Tyre Life Pirelli cseregarancia program

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tyre Life Pirelli cseregarancia program"

Átírás

1 Tyre Life Pirelli cseregarancia program

2 Mi a Tyre Life? A Pirelli végfelhasználói cseregarancia programja, melynek keretében a végfelhasználó cseregaranciára jogosul. Ki vehet részt a programban? Minden olyan Pirelli kiskereskedelmi hálózati tag (Kereskedő), aki szerződést ír alá a Pirellivel a programra vonatkozóan. Ki kaphat cseregarancia szolgáltatást? Bármely magán- vagy jogi személy (Végfelhasználó)

3 Mi a Tyre Life célja? Ösztönözze a Kereskedő értékesítését addicionális szolgáltatásként! Motíválja a Végfelhasználót a drágább termék választására! T/H V/WYZ Extra bevételhez jutassa Kereskedőt! Tyre Life program árával Csere esetén szerelési díjjal Csere esetén újabb abroncs eladásával Egyéb esetleges addicionális költéssel Visszatérő Végfelhasználóhoz segítse a Kereskedőt! Erősítse Pirelli márka pozícióját a Kereskedő termékkínálatában!

4 Tyre Life termékek Mely termékekre érvényes a Tyre Life cseregarancia? Cinturato P1 Cinturato P7 PZero PZero Nero PZero Rosso személyabroncs mintázat összes mérete V és WYZ seb index-ben Minden defekttűrő abroncs Scorpion Verde Scorpion Zero PZero Rosso SUV mintázatok összes mérete A cseregarancia szolgáltatás kizárólag teljes garnitúra abroncs (4 db azonos mintázatú és méretű vagy 2-2 db azonos mintázatú és méretű) értékesítése esetén adható!

5 Tyre Life érvényesség Milyen esetekre érvényes a Tyre Life cseregarancia? útpadka okozta sérülés kátyú okozta sérülés defekt természeti kár

6 Tyre Life érvényesség Milyen esetekre nem érvényes a Tyre Life cseregarancia? rendellenes kopás (pl. fűrészfogas-, kagylós-, féloldalas kopás, utcai abroncs versenypályán történő használata, stb.) és az ebből adódó zajos gördülés gyors kopás vandalizmus, rongálás gumiabroncs le- és felszereléséből következő károk esetlegesen felmerülő kapcsolódó károk és kiadások (gépjármű szállítása, hotel, utazás stb...)

7 Tyre Life végfelhasználói ár és érvényesség Mennyibe kerül a Tyre Life a Végfelhasználóknak? A Tyre Life végfelhasználói ára bruttó 1990 Ft/4 db abroncs, amely összeg a Kereskedőnél marad. Adható a Tyre Life grátisz szolgáltatásként? Kedvezményesen adható, de a végfelhasználó számára kiállított számlán kell árnak szerepelnie. Meddig érvényes a Tyre Life cseregarancia? Vásárlástól számított 24 hónapig egy alkalommal vehető igénybe.

8 Hogy működik a Tyre Life? A Végfelhasználó vásárol 1 garnitúra a cseregarancia programba bevont Pirelli abroncsot. A Végfelhasználó kitölti és aláírja a Tyre Life regisztrációs adatlapot, és elküldi a számla másolattal együtt a Pirelli számára. FONTOS!!! A végfelhasználói számlán a termékmegnevezésnek egyértelműen (sebességi index) kell szerepelnie. A végfelhasználói számlán a Tyre Life szolgáltatásnak egyértelműen árral kell szerepelnie. A Pirelli a programba bevont Kereskedők számára bérmentesítés nélkül feladható, előre megcímzett borítékot biztosít a Tyre Life programhoz (csak ajánlva adható fel! A végfelhasználó Tyre Life kártyát kap a Pirellitől a regisztráció megtörténte után. A végfelhasználó Tyre Life cseregaranciája a regisztráció időpontjától függetlenül, a vásárlástól számított 24 hónapig él, és csak egy alkalommal vehető igénybe, legfeljebb 4 db abroncsra vonatkoztatva. A cserelehetőség abban az esetben is csak egyszeri, ha a végfelhasználó kevesebb mint 4 db abroncsra vonatkozóan él vele.

9 Csere költsége Mennyibe kerül a végfelhasználónak az abroncs csere? Amennyiben a végfelhasználó élni kíván cserejogával, a csereabroncshoz (amely azonos mintázatú és méretű mint az eredetileg vásárolt abroncs) az alábbi táblázatban található amortizációs kedvezménnyel csökkentett áron juthat hozzá a Kereskedőnél. Az amortizációs kedvezmény az eredetileg vásárolt abroncs eredeti végfelhasználói árából vonandó le. MÉRHETŐ MINTAMÉLYSÉG mm AMORTIZÁCIÓS KEDVEZMÉNY 3 25% 3,5 30% 4 40% 4,5 50% 5 60% 5,5 70% 6 80% 6,5 90% 7 95% 7,5 100% 8 100% 8,5 100%

10 Csere költsége - Példa Mennyibe kerül a végfelhasználónak az abroncs csere? Az amortizációs kedvezmény az eredetileg vásárolt abroncs eredeti végfelhasználói árából vonandó le. Eredeti vásárlás ideje: április 11. Tyre Life érvényes: április 11-ig Termék: Pirelli Cinturato P7 205/55 R16 V Végfelhasználói ár: Ft+ÁFA = Ft A végfelhasználó jogos csereigényével szeretne élni április 9-én, jobb első abroncsa defektje miatt. Mérhető mintamélység: 3,2 mm, kerekítéssel 3 mm Amortizációs kedvezmény = 25% Ebben az esetben a kereskedő közel két évvel az eredeti vásárlás után az aktuális beszerzési- és végfelhasználói árától függetlenül Ft X 0,75 = Ft+ÁFÁ-ért adja a csereabroncsot a végfelhasználónak.

11 Mi a teendő csere esetén? Mit kell tennie a Végfelhasználónak csereigénye esetén? Tyre Life kártyájával, ill. az eredeti számlájával vagy annak másolatával visszamegy a Kereskedőhöz Jogos csere esetén kifizeti a amortizációs kedvezménnyel csökkentett eredeti végfelhasználói árat abroncsonként. Megkapja a Kereskedőtől a csereabroncsát. Kereskedőnél hagyja sérült abroncsát/abroncsait Csereabroncsra nem váltható újabb cseregarancia!

12 Mi a teendő csere esetén? Mit kell tennie a kereskedőnek végfelhasználói csereigény esetén? 1) Ellenőrzi a végfelhasználó Tyre Life program tagságát annak kártyája alapján, ill. érvényességét az eredeti számlája, vagy annak másolata alapján (érvényesség= szla kiállítástól számított 24 hó) 2) Elbírálja a végfelhasználó csereigényét A csereigény elbíráslását a Pirelli 10 munkanapon belül ellenőrzi. 3) Jogos csereigény esetén megállapítja az amortizációs kedvezméynt 4) Annyi azonos csereabroncsot biztosít a Végfelhasználónak az amortizációs kedvezménnyel csökkentett eredeti végfelhasználói áron, amennyit jogosként elbírált. 5) Csere esetén érvényteleníti a végfelhasználó Tyre Life kártyáját (elvágja, belevág, kilyukasztja stb.) 6) Megőrzi a sérült abroncsot/abroncsokat a Pirelli szakemberének utólagos elbíráslásra. Csereabroncsra nem váltható újabb cseregarancia!

13 Mi történik ha nincs a polcon csereabroncs? A Kereskedő megrendeli a Pirellitől. Amennyiben a Pirelli nem tud csereabroncsot szállítani, úgy köteles 2 db azonos méretű, hasonló kategóriájú abroncsot szállítani a kereskedőnek 30 napon belül. A második abroncsot a végfelhasználó ingyen kapja meg!

14 Amortizációs kedvezmény megállapítása Az amortizációs kedvezmény megállapításához a kereskedőnek egyértelműen, követhetően és határozottan kell a mérhető mintamélységet megállapítania az alábbiak szerint: 1) A gumiabroncs mintázatán legalább 5 helyen kell mintamélységet mérni, az abroncs forgatásával. 2) A méréseket a mintázat középső és vállrészén is el kell végezni. 3) A mért eredmények számtani közepét kell mérhető mintamélységként értelmezni, amelyhez társítható az amortizációs kedvezmény mértéke.

15 Jogos csereigény elbírálása, amortizációs kedvezmény megállapítása Amennyiben a csereigénnyel, ill. az amortizációs kedvezmény megállapításával kapcsolatban bármilyen kérdése, kételye merül fel, Pirelli segít a döntésben: Dávid Péter 30/ Peter.david.ex@pirelli.com Amennyiben -t ír, kérjük, minden esetben küldje azt el az marketinghu@pirelli.com címre is. Dávid Péter jogosult és köteles ellenőrizni és utólag jóváhagyni vagy elutasítani az összes Tyre Life cseregarancia programban történő abroncs cserét! A csere ellenőrzése a cserétől számított 10 munkanapon belül megtörténik.

16 Kereskedői kompenzálás Hogyan kompenzálja a kereskedőt a Pirelli? 1) Amennyiben a Pirelli szakembere is jogosnak találja a cserét, Pirelli utólag a cserétől számított 14 munkanapon belül írásban jóváhagyja a cserét, ezzel elismeri a kereskedő kompenzációs igényét. 2) Amennyiben a Pirelli nem tudott azonos csereabroncsot szállítani, és két darab hasonló kategóriájú abroncsot küldött, a második abroncs árát 100%-ban kompenzálja. 3) A kereskedő a Tyre Life szerződésben foglaltak szerint számlát állít ki az eredeti abroncs és a csereabroncs kiszámlázott ára közötti különbségről a Pirelli felé 30 napos fizetési határidővel. 4) A kereskedő a jogosként elbírált csereabroncsról kiállított számla másolatával együtt megküldi a Pirellinek a számlát. 5) A Pirelli kompenzálja a számla összegét a kereskedő soron következő gumiabroncs vásárlása esetén. Amennyiben a Pirelli szakembere a cserét nem találja jogosnak, a Pirelli nem kompenzál. A Pirelli fenntartja magának a jogot, hogy felülbírálja az amortizáció mértékét, megváltoztatva a kompenzáció mértékét!

17 Tyre Life POS Tyre Life eladáshelyi segédanyagok Tyre Life display Szórólap Előre megcímzett, bérmentesítés nélül feladható boriték a regisztrációs adatlap Pirellihez juttatásához (csak ajánlva adható fel!) Elektronikus banner weboldalra

18 Kérdések és észrevételek Amennyiben a Tyre Life cseregaranciával kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, forduljon a Pirelli értékesítőihez: Caceres Róbert 30/ Robert.Caceres@pirelli.com Divéki László 30/ Laszlo.Diveki@pirelli.com Tokár Csaba 30/ Csaba.Tokar@pirelli.com vagy a Pirelli marketing csapatához: Ivacs Bertalan 30/ Bertalan.Ivacs@pirelli.com Seteánszki Bettina 1/ marketinghu@pirelli.com Amennyiben -t ír, kérjük, minden esetben küldje azt el az marketinghu@pirelli.com címre is!

19 Köszönöm a figyelmét!

Pirelli Glamour ár bruttó NETTÓ LISTAÁR BRUTTÓ LISTAÁR. SZEZON Kategória MÉRET MINTÁZAT LI SS XL Deffektűrő M+S

Pirelli Glamour ár bruttó NETTÓ LISTAÁR BRUTTÓ LISTAÁR. SZEZON Kategória MÉRET MINTÁZAT LI SS XL Deffektűrő M+S PIRELLI NYÁRI és NÉGYÉVSZAKOS gumiabroncs árjegyzéke. Érvényes: 2016.Január 20-től a készlet erejéig illetve visszavonásig. Érvénybe lépésével minden előző árlista érvényét veszti. Az árak a termékdíjat

Részletesebben

TELJES GARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT

TELJES GARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT Licenctulajdonos: FSG Hungaria Kft., mint a pneus expert hálózat és Teljes Garancia szolgáltatás rendszergazdája TELJES GARANCIA ÜZLETSZABÁLYZAT Érvényes: 2015. április 27-től 1 TELJES GARANCIA SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről.

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. H Í R L E V É L Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. Elsőként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nehéz

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. rész

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. rész 30700/3186- /2015. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Nyári

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

2018/2019. Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is

2018/2019. Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2018/2019 Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

Garanciális igény elbírálását az alkatrész importőrének szakembere végzi. Ő dönthet;

Garanciális igény elbírálását az alkatrész importőrének szakembere végzi. Ő dönthet; Garancia: Garanciális igény benyújtásához szükséges feltételek: v - számla az alkatrészről - szakműhely számlája vagy munkalapja az alkatrész beszereléséről - forgalmi engedély fénymásolata - garanciális

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 32 525 01 Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó Tájékoztató A vizsgázó az első

Részletesebben

IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IBUSZ TÖRZSUTAS PROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. (a továbbiakban: IBUSZ, székhely: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.; Cg. 01-09-266780; engedélyszám: U-R 00967/1999/1999)

Részletesebben

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS A GUMIABRONCS A gumiabroncs felépítése futófelület mintaárok mintaelem övbetétek védıbetét peremvédı légzáró réteg peremhuzal-karika A gumiabroncs szerkezete és használata GUMIABRONCS RADIÁL (R) DIAGONÁL

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybevehető)

Részletesebben

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG Háziorvosi Munkacsoport TERÁPIÁS MŰHELY Siófok, 2014. november 7-8. Partner Tájékoztató Tisztelt Partnerünk! A Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja, a Vanderlich

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l A Törzsvásárlói Rendszer m ködtetésének célja A Kertész Áruházak Kft. partnerkapcsolatainak b vítése, meglév partnerkapcsolatai

Részletesebben

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat tagsági Program Szabályzat (Érvényes: 2019.03.25-től) Kedves leendő Tag! Töltse ki alábbi regisztrációs lapunkat, hogy Ön is csatlakozhasson a hoz. Minden kedves vásárlónk, aki legalább 25.000,- forint

Részletesebben

2. számú melléklet. Megrendelő Lap

2. számú melléklet. Megrendelő Lap Megrendelő Lap 2. számú melléklet Axioart.com szolgáltatási megrendelőinek típusai: Katalógus bemutatás megrendelő Online aukció megrendelő Külső online aukció megrendelő Ajánlójegyzék megrendelő Élő közvetítés

Részletesebben

A MARCALI VÁROSI KULTURÁLIS KÖZPONT BELFÖLDI KIKÜLDETÉS SZABÁLYZATA

A MARCALI VÁROSI KULTURÁLIS KÖZPONT BELFÖLDI KIKÜLDETÉS SZABÁLYZATA A MARCALI VÁROSI KULTURÁLIS KÖZPONT BELFÖLDI KIKÜLDETÉS SZABÁLYZATA A Marcali Városi Kulturális Központ kiküldetési rendjét a 1992.évi XXXIII. törvény a közalkalmazottak jogállásáról, a személyi jövedelemadóról

Részletesebben

Felhasználói tájékoztató. a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz

Felhasználói tájékoztató. a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz Felhasználói tájékoztató a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz 1 Tartalomjegyzék 1 Általános rendelkezések... 3 A tájékoztató célja...

Részletesebben

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben...

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... Akár 5%-kal jobb futásteljesítmény az elődjéhez viszonyítva. 1 1 A Goodyear luxemburgi Innovációs Központja által 2011 júliusa és 201 júniusa között

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció Revision 2010.04.14 Szentesi János 2010.07.09 Szentesi János Tartalomjegyzék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV... 1 DPD ELEKTRONIKUS REGISZTRÁCIÓ... 1 TISZTELT

Részletesebben

Teendők a készülék meghibásodása esetén

Teendők a készülék meghibásodása esetén Teendők a készülék meghibásodása esetén Kiemelt ügyfélként többféle módon is igényelhet készülék javítási szolgáltatást: - Futárral történő beküldés (feltételei: minden kiemelt és minimum 100 előfizetéssel

Részletesebben

GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT

GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNYEK INGYENES SZOLGÁLTATÁSOK 1. BEVEZETÉS A Griff, mint a magyarországi férfi konfekciópiac meghatározó szereplője már megalakulásakor legfontosabb

Részletesebben

Bridgestone Magyarország Kft. Firestone Duraforce Utility (DURA-UT) abroncs teszt

Bridgestone Magyarország Kft. Firestone Duraforce Utility (DURA-UT) abroncs teszt Bridgestone Magyarország Kft. Firestone Duraforce Utility (DURA-UT) abroncs teszt A teszt körülményei A cél az ipari mintázatú abroncs élettartamának tesztje a 460/70R24 méretben, mivel ez a legpopulárisabb

Részletesebben

Marketing Történelmi mérföldkövek

Marketing Történelmi mérföldkövek Marketing Történelmi mérföldkövek A Semperit abroncs divizió beolvad a Continental AG-ba. A Master-Grip bevezetése. A Semperit név megalkotása a Latin "semper it szavakból. (gördülésben tart). A Semperit

Részletesebben

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Haszon Lapkiadó Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető Hirdető minden olyan jogi

Részletesebben

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel!

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! BURKOLJON ZALAKERÁMIA TERMÉKKEL és nyerje vissza a burkolólap árát vagy legyen Öné a 10 db ajándékcsomag egyike! Küldje be a

Részletesebben

A MARSO gumiabroncs árai a Forensis Autóklub tagjai számára

A MARSO gumiabroncs árai a Forensis Autóklub tagjai számára A MARSO gumiabroncs árai a Forensis Autóklub tagjai számára Cikkszám Cikknév Termékcsoport Szélesség Per Szerkezet Átmérő Sebesség index Forensis bruttó ár 28205 AMERICA 195/75 R16 107/105R AMERICA CARGO

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

Szerző és szerkesztő: Orosz Norbert, Kiss Fanni

Szerző és szerkesztő: Orosz Norbert, Kiss Fanni Szerző és szerkesztő: Orosz Norbert, Kiss Fanni Petrolszolg Kft. Norma ajánlatadó rendszer Orosz Norbert Knowledge Center osztályvezető Tartalomjegyzék: 1. Bevezetés 2. Folyamat 3. Használat Árajánlat

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Az 500 ajándék vár Önre! Promóció hivatalos játékszabálya. Gumiszervizek részére

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Az 500 ajándék vár Önre! Promóció hivatalos játékszabálya. Gumiszervizek részére JÁTÉKSZABÁLYZAT Az 500 ajándék vár Önre! Promóció hivatalos játékszabálya Gumiszervizek részére 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE Az 500 ajándék vár Önre nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció, adatkezelési nyilvántartási

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

A BTM Kiscelli Múzeum. reprodukció megrendelői és felhasználási szabályzata

A BTM Kiscelli Múzeum. reprodukció megrendelői és felhasználási szabályzata A BTM Kiscelli Múzeum reprodukció megrendelői és felhasználási szabályzata 2016 A Budapesti Történeti Múzeum Kiscelli Múzeuma (a továbbiakban: Kiscelli Múzeum) a gyűjteményeibe tartozó műtárgyakról tudományos

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7892 Gépjármű rendszáma: BPN-966 Gépjármű típusa: RÁBA U 26 230 DF-GP 17 Megbízó: Magyar Közút

Részletesebben

Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat

Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Kft. (székhely: 2089 Telki, Öreghegyi út 4/a, a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban:

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA I. SZERVEZŐ (1) OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., cégjegyzékszám: 01-10- 041585) (továbbiakban: Szervező), promóciót szervez a Junior számlacsomagra vonatkozóan új számla és kártyaszerződést

Részletesebben

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA!

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA! 2012. szeptember 3. október 31. Védekezz A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata AKCIÓ Legalább 100 m² Frontrock Max E homlokzati hőszigetelő-anyag vásárlása esetén 20 000 Ft értékű üzemanyag

Részletesebben

Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány. Media Hungary, május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank

Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány. Media Hungary, május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank Tipikus konverziós utak - Banki esettanulmány Media Hungary, 2017. május 10. Dunai Zsolt, CIB Bank 1 TARTALOM Banki szektor bemutatása Tipikus konverziós utak 2 Banki termékek az Online értékesítés szerepe

Részletesebben

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés Számviteli ügyintéző részszakképesítés

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés Számviteli ügyintéző részszakképesítés . (vizsgázó olvasható neve) PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM TÜK szám: 1/3-23/2019.. (Születési hely, idő) Érvényességi idő: 2019. február 5. 9.45 óra Minősítő neve: Mészáros László Beosztása: főosztályvezető Készült:

Részletesebben

AMP PARTNERI SZERZŐDÉS 2014. március 28-tól visszavonásig érvényes

AMP PARTNERI SZERZŐDÉS 2014. március 28-tól visszavonásig érvényes A Disztribútor és a Partner között 2014. március 15-től érvénybe lépő partneri szerződés. AMP PARTNERI SZERZŐDÉS 2014. március 28-tól visszavonásig érvényes Cég neve: OMIKRON Informatika Kft. Székhelye:

Részletesebben

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) Az előnyei Európa Autmatikus Szállítási Hűségprgram () Az egy havi rendeléseket kezelő prgram Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók számára. Megkönnyíti a Nu Skin és Pharmanex termékek értékesítését, valamint

Részletesebben

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft. (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2017/2018 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket vásárol gépkocsijához,

Részletesebben

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye:

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye: 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 20. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa

Részletesebben

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 3.1 ELSŐ FUTTATÁS 5 3.2 TULAJDONOSI ADATLAP 6 3.3 REGISZTRÁLÁS 6 3.4 AKTIVÁLÁS 6 3.5 MÉRÉS 7 3.5.1 ÜGYFÉL

Részletesebben

BEVEZETÔ KÉZIKÖNYVÜNKET LEHETÔSÉG SZERINT TARTSA GÉPKOCSIJÁBAN, ÍGY AZ MINDENKOR SEGÍTSÉ- GÉRE LEHET.

BEVEZETÔ KÉZIKÖNYVÜNKET LEHETÔSÉG SZERINT TARTSA GÉPKOCSIJÁBAN, ÍGY AZ MINDENKOR SEGÍTSÉ- GÉRE LEHET. BEVEZETÔ Köszöntjük Önt az MKB-Euroleasing Autópark Rt. ügyfeleinek sorában! Önnek csak a vezetés örömével kell foglalkoznia, a többirôl teljes körû szolgáltatási csomagunk gondoskodik. Kézikönyvünk megismerteti

Részletesebben

Mercedes-Benz nyári szerelt kerék program 2014

Mercedes-Benz nyári szerelt kerék program 2014 W169 Q44023171102E 185/65 R15 Pirelli Cinturato P4 MO, 88T 39 228 Ft 49 820 Ft F E 3 71 B66471853 Q44023121120E 195/55 R16 Dunlop SP Sport 01 MO, 87H 60 270 Ft 76 543 Ft F C 2 69 B66474225 készlet erejéi!

Részletesebben

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata Panda abc 2016. novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata A Panda Express Kft. (székhely: H-6500 Baja, Török utca 26., cg.: 03-09-129517) a továbbiakban Szervező ) "Panda abc 2016. novemberi

Részletesebben

Szerelt nyári kerekek Érvényes 2015. április 1-jétől.

Szerelt nyári kerekek Érvényes 2015. április 1-jétől. W169 Q44023151129E 185/65 R15 Michelin Energy Saver MO, 88T 53 806 Ft - C A 2 68 B66471853 - Q44023121120E 195/55 R16 Dunlop SP Sport 01 MO, 87H 80 711 Ft - F C 2 69 B66474225 Q44023121095E 195/55 R16

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2018/2019

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2018/2019 Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2018/2019 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

Hogy ne kelljen számolgatnia, ebben a táblázatban megtalálja az elvárt emelés mértékét, amelynek végrehajtása esetén, a kompenzációt igénybe veheti:

Hogy ne kelljen számolgatnia, ebben a táblázatban megtalálja az elvárt emelés mértékét, amelynek végrehajtása esetén, a kompenzációt igénybe veheti: Internet: Tisztelt Ügyfelünk! Elsőként szeretnék a Rezon Iroda minden dolgozója nevében szerencsés és BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni. Nemcsak a BÚÉK betűi, mi is egy kicsit megrészegedtünk a sok változástól, ami

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2017/2018 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2017/2018

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2017/2018 Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2017/2018 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

1. Költségtérítési kedvezmény igénylése tanulmányi eredmények alapján

1. Költségtérítési kedvezmény igénylése tanulmányi eredmények alapján 1/2010. (01. 04.) számú ÁOK dékáni utasítás a költségtérítési kedvezmény igénylésének rendjéről és a szigorló évben gyakorlati tanulmányokat folytató hallgatók költségtérítési díjának megállapításáról

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Partnerek részére

Általános Szerződési Feltételek Partnerek részére Általános Szerződési Feltételek Partnerek részére Az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhelye: 1033 Budapest, Reményi Ede u. 1-3.; adószáma: 22786940-2-13, cégjegyzék száma: 01-09-949950, képviseli:

Részletesebben

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Tegyünk minőséget az asztalra program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft.

Részletesebben

TERMÉKSKÁLA 2008 VALAKINEK MOST MÁR TENNIE KELLETT ELLENE. MIT ÉR AZ ERÔ HA NEM URALOD. MAGAS FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS? www.pirelli.

TERMÉKSKÁLA 2008 VALAKINEK MOST MÁR TENNIE KELLETT ELLENE. MIT ÉR AZ ERÔ HA NEM URALOD. MAGAS FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS? www.pirelli. HATÉKONY ENERGIA- FELHASZNÁLÁS pirelli.com TISZTA LEVEGÔ NAGY FUTÁS- MAGAS FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS? VALAKINEK MOST MÁR TENNIE KELLETT ELLENE. MIT ÉR AZ ERÔ HA NEM URALOD. 2/2008 TERMÉKSKÁLA 2008 www.pirelli.com

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium támogatásával a Magyar Köztársaság Kormányának 100 lépés Programja keretében ÖNÁLLÓ

Részletesebben

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5.

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Partner Tájékoztató XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Tisztelt Partnerünk! Szeretettel várjuk Önöket Balatonfüreden, 2013. október 3-5. között megrendezésre kerülő Magyar

Részletesebben

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak.

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI FORGALMI JEGYZÉK

KÖZÖSSÉGI FORGALMI JEGYZÉK NEMZETI KLÍMAVÉDELMI HATÓSÁG Emisszió-kereskedelmi Osztály KÖZÖSSÉGI FORGALMI JEGYZÉK Laczkó Bendegúz 2019. január 10. ÚJ FELHASZNÁLÓ JOGOSULTSÁGOK ÉS JELENTÉSÜK Lehetséges jogosultságok AR (meghatalmazott

Részletesebben

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide!

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide! Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF) - - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL Miskolc 2012. 6.17. sz. Egyetemi Szabályzat SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM TEVÉKENYÉGÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ BELFÖLDI KIKÜLDETÉSEKRŐL

Részletesebben

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata I. Fogalmi meghatározások - ajándék utazási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módokon előállított és a jelen

Részletesebben

Magyar joganyagok - 1/2017. (III. 10.) BM KÁT utasítás - a Belügyminisztérium Közsz 2. oldal 131. A saját gépjárművel történő napi munkába járás költs

Magyar joganyagok - 1/2017. (III. 10.) BM KÁT utasítás - a Belügyminisztérium Közsz 2. oldal 131. A saját gépjárművel történő napi munkába járás költs Magyar joganyagok - 1/2017. (III. 10.) BM KÁT utasítás - a Belügyminisztérium Közsz 1. oldal 1/2017. (III. 10.) BM KÁT utasítás a Belügyminisztérium Közszolgálati Szabályzatáról szóló 2/2013. (V. 28.)

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2018/2019 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

Gyermelyi Tészta Haszon pontgyűjtő akció Részvételi- és játékszabályzat

Gyermelyi Tészta Haszon pontgyűjtő akció Részvételi- és játékszabályzat Gyermelyi Tészta Haszon pontgyűjtő akció Részvételi- és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11-10-001362 adószám: 10467024-4-11

Részletesebben

Vizsgaszervezés rendje 2013.

Vizsgaszervezés rendje 2013. Vizsgaszervezés rendje 2013. A Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint vizsgaszervező a szakmai vizsgáztatás általános szabályairól és eljárási rendjéről szóló 20/2007. (V.21.) SZMM rendelet, a 9/2008. (VI. 28.)

Részletesebben

BALERINA MOZGÁS KÖZPONT TÖRZSVENDÉG PROGRAM BEMUTATÁSA, ALAPFOGALMAK

BALERINA MOZGÁS KÖZPONT TÖRZSVENDÉG PROGRAM BEMUTATÁSA, ALAPFOGALMAK BALERINA MOZGÁS KÖZPONT TÖRZSVENDÉG PROGRAM BEMUTATÁSA, ALAPFOGALMAK A Balerina Mozgás Központ Törzsvendég Programja (a továbbiakban: Program) hosszú távú, ügyfélmegtartó, és lojalitást ösztönző program,

Részletesebben

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak.

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő Fél által igénybe vett szolgáltatások

Részletesebben

Az üzemanyag vételezés szabályai

Az üzemanyag vételezés szabályai Az üzemanyag vételezés szabályai Fenti témakör az Országos Mentőszolgálat(továbbiakban :OMSz)-nál 2006-ban lett kidolgozva Minőségügyi Kézikönyv-ben Az Országos Mentőszolgálat üzemanyag ellátási,üzemanyagkártya-kezelési,valamint

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 2. őszi nagykatalógus (1-5 ajándékot tartalmazó értékcsomagok) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

A KÜLFÖLDI UTAS SZÁMÁRA ADHATÓ ÁFA-VISSZATÉRÍTÉS alapvető szabályai 2007.

A KÜLFÖLDI UTAS SZÁMÁRA ADHATÓ ÁFA-VISSZATÉRÍTÉS alapvető szabályai 2007. A KÜLFÖLDI UTAS SZÁMÁRA ADHATÓ ÁFA-VISSZATÉRÍTÉS alapvető szabályai 2007. 12 Kik jogosultak áfa-visszatérítésre? Az áfa-visszatérítésre a külföldi utas jogosult. Ön akkor minősül külföldi utasnak, ha olyan

Részletesebben

SZÁMLÁZÁSI IRÁNYMUTATÁS HGCS-2014 PÁLYÁZATI PROGRAMHOZ. Tartalomjegyzék

SZÁMLÁZÁSI IRÁNYMUTATÁS HGCS-2014 PÁLYÁZATI PROGRAMHOZ. Tartalomjegyzék SZÁMLÁZÁSI IRÁNYMUTATÁS HGCS-2014 PÁLYÁZATI PROGRAMHOZ Tartalomjegyzék 1. Általános szabályok:... 2 2. Minden számlán fel szükséges tüntetni:... 2 3. Készpénzes számla speciális feltételei:... 2 4. Átutalásos

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében

Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében 1. Készülékét az alábbi oldalon tudja regisztrálni: www.candygarancia.hu www.hoovergaranica.hu Kattintson ide a regisztráció indításához. 1

Részletesebben

AZ 5 ÉV JÓTÁLLÁS PANASONIC TV-KÉSZÜLÉKEKRE PROMÓCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

AZ 5 ÉV JÓTÁLLÁS PANASONIC TV-KÉSZÜLÉKEKRE PROMÓCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK AZ 5 ÉV JÓTÁLLÁS PANASONIC TV-KÉSZÜLÉKEKRE PROMÓCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1. Jelen szabályzat (a továbbiakban: Részvételi szabályzat ) rögzíti az 5 év jótállás Panasonic

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. HIRDETMÉNY 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági Mastercard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

EKAER rendszer 2015. március 1-től. Pétfürdő, 2015. március 4.

EKAER rendszer 2015. március 1-től. Pétfürdő, 2015. március 4. EKAER rendszer 2015. március 1-től Pétfürdő, 2015. március 4. Előadó: Vadász Iván alelnök Az előadás képei letölthetőek: www.adko.hu Előadások Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer 2015.

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Az elvárt béremelés kompenzációját

Az elvárt béremelés kompenzációját Az elvárt béremelés kompenzációját biztosító kormányzati lépések a) A bérfejlesztés 5 % fölötti részének normatív támogatása az adórendszeren keresztül a teljes körű végrehajtás esetén Elérthető: 2012.01.01-től

Részletesebben

MŰSZAKI ÜZEMBIZTONSÁG KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK ROSSZ IDŐBEN JÓ GÉPKOCSIVAL

MŰSZAKI ÜZEMBIZTONSÁG KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK ROSSZ IDŐBEN JÓ GÉPKOCSIVAL MŰSZAKI ÜZEMBIZTONSÁG KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK ROSSZ IDŐBEN JÓ GÉPKOCSIVAL KÉSZÍTSÜK FEL JÁRMŰVÜNKET A TÉLRE! Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

Előadó: Bódi Ilona pénzügyi referens Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Pénzügyi és Számviteli Osztály

Előadó: Bódi Ilona pénzügyi referens Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Pénzügyi és Számviteli Osztály Előadó: Bódi Ilona pénzügyi referens Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Pénzügyi és Számviteli Osztály A kifizetés alapja a mindkét fél által aláírt Megbízási

Részletesebben

A/C Összetevők. 2. Jótállási idő A számla dátumától számított egy évig érvényes, a termékben jelen lévő okoból következő fizikai hibákra vonatkozik.

A/C Összetevők. 2. Jótállási idő A számla dátumától számított egy évig érvényes, a termékben jelen lévő okoból következő fizikai hibákra vonatkozik. A/C Összetevők 1. A termék Cserekompresszor klimatizációs rendszerekhez 2. Jótállási idő A számla dátumától számított egy évig érvényes, a termékben jelen lévő okoból következő fizikai hibákra vonatkozik.

Részletesebben

I. OTPdirekt díjak. 1. Havidíj. OTP BANK Nyrt.

I. OTPdirekt díjak. 1. Havidíj. OTP BANK Nyrt. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

Szociális kedvezmény kezelő program

Szociális kedvezmény kezelő program Szociális kedvezmény kezelő program Használati leírás 2005. március 19. A program internetes kapcsolattal, bármilyen böngésző programmal a http://www.huweb.hu/tiliana webhelyen érhető el. A program főbb

Részletesebben

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben