Általá os szerződési feltételek



Hasonló dokumentumok
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

GR8 auctions Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Pályázati felhívás. Megjegyzés: Az i gatla üze eltetője a BFVK )rt. Pályázat jellege: Folya atos, yílt pályázat

Üzletszabályzat és Általános Szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A DMGO Kft elektronikus vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

5) A KomplettPC Shop jogosult a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata során az Ügyfél részéről jogellenes felhasználást észlel.

Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: május 05. napjától

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK



Swinger Kalandok ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)


1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek Felelősség

A Lumia 800 Nagykövet játék és program Játékszabályzata és Részvételi Feltételek

1. Szerződő felek azonosítása

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei

Általános Szerződési Feltételek online kassza vásárlásához

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Általános Szerződési Feltételek. Székhely és levelezési cím: 1126 Budapest Tartsay V. u. 14.

Adószám: Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága



Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek minta Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak,

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános szerződési feltételek

Hatályos december 18. napjától

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1.2 A Weboldal célja a 2016-os Márton Áron emlékévvel kapcsolatos információk, események és egyéb tartalmak megjelenítése.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók:

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. ENCASE Kft.

Általános szerződési feltételek

általános tudnivalók szabályzat

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

A SHOPLINE-WEBÁRUHÁZ NYRT. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételek

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Általános Szerződési Feltételek ( től hatályos)

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Általános szerződési feltételek

Részvételi feltételek

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Szuperszerviz Általános vállalási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos től

1.2. Az Online áruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek


PENTAFON KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek Érvényes november 25. napjától

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház


Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el!

Ahol a jó Mindenkinek jár!

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK




Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI/ VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

1. Általános tudnivalók

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is!

Általános Szerződési Feltételek


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Székhely 4700 Mátészalka Ipari út 27. Mőködési engedély száma Iktató szám: /2008 Ny.szám 45/2008 Vásárlási Feltételek nyelve

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Hajdú Sylenta Kft. A weboldal üzemeltetője: Hajdú Sylenta Kft Hajdúböszörmény II. Rákóczy Ferenc utca 5. hsylenta@t- .hu +36 (20)

Általános Szerződési Feltételek


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek


HATÁLYOS: től visszavonásig


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.)

Átírás:

Általá os szerződési feltételek A www.veglegesszortelenito.hu web-áruház/ e oldal üze eltetője: ANTI-AGING CENTRUM Kft. adószám: 13802716-2-14. cégjegyzék szám: 14 09 307018 Székhely: 7500 Nagyatád, Móricz Zs. utca 5/B. Levelezési cím: 7500 Nagyatád; Pf.: 65. e.mail cím: info@veglegesszortelenito.hu Telefonszám: +3630/947-3275; +3670/326-2770 Bankszámla szám: 67000014-11016920 Ügyfélszolgálat, panaszkezelés telefonon: +3670/325-5060; +3630/947-3275; +3670/326-2770 e.mailben: info@veglegesszortelenito.hu; veglegesszortelenito@gmail.com A S)ER)ŐDÉS: A szerződés yel e Magyar. A szerződés e iktatott. A egkötött szerződés írás a foglalt ak i ősül. - ÁRAK: Árai k Magyar Fori t a HUF érte dőek, tartal azzák a %-os Áfát. Nem tartalmazzák a szállítási és utánvétes költséget. A szállítási költség és az utá ét költsége a e őt terheli, ki étel a a az eset e ha ezt külö feltü tetjük a ter ék adatlapjá. Az üze eltető kizárólagos jogosultsága az ingyenes kiszállítás feltételeinek meghatározása és ennek változtatása. Web-áruházunkban a DEPILAR SYSTEM égleges szőrtele ítő atur koz etikai terméket vásárolhatnak. Vásárlás, teljesítés feltételei: Belföldi megrendelések teljesítése a MPL futárszolgálattal történik, 1-15 munkanapon belül. Megre delések feldolgozása: hétfőtől-péntekig 10-15 óráig. Pé tek, szo at, asár ap leadott re delések a kö etkező héte kerül ek

kiszállításra. A egjelölt idő kí ül leadott egre deléseket a kö etkező munkanapon dolgozzuk fel. A termék kiszállítása készlethiány esetén annak függvényében alakul, hogy a gyártó mikor tudja a terméket rendelkezésünkre bocsájtani. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések elutasítására, ezen jogunkkal azonban csak akkor élünk ha a terméket a gyártótól nem tudjuk beszerezni. A ter ékekről egjele ített képek eltérhet ek a alóságtól, izo yos esetekben illusztrációként szerepelnek. A megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja a az ANTI-AGING CENTRUM Kft. általá os szerződési feltételeit. GARANCIA: Mivel szá u kra elle őrizhetetle az, hogy a -12 hónapos kezelés alatt a vásárló pontosan betartotta e a használati utasítás feltételeit, nem tudunk garanciát vállalni a termék eredményességére. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA: ( kivonatos tartalom) A törvényi szabályozást a 17/1999.II. 15. és a 45/2014. II.5 ( Kormányrendelet a tá ollé ők között kötött szerződésekről kor á yre delet sza ályozza. E ek értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhez vételt kö ető apo elül. A e yi e eddig az időpo tig írás eli isszaigazolást és egerősítést e kapott, elállási jogát a egerősítéstől szá ított apig, a kézhez ételtől szá ított legfelje hó apig gyakorolhatja. Írás a elküldött elállás esetén, a nyilatkozatot 14 napon belül a ANTI-AGING CENTRUM Kft., e.mail címére kell elküldeni. A vásárló abban az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, amennyiben a terméket eredeti állapotában, bontatlanul, sérülés mentesen vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezik, azt a Ve ő köteles egtéríte i. Az áru elle értékét és a egre deléssel kapcsolatos költségeket, a web-áruházat üze eltető ANTI-AGING CENTRUM Kft. köteles 30 napon belül visszafizetni. A termék visszaküldésével kapcsolatos költségek a Ve őt terhelik. Eze költsége felül a Fogyasztót az elállás kap sá semmilyen más költség nem terheli.

Jogszabályok: / II. Kor. re delet a fogyasztó és a állalkozás közötti szerződések részletes szabályairól 2011 évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról. é i V. tör é y a Polgári Tör é ykö y ről SZÁLLÍTÁS és fizetés Web-áruházunkban többféle fizetési mód közül választhat: - Utánvét esetén, kézhezvételkor a futár szolgálatnak. A számla minden esetben a csomagban lesz megtalálható. - Átutalás eseté egre delésé ek összegét előre fizet e, a egre delés számra hivatkozva átutalással. A számla minden esetben a csomagban lesz megtalálható. - Átvételi ponton, személyesen, az áru átvételekor. A számlát minden esetben személyesen adjuk át. - I gye es kiszállítás. Az üze eltető kizárólagos jogosultsága az i gye es kiszállítás feltételeinek meghatározása és ennek változtatása. Kérjük a so agot kéz esítéskor a futár előtt szí eskedje elle őriz i! Esetleges sérülés eseté kérje jegyzőkö y fel ételét és e egye át a csomagot! A számlán és a web-áruházban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Tartalmazzák a 27%-os Áfát, de a szállítási költséget nem tartalmazzák. Belföldi megrendelések teljesítése az MPL futárszolgálattal történik, 1-15 munkanapon belül. Felelősség: A web-áruház hasz álata feltételezi az i ter et lehetőségei ek és korlátai ak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hi ákra. A web-áruház üze eltetője e állal felelősséget azért a kárért ely a e áruházhoz való csatlakozás során vagy a miatt következett be. Az Ön felelőssége, hogy hogyan védheti meg számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. A web-áruház üze eltetője e o ható felelősségre semmilye, har adik sze ély által, ala ely részt e ő ro ására elkö etett

csalás miatt. Megrendelését csak akkor tudjuk elfogadni, ha a megrendeléskor kitölte dő ro atokat valós adatokkal,( pontos mail cím, szállítási cím, név, telefonszám) maradéktalanul töltötte ki. Ennek elmulasztása miatti károkért és a folya at köz e fel erülő te h ikai pro lé ákért felelősséget e állalu k. A ter ékekhez tartozó leírások, is ertetők, hasz álati utasítások esetleges po tosságáért a ter ék gyártója/ eszállítója a felelős. Adatvédelmi nyilatkozat: Az ANTI-AGING CENTRUM Kft. az ügyfelei személyes adatait tiszteletben tartja. Az adatok kezelésekor a sze élyes adatok édel éről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. Az ANTI-AGING CENTRUM Kft. adatokat, eglé ő szolgáltatásai ak iztosítása, fenntartása, védelme, valamint új szolgáltatásainak fejlesztésének érdekében gyűjt, ala i t a szolgáltatások ól adódó eghatározott élok érdeké e kezel. ( pl. hírlevelek kiküldése) Az ANTI-AGING CENTRUM Kft. internetes oldalai bármilyen adat megadása élkül látogathatóak. Va ak azo a olya jellegű szolgáltatások, a elyekhez szükségszerűe hozzá tartozik az adatszolgáltatás. Ilye pl. az o li e ásárlás. A vásárláshoz legszükségesebb adatok kizárólag az online ügylet lebonyolításához, a számlázáshoz, a vásárlóval való kapcsolattartáshoz, illetve a ter ék házhoz szállításá ak érdeké e kerül ek rögzítésre. Beleérte dő ebbe a reklamáció és a jótállás, szavatosság esetkörét érintő, tehát a szerződés feltételei ek késő i iztosítása érdeké e törté ő tárolás esete, ala i t a folyamatos hírlevél kiküldésének esete is. Az ANTI-AGING CENTRUM Kft. az ügyfél adatait harmadik félnek nem jogosult kiadni és nem is ad ki, kivéve azt az esetet, ha az ügyfél ehhez kifejezetten hozzájárult, illetve ha a harmadik személy a ANTI-AGING CENTRUM Kft. kap solódó állalkozásá ak i ősül. A kap solódó állalkozásokat jele yilatkozattal egegyező tartal ú adat édel i kötelezettség terheli. Az üzemeltetett tárhelyek kapcsán a ANTI-AGING CENTRUM Kft., valamint kap solódó állalkozásai, i t köz etítő szolgáltatók a ás által adat édel i kötelezettség betartásáért nem felelnek. A szolgáltatást igé y e e ők ek lehetőségük a arra, hogy a ak igé y e vételét egelőzőe, ala i t az igé y e étel sorá folya atosa a fe t részletezett adatkezelést írásban az ANTI-AGING CENTRUM Kft-hez intézett nyilatkozat formájában megtiltsa. Ezen tiltás kapcsán azonban ( tekintettel a

panaszkezeléshez elengedhetetlen tech ikai jellegű adatállo á y szükségességére) a szolgáltatás esetleges ellehetetlenülésével kell számolnia.