Új Sony Action Cam, ahol a kép számít, de a felvétel körülményei nem

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új Sony Action Cam, ahol a kép számít, de a felvétel körülményei nem"

Átírás

1 Sajtóközlemény Azonnali közlésre január 7. Új Sony Action Cam, ahol a kép számít, de a felvétel körülményei nem A cseppálló akciókamera kiváló minőségű Full HD felvételeket rögzít XAVC formátumban, 50 Mbps mintavételezéssel. A kamera önmagában cseppálló, így eső esetén sincs szükség külön védőtokra, ennek köszönhetően csökkent a kamera mérete 1. A GPS Data Overlay funkció segítségével könnyedén elkészíthetjük a felvételek áttekintő térképét, a PlayMemories Home szerkesztőprogrammal pedig több kamera felvételeit is összeilleszthetjük. Az Advanced SteadyShot képstabilizálás a korábbi modelleknél 2,5-szer hatékonyabban csökkenti a kép rázkódását. Az élőnézeti képet biztosító Live-View Remote 2 távvezérlés segítségével akár 5 kamerát is irányíthatunk távolról. A BIONZ X processzor számítási kapacitása lehetővé teszi a Full HD képminőséget 50Mbps mintavételezéssel, XAVC formátumban. A síeléstől a motoros száguldáson keresztül a sárral borított versenypályáig: az új Action Cam HDR-AS100VR az extrém felvételek minden igényét kielégíti. A Sony legújabb Full HD akció kamerája az adrenalinfüggők igényeit minden helyszínen kielégíti, legyen az országút, hegy, hó vagy víz. A vékonyabb kialakítás jó légellenállási mutatóval könnyedén, kevés ellenállással szeli a vizet és a levegőt, a cseppálló váz pedig azzal az előnnyel jár, hogy nincs szükségünk külön védőtokra a vizes downhill versenypályán való leszáguldáshoz. Windows és OS X operációs rendszerre letölthető PlayMemories Home alkalmazásnak köszönhetően a felvételek szerkesztése nagyon egyszerű és szórakoztató. A Map Views funkció segítségével például térképre rajzolhatjuk a jelenetek helyszínét, és mivel az alkalmazással négy 1 A korábbi Action Cam modellekhez viszonyítva. 2 Alaptartozék a HDR-AS100VR modellnél, a HDR-AS100V esetében nem.

2 különböző videó is összeszerkeszthető, lehetséges az is, hogy egy osztott képernyő egyik felén egy nagysebességű felvételt mutassunk, miközben a másik felén a GPS-adatokat rajzoltatjuk ki térképre. Az Advanced SteadyShot képstabilizálás jelentősége azonnal megmutatkozik, ha egy havas szlalompályán száguldunk le, vagy ha kátyús úton kerékpározunk. Az új képstabilizáló rendszer 2,5-szer hatékonyabb teljesítményt nyújt elődjénél, és stabilan, elmosódásmentesen tartja a felvételt. Különösen hatékony a motorok és a quadok mechanikus vibrációjának csökkentésében. Extra funkcióként az új Sony Action Cam akár 120 vagy 240 fps (másodpercenkénti képkocka) sebességgel képes a magas minőségű videó és hang rögzítésére. Így a felvétel befejezése után nagy lassításban nézhetjük végig egy normál sebességű lejátszón felvételeinket. A tartozékként kapott, karra szerelhető vezérlő RM-LVR1 3 Live-View Remote vezeték nélküli távirányítóval akár 5 AS100VR Action Cam is vezérelhető. Segítségével elindíthatjuk és megállíthatjuk a felvételeket, gombnyomásra megtekinthetjük és módosíthatjuk a beállításokat. Minden kézközelségben van, még akkor is, ha síkesztyű van rajtunk. Az új Sony Action Cam képminősége jobb, mint eddig bármikor. A felvételek élesebbek és tisztábbak a továbbfejlesztett ZEISS Tessar objektív 170 fokos, széles látószögének, a 13,5 megapixeles Exmor R CMOS szenzornak és az erőteljes új BIONZ X processzornak köszönhetően. A kamera magas, 50 Mbps mintavételezéssel képes a Full HD felvételekre XAVC S videoformátumban. Az eredmény minden egyes kockán látható lesz még azokon a gyors akciópásztázásokon is, melyek más kamerákkal felvéve elmosódottak vagy ugrálnak. Szintén új funkció az állóképek ütemezett rögzítésének lehetősége. Ennek segítségével 1 és 60 másodperc közötti időzítéssel rögzíthetjük állóképek sorozatát, így a hosszabb utazások timelapse stílusú dokumentációja is elkészíthető. A rugalmasságot tovább növeli az a hasznos tulajdonság, hogy a kamera képét elforgathatjuk, ha az Action Cam-et oldalfekvésben vagy esetleg fejjel lefelé rögzítjük a sisakunkra vagy a lámpatartónkra. 3 A Multi Camera Control használatához a 2.00 verzióra frissítés szükséges.

3 Az új Action Cam tetején elhelyezett jelzőfény emellett azonnali visszacsatolást nyújt arról, hogy a felvétel forog vagy áll. A rögzítési lehetőségek számát tovább növeli az új állványcsatlakozó, melynek segítségével anélkül rögzíthetjük a kamerát, hogy ehhez egy külön tokra lenne szükségünk. Az Action Cam a professzionális videósokat rengeteg új funkcióval örvendezteti meg. A kiválasztható színbeállítás extra teret enged a kreativitásnak a felvételek szerkesztése során. Így például egy semleges beállítással felvett videót feldobhatunk élénk színbeállítással, mely azonnal kihangsúlyozza és gazdaggá, erőteljessé teszi a színeket. A rendezők örülni fognak annak is, hogy az Action Cam már időkódokkal 4 rögzíti a felvételeket, ami segíti a több eszközzel készített videoanyagok egymással történő szinkronizálását. Újdonság, hogy a felhasználók olyan információkat adhatnak hozzá a felvételekhez, mint a dátum, az idő vagy akár a jelenet száma. A maximum 8 számjegyből álló hexadecimális értékekkel így például összerendezhetőek a több kamerával készített felvételek. A beépített NFC lehetővé teszi az Xperia vagy más kompatibilis okostelefonokhoz és tabletekhez történő egyszerű, egyérintéses csatlakozást. A felvételeket így vezeték nélkül továbbíthatjuk és oszthatjuk meg, nem kell törődnünk a memóriakártyákkal vagy a csatlakozókábelekkel. Az egyérintéses kapcsolat elindítja a telepített PlayMemories mobilalkalmazást az okostelefonon, melynek segítségével közvetlenül a külső képernyőn ellenőrizhetjük az Action Cam látószögét és képét. A 2014 nyarára tervezett frissítésével az Action Cam arra is képes lesz, hogy élőben közvetítse a felhasználók élményeit. A kamera a csatlakoztatott okostelefonra fogja streamelni a képet, melyet már könnyen tovább lehet közvetíteni a világhálóra így várhatóan jóval több élő akcióközvetítést láthatunk a következő évben. A stílusában összeillő tartozékok mindemellett még több lehetőséget adnak az Action Cam kihasználására. A HDR-AS100VB Bike Mount Kit használatával kerékpárra, a HDR- AS100VRW Wearable Mount Kit segítségével pedig ruházatunkra rögzíthetjük a Sony akciókameráját. 4 Az időkódok segítségével történő szerkesztés kizárólag Vegas Pro XAVC S szoftveren elérhető.

4 Az új Action Cam HDR-AS100VR 2014 áprilisában kerül az európai boltokba. A sajtóközleményhez tartozó képek az alábbi linkről tölthetők le: Action Cam technikai specifikáció Képszenzor Képfeldolgozást végző processzor Videoformátumok Videoformátumok és videofelbontások Objektív típusa Gyújtótávolság (35mm egyenértéken) Képstabilizálás Több kamera vezérlése Színbeállítások Jelenetmódok 1/2.3 típusú hátulról megvilágított Exmor R CMOS szenzor körülbelül 13,5 effektív megapixel felbontással BIONZ X XAVC S: MPEG4-AVC/H.264 MP4: MPEG-4 AVC/H.264 XAVC S: 60 p: 1920x p/50p 30 p: 1920x p/25p 24 p: 1920x p MP4: PS (1920x p/50p) / HQ (1920x p/25p) / STD (1280x720 30p/25p) / SSLOW (1280x p/100p) / VGA (640x480 30p/25p) / HS120 (HS100) (1280x p/100p) / HS240 (HS200) (800x p/200p) ZEISS Tessar SteadyShot kikapcsolva: 17,1 mm (170 ) SteadyShot bekapcsolva: 21,8 mm (120 ) SteadyShot (elektronikus) 5 egységig (csak a HDR-AS100VR esetében elérhető) Élénk/Semleges Automatikus/Víz alatti Időkód/Felhasználói megjegyzés Csak XAVC S esetében GPS USB-töltés Multi/Micro USB csatlakozás Wi-Fi /NFC Méretek (szélesség x magasság x mélység) Adathordozó kompatibilitás Beépített Igen Igen (Támogatja a Micro USB kompatibilis eszközöket) Igen, egyérintéses távvezérlés Megközelítőleg 24,2x46,5x81,5 mm mm (beleértve a kinyúló részeket) MP4: Memory Stick Micro (Mark 2) MP4: Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card (Class 4 vagy magasabb) XAVC S: Micro SDXC Memory Card (Class 10)

5 Tömeg (csak a főegység) Tömeg (a tartozék akkumulátorral együtt) Akkumulátor típusa Kiegészítők Megközelítőleg 67 gramm Megközelítőleg 92 gramm (NP-BX1 típusú tartozék akkumulátorral) NP-BX1 (tartozék) Újratölthető elem csomag (NP-BX1) (1) Mikro USB kábel Használati utasítás Vízálló tartó (SPK-AS2) (1) Adhesive Mount (VCT-AM1) (1) Állvány adapter (1) ************************* Kapcsolat: Petrányi-Széll Rita PS:PRovocative PR-ügynökség Telefon: (+36) Mobil: (+36) rita.petranyi@psprovocative.com ************************* A Sonyról: A Sony a sokrétű szórakoztatóelektronikai eszközei által nyújtott élménynek és a mobilban, a zenében, a fényképekben, a játékban és a Sony Entertainment Networkban rejlő lehetőségeknek köszönhetően egyedülálló pozícióban helyezkedik el a világ vezető fogyasztói márkái között. A Sony az audio-, video, kommunikációs és információtechnológiai termékek vezető gyártója a fogyasztói és professzionális piacon. A Sony kiváló audiovizuális termékei, mint a BRAVIA LCD HD tv, a Cyber-shot digitális fényképezőgép, a Handycam kamera, az α digitális SLR fényképezőgépek, a Walkman MP3-lejátszó, a VAIO személyi számítógépek, valamint a nagy felbontású (HD) professzionális műsorszolgáltató felszerelések technológiailag élenjáró formában képesek izgalmas tartalmat szolgáltatni az elektronika, a zene, a képalkotás, a játék és az online kereskedelem területén. A Sony Europe-ról bővebben a és a oldalakon találhat információkat.

6 A Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, BRAVIA és az Xperia a Sony Corporation által bejegyzett hivatalos védjegyek. A felsorolt védjegyek szerzői jogvédelem alá tartoznak.

A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves, Wi-Fi-képes fényképezőgépét*

A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves, Wi-Fi-képes fényképezőgépét* Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2014. január 7. A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves, Wi-Fi-képes fényképezőgépét* Az A5000 tükörreflexes minőségű, kreatív és stílusos

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2013. január 7. Éles, gyors, stabil új Handycam széria a Sonytól

Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2013. január 7. Éles, gyors, stabil új Handycam széria a Sonytól Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2013. január 7. Éles, gyors, stabil új Handycam széria a Sonytól A Sony új Handycam szériájának tagjai egyedülálló, csúcsminőségű képalkotási technológiával, kiemelkedően

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Mostantól még egyszerűbb belépni a profi fotózás világába.

Részletesebben

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2013. június 25. Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval A Sony legújabb fejlesztései egyesültek

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot Sajtóközlemény Budapest, 2011. február 1. Nagyobb zoom és kevesebb homályos kép: Cyber-shot HX sorozat Full HD videóval HX100V és HX9V: 3D, új, intelligens Sweep Panorama High Resolution mód és GPS/iránytű

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette Sajtóközlemény Budapest, 2010. december 13. A Sony bővíti SD kártya kínálatát Az új sorozat kedvező ár/érték arányú belépő modellekkel, nagysebességű, Class 10-es kártyákkal valamint a világ első, AVCHD

Részletesebben

Kamerák: újratervezve

Kamerák: újratervezve Sajtóközlemény Budapest, 2010 július 14. Kamerák: újratervezve A Sony bemutatja a világ első amatőr (consumer), cserélhető objektívvel rendelkező HD kameráját A Handycam NEX-VG10E: Full HD videók sztereó

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

Részletesebben

A Sony bemutatja az α7 II-t. Írta: SONY december 01. hétfő, 21:15

A Sony bemutatja az α7 II-t. Írta: SONY december 01. hétfő, 21:15 A Sony bejelentette új full-frame szenzoros, tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépét, mely az Alpha 7-es sorozat következő tagja és a világon elsőként rendelkezik 5 tengelyes optikai képstabilizátorral:

Részletesebben

Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás

Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2010 január 7 Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás Minőségi HD képalkotás, professzionális igényeknek

Részletesebben

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Sajtóközlemény IFA, Berlin 2010. szeptember 1. A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Tizenegy új

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

SVE1111M1E. a legnépszerűbb VAIO. Műszaki adatok SVE1111M1E. Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony. Képek. Operációs rendszer.

SVE1111M1E. a legnépszerűbb VAIO. Műszaki adatok SVE1111M1E. Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony. Képek. Operációs rendszer. Magyarország Professzionális termékek Termékek Áruházak Támogatás Közösség My Sony KEZDŐLAP > Minden Sony termék > VAIO és számítástechnika> VAIO hordozható számítógépek> VAIO E sorozat > SVE1111M1E A

Részletesebben

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM ÚJRAGONDOLT AKCIÓKAMERA A KAMERA Rögzítse az élet legjobb pillanatait 4K Ultra HD minőségben, a TomTom Bandit akciókamera

Részletesebben

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion Felhasználói útmutató kitvision.co.uk A k c i ó k a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3544 / Made in

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 15255 Sportkamera insportline ActionCam III *A kép csak illusztráció. A szín a modelltervezéstől függően változhat. TARTALOM BEVEZETŐ INFORMÁCIÓK... 3 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...

Részletesebben

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO A Sony Interactive Entertainment(SIE) a mai napon jelentette be az új PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K

Részletesebben

A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et

A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 24. A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et Az E-bajonettes, cserélhető objektíves kamera

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett

lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony Handycam kameráit full HD 3D felvételi lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett A Sony a mai nap mutatta

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

A Walkman és a vezetékmentesség

A Walkman és a vezetékmentesség d Sajtóközlemény Budapest, 2011. július 27. A Walkman és a vezetékmentesség Stílusos, színes videó MP3 lejátszók a Sonytól az A- és S-ok Bluetooth streaminggel 1 Az NWZ-A860 Walkman : prémium design és

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 A Sony bemutatja az α900-at A világ első, full-frame 24,6 megapixeles tükörreflexes fényképezőgépe: α900 utolérhetetlen képminőséggel, kreatív lehetőségekkel

Részletesebben

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT Sajtóközlemény 2007. augusztus 22. A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT o 8,1 valós megapixel BIONZ képfeldolgozóval o 10-szeres optikai zoomos Carl Zeiss objektív

Részletesebben

Kövess minket. facebook.com/driftinnovation. vimeo.com/driftinnovation. twitter.com/driftinnovation. driftinnovation.com

Kövess minket. facebook.com/driftinnovation. vimeo.com/driftinnovation. twitter.com/driftinnovation. driftinnovation.com Kövess minket facebook.com/driftinnovation vimeo.com/driftinnovation twitter.com/driftinnovation driftinnovation.com használati útmutató Köszönjük, hogy a Drift HD Ghost kamerát választottad Ügyféltámogatás

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at.

A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at. Sajtóközlemény Budapest, 2011. június 8. A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at. A Sony legújabb fejlesztései mind helyett kaptak az új cserélhető objektíves,

Részletesebben

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté Nikon Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok Történeti áttekintés 1917 Három vezető Japán optikai cég egyesüléséből létrejött Nippon Kogaku K. K. társaság.

Részletesebben

Párizs február 7.

Párizs február 7. Az ARCHOS új szintre emeli a káva nélküli kijelző technológiáját 3 új okostelefonnal, 5.5, 5.7 és 6 hüvelykes kompakt formában, 89,99 -s bevezető áron. Párizs - 2018. február 7. szerda - Az ARCHOS Core

Részletesebben

LowPrice 2012-2013. LowPrice

LowPrice 2012-2013. LowPrice LowPrice 2012-2013 LowPrice 2012-2013 Micro SD memóriakártyák Kingston microsdhc 8GB Class 4 SDC4/8GB 11$ MicroSDHC 8GB Class 4 SDC4/8GB 11$ Samsung 16GB Class 10 TF Card 22$ Kingston microsdhc 16GB Class

Részletesebben

Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel

Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel EOS 5D Mark IV Budapest, 2016. augusztus 25. A Canon bemutatja a 11 éves ikonikus EOS 5D sorozat legújabb tagját, az EOS 5D Mark IV-et. Az EOS 5D fényképezőgépek

Részletesebben

Technológiai jellemzők

Technológiai jellemzők True 1.3 Mega Pixel Auto-Focus Webcam Genius büszkén mutatja be a Slim 1322Af-et, az új, innovative webkamerát. Plusz autofókusz lencsével rendelkezik, éles, tiszta minőségű és valósidejű képeket biztosít.

Részletesebben

BRAVIA 2011: A tévé még többre képes

BRAVIA 2011: A tévé még többre képes Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2011. január 6. BRAVIA 2011: A tévé még többre képes A Sony új LCD televíziói kibővített internet funkcionalitással, fejlett 2D és 3D képességekkel valamint okos csatlakozási

Részletesebben

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet Hatékony 1.6 GHz-es dual-core processzor A rendkívül gyors és hatékony kétmagos 1.6 GHz- es processzor lehetővé teszi a tableten telepített alkalmazások optimális használatát.

Részletesebben

E Y E Z O N E B1080PX-3 BEMUTATÁS

E Y E Z O N E B1080PX-3 BEMUTATÁS E Y E Z O N E B1080PX-3 High Performance & Stability XML-ben létrehozható Multi-Zone és Média Layout Full HD WMV9 Digital Signage Lejátszás és FTP frissítés egyidőben POP Center menedzser szoftver BEMUTATÁS

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN Sajtóközlemény 2008. január 23. AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN o 5 modell a W-sorozatból: W170, W150, W130, W120, W110 o Akár 10,1 valós megapixel

Részletesebben

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Előoldal Módválasztó funkciógomb: - kamera ki- és bekapcsolása

Részletesebben

Sport napszemüveg videó funkcióval, Full HD 1080P TX 25, használati útmutató

Sport napszemüveg videó funkcióval, Full HD 1080P TX 25, használati útmutató Technaxx Sport napszemüveg videó funkcióval, Full HD 1080P TX 25, használati útmutató Megfelelőségi nyilatkozat: www.technaxx.de/ (alsó sávban Konformitätserklärung néven) Mielőtt először használja a készüléket,

Részletesebben

Digitális HD videokamera-felvevő

Digitális HD videokamera-felvevő 4-532-707-11(1) (HU) Digitális HD videokamera-felvevő Kézikönyv HU 2014 Sony Corporation HDR-AS100V A kézikönyv használatának módja A vonatkozó oldalra történő lépéshez kattintson egy jobb oldali gombra.

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató www.concorde.hu Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD20 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond 2. HTC 6262 Hero

Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond 2. HTC 6262 Hero Blackberry 9000 (Bold) Súlya: 133 Felbontás: 320x480 pixel 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS, WiFi 1 GB belső memória () 2 megapixeles kamera 2,6 -es kijelző Beépített GPS vevő BlackBerry navigation

Részletesebben

Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel

Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 24. Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel A világ legkisebb expozíciós időközzel rendelkező

Részletesebben

JÁTSSZ ÉS NYERJ EGY 4K-S TV-T!

JÁTSSZ ÉS NYERJ EGY 4K-S TV-T! VILÁGBAJNOKI KÜLÖNSZÁM 2014 MÁJUS JÚNIUS JÁTSSZ ÉS NYERJ EGY 4K-S TV-T! Lásd vendégül barátaidat egy balatoni luxusapartmanban a VB-döntőre és nézzétek együtt a meccset a legújabb Sony 4K-s Ultra HD televízión,

Részletesebben

A Sony bemutatja nagyteljesítményű, Full HD DSLR fényképezőgépeit

A Sony bemutatja nagyteljesítményű, Full HD DSLR fényképezőgépeit Sajtóközlemény Budapest, 2010 augusztus 24. A Sony bemutatja nagyteljesítményű, Full HD DSLR fényképezőgépeit Csúcskategóriás α580 az újonnan kifejlesztett 16,2M Exmor APS HD CMOS szenzorral, akár 7 kép/mp

Részletesebben

Figyelmeztetés. Termékjellemzők

Figyelmeztetés. Termékjellemzők Figyelmeztetés 1. A készülék érzékeny műszaki eszköz, kérjük óvja a leejtéstől és ütődésektől. 2. Kérjük ne tegye ki a készüléket erős elektromágnesességnek ill. rádióhullámoknak. Ezek a készülék meghibásodását

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1.

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1. PROMOPACK 2012. április 16 - június 1. Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok Kombináljon kedvére! Weidmüller Kereskedelmi Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Tel.: +36 1 382 7700 Fax: +36

Részletesebben

Nav N Go igo 8 GPS navigációs szoftver

Nav N Go igo 8 GPS navigációs szoftver Nav N Go igo 8 GPS navigációs szoftver Legfőbb előnyök Kompatibilis a piac legtöbb Windows Mobile alapú mobil eszközével.* Egyszerűen csatlakoztassa az SD memóriakártyát, és a szoftver máris működésre

Részletesebben

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett Sajtóközlemény Budapest, 2009. augusztus 6. Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett A csodás Cyber-shot TX1 és WX1 mutatja meg igazán a Sony optikai, képalkotó és feldolgozó technológiáit 10,2 valós

Részletesebben

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő Sajtóközlemény Budapest, 2010. szeptember 15. A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő 7,2mm vékony

Részletesebben

HD720P Sport Kamera használati útmutató

HD720P Sport Kamera használati útmutató HD720P Sport Kamera használati útmutató Tartalom: Figyelmeztetések 1 Szerkezet 2 Jellemzők 3 Műszaki leírás 4 Útmutató 5 Általános problémák 8 Csomag tartalma 9 Figyelmeztetések 1. Ne használja a kamerát

Részletesebben

Fényképezőgép sebesség újraértelmezve: a Sony bemutatja az első félig áteresztő tükör technológiával készült digitális fényképezőgépeit

Fényképezőgép sebesség újraértelmezve: a Sony bemutatja az első félig áteresztő tükör technológiával készült digitális fényképezőgépeit Sajtóközlemény Budapest, 2010 augusztus 24 Fényképezőgép sebesség újraértelmezve: a Sony bemutatja az első félig áteresztő tükör technológiával készült digitális fényképezőgépeit Könnyű, kompakt α55 és

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

MikroLAN-Industria Elektronikai Kft. POSTAI CSOMAGKÜLDÉS: ( 52 ) 414-777, ( 52 ) 315-774 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.

MikroLAN-Industria Elektronikai Kft. POSTAI CSOMAGKÜLDÉS: ( 52 ) 414-777, ( 52 ) 315-774 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112. CD lemezek: Adathordozók Hologramos, jogdíjas termékek. Emtec-BASF CD-R 80 min. / 700 MB 52x cake box. 10 darab kerek műanyag dobozban Emtec-BASF CD-R 80 min. / 700 MB 52x vékony tok CD-R 80 min. / 700

Részletesebben

PMW-400 az új Broadcast kamera

PMW-400 az új Broadcast kamera ready PMW-400 az új Broadcast kamera Budapest, 2013. július 25. PMW-400 PMW-400 2013 augusztustól PMW-400K és PMW-400L XAVC codec 2014 nyarán Firmware frissítés 2013 augusztus ver. 1.0 (gyári) 2013 október

Részletesebben

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik A Canon ma mutatja be az idén 30 éves EOS termékcsalád két új digitális tükörreflexes (DLSR) fényképezőgépét:

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

A Matrix-Police automatikus rendszám-azonosító berendezés rövid ismertetése

A Matrix-Police automatikus rendszám-azonosító berendezés rövid ismertetése Automatikus rendszám-azonosító - A Matrix-Police rövid ismertetése - Ajánlott összeállítás a Matrix-Police berendezésre - Matrix-Police kezelõi kézikönyv A Matrix-Police automatikus rendszám-azonosító

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

DELL Latitude E N003LE727012EMEA_WIN1-BL-11

DELL Latitude E N003LE727012EMEA_WIN1-BL-11 DELL Latitude E7270 - N003LE727012EMEA_WIN1-BL-11 (N003LE727012EMEA_WIN1-BL-11) Bruttó ár: 480.990 Ft Termékcsalád: Latitude Termékvonal: Dell Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i5

Részletesebben

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 2009. március 3. A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 9,1 valós megapixel Exmor CMOS szenzor sorozatképek készítésére és az alacsony

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól CES, Las Vegas - 2009 január 7. Forradalom a szórakoztatás terén új Blu-ray játszók a Sonytól Lenyűgöző Monolithic design koncepció, hálózati funkciók és 3D megjelenítés a szórakoztatás új világát jelentik

Részletesebben

DELL Latitude E N003LE727012EMEA_WIN-11 (N003LE727012EMEA_WIN-11)

DELL Latitude E N003LE727012EMEA_WIN-11 (N003LE727012EMEA_WIN-11) DELL Latitude E7270 - N003LE727012EMEA_WIN-11 (N003LE727012EMEA_WIN-11) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória

Részletesebben

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz!

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Telepítés előtt olvassa el ezt a fontos megjegyzést! 1. A VideoCAM ExpressII

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység Árlista 2014. január 30-tól visszavonásig. Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 11 290 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

Készülék árak. 2009. május. Blackberry 9000 (Bold) 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS. bluetooth

Készülék árak. 2009. május. Blackberry 9000 (Bold) 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS. bluetooth Blackberry 9000 (Bold) Súlya: 133 Felbontás: 320x480 pixel 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, 2 megapixeles kamera BlackBerry navigation Operációs rendszer: BlackBerry OS Bővíthető memória 130 750

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

Nyomógombos telefonok

Nyomógombos telefonok Nyomógombos telefonok Kö Nagyon hosszú üze idő SOS gomb egy adott telefonszám azonnali hívásához Mizu BT60 Evolveo EP500 yű kezelhetőség Kínálatunk legolcsóbb készüléke 3 db SIM kártya egyidejű kezelése

Részletesebben

6 Best EISA díj a Sonynak

6 Best EISA díj a Sonynak Sajtóközlemény Budapest, 2009 augusztus 26 6 Best EISA díj a Sonynak Az European Imaging and Sound Association a WALKMAN, Cyber-shot, Handycam, G objektív, BRAVIA, és Vegas Pro brandeket tüntette ki A

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

ELŐREHOZOTT JÖVŐ A MEGÚJULT F SOROZAT. Budapest, 2013. március 5.

ELŐREHOZOTT JÖVŐ A MEGÚJULT F SOROZAT. Budapest, 2013. március 5. ELŐREHOZOTT JÖVŐ A MEGÚJULT F SOROZAT Budapest, 2013. március 5. AZ ÚJ ÉLMÉNY A szuper35 mm-es családfa PMW-F65 PMW-F55 PMW-F5 PMW-F3 NEX-FS700 Az F sorozat F65 igazi 4K és azon túl Egyedülálló képminőség

Részletesebben

HD vadkamera p. A szállító elérhetősége: Használati útmutató

HD vadkamera p. A szállító elérhetősége: Használati útmutató HD vadkamera - 1080p Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.1 A termék külsejének

Részletesebben

http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/tab...

http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/tab... 1 / 6 2012.02.09. 13:35 Nyomtatható verzió Oldal nyomtatása Nyitóoldal Mobiltelefonok Táblagép Samsung Galaxy Tab 8.9 GT-P7300 Áttekintés TULAJDONSÁGOK SPECIFIKÁCIÓ GALÉRIA R01 R0101 hu 01016800 GT-P7300UWAORG

Részletesebben

PN Megnevezés UPC ARCHOS ACCESS 70 WIFI 16GB EU

PN Megnevezés UPC ARCHOS ACCESS 70 WIFI 16GB EU Az ARCHOS Access 70 Wifi-ben mindent megtalál, ami a tökéletes szórakozáshoz kell. Rendkívül erős, négymagos processzorral szerelt táblagép, mely a legfrissebb operációs rendszerrel érkezik, az Android

Részletesebben

P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv

P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv Először is köszönjük Önnek, hogy a cégünk termékét választotta! Kérjük, használat előtt olvassa el útmutatót. A használati útmutató a termék változatossága

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre TG 2 fekete 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*)

Részletesebben

TG 860 Narancs. Az akcióhős

TG 860 Narancs. Az akcióhős TG 860 Narancs 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 16 megapixeles, hátulról megvilágított

Részletesebben

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre. Kijelző

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre. Kijelző TG 2 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*) ihs

Részletesebben