LÁTVÁNY ésstílus Ismerkedjen meg a BRAVIA tv-készülékek új sorozatával

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LÁTVÁNY ésstílus Ismerkedjen meg a BRAVIA tv-készülékek új sorozatával"

Átírás

1 2009 Tavasz-nyár Consumer Products Group a Sony United Kingdom Limited részlege Hivatalos központ: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW Cégszám: Bejegyezve Angliában és Walesben. LÁTVÁNY ésstílus Ismerkedjen meg a BRAVIA tv-készülékek új sorozatával A Sony, a 24p True Cinema, az AppliCast, a BRAVIA, a BRAVIA ENGINE, a BRAVIA ENGINE 2, a BRAVIA ENGINE 2 PRO, a BRAVIA ENGINE 3, a BRAVIA Sync, a Cyber-shot, a Handycam, a LIVE COLOUR CREATION, a Motionflow 100 Hz, a Motionflow 100 Hz PRO, a Motionflow 200 Hz, a PhotoTV HD, az S-Force, az S-Force Front Surround, az S-Force Pro Front Surround, az STE, a SUPER TOP EMISSION, a USB Photo Viewer, a VAIO, a Voice Zoom és a WCG-CCFL a Sony Corporation védjegyei, illetve bejegyzett márkanevei. A PLAYSTATION 3 a Sony Computer Entertainment Inc. bejegyzett márkaneve. Az XMB és a XrossMediaBar a Sony Corporation és a Sony Computer Entertainment Inc. védjegyei Az AVC HD és az AVC HD logó a Matsushita Electric Industrial Co. Ltd és a Sony Corporation védjegyei. A BBE és a BBE ViVA a BBE Sound Inc. bejegyzett márkanevei, és gyártásuk a tulajdonos engedélye alapján törénik. A Blu-ray Disc és a Blu-ray Disc logó a Blu-ray Disc Association védjegye. A DLNA, a DLNA Certified és a DLNA logó a Digital Living Network Alliance védett márkanevei. A Dolby, a Virtual Dolby Surround és a dupla D betű a Dolby Laboratories bejegyzett márkanevei. A DVB a DVB Project bejegyzett márkaneve. A Full HD logó védett szimbólum. A HD ready, a HD ready 1080p és a HD TV logók az EICTA védjegyei. A HDMI, a HDMI logó és a High Definition Multimedia Interface a HDMI Licensing LLC védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A USB a Universal Serial Bus Association védett márkaneve. Minden egyéb védjegy tiszteletben tartva. Bár az itt megjelentetett információk a nyomtatás időpontjában helytállóak, a Sony folyamatos kutatási és formatervezési fejlesztései miatt előfordulhatnak olyan kisebb gyártási módosítások, amelyek nem szerepelnek a műszaki leírásokban. Hibákért és hiányosságokért felelősséget nem vállalunk. 2009, ha a Sony United Kingdom Limited másként nem rendelkezik. A kiadvány egyetlen része sem másolható a kiadók engedélye nélkül.

2 Élje át a játék izgalmát! A BRAVIA Z5500 a legkiválóbb mozgásjavító technológiák alkalmazásával teszi egyenletesebbé és élesebbé az akciójeleneteket, s ezáltal a 04 Tartalom LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 03 Kényeztesse magát A nagyfelbontású BRAVIA tv-készülékek elkényeztetik érzékeit. sportesemények kellős közepébe helyezi Önt. Ha nagyfelbontásról van szó, a BRAVIA a lehető legjobbat kínálja: Full HD minősége olyan precíz részletességű képet garantál, hogy még a nagyobb méretű képernyők is egészen közelről nézhetők a látvány valószerűségének és lenyűgöző hatásának mindennemű csökkenése nélkül. Az új szezonban minden BRAVIA tv-készülék új formavilággal gazdagított innovatív és izgalmas technológiákat kínál olyan csúcskategóriás tv-készülékben, amelyekkel a tv-nézés minden érzékszerv számára élmény. Vegye körül magát tökéletes stílussal! A képkeretre emlékeztető külsővel készülő BRAVIA E5500-as sorozat modelljeivel tv-készülékét Fokozza a látványélményt! A BRAVIA W5500 számos új jellemzővel és interaktív technológiákkal teszi gazdagabb élménnyé a tvnézést. Keresse ezt az ikont, ha az egyes BRAVIA sorozatok legkiemelkedőbb funkcióira kíváncsi! műalkotásként is élvezheti otthonát pedig művészeti galériává alakíthatja. 12 Vigyen szépséget a hálószobába A képkeretre emlékeztető külsővel készülő BRAVIA E5300-as sorozat bekapcsolva és kikapcsolva egyaránt díszíti akár a hálószoba berendezését, akár az íróasztalt. 14 Vezeték nélkül szabadon A BRAVIA V5500 DLNA-technológiája egyszerű vezetékes vagy vezeték nélküli összeköttetést biztosít A BRAVIA-val mindenki megtalálja a tökéletes megjelenést. az egyes helyiségek között. További információk az itt látható BRAVIA W5500-as modellről a 8. oldalon. 16 Közelebb az akciójelenetekhez A BRAVIA S5500 az egész család tökéletes Full HD tv- 06 Élje meg a természetet! A BRAVIA WE5 az idei szezon zöldebb tv-nézését kínáló kulcsmodell. készüléke. 18 Válasszon BRAVIA-t! A BRAVIA termékkínálat áttekintése segítséget nyújt a jellemzők összehasonlításában és az Önnek legmegfelelőbb modell kiválasztásában. 24 Hangolódjon rá a Sony HD-re! A teljes körű HD-élmény érdekében a BRAVIA tvkészülékek számos más Sony termékkel együtt is használhatók. 26 Fogalommagyarázat Az összes technológia magyarázata dióhéjban. A NAGYON VADON 2 MÁR KAPHATÓ NAGYFELBONTÁSÚ BLU-RAY DISCTM EN ÉS DVD-N SONY PICTURES ANIMATION INC. MINDEN JOG FENNTARTVA!

3 Z5500 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 05 Z5500 Élje át játék izgalmát! Egyenletesebb és élesebb akciómegjelenítést kínáló Motionflow 200 Hz technológiával ellátott BRAVIA Z550 Lássa meg a sportesemények és akciófilmek részleteit és drámáját, melyek a BRAVIA Z5500 képernyőjén szinte megelevenednek! Az Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentő technológiával kiegészített Motionflow 200 Hz olyan mozgásjavító megoldás, amely a hagyományos tvkészülékekhez képest négyszeres képkocka megjelenítési sűrűséggel dolgozik. Ennek az innovatív jellemzőnek köszönhetően a mozgó tárgyak kiemelt élességgel és egyenletességgel jelennek meg a képernyőn, így még a legviharosabb akciójelenetek is teljes mértékben mentesek maradnak a szaggatottságtól. Mintha maga a stadion költözött volna a nappaliba azzal az előnnyel, hogy a képernyőn keresztül egészen közelről láthatja a részleteket is! Versenyelőny önnek A gazdagabb színek, a jobb kontraszt és a nagyobb tisztaság érdekében a BRAVIA ENGINE 3 újabb magasságokba emeli a méltán híres BRAVIA ENGINE technológiát, s ezáltal fantasztikus képminőséget és részletgazdag megjelenítést kínál. Szintén egyedülálló jellemzője a BRAVIA tv-készüléknek a WCG-CCFL háttérvilágításés a LIVE COLOUR CREATION élő színalkotás, melyek együttesen sokkal szélesebb színpalettát eredményeznek, mint a hagyományos CCFL technológia. Ez azt jelenti, hogy a részletgazdag képek a legfinomabb színeket és a legpontosabb árnyalatokat is visszaadják, s így rendkívül élethű látványt hoznak létre. A Motionflow 200 Hz előnyeinek bemutatása céljából a BRAVIA megalkotta a világ legnagyobb zootropját. Sztárjellemzők Nézze meg, hogyan kelti életre a brazil futballista, Kaká tehetségét ez az egyedülálló Sony találmány: A legkiválóbb mozgásjavító technológia, amely életre kelti a sportjeleneteket. Minden részletet kiemelő fejlett képfeldolgozás. A hagyományost felülmúló és valószerűbb színeket biztosító színvisszaadás. További jellemzők a 18. oldalon. Fogalommagyarázat: 26. oldal. Magával ragadó megjelenés A Z5500 formatervezése a készülék könnyedségét fejezi ki: a képernyő szinte lebeg a levegőben, elmosva a látvány és a valóság határait, behozva a megjelenített eseményeket a nappali kellős közepébe. Ehhez a környezetgazdagító külsőhöz illeszkedik a kiegészítőként megvásárolható HT- CT500 oszlophangsugárzó, amely S-Force PRO Front Surround térhang-technológiájának és 400 W-os kimenő teljesítményének köszönhetően a helyszínen szurkoló tömeg moraját is tökéletesen képes visszaadni. Akár a fali elhelyezés mellett dönt, akár tvasztalra helyezi BRAVIA készülékét, a független hangsugárzóoszlop egyedülálló megjelenést kölcsönöz a rendszernek. A 40 - és 46 -os változat esetében a HT-CT500 a tvkészülék aljához is erősíthető, illetve bármilyen egyéb módon, például külön polcon, elhelyezhető a BRAVIA sorozatú tévék alatt.

4 WE5 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 07 Környezetbarát életmódot vihet az otthonába, ha a BRAVIA WE5-ös sorozatból választ tv-készüléket. Új BRAVIA kínálatunk minden modellje energiatakarékos, és olyan jellemzőkkel rendelkezik, melyek révén Ön is többet tehet a környezetért. Az idei szezon ökotermékeként jellemezhető WE5 azonban 3 kiemelten környezettudatos megoldással járul hozzá az energiafogyasztás további csökkentéséhez. Egy lépéssel előrébb A WE5 forradalmian új, Sony által kifejlesztett mikrocsöves HCFL-világítást alkalmaz, amely a 2008-as hasonló modellhez viszonyítva több mint 50%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A Presence Sensor jelenlét-érzékelő technológia a WE5- sorozat egyedi újítása. amely képes érzékelni az emberi jelenlétet, és ha a nézők elhagyják a helyiséget, a kép- és hangbeállítások ennek megfelelő módosításával csökkenti a kimenő teljesítményt. Miután Ön elhagyja a szobát, először csak a kép tűnik el, hogy a hangot továbbra is hallhassa, ha a közelben tartózkodik. Ha visszatér a készülék érzékelési terébe, a kép is újra megjelenik, ha pedig sokáig távol marad, a berendezés készenléti üzemmódba kapcsol. Ez egy egyedileg szabályozható jellemző, melyet bármikor kedve szerint be- vagy kikapcsolhat. WE5 Élje meg a természetet! A BRAVIA WE5 extra öko-tudatos jellemzői környezetbarátabb televíziózást tesznek lehetővé. Öko termék Zöld megoldások kezdettől végig A Sony 3P (product, process, planet, azaz termék, folyamat, bolygó) kezdeményezésében a BRAVIA márka is teljes körűen részt vesz. Ezek az intézkedések a hulladék és a káros kibocsátások csökkentésével a tv-készülékek teljes élettartamára vonatkozóan enyhítik a környezet terhelését. A gyártás során, amikor csak lehetséges, újrahasznosított papírt, műanyagokat és bioműanyagokat használunk. A fejlettebb csomagolási folyamatnak és a keskenyebb készülékeknek köszönhetően idén csomagolóanyagból is kevesebbre van szükség. Ráadásul a kisebb méretű csomagokhoz társuló hatékonyabb szállítás például a nagy rakodóterű teherautók alkalmazása jelentősen csökkenti a széndioxid kibocsátás mértékét. Úticéljuk elérése után maguk a BRAVIA készülékek is úgy üzemelnek, hogy a lehető legkevesebb energiát használjanak fel. A Sony gyártmányai az iparág legenergiahatékonyabb készülékei közé tartoznak, készenléti üzemmódban nagymértékben csökkentett fogyasztással, és olyan jellemzőkkel, amelyek tv-nézés közben is intelligens módon szabályozzák az energia felhasználását. Ha többet szeretne megtudni a Sony 3P felelősségvállalási programjáról, kérjük, látogasson el a című weboldalra. A hagyományos tv-készülékek még akkor is jelentős mennyiségű áramot fogyasztanak, ha kikapcsolja őket, de a vezetéküket nem húzza ki a fali csatlakozóaljzatból. A WE5 az úgynevezett Energiatakarékos Kapcsoló (Energy Saving Switch) segítségével orvosolja ezt a problémát, kikapcsolt állapotban ténylegesen nullára csökkentve a készülék fogyasztását anélkül, hogy a csatlakozót ki kellene húzni az aljzatból. Ezenkívül a WE5 Light Sensor fényérzékelővel is rendelkezik, amely a környezeti fényhez igazítja saját fényerejét, s így a lehető legjobb képet biztosítja a fényerőre fordított energia felesleges használata nélkül. Sztárjellemzők Öko-tudatos jellemzők, melyekkel csökkentheti otthona energiafogyasztását. Kiváló akciómegjelenítést eredményező fejlett képfeldolgozó és mozgásjavító technológiák Egyszerű otthoni rendszerépítési lehetőség, melynek segítségével könnyen megoszthatja készülékei között a tartalmakat További jellemzők a 19. oldalon. Fogalommagyarázat: 26. oldal. A BRAVIA WE5 olyan intelligens energiatakarékossági megoldásokat alkalmaz, mint például a jelenlét-érzékelő, amelyek segítségével Ön is nap mint nap hozzájárulhat a környezet védelméhez. Látogasson el honlapunkra a címen, és ismerkedjen meg közelebbről a környezetkímélő technológiák működésével! A NAGYON VADON 2 MÁR KAPHATÓ NAGYFELBONTÁSÚ BLU-RAY LEMEZEN ÉS DVD-N SONY PICTURES ANIMATION INC. MINDEN JOG FENNTARTVA!

5 W5500 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 09 W5500 Fokozza a látványélményt! A BRAVIA W5500 tökéletes képminősége és interaktív jellemzői együttesen olyan élményt kínálnak, amely több, mint puszta tv-nézés. Szeretné teljessé tenni otthoni szórakoztatórendszerét? A BDV-IT1000 Blu-ray házimozirendszer olyan keskeny, de nagy teljesítményű hangsugárzókkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illenek a BRAVIA W5500 stílusához Használja ki a tv-nézés idejét! Az AppliCast az interaktivitás magasabb szintjére emeli a tv-nézést. A készülék bekapcsolásakor azonnal három beépített funkció, az Ethernet porton keresztüli internet-csatlakozás révén pedig további öt hálózatépítési lehetőség áll rendelkezésére a W5500 használata esetén. Használja ki a naptár, a számológép és a világóra elérhetőségét, vagy az RSS-olvasót, mellyel a filmnézés megszakítása nélkül jelenítheti meg kedvenc weboldalai legfrissebb híreit. Sztárjellemzők A lehető legjobb képminőséget kínáló különleges képfeldolgozás Mozgásjavító technológia a gyors akciójelenetek valósághű megjelenítéséért Tv-nézés közben egyéb funkciók ellátását is biztosító interaktivitás További jellemzők a 19. oldalon. Fogalommagyarázat: 26. oldal. AAmikor bekapcsolja a W5500-at, úgy fogja érezni magát, mintha ablakot nyitott volna a világra. A BRAVIA tvkészülékek legújabb képjavító megoldását jelentő BRAVIA ENGINE 3 képfeldolgozó egységnek köszönhetően ez a modell minden eddiginél élesebb és tisztább Full HD képet biztosít. Mivel a létrehozott kép minden jellemzője a kontraszt pontosságától kezdve a színvisszaadás hűségéig optimalizált formában kerül a képernyőre, a látvány gyakorlatilag a valósággal azonos. Még szebb kép A Full HD képernyő által kínált tisztaság és részletesség további fokozása érdekében a BRAVIA különleges képfeldolgozó technológiájával láttuk el a W5500-at. Ilyen például a kiemelkedő színmegjelenítést, kontrasztot és részletességet biztosító BRAVIA ENGINE 3, valamint a hagyományos tévékhez képest kétszeres képmegjelenítési sebességet kínáló, Image Blur Reduction elmosódáscsökkentővel ellátott Motionflow 100 Hz. Ez a technológia úgy valósítja meg a gyorsan mozgó tárgyak egyenletesebb és élesebb megjelenítését, hogy az eredeti képkockák kiértékelése alapján újakat hoz létre és illeszt be azok közé. Ennek köszönhetően az akció- és sportjelenetek olyan élethű minőségben jelennek meg, hogy az izgalom a tényleges helyszíneken sem lehetne nagyobb!

6 E5500 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 11 Az első osztályú jellemzőkhöz illő külső Az intelligens jellemzőkkel büszkélkedő gyönyörű E5500-as sorozat DLNA Certified tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a digitális tartalmak, mint például filmek, zenék és fényképek akár vezetékes, akár vezeték nélküli módszerrel közvetlenül az őket tartalmazó eszközökről játszhatók le a BRAVIA tv-készüléken, és élvezhetők a nagyméretű képernyőn. A DLNA-ról bővebb információt a 15. oldalon olvashat. Az E5500-as BRAVIA sorozat mind bekapcsolt, mind kikapcsolt állapotban szemet gyönyörködtető látvány. Ha éppen akciófilm megy műsoron, a Motionflow 100 Hz technológia minden gyors ütemű jelenetet kitűnő felbontásban ad vissza. A Motionflow technológia működésével kapcsolatos további információk a 27. oldalon találhatók. H ozza létre egyéni művészeti kiállítótermét a nappalijában az elegáns E5500-as sorozat segítségével. Ez a keskeny, Picture Frame képkeret stílusban készülő gyönyörű modell akár falra szerelve, akár az állványon kissé hátra döntve olyan hatást kelt, amely még inkább kiemeli otthona stílusát. Egyéni stílus Az E5500-as sorozatú BRAVIA tv-készülékek külső megjelenéséhez tökéletesen igazodó Picture Frame képkeret üzemmód olyan jellemző, melynek segítségével fényképeket jeleníthet meg a tv-készülék képernyőjén, amikor éppen nem tv-nézésre használja azt. Így tényleg a kiállítótermi hangulatot kölcsönözhet nappalijának! E5500 Vegye körül magát tökéletes stílussal! A BRAVIA E5500-as sorozat egyedülálló Picture Frame Design formatervezéssel készül, mellyel egyéni jelleget kölcsönöz otthonának. Alumínium (E5520) Dióbarna (E5510) Fekete (E5500) A háromféle keretszín olyan megjelenést kölcsönöz az E5500-as BRAVIA sorozatnak, amely bizonyosan megragadja az egyéniségek képzeletét. Válasszon a gyárilag telepített képek közül, vagy jelenítse meg kedvenc fényképét valamilyen praktikus memóriaeszköz, például egy USB-tároló használatá-val. Ha további művészi lehetőségek után érdeklő-dik, látogasson el a braviatv-download című weboldalra, és adjon néhány díjnyertes Sony felvételt a gyűjteményéhez. Ha E5500-as sorozatú BRAVIA készülékét az internethez csatlakoztatja, hozzáférhet az AppliCast Picture Frame Online elnevezésű programjához, és közvetlenül megjelenítheti az ott található képeket a tv-készülék képernyőjén! Az AppliCast eléréséről a 9. oldalon olvashat. Sztárjellemzők Keskeny és elegáns Picture Frame stílus, amely a tv-készüléket is a műalkotás rangjára emeli A gyors mozgásokat is életre keltő mozgásjavító technológia A televíziózáson túlmutató interaktivitás További jellemzők a 20. oldalon Fogalommagyarázat: 26. oldal.

7 E5300 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 13 Ceruzavékony keretével az E5300-as, Picture Frame stílusú BRAVIA sorozat igazi különlegesség. Sorozatpárjánál kisebb méretének köszönhetően kiválóan illusztrálja, hogyan illeszkedik a BRAVIA az otthon bármely helyiségéhez. Az E5300-as sorozat fekete és fehér színben kapható, melyek egyszerre elegánsak és alkalmazkodók, az élethű képminőség és a rendkívül praktikus kényelmi jellemzők pedig még tovább fokozzák vonzerejét. Csatlakoztatás művészi fokon Élvezze a vezeték nélküli otthoni rendszerek előnyeit akár a háló- vagy a dolgozószobában is! Mivel a BRAVIA E5300-as sorozat képes a DLNA Certified tanúsítvánnyal rendelkező készülékeken tárolt digitális zenék, fényképek és videók lejátszására, ezentúl akár a mobiltelefonjával készített felvételeket is megtekintheti a nagyfelbontású BRAVIA képernyőn, és az ágy kényelméből adhatja át magát a látvány teljes szépségének. Ha többet szeretne megtudni a DLNA-ról, lapozzon a 15. oldalra, vagy látogasson el a webcímre. Sztárjellemzők Ízléses külső, amely a művészeti galériák szépségét idézi bármely helyiségben A műalkotásokat kiemelkedő képminőségben megjelenítő technológia, amely akkor is kihasználja a képfelületet, ha éppen szünetel a televíziózás Vezeték nélküli otthoni rendszerépítési lehetőség, amely mindent a keze ügyébe helyez További jellemzők a 20. oldalon. Fogalommagyarázat: 26. oldal. Saját művészeti galéria Az E5300-as sorozattal Picture Frame üzemmódban megjeleníthető műalkotások akkor is dekorálják környezetét, ha a tvkészülék kikapcsolt állapotban van. Választhat a gyárilag telepített vagy az internetről letölthető képek közül, sőt akár saját fényképeit is megjelenítheti a képernyőn. A lehetőségekről bővebben a 10. oldalon tájékozódhat. Könnyű, mégis stabil, festőállvány jellegű talp, amely minimalista stílusával kiemeli az E5300 képkeret funkcióját, és nagyon kevés helyet foglal. E5300 Vigyen szépséget a hálószobába A BRAVIA E5300-as sorozat tiszta vonalvezetése kifejezetten a meghittebb környezetek szempontjait veszi figyelembe A HÁZINYUSZI MÁR KAPHATÓ NAGYFELBONTÁSÚ BLU-RAY LEMEZEN ÉS DVD-N COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC. ÉS BEVERLY BLVD LLC. MINDEN JOG FENNTARTVA!

8 V5500 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 15 V5500 Vezeték nélkül szabadon A DLNA Certified tanúsítvánnyal rendelkező BRAVIA V5500 számos eszközzel kapcsolható hálózatba, s így a digitális tartalmakhoz könnyebb hozzáférést kínál. Élje át az egyszerű otthoni hálózatépítés tökéletes szabadságát! DLNA-funkciójának köszönhetően a BRAVIA V5500 vezeték nélkül és vezetéken keresztül egyaránt képes kommunikálni számos más, DLNA Certified tanúsítvánnyal rendelkező eszközzel. Ehhez tvkészülékét az Ethernet port segítségével kell az otthoni hálózathoz csatlakoztatnia, melynek minden tagja elérhetővé válik a távvezérlőn keresztül, s így azok tartalma Full HD felbontásban jeleníthető meg a nagyméretű képernyőn. Élvezze kedvenc filmjeit, zenéit, fényképeit, sőt akár Handycam kamkorderrel rögzített videóit az egyes eszközök bonyolult beállítgatása nélkül! Ahol minden szál összefut Az otthoni hálózat legnagyobb teljesítményű lejátszója a V5500. Full HD képernyőjének köszönhetően ez a legmegfelelőbb eszköz a különböző típusú tartalmak megjelenítésére. Többszörös HDMI csatlakoztatási lehetősége és USB-médialejátszója a különféle eszközökhöz akár egy Cyber-shot fényképezőgéphez való közvetlen hozzáférés révén könnyen elérhetővé teszi a tartalmakat, így például az MPEG-1 videoklipek és fényképek is egyenesen a BRAVIA nagyméretű képernyőjén nézhetők meg. Sztárjellemzők Hihetetlenül élethű képminőséget kínáló Full HD felbontás. Az összes digitális tartalom egyszerű kezelését biztosító vezeték nélküli otthoni rendszerépítés. Többféle csatlakozófelület, melyeken keresztül BRAVIA készüléke közvetlenül szólhat számos más eszközhöz. További jellemzők a 21. oldalon Fogalommagyarázat: 26. oldal. Minden Full HD-ben Nagyfelbontású kép- és hangminőségének köszönhetően a V5500, valamint a PLAYSTATION 3 teljesen magával ragadó játékélményt kínál. A színek, a kontraszt, a részletesség és a felbontás együttesen lehengerlően dinamikus látványt eredményeznek. És ugyanilyen teljesítményben gyönyörködhet akkor is, ha a legújabb filmet nézi Blu-ray Disc -en, vagy saját fényképei diabemutatóját. A Full HD-ről bővebbet a 24. oldalon olvashat. Az AppliCast funkciónak köszönhetően a külvilággal is kapcsolatot tarthat. Ez az új tulajdonság 3 beépített eszközt helyez a keze ügyébe, amint bekapcsolja a tv-készüléket, de a BRAVIA internetkapcsolata segítségével 5 további alkalmazást is kihasználhat. Ezek közé tartozik például a világóra és az RSSolvasó, amellyel percrekész információkat szerezhet kedvenc hírforrásaiból a tv-készülék képernyőjén keresztül. Minderről bővebben a 9. oldalon olvashat. A SIKÍTÓ VÁROS ÁPRILIS 14-TŐL KAPHATÓ NAGYFELBONTÁSÚ BLU-RAY LEMEZEN ÉS DVD-N SPIRIT FILMS, LLC. MINDEN JOG FENNTARTVA! A SPIRIT MÁRKANÉV A WILL EISNER STUDIOS, INC. TULAJDONA, AMELY AZ USA SZABADALMI ÉS VÉDJEGYHIVATALÁBAN KERÜLT BEJEGYZÉSRE.

9 S5500 LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 17 A BRAVIA S5500 elegáns draw the LINE stílusa S5500 Közelebb az akciójelenetekhez Full HD képminőségének köszönhetően a BRAVIA S5500 lehetővé teszi, hogy nagyobb képernyőre váltson a szoba átrendezése nélkül. Figyelmet követelő képtisztaság. Hívogató részletesség. Olyan hatások, amelyek kikapcsolás után is sokáig bennünk élnek. Ültesse le a családot a BRAVIA S5500 elé, s a többit bízza a Full HD képernyőre! A hagyományos normálfelbontás ötszörösét kínáló képminőségnek köszönhetően minden eddiginél közelebbről nézhetők a filmek, s így a gyermekek - szokásukhoz híven - a padlón helyet foglalva is tökéletesen éles képet láthatnak. tiszta, egyenes vonalvezetésével irányítja a tekintetet a képernyőre. Keskeny profiljának, klasszikus fekete keretének, kontrasztos textúrájának és formájának köszönhetően ez a sorozat mindig jó választásnak bizonyul, ha új tv-készüléket keres a család. Családi kapcsolatok A BRAVIA képernyőjét a család minden tagja másra akarja használni. Az apuka a Handycam kamkorderrel készített legújabb videofelvételt szeretné megnézni, a gyerekek egy Blu-ray-t akarnak nézni, az anyuka pedig egy zenés diavetítés keretében tekintené meg Cyber-shot digitális fényképezőgépével készült fényképeit. Mivel az S5500-on három HDMI bemenet, valamint egy (nagy sebességű) USB fényképnézegető és zenelejátszó is található, minden kívánság könnyen teljesülhet. Váltson nagyobb méretre a BRAVIA-val! A Full HD BRAVIA tv-készülékek különleges képminősége lehetővé teszi a nagyobb és keskenyebb képernyők alkalmazását, s ezáltal közelebbről nézhető, magával ragadóbb élmény felkínálását a felhasználók számára. Tehát nem kell hátrébb tolnia a kanapét, vagy átrendeznie a szobát, ha nagyobb képet szeretne látni. Sztárjellemzők Tökéletes képminőséget kínáló élvonalbeli képernyőfelbontás Kompatibilis HD-eszközök egyszerű csatlakoztatási lehetősége, amely az otthoni szórakoztatórendszer központjává teszi az S5500-at. Zenék és fényképek egyszerű megosztása USB-n keresztül Az alábbi táblázat segít eligazodni az otthoni szórakozás megfelelő körülményeinek kiválasztásában. A nézési távolság azt mutatja, hogy milyen messze kell elhelyeznie az üléseket a képernyőtől az egyes képátlóknak megfelelő optimális látvány biztosításához, a szükséges tér pedig a képernyő előtt szabadon hagyandó területre utal. HD 1080p LCD tv-készülék 32" 37" 40" 46" 52" 55" 70" Nézési távolság 1,3 m 1,5 m 1,6 m 1,8 m 2,1 m 2,2 m 2,8 m Szükséges tér 2 m 2 2,5 m 2 3 m 2 3,5 m 2 4,5 m 2 5 m 2 8 m os HD1080p BRAVIA tvkészülék esetén az optimális látvány fenntartásához mindössze 3,0 m 2 -nyi szabad terület szükséges Az S5500 képminősége a BRAVIA ENGINE 2 képfeldolgozásnak köszönhetően még kiválóbb: a színei pontosabbak és az élessége utolérhetetlen HT-FS3 2.1 csatornás, kiváló hangminőségű házimozirendszer, amely tökéletesen illik a BRAVIA tv-készülékek és a BDP-S360 Blu-ray További jellemzők a 21. oldalon. Fogalommagyarázat: 26. oldal. HD ready LCD tv-készülék 32" 37" 40" 46" 52" 55" 70" Nézési távolság 1,8 m 2,1 m 2,2 m Szükséges tér 2,5 m 2 3,5 m 2 4 m 2 lemezlejátszó nagyfelbontású képéhez A NAGYON VADON 2 MÁR KAPHATÓ NAGYFELBONTÁSÚ BLU-RAY LEMEZEN ÉS DVD-N SONY PICTURES ANIMATION INC. MINDEN JOG FENNTARTVA!

10 Termékáttekintés LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 19 Z , 46 - és 40 -os Full HD LCD tv-készülékek WE és 40 -os Full HD Eco LCD tv-készülékek W , 46 -, 40 -, 37 - és 32 -os Full HD LCD tv-készülékek Válasszon BRAVIA-t! Az új szezon termékkínálata Ez a virág azt jelképezi, hogy az adott BRAVIA termék megfelel az EU öko címkerendszere által támasztott környezetvédelmi követelményeknek. Ha többet szeretne megtudni, lapozzon a 26. oldalon található fogalommagyarázathoz, vagy látogasson el a weboldalra. Full HD felbontás ( ) Motionflow 200 Hz Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel WCG-CCFL háttérvilágítás és LIVE COLOUR CREATION élő színalkotás BRAVIA ENGINE :1 dinamikus kontrasztarány 10 bites panel 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő DLNA Certified tanúsítvány (film-, zene-, fényképlejátszás) USB-médialejátszó (film-, zene-, fényképlejátszás) 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Scene Select jelenetválasztás AppliCast rendszer Picture Frame képkeret üzemmód Photo Map térképes fényképmegjele-nítés Energiatakarékos kapcsoló Öko beállítások Többfunkciós távvezérlő Elforgatható kijelző Kiegészítő oszlophangsugárzó: HT-CT500 Kifejezetten a Z5500-as sorozathoz tervezve: akár asztali állványon, akár falon vagy önállóan történő elhelyezésre alkalmas 400 W-os kimeneti összteljesítmény 3.1 csatornás hangsugárzórendszer Mélysugárzó S-Force PRO Front Surround térhangrendszer 3 db HDMI csatlakozó Grafikus felhasználói felület Full HD felbontás ( ) Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel Motionflow 100 Hz Image BRAVIA ENGINE 3 HCFL háttérvilágítás LIVE COLOUR szín :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer hangkiemelő Voice Zoom DLNA Certified tanúsítvány (film-, zene-, fényképlejátszás) USB-médialejátszó (film-, zene-, fényképlejátszás) 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Rendkívül alacsony energiafogyasztás (a 40 -os modell esetében 88 W, a 46 -os esetében 98 W) Presence Sensor jelenlét-érzékelő Energiatakarékos kapcsoló Képernyős kezelési útmutató Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Öko beállítások Scene Select jelenetválasztás AppliCast rendszer Picture Frame képkeret üzemmód Photo Map térképes fényképmegjelenítés kijelző 1) A Sony HDTV-vevőegysége megfelel a jelenleg több európai országban érvényben lévő DVB-T és DVB-C HD közvetítési szabványoknak. Az adott ország közvetítési sajátosságairól a márkakereskedőknél tájékozódhat. 2) A megfelelő szolgáltatók esetén. Elforgatható Full HD felbontás ( ) Motionflow 100 Hz Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel BRAVIA ENGINE 3 LIVE COLOUR szín Akár :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő DLNA Certified tanúsítvány (film-, zene-, fényképlejátszás) USB-médialejátszó (film-, zene-, fényképlejátszás) 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Képernyős kezelési útmutató Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Scene Select jelenetválasztás AppliCast rendszer Picture Frame képkeret üzemmód Photo Map térképes fényképmegjelenítés Öko beállítások Keskeny draw the LINE stílus Elforgatható kijelző

11 Az új szezon termékkínálata (folytatás) Termékáttekintés LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 21 E és 32 -os Full HD LCD tv-készülékek E os HD ready LCD tv-készülék V , 46 -, 40 -, 37 - és 32 -os Full HD LCD tv-készülékek S és 37 -os Full HD, valamint 32 -, 26 - és 22 -os HD ready LCD tv-készülékek Full HD felbontás ( ) Motionflow 100 Hz Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel BRAVIA ENGINE 3 LIVE COLOUR szín Akár :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő DLNA Certified tanúsítvány (film-, zene-, fényképlejátszás) USB-médialejátszó (film-, zene-, fényképlejátszás) 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Picture Frame képkeret stílus, opcionális 5 -os döntési funkcióval Photo Map térképes fényképmegjelenítés Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Scene Select jelenetválasztás AppliCast rendszer Picture Frame képkeret üzemmód Öko beállítások További színek: dióbarna (E5510) és BRAVIA ENGINE 3 LIVE COLOUR szín Akár :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő DLNA Certified tanúsítvány USB-médialejátszó (film-, zene-, fényképlejátszás) 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Picture Frame képkeret stílus Öko beállítások Photo Map térképes fényképmegjelenítés Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Scene Select jelenetválasztás AppliCast rendszer Picture Frame képkeret üzemmód További szín: fehér (E5310) Full HD felbontás ( ) BRAVIA ENGINE 3 LIVE COLOUR szín Akár :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő DLNA Certified tanúsítvány (film-, zene-, fényképlejátszás) USB-médialejátszó (film-, zene-, fényképlejátszás) 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Scene Select jelenetválasztás AppliCast rendszer Picture Frame képkeret üzemmód Photo Map térképes fényképmegjelenítés Öko beállítások Keskeny draw the LINE stílus Elforgatható kijelző Full HD felbontás ( ) (37 és 40 ) BRAVIA ENGINE 2 Akár :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema (37 és 40 ) Akár 3 db HDMI csatlakozóval (Nagy sebességű) USB fényképnézegető és zenelejátszó Beépített vevőegység földi sugárzású digitális Scene Select jelenetválasztás Keskeny draw the LINE stílus alumínium (E5520) Elforgatható kijelző 3) 1) A Sony HDTV-vevőegysége megfelel a jelenleg több európai országban érvényben lévő DVB-T és DVB-C HD közvetítési szabványoknak. Az adott ország közvetítési sajátosságairól a márkakereskedőknél tájékozódhat. 2) A megfelelő szolgáltatók esetén. 3) Döntött képernyő esetén a kijelző nem forgatható el.

12 További sorozatok Termékáttekintés LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 23 XEL os, ultrakeskeny OLED tv-készülék X és 46 -os Full HD LCD tvkészülékek Z , 46 - és 40 -os Full HD LCD tv-készülékek EX1 52 -, 46 - és 40 -os Full HD LCD tv-készülékek ZX1 40 -os, ultrakeskeny Full HD LCD tv-készülék V4500, L4000 V os HD ready és L os LCD tv-készülék Utolérhetetlen látványt kínáló OLED-képernyő A gyors mozgású jeleneteket elmosódás nélkül visszaadó, szinte azonnali reakcióval segített Fine Motion mozgásmegjelenítés A fényvisszaverődéseket csökkentő és a színeket erősítő Super Top Emission fénykibocsátás :1 dinamikus kontrasztarány Képernyőre összpontosító hangrendszer a keretbe helyezett magassugárzókkal 2 db HDMI csatlakozó (Nagy sebességű) USB fényképnézegető Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Forradalmi megoldást alkalmazó, a legkeskenyebb ponton mindössze 3 mm-es vastagság Hordozható kivitel, dönthető kijelzővel Full HD felbontás ( ) RGB Dynamic LED hátsó megvilágítás Motionflow 100 Hz PRO, Backlight Blinking villogó háttérvilágítással BRAVIA ENGINE 2 PRO LIVE COLOUR CREATION élő színalkotás Több mint :1 dinamikus kontrasztarány 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő Szuperkeskeny, mégis nagy teljesítményű Finger hangsugárzók a BRAVIA kizárólagos lapos hangtekercses technológiájával DLNA Certified tanúsítvány (zene- és fényképlejátszás) (Nagy sebességű) USB fényképnézegető és zenelejátszó 4 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Picture Frame képkeret üzemmód Photo Map térképes fényképmegjelenítés Éjkék keret cserélhető hangsugárzó-előlapokkal draw the LINE stílus Érintésérzékeny kezelőgombok Elforgatható kijelző Többfunkciós távvezérlő A BRAVIA X4500 tartozék Sterling Silver levehető hangsugárzó-előlapokkal kerül forgalomba. Két további szín választható: rubinvörös és obszidiánfekete. Full HD felbontás ( ) Motionflow 200 Hz Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel WCG-CCFL háttérvilágítás és LIVE COLOUR CREATION élő színalkotás BRAVIA ENGINE :1 dinamikus kontrasztarány 10 bites panel 24p True Cinema technológia S-Force Front Surround térhangrendszer Voice Zoom hangkiemelő DLNA Certified tanúsítvány (zene- és fényképlejátszás) (Nagy sebességű) USB fényképnézegető és zenelejátszó 3 db HDMI csatlakozó BRAVIA Sync XrossMediaBar (XMB ) Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Picture Frame képkeret üzemmód Photo Map térképes fényképmegjelenítés Cserélhető hangsugárzó-előlap draw the LINE stílus Érintésérzékeny kezelőgombok Elforgatható kijelző Többfunkciós távvezérlő A BRAVIA Z4500 cserélhető hangsugárzó-előlappal készül. Alapfelszerelésként Sterling Silver színben, kiegészítőként rubinpiros vagy obszidiánfekete változatban kapható. Full HD felbontás ( ) Motionflow 100 Hz Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel BRAVIA ENGINE 2 WCG-CCFL háttérvilágítás és LIVE COLOUR CREATION élő színalkotás Akár :1 dinamikus kontrasztarány 10 bites panel 24p True Cinema technológia (a VGA-bemeneten keresztül) S-Force Front Surround térhangrendszer Zoom hangkiemelő BRAVIA 1080 Wireless 3) fényképnézegető médiavevőn, 1 a tv-készüléken) XrossMediaBar (XMB ) Voice (Nagy sebességű) USB 4 db HDMI csatlakozó (3 a BRAVIA Sync Mindössze 4,95 cm-es, keskeny profil (a 40 - és 46 -os modell esetében), illetve 5,45 cm (az 52 modell esetében) Picture Frame képkeret stílus Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Photo Map térképes fényképmegjelenítés Picture Frame képkeret üzemmód karakterisztikájú RF (rádiós) távvezérlő választható szín: ezüst Gömb További Külön megvásárolható szuperkeskeny fali tartó (SU-WL700) mindössze 2 cm-es mélységgel 1) A Sony HDTV-vevőegysége megfelel a jelenleg több európai országban érvényben lévő DVB-T és DVB-C HD közvetítési szabványoknak. Az adott ország közvetítési sajátosságairól a márkakereskedőknél tájékozódhat. Full HD felbontás ( ) Motionflow 100 Hz Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentővel Keret-LED technológia BRAVIA ENGINE 2 LIVE COLOUR CREATION élő színalkotás :1 dinamikus kontrasztarány 10 bites panel 24p True Cinema technológia (a VGA-bemeneten keresztül) S-Force Front Surround térhangrendszer hangkiemelő BRAVIA 1080 Wireless 3) fényképnézegető médiavevőn, 1 a tv-készüléken) XrossMediaBar (XMB ) (Nagy sebességű) USB 4 db HDMI csatlakozó (3 a BRAVIA Sync Rendkívüli, csupán 9,9 mm-es mélység 4) Voice Zoom Beépített vevőegységek MPEG-4 AVC HD dekóder 1), digitális földi sugárzású és digitális kábelcsatornák vételére 2) Photo Map térképes fényképmegjelenítés Frame képkeret üzemmód (rádiós) távvezérlő Picture Gömb karakterisztikájú RF Az opcionális SS-TB700 állványba épített, vagy elegáns rúdként a falra szerelhető hangsugárzó (SS-WM700) Külön megvásárolható szuperkeskeny fali tartó (SU-WL700) mindössze 2 cm-es mélységgel. A kiegészítőként megvásárolható hangsugárzók asztali elhelyezés esetén a tv-készülékhez illő talpba építve, vagy különálló, elegáns, falra szerelhető oszlophangsugárzó formájában kaphatók (ahogy a képen látható). Ezenkívül a ZX1 a meglévő otthoni szórakoztatórendszerhez is könnyen csatlakoztatható. 26 -os V4500 Különleges fénykép- és moziminőségű otthoni filmlejátszás HD ready felbontással. 19 -os L4000 Egyszerűen használható, klasszikus vonalvezetésű HD ready LCD tv-készülék. 2) A megfelelő szolgáltatók esetén. 3) Kompatibilis médiavevő segítségével. 4) A legkeskenyebb pontnál.

13 Sony HD-világ LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 25 Hangolódjon rá a Sony HD-re! Sokféle csatlakoztatási lehetőség teljes körű HD-élmény A Sony nagyfelbontású képminősége olyan élményt jelent, amiből soha nem elég. A legkiválóbb képet és hangzást kínáló Full HD felbontás most még több termék jellemzője, melyek egymással is képesek a könnyed együttműködésre. A HDMI csatlakozók és az univerzális DLNA csatlakozási szabvány segítségével minden megoldható megtekintés és hallgatás, felvétel, szerkesztés és lejátszás, s mindez különleges Sony HD-minőségben. HD ready vagy Full HD változat? Mindkettő elsőrendű képminőséget kínál, és megnyitja az ajtót a HD tartalmak világához. A hagyományos normálfelbontású tv-készülékekhez képest a HD ready változatok mintegy kétszeres felbontása tisztább és részletesebb képet kínál. Ha azonban tökéletes audiovizuális élményre vágyik, érdemes a Full HD formátumot választania. Ez a típus, amely 1080p HD néven is ismert, ötször annyi képpontot jelenít meg, mint a hagyományos SD, és az otthoni szórakoztatóeszközök körében elérhető legkiválóbb színvonalat képviseli. BRAVIA tv-készülék Látvány és hangzás Bármit is néz a Full HD BRAVIA tv-készülékeken legyen az nagyfelbontású fénykép, házi videofelvétel, vagy a legújabb film egy Sony térhangrendszerrel kiegészített Blu-ray-lemezlejátszón abban biztos lehet, hogy ilyen gyönyörű színeket, tiszta részleteket és telt hangzást csak a való életben tapasztalhatott. Blu-Ray-lemezlejátszó és BRAVIA Theatre 5.1 csatornás térhangrendszer Készítsen lélegzetelállító felvételeket a Sony nagyfelbontású digitális fényképezőgépeivel vagy Full HD Handycam kamkordereivel, majd csatlakoztassa őket közvetlenül HDMI-n keresztül egy Full HD BRAVIA tv-készülékhez vagy nagyfelbontású VAIO laptophoz, Handycam kamkorder és élvezze az egyszerű megjelenítést és szerkesztést. Kényelmes csatlakozás DLNA A DLNA segítségével egyszerűen megoldható a kompatibilis eszközök bekötése az otthoni szórakoztatórendszerbe, és a nagyfelbontású tartalmak ezek közötti átadása akár vezetékes, akár vezeték nélküli módszerrel, garantálva a tökéletes összeköttetést a különböző helyiségek között. A BRAVIA-val a középpontban minden tartalom a nagyméretű HDképernyőn élvezhető. Handycam kamkorderrel készített házi videofelvételeit vagy a VAIO notebookra töltött videoklipeket az eszközök hurcolása nélkül játszhatja le tv-készülékén. A DLNA kihasználásának további lehetőségeiről a 14. oldalon olvashat, a technológiával kapcsolatos bővebb információk pedig a címen találhatók. Játékra fel! Képrögzítés Tapintható izgalom kösse össze a PLAYSTATION 3-at egy BRAVIA tv-készülékkel, és készüljön fel a forradalmian új HD-játékélményre! PLAYSTATION 3 VAIO laptop Szerkesztés Akár munkáról, akár kikapcsolódásról legyen szó, a nagyfelbontású VAIO notebook minden HD-tartalmat könnyen kezelhetővé tesz. Szerkeszthet vele nagyfelbontású képeket, megnézhet HD-videókat, játszhat nagyfelbontású játékokkal s mindezt a helyhez kötöttség kellemetlenségei nélkül. Cyber-shot digitális fényképezőgép

14 Fogalommagyarázat LÁTVÁNY és Stílus BRAVIA 27 Fogalommagyarázat AppliCast Az AppliCast olyan televíziós szoftver, amely több internet alapú alkalmazás működését teszi lehetővé a BRAVIA tv-készülékeken, tv-nézés közben anélkül, hogy ehhez számítógép használatára lenne szükség. Három beépített funkció (az AppliCast használati útmutatója, az analóg óra és a naptár) közvetlenül a készült, és lehetővé teszi a digitális műsorok megtekintését a BRAVIA tv-készülékeken. Az egyes országok digitális kábeltelevíziós beállításai eltérők lehetnek, ezért mindenképpen meg kell kérdeznie a helyi műsorszolgáltatótól, hogy az adott régióban a DVB-C használható-e. Beépített földi sugárzású digitális vevőegység (DVB-T) megjeleníthető legsötétebb és legvilágosabb színek közötti különbséget. Minél magasabb a kontrasztarány, annál jobb a kontraszt. Energiatakarékos kapcsoló Ez a funkció a készülék kikapcsolása esetén ténylegesen nullára csökkenti a berendezés energiafogyasztását szemben a hagyományos tv-készülékkel, amelyek ilyenkor is jelentős mennyiségű áramot vesznek fel, hacsak a tápvezetéküket is ki nem húzzák a fali csatlakozóaljzatból. Ez a jellemző a Z5500-as és WE5-ös sorozat készülékein áll rendelkezésre. Olyan jellemző, amely kiemeli a Motionflow mozgásjavítót a rivális technológiák sorából. Működésének lényege a gyorsan mozgó képelemek széleinek letisztítása az eredeti képkockákon, melynek köszönhetően a Motionflow nemcsak egyenletesebben, hanem élesebben is képes azokat visszaadni. k Keret LED Forradalmian új helytakarékossági fejlesztés a megvilágításban, amely szuperkeskeny, 9,9 mm-es mélység 1) megvalósítását tette lehetővé a ZX1-es BRAVIA tvkészülékben. Lényege, hogy az LCD-képernyőt hátulról megvilágító hagyományos megoldás helyett a LED a Light Sensor fényérzékelő Olyan intelligens eljárás, amely a környezeti fényerőszint érzékelése alapján szabályozza a BRAVIA tv-készülék fénykibocsátásának mértékét, s ezzel a képernyőn megjelenő Full HD kép minőségének negatív befolyásolása nélkül gondoskodik a felesleges energiafelhasználás megszüntetéséről. Motionflow technológiák A BRAVIA tv-készülékek nagy része a Motionflow képjavító technológia háromféle változatának valamelyikével készül, amely az Image Blur Reduction elmosódáscsökkentővel kiegészítve sokkal egyenletesebb és látogasson el weboldalunkra: ö Öko címke Az EU-virág a környezetbarát termékek hivatalos elismerésének szimbóluma. Ennek elnyeréséhez a termékeknek eleget kell tenniük bizonyos kritériumoknak, mint például a használat utáni újrahasznosítás és az ehhez kapcsolódó visszavétel, a csökkentett energiafogyasztás és a káros anyagok korlátozott mennyiségű kibocsátása a termék teljes élettartama alatt. További információk: Presence Sensor jelenlétérézékelő A készülék előterében tartózkodó személyek távozásának érzékelése esetén automatikusan kikapcsolja először a képet, majd később a hangot is készenléti állapotba helyezve a tv-készüléket arra az esetre, ha a néző nem térne vissza. A 6. oldalon bővebben olvashat a WE5 környezettudatos jellemzőiről. RGB Dynamic LED háttérvilágítás Olyan fejlett, kizárólagosan BRAVIA tv-készülékekben alkalmazott háttérvilágítási módszer, amely LED-ek és helyi elsötétítés segítségével teszi természetesebbé a színek megjelenítését és javítja a kontrasztot. További BRAVIA tv-készülék hangrendszerén keresztül. (Nagy sebességű) USB fényképnézegető Ez a funkció a különböző USB kompatibilis forrásokon, mint például Cyber-shot fényképezőgépen vagy USBmeghajtón tárolt felvételek nagyméretű megjelenítését teszi lehetővé a BRAVIA tv-készülék képernyőjén. További információk a 17. oldalon. USB Media Player médialejátszó Az USB-médialejátszó segítségével egyetlen USBvezetéken keresztül viheti át videoklipjeit, zenéit vagy készülék bekapcsolásakor rendelkezésre áll. Öt további lehetőség pedig (az ébresztés, a számológép, a Picture Frame Online, az RSS-olvasó, valamint a világóra) akkor válik elérhetővé, ha a BRAVIA tv-készüléket az Ethernet porton keresztül csatlakoztatja az internethez. További információkat a 9. oldalon találhat. BRAVIA 1080 Wireless Tiszta, vezeték nélküli HD-csatlakozás, amely a jelet közvetlenül a tv-készülékre közvetítő mellékelt média- Minden BRAVIA tv-készülék rendelkezik beépített digitális vevőegységgel, ezért használatukkal mind az analóg, mind a digitális adások külön set-top box nélkül élvezhetők. Beépített MPEG-4 AVC HD dekóder (földi sugárzású és kábeltelevíziós) 3) Az ingyenes földi sugárzású és kábeltelevíziós HDadások esetében ez a dekóder hasonlóan működik a HDTV-vevőegységhez külön set-top box nélkül teszi lehetővé a HD-adások tökéletes minőségű vételét. Fine Motion mozgásjavító technológia Az XEL-1 OLED tv-készülék jellemzője, amely csökkenti a gyorsan mozgó képelemek elmosódását a tv-készülék képernyőjén. HDMI A High Definition Multimedia Interface (azaz Nagyfelbontású Multimédia kapcsolat) a régi analóg csatlakozók digitális változata. Egyetlen HDMI vezeték segít- keret oldalán helyezkedik el. Képernyőre összpontosító hangrendszer a keretbe helyezett magassugárzókkal A hangot az XEL-1 OLED-képernyőre összpontosító, és onnan közvetlenül a néző felé irányító hangrendszer, melynek alaphangsugárzóján kívül a magasabb hangokat továbbító beépített magassugárzói segítik az emberi fület a hang irányának észlelésében, s ezáltal a jobb hangélmény elérésében. élesebb képet eredményez, mint a hagyományos LCD tv-készülékek. Másodpercenként 200 képkockás sebességével a Motionflow 200 Hz a jelenleg rendelkezésre álló legfejlettebb mozgásjavító megoldás. További információ a 4. oldalon. Látogasson el honlapunkra is: n Nézési távolság A lehető legkellemesebb látványélményt biztosító ideális távolság a tv-nézési pozíció és a készülék képernyője Öko beállítások A könnyebb kezelés érdekében az Öko beállítások (Eco settings) menü egyetlen csoportba szervezve teszi elérhetővé a BRAVIA tv-készülékek energiatakarékos jellemzőinek beállításait. Az energiatakarékos üzemmód és a fényérzékelő segítségével szabályozható például a fogyasztás, a készülék készenléti állapotba kapcsolható, számítógépes összeköttetés esetén bekapcsolható a PC Power Management energiakezelő program, vagy elindítható a jelenlét-érzékelő (csak a WE5 esetében rendelkezésre álló funkció). információ: Scene Select jelenetválasztás Ez az egyénileg váltható jellemző az adott műfajnak (pl. mozi, sport, fénykép) megfelelően egyetlen gombnyomásra beállítja a legjobb hang- és képlejátszási sajátosságokat. S-Force Front Surround térhangrendszer fényképeit a tv-készülékre. Mivel a lejátszó bármilyen MPEG-1 formátumú videóval kompatibilis, mostantól akár a Cyber-shot fényképezőgéppel készített videofelvételek is kiemelt részletességgel tekinthetők meg a BRAVIA nagyméretű képernyőjén. Villogó háttérvilágítás Ez a megoldás, a 100 Hz-es Motionflow PRO technológiával kiegészítve, képes hozzájárulni a gyorsan mozgó jelenetek szaggatottságtól és elmosódástól vevő segítségével valósul meg. ségével szinte bármelyik HD-eszköz csatlakoztatható a között. A BRAVIA képernyők nagyfelbontásának A hagyományos hangrendszerektől eltérően ez a fejlett mentes megjelenítéséhez. A BRAVIA a Dynamic LED BRAVIA ENGINE képjavító technológia A BRAVIA HD-látványának élethűségéért felelős megoldások egyik fő alkotóeleme. A kiadványban szereplő tv-készülékek nagy része az ötféle exkluzív DLNA A DLNA a Digital Living Network Alliance (azaz Digitális Életmód Hálózatszövetség) rövidítése. Ez az egyedülálló csatlakozási szabvány egyszerűvé teszi az otthon különböző helyiségeiben található berendezések zenei, BRAVIA tv-készülékekhez, és biztosítja a nagyfelbontású képek és zenék minőségromlás nélküli átvitelét. A lehetőségekről a 24. oldalon olvashat bővebben HCFL háttérvilágítás A BRAVIA WE5 a Sony által kifejlesztett HCFL-háttérvilágí- LCD A Liquid Crystal Display, azaz folyadékkristályos kijelző rövidítése. Ebben a síkképernyős kijelzőtípusban összekapcsolódik a BRAVIA kiváló színmegjelenítése és a vékony, falra függeszthető kivitel. köszönhetően úgy válthat nagyobb képernyőre, hogy akár közelebb is elhelyezkedhet hozzá, mint eddig. A pontos méretekről és helyigényről a 17. oldalon található táblázatban tájékozódhat. Nagyfelbontás (HD) stílus Picture Frame képkeret A Picture Frame kivitelben készülő BRAVIA tv-készülékek egyben a képkeret funkcióját is betöltik. További hangtechnológia nem a falakról visszaverődő hangzásra épít. Ehelyett elhajlítja a hanghullámokat a helyiségben, és ezáltal barátságosabb, körülölelő hangzást hoz létre. Ráadásul mivel mindehhez csupán két első hangsugárzót használ, nem kell aggódni a tekergőző vezetékek miatt sem. világítástechnológia segítségével folyamatosan be- és kikapcsolja a háttérvilágítást, s ezzel a képernyő minden egyes képkockáján fentről lefelé haladva az emberi szem számára nem érzékelhető, mégis a benne raktározott képet törlő fekete sort futtat végig. BRAVIA ENGINE képjavító technológia valamelyikét alkalmazza, amely a képernyőn megjelenő valamennyi képkocka feldolgozása révén hoz létre finomabb színvisszaadást, kontrasztot és tisztaságot. Ezek közül is a képi és videotartalmainak egymás közötti átadását akár vezetéken keresztüli, akár vezeték nélküli megoldással. Működéséről bővebben a 15. oldalon olvashat tással csökkenti mintegy felére a készülék energiafogyasztását. Ez a típus sokkal hatékonyabb, mint a hidegkatódos fluorszcens megvilágítást alkalmazó CCFL, és a Sonynak sikerült kifejlesztenie egy mikrocsöves változatot LIVE COLOUR színtechnológia Ez az új technológia intenzív, élethű színmegjelenítést tesz lehetővé a CCFL- és HCFL-háttérvilágítású BRAVIA A nagyfelbontású képformátum akár a hagyományos normálfelbontás ötszörösét is elérheti. A HD readység és a Full HD közötti különbség leírása a 24. oldalon található. részletek a 10. oldalon. Látogasson el honlapunkra is: Picture Frame képkeret üzemmód Super Top Emission fénykibocsátás Ez az XEL-1 számára kifejlesztett Sony technológia olyan WCG-CCFL háttérvilágítás Egyedülálló BRAVIA technológia, amely a hagyományos legújabb a BRAVIA ENGINE 3, amely fejlett feldolgozási műveletekkel teszi tökéletessé a kép minden egyes jellemzőjét. Erről további információkat talál a 9. oldalon. Látogasson el honlapunkra is: draw the LINE stílus A tiszta és elegáns draw the LINE stílus keskeny vonalakkal emeli ki a BRAVIA nagyszerűségét, pon- a tv-készülékek számára. A HCFL-világításnak köszönhetően a BRAVIA WE5-ös tv-készülékei több mint 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak a 2008-as év hasonló modelljéhez képest. tv-készülékek képernyőjén. LIVE COLOUR ÉLŐ SZÍNALKOTÁS Ez a kizárólagos BRAVIA technológia a háttérvilágítás- OLED A képkeret stílushoz tökéletesen igazodó üzemmód, amely az üres képernyő helyett képeket jelenít meg a kijelzőn, amikor éppen nem nézi a tv-készüléket. A képek a gyárilag telepített, illetve az internetről speciális mikrokamrás szerkezetet alkalmaz, amely a hagyományos síkképernyős tv-készülékekhez képest észrevehetően jobb minőségű, tisztább színeket kínál. CCFL-háttérvilágításhoz képest szélesebb színskálát eredményez. Innen származik az elnevezése is: a WCG a Wide Colour Gamut, azaz széles színskálájú, a CCFL pedig a Cold Cathode Fluorescent Lighting, azaz bravia. Beépített digitális kábeltelevíziós vevőegység 2) (DVB-C) Ez a vevőegység kifejezetten kábeltelevíziós használatra tosan oda irányítva a tekintetet, ahová kell: a tvkészülék képernyőjére. Dinamikus kontrasztarány Ez az arányszám mutatja az adott BRAVIA készülék által Image Blur Reduction képelmosódás-csökkentő technológia sal karöltve élethű színeket és természetes árnyalatokat hoz létre. Intelligens színkezelő rendszerének köszönhetően csak azokat a színeket javítja, amelyeknek erre szükségük van, így a színpaletta egésze természetes marad. A forradalmian új BRAVIA XEL-1-ben található Organic Light Emitting Diode (szerves fénykibocsátó dióda) elnevezésű technológia keskenységével (3 mm) és kiemelkedő képminőségével átalakíthatja a tv-készülék tervezésének világát. További információért, kérjük, letölthető fényképek közül választhatók, vagy USB-n keresztül a saját fényképgyűjteményből is áthelyezhetők a készülékre. A továbbiakról a 10. oldalon tájékozódhat. USB Music Player zenelejátszó USB-kompatibilis WALKMAN -en vagy egyéb USBmeghajtón tárolt MP3-fájlok lejátszását teszi lehetővé a hidegkatódos fluoreszcens megvilágítás rövidítése. 1) A legkeskenyebb pontnál. 2) A megfelelő szolgáltatók esetén. 3) A Sony HDTV vevőegységei alkalmasak a Magyarországi, földfelszíni, szabadon fogható digitális adások vételére.

OTTHONI SZÓRAKOZÁS MÁSKÉPP. Termékkalauz 2010.

OTTHONI SZÓRAKOZÁS MÁSKÉPP. Termékkalauz 2010. OTTHONI SZÓRAKOZÁS MÁSKÉPP Termékkalauz 2010. TEGYE EGYEDÜLÁLLÓVÁ NAPPALIJA MEGJELENÉSÉT! A Sony új, monolitikus formavilága örökre megváltoztatja az otthoni szórakozás fogalmát. Csatlakoztassa BRAVIA

Részletesebben

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Sajtóközlemény Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Kedvező árú BDP-S300 a nagyközönség számára és csúcsminőségű BDP-S500 mindkettő a Spider-Man Trilogy nagyfelbontású változatával Blu-ray

Részletesebben

BRAVIA W3000-es sorozat: a minőség evolúciója

BRAVIA W3000-es sorozat: a minőség evolúciója Sajtóközlemény Budapest, 2007. augusztus 30. BRAVIA W3000-es sorozat: a minőség evolúciója 1080p Full HD felbontás és 16 000:1 dinamikus kontraszt minden modellen Fejlett képtechnológiák: x.v.colour és

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

Kivételes képminőség. Kivételes megjelenés. Bemutatkozik a csúcskategóriás BRAVIA X4500 és W4500 sorozat

Kivételes képminőség. Kivételes megjelenés. Bemutatkozik a csúcskategóriás BRAVIA X4500 és W4500 sorozat Sajtóközlemény Budapest, 2008 augusztus 12 Kivételes képminőség. Kivételes megjelenés. Bemutatkozik a csúcskategóriás BRAVIA X4500 és W4500 sorozat BRAVIA X4500 sorozat o Full HD 1080p o Beépített nagyfelbontású

Részletesebben

BRAVIA ZX1: A világ legvékonyabb LCD TV-je az abszolút high-tech életstílus úttörője

BRAVIA ZX1: A világ legvékonyabb LCD TV-je az abszolút high-tech életstílus úttörője Sajtóközlemény Budapest, 2008 augusztus 28 BRAVIA ZX1: A világ legvékonyabb LCD TV-je az abszolút high-tech életstílus úttörője Az Edge LED Technológia lehetővé teszi a megdöbbentően vékony, 9.9mm-es 1

Részletesebben

BRAVIA W4000-es sorozatú LCD-televíziók: új standard a képminőségben

BRAVIA W4000-es sorozatú LCD-televíziók: új standard a képminőségben Sajtóközlemény Budapest, 2008. március 31. BRAVIA W4000-es sorozatú LCD-televíziók: új standard a képminőségben Különleges dizájn Képkeret üzemmóddal Minden modell 1080p Full HD felbontással és AVC- HD

Részletesebben

BRAVIA X3500/X3000-es sorozat: a nagy felbontás új definíciója

BRAVIA X3500/X3000-es sorozat: a nagy felbontás új definíciója Sajtóközlemény Budapest, 2007. augusztus 30. BRAVIA X3500/X3000-es sorozat: a nagy felbontás új definíciója 1080p Full HD felbontás a teljes sorozatban 70 -os modell szuperszéles színskálájú Triluminos

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát

A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát Date and location: Las Vegas/Budapest, 2013. január 10. A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát A nagyképernyős LED TV-k vezető gyártója bemutatta a világ egyik

Részletesebben

Az új BRAVIA sorozat: a hálózat szívében Új LCD TV sorozat csodálatos képminőséggel, gyönyörű megjelenéssel és újgenerációs hálózati szolgáltatásokkal

Az új BRAVIA sorozat: a hálózat szívében Új LCD TV sorozat csodálatos képminőséggel, gyönyörű megjelenéssel és újgenerációs hálózati szolgáltatásokkal Az új BRAVIA sorozat: a hálózat szívében Új LCD TV sorozat csodálatos képminőséggel, gyönyörű megjelenéssel és újgenerációs hálózati szolgáltatásokkal A valaha látott legszebb Full HD képminőség BRAVIA

Részletesebben

DLNA- beállítási útmutató

DLNA- beállítási útmutató MAGYAR DLNA- beállítási útmutató LAN hálózati csatlakozáshoz Tapasztalja meg a valóságot AQUOS LCD-TV 2011 tavasz/nyár Oldal - 1 - LE820 - LE822 - LE814 - LE824 - LE914 - LE925 Tartalom: 1. A PC előkészítése

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók

Részletesebben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben Epson házimozikivetítők Epson Kivetítők házimozi Forradalom a nagyképernyős kivetítésben A minőség mindenek előtt Az Epson egyszerűen használható, minden funkcióval ellátott házimozi kivetítőivel azonnal

Részletesebben

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Sajtóközlemény IFA, Berlin 2010. szeptember 1. A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Tizenegy új

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

BRAVIA 2011: A tévé még többre képes

BRAVIA 2011: A tévé még többre képes Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2011. január 6. BRAVIA 2011: A tévé még többre képes A Sony új LCD televíziói kibővített internet funkcionalitással, fejlett 2D és 3D képességekkel valamint okos csatlakozási

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-N890W BDV-N790W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N790W BDV-N890W 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N890W 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

2010. TAVA S Z Web Albums Ehhez csak csatlakoztatnia kell a Panasonic nagyfelbontású kommunikációs kameráját a készülékhez, melynek divatos, fekete dizájnja tökéletesen illeszkedik a VIERA

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N9100W BDV-N8100W BDV-N7100W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N8100W BDV-N7100W BDV-N9100W 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N9100W

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

A Samsung bemutatta a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát. Írta: Samsung augusztus 31. péntek, 11:45

A Samsung bemutatta a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát. Írta: Samsung augusztus 31. péntek, 11:45 A Samsung Electronics az IFA 2018 kiállításon mutatta be a CJ79 (Modellkód: C34J791) monitort, ezzel bővítve az úttörő, ívelt képernyős termékcsaládját. A 34 colos CJ79 ívelt monitor az első a kategóriában,

Részletesebben

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól CES, Las Vegas - 2009 január 7. Forradalom a szórakoztatás terén új Blu-ray játszók a Sonytól Lenyűgöző Monolithic design koncepció, hálózati funkciók és 3D megjelenítés a szórakoztatás új világát jelentik

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon

Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon Nem csak gyorsabb. Okosabb is! A 2010-es Intel Core Processzor Család Az Intel új processzorcsaládjában az első szintet képviseli. Az okos teljesítmény

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

LED TV TX-40ES400E. Kijelző Panel LED LCD. Nagy fényerejű panel. Képernyőfelbontás 1,920 x 1,080. Dinamikus/Normál/Mozi/Valódi mozi/egyéni

LED TV TX-40ES400E. Kijelző Panel LED LCD. Nagy fényerejű panel. Képernyőfelbontás 1,920 x 1,080. Dinamikus/Normál/Mozi/Valódi mozi/egyéni Síkképernyős TV LED LCD TV LED TV TX-40ES400E Kijelző Panel LED LCD Nagy fényerejű panel Nagy fényerejű panel Képernyőfelbontás 1,920 x 1,080 Panel 400 Hz BMR Képbeállítások Dinamikus/Normál/Mozi/Valódi

Részletesebben

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO A Sony Interactive Entertainment(SIE) a mai napon jelentette be az új PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K

Részletesebben

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette Sajtóközlemény Budapest, 2010. december 13. A Sony bővíti SD kártya kínálatát Az új sorozat kedvező ár/érték arányú belépő modellekkel, nagysebességű, Class 10-es kártyákkal valamint a világ első, AVCHD

Részletesebben

Tegye meg az első lépést a 3D, az online szórakoztatás világa felé, és fedezze fel a Sony Blu-ray 3D lejátszóit és házimozi rendszereit

Tegye meg az első lépést a 3D, az online szórakoztatás világa felé, és fedezze fel a Sony Blu-ray 3D lejátszóit és házimozi rendszereit Sajtóközlemény 2010 február 10 Tegye meg az első lépést a 3D, az online szórakoztatás világa felé, és fedezze fel a Sony Blu-ray 3D lejátszóit és házimozi rendszereit A BDP-S470 az új Blu-ray 3D filmek

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 500 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 500 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell Termékfotók 2 Javasolt Tartalmak

Részletesebben

TV és internet új dimenziókban!

TV és internet új dimenziókban! TV és internet új dimenziókban! Kedves Ügyfelünk! Kedves leendô Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy az Ön lakóhelyén hamarosan új dimenziókat nyitunk az internetezésben és tévézésben! Fejlesztéseink befejeztével

Részletesebben

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Lenovo Ideapad G E301PAHV

Lenovo Ideapad G E301PAHV Lenovo Ideapad G50-45 - 80E301PAHV (80E301PAHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

Lenovo Ideapad Z K601DCHV

Lenovo Ideapad Z K601DCHV Lenovo Ideapad Z51-70 - 80K601DCHV (80K601DCHV) Bruttó ár: 158.990 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor jellemző: i3-5005u

Részletesebben

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló)

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló) KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. Műszaki jellemzők SMART Document Camera Modell SDC-330 Fizikai jellemzők Méret Felállított 28,9 cm széles 41,7 cm magas 37 cm mély (11 3/8" 16 3/8" 14 5/8") Összehajtott

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Projektor árlista 2008. november 13-tól

Projektor árlista 2008. november 13-tól Projektor árlista 2008. november 13-tól Rendelési kód Megnevezés nettó ár Kép V3MS15i 3M S15i irodai projektor technológia: polysilicon LCD 0,55" képfelbontás: SVGA (800 x 600) fényerő ANSI Lumen (halk

Részletesebben

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 300 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 300 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (Összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell link Termék és lifestyle fotók

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N9200WL BDV-N7200WL HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N7200WL BDV-N9200WL 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-N9200WL 2 Televízió-készülék

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N5200W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N5200W 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-N5200W 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

LÁTVÁNYOS HÁZIMOZI EPSON HÁZIMOZI KIVETÍTŐK

LÁTVÁNYOS HÁZIMOZI EPSON HÁZIMOZI KIVETÍTŐK LÁTVÁNYOS HÁZIMOZI EPSON HÁZIMOZI KIVETÍTŐK EL FOG ÁLLNI A LÉLEGZETE 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Nézze meg a legújabb filmeket nagy felbontásban

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 470 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

AUDI VBK notebook Belépő kategória. HP 15 notebook

AUDI VBK notebook Belépő kategória. HP 15 notebook AUDI VBK notebook Belépő kategória HP 15 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3-7100u 15,6 FullHD AG (1920x1080)

Részletesebben

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány ASUS X302UJ-FN021D (X302UJ-FN021D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-6200u / 2,30GHz - 2,80GHz /

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

Üzleti/Oktatási modellek:

Üzleti/Oktatási modellek: Belépő modellek: Ideális megoldások kisebb tárgyalók és osztálytermek vetítéstechnikájának kialakításához. Kisméretû, stílusos vetítõk elsõsorban mobil felhasználásra. Optoma S-310 projektor 65.900,- Ft

Részletesebben

72-74. Képernyő. monitor

72-74. Képernyő. monitor 72-74 Képernyő monitor Monitorok. A monitorok szöveg és grafika megjelenítésére alkalmas kimeneti (output) eszközök. A képet képpontok (pixel) alkotják. Általános jellemzők (LCD) Képátló Képarány Felbontás

Részletesebben

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C Ez az ismertető a jelen firmware frissítés által kínált 3D funkciókról tájékoztat. Kérjük tekintse át a Használati útmutatót és a mellékelt CD-ROM-on található α kézikönyvet. 2010 Sony

Részletesebben

T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN Sajtóközlemény 2008. január 23. AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN o 5 modell a W-sorozatból: W170, W150, W130, W120, W110 o Akár 10,1 valós megapixel

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, formás BRAVIA S4000-es sorozat

Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, formás BRAVIA S4000-es sorozat Sajtóközlemény Budapest, 2008. június 16. Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, frmás BRAVIA S4000-es srzat Négyféle képernyőméret (40 -ig) Innvatív sft-line stílus a Sny új Draw the Line dizájnkncepciója

Részletesebben

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli Projektor portfólió Belépő szint Standard Kompakt standard Asztalszéli Közeli vetítésű Ultra közeli vetítésű Belépő szint PJ S2240 6 PJ X2240 6 PJ WX2240 6 Közeli vetítésű PJ X4241N 7 PJ WX4241N 7 Asztalszéli

Részletesebben

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn:

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn: Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Az Ön BenQ kivetítője támogatja a háromdimenziós (3D) tartalom lejátszását a D-Sub, Komponens, HDMI, Videó és S-Video bemeneteken keresztül. Kompatibilis

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY HDR-CX280E http://hu.yourpdfguides.com/dref/5067744

Az Ön kézikönyve SONY HDR-CX280E http://hu.yourpdfguides.com/dref/5067744 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Blu-ray lemez/dvd házimozi-rendszer. Kezdje itt Üdvözöljük, ön a gyors üzembe helyezési útmutatót olvassa

Blu-ray lemez/dvd házimozi-rendszer. Kezdje itt Üdvözöljük, ön a gyors üzembe helyezési útmutatót olvassa Blu-ray lemez/dvd házimozi-rendszer BDV-L600 HU Kezdje itt Üdvözöljük, ön a gyors üzembe helyezési útmutatót olvassa 1 2 3 4 5 HU A csomagolás tartalma A hangsugárzók beállítása A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

3D HyperReal Engine: az élmények új dimenziója

3D HyperReal Engine: az élmények új dimenziója Ön jelenleg itt tartózkodik : Nyitóoldal : IT megoldások : Monitorok : LED monitorok : A kecses, stílusos design és a hihetetlenül éles 3D mélység párosítása minden tekintetet rabul ejt. Így nyújt felejthetetlen

Részletesebben

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata Navigáció: A gyors CPU-nak köszönhetően a készülék akadozásmentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket is. A navigáció használata közben lehetősége van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor

Részletesebben

NeoTV 350 médialejátszó NTV350

NeoTV 350 médialejátszó NTV350 NeoTV 350 médialejátszó NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány a NETGEAR, Inc.engedélye nélkül részben sem állítható elő újra, továbbítható, írható át, nem tárolható mások által

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

Alcor HD-2800 digitális vevő

Alcor HD-2800 digitális vevő Alcor HD-2800 digitális vevő MPEG-4 HD DVB-T vevő, szabadon fogható és kódolt adásokhoz Beépített Conax 7 kártyaolvasó MinDigTV Extra kompatibilis Teljes kompatibilitás az MPEG-4 H.264/AVC High Definition

Részletesebben

Lenovo Ideapad G Q5000VHV

Lenovo Ideapad G Q5000VHV Lenovo Ideapad G70-35 - 80Q5000VHV (80Q5000VHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

Első lépések. Az útmutató tartalma: GAMEPAD. A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása. A Moto Gamepad töltése

Első lépések. Az útmutató tartalma: GAMEPAD. A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása. A Moto Gamepad töltése Első lépések Megmutatjuk, hogyan csatlakoztassa és használja Moto Mod modulját. Az útmutató tartalma: A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása A Moto Gamepad töltése A Moto Gamepad vezérlőszervei Játékok

Részletesebben

Élje át a hatást nagy képernyœn

Élje át a hatást nagy képernyœn Élje át a hatást nagy képernyœn Gondolkodjon nagyban Ha élénk és élethı képet szeretne, válasszon Epson házimozi-kivetítœt. Kompatibilis a jövœ technológiáival és sokoldalú, segítségével nagy képernyœn

Részletesebben

Külső eszközök Felhasználói útmutató

Külső eszközök Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

SAMSUNG LED monitor katalógus 2011

SAMSUNG LED monitor katalógus 2011 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung Electronics Magyar ZRt. Gateway Office

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot Sajtóközlemény Budapest, 2011. február 1. Nagyobb zoom és kevesebb homályos kép: Cyber-shot HX sorozat Full HD videóval HX100V és HX9V: 3D, új, intelligens Sweep Panorama High Resolution mód és GPS/iránytű

Részletesebben

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 72/2015

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 72/2015 Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 72/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság legújabb vizsgálatáról, amelynek témája

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11)

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11) DELL Inspiron 5758 (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

efocus Content management, cikkírás referencia

efocus Content management, cikkírás referencia Samsung SyncMaster P2770HD LCD monitor teszt Samsung P2770HD LCD monitor teszt Bevezető Televízió vagy LCD monitor? A SyncMaster termékcsaládba tartozó Samsung P2770HD egy termékben ötvözi a nagy méretű

Részletesebben