Fényképezőgép sebesség újraértelmezve: a Sony bemutatja az első félig áteresztő tükör technológiával készült digitális fényképezőgépeit

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fényképezőgép sebesség újraértelmezve: a Sony bemutatja az első félig áteresztő tükör technológiával készült digitális fényképezőgépeit"

Átírás

1 Sajtóközlemény Budapest, 2010 augusztus 24 Fényképezőgép sebesség újraértelmezve: a Sony bemutatja az első félig áteresztő tükör technológiával készült digitális fényképezőgépeit Könnyű, kompakt α55 és α33: akár 10 kép/mp felvétel, nagysebességű AF követés és Full HD videó Az α55 (SLT-A55V) (16,2 megapixel) és az α33 (SLT-A33) (14,2 megapixel) Nagysebességű felvétel akár 10 kép/mp sebességgel, precíz, követő autofókusszal A Quick AF HD Movie először mutatkozik be és lágy, folyamatos autofókuszt biztosít videofelvétel közben is Fejlett előkép gyors AF működéssel és 7.5 cm (3") dönthető LCD, Tru-Finder (elektronikus) kereső 100% lefedettséggel Fejlett képalkotó megoldások: 3D Sweep Panorama, Auto HDR és multi-frame zajcsökkentés A cserélhető objektíves α család tovább bővül a Sony kínálatában a kompakt, rendkívül gyors, új α55 és α33 típusokkal. A Sony első digitális fényképezőgépei, amelyben a félig áteresztő tükör technológia bemutatkozik, eddig ismeretlen felvételi lehetőségeket kínálnak. A hagyományos DSLR fényképezőgépek lehetőségeit kiegészítve a félig áteresztő tükör olyan megoldással jelentkezik, amely optikai úton választja ketté a képet és küldi azt a fő képérzékelőhöz illetve a különálló, fázis alapú autofókusz szenzorhoz. A nagyfelbontású élőkép és a gyors, pontos fázis alapú autofókusz mindig rendelkezésre áll vagy a változtatható dőlésszögű 7,5cm (3 ) LCD kijelzőn vagy a precíziós Tru-Finder elektronikus keresőn. Ez egyben azt jelenti, hogy a mozgó tárgyak is mindig fókuszban maradnak, attól függetlenül, hogy állóképek vagy Full HD videók készülnek.

2 A félig áteresztő tükör technológia a korábbi DSLR modellek határain lépett túl egyszerűbb mechanikai felépítéssel, kisebb vázzal és komplexitással. Ezért az α55 és az α33 ideális megoldás azok számára, akik a spontán családi eseményeket, utazásokat szeretnék megörökíteni kisebb felszereléssel. Nagyfelbontású felvétel akár 10 kép/mp sebességgel, precíz AF követéssel A forradalminak számító félig áteresztő tükör technológia többek között lehetővé teszi, hogy az α55 akár 10kép/mp (α33: 7kép/mp) sebességgel készítsen sorozatképet Continuous Priority AE üzemmmódban. Ez egyben a világ jelenleg leggyorsabb folyamatos AF képrögzítése a cserélhető objektíves, APS-C méretű képszenzoros gépek között. Az újonnan kifejlesztett 15-pontos fázis alapú autofókusz rendszer gyors, precíz AF követést biztosít, még mozgó tárgyak és sorozatfelvétel esetén is. Így az α55 és az α33 képes a leggyorsabb momentumok megörökítésére, de portréfelvételek esetében is megragadható a legideálisabb kép. A világ első Quick AF Full HD filmrögzítése 1 A nagyméretű Exmor APS HD CMOS szenzor mindkét fényképezőgép esetében csodás, moziminőségű HD videofelvételek készítését teszi lehetővé gyönyörű, defókuszált (bokeh) effekt használatával. Az α55 és az α33 gépekben debütál a Quick AF Full HD filmrögzítés is. A félig áteresztő tükör technológia segítségével az AVCHD 1080i minőségű videók készíthetők precíz, fázis alapú AF követés használata mellett még mozgó tárgyak esetén is. A valósidejű videó élőkép mostantól a keresőben is rendelkezésre áll a DSLR fényképezőgépekkel ellentétben, ahol a felemelt tükör gátolta a kép keresőbe történő eljutását a felvétel ideje alatt. Könnyed komponálás és ellenőrzés Az α55 és az α33 fantasztikus új lehetőségeket kínálnak a kreativitás és a megjelenítés terén egyaránt, mind a videók, mind a fotók esetében. A DSLR felhasználók illetve a már nem kezdő fotósok által jól ismert Sony Quick AF Live View rendszer hatékonyabb, mint valaha. A nagyfelbontású élőkép kiegészítve az egyedülálló fázis alapú AF redszerrel még a gyorsan mozgó tárgyak esetében is pontos képet ad.

3 A szabadon (maximum 270 fokban) dönthető, világos, 7,5 cm-es (3,0") (16:9) Xtra Fine LCD kiejlző csodás részletességet és kontrasztot biztosít. A precíziós elektronikus kereső 1,15 millió képpontos felbontásával tiszta, fényes képet ad a kompozíció teljes egészéről. Az expozíció, mélység és a színek azonnal élőképként ellenőrizhetők az LCD-n és a keresőben is. A még precízebb komponálás érdekében rácsvonal is bekapcsolható a keresőben és az LCD kijelzőn is, amelyet egy új digitális vízszintező tesz teljessé. Kreatív lehetőségek gazdagon Az α55 és az α33 kompatibilisek több, mint 30 A-bajonettes objektívvel és beépített SteadyShot funkcióval is rendelkeznek. Ez a vázban található stabilizációs rendszer 4 lépcsős rázkódásvédelemmel segíti a kézből történő fotózást. Mindkét fényképezőgépen megtalálható a 3D Sweep Panorama is, amellyel extraszéles, bámulatos látószögű panorámaképek készíthetők. A 3D panorámaképek bármely kompatibilis 3D televízión megtekinthetők. Az SLT-A55 a Sony első α fényképezőgépe, amely integrált GPS rendszerrel is felszerelt, így a felvételek automatikusan megkapják az azonosító koordinátákat. Az újgenerációs Exmor APS HD CMOS szenzor mindkét készülék esetében finom részletességet nyújt a komponálás és a képfeldolgozás során. Ezáltal még a kezdők is fantasztikus művészi lehetőségeket kapnak a kezükbe. Az Auto HDR továbbfejlesztésre került a korábbi α modellekhez képest. A 3 db képből álló sorozatfelvétel automatikusan összeillesztésre kerül, majd egyetlen, szélesebb színspektrumú és gazdagabb árnyalatokkal rendelkező kép születik. A Multi-frame zajcsökkentés már 6 képet alkalmaz, és rendkívül alacsony zajszintű képek jöhetnek létre akár az elképesztő, ISO érzékenység mellett is. Az új fényképezőgépekhez Memory Stick PRO Duo (beleértve a Memory Stick PRO-HG Duo kártyát is) és SD (SDHC és SDXC formátumok egyaránt) memóriakártyák használhatók. A Memory Stick PRO-HG Duo HX 30MB/s adatátviteli sebessége a legjobb teljesítményt nyújtja, ha continuous shooting üzemmódot választunk, vagy a felvételeket másoljuk.

4 Az új α55 és α33 áttetsző prizmás fényképezőgépek 2010 októberétől kaphatók. *a cserélhető objektíves fényképezőgépek között, augusztus 24-I állapot szerint - Vége - Kiemelt tulajdonságok Típus SLT-Α55V / SLT-A33 Cserélhető objektíves digitális fényképezőgép beépített vakuval Objektív Sony α, Minolta és Konica Minolta AF objektívek kompatibilitás Képszenzor A55: Exmor APS HD CMOS 16,2 valós megapixel (kb.) Exmor APS HD CMOS 14,2 valós megapixel (kb.) Processzor BIONZ képprocesszor ISO érzékenység Képformátumok ISO (kibővített: ISO a Multi Frame NR módban) JPEG (fine, standard), RAW, RAW + JPEG HDMI csatlakozó és BRAVIA Sync HDMI mini csatlakozó (C típus), BRAVIA Sync (Sync menüből), PhotoTV HD Képméret: 3:2 (pixel) A55: L méret: 4912x3264 (16M) M méret: 3568x2368 (8,4M) S méret: 2448x1624 (4M) L méret: 4592x3056 (14M) M méret: 3344x2224 (7,4M) S méret: 2288x1520 (3,5M) HD filmfelvétel Elektronikus kereső LCD Élőkép Quick AF Full HD videó fázis alapú autofókusszal AVCHD: 1920 x 1080i (16:9) MP4: 1440 x 1080 (16:9) / 640 x 480 (4:3) Max felvételi idő: 29 perc Electronic Viewfinder Tru-Finder (Xtra Fine) (1,15 millió képpont valós felbontás), 100% lefedettség Digitális vízszintező, expozíciós információk és segédvonalak 7,5cm (3 ) TFT (Xtra Fine LCD) 921 ezer képpontos felbontással; dönthető-forgatható mechanikával Quick AF Live View Integrált SteadyShot Igen Pormentes rendszer Védőréteg az aluláteresztő szűrőn, képszenzor-mechanika Fókusz módok Autofókusz rendszer AF/MF választható AF módok: Single-shot AF, Automatic AF, Continuous AF TTL 15-pontos fázis alapú AF rendszer 3 kereszt érzékelővel

5 Expozíciós módok Expozíciós mérési rendszer Expozíciós mérési módok Jelenetválasztás Kreatív stílusok Programozott AE (AUTO, AUTO - Flash Off, P), Blende prioritás, Zár prioritás, manuális, jelenetválasztás 1200-zone evaluative metering Multi-szegmens, középsúlyozott, pont Portrait, Landscape, Macro, Sports, Sunset, Night portrait/night view, Hand-held Twilight Standard, Vivid, Portrait, Landscape, Sunset, B/W Sweep Panorama Igen (2D és 3D) Auto HDR Zársebesség Expozíciós sorozat Fehéregyensúly Igen (a P/A/S/M módokban) 1/ sec, Bulb 3 sorozatkép 0,3 vagy 0,7 EV lépésben Auto / 6 presets / Colour Temperature/Colour Filter / Custom WB Continuous Advance Shooting A55: Continuous Priority AE módban: akár 10kép/mp Folyamatos, követő AF módban: akár 6kép/mp *körülményektől és memóriakártyától függően Képek száma (kb) A55: Kb. 330 kép a keresővel, kb. 380 kép live view módban (CIPA szabvány szerint) Beépített vaku Continuous Priority AE módban: akár 7kép/mp Folyamatos, követő AF módban: akár 6kép/mp *körülményektől és memóriakártyától függően Kb. 270 kép a keresővel, kb. 340 kép live view módban (CIPA szabvány szerint) Felugró, GN 12 ISO 100 mellett, FOV lefeedettség akár 18mm Vaku módok Flash-off, Auto, Fill-flash, Slow sync, Rear Sync., Wireless*, Hi-speed sync.*, *Külső vakuval: HVL-F58AM, HVL-F56AM, HVL-F42AM, HVL-F36AM Memóriakártyák MemoryStick PRO Duo / PRO-HG Duo / SD / SDHC Méretek (széxmaxmé) Kb. 124,4 x 92 x 84,7mm (befoglaló méret) Tömeg A55: Kb. 441g (akku, memóriakártya és kiegészítők nélkül) Kb. 433g (akku, memóriakártya és kiegészítők nélkül)

6 A Sonyról: A Sony az audio-, video-, kommunikációs és információtechnológiai termékek vezető gyártója a fogyasztói és professzionális piacon. A Sony kiváló audiovizuális termékei, mint pl. a the BRAVIA LCD HD tv, Cyber-shot digitális fényképezőgép, Handycam kamera és a Walkman MP3 lejátszó, a VAIO személyi számítógépek valamint a nagyfelbontású (HD) professzionális műsorszolgáltató felszerelések, élükön a XDCAM HD mind teljes-értékű HD tartalmat képesek szolgáltatni az elektronika, zene, képi tartalmak, játék és online kereskedelem terén. A Sony a világ egyik vezető digitális szórakoztató márkájának egyikeként kb. 170,000 alkalmazottat foglalkoztat szerte a világon. Az UEFA Champions League-gel kötött hosszú-távú, 2012-ig szóló szponzori együttműködés, a FIFA-val kötött, 2014-ig terjedő hivatalos szponzori megállapodás és a FIFA World Cup 2010-es és 2014-es esztendőkre szóló globális szponzori szerződések értelmében, a Sony a futball rajongók millióinak a szórakozását segíti a világ minden tájáról. A Sony Europe-ról bővebben a és a oldalakon találhat információkat.

A Sony bemutatja nagyteljesítményű, Full HD DSLR fényképezőgépeit

A Sony bemutatja nagyteljesítményű, Full HD DSLR fényképezőgépeit Sajtóközlemény Budapest, 2010 augusztus 24. A Sony bemutatja nagyteljesítményű, Full HD DSLR fényképezőgépeit Csúcskategóriás α580 az újonnan kifejlesztett 16,2M Exmor APS HD CMOS szenzorral, akár 7 kép/mp

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at.

A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at. Sajtóközlemény Budapest, 2011. június 8. A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at. A Sony legújabb fejlesztései mind helyett kaptak az új cserélhető objektíves,

Részletesebben

A kategóriájában könnyű és kompakt fényképezőgép 16,2 megapixeles felbontással és beépített Picture Effect funkcióval rendelkezik

A kategóriájában könnyű és kompakt fényképezőgép 16,2 megapixeles felbontással és beépített Picture Effect funkcióval rendelkezik Sajtóközlemény 2011. június 8. A Sony bemutatja az α35 (SLT-A35) fényképezőgépet, amely minden felvételi módban, akár állókép akár videófelvétel folyamatos autófokuszálásra képes a féligáteresztő tükör

Részletesebben

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot Sajtóközlemény Budapest, 2011. február 1. Nagyobb zoom és kevesebb homályos kép: Cyber-shot HX sorozat Full HD videóval HX100V és HX9V: 3D, új, intelligens Sweep Panorama High Resolution mód és GPS/iránytű

Részletesebben

Kamerák: újratervezve

Kamerák: újratervezve Sajtóközlemény Budapest, 2010 július 14. Kamerák: újratervezve A Sony bemutatja a világ első amatőr (consumer), cserélhető objektívvel rendelkező HD kameráját A Handycam NEX-VG10E: Full HD videók sztereó

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Mostantól még egyszerűbb belépni a profi fotózás világába.

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette Sajtóközlemény Budapest, 2010. december 13. A Sony bővíti SD kártya kínálatát Az új sorozat kedvező ár/érték arányú belépő modellekkel, nagysebességű, Class 10-es kártyákkal valamint a világ első, AVCHD

Részletesebben

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 A Sony bemutatja az α900-at A világ első, full-frame 24,6 megapixeles tükörreflexes fényképezőgépe: α900 utolérhetetlen képminőséggel, kreatív lehetőségekkel

Részletesebben

Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel

Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 24. Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel A világ legkisebb expozíciós időközzel rendelkező

Részletesebben

Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek

Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek Budapest, 2009 május 18. Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek A három új DSLR fényképezőgép: - α230 (10,2 megapixel* és 2,7 LCD) -

Részletesebben

A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et

A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 24. A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et Az E-bajonettes, cserélhető objektíves kamera

Részletesebben

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Sajtóközlemény IFA, Berlin 2010. szeptember 1. A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Tizenegy új

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás

Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2010 január 7 Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás Minőségi HD képalkotás, professzionális igényeknek

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

A Sony bemutatja az α7 II-t. Írta: SONY december 01. hétfő, 21:15

A Sony bemutatja az α7 II-t. Írta: SONY december 01. hétfő, 21:15 A Sony bejelentette új full-frame szenzoros, tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépét, mely az Alpha 7-es sorozat következő tagja és a világon elsőként rendelkezik 5 tengelyes optikai képstabilizátorral:

Részletesebben

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik

Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik Minőség mindenekfelett új Canon EOS 77D és EOS 800D digitális tükörreflexes fényképezőgépek és optik A Canon ma mutatja be az idén 30 éves EOS termékcsalád két új digitális tükörreflexes (DLSR) fényképezőgépét:

Részletesebben

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 2009. március 3. A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 9,1 valós megapixel Exmor CMOS szenzor sorozatképek készítésére és az alacsony

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

A Walkman és a vezetékmentesség

A Walkman és a vezetékmentesség d Sajtóközlemény Budapest, 2011. július 27. A Walkman és a vezetékmentesség Stílusos, színes videó MP3 lejátszók a Sonytól az A- és S-ok Bluetooth streaminggel 1 Az NWZ-A860 Walkman : prémium design és

Részletesebben

E M5 1250 Kit fekete. A képminőséghez dedikált klasszikus stílus. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E M5 1250 Kit fekete. A képminőséghez dedikált klasszikus stílus. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E M5 1250 Kit fekete Por- és cseppálló 3" átmérőjű, dönthető OLED érintőkijelző A világ leggyorsabb autofókusz rendszere Intuitív érintőképernyős kezelés A képminőséghez dedikált klasszikus stílus A csúcstechnológiás,

Részletesebben

BRAVIA 2011: A tévé még többre képes

BRAVIA 2011: A tévé még többre képes Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2011. január 6. BRAVIA 2011: A tévé még többre képes A Sony új LCD televíziói kibővített internet funkcionalitással, fejlett 2D és 3D képességekkel valamint okos csatlakozási

Részletesebben

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN Sajtóközlemény 2008. január 23. AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN o 5 modell a W-sorozatból: W170, W150, W130, W120, W110 o Akár 10,1 valós megapixel

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves, Wi-Fi-képes fényképezőgépét*

A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves, Wi-Fi-képes fényképezőgépét* Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2014. január 7. A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves, Wi-Fi-képes fényképezőgépét* Az A5000 tükörreflexes minőségű, kreatív és stílusos

Részletesebben

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett Sajtóközlemény Budapest, 2009. augusztus 6. Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett A csodás Cyber-shot TX1 és WX1 mutatja meg igazán a Sony optikai, képalkotó és feldolgozó technológiáit 10,2 valós

Részletesebben

SP 100EE Black. Szeme akár a sasé. 50x extra-nagylátószögű optikai zoom ( mm*) 100x Szuper felbontású zoommal

SP 100EE Black. Szeme akár a sasé. 50x extra-nagylátószögű optikai zoom ( mm*) 100x Szuper felbontású zoommal SP 100EE Black 50x extra-nagylátószögű optikai zoom (24-1200mm*) ihs technológia TruePic VI képfeldolgozó processzor Nagy formátumú/nagy felbontású, 920.000 képpontos EVF 100x Szuper felbontású zoommal

Részletesebben

Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel

Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel Canon EOS 5D Mark IV: mozi minőségű 4K felvétel EOS 5D Mark IV Budapest, 2016. augusztus 25. A Canon bemutatja a 11 éves ikonikus EOS 5D sorozat legújabb tagját, az EOS 5D Mark IV-et. Az EOS 5D fényképezőgépek

Részletesebben

E PM2 1442 Kit Vörös. Jó megjelenés. Még jobb fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PM2 1442 Kit Vörös. Jó megjelenés. Még jobb fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PM2 1442 Kit Vörös Új generációs 16 megapixeles LiveMos szenzor Max. 25,600 ISO érzékenység FAST AF + Érintésvezérlés Beépített 2-tengelyű stabilizátor TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra nagysebességű

Részletesebben

Az Olympus stílusos új Utazó kompaktja kategóriájának legjobb* videofelvételével és meglepően alacsony áron

Az Olympus stílusos új Utazó kompaktja kategóriájának legjobb* videofelvételével és meglepően alacsony áron SAJTÓKÖZLEMÉNY Az Olympus stílusos új Utazó kompaktja kategóriájának legjobb* videofelvételével és meglepően alacsony áron Vékony SH-25MR kompakt D-SLR processzorral és GPS funkcióval Érintőkijelző és

Részletesebben

TG 835. Túlélésre tervezett kalandor. Műszaki adatok. Digitális zoom. Szenzor. Objektív. Kijelző. 5x nagylátószögű optikai zoom (28-140mm*)

TG 835. Túlélésre tervezett kalandor. Műszaki adatok. Digitális zoom. Szenzor. Objektív. Kijelző. 5x nagylátószögű optikai zoom (28-140mm*) TG 835 10 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 10x Szuper felbontású zoommal 16 megapixeles,

Részletesebben

E M5 Mark II 1250 Kit Ezüst

E M5 Mark II 1250 Kit Ezüst E M5 Mark II 1250 Kit Ezüst 5-tengelyű képstabilizátor videofelvételekhez és fotózáshoz Por-, csepp- és fagyálló Elképesztő képminőség Egyedülálló pormentesítő rendszer (SSWF) A legjobb teljesítményű képstabilizátor

Részletesebben

Az új TOUGH fényképezőgép képminősége több testhosszal nyeri a víz alatti versenyt

Az új TOUGH fényképezőgép képminősége több testhosszal nyeri a víz alatti versenyt SAJTÓKÖZLEMÉNY Az új TOUGH fényképezőgép képminősége több testhosszal nyeri a víz alatti versenyt Az új TG-1 objektívjének és kijelzőjének minősége szégyenbe hozza riválisait Az f2.0 nagysebességű objektív

Részletesebben

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté

Nikon. Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com. Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok. 2009.12.02. Horváth Máté Nikon Előadó Horváth Máté mate_com@msn.com Tartalom Történet DSLR fényképezőgépek Tartozékok Történeti áttekintés 1917 Három vezető Japán optikai cég egyesüléséből létrejött Nippon Kogaku K. K. társaság.

Részletesebben

TG 835 Kék. Túlélésre tervezett kalandor

TG 835 Kék. Túlélésre tervezett kalandor TG 835 Kék 10 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 10x Szuper felbontású zoommal 16 megapixeles,

Részletesebben

lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett

lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony Handycam kameráit full HD 3D felvételi lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett A Sony a mai nap mutatta

Részletesebben

Samsung NX200: formatervezett tudás. Írta: Györkei Zoltán 2011. szeptember 06. kedd, 08:20

Samsung NX200: formatervezett tudás. Írta: Györkei Zoltán 2011. szeptember 06. kedd, 08:20 A Samsung bemutatta professzionális minőségű fényképek készítésére is alkalmas új, tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépét, az NX200-at. A kis méretű, de kiváló minőségű fém ház 20,3 megapixeles

Részletesebben

Stílusos vízió Az Olympus bemutatja az eddigi legkecsesebb rendszer-fényképezőgépet

Stílusos vízió Az Olympus bemutatja az eddigi legkecsesebb rendszer-fényképezőgépet SAJTÓKÖZLEMÉNY Stílusos vízió Az Olympus bemutatja az eddigi legkecsesebb rendszer-fényképezőgépet SLR minőség bonyolultság nélkül Ismerkedés a nagyszerű Olympus PEN E-PM1 fényképezőgéppel 2011. Június

Részletesebben

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő Sajtóközlemény Budapest, 2010. szeptember 15. A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő 7,2mm vékony

Részletesebben

Nagy teljesítmény és valódi high-tech Az Olympus rekorder SZ zászlóshajója előre tör

Nagy teljesítmény és valódi high-tech Az Olympus rekorder SZ zászlóshajója előre tör SAJTÓKÖZLEMÉNY Nagy teljesítmény és valódi high-tech Az Olympus rekorder SZ zászlóshajója előre tör 24x zoomos, saját kategóriájában egyedülálló Traveller kompakt SZ-31MR filmes csoda ihs technológiával

Részletesebben

Az OLYMPUS TOUGH sorozat újabb mércét állít fel az elpusztíthatatlan* kompaktok között

Az OLYMPUS TOUGH sorozat újabb mércét állít fel az elpusztíthatatlan* kompaktok között SAJTÓKÖZLEMÉNY Az OLYMPUS TOUGH sorozat újabb mércét állít fel az elpusztíthatatlan* kompaktok között Az új TOUGH TG-820 és TG-620 duót a D-SLR képminőség és az ihs technológia repíti az élre 2012, Február

Részletesebben

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel 4-287-950-72(1) Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel α kézikönyv A típusú bajonettzáras A fényképezőgép előkészítése Képek készítése és megtekintése A témának megfelelő képek készítése A fényképezési

Részletesebben

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel 4-438-655-71(1) Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel α kézikönyv A típusú bajonettzáras SLT-A99/SLT-A99V 2012 Sony Corporation Tartalomjegyzék 2 A funkciók bemutatása... 9 A használatbavétel

Részletesebben

E-410. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő. Élőkép

E-410. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő. Élőkép E-410 Ultra kompakt és ultra könnyű. Egyedülálló pormentesítő 6,4 cm / 2,5'' átmérőjű HyperCrystal LCD-kijelző Kivételesen egyszerű kezelhetőség Élőkép 10 megapixeles Live MOS szenzor Új képfeldolgozó.

Részletesebben

E PM1 1442 Kit Barna. Lélegzetelállító fotók stílusosan. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PM1 1442 Kit Barna. Lélegzetelállító fotók stílusosan. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PM1 1442 Kit Barna Extrém nagysebességű kontraszt AF Live Guide vezérlés fotók és videofelvételek beállításához, tökéletesen intuitívan és egyszerűen használható felhasználói felületen Nagyteljesítményű

Részletesebben

INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE

INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE Gyors és kifinomult, ráadásul fenségesen tálalva itt az új generáció Gyorsabb, élesebb, okosabb: por- és cseppálló Olympus OM-D merőben új képstabilizátorral és elektronikus

Részletesebben

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel 4-420-757-71(1) Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel α kézikönyv A típusú bajonettzáras A fényképezőgép őkészítése Képek készítése és megtekintése A témának megfelelő képek készítése A fényképezési

Részletesebben

Tegye meg az első lépést a 3D, az online szórakoztatás világa felé, és fedezze fel a Sony Blu-ray 3D lejátszóit és házimozi rendszereit

Tegye meg az első lépést a 3D, az online szórakoztatás világa felé, és fedezze fel a Sony Blu-ray 3D lejátszóit és házimozi rendszereit Sajtóközlemény 2010 február 10 Tegye meg az első lépést a 3D, az online szórakoztatás világa felé, és fedezze fel a Sony Blu-ray 3D lejátszóit és házimozi rendszereit A BDP-S470 az új Blu-ray 3D filmek

Részletesebben

kompakt fényképezőgép

kompakt fényképezőgép kompakt fényképezőgép A digitális fényképezőgépek legszélesebb kategóriája, minden olyan, viszonylag kis méretű gép ide sorolható, amely egymagában sokféle fotós feladatra alkalmas. Előnyük a relatíve

Részletesebben

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1.

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1. PROMOPACK 2012. április 16 - június 1. Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok Kombináljon kedvére! Weidmüller Kereskedelmi Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Tel.: +36 1 382 7700 Fax: +36

Részletesebben

Sony Alpha 7R IV váz (ILCE-7RM4)

Sony Alpha 7R IV váz (ILCE-7RM4) Sony Alpha 7R IV váz (ILCE-7RM4) Termék rövid leírása: Fedezze fel a fényképészet kifejezőerejének egy új dimenzióját a páratlan képminőségnek és feldolgozási sebességnek köszönhetően. Termék ára: 1 379

Részletesebben

Fényképezés a tükörreflexes gépek világában

Fényképezés a tükörreflexes gépek világában Fényképezés a tükörreflexes gépek világában SPOT 2009. őszi előadássorozat: tükörreflexes gépek általános bemutatója és a Canon kínálat ismertetése. Előadó: Wild János 2009. november 17. Egy DSLR felépítése:

Részletesebben

XZ 1 Váz fekete. A gyenge fényviszonyok szakértője. Csúcsminőségű izuiko digitális objektívvel

XZ 1 Váz fekete. A gyenge fényviszonyok szakértője. Csúcsminőségű izuiko digitális objektívvel XZ 1 Váz fekete Csúcsminőségű izuiko digitális objektívvel Rekeszérték, zársebesség és egyéb pataméterek manuális beállítása Állítható mélységélesség és bokeh hatások objektívgyűrű a beállítások gyors

Részletesebben

Az Olympus Ultra Zoom fényképezőgépek megadják a mércét. Már megint.

Az Olympus Ultra Zoom fényképezőgépek megadják a mércét. Már megint. SAJTÓKÖZLEMÉNY Az Olympus Ultra Zoom fényképezőgépek megadják a mércét. Már megint. Az Olympus Ultra Zoom magáért beszél Az új UZ duó újabb évtizedes dominanciát ígér 2012, Január 10., Hamburg Egy Olympus

Részletesebben

TG 860 Narancs. Az akcióhős

TG 860 Narancs. Az akcióhős TG 860 Narancs 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 16 megapixeles, hátulról megvilágított

Részletesebben

E P2. Világos lehetőségek a bővítmény csatlakozóval. Műszaki adatok. Élőkép. Típus. Szenzor. Képstabilizátor. Képprocesszor. Szűrő

E P2. Világos lehetőségek a bővítmény csatlakozóval. Műszaki adatok. Élőkép. Típus. Szenzor. Képstabilizátor. Képprocesszor. Szűrő E P2 Művészi szűrők, többszörös expozíció, többféle méret-arány Dönthető, kontrasztos, nagyfelbontású elektronikus kereső* Bővítmény csatlakozó Nagysebességű, 12,3 megapixeles Live MOS szenzor Nagyteljesítményű,

Részletesebben

Olympus STYLUS XZ-2 A STYLUS új zászlóshajója a high-end kompaktok új standardja ultra-fényes, ultra-egyszerű és ultra-magas minőség ű!

Olympus STYLUS XZ-2 A STYLUS új zászlóshajója a high-end kompaktok új standardja ultra-fényes, ultra-egyszerű és ultra-magas minőség ű! A STYLUS új zászlóshajója a high-end kompaktok új standardja ultra-fényes, ultra-egyszerű és ultra-magas minőség ű! 2 012. Szeptember 17, Hamburg A high-end kompakt kategória játékszabályai megváltoznak.

Részletesebben

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2013. június 25. Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval A Sony legújabb fejlesztései egyesültek

Részletesebben

Új PEN E-P5 vezérmodell lenyűgöző interaktív képalkotással. Az Olympus PEN F tiszteletére kiadott, valódi gyűjtői darab

Új PEN E-P5 vezérmodell lenyűgöző interaktív képalkotással. Az Olympus PEN F tiszteletére kiadott, valódi gyűjtői darab SAJTÓKÖZLEMÉNY Új PEN E-P5 vezérmodell lenyűgöző interaktív képalkotással Az Olympus PEN F tiszteletére kiadott, valódi gyűjtői darab 2013. május 10, Hamburg Ha megkérünk egy látványtervezőt, egy design

Részletesebben

Maximális ellenálló-képesség, maximális képminőség

Maximális ellenálló-képesség, maximális képminőség TG 3 fekete 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*)

Részletesebben

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT Sajtóközlemény 2007. augusztus 22. A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT o 8,1 valós megapixel BIONZ képfeldolgozóval o 10-szeres optikai zoomos Carl Zeiss objektív

Részletesebben

E-420. Műszaki adatok. Típus. Kereső. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő. Kivételesen egyszerű kezelhetőség

E-420. Műszaki adatok. Típus. Kereső. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő. Kivételesen egyszerű kezelhetőség E-420 A világ legkompaktabb digitális tükörreflexes digitális fényezőgépe* Kényelmes megjelenítés az autofókusz előnézet funkciónak köszönhetően 6,9 cm / 2,7'' átmérőjű HyperCrystal II LCD Arcfelismerő

Részletesebben

E P Kit fekete. Időtálló tervezés, nagy teljesítmény. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E P Kit fekete. Időtálló tervezés, nagy teljesítmény. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E P3 1442 Kit fekete FAST (Frequency Acceleration Sensor Technology) AF, a világ leggyorsabb autofókusz rendszere* 3" OLED érintőképernyő a fotók és videók ragyogó minőségű lejátszásához bármilyen szögből

Részletesebben

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre TG 2 fekete 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*)

Részletesebben

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre. Kijelző

Maximális ellenálló képesség extrém helyzetekre. Kijelző TG 2 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 4x-es nagylátószögű optikai zoom (25-100mm*) ihs

Részletesebben

Nehéz elhinni, hogy a kompakt X sorozat eddigi legkisebb tagja tényleg ennyi mindent tartogat számunkra!

Nehéz elhinni, hogy a kompakt X sorozat eddigi legkisebb tagja tényleg ennyi mindent tartogat számunkra! XZ 10 fekete 1:1.8-2.7 szuper világos, 5x nagylátószögű i.zuiko DIGITAL zoom optika (26-130mm*) 12 megapixeles, hátulról megvilágított, 1/2.3 CMOS szenzor 7.6cm/3.0" 920,000 képpont felbontású érintőpaneles

Részletesebben

Az élességállítás pillanatai

Az élességállítás pillanatai Cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek Főbb műszaki adatok Objektív kompatibilitás Hasznos képpontok Képérzékelő Összes képpont Pormentesítés Felvételi formátum Cserélhető objektíves digitális

Részletesebben

Új Sony Action Cam, ahol a kép számít, de a felvétel körülményei nem

Új Sony Action Cam, ahol a kép számít, de a felvétel körülményei nem Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2014. január 7. Új Sony Action Cam, ahol a kép számít, de a felvétel körülményei nem A cseppálló akciókamera kiváló minőségű Full HD felvételeket rögzít XAVC formátumban,

Részletesebben

TG 870. Igazi kalandor - továbbfejlesztve. Műszaki adatok. Szenzor. Objektív. Digitális zoom. 5x nagylátószögű optikai zoom (21-105mm*)

TG 870. Igazi kalandor - továbbfejlesztve. Műszaki adatok. Szenzor. Objektív. Digitális zoom. 5x nagylátószögű optikai zoom (21-105mm*) TG 870 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS szenzor

Részletesebben

XZ 2. Képminőségben maximalista. Műszaki adatok. Típus. Képprocesszor. Szenzor. Objektív. Magas érzékenységű, hátulról megvilágított CMOS szenzor

XZ 2. Képminőségben maximalista. Műszaki adatok. Típus. Képprocesszor. Szenzor. Objektív. Magas érzékenységű, hátulról megvilágított CMOS szenzor XZ 2 i.zuiko DIGITAL 24-112mm 1:1.8-2.5 objektív (35mm megfelelője) TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra gyors autofókusz ND szűrő expozícióvezérléshez Magas érzékenységű, hátulról megvilágított CMOS

Részletesebben

A legkeményebb körülmények. Kivételes felvételek. Objektív

A legkeményebb körülmények. Kivételes felvételek. Objektív TG 5 15 méteres mélységig vízálló**, 2.1 méteres magasságból történő leejtés esetén is ütésálló***, 100 kg terhelésig törésálló**** és -10 C-ig fagyálló Szuper-fényerős 1:2.0-4.9 nagylátószögű, nagysebességű

Részletesebben

XZ 2 fekete. Képminőségben maximalista. Magas érzékenységű, hátulról megvilágított CMOS szenzor

XZ 2 fekete. Képminőségben maximalista. Magas érzékenységű, hátulról megvilágított CMOS szenzor XZ 2 fekete i.zuiko DIGITAL 24-112mm 1:1.8-2.5 objektív (35mm megfelelője) TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra gyors autofókusz ND szűrő expozícióvezérléshez Magas érzékenységű, hátulról megvilágított

Részletesebben

E P mm Kit. Az Olympus Pen: a legenda újraéled

E P mm Kit. Az Olympus Pen: a legenda újraéled E P1 14-42 mm Kit Művészi szűrők, többszörös expozíció, többféle képméret-arány Nagyteljesítményű, beépített képstabilizátor Valós idejű ellenőrzés A többszörös expozíció funkcióval az LCD kijelzőn az

Részletesebben

E PL Kit Ezüst. A legújabb technológiák egy ragyogó kis vázban. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PL Kit Ezüst. A legújabb technológiák egy ragyogó kis vázban. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PL3 1442 Kit Ezüst 12,3 megapixeles Live MOS szenzor 3" átmérőjű, dönthető LCD kijelző, alkalmas nehéz fényviszonyok mellett történő fotózásra is Praktikus beállítások a képek fényképezőgépen belüli

Részletesebben

SONY ILCE-6400M kit mm objektívvel

SONY ILCE-6400M kit mm objektívvel SONY ILCE-6400M kit 18-135 mm objektívvel Termék rövid leírása: Kompakt mérete és kis tömege ellenére az α6400 villámgyors működést és csak full-frame típusoknál várt funkciókat kínál Termék ára: 429 900

Részletesebben

E PM Kit Barna. Lélegzetelállító fotók stílusosan

E PM Kit Barna. Lélegzetelállító fotók stílusosan E PM1 1442 Kit Barna Extrém nagysebességű kontraszt AF Live Guide vezérlés fotók és videofelvételek beállításához, tökéletesen intuitívan és egyszerűen használható felhasználói felületen Nagyteljesítményű

Részletesebben

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól CES, Las Vegas - 2009 január 7. Forradalom a szórakoztatás terén új Blu-ray játszók a Sonytól Lenyűgöző Monolithic design koncepció, hálózati funkciók és 3D megjelenítés a szórakoztatás új világát jelentik

Részletesebben

HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK

HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK Sajtóközlemény 2007. január 8. HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK A Sony legújabb, merevlemezes (HDD) Handycam

Részletesebben

E M10 Pancake Kit Ezüst

E M10 Pancake Kit Ezüst E M10 Pancake Kit Ezüst Extra méretű elektronikus kereső DSLR jellegű megjelenés és használhatóság Vezeték nélküli vezérlés 12 Művészi Szűrő és 6 Művészi Effekt a közvetlen kreatív hatásokért Fém ház (alumínium)

Részletesebben

PMW-400 az új Broadcast kamera

PMW-400 az új Broadcast kamera ready PMW-400 az új Broadcast kamera Budapest, 2013. július 25. PMW-400 PMW-400 2013 augusztustól PMW-400K és PMW-400L XAVC codec 2014 nyarán Firmware frissítés 2013 augusztus ver. 1.0 (gyári) 2013 október

Részletesebben

Híradástechnikai eszközök beszerzése - Tájékoztató a szerződés módosításáról

Híradástechnikai eszközök beszerzése - Tájékoztató a szerződés módosításáról Híradástechnikai eszközök beszerzése - Tájékoztató a szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/139 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

STYLUS 1. Nagyon vékony. Nagyon tud. Műszaki adatok. Típus. Képprocesszor. Szenzor. Kereső. Objektív

STYLUS 1. Nagyon vékony. Nagyon tud. Műszaki adatok. Típus. Képprocesszor. Szenzor. Kereső. Objektív STYLUS 1 1:2.8 ultra vékony felépítésű, konstans fényerejű, 10.7x nagyítású i.zuiko DIGITAL objektív (28-300mm*) TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra gyors autofókusz rendszer Manuális vezérlés és

Részletesebben

E-520. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E-520. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E-520 A beépített stabilizátor minden objektívvel kompatibilis Egyedülálló pormentesítő Professzionális funkciók. 10 megapixeles Live MOS szenzor Praktikus Élő a nagysebességű kontraszt AF jóvoltából 100%-ig

Részletesebben

1/2.3 típusú nagyérzékenységű MOS érzékelő/18,9 összes megapixel/ elsődleges színszűrő

1/2.3 típusú nagyérzékenységű MOS érzékelő/18,9 összes megapixel/ elsődleges színszűrő DMC-TZ40 Digitális fényképezőgép LEICA objektív 20-szoros optikai zoommal, 24 mm-es ultraszéles látószöggel Új 18,1 megapixeles nagy érzékenységű MOS érzékelő és Venus Engine Wi-Fi kapcsolat és NFC (kis

Részletesebben

Canon EOS 60Da Specifikációs lap

Canon EOS 60Da Specifikációs lap Canon EOS 60Da Specifikációs lap KÉPÉRZÉKELŐ KÉPFELDOLGOZÓ OBJEKTÍV ÉLESSÉGÁLLÍTÁS Hasznos képpontok Teljes képpontszám Képméretarány 3:2 Aluláteresztő szűrő Érzékelőtisztítás Színszűrő típusa DIGIC 4

Részletesebben

E-3. Műszaki adatok. Típus. Kereső. Szenzor. Képprocesszor. Élőkép. Szűrő

E-3. Műszaki adatok. Típus. Kereső. Szenzor. Képprocesszor. Élőkép. Szűrő E-3 Professzionális munkaeszköz Biaxiális, nagysebességű, 11 pontos AF-rendszer Nagyteljesítményű, beépített stabilizátor Minősített feldolgozás az új TruePic III processzorral A világ leggyorsabb autofókusz

Részletesebben

E M10 Mark III Pancake Kit Ezüst

E M10 Mark III Pancake Kit Ezüst E M10 Mark III Pancake Kit Ezüst Felülmúlhatatlan könnyedség és használhatóság, még nagyméretű teleobjektívekkel használva is könnyű és kompakt 5-tengelyes képstabilizátor elmosódásmentes, tűéles fotók

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2013. január 7. Éles, gyors, stabil új Handycam széria a Sonytól

Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2013. január 7. Éles, gyors, stabil új Handycam széria a Sonytól Sajtóközlemény Azonnali közlésre 2013. január 7. Éles, gyors, stabil új Handycam széria a Sonytól A Sony új Handycam szériájának tagjai egyedülálló, csúcsminőségű képalkotási technológiával, kiemelkedően

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY NEX-7 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4362801

Az Ön kézikönyve SONY NEX-7 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4362801 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Párizs február 7.

Párizs február 7. Az ARCHOS új szintre emeli a káva nélküli kijelző technológiáját 3 új okostelefonnal, 5.5, 5.7 és 6 hüvelykes kompakt formában, 89,99 -s bevezető áron. Párizs - 2018. február 7. szerda - Az ARCHOS Core

Részletesebben

Nehéz elhinni, hogy a kompakt X sorozat eddigi legkisebb tagja tényleg ennyi mindent tartogat számunkra! Objektív

Nehéz elhinni, hogy a kompakt X sorozat eddigi legkisebb tagja tényleg ennyi mindent tartogat számunkra! Objektív XZ 10 1:1.8-2.7 szuper világos, 5x nagylátószögű i.zuiko DIGITAL zoom optika (26-130mm*) 12 megapixeles, hátulról megvilágított, 1/2.3 CMOS szenzor 7.6cm/3.0" 920,000 pont felbontású érintőpaneles LCD

Részletesebben

Tájékoztatás az eljárás eredményéről: Digitális fényképező szett és film szkenner beszerzése

Tájékoztatás az eljárás eredményéről: Digitális fényképező szett és film szkenner beszerzése Tájékoztatás az eljárás eredményéről: Digitális fényképező szett és film szkenner beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/51 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők

Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők Budapest, 2009 május 18. Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők DT 50mm F1.8 SAM portré objektív Két, sokoldalú zoomobjektív:

Részletesebben

apanasonic Marketing Europe GmbH Sajtókapcsolat: Sajtókapcsolat: Náray Vilmos Live PR Tel: +36 (1)

apanasonic Marketing Europe GmbH  Sajtókapcsolat: Sajtókapcsolat: Náray Vilmos Live PR Tel: +36 (1) Megújultak A LUMIX G objektívek a még jobb teljesítmény és képminőség érdekében LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 II ASPH. / POWER O.I.S.(H-HSA12035) LUMIX G X VARIO 35-100mm / F2.8 II / POWER O.I.S.(H- HSA35100)

Részletesebben

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel 4-297-560-71(1) Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel α kézikönyv Tartalomjegyzék Mintakép Menü Tárgymutató 2011 Sony Corporation HU NEX-7 fényképezõgép használatával kapcsolatos megjegyzések

Részletesebben

E PL Kit Ezüst. Remek fényképezőgép, nagyszerű fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E PL Kit Ezüst. Remek fényképezőgép, nagyszerű fotók. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E PL5 1442 Kit Ezüst Új generációs 16 megapixeles LiveMos szenzor Max. 25,600 ISO érzékenység FAST AF + Érintésvezérlés Beépített 2-tengelyű stabilizátor TruePic VI képfeldolgozó processzor Ultra nagysebességű

Részletesebben

Szárazon és 15 méterrel a víz alatt ugyanolyan kiváló képminőség

Szárazon és 15 méterrel a víz alatt ugyanolyan kiváló képminőség 8th January 2013, 04:00 a.m. CET SAJTÓKÖZLEMÉNY Szárazon és 15 méterrel a víz alatt ugyanolyan kiváló képminőség Mélyebbre, közelebb, még komolyabb ellenálló képességgel Az OLYMPUS új STYLUS TG fényképezőgépei

Részletesebben

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO A Sony Interactive Entertainment(SIE) a mai napon jelentette be az új PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K

Részletesebben