A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet."

Átírás

1 Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner Prémium) jogosító kártya, mellyel a kártyabirtokost további előnyök, kényelmi szolgáltatások is megilletik. A Partnerkártya programban résztvevők köre Partnerkártya tulajdonos lehet bármely természetes személy, aki a Gumi-Profi Team Kft. Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén a Gumi-Profi Partnerkártya Regisztrációs Űrlapot hiánytalanul kitölti, azt a Gumi-Profi Team Kft. munkatársának leadja és az adott Partnerkártya csomag díját megfizeti. A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. A Partnerkártya érvényessége A Partnerkártya egy szezonra (téli ill. nyári) szól, a szezon végéig lehet igénybe venni az adott Partnerkártya csomaghoz tartozó szolgáltatásokat, mindegyiket 1 alkalommal. Tavaszi szezon: március 1 augusztus 31. Téli szezon: szeptember 1 február 28. A megvásárolt Partnerkártya érvényessége a Kártyán feltüntetésre kerül. Partnerkártya csomagok A Partnerkártya 3 különböző csomagban érhető el: Partner Partner Plusz Partner Prémium Igénybe vehető szolgáltatások köre a Partner csomagban 1. Prémium Keréktár A Keréktár egy speciálisan megépített raktárépületben végzett szolgáltatás-csomag, mely a szezonálisan lecserélt kerekek magas szakmai színvonalon történő tárolásán felül a következőket nyújtja. A kerekek: gépi tisztítása állapotvizsgálata, felmérése és véleményezése, megrendelés szerint javítása, illetve cseréje az átvétel és visszaszállítás közötti időre teljes körű felelősség vállalása, biztosítása.

2 A fenti folyamat online nyomon követhető az erre a célra létrehozott internetes felületen: ahol online időpontfoglalás is lehetséges a következő cserére vagy szervizre. 2. Pro-Fill Gáz töltés A PRO-FILL egy speciális gáztöltet, ami nagyobb sűrűsége miatt sokkal tovább marad az abroncsban, mint a levegő. Használatával csökken a diffúzió és így növekszik a gumi nyomásstabilitása - ezzel pedig csökken az abroncs kopása. A Partnerkártyához rendszám alapján tartozó autó abroncsait ilyen Pro-Fill gázzal tölti fel Gumi-Profi Team Kft. a kerékcsere alkalmával. 3. Akkumulátor teszt Az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzése a pólusok közötti feszültségkülönbség mérésével. A Partnerkártyához rendszám alapján tartozó autó akkumulátorának töltöttségi szintjét Gumi-Profi Team Kft. ellenőrzi a kerékcsere alkalmával. 4. Hólánckölcsönzés 1 hétre Minden Partnerkártya tulajdonos a Gumi-Profi Team Kft.-től, a Gumi-Profi Team Kft. Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén ingyenesen hóláncot kölcsönözhet 1 hét időtartamra. A kölcsönzés a hólánc átvételekor, a Hólánc kölcsönzési űrlap kitöltésével és annak leadásával kezdődik. A kölcsönzés vége, a hólánc leadása, legkésőbb a kölcsönzés kezdeti napjától (0. Nap) számított 7. munkanap. Késedelmes visszahozatal, megrongálódás vagy elvesztés esetén a Partnerkártya tulajdonos köteles a hólánc piaci árát Gumi-Profi Team Kft.-nek megtéríteni. A kölcsönzött hólánc áráról az azt kiadó Gumi-Profi Team Kft. kolléga ad tájékoztatást. 5. Műszaki vizsga előtti átvizsgálás Műszaki vizsga előtti átvizsgálás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Fékek ellenőrzése Fékhatás ellenőrzése Futómű ellenőrzése Lengéscsillapítók ellenőrzése Izzók ellenőrzése

3 6. Garantált időpont 3 munkanapon belül A Gumi-Profi Team Kft. a szerviz időpont telefonon történő foglalásának napjától (0. Nap) számított 3. napon belül felajánl egy vagy több időpontot a Partnerkártya tulajdonosnak a Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén. A felajánlott időpontot a Partnerkártya tulajdonos nem köteles elfogadni, de ez esetben a Gumi-Profi Team Kft. már nem kötelezhető újabb időpont biztosítani 3 napon belül. Igénybe vehető szolgáltatások köre a Partner Plusz csomagban a Partner csomag tartalmán felül 7. Folyadékszintek feltöltése A Partnerkártya tulajdonos Partnerkártyán feltüntetett rendszámú autóját Gumi-Profi Team Kft. a kerékcsere alkalmával feltölti jó minőségű, adott szezonban használatos hűtőfolyadékkal és ablakmosó folyadékkal. 8. Téli gyorssegély csomag A csomag tartalma: Turtle Wax márkájú jégkaparó, jégoldó 500ml, szélvédőmosó koncentrátum -65 C 500ml, zárolajozó jégoldó 50ml A csomagot a Partnerkártya tulajdonos a Partnerkártya igénylés és kártyadíj megfizetésének időpontjában kapja kézhez. Amennyiben készlethiány fordul elő, úgy Gumi- Profi Team Kft. a csomagot későbbi időpontban bocsátja Partnerkártya tulajdonos rendelkezésére, melyről Partnerkártya tulajdonost telefonon értesíti. 9. Futómű ellenőrzés személygépkocsira A futómű ellenőrzés és beállítás tartalma: az autó megemelése után az összes futómű komponens részletes szemrevételezése: kerék felfüggesztések ellenőrzése, szilentek állapotának ellenőrzése, utánfutás és összetartás ellenőrzése és műszeres bemérése. A gumiabroncs futófelületének és légnyomásának ellenőrzése.

4 10. Gumiabroncs garancia Gumiabroncs garancia szolgáltatás adható annak a Partnerkártya tulajdonosnak, aki a Gumi-Profi Team Kft. Csillaghegyi úti (1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.), vagy a Reitter Ferenc utcai (1135 Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén négy darab - egy garnitúra - azonos márkájú és mintázatú személygépkocsi vagy 4x4 gumiabroncsot egyidejűleg vásárol és a Gumi-Profi Partnerkártya Partner Plusz vagy Partner Prémium csomagját megvásárolja, és annak Kártyadíját megfizeti. 11. Garantált időpont 2 munkanapon belül A Gumi-Profi Team Kft. a szerviz időpont telefonon történő foglalásának napjától (0. Nap) számított 2. napon belül felajánl egy vagy több időpontot a Partnerkártya tulajdonosnak a Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén. A felajánlott időpontot a Partnerkártya tulajdonos nem köteles elfogadni, de ez esetben a Gumi-Profi Team Kft. már nem kötelezhető újabb időpont biztosítani 2 napon belül. Igénybe vehető szolgáltatások köre a Partner Prémium csomagban a Partner Plusz csomag tartalmán felül 12. Teljes (30 pontos) átvizsgálás, pl. sítúra előtt A 30 pontos átvizsgálás tartalma: 13. Futómű beállítás (személygépkocsi első+hátsó futóművének beállítása) A futómű ellenőrzés és beállítás tartalma: az autó megemelése után az összes futómű komponens részletes szemrevételezése: kerék felfüggesztések ellenőrzése, szilentek

5 állapotának ellenőrzése, utánfutás és összetartás ellenőrzése és műszeres bemérése. A gumiabroncs futófelületének és légnyomásának ellenőrzése. Amennyiben az ellenőrzés után szükséges, és megfelelő a futómű állapota, akkor megtörténik a műszeres utánfutás és összetartás beállítás. 14. Külső - belső mosás A Külső - belső mosás szolgáltatás az autó külső és belső teljeskörű tisztítását tartalmazza, melyet kizárólag a Gumi-Profi Team Kft. Csillaghegyi úti (1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.), vagy a Reitter Ferenc utcai (1135 Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén elvégzett tetszőleges szervizszolgáltatás igénybe vétele után. Az autó ily módon, kívül-belül megtisztítva kerül átadásra Partnerkártya tulajdonosnak. Adott szervizszolgáltatásra történő bejelentkezéskor jelezni kell Gumi-Profi Team Kft. felé, hogy Partnerkártya tulajdonos a Külső - belső mosást is igénybe kívánja venni. 15. Hozom - viszem szolgáltatás A Hozom viszem szolgáltatás igénybevétele esetén a Gumi-Profi Team Kft. által megbízott sofőr elmegy a Partnerkártya tulajdonos autójáért egy tetszőleges, a Gumi-Profi Team Kft. Csillaghegyi úti (1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.), vagy a Reitter Ferenc utcai (1135 Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyétől 10 km-nél nem távolabbi Budapesti helyszínre. Onnan elhozza azt, majd a kért szervizszolgáltatás elvégzése után ugyanoda visszaszállítja. A Hozom viszem szolgáltatást kizárólag a Gumi-Profi Team Kft. Csillaghegyi úti (1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.), vagy a Reitter Ferenc utcai (1135 Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén elvégzett tetszőleges szervizszolgáltatás igénybe vételéhez biztosítja. Adott szervizszolgáltatásra történő bejelentkezéskor jelezni kell Gumi-Profi Team Kft. felé, hogy Partnerkártya tulajdonos a Hozom viszem szolgáltatást is igénybe kívánja venni. 16. Garantált időpont 1 munkanapon belül A Gumi-Profi Team Kft. a szerviz időpont telefonon történő foglalásának napjától (0. Nap) számított 1. napon belül felajánl egy vagy több időpontot a Kártyatulajdonosnak a Budapest, Reitter Ferenc u.95.) telephelyén. A felajánlott időpontot a Partnerkártya tulajdonos nem köteles elfogadni, de ez esetben a Gumi-Profi Team Kft. már nem kötelezhető újabb időpont biztosítani 1 napon belül.

6 A jelen Gumi-Profi Partnerkártya szabályzat időbeli hatálya Október 19-től annak visszavonásáig áll fenn. A Gumi-Profi Team Kft. fenntartja a jogot - előzetes értesítést követően - a szabályzat módosítására, felfüggesztésére vagy visszavonására indoklás nélkül. Budapest, október 19.

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

ABRONCS KERESKEDŐHÁZ. Internetes bejelentkezési rendszer. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online

ABRONCS KERESKEDŐHÁZ. Internetes bejelentkezési rendszer. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online ABRONCS KERESKEDŐHÁZ Internetes bejelentkezési rendszer A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online bejelentkezési felületét a www.flottagumiszerviz.hu

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019 SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019 TARTALOM SZERVIZ SZOLGALTATÁS DÍJAK / ANGEL STATION 4 SZGK. KÉZI MOSÁS 5 Kézi ECO mosás 5 Kézi PRÉMIUM mosás 5 Extra szolgáltatások esetén felár minden jármű típusra 5 KOZMETIKA

Részletesebben

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS 1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Drimál Tibor vagyok, a Autószerviz és Használtautó Centrum ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek cégemet. Cégtörténet,

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018 SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018 TARTALOM SZERVIZ SZOLGALTATÁS DÍJAK / ANGEL STATION 4 SZGK. KÉZI ÉS KEFÉS MOSÁS 5 Kézi mosás 5 Extra szolgáltatások esetén felár minden jármű típusra 5 Kefés gépi mosás 5 KOZMETIKA

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Érvényesség: 2015. szeptember 21. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

WebSzerviz. Felhasználói kézikönyv. LeasePlan. Tisztelt Ügyfelünk!

WebSzerviz. Felhasználói kézikönyv. LeasePlan. Tisztelt Ügyfelünk! Felhasználói kézikönyv Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy a gépjármûvét érintô javítási, karbantartási igények bejelentését a használatával, online teszi meg! A felületen való eligazodást ezzel a Felhasználói

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete az Erzsébetváros Kártyáról

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete az Erzsébetváros Kártyáról Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete az Erzsébetváros Kártyáról Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatának

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya . Lakossági Hirdetmény. 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. Módosított közzététel napja: 2015. december

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 A NYEREMÉNYEK JEGYZÉKE 4. DÍJ SAVA GUMIABRONCS KÉSZLET Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

Tyre Life Pirelli cseregarancia program

Tyre Life Pirelli cseregarancia program Tyre Life Pirelli cseregarancia program Mi a Tyre Life? A Pirelli végfelhasználói cseregarancia programja, melynek keretében a végfelhasználó cseregaranciára jogosul. Ki vehet részt a programban? Minden

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM T 593-6/1/A A 1/27 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/26 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZ 5+ MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG www.nkh.gov.hu KÖZLEKEDÉSI FELÜGYELŐSÉGEK A járművek felkészítése A télre Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. (a továbbiakban: IBUSZ, székhely: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.; Cg. 01-09-266780; engedélyszám: U-R 00967/1999/1999)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a www.populacio.hu weboldalhoz

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a www.populacio.hu weboldalhoz 1 1. Fogalom meghatározások: RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a www.populacio.hu weboldalhoz Kutatás: A kutatás az IPSOS által a weboldalra feltöltött, onnan a felhasználó által letölthető, vagy előzetes regisztrációt

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gépjármű azonosító paraméterek GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gyártmány: Típus: Forgalomba helyezés: Gyártási év: Alvázszám: Motorszám: Hengerűrtartalom: Teljesítmény: Kivitel: Szín: Km számláló állás: Váltó

Részletesebben

1. Költségtérítési kedvezmény igénylése tanulmányi eredmények alapján

1. Költségtérítési kedvezmény igénylése tanulmányi eredmények alapján 1/2010. (01. 04.) számú ÁOK dékáni utasítás a költségtérítési kedvezmény igénylésének rendjéről és a szigorló évben gyakorlati tanulmányokat folytató hallgatók költségtérítési díjának megállapításáról

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Hirdetmény.. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. [1] Az itt feltüntetett OBA logó arról

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Budakeszi Város Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) által a Keszi Kártya

Részletesebben

Rektori utasítás. a Széchenyi István Egyetem által kiadott elektronikus kártyák használati szabályairól

Rektori utasítás. a Széchenyi István Egyetem által kiadott elektronikus kártyák használati szabályairól Rektori utasítás a Széchenyi István Egyetem által kiadott elektronikus kártyák használati szabályairól A szabályozás célja A Széchenyi István Egyetem (a továbbiakban Egyetem) által alkalmazott elektronikus

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. március 16. napjától visszavonásig 1 Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy az

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

TELJES GARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT

TELJES GARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT Licenctulajdonos: FSG Hungaria Kft., mint a pneus expert hálózat és Teljes Garancia szolgáltatás rendszergazdája TELJES GARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT Érvényes: 2015. április 27-től 1 TELJES GARANCIA SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya . Lakossági Hirdetmény. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. december 07. napjától Közzététel napja: 2015. szeptember 18. Módosított közzététel napja: 2015.

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS A GUMIABRONCS A gumiabroncs felépítése futófelület mintaárok mintaelem övbetétek védıbetét peremvédı légzáró réteg peremhuzal-karika A gumiabroncs szerkezete és használata GUMIABRONCS RADIÁL (R) DIAGONÁL

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT CITROËN HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT VAGY UTÁN CITROËN-MÁRKASZERVIZBEN ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT Március 15. utca 66. Tel.: + 36/ 30/ 777 6441 e-mail: dragoneye.kft@gmail.com w w w. d r a g o n e y e. s o k o l d a l. h u Vállalkozási szerződés amely létre jött

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek. 1. Érvényességi kör

Általános Üzleti Feltételek. 1. Érvényességi kör Általános Üzleti Feltételek 1. Érvényességi kör (1) Jelen Általános Üzleti Feltételek minden, Bosch Electronic Service Kft. és olyan vevők közti üzletre érvényesek, akik a 2. -ban meghatározott szolgáltatásokat

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

Őszi karbantartási ajánlat. Budaörs, 2015. október 15. Tisztelt meglevő és leendő Ügyfelünk!

Őszi karbantartási ajánlat. Budaörs, 2015. október 15. Tisztelt meglevő és leendő Ügyfelünk! Őszi karbantartási ajánlat Budaörs, 2015. október 15. Tisztelt meglevő és leendő Ügyfelünk! Habár a repülő szezon a végéhez közelít, érdemes megtervezni már most légijárművének soron következő karbantartási

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron

kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron Tisztelt Ügyfelünk! Örülünk, hogy gépkocsiját megelégedéssel használja, meggyőződésünk, hogy jól választott és őszintén reméljük, ezek

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban

Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban Úgy tűnik, hogy végre tényleg beköszöntött hazánkban a tavaszi időjárás! Elérkezett az idő, hogy Fontos azonban, hogy mielőtt bárhová indul, a téli gumikat cserélje

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről.

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. H Í R L E V É L Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. Elsőként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nehéz

Részletesebben

JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK JÓZSEFVÁROS KÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) részletesen szabályozzák a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat (a továbbiakban:

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7892 Gépjármű rendszáma: BPN-966 Gépjármű típusa: RÁBA U 26 230 DF-GP 17 Megbízó: Magyar Közút

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Hatályos: 2017. július 17. napjától Közzététel napja: 2017. április 28. FHBLibri Kultúrakártya

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. tavaszi nagykatalógus (kiegyenlítő csomag LCD ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK AKCIÓS AJÁNLATOK 2014. október 1. - december 19. HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS

Részletesebben

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím]

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím] ponte.hu Kft. ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás Kapcsolattartó: Céginformációk: ponte.hu Kft. 1 ponte.hu Kft. 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky

Részletesebben

Könyvtárközi kölcsönzés Szabályzat

Könyvtárközi kölcsönzés Szabályzat Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár Könyvtárközi kölcsönzés Szabályzat Verziószám: 4. Iktatószám: SZIE-R/1844-1/2017 Összeállította: Bodnár Erika Véleményezte: Minőségirányítási Tanács

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Évszakváltás a közlekedésben

Évszakváltás a közlekedésben Évszakváltás a közlekedésben A közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a parkolás szabályozásáról és a várakozás rendjéről szóló 14/2011. (V. 13.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk Általános felhasználási feltételek 1. Üzemeltetői adatok 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre 3. Rendelési információk 4. A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja 5. Elállás

Részletesebben

Az üzemanyag vételezés szabályai

Az üzemanyag vételezés szabályai Az üzemanyag vételezés szabályai Fenti témakör az Országos Mentőszolgálat(továbbiakban :OMSz)-nál 2006-ban lett kidolgozva Minőségügyi Kézikönyv-ben Az Országos Mentőszolgálat üzemanyag ellátási,üzemanyagkártya-kezelési,valamint

Részletesebben

INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL

INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL ŐSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AZ AKCIÓ 2015. DECEMBER 20-IG TART. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A PEUGEOT ŐSZI JÁTÉKÁVAL! KÉSZÜLJÖN FEL A TÉLRE! Október

Részletesebben

felhasználói kézikönyv

felhasználói kézikönyv LeasePlan Mobilalkalmazás Bárhol, bármikor elérhető azonnali segítség és folyamatos információ. A használat regisztrációhoz kötött (rendszám, név, e-mailcím). Ismerje meg részletesen a t, és fedezze fel

Részletesebben

Regisztráció előtt tájékozódjon körültekintően a megrendelés és a vásárlás feltételeiről!

Regisztráció előtt tájékozódjon körültekintően a megrendelés és a vásárlás feltételeiről! Regisztráció előtt tájékozódjon körültekintően a megrendelés és a vásárlás feltételeiről! A 4CARS.hu webshop oldalain egyéni vásárlók, fogyasztók is vásárolhatnak. Viszonteladók részére természetesen jelentős

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata Panda abc 2016. novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata A Panda Express Kft. (székhely: H-6500 Baja, Török utca 26., cg.: 03-09-129517) a továbbiakban Szervező ) "Panda abc 2016. novemberi

Részletesebben

Érjen célba biztonságban a CitroËnnel!

Érjen célba biztonságban a CitroËnnel! MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? Érjen célba biztonságban a CitroËnnel! www.citroen.hu ŐSZI/téli szerviz- és tartozékajánlatok 2013. december 20-ig A javítási költség egy része üzemanyagkártyán

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

továbbiakban külön-külön a Fél, együttesen Felek között a mai napon az alábbi feltételekkel:

továbbiakban külön-külön a Fél, együttesen Felek között a mai napon az alábbi feltételekkel: Általános bérleti szerződés a 2017-es évre (a továbbiakban Szerződés ) amely létrejött a Cégnév: Székhely: Adószám: Bankszámlaszám: Számlázáshoz használandó E-mail cím: mint megrendelő (továbbiakban a

Részletesebben

A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár forintot is kaphat! Akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár forintot is kaphat! Akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár 15 000 forintot is kaphat!

Részletesebben

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK)

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK 2018. JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást? Ha szeretnéd a meglévő szállítmányozásai feladataidat optimalizálni, vagy új partnereket országosan

Részletesebben

Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról. módosításokkal egységes szerkezetben

Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról. módosításokkal egységes szerkezetben Tamási Város Önkormányzat képviselő-testületének 8/2012. (III. 1.) önkormányzati rendelete a Tamási Kártyáról módosításokkal egységes szerkezetben Tamási Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata I. Fogalmi meghatározások - ajándék utazási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módokon előállított és a jelen

Részletesebben

Elektronikus Igénylő Nyomtatványok Mobilkommunikációs Szolgáltatáshoz. Felhasználói Tájékoztató. http://edocs.pte.hu

Elektronikus Igénylő Nyomtatványok Mobilkommunikációs Szolgáltatáshoz. Felhasználói Tájékoztató. http://edocs.pte.hu Elektronikus Igénylő Nyomtatványok Mobilkommunikációs Szolgáltatáshoz Felhasználói Tájékoztató http://edocs.pte.hu Tartalom: Általános Információk Felhasználható nyomtatványok listája Új SIM (adat ill.

Részletesebben

1. oldal. együttes elnevezésük szerint: Szerződő Felek között, alulírott helyen és időben az alábbiak szerint:

1. oldal. együttes elnevezésük szerint: Szerződő Felek között, alulírott helyen és időben az alábbiak szerint: 1. oldal Szerződésszám: 2016-DS/ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Fokozott biztonságú elektronikus aláíráshoz és bélyegzőhöz kapcsolódó bizalmi szolgáltatásokhoz és nem minősített időbélyegzés szolgáltatáshoz igénybevételéhez

Részletesebben

Vezetői engedéllyel kapcsolatos hatósági eljárások

Vezetői engedéllyel kapcsolatos hatósági eljárások Ózd Városi Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztály 3600 Ózd, Városház tér 1. Tel.: 48/574-100, Fax: 48/574-180 Vezetői engedéllyel kapcsolatos hatósági eljárások Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00-12.00 és 13.00-16.00

Részletesebben

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2015. SZEPTEMBER 15 - DECEMBER 20. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A CITROËN ŐSZI

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL A GUMIABRONCSOK FONTOS BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest között. A gumiabroncsok alig egy képeslapnyi felületen

Részletesebben

Ügytípus tájékoztató információk lekérdezése

Ügytípus tájékoztató információk lekérdezése Szakrendszer: Vezetői engedély ügyek Vezetői engedély ügyek: Ügyindítás Nemzetközi vezetői engedély igénylése Az eljárás költsége: 2300 Ft igazgatási - kiadás alapjául szolgáló érvényes magyar vezetői

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI Közzététel: 2015. október 16. napján Hatályos: 2015. október 19-től A változás okai: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2015. október 19-től az Erste Bank két új szolgáltatást

Részletesebben

Százhalombatta Város Önkormányzatának 312/2015. (XII.16.) számú határozata alapján a könyvtár nyitva tartása heti 30 óra.

Százhalombatta Város Önkormányzatának 312/2015. (XII.16.) számú határozata alapján a könyvtár nyitva tartása heti 30 óra. Szolgáltatási normák A könyvtár szolgáltatásainak igénybevételére mindenki jogosult, aki a könyvtár könyvtárhasználati szabályzatát magára nézve kötelezően elismeri, és az adatait regisztráltatja. A beiratkozás

Részletesebben

PERI Zsalukölcsönző, Értékesítő és Technológiai Szolgáltató Kft ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

PERI Zsalukölcsönző, Értékesítő és Technológiai Szolgáltató Kft ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK PERI Zsalukölcsönző, Értékesítő és Technológiai Szolgáltató Kft Iroda: 1181 Budapest, Zádor u. 9. Levélcím: 1680 Budapest, Pf. 104. Tel: +36-1-296-0960 Fax: +36-1-296-0950 Telephely: Tel: +36-1-296-0940

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FupXtra katalógus (Eszpresszó szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere 1 Mivel készültünk a mai napra? 2 Fogyasztói magatartás A mai fogyasztók már nem járnak vásárolni, hanem mindig és mindenhol vásárolnak. Forrás:

Részletesebben

LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE A LAST-MILE KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Last-Mile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 7635 Pécs,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEK (ÁSZF) a Start Agro Kft. által forgalmazott új és használt gépek értékesítése kapcsán

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEK (ÁSZF) a Start Agro Kft. által forgalmazott új és használt gépek értékesítése kapcsán ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEK (ÁSZF) a Start Agro Kft. által forgalmazott új és használt gépek értékesítése kapcsán Általános rendelkezések Szerződő felek megállapítják, hogy a Start Agro Kft. építőipari-

Részletesebben