállítástól számított 30 napon belül írásban nyújtsa be ügyfélszolgálatunknak. Hiteles kézbesítési igazolás A szolgáltatás díja küldeményenként, súlytól függetlenül Ft Távol eső területek elérése A szolgáltatás díja küldeményenként Hétvégi kézbesítés A szombati kiszállítás díja küldeményenként, súlytól függetlenül Címmódosítás Amennyiben a címzés hiányosan, tévesen lett megadva, és emiatt nem kézbesíthető a csomag, a DHL felveszi a kapcsolatot a feladóval a cím pontosítása érdekében, és a módosított címre kézbesíti a küldeményt. Illetve abban az esetben, ha a DHL a címzett kérésére az eredetitől eltérő kézbesítési címre szállítja a küldeményt. Speciális vámkezelési szolgáltatások Vámraktározás Brókernek átadott vámkezelés Növény-, állategészségügyi bizonyítvány Vámkezelés utáni módosítás Többsoros vámkezelés (a 6. tételsortól) Okmánykezelés árutovábbítás esetén Személyre szabott ügyintézés Vámszemle Export eljáráshoz kapcsolódó T okmány mentesítés, kiléptetés Utiholmi vámkezelése Egyedi vámkezelés Indirekt vámképviselet Ügyfélértesítés Halasztott vámfizetés DHL vámbiztosítékkal Duties & Taxes Paid (DTP) A szolgáltatás adminisztrációs díja a célországban fizetendő vámkezelési költségeken, vámon és adón felül Neutral Delivery A szolgáltatás díja küldeményenként, súlytól függetlenül 90 Ft/kg, minimum Ft Ft Ft / küldemény Ft + 30 Ft /munkanap/kg Ft / küldemény Ft / küldemény + vizsgálati díj Ft / dokumentum Ft / sor Ft / dokumentum Ft / óra, minimum Ft Ft / küldemény + vizsgálati díj Ft / küldemény Ft / küldemény Ft / küldemény Ft minimum, vagy a közteher 3%-a Ft / küldemény Ft minimum, vagy a közteher 2%-a, de maximum Ft Veszélyes áruk szállítása A szolgáltatás díja küldeményenként a feladott veszélyes áru típusától függően az alábbiak szerint alakul. Lítium akkumulátor Szárazjég (UN 1845) Engedélyezett mennyiségű veszélyes áru Amennyiben adott küldemény több kategóriába is beleesik a fentiek közül, úgy a fenti díjak összeadódnak. A szolgáltatás díja nem függ a küldemény súlyától. Nagy súlyú, túlméretes és nem halmozható csomagok kezelése A 70 kg-ot meghaladó súlyú, illetve azon csomagok esetén, amelyek bármely mérete meghaladja a 120 cm-t, vagy ha a raklap nem halmozható. A díjat küldeményenként csak egyszer számoljuk fel, abban az esetben is, ha az adott csomag egyszerre több kategóriába is beleesik. Újraszámlázás A szolgáltatás díja dokumentumonként Nyomtatott számla A szolgáltatás díja dokumentumonként Ft / küldemény Ft Ft Ft Ft Ft / küldemény Ft 930 Ft A fenti árak nettó díjak, nem tartalmazzák az áfát.

8 Export közúti expressz szolgáltatás árai DHL ECONOMY SELECT Kg 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna Az ár növekménye 1 kg-onként 30 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg Az ár növekménye 5 kg-onként 70 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 70,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 30 kg-ig tartalmazza az árak 1 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban 70 kg alatt 1 kg-onként, 70 kg felett pedig 5 kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és Zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

9 Import közúti expressz küldemények árai DHL IMPORT economy select Kg 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna Az ár növekménye 1 kg-onként 30 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 10,1-20 kg ,1-30 kg ,1-70 kg Az ár növekménye 5 kg-onként 70 kg felett kg-tól kg-ig 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 70,1-300 kg kg felett Az árak forintban értendő nettó díjak, az üzemanyag felárat nem tartalmazzák. Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót, a feladó országban felmerülő esetleges felárakat, illetve a célállomáson esedékes vámokat és adókat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 30 kg-ig tartalmazza az árak 1 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban 70 kg alatt 1 kg-onként, 70 kg felett pedig 5 kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

10 Nemzetközi közúti expressz küldeményekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások árai Árak Biztosítás Ft küldeményértékig a biztosítás díja Ft Ezt meghaladó áruérték esetén a küldemény értékének 1%-a Hiteles kézbesítési igazolás A szolgáltatás díja küldeményenként, súlytól függetlenül Speciális küldeményfelvétel és -kiszállítás Speciális küldeményfelvétel Speciális küldeménykiszállítás Nem kézbesíthető küldemények kezelése Ismételt kézbesítési kísérlet Raktározás díja 7 napos ingyenes átmeneti raktározáson felüli tárolás esetén Címmódosítás Amennyiben a címzés hiányosan, tévesen lett megadva, és emiatt nem kézbesíthető a csomag, a DHL felveszi a kapcsolatot a feladóval a cím pontosítása érdekében, és a módosított címre kézbesíti a küldeményt. Illetve abban az esetben, ha a DHL a címzett kérésére az eredetitől eltérő kézbesítési címre szállítja a küldeményt. Speciális vámkezelési szolgáltatások Vámraktározás Brókernek átadott vámkezelés Növény-, állategészségügyi bizonyítvány Vámkezelés utáni módosítás Többsoros vámkezelés (a 6. tételsortól) Okmánykezelés árutovábbítás esetén Személyre szabott ügyintézés Vámszemle Utiholmi vámkezelése Export eljáráshoz kapcsolódó T okmány mentesítés, kiléptetés Egyedi vámkezelés Indirekt vámképviselet Ügyfélértesítés Halasztott vámfizetés DHL vámbiztosítékkal Ft Ft / küldemény Ft / küldemény Ft / küldemény 45 Ft / munkanap / kg, min Ft Ft / küldemény Ft + 30 Ft /munkanap/kg Ft / küldemény Ft / küldemény + vizsgálati díj Ft / dokumentum Ft / tételsor Ft / dokumentum Ft / óra, min Ft Ft / küldemény + vizsgálati díj Ft / küldemény Ft/ küldemény Ft/ küldemény Ft minimum, vagy a közteher 3%-a Ft / küldemény Ft minimum, vagy a közteher 2%-a, de maximum Ft Duties & Taxes Paid (DTP) A szolgáltatás adminisztrációs díja a célországban fizetendő vámkezelési költségeken, vámon és adón felül Neutral Delivery A szolgáltatás díja küldeményenként, súlytól függetlenül Ft / küldemény Ft Nagy súlyú, túlméretes és nem halmozható csomagok kezelése A 70 kg-ot meghaladó súlyú, illetve azon csomagok esetén, amelyek bármely mérete meghaladja a 120 cm-t, vagy ha a raklap nem halmozható. A túlméretes küldemények méretei sem haladhatják meg a 240 x 100 x 200 cm-t (h x sz x m). A díjat küldeményenként csak egyszer számoljuk fel, abban az esetben is, ha az adott csomag egyszerre több kategóriába is beleesik Ft / küldemény Távol eső területek elérése Távol eső, nehezen megközelíthető területekre a szállítási díjon felül felárat számolunk fel A szolgáltatás díja küldeményenként Veszélyes áruk szállítása Korlátozott mennyiségű veszélyes áru Újraszámlázás A szolgáltatás díja dokumentumonként Nyomtatott számla A szolgáltatás díja dokumentumonként A fenti árak nettó díjak, nem tartalmazzák az áfát. 90 Ft / kg, minimum Ft Ft / küldemény Ft 930 Ft

11 Belföldi expressz szolgáltatás árai Kg DHL DOMESTIC DHL DOMESTIC DHL DOMESTIC EXPRESS EXPRESS 12:00 EXPRESS 10:30 0, , , , , , , , , , Az ár növekménye 0,5 kg-onként 10 kg felett kg-tól kg-ig EXPRESS EXPRESS 12:00 EXPRESS 10:30 10,1-20 kg ,1-30 kg Az ár növekménye 1 kg-onként 30 kg felett kg-tól kg-ig EXPRESS EXPRESS 12:00 EXPRESS 10:30 30,1-50 kg ,1-70 kg ,1-300 kg kg felett Az aktuális időszakra érvényes üzemanyag-pótdíj mértékéről a weboldalunkon talál tájékoztatást. Fontos megjegyzés: a fenti díjak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót és a felmerülő esetleges felárakat. A fenti árlista díjtáblázatunk kivonata, amely 10 kg-ig tartalmazza az árak 0,5 kg-onkénti bontását. A szállítási díj számlázása azonban 30 kg alatt 0,5 kg-onként, 30 kg felett pedig 1 kg-onként történik. A fenti árak ellenkező megállapodás hiányában az ajánlattétel évének december 31. napjáig érvényesek. A DHL Express fenntartja a jogot, hogy alapárlistáját és zónaszerkezetét minden év január 1-jével megváltoztassa.

12 Belföldi expressz küldeményekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások árai Biztosítás A kiegészítő biztosítás díja Hétvégi kézbesítés Belföldi kézbesítés esetén Magyarország egész területére vállaljuk küldeményeinek szombati kiszállítását. a küldeményérték 0,5%-a de minimum 220 Ft / küldemény a DHL DOMESTIC EXPRESS szolgáltatás díjának négyszerese Felvételi megbízás Küldeményét a megadott címen felvesszük, és elszállítjuk telephelyére, vagy az Ön által megadott harmadik címre. DOMESTIC EXPRESS díj másfélszerese Utánvét Belföldi kézbesítés esetén Ft értékhatárig vállaljuk az utánvét beszedését a címzettől. Dokumentumkezelés Szállítólevél visszaforgatása dokumentumonként Hiteles kézbesítési igazolás dokumentumonként a beszedendő érték 0,4%-a, de minimum 590 Ft / küldemény 360 Ft Ft Címmódosítás Amennyiben a címzés hiányosan, tévesen lett megadva, és emiatt nem kézbesíthető a csomag, a DHL felveszi a kapcsolatot a feladóval a cím pontosítása érdekében, és a módosított címre kézbesíti a küldeményt. Illetve abban az esetben, ha a DHL a címzett kérésére az eredetitől eltérő kézbesítési címre szállítja a küldeményt Ft / küldemény Nagy súlyú, túlméretes és nem halmozható csomagok kezelése A 70 kg-ot meghaladó súlyú, illetve azon csomagok esetén, amelyek bármely mérete meghaladja a 120 cm-t, vagy ha a raklap nem halmozható. A túlméretes küldemények méretei sem haladhatják meg a 240 x 100 x 200 cm-t (h x sz x m). A díjat küldeményenként csak egyszer számoljuk fel, abban az esetben is, ha az adott csomag egyszerre több kategóriába is beleesik Ft / küldemény Veszélyes áruk szállítása ADR besorolás szerinti veszélyes áruk korlátozott és engedélyezett mennyiségben való szállítása Ft / küldemény Újraszámlázás A szolgáltatás díja dokumentumonként Ft Nyomtatott számla A szolgáltatás díja dokumentumonként 930 Ft A fenti árak nettó díjak, nem tartalmazzák az áfát.

13 DHL Express csomagolóanyagok Árak Standard DHL Express csomagolóanyagok Standard csomagolóanyag kínálatunkban a borítéktól a borosdobozokig, számos forma és kiszerelés megtalálható. Légi export szolgáltatás esetén az Express borítékot, a kis és nagy tasakokat, illetve a Box 2, Box 3, Box 4 és Box 5 dobozokat térítésmentesen biztosítjuk. Egyéb szolgáltatások és dobozok esetén az alábbi árlista érvényes. Amennyiben egyedi csomagolásra van szüksége, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a ös számon. Csomagolóanyag Kiszerelés Maximális teherbírás Űrtartalom (L) Külső méret (cm) h x sz x m Belső méret (cm) h x sz x m Minimális rendelhető menynyiség (db) Nettó ár/db (Ft) BORÍTÉKOK ÉS MŰANYAG TASAKOK Express boríték 1 kg Hosszúság: 35 Szélesség: 27 1x Kis tasak 4 kg Hosszúság: 40 Szélesség: 30 1x Nagy tasak 5 kg Hosszúság: 47,5 Szélesség: 38 1x HAGYOMÁNYOS KARTONDOBOZOK Box 2 1 kg 5 L 34x18x10 33x17x9 1x Box 2 (lapos változat) 1 kg 3,5 L 33x32x5 32x31x4 1x Box 3 2 kg 9 L 34x32x10 33x31x9 1x Box 4 5 kg 17,5 L 34x32x18 33x31x17 1x Box 5 10 kg 34 L 33,7x32,2x34,5 33,7x31,2x33,6 1x Box 6 15 kg 48 L 42x36x37 39x35x35 1x Box 8 25 kg 85,5 L 54x44,5x41 51x43x39 1x Laptop doboz és tasak 8-17 laptop - 53x41x10-1x Okostelefon doboz 0,5 kg - 23x13,5x5,5-1x Táblagép doboz 0,5 kg - 38,7x26,2x36-1x Express Tube 5 kg 26 L 98x18x15 95x17x16 1x BOROSDOBOZOK 1 üveges boros doboz 1 palack 13,4x13,4x38 1x üveges boros doboz 3 palack 40x13,6x38 1x üveges boros doboz 6 palack 39x26,7x40 1x Hőszigetelt csomagolóanyagok Különféle áruminták; valamint kutatási, laboratóriumi eredmények és minták szállításakor fontos, hogy a küldeményt állandó hőmérsékleten tárolják. A DHL által nyújtott hőszigetelt dobozok állandó hőmérsékletet biztosítanak: a hűtőelemek típusától függően küldeményét a szállítás teljes ideje alatt +2 és +8 C között vagy -16 és -18 C között tartják. Típus 01P 02P 03P 04P 01N 02N 03N Hőmérséklet +2 és +8 C között +2 és +8 C között +2 és +8 C között +2 és +8 C között -16 és -18 C között -16 és -18 C között -16 és -18 C között Külső méret 380 x 275 x 260 mm 380 x 275 x 370 mm 450 x 380 x 350 mm 585 x 515 x 510 mm 495 x 420 x 320 mm 510 x 420 x 410 mm 510 x 500 x 450 mm 27,2 l 38,7 l 60 l 154 l 62 l 92,1 l 114,7 l Belső méret 295 x 185 x 150 mm 295 x 185 x 260 mm 365 x 295 x 240 mm 450 x 380 x 365 mm 370 x 295 x 190 mm 370 x 295 x 265 mm 370 x 360 x 300 mm 8,1 l 14 l 25 l 62 l 20,4 l 27,9 l 40 l Hasznos térfogat 295 x 185 x 60 mm 295 x 185 x 110 mm 365 x 290 x 140 mm 450 x 380 x 265 mm 280 x 205 x 60 mm 280 x 205 x 175 mm 280 x 270 x 210 mm 3,3 l 6 l 14,6 l 45 l 3,5 l 10,1 l 15,9 l Min. jég akku (700 g) 4 db kék 6 db kék 8 db kék 12 db kék 14 db piros 16 db piros 20 db piros Üres súly (jégakku nélkül) 0,9 kg 1,1 kg 1,6 kg 3,7 kg 2,6 kg 2,7 kg 3,3 kg Össz súly (jégakkuval) 4,3 kg 6,3 kg 8,8 kg 13,4 kg 14,3 kg 16,3 kg 20,3 kg Nettó ár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft A hűtődoboz ára az alábbiakat tartalmazza: hőszigetelt doboz; jégakkuk; külső kartondoboz. A fentiektől eltérő hűtődoboz igény esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a ös számon. A fenti árak nettó díjak, nem tartalmazzák az áfát.

14 DHL MEDICAL EXPRESS szolgáltatás DHL MEDICAL EXPRESS DHL MEDICAL EXPRESS csomagolóanyag kínálat Ambient VialSafe Solution Ambient Insulated Solution Ambient Extreme Solution Combi Solution Fagyasztás vagy környezeti hőmérséklet (egy méret) Controlled Room Temperature Solution Méret: kicsi, közepes, nagy Chilled Solution Méret: kicsi, közepes, nagy Frozen Solution Méret: kicsi, közepes, nagy Műanyag tasak 95kPa Méret: kicsi, közepes, nagy Abszorbens ampulla tartó tasak Belső hűtőcsomag Figyelem: a fotók nem méretarányosak, csak a felismerhetőséget szolgálják! A pontos méreteket és árakat tartalmazó listát a kiadvány hátoldalán találja. A nemzetközi légi expressz szállítmányozási piac vezető cégeként a gyógyszeripar és az egészségügyi szektor speciális igényeire kínálunk megbízható megoldást a DHL MEDICAL EXPRESS szolgáltatásunk által. A DHL MEDICAL EXPRESS teljes körű szállítási szolgáltatást, illetve professzionális csomagolási és hőmérséklet mérési technológiát biztosít az időérzékeny gyógyszerek, kutatási, laboratóriumi és élelmiszer minták expressz szállításához. Mint iparág-specifikus prémium szolgáltatás, magában foglalja a küldemények elsőbbségi kezelését és standard 12:00 óra előtti kézbesítését. Milyen előnyöket nyújt a DHL MEDICAL EXPRESS szolgáltatás? A küldeményeket időérzékeny tulajdonságuk miatt elsőbbséggel kezeljük. A csomagolóanyagok állandó hőmérsékletet biztosítanak kontrollált környezeti hőmérsékleten, szobahőmérsékleten, +2 és + 8 C között (hűtés), illetve -20 C alatt (fagyasztás) - minimum 48, de akár 120 órán keresztül is. Újrahasznosítható, expandált polisztirolt (EPS) tartalmaznak, mely hatékony hőszigetelőként funkcionál. A speciális csomagolóanyagok megfelelnek a IATA 602, 650 és 904-es csomagolással szemben felállított követelményeinek. Laboratóriumi tesztelések révén a csomagolóanyagok minősége garantált - a tesztek eredményéről igény esetén hivatalos igazolást biztosítunk. A csomagolóanyagok könnyűek, ám ellenállóak a fizikai behatásokkal szemben. A csomagolóanyagokhoz tartozó hűtőelemek vagy szárazjég utántöltése nem szükséges a szállítás időtartama alatt. Kiegészítő szolgáltatásként igény esetén szárazjeget és hőmérséklet regisztert (DHL Smart Sensor) is biztosítunk a speciális szállítási körülményeket igénylő küldemények számára. Csomagolóanyag igényét az erre alkalmas megrendelő nyomtatványon adhatja le, melyet kérjen ügyfélszolgálatunktól ( ) vagy üzletkötőjétől.

15 DHL MEDICAL EXPRESS szolgáltatás DHL MEDICAL EXPRESS DHL MEDICAL EXPRESS csomagolóanyag kínálat Referencia szám Csomagolóanyag típusa Ambient VialSafe Solution Ambient Insulated Solution Ambient Extreme Solution Combi Solution Fagyasztás vagy környezeti hőmérséklet (egy méret) Hőmérséklet és időtartam Környezeti hőmérséklet (szigetelés nélkül) Környezeti hőmérséklet (kontrollált hőmérséklet, szigetelés az extrém hőingadozás ellen) Környezeti hőmérséklet (kontrollált hőmérséklet, > 0 C 48 órán keresztül) Környezeti hőmérséklet (kontrollált) vagy fagyasztás (< -20 C 72 órán keresztül: 3 nap, szárazjéggel együtt) Külső méret (cm) h x sz x m 22,0 x 16,0 x 8,0 23,5 x 19,4 x 12,1 28,9 x 24,1 x 17,8 29,5 x 24,4 x 44,2 Belső méret (cm) h x sz x m 12 db 10 ml-es ampullának elegendő 6 db 10 ml-es ampullának elegendő 6 db 10 ml-es ampullának elegendő 6 db 10 ml-es ampullának elegendő (környezeti hőmérséklet és fagyasztás esetén is) Saját súly (kg) 0,13 1,0 2,0 8,0 (4kg szárazjéggel együtt) Alkotóelemek 1 x 95kPa műanyag tasak 2 x abszorbens ampullatartó tasak 1 x részletes tartalmat feltüntető lista 2 x műanyag térkitöltő párna 1 x biztonsági pecsét a küldemény leragasztásához 1 x 95kPa műanyag tasak 1 x abszorbens ampullatartó tasak 1 x buborékfóliás tasak 2 x belső hűtőcsomag 1 x belső hűtőszigetelő bélés 1 x 95kPa műanyag tasak 1 x abszorbens ampullatartó tasak 2 x belső hűtőcsomag 1 x EPS belső szigetelő 2 x EPS belső hűtőszigetelő elem 2 x belső hűtőcsomag 4 kg szárazjég szükséges (nem tartalmazza) Ár/db (Ft) Controlled Room Temperature Solution Méret: kicsi Szobahőmérséklet C 72 órán keresztül (3 nap) 47,5 x 44,0 x 37,0 25,0 x 21,4 x 13,0 7 liter 11,5 1 x kartondoboz 6 x 1350g Pharmacool hűtőelem 1 x belső kartondoboz Controlled Room Temperature Solution Méret: közepes Szobahőmérséklet C 72 órán keresztül (3 nap) 56,4 x 51,4 x 43,5 34,4 x 26,4 x 15,3 14 liter 18,0 1 x kartondoboz 6 x 2400g Pharmacool hűtőelem 1 x belső kartondoboz Controlled Room Temperature Solution Méret: nagy Szobahőmérséklet C 72 órán keresztül (3 nap) Chilled Solution Méret: kicsi Chilled Solution Méret: közepes Chilled Solution Méret: nagy Frozen Solution Méret: kicsi Hűtés 2-8 C 85 órán keresztül (3,5 nap) Hűtés 2-8 C 108 órán keresztül (4,5 nap) Hűtés 2-8 C 96 órán keresztül (4 nap) Fagyasztás < -20 C 124 órán keresztül (5 nap) 63,2 x 53,2 x 50,5 47,5 x 44,0 x 37,0 56,4 x 51,4 x 43,5 63,2 x 53,2 x 50,5 31,0 X 31,0 x 32,0 38,5 x 28,5 x 25,0 28 liter 25,0 x 21,4 x 13,0 7 liter 34,4 x 26,4 x 15,3 14 liter 38,5 x 28,5 x 25,0 28 liter 9,5 x 9,5 x 13,5 vagy 6 db 10 ml-es ampullának elegendő 20,5 11,5 18,0 20,5 5,3 (5kg szárazjéggel együtt) 1 x kartondoboz 2 x 2000g Pharmacool hűtőelem 4 x 3000g Pharmacool hűtőelem 1 x belső kartondoboz 6 x 1350g Pharmacool hűtőelem 1 x belső kartondoboz 6 x 2400g Pharmacool hűtőelem 1 x belső kartondoboz 2 x 2000g Pharmacool hűtőelem 4 x 3000g Pharmacool hűtőelem 1 x belső kartondoboz 5 kg szárazjég szükséges (nem tartalmazza) Frozen Solution Méret: közepes Fagyasztás < -20 C 122 órán keresztül (5 nap) 34,8 x 34,8 x 36,4 10,0 x 10,0 x 2,5 vagy 12 db 10 ml-es ampullának elegendő 8,75 (8kg szárazjéggel együtt) 8 kg szárazjég szükséges (nem tartalmazza) Frozen Solution Méret: nagy Fagyasztás < -20 C 129 órán keresztül (5 nap) 39,5 x 39,5 x 44,8 18,0 x 14,5 x 15,0 vagy 36 db 10 ml-es ampullának elegendő 12,1 (11kg szárazjéggel együtt) 11 kg szárazjég szükséges (nem tartalmazza) Az egyes dobozokhoz kiegészítő elemek is rendelhetők az alábbiak szerint. Referencia szám Csomagolóanyag típusa Műanyag tasak 95kPa Méret: kicsi Hőmérséklet és időtartam Külső méret (cm) h x sz x m 27,5 x 17,5 Belső méret (cm) h x sz x m 36 db 10 ml-es ampullának elegendő Saját súly (kg) Alkotóelemek Ár/db (Ft) Műanyag tasak 95kPa Méret: közepes 36,0 x 28,5 48 db 10 ml-es ampullának elegendő Műanyag tasak 95kPa Méret: nagy 45,7 x 33, Abszorbens ampulla tartó tasak Belső hűtőcsomag A fenti árak nettó díjak, melyek nem tartalmazzák az áfát, azonban a házhozszállítás díját igen. Áraink 310 HUF/1 EUR árfolyamig érvényesek, ezért az EUR árfolyam változásának függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

DHL Express listaárak

DHL Express listaárak DHL Express listaárak 2016 LÉGI EXPORT küldemények árai DHL EXPRESS WORLDWIDE Dokumentum küldemények 2 kg-ig Kg 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 0,5 12 955 13 235

Részletesebben

DHL EXPRESS LISTAÁRAK

DHL EXPRESS LISTAÁRAK DHL EXPRESS LISTAÁRAK 2018 LÉGI EXPORT KÜLDEMÉNYEK ÁRAI DHL EXPRESS WORLDWIDE Dokumentum küldemények 2 kg-ig Kg 1. Zóna 2. Zóna 3. Zóna 4. Zóna 5. Zóna 6. Zóna 7. Zóna 8. Zóna 9. Zóna 0,5 14 170 14 475

Részletesebben

Szolgáltatások és árak. DHL Express Excellence. Simply delivered. www.dhl.hu

Szolgáltatások és árak. DHL Express Excellence. Simply delivered. www.dhl.hu 1 Szolgáltatások és árak 2016 DHL Express Excellence. Simply delivered. www.dhl.hu 2 tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Bevezető 3 1. lépés: A szolgáltatás kiválasztása 4 Nemzetközi szolgáltatások Export

Részletesebben

DHL Express. Szolgáltatások és árak 2015

DHL Express. Szolgáltatások és árak 2015 DHL Express Szolgáltatások és árak 2015 Bevezető 2 Tartalomjegyzék Bevezető 3 1. lépés: A szolgáltatás kiválasztása 4 Nemzetközi szolgáltatások Export szolgáltatások DHL SECURELINE ÉS SPRINTLINE 5 DHL

Részletesebben

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 2 DHL GLOBALMAIL BUSINESS HOGYAN MŰKÖDIK? JELLEMZŐK Tegye borítékba, és címezze meg a leveleket. Csomagolja be a leveleket a DHL-től kapott dobozba vagy zsákba. Töltse ki a légi

Részletesebben

CSOMAGOLÁSI ÚTMUTATÓ CSOMAGOLÁSI JAVASLATOK ÉS TIPPEK NAGYMÉRETŰ ÉS RAKLAPOS ÁRUKHOZ

CSOMAGOLÁSI ÚTMUTATÓ CSOMAGOLÁSI JAVASLATOK ÉS TIPPEK NAGYMÉRETŰ ÉS RAKLAPOS ÁRUKHOZ CSOMAGOLÁSI ÚTMUTATÓ CSOMAGOLÁSI JAVASLATOK ÉS TIPPEK NAGYMÉRETŰ ÉS RAKLAPOS ÁRUKHOZ DHL Express Excellence. Simply delivered. Érvényes: 2018. június 1-től Csomagolási útmutató 2 DHL EXPRESS CSOMAGOLÓANYAGOK

Részletesebben

UPS kiegészítő díjak és szolgáltatások

UPS kiegészítő díjak és szolgáltatások UPS kiegészítő díjak és szolgáltatások Kiegészítő szolgáltatás/költségtípus Kiegészítő, deklarált érték alapú kártérítés (Minden küldemény 19914HUF összeg határig biztosítva van) Leírás Csomagonként a

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK DHL Express Excellence. Simply delivered.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK DHL Express Excellence. Simply delivered. 1 SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK 2017 DHL Express Excellence. Simply delivered. www.dhl.hu 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK Bevezető 3 1. LÉPÉS: A szolgáltatás kiválasztása 4 Nemzetközi szolgáltatások Export

Részletesebben

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK)

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK 2018. JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást? Ha szeretnéd a meglévő szállítmányozásai feladataidat optimalizálni, vagy új partnereket országosan

Részletesebben

TIME DEFINITE DHL Express DHL EXPRESS WORLDWIDE

TIME DEFINITE DHL Express DHL EXPRESS WORLDWIDE TIME DEFINITE DHL EXPRESS WORLDWIDE Dokumentum küldemények 2.0 KG -ig KG 1. zóna 2. zóna 3. zóna 4. zóna 5. zóna 6. zóna 7. zóna 8. zóna 9. zóna 0,5 14170 14475 14775 15335 15405 15585 17465 20445 23465

Részletesebben

Szállítási feltételek az e-boltban Érv.2009-07-01-től

Szállítási feltételek az e-boltban Érv.2009-07-01-től Szállítási feltételek az e-boltban Érv.2009-07-01-től A díjak tartalmazzák a csomagolás költségét is.házhozkézbesítés 2 alkalommal. Termékeink tömege megtalálható az árlistán. Termék kiszállítása megrendeléstől

Részletesebben

A BI-KA LOGISZTIKA KFT. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FELTÉTELEI

A BI-KA LOGISZTIKA KFT. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FELTÉTELEI A BI-KA LOGISZTIKA KFT. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FELTÉTELEI Érvényes: 2015.01.15-től visszavonásig 1. Általános feltételek: Az árajánlat elfogadására vonatkozó feltételek: Ajánlatunk áttekintése, majd

Részletesebben

A számlán nem szerepelhet semmilyen rövidítés, és minden számlának tartalmaznia kell az alábbi információkat:

A számlán nem szerepelhet semmilyen rövidítés, és minden számlának tartalmaznia kell az alábbi információkat: Tisztelt Partnerünk! Az orosz vámhatóság 2010-ben jelentős szigorításokat vezetett be a vámkezelésben. Annak érdekében, hogy a küldemények megfeleljenek az orosz vámkövetelményeknek, és elkerüljük a fennakadásokat,

Részletesebben

PC Adatcsere program postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.11.rev.1

PC Adatcsere program postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.11.rev.1 PC Adatcsere program postafelügyeleti információk Árinformációkat tartalmazó XML leírás v.1.11.rev.1 TARTALOMJEGYZÉK 1 AZ XML STRUKTÚRÁJA... 3 2 SZOLGÁLTATÓ ADATAI... 5 2.1 SZOLGÁLTATÓ ADATAI... 5 3 SZOLGÁLTATÓI

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK CEP Logistics Service logisztikai szolgáltatás száma: 2016/. EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS belföldi és nemzetközi postai szolgáltatás közvetítésére, csomagok és áruk szállítmányozására

Részletesebben

Vámeljárások Szállítmányozás - Fuvarozás Gyakorlati példa alapján Oktatási anyag

Vámeljárások Szállítmányozás - Fuvarozás Gyakorlati példa alapján Oktatási anyag Vámeljárások Szállítmányozás - Fuvarozás Gyakorlati példa alapján Oktatási anyag 2015. Március 25. Vámeljárások Szabad forgalomba bocsátás Árutovábbítás Vámraktározás Aktív feldolgozás Vámfelügyelet melletti

Részletesebben

2019. január 1-től érvényes terjesztési díjak Kézbesítési díjak (Ft/db) ÁFA nélkül Listás Napilap. Listás Színes lap

2019. január 1-től érvényes terjesztési díjak Kézbesítési díjak (Ft/db) ÁFA nélkül Listás Napilap. Listás Színes lap Kora reggeli Tárgynapi g-tól g-ig Budapest* kézbesítés* kézbesítés 0 70 82 93 91 71 100 88 99 96 101 130 93 105 102 131 200 99 110 108 201 1000 182 230 212 Szombati kézbesítés g-tól g-ig Budapest Vidék

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás 1. A szerződő felek 1.1. A szolgáltató trans-o-flex Hungary Kft. (továbbiakban: trans-o-flex) Székhely: 1239 Budapest, Európa út. 12 Postacím:

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi.

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi. BELFÖLDI szállítási díjak: A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi. A webáruház rendszere kiszámolja a kosárba tett termékek súlya alapján a szállítási

Részletesebben

1. melléklet 2/a melléklet Nemzetközi ártáblázat Express / Expressz MAGYARORSZÁG 2/b melléklet Express Documents / Expressz dokumentumok 1. zóna 2. zóna 3. zóna 4. zóna 5. zóna 6. zóna 7. zóna 8. zóna

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT A DHANVANTARI Kft. a logisztikai szolgáltatást szerződött partnerei útján látja el. A termékek központi raktározása M5-Gyál Business Parkban (cím: 2360 Gyál, Bem J. u. 32.), az AUTÓKER

Részletesebben

1 Egy szabad gazdaság EGY SZABAD GAZDASÁG HOGY EXPORTÁLJUNK FRANCIAORSZÁGBA?

1 Egy szabad gazdaság EGY SZABAD GAZDASÁG HOGY EXPORTÁLJUNK FRANCIAORSZÁGBA? 1 Egy szabad gazdaság EGY SZABAD GAZDASÁG HOGY EXPORTÁLJUNK FRANCIAORSZÁGBA? 2 Egy szabad gazdaság FRANCIAORSZÁG GAZDASÁGA SZEKTORONKÉNT SZOLGÁLTATÁSOK 79,3% IPAR 18,3% MEZŐGAZDASÁG 2.4% 1 A LEGJOBB EXPORT

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA

ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA - 2019.január 1-től érvényes Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes

Részletesebben

DHL Express. Szolgáltatások és árak

DHL Express. Szolgáltatások és árak DHL Express Szolgáltatások és árak DHL-Szolgaltatasok-2004-ny.qxd 2004.06.30. 17:38 Page 1 Bevezetõ Tartalom Bevezetõ 1 Új DHL márkanév: egy név, amit ismer a világ 2 Otthonosan mozgunk a világban 3 Hogyan

Részletesebben

Tájékoztató. Értékelés Összesen: 45 pont

Tájékoztató. Értékelés Összesen: 45 pont A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

A DPD története. A DPD Magyarországon

A DPD története. A DPD Magyarországon Szolgáltatásaink bemutatása nemzetközi csomagfuvarozásra A DPD története Európa egyik vezető csomagszállító szolgáltatója, a DPD, multinacionális vállalatok és hagyományos postai szolgáltatók alternatívájaként

Részletesebben

Külföldről rendel, vagy oda küld karácsonyi ajándékot? Erre figyeljen!

Külföldről rendel, vagy oda küld karácsonyi ajándékot? Erre figyeljen! S A J T Ó H Á T T É R A N Y A G Külföldről rendel, vagy oda küld karácsonyi ajándékot? Erre figyeljen! A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tapasztalata szerint egyre több a magáncélú, külföldről történő

Részletesebben

DHL Express. Szolgáltatások és árak

DHL Express. Szolgáltatások és árak DHL Express Szolgáltatások és árak Bevezetõ Tartalom 2 Új DHL márkanév: egy név, amit ismer a világ 3 Otthonosan mozgunk a világban 4 Hogyan adhat fel küldeményt? 5 Küldeménybejelentéshez szükséges információk

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ SZABÁLYZAT A DHL EXPRESS ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEIHEZ Hatályba lépés dátuma: 2013. augusztus 26.

KIEGÉSZÍTŐ SZABÁLYZAT A DHL EXPRESS ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEIHEZ Hatályba lépés dátuma: 2013. augusztus 26. KIEGÉSZÍTŐ SZABÁLYZAT A DHL EXPRESS ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEIHEZ A jelen Kiegészítő Szabályzatának (továbbiakban Szabályzat) célja, hogy a DHL Express Általános Szállítási Feltételekkel valamint

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI CSOPORT: KLINIKAI VIZSGÁLATOK

EGÉSZSÉGÜGYI CSOPORT: KLINIKAI VIZSGÁLATOK EGÉSZSÉGÜGYI CSOPORT: KLINIKAI VIZSGÁLATOK NÖVEKVŐ SZÁMOK, SEBESSÉG ÉS KOMPLEXITÁS 2 A gyógyszeripar egy új fázisba ér a gyors növekedés a nagyobb bevizsgálási kapacitáson alapszik, amely elősegíti az

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA 2018.03.15-től Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás

Részletesebben

Expressz szolgáltatások és megoldások

Expressz szolgáltatások és megoldások Expressz szolgáltatások és megoldások Legyen ez a mai egy tökéletes A TNT az egész világra kiterjedő hálózatával és állandóan bővülő expressz szolgáltatások széles választékával áll az Ön rendelkezésére,

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz>kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz>kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz>kai partnere Ráczné Hegedűs Klára 2016.10.04. 1 Nemzetközi tendenciák az online vásárlásban MILYEN GYAKRAN VÁSÁROL AZ INTERNETEN? Az Interna>onal Post Corpora>on

Részletesebben

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET INTERNET SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

Részletesebben

2. sz. Melléklet - Díjak

2. sz. Melléklet - Díjak U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET INTERNET SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

Részletesebben

Automatikus adatbeküldés, IT megoldás info@dyntell.com (70) 635-8765 EKÁER kalkulátor mobilapplikáció Androidra. bruttó 500 kg nettó 1 millió Ft

Automatikus adatbeküldés, IT megoldás info@dyntell.com (70) 635-8765 EKÁER kalkulátor mobilapplikáció Androidra. bruttó 500 kg nettó 1 millió Ft TELEFONSZÁMOK Nonstop informatikai ügyelet: 1/441-9644 NAV ügyfélszolgálat munkaidőben: 40/42-42-42 (irányítószám után a 4-es gomb) Telefon a NAV-hoz külföldről: +36/1/250-9500 EMAIL CÍMEK Garantált 30

Részletesebben

ELEMKATALÓGUS ÉS ÁRJEGYZÉK

ELEMKATALÓGUS ÉS ÁRJEGYZÉK ELEMKATALÓGUS ÉS ÁRJEGYZÉK SALGÓ festett polcrendszer Alapmezős szerelés Hagyományos csavarkötéses fém polcrendszer, 19,05 mmes raszterű lyukasztott profilokból. A polcelemeket csavarral rögzítik az oszlopokhoz

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

VBKTO logisztikai modell bemutatása

VBKTO logisztikai modell bemutatása VBKTO logisztikai modell bemutatása Logisztikai rendszerek információs technológiája: Szakmai nyílt nap Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar 2007. június 6. Tartalom Vagyontárgy nyilvántartó központ

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Expressz szolgáltatások és megoldások. It s our business to deliver yours

Expressz szolgáltatások és megoldások. It s our business to deliver yours Expressz szolgáltatások és megoldások It s our business to deliver yours Legyen ez a mai egy tökéletes A TNT az egész világra kiterjedő hálózatával és állandóan bővülő expressz szolgáltatások széles választékával

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

A BI-KA LOGISZTIKA KFT. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FELTÉTELEI

A BI-KA LOGISZTIKA KFT. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FELTÉTELEI A BI-KA LOGISZTIKA KFT. ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FELTÉTELEI Általános feltételek: Az árajánlat elfogadására vonatkozó feltételek: Ajánlatunk áttekintése, majd annak elfogadása után, kérjük, hogy azt

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybevehető)

Részletesebben

Hungary. Komplex. logisztikai szolgáltatás ZOLL DOUANE

Hungary. Komplex. logisztikai szolgáltatás ZOLL DOUANE Hungary Komplex logisztikai szolgáltatás ZOLL DOUANE Value Beyond Logistics A PST Hungary Kft. (a MITSUI-SOKO GROUP tagja) a raktározási, vámés szállítási szolgáltatások megbízható partnere magyar és az

Részletesebben

PC Adatcsere program - postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.20

PC Adatcsere program - postafelügyeleti információk. Árinformációkat tartalmazó XML leírás. v.1.20 PC Adatcsere program - postafelügyeleti információk Árinformációkat tartalmazó XML leírás v.1.20 TARTALOMJEGYZÉK 1 AZ XML ADATCSERÉT BIZTOSÍTÓ ÁLLOMÁNYRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS IGÉNYEK... 3 1.1 AZ XML ELNEVEZÉSE...

Részletesebben

ÚTMUTATÓ Nikon COOLPIX fényképezőgépek javításra küldéséhez és a javítás nyomonkövetéséhez

ÚTMUTATÓ Nikon COOLPIX fényképezőgépek javításra küldéséhez és a javítás nyomonkövetéséhez V ÚTMUTATÓ Nikon COOLPIX fényképezőgépek javításra küldéséhez és a javítás nyomonkövetéséhez 1. Lépjen be a böngészőben a www.vspdata.com honlapra. Ha az oldal nem magyar nyelven jelenik meg, jobboldalon

Részletesebben

1. Melléklet Belföldi forgalomban továbbított Integrált posta küldemények díjszabása

1. Melléklet Belföldi forgalomban továbbított Integrált posta küldemények díjszabása 1. Melléklet Belföldi forgalomban továbbított Integrált posta küldemények díjszabása Belföldi tarifa* Viszonylat Budapest-Budapest Budapest-vidék, illetve vidék-vidék Expressz szolgáltatás Díj 0,5 kg 2550

Részletesebben

Védőszivacs termékcsalád

Védőszivacs termékcsalád Védőszivacs termékcsalád Robotex Kiadói Üzletág Kft. Felhasználása: A dolgozókat a gépek, berendezések éles sarkaira figyelmezteti, továbbá zúzódásos, beütődéses sérüléseket előz meg. Felhasználási területek:

Részletesebben

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató Vevőtájékoztató A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft. Székhelye: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. Ügyfélszolgálati irodája: 1081 Budapest, Rákóczi út 73. Telefonszáma: (+36-) 1/236-0164 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

BV AUTOGAS MINI. Csidei Tamás ügyvezető GASZTRONAUTA kft A profik partnere

BV AUTOGAS MINI. Csidei Tamás ügyvezető GASZTRONAUTA kft A profik partnere BV AUTOGAS MINI Asztali vákuumos védőgázas tálca lezáró gép, kontúrvágással A gép technikai adatai: Gép méretei: 470x710x680 mm Súlya: 150 Kg 230 V - 1-50Hz Fogyasztás: 2,5-3,5 kw Vákuumszivattyú teljesítménye:

Részletesebben

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE NETFONE TELECOM TÁVKÖZLÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE 2/C SZÁMÚ MELLÉKLET INTERNET SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

1. Melléklet Kiegészítő Szolgáltatások

1. Melléklet Kiegészítő Szolgáltatások 1. Melléklet Kiegészítő Szolgáltatások 1. A Szállítmányozó a A Szállítmányozó Díjszabása elnevezésű, 3. számú Mellékletben megszabott díjak ellenében a következő Kiegészítő Szolgáltatásokat nyújtja a Szállítmányozási

Részletesebben

PÉLDÁK, FELADATOK LÉGI FUVAROZÁSHOZ

PÉLDÁK, FELADATOK LÉGI FUVAROZÁSHOZ PÉLDÁK, FELADATOK LÉGI FUVAROZÁSHOZ Kivonat a IATA díjszabásból CA LONDON BUD YXU M 27000 N 2470 45 l895 100 1330 300 965 500 880 1000 625 GB LONDON BUD-LON M 23500 N 1265 45 945 100 845 300 705 1201 100

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ELEMKATALÓGUS ÉS ÁRJEGYZÉK

ELEMKATALÓGUS ÉS ÁRJEGYZÉK ELEMKATALÓGUS ÉS ÁRJEGYZÉK SALGÓ festett polcrendszer Alapmezős szerelés Hagyományos csavarkötéses fém polcrendszer, 19,05 mmes raszterű lyukasztott profilokból. A polcelemeket csavarral rögzítik az oszlopokhoz

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

Barangolás. Keresés. Regisztráció

Barangolás. Keresés. Regisztráció Barangolás Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybe

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere. Ráczné Hegedűs Klára MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz?kai partnere Ráczné Hegedűs Klára 2016.04.19. Nemzetközi piac növekedése Európai GDP e-kereskedelmi szektor részaránya: 2009: 1,27% 2014: 2,45% 2020-ra prognosz5zált:

Részletesebben

Középvállalati Fizetési Számla Kondíciós Lista I. fejezet Érvényes 2009. november 1-től

Középvállalati Fizetési Számla Kondíciós Lista I. fejezet Érvényes 2009. november 1-től Középvállalati Fizetési Számla Kondíciós Lista I. fejezet Érvényes 2009. november 1-től I. Általános feltételek A jelen Kondíciós lista az adott szerződésre, szolgáltatásra vagy megbízásra vonatkozó rendelkezéseiben

Részletesebben

Az I. számú Gazdasági Működtető Központ részére élelmiszerek beszerzése adásvételi szerződés keretében.

Az I. számú Gazdasági Működtető Központ részére élelmiszerek beszerzése adásvételi szerződés keretében. Az I. számú Gazdasági Működtető Központ részére élelmiszerek beszerzése adásvételi szerződés keretében. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/56 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati

Részletesebben

A Rail Cargo Terminal- BILK Zrt évi díjszabása

A Rail Cargo Terminal- BILK Zrt évi díjszabása A Rail Cargo Terminal- BILK Zrt. 2016. évi díjszabása Érvényes: 2016. szeptember14-től 2016. december 31-ig Konténer termináli díjak 1. Tárolási díjak A konténer termináli díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Részszakképesítés száma, megnevezése: 31 341 04 Raktáros Vizsgafeladat megnevezése: Raktározási feladatok

Részletesebben

Újracsomagoltuk szolgáltatásainkat. MPL Üzleti csomag - Nagyszerűen egyszerű!

Újracsomagoltuk szolgáltatásainkat. MPL Üzleti csomag - Nagyszerűen egyszerű! Újracsomagoltuk szolgáltatásainkat MPL Üzleti csomag - Nagyszerűen egyszerű! Kicsi? Közepes? Nagy? Egyedi csomag? Egységrakomány? Csomagküldeményeit és áruszállítmányait új csomag szolgáltatásunkkal egyszerűen

Részletesebben

BELFÖLDI ÁRLIS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA

BELFÖLDI ÁRLIS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg házhoz szállításra vonatkozóan, csomagszám megkötés nélkül. Internetes csomagfeladás

Részletesebben

EXTRUDÁLT POLISZTIROL

EXTRUDÁLT POLISZTIROL EXTRUDÁLT POLISZTIROL A Fibrotermica SpA társaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Részszakképesítés száma, megnevezése: 31 341 04 Raktáros Vizsgafeladat megnevezése: Raktározási feladatok

Részletesebben

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft)

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyéb díjak (Ft) 1. Levélküldemények portó díja A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Hiányosan bérmentesített belföldi, nem elsőbbségi, nem könyvelt levél, levelezőlap,

Részletesebben

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás Direkt Expressz Az előremutató megoldás Bemutatjuk a TNT Direkt Expressz szolgáltatását DIREKT: A küldemény közvetlenül a célország hálózatába jut, elkerülve a nemzetközi elosztóközpontokat és raktárakat.

Részletesebben

Tájékoztató az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenırzı Rendszer (EKAER) bevezetésével kapcsolatban ügyfeleink részére

Tájékoztató az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenırzı Rendszer (EKAER) bevezetésével kapcsolatban ügyfeleink részére Tájékoztató az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenırzı Rendszer (EKAER) bevezetésével kapcsolatban ügyfeleink részére 2015. január 1-jei hatállyal bevezetésre került Magyarországon az ún. Elektronikus

Részletesebben

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 841 03 Légi közlekedésüzemvitel-ellátó Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja

Részletesebben

Nettó listaár 2015 HUF. Geberit padlóösszefolyók épített zuhanyzóhoz

Nettó listaár 2015 HUF. Geberit padlóösszefolyók épített zuhanyzóhoz Geberit padlóösszefolyók épített zuhanyzóhoz Nettó listaár 2015 HUF Padlóba történő beépítési magasság: 90-200 mm vagy 65-175 mm, a beépítő készlet függvényében. A padlócsempe vastagsága: 2-40 mm vagy

Részletesebben

A kötözőgéphez 1 tekercs, eredeti, 90m-es, műanyagozott drót, szalag kötöző.

A kötözőgéphez 1 tekercs, eredeti, 90m-es, műanyagozott drót, szalag kötöző. 1 oldal a 7 oldalból Kamikaze PowerCut VOLPI-KAMIKAZE POWERCUT AKKUS METSZŐOLLÓK ÉS KÉZI ESZKÖZÖK AKCIÓS ÁRLISTA 2019.03.- Termék Kód Leírás Nettó Ár (+27% Áfa) Bruttó ár áfával LT17-BR90 A kötözőgéphez

Részletesebben

www.eurofront.eu MDF bútorajtók

www.eurofront.eu MDF bútorajtók www.eurofront.eu MDF bútorajtók Bevezetés Tisztelt érdeklődő! Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk cégünket. Az EUROFRONT KOMÁROM KFT 2003-ban alakult, MDF bútorajtók gyártására. Ezen belül gyártunk

Részletesebben

1. SZ. MELLÉKLET ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK, MELYEK A GLS ÁÜF ILLETVE GLS CSOMAGPONT ÁÜF RÉSZÉT KÉPEZIK

1. SZ. MELLÉKLET ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK, MELYEK A GLS ÁÜF ILLETVE GLS CSOMAGPONT ÁÜF RÉSZÉT KÉPEZIK 1. SZ. MELLÉKLET ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK, MELYEK A GLS ÁÜF ILLETVE GLS CSOMAGPONT ÁÜF RÉSZÉT KÉPEZIK 1. CSOMAGKÉZBESÍTÉSSEL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSEK 1.1. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSSAL (POSTAI SZOLGÁLTATÁS)

Részletesebben

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK Áruházunkban rendelni, csak regisztrált felhasználó tud, így az első rendelés feladásához regisztrálnia kell magát, melyet a címlapon, a felső sáv jobb

Részletesebben

SPRINTER Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság

SPRINTER Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság SPRINTER Futárszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság postai szolgáltatásokra vonatkozó, 2015. szeptember 1. napjától hatályos Általános Szerződési Feltételei Sprinter Standard Házhozszállítás Sprinter

Részletesebben

1. Szállítási feltételek

1. Szállítási feltételek 1. Szállítási feltételek A www.rs-shop.hu-n keresztül megrendelt termékeket a Vásárló címére, telephelyére futárszolgálat segítségével juttatjuk el (ennek a Bruttó ára 2.100.- Ft). Cégünk kereskedelmi

Részletesebben

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA T 0668-06/3/2 Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás,

Részletesebben

Konténer termináli díjak

Konténer termináli díjak Konténer termináli díjak A konténer termináli díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák! 1. Tárolási díjak 1.1 Leadási forgalomban érkező (import) konténerek tárolási díja: A kombináltfuvarozási küldeményt szállító

Részletesebben

Lézergravírozó, illetve tűző-hajtogató nyomdagép beszerzése

Lézergravírozó, illetve tűző-hajtogató nyomdagép beszerzése Lézergravírozó, illetve tűző-hajtogató nyomdagép beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/112 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés

Részletesebben

Luigi Trailer árlista

Luigi Trailer árlista ALFA féknélküli utánfutó Nyitott áruszállító Uni-platós Quad szállító Motorkerékpár szállító Cikkszám Belső méret, mm Külső méret, mm Össztömeg, kg Saját tömeg, kg Teherbírás, kg Tengely Nettó listaár

Részletesebben

A Rail Cargo Terminal - BILK Zrt évi díjszabása

A Rail Cargo Terminal - BILK Zrt évi díjszabása A Rail Cargo Terminal - BILK Zrt. 2018. évi díjszabása Érvényes: 2018. január 1-től 2018. december 31-ig Konténer termináli díjak 1. Tárolási díjak A konténer termináli díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Részletesebben

A Rail Cargo Terminal - BILK Zrt évi díjszabása

A Rail Cargo Terminal - BILK Zrt évi díjszabása A Rail Cargo Terminal - BILK Zrt. 2019. évi díjszabása Érvényes: 2019. január 1-től 2019. december 31-ig Konténer termináli díjak 1. Tárolási díjak A konténer termináli díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Részletesebben

Tájékoztató. Használható segédeszköz: nem programozható számológép, vonalzó. Értékelési skála:

Tájékoztató. Használható segédeszköz: nem programozható számológép, vonalzó. Értékelési skála: 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 841 04 Szállítmányozási ügyintéző Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja fel

Részletesebben

A BANKKÖZI KLÍRING RENDSZER KIEGÉSZÍTŐ ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINAK IRÁNYADÓ DÍJAI

A BANKKÖZI KLÍRING RENDSZER KIEGÉSZÍTŐ ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINAK IRÁNYADÓ DÍJAI A BANKKÖZI KLÍRING RENDSZER KIEGÉSZÍTŐ ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINAK IRÁNYADÓ DÍJAI Hatályos 2018.01.01 Oldalak száma: 7 1054 Budapest, Vadász utca 31. Telefon: (1) 428-5600, (1) 269-2270 Fax: (1) 269-5458

Részletesebben

Farmer típusú pótkocsik

Farmer típusú pótkocsik Farmer típusú pótkocsik A dokumentumban megtalálható az összes Farmer típusú pótkocsi részletes leírása, árjegyzék, illetve vásárlási igény esetén, a megrendeléshez szükséges tudnivalók. Farmer pótkocsi

Részletesebben

Jelölések JELÖLÉSEK.

Jelölések JELÖLÉSEK. JELÖLÉSEK 1 3.4. Küldeménydarabra Egyesítő csomagolásra álló helyzetet jelölő nyilak A feladó a szállítónak a korlátozott mennyiség összegzett bruttó tömegét /kivéve kombinált, tengeri szállítás/ meg kell

Részletesebben

Termék megnevezése Kiszerelés Nettó ár/db Bruttó ár/db

Termék megnevezése Kiszerelés Nettó ár/db Bruttó ár/db Kedvezmény: Bruttó egyszeri vásárlási összeg alapján 30000-59999 Ft 5% 60000-79999 Ft 6% 80000- Ft 8% PAPÍRPOHARAK () 100 ml barna 50 db 1000 db 7,16 Ft 9,09 Ft 180 ml barna 50 db 1000 db 8,14 Ft 10,34

Részletesebben

SPECTUS TK60 üveg 1286 1786 2,296796 5905 13 563 13 563 59 338 Ft 71 206 Ft Spectus Elite 70

SPECTUS TK60 üveg 1286 1786 2,296796 5905 13 563 13 563 59 338 Ft 71 206 Ft Spectus Elite 70 szélesség/mm Magasság 1500 2000 Mennyiség Egységár Tény ár Ft Ft tok profil 7024 7024 594 4 172 40 449 Ft tok vas 6520 6520 424 2 764 9 000 Ft szárny profil 6688 6688 621 4 153 49 449 Ft szárny vas 6160

Részletesebben

Termék megnevezése Kiszerelés Nettó ár/db Bruttó ár/db

Termék megnevezése Kiszerelés Nettó ár/db Bruttó ár/db Kedvezmény: Bruttó egyszeri vásárlási összeg alapján 30000-59999 Ft 5% 60000-79999 Ft 6% 80000- Ft 8% PAPÍRPOHARAK () 100ml barna 50 db 1000 db 7,16 Ft 9,09 Ft 180ml barna 50 db 1000 db 8,14 Ft 10,34 Ft

Részletesebben