8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:"

Átírás

1 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERE ÉS A PÉNZÜGYI ÉS TULAJDONOSI BIZOTTSÁG ELNÖKE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: Törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, szeptember 01. Kónyáné Dr. Zsarnovszky Judit jegyző T Á J É K O Z T A T Á S Siófok Város Képviselő-testületének szeptemberi rendes ülésére Tárgy: I., Tájékoztatás a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottságnak az önkormányzati vagyon hasznosítása tárgyában saját hatáskörben jóváhagyott szerződésekről (a meghozott határozatok alapján) április 01. napjától augusztus 31. napjáig terjedő időszak vonatkozásában II., A 220/, a 221/ és a 223/2011.(XII.15.) sz. képviselő-testületi határozatokban előírt tájékoztatási kötelezettség teljesítése a helyiségek bérletével kapcsolatban április 01. napjától augusztus 31. napjáig terjedő időszak vonatkozásában Előterjesztő: Dr. Lengyel Róbert polgármester Csorba Ottó, a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság elnöke Előkészítette: Jogi és Szervezési Osztály, Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály Hatósági Osztály, Közgazdasági Osztály

2 2 Tisztelt Képviselő-testület! Siófok Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata: 9/2013.(III.04.)) önkormányzati rendelet 50. i) pontja értelmében a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság negyedévente beszámol a képviselő-testületnek az önkormányzati vagyon hasznosításáról saját hatáskörében jóváhagyott szerződésekről. A április 01. napjától augusztus 31. napjáig terjedő időszakban megkötött szerződésekről az alábbiak szerint adom meg a tájékoztatást: A jelzett időszakban az alábbi szerződések kerültek jóváhagyásra a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági döntési jogkörében tartozóan: I. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hatáskörében eldöntésre került, a Jogi és Szervezési Osztályhoz tartozó ügyek vonatkozásában: 101/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Gördeszka pálya eszközeinek beszerzése és a fogadó szerkezetek kialakításának kivitelezési munkái tárgyában a szerződés megköthető az ajánlatot adó Faberland Kft.-vel bruttó ,- Ft szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A kivitelezési szerződés megkötése, teljesítése megtörtént. A pálya elkészült. 125/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) önkormányzati tulajdonú fecskelakások bérbeadása tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 20. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Fejes Leventét jelöli ki 5 év határozott időtartamra, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződések megkötésére Fejes Leventével a bérleti szerződés május 02. megkötésre került. 126/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Vassné Almási Szilvia Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 20. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződésének közös megegyezéssel való megszüntetése, tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozza: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Vassné Almási Szilviával a Siófok, Szekrényessy K. u. 6.

3 3 földszint 20. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, június 27. napján megkötött bérleti szerződés jelen határozat elfogadásának napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. A bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat április 27. napján megküldésre került kérelmező részére, aki a lakást birtokba adta. 127/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Sinkovics Ádám Péter Siófok, Bajcsy-Zs. u. 110., emelet 54. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződésének közös megegyezéssel való megszüntetése tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozza: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Sinkovics Ádám Péterrel a Siófok, Bajcsy- Zs. u emelet 54. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, február 07. napján megkötött bérleti szerződés jelen határozat elfogadásának napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. A bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat április 27. napján megküldésre került kérelmező részére, aki a lakást birtokba adta. 128/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Schmicli Józsefffel, a Siófok, Tanácsház u. 1. I./8. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozza: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Tanácsház u. 1. I/8. szám alatti önkormányzati tulajdonú, az NHSZ Zöldfok Zrt. bérlőkijelölési jogával érintett bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés Schmicli Józseffel való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Schmicli Józseffel a bérleti szerződés május 03. napján megkötésre került. 129/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Keszei Péterrel, a Siófok, Szekrényessy u. 6. emelet 106. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 106. szám alatti önkormányzati tulajdonú, BM kijelölésű fecskelakásra vonatkozó bérleti szerződés Keszei Péterrel való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Keszei Péterrel a bérleti szerződés május 02. napján megkötésre került.

4 4 130/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Hetei Renáta Évával, a Siófok, Bajcsy-Zs. u emelet 54. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést., és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Bajcsy-Zs. u emelet 54. szám alatti önkormányzati tulajdonú, DRV Zrt. bérlőkijelölési jogával érintett garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződés Hetei Renáta Évával való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Hetei Renáta Évával a bérleti szerződés május 10. napján megkötésre került. 131/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Wágner Antallal, a Siófok, Bajcsy-Zs. u emelet 18. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Bajcsy-Zs. u emelet 18. szám alatti önkormányzati tulajdonú, BM kijelölésű bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés Wágner Antallal való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Wágner Antallal a bérleti szerződés május 04. napján megkötésre került. 132/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Kasznár Gyulával, a Siófok, Bajcsy- Zs. u emelet 42. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Bajcsy-Zs. u emelet 42. szám alatti önkormányzati tulajdonú, BM kijelölésű bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés Kasznár Gyulával való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Kasznár Gyulával a bérleti szerződés május 04. napján megkötésre került. 133/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Fürst Dáviddal, a Siófok, Bajcsy- Zs. u emelet 33. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Bajcsy-Zs. u emelet 33. szám alatti önkormányzati tulajdonú, BM kijelölésű fecskelakásra vonatkozó bérleti szerződés Fürst Dáviddal való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Fürst Dáviddal a bérleti szerződés május 09. napján megkötésre került.

5 5 134/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Kiss Sándorral a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 116. szám alatti bérlakásra vonatkozó bérleti szerződés megkötéséhez való hozzájárulás tárgyú előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 116. szám alatti önkormányzati tulajdonú, BM kijelölésű fecskelakásra vonatkozó bérleti szerződés Kiss Sándorral való megkötéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Kiss Sándorral a bérleti szerződés május 02. napján megkötésre került. 138/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) A Siófoki, Muskátli u. 5. (siófoki 8300/a/A/3 hrsz.) szám alatt található üzlethelyiség és az ezen ingatlannal szomszédos, a siófoki 8300/2 hrsz-ú közterületi ingatlanon található nyilvános illemhely bérletére Darai Miklóstól és Hampuk Tamásnétól érkezett pályázat elbírálása tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozta: 1./A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, Muskátli u. 5. (siófoki 8300/1/A/3 hrsz.) szám alatt található üzlethelyiség és az ezen ingatlannal szomszédos, a siófoki 8300/2 hrsz-ú közterületi ingatlanon található nyilvános illemhely vonatkozásában Hampuk Tamás Ferencnét jelöli ki bérlőnek május 01. napjától április 30. napjáig terjedő határozott időtartamra. A bérleti díj mértékét Ft + ÁFA + rezsi / hó díjban állapítja meg. A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megkéri a Hivatalt, hogy a bérleti szerződéstervezetet egészítse ki azzal, hogy a bérlő által üzemeltetett egység nem zavarhatja a szomszédos üzletek megközelítését. Felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. 2./A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, Muskátli u. 5. (siófoki 8300/1/A/3 hrsz.) szám alatt található üzlethelyiség előtti közterületi terasz használatát az 1./ pontban meghatározott bérleti szerződés időtartamára térítésmentesen biztosítja a Bérlő részére. Felhatalmazza a polgármestert a közterület használati szerződés megkötésére. 1./ Siófok Város Önkormányzata és Darai Miklós között Siófokon, án a Siófok, Muskátli u. 5. szám alatti üzlethelyiség és az ezen ingatlannal szomszédos közterületi ingatlanon található nyilvános illemhely vonatkozásában Bérleti szerződés jött létre. A Bérleti szerződésben foglaltaknak megfelelően a bérlő án a fenti ingatlanok birtokába lépett, a siófoki 8300/1/A/3 hrsz-ú, 38 m2 nagyságú ingatlanban a kereskedelmi és vendéglátó ipari tevékenységét megkezdte, az illemhelyet üzemelteti. 2./Siófok Város Önkormányzata és Darai Miklós között Siófokon, án a Siófok, Muskátli u. 5. szám alatti ingatlanban lévő Hampi Söröző üzlet előtti burkolt részen 5 m2 nagyságú terület vonatkozásában vendéglátó ipari üzleti előkert céljára Közterület Bérleti szerződés jött létre. 139/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) A Siófok, Kálmán Imre sétány 13. (Terem mozi, siófoki 6620 hrsz.) szám alatt található 4 db. 12 m2 nagyságú üzlethelyiség bérletére Kovács Györgytől érkezett pályázat elbírálása tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozta:

6 6 1./ A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság Kovács Györgynek a Siófok, Kálmán Imre sétány 13. szám alatt található Teremmozi előterében (siófoki 6620 hrsz.) lévő 4 db üzlethelyiség bérletére vonatkozóan 3 év határozott időtartamra, Ft+Áfa+rezsiköltség bérleti díj ajánlattal benyújtott pályázatát érvénytelennek nyilvánítja. 2./ A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, Kálmán I. stny. 13. szám alatt található Teremmozi előterében (siófoki 6620 hrsz.) lévő 4 db üzlethelyiség bérlőjéül Kovács György egyéni vállalkozót jelöli ki május 15. napjától május 15. napjáig terjedő határozott időtartamra. A bérleti díj mértéke a határozott időtartamra a 4 db üzletre Ft+Áfa+rezsiköltség. Mely összeg megfizetése a szerződéskötéskor egy összegben esedékes. A Bizottság felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. Siófok Város Önkormányzata és Kovács György között Siófokon, én Bérleti szerződés jött létre a siófoki 6620 hrsz-ú, Siófok, Kálmán Imre sétány 13. szám alatti Teremmozi előterében található, 4 db 12 m2 nagyságú, bútorozatlan üzlethelyiség vonatkozásában. A bérlő én az üzlethelyiségek birtokába lépett, majd kereskedelmi tevékenységét megkezdte. 140/2016.(IV.22.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Bérlőkijelölés a Siófok, 7-es főút, Május 1. utca által határolt beépítetlen területvonatkozásában (Exit Cirkusz, Vidámpark) tárgyú előterjesztést, és az alábbi határozatot hozza: 1. A variáció / A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, 7-es főút, Május 1. u. által határolt beépítetlen terület (8744/28 hrsz.) megnevezésű ingatlan vonatkozásában a Picard Project Kft-t jelöli ki bérlőnek július 01. napjától augusztus 31. napjáig terjedő határozott időtartamra. A bérleti díj mértékét Ft/hó+Áfa díjban állapítja meg. A Bizottság a bérleti szerződés 2. pontját úgy kéri módosítani, hogy bérlő a bérleti díjat megfizeti két részletben, július 10. napjáig, és 2016.július 25. napjáig. Felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. 2./A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, 7-es főút, Május 1. u. által határolt beépítetlen terület (8744/27 hrsz.) megnevezésű ingatlan vonatkozásában Donnert Richárdot jelöli ki bérlőnek július 01. napjától augusztus 31. napjáig terjedő határozott időtartamra. A bérleti díj mértékét Ft/hó+Áfa díjban állapítja meg. A Bizottság a bérleti szerződés 2. pontját úgy kéri módosítani, hogy bérlő a bérleti díjat megfizeti két részletben, július 10. napjáig, és 2016.július 25. napjáig. Felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére. 1./Siófok Város Önkormányzata és a Picard Project Kft között Siófokon, május 12-én Bérleti szerződés jött létre a siófoki 8744/28 hrsz-ú ingatlan vonatkozásában. 2./ Siófok Város Önkormányzata és Donnert Richárd között Siófokon, június 06-án Bérleti szerződés jött létre a siófoki 8744/27 hrsz-ú ingatlan vonatkozásában. 167/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) A Vodafone Magyarország Zrt. siófoki bázisállomására vonatkozó bérleti díjának ügye című előterjesztést, és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság nem járul hozzá a Siófok Város Önkormányzata és a Vodafone

7 7 Magyarország Zrt., illetőleg jogelődjeik között az önkormányzati tulajdonú siófoki 4519/3 ingatlan bérlete tárgyában létrejött szerződésben meghatározott bérleti díj január 01. napjától ,-Ft+Áfa/év összegre való csökkentéséhez, nem járul hozzá az árindexálás szerződésből történő törléséhez. A polgármesternek felhatalmazást ad tájékoztató levél küldésére a Bizottság ezen döntéséről. A Zrt. számára a határozatban foglaltaknak megfelelően a tájékoztató levél május 06. napján megküldésre került. 173/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Juhász István Siófok, Szekrényessy K.u.6., emelet 102. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződésének közös megegyezéssel való megszüntetése című előterjesztést, és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Juhász Istvánnal a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 102. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, február 16. napján megkötött bérleti szerződés jelen határozat elfogadásának napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. Aa bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat június 01. napján megküldésre került kérelmező részére, aki a lakást birtokba adta. 179/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Az önkormányzati tulajdonú fecskelakások bérbeadása című előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 17. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Egerszegi Virágot, a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 18. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Pitz Andrást, a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 118. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Léka Ádámot és a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 123 szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Makai Zsoltot jelöli ki 5 év határozott időtartamra, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződések megkötésére. Egerszegi Virággal június 10. napján, Makai Zsolttal június 17. a bérleti szerződés megkötésre került, Léka Ádám jelezte, hogy lakhatását más módon oldotta meg, Pitz Andrással a szerződés megkötése folyamatban van. 233//2016.(VI.24.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Campus Sió- Hostel Kft. telephely engedélyezési ügye c. előterjesztést, és az alábbi határozatot hozta: Siófok Város Önkormányzata, mint a siófoki 6752 hrsz-ú, természetben Siófok, Petőfi sétány 1. szám alatti ingatlan tulajdonosa nem járul hozzá, hogy a Siófok, Petőfi sétány 1. szám alatti ingatlannak a kollégiumi épületrészét, a parkolót, a tanéttermet és a tankonyhát - a kérelmező és a Turist Center Kft. között létrejött bérleti szerződésben meghatározott időtartamok vonatkozásában - a Campus Sió-Hostel Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Kft. (székhely: 8600 Siófok, Bláthy

8 8 O. u. 18., cégjegyzékszám: , adószám: , képviseli: Fedecsku Tamás ügyvezető) telephelyeként használhassa, telephelyként bejegyeztethesse. A határozat közlésre került. 234//2016.(VI.24.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Dabóczi Adriennel Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 3. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződésének közös megegyezéssel való megszüntetése c. előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Dabóczi Adriennel a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 3. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, december 11. napján megkötött bérleti szerződés július 31. napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. A bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat július 04. napján megküldésre került kérelmező részére, aki a lakást birtokba adta. 236//2016.(VI.24.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Léka Olivér Siófok, Szekrényessy K.u. 6., emelet 115. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződésének közös megegyezéssel való egszüntetése c. előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Léka Olivérrel a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 115. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, március 11. napján megkötött bérleti szerződés jelen határozat elfogadásának napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. A bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat július 04. napján megküldésre került kérelmező részére, aki a lakást birtokba adta. 237//2016.(VI.24.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Fodor Lajos Siófok, Szekrényessy K.u. 6., emelet 105. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződésének közös megegyezéssel való megszüntetése c. előterjesztés, és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Fodor Lajossal a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 105. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, március 12. napján megkötött bérleti szerződés jelen határozat elfogadásának napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. A bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat július 04. napján megküldésre került kérelmező részére, aki a lakást birtokba adta. 240//2016.(VI.24.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Az önkormányzati tulajdonú fecskelakások bérbeadása c. előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és

9 9 Tulajdonosi Bizottság a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 3. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Pitz Andrást, a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. földszint 18. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Tóth Adriána Adriennt és a Siófok, Szekrényessy K. u. 6. emelet 126. szám alatti önkormányzati garzonlakás bérlőjéül Gulyás Szabolcsot jelöli ki 5 év határozott időtartamra, és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződések megkötésére. Tóth Adriána Adriennel július 18. napján, Gulyás Szabolccsal július 15. a bérleti szerződés megkötésre került, Pitz Andrással a szerződés megkötése folyamatban van. 242//2016.(VI.24.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Hegedűs Péter Józseffel Siófok, Bajcsy- Zs. u. 110., emelet 9. szám alatti garzonlakásra vonatkozó bérleti szerződés közös megegyezéssel való megszüntetése c. előterjesztést és az alábbi határozatot hozta: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság hozzájárul a Hegedüs Péter Józseffel a Siófok, Bajcsy- Zs. u emelet 9. szám alatti önkormányzati garzonlakásra vonatkozóan, szeptember 27. napján megkötött bérleti szerződés augusztus 31. napjával, közös megegyezéssel való megszüntetéséhez, és felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat aláírására. A bérleti szerződés megszüntetésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozat július 04. napján megküldésre került kérelmező részére. Tájékoztatás a Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály feladatkörébe tartozó, a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság által jóváhagyott szerződésekkel kapcsolatban: 93/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Bajcsy-Zs. u és Szekrényessy K. u. 6. sz. alatti önkormányzati ingatlanokban lévő db fecskelakásban és 1 db üzlethelyiségben található, összesen 112 hideg és 112 db meleg mellékvízmérő óra cseréjének kivitelezési munkái tárgyban a szerződés megköthető a Balaton- parti Kft.-vel bruttó ,- Ft értékben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A mellék vízmérők cseréje, ezzel együtt a műszaki átadás- átvétel megtörtént. A Balaton-parti Kft. a számlát benyújtotta. 94/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Magistern hotel melletti lejáró térkövezésének kivitelezési munkái tárgyban a szerződés megköthető az ajánlatot adó ÖKOBAU Kft.-vel bruttó ,- Ft szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására.

10 10 Magistern hotel melletti tűzoltási felvonulási terület kiépítésének kivitelezési munkái elkészültek, műszaki átadás-átvételi eljárás megtörtént, 2016.június 13-án, vállalkozó a számlát benyújtotta. 95/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Patak u. Pipitér u. - Csárdaréti utca út, járdaburkolat, csapadékvíz elvezetés, közvilágítás, zöldfelület kiépítésének tervezési munkái tárgyban a szerződés megköthető az ajánlatot adó ÖKOBAU Kft.-vel az ajánlatuk szerinti bruttó ,- Ft. szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A tervek közműkezelőkkel engedélyezést megelőző egyeztetés alatt vannak. 96/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy Siófok Város közterületén közutak mellett történő fásítás, közterületen történő növénytelepítés tárgyban a szerződés megköthető az ajánlatot adó NHSZ Kertfok Kft.-vel a költségvetési előirányzatban szereplő bruttó ,- Ft szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A tervek közműkezelőkkel engedélyezést megelőző egyeztetés alatt vannak. A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság határozatában szereplő vállalkozási szerződés megkötésre került. A fásítási, növénytelepítési munkálatok elvégzésére az ősz folyamán kerül sor. 97/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy Siófok Város közigazgatási területén lévő gyepfelületek kaszálása fűgyűjtő géppel tárgyban a szerződés megköthető az ajánlatot adó Sió Mabe Kft.-vel a költségvetési előirányzatban szereplő bruttó ,- Ft szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság határozatában szereplő vállalkozási szerződés megkötésre került. A gyepfelületek fűgyűjtős géppel történő kaszálási munkálatainak elvégzése megkezdődött és folyamatosan történik.

11 11 98/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy Siófok Város közigazgatási területén az út menti zöldsávok gyepfelületeinek és vízfolyások padka és rézsű felületeinek gépi (hidro) kaszálása tárgyban a szerződés megköthető az ajánlatot adó Sió Gardener Stúdió Kft.-vel a költségvetési előirányzatban szereplő bruttó Ft szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság határozatában szereplő vállalkozási szerződés megkötésre került. A nagygépes(hidrós) kaszálási munkálatok elvégzése megkezdődött és folyamatosan történik. 99/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy Siófok Város Önkormányzat tulajdonában álló siófoki és fonyódi közigazgatási területeken erdőrészletek fenntartása, ápolása tárgyban a szerződés megköthető az ajánlatot adó Kovács László egyéni vállalkozóval bruttó ,- Ft szerinti összegben. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság határozatában szereplő vállalkozási szerződés megkötésre került. Az erdőrészletek fenntartási, ápolási munkálatainak elvégzése elkezdődött és folyamatosan történik. 100/2016.(IV.12.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy Siófok Város Önkormányzata Siófok város közigazgatási területén lévő fák gallyazási, fakivágási és tuskómarási feladatok ellátása tárgyában átalánydíjas vállalkozási keretszerződést köthet bruttó Ft értékben a Balaton- parti Kft-vel. Forrása: költségvetési előirányzatban biztosított. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság határozatában szereplő vállalkozási szerződés megkötésre került. A város területén a fák gallyazási, fakivágási és tuskómarási munkálatok elvégzésére folyamatosan történik. 177/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság megtárgyalta a Szerződések megkötésének jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a

12 Siófok, Tihany utca folytatása partra vezető sétány kiépítése közvilágítással tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő 2. sz. Mélyépítő Kft.- vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa (fordított ÁFA) összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Vállalkozó a kivitelezési munkát elvégezte, műszaki átadás átvétel megtörtént, a vállalkozó a számlát benyújtotta. 178/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Szerződések megkötésének jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a 8600 Siófok, Csobánc utca folytatása partra vezető sétány kiépítése közvilágítással tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő ÖKOBAU Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa (fordított ÁFA) összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Vállalkozó a kivitelezési munkát elvégezte, műszaki átadás átvétel megtörtént, a vállalkozó a számlát benyújtotta. 192/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ tirisztoros egység felújítása tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő LOGEN Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Vállalkozó a felújítási munkát elvégezte. A KIKK részvételével közösen a munka műszaki átadás-átvétel megtörtént. 193/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Siófok város utcabútorok beszerzése tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő Városszépítő Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa (fordított ÁFA) összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. Az utcabútorok (padok, lócák) beszerzése megtörtént, a vállalkozó a számlát benyújtotta. 194/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a KEHOP azonosítószámú Szemléletformálási programok című pályázat Komplex tanácsadás tárgyában tárgyú munkára vonatkozó sikerdíjas szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő Somogy Társadalmi Felemelkedésért Nonprofit Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- +

13 13 Áfa összegben. A KEHOP azonosítószámú Szemléletformálási programok című pályázat a pénzügyi fedezetét a évi költségvetésben biztosítani kell. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A pályázat benyújtásának határidejét szeptemberig eltolták, a pályázati anyag elő van készítve. 195/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a 8600 Siófok, Sándor utca (Hrsz: 5490,5512,5460/1) járdaépítés és felújítás munkáira vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő Kővágó-Ép Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa (fordított ÁFA) összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Vállalkozó a kivitelezési munkát elvégezte, műszaki átadás átvétel megtörtént, a vállalkozó a számlát benyújtotta. 196/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Siófok, Béke park észak-nyugati sarkán gördeszka pálya és környezetének építése tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő Kővágó-Ép Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa összegben. Siófok, Béke park észak-nyugati sarkán gördeszka pálya és környezetének építése tárgyú munkára a pénzügyi fedezetét a évi költségvetésben költségátcsoportosítással biztosítani kell. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Vállalkozó a kivitelezési munkát elvégezte, műszaki átadás átvétel megtörtént, a vállalkozó a számlát benyújtotta. 197/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Sebességjelző berendezések telepítése a Bajcsy-Zsilinszky utcában tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő Elektron Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A Vállalkozó a sebességmérő berendezéseket letelepítette, üzembe helyezte, a műszaki átadás átvétel megtörtént, a vállalkozó a számlát benyújtotta. 198/2016.(V.26.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy A Gábor Dénes Főiskola

14 14 (8600 Siófok, Petőfi stny. 1.) gépészeti és egyéb felújítási munkáira vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő Balaton-parti Kft. Termofok Szolgáltató Ágazatával az ajánlatuk szerinti alapján ,- + Áfa összegben. A Gábor Dénes Főiskola (8600 Siófok, Petőfi stny. 1.) gépészeti és egyéb felújítási munkáira a pénzügyi fedezetét a évi költségvetésben a tartalék keret terhére költségátcsoportosítással biztosítani kell. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A kazán beszerelése, és beüzemelése megtörtént, az egyéb felújítási munkák elkészültek. 201/2016.(VI.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Siófok térköves járdaépítés tervezési feladatainak ellátására két helyszínen tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő az INNOBER WAVE Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A tervezés folyamatban van a teljesítési határidő még nem járt le, mindkét helyszínen előzetes közműkezelői egyeztetés szükséges, az engedélyezést megelőzően. 202/2016.(VI.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a EGT Finanszírozási Mechanizmus (HU02) Energiahatékony iskolák fejlesztése, HU02-A Siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola energetikai korszerűsítése pályázat tervezési munkái tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő ES GENERAL KFT -vel az ajánlatuk szerinti Áfa összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A terveket a tervező határidőre elkészítette. 203/2016.(VI.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Tinódi tér nyugati oldalán parkoló tervezése tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot tevő INVESTMENT Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A tervezés folyamatban van a teljesítési határidő még nem járt le. 204/2016.(VI.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Kenedy utca járda felújítás tervezés tárgyú munkára vonatkozó szerződés megköthető a kedvezőbb ajánlatot

15 15 tevő INVESTMENT Kft.-vel az ajánlatuk szerinti ,- + Áfa összegben. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A tervezés folyamatban van a teljesítési határidő még nem járt le. Tájékoztatás a Közgazdasági Osztály feladatkörébe tartozó, a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság által jóváhagyott szerződésekkel kapcsolatban: 174/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Siófoki KÖH épületében ügyfélhívó rendszer kialakítása szállítására, telepítésére vonatkozó szerződés megköthető a legkedvezőbb ajánlatot tevő Globomax Zrt-vel, a beadott ajánlatuk szerinti: ,- Ft + ÁFA összegen. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A szerződés aláírásra került, a kivitelezés megtörtént. 175/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Szerződések megkötésének jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Kálmán Imre Kulturális Központ részére dekorációs nyomdagép beszerzése szállítására vonatkozó szerződés megköthető a legkedvezőbb ajánlatot tevő Nyomdaker Kft-vel, a beadott ajánlatuk szerinti: ,- Ft + ÁFA összegen. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét a szerződés aláírására. A szerződés aláírásra került, a gép leszállítása megtörtént. 176/2016.(V.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: megtárgyalta a(z) Szerződések megkötésének jóváhagyása c. előterjesztést és mint döntéshozó úgy határoz, hogy a Helyi adóbevallás informatikai rendszerének fejlesztése fejlesztésére, telepítésére vonatkozó szerződés megköthető a Komunáldata Kft-vel, a beadott ajánlatuk szerinti: ,- Ft + ÁFA összegen. A bizottság felhatalmazza a bizottság elnökét az 1. sz. melléklet szerinti szerződés aláírására. A szerződés aláírásra került. II. A 220/, a 221/ és a 223/2011.(XII.15.) sz. képviselő-testületi határozatokban előírt tájékoztatási kötelezettség teljesítése a helyiségek bérletével kapcsolatban április 01. napjától augusztus 31. napjáig terjedő időszak vonatkozásában

16 16 Kedvezményes terembérletek Kálmán Imre Kulturális Központ április augusztus 31. A tánccsoportok kedvezményes színházterem használati díja: Ft + Áfa - Happiness Formációs Táncklub évzáró gála (Lóránt Éva) (június 19-én) - Diótörő Balett Egyesület évzáró gála (Trunk Andorné) (június 18-án) - C&M Táncklub évzáró gála (Fülöp Milán) (május 28-án) Ingyenesen használták a színháztermet (eredeti ár: Ft/óra + Áfa) az alábbi bérlők: - Kelemen István jótékonysági rendezvénye a kórház javára (április 16-án) - Mazsorett Kupa-Fekete Klára (április 23-án) - Peter Sramek jótékonysági est (május 6-án) - Tűzoltóság 40 éves évfordulójának ünnepsége (május 18-án) - Pedagógusnap (június 3-án ) - Férfi Dalkör 140 éves évfordulójának ünnepsége (június 4-én ) - Kid Rock and Roll TSE évzáró gála (Putics Bondor Virág) (június 10-én) (nem használják ki a havi 40 órát) - Művészeti Iskola évzáró gála (június 21-én) Ingyenesen használták az előcsarnokot (eredeti ár: Ft/nap + Áfa) az alábbi bérlők: - Nők kékben kiállítás (Autista Egyesület) (május 6-15) - Tűzoltóság kiállítás (május 18-20) - Sakk verseny (május 21-én , május 25-én ) - Tapintható kiállítás (Vakok és Gyengénlátók Víg Mária) (május 23-27) - Férfi Dalkör 140 éves évfordulójának kiállítása (június 1-6) - Véradás kórház javára (június 14-én) - Érem,-bélyeggyűjtők kiállítása (június 23-28) - Spanyol kiállítás (július 21-aug. 31) - Mazsorett-kupa regisztráció (augusztus 25) Ingyenesen használták az emeleti galériát az alábbi bérlők: - Bahart kiállítás (július 12-aug. 26) Kedvezményes terembérletek Siófok Város Önkormányzata (iskolák) április augusztus A Kele utcai Széchenyi István Általános Iskola éttermét április 23-án 10:00-12:00 óra között ingyenesen használta a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete. (eredeti ár 2 óra x Ft + Áfa = bruttó Ft) - A Beszédes József Ált. Iskola igazgatója május 14-én 5 órára 50 % kedvezménnyel vette bérbe az iskola éttermét. Bruttó Ft-ot fizetett bruttó Ft helyett. - Kertész Tamás 50 %-os kedvezményes áron (2.750 Ft + Áfa) vette bérbe Széchenyi István Általános Iskola (Kele u. 33.) tornatermét és között 14 órára. Így bruttó ,- Ft- ot fizetett Ft helyett.

17 17 - Tura Városi Sport Klub bruttó Ft-ot fizetett a Beszédes Iskola műfüves pályájának 2/3 részére ( időszakra). Kedvezmény nélkül bruttó ,- Ft lett volna - A Piruett Közhasznú Sportegyesület 50 %-os kedvezményes áron bérelte a Beszédes József Ált. Iskola tornatermét és között. Így fizetett bruttó ,- Ftot. - Ráduly Bagoly Tímea bruttó Ft kedvezményes áron bérelte a Kiliti Iskola ebédlőjét 5 napra ( ). Eredeti ár: Ft + Áfa/óra. Fenti kedvezményes árakon történt bérbeadások Polgármester Úr illetve Jegyző Asszony által engedélyezett kedvezményes árak. Kérjük a tájékoztatásban foglaltak tudomásul vételét. Siófok, szeptember 01. Csorba Ottó PTB elnöke Dr. Lengyel Róbert polgármester

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERE ÉS A PÉNZÜGYI ÉS TULAJDONOSI BIZOTTSÁG ELNÖKE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Törvényességi szempontból megfelelő Siófok, 2017.

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. április 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:... Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERE ÉS A PÉNZÜGYI ÉS TULAJDONOSI BIZOTTSÁG ELNÖKE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Törvényességi szempontból megfelelő Siófok, 2017.

Részletesebben

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára 1 M E G H Í V Ó Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendes ülését 2017. szeptember 28-án (csütörtök) 13.00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: V á r o s h á z a,

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 T Á J É K O Z T A T Á S

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 T Á J É K O Z T A T Á S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 T Á J É K O Z T A T Á S Siófok Város Képviselő-testületének 2014. április 10-ei rendes ülésére Tárgy:

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. január 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2018. március 7... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. június 9 Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2017. március 21... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2018. június 11... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 09. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERE ÉS A PÉNZÜGYI ÉS TULAJDONOSI BIZOTTSÁG ELNÖKE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016.

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. május 12. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2019. április 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 4. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. október 11. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2017.01.10.. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 14. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 09. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága évi 14. rendes ülését

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága évi 14. rendes ülését M E G H Í V Ó Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága 2018. évi 14. rendes ülését 2018. július 30-án (hétfő) 13 00 órára hívom össze. A Városgazdálkodási és Pénzügyi

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2016. (VI.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a parkolás szabályozásáról és a várakozás rendjéről szóló 14/2011. (V. 13.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG

GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG 1041 Budapest, István út 14. 231-3202, Fax.: 231-31-99 borostyanzs@ujpest.hu Budapest Főváros IV. kerület Újpest ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG www.tuv.com ID 9105075801 Management

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016. március 7... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Tárgy: A Galérius fürdő építésével kapcsolatos szavatossági igényérvényesítéshez kapcsolódó ügyvédi megbízás

Tárgy: A Galérius fürdő építésével kapcsolatos szavatossági igényérvényesítéshez kapcsolódó ügyvédi megbízás SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. június 09. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016.11.25.. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016. augusztus 30.. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. augusztus 19-én (kedd) 8:30 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR. TELEFON +6 84 50400 FAX: +6 84 5040 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 07. 0. 06. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2012. május 14-én a Városháza emeleti kistermében 7 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére Tárgy: Küldetés Alapítvány kérelme Sorszám: IV/5 Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Véleményező bizottság: Pénzügyi Bizottság Egyéb előterjesztés

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 8. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 28. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. február 08-i nyílt és zárt ülésén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. május 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 19. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Szent Lázár Alapítvány kérelme a Békés, Petőfi u. 35. szám alatti ingatlan hasznosítására vonatkozóan Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta osztályvezető-helyettes Gazdasági Osztály Véleményező

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2017. február 7-én megtartott

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. október 09. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 30. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. október 12. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Javaslat az Ózdi Football Club által benyújtott pályázathoz kapcsolódó döntések meghozatalára

Javaslat az Ózdi Football Club által benyújtott pályázathoz kapcsolódó döntések meghozatalára Javaslat az Ózdi Football Club által benyújtott pályázathoz kapcsolódó döntések meghozatalára Előterjesztő: Fidrus Péter alpolgármester Előkészítő: Településfejlesztési Osztály Ózd, 2018. szeptember 27.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2017. november 6. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző E L Ő T E R

Részletesebben

KIVONAT július 19-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből

KIVONAT július 19-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2017. január 26. 1. szám H A T Á R O Z A T O K 1/2017. (I. 26.) közgyűlési hat. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtandó csekély

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. január 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének könyvéből 119/2012. (III. 29.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a védőnői állás betöltésére az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata Lakáscélú támogatási kérelem Mezőkövesd város Képviselő-testülete a lakáscélú támogatások iránt benyújtott kérelmeket megtárgyalta, és az alábbi döntést hozza:

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. vezető-tanácsos

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. vezető-tanácsos Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Szentesi Judit vezető-tanácsos Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Szolg Kft. közötti ingatlanok cseréje és a Kazincbarcika,

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012. 65/2012.(III.20.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Napsugár Integrált Szociális Intézmény - Szervezeti és Működési Szabályzatát, - Szakmai Programját és - Házirendjét (Idősek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. május 25-én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. június 25. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

KIVONAT. 31/2016. (III.22.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 31/2016. (III.22.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2016. március 22-én megtartott

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

BUDAPEST MÓDOSÍTOTT MEGHÍVÓ

BUDAPEST MÓDOSÍTOTT MEGHÍVÓ BUDAPEST Budapest Főváros Közgyűlése Tulajdonosi. Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottság 1000093211199 *1000093211199* ikt. szám: FPH121 16-21 2019 MÓDOSÍTOTT MEGHÍVÓ A Fővárosi Közgyűlés Tulajdonosi,

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-132 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2017. december 13-i ülésére

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Ipari Park (Patak utca) útfejlesztésének előkészítése Iktatószám:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2015. május 6-án 9.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében

Részletesebben

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-129/2017. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2017. június 22-ei rendes, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Nyilvános Pályázati Felhívás

Nyilvános Pályázati Felhívás Nyilvános Pályázati Felhívás Pilismarót Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 10/2017. (I.31.) önkormányzati határozata alapján (2028 Pilismarót, Rákóczi F. u. 15.) nyilvános pályázat útján történő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. február12. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016.

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-216/2016. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. december 15-ei rendkívüli, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

A fentiekre figyelemmel javaslom az előterjesztés mellékletét képező szerződések módosítását!

A fentiekre figyelemmel javaslom az előterjesztés mellékletét képező szerződések módosítását! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu "Funkcióbővítő rehabilitáció KMOP-2009-5.2.1/B

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016. november 28.. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. február 6. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 07. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 31-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanvásárlási igények Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. március 07. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Előterjesztői kiegészítés a Kgy. 12. sz. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései megnevezésű napirendi ponthoz

Előterjesztői kiegészítés a Kgy. 12. sz. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései megnevezésű napirendi ponthoz Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere 6745 Szeged, Pf. 473. Előterjesztői kiegészítés a Kgy. 12. sz. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései megnevezésű napirendi ponthoz Tisztelt Közgyűlés! A

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. szeptember 27-én (kedd) 15:30 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítette: Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, január 24.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítette: Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, január 24. Javaslat tulajdonosi nyilatkozat kiadására a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal részére a TIOP-3.3.1.A-12/2 kódszámú pályázaton történő részvétel céljából Ó z d, 2013. január 24. Előterjesztő:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016. augusztus 01... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben