Így igazán szép a tél.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Így igazán szép a tél."

Átírás

1 Kérjük vegye figyelembe: a prospektus nyomdába adása (07/2017) után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés, valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások, vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő, vagy a gyártó a megrendelés, vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket, vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetőek le. Az illusztrációban olyan kiegészítő felszerelések és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színek a nyomdatechnika korlátai miatt kis mértékben eltérhetnek a prospektusban láthatóktól. A törvényes jogi- ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a prospektus nyomdába adásakor érvényesek. A legutolsó érvényes állapotról kérjük érdeklődjön Mercedes-enz kereskedőjénél. Így igazán szép a tél. iztonság az utakon Mercedes-enz eredeti téli kerekekkel és tartozékokkal. Felelős kiadó: Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart Mercedes-enz Accessories GmbH Daimler AG leányvállalata /0817 Készült a Német Szövetségi Köztársaságban opyright 2017 Mercedes-enz Accessories GmbH. Minden jog fenntartva.

2 2 3 Igazi tél. Zéró probléma. redeti Mercedes-enz szerelt téli kerekekkel biztonságban érezheti magát. izonytalan, hogy mikor köszönt be a tél, de az biztos, hogy már a nyakunkon van. Ideje felkészülnünk rá. Ideális esetben téli gumikkal és szerelt téli kerekekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek Mercedeséhez és meggyőzőek nemcsak technikai értelemben, hanem a dizájn terén is. A Mercedes-enz minőség bizonyítéka a következő három tulajdonság: Kivételes méretpontosság. Sima futás, magas utazási komfort. iztonság széria kivitelben. Köszönhetően a kiterjedt fejlesztési programnak, amely kiterjed a keréktárcsákra, gumiabroncsokra, TPM szenzorokra, mind a Mercedes-enz elvárásai szerint. Több éves ragyogás. Magas fényű keréktárcsáinkat a legtöbb esetben egy különleges korrózióvédő lakkréteggel vonják be, amely a hosszan tartó csillogást biztosítja. A megfelelő komplett kerekek kiválasztásához és felszereléséhez bízza rá magát hivatalos Mercedes-enz partnerére, akik segítenek eligazodni a termékválasztékban.

3 4 5 A legjobb teljesítmény havon és jégen. Nagyobb biztonság. Nagyobb kényelem. Az optimális téli kerék mindent tud. lvárások: Védelem és információ: keréknyomás ellenőrző rendszer. Hideg időben is maximális teljesítményt nyújt. Megfelelő profilmélysége van. Rövid fékutat biztosít. Megfelel a legmagasabb sztenderdeknek, igazi benchmark. Optimálisan illeszkedik járművéhez. Az MO és MO jelölésű gumiabroncsok teljesítik ezeket az elvárásokat - és ez még nem minden. Mercedese számára a legjobb gumiabroncsokat az MO (Mercedes Original), illetve az MO (Mercedes Original xtended) - defekttűrő gumiabroncs - jelölésekről ismerheti fel. Az MO gumiabroncsokat a legszigorúbb előírások betartása mellett speciálisan Mercedes-enz gépjárművek számára fejlesztik és tesztelik. Az MO gumiabroncsok kitűnő menettulajdonságot, alacsony zajszintet, kiváló minőséget, valamint nagyfokú biztonságot nyújtanak Ön számára. zen felül az MOxtended gumiabroncsok garantálják a biztonságos továbbhaladást egy defekt esetén 80 km megtételéig, valamint maximum 80 km/h-s sebesség mellett. A rendszer segít felismerni, ha menet közben csökken a légnyomás a kerekekben, így az ebből fakadó veszélyes következmények elkerülhetőek. Az érzékelők folyamatosan ellenőrzik a keréknyomást, valamint a kerekekben lévő levegő hőmérsékletét. A keréknyomás ellenőrző rendszer kellő időben egy figyelmeztető üzenettel tájékoztatja a vezetőt a keréknyomás ellenőrzésére. Az utazás alatt bekövetkező jelentős nyomásveszteségre a műszerfalon megjelenő jelzés figyelmeztet. A helyes abroncsnyomás azonban nem csak egy biztonsági tényező: megfelelő abroncsnyomás mellett csökken a gépjármű üzemanyag fogyasztása, így a O2 kibocsátás is, valamint hozzájárul a megfelelő utazási komforthoz, kíméli a futóművet és növeli a gumiabroncs élettartamát is.

4 6 7 A-osztály, -osztály és LA 10 küllős könnyűfém keréktárcsa, Michelin Alpin A4 MO 205/55 R 16 91H Q / A-osztály, -osztály és LA 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli W210 SOTTOZRO Serie II MO, 205/50 R 17 93H Q osztály 5 küllős könnyűfém keréktárcsa, ridgestone LIZZAK LM32 MO 225/50 R 17 94H Q / osztály 5 küllős könnyűfém keréktárcsa, ontinental ontiwinterontact TS 850 P *MO, 225/55 R 17 97H Q osztály 5 küllős könnyűfém keréktárcsa, Dunlop SP Winter Sport 4D *MO 225/55 R 17 97H Q / osztály 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli W SOTTOZRO 3 *MO, 245/45 R V Q / Ft Ft Ft Ft Ft Ft 70 d F 71 d -osztály 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli W210 SOTTOZRO Serie II MO, 225/45 R 18 95H Q osztály AMG 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, ontinental ontiwinterontact TS 830 P MO, 245/35 R 19 93V Q / osztály Multiküllős könnyűfém keréktárcsa, Michelin Alpin 5 *MO 205/65 R 16 95H Q / GLA Multiküllős könnyűfém keréktárcsa, Dunlop SP Winter Sport 4D MO 215/55 R 18 95H Q / GLA AMG 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli W SOTTOZRO 3 MO, 215/55 R 18 99V Q / GL, GL oupé 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli SORPION WINTR MO, 235/55 R H Q / Ft Ft Ft Ft Ft Ft 68 d 68 d 1 A képen látható gumiabroncs futófelület csak illusztráció nem a pontos mintákat mutatja.

5 8 9 GL GL GL GLS LS S-osztály 5 dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Michelin LATITUD Alpin LA2 MO, 235/65 R H Q / küllős könnyűfém keréktárcsa, Michelin LATITUD Alpin MO 255/55 R H Q / dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Michelin LATITUD Alpin MO 255/50 R H Q / dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli SORPION WINTR MO, 265/55 R V Q / dupla küllős, ontinental ontiwinterontact TS 830 P MO 255/40 R 18 99V Q küllős könnyűfém keréktárcsa, Dunlop SP Winter Sport 4D MO 245/50 R V Q / Ft Ft Ft Ft Ft Ft 73 d 70 d GL oupé GL oupé GL oupé S-osztály V-osztály V-osztály 10 küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli SORPION WINTR MO 275/50 R V Q / dupla küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli SORPION WINTR MO, 275/45 R V Q / küllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli SORPION WINTR MO 265/55 R V Q / Multiküllős könnyűfém keréktárcsa, Pirelli W SOTTOZRO 3 MO 245/45 R V Q / küllős könnyűfém keréktárcsa, ontinental ontiwinterontact TS 830 P, 225/55 R V Q küllős könnyűfém keréktárcsa, ontinental VancoWinter 2 205/65 R /105(103)T Q Ft Ft/ Ft Ft Ft Ft Ft 73 d 73 d 1 73 d A képen látható gumiabroncs futófelület csak illusztráció nem a pontos mintákat mutatja.

6 10 11 Így lesz teljes a felszerelés. Önnek és Mercedesének jár az eredeti tartozékok által nyújtott figyelmesség. Nemcsak kerekeihez, hanem az egész autója számára megtalálhatja az eredeti Mercedes tartozékok által kínált egyediséget - a minőség minden esetben a márka magas elvárásainak megfelelő lesz somagtértálca, alacsony peremű, fekete színben, pl. -osztályhoz A , Ft LASSI gumiszőnyeg, pl. -osztályhoz A G33, Ft 08 Szelepsapka készlet (4 db), fekete színben , Ft Kerékközép , Ft 04 Hólánc, pl. -osztályhoz , Ft Mercedes-enz tetőbox 400 A , Ft 03 Alaptartó, pl. LA-hoz A , Ft 05 Kerékőr készlet, fekete színben A , Ft

7 12 13 Minden milliméter számít. Jobb tapadás. Gyorsabb megállás. A legalapvetőbb szabály télies útviszonyok között: kisebb profilmélység, hosszabb fékút. 50 %-kal rövidebb távolság a megállásig: havon és jeges úton a téli gumik szignifikáns előnyt jelentenek. gy új téli gumiabroncs esetén a profilmélység kb. 8 mm. súszós úttesten 4 mm profilmélység mellett már ajánlott a csere. A hideg évszakokban a téli kerekek használata egyértelműen előnyösebb a nyári kerekekkel szemben, mivel a futófelületen hatékonyabb és a téli útviszonyoknak sokkal megfelelőbb mintázat van. mellett ezek az abroncsok alacsony hőmérséklet mellett is puhák és rugalmasak maradnak. zzel szemben a nyári abroncsok télies hőmérsékletben észrevehetően elvesztik a tapadásukat. 100 % Az eredmény számokban: hideg és nedves úton a féktávolság kb. 10 %-kal rövidebb lesz, mint nyári gumival - havas úton pedig ez az érték eléri az 50 %-ot! Optimális fékút, hóval borított úton, 8 mm-es profilmélység mellett. Téli kerekek 150 % Nyári kerekek A 4 mm-t nagyon alacsony profilmélységnek tekintjük, a fékút nagymértékben, 50 %-kal is megnövekedhet. Fékút AS-szel 50-ről 0 km/h-ra havon. 170 % A 2 mm-es profilmélység nem megfelelő. A fékút rendkívüli mértékben, akár 70 %-kal is megnő. 31 m Téli kerekek 62 m Nyári kerekek Fékút AS-szel 100-ról 0 km/h-ra vizes aszfalton, 5 mellett. Forrás: ontinental 62 m 69 m

8 14 15 A következő nyárig! Hozzáértő kollégáink gondoskodnak nyári kerekeiről. Teljes körű kerék tároló szolgáltatásunknak köszönhetően képesek vagyunk időben felkészíteni az Ön Mercedesét. Felszereljük téli kerekeit a Mercedes-enz gyári utasításai szerint, precíz minőségben. Szívesen megoldjuk a nyári kerekek tárolását is. z a szolgáltatás magában foglalja a gumiabroncs állapotának felmérését és a kerék teljes tisztítását a tárolás előtt. Amennyiben aktuálissá válik a csere, időben tájékoztatjuk Önt, még a tavasz beköszönte előtt.

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS A GUMIABRONCS A gumiabroncs felépítése futófelület mintaárok mintaelem övbetétek védıbetét peremvédı légzáró réteg peremhuzal-karika A gumiabroncs szerkezete és használata GUMIABRONCS RADIÁL (R) DIAGONÁL

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL A TÉL KÖZELEDTÉNEK ELSŐ JELEIRE (hideg, zord időjárás, nedves, jeges vagy havas talaj) alkalmazkodni kell a megváltozott útviszonyokhoz, és

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. Téli szerelt kerék program 2012-2013.

Mercedes-Benz Hungária Kft. Téli szerelt kerék program 2012-2013. AB W176/246 A/B-osztály Cikkszám Méret Oldal Keréktárcsa cikkszám Abroncs márka Ábra Nettó AB Q44011121030E 205/55 R16 bal A2464000102 Dunlop SP Winter Sport 3D MO, 91H 41 548 Ft 52 766 Ft Q44011121031E

Részletesebben

Személygépkocsi és kisteherautó, téli és négyévszakos gumiabroncsok 2013

Személygépkocsi és kisteherautó, téli és négyévszakos gumiabroncsok 2013 Személygépkocsi és kisteherautó, téli és négyévszakos gumiabroncsok 2013 Gondolja végig, a Sava gumiabroncsokkal pénzt takaríthat meg... Sava: európai minőségű gumiabroncs Sava kerékabroncs felhasználási

Részletesebben

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! GARANTÁLT MINŐSÉGŰ GUMIABRONCS EURÓPAI ELSŐ OSZTÁLYÚ Az új európai gyártású SEBRING gumiabroncsot az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó gyártja. A minőség a legfontosabb

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A MICHELIN Csoport A kezdetek 1889: Michelin cég alapítása 1891: leszerelhető kerékpár abroncs 1895: először szerel a Michelin levegővel fújt gumiabroncsot

Részletesebben

Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T. Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T

Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T. Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T W169 Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T Q44013171238E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II

Részletesebben

Évszakváltás a közlekedésben

Évszakváltás a közlekedésben Évszakváltás a közlekedésben A közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk

Részletesebben

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL A GUMIABRONCSOK FONTOS BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest között. A gumiabroncsok alig egy képeslapnyi felületen

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ GUMIABRONCSOK = BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSI KÉNYELEM A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest

Részletesebben

Téli szerelt kerék program 2015-16.

Téli szerelt kerék program 2015-16. W169 Akciós ár, a készlet Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T 40 352 Ft E B 2 71 A1694000402 Akciós ár, a készlet Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie

Részletesebben

Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban

Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban Úgy tűnik, hogy végre tényleg beköszöntött hazánkban a tavaszi időjárás! Elérkezett az idő, hogy Fontos azonban, hogy mielőtt bárhová indul, a téli gumikat cserélje

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017. Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017. Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017 Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen

Részletesebben

Télen is minden jól halad.

Télen is minden jól halad. Audi Service Télen is minden jól halad. Vegye igénybe most az Audi kerékszerviz szolgáltatásokat! Ajánlatunk: 4 db kerék átszerelésének díja centrírozással mintázatmélység és gumiabroncs-futófelu let ellenőrzés

Részletesebben

TÉLI KEREKEK & FELNIK

TÉLI KEREKEK & FELNIK 018-019 TÉLI KRKK & FLNIK RDTI HONDA ALKATRÉSZK Magas minőség, jobb eredmények, hosszabb tartósság *z a kép csak szemléltető jellegű, nem tükrözi a valóságot. A Honda ismert gyártóktól szerzi be abroncsait,

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

Téli közlekedésre vonatkozó szabályok Európában

Téli közlekedésre vonatkozó szabályok Európában Téli közlekedésre vonatkozó szabályok Európában Évről évre gyorsabban köszönt be a tél, és ilyenkor az ember felteszi a kérdést, hogy az európai országokban milyen előírások vonatkoznak a téli gumiabroncsra,

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

SZEMÉLY- ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCS KÍNÁLAT 2018/2019 TÉL

SZEMÉLY- ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCS KÍNÁLAT 2018/2019 TÉL SZEMÉLY- ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCS KÍNÁLAT 2018/2019 TÉL Tartalomjegyzék Oldal SZEMÉLYAUTÓ 4SEASONS Minden időjáráshoz, minden évszakra WINTERPRO 2 Új, nagy teljesítményű gumiabroncs 6 4 WINTERPRO HP

Részletesebben

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009 Termékáttekintés Μagyarorszàg 07.09 Ajánlott abroncsok az optimális teljesítményhez AUTÓPÀLYA KÖZÙT BURKOLATLAN ÙT ÉS TEREP SZÉLSŐSÈGES ÚTVISZONYOKRA VÀROSI UTAKRA TÉLI 70--AS SZÉRIÁJÚ TEHERGÉ- PJÁRMŰ

Részletesebben

Marketing Történelmi mérföldkövek

Marketing Történelmi mérföldkövek Marketing Történelmi mérföldkövek A Semperit abroncs divizió beolvad a Continental AG-ba. A Master-Grip bevezetése. A Semperit név megalkotása a Latin "semper it szavakból. (gördülésben tart). A Semperit

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Mobilitás. Mikor a széleskörű autóipari tapasztalat és az innovatív abroncstechnológia egy vállalatban egyesül. Continental nyári gumiabroncsok

Mobilitás. Mikor a széleskörű autóipari tapasztalat és az innovatív abroncstechnológia egy vállalatban egyesül. Continental nyári gumiabroncsok Mikor a széleskörű autóipari tapasztalat és az innovatív abroncstechnológia egy vállalatban egyesül > > Az autóipar szakértője innovatív és komplex technológia, amely összeköti a járművet az útfelülettel

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

Téli szerelt kerék ajánlatok

Téli szerelt kerék ajánlatok Téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3

Részletesebben

Téli átvizsgálási akció

Téli átvizsgálási akció Téli átvizsgálási akció Fagyálló-ellenőrzés, Gumiabroncsok téli átvizsgálása, nyomásbeállítás Elektromos és biztonsági berendezések átvizsgálása Az ablakmosó folyadék szintjének ellenőrzése Hűtőfolyadékszint-

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

Miért kell télen téli gumiabroncsot, nyáron pedig nyári gumiabroncsot

Miért kell télen téli gumiabroncsot, nyáron pedig nyári gumiabroncsot Miért kell télen téli gumiabroncsot, nyáron pedig nyári gumiabroncsot használni? A gumikeverék tapadását befolyásolja a hőmérséklet. 7 C o fölött 7 C o alatt Ez a hőmérsékleti tartomány a nyári gumiabroncsok

Részletesebben

Használati útmutató. JY-M19-CW típusú (KM0160) vezeték nélküli Km óra

Használati útmutató. JY-M19-CW típusú (KM0160) vezeték nélküli Km óra Használati útmutató JY-M19-CW típusú (KM0160) vezeték nélküli Km óra Kérem, olvassa végig figyelmesen az alábbi leírást, mielőtt használná ezt a km órát. Funkciói: 1. Jelenlegi sebesség (SPD) 2. 24 órás

Részletesebben

GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A GUMIABRONCSOK ALAPVETŐ BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK, MELYEK KÖNNYEBBÉ TESZIK A VEZETÉST Tulajdonképpen

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

SZEMÉLYGÉPKOCSI, SUV ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCSOK TÉL

SZEMÉLYGÉPKOCSI, SUV ÉS KISTEHERAUTÓ GUMIABRONCSOK TÉL SZMÉLYGÉPKOSI, SUV ÉS KISTHRAUTÓ GUMIABRONSOK TÉL 2013 VZSSN OKOSAN. MSSZBBR JUTHAT. TÉLI GUMIABRONSOK KRISTALL montero 3 6-7 Nagy teljesítmény bármilyen téli időjárásban Kristall control hp 8-9 Kiváló

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ.

A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ. Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestlye 2012. tavasz A vezetés élménye A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ.

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása A sok jelzőtábla zavaró A jelzőtáblák mérete 4/2001. (I.31.) KöVim rendelet A jellemző méret 450 mm 600 mm 750 mm 900 mm 1000 mm A közlekedő személy segítése A pálya legyen egyszerű, egységes, akadálymentes,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ LENGÉS- CSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚAK A lengéscsillapítók természetes elhasználódása

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Rendkívül biztonságos Rendkívül sokoldalú. Vanco gumiabroncsok kis haszongépjárművek és lakóautók számára

Rendkívül biztonságos Rendkívül sokoldalú. Vanco gumiabroncsok kis haszongépjárművek és lakóautók számára Rendkívül biztonságos Rendkívül sokoldalú Vanco gumiabroncsok kis haszongépjárművek és lakóautók számára 5 fontos tanács a biztonság érdekében: Kis haszongépjárművek és teherszállítók részére 1. Levegőnyomás

Részletesebben

2018/2019. Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is

2018/2019. Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2018/2019 Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

GUMIABRONCS FEJLESZTÉSI IRÁNYOK. A defekttűrő technológia miért is kell ez nekünk?

GUMIABRONCS FEJLESZTÉSI IRÁNYOK. A defekttűrő technológia miért is kell ez nekünk? GUMIABRONCS FEJLESZTÉSI IRÁNYOK A defekttűrő technológia miért is kell ez nekünk? ETRTO* így definiálja a gumiabroncsot: A gumiabroncs különböző gumikeverékekből és egyéb a megerősítést szolgáló komponensekből

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

A Continental abroncsnyomás-felügyelő rendszerével (TPMS) milliárdok takaríthatók meg

A Continental abroncsnyomás-felügyelő rendszerével (TPMS) milliárdok takaríthatók meg Sajtóinformáció Marketing osztály Kacsó Dániel Marketing & PR koordinátor Tel: +36 23 511 183 Fax: +36 23 511 719 daniel.kacso@conti.de 2008.09.18. A Continental abroncsnyomás-felügyelő rendszerével (TPMS)

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZ 5+ MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG www.nkh.gov.hu KÖZLEKEDÉSI FELÜGYELŐSÉGEK A járművek felkészítése A télre Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

GUMIABRONCSOK. A gumiabroncs oldalfalán található jelölések:

GUMIABRONCSOK. A gumiabroncs oldalfalán található jelölések: GUMIABRONCSOK Az út és a gépkocsiban utazók kapcsolatát a gumik biztosítják. Ez a négytenyérnyi felület nagymértékben befolyásolja az utazási kényelmünket és biztonságunkat. Az út és a jármű között működő

Részletesebben

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Lodgy Gyári tartozékok Tartozékok I DACIA LODGY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! TARTALOM I DACIA LODGY DIZÁJN SZÁLLÍTÁS

Részletesebben

Európa országainak előírásai a téli gumiabroncsok használatára vonatkozóan

Európa országainak előírásai a téli gumiabroncsok használatára vonatkozóan Sajtóinformáció Marketing osztály Kacsó Dániel Marketing & PR koordinátor Tel: +36 23 511 183 Fax: +36 23 511 719 daniel.kacso@conti.de 2010.12.06. Európa országainak előírásai a téli gumiabroncsok használatára

Részletesebben

Több, mint 300 abroncs olyan áron, ami beragyogja novemberi hónapját

Több, mint 300 abroncs olyan áron, ami beragyogja novemberi hónapját 2013. November Gumiabroncs akció! Több, mint 300 abroncs olyan áron, ami beragyogja novemberi hónapját Használja ki a Driver akció gazdag gumiabroncs kinálatát, és éljen a speciális árakkal, amit erre

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2017/2018 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket vásárol gépkocsijához,

Részletesebben

A-osztály Á R L I S T A

A-osztály Á R L I S T A A-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól A-osztály árlista 1 A-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

ABRONCSVÁLASZTÉK 2016 PRÉMIUM NYÁRI GUMIABRONCS VÁLASZTÉK SZEMÉLYAUTÓKHOZ, HOBBITEREPJÁRÓKHOZ, TEREPJÁRÓKHOZ ÉS KISTEHERAUTÓKHOZ

ABRONCSVÁLASZTÉK 2016 PRÉMIUM NYÁRI GUMIABRONCS VÁLASZTÉK SZEMÉLYAUTÓKHOZ, HOBBITEREPJÁRÓKHOZ, TEREPJÁRÓKHOZ ÉS KISTEHERAUTÓKHOZ ABRONCSVÁLASZTÉK 2016 PRÉMIUM NYÁRI GUMIABRONCS VÁLASZTÉK SZEMÉLYAUTÓKHOZ, HOBBITEREPJÁRÓKHOZ, TEREPJÁRÓKHOZ ÉS KISTEHERAUTÓKHOZ Tudta, hogy az abroncs nagyjából egy képeslapnyi felületen érintkezik a

Részletesebben

Járművek iránytartása intenzív lassulás esetén. Rövid vizsgálati jelentés

Járművek iránytartása intenzív lassulás esetén. Rövid vizsgálati jelentés Járművek iránytartása intenzív lassulás esetén Rövid vizsgálati jelentés A vizsgálat helyszíne: A Magyar Autóklub Bp. IV. Berda József u. 15. szám alatti vezetéstechnikai pályája, száraz és csúszós felületű.

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2017/2018

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2017/2018 Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2017/2018 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

1. Alapelvek a közlekedésben

1. Alapelvek a közlekedésben 1. Alapelvek a közlekedésben 1. Mit jelent a közlekedésben a bizalmi elv? a) Számíthat arra, hogy a KRESZ minden helyzetben és helyen pontosan szabályozza a közlekedésben részt vevők jogait és kötelességeit.

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2017/2018 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél

My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél Egy g mb minden esetre. Mercedes-Benz Contact Téli átvizsgálás A Mercedes-Benz Hungária Kft. szervizpartnerei ebben az évben is ingyenes átvizsgálást

Részletesebben

Állófûtés. Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! www.webasto.hu. Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában!

Állófûtés. Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! www.webasto.hu. Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában! Állófûtés Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában! Kényelem Biztonság Környezet- és motorvédelem www.webasto.hu Webasto motortól független állófûtés:

Részletesebben

Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat. Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig. DB sorozat

Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat. Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig. DB sorozat Modellsorozat: DB 450 mm-tıl 1150 mm villahosszig és 685 mm villaszélességig Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig DB sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos

Részletesebben

Téligumiteszt 2015 Az autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje

Téligumiteszt 2015 Az autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje Téligumiteszt 2015 Az autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje Tartalomjegyzék Fékút száraz aszfalton (60 km/óráról)...3 Fékút száraz aszfalton (40 km/óráról)...4 Fékút nedves aszfalton (60

Részletesebben

Téli gumiabroncs árlista 2014. november

Téli gumiabroncs árlista 2014. november Téli gumiabroncs árlista 2014. november 3300 Eger, Szarvas tér 1. Tel./fax: 36/411-169 Mobil/viber: 30/824-89-55 Skype: unicarauto Kiemelt (gyakori) méretek! Amennyiben a katalógusban nem találja a keresett

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről.

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. H Í R L E V É L Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. Elsőként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nehéz

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2018/2019 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 A NYEREMÉNYEK JEGYZÉKE 4. DÍJ SAVA GUMIABRONCS KÉSZLET Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel ŠKODA FLOTTASZERVIZ Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel Tisztelt Ügyfelünk! A flottakezelés szakértőiként pontosan tudjuk, hogy melyek a legfontosabb szempontok az Ön számára a járműparkot illetően;

Részletesebben

MINDEN A TÉLRŐL SZÓL.

MINDEN A TÉLRŐL SZÓL. TÉL 2011/2012 Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestyle Tél 2011/2012 A vezetés élménye MINDEN A TÉLRŐL SZÓL. KOMPLETT BMW TÉLIKERÉK-KÉSZLETEK ÉS BMW SZERVIZAJÁNLATOK. Alacsonyabb

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák Tények és számok TUDTA? Az Alcoa keréktárcsák a legerősebb keréktárcsák Valamennyi keréktárcsát egyetlen, nagy szilárdságú, korrózióálló alumíniumötvözet tömbből

Részletesebben

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek

Könnyűszerkezetes garázsok. és kisépület rendszerek Könnyűszerkezetes garázsok és kisépület rendszerek A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben