electrolux hûtô- és fagyasztó készülékek 2007

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "electrolux hûtô- és fagyasztó készülékek 2007"

Átírás

1 electrolux hûtô- és fagyasztó készülékek 2007

2 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhetô trendeken alapul és három különbözô termékcsoportot foglal magába. z Intuition termékcsalád olyan embereknek készül, akik nagyra értékelik a funkcionalitást, a megbízhatóságot és a stabilitást. z Inspire családot olyan embereknek szánják, akik a szokásostól eltérô megoldásokat keresik. És végül az Insight termékcsalád, mely olyan embereknek nyújt ideális megoldást, akik a legújabb technológia és a legkorszerûbb design megszállottjai. Sok ember olyan dolgokat akar, melyekre büszke lehet. Olyan dolgokat, melyek lenyûgöznek másokat és kifinomult személyiségük visszatükrözôdésének tekinthetôk. Kényelmet és különleges jelleget keresnek, mely figyelmet kelt. z Insight termékek az ilyen emberek kedvencei. z Electrolux Insight rendkívül innovatív, élvonalbeli termékeket jelöl, melyek a legújabb technológiát és a rozsdamentes acélból készülô legkorszerûbb designt ötvözik ezüstszínû dekorációval és néhány hangsúlyos, narancssárga grafikus részlettel. Ezek a készülékek az igényes embereknek valók, akik csak a legjobbal elégednek meg. Tulajdonságok: innovatív design a legújabb technológiával, nagyméretû digitális kijelzôk, nagyfokú felhasználói kényelem, korszerû design tökéletes részletekkel rozsdamentes burkolat, fémfogantyúk. Egyes emberek a szokásostól eltérô megoldásokat keresnek, lelkesednek az ügyes szerkezetekért, digitális kijelzôkért és intells mûszaki megoldásokért. z Inspire termékcsoport tökéletesen megfelel nekik. Általában véve az inspiráció gondolkodásra készteti az embereket a kreativitásról és az álmokról. z Electrolux Inspire innovatív termékeket jelöl, amely nincs messze a technológiai fejlôdés élvonalától. Ennek a termékcsaládnak a jellemzôi: a digitalizáció, különféle opciók, pazar designnal ben és ezüstben, narancssárga részletekkel kiegészítve. Tulajdonságok: elsô osztályú technológia, érthetô digitális kijelzôk, felhasználóbarát, egyedi design ezüstben, narancssárga elemekkel. z Electrolux új, az átgondolt design megalkotójának koncepciója abból indul ki, hogy a cég megértse, melyek a felhasználók legfôbb igényei. Ennek eredménye az Electrolux Intuition termékcsoport. zoknak a fogyasztóknak szeretne megfelelni, akik nagyra értékelik a jó minôséget, funkcionalitást és megbízhatóságot. z Intuition vásárlók olyan dolgokat keresnek, melyek nem túl szokatlanok, megbízhatók és elég jók. z Intuition szintjén a designelgondolás letisztult, egyszerû ben ölt testet, kontrasztos narancssárga részletekkel megfûszerezve. Ezek a készülékek olyan embereknek készülnek, akik fontosnak tartják az alapfunkciót és a jó konstrukciót. Tulajdonságok: funkcionális mûszaki megoldások, utasításokat adó LED-kijelzôk, kielégíti az emberek kényelem iránti gyakorlati igényét, letisztult és egyszerû design ben megvalósítva, kontrasztos narancssárga részletekkel.

3 electrolux hûtés 3 Megôrizni az ételek eredeti ízét és minôségét Egy tökéletes világban az élet kényelmes, egyszerû és biztonságos. Mindez olyan háztartási készülékekkel, melyek mellett élvezhetjük az életet. Ez számunkra nem meglepô: ez a mi legfôbb célunk az Electroluxnál. Mint a világ egyik vezetô háztartásikészülék-gyártó vállalata, azon dolgozunk, hogy világszerte megkönnyítsük az emberek életét. Dinamikus hûtés egyenletes hômérséklet Ventilátor keringteti a hideg levegôt a hûtôtérben. mikor az átlag hômérséklet 5 C a hûtô belsejében, az alsó és felsô részek hômérséklete ettôl maximum /0,5 fokkal térhet csak el. ventilátor mögötti rácsban található aktív szénszûrô kiszûri és magában tartja a kellemetlen szagokat. Elfelejtkezett egy évfordulóról? pezsgô még langyos? z Electrolux segít mindent idejében megoldani. Nyissa ki az összecsukható üvegtartót a hûtô legfelsô polcán és kapcsolja be a gyorshûtés funkciót! Ezután helyezze a rácspolcra az üveget vagy az üdítôsdobozt. z ital feleannyi idô alatt lehûl, mint a hûtô többi részében. Fény- és hangjelzés figyelmeztet, ha nyitva maradt a hûtôajtó vagy a hûtôtérben lévô hômérséklet túlságosan megemelkedett. Klímaosztály mikor kiválasztja készüléke helyét lakásában, mindig gondoljon rá, hogy a környezet hômérséklete hatással lesz mind a készülék energiafogyasztására, mind pedig megfelelô mûködésére. készülékeken feltüntetett klímaosztályok azt a környezeti hômérsékletet jelzik, amelyen optimálisan mûködik a készülék. rövidítések jelentése: SN: 0 32 C N: 6 32 C ST: 8 38 C T: 8 43 C Halogénvilágítás Halogénlámpák gondoskodnak a belsô tér hangulatos megvilágításáról, amely így hûen adja vissza a természetes színeket. halogénizzók sokkal energiatakarékosabbak és hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos villanyégôk. belsô fény így közel 70 százalékkal lesz erôsebb egy 25 wattos villanykörtével szemben. kár a holdfény és a napfény közötti különbség.

4 4 electrolux hûtés 0 fokos zóna tartsa élelmiszereit hosszabb ideig frissen z éppen csak 0 fok feletti hômérséklet és az alacsony páratartalom ideális környezet a hús, a hal és a sajt tárolására. z élelmiszerek ezen a hômérsékleten háromszor annyi ideig maradnak frissen, mint a hûtô más részeiben, valamint megôrzik fontos vitaminés ásványianyag-tartalmukat. fiók könnyen kihúzható, mely így megkönnyíti az élelmiszerek elhelyezését. No Frost rendszer Számos Electrolux készülék No Frost technológiával mûködik. Mivel így nincs jégképzôdés a fagyasztótérben, a belsô tér mindig ideális hômérsékletû, és ezáltal hatékony az energiafelhasználás. Különleges design: lpha One, kényelmes ajtónyitás z lpha One kivitel kellemes látványt nyújt a lekerekített ajtószélekkel és a hosszanti bemarásokkal. z ajtón egy ergonomikus, felhasználóbarát fogantyú segíti az ajtónyitást, mely az ajtó becsukásakor keletkezett vákuumot azonnal feloldja. fogantyú úgy van kialakítva, hogy a kézfej vagy akár a kar is mögé férjen és egyetlen mozdulattal könnyedén kinyíljon az ajtó. Így Ön akkor is ki tudja nyitni a hûtôajtót, ha éppen tele van a keze csomagokkal. z Electrolux fagyasztóládák legfôbb jellemzôje a könnyen nyitható tetô mikor lecsukja egy hagyományos fagyasztóláda tetejét, a benne lévô hideg levegô vákuumot képez a belsô térben. z Electrolux fagyasztóládák viszont olyan speciális vákuumtörôvel vannak felszerelve, amely kiegyensúlyozza a belsô és a külsô térben lévô nyomást anélkül, hogy a készülék többet fogyasztana.

5 electrolux hûtés 5 Plusz 2 százalék belsô tér Számos Electrolux kombinált hûtôszekrény belsô tere, a hatékonyabb helykihasználás érdekében, változatlan külsô méretek mellett, modelltôl függôen 5-5%-kal, átlagosan 2%-kal nagyobb. Nyugalom z optimális hômérséklet beállítása a normál hûtôtérben és a fagyasztótérben az egyik legfontosabb tényezô. z elektronikus kijelzôvel ez szinte gyerekjáték. fellépô hômérséklet-változás esetén csak egy gyors korrigálás és Ön biztos lehet afelôl, hogy hûtôkészüléke rendben mûködik tovább. Helytakarékosság, hatékony ûrtartalom legjobb, ha az üvegeket a hûtô erre kialakított részében tároljuk. z elegáns, stabil és helytakarékos üvegtartó rács praktikus tárolási lehetôség akár 9 üveg részére, az üvegpolcok alatt. z új termékcsalád 5-5 százalékkal nagyobb belsô ûrtartalommal rendelkezik ugyanazokkal a külsô méretekkel. Zöldségtároló fiókok Mivel egyre több zöldséget és gyümölcsöt használunk fel, a zöldségtartó rekeszeket nagyobbra és könnyen kihúzhatóra alakítottuk ki. praktikus elosztó lehetôvé teszi, hogy úgy rendezze el a zöldségeket, ahogyan Önnek a legmegfelelôbb. fémsíneknek köszönhetôen könnyû a rekesz kihúzása, illetve kiemelése. Biztonság és kényelem biztonságos üvegpolcok erôsek és tartósak, nem kell attól tartanunk, hogy eltörnek. Könnyû beállítani, áthelyezni ôket, így kényelmes a tárolás hûtôkészülékünkben. Ha valami kifolyik vagy kilöttyen, a sima felületnek köszönhetôen könnyû eltávolítani. lacsony energiafelhasználás alacsonyabb villanyszámlák z Electrolux folyamatosan arra törekszik, hogy olyan készülékeket fejlesszen ki, melyek gazdaságosak mind pénztárcánknak, mind pedig környezetünknek. csúcsmodellek az és energiaosztályú besorolással energiafogyasztás szempontjából is a legjobbnak bizonyulnak. z energiaosztályú termékek kb. 25%-kal kevesebb áramot fogyasztanak az energiaosztályú termékekhez képest. Maxibox z extra nagy fagyasztófiók 40 liter ûrtartalmú. nagyobb élelmiszerek, mint pl. egy pulyka tárolása sem okoz problémát. Praktikus fogantyúk teszik lehetôvé a fiók könnyû kivételét. Energia- osztály

6 6 electrolux side-by-side ERL 6296 SK ezüstajtó elektronikus vezérlés LCD-vel Smartfit állítható magasságú polc víz- és jégadagoló (jégkocka vagy jégkása) vízszûrô hústartó palacktartó polc szabályozható hômérsékletû fiók No Frost hûtô és fagyasztó 60 cm mély bútorhoz üvegpolcok ERL 6296 XK rozsdamentes acélajtó Smartfit állítható magasságú polc víz- és jégadagoló (jégkocka vagy jégkása) vízszûrô hústartó palacktartó polc szablyozható hômérsékletû fiók No Frost rendszerû hûtô és fagyasztó 60 cm mély bútorhoz üvegpolcok Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.):,44 kwh/24 h T 620 liter 357 liter 65 liter 76 x 90,5 x 68,2 cm (mélység ajtóval) Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.):,44 kwh/24h T 620 liter 357 liter 65 liter 76 x 90,5 x 68,2 cm (mélység ajtóval)

7 electrolux drinks express 7 zokra gondoltunk, akik szeretik a hûtött italokat Drinks Express rekesz hatszor olyan gyorsan hûti le az italokat, mintha azok a hûtôben hûlnének és több mint 30%-kal gyorsabban, mint a mélyhûtôben. Biztonságos is, hiszen az italok nem fagynak meg és az üvegek biztosan nem robbannak fel. Kényelmes megoldás, mert nem kell elôre tervezni, ha az ember hideg italokat szeretne inni. Kevesebb, mint 20 perc alatt Ön kedvenc borát vagy üdítôjét megfelelô és élvezhetô hômérsékleten fogyaszthatja. berendezés teljesen beépített, a hûtôtér alsó részén helyezkedik el. Kedves egészségére! ENB X Drinks Express rozsdamentes acélajtó No Frost rendszerû fagyasztó Drinks Express gyors italhûtés elektronikus vezérlés LCD-vel gyorsfagyasztás magashômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca Global design Energiaosztály: Energiafogyasztás:,025 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 382 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 285 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 78 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 20 x 59,5 x 63,2 cm

8 8 electrolux no frost kombinációk ENB S Brita ezüst kivitel No Frost rendszerû 4 literes víztartály, Brita szûrôvel elektronikus vezérlés LCD-vel gyorsfagyasztás magas hômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc halogénvilágítás üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca Global design ENB S Brita ezüst kivitel No Frost rendszerû 4 literes víztartály, Brita szûrôvel elektronikus vezérlés LCD-vel gyorsfagyasztás magas hômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc halogénvilágítás üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca Global design Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.):,09 kwh/24 h 384 liter 28 liter 78 liter 20 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.):,03 kwh/24 h 342 liter 240 liter 78 liter 85 x 59,5 x 63,2 cm

9 electrolux brita vízszûrô 9 rra gondoltunk, mi lenne, ha mostantól bármikor ihatna tisztább, frissebb, tökéletesen hûtött vizet a hûtôjébôl Megfelelô mennyiségû víz elfogyasztása az egyik legegyszerûbb módja az egészség megôrzésének. Szinte az összes testfunkció tökéletes mûködéséhez mint például a vérnyomáshoz, máj- és vesemûködéshez, emésztéshez vízre van szükség. Testünk megfelelô kondícióban tartásához minimum 2 liter vizet kell meginni naponta. megfelelô mennyiségû és minôségû víz fogyasztás érdekében a Brita szûrô megtisztítja az áteresztett vizet a szennyezôdésektôl. További elônye, hogy az adagoló használatával a gyerekek játszva isszák a vizet a szénsavas, cukros italok helyett. hûtôben használt Brita vízszûrô megbízható megoldás, hiszen a legmodernebb szûrôtechnológiával készül. megszûrt víz Önnek és családjának tiszta, friss ízû ivóvizet biztosít, ezáltal nagyszerû ízûvé varázsolja a teát és kávét, csökkenti a vízkô kialakulását a vízforralókban és kávéfôzôkben, javíthatja a vízbôl készített ételek színét és állagát, sokkal kevesebbe kerül, mint a palackozott víz, a vágott virágok tovább tartanak, a cserepes növények pedig kivirulnak. Ezenkívül nem kell óriási mennyiségû ásványvizes palackot hazahordania az üzletbôl, ráadásul a környezetet is óvja a sok mûanyag palack által okozott szemét kiiktatásával. Brita kijelzôje amely a víztartály tetején található jelzi, ha ki kell cserélni a szûrôt, és így biztosítja Önnek a legjobb vízminôséget. Brita javaslata szerint 4 hetente érdemes cserélni a szûrôt a berendezésben.

10 0 electrolux no frost kombinációk ENB 385 X rozsdamentes acél kivitel No Frost rendszerû fagyasztó gyors ajtónyitás-fogantyú elektronikus vezérlés LCD-vel gyorsfagyasztás magashômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca ENB 345 X rozsdamentes acél kivitel No Frost rendszerû fagyasztó gyors ajtónyitásfogantyú elektronikus vezérlés LCD-vel gyorsfagyasztás magashômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ôrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,3 kwh/24 h 382 liter 285 liter 78 liter 20 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,98 kwh/24 h 340 liter 245 liter 78 liter 85 x 59,5 x 63,2 cm

11 electrolux no frost kombinációk ENB 3850 elektronikus vezérlés LCD-vel No Frost rendszerû fagyasztó gyorsfagyasztás magashômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca ENB 3840 No Frost rendszerû fagyasztó extra nagy belsô tér üvegtartó rácspolc 2 extra mély zöldségesfiók üvegpolcok Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,3 kwh/24 h 382 liter 285 liter 78 liter 20 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,3 kwh/24 h 382 liter 285 liter 78 liter 20 x 59,5 x 63,2 cm

12 2 electrolux no frost kombinációk ENB 3440 No Frost rendszerû fagyasztó extra nagy belsô tér üvegtartó rácspolc 2 extra mély zöldségesfiók üvegpolcok ENB 3450 elektronikus vezérlés LCD-vel No Frost rendszerû fagyasztó gyorsfagyasztás magashômérséklet-riasztó (fény, hang) extra nagy belsô tér kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró fagyasztótálca Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,98 kwh/24 h 340 liter 245 liter 78 liter 85 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,98 kwh/24 h 340 liter 245 liter 78 liter 85 x 59,5 x 63,2 cm

13 electrolux alulfagyasztós kombinációk 3 ERB 4052 elektronikus vezérlés digitális hômérôvel magashômérséklet-riasztó (fény) kihúzható zöldségtároló rekesz gyorsfagyasztás üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás fagyasztótálca ajtózáró 2 kompresszor ERB 4045 extra nagy belsô tér 2 extra mély zöldségesfiók üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,8 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 40 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 285 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 92 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 20 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,8 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 40 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 285 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 92 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 20 x 59,5 x 63,2 cm

14 4 electrolux alulfagyasztós kombinációk ERB 3645 extra nagy belsô tér 2 extra mély zöldségesfiók üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ERB 3645 X rozsdamentes acélajtó extra nagy belsô tér 2 extra mély zöldségesfiók üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,77 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 359 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 245 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 92 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,77 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 359 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 245 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 92 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 59,5 x 63,2 cm

15 electrolux alulfagyasztós kombinációk 5 ERB 3445 extra nagy belsô tér üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás ERB 3445 X rozsdamentes acélajtó extra nagy belsô tér palacktartó polc üvegpolcok automatikus leolvasztás ajtózáró Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,75 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 336 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 223 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 92 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 75 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,75 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 336 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 223 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 92 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 75 x 59,5 x 63,2 cm

16 6 electrolux alulfagyasztós kombinációk ERB 3644 extra nagy belsô tér gyorsfagyasztás kihúzható zöldségtároló rekesz üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás magashômérséklet-riasztó (fény) fagyasztótálca 2 kompresszor ERB 3442 extra nagy belsô tér gyorsfagyasztás üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás magashômérséklet-riasztó (fény) 2 kompresszor Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,96 kwh/24 h 359 liter 245 liter 92 liter 85 x 59,5 x 63,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,93 kwh/24 h 355 liter 223 liter 92 liter 75 x 59,5 x 63,2 cm

17 electrolux alulfagyasztós kombinációk 7 ERB 2945 extra nagy belsô tér üvegtartó rácspolc üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,67 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 290 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 208 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 6 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 54 x 59,5 x 63,2 cm

18 8 electrolux felülfagyasztós kombinációk ERD 3420 X rozsdamentes acélajtó üvegpolcok palacktartó polc automatikus leolvasztás ERD 2750 domború ajtó üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,93 kwh/24 h 333 liter 256 liter 70 liter 75 x 60 x 64,5 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,66 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 270 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 27 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 50 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 59 x 54,5 x 60,4 cm

19 electrolux felülfagyasztós kombinációk 9 ERD 2350 domború ajtó üvegpolcok automatikus leolvasztás ERD 843 domború ajtó üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,62 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 234 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 86 liter Fagyasztó nettó ûrtartalma: 44 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 40,4 x 54,5 x 60,4 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalma: Fagyasztó nettó ûrtartalma: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,72 kwh/24 h 80 liter 36 liter 42 liter 20,9 x 50 x 60,4 cm

20 20 electrolux ital- és jégadagolós hûtôk Source hûtôszekrény italadagolóval Nem kell többé nehéz vizespalackokat hazacipelnünk ahhoz, hogy csendes vagy szénsavas vízhez jussunk otthon! hûtôgép ajtaján egy vízadagoló eszköz található, amely hûs és szûrt, csendes vagy széndioxiddal dúsított vizet ad. Csak válasszuk ki a kívánt vízfajtát egyetlen gombnyomással, és helyezzünk egy poharat vagy kancsót az adagolóegységhez! csapvíz illatát és ízét hatékony vízszûrô rendszer javítja, ami egészséges és jó ízû vizet biztosít iváshoz és fôzéshez. Így naponta akár 20 liter friss vízhez is hozzájuthatunk! készüléket úgy tervezték meg, hogy a hûtôtérben ne vegyen el hasznos tárolóhelyet. z italadagolós hûtôgép méltó párja a jégadagolós fagyasztószekrény egymás mellett elhelyezve side-by-side kombinációt kapunk. ERES 3800 X rozsdamentes acélajtó italadagoló dinamikus hûtés gyors ajtónyitás-fogantyú elektronikus vezérlés digitális hômérôvel magashômérséklet-riasztó (fény) nyitottajtóriasztó (fény, hang) 2 kivehetô, szállításra is alkalmas fémkosár halogénvilágítás Global design Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Nettó ûrtartalom: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,48 kwh/24 h 3 liter 3 liter 80 x 59,5 x 65 cm Fehér színben is kapható: ERES 3800

21 electrolux ital- és jégadagolós hûtôk 2 Glacier fagyasztószekrény jégadagolóval Egy kompakt automata jégkészítô, a fagyasztóajtón található modern külsô adagolóval. készülék egyedülálló tervezése lehetôvé teszi a jég folyamatos készítését és tárolását, a fagyasztótér nettó ûrtartalmának különösebb csökkenése nélkül. jégkockákhoz vagy a tört jéghez a fagyasztó ajtajának kinyitása nélkül férhetünk hozzá! Mivel a jég automatikusan készül a csatlakoztatott csapvízbôl, nem kell víztartály feltöltésével bajlódnunk. No Frost technológiának köszönhetôen kisebb a lecsapódás mértéke a fagyasztóban, ami azt jelenti, hogy nem jegesedik, az élelmiszercsomagok címkéi olvashatók maradnak, az élelmiszerek nem fagynak egymáshoz és a jégkockák is külön maradnak. EUFG X rozsdamentes acélajtó jégadagoló gyors ajtónyitásfogantyú elektronikus vezérlés digitális hômérôvel magashômérséklet- és nyitottajtó-riasztás (fény, hang) No Frost halogénvilágítás átlátszó fagyasztófiókok gyorsfagyasztás Global design Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Hûtôtér nettó ûrtartalom: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,88 kwh/24 h 279 liter 252 liter 80 x 59,5 x 65 cm Fehér színben is kapható: EUFG W

22 22 electrolux hûtôszekrények ERE 3000 Evolution dinamikus hûtés elektronikus vezérlés digitális hômérôvel halogénvilágítás üvegpolcok magashômérsékletés nyitottajtó-riasztás (fény, hang) gyors ajtónyitás-fogantyú palacktartó polc automatikus leolvasztás ER 7448 C üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,37 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 290 liter Nettó ûrtartalom: 290 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 60 x 59,5 x 62,3 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,59 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 237 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 23 liter Nettó fagyasztórekesz-ûrtartalom : 8 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 25 x 55 x 6,2 cm

23 electrolux hûtôszekrények 23 ER 7546 C üvegpolcok automatikus leolvasztás ER 6948 C üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,59 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 253 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 236 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 25 x 55 x 6,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,54 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 90 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 66 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 8 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 25 x 55 x 6,2 cm

24 24 electrolux hûtôszekrények ER 7048 C üvegpolcok automatikus leolvasztás ER 6548 T üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,34 kwh/24 h Klímaosztály: -T Bruttó ûrtartalom: 206 liter Nettó ûrtartalom: 95 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 05 x 55 x 6,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,50 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 46 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 22 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 8 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 55 x 6,2 cm

25 electrolux hûtôszekrények 25 ER 6648 T üvegpolcok automatikus leolvasztás ERC 0750 üvegpolcok automatikus leolvasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,33 kwh/24h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 55 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 52 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 55 x 6,2 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,28 kwh/24 h Klímaosztály: SN-N Bruttó ûrtartalom: 70 liter Hûtôtér nettó ûrtartalma: 62 liter Nettó fagyasztórekesz-ûrtartalom: 5 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 52 x 52,5 x 58,7 cm

26 26 electrolux fagyasztószekrények EUC 923 magashômérséklet-riasztó (fény) maxi fagyasztóláda gyorsfagyasztás EU 6835 C magashômérséklet-riasztó (fény) gyorsfagyasztás Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Nettó ûrtartalom: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,66 kwh/24 h -T 85 liter 64 liter 40 x 60 x 62,5 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Nettó ûrtartalom: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,66 kwh/24 h -T 70 liter 50 liter 24 x 55 x 60 cm

27 electrolux fagyasztószekrény 27 EUT 43 magashômérséklet-riasztó (fény) gyorsfagyasztás fagyasztótálca Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Nettó ûrtartalom: Méretek (mag. x szél. x mély.): 0,56 kwh/24 h -T 7 liter 00 liter 85 x 55 x 6,2 cm

28 28 electrolux no frost fagyasztóláda No Frost rendszerû fagyasztóláda nincs többé gond a leolvasztással! No Frost rendszerû fagyasztóládával elfelejtheti a fagyasztó leolvasztásával járó unalmas munkát! No Frost technológiának köszönhetôen jóval kisebb a lecsapódás mértéke a fagyasztóban, így az nem jegesedik vagy deresedik, az élelmiszercsomagok címkéi olvashatóak maradnak, az élelmiszerek nem fagynak egymáshoz és a jégkockák is külön maradnak. ECS 2073 No Frost elektronikus vezérlés 2 jégkockatartó olvadékvíz-elvezetô magashômérséklet-riasztó (fény, hang) gyorsfagyasztás belsô világítás zárható tetô Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,66 kwh/24 h Klímaosztály: -T Bruttó ûrtartalom: 203 liter Nettó ûrtartalom: 200 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 88,3 x 9 x 66,5 cm

29 electrolux fagyasztóládák 29 ECM 3854 olvadékvíz-elvezetô magashômérséklet-riasztó (fény) gyorsfagyasztás belsô világítás zárható tetô ECM 2654 olvadékvíz-elvezetô magashômérséklet-riasztó (fény) gyorsfagyasztás belsô világítás zárható tetô Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,8 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 378 liter Nettó ûrtartalom: 368 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 88,3 x 60 x 66,5 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,64 kwh/24 h Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: 26 liter Nettó ûrtartalom: 255 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 88,3 x 9 x 66,5 cm

30 30 electrolux fagyasztóládák ECM 2254 olvadékvíz-elvezetô magashômérséklet-riasztó (fény) gyorsfagyasztás belsô világítás zárható tetô ECN 5058 olvadékvíz-elvezetô magashômérséklet-riasztó (fény) gyorsfagyasztás belsô világítás zárható tetô Energiaosztály: Energiafogyasztás: 0,58 kwh/24 h Klímaosztály: -T Bruttó ûrtartalom: 22 liter Nettó ûrtartalom: 26 liter Méretek (mag. x szél. x mély.): 88,3 x 05 x 66,5 cm Energiaosztály: Energiafogyasztás: Klímaosztály: Bruttó ûrtartalom: Nettó ûrtartalom: Méretek (mag. x szél. x mély.): B,34 kwh/24 h -T 500 liter 495 liter 88,3 x 60 x 66,5 cm

31 electrolux mûszaki adatok 3 Modell ERL 6296 SK ERL 6296 XK ENB S Brita ENB S Brita ENB X Drinks Express Szín feketeezüstajtó feketerozsdamentes ezüst ezüst rozsdamentes acélajtó acélajtó Szabályozás elektronikus mechanikus elektronikus elektronikus elektronikus Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés fény; hang fény; hang fény; hang jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma **** **** **** **** **** Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály T T Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) 7,5 7, Visszamelegedési idô (h) 4,7 4, Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok üveg üveg üveg üveg üveg Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) No Frost No Frost No Frost No Frost Hûtési technológia (fagyasztó) No Frost No Frost No Frost No Frost No Frost Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák víz- és jégtároló, víz- és jégtároló, Brita vízszûrô, Brita vízszûrô, Drinks Express Express jég, Express jég, kihúzható kihúzható SmartFit polc, SmartFit polc, zöldségtároló fiók zöldségtároló fiók hústartó hústartó Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] 76 x 90,5 x 68,2 76 x 90,5 x 68,2 20 x 59,5 x 63,2 85 x 59,5 x 63,2 20 x 59,5 x 63,2

32 32 electrolux mûszaki adatok Modell ENB 385 X ENB 345 X ENB 3850 ENB 3450 ENB 3840 Szín rozsdamentes acél rozsdamentes acél Szabályozás elektronikus elektronikus elektronikus elektronikus mechanikus Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés fény; hang fény; hang fény; hang fény; hang jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma **** **** **** **** **** Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok üveg üveg üveg üveg üveg Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) No Frost No Frost No Frost No Frost No Frost Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák gyors ajtónyitás, gyors ajtónyitás kihúzható kihúzható 2 extra mély kihúzható zöldségtároló fiók zöldségtároló fiók zöldségtároló fiók zöldségtároló fiók Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] 20 x 59,5 x 63,2 85 x 59,5 x 63,2 20 x 59,5 x 63,2 85 x 59,5 x 63,2 20 x 59,5 x 63,2

33 electrolux mûszaki adatok 33 Modell ENB 3440 ERB 3445 X ERB 2945 X ERB 4052 ERB 4045 Szín rozsdamentes rozsdamentes acélajtó acélajtó Szabályozás mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés fény jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma 2 Csillagok száma **** **** **** **** **** Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok üveg üveg üveg üveg üveg Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) No Frost Intenzív hûtés - Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák 2 extra mély 2 extra mély zöldségtároló fiók zöldségtároló fiók Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] 85 x 59,5 x 63,2 75 x 59,5 x 63,2 54 x 59,5 x 63,2 20 x 59,5 x 63,2 20 x 59,5 x 63,2

34 34 electrolux mûszaki adatok Modell ERB 3644 ERB 3645 ERB 3445 ERB 3442 ERB 2945 ERD 3420 X Szín rozsdamentes acélajtó Szabályozás mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés fény fény jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma 2 2 Csillagok száma **** **** **** **** **** **** Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok üveg üveg üveg üveg üveg üveg Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag átlátszó mûanyag Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák kihúzható 2 extra mély zöldségtároló fiók zöldségtároló fiók Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] 85 x 59,5 x 63,2 85 x 59,5 x 63,2 75 x 59,5 x 63,2 75 x 59,5 x 63,2 54 x 59,5 x 63,2 75 x 60 x 64,5

35 electrolux mûszaki adatok 35 Modell Szín ERD 2750 ERD 2350 ERD 843 ERES 3800 X rozsdamentes acélajtó EUFG X rozsdamentes acélajtó Szabályozás Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) mechanikus **** mechanikus **** mechanikus **** elektronikus fény fény; hang elektronikus fény; hang fény; hang **** Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] üveg 59 x 54,5 x 60, üveg 40,4 x 54,5 x 60, üveg 20,9 x 50 x 60, üveg No Frost halogén dinamikus hûtés 80 x 59,9 x No Frost halogén 80 x 59,9 x 65

36 36 electrolux mûszaki adatok Modell Szín Szabályozás Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) ERE 3000 elektronikus fény; hang fény; hang 36 -T ER 7448 C mechanikus **** ER 7546 C mechanikus ER 6948 C mechanikus **** ER 7048 C mechanikus 24 -T Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] üveg No Frost halogén dinamikus hûtés 60 x 59,5 x 62, üveg 25 x 55 x 6, üveg 25 x 55 x 6, üveg 05 x 55 x 6, üveg 05 x 55 x 6,2

37 electrolux mûszaki adatok 37 Modell Szín Szabályozás Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) ER 6548 T mechanikus **** ER 6648 T mechanikus ERC 0750 mechanikus jégkockakészítô rekesz 02 SN-N EUC 923 mechanikus fény **** 24 -T EU 6835 C mechanikus fény **** 240 -T Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák üveg üveg rács jégtartó rekesz átlátszó mûanyag nagy átlátszó mûanyag fagyasztórekesz Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] 85 x 55 x 6,2 85 x 55 x 6,2 52 x 52,5 x 58,7 40 x 60 x 62,5 24 x 55 x 60

38 38 electrolux mûszaki adatok Modell EUT 43 ECS 2073 ECM 3854 ECM 2654 ECM 2254 Szín Szabályozás mechanikus elektronikus mechanikus mechanikus mechanikus Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés fény fény; hang fény fény fény jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma **** **** **** **** **** Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály -T Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) No Frost Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa átlátszó mûanyag Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák szuper maxi szigetelés Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] 85 x 55 x 6,2 88,3 x 9 x 66,5 88,3 x 60 x 66,5 88,3 x 9 x 66,5 88,3 x 05 x 66,5

39 electrolux mûszaki adatok 39 Modell Szín Szabályozás Gyorsfagyasztás Hômérsékletszint-figyelmeztetés jtóriasztás (fény/hang) Kompresszorok száma Csillagok száma Energiafogyasztás (kwh/év) Energiaosztály Klímaosztály Zajszint (IEC704-3) Fagyasztókapacitás (kg/24 h) Visszamelegedési idô (h) Ûrtartalom (liter) Bruttó ûrtartalom Nettó ûrtartalom Hûtôszekrény bruttó ûrtartalma Hûtôszekrény nettó ûrtartalma Fagyasztó bruttó ûrtartalma Fagyasztó nettó ûrtartalma Polcok Üvegtartó Hûtési technológia (hûtô) Hûtési technológia (fagyasztó) Intenzív hûtés Belsô világítás Fagyasztórekesz típusa Zárható tetô Könnyen nyitható tetô Fagyasztóvilágítás Extrák Méretek [mag. x szél. x mély. (cm)] ECN 5058 mechanikus fény **** 489 B -T ,3 x 60 x 66,5

40 Electrolux Lehel Kft., Háztartási készülékek 42 Budapest, Erzsébet királyné útja Electrolux kèsz lèkek Telefon: () Fax: () modellek és technikai paramétereik elôzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. Mûszaki változások joga fenntartva. z esetlegesen elôforduló nyomdai hibákért felelôsséget nem vállalunk. Electrolux: az átgondolt design megalkotója Megesett már Önnel, hogy kibontott egy ajándékot, és önkéntelenül így kiáltott fel: Ó! Hogy találtad ki? Éppen erre vágytam! Nos, mi, az Electrolux terméktervezôi, ezt az érzést szeretnénk kiváltani mindazokból, akik valamelyik termékünket választják vagy használják. Nem sajnáljuk az idôt, az ismereteket és az alapos fejtörést, hogy megálmodjuk és megalkossuk azokat a készülékeket, amelyeket vevôink valóban igényelnek. Egy új termék tervezésénél elsô lépésként mindig megfigyeljük, hogy a vásárlók hogyan használják készülékeiket. Számunkra az átgondolt tervezés azt jelenti, hogy egyszerûbbé tesszük a készülékek használatát, kellemesebbé a feladatok elvégzését és arra biztatjuk vevôinket, hogy nyugodt lelkiismerettel élvezzék a XXI. század nyújtotta fényûzést. z a célunk, hogy ezt az élvezetet világszerte a mindennapi élet mind több területén, minél több ember számára elérhetôvé tegyük. Hogy amikor azt mondjuk, Önre gondolunk, akkor tudja, hogy komolyan így is gondoljuk. Electrolux. Thinking of you Termékeinkrôl többet is megtudhat a honlapon.

41 electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007

42 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken alapul és három különböző termékcsoportot foglal magába. z Intuition (Intuíció) termékcsalád olyan embereknek készül, akik nagyra értékelik a funkcionalitást, a megbízhatóságot és a stabilitást. z Inspire (Inspiráció) családot olyan embereknek szánják, akik a szokásostól eltérő megoldásokat keresik. És végül az Insight (Beleérzés) csoport, mely olyan embereknek nyújt ideális megoldást, akik a legújabb technológia és a legkorszerűbb design megszállottjai. Sok ember olyan dolgokat akar, melyre büszkék lehetnek. Olyan dolgokat, melyek lenyűgöznek másokat és kifinomult személyiségük visszatükröződésének tekinthetők. Kényelmet és különleges jelleget keresnek, mely figyelmet kelt. z Insight termékek az ilyen emberek kedvencei. z Electrolux Insight rendkívül innovatív, élvonalbeli termékeket jelöl, melyek a legújabb technológiát és a rozsdamentes acélból készülő legkorszerűbb designt ötvözik ezüstszínű dekorációval és néhány hangsúlyos, narancssárga grafikus részlettel. Ezek a készülékek az igényes embereknek valók, akik csak a legjobbal elégednek meg. Tulajdonságok: innovatív design a legújabb technológiával, nagy, utasításokat adó digitális kijelzők, nagyfokú felhasználói kényelem, korszerű design tökéletes részletekkel, rozsdamentes burkolat, fémfogantyúk. Egyes emberek a szokásostól eltérő megoldásokat keresnek, lelkesednek az ügyes szerkezetekért, digitális kijelzőkért és intells műszaki megoldásokért. z Inspire termékcsoport tökéletesen megfelel nekik. Általában véve az inspiráció gondolkodásra készteti az embereket a kreativitásról és az álmokról. z Electrolux Inspire innovatív termékeket jelöl, amely nincs messze a technológiai fejlődés élvonalától. Ennek a termékcsaládnak a jellemzői: a digitalizáció, különféle opciók, pazar designnal ben és ezüstben, narancssárga részletekkel kiegészítve. Tulajdonságok: első osztályú technológia, érthető digitális kijelzők, felhasználóbarát, egyedi design ezüstben, narancssárga elemekkel. z Electrolux új, az átgondolt design megalkotójának koncepciója abból indul ki, hogy a cég megértse, melyek a felhasználók legfőbb igényei. Ennek eredménye az Electrolux Intuition termékcsoport. zoknak a fogyasztóknak szeretne megfelelni, akik nagyra értékelik a jó minőséget, funkcionalitást és megbízhatóságot. z Intuition vásárlók olyan dolgokat keresnek, melyek nem túl szokatlanok, megbízhatók és elég jók. z Intuition szintjén a designelgondolás letisztult, egyszerű ben ölt testet kontrasztos narancssárga részletekkel megfűszerezve. Ezek a készülékek olyan embereknek készülnek, akik fontosnak tartják az alapfunkciót és a jó konstrukciót. Tulajdonságok: funkcionális műszaki megoldások, utasításokat adó LED-kijelzők, kielégíti az emberek kényelem iránti gyakorlati igényét, letisztult és egyszerű design ben megvalósítva, kontrasztos narancssárga részletekkel.

43 electrolux Insight mosógépek 3 TIME MNGER a modern fogyasztók igényeire adott válasz z élet igazán mozgalmas manapság sok a tennivaló és sok mindenre kell egyszerre figyelnünk. Szeretem ellenőrzésem alatt tartani a dolgokat és magam dönteni arról, hogy mit mikor kell tenni. háztartásomnak segítenie kell engem ennek megvalósításában. Például amikor mosok, időnként megkötve érzem magam a programok végét várva. És időnként el is kell halasztanom a mosást, mert más dolgok szerepelnek a napirendemben. z új Electrolux mosógépem azonban intells Time Manager funkcióval rendelkezik, így most közölhetem a géppel, hogy mikor szeretném a mosást végezni. kijelző arra is figyelmeztet, hogy mennyire szennyezett darabokat tud megfelelően kitisztítani a kijelölt idő alatt. Korszerű technológia, melyet nagyra értékelek, ugyanakkor könnyű és egyszerű használni a kezelőszerveket. Így sokkal kevésbé kell a mosáshoz alkalmazkodnom. Olyankor is moshatok, amikor más tevékenységekre kell figyelnem. z Electrolux Time Manager lehetővé teszi, hogy a mosást a rendelkezésemre álló időben végezhessem el és több időt hagy egyéb dolgokra MERT MI ÚGY GONDOLJUK, ÖNNEK KELL MEGHTÁROZNI, MIKORR KÉSZÜLJÖN EL MOSÁS!

44 4 electrolux Time Manager mosógép Time Manager Bemutatjuk a Time Manager funkciót, amely lehetőséget ad Önnek, hogy saját maga döntsön arról, mennyi időt vegyen igénybe a mosási ciklus. Így jobban oszthatja be idejét, a mosási ciklust a rendelkezésére álló időhöz vagy a mosott ruha szennyezettségének mértékéhez igazítva. Time Manager funkcióval úgy moshat, ahogyan szeretne enyhe szennyezettség esetén rövidebb ideig, erősebb szennyezettség esetén hosszabb ideig, de mindig megfelelő eredménnyel. Time Manager 6 időszinttel rendelkezik, melyek könnyen beállíthatók a fel-le kapcsolóval. mosási idő kiválasztásának lehetőségei a nagy LCD-kijelzőn jelennek meg. Ezen információt kaphat a mosási időről és a teljesítményről, beállíthatja a kiválasztott mosási időt, valamint egy póló ikon is segítséget nyújt Önnek, ami jelzi, hogy melyik szennyezettségi szint felel meg a kiválasztott időhöz. Time Manager funkció a katalógusban szereplő egyes, megjelölt mosógépekben található meg.

45 electrolux mosógép termékjellemzők 5 mosás időtartamának meghatározási lehetősége mellett az Electrolux mosógépek számos egyéb kiváló jellemzőt tudhatnak magukénak. Íme, néhány ezekből. Kimagasló hatékonyság Manapság, ha egy mosógép csak tisztít, már nem elég jó. mai világ olyan modern készüléket vár el, mely a legújabb anyagokkal is jól bánik. Speciális programok óvják az Ön kényes holmijait, biztosítva közben a tökéletes mosási hatékonyságot. Ez a kiváló mosási hatékonyság és a rendkívül alacsony energiafogyasztás az Electrolux mosógépeket valóban kiemelkedő teljesítményű készülékekké teszi. Felültöltős készülékek Könnyen nyitható fedél (Easy Open) Volt idő, amikor egy felültöltős mosógép dobjának kinyitása bonyolult művelet volt. De az Easy Open funkcióval rendelkező dobokkal ez már a múlté. Most egyetlen ujját használva a ruhákhoz férhet. Egyedülálló mosószer-adagoló mosószer-adagoló hátsó nyíláshoz helyezése jelentősen megkönnyítette a mosószer betöltését. mosószer-adagoló tisztítása még sosem volt olyan egyszerű, mint most. Kivehetővé tettük csak húzza fel, válassza két részre és tisztítsa meg nincsenek rögzítések, nincs becsípett ujj.

46 6 electrolux elöltöltős mosógépek EWF 498 W Time Manager elektronikus vezérlés LCD-kijelző inverter motor direct spray aktív kiegyensúlyozó automatika állítható centrifuga-fordulatszám kézimosásprogram selyemprogram éjszakai üzemmód vasaláskönnyítő funkció féltöltet funkció gyermekbiztonsági zár nyelvválasztási lehetőség EWF 2680 W Time Manager elektronikus vezérlés könnyen leolvasható kijelző direct spray dupla, biztonsági üvegablak aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítási funkció éjszakai üzemmód vasaláskönnyítő funkció nemű-, selyem- és farmerprogram extra öblítés Töltetmennyiség: 7 kg Max. centrifuga-fordulatszám: 400 ford./perc Energiafelhasználás:,9 kwh Vízfelhasználás: 45 l Energiaosztály: Mosási hatékonyság: Szárítási hatékonyság: B Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 cm Töltetmennyiség: 7 kg Max. centrifuga-fordulatszám: 200 ford./perc Energiafelhasználás: Vízfelhasználás: Energiaosztály: Mosási hatékonyság: Szárítási hatékonyság: B Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 60 cm

47 electrolux elöltöltős mosógépek 7 EWF 2470 W Time Manager elektronikus vezérlés dupla, biztonsági üvegablak aktív kiegyensúlyozó automatika késleltetett indítási funkció éjszakai üzemmód extra öblítés funkció vasaláskönnyítő funkció kézimosás-program nemű-, selyemés farmerprogram EWF 2270 W Time Manager 3 lépésben állítható időmegtakarítási opció elektronikus vezérlés dupla, biztonsági üvegablak aktív kiegyensúlyozó automatika 3 karakteres digitális kijelző késleltetett indítási funkció extra öblítés funkció Töltetmennyiség: 6 kg Max. centrifuga-fordulatszám: 200 ford./perc Energiafelhasználás:,02 kwh Vízfelhasználás: 54 l Energiaosztály: Mosási hatékonyság: Szárítási hatékonyság: B Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 59 cm Töltetmennyiség: 6 kg Max. centrifuga-fordulatszám: 200 ford./perc Energiafelhasználás:,02 kwh Vízfelhasználás: 54 l Energiaosztály: Mosási hatékonyság: Szárítási hatékonyság: B Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 60 x 59 cm (További típus ebből a modellből az EWF 0240 W, melyet a 24. oldalon talál)

48 8 electrolux felültöltős mosógépek EWT 392 W Time Manager elektronikus vezérlés LCD-kijelző könnyen nyitható dobajtó automata dobpozicionálás direct spray inverter motor késleltetett indítási funkció kézimosás-program extra öblítés funkció vasaláskönnyítő funkció nemű-, selyem- és farmer program gyermekbiztonsági zár nyelvválasztási lehetőség Time Manager elektronikus vezérlés könnyen leolvasható kijelző automata dobpozicionálás azonnali ajtónyitás könnyen nyitható dobajtó direct spray késleltetett indítási funkció éjszakai üzemmód kézimosás-program előmosás és extra öblítés funkció nemű-, selyemés farmer program gyermekbiztonsági zár Max. töltetmennyiség: 5,5 kg Max. centrifuga-fordulatszám: 300 ford./perc Energiafelhasználás: 0,93 kwh Vízfelhasználás: 45 l Energiaosztály: Mosási hatékonyság: Szárítási hatékonyság: B Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 cm Töltetmennyiség: 5,5 kg Max. centrifuga-fordulatszám: 300 ford./perc Energiafelhasználás: 0,93 kwh Vízfelhasználás: 45 l Energiaosztály: Mosási hatékonyság: Szárítási hatékonyság: B Méretek (mag. x szél. x mély.): 85 x 40 x 60 cm (További típus ebből a modellből az EWT 0620 W, melyet a 25. oldalon talál)

electrolux hűtő- és fagyasztó készülékek 2007

electrolux hűtő- és fagyasztó készülékek 2007 electrolux hűtő és fagyasztó készülékek 2007 2 electrolux global design z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját Global Designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken alapul és három különböző

Részletesebben

electrolux hűtő- és fagyasztó készülékek 2008

electrolux hűtő- és fagyasztó készülékek 2008 electrolux hűtő és fagyasztó készülékek 2008 2 electrolux global design Electrolux Global Design A Global Design koncepció a jelenkor trendjein alapul és három különböző termékcsoportot foglal magába.

Részletesebben

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION kény A frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 AEG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz A kihúzható

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

háztartási készülékek

háztartási készülékek 2006 háztartási készülékek Zanussi háztartási készülékek a megfelelő választás Önnek is tartalom 03 04 kombinációk 0 kombinációk és hűtőszekrények 06 hűtőszekrények 07 hűtőszekrények és fagyasztószekrény

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

hűtő- és fagyasztókészülékek 2010

hűtő- és fagyasztókészülékek 2010 hűtő- és fagyasztókészülékek 2010 2 electrolux energiamegtakarítási tippek Hűvösnek maradni, és közben harcolni a glo bális felmelegedés ellen 10 tipp arra, hogy hogyan tud energiát megtakarítani hűtőkészülékével

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS?

Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? Szabadonálló készülékek/2012 2013 MELYIK KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS? EGYSZERŰ. VEGYE KÖNNYEDÉN! 1 FŐZÉS KÖNNYEDÉN Tűzhelyek 12 50 cm széles tűzhelyek 12 Mikrohullámú sütők 18 HŰTÉS KÖNNYEDÉN Kombinált hűtő-fagyasztók

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS MOSÁS

HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS MOSÁS Spóroljon időt, legyen mindig kéznél friss élelmiszer. Töltsön kevesebb időt a konyhában, válasszon olyan gépeket, amik valóban segítenek a főzésben. Élvezze a hosszan tartó ebédeket, és egy pillanatig

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

H Û T Ô S Z E K R É N Y E K

H Û T Ô S Z E K R É N Y E K HÛTÔSZEKRÉNYEK HÛTÔSZEKRÉNYEK a HÛTÔ- ÉS FGYSZTÓGÉPEK merikai rendszerû hûtôszekrény Fedezze fel a hely luxusát: az amerikai rendszerû, egymás mellett álló hûtô-fagyasztóban bármi elfér, amire csak szükség

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007 electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2006/2007 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

Hűtők, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk

Hűtők, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk Hűtők, fagyasztók és hűtő-fagyasztó kombinációk 2010 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION 2 Termékjellemzők Design, teljesítmény, kontroll, higiénia, rend Elegáns megjelenés és jól átgondolt ergo nó mia ezek azok

Részletesebben

Hűtőszekrények (TT, Cabinet)

Hűtőszekrények (TT, Cabinet) mûszaki adatok 2009 2 Hűtőszekrények (TT, Cabinet) Lábak Ajtó forma Megfordítható ajtónyitás Hőmérséklet szabályozás helye módja A hűtőtér leolvasztásának módja Hűtőközeg Hálózati kábel hossza (m) Energiafogyasztás

Részletesebben

légkondícionálók 2008

légkondícionálók 2008 légkondícionálók 2008 2 electrolux légkondícionálók Arra gondoltunk, miért ne élvezhetnénk a hûvös, tiszta levegôt a lakásban is! Sokoldalúság az ideális levegôért Az Electrolux kínálatának termékei hôszivattyúval

Részletesebben

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007

tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 2007 tûzhelyek és mikrohullámú sütôk 007 electrolux tûzhelyek z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhetô trendeken alapul és három különbözô termékcsoportot foglal

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2007

Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Amit az ARDO-ról tudni érdemes Az olasz ARDO termékeket előállító Antonio Merloni S.p.a mint Európa 5. számú háztartásigép-gyártója, meglehetősen nagy tapasztalattal

Részletesebben

Általános jellemzők 98 101. Beépíthető hűtőgépek 102 103. Side by Side hűtőgépek 104 105. Szabadonálló hűtőgépek 106 108

Általános jellemzők 98 101. Beépíthető hűtőgépek 102 103. Side by Side hűtőgépek 104 105. Szabadonálló hűtőgépek 106 108 Általános jellemzők 98 101 Beépíthető hűtőgépek 102 103 Side by Side hűtőgépek 104 105 Szabadonálló hűtőgépek 106 108 Hűtőgépek Modern funkcionális formatervezés, megbízhatóság és innovatív szolgáltatások.

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014 HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK EXKLUZÍV VÁLASZTÉK 2013 2014 Tartalom 03 TARTALOM Bemutatkozás 4 Hűtés-fagyasztás Side by side hűtőszekrény 16 Alulfagyasztós kombinált hűtők 18 Felülfagyasztós kombinált hűtők 22

Részletesebben

Hütökészülékek. Oktatás - I. rész. BUDAPEST - Attila Kovács. ESSE - Wilhelm Nießen

Hütökészülékek. Oktatás - I. rész. BUDAPEST - Attila Kovács. ESSE - Wilhelm Nießen Hütökészülékek Oktatás - I. rész 1 Termékcsoportok. 2 Különbözö színek. 3 Miért kell hüteni az ételt? Hogy tovább friss maradjon Meghosszabbítani eltarthatóságát Elkerülni a romlott étel által kiváltott

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Kattintson a keresett termékcsoportra!

TARTALOMJEGYZÉK. Kattintson a keresett termékcsoportra! TARTALOMJEGYZÉK Kattintson a keresett termékcsoportra! AEG AEG AEG AEG Hűtőszekrények Hűtőszekrények Hűtőszekrények Fagyasztók Fagyasztók Mikrohullámú sütők Mikrohullámú sütők Tűzhelyek Tűzhelyek Tűzhelyek

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

OXYGEN légtisztító

OXYGEN légtisztító OXYGEN légtisztító Több mint egy gyönyörű tárgy. A tiszta levegő élménye. Tiszta levegő Kiváló teljesítmény A 3 szintű szűrésnek, a cserélhető HEPA- és szénszűrőnek, valamint a PlasmaWave technológiának

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2011/1

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2011/1 WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2011/1 BEVEZETŐ TEGYE KÉNYELMESEBBÉ ÉLETÉT AZ ÉLENJÁRÓ, KIFINOMULT DESIGN ÉS A KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÖTVÖZETÉVEL TÖBB ÉVES INNOVÁCIÓS TEVÉKENYSÉG EREDMÉNYEKÉPP A WHIRLPOOL

Részletesebben

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül Coldsteel Zafiro 182 HASZNÁLT 790 000.-Ft Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül rozsdamentes acél kivitel (DIN 1.4301), ventilált hűtés, alsó tároló, belső LED világítás, étel ital és bor hűtésére,

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

SZABADONÁLLÓ KÉSZÜLÉKEK

SZABADONÁLLÓ KÉSZÜLÉKEK 2009 SZABADONÁLLÓ KÉSZÜLÉKEK BEMUTATKOZÁS A SZÉPSÉG KÉNYELME. A TECHNOLÓGIA SZÉPSÉGE. A DESIGN MINDKETTŐ. Hiszünk abban, hogy a minőség és a funkcionalitás nem maradhat észrevétlen. És hiszünk abban is,

Részletesebben

The Wine Cooling Experts

The Wine Cooling Experts The Wine ooling Experts MAGYAR Otthon Étterem Beépíthetô Rendezvény Exkluzív 5 7 9 3 égünk 2006 óta a bor szakszerû tárolására alkalmas borhûtôket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhûtô piac

Részletesebben

Hűtőszekrények Mosogatógépek Sütők Mosogatógépek Szárítógépek

Hűtőszekrények Mosogatógépek Sütők Mosogatógépek Szárítógépek 2012 szekrények Mosogatógépek Sütők Mosogatógépek Szárítógépek 1 266 MACAR KATALOG_2012_23-07.indd 1 02.08.2012 10:14 Üdvözöljük a Beko szabadon álló készülékeinek világában, ahol funkcionalitás és hatékonyság

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008/2009

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008/2009 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008/2009 Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! electrolux környezetbarát termékcsalád 3 Gondolunk Önre gondolunk környezetünkre

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon.

Active Oxygen Technológia. Az élelmiszerek 9 nap múlva is olyan frissek akár az első napon. Szabadonálló hűtőszekrények 2013 HŰTŐGÉPEK ÉS FAGYASZTÓK Gyakorta megesik velem, hogy nem fogyasztom el rögtön a megvásárolt élelmiszert, ám szeretném ha több napig változatlanul megmaradna eredeti íze,

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2009

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2009 WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2009 TARTALOM hűtők, fagyasztók, fagyasztóládák 6 mosógépek 24 mosogatógépek 36 mikrohullámú sütők 45 páraelszívók 52 wpro 54 víztisztító 59 klímák 60 szerviz 63

Részletesebben

Szabadonálló készülékek 2007

Szabadonálló készülékek 2007 Szabadonálló készülékek 2007 Otthon azt szeretné, hogy megbízható társaság várja. Legszebb dolog amikor hazaérünk és az otthon melege és a család közelsége vár. A konyha válik központá ahol a finom ízek

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához.

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. KE 4011 Vízforraló Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. Teljesítmény és űrtartalom A KE 4011 típusú

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

Frissesség és flexibilitás az Ön igényei szerint. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Siemens-től. www.siemens-home.com/hu

Frissesség és flexibilitás az Ön igényei szerint. Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Siemens-től. www.siemens-home.com/hu Frissesség és flexibilitás az Ön igényei szerint Új egyajtós és kombinált hűtőkészülékek a Siemens-től. www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. Az innovatív vitacontrol hűtési rendszernek köszönhetően

Részletesebben

Coldsteel Zafiro Ft ÚJ BERENDEZÉS. Fali hűtőgondola aggregáttal

Coldsteel Zafiro Ft ÚJ BERENDEZÉS. Fali hűtőgondola aggregáttal Coldsteel Zafiro 126 ÚJ BERENDEZÉS 1 275 300.-Ft Fali hűtőgondola aggregáttal rozsdamentes acél kivitel (DIN 1.4301), ventilált hűtés, alsó tároló, belső LED világítás, tolóajtós kivitel, étel ital és

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Energiatakarékosság lenyűgöző formába rejtve.

Energiatakarékosság lenyűgöző formába rejtve. takarékosság lenyűgöző formába rejtve. Új energiatakarékos hűtőkészülékek a Siemenstől. 2011 Megérint a jövő. Jobb teljesítmény, alacsonyabb energiafogyasztás: ecoplus a Siemenstől. A hűtő- és fagyasztókészülékek

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Készletkisöprés. Angelo Po VE Ft Ft 10% 3 HÓNAPOT HASZNÁLT BERENDEZÉS

Készletkisöprés. Angelo Po VE Ft Ft 10% 3 HÓNAPOT HASZNÁLT BERENDEZÉS VE 70 Professzionális nagykonyhai hűtőszekrény, egyajtós kívül-belül speciális - ujjlenyomat mentes - rozsdamentes acél burkolat, lekerekített belső sarkok, digitális hőfokszabályozás, automata leolvasztási

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2006/1

WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKKATALÓGUS 2006/1 WHIRLPOOL SZBDONÁLLÓ TERMÉKKTLÓGUS 2006/1 TRTLOM HÛTÔSZEKRÉNYEK 4 MOSÓGÉPEK 16 MOSOGTÓGÉPEK 30 MIKROHULLÁMÚ SÜTÔK 34 PÁRELSZÍVÓK 37 PRÊT À PORTER 38 3 HÛTÔSZEKRÉNYEK HÛTÔSZEKRÉNYEK a HÛTÔ- ÉS FGYSZTÓGÉPEK

Részletesebben

700 Lt-ES VENTIL. AUT. HŰTŐSZEKRÉNY (r.m.)

700 Lt-ES VENTIL. AUT. HŰTŐSZEKRÉNY (r.m.) 700 Lt-ES VENTIL. AUT. HŰTŐSZEKRÉNY (r.m.) 632 l-es nettó űrtartalom, 3 db GN 2/1 méretű rácspolc, 1 db zárható tömör-ajtó, tetőaggregát, ventillációs hűtés, aut. leolvasztás és kondenzvíz elvezetés, elektronikus

Részletesebben

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért INNOVÁCIÓ Ideális hőmérséklet és kiemelkedő kényelem 6. Érzék funkció z intelligens 6. Érzék funkció érzékeli a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kiválasztja a hűtés, a fűtés, a páramentesítés vagy

Részletesebben

Rcool légkondicionálók. Minőség. Megbízhatóság. Kényelem.

Rcool légkondicionálók. Minőség. Megbízhatóság. Kényelem. Rcool légkondicionálók Minőség. Megbízhatóság. Kényelem. Prime2 Komfort és design felsőfokon. 3+2 év kiterjesztett garancia 1 Fűtés -25 C külső Automatikus tálcafűtés Integrált Wi-Fi vezérlés Extra csendes

Részletesebben

Készletkisöprés. Angelo Po VE Ft Ft 35% 6 HÓNAPOT HASZNÁLT berendezés

Készletkisöprés. Angelo Po VE Ft Ft 35% 6 HÓNAPOT HASZNÁLT berendezés VE 70 458 200.-Ft 297 830.-Ft 35% Professzionális nagykonyhai hűtőszekrény, egyajtós kívül-belül speciális - ujjlenyomat mentes - rozsdamentes acél burkolat, lekerekített belső sarkok, digitális hőfokszabályozás,

Részletesebben

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség Zöldségszeletelők KG-201 KG-203 KG-251 KG-253 KG-353 KG-453 Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők kis és nagy mennyiségű gyártás teljeskörű kielégítése kiváló minőség, megbízható, időtálló teljes egészében

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül Coldsteel Zafiro 182 HASZNÁLT 790 000.-Ft Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül rozsdamentes acél kivitel (DIN 1.4301), ventilált hűtés, alsó tároló, belső LED világítás, étel ital és bor hűtésére,

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

Professzionális megoldások otthonra

Professzionális megoldások otthonra Háztartási készülékek 2013 Professzionális megoldások otthonra Az Inspiration termékcsalád Kisimulnak a gyűrődések SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal Egyszerűen mindent bele Mosogatógépek, melyek minden

Részletesebben

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással.

Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Kiemelkedő teljesítmény alacsony energiafogyasztással. Bosch energiatakarékos hűtőkészülékek. 2011 Az A+++ energiaosztályos készülék akár 60%-kal hatékonyabb mint az A energiaosztállyal rendelkező. 2 Hatékonyság

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett A/A ENERGIAOSZTÁLY Jó hír a pénztárcájának! Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és

Részletesebben

SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal 2013. Kisimulnak a gyűrődések

SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal 2013. Kisimulnak a gyűrődések SteamSystem mosógépek gőzprogramokkal 2013 Kisimulnak a gyűrődések Az európai professzionális mosodák első számú beszállítójától A mosodák gőzt használnak a ruhák felfrissítéséhez és a gyűrődések eltávolításához.

Részletesebben

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél 2 electrolux Calima elöltöltős mosógép Calima Az első mosógép beépített szárítótetővel. A legvastagabb gyapjúpulóvertől a legfinomabb darabokig

Részletesebben

Exkluzív beépíthető készülékválaszték

Exkluzív beépíthető készülékválaszték Exkluzív beépíthető készülékválaszték 2010 Tartalom 3 5 8 10 10 11 15 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek új modell, elérhető 2010-től elektromos főzőlap Direct Touch

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

AJTÓZÁRAK: a. dreambaby ajtózárainak széles típusválasztéka áll rendelkezésünkre. Egy részük kívülre felszerelve

AJTÓZÁRAK: a. dreambaby ajtózárainak széles típusválasztéka áll rendelkezésünkre. Egy részük kívülre felszerelve AJTÓZÁRAK: a dreambaby bútorra szerelhetô ajtózárainak széles típusválasztéka áll rendelkezésünkre. Egy részük kívülre felszerelve lehetôvé teszi a bútorfogantyúval vagy bútorgombbal ellátott ajtók zárását,

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2009/2010

Szabadonálló háztartási készülékek 2009/2010 Szabadonálló háztartási készülékek 2009/2010 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat teszik jobbá, hanem a jövőnket is. Green Technology programot a Bosch a fenntarthatóság, és áttekinthetőség

Részletesebben

A + energiaosztály , , , ,- 786, , , ,- 5 L fagyasztó tér. 41 L hűtőtér 70 W. 4 5 L fagyasztó tér

A + energiaosztály , , , ,- 786, , , ,- 5 L fagyasztó tér. 41 L hűtőtér 70 W. 4 5 L fagyasztó tér METRO.HU 13 14 SIKER ÖNNEK. SIKER NEKÜNK. 2019. JÚNIUS 5 JÚLIUS 2. FD231.4 FELÜLFAGYASZTÓS KOMBINÁLT Csz.: 152665 222 kwh/év Fagyasztó kapacitása (kg/24 óra): 2.5 Hűtőrendszer: Statikus Leolvasztás: Automatikus

Részletesebben

Használati útmutató. Borhűtő ERC38800WS. http://www.markabolt.hu/

Használati útmutató. Borhűtő ERC38800WS. http://www.markabolt.hu/ Használati útmutató Borhűtő ERC38800WS 1 Önre gondoltunk, amikor megalkottuk ezt a terméket. Üdvözöljük az Electrolux világában! Köszönjük, hogy egy első osztályú Electrolux terméket választott. Az Electrolux

Részletesebben

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül

Coldsteel Zafiro Ft HASZNÁLT. Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül Coldsteel Zafiro 182 HASZNÁLT 890 000.-Ft Fali hűtőgondola aggregát és ajtó nélkül rozsdamentes acél kivitel (DIN 1.4301), ventilált hűtés, alsó tároló, belső LED világítás, étel ital és bor hűtésére,

Részletesebben

NÉGYAJTÓS ALULFAGYASZTÓS HŰTŐSZEKRÉNYEK NAGYMÉRETŰ KÉTAJTÓS FELÜLFAGYASZTOS HŰTŐSZEKRÉNYEK

NÉGYAJTÓS ALULFAGYASZTÓS HŰTŐSZEKRÉNYEK NAGYMÉRETŰ KÉTAJTÓS FELÜLFAGYASZTOS HŰTŐSZEKRÉNYEK 2011 TAVASZ NÉGYAJTÓS ALULFAGYASZTÓS HŰTŐSZEKRÉNYEK SJ-F800SPBK SJ-F79PSSL SJ-F74PSSL SJ-F78PE SJ-F73PE SJ-F77PC SJ-F72PC KÉTAJTÓS ALULFAGYASZTÓS HŰTŐSZEKRÉNY SJ-WS320T SJ-WS360T SJ-WP320T SJ-WP360T SJ-RP320T

Részletesebben

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem Super Silent (Szupercsendes) Hogy az otthoni pihenés tényleg teljes legyen az Ariston szupercsendes. Egy új hidraulikus rendszernek és a speciális hangelnyelő lapokkal szigetelt kádnak köszönhetően az

Részletesebben

2011/12 K A T A L Ó G U S

2011/12 K A T A L Ó G U S 2011/12 K A T A L Ó G U S BEMUTATKOZÁS A SZÉPSÉG KÉNYELME. A TECHNOLÓGIA SZÉPSÉGE. A DESIGN MINDKETTŐ. Hiszünk abban, hogy a minőség és a funkcionalitás nem maradhat észrevétlen. És hiszünk abban is, hogy

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Indesit termékkatalógus

Indesit termékkatalógus Indesit termékkatalógus 2009-es kollekció Tartalomjegyzék 4 Mosógépek 9 Elöltöltõs mosógépek 14 Felültöltõs mosógépek 16 Mosó-szárítógépek 17 Szárítógépek 18 Mûszaki adatok 26 Beépíthetõ mosógép Növekedni

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

Remek körülmények a legfinomabb boroknak

Remek körülmények a legfinomabb boroknak bor.qxd 2006.09.26. 4:54 Page PROFESSZIONÁLIS BORTÁROLÁS Remek körülmények a legfinomabb boroknak A megbízható hûtés bor.qxd 2006.09.26. 4:54 Page 2 Ideális környezet a nemes boroknak A nemes borok minõsége

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási

Részletesebben

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k Fekete ngyal Fehér Ördög 2008 E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k FL 80 E FLS 80 E Centrifuga fordulatszám 800 rpm Programok száma 15 85 x 59,5 x 53 cm 85 x 59,5 x 39 39 cm cm FL 105 S FLS 105 S Centrifuga

Részletesebben

EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EWT 41262TW HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...6 4. KEZELŐPANEL...6 5. PROGRAMTÁBLÁZAT...7 6. FOGYASZTÁSI

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az Mosogatógépek Az Ariston mosogatógépek különlegességei Az Ariston összes mosogatógépe A energiaosztályú és A mosogatási minőségű. Egyes mosogatógépek digitális kijelzővel (LCD) rendelkeznek, melyen a mosogatás

Részletesebben

Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek

Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek Látogasson meg minket a Főnix Csarnokban az 50/A standon, 2012. június 13-15. között! 2012. június 13-15. Főnix Csarnok, Debrecen 50/A stand Forgódugattyús

Részletesebben