Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, formás BRAVIA S4000-es sorozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, formás BRAVIA S4000-es sorozat"

Átírás

1 Sajtóközlemény Budapest, június 16. Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, frmás BRAVIA S4000-es srzat Négyféle képernyőméret (40 -ig) Innvatív sft-line stílus a Sny új Draw the Line dizájnkncepciója alapján 1080p Full HD megjelenítés* Különleges részletességet és színeket biztsító BRAVIA ENGINE 2 képalktó rendszer* 24p True Cinema üzemmód* * a 40 -s váltzatban Végre mindenki jbb képet élvezhet akár filmek, vagy a tévé nézése, akár játék közben: a Sny BRAVIA S4000-es srzatú LCD-televíziója mindehhez kiváló HD-minőséget biztsít! Négyféle képernyőméretével (26, 32, 37 és 40 ) az új srzat igazi családi mindenes, melyben a mesébe illő képminőség nagyszerű kivitellel pársul. A Sny innvatív, új Draw the Line dizájnkncepciója által ihletett letisztult stílusfilzófia úgy emeli ki a televíziózás élményét, hgy közben nem vnja el a figyelmet a képernyő tartalmától. A ház mély zngrafekete brítását és egyszerű, finm vnalait enyhén kerekített ívek egészítik ki. Ráadásul elfrgatható képernyőjének köszönhetően a

2 készülék könnyen a helyiség bármely pntján tartózkdó nézők felé irányítható. Bármilyen HD-frrásról legyen szó, beleértve a Blu-ray Disc lejátszókat, PLAYSTATION 3-at vagy a Sny Handycam HD-kamkrdereit, az S4000-es srzat tiszta, részletgazdag megjelenítést biztsít, beépített DVB-C/DVB-T tunere 1 pedig a standard felbntású televíziós adáskat is élvezetessé teszi. A legnagybb méretű (40 -s) mdell 1080p Full HD frmátumban jeleníti meg a képet. Ezt egészíti ki a legújabb generációs BRAVIA ENGINE 2 jelfeldlgzó rendszer, amely lélegzetelállító részletességű és kntrasztú, valósághű színekben pmpázó látványt eredményez. A srzat többi, mdelljében (26/32/37 ) a BRAVIA ENGINE technlógia gndskdik a kiváló képminőségről. Mivel az LCD-panel dinamikus kntrasztaránya rendkívül magas, akár 33000:1, a fekete és a fehér árnyalatk a mziból ismert mélységgel, illetve ragygással jelennek meg a képernyőn. Szintén a 40 -s mdell jellemzője a 24p True Cinema üzemmód, amely a Blu-ray Disc lemezen tárlt filmeket a filmszínházi vetítés számára eredetileg tervezett lejátszási sebességgel képes megjeleníteni. Ez a lehetőség autentikusabb házimziélményt biztsít, melynek srán az események pntsan úgy zajlanak, ahgy azt a rendező megálmdta. A BRAVIA Sync funkció lehetővé teszi, hgy a felhasználó a teljes házimzirendszert a DVD- vagy Blu-ray Disc TM lejátszó Play gmbjának megnymásával működtesse, illetve (a 40 -s mdell esetében) egyéb eszközök, például csatlakztattt Handycam kamkrderek számára is egyszerű, a képernyőn keresztüli kezelést biztsít a tévékészülék távvezérlőjével. Minden mdell hárm HDMI-aljzattal rendelkezik, amely száms HDfrrás, például PLAYSTATION 3, Blu-ray Disc lejátszó vagy Handycam HD-kamkrder egyetlen kábellel történő bekötésére szlgál.

3 Gerge Damigs, a Sny Eurpe, TV Operatins Eurpe általáns marketingigazgatója szerint a BRAVIA S4000 finman ívelt vnalai lyan friss, új trendet képviselnek a stílusalktásban, amely bármilyen nappalit kiemel. De a külsőt félretéve flytatta, a srzat bámulats, nagyfelbntású kép- és hangminősége, s az ehhez pársuló kmly jellemzők és teljesítmény mindenki számára értéket kínál. A BRAVIA S4000-es srzat fő jellemzői Képátló p Full HD/ség 1080p Full HD BRAVIA ENGINE 2/Bravia Engine BE BE BE BE2 BRAVIA Theatre Sync/ BRAVIA Van Van Van (BRAVIA Sync) Sync 24p True Cinema Nincs Nincs Nincs Van Filmszínház üzemmód Van Van Van Van Beépített DVB-C/DVB-T TV tuner 1 Van Van Van Van 3 db HDMI bemenet Van Van Van Van 2 db SCART aljzat Van Van Van Van Képernyő-elfrgatás Van Van Van Van Dinamikus kntrasztarány : : : :1 * támgattt szlgáltatók esetén VÉGE

4 MEGJEGYZÉSEK A SZERKESZTŐKNEK Környezetvédelmi infrmáció: a 3 P TERMÉK FOLYAMAT BOLYGÓ Mint minden BRAVIA televízió, az S4000-es srzat is rendkívül energiahatékny. Bemeneti jel hiánya, vagy hsszabb használatn kívüli idő esetén az autmatikus kikapcslás funkció készenléti állaptba helyezi a készüléket, melynek így energiaigénye (a 40 -s mdell esetén) mindössze 0,19 Wattra csökken. A 25 g-nál könnyebb fedő- és vázalkatrészek, valamint a nymtattt áramköri kártyák halgénmentesek. Ezenkívül az S4000-es srzat az első bekapcsláskr az tthni, illetve az áruházi üzemmód megválasztását is lehetővé teszi, melyek közül az tthni jóval alacsnyabb energiaigényű. Más tévékészülékek esetében többnyire csak az áruházi üzemmód áll rendelkezésre, amely az üzletekre jellemző, rendkívül erősen megvilágíttt környezetek számára ptimális fényerő-beállítást jelenti. Beépített fényérzékelőjének köszönhetően a BRAVIA S4000-es srzat autmatikusan méri a környezet fényerőszintjét, és ehhez igazítva a képernyő fényerejét, még tvább csökkenti a működési energiafgyasztást. Az újrahasznsítás követelményeinek teljesítése érdekében a BRAVIA S4000-es srzat gyártásáhz felhasznált minden alkatrész könnyen szétszedhető. Minden 100 g-nál kisebb tömegű műanyag alkatrész egy darabból, vagy könnyen szétszedhető részekből áll. A 25 g- nál könnyebb műanyag alkatrészek anyagkódjai a es nemzetközi ISO-szabvány alapján kerülnek meghatárzásra. A halgénmentes csmaglás VOC-mentes festék felhasználásával, 35%-ban újrahasznsíttt papírból készül. A felhasználói kézikönyv klórmentesen fehérített papírra, szintén VOC-mentes festékkel kerül nymtatásra. A Sny kész az elkötelezett gyártói magatartás úttörőjévé válni, s ennek kapcsán vállalatként hárm fő területbe befektetni: 1. a CO 2-gáz kibcsátásának csökkentése; 2. a gyártó egységekben felhasznált megújuló energia arányának növelése; 3. a gyárak erőfrrás-felhasználásának minimalizálása a gyártási flyamat srán. Kapcslattartó: Maja Hauke, Sny Eurpe Maja.Hauke@eu.sny.cm / +44 (0) A Snyról:

5 A Sny audi-, vide-, kmmunikációs és infrmációtechnlógiai termékeket gyárt a glbális fgyasztói és prfesszinális piac számára, és zenei, képi, játék, valamint nline termékeivel egyedülálló pzíciót élvez, mint világvezető fgyasztói márka. A cég éves knszlidált nettó frgalma március 31-ére elérte az 55,44 milliárd eurót (8 871 milliárd yent), az azns időszakban érvényes átlags átváltási arány (1 euró = 160,0 yen) alapján. Alkalmazttainak száma világszerte megközelíti a főt. A Sny Grup Európában a március 31-én véget ért költségvetési évben 12,73 milliárd eurós (2 328 milliárd yen) knszlidált frgalmat jegyzett, míg a cég európai elektrnikai üzletágáért felelős berlini székhelyű Sny Eurpe frgalma (Sny Center, Ptsdamer Platz) ugyanezen időszak alatt 9,55 milliárd euró vlt. A Sny Eurpe-ra vnatkzó tvábbi infrmációért, kérjük, látgassa meg a vagy a webldalt.